GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Ξέφυγε" ο Βύρων...

Επιστολή στην ΕΣΗΕΑ από τον Γ. Παπαγιάννη για το παραλήρημα του πρώην υπουργού... . "Ξέφυγε" ο Βύρων Πολύδωρας, ο οποίος «κατήγγε...

Επιστολή στην ΕΣΗΕΑ από τον Γ. Παπαγιάννη για το παραλήρημα του πρώην υπουργού...
.
"Ξέφυγε" ο Βύρων Πολύδωρας, ο οποίος «κατήγγειλε» στη Βουλή ( στη συζήτηση για το εάν θα έπρεπε να συσταθεί εξεταστική επιτροπή) ότι ούτε λίγο ούτε πολύ για τις εξελίξεις στην υπόθεση Siemens και για την κριτική που δεχόταν το καλοκαίρι εξαιτίας των υπουργών φταίνε ...οι δημοσιογράφοι Γιάννης Παπαγιάννης και Νίκος Χατζηνικολάου!
Ο δημοσιογράφος Γ. Παπαγιάννης το μεσημέρι έστειλε επιστολή προς τον πρόεδρο της ΕΣΗΕΑ Π. Σόμπολο και το Δ.Σ. της Ένωσης καταγγέλλοντας τον πρώην υπουργό και τις μεθοδεύσεις που ακολουθεί.
Αθήνα, 14 Φεβρουαρίου 2008
Προς τον πρόεδρο της ΕΣΗΕΑ κ. Π. Σόμπολο
Προς τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ
Κοινοποίηση: Πρωθυπουργό : κ. Κώστα Καραμανλή, Πρόεδρο της Βουλής : κ. Δημήτρη Σιούφα , Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Γιώργο Παπανδρέου , Γ.Γ. ΚΚΕ : κα Αλέκα Παπαρήγα, Πρόεδρο ΣΥΡΙΖΑ : κ. Αλέκο Αλαβάνο, Πρόεδρο ΛΑΟΣ : κ. Γιώργο Καρατζαφέρη

Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε, Αξιότιμα μέλη του Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ
Με την παρούσα επιστολή, με την οποία διαμαρτύρομαι για την απαράδεκτη συμπεριφορά του πρώην υπουργού και βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ. Βύρωνα Πολύδωρα, σας επισημαίνω τους κινδύνους που δημιουργούνται από την στοχοποίηση δημοσιογράφων από πολιτικούς οι οποίοι «καταδίδουν» συναδέλφους από το βήμα της Βουλής.
Στην συνεδρίαση της ολομέλειας της Βουλής που πραγματοποιήθηκε την 12η Φεβρουαρίου 2008, στην «συζήτηση και λήψη απόφασης σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 144 του Κανονισμού της Βουλής επί της προτάσεως που κατέθεσε ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Γ. Παπανδρέου για την σύσταση εξεταστικής επιτροπής σχετικά με την διερεύνηση πιθανής εμπλοκής κυβερνητικών παραγόντων και κρατικών στελεχών σε δραστηριότητες της γερμανικής εταιρείας SIEMENS»,
ο κ. Βύρωνας Πολύδωρας, κατονόμασε εμένα και τον συνάδελφο Νίκο Χατζηνικολάου ως υπευθύνους για τα δραματικά λάθη που διέπραξε κατά την διάρκεια της θητείας του στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης!
Παράλληλα, μας καθιστούσε «υπευθύνους» γιατί τον απομάκρυνε ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής από το υπουργείο Δημόσιας Τάξης!
Επειδή η συμπεριφορά του πρώην υπουργού και βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ. Βύρωνα Πολύδωρα δεν είναι μόνο αντιδεοντολογική και απαράδεκτη, αλλά είναι και εξαιρετικά επικίνδυνη για τους θεσμούς και την λειτουργία του Τύπου, τον καταγγέλλω για την στοχοποίησή μας από το βήμα της Βουλής. Τον καταγγέλλω επίσης για παραποίηση στοιχείων και για προσπάθεια διαπόμπευσης της προσωπικότητάς μας και του λειτουργήματός μας, ενώπιον των συναδέλφων του στην Βουλή.
Με την παρούσα επιστολή διαμαρτύρομαι και ζητώ την προστασία της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών, της οποίας είμαι και εγώ τακτικό μέλος, καθώς η πρωτοφανής στα κοινοβουλευτικά χρονικά προσπάθεια του κ. Βύρωνα Πολύδωρα, στοχοποίησης δημοσιογράφων (Γ. Παπαγιάννη και Ν. Χατζηνικολάου) με κύριο στόχο την φίμωση του Τύπου και τον περιορισμό της Ελευθεροτυπίας, αποτελούν αδιαπραγμάτευτη συνθήκη για όλους μας, ειδικά σήμερα σε μια περίοδο, που η διακίνηση του μαύρου χρήματος μέσω της πολυεθνικής Siemens θα έπρεπε να μας απασχολεί όλους.
Η εμπλοκή του ονόματος του κ. Βύρωνα Πολύδωρα στην περίεργη υπόθεση χρηματισμού πολιτικών προσώπων με μίζες και «λαδώματα», θα διερευνηθεί από την Ελληνική Δικαιοσύνη.
Δημοσιογραφική, όμως, υποχρέωσή μου είναι να αναζητήσω οποιαδήποτε στοιχεία θα μπορούσαν να διευκολύνουν το έργο της Ελληνικής Δικαιοσύνης.
Προς αυτήν την κατεύθυνση, άλλωστε, κατέθεσα ότι γνώριζα και ότι δημοσιοποίησα στο Αποκαλυπτικό Δελτίο του Extra 3 στον αρμόδιο εισαγγελέα που διερευνά την υπόθεση κ. Παναγιώτη Αθανασίου.
Με ιδιαίτερη τιμή
Γιάννης Παπαγιάννης

Δημοσιογράφος
Μέλος της ΕΣΗΕΑ

37 σχόλια

  1. ΠΑΠΑ(ΡΑ)ΓΙΑΝΝΗ,


    ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΟΝ ΤΣΥΡΙΖΑ Ο LIFE-STYLE Α. (ΟΠΟΥ Α = ΑΝΕΥ) ΤΣΙΠ(Ρ)ΑΣ


    ΞΥΠΝΑ, ΠΑΕΙ Ο ΑΛ(Α)ΒΑΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. afise ton polydora kai asxolhsou me tipota sovaro papagianni

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΑ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ! ΚΑΝΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΣΑΠΟΥΝΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ THE BEST NAZI!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προς 9.14μμ
    Με τι να ασχοληθεί δηλαδή ρε φίλε; Με τον φιλαράκο σου τον Ρουσόπουλο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπητοί και εξαιρετικοί μου φίλοι..

    Για όλους και όλες .....

    babis

    Ενδεικτικά στο e-Shop babis θα βρείτε τα πιο εντυπωσιακά γυναικεία και ανδρικά εσώρουχα ,δερμάτινα ρούχα και οποιοδήποτε αξεσουάρ σας ενδιαφέρει , ερωτικά παιχνίδια, μεγεθυντές - προσθετικά, κούκλες, μαστίγια, χειροπέδες, σφήνες, ανδρικά και γυναικεία ομοιώματα, καλσόν - ζαρτιέρες, κορμάκια, στολές, φορέματα, string, δονητές σε τεράστια ποικιλία χρωμάτων και μεγεθών,δονητές στα πιο ευφάνταστα σχήματα και μεγέθη.
    Σε σχήμα νέγρου φύλαρχου, φωσφοριζέ,
    με γεύσεις,
    διπλοί,
    τριπλοί,
    με ράμφος…,αιθέρια εξωτικά έλαια για μοναδικές στιγμές χαλάρωσης, αλοιφές και διεγερτικά, λιπαντικά, αρώματα , ερωτικά κοσμήματα και πολλές ακόμα εκπλήξεις που σας περιμένουν.

    Πάντα με εκτίμηση,
    babis

    Υ.Γ.(1) Σε τελική όμως ανάλυση το κυριότερο συναίσθημα που κυριαρχεί στις σχέσεις με τον συντροφό μας ασχέτως ηλικίας και φύλλου, είναι το sex.
    Υ.Γ. (2) Ο σύντροφος πρόεδρος είναι τακτικός πελάτης μας, εμείς επειδή δεν διαθέτουμε πούρα του πέρνουμε πίπα-babis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλά ρε παιδιά πώς γίνεται να την έστειλε την επιστολή ο Παπαγιάνος σήμερα 13-2 και νάχει αυριανή ημερομηνία; Έγινε λάθος ή πέφτει δούλεμα;
    Νίκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όταν αυτή η πούστρα ο Παπαγιάννης στοχοποιεί απο το δελτίο του συγκεκριμένους πολιτικούς χωρίς λόγο, τώρα τελευταία στοχοποιεί το Λιάπη, χωρίς να έχει καταλάβει κανείς το λόγο είναι καλά; Α μη ξεχάσω τη σοβαρή δημοσιογράφο Τάνια Ιακωβίδου που έχει δίπλα του μέχρι πέρυσι παρουσίαζε πρωινάδικα και μεσημεριανά και τώρα έγινε δημοσιογράφος του πολιτικού ρεπορταζ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Νωρίς το έμαθε το press-gr!!!!!!!!!

    Από το πρωί το parapolitiki.blogspot.com
    έχει δημοσιεύσει τα πρακτικά...
    και μετα ακολούθησαν τo troktiko
    και άλλα..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΝΙΚΟ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ; Ο ΠΑΠΑΡΑΣ ΕΒΑΛΕ ΑΥΡΙΑΝΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΑΠΕΡΓΟΣΠΑΣΤΗ ΣΗΜΕΡΑ!!!! ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΡΝΕΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Προς 9.24μμ

    Τελικά εσείς οι δημοσιογράφοι είστε μεγάλοι μαλάκες! Δηλαδή ρε φίλε εάν έβαζε σημερινή ημερομηνία τι θα σήμαινε ότι επειδή έστειλε επιστολή εργαζόταν στην δουλειά του; Το τι παπαριές γράφετε εδώ μέσα δεν λέγεται! Καλά κάνουν και σας παίρνουμε τα σώβρακα εμείς οι κρατικοδίαιτοι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σωστός ο 9.30μμ! Μην τα ρίχνεις όμως όλα στους δημοσιογράφους. Γράφουν και αυτοί οι γελοίοι εδώ μέσα. Γράφουν και άλλοι όμως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ FOR EVER. ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΣΩΣΤΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. POLIDORA ΓΑΜΗΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ. ΞΕΣΚΙΣΕ ΤΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Βύρωνα είσαι μεγάλος γαμίκουλας. Γάμησέ τους όλους. Κάνε τους σαπούνια και ρίξε την στάχτη τους στους βόθρους. Με τον πούστη τον Καραμανλή που έμπλεξες τι περίμενες; ΕΛΑ ΣΤΟ ΛΑΟΣ ΑΓΟΡΑΡΑ ΜΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τι λες ρε παπάρα "9:13 μμ";;;;;
    1. Σ' αρέσει ή όχι ο Τσίπρας, θα τον ανεχτείς - και εσύ και οι όμοιοί σου.
    2. ΔΕΝ "πάει ο Αλαβάνος" ηλίθιε, που μας κάνεις και τον έξυπνο. Είτε σ' αρέσει είτε όχι, παραμένει πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ (αν μπορείς να τα ξεχωρίσεις... Αλλά πώς να μπορείς αφού σ' έχουν ζαλίσει τα νούμερα των δημοσκοπήσεων!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΟΤΙ Ο ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ ΘΑ ΓΑΜΗΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ. ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΡΕΕΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΘΑ ΜΑΣ ΚΛΑΣΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ Ο ΒΥΡΩΝΑΣ. ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ Ο ΧΟΥΝΤΟΔΕΞΙΟΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Σωστός ο 9.30μμ!
    Μα πιο σωστός ο 9.30μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Δηλαδή όταν εισαι δημοσιογράφος μπορεις να στοχοποιείς όποιον θες. Αλλά ειναι απαράδεκτο να σε κρίνουν όλοι οι άλλοι. Είσαι στο απυρόβλητο. Ωραία δεοντλογία, ωραία μαθήματα δημοσιογραφίας και δημοκρατίας. Μπράβο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Προς 9.30

    Αυτό λέω κι εγω κρετίνε. Ότι δηλαδή αν έβαζε η Παπαγιαννούλα σημερινή ημερομηνία πάει να πει ότι δούλευε; Αλλά τέτοιο είναι το κόμπλεξ σας μη τυχόν και σας πουν απεργοσπάστες, επαναστάτες του PC!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΕΙΣΑΙ ΒΛΑΚΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ρε καθίστε καλά γιατί θα βγεί από τον τάφο ο Παπαδόπουλος με την παρέα του να σας στρώσει ρε κωλοδημοσιογράφοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. "Γιάννης Παπαγιάννης
    Δημοσιογράφος
    Μέλος της ΕΣΗΕΑ"

    gia kati san ayton, i ΕΣΗΕΑ kai i dimosiografia exei ginei perigelos ton politon

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Δεν ειμαι η Μπιγιονσε
    ειμαι η babinara
    εχω και φωνη εχω και κωλαρα.

    Δεν ειμαι η Μπιγιονσε
    ειμαι η babinara και
    τραγουδω τα λογια αυτα
    για σενα ρε πουτσάρα.

    Δεν ειμαι η Μπιγιονσε
    ειμαι το babinaki
    και τραγουδω τα λογια αυτα
    για σενα πουτσαράκι.

    Αχ ναμουν Η Μπιγιονσε
    αγορι μου πουτσάκι
    και θα γινοταν
    της μεγάλης καύλας
    το καυτο κωλαράκι

    Αφιερωμενο στους εραστές του PRESS-GR και της Μπριζολας....

    Στίχοι babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. RE ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ Σ ΕΚΑΝΕ ΡΟΜΠΑ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΑΝΕΜΟΣ;;;ΝΤΡΟΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ρε παπαγιάννη όταν εσύ και ο φίλος σου ο δημοσιογράφος-κυπατζής σπίνος στοχοποιείτε όποιον δεν σας τ'ακουμπάει είναι καλά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Αγαπητοί και εξαιρετικοί μου φίλοι

    H ρουφιανιά, ο δοσιλογισμός, η παραπληροφόρηση, το ψέμα, το πλιάτσικο του τόπου ανέκαθεν ήταν τα προσόντα της δεξιάς και της ακροδεξιάς στον τόπο μας . Μέσα στον αιώνα η δράση των ενάντια στο έθνος είναι αποκαλυπτική
    Έτσι με το παραπλανητικό σύνθημα, ψηφίστε μας και θα σας φέρουμε τα παιδιά σας πίσω, αφού καπηλεύτηκαν τη κούραση του λαού από τους συνεχείς πολέμους κέρδισαν τις εκλογές (Λαϊκό κόμμα λεγόταν τότε )συνεπικουρούμενοι από φιλοβασιλικούς ακροδεξιούς και ακροαριστερούς το 1920 και έκαναν πρωθυπουργό το Γούναρη ( τον κρέμασε ο Πλαστήρας μαζί με τους άλλους 5 στο Γουδί ).
    Έτσι κατόρθωσαν να κερδίσουν το μεγαλύτερο πολιτικό μετά το 1821, αυτόν που δημιούργησε την Ελλάδα των 2 Ηπείρων και των 5 θαλασσών. Βέβαια όχι μόνο δεν σταμάτησαν το πόλεμο αλλά οδήγησαν τη χώρα στη μεγαλύτερη εθνική καταστροφή και στον ακρωτηριασμό της.

    Μετέπειτα είχαμε φασιστικές Δεξιές και ακροδεξιές δικτατορίες ( Μεταξάς , Παπαδόπουλος) , χωρισμό των Ελλήνων σε εθνικόφρονες και μιάσματα όλα έργα των δεξιών ακροδεξιών και των βασιλοφρόνων.

    Αυτά τα μεγάλα επιτεύγματα μήπως σας θυμίζουν άλλα σύγχρονα έργα της δεξιάς; αναξιοκρατία, διαφθορά, μίζες, κουμπάροι κλπ;

    Έλληνες ξυπνήστε ρημάζουν το τόπο οι δεξιοί και τα δεκανίκια τους. Μόνο η μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη μπορεί να βγάλει τη χώρα από τη κρίση

    (Ευχαριστώ το φίλο που πήρα ορισμένα στοιχεία)


    Δείτε εδώ τι γίνεται…


    Ένα ανοικτό και δημοκρατικό χώρο προώθησης ειδήσεων και ιδεών είμαστε .

    Ποιοι το ευτελιζουν, ποιοι παραπληροφορούν και βρωμίζουν συνθηματικά εδώ μέσα?

    Είναι πλέον γνωστό . Δεξιοί και ακροδεξιοί .Βασικά ένα πουστράκι ψευτο-babis , ένας Τζων, και ορισμένοι άλλοι του ιδίου φυράματος .

    Γιατί το κάνουν αυτό? Είναι απλό. Τους ενοχλεί οι αλήθεια.

    Ποιους έχουν στόχο? Κυρίως εσάς όλους του κυρίους , ευπρεπείς αναγνώστες και αρθρογράφους και ειδικά αυτόν με το ψευδώνυμο babis.

    Γιατί αυτόν? . Είναι γνωστό γιατί στηρίζει με πάθος και άδολη πίστη τον Γιώργο Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ.

    Πλαστογραφείτε τους λοιπόν πλαστογραφείται τους και χυδαιολογείτε τους .

    Στο τέλος κάτι θα μείνει.

    Κάτι ήξεραν και έλεγαν αυτά οι κλασικοί των θεμάτων προπαγάνδας στα οποία η παρέα του Ρουσοπουλου εντρυφει και κατέχει αριστείο με τις καθημερινές παπαρολογιες που εκπέμπουν.

    Με εκτίμηση

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ξεχάσατε και την άλλη μεγάλη δημοσιογράφο που έχει δίπα του τη Τζίνα Ντρούλις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. re papagianni esy den stoxopoiouses kai ekrines me to parapano kai me emetika sxolia oli thn ora ton polidora den stoxopoiouses esy????
    oi pantes krinontai...ante vges se kana proinadiko kalytera na milisei me ton ethniko star opos ekames prosfata sto proino tou ant1 kai ase tis kataggelies

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΕΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΜΑΝΟΥΤΣΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

    ΕΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΔΗΜΟΥΤΣΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ


    GOOOOOOOOOOOOOOAL


    3-0


    ΜΟΥ ΠΑΡΑΒΙΑΣΑΝ ΤΗΝ ΕΣΤΙΑ

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΕΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΜΑΝΟΥΤΣΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

    ΕΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΔΗΜΟΥΤΣΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ


    GOOOOOOOOOOOOOOAL


    3-0


    ΜΟΥ ΠΑΡΑΒΙΑΣΑΝ ΤΗΝ ΕΣΤΙΑ

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Αγαπητοί και εξαιρετικοί μου φίλοι..

    Για όλους και όλες .....

    babis

    Ενδεικτικά στο e-Shop babis θα βρείτε τα πιο εντυπωσιακά γυναικεία και ανδρικά εσώρουχα ,δερμάτινα ρούχα και οποιοδήποτε αξεσουάρ σας ενδιαφέρει , ερωτικά παιχνίδια, μεγεθυντές - προσθετικά, κούκλες, μαστίγια, χειροπέδες, σφήνες, ανδρικά και γυναικεία ομοιώματα, καλσόν - ζαρτιέρες, κορμάκια, στολές, φορέματα, string, δονητές σε τεράστια ποικιλία χρωμάτων και μεγεθών,δονητές στα πιο ευφάνταστα σχήματα και μεγέθη.
    Σε σχήμα νέγρου φύλαρχου, φωσφοριζέ,
    με γεύσεις,
    διπλοί,
    τριπλοί,
    με ράμφος…,αιθέρια εξωτικά έλαια για μοναδικές στιγμές χαλάρωσης, αλοιφές και διεγερτικά, λιπαντικά, αρώματα , ερωτικά κοσμήματα και πολλές ακόμα εκπλήξεις που σας περιμένουν.

    Πάντα με εκτίμηση,
    babis

    Υ.Γ.(1) Σε τελική όμως ανάλυση το κυριότερο συναίσθημα που κυριαρχεί στις σχέσεις με τον συντροφό μας ασχέτως ηλικίας και φύλλου, είναι το sex.
    Υ.Γ. (2) Ο σύντροφος πρόεδρος είναι τακτικός πελάτης μας, εμείς επειδή δεν διαθέτουμε πούρα του πέρνουμε πίπα-babis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ο Παπαγιάννης έχει στοχοποιήσει κατα καιρούς διάφορους πολιτικούς. Απο αυτούς που έχει τύχει να δώ είναι η Γιαννάκου, ο Βενιζέλος, η Βάσω Παπανδρέου, η Άννα Ψαρούδα Μπενάκη, ο Βουλγαράκης, η Ντόρα, ο Μαγγίνας και τώρα τελευταία κάνει απαράδεκτα και απαξιωτικά σχόλια για τον Λιάπη και το Ρουσόπουλο, για άλλους πολιτικούς δε κάνει μόκο γιατί άραγε; Τώρα που στοχοποιείται δεν του αρέσει; Τώρα που πέθανε ο πατέρας και έχασε τα μέσα να δούμε τι θα κάνει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ.ΚΑΠΟΤΕ ΤΑΛΑΜΟΓΙΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΝ.ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΥΠΡΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΣΕΒΕΣΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ζαχοπουλος DVD

    Aftos den tha erepe na einai politikos den tou tairiazei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Η ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ...Ο ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΒΥΡΩΝΑ ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΙΑΤΗΡΗΤΕΟ ΣΤΟ ΒΥΡΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΤΗΝ "ΠΑΝΤΕΧΝΙΚΗ"!!! ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΠΟΥ ΧΤΙΖΕΙ ΚΑΙ ΓΚΑΡΑΖ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ.ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ.Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΙ ΚΑΝΕ;ΑΙΣΧΟΣ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ.ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ,ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΙ,ΚΛΑΔΑΔΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΟΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΒΡΩΜΑ ΚΑΙ ΔΥΣΩΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση