GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λαζόπουλος και...

. 2007. Το ΚΚΕ κάνει αντιπολίτευση στη Ν.Δ., χτυπώντας...το ΠΑΣΟΚ. Ο Λάκης γεμίζει το παλλόμενο ακροατήριό του με παιδιά της ΚΝΕ ενώ η Καν...

.2007. Το ΚΚΕ κάνει αντιπολίτευση στη Ν.Δ., χτυπώντας...το ΠΑΣΟΚ. Ο Λάκης γεμίζει το παλλόμενο ακροατήριό του με παιδιά της ΚΝΕ ενώ η Κανέλη συχνά καπνίζει τα τσιγάρα της στο στούντιο. Χτυπά όσο μπορεί τον Παπανδρέου. Ο Καραμανλής στο απυρόβλητο...
2008. Ο ΣΥΝ κάνει αντιπολίτευση στη Ν.Δ., χτυπώντας...το ΠΑΣΟΚ. Τα παιδιά της ΚΝΕ έχουν εξαφανιστεί. Ο Λάκης προμοτάρει τον Τσίπρα. Χτυπά όσο μπορεί τον Παπανδρέου. Ο Καραμανλής στο απυρόβλητο.
Βλέπετε σημασία τελικά δεν έχει η σάτυρα, σημασία έχει η «γραμμή» του Μαξίμου.
Όπως λέει και ο Τζίμης Πανούσης -που δεν τον λες και ΠΑΣΟΚΟ- στα "Δομημένα Βρωμόλογα", βλέπεις τις "σατυρικές εκπομπές" στην τηλεόραση και νομίζεις ότι κυβερνάει ακόμα το ΠΑΣΟΚ. Δε χρειάζεται να αναρωτιέται κανείς ποιον εννοούσε...
Αυτό που αναρωτιέται όμως κανείς είναι: εκεί στον Περισσό πώς αισθάνονται που ο Λάκης τους έπιασε «μακάκες»;

Α. Αρχηγός

68 σχόλια

  1. Έχεις ένα δίκιο αλλά ρε φίλε αυτός ο ΓΑΠ σηκώνει πολύ σάτυρα να πούμε!

    Βλέπεις τα μούτρα του και θες να τον ξεσκίσεις στο δούλεμα!
    τι να κάνουμε;...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σάτιρα..όχι σάτυρα. Ας υπερασπιστούμε την ορθογραφία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Alca μην τον μαλώνεις για την ορθογραφία του.
    Ίσως είναι απλώς ένας τραγόμορφος ακόλουθος του Διονύσου και όχι ανορθόγραφος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Argige eisai arxigos. Fusika petaxtikan ta gnwsta tsirakia pou den xortainoun allo tin kateuthinomeni tileorasi. tous pirazoun kai ta blogs. fasistes edw mesa milame elefthera parte to xampari.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Γιώργος είναι εγγύηση,παλικάρι απ΄τα λίγα.

    Έλα ρε ΠΑΣΟΚΑΡΑ,έλα μωρή αρρώστια ,πάμε γερά ρε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. συγχαρητηρια φιλε μπραβο πολυ καλο το αρθρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ζήτω η Ελλάδα
    Κάτω η θρησκεία
    Ζήτω του ΠαΣοΚ η αυτοκρατορία.

    Θέλω κόμμα ανοιχτό,χωρίς gay αρχηγό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ετσι μπραβο. Δειτε απο τους αριστερους φανταζομαι 3.09 και 3.13. Καθενας με τον οποιον διαφωνουν ειναι τραγόμορφος ακόλουθος του Διονύσου και φασιστας. Καθυστερημενε 3.13 εσυ εισαι φασιστας. Γιατι απαγορευεται ο καθενας να εχει την αποψη του; Και ο καθενας κρινεται. Εγω δεν τον συμπαθω τον Λαζοπουλο. Ουτε καν βλεπω την εκπομπη του. Αλλα οταν κανει 70% τι λες; Οτι η μιση Ελλαδα που τον βλεπει ειναι βλακες; Και το press-gr λενε καποιοι οτι ειναι συκοφαντικο, καθοδηγουμενο κλπ. Αν ομως φτασει τις 1.000.000 επισκεψεις την ημερα τι σημαινει; Οτι ολοι αυτοι ειναι βλακες; Μαλλον οτι εχουν καποια αξια αυτα που γραφει λεω εγω... Καταλαβετε οτι το σωστο δεν ειναι αυτο που λετε εσεις αλλα αυτο που λεει η πλειοψηφια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όλοι οι αριστεροί σκατόψυχε δεξιέ 3:23 είμαστε μορφωμένοι άνθρωποι.Εσύ ρε κακόμοιρο,αγράμματο ανθρωπάκι τι παριστάνεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Και 1.000.000 μύγες που τρώνε σκατά κάτι ξέρουν. Ο αριστερός φούστης που πίνει το καφέ του στο Hilton και πίνει το ποτό του στο Jackson στο Κολωνάκι. Αριστεροί με δεξιά τσέπη... Ρε δεν πάει να ψοφήσει ο μακάκας που την είδε ΞΥΡΙΖΑ και μόνο πίπα δώρο δεν πήρε στον Τσίμπλα. Αν βγάλει και τον κώλο του απ' έξω θα πιάσει 99%. ΒΡΕ ΟΥΣΤ!!! ΕΞΩ ΦΟΥΣΤΗ ΑΠ' ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ρε μεγάλε 3.23

    Απλώς έπαιξα με τις λέξεις σάτυρος και σάτιρα και αστειευόμουν με την alca που είχε σπεύσει να κάνει ορθογραφική διόρθωση στον 2.48!
    Που το είδες ότι έβρισα τον άνθρωπο ή ότι δεν ανέχομαι τη διαφορετική άποψη;


    Ο 3.09 .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μας έπνιξαν οι φούστηδες ρεεεεε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αρχηγέ προσυπογράφω αδίστακτα!
    Δε θα μπορούσα να τα'χα διατυπώσει καλύτερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Συγνωμη 3.58. Λαθος μου εχεις δικιο.

    Ο 3.23

    @3.33:
    Ειμαι αγραμματο ανθρωπακι; Πολιτικος Μηχανικος με μεταπτυχιακο ειμαι. Εσυ τι εισαι; Οι αριστεροι κανουν ακριβως το ιδιο με τους δεξιους. Η ΜΟΝΗ διαφορα ειναι οτι εχουν σαν προσχημα την αντισταση και τη λαικη παλη. "Πιασαρικο" δε λεω αλλα παλιωσε ρε παιδια. Επισης αυτη η αποψη πια οτι υπαρχει προπαγανδα των ΜΜΕ που παρασυρουν τον κοσμο και τον καθοδηγουν να ψηφισει ο,τι αυτα θελουν και ΜΟΝΟ εσεις το εχετε καταλαβει!!! Οι μοναδικοι εξυπνοι ανθρωποι σε αυτη τη χωρα... Τι αλλο να πω. Σωστο και λαθος δεν υπαρχουν φιλε μου. Σωστο ειναι η αποψη της πλειοψηφιας. Γραψε ακομα ενα σχολιο τωρα να με βρισεις και να επιβεβαιωσεις κι αλλο αυτα που ειπα στο πρωτο σχολιο μου(3.23)...

    ΥΓ.: Και για να μην παρεξηγηθω. ΟΛΑ τα κομματα τα ιδια ΣΚΑΤΑ ειναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΟΚ 4.53 .Δεν τρέχει τίποτα.
    Είναι άλλωστε και νύχτα και η προσοχή μας δεν μπορεί να είναι και στο ζενίθ...(ο 3.58) .
    Πολιτικός Μηχανικός με μεταπτυχιακό είπες;
    Δεν πιστεύω να είσαι ο Αλέξης και να μου ξενυχτάς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. kateythinomeni grammi tou maksimou einai afti more,epeidei eipe o lazopoulos 2-3 kouventes kales gia tsipra..Eleos me ta kommatika diladi,tha prepei na mas endiaferoun oi politikes pio poli...pantws pera apo genikotites aporo pou eide to apirovlito ston karamanli...pia stin epoxi mas oi lekseis exoun kathe aksia,diladi kai tiden exeipei o lakis gia ton karamanli kai erxete o sxoliastis edw kai to onomazei apirovlito?einai pikra sto pasok pali vlepoun fadasmata,prota o simitis meta o venizelos,re paidia oxi kai o lakis twra,epeidei exei theamatikotites afou allo einai to provlima...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. καλημερα αδερφια ο λακης κατα του πασοκ?οχι βρε καποιο λαθος κανετε.

    ηταν μαζι με το μακη στο πασοκ απο μικροι!!!!αυτο λενε για να γινουν πιο πιστευτοι στον κοσμο.αριστεροι του κολου με δεξια τσεπη.χορτατοι αγωνιστες επαναστατες της μπριζολας και της σαουνας.

    τον ΓΑΠ τον πολεμανε πολλοι μεσα και εξω απο το πασοκ στο τελος ολοι θα θελουν μεριδιο απο την πιτα.

    κρατα γιωργο !!!

    κουκ7 βολος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Γιατί να μη πιστέψουμε το Τριανταφυλλόπουλο για αυτά που λέει για το Κλαδά το Κουκοδήμο και την οικογένεια Βασιλέλη; Με αυτά που έχουμε δει και διαβάσει όλα είναι πιθανά.

    Εδώ γράφηκε στις εφημερίδες, ότι ένα μόνο ομόλογο του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου που αγοράστηκε από το διοικητή το κο Τσουπίδη (άλλος φίλος του καταλληλότερου) αντί 40.000.000 ευρώ, δηλαδή 13.630.000.000 δραχμές, έχει χάσει από την αξία του τα 36.000.000 ευρώ δηλαδή 12.267.000.000 δραχμές και δεν τρέχει τίποτα.

    Φανταστείτε τι έχει γίνει με τα άλλα ομόλογα των ασφαλιστικών ταμείων. Σε οποιαδήποτε πολιτισμένη χώρα ή ακόμα και στη Νιγηρία, οι υπεύθυνοι θα είχαν πάει φυλακή σε 24 ώρες αν είχαν γίνει αυτά με τα ομόλογα και όχι μόνο. Εδώ όλες οι υποθέσεις μπαίνουν στο αρχείο από τους προδότες του Ελληνικού λαού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. H NΔ κυβερνάει και κάνει τα αίσχη και οι συκοφάντες πολιτικοί απόγονοι του Γκαίμπελς και του Χίτλερ του μαύρου και του κόκκινου φασισμού λένε ότι τα κάνει ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Θαυμάστε τους!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Aγαπητοί-ες μου
    Όποιος δεν γνωρίζει το παρελθόν του να μαθαίνει από τα λάθη του και να τα διορθώνει, δεν μπορεί στο μέλλον να πορευθεί με επιτυχία. Για αυτό σας παραθέτω ορισμένα ιστορικά γεγονότα:

    H ρουφιανιά, ο δοσιλογισμός, η παραπληροφόρηση, το ψέμα, το πλιάτσικο του τόπου ανέκαθεν ήταν τα προσόντα της δεξιάς. Με το παραπλανητικό σύνθημα, ψηφίστε μας και θα σας φέρουμε τα παιδιά σας πίσω, αφού καπηλεύτηκαν τη κούραση του λαού από τους συνεχείς πολέμους κέρδισαν τις εκλογές (Λαϊκό κόμμα λεγόταν τότε)συνεπικουρούμενοι από φιλοβασιλικούς ακροδεξιούς και ακροαριστερούς το 1920 και έκαναν πρωθυπουργό το Γούναρη( τον κρέμασε ο Πλαστήρας μαζί με τους άλλους 5 στο Γουδί). Έτσι κατόρθωσαν να κερδίσουν το μεγαλύτερο πολιτικό μετά το 1821, αυτόν που δημιούργησε την Ελλάδα των 2 Ηπείρων και των 5 θαλασσών. Βέβαια όχι μόνο δεν σταμάτησαν το πόλεμο αλλά οδήγησαν τη χώρα στη μεγαλύτερη καταστροφή και στον ακρωτηριασμό της.

    Μετέπειτα είχαμε φασιστικές δικτατορίες ( Μεταξάς, Παπαδόπουλος) προδοσία και διαμελισμό της Κύπρου, χωρισμό των Ελλήνων σε εθνικόφρονες και μιάσματα όλα έργα των δεξιών ακροδεξιών και των βασιλοφρόνων.

    Στις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας με τον άλλο τον αρχιαποστάτη το τυμβωρύχο που είχε μαζέψει όλα τα αρχαία και που αναγκάστηκε να τα δωρίσει χα!!! χα!!! χα!!! για να περισωθούν τα προσχήματα και να μη πάει φυλακή. Που παίρνει τρεις συντάξεις αλλά ήθελε να φτιάξει το ασφαλιστικό. Δηλαδή να μη παίρνει κανένας σύνταξη παρά μόνο οι κουμπάροι. Που ήθελε να μικρύνει το Δημόσιο γιατί έλεγε ότι ήταν ζημιογόνο. Αλλά όλους τους δικούς του τους έχει τακτοποιήσει στο Δημόσιο. Που ήθελε να πουλήσει ολόκληρο τον ΟΤΕ 450 εκατ δολλάρια. Τον Ιούλιο 2007 το κράτος μόνο από το 5,3% του ΟΤΕ εισέπραξε 840 εκατ δολλάρια ή 600 εκατ ευρώ.

    Αυτά τα μεγάλα επιτεύγματα μήπως σας θυμίζoυν άλλα σύγχρονα έργα της δεξιάς; αναξιοκρατία, διαφθορά, μίζες, κουμπάροι, ομόλογα, υποκλοπές, Πακιστανοί, αναψυκτήρια, κλπ;

    Έλληνες ξυπνήστε ρημάζουν το τόπο οι δεξιοί και τα δεκανίκια τους. Μόνο η μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη το ΠΑΣΟΚ μπορεί να βγάλει τη χώρα από τη κρίση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αγαπητοί φίλοι ο Γιώργος Παπανδρέου είναο πολύ συμπαθητικός.Το πρόβλημα είναι ότι είναι δεξιός.Ιδιωτικά πανεπιστήμια,ανδριανόπουλοσ και μάνος,καμία αντιπολίτευση και συμφωνία σε πολλά με τον κωστάκη τον κρυπτογκέυ.
    Η πασοκάρα ελέγχει όλα τα συνδικάτα και τα σωματεία εργαζομένων.Οι εργαζόμενοι με συνελέυσεις αλλά και μέσω των αντιπροσώπων τους πρέπει να αποφασίσουν απεργίες.Γενικές απεργίες,απεργίες διαρκείας κτλ .
    Ο παπανδρέου πρέπει να βγει και να πει πάμε σε απεργίες ενάντια στη λιτότητα και την αρπαγή των χρημάτων από τα ταμεία.ΑΝ ΤΡΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΚΑΜΨΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ
    αμα ασκησει αντιπολιτευση το πασοκ οπωσ το 91 μπορει να παρει τα πανω του .αλλοιωσ να μη φταινε στο πασοκ οι αλλοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Φίλοι μου Καλημέρα σας

    Είμαι ο Τζών σας.

    ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΩ ΡΕΠΟ !!! Και μαζί μία 6ωρη άδεια εξόδου από τα υπόγεια της Ρηγίλλης. Ναι ! Μετά από 4 και πάνω χρόνια εγκλεισμού μου στο κάτεργο, σήμερα βγαίνω στον καθαρό αέρα για πρώτη φορά.
    Νάμαι τώρα-ελεύθερος-σε ένα internet cafe και σας γράφω:

    Καθαρός-παγωμένος αέρας. Μου διαπέρασε το κορμί και έφτασε βαθειά στον εγκέφαλό μου.
    Μεμιάς καθάρισε το μυαλό μου. Και έτσι ξαφνικά μούρθε μια ιδέα: Να παραιτηθώ από τον νύν εργοδότη μου και να αναζητήσω αλλού δουλειά. Φαντάζομαι ότι χειρότερα δεν μπορεί να είναι πουθενά αλλού. Τέτοιο εξοντωτικό ωράριο, ανασφάλιστος, κακοπληρωμένος, με συνθήκες εργασίας επιβλαβείς για την υγεία μου. Για σκεφτείτε να είσαι αναγκασμένος όλη μέρα και όλη νύχτα να γράφεις-γιατί έτσι θέλει ο Θόδωρος-μπινελίκια και βρωμόλογα από τη μιά - και από την άλλη να παριστάνεις τον μεγάλο αναλυτή της επικαιρότητας. Το κυριώτερο όμως που με αναγκάζει να αλλάξω δουλειά, είναι ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΜΕΛΛΟΝ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ που δουλεύω. Και αυτό με τρομάζει.

    Σας αναγγέλω λοιπόν ότι

    Ζ Η Τ Ω Ε Ρ Γ Α Σ Ι Α (ζητώ εργασία)

    Εχετε εκτιμήσει τα προσόντα μου, την προϋπηρεσία μου και το ήθος μου. Οποιος ενδιαφέρεται να με προσλάβει, ας δηλώσει το ενδιαφέρον του, σε αυτό εδώ το ΜΠΛΟΓΚ.
    Θα προτιμηθούν κόμματα της εγγενούς ιδεολογίας μου (ΛΑΟΣ). Αλλά και για το ΠΑΣΟΚ δεν θάλεγα ΟΧΙ.

    Φίλοι μου καλοί. Κάντε ό,τι μπορείτε. Δεν αντέχω άλλο.

    Πάντα δικός σας,
    Με εκτίμηση
    Τζών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Όπως ο μάγειρας μαζεύει τα υλικά πριν αρχίσει το μαγείρεμα έτσι και εμείς αγαπητέ αναγνώστη πριν αρχίσουμε να ψυχογραφούμε τον junior θα πρέπει να μαζέψουμε τα δικά μας υλικά ψυχανάλυσης. Έχουμε λοιπόν, έναν παππού πρωθυπουργό, έναν μπαμπά πρωθυπουργό και μία μαμά φεμινίστρια που απο το γεγονός οτι μετά απο 122 χρόνια στην Ελλάδα δεν έχει μάθει ακόμα να μιλά ελληνικά συμπεραίνουμε αγαπητέ αναγνώστη οτι έχει i.q. ανανά.

    Μέσα σε αυτό το οικογενειακό πλαίσιο λοιπόν καλούμαστε να ψυχογραφίσουμε τον Γιωργάκη. Φαντάσου αγαπητέ αναγνώστη μια οικογένεια όπου ο μπαμπάς είναι γκομενιάρης και ασχολείται συνέχεια με το κόμμα και ένα σπίτι στο οποίο μπαινοβγαίνει ο Αρσένης, ο Χαραλαμπόπουλος και ο Τσοχατζόπουλος. Τι διέξοδο μπορεί να έχει ένα παιδί που βιώνει αυτήν την τραγική κατάσταση απο το να προσκολληθεί στη μητρική αγκαλιά? Καταλαβαίνεις τώρα λοιπόν αγαπητέ αναγνώστη γιατί μόλις είδες τον Γιωργάκη αναφώνησες “Κοίτα έναν μαμάκια ρε πούστη μου, που θέλει και να κυβερνήσει”.

    Χωρίς λοιπόν το πατρικό πρότυπο το οποίο απουσίαζε στο μετερίζι του αγώνα για την αλλαγή και την Βάσω, ο μικρός Γιωργάκης ήταν καταδικασμένος να ζήσει κάτω απο την επιρροή της μαμάς. Η μαμά, μια δυναμική κερατωμένη φεμινίστρια θέλησε να γαλουχήσει τον μικρό Γιώργο με τα φεμινιστικά πρότυπα και γιαυτό τον έντυνε νοσοκόμα και βγαίναν μαζί στους δρόμους της παγωμένης Σουηδίας να κάψουν σουτιέν όχι για να ζεσταθούν αλλά για να χειραφετηθούν.

    Μέσα απο τις φλόγες χιλιάδων καμμένων σουτιέν ο μικρός Γιωργάκης πήρε στην κυριολεξία το “βαπτισμα του πυρός” στην πολιτική και εκεί οφείλεται το κόλημμα του στις γυναίκες υποψήφιες. Γκερέκου,Καϊλή, Φώφη κλπ κλπ
    Απο κει και πέρα το σχολείο ήταν ένα πραγματικό μαρτύριο για τον μικρό Γιώργο. Λόγω της πολύ περιορισμένης ευφυίας του απλά δεν καταλάβαινε τίποτα. Τα υπόλοιπα παιδάκια τον λειπόντουσαν γιατί ήταν ο μόνος μαθητής που γελούσε με τα αστεία της δασκάλας. Ο μπαμπάς όποτε τον έβλεπε τον απειλούσε οτι θα του κάνει τεστ dna για να δει αν είναι όντως δικό του παιδί. Η μαμά του έφερνε δώρα αμερικάνικα βιβλία με ιστορίες γυναικών που έκοψαν τα αρχίδια των αντρών τους. Όλα είχαν μπλεχτεί στο κεφάλι του μικρού Γιώργου. Άρχισε να φοβάται τους ανθρώπους, να φοβάται τη ζωή, να φοβάται την μεταθάνατο ζωή, τα ποντίκια, τα φίδια, τις κατσαρίδες ως που μια μέρα που η μαμά έλειπε απο το σπίτι μπήκε κρυφά στο γραφείο του μπαμπά, φόρεσε το ζιβάγκο που βρήκε πεταμένο στην καρέκλα και κοιτάχτηκε στον καθρέφτη. Ένα χαμόγελο σχηματίστηκε στο πρόσωπο του και απο τότε δεν έχει φύγει…
    -”Βρήκα τι θα γίνω στη ζωή μου” αναφώνησε στο είδωλο του
    -”Τι?” ανταπάντησε το είδωλο
    -”Μούτσος!!!” αναφώνησε όλο χαρά ο μικρός Γιώργος “Είναι ένα επάγγελμα με προοπτική”
    -”Πάρτα πανίβλακα” είπε το είδωλο κάνωντας την χαρακτηριστική χειρονομία
    όμως ο μικρός Γιώργος δεν άκουγε τίποτα…ήταν τρισευτυχισμένος, είχε βρει το νόημα της ζωής, είχε βρεί επιτέλους την κλίση του. Αυτό που δεν ήξερε εκείνη τη στιγμή όμως ήταν οτι ο μπαμπάς ήταν στο διπλανό δωμάτιο και κρυφάκουγε. Ο μπαμπάς απογοητευμένος απο τα υπόλοιπα 50 παιδιά (κυρίως εξώγαμα) τα οποία ήταν το ένα πιο βλαμμένο απο το άλλο και ανησυχώντας για την διάδοχη κατάσταση της δυναστείας πήρε αμέσως δραστικά μέτρα. Τύλιξε τον Γιώργο σε μία κόλα χαρτί και τον έστειλε στους φίλους του στην Αμερική και συγκεκριμένα στη CIA να του κάνουν μια ειδική θεραπεία πλύσης εγκεφάλου ωστε να αλλάξει γνώμη και να θέλει να γίνει πρωθυπουργός.

    Τα υπόλοιπα είναι λιγο πολύ γνωστά φίλε αναγνώστη… Ζειμπέκικα, σαρδάμ, γκάφες, Σημίτης και τσούπ πάρτον πρόεδρο του κινήματος.

    Συνοψίζοντας μπορούμε εύκολα να κατατάξουμε τον Γιωργάκη στον χαρακτήρα πρωκτικού τύπου…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Έπειτα από ώριμη σκέψη o Ανδρέας Παπανδρέου πατέρας του Γιωργάκη αποφασίζει να απευθυνθεί σε γιατρό αφού ο γιόκας του έχει κλείσει τα 15 και ποτέ δεν έχει ρωτήσει τίποτα και κανέναν για οτιδήποτε γύρω του. Ο γιατρός συμβουλεύει λοιπόν τον ανήσυχο πατέρα να πάει με τον κανακάρη του ταξίδια σε μέρη με αξιοθέατα μήπως και κάτι του κινήσει το ενδιαφέρον και ρωτήσει κάτι αποδεικνύοντας έτσι ότι δεν είναι παντελώς βλάκας.
    Ξεκινούν με πρώτη στάση το Παρίσι και τον πύργο του Eiffel.
    Πατέρας: Bλέπεις Γιωργάκη αυτός είναι ο πύργος του Eiffel. Μήπως έχεις κάτι να με ρωτήσεις;
    Ο Γιωργάκης τρώγοντας το παγωτό του απαντάει με νεύμα αρνητικό. Συνεχίζοντας τις προσπάθειες ο πατέρας του κάνουν επόμενη στάση στην Αίγυπτο.
    Πατέρας: Bλέπεις Γιωργάκη αυτές είναι οι πυραμίδες μήπως έχεις κάτι να με ρωτήσεις;"
    Ακολουθώντας την ίδια τακτική ο Γιωργάκης απαντά αρνητικά κουνώντας το κεφάλι. Αφού συνεχίζεται η ίδια ιστορία και έχουν γυρίσει σχεδόν όλο το κόσμο καταλήγουν στη Γερμανία σε ένα εργοστάσιο παρασκευής αλλαντικών με τις πιο υπερσύγχρονες μηχανές τελευταίας τεχνολογίας.
    Πατέρας: Βλέπεις Γιωργάκη αυτή την μηχανή από τη μία βάζεις μοσχάρια και από την άλλη βγαίνουν λουκάνικα. Έχεις κάτι να ρωτήσεις; οτιδήποτε τέλος πάντων!
    Γιωργάκης: Ναι μπαμπά να σε ρωτήσω κάτι;
    Πατέρας: Πες μου παιδί μου και γέμισε ο πατέρας με δάκρυα χαράς.
    Γιωργάκης: "Υπάρχουν μηχανές μπαμπά που να βάζεις λουκάνικα από τη μία και να βγαίνουν μοσχάρια από την άλλη;
    Με απογοήτευση και αγανάκτηση του απαντάει ο πατέρας του:
    Ναι ρε μαλάκα, το μ...ί της μάνας σου.





    ΣΥΝΤΟΜΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ


    ο Γιωργάκης στα 55 ακόμη ωριμάζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Μπαίνει o babis στο χασάπικο της γειτονιάς:
    - Καλημέρα σας κύριε χασάπα. Θα με δώκετε καλέ ενα σαλάμι αέρος;
    - Μμμμ, πόσο θες;
    - Θα πάρω ολόκληρο το τεμάχιο, ευχαριστώ.
    - Μμμμ, να το κόψω φέτες;
    - Όχι καλέ, τι τον πέρασες τον κώλο μου, κουμπαρά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ο Λαζοπουλος ειναι μια φούσκα, αργα η γρηγορα θα σκάσει.
    Εγω τον εχω συχαθει.
    Μακρια απο τον Alpha, το ποιο βρωμικο καναλι.
    Αυτοι αγαπανε μονο την τσεπη τους οχι την χωρα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Το ΠΑΣΟΚ και ο Γιώργος Παπανδρέου πληρώνουν τις επιλογές τους. Τα κρατικοδίαιτα συμφέροντα συνεχίζουν να στηρίζουν με νύχια και δόντια τον Καραμανλή. Αισθάνονται καλύτερα με εναν σαλτιμπάγκο που απαγγέλλει και διαβάζει εκθέσεις ιδεών κατά της διαπλοκής και υπέρ των ανύπαρκτων μεταρυθμίσεών του ενώ τους αφήνει το πεδίο ελεύθερο για συναλλαγές και κέρδη. Ακόμη και αποκλεισμένο απο τα ΜΜΕ και με όλους εναντίον του, απο τον Λαζόπουλο μέχρι τα συγκροτήματα, το ΠΑΣΟΚ θα ανακτήσει το χαμένο του έδαφος ως δύναμη αλλαγής και ελπίδας. Παρά τις συκοφαντίες ο ελληνικός λαός θα καταλάβει ότι μόνο το ΠΑΣΟΚ μπορεί να δώσει ελπίδα και προοπτικές για μία καλύτερη ζωή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΡΩΤΑΤΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΛΑΡΙΣΑΙΟΥΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΚΗΣ...ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΕΙΧΕ ΤΑΡΑΞΕΙ ΣΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ...Η ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΤΟΥ Η ΜΙΡΚΑ ΤΣΑΚΩΘΗΚΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΠΙΑΝΕ ΣΤΑ ΚΑΜΑΡΙΝΙΑ ΝΑ ΞΕΣΚΙΖΕΤΑΙ...ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΝΟΙΩΘΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ...ΑΝΑΛΑΦΡΗ...ΦΟΥΣΤΙΚΗ..ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΡΓΑ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Είμαι ο Γιωργάκης σας.

    ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΩ ΡΕΠΟ !!! Και μαζί μία 6ήμερη άδεια εξόδου από την Χαριλάου Τρικούπη, πάω Χαβάη με το ποδήλατο μετά από 4 και πάνω χρόνια εγκλεισμού μου στο μπουρδέλο που με μπλέξανε, σήμερα βγαίνω στον καθαρό αέρα για πρώτη φορά.
    Νάμαι τώρα-ελεύθερος-σε ένα internet cafe και σας γράφω:


    Λοιπόν έλα, στη μηχανή ανέβα
    πάμε Χαβάη με μία ρόδα.
    Αν είσαι στο πασοκ, τότε ετοιμάσου για Χαβάη.
    Πάμε κάπου που δεν έχουμε πάει
    μόνο μην κάτσουμε άλλο στο πασοκ.
    Αν είσαι στο πασοκ, τότε ετοιμάσου για Χαβάη.
    Πάμε κάπου που δεν έχουμε πάει
    μόνο μη μείνουμε άλλο στο πασοκ.

    Τι αμαρτίες θεέ μου πληρώνω,
    -give me a break!
    Αν είσαι στο πασοκ, τότε ετοιμάσου για Χαβάη.
    Πάμε κάπου που δεν έχουμε πάει
    μόνο μην κάτσουμε άλλο στο πασοκ.
    Αν είσαι στο πασοκ, τότε ετοιμάσου για Χαβάη.
    Πάμε κάπου που δεν έχουμε πάει
    μόνο μη μείνουμε άλλο στο πασοκ.

    Θέλω βόλτες, ταξίδια, γλυκά, φαγητά,
    να ξαπλώσουμε μπρούμυτα στην αμμουδιά.
    Θέλω στην παραλία ν΄ανάψω φωτιά,
    κολύμπι ωρών στα ρηχά ή στα βαθιά.
    Θέλω να μαυρίσω και να μείνω έτσι πάντα,
    με τον Enrique Iglesias να χορέψω labanda.
    N΄αρπάξω το μικρόφωνο από μία μπάντα
    και να φωνάξω "Θεέ μου αμήν".

    Λοιπόν έλα, στο ποδήλατο ανέβα.
    Πάμε Χαβάη με μία ρόδα.

    Πήρα θαλάσσιο στρώμα, δυο-τρία μαγιό ακόμα,
    μπρατσάκια και πετσέτες μ΄ ωραίο χρώμα.
    Άμα θες έχω και βατραχοπέδιλα ακόμα,
    με 30 δείκτη προστασίας κρέμα για το σώμα.
    Δεν ξέρω ακριβώς τι άλλο θα πρέπει
    να πάρω αφού έμεινα μ΄ άδεια τσέπη.
    Σταματώ και στην τράπεζα να δω αν έχει λεφτά μα
    ξέχασα το pin!
    babis είσαι στο πασοκ; Γιατί σε παίρνω και μιλάει.
    Αν τελικά θα πάμε στη Χαβάη,
    τότε πάρε λεφτά απ' το πασοκ.
    Ναι, babis είσαι στο πασοκ; Γιατί σε παίρνω και μιλάει.
    Αν τελικά θα πάμε στη Χαβάη
    πάρε κι εσύ λεφτά απ' το πασοκ.


    Καθαρός-παγωμένος αέρας. Μου διαπέρασε το κορμί και έφτασε βαθειά στον εγκέφαλό μου.
    Μεμιάς καθάρισε το μυαλό μου. Και έτσι ξαφνικά μούρθε μια ιδέα: Να παραιτηθώ από τον νύν εργοδότη μου και να αναζητήσω αλλού δουλειά. Φαντάζομαι ότι χειρότερα δεν μπορεί να είναι πουθενά αλλού. Τέτοιο εξοντωτικό ωράριο, ανασφάλιστος, κακοπληρωμένος, με συνθήκες εργασίας επιβλαβείς για την υγεία μου. Για σκεφτείτε να είσαι αναγκασμένος όλη μέρα και όλη νύχτα να συναστρέφεσε με κάφρους-γιατί έτσι θέλει η Μαμά και από την άλλη να παριστάνεις τον αργηγό.

    Το κυριώτερο όμως που με αναγκάζει να αλλάξω δουλειά, είναι ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΜΕΛΛΟΝ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ που δουλεύω. Και αυτό με τρομάζει.

    Σας αναγγέλω λοιπόν ότι

    Ζ Η Τ Ω Ε Ρ Γ Α Σ Ι Α (ζητώ εργασία)

    Εχετε εκτιμήσει τα προσόντα μου, την προϋπηρεσία μου και το ήθος μου. Οποιος ενδιαφέρεται να με προσλάβει, ας δηλώσει το ενδιαφέρον του, σε αυτό εδώ το ΜΠΛΟΓΚ.
    Θα προτιμηθούν κόμματα της εγγενούς ιδεολογίας μου.
    Αλλά και για υπάλληλος του Τσίπρα δεν θάλεγα ΟΧΙ.

    Φίλοι μου καλοί. Κάντε ό,τι μπορείτε. Δεν αντέχω άλλο.

    Πάντα δικός σας,
    Με εκτίμηση
    Γιωργάκης Α..Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ζαχοπουλος DVD

    pigaine strato prota kai meta kanei ton oithopoio

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Αυτό που δεν μπορεί να κάνει ο Γιωργάκης ως Αντιπολίτευση, μη το καταλογίζετε στον Λαζόπουλο που κάνει σάτιρα.

    Αφήστε που οι μεγαλοεφημερίδες και τα μεγαλοκανάλια προσπαθούν να βρουν και την παραμικρή ψείρα για να σπιλώσουν την Κυβέερνηση, όταν επι εικοσαετίας "άρμεγαν" μόνο και είχαν βουλωμένο το στοματάκι τους. (από τη "μάσα").

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Η πασοκάρα ελέγχει όλα τα συνδικάτα και τα σωματεία εργαζομένων.Οι εργαζόμενοι με συνελέυσεις αλλά και μέσω των αντιπροσώπων τους πρέπει να αποφασίσουν απεργίες.

    ΠΑΛΙΑ ΣΥΝΤΑΓΗ. ΑΣ'ΤΟ ΦΙΛΕ, ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΚΑ ΜΙΛΗΣΕ Ο ΤΑΠΕΡΜΑΝ ΓΙΑ ΤΗ ΓΣΕΕ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. 1)Στις πουστοπαρέες η πολιτική τοποθέτηση του καθενός έρχεται δεύτερη. Πρώτα η πουστοπαρέα και μετά τα υπόλοιπα. Κάτι σαν τους εβραίους δηλαδή.
    Ο Λα(λα)κης το παίζει αριστερός (μπορεί και να είναι) αλλά δεν μπορεί να πάει κόντρα στα πουστοφιλαράκια του. Βλέπε Καραμαλής, Κακλαμάνης, Βαλιανάτος κ.λ.π.
    Για τους παραπάνω δε, όχι μόνο δεν τους πάει κόντρα αλλά τους στηρίζει όποτε χρειάζεται, είτε ευθέως, είτε "σατιρίζοντας" τους αντιπάλους τους.
    Αυτό κάνει με τον Καραμανλή χτυπώντας το ΠΑΣΟΚ.
    Τον Κακλαμάνη το στήριξε ευθέως αναλαμβάνοντας επικεφαλής της προεκλογικής του εκστρατίας για το Δήμο της Αθήνας.
    Για την περίπτωση Βαλιανάτου θυμάστε φαντάζομαι τι έσυρε στον Κούγια. Όχι ότι ο Κούγιας δεν το άξιζε το κράξιμο, αλλά το χτύπημα έγινε γιατί ο αντίπαλος του Κούγια (Βαλιανάτος) έίναι πούστης.
    Άσε που το δίκιο έχω την εντύπωση οτι το έχει ο Κούγιας.
    Ο Βαλιανάτος είναι προκλητικότατος.
    2) Οι Πούστηδες δεν έχουν μπέσα.
    Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι ο σοφός λαός μας την ανέντιμη, προδοτική, ανειληκρινή συμπεριφορα μεταξύ φίλων την αποκαλεί ΠΟΥΣΤΙΑ.
    Αυτή τη πουστιά μας παίζει και ο Λαζόπουλος τώρα. "Σατιρίζει" αυτούς που θέλει να χτυπήσει όχι γιατί έκαναν κάτι μεμπτό ή κάποια γκάφα ας πούμε αλλά με άλλα κίνητρα. Πολιτικά, αλλά και προσωπικά πολλές φορές.
    Έτσι επιβεβαιώνει πανηγυρικά τον ορισμό της λέξης ΠΟΥΣΤΙΑ.
    Όσο για το 70% που ειπώθηκε μήν είστε τόσο σίγουροι.
    Σίγουρα τον βλέπει πολύς κόσμος αλλά όχι και 70%. Εγώ συναντώ συνεχώς ανθρώπους που ακόμη και στα ζάπιγκ προσπαθούν να μην πέσουν επάνω του βάζοντας τα κανάλια με νούμερα και όχι με το Ρ- και Ρ+ αποφεύγοντας τον ΑΛΦΑ.
    Άλλωστε για την AGB έχουμε ακούσει πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Τι αμαρτίες θεέ μου πληρώνω,
    -give me a break!
    Αν είσαι στο πασοκ, τότε ετοιμάσου για Χαβάη.
    Πάμε κάπου που δεν έχουμε πάει
    μόνο μην κάτσουμε άλλο στο πασοκ.
    Αν είσαι στο πασοκ, τότε ετοιμάσου για Χαβάη.
    Πάμε κάπου που δεν έχουμε πάει
    μόνο μη μείνουμε άλλο στο πασοκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Αν αντεληθφην ορθως ,και ειμαι σιγουρος οτι ορθως αντεληφθην,η πασοκοσκυλια ειναι υπο διαλυση..

    Και δεν θα μπορουσε να ειναι αλλιως.

    Ο ψευτης και ο κλεφτης τον πρωτο χαιρεται.

    Αυτοι παραχαρηκαν .
    20 χρονια οι ελεεινοι πουστηδες κατακλεψαν το κρατος και ακομα ζουν..

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. - Τι κάνει ένας αριστερός;
    - Παρέμβαση.

    - Τι κάνουν 2 αριστεροί;
    - Οργάνωση.

    - Τι κάνουν 3 αριστεροί;
    - Κίνημα.

    - Τι κάνουν 4 αριστεροί;
    - Διάσπαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Νάχαμε να λέγαμε.
    Αν είναι και ο Λαζόπουλος ρυθμιστής ε τότε αξιοι της μοίρας σας.
    Τώρα που κολάει και τι μόνο ενας βλάκας το βρίσκει.
    Οι δικαιολογίες είναι για τους χαμένους.
    Τώρα για να καταλάβω, φταίει ο Λαζόπουλος που δεν υποστηρίζει το ΚΚΕ, το ΠΑΣΟΚ τη ΝΔ το ΛΑΟΣ τον ΣΥΝ
    τον Λεβέντη
    Αν η σάτιρα ήταν στα μέτρα του καθενός θα ήταν αρθρογράφημα.
    Αρχίσαμε να μετράμε ποσοστά χρόνου που ασχολήθηκε ο Λαζόπουλος με τον Κούγια Μάκη Σάκη κλπ
    Ε γράφε εσύ την εκπομπή τότε.

    Τα άσχετα παπούτσια που φοράει είναι έμεση διαφήμιση. Πές κάτι και γι αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. TI KANOΥΝ 5 ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΡΕ ΜΑΓΚΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Κανένας Λαζόπουλος δε φταίει για την κατάντια ΚΑΙ των 2 μεγάλων κομμάτων!
    Σταματήστε να βλέπετε φαντάσματα!! Αν το '85 ο Λαζόπουλος σατίριζε τον Ανδρέα, νομίζετε ότι θα έβλαπτε έστω και ελάχιστα τη δημοτικότητά του?
    Με τη σάτιρα ο κόσμος γελάει, αλλά δε νομίζω ότι μπορεί να αλλάξει τα πολιτικά πιστεύω κανενός. Ο Μάκης με τις εκπομπές του μπορεί να έχει επιρροή στις επιλογές του κόσμου, αλλά όχι ο Λαζόπουλος!
    Αν τα κόμματα έδειχναν ότι άρχιζαν απιτέλους να ενδιαφέρονται για τον κοσμάκη και σταματούσαν να λένε ψέμματα και να μας κοροϊδεύουν, τότε ούτε ο Λαζόπουλος, ούτε ο θεός ο ίδιος δεν θα μπορούσε να τα βλάψει.
    Με αυτά που υποστηρίζετε, θέλετε να πιστεύετε ότι ο κόσμος είναι χαζός και μπορεί να αλλάξει γνώμη από τη μια μέρα στην άλλη, επειδή ακούει το Λαζόπουλο να κάνει πλάκα... Ε δεν είναι έτσι. Μην περνιέστε οι μόνοι έξυπνοι της χώρας.
    Η δύναμη των κομμάτων έπεσε γιατί ο κόσμος ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΣΙΧΑΘΕΙ!

    EssAth

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. οι τεσσερις κι ο λακης μπανιστηρι




    ρουφιανοι αριστεροι της πουτσας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ο Αρθρογράφος είναι μεγάλος σκατοπασοκος... ρε μαλάκα είναι ο τελευταίος τον Σοσια-λιστών!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ax kanei to paidi mou gia pro8ipourgos 8a to deite.

    Margaret

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. βεβαια ολοι του πασοκ ειναι σκατοπασοκοι

    πως βολευτηκαν χιλιαδες πουςταρες αριστερορουφιανοι στα χρονια του πασοκ?
    τοτε ηταν καλος ο ΑΝΤΡΕΑΣ?
    ΤΣΙΠΡΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ρε σεις τα γνωτα σας βρωμανε φτωχεια και σεις εκει΄΄καραμανλης και ξερο ψωμι.καλα να παθετε ο καθενας εχει οτι του αξιζει..κακομοιρηδες! μονο για τσιφτετελι και γιουροβιζιον ειστε .και αυτο μονο απο την ΤV ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. 4¨42

    ρε καραγκιόζη έπρεπε να χάσεις τις οικονομίες μιας ζωής για να καταλάβεις το σοσιαλισμό του πασοκ και του σημίτη............

    Με τα ΜΑΤ να κτυπούν τους γέρους με τις συντάξεις πείνας....

    Με τους πράσινους αμόρφωτους και διορισμένους από τις κλαδικές Δημοσίους Υπαλλήλους να κτίζουν βίλες....

    Με το να κοστίζουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες δισεκατομύρια για να τα τσεπώσουν όπως και στο χρηματιστήριο 350-500 Οικογένειες......


    Αντε και γαμήσου.................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Έπειτα από ώριμη σκέψη o Ανδρέας Παπανδρέου πατέρας του Γιωργάκη αποφασίζει να απευθυνθεί σε γιατρό αφού ο γιόκας του έχει κλείσει τα 15 και ποτέ δεν έχει ρωτήσει τίποτα και κανέναν για οτιδήποτε γύρω του. Ο γιατρός συμβουλεύει λοιπόν τον ανήσυχο πατέρα να πάει με τον κανακάρη του ταξίδια σε μέρη με αξιοθέατα μήπως και κάτι του κινήσει το ενδιαφέρον και ρωτήσει κάτι αποδεικνύοντας έτσι ότι δεν είναι παντελώς βλάκας.
    Ξεκινούν με πρώτη στάση το Παρίσι και τον πύργο του Eiffel.
    Πατέρας: Bλέπεις Γιωργάκη αυτός είναι ο πύργος του Eiffel. Μήπως έχεις κάτι να με ρωτήσεις;
    Ο Γιωργάκης τρώγοντας το παγωτό του απαντάει με νεύμα αρνητικό. Συνεχίζοντας τις προσπάθειες ο πατέρας του κάνουν επόμενη στάση στην Αίγυπτο.
    Πατέρας: Bλέπεις Γιωργάκη αυτές είναι οι πυραμίδες μήπως έχεις κάτι να με ρωτήσεις;"
    Ακολουθώντας την ίδια τακτική ο Γιωργάκης απαντά αρνητικά κουνώντας το κεφάλι. Αφού συνεχίζεται η ίδια ιστορία και έχουν γυρίσει σχεδόν όλο το κόσμο καταλήγουν στη Γερμανία σε ένα εργοστάσιο παρασκευής αλλαντικών με τις πιο υπερσύγχρονες μηχανές τελευταίας τεχνολογίας.
    Πατέρας: Βλέπεις Γιωργάκη αυτή την μηχανή από τη μία βάζεις μοσχάρια και από την άλλη βγαίνουν λουκάνικα. Έχεις κάτι να ρωτήσεις; οτιδήποτε τέλος πάντων!
    Γιωργάκης: Ναι μπαμπά να σε ρωτήσω κάτι;
    Πατέρας: Πες μου παιδί μου και γέμισε ο πατέρας με δάκρυα χαράς.
    Γιωργάκης: "Υπάρχουν μηχανές μπαμπά που να βάζεις λουκάνικα από τη μία και να βγαίνουν μοσχάρια από την άλλη;
    Με απογοήτευση και αγανάκτηση του απαντάει ο πατέρας του:
    Ναι ρε μαλάκα, το μ...ί της μάνας σου.





    ΣΥΝΤΟΜΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ


    ο Γιωργάκης στα 55 ακόμη ωριμάζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. SHMITHSIEMENS

    SHMITHS-SIEMENS




    SHMITHSIEMENS

    SHMITHS-SIEMENS




    SHMITHSIEMENS

    SHMITHS-SIEMENS




    SHMITHSIEMENS

    SHMITHS-SIEMENS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΧΙΟΝΙΖΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ.ΑΛΛΙΩΣ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΝΔ ΚΑΙ ΜΜΕ.ΑΝΤΕ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΜΑΓΚΕΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ρουσοπουλακια παπαγαλακια......! θα τριζουν τα κοκκαλα του βελουχιωτη με αυτα που θα βλεπει και θα ακουει..... βεβαια καμαρωνες για την ολυμπιαδα οπως καμαρωνεις οταν μπαινεις στο μετρο.ξεχνας πως ηταν η ΕΛΛΑΔΑ. ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΓΙΟΥΡΟΒΙΖΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. 5.45

    re garagiozi

    to uema einai poso kostisan kai poso ta plhrose o ellhnikos laos
    re zoon
    kai poioi tseposan tis terasties diafores klebontas toyw ellhnes forologumenous

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Oποιος ζηταει εργασια να παει στο υπουργειο πολιτισμου σας εχει κενη θεση ο Ζαχοπουλος .Αλλιως πηγαινετε στον Μηλωνα ΝΑ ΠΑΙΞΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΤΣΟΝΤΑ.Απο τοτε δε που βγηκε η ΝΔ Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΕΝΑ ΜΑΥΡΟ ΓΑΜΗΣΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. 6.02

    που απο ότι φαίνεται σ αρέσει

    μήπως είσαι ο babis ?........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. SHMITHSIEMENS

    SHMITHS-SIEMENS




    SHMITHSIEMENS

    SHMITHS-SIEMENS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Ένα δεν μπορώ να καταλάβω, πως γίνεται όταν κυβερνάει το ΠΑΣΟΚ να φταίει μόνο αυτό , και όταν κυβερνάει η ΝΔ να φταίνε και οι δύο;.
    Το ΚΚΕ και ο ΣΥΡΙΖΑ καλύτερα να κόψουν το παραμύθι του τύπου "όλοι ίδιοι είναϊ" γιατί αυτό ευνοεί τον Καραμανλή.
    Και στον "ιεροκύρηκα" Λάκη λέω να κοιτάξει να χτυπάει σκληρότερα την ΝΔ και όχι το ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ισως να κυβερνα ακομα το πασοκ και δεν το εχουμε καταλαβει.γιατι δεν εξηγειται αυτο που συμβαινει να κανει τις χιλιες μαλακιες η κυβερνηση κι ολοι να βριζουν το πασοκ!ελεος δηλαδη και αφηνουν τον καταλληλοτερο να τα ρημαζει ολα,ο τζαμπα μαγκας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. g1980

    Ευχαριστώ για την υπόδειξη. Την λαμβάνω σοβαρά υπ' όψιν.
    Θα σας καλέσω να γράψετε το υπόλοιπο κείμενο της προσεχούς εκπομπής γιατί έχω κάποια κενα.

    Μετα τιμής
    Α πάγαινε ρε παπάρα που σε φταίει οποιοσδήποτε άλλος εκτός απο σένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. πειτε τη γνωμη σας στο ΛΑΚΗ
    altsantiri@alphatv.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Ο καραμανλης είναι ο καλυτερος ο μελυτερος πρωθυπουργός της χώρας μετα τον Δηλιγιαννη. Καλα κανει ο Λακης και δεν τον πιανει στο στόμα του
    Πρεπει να τον ΥΜΝΕΙ οπως κάνει με τον Τσιπρα (αλλος τρισμεγιστος αυτόσ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. ΑΡΧΗΓΕ,ΟΛΑ ΤΑ RESPECT ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΜΟΥ!!!
    ΠΕΣ ΤΑ,ΠΕΣ ΤΑ!!!
    ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΟΥΝ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ!
    ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΡΥΦΟΠ****ΝΑ...
    ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Υπάρχει καμια αμφιβολία ότι ο μόνος που δεν κυβερνα είναι ο Καραμανλης και ο μόνος που δεν θα κυβερνήσει θα είναι ο Παπανδρέου;
    Πάει πέταξε το πουλί.
    Του είχαν στρωμένο το δρόμο το καλοκαίρι που ΄για χάρι του κάψαν την μισή Ελλάδα κια αυτός κατάφερε να χαντακωθεί!
    Ο άλλος έκανε το λάθος να πάρει τις εκλογές μόνος του, σε ωρα που η Ντόρα και το συρφετό της περίμεναν το χάος της ακυβερνησίας
    Ενώ ο Αλαβάνος σαν καλό και πειθήνιο σκυλάκι που πάντα κάνει τις δουλιες της Πρεσβείας στη Ελλάδα, πήγε στα Σκόπια,επιφυλάχθηκε για τα μάτια σχετικά με το Κόσσοβο, κατάγγειλε την εθνικιστική συμπεριφορά των Ελληνων μαζί με τον Δημητρά, και να τος νατος ο διάδοχος ...Αλέξις!!!
    Οχι παίδες το νταούλι στο ΓυφτοΛαζόπουλο, δεν το βαράει η Ρηγίλλης!!
    Η Πρεσβεία το βαράει!!!
    Και η πρεσβεία θέλει Ακελ στην Κύπρο και τον Αλέξις με την ρόζ παρεούλα του στην Ελλάδα...
    Α ναι και να μη το ξεχάσω. Ιερώνυμο στην κορυφή της εκκλησίας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. re asxete deksie esi 8.23 milas gia allous sta ethnika themata,otan exeis ginei tsiraki twn amerikanwn kai kai skilaki tis konto-lizas?pou den sevesai oute tin apopsi tis kiprou pou den thelei tin anagnorisi twn kosovarwn kai i deksia sou tous ftinei olous kai ginete tsiraki twn amerikanwn?poios poulaei re twra tin kipro?
    kai pou einai to veto pou tha kanate re?tosa xronia pou panw apo 120 krati exoun dosei sta skopia afto to onoma esi ti ekanes re?a ksexasa o enas dikos sou deksios (patriotis) $@$#%$@ tin tsekou,o allos koumparos iperaspizotan tin trapeza tis ellados me apotelesma a xathei ena paidaki 4 etwn kai oi alloi metragane ta lefta aptis mizes...
    Kai afou den simfonei re as tin dioksei tin mpakogianni apo ipourgo eksoterikwn alla pou na vrei ta kotsia..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. alla ama ginei tipota oloi oi deksioi (pseftopatriotes)kserete pou tha pate pali,exete ksanapaei ekei na krifteite kai alli fora,oloi aigypto meta tha trexete na krifteite,to kserete afto to taksidi kala...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. OΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΣΗΜΕΡΑ
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΑΝΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΥΑΔΙΚΤΙΟ ΚΑΙ
    ΣΤΗΝ ΙΣΤΙΟΣΕΛΙΔΑ (GREEK AMERICAN
    NEWS AGENCY)ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΣΟΒΑΡΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ Η ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΦΥΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΕΧΑΣΕ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΟΥΝΕ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΘΑ ΤΡΙΖΟΥΝΕ ΤΑ ΚΟΚΑΛΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑΚΗ ΚΑΙ Η ΝΤΟΡΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΠΥΣΩ ΜΑΣ ΞΑΝΑΠΟΥΛΑΕΙ ΟΠΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΣΟΥΝΕ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. 8.23

    Δεν ξέρω αν τους θέλει η Πρεσβεία,πάντως εγώ σίγουρα τους θέλω και τους 3 :και Χριστόφια,και Ιερώνυμο,και Τσίπρα.
    Ήθελα να πάρουν τον ...μπιπ μέσα στο 2008 ο Τάσσος,ο Σπάρτης και ο Κωστάκης.
    Καλά τα πάω μέχρι τώρα,μόνο ο Κωστάκης έμεινε,αλλά τά'φαγε κι αυτός τα ψωμιά του και μέχρι το τέλος του χρόνου θα φύγει κι αυτός μπας και σηκώσει κεφάλι η χώρα.
    Καλή χρονιά για μένα το 2008.
    Σε κανα-δυο χρόνια ,έτσι για να ξέρεις,θέλω να πάρει τον μπιπ απ'τη Βουλή και το ΛΑΟΣ.Κι αυτό θα εκπληρωθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. εχω μια απορια ο κυριος λαζοπουλος εχει παει ποτε με γυναικα απο οσο ξερω ποτε ενας γελιος παραμυθας ειναι μπαλονι που θελω να σκασει γρηγορα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. o λαζοπουλος δεν παει με γυναικες που να τις βρει ουχα πρεπει να ψαξει μεσα του ισος την βρει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. o λαζοπουλος δεν παει με γυναικες που να τις βρει ουχα πρεπει να ψαξει μεσα του ισος την βρει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση