GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΖΗΜΕΝΣ και ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ...

. Μια τρυφερή σχέση: Είχε υπογράψει και το σκάνδαλο με τους φορητούς ξεναγούς Αν πράγματι ήθελε κανείς σε αυτή τη χώρα να αποκαλύψει όλη τ...

.
Μια τρυφερή σχέση: Είχε υπογράψει και το σκάνδαλο με τους φορητούς ξεναγούς

Αν πράγματι ήθελε κανείς σε αυτή τη χώρα να αποκαλύψει όλη την αλήθεια τότε από δημοσιευμένα στοιχεία στα ΜΜΕ και στα blogs, θα μπορούσε να ανακαλύψει μια ιδιαίτερα τρυφερή σχέση που υπάρχει μεταξύ Ζαχόπουλου και Ζήμενς.
Ο Ζαχόπουλος ως Πρόεδρος του ΚΑΣ εισηγήθηκε τον Νοέμβριο του 2006 την υλοποίηση του έργου των φορητών ξεναγών στα σημαντικότερα μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους προϋπολογισμού 9,6 εκατ. €, παρά τις σοβαρές εμφανείς παρεμβάσεις που θα προκαλούσε η προτεινόμενη από τη ΖΗΜΕΝΣ τεχνική λύση. Δεκάδες κεραίες και χιλιόμετρα οπτικών ινών θα έπρεπε να περάσουν μέσα από τους αρχαιολογικούς χώρους για να μπορέσει να γίνει το έργο. Έστω και αν αυτό κατά την προκήρυξη και κατά την αρχαιολογική δεοντολογία δεν θα έπρεπε να επιτραπεί με κανένα τρόπο. Παρά τις αντιρρήσεις και τις αμφιβολίες, για τις οποίες είχε πλήρη γνώση ο Ζαχόπουλος και επιμελώς τις έσπρωξε κάτω από το χαλί, το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο ενέκρινε την λύση της ΖΗΜΕΝΣ και έτσι υπογράφτηκε τον Φεβρουάριο του 2007 η Σύμβαση των 9,6 εκατ. €. Μέχρι σήμερα η ΖΗΜΕΝΣ δεν έχει παραδώσει τίποτε για το έργο και σε κάθε περίπτωση θα έπρεπε να κηρυχθεί έκπτωτη και βέβαια να καταπέσει υπερ του δημοσίου η εγγυητική καλής εκτέλεσης και το κυριώτερο να αποκλεισθεί η ΖΗΜΕΝΣ από κάθε ανάθεση έργου ή προμήθειας από το Ελληνικό Κράτος για τα επόμενα 3-5 χρόνια.Σε αυτή την τρυφερή σχέση υπάρχουν βέβαια ως είθισται στη ΝΔ, και κουμπάροι.

Πρώτος από όλους ο κ. Μιχάλης Σιώψης Πρόεδρος του Οργανισμού Προβολής του Ελληνικού Πολιτισμού, ο οποίος με ιδιαίτερη σπουδή και βιασύνη φρόντισε να ξεπεράσει κάθε εμπόδιο για να καταλήξει το έργο στη ΖΗΜΕΝΣ και δεύτερος ο κουμπάρος του Σιώψη κ. Βουλγαράκης που η σχέση του με τη ΖΗΜΕΝΣ είναι παλιά από την υπόθεση C4I επί υπουργείας του στο Δημόσιας Τάξης.
Ο τρίτος της παρέας δεν είναι κουμπάρος, είναι ο ξάδερφος του πρωθυπουργού κ. Μιχάλης Λιάπης, ο οποίος στους 5 μήνες που είναι Υπουργός Πολιτισμού και παρά το γεγονός ότι γνωρίζει την υπόθεση του έργου των φορητών ξεναγών που καίει δεν έχει κάνει τίποτε. Και δεν έχει κάνει τίποτε γιατί πολύ απλά ο αποπεμφθείς Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΖΗΜΕΝΣ κ. Χριστοφοράκος είναι κολλητός του φίλος εδώ και χρόνια. Μήπως θα πρέπει να ελεγχθούν οι συμβάσεις και οι συμφωνίες που υπέγραψαν φορείς όπως ο ΟΣΕ, ο ΟΤΕ και άλλοι εποπτευόμενοι φορείς του Υπουργείου που προϊστατο μέχρι τον Σεπτέμβρη του 2007 ο ξάδερφος του Πρωθυπουργού;
Κακός Λύκος

11 σχόλια

  1. Εντάξει κακέ λύκε, διεφθαρμένος ο τύπος και νόμιζε ότι είναι το πανίσχηρο VIM.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χθες ο Μακης, ο υπερασπιστης των φτωχων και κατατρεγμενων ειχε ενα αλλο προσωπο καπως αντικυβερνητικο, καπως επιστροφη στις ριζες κλπ
    Εκανε λοιπον τη μεγαλη αποκαλυψη που ειναι τελικα ΚΑΛΥΨΗ για το Ζαχό, οτι τα εκατομυρια που εδωσε απο τα ταμεια του ΥΠΠΟ ειδικοι λογαριασμοι, ΟΠΑΠ και τα συναφη ειναι 30 εκατομ. ευρω σε ΜΚΟ και 50 αν θυμαμαι σε εργα, μεταξυ των οποιων κατι ψιλα στο Μεγαρο του καλου κυριου Λαμπρακη.
    Για το Μεγκαρο Πλας το ΘΕΜΑ του Θεμου ηδη εχει γραψει οτι πηρε και ξεκοκκαλισε ηδη : 150+95 = 245 εκατομυριακα ενω στο συνολο υπολογιζεται να ΕΚΤΑΜΙΕΥΤΗΚΑΝ προς ολες τις πλευρες καπου 2 δις ευρω -> κοντα 1 ΤΡΙΣ απο το ΥΠΠΟ σε ολη τη θητεια του Ζαχοπουλου!!
    Οση δλδ ηταν η μαυρη τρυπα που βρηκε ο Παγκαλος οτο 2000 απο την υπουργια Βενιζελου.

    Μποχα ειναι, θα περασει ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Kαλα με αυτη MIZENS θα κλαψουν
    μανουλες ΑΝ οι Γερμανοι εισαγγελεις
    κανουν την δουλεια τους
    (γιατι απο τα ελληνικα αντιστοιχα
    ανθρωπαρια μην περιμενετε τιποτα!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλα τι γλυψιμο ηταν αυτο στον Λαμπρακη,και τι εργο επιτελει στο Μεγαρο και πως δεν θα αφησει τιποτε σε αλλους αλλα στην τεχνη,και τι καλος και τι ....σλουρπ σλουρπ.
    Κατσε ρε μεγαλε γλυφτη,αραξε ,μαλακα.
    Δεν ντρεπεσαι ρε γυφτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τα πολλα φραγκα βγαινουν μονο με κλεψιες.

    ετσι ,και ο ζαχοπουλος απο δασκαλακος με 800 ευρω το μηνιατικο απεκτησε διαμερισμα στο κωλονακι.

    επεσαν χοντρες οι μιζες .....

    παντως μπορουν αν συνεργαστουν ΠΑΣΟΚ ακι ΝΔ. εχουν ακτι κοινο.τις μιζες της ζημενς.

    γιαυτο δεν συνεργαζονται ομως.θελουν μονοπωλιο στη μιζα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Επι τέλους, press-gr, αρχίζεις να ανανήφεις από το κώμα, ίδομεν.
    Άμα δέ βρείς και κανάν εργατικό πού να μή βαρυέται να ξεσκαρτάρει τακτικώς τίς μπούρδες, σίγουρα θα προσφέρεις κοινωνικό έργο, σοβαρολογώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Υπέρ μιας ειδικής σχέσης ΕΕ-Τουρκίας τάχθηκε ο τέως πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης, μιλώντας στο Διεθνές Κέντρο Διοίκησης και Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου του Κέμπριτζ.

    Το θέμα της ομιλίας του τέως πρωθυπουργού ήταν Ευρωπαϊκές προκλήσεις, η νέα ευρωπαϊκή συνθήκη. Την παρακολούθησαν ακαδημαϊκοί, φοιτητές και επιχειρηματίες.

    Μετά το πέρας της, ο κ. Σημίτης κατέληξε λέγοντας ότι πρέπει να υπάρξει ένα πλαίσιο ειδικών σχέσεων, άποψη με την οποία συμφωνούν και οι πολιτικοί ηγέτες της Γερμανίας και της Αυστρίας.

    «Εάν η Τουρκία γίνει μέλος της ΕΕ θα είναι δύσκολο να επιλυθούν τα προβλήματα και θα ενισχυθεί η πιθανότητα να αναπτυχθούν δύο και τρεις ταχύτητες μέσα στην Ένωση. Επαναλαμβάνω ότι η καλύτερη λύση κατά την άποψή μου είναι το πλαίσιο των ειδικών σχέσεων με την Τουρκία, και μέσα από τις ειδικές σχέσεις και η Ελλάδα μπορεί να λύσει μερικά από τα προβλήματά της στη νοτιοανατολική Ευρώπη.»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Βρε αρχιλαμόγια Κουρήδες .
    Τι αντι-Πασοκικές μαλακίες είναι αυτές που σκεφτήκατε ;
    Το Ελληνικό Δημόσιο δεν είχε υπογράψει καμία σύμβαση με την Siemens .
    H Siemens ήταν υπερεργολάβος της Αμερικανικής Εταιρίας που υπέγραψε την σύμβαση με το Ελληνικό Δημόσιο.
    Όλα τα κάνετε καθ’υπόδειξη του Ρουσσόπουλου , για να αποσπάσετε την προσοχή του κόσμου από τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ σκάνδαλα του χοντρού καταλληλότερου .
    Δύστυχη Δημοκρατική παράταξη εδώ και 100 χρόνια πάντα υπάρχουν κάποια δημοσιογραφικά κατουροκάνατα που σε σκυλεύονται .
    Αντίθετα με τους Δεξιούς που τουλάχιστον είναι πιστοί στο κόμμα τους .
    Βλέπε Τράγκας , Ρίζος, Πιπιλή , Ντινόπουλος , Κουίκ , Αυτιάς , Χατζηνικολάου κλπ κλπ

    Βρε χοντροπατάτα Μάκη Κουρή , από το 1965 , αλλάζετε παρατάξεις εσύ και ο αδελφός σου .
    Δεν υπάρχει τσίπα καθόλου ;
    Αμέτρητα Ανάκτορα έχετε στην Αττική και στην Κεφαλονιά .
    Τόσο μεγάλη απληστεία ;
    Παρτε παράδειγμα τον Παρασκευαίδη .
    Ματαιότης , ματαιοτήτων .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν τα λέτε όλα αδέλφια. Αν και εσύ Κακέ Λύκε μάλλον για Κοκκινοσκουφίτσα μας κάνεις. Ποιός έκανε δημόσιες σχέσεις της Ζήμενς στο Υπ. Πολιτισμού; Ο Μουρούτης! Ο γνωστός σύμβουλος του Αντώνη Σαμαρά. Ο οποίος Αντώνης Σαμαράς ήταν συμμαθητής του πρώην Διευθύνοντος Συμβούλου της Ζήμενς στο Κολλέγιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ROUSSOPOULE , STAMATA TIS MALAKIES .
    APO TON NOEMVRI TOY 2006 , PSAHNETE TIN YPOTHESI GIA NA VRITE KATI ENANTION TWN PASOKWN GIA TO THEMA TIS SIEMENS .
    AN LADWSAN , LADWSAN KAPOIOUS YPALLILOYS TOY O.T.E.
    KAI AYTO TO XERETE KALA .
    EHETE GINEI ROBES ME TA SKANDALA MAGGINA , ZAHOPOULOU , PARTOYZES ZAHOPOULOY , KLADA , KAI PSAHNETE NA KSETHAPSETE KAPOION PSWFIO PASOKO .
    ANTE GAMITHITE PALIOMALAKES .
    EISTE TYHEROI GIATI EHETE APENANTI SAS TON KOIMISMENO GIWRGAKI . AN EIHATE TON BENNY THA SAS EIHE PAREI KAI TA SWVRAKA .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΚΑΤ ΟΤΙ Ο ΖΑΧΟ ΤΑ ΕΧΕΙ ΑΡΠΑΞΕΙ,Ή ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΤΙΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΤΟΝΤΕΣ ΕΙΠΑΝ ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΗΤΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΔΑΝ ΤΟ ΠΡΑΜΑ,ΕΚΕΙ ΠΟΥ Η΄ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΣΙΜΠΟΥΚΟΝΕ ΤΟΝ ΖΑΧΟ.ΚΛΠ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΚΟΜΕΝΑΣ.Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΒΓΗΚΕ ΛΑΔΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ.ΤΑ ΜΟΝΑ ΘΥΝΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ.1.ΜΑΚΗΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΕ ΩΣ ΚΑΤΑΔΟΤΗΣ ΥΠ.ΚΟΥΚΟΥ...ΚΑΙ ΕΧΑΣΕ ΚΑΘΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ.2ΘΕΜΟΣ ΑΠΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ,ΦΟΡΟΦΥΓΑΣ,3 ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΤΟΥΣ,ΑΘΛΙΟΙ ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΔΗΘΕΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ.ΟΛΟΙ ΓΙΝΑΝΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΝΟΜΟΜΑΘΕΙΣ ,ΣΕΙΣΜΟΛΟΓΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ,ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑΤΟΥΣ ΤΟ ΠΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΣΩΘΗΚΕ ΗΤΑΝ Ο ΤΡΑΓΚΑΣ .ΚΑΛΟ ΔΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΑ ΝΗΝ ΤΑΡΑΚΑΟΥΝΑΕΙ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΗΣ ΖΗΜΕΝΣ ΔΙΟΤΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΒΡΕΙ ,ΣΗΜΙΤΗ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ,ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ ΛΑΜΠΡΟΥ ΜΑΛΕΣΣΙΟ,ΑΛΤΕΚ ΚΛΠ ΚΛΠ ΛΟΙΠΟΝ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ.ΗΔΗ ΟΙ ΚΟΛΟΙ ΣΦΥΞΑΝΕ 4 ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΓΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΦΑΓΑΝΕ ΙΣΟΒΙΑ ΚΑΙ 18 ΑΚΟΜΑ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ.ΝΑ ΜΙΑ ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση