GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ...

.... ...η ανακοίνωση του γενικού γραμματέα της Βουλής Νίκου Στεφάνου Η δήλωση που έκανε σήμερα ο γενικός γραμματέας της Βουλής Νίκος Στεφά...

....
...η ανακοίνωση του γενικού γραμματέα της Βουλής Νίκου Στεφάνου

Η δήλωση που έκανε σήμερα ο γενικός γραμματέας της Βουλής Νίκος Στεφάνου, σε συνεννόηση με τον Πρόεδρο της Βουλής Δημήτρη Σιούφα, για το γνωστό θέμα της blogo-έρευνας, είναι ένας πολιτικός καταπέλτης.
Δεν στεκόμαστε στις απαντήσεις που από τεχνικής πλευράς δίνει για την διεύθυνση ΙΡ που ζήτησε ο ανακριτής. Στεκόμαστε στην τελευταία και πιο κρίσιμη κατά την γνώμη μας παράγραφο.
Είναι αυτή που αναφέρει: «Λόγω του θεσμικού χαρακτήρα και της αποστολής της Βουλής αλλά και των ιδιοτήτων των χρηστών του δικτύου της, εντός και εκτός Κοινοβουλίου (Βουλευτές, διαπιστευμένοι κοινοβουλευτικοί συντάκτες, γραφεία κομμάτων κ.λπ.) η ύπαρξη διαδικασιών και μέσων καταγραφής και ελέγχου μέχρι φυσικού προσώπου, όσον αφορά την πρόσβαση στο διαδίκτυο, κρίθηκε σκόπιμο να μην εφαρμόζεται από την έναρξη των υπηρεσιών πρόσβασης στο διαδίκτυο τη δεκαετία του 90 και η πρακτική αυτή ουδέποτε διαφοροποιήθηκε από όλες τις Διοικήσεις της Βουλής μέχρι σήμερα».
Πρόκειται για ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ υπέρ της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ του λόγου και στο Διαδίκτυο.
Την ώρα που οι μηχανισμοί της εξουσίας και της παρα-εξουσίας βυσοδομούν κατά της ενναλακτικής ενημέρωσης από το διαδίκτυο, έρχονται δύο γενναίοι πολιτικοί άνδρες και υπερασπίζονται κάτι που θα έπρεπε να θεωρείται αυτονόητο. Και με πολύ απλά λόγια, λένε ότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΕΘΟΥΝ ΚΑΝΕΝΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ όσον αφορά την πρόσβαση στο διαδίκτυο μέσα στην Βουλή.
Αν μη τι άλλο, σήμερα είναι μια μέρα ηλιόλουστη για τα δημοκρατικά δικαιώματα στον τόπο μας. Μόνο που η ελευθερία αυτή δεν πρέπει να αφορά μονάχα την Βουλή. Είναι όμως μια αρχή.

158 σχόλια

  1. ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ υπέρ της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ του λόγου!!!!!!!!!!

    Καλα κοψε κατι , μη τρελαινεσαι κιολας .
    Απο ποτε ρε το αυτονοητο οφειλουμε να το υμνουμε ;

    Ελεος

    Φοιτητρολλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι γίνεται ρε παιδιά?

    Κυβέρνηση και δημοσιογράφοι εναντίον Internet?

    δεν πάμε καλα....

    Καθόλου καλα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το μεγαλο προβλημα ειναι, πως θα προστατευτουμε απο τους προβοκατορες..

    Η ανωνυμια ισως ειναι ο χειροτερος εχθρος των Blogs.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΙ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΜΑΣ ΛΕΣ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ...

    ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΡΕΖΙΛΙ ΕΘΝΙΚΩΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΜΑΖΕΨΟΥΝ ΤΑ ΑΣΥΜΑΥΤΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ...

    ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΜΝΗΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ...

    Υ.Γ. ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΑΝΕ ΤΑ ΜΠΑΤΣΟΝΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΟΥ ΤΟΥ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΣΕ ΧΡΟΝΟ D.T. AYTO TI EINAI.. ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ...???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 1) Γιατί κόπτεται ο Εισαγγελέας μόνο για τις αποκαλύψεις του διαδυκτίου και δεν κόπτεται ότι κάποια κυρία Πάνια εκμεταλεύεται ψυχικά άρωστους άνθρωπους τους οποίοθς εξεφτελίζει δημόσια με όφελος το κέρδος?

    2)Βάλτε όλοι Banner στα blogs Κάτω η χούντα!!
    Κλείνω την τηλεόραση και είμαι ελευθερος..

    Άντε blogers....

    Σας χτυπάνε οι Δημοσιογράφοι μαζί με την κυβέρνηση κάτω από την ζώνη...

    Χτυπήστε τους κι εσείς εκέι που πονάνε... Στο κέρδος...


    Αν κουνηθεί ο γίγαντας που λέγεται internet θα χάσουν τον ύπνο τους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ML-2003/3 Dog Eat Dog(USA, 2006, 12', Charles M. Lum)

    Το "Dog Eat Dog" είναι το τρίτο μέρος μιας τριλογίας ταινιών που καταγράφει τις δραστηριότητες των "IML Boys", μια κολεκτίβα καλλιτεχνών από την Ν. Υόρκη όταν φιλοξενήθηκαν το 2003 στο International Mister Leather Contest του Chicago. Τρεις κάμερες, ποπ τραγούδια και ένας σκύλος ζωντανεύουν την εμπειρία αυτού του συναρπαστικού φετιχιστικού γεγονότος. Η φύση της σεξουαλικής ταυτότητας παρατηρείται μέσω της συμμετοχής των IML Boys στο πρώτο επίσημο Puppy Party του IML.

    XX (USA, 2007, 70', Todd Verow)

    Η καινούρια ταινία του Todd Verrow. Ο κύριος χαρακτήρας η ΧΧ, μένει στην Νέα Υόρκη, μια πόλη που είναι έτοιμη να εκραγεί.

    Περνάει τον χρόνο της αυνανίζοντας βλέποντας γκέι πορνογραφία και περπατώντας στην πόλη ψάχνωντας για αντικείμενα που συμβολίζουν την Ν.Υόρκη όπως πραγματικα ήταν. Συναντά την παλιά της ερωμένη που παλιά ήταν κοπέλα αλλά τώρα είναι άντρας (FTM). Αυτός προσπαθεί απεγνωσμένα να φύγει από την πόλη πριν εκραγεί. Αφού η ΧΧ βιαστεί και την αφήνουν να πεθάνει, καταφέρνει να συρθεί στην ταράτσα ενός κτιρίου και καθώς ανατινάσεται η πόλη την 4η Ιουλίου η ΧΧ αναγεννιέται.

    15:45

    Laura Laura(Brasil, 2005, 29' Claudio Dias Guimaraes, English Subtitles)

    Resurgiendo(Spain, 2007, 10', Felix Flint)

    Ο Angel και ο Sergio είναι σύντροφοι. Η σχέση τους αντιμετωπίζει προβλήματα και αποφασίζουν να δουν ένα ειδικό. Η μόνη συμβουλή που μπορεί να δώσει στον Angel είναι να είναι πιο δημιουργικός. Έτσι αποφασίζει να εισάγει το φαγητό στη σεξουαλική τους ζωή και η κουζίνα να είναι το μέρος όπου θα ζωντανέψει πάλι το πάθος που έχουν ο ένας για τον άλλον.

    The Heartscrewer(France, 2005, 17', Herve, Joseph, Lebrun)

    Στις αρχές της άνοιξης στα βουνά του Atlas, ένας νεαρός ταξιδευτής διψασμένος για σεξ, κλεβει της καρδιά ενός πλούσιου αποξενωμένου άντρα

    Στις αρχές της άνοιξης στα βουνά του Atlas, ένας νεαρός ταξιδευτής διψασμένος για σεξ, κλεβει της καρδιά ενός πλούσιου αποξενωμένου άντρα... Το The Heartscrewer είναι μια μετα-πορνό ποιητική μεταφορά των πιο απόκρυφων φαντασιώσεών μας υπό τον ήλιο του Morocco.

    Beautiful Strange Solitude (France, 2007, 6&rsquo, Ivan Kalichenko)

    Τι μπορεί να κάνει ένας νέος όμορφος επιβήτορας στις έξι το πρώι στην ερημική παραλία SOLITUDE; Χαιδεύει και περιποιείται το αθλητικό του κορμί και χάνεται στην μαγεία της όμορφης ανατολής και της θάλασσας. Γυρνώντας σπίτι το πελώριο πεος του εκρήγνυται και γίνεται ένα συντριβάνι σπέρματος σε μια ναρκισιστική σκηνή αυνανισμού μπροστά από ένα καθρέφτη. Αργότερα το περίεργο αυτό αγόρι απόφασίζει να γευτεί το σπέρμα του.

    17:00

    Skin Gang (Canada, 2000, 88&rsquo, Bruce LaBruce)

    Το Skin Gang, σκηνοθετημένο από τον Καναδό πρωτοποριακό σκηνοθέτη Bruce LaBruce, είναι η πιο άγρια εκδοχή του Skin Flick.

    Λέει την ιστορία και τις βίαιες σεξουαλικές περιπτύξεις ορισμένων skin heads. Η ταινία δημιούργησε αρκετές αντιδ?ρασεις όταν έκανε την πρεμιέρα της το 2000. Πολλοί θεατές συγκλονίστηκαν από το βίαιο σεξουαλικό του περιεχόμενο και πολλοί κριτικοί μέσα στην γκέι κοινότητα το σχολίασαν αρνητικά λέγοντας ότι προωθεί αρνητικά ομοφυλοφιλικά στερεότυπα, καθώς και ότι παρουσιάζει την βία σαν υπόδειγμα προς μίμηση.

    Όπως συνηθίζεται στις ταινίες του LaBruce, το Skin Gang εμπεριέχει μπόλικο σεξουαλικό περιεχόμενο στο σημείο να χαρακτηριστεί ως πορνογραφική. Ένα μεγάλο θέμα που τονίζεται στην ταινία είναι ο σαδομαζοχισμός. Μια περιβόητη σκηνή έχει έναν από τους χαρακτήρες να αυνανίζεται και να εκσπερματώνει πάνω σε ένα αντίτυπο του Mein Kampf του Adolf Hitler. Μια σκηνή όπου μια ομάδα από skin heads εισβάλλει στο διαμέρισμα ενός διαφυλετικού ζευγαριού και τους βιάζουν και τους βασανίζουν προκάλεσε πολλές αποχωρήσεις από πολλά κινηματογραφικά φεστιβάλ.

    Η ταινία γυρίστηκε στις ΗΠΑ, Αγγλία και Γερμανία. Συμπαραγωγός της ήταν η Cazzo Film, μια Γερμανική εταιρεία gay πορνό που έκανε τη δική της εκδοχή της ταινίας με το όνομα Sex Skins, το 2000.

    19:00

    8 inches (Brasil, 2003, 90&rsquo, Max Julien)

    Ένας στρέιτ ντετέκτιβ προσλαμβανεται να πιάσει έναν κλέφτη που κλέβει τα θύματά του σε ένα πορνοσινεμά. Η ταινία δείχνει ζωντανό σεξ που εκτυλίσεται σε πορνοσινεμά της Βραζιλίας Σύντομα ο ντετέκτιβ έρχεται αντιμέτωπος με την δική του καταπιεσμένη σεξουαλικότητα.
    Φόρος τιμής σε ταινίες όπως το &lsquoCruising&rsquo, &lsquoBlow Up&rsquo και &rsquo16 mm&rsquo το 8 Inches έχει ένα δικό του μοναδικό τρόπο προσέγγισης μιας και ενα μεγάλο κομμάτι της ταινίας προέρχεται από πραγματικά σεξουαλικά συμβάντα που εκτυλίσονται σε ένα πορνοσινεμά στην Βραζιλία και έχουν καταγραφεί με μυστική κάμερα.

    20:50

    Buckleroos 2 (USA, 134&rsquo, Jerry Douglas)

    Το Buckleroos είναι μια απολαυστική ιστορία για 2 άντρες, που μετά από 10 χρόνια φιλίας συνειδητοποιούν ότι είναι προορισμένοι ο ένας για τον άλλον

    Το αστείο σενάριο είναι από τον διάσημο Jerry Douglas. Ο διάλογος μαζί με τα απίστευτα σκηνικά και τις πανέμορφες τοποθεσίες συμπληρώνουν τέλεια το έργο. Είναι μια ταινία απόλυτα καουμπόικη και άκρως πορνογραφική. Πολλοί θα εκτιμήσουν την αργή εξέλιξη της ταινίας σε αντίθεση με τη φιλοσοφία του MTV με τις αστραπιαίες αλλαγές σκηνών. Η ταινία χωρίζεται σε 2 μέρη. Η ταινία ακολουθεί τα βήματα του The Man In Black(του θρυλικού πορνοσταρ Zak Spears), ο οποίος, όποτε φοράει τη ζώνη με το όπλο του, κάποιος κάνει την "τύχη" του....

    23:15

    Fickfracht (Germany, 2007, 63&rsquo, Horst Braun)

    Τι σημαίνει Wurstfilm; Σκεφτείτε το πέος σας καθώς σκληραίνει. Αυτό σημαίνει Wurstfilm. Νεαροί Γερμανοί άντρες σε πλήρης σεξουαλική δράση για τη δική μας προσωπική απόλαυση. Αυτό σημαίνει Wurstfilm. Και την Κυριακή 3/2 θα έχετε την ευκαιρία να δείτε ένα live gay sex show με τα αγόρια της Wurstfilm.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΓΩ ΤΑΛΕΓΑ !

    ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Η ΒΟΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΒΡΩΜΕΝΗ ΑΠΟ ΜΠΛΟΓΚΙΣΤΕΣ, ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ, ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ, ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ, κ.λπ.


    ΤΙ ΠΕΡΪΜΕΝΕΣ ΚΥΡΙΕ ΧΙΩΤΗ ΜΟΥ ?? ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΗΟ ΣΟΥ ΣΕ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ??

    ΕΠΛΑΝΗΘΗΣ ΠΛΑΝΗΣ ΟΙΚΤΡΑΝ !!

    ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΚΑΜΨΕΙΣ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΟΥΤΟΠΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΙ ΕΣΕΤΑΙ Η ΕΣΧΑΤΗ ΠΛΑΝΗ ΧΕΙΡΩΝ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ.

    Τζών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΓΩ ΤΑΛΕΓΑ !

    ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Η ΒΟΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΒΡΩΜΕΝΗ ΑΠΟ ΜΠΛΟΓΚΙΣΤΕΣ, ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ, ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ, ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ, κ.λπ.


    ΤΙ ΠΕΡΪΜΕΝΕΣ ΚΥΡΙΕ ΧΙΩΤΗ ΜΟΥ ??

    ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΗΟ ΣΟΥ ΣΕ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ??

    ΕΠΛΑΝΗΘΗΣ ΠΛΑΝΗN ΟΙΚΤΡΑΝ !!

    ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΚΑΜΨΕΙΣ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΟΥΤΟΠΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΙ ΕΣΕΤΑΙ Η ΕΣΧΑΤΗ ΠΛΑΝΗ ΧΕΙΡΩΝ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ.

    Τζών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΑΝΩΝΥΜΑ ΜΕ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟ PRESSGR....

    ΑΥΤΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΝΑ ΤA ΦΙΛΤΡΑΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ... ΔΙΑΒΑΖΕΙ ... ΓΕΛΑΕΙ ΛΙΓΟ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΕΛΟΣ... ΔΙΑΓΡΑΦΗ....

    ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ... ΕΓΩ ΑΜΑ ΤΥΠΩΣΩ 10000 ΦΥΛΑΔΙΑ ΟΤΙ Ο ΤΑΔΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ή Ο ΔΕΙΝΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙ, ΚΑΙ ΑΝΕΒΩ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΤΑΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΡΑΤΣΑ ΚΑΤΩ.. ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΓΑ ΘΕΜΑ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ??? 8Α ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?

    ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ...

    ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΞΕΔΡΕΣ ΟΤΙ ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΠΑΟ ΚΑΙ Η ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑNE ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΔΥΣΦΥΜΗΣΗ...
    ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΙ Η ΚΑΜΕΡΑ

    ΕΛΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΣΑΣ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΥΚΟ

    ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ΔΛΔ ΤΩΡΑ ΠΟΥ 1 ΣΤΟΥΣ 100 ΓΡΑΦΟΥΝ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ (ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΒΑΛΤΟΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ) .... ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ ΜΕ ΚΑΛΟΓΡΑΜΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΕΣ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΕΣ - ΑΝΑΚΡΙΒΙΕΣ ΚΑΙ ΨΕΥΔΗ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ...

    Υ.Γ. ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΕ ΦΑΣΙΣΤΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΙΘΕΙΣ ΟΤΙ Η ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΔΕΡΦΗΣ ΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΟΤΙ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΝ ΜΕ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΜΠΛΟΓΚ... ΑΛΛΑ ΛΕΣ: ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΟΔΙ ΜΗ ΔΩ ΑΥΡΙΟ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΑ ΑΠΟ "ΑΝΩΝΥΜΟ" (ΒΛΕΠΕ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ) ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΜΟΥ ΣΤΗ ΦΟΡΑ...

    NIKOLARAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΕΧΟΥΜΕ ΑΣΥΛΟ

    ενώ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΟΧΙ ??


    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΧΡΗΣΤΩΝ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ!!!

    ΑΛΛΟ ΚΙ ΑΥΤΟ ΠΑΛΙ...

    ΤΙ ΑΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΕΧΟΥΜΕ ΑΣΥΛΟ

    ενώ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΟΧΙ ??

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
    ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ.

    ένας προβοκάτορας-υβριστής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΣΑΜΙΩΤΗ

    ΚΡΙΜΑ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΠΟΥ ΚΟΥΝΑΓΕΣ

    ή ΧΑΡΤΙ ΠΟΥ ΣΕ ΚΟΥΝΑΓΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Mrabo despinis katsampeli na xerese ton patera sou pou dini xoro se afta ta ypokimena na grafoun oti tous kapnisi kai meta oriete sta kanalia kai na zita oloi na epemboun proedroi, prothipourgoi . ypourgoi . nato, hpa , rosia kai ton ekso apo do

    (ΔΥΣΚΟΛΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΚΗ ΔΕΞΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ.

    Ο ΜΑΣΚΑΡΙΟΤΑΤΟΣ ΠΟΥΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΚΑΚΑΡΩΣΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΗΠΑΤΙΤΙΔΑ ΠΟΥ ΚΟΛΛΗΣΕ ΑΠΟ ΠΡΩΚΤΙΚΟ ΣΕΞ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΑΠΙΖΕΙ .

    Η ΜΑΡΙΕΤΤΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΚΟΥΤΣΗΚΟΥ ΚΟΥΤΣΑΘΗΚΕ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΓΙΑ ΑΠΟΣΥΡΣΗ.

    Ο ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ ΓΚΡΕΜΙΣΕ ΤΟΝ ΑΚΑΛΥΠΤΟ ΤΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΑΛΛΑ ΣΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΘΗΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΣΕΦΕΡΑΝ ΟΙ ΠΛΕΥΡΙΚΟΙ ΑΕΡΟΣΑΚΟΙ ΛΙΠΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΤΣΟΚΟΙΛΙΑΚΟΙ ΤΟΥ.

    Ο ΑΓΓΕΛΟΥ ΝΟΣΗΛΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΠΝΕΥΜΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΟΥΚΩΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΟΙ ΠΙΠΕΣ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥ

    Ο ΚΛΟΙΟΣ ΣΦΙΓΓΕΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΩΛΟ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ
    ΟΙ ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΗ ΣΕΣΗΜΑΣΜΕΝΗ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ.
    ΠΟΛΛΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ.)
    # posted by Ανώνυμος : 28 Φεβρουάριος 2008 3:25 μμ
    Ανάρτηση Σχολίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΣΑΜΙΩΤΗ

    ΚΡΙΜΑ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΠΟΥ ΚΟΥΝΑΓΕΣ

    ή ΧΑΡΤΙ ΠΟΥ ΣΕ ΚΟΥΝΑΓΕ, KAKOMOIPH MOY.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Mrabo despinis katsampeli na xerese ton patera sou pou dini xoro se afta ta ypokimena na grafoun oti tous kapnisi kai meta oriete sta kanalia kai na zita oloi na epemboun proedroi, prothipourgoi . ypourgoi . nato, hpa , rosia kai ton ekso apo do

    (ΔΥΣΚΟΛΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΚΗ ΔΕΞΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ.

    Ο ΜΑΣΚΑΡΙΟΤΑΤΟΣ ΠΟΥΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΚΑΚΑΡΩΣΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΗΠΑΤΙΤΙΔΑ ΠΟΥ ΚΟΛΛΗΣΕ ΑΠΟ ΠΡΩΚΤΙΚΟ ΣΕΞ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΑΠΙΖΕΙ .

    Η ΜΑΡΙΕΤΤΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΚΟΥΤΣΗΚΟΥ ΚΟΥΤΣΑΘΗΚΕ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΓΙΑ ΑΠΟΣΥΡΣΗ.

    Ο ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ ΓΚΡΕΜΙΣΕ ΤΟΝ ΑΚΑΛΥΠΤΟ ΤΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΑΛΛΑ ΣΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΘΗΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΣΕΦΕΡΑΝ ΟΙ ΠΛΕΥΡΙΚΟΙ ΑΕΡΟΣΑΚΟΙ ΛΙΠΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΤΣΟΚΟΙΛΙΑΚΟΙ ΤΟΥ.

    Ο ΑΓΓΕΛΟΥ ΝΟΣΗΛΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΠΝΕΥΜΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΟΥΚΩΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΟΙ ΠΙΠΕΣ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥ

    Ο ΚΛΟΙΟΣ ΣΦΙΓΓΕΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΩΛΟ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ
    ΟΙ ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΗ ΣΕΣΗΜΑΣΜΕΝΗ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ.
    ΠΟΛΛΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ.)
    # posted by Ανώνυμος : 28 Φεβρουάριος 2008 3:25 μμ
    Ανάρτηση Σχολίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Eιναι μια ηλιολουστη μερα για τα λαμογια...
    Ρε,καθαρος ουρανος αστραπες δε φοβαται!
    Τι εχετε να κρυψετε?
    Ολα τα στοιχεια στη φορα και αν δεν προκυπτει κανενα στοιχειο για εκβιασμο τοτε ειστε οντως τα θυματα,σας αδικησαν και σας κατηγορησαν αδικα.Θα περασετε στην αντεπιθεση αλλα ολα αυτα,αφου ολοκληρωθει η ερευνα!
    Μην τραλαθουμε κιολας!Ολοι πια οι μπατσοι πουλημενοι,ολοι οι δικαστικοι υποχειριο της κεντρικης εξουσιας?
    Απολυτη διαφανια τωρα!Εγω αυτο θα περιμενα να υποστηριζετε με σθενος και οχι να εξυμνητε την αποκρυψη των στοιχειων και να την παρομοιαζετε με πραξη ενδεικτικη της Δημοκρατιας!Τα'χαν πει πριν μερικες χιλιαδες χρονια αλλωστε:

    "Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της
    ελευθερίας και της ισότητας,διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την
    αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία,την αναίδεια του
    λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία."

    Ισοκράτης (436 π.Χ-338 π.Χ.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Mrabo despinis katsampeli na xerese ton patera sou pou dini xoro se mena to katharma na grafo yvreis kai meta na diamartyromai kiolas gi' autes.

    enas provokatoras

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ρε ανωνυμε 3.27 δεν καταλαβες οτι τους σπαει το καρτελ?

    Εγω σου βαζω στοιχημα οτι οι περισσοτεροι δημασιογραφοι γραφουν εδω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΚΑΝΑ ΚΑΡΤΕΛΑΚΙ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΣΟΥΛΑΤΣΑΡΩ ΣΤΑ PC ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΝΑ BLOGAΡΩ... ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΤΗ ΠΡΙΖΑ ΟΠΟΤΕ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗ ΛΕΞΗ BLOG ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΜΠΑΤΣΟΙ ΛΕΕΙ...

    ΗΜΑΡΤΟΝ

    NIKOLARAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. 3.29.... ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΑΠΑΡΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΟΚΑΡΟΥΝ ΒΡΙΖΟΝΤΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΤΟ ΜΑΛΑΚΑ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΙΣ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ...

    ΑΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ... ΚΑΘΕ ΒΡΙΣΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ = ΜΙΑ ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΜΟΛΟΤΟΦ (ΠΟΛΥ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ ΕΙΜΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ)

    NIKOLARAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Το http://press2-gr.blogspot.com/στηρίζει Καψαμπέλη και δηλώνει παρόν στον αγώνα για την ανεξάρτητη ενημέρωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ARGYRIS SIDERIS
    VARI ATTIKIS
    www.skeftomasteellhnika.eportal.gr
    e-mai:politisvaris@yahoo.gr

    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ (?) ΓΙΑΤΙ ?

    "ΑΔΥΝΑΤΟΣ Ο ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΣ ΧΡΗΣΤΗ" απο το ιστολόγιο της Βουλής,απεφάνθη η Διεύθυνση Πληροφορικής - Νεων Τεχνολογιών, η οποία
    μετά απο θετική γνώμη του Νομικού Συμβούλου του Κράτους,
    το αίτημα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών
    ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ Γ.Γ. της Βουλής κ. Ν.ΣΤΕΦΑΝΟΥ, να ΨΑΞΟΥΝ να ΒΡΟΥΝ το χρήστη που έστειλε απο Η.Υ. της Βουλής κακόβουλα μηνύματα.
    Στάθηκε αδύνατος ο εντοπισμός ΟΧΙ γιατί ΔΕΝ επετράπει η έρευνα, ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΙ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΤΕΛΙΚΩΝ ΧΡΗΣΤΩΝ !!
    Αυτό μας έλλειπε, ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΥΠΟΥΡΓΟΙ κ.λ.π. ΜΕΣΑ απο τη Βουλή. Τώρα θα μου πείτε ΚΟΤΣΑΜ Πρωθυπουργό ΥΠΕΚΛΕΠΤΑΝ τηλεφωνικές εταιρείες και ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ και ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ κ.λ.π. εντάξει, όμως ΟΧΙ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ!! Απορώ λοιπόν ΠΡΟΣ ΤΙ ΤΟΣΕΣ ΧΑΡΟΥΛΕΣ ΑΝΔΡΕΑ ΜΟΥ?
    ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΤΑΝ ΤΕΤΟΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.
    ΟΧΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΟΙΩΣ !!
    Και ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ τους ΚΑΤ ΑΝΑΓΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ. Θα συμφωνούσα ΑΝ, απο την αρχή ΑΠΑΓΟΡΕΥΑΝ τον έλεγχο και την είσοδο στη Βουλή, ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ για το σχετικό θέμα.
    ΑΝ μπορούσαν θα είχαν μάθει -οχι οτι δεν ξέρουν- ποιό πολλά κι απ τον "μονίμως φέροντα το αναβοσβύνων φωτοστέφανο" πανοσιολογιότατο κ. Τριανταφυλλόπουλο
    ΑΡΓΥΡΗΣ ΣΙΔΕΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Καλα ρε μαγκες τι χαρα ειναι αυτη που σας επιασε???
    Τι μανιφεστα υπερ της δημοκρατιας και παπαριες λετε...
    Καικατε απ τον χυλο και φυσατε το γιαουρτι???
    Ελεος.

    μπεεεεεεεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΕΥΓΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΥΓΕ ΙΣΩΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΡΑΨΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. μαλλον βιαστηκα να χαρω......φιλε Αργυρη συμφωνω απολυτα μαζι σου http://aplosanhropos.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Η κυβέρνηση προφανώς μετά την κίνηση Τσίπρα να έλθει κοντά στους bolgers, βλέπει το διαδύκτιο σαν κάτι το εχθρικό προς αυτήν και προσπαθεί να το αντιμετωπίσει σαν την κακιά μάγισα.

    Το θέμα είναι ότη η ίδια η εξουσία πριν λίγες ημέρες μας έλεγε ότι οι κάμερες στους δρόμους, δεν πρεπει να ενοχλούν τους νομοταγείς πολίτες.

    Με την ίδια την Λογική, και τα blogs δεν πρέπει να ενοχλούν μια καθαρή κυβέρνηση που θέλει όλα να είναι στο Φως.

    Τα blogs ενοχλούν κάποιους που ασελγούν στις γραματείς τους με αντάλαγμα την μονιμοποίηση, ή κάποιους άλλους που τριγυρνάνε με 5,5 εκατομύρια ευρώ κλπ.

    Εγώ προσωπικά δεν έχω να φωβηθώ τίποτα από το internet. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η Κυβέρνηση βλέπει ξαφνικά μάγισες και με τέτοια υστερία, ξεκινάει έναν σφοδρό πόλεμο εναντίων των χρηστών του διαδυκτίου μόνο και μόνο για να εξυπηρετήσει κάποιους μεγαλοδημοσιογράφους οι οποίοι προφανώς επλήγησαν με τα προσφατα γεγονότα.


    Δεν έχει λογική κύριε ρουσόπουλε αυτή η σπασμοδική κίνηση αυτήν την στιγμή.

    Ούτε εμείς οι χρήστες του internet πρέπει να πληρώσουμε τα σπασμένα τα δικά σας ή την όποια δική σας επικοινωνιακή αποτυχία. ήδη έχουμε κουραστεί να ακούμε τις κατάρες την τηλεόρασης ότι διαδύκτιο = απιδική πορνογραφία.


    Από την Αλλη το Press-gr έδειξε την δική του ανωριμότητα.

    Πήγε να μπλεχτεί σε ένα παιχνίδι εξουσίας......

    Αυτά τα παιχνίδια φίλε press-gr τα απίζουν κάποιο άλλοι χρόνια τώρα και είναι πολύ πιο έμπειροι από εσας...

    κοινώς... Που πας ρε Καψαμπέλη ξυπόλιτος στ'αγγούρια?

    Με ανοιχτή IP? Χάθηκε ένας anonymizer ανθρωπέ μου? Έτσι ποστάρουμε σε ένα blog που το παρακολουθεί η μισή ασφάλεια?

    τέλος πάντων...


    Ψυχραιμία από όλες τις πλευρές...

    τα blogs τείνουν να γίνουν 500,000 τα επόμενα χρόνια και οι κυβέρνηση και οι πολιτικοί της θα πρέπει να κινηθούν λίγο πιο έξυπνα....

    Διαφορετικά βλέπω Τσίπρα για πρωθυπουργό πολύ πιο γρήγορα από ότι φαντάζεστε..

    Ένας ΜΗ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΕΓΩ ΤΑΛΕΓΑ !


    ΤΙ ΠΕΡΪΜΕΝΕΣ ΚΥΡΙΕ ΧΙΩΤΗ ΜΟΥ ??

    ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΗΟ ΣΟΥ ΣΕ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ??

    ΕΠΛΑΝΗΘΗΣ ΠΛΑΝΗN ΟΙΚΤΡΑΝ !!

    ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΚΑΜΨΕΙΣ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΟΥΤΟΠΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΙ ΕΣΕΤΑΙ Η ΕΣΧΑΤΗ ΠΛΑΝΗ ΧΕΙΡΩΝ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ.

    Τζών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Καλά δεν το ξέραν ότι τα PC της βουλής τα χρησιμοποιούν 1500 χρήστες με ελεύθερη πρόσβαση και χρειαζόταν 100 γνωμοδοτήσεις?

    Όσο για το μανιφέστο της δημοκρατίας θα τον φάνε τον πούτσο ας μην ανησυχούν. Μπορεί σήμερα να τα κατάφεραν να φιμώσουν το press αλλά έχει ο καιρός γυρίσματα πουστράκια του κερατά με την σοβαροφάνειά σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Μην είστε εύπιστοι έως αφελείς! ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ από δημοκρατία οι δεξιοί!!! Και δεν μπορούν και να μάθουν, εφόσον γενικώς είναι και... ανεπίδεκτοι μαθήσεως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. posa atoma apoteloun ton pirina tou press-gr? pos litourgoyse olo ayto to diastima? apantiseis se auta kai se alla polla sto
    mesapola.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  33. ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΝΕΑ ΧΟΥΝΤΑ

    ...γιατί τα 'σκιαζ' η φοβέρα
    και τα πλάκων' η σκλαβιά...

    ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΠΡΟς ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΣΙΦΤΗ ΜΕ ΜΑΥΛΟ ΞΥΡΑΦΙ...

    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΓΥΡΝΑΕΙ....

    Βγες στα κανάλια και στήριξε τους χρήστες του internet και έχεις 20,000 ψηφάκια με το καλημερα!!!


    ρε τηλεορασάκηδες...

    Αμα διανοηθήτε το μέγεθος του internet και το μέλλον του θα ζαλιστείτε.... Θα πάτε στο Ωνάσειο για εξετάσεις...

    Αφήστε τις μαλακίες και προσαρμοστείτε στην εποχή σας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  35. ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΝΕΑ ΧΟΥΝΤΑ

    ...γιατί τα 'σκιαζ' η φοβέρα
    και τα πλάκων' η σκλαβιά...

    ΧΑΙΡΕ Ω ΧΑΙΡΕ ΛΕΥΤΕΡΙΑ

    ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Α Π Α Ξ Ι Ω

    ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΤΟ ΓΛΥΨΙΜΟ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

    ΑΝΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙς ΙΡ ΜΑΣ , ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΟΝΤΑΙ.

    Ανδρέα πότε θα μας απαντήσεις;

    Συμφωνείς με τα παιχνίδια που γίνονται σε βάρος μας από τους Διαχειριστές;


    ---------

    Α Π Α Ξ Ι Ω

    ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΤΟ ΓΛΥΨΙΜΟ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

    ΑΝΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙς ΙΡ ΜΑΣ , ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΟΝΤΑΙ.

    Ανδρέα πότε θα μας απαντήσεις;

    Συμφωνείς με τα παιχνίδια που γίνονται σε βάρος μας από τους Διαχειριστές;


    ---------

    Α Π Α Ξ Ι Ω

    ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΤΟ ΓΛΥΨΙΜΟ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

    ΑΝΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙς ΙΡ ΜΑΣ , ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΟΝΤΑΙ.

    Ανδρέα πότε θα μας απαντήσεις;

    Συμφωνείς με τα παιχνίδια που γίνονται σε βάρος μας από τους Διαχειριστές;


    ---------

    Α Π Α Ξ Ι Ω

    ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΤΟ ΓΛΥΨΙΜΟ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

    ΑΝΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙς ΙΡ ΜΑΣ , ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΟΝΤΑΙ.

    Ανδρέα πότε θα μας απαντήσεις;

    Συμφωνείς με τα παιχνίδια που γίνονται σε βάρος μας από τους Διαχειριστές;


    ---------

    Α Π Α Ξ Ι Ω

    ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΤΟ ΓΛΥΨΙΜΟ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

    ΑΝΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙς ΙΡ ΜΑΣ , ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΟΝΤΑΙ.

    Ανδρέα πότε θα μας απαντήσεις;

    Συμφωνείς με τα παιχνίδια που γίνονται σε βάρος μας από τους Διαχειριστές;


    ---------

    Α Π Α Ξ Ι Ω

    ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΤΟ ΓΛΥΨΙΜΟ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

    ΑΝΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙς ΙΡ ΜΑΣ , ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΟΝΤΑΙ.

    Ανδρέα πότε θα μας απαντήσεις;

    Συμφωνείς με τα παιχνίδια που γίνονται σε βάρος μας από τους Διαχειριστές;


    ---------

    Α Π Α Ξ Ι Ω

    ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΤΟ ΓΛΥΨΙΜΟ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

    ΑΝΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙς ΙΡ ΜΑΣ , ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΟΝΤΑΙ.

    Ανδρέα πότε θα μας απαντήσεις;

    Συμφωνείς με τα παιχνίδια που γίνονται σε βάρος μας από τους Διαχειριστές;


    ---------

    Α Π Α Ξ Ι Ω

    ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΤΟ ΓΛΥΨΙΜΟ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

    ΑΝΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙς ΙΡ ΜΑΣ , ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΟΝΤΑΙ.

    Ανδρέα πότε θα μας απαντήσεις;

    Συμφωνείς με τα παιχνίδια που γίνονται σε βάρος μας από τους Διαχειριστές;


    ---------

    Α Π Α Ξ Ι Ω

    ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΤΟ ΓΛΥΨΙΜΟ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

    ΑΝΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙς ΙΡ ΜΑΣ , ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΟΝΤΑΙ.

    Ανδρέα πότε θα μας απαντήσεις;

    Συμφωνείς με τα παιχνίδια που γίνονται σε βάρος μας από τους Διαχειριστές;


    ---------

    Α Π Α Ξ Ι Ω

    ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΤΟ ΓΛΥΨΙΜΟ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

    ΑΝΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙς ΙΡ ΜΑΣ , ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΟΝΤΑΙ.

    Ανδρέα πότε θα μας απαντήσεις;

    Συμφωνείς με τα παιχνίδια που γίνονται σε βάρος μας από τους Διαχειριστές;


    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Το ύφος του κειμένου, μου θυμίζει Παπαγιάννη.

    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Eποίησαν την ανάγκην τους φιλοτιμίαν, ο κος Στεφάνου και ο κος Σιούφας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΑΤΙΜΗ ΖΩΗ, ΜΟΝΟ Ο ΕΡΩΤΑΣ ΜΑΣ ΜΕΝΕΙ...

    ΑΡΤΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ, ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ GRSex .com ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΝΑ ΣΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΤΗΣ ΗΔΟΝΗΣ, ΜΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΙΕΣ ΚΑΜΠΥΛΕΣ ΤΟΥΣ. GRSex .com - ΟΧΙ ΜΟΥΦΕΣ, ΜΟΝΟ ΟΜΟΡΦΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ!

    /////

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Οι κυρίες του απογευματινού δελτίου του Αλφα διερρήγνυαν τα ιμάτιά τους, διότι λέει είναι αδιανόητο να μην κρατάει η Βουλή τα κείμενα και το ταχυδρομείο των χρηστών. Τώρα πώς θα τους εντοπίσουμε αναρωτήθηκε η παρουσιάστρια. Ήθελα να ήξερα τα θέλουν και τα λένε ή τους βάζουνε; Γιατί νομίζουν ότι όλοι είναι σαν τα μούτρα τους που δεν ξέρουν από πού ανάβει ο υπολογιστής;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Οι ενημερωμένοι πολίτες μπαίνουν στο press-gr, οι ενημερωμένοι καταναλωτές στο www.sales.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Επειδή καλή η δημοκρατία και καλύτερο το μπλα μπλα αλλά πρέπει και να σκεφτόμαστε κιόλας, τι μας λένε;
    Ότι κάποιος από υπολογιστή της Βουλής -θεσμικός παράγων, υπάλληλος, ή δημοσιογράφος- χακερεύει, ας πούμε, το υπουργείο άμυνας ή στέλνει μπινελίκια στο e-mail του πρωθυπουργού, και δεν μπορούν να τον εντοπίσουν;
    Γίνονται τέτοια πράγματα; ΟΧΙ!
    Άρα δεν λένε παρά την αλήθεια που θέλουν να πουν.
    Είτε ο "χρήστης" έκανε κάποια συμφωνία και έγινε προστατευόμενος μάρτυς που λένε και οι φίλοι μας του... διεθνούς παράγοντα, είτε απλώς δεν θέλουν να μας πουν ποιος είναι.
    Γιατί, μάγκες, αν ήταν ένας βουλευτής της ΝΔ (αν, λέω...) θα μας το έλεγαν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  43. ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΝΕΑ ΧΟΥΝΤΑ

    ...γιατί τα 'σκιαζ' η φοβέρα
    και τα πλάκων' η σκλαβιά...

    ΧΑΙΡΕ Ω ΧΑΙΡΕ ΛΕΥΤΕΡΙΑ

    ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Tελικα o GRSex εχει δικαιο

    ΑΤΙΜΗ ΖΩΗ, ΜΟΝΟ Ο ΕΡΩΤΑΣ ΜΑΣ ΜΕΝΕΙ...
    οπως και ο Χωριατης....επεσε πουλημα χοντρο.

    Αντε να την κανω σιγα σιγα και εγω οπως ηρθα με ελαφρια πηδηματακια...
    Παω να δω τσοντα.

    μπεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Κυβερνητικός βόθρος

    Βολεμένα φασιστοειδή σε κυβερνητικό βόθρο
    Αυτοί είναι που πρόδωσαν τον τόπο για να μας κυβερνήσουν
    μαζί με τα μπάσταρδα τους.
    Αυτό το μπάσταρδο ήρθε να μας κάνη πολιτική επειδή
    το έβαλε ο ‘πατέρας’ με το έτσι θέλω σε κυβερνητικό σχήμα βόθρου
    να νομοθέτηση για εμάς τα ΣΚΑΤΑ

    αυτός είναι ο λόγος που δεν σέβονται τους Έλληνες και την Ελλάδα

    ρε πάτε καλά για ξυπνήστε και δείτε ποιοι ανώμαλοι προδότες μας κυβερνάνε,
    η καλύτερη οικογένεια από αυτές πρόδωσε και σκότωσε.

    Εφόσον ανεχόμαστε τέτοιου είδους πολιτικούς, δημοσιογράφους κ.λ.π.
    ή μαζοχιστές πρέπει να είμαστε ή μπάσταρδοι της 15ης γενεάς.

    ekviastis@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Οι έλληνες χωρίζονται σε "αλογοσκούφηδες" και "κουκουλοφόρους"


    (υπαρχει και μια μικρη καταπιεσμένη μειονότητα "δημοσιογράφων" που η χώρα δεν αναγνωρίζει επισημως)

    Από το CIA Factbook και τη "Βίβλο" του Elsinki Watch

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. 3:54
    Βρέ μήπως δεν φοβήθηκαν τους εκβιαστές αλλά κάτι άλλους τυπάδες οι !Αγίους! που ανοίγουν πονηρά το καπάκι για να πάρουμε μυρωδιά και μετά το κλέινουν πούστικα για να μην την πατήσουν;
    χα χα χα
    Δεν λέω μου αρέσει το κόλπο
    παίζεται και έτσι!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Προβατάκι μου, μη μ'αφήνεις μόνο Χωριάτη άνθρωπο.

    Δεν έχεις να πάς πουθενά.

    Πάλι θα χάσουν, όπως χάσαν και με τον ΓΑΠ.

    Τους ξέρουμε τι ξεπουλημένα τομάρια είναι. Δεν είναι η πρώτη φορά.

    Αυτοί από τα πρωτοσέλιδα και μείς από τα σχόλια, θα το χάσουν ξανά το παιχνίδι.

    Δεν έχεις να πας πουθενά, μπεεεεεε

    ο
    Χωριάτης σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. "Πρόκειται για ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ υπέρ της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ του λόγου και στο Διαδίκτυο."

    ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΚ,KAΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ... Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ..ΤΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΒΑΤΟΝ?????

    η ιερά εξέταση επιστρέφει!!!
    κυνήγι μαγγισών ξεκίνησαν όπως στο ΜΕΣΑΙΩΝΑ;

    σε λίγο θα πάνε στα τσάτ στα φόρουμ και μετά στα καφενεία να παρακολουθούν ποιος συκοφαντεί ποιόν με φήμες και σχόλια;Θα στήσουν και θα κάνουν τα πάντα να φιμώσουν τους μπλόγκερς.Αλλά την πάτησαν.
    1 blog θα κλείνει 100 θα γεννιώνται!!!



    Οι θεωρίες συνωμοσίας δίνουν και παίρνουν. Η αρχή έγινε μετά τον πόλεμο, όταν λανσαρίστηκαν τα UFOs και ο "ψυχρός πόλεμος".

    Πάντα χρειάζονται κάποιοι κακοί για να λειτουργούν οι φοβίες μας


    knight templars

    http://naites-gr.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. To http://press2-gr.blogspot.com/
    στηρίζει Καψαμπέλη και δηλώνει παρόν στον αγώνα για την ανεξάρτητη ενημέρωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. 28 Φεβρουάριος 2008 4:54 μμ
    .......
    Αναγκαστήκαμε να πάρουμε κάποια προσωρινά μόνο μέτρα για τον εντοπισμό ΕΝΟΣ και μόνο "σχολιαστή" εδώ.


    ρε μπλουπερς το λινκ οδηγει σε μια ασχετη σελιδα του πρεσσ. για τσεκαρε. που ειναι ο σχολιαστης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Το link το φτιάξαμε, ζητάμε συγνώμη.
    Τώρα δουλεύει κανονικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. 4:37 μμ

    Γι' αυτό είμαι πεπεισμένος ότι χρειάζεται ένα new press 100 φορές πιο χυδαίο και υβριστικό.

    Οι κυρίες αυτές και όποιος άλλος πετάει τέτοιες παπαριές πρέπει να χτυπιούνται με χτυπήματα κάτω από τη μέση, μέχρι να λειώσουν, να μας παρακαλάνε να σταματήσουμε, όχι να βγαίνουν με περηφάνια και να λενε μήνυσα το press

    Το παλιό press θα πρέπει να φαίνεται σαν εκκλησία μπροστά στο new

    Δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις ένα βρώμικο εχθρό με ...λουλούδια. Τα '60s έχουν περάσει προ πολλού...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΣΗΜΕΡΙΣ, WHY?
    ΚΑΛΑ ΤΑΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ ΚΛΠ.
    ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΝΕΩΤΕΡΟ?
    ΜΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ M E G A Δ Α Ν Ε Ι Ο Χ Ω Ρ Ι Σ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ?
    ΜΑΘΑΤΕ ΠΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΝΑ;
    ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ.
    ΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΥΝΗΘΕΙΤΕ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΝΟΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ ΣΤΟ ΜΛΟΚ Τ Ω Ρ Α ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ;
    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΕΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ ΜΑΣ.
    ΤΙ ΛΕΤΕ;
    ΕΙΝΑΙ Π Ο Λ Λ Α ΤΑ Λ Ε Φ Τ Α ΦΙΛΟΙ!!
    ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΕ Ο ΜΕΓΑ ΚΑΝΑΛΟΣ!

    ===
    .... H δημοκρατία αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητος, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία....
    Ισοκράτης 436 - 338 π.χ.


    .... H δημοκρατία αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητος, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία....
    Ισοκράτης 436 - 338 π.χ.

    ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΣΗΜΕΡΙΣ, WHY?
    ΚΑΛΑ ΤΑΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ ΚΛΠ.
    ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΝΕΩΤΕΡΟ?
    ΜΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ M E G A Δ Α Ν Ε Ι Ο Χ Ω Ρ Ι Σ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ?
    ΜΑΘΑΤΕ ΠΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΝΑ;
    ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ.
    ΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΥΝΗΘΕΙΤΕ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΝΟΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ ΣΤΟ ΜΛΟΚ Τ Ω Ρ Α ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ;
    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΕΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ ΜΑΣ.
    ΤΙ ΛΕΤΕ;
    ΕΙΝΑΙ Π Ο Λ Λ Α ΤΑ Λ Ε Φ Τ Α ΦΙΛΟΙ!!
    ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΕ Ο ΜΕΓΑ ΚΑΝΑΛΟΣ!

    ===
    .... H δημοκρατία αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητος, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία....
    Ισοκράτης 436 - 338 π.χ.


    .... H δημοκρατία αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητος, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία....
    Ισοκράτης 436 - 338 π.χ.

    .... H δημοκρατία αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητος, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία....
    Ισοκράτης 436 - 338 π.χ.

    .... H δημοκρατία αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητος, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία....
    Ισοκράτης 436 - 338 π.χ.

    .... H δημοκρατία αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητος, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία....
    Ισοκράτης 436 - 338 π.χ.ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΣΗΜΕΡΙΣ, WHY?
    ΚΑΛΑ ΤΑΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ ΚΛΠ.
    ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΝΕΩΤΕΡΟ?
    ΜΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ M E G A Δ Α Ν Ε Ι Ο Χ Ω Ρ Ι Σ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ?
    ΜΑΘΑΤΕ ΠΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΝΑ;
    ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ.
    ΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΥΝΗΘΕΙΤΕ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΝΟΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ ΣΤΟ ΜΛΟΚ Τ Ω Ρ Α ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ;
    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΕΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ ΜΑΣ.
    ΤΙ ΛΕΤΕ;
    ΕΙΝΑΙ Π Ο Λ Λ Α ΤΑ Λ Ε Φ Τ Α ΦΙΛΟΙ!!
    ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΕ Ο ΜΕΓΑ ΚΑΝΑΛΟΣ!

    ===
    .... H δημοκρατία αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητος, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία....
    Ισοκράτης 436 - 338 π.χ.


    .... H δημοκρατία αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητος, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία....
    Ισοκράτης 436 - 338 π.χ.

    .... H δημοκρατία αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητος, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία....
    Ισοκράτης 436 - 338 π.χ.

    ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΣΗΜΕΡΙΣ, WHY?
    ΚΑΛΑ ΤΑΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ ΚΛΠ.
    ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΝΕΩΤΕΡΟ?
    ΜΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ M E G A Δ Α Ν Ε Ι Ο Χ Ω Ρ Ι Σ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ?
    ΜΑΘΑΤΕ ΠΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΝΑ;
    ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ.
    ΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΥΝΗΘΕΙΤΕ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΝΟΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ ΣΤΟ ΜΛΟΚ Τ Ω Ρ Α ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ;
    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΕΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ ΜΑΣ.
    ΤΙ ΛΕΤΕ;
    ΕΙΝΑΙ Π Ο Λ Λ Α ΤΑ Λ Ε Φ Τ Α ΦΙΛΟΙ!!
    ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΕ Ο ΜΕΓΑ ΚΑΝΑΛΟΣ!

    ===
    .... H δημοκρατία αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητος, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία....
    Ισοκράτης 436 - 338 π.χ.


    .... H δημοκρατία αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητος, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία....
    Ισοκράτης 436 - 338 π.χ.

    ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΣΗΜΕΡΙΣ, WHY?
    ΚΑΛΑ ΤΑΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ ΚΛΠ.
    ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΝΕΩΤΕΡΟ?
    ΜΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ M E G A Δ Α Ν Ε Ι Ο Χ Ω Ρ Ι Σ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ?
    ΜΑΘΑΤΕ ΠΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΝΑ;
    ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ.
    ΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΥΝΗΘΕΙΤΕ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΝΟΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ ΣΤΟ ΜΛΟΚ Τ Ω Ρ Α ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ;
    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΕΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ ΜΑΣ.
    ΤΙ ΛΕΤΕ;
    ΕΙΝΑΙ Π Ο Λ Λ Α ΤΑ Λ Ε Φ Τ Α ΦΙΛΟΙ!!
    ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΕ Ο ΜΕΓΑ ΚΑΝΑΛΟΣ!

    ===
    .... H δημοκρατία αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητος, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία....
    Ισοκράτης 436 - 338 π.χ.


    .... H δημοκρατία αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητος, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία....
    Ισοκράτης 436 - 338 π.χ.

    .... H δημοκρατία αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητος, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία....
    Ισοκράτης 436 - 338 π.χ.

    .... H δημοκρατία αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητος, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία....
    Ισοκράτης 436 - 338 π.χ.

    .... H δημοκρατία αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητος, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία....
    Ισοκράτης 436 - 338 π.χ.ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΣΗΜΕΡΙΣ, WHY?
    ΚΑΛΑ ΤΑΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ ΚΛΠ.
    ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΝΕΩΤΕΡΟ?
    ΜΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ M E G A Δ Α Ν Ε Ι Ο Χ Ω Ρ Ι Σ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ?
    ΜΑΘΑΤΕ ΠΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΝΑ;
    ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ.
    ΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΥΝΗΘΕΙΤΕ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΝΟΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ ΣΤΟ ΜΛΟΚ Τ Ω Ρ Α ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ;
    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΕΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ ΜΑΣ.
    ΤΙ ΛΕΤΕ;
    ΕΙΝΑΙ Π Ο Λ Λ Α ΤΑ Λ Ε Φ Τ Α ΦΙΛΟΙ!!
    ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΕ Ο ΜΕΓΑ ΚΑΝΑΛΟΣ!

    ===
    .... H δημοκρατία αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητος, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία....
    Ισοκράτης 436 - 338 π.χ.


    .... H δημοκρατία αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητος, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία....
    Ισοκράτης 436 - 338 π.χ.

    .... H δημοκρατία αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητος, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία....
    Ισοκράτης 436 - 338 π.χ.

    .... H δημοκρατία αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητος, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία....
    Ισοκράτης 436 - 338 π.χ.

    .... H δημοκρατία αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητος, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία....
    Ισοκράτης 436 - 338 π.χ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. spider

    Η ΟτεΝετ απειροελάχιστα.

    Μετά λόγου γνώσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Ούτε ο Μάκης δεν έχει τέτοια διεστραμένη λογική.
    Να βλέπει διακηρύξεις δημοκρατίας εκεί που μπαίνει η σφραγίδα της φίμωσης.

    Ελεος.

    Βαλτός ή βλάκας είσαι φίλε;

    Ο γενικός γραμματές, το λέει καθαρά "κρίθηκε σκόπιμο", λόγω της ιδιότητας που έχουν οι χρήστες του διαδικτύου στην Βουλή και μόνο λόγω αυτής δεν "κρατούσαν μέχρι σήμερα" τα στοιχεία τους.

    Αυτό σημαίνει ότι ίσως από αύριο μπορεί και να αλλάξει ακόμη και εκεί το σύστημα.

    Ποιά δημοκρατία και ποιά ελευθερία, εκφράζει αυτή η ΜΕΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΑΣΥΛΟΥ ακόμη και στους βουλευτές;

    Ποιός είναι ο κ. Στεφάνου που θα ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙ ή ΟΧΙ ΠΡΟΝΟΜΙΑ στους βουλευτές; Τους ρώτησε αν τα θέλουν;

    Τους ρώτησε αν επιθυμούν μια "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΜΕΝΗ" ως "ΠΡΟΝΟΜΙΟ" αυτοί που είναι οι εκφραστές της Λαικής Κυριαρχίας;

    Αντι να ζητάμε από τα κόμματα να απαιτήσουν την ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ του από την θέση του ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ του λέμε και ΜΠΡΑΒΟ για την προσβολή που διέπραξε;

    Να φύγει τώρα από την θέση του και ο Σιούφας να ζητήσει συγνώμη από την βουλή.

    Η ανακοίνωση αυτή είναι επικίνδυνο ολίσθημα, περιορισμού της ελευθερίας των βουλευτών, είναι επικίνδυνη πράξη κατά της δημοκρατίας.


    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Κύριε Καψαμπέλη
    Όλοι έχουμε καταλάβει ότι ο ιθύνων νους της εναντίον σου, και εναντίον του
    PRESS-GR, επίθεσης είναι ο υπουργός προπαγάνδας.
    Μαζί του ψάλουν ,όλοι οι υποτιθέμενοι αντιπολιτευόμενοι,δημοσιογράφοι , το εναντίον της ανωνυμίας τροπάριο. Όλοι τους γλείφουν την εξουσία .
    Μαζί και κάποιος συγγενής σου , ονόματα να μην λέμε ..............
    ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΑΝΔΡΕΑ , ΟΛΟΙ ΟΙ BLOGGERS ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ .

    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. @3.31

    Και ποιος νομιζεις οτι παιρνει σοβαρα αυτα τα ηλιθια σχολια που αναφερεις; Αλλωστε καποιος εγραψε πριν απο σενα:
    "ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ... ΕΓΩ ΑΜΑ ΤΥΠΩΣΩ 10000 ΦΥΛΑΔΙΑ ΟΤΙ Ο ΤΑΔΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ή Ο ΔΕΙΝΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙ, ΚΑΙ ΑΝΕΒΩ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΤΑΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΡΑΤΣΑ ΚΑΤΩ.. ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΓΑ ΘΕΜΑ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ??? 8Α ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?"
    Αν δεν το καταλαβαινεις μην ξανανοιξεις υπολογιστη. Οποιος κανει τετοια σχολια εχει την περιφρονηση των υπολοιπων. Για 2 εκβιαστικα mail που εστειλε ο ιδιος στον εαυτο του ηραν την ανωνυμια του Καψαμπελη. Σκοπος δεν ηταν να βρουν τον εκβιαστη (ο οποιος δεν υπηρχε αλλωστε) αλλα ποιος ειναι αυτος που ενοχλει την εξουσια. Αν ηθελαν να βρουν τον υποτιθεμενο εκβιαστη θα εψαχναν απο που εσταλησαν αυτα μεσω της yahoo και οχι ποιος ειναι ο blogger μεσω της google. Γκεγκε;
    Και κατι ακομα για να μη λεμε βλακειες. Ο Χιωτης ειπε οτι την ημερα εκεινη του εσταλη ενα mail που λεει για τον εκβιασμο και τα 30.000 ευρω, και "αργοτερα την ιδια μερα" του εσταλη και το 2ο mail. Μα τα mail που δημοσιοποιησε ο ανιδεος εχουν χρονικη διαφορα 3 λεπτα. Αν υποθεσω οτι μπηκε να ψαξει τα mail του μεσα σε εκεινα τα 3 λεπτα (!!!) και ειδε μονο το 1ο, και οχι και τα 2 μαζι, οπως λεει, ποσο αργοτερα του φανηκαν τα 3 λεπτα; Για μαλακες μας περναει; Εμενα μου φαινεται οργανωμενο σχεδιο. Με τις υγιες μας.

    Ο ανωνυμος λεχριτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Οποίος υπουργός ή απλός βουλευτής υποβάλει μήνυση κατά πολίτη, ΜΜΕ ή μπλογκ κανονικά θα έπρεπε να «απαλλάσσεται» άμεσα από την περίφημη βουλευτική ασυλία για να είναι ο αγώνας του δίκαιος και δημοκρατικός άλλα και να αντιμετωπίζεται με συμπάθεια και σεβασμό από την κοινωνία και τους ψηφοφόρους.

    Αλλιώς εκ του ασφαλούς «τραβάω μηνύσεις άλλα κρύβομαι πίσω από ασυλία» έχει μια αίσθηση «ο νομός είναι ίσος για όλους άλλα μερικοί είναι πιο ίσοι από τον νομό».

    Νομίζω ή κάνω λάθος?

    Ρόμελ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  64. η Αννα Ψαρούδα Μπενάκη


    σε συνέντευξή της στην ΥΕΝΕΔ (ΝΕΤ) στον δημοσιογράφο Θάνο Σιαφάκα ανέλυσε την ανάγκη περιορισμού της ελευθερίας της διάδοσης ιδεών και ειδήσεων στα blogs σε αντίθεση με όσα προβλέπει το Σύνταγμα των Ελλήνων στο αρθρ15, εξισώνοντας μάλιστα την ανάγκη με αυτή του περιορισμού της... τρομοκρατίας!

    Τους τρομοκρατούν τα μπλογκς, οι ιδέες μας, ο διάλογος μας, οι καταγγελίες μας, οι πληροφορίες μας!

    Στην ίδια συνέντευξη παραδέχτηκε ως αποδεκτή λύση την διπλή ονομασία των Σκοπίων ενώ τέθηκε μέσα στα αυστηρά πλαίσια της "κομματικής πειθαρχίας" που τους έχουν οριστεί.

    Τι μας ετοιμάζουν;
    Περιορισμό της κυριαρχίας και περιορισμό / παραβίαση των ατομικών δικαιωμάτων από "μη θεσμοθετημένες αρχές".

    Ολα αυτά μέσα στα πλαίσια των "νέων μορφών διακυβέρνησης".

    Δείτε ένα παλαιότερο video εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Ο οίκος τους πάντα είχε άσυλο. Εσείς κύριε Καψαμπέλη καταφέρατε ώστε να μην έχουμε εμείς οι υπόλοιποι άσυλο. Μπράβο και σ' ανώτερα. Χαίρομαι που χαρήκατε διότι τώρα δεν θα μάθουμε ποτέ τίποτα για τα πεπραγμένα μέσα από τον υπολογιστή της Βουλής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Οι κύριοι Στεφάνου και Σιούφας, διέπραξαν έγκλημα.

    Παραβίασαν την ασυλία των βουλευτών, ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΦΑΣΗ της ΒΟΥΛΗΣ.

    Είναι επικίνδυνοι.

    Θα τους καταγγείλει κανένα κόμμα;

    Οι άνθρωποι δεν ξέρουν ούτε το ότι δεν ελέγχονται οι υπολογιστές της Βουλής όχι από κάποιο παραχωρηθέν απ'αυτούς ΠΡΟΝΟΜΙΟ, αλλά από την ιδιότητα των βουλευτών που μπορούν να τα χρησιμοποιούν και κανείς δεν μπορεί να παραβιάσει την ΑΣΥΛΙΑ τους.

    Οι άνθρωποι νομίζουν ότι ΚΑΝΟΥΝ ΧΑΡΕΣ.

    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. 5:18 μμ

    Το δικό μας το άσυλο το σκέφτεσαι καθόλου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. info press, λές μαλακίες.

    Δεν καταλαβαίνεις απ'αυτά τα πράγματα και επιμένεις.

    Το δικό "τους" άσυλο, είναι "δικό μας" άσυλο.

    Εμείς απαιτούμε να μην ελέγχεται η ελευθερία της έκφρασής τους, εμείς τους έχουμε εκλέξει βουλευτές.

    Εχεις νηπιακές αντιλήψεις.

    Μη μας πρήζεις με τις ανώριμες εξυπναδούλες σου.

    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Ο οίκος τους πάντα είχε άσυλο. Εσείς κύριε Καψαμπέλη καταφέρατε ώστε να μην έχουμε εμείς οι υπόλοιποι άσυλο. Μπράβο και σ' ανώτερα. Χαίρομαι που χαρήκατε διότι τώρα δεν θα μάθουμε ποτέ τίποτα για τα πεπραγμένα μέσα από τον υπολογιστή της Βουλής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. @5.05

    ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΟΥ:
    ".... H δημοκρατία αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητος, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία....
    Ισοκράτης 436 - 338 π.χ."

    Εχω ομως καποιες αποριες:
    -Γιατι πρεπει να τη γραψεις 200 φορες;
    -Ο Ισοκρατης εζησε 98 χρονια;
    -Αυτο που γραφεις ελεγξες αν οντως το εχει πει ο Ισοκρατης; Μαλλον οχι. Γιατι αν το ελεγχες θα εβλεπες οτι ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΕ. Ασχετα αν εγω συμφωνω με αυτο.

    Ο ανωνυμος λεχριτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. 5:25 μμ

    Το νομοσχέδιο που ετοιμάζουν θα είναι όλο δικό μας και αυτοί θα συνεχίσουν να έχουν άσυλο.
    Μη κάνεις τον έξυπνο Χωριάτη. Το έξυπνο πουλί από τη μύτη πιάνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Και συνεχίζω της σκέψη μου:

    Αν π.χ. ο Άλφα ή Βήτα υπουργός για να υποβάλει μήνυση έπρεπε αναγκαστικά να απογυμνωθεί από τη βουλευτική του ασυλία θα έπεφτε πολύ γέλιο με τις μηνύσεις και τις αγωγές που θα έτρωγε λόγο των πεπραγμένων και των δηλώσεων του.

    Ρόμελ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Φίλε "Χωριάτη"

    μην ασχολείσαι με τον info-press.

    Αυτό το αλητάκι μας έβριζε απρόκλητα χθές μετά την αποχώρησή μας. Είναι ενα πιτσιρίκι σκέτη αληταρία, ένα κωλόπαιδο και μόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Καλά.

    Ασε σου λέω καλύτερα.

    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. 5:25 μμ

    Που ζεις; Στο υπερπέραν, ή στην Ελλάδα της λαμογιάς; Ποιό άσυλο έχουμε εμείς οι υπόλοιποι; Αυτοί πάντα είχαν, έχουν και θα έχουν άσυλο. Άντε ξύπνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. 5.26

    Είναι ο ίδιος με άλλο ID.

    Το έριξε σαν σεντόνι να καλύψει την καταγγελία για τον Βραχιολίδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. 5:30 μμ

    Εσύ είσαι αλήτης.
    Αν το ξαναπείς αυτό για μένα θα εισπράξεις και μία αγωγή που θα είναι όλη δική σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Γιατί ρε αλήτη μας έβριζες απρόκλητα αυτό κατά την απουσία μας;

    Νόμιζες ότι δεν θα το μαθαίναμε;
    Οτι γίνεται καταχωρείται σε βάση ακόμα και όταν δεν κάνουμε monitor.

    Τσόγλανε υβριστή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Ρε info press μολις επιβεβαιωσες αυτα που εγραψε ο bloopers στο 5.30. Τι αγωγη θα κανεις ρε; Επειδη σε ειπε αλητη; Θα αρθει η ανωνυμια του επειδη σε ειπε αλητη; Τι ακουω σημερα ρε. Νομιζει κιολας οτι λογω του Καψαμπελη χαθηκε το δικαιωμα του στην ανωνυμια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. ρε info prank ο εισαγγελεας δεν δεχετε μηνυσει απο 10χρονα

    χαχαχαχαχαχαχαχχαχα

    ελα, πλακα σαου κανω, μην φρικαρεις. υποστηριζουμε την ελευθερια των μπλογκ κι εξ ισου το δικαιωμα σου στη μ*****

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. 5:36 μμ

    Φέρε τις βρισιές εδώ και τώρα αν είσαι άντρας.

    Αν δεν το πάρεις πίσω, την αγωγή την έχεις στη τσέπη. Δεν είμαι Σφακιανάκης να τρέχω στη Google.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. 5.33

    Αν τολμάς σε προκαλώ: ΚΑΝΕ ΤΗ!
    Αλλιώς ΣΚΑΣΕ.

    Ξέρεις τι είναι "ψευδής καταμήνυση";;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. 5:38 μμ

    Ποιός είναι αυτός που βρίζει εμένα; Με ξέρει τι είμαι; Θα με μάθει αν το πάει γυρεύοντας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Σκεφτομουνα να την κανω για καφε αλλα εχει αρχισει και αποκτα ενδιαφερον το πραγμα!!! Χαχα. Εδω θα μεινω!!

    Ο ανωνυμος λεχριτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. 5:40 μμ

    Τις βρισιές που μου είπες ξέρεις τι είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. ΠΟΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ .. .ΕΧΕ ΙΧΑΘΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ.

    ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ.

    ΟΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΛΕΙΨΟΥΝ.

    ΣΙΓΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΠΟΥ ΚΛΑΨΟΥΡΙΖΕ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Έλληνες μπλόγκερς
    Καρότο και μαστίγιο
    φάτε τώρα λίγο καρότο, πρίν έστελναν τελεσίγραφα και το μπόγια .
    Ο κ. καναλάρχης και ο κ. διοικητής της σημητικής περιόδου, κάτι θα σκεφθούν.
    Ο Τράγκας διαβάζει μετά μανίας την έγκυρη εφημερίδα του κ. διοικητή για ιδέες και πλασάρισμα στον κόσμο μας γαρ, το λέει στο Αλτερ τα βράδια ο καιμένος.
    Θα μας δέσουν τη σκέψη οι μπαγάσες.
    Δεν το βάζουν κάτω .
    Θυμάστε το βρώμικο 89 κτύπαγαν με λύσσα και τα κατάφεραν.
    Ξεκόλα υπουργέ της ενημέρωσης, γρήγορα κάνε το νόμο, ο εκδότης όλης της ελλάδας βγάζει σπυριά με τη λούμπεν δημοσιογραφία.
    Δεν μας χερετάτε λέω γω,
    που θα δέσετε τον παγκόσμιο ιστοχώρο.......
    Ένα να ξέρετε θα βγάζουμε τα άπλυτά σας όλα στη φόρα, γιατί σας αγαπάμε, μπάς και γεμίοετε τα άδεια βαρέλια σας, το είπε και ο προκαθήμενος.
    Καιροί αλλόκοτοι και παράξενοι έρχονται η μαμά του βλαχο-λάκη θα βάλει ιντερνετ .
    Η Ανιτα θα μπλογκάρει πλέον .
    Οι τσομπάνηδες θα μπλογκάρουν.
    Ανοίξατε το μέλλον.
    Οι μαύρες οπές του ιντερνετ καταπίνουν τα πάντα.
    Προσαρμοστείτε .
    Το μέλλον έρχεται το παρελθόν φεύγει.
    Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ μας θα παγιδέυει τους κακούς μέσω ιντερνετ γιατί κλείσαν οι κάμερές του.
    Τη δουλειά σας την έκανε.
    Τώρα πάει για υστεροφημία.
    Οι μπλόγκερς ανήκουν στα pc τους και εσείς στον κόσμο σας.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Υπαρχουν 2 ατομα 5.38 που λενε ακριβως τα ιδια! Και αν μαθει ποιος εισαι τι θα γινει; Θα τυφλωθει απο την προσωπικοτητα σου ή θα τον χωσουν μεσα για ολη του τη ζωη; Σοβαρεψου λιγο σε παρακαλω και ασε τις μαλακιες

    Ο ανωνυμος λεχριτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. κι εγω ελεγα να πω να πηδηξω (οχι απ' το μπαλκονι) αλλα βαριεμαι. εδω θα μεινω. αφου εσκασε ο ινφο θα εχουμε τζερτζελέ. ολο δεν του αρεσει κι ολο εδω ειναι lol

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. info press, σου ξαναλέω, ότι είσαι πολιτικά ανώριμος.

    Ολοι οι άνθρωποι έχουν ένα άσυλο. Το οικογενειακό.

    Ειδικές κατηγορίες ανθρώπων έχουν επι μέρους άσυλα.

    Ετσι οι καλόγεροι έχουν το άσυλο των μοναστηριών τους.

    Οι πανεπιστημιακοί, έχουν το πανεπιστημιακό άσυλο.

    Οι βουλευτές επειδή πρέπει να μπορούν να εκφράζονται χωρίς να διώκονται, δημόσια, έχουν το ΑΣΥΛΟ του βουλευτή.

    Εσύ όταν λές να έχεις άσυλο εκτός από το οικογενειακό, τι εννοείς, ότι πρέπει να έχεις;

    Να μπορείς να συκοφαντείς, χωρίς να διώκεσαι;
    Να μπορείς να εκφράζεσαι ρατσιστικά, χωρίς συνέπειες;

    Τί ακριβώς εννοείς;

    Ποιός σου αφαίρεσαι το δικαίωμα να εκφράζεσαι ελεύθερα; Τηρώντας βέβαια τους περιορισμούς που αφορούν όποιον εκφράζεται δημόσια.

    Δεν σου επιτρέπουν να συκοφαντείς.
    Δεν σου επιτρέπουν να κάνεις σεξιστικά σχόλια ελεύθερα.
    Δεν σου επιτρέπουν να εκφράζεσαι ρατσιστικά δημόσια.
    Δεν σου επιτρέπουν να εκφράζεσαι παιδοφιλικά δημόσια.

    Τί ακριβώς απ'όλα αυτά θέλεις να κάνεις και σε περιορίζουν;

    Δεν υπάρχει κάτι άλλο, απ'ότι θυμάμαι, που σου απαγορεύεται να κάνεις;

    Οι βουλευτές έχουν ακριβώς τα ίδια δικαιώματα, απλά δεν τους πιάνει ο εισαγγελέας, χωρίς να υπάρχει απόφαση για άρση της ασυλίας τους.

    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. 5:43 μμ

    Δημισιογράφος επαναστάτης, που τη βρήκε με την ανωνυμία και μας πέρασε όλους για κορόϊδα.
    Χάρις σ' αυτόν τον "επαναστάτη" περνάνε νόμο για μας τους υπόλοιπους και αυτοί θα διατηρήσουν το άσυλο που είχαν πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. INFO-PRESS

    Θέλεις αποδείξεις;;;

    Τα σχόλια ακόμα κι αν διαγραφούν παραμένουν στην database στον server.
    ΝΑΤΟ το ΛΙΝΚ

    Γι αυτό σου λεω είσαι ΕΝΑΣ ΑΛΗΤΗΣ και ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ βλάκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. "κι εγω ελεγα να πω να πηδηξω (οχι απ' το μπαλκονι) αλλα βαριεμαι. εδω θα μεινω. αφου εσκασε ο ινφο θα εχουμε τζερτζελέ. ολο δεν του αρεσει κι ολο εδω ειναι lol"

    Βαζω στοιχημα οτι εισαι ο 2ος 5.38. Το βρηκα;

    Ο ανωνυμος λεχριτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. 5:45 μμ

    Έχεις δει κανένα άγιο βουλευτή στη φυλακή;
    Οι νόμοι είναι κομμένοι ραμμένοι στα μέτρα τους.
    Είδες βουλευτή να καταγγέλει ποτέ κάτι σοβαρό που θα έπρεπε να έχει ασυλία;
    Που ζεις ρε φίλε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. http://kourdistoportocali.blogspot.com/2008/02/blog-post_2541.html

    Αρθρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. από ΠΟΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΥΜΝΟΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ???????

    στάσου λίγο φίλε καταντήσαμε δηλαδή να τρώμε ψίχουλα και να ονειρευόμαστε πως είναι ΚΑΡΒΕΛΙ ΨΩΜΙ



    ΠΟΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ?????

    Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥ ΧΙΩΤΗ ???

    ----------------------------------
    ΧΙΩΤΗ ΝΥΦΙΤΣΑ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ ΛΕΦΤΑ ΕΣΕΝΑ ...ΟΛΑ ΣΑΠΙΖΟΥΝ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΟΠΟΙΟΣ ΣΕ ΑΓΓΙΖΕΙ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΧΟΛΕΡΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥ ΟΡΝΙΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ....
    ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΕΙΠΑΤΕ????



    ΚΑΛΥΠΤΕΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ???





    ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΡΕ.??? ( ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ )!!


    ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΟΡΦΩΣΗ


    ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΡΕ ΣΥ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΕΙΔΗΜΩΝ ΒΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ??


    ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ....!!!





    ΒΡΕΣ ΤΟ ΙΧΝΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΜΟΥ ΜΉΝΥΣΗ ....ΡΕ ΒΟΎΤΥΡΟΛΕΒΓΙΕ

    Στο ΔΙΑΟΛΟ ΟΛΟΙ ΣΑΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. ΡΕ ΧΩΡΙΑΤΗ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ. ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΡΑΦΕΤΕ

    "Ποιά δημοκρατία και ποιά ελευθερία, εκφράζει αυτή η ΜΕΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΑΣΥΛΟΥ ακόμη και στους βουλευτές;"

    ΠΟΙΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΑΣΥΛΟΥ? ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΕΧΟΥΝ 10 PC ΓΙΑ 1000 ΧΡΗΣΤΕΣ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΣΤΑ PC ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ LOGIN KAI NA ΚΡΑΤΙΕΤΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ LOGIN ΤΗΝ ΤΑΔΕ ΩΡΑ

    ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ PUBLIC ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ. ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΕ ΕΝΑ INTERNET CAFE ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝ ΟΧΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΓΡΑΨΟΥΜΕ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΟΥ. Η ΣΕ PUBLIC ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΘΑΛΑΜΟ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΛ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΓΑΦΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΟΥ

    ΑΥΤΟΣ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ POST ΛΕΕΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ

    "ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ Κ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΤΗΛ. ΘΑΛΑΜΟΥΣ (ΕΙΤΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΕΙΤΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΕΙΤΕ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΤΗΡΙΟ). ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΓΙΑ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ"

    ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ... ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΘΕΜΑ. ΚΑΙ ΠΡΟΧΘΕΣ ΕΓΡΑΨΕ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΠΟΥ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

    ΚΑΘΑΡΟ ΓΛΥΨΙΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΕΣΥ ΧΩΡΙΑΤΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΝΑ ΤΑ ΤΡΩΤΕ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. ανωνυμε λεχριτη

    με βρηκες ρε γμτ!!!!

    μη με δωσεις στον ινφο και με κανει με τα κρεμυδακια!!

    χαχαχαχχα

    σας γουσταρω ολους και περναμε τελεια εδω.

    φιλια, φευγω τωρα. τα λεμε αργοτερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΛΥΨΙΜΟ ΣΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΕΝΑ
    ΣΗΜΑΙΝΕI: Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΕ ΤΟ PC ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ. ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΙΑΣΑΝΕ. ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΛΥΦΕΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΝΕ ΣΤΟ ΧΕΡΙ.
    ΚΡΙΜΑ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΙΟ ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΤΟ PRESS GR ΞΕΠΟΥΛΙΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. 5:46 μμ

    Τις πλάκες να τις κάνεις αλλού.
    Σου είπα φέρε τις βρισιές εδώ και τώρα.
    Δεν υπάρχει βρισιά αλλά εσύ συνεχίζεις να με βρίζεις.
    Είσαι λοιπόν συκοφάντης και αλήτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. ΕΓΩ ΨΗΦΙΖΩ ΘΩΔΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. Ελα βλάκα δίνε του.
    Αν σ'αρεσει το άσυλο, αν δεν σ'αρέσει μπορείς να πάς σε κανονικό άσυλο-που το ξέχασα- όπου θα έχεις το ακαταλόγιστο.

    Και ναί έχει υπάρξει βουλευτής που έχει διωχθεί.
    Θα είσαι μικρός για να μη θυμάσαι το "ειδικό δικαστήριο" , τον Κουτσόγιωργα και τον Τσοβόλα.

    Δίνε του σαχλέ.

    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. INFO-PRESS

    Θέλεις αποδείξεις;;;

    Τα σχόλια ακόμα κι αν διαγραφούν παραμένουν στην database στον server.
    ΝΑΤΟ το ΛΙΝΚ

    Απρόκλητες ύβρεις του αλήτη στις 2.35, 2.41 πμ
    Πήρε απάντηση στις 3.17 πμ

    Γι αυτό σου λεω είσαι ΕΝΑΣ ΑΛΗΤΗΣ και ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ βλάκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. 5:52 μμ

    Πέστα ρε φίλε διότι μας δουλεύουν δυό-τρεις τύποι εδώ μέσα.
    Το γτλύψιμο πάει καπνός κι όποιος τους αντιστέκεται ή έχει διαφορετική άποψη είναι αλήτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. Μην μαλωνετε ρε παιδια...

    Για διαβαστε και εδω τι λεει για τα τεκταινομενα στην Ελλαδα...

    http://timathamesimera.wordpress.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. 5:56 μμ

    Άντε πνίξου ρε, που δουλεύεις το κόσμο.
    Σου είπα copy paste, ή δεν ξέρεις Καναδέ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. 5:56 μμ

    Αλήτης, συκοφάντης και βλάκας είσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. 5:56 μμ
    INFO ΓΑΜΗΣΕ ΣΕ ΜΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΠΩ ΚΑΙ ΒΡΗΚΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟ

    ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΠΡΟΧΘΕΣ ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΩΝ ΕΙΣΑΙ 17?

    ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΩΡΙΑΤΗ ΤΑ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΑΚΙΑ

    Aυτος που μετρουσε το σκορ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. 5.52
    σε παραπέμπω στο 4.16, 4.20, 4.49, 5.07 κλπ κλπ

    μη λέμε και μαλακίες, εντάξει;

    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. Αρκετα με σένα.

    Εχουμε σοβαρότερα πράγματα να ασχολούμαστε. Ινφο-Ναπολέωντα, δεν είσαι δικό μας πρόβλημα αλλά της μάνας σου.
    Αει σιχτίρ κωλόπαιδο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. 6:01 μμ

    Προσπαθείς να μάθεις το όνομα μου;
    Θα το μάθεις όταν καταθέσω δισφήμιση κατά του blooper και τότε θα εύχεσαι να μην ήμουνα εγώ και να ήμουνα πράγματι 17.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. Αει σιχτίρ κωλόπαιδο!


    Αυτό θα στο δώσω να το φας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. Βρε αει σιχτίρ βλαμμένο!

    Εδώ ο κόσμος καίγεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. 6:07 μμ

    Εσύ και η παρέα σου καίγεστε.
    Κανένας άλλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. 6:01 μμ
    Ρε δεν μας γαμάς με το όνομά σου. Αντε κατάθεση τη γαμημένη όπως σου ειπε και ο Blooper

    Χωριάτη το 5:07 σου σχολίασα. Τα προηγούμενα έιναι ψιλοάσχετα

    Δεν υπάρχει μεροληπτική παράδοση ασύλου. Μεροληπτική παράδοση ασύλου είναι ότι μπορω να πάρω τηλ. απο ένα τηλ. της βουλης χωρίς να δωσω τα στοιχεια μου? Ειναι public υπηρεσία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. 6:04 μμ
    Ρε δεν μας γαμάς με το όνομά σου. Αντε κατάθεση τη γαμημένη όπως σου ειπε και ο Blooper

    Χωριάτη το 5:07 σου σχολίασα. Τα προηγούμενα έιναι ψιλοάσχετα

    Δεν υπάρχει μεροληπτική παράδοση ασύλου. Μεροληπτική παράδοση ασύλου είναι ότι μπορω να πάρω τηλ. απο ένα τηλ. της βουλης χωρίς να δωσω τα στοιχεια μου? Ειναι public υπηρεσία

    Αυτος που μετρουσε το σκορ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. ΑΝ Ο "ινφο-πρες" ΒΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΣΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΣΑΣ,

    Ζητήστε μας τα στοιχεία.
    Κρατάμε ότι γράφεται εδώ και στο μπλογκ μας σε database.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. 6:12 μμ

    Να στα δώσω εγώ "παλληκαρά";

    64.246.44.83

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  119. 6:12 μμ

    Δυστυχώς για σένα δεν βρίζω ποτέ.
    Εσύ όμως;
    Γι' αυτό κρίνεις εξ' ιδίων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  120. kala eimaste sovaroi?oi anthropoi tis proigoumenes meres elegan oti ithelan na elegxoun olo to internet kai tora lene oti den mporoun na elegxoun ta atoma mesa stin vouli giati einai 1500 atoma?diladi exoume edw to fainomeno tis eklektikis minisis?an itan anthropoi mesa stin vouli kai estelnan ta dithen sikofadika minimata afoi den kinigountai giati exoun to avato?diladi oi anthropoi tis voulis einai pio isioi aptous ipoloipous?giati na min kanoun dou kai stin vouli opws kai sto spiti tou kiriou kapsampeli?kai telika diladi iperaspizomaste tin anonimia aftwn pou estelnan email aptin vouli kai oxi tou kiriou kapsampeli?exoun anakinisei amerrikanikes ipiresies na vroun servers ktl kai twra pou estelne kai kapoios aptin vouli einai avato?mono ton kirio kapsampeli na vroume diladi na ton lidorisoume kai apo kei pera arxeio?...diladi tha mas trelanoun teleiws saftin tin xwra?o ipourgos dioxnei tin grammatea me to etsi thelw kataggelia simvasis giati tote,alla oi ipoloipoi avato?DILADI OLO AFTO POU ELEGAN GIA EKVIASMOUS ITAN I APOLITI MPOURDA KOINWS...AFTO DEN EINAI I APOLITI DISKOFADIKI DISFIMISI OLWN TWN ELLHNIKWN MEDIA PERI 4 IMERES NA LOIDOROUN TON KIRIO KAPSAMPELI KAI MAS EXOUN PRIKSEI OTI TO PRESS GR ITAN ENA BLOG POU EKVIASE???!!!!!DILADI EINAI DINATON NA KANOUN OLA AFTA MONO KAI MONO GIA NA MATHOUN ENAN BLOGGER?????!!!!PREPEI NA TOUS PONAGE POLI GIA NA TO KANOUN AFTO!!!IPARXEI XEIROTERI DISKOFADIKI DISFIMISI APTO KIRO KAPSAMPELI APAFTO TO PRAGMA?


    zoume stin epoxi enos allou atipou polemou,ta media niothoun oti kindinevoun kai fisika mplexane kivernisi mplexane ta panta...Edw sto asfalistiko tous kataferane to mono tameio pou den enopoiithike einai to diko tous diladi...

    MA EINAI DINATON 4 MERES APTO PROI MEXRI TO VRADI NA LOIDOROUN TON KIRIO KAPSAMPELI GIA TIS ANARTISEIS TOU KAI NA FONAZEI O KIRIOS KAPSAMPELIS AN IPARXEI KAPOIOS APTO BLOG POU EKANE EKVIASMOUS NA PAEI FILAKI KAI TWRA TO MONO ATOMO POU (ISWS) NA EKANE POLITIKO PAIXNIDI KAI ISWS NA EIXE SKOPIMOTITES KAI NA POSTARE O ATHEOFOVOS MESA APTIN VOULI,TWRA NA TO STIRIZOUN KAI NA MILOUN GIA AVATO!!!!!!!!!!!!DILADI SAFTIN TIN XWRA AMA APOKALIPSEIS PRAGMATA GIA TOUS POLITIKOUS EINAI SIKOFADIKI DISFIMISI???!!!!

    KIRIOI POLITIKOI LIPITHEITE MASSS,DEN ADEXOUME ALLO!!!!!

    AS KANOUN AGOGI KAI STON KIRIO KARGAKO POU SOFA EIPE OTI APTOUS POLITIKOUS POU EINAI TWRA KAI APAFTOUS POU MAS KIVERNANE,TOUS PIO POLLOUS APAFTOUS DEN THA TOUS EIXE OUTE GIA KLITIRES SE POLIKATOIKIA!!!

    KAI EINAI TO MANIFESTO DIAKIRIKSIS TIS DIMOKRATIAS GIA THN ELEFTHERIA TOU LOGOU(MONO MESA STIN VOULI)

    EKEI GIATI DEN MPOUKAROUN OI MPATSOI NA KANOUN OTI EKANAN STON KIRIO KAPSAMPELI?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  121. ΕΓΩ ΤΑΛΕΓΑ !

    ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Η ΒΟΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΒΡΩΜΕΝΗ ΑΠΟ ΜΠΛΟΓΚΙΣΤΕΣ, ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ, ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ, ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ, κ.λπ.


    ΤΙ ΠΕΡΪΜΕΝΕΣ ΚΥΡΙΕ ΧΙΩΤΗ ΜΟΥ ??

    ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΗΟ ΣΟΥ ΣΕ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ??

    ΕΠΛΑΝΗΘΗΣ ΠΛΑΝΗN ΟΙΚΤΡΑΝ !!

    ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΚΑΜΨΕΙΣ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΟΥΤΟΠΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΙ ΕΣΕΤΑΙ Η ΕΣΧΑΤΗ ΠΛΑΝΗ ΧΕΙΡΩΝ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ.

    Τζών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  122. Σκόρερ,
    διάβασε το καλύτερα.

    Δεν υπάρχει μεροληπτική παραχώρηση ασύλου προφανώς.
    Υπάρχει δικαιολογία για μεροληπτική παραχώρηση, για να κουκουλώσουν την ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΑΣΥΛΟΥ, εκ μέρους τους.


    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  123. χα χα

    ρε δεν υπάρχει ούτε άσυλο ούτε παραβίαση ασύλου. Αυτό σου λέω

    Ασυλο είναι ότι χρησιμοποιώ τηλ. θάλαμο χωρίς να καταγράφονται τα στοιχεία μου?

    Αυτος που μετρουσε το σκορ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  124. Πέμπτη, 28 Φεβρουάριος 2008
    Ο Κώστας Μπακογιάννης-γιος της Ντόρας-διέρρευσε το έγγραφο Νίμιτς στο "ΒΗΜΑ", αποκαλύπτει το "ΑΝΤΙ"! Ε, ρε γλέντια!..


    Ποιος ήταν ο «κομιστής» τους εγγράφου Νίμιτς που διέρρευσε στο ΒΗΜΑ; Το αποκαλύπτει το «Αντί» στο τεύχος του που κυκλοφορεί αύριο. Γράφει μεταξύ άλλων: «Το έγγραφο το οποίο η υπουργός Εξωτερικών δεν έδωσε στους πολιτικούς αρχηγούς δήθεν για να μην διαρρεύσει έφυγε από το γραφείο της και με κομιστή τον υιό της κ. Κώστα Μπακογιάννη κατέληξε στο γραφείο του κ. Γιάννη Πρετεντέρη και κατόπιν στα περίπτερα. Η συμφωνία με τον δημοσιογράφο προέβλεπε να δημοσιευθεί στο Κυριακάτικο φύλλο της εφημερίδας αφού θα είχαν μεσολαβήσει μερικές ημέρες συζητήσεων αλλά η κ. Μπακογιάννη υπολόγισε χωρίς τις εσωτερικές κόντρες στην εφημερίδα. Ο εκδότης της εφημερίδας κ. Σταύρος Ψυχάρης όταν αντελήφθη ότι ο κ. Πρετεντέρης έχει στην διάθεσή του το έγγραφο τον υποχρέωσε να το δημοσιεύσει στο φύλλο της περασμένης Πέμπτης και να μην περιμένει την Κυριακή μεγιστοποιώντας έτσι το πρόβλημα…»

    Το ότι η κ. Μπακογιάννη έχει καλές σχέσεις με τον κ. Πρετεντέρη είναι γνωστό. Επιδιώκοντας την υποστήριξη της εφημερίδας στον συμβιβασμό που επιχειρεί αλλά και γενικότερα στις προσωπικές της φιλοδοξίες του έδωσε το έγγραφο. Φυσικά δεν υπάρχει θέμα για την εφημερίδα που έκανε την επιτυχία και για τον δημοσιογράφο που την πιστώνεται-οποιοσδήποτε στην θέση τους το ίδιο θα έκανε. Το πρόβλημα είναι με τα προσωπικά παιχνίδια της κ. Μπακογιάννη, η οποία ακόμη και αυτή την στιγμή που διακυβεύεται το εθνικό συμφέρον προκρίνει τις προσωπικές της επιδιώξεις. Και τι σόι σοβαρή και μυστική διαπραγμάτευση είναι αυτή όταν η ίδια η υπουργός την παραβιάζει με επιλεκτικές διαρροές; Το Μέγαρο Μαξίμου πάντως εξακολουθεί να βγάζει καπνούς με την συμπεριφορά της υπουργού. Γι αυτό και από την αρχή την υποχρέωσε με επιτακτικό και ταπεινωτικό τρόπο να αναλάβει την ευθύνη. Η κ. Μπακογιάννη αρχικά δεν ήθελε να το κάνει και τα δικά της βαποράκια έλεγαν ότι μπορεί να το έχει δώσει ο κ. Ρουσόπουλος η σχέση του οποίου με τον κ. Σταύρο Ψυχάρη και τον συντάκτη της εφημερίδας κ. Βασίλη Χιώτη είναι επίσης γνωστή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  125. Παίδες Ελλήνων,
    Ίνα τί απορείτε περί του ασύλου της Βουλής ??
    Σας λέγω μόνο τούτο: Εάν δεν υπήρχε το άσυλο, θα ήμουν αυτή τη στιγμή ΑΝΕΡΓΟΣ !!!
    Τζών

    Παίδες Ελλήνων,
    Ίνα τί απορείτε περί του ασύλου της Βουλής ??
    Σας λέγω μόνο τούτο: Εάν δεν υπήρχε το άσυλο, θα ήμουν αυτή τη στιγμή ΑΝΕΡΓΟΣ !!!
    Τζών

    Παίδες Ελλήνων,
    Ίνα τί απορείτε περί του ασύλου της Βουλής ??
    Σας λέγω μόνο τούτο: Εάν δεν υπήρχε το άσυλο, θα ήμουν αυτή τη στιγμή ΑΝΕΡΓΟΣ !!!
    Τζών

    Παίδες Ελλήνων,
    Ίνα τί απορείτε περί του ασύλου της Βουλής ??
    Σας λέγω μόνο τούτο: Εάν δεν υπήρχε το άσυλο, θα ήμουν αυτή τη στιγμή ΑΝΕΡΓΟΣ !!!
    Τζών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  126. Μη μου νευριάζετε τον χωριάτη..
    μην τα πάρει στην κράνα κι αρχίσει τα χωριάτικα του εδω πέρΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  127. Σκόρερ, ψιλο λές μαλακιούλα.

    Δεν είναι ακριβώς έτσι.

    Τα αναλογικά σήματα του τηλεφώνου, είναι διαφορετικό πράγμα από τα ψηφιακά του ίντερνετ.

    Τα πρώτα υπακούουν στον κανόνα "έπεα πτερόεντα", μόνο αν τα μαγκητοφωνήσεις μαθαίνεις τι μήνυμα μετέφεραν.

    Τα ψηφιακά αντίθετα είναι σκρίπτα μάνεντ. Δηλαδή υπάρχουν εκεί στον αιώνα τον άπαντα, είναι "αλληλογραφία", μπορεί να τα ξαναβρεί κανείς και μαζί μ'αυτά και ότι άλλο έστειλες ψηφιακά.

    Μάλλον δεν ξέρετε καλά τα κομπιουτερικά, οι βενιζελικοί.

    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  128. Μαρίκα , σωστά το έπιασες.

    Αλλά δεν τα παίρνω στην κράνα, άδικα.

    Οταν λέω ότι έχουμε παρανομία από τον πρόεδρο και τον γραμματέα της βουλής, ξέρω τι λέω.

    να δείς που κανένας Μάκης, με τα κεσάτια που έχει σε μυαλό και θέματα , θα το κάνει θέμα και τότε όλοι θα του λένε ότι έχει δίκιο.
    Περίμενε, θα γελάσουμε. Κάνουν την μία μαλακία πίσω από την άλλη, όπως στην περίπτωση του δημοσιογραφικού απόρρητου. Δεν τα καταλαβαίνουν και τα μπερδεύουν.

    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  129. Χωριάτη

    τα ψηφιακά υπαρχουν εκεί για πάντα αλλά το ποιος χρησιμοποιούσε το PC ή οτιδήποτε άλλο ψηφιακό αν θέλουμε το καταγράφουμε.
    Το ποιος είχε πρόσβαση

    Αυτός που μετρούσε το σκορ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  130. Εν τω μεταξύ χθες βράδυ χωριάτη σε ξητούσε μία Ελενα. Μέχρι και mail έδωσε για να την βρίσεις λέει από εκεί

    Άντε πάλι έχεις και τα τυχερά σου

    Αυτος που μετρουσε το σκορ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  131. 7:39 μμ

    Τα στοιχεία υπάρχουν.
    Δεν θέλουν να αφήσουν το Σφακιανάκη να ψάξει, διότι φοβούνται το τι άλλο θα βρει εκεί μέσα.
    Σιγά μην τους έπιασε ο πόνος για την ελευθερία του λόγου.
    Τα καλά και συμφέροντα αγαπητέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  132. Σκόρερ, αν βρείς το πάσγουορντ και το όνομα κάποιου, τότε βρίσκεις όχι μόνο ότι έστειλε, αλλά και ότι είχε στείλει και σε ποιόν το είχε στείλει. Δηλαδή βρίσκεις την ταυτότητά του.

    Εμένα μου βρωμάει η ανακοίνωση ότι δεν βρήκαν τίποτε, επειδή δεν κρατούνε ονόματα χρηστών.
    Από την ώρα που πήραν τους σκληρούς δίσκους, τα έχουν βρεί όλα. Και του χρήστη και των βουλευτών και ασφαλώς μπορούν να παρακολουθούν και στο μέλλον τους πάντες.

    Μιλάμε βάλανε χαφιέ στην βουλή και ποιός ξέρει που έχουν φτάσει τα στοιχεία τώρα που μιλάμε.

    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  133. Ναι Χωριάτη αν υπάρχουν users και passwds στα PC τότε ξέρεις τι ώρα μπήκε ο καθένας

    Αν όμως υπάρχει ένας λογαριασμός Guest για παράδειγμα τότε δεν ξέρεις αν τις 5:00 η ώρα καθόταν ο Χωριάτης ή ο σκόρερ στο PC

    Αυτός που μετρουσε το σκορ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  134. 7:52 μμ

    Καθένας έχει password στους υπολογιστές της Βουλής.
    Εν πάσει περιπτώσει φίλε, θες να σου ανακτήσω email 6 μηνών που έχει σβηστεί από τον υπολογιστή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  135. Καλά σοβαρός είσαι;
    Θα έστελνες έτσι χύμα τα μέηλ σου;

    Ο επόμενος ή έστω ο τελευταίος επόμενος θα τα μάζευε όλα.

    Σοβαρέψου Μετρητή.

    Και πές στην Ελενα, να μη φοβάται. Δεν βρίζω κανέναν. Κρίνω αυστηρά, ναί. Αλλά δεν βρίζω και το μέηλ της να το "προσέχει σαν τα μάτια της" και να μη το δίνει εύκολα.

    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  136. Αυτά που λες Καψαμπέλη είναι μια δικιά σου ερμηνεία.
    Μου φαίνεται ότι θέλεις να τους αναγκάσεις να την παραδεχθούν για να καλύψουν άλλα...
    Και αν ανακάλυψαν ότι βουλευτής της ΝΔ έγραφε εναντίον άλλου (της ΝΔ πάλι) ;;;;; Είναι απίθανο ;
    Πως θα βγουν να το πουν με 151+ΚΟΥΚΟΔΗΜΟ βουλευτές ;
    Τι θα έπρεπε να κάνουν μετά; Να τον διαγράψουν ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  137. Ποια mail ρε?
    Σε ενα υπολογιστή internet cafe/βουλή έχουν πρόσβαση 100 άτομα

    Αν δεν τους έχεις φακελωμένους (users) χρησιμοποιούν browser ή mail λογαριασμό Hotmail, Yahoo πάλι μέσω browser

    Σκας γάιδαρο:)


    Αυτος που μετρουσε το σκορ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  138. Παντως είναι λίγο χαζοί μου φαίνεται ή κάνουν την πάπια. Γιατί εκτός από την IP address καταγράφεται και το ID του υπολογιστή, laptop, κτλ. Τώρα ή βρήκαν σε ποιον ανήκει και τους κρατάει με κανά βίντεο τύπου Ζαχόπουλου στο χέρι ή υποβόσκει ενδοκυβερνητική σύγκρουση και θέλουν να τραβήξουν το χαλί σε κάποιους.
    Είδομεν.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  139. Δεν κατάλαβα, που κάνω λάθος.

    Αλλά αν κάνω λάθος, τότε τι ακριβώς ψάχνανε στον υπολογιστή;

    Τί την θέλανε την άδεια;

    Νομίζω, ότι μπερδεύτηκα.

    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  140. Χωριάτη

    ψάχνω IP.

    1) Το πρώτο οδηγεί στο σπίτι του Χωριάτη. Άρα ο Χωριάτης τόστειλε

    2) Το 2ο οδηγεί στο internet cafe "ταδε" στο 2ο PC αριστερά μπαίνοντας. Ποιος καθόταν στο PC εκείνο χθες τις 5 το απόγευμα? πάπαλα. ο φούφουτος

    3) Το 3ο οδηγεί στη βουλή στο 2ο PC αριστερά μπαίνοντας. Ποιος καθόταν στο PC εκείνο χθες τις 5 το απόγευμα? πάπαλα. ο φούφουτος

    4) Το 4ο οδηγεί στο 2ο PC αριστερά μπαίνοντας στον "Επενδυτη" π.χ. Ποιανου ειναι το PC αυτο? Μα στο γραφείο του Καψαμπέλλη. Αν το χρησιμοποιοούν πολλοί ποιος καθόταν χθες στις 5 η ώρα. Ο "ταδε" γιατί εκει μπαίνουν με User/Passwd ενας από τους 10 δημοσιογράφους του "Επενδυτή". Δεν υπάρχει Guest λογαριασμος όπως στο internet cafe/βουλη όπου κάθεται ο καθένας


    Αυτος που κρατουσε το σκορ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  141. Ti ilithioi poy eine o kakounakis me ton georgio.
    Tha ton mathei pote kaneis na milaei.
    Den afise ahna na bgalei o kaimeno o kapsampelis pali

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  142. Αν δεν το καταλαβαίνεις και τώρα.... παραδίνομαι

    Αυτος που μετρουσε το σκορ
    Μηχανικός Η/Υ, PhD :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  143. Τότε γιατί ανακοίνωσαν ότι δεν μπορούσαν να βρούνε τα ψηφιακά ίχνη, επειδή αυτά σβύνονται κάθε δέκα μέρες;

    Χωριάτης(με καλογυαλισμένη γκλίτσα και γαλότσες)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  144. ΓΙΑ ΤΟΝ Κ.ΟΙΚΟΝΟΜΕΑ ΓΙΩΡΓΟ,
    και κάθε ενδιαφερόμενο..


    Φίλε Γιώργο,
    Επειδή λές ότι διαβάζεις τα μπλόγκ (ς), βρίσκω το λόγο να σου γράψω.

    Μας απογοήτευσες φυσικά. Δεν θα επιχειρήσω να σου παραθέσω όλο το σκεπτικό μου. Θα παραθέσω ένα μικρό κομμάτι από αυτό.

    Θέλεις να μας συγκρίνεις με τους δημοσιογράφους και να μας απαγορεύσεις την ανωνυμία. Ας το δεχθώ. Επέτρεψε όμως τότε και σε μας τους ... δημοσιογράφους να έχουμε το προνόμιο του δημοσιογραφικού απορρήτου. Δηλαδή να μην είμαστε αναγκασμένοι να δίνουμε τις πηγές μας.

    Αλλά συμφωνείς ότι δημοσιογράφοι δεν είμαστε. Είμαστε οι ανώνυμοι ενός καφενείου που έχουμε το ιερό δικαίωμα να "αυθαιρετούμε" και να υπερβάλλουμε. Και όπως σε ένα καφενείο δεν ζητάνε ποτέ κανενός θαμώνα τα προοσωπικά στοιχεία, έτσι και στο δικό μας καφενείο, η επιμονή σου προς δήλωση της ταυτότητάς μας καθίσταται ύποπτη.

    Σε ένα καφενείο ενίοτε βωμολλοχούν, ενίοτε υβρίζουν. Οι άλλοι θαμώνες τότε αποσύρονται ήσυχα-ήσυχα στα σπιτάκια τους. Μερικοί μένουν και "απολαμβάνουν" την ατμόσφαιρα..

    Δεν πάνε στην Ασφάλεια να καρφώσουνε, δεν πάνε στον εισαγγελέα. Οι υβριστές σιγά-σιγά γίνονται γραφικοί και απομονώνονται διότι το καφενείο θα χρεωκοπήσει.

    Κάποτε γίνονταν αυτό που τώρα εσύ ζητάς. Υπήρχαν οι χαφιέδες, τα βασανιστήρια, οι εξορίες. Τώρα η εξουσία έχει βρεί άλλους πρόθυμους εθελοντές στον μηχανισμό καταστολής της.
    Εσύ μακρυά από αυτή τη φάρα. Πρόσεχε, μοιάζεις σαν να μην κατέχεις καλά την υπόθεση και κινδυνεύεις να παρεξηγηθείς.

    ΦΙΛΙΚΑ
    ΣΙΜΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  145. Αυτό είναι γενικότητα δεν λέει ποια ψηφικά ίχνη. Κάτι παρόμοιο είπαν και τα κανάλια (από τις γνωστές παπαριές τους δηλ)

    Φυσικά μπορεί να υπάρχει κάποιο "ψηφιακό ίχνος" που σβήνεται κάθε 10 μέρες αλλά θα είναι άσχετο με το ΠΟΙΟΣ καθόταν στο τάδε PC την τάδε ώρα

    Αυτός που μετρουσε το σκορ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  146. Νομίζω ότι ήρθε καιρός να έρθεις μαζί μας και τον ΒΒ

    Ο ΓΑΠ ηθελημένα σας περιορίζει την πρόσβαση στη γνώση για να σας ελέγχει:)


    Αυτός που μετρούσε το σκορ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  147. Ο ΒΒ, είναι για γέλια, να δείς ότι θα μας ανακοινώσει εκ των υστέρων , όπως με την Φώφη ότι ήταν αντισυνταγματικός ο έλεγχος.

    Παράτα τον, είναι τελειωμένος.
    Εχει ψυχολογία ηττημένου.
    Παίζω στοίχημα ότι τον κερδίζω ακόμη και γώ σε οποιοδήποτε θέμα θέλει. Ακόμη και στο Συνταγματικό, που είναι υποτίθεται εξπαιρ.

    Του έχω βρεί δουλειά. Βλαχοδήμαρχος, σε μικρή επαρχιακή πόλη (όπως η θεσ/νίκη, γεμάτη πόντιοτς), που κανείς δεν έχει βγάλει το γυμνάσιο, για να ακούν σύνταγμα και να παθαίνουν την πλάκα τους.

    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  148. χα χα

    Όντως είναι αμόρφωτος ο ΒΒ :)

    πολύ μίσος για τους θεσσαλονικείς. Αν και ξέρω γιατί επειδή βγάζουν 60% Ψωμιάδη και συμφωνώ απόλυτα

    Μόνο που επειδή κι εγώ κρίνω τη μόρφωση από το τι ψηφίζει κανείς θα πρόσθετα ότι ο νομός θεσ/νικης έχει 60% απόφοιτους γυμνασίου και οι υπόλοιποι νομοί 59% άντε 58%


    Αυτός που μετρουσε το σκορ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  149. ΓΑΛΛΙΑ ΤΟ 1314 ΔΙΚΗ ΤΩΝ ΝΑΙΤΩΝ ...

    Ο πάπας Κλεμάν και βασιλέας Φιλίππος Ο "Ωραίος" συμφώνησαν ως προς το πού θα πάει η περιουσία των Ναϊτών. Και οι δύο λοιπόν καλοί αυτοί άνθρωποι, ήθελαν ο καθένας την περιουσία για λογαριασμό του, όλως ανιδιοτελώς όμως, όχι για προσωπική χρήση αλλά προς ενίσχυση της εκκλησίας ή του κράτους, αντίστοιχα. Ο Κλεμάν μάλιστα σε ένα κήρυγμά του είπε, εμμέσως πλην σαφώς, "Οι κακοί δεν θα παραμείνουν στις θέσεις τους όταν έλθει η ώρα της Κρίσης, ούτε οι αμαρτωλοί όταν συγκεντρωθούν οι ενάρετοι". Και στη συνέχεια ανέγνωσε τη βούλα Vox in Excelso για την κατάργηση του Τάγματος, πάνε οι παλιοί καλοί καιροί και οι παλιές καλές βούλες.
    Και επειδή με τις βούλες είναι να μην πάρεις φόρα, ακολούθησε η Ad providam, βάσει της οποίας η περιουσία των Ναϊτών εκχωρήθηκε -όπως ήταν προδιαγεγραμμένο- στους Οσπιτάλιους, πλην ολίγων εξαιρέσεων.
    "Οι τρεις βασιλείς που εμπλέκονταν κυρίως -ο Εδουάρδος Β' της Αγγλίας, ο Ιάκωβος Β' της Αραγονίας και πάνω από όλους ο Φίλιππος Δ' της Γαλλίας (ο Ωραίος που λέγαμε)- αν και δημοσίως συμφώνησαν με τα σχέδια του πάπα για τη ρευστοποίηση του πλούτου των Ναϊτών, όλοι κατάφεραν να εξασφαλίσουν ώστε ένα μέρος από τις περιουσίες των Ναϊτών να παραμείνει στα χέρια τους.
    Δίκαια πράγματα, όχι θα κάθονταν να σκάσουν.
    Η περιουσία εκτός από ακίνητα και μετρητά περιελάμβανε και διάφορα άλλα αξεσουάρ, άρα -θεωρητικά- και τα όποια ιερά κειμήλια είχαν ανακαλύψει οι Ναΐτες, πέρασαν στους φίλους μας τους πολυώνυμους Οσπιτάλιους - Ιωαννίτες - Ρόδιους - Κύπριους - Μαλτέζους κλπ.

    Ήταν πράγματι «βαφείς του φεγγαριού»; Γνώριζαν πράγματι τα μυστικά της Μεγάλης Τέχνης, τη μαγική φόρμουλα που μετατρέπει τα ευτελή μέταλλα σε ευγενή, το σίδηρο σε χρυσό και το χρυσό σε πλατίνα, τη φόρμουλα που χαρίζει πλούτη, δύναμη και υγεία; Είχαν πράγματι το Άγιο Δισκοπότηρο, το «ποτήρι της σοφίας», αυτό που χρησιμοποίησε ο Ιησούς στο Μυστικό Δείπνο και που στη Δύση το έφερε ο Ιωσήφ από την Αριμαθαία; Ήταν πράγματι μύστες, εκπρόσωποι στη γη των Δοδασκάλων του Αποκρυφισμού και προορίζονταν να γίνουν και οι ίδιοι Διδάσκαλοι μετά από μυστική μαθητεία και αυστηρή ασκητεία; Ή ήταν μόνο στρατευμένοι στο Χριστό, υπηρέτες του Σταυρού και αμείλικτοι μαχητές των άπιστων μουσουλμάνων;

    Kάηκαν στην πυρά και σφαγιάστηκαν χιλιάδες ιππότες και άλλοι βασανίστηκαν και ομολόγησαν πράγματα που ποτε δεν έκαναν...ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ...ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ...THN EΞΟΥΣΙΑ...ΓΙΑ ΚΑΜΜΙΑ ΙΔΕΑ...



    σήμερα 2008.... οι "ναϊτες ιππότες" είμαστε οι ΒLOGGERS που βαλλόμαστε από το σύστημα της εξουσίας.ΠΑΠΑΣ ΚΛΗΜΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΠΠΟΣ Ο ΩΡΑΙΟΣ(μμε-πολιτικοί-μεγαλοδικηγόροι-επιχειρηματίες-εθνικοί προμηθευτές κλπ)


    H ΤΗΛΕΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΤΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ... ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΕΚΦΟΒΙΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΧΑΜΕΝΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ...


    Να και μερικές διαπιστώσεις της "διασταυρωμένης δημοσιογραφίας"


    .1) το internet "βιάζει" (MEGA)2) το internet "αυτοκτονεί". (NET)3) το internet "τυφλώνει". (ANT1)συν των εφήμερίδων "μπλοκ στο μπλογκ"(ε.τ) ,ΛΟΥΜΠΕΝ (βήμα) κλπ

    Βλέπουν ότι όλο και περισσότεροι κάνουν στροφή προς την ανεξάρτητη, δωρεάν και εναλλακτική πολιτική ενημέρωση και κάνουν ότι μπορούν για να την φιμώσουν. Τις έχουμε χεσμένες τις εφημερίδες τους με τις σαβουροταινίες που τις κατεβάζουμε ότι ώρα θέλουμε από torents δωρεάν και όχι με 4,5 ευρώ.Τα ΜΕΓΑΛΟ-κωλοκάναλά τους τα φτύνουμε και τα κοιτάμε μόνο για να διασκεδάσουμε με τις απεγνωσμένες προσπάθειες που κάνουν για να φανούν επιδραστικοί.Οι μεγάλοι μας πολιτικοί εχουν λόγο σε αυτό.. γιατι έχουν την φωλιά τους λερωμένη!!!δέν θέλουν να βγαίνουν τα απλυτά τους στην φόρα, φοβούνται τα μέσα που δεν ελέγχουν με κρατική διαφήμιση και έργα!αρκετοί πολιτικοί που δεν παράγουν έργο- τρώνε φράγκα απο το κράτος-διορίζουν τα παιδάκια τους - εξουσιάζουν και να "πηδάνε" ελεύθερα το κάθε κοριτσακι που θελεί διορισμό!!και τους φταίνε οι BLOGGERS μετα;
    ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ" ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΕΜΑΙΛ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ;;;;; τοτε το θέμα παίρνει αλλη τροπή και διαστάσεις...αλλά και ΝΑ ΜΗΝ ΕΓΙΝΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ και κάποιος να έκανε εκβιασμό(αν αποδειχθεί....) δεν σημαίνει οτι θα ισοπεδωθούν τα πάντα στο ίντερνετ για έναν -δύο!ΑΣ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ ΟΣΟΙ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ.

    κυνήγι μαγγισών ξεκίνησαν όπως στο ΜΕΣΑΙΩΝΑ;ΙΕΡΑ ΕΞΕΤΑΣΗ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ????

    σε λίγο θα πάνε στα τσάτ στα φόρουμ και μετά στα καφενεία να παρακολουθούν ποιος συκοφαντεί ποιόν με φήμες και σχόλια;Θα στήσουν και θα κάνουν τα πάντα να φιμώσουν τους μπλόγκερς.Αλλά την πάτησαν.1 blog θα κλείνει 100 θα γεννιώνται!!!



    Οι θεωρίες συνωμοσίας δίνουν και παίρνουν. Η αρχή έγινε μετά τον πόλεμο, όταν λανσαρίστηκαν τα UFOs και ο "ψυχρός πόλεμος". Πάντα χρειάζονται κάποιοι κακοί για να λειτουργούν οι φοβίες μας.

    ΜΕ ΤΙΜΗ

    ΗΓΕΜΟΝΕΙΟ ΝΑΙΤΩΝ ΙΠΠΟΤΩΝ

    http://naites-gr.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  150. ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ,


    ΣΕ ΠΟΙΟ ΚΑΝΑΛΙ ΚΛΑΙΣ ΣΗΜΕΡΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  151. Έλεος! Έλεος!! Έλεος!!!
    Διακύρηξη για την ελευθερία στο διαδίκτυο ήταν αυτό;
    Όταν κάποιος γράφει: "αλλά και των ιδιοτήτων των χρηστών του δικτύου της", σου φαίνεται ότι θεωρεί ότι όλοι οι υπόλοιποι έχουμε τα ίδια δικαιώματα με τους βολευτές;
    Μια ζωή τα ίδια. Εμείς τρέχουμε σαν το Βέγγο για να τα βγάλουμε πέρα και οι 300 εθνοπατέρες αμύνονται για την πάρτυ τους.
    Αλλά τέτοια ζώα που είμαστε, τέτοιοι κυβερνήτες μας αξίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  152. kathiste re paidia 151 vouleftes exei i kivernisi min mas tixei kai kanas tis neas dimokratias dioxeteve plirofories,pou tavgaze epidei ithele na faei apo kana ipourgeio....tha mas kanei to press-gr na pame se ekloves?:P...KAPSAMPELI APAITISE NA VRETHEI PIOS EINAI,DEN GINETE NA LENE OTI DEN MPOROUN NA VROUN EN ETI 2008...!!!E kai ta kanalia ti na kanoun oi dimosiografoi,ma ena blog na riksei kamia kivernisi twra...ton kakomoiri ton rousopoulo pige na vrei kati na piastei,kati na katigorisei,ekane megalopnoa sxedia na ginei o internetikos sarkozi,nallaksei to klima telos pantwn alla i sipsi tis voulis ton prolave akoma kai ekei mplekontai atoma tis voulis...

    I MEGALI FASI EINAI OTI TO PERIFIMO SKANDALO EKVIASMWN MESW BLOG TOU ROUSOPOULOU AN IPARXEI ENAS POU MPOREI NA DINEI PLIROFORIES GIA NA EKVIASEI KAI KALA KAI NAXEI APOTERO SKOPO EINAI LOGIKA AYTOS POU POSTARE MESA APTIN VOULI..kai pios tha mporouse na pei oti den einai apo tin idia politiki parataksi o kata fadasian ekviazomenos me ton en dinamei ekviasti pou postare mesw voulis?....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  153. Σκεφτήκατε ποτέ να συνδέσετε την γνωστή σε όλους μας Microsoft την Apple ή την IBM με τα επίσης γνωστά "ιερατεία"? Ή μήπως είναι πολύ προχωρημένο και επικίνδυνο?
    Λοιπόν ακούστε μερικούς συσχετισμούς:1) Την Νetscape την αγόρασε η IAO (International America On-line) μάλλον τώρα θα πρέπει να ψάξουμε να βρούμε τι συμβολίζει το αντίστοιχο ελληνικό ΙΑΩ ξεκινόντας από το "ιερατείο" των Γνωστικών και φτάνοντας στα Ελευσίνεια. (οι Ιλλουμινάτοι έλεγαν πως κατέχουν γνώσεις από αυτα τα μυστήρια), Ακόμα έχει ως σύμβολο ένα κίτρινο τρίγωνο με ένα κύκλο, σαν μάτι, μέσα του παρόμοιο με αυτό των Ιλλουμινάτων.2) Το μηλαράκι (της Apple) είναι σύμβολο της θρυλικής υποομάδας των Ιλλουμινάτων των Discordians. (αναφορά σε αυτήν γίνεται για πρώτη φορά στην τριλογία του Ρ.Α.Γουίλσον ). Η οργάνωση αυτή δρα παρασιτικά μεσα στους Ιλλουμινάτους με σκοπό να μην πετύχουν τα σχέδια για παγκόσμια κυριαρχία (κατι μου λέει η μάχη Apple με Microsoft-IBM). Και φυσικά να πούμε ότι το μήλο είναι ιριδίζον (Έριδα=Discordia).3) Ι.Β.Μ. είναι και το ακρωνύμιο του Iacobus Burgundus Molensis ή αλλιώς Ζακ Ντε Μολέ(jacques de molay) {χαχαχαχα ωραίο nickname διάλεξα τελικά!!!} του τελευταίου Μέγα Διδάσκαλου των Ναϊτών και ιερού προσώπου των απανταχού τεκτόνων. Στην σελίδα της ΙΒΜ για την παρουσίαση των ευρεσιτεχνιών που έχουν γίνει από αυτήν, φιγουράρει η σημαία των τεκτόνων και από κάτων η Ιλλουμινατική πυραμίδα. Πρόσφατα όμως τα παραπάνω σύμβολα αφαιρέθηκαν από την σελίδα.4) Αν αναγραμματίσουμε την λέξη Microsoft μπορούμε να βγάλουμε τα εξής: "Cosmic Fort" (κοσμικό οχυρό), "Cosmos Rift" (ρήγμα του κόσμου), "From stoic" δηλαδή της σχολής των Στωικών. Το οχυρό του κόσμου θα μπορούσε να είναι η μεγαλύτερη αποκάλυψη αν συνδυαστεί με την κατασκευή απο την Microsoft ενός κτιρίου στο Microsoft Campus έξω από το Redmond, που βρίσκεται σε σχηματισμό με το πεντάγωνο, του Υπ. Αμύνης των ΗΠΑ, και έχει επίσης σχήμα πενταγώνου (θυμηθείτε για τον αριθμό 5). Λέγεται πως εκεί κατασκευάζεται το μυστικό project της, το υπερδίκτυο με το κωδ. όνομα Hermes (Ερμής) που είναι μάλλον το πρώτο επιτυχημένο project τεχνητής νοημοσύνης. Αν είναι έτσι αυτό θυμίζει το κεφάλι του Μπαφομέτ των Ναϊτών, ενός αποκρυφιστικού κομπιούτερ, ένα ασώματο κεφάλι που απαντούσε ναι - όχι (true-false ή αλλιώς σε γλώσσα μηχανής το δυαδικό 1-0) σε ότι το ρωτούσες.6)Να προσθέσουμε κάτι που κανείς αγγλοσάξωνας δεν προσεξε μέχρι τώρα. Η προφορά του μεγαλυτέρου λογισμικού πακέτου της Microsoft το Office είναι όμοια με την ελληνική "ΟΦΙΣ". Αν σκεφτούμε ότι δεν έχει καμία σχεση με τα ελληνικά αλλά απλά είναι η ονομασία του "γραφείου" είναι δυνατόν τόσα χρόνια καμιά άλλη κατασκευάστρια εταιρεία να μην το σκεφτεί, λες και η Microsoft κατείχε τα δικαιώματα της λέξης αυτής. Ίσως γιατί μας παραπέμπει η λέξη αυτή στην "λατρεία του φιδιού" που δεν είναι άλλη από το τάγμα των Illuminati.7)Η Microsoft δημιουργήθηκε λίγες μέρες μετά την κυκλοφορία του Illuminatus.8)Το Virtual Reality, γνωστότατη εφεύρεση μας θυμίζει την βασική διδασκαλία των Ιλλουμινάτων "τιποτα δεν είναι αληθινό".9)Όλος ο πολεμος γίνεται για τον έλεγχο των πληροφοριών. Για τον έλεγχο του Internet. Ο ίδιος ο Βαϊσχάουπτ είχε πει: "Δημιουργώντας εταιρίες αναγνωστηρίων και δανειστικές βιβλιοθήκες, βάζοντας όλες αυτές τις εταιρίες υπό τον έλεγχό μας ακόμα και με άλλα ονόματα, μπορούμε να στρέψουμε την ευρωπαϊκή σκέψη και την παγκόσμια διανόηση σε όποια κατευθυνση θέλουμε" Μάλλον αυτό το έχουν πετύχει και με το παραπάνω.10) Πολλοί υποστηρίζουν ότι ακόμα και το όνομα του Γκέιτς είναι κωδικό. Το όνομα εμφανίζεται στο βιβλίο του μάγου Άλιστερ Κρόούλυ Moonchild, που μιλάει για εναν μάγο τον Bill που είναι ο βασιλιάς (Bill) της Πύλης (Gates).11) Ακόμα στην Τριλογία Illuminatus λέγεται πως η Ουάσινγκτον φτιάχνεται σύμφωνα με τα πρότυπα του Νεκρονομικόν (βλ. βιβλία Χ.Φ.Λαβκραφτ) και ότι οι Ιλλουμινάτοι έχουν επαφές με τον Γιογκ-Σοθωθ. Ο Άραβας ποιητής συγγραφέας του Νοκρονομικού Αμπντουλ Αλχαζρεντ λέει οτι ο Γιογκ-Σοθωθ είναι η "Πύλη".Συμπερασμα οι Ιλλουμινατοι νίκησαν "WIN", κάθε μέρα το φωνάζουμε όλοι "WIN". Και το λάβαρο ανεμίζει, τα "WIN" φορτώνουν μόνα τους(windows xp,windows vista κλπ)!!!

    πηγή http://naites-gr.blogspot.com/

    θεωρίες συνομωσίας

    φιλικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  154. μπορει καποιος να εστιασει ΤΙ εχει ενοχλησει τοσο πολυ?λυσσαλεα ψαχνανε καποιον συγκεκριμενα ,τον βρηκανε?και το λεω γιατι μου φαινεται γελοιο μια κυβερνηση να ασχολειται με τα μπλογκς τη στιγμη μαλιστα που το μεγαλυτερο μερος του ελληνικου πληθυσμου δεν ξερει τι ειναι αυτα.γιατι τετοια πρεμουρα?κι αυτη η αισχρη ΧΟΥΝΤΙΚΗ εισβολη σε σπιτι χωρις να εχουν στοιχεια?καψαμπελη κανε μηνυσεις κι αν δεν εχεις λεφτα θα υπαρχουν δικηγοροι προθυμοι να βοηθησουν.πολυ αισχρα σου φερθηκαν και με την συνοδια ρουφιανων απο τβ.γαμα τους το μουνι που τους πεταγε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  155. Πολύ θα ήθελα να 'ξερα,

    Π ο ι ο ς είναι
    ο "τ ρ ο χ ο ν ό μ ο ς",

    που ελέγχει την κυκλοφορία των σκανδάλων κατά τα κέφια του και, ΑΡΑ, την κυκλοφορία των εφημερίδων και την ακροαματικότητα των καναλιών, ΟΠΌΤΕ, την διαμόρφωση της "κοινής γνώμης", η οποία "ανεβάζει και κατεβάζει κυβερνήσεις";;;

    Εκ του αποτελέσματος κρίνοντας, από την ανάταση του «Greek Summer 2004” (πρωταθλητές Ευρώπης στο Ποδόσφαιρο και Ολυμπιακοί Αγώνες), και αφού πέρασαν οι πρώτοι αμήχανοι μήνες της «περιόδου χάριτος» της νέας Κυβέρνησης, "άρχισαν τα όργανα" να παίζουν σαγηνευτικά, παρασύροντας και κολλώντας το μυαλό μας στον γυάλινο μπερντέ: Γιοσάκης και Βαβυλο-Ειρηναίοι και CIA και Μοσάντ και Δίωξη Ναρκωτικών και C4I, υποκλοπές- "αυτοκτονία" Τσαλικίδη, "κουμπάροι"- καρτέλ πετρελαίου και γάλακτος, ομόλογα- ληστεία των αποταμιεύσεων 50 χρόνων, με ολίγη από ερωτοθάνατο (;) του [πρώην] ταμεία της ΝΔ και διοικητή του ΙΚΑ, φωτιές- 73 κ α μ μ έ ν ο ι ζ ω ν τ α ν ο ί και Ζαχόπουλος- "γάμα τα, με μεγάλα μαύρα γράμματα"! Θα 'χω ξεχάσει και κανένα! (: Βάλ' το κερασάκι στην τούρτα).
    Το κακό είναι, μ' αυτήν την γελοία κυβέρνηση και τέτοιον πρωθυπουργό ανευθυνοϋπεύθυνο και "χαριτωμενιά", απ' ότι λεν αυτοί που άκουσαν την κασέτα (η Τσέκου είπε ότι ο Θέμας "έσβησε την οθόνη και συνέχισε να παίζει η κασέτα"- ν' ακούσει ήθελε, ο άνθρωπος! Τον είχε "ψυλλιάσει" ο Νικολ. πού ήταν το "θέμα"!), "καπάκι" με ανύπαρκτη αξιωματική αντιπολίτευση και αρχηγό της τον καταλληλότερο, -ναι, σου λέω!- για ΓΓ του ...ΟΗΕ, δ ε ν μ π ο ρ ε ί ς ν α β γ ά λ ε ι ς ά κ ρ η. Και πάμε στα τυφλά...

    Στο σκοτάδι, ΟΜΩΣ, φοβάσαι...
    Κι ο Φόβος είναι αδέλφι του Τρόμου...
    Και ο Πόλεμος κατά της "Τρομοκρατίας", ή, όπως τον λέμε ΕΜΕΙΣ, "Α΄ Εμφύλιος του Μονοθεϊσμού", βρίσκεται –καθόλου αισίως!- στον έβδομο χρόνο...
    Και άρχισε να πλησιάζει στην γειτονιά μας. Εδώ, βόρεια της Κέρκυρας, είναι ο ρωσικός στόλος, -για πρώτη φορά στην Μεσόγειο μετά την κατάρρευση-, και οι Μεγαλο-αλβανομακεδονομουσουλμανίες με σημαία τους την ...αστερόεσσα, μας αφήνουν δεν μας αφήνουν την ...Κρήτη.

    Μονοφαγάδες και σύντροφοι,

    έφυγα για το πλοίο. Ζωνιανά! Τώρα που πέσαν κι οι τιμές;
    Ευ-καιρία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  156. Δηλαδή, τί μας λέει ο Αγγέλου; Ότι στη Βουλή δεν ισχύει ότι ισχύει για όλους τους άλλους πολίτες...Απλά τα πράγματα,και τα περί διακήρυξης δημοκρατίας είναι για τα πανηγύρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση