GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βούτηξε 500.000 ευρώ ο Λαζόπουλος...

. ...από το υπ. Οικονομικών και το Κέντρο Κινηματογράφου για το "Ελ Γκρέκο"! , 500.000 ευρώ για το Ελ Γκρέκο του Σμαραγδή πήρε ο...

.
...από το υπ. Οικονομικών και το Κέντρο Κινηματογράφου για το "Ελ Γκρέκο"!
,
500.000 ευρώ για το Ελ Γκρέκο του Σμαραγδή πήρε ο Λαζόπουλος με ειδικό κωδικό που ανοίχτηκε στο όνομα του από το Υπουργείο Οικονομικών. Τα χρήματα εκταμιεύτηκαν από το Κέντρο Κiνηματογράφου.... Και μην ξεχνάτε την πρόσφατη χαριστική ρύθμιση εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ σε ασφαλιστική του Κοντομηνά για τα πάγια της (κτίρια)... Οπου κονομάνε δεν μιλάνε!!! Η τηλεόραση είναι το όπιο του λαού!!!
TI NA ΠΟΥΝ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΠΟΥ ΕΣΒΗΣΕ, ΤΑ 120.000.000 δρχ. -ΠΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΤΑΚΡΑTΟΥΝ AΠΟ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΩΡΗΣΑΝ ΤΟΝ ΟΒΟΛΟ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ- ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΛΑΔΑ!!!
Ν.Φ.

170 σχόλια

  1. ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΗ ΛΕΡΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ; ΜΟΝΟ ΤΑ ΓΛΥΚΑ ΜΑΝΑΡΙΑ ΤΟΥ GRSex .com θΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΙΣΜΟ ΣΑΣ! GRSex .com ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΝΥΧΤΕΣ.


    ///

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Re kati mou thymizei to onoma ayto kapou se mia varka sth Mykono me kapoion Saki...kai me arketh zaxari...aytos re pou einai kai aristeros tou kwlou...gia ayton milate?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ο γραπτός διαγωνισμός του ΑΣΕΠ για τους εκπαιδευτικούς πρέπει να καταργηθεί ΑΜΕΣΑ. Πιστεύω ότι πρέπει να δημιουργήσουμε από την αρχή ένα νέο σύστημα πρόσληψης με βάση το ΧΡΟΝΟ ΚΤΗΣΗΣ ΠΤΥΧΙΟΥ. Είναι απαραίτητο να δοθεί αξία στην αξία του πτυχίου, θα συμβάλει και στην περαιτέρω αναβάθμιση των πανεπιστημιακών σπουδών,.

    φιλε συμφωνω μαζι σου μεχρι θανατου
    ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ
    ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΤΙΣ ΠΑΛΙΕΣ(ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΟΥΝ), ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ(ΦΤΥΣΑΜΕ ΑΙΜΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ) ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΕΙ
    ΜΕ ΤΟ ΣΤΥΛ ΝΤΑΒΑΤΖΗ ΞΑΝΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ
    ΣΑΝ ΝΑ ΚΟΛΛΟΥΣΑΜΕ ΜΠΡΙΚΙΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ
    ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΝΑΜΕΤΡΗΘΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΤΟ 97 ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΦΕΤΟΣ...
    ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΒΑΖΟYΝΕ ΕΜΕΝΑ
    ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΟ 89 ΜΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ 19,2 ΜΕΣΩ ΟΡΟ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΤΟ 2001
    ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΕ 5....

    ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΧΙΛΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΑΙΤΙΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΙΚΑΙΟ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΕΝΑΝ 35ΑΡΗ ΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΝΑ ΣΥΝΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΕΝΑΝ 25ΑΡΗ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ....
    ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΣΩΣΤΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΙ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ 35ΑΡΗΣ ΝΑ ΗΤΑΝΕ 25...
    ΟΥΤΟΠΙΑ
    ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ..
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΙΣΧΥ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΩ ΚΑΤΑΡΓΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΙΣΧΥΑΝΕ ΟΤΑΝ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ Η ΓΕΝΙΑ ΕΜΠΑΙΝΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ..
    ΑΥΤΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΤΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιαυτο ο Κλαδας ηταν το καλυτερο παιδι και κουβεντα για το 4χρονο παιδακι απο τη Μυτηλινη; Μαχεται ο Λαλακης για μια καλυτερη Ελλαδα. Το αρχιλαμογιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΝΙΚΟ ΦΕΞΗ ,ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ ΑΥΤΟ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ 'ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ' ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ .
    ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ,ΣΑΝ ΑΠΛΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΚΑΙ ΕΝΙΟΤΕ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟΥ PRESS,ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΠΑΡΕΣΥΡΕ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΜΑΪΜΟΥ !
    ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΑΟ ΗΤΑΝ ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΟ,ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΕΔΩ...
    ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΣΟΥ.
    ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΣΑΤΙΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ;


    ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΝΤΕ ΓΑΜΙΣΟΥ ΚΛΕΦΤΗ ΛΑΖΟΠΟΥΛΕ.

    MALAKISTIRI GYFTE, APATEWNA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Περιμένετε πάλι τον Λαζόπουλο να βγει και να πει ότι δεν βάζει τον εαυτό του ως μέτρο ηθικής και και να αναφέρει για πολλοστή φορά το παραμύθι με την σάτιρα.
    Τρίχες Κατσαρές

    Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Oριστε?πως?τι? ο λαζοπουλος σατιριζει και ενοχλει την εξουσια????Αχαχαχαχαχαχαχααααααα

    Τι να πρωτοπουμε τωρα για το λαζοπουλο?οτι ειναι η εμπροσθοφυλακη του υπουργειου προπαγανδας της κυβερνησης? οτι ειναι αυτος που νανουριζει καλυτερα , χαίδέυοντας τα αυτια του κοσμου? οτι ενω χαρακτηριζεται απο ελλειψη εστω και της στοιχειωδους ηθικης παραδιδει μαθηματα ηθικης στις εμετικες του εκπομπες?....λιγα θα ειναι γιατι παλι μας διαφευγουν πολλα.

    Ο μηχανισμος που εχει στηθει απο το επιτελειο του αγαπημενου παιδιου της εξουσιας ειναι απο τους πιο πονηρους που εχω δει...Παγκοσμιως!!!τον διαφημιζουν ΟΛΑ τα καναλια περιφεροντας αποσπασματα απο το σωου του.οι χειριστες μεσημεριανες εκπομπες κουτσομπολιου και αποβλακωσης τον εκθειαζουν καθημερινα ετσι ωστε να μην υπαρχει περιθωριο αποφυγης. "τα ειπε εξω απ'τα δοντια ο Λακης" τσιριζουν σε χορωδια οι κατινες της μεσημεριανης ζωνης.Γιατι? ειναι φανερο οτι στοχος ειναι η προπαγανδα και η ηλιθιοποιηση του ανυποψιαστου τηλεθεατη, αφου του την βγαινει παντα απο αριστερα λα'ι'κιζοντας και παιζοντας το ρολο του "δηθεν" συνηγορου του λαου. Ωιμε φτωχουλη τηλεθατη...εκανες τον λακη τη φωνη σου..."τη φωνη του λαου"...

    Πιανει ανθρωπους κακομοιρους, ανθρωπους ψωνια, ανθρωπους ηδη γελοιους και τους γελοιοποιει, και το υπνωτισμενο κοινο ξερναει λαρυγγισμους εν ειδει γελιου...αλλα γινεται να γελοιποιεις το γελοιο?
    Οπως σωστα το θετει ο Ευγενιος Αρανιτσης ειναι σα να γδυνεις το γυμνο...
    ουφ, φτανει , θα επανελθω αργοτερα γιατι τωρα μου ηρθε αναγουλα....Μπλουυυαααααααχχχχχχ

    Τοξικοφανής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Aυτά δεν είναι τίποτα μπροστά στα 500.000 που πήρε (δεν ξέρω αν είναι ακόμα στο pay roll) από μεγάλη φαρμακευτική για να κάνει γκρίζα διαφήμιση σε "ανορθωτικό χάπι" της.

    Λαμόγιο? Λίγη ως λέξη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Προς κ. αρθρογράφο.
    Παρακαλώ, μία διευκρίνηση: Εννοείτε ότι διαφορετικό ποσό κατατέθηκε στο όνομα του κ. Λαζόπουλου και άλλο αυτό (το ποσόν) που κατατέθηκε στον κ. Σμαραγδή, για την εν λόγω ταινία; (υποθέτω ότι δόθησαν και χρήματα απ' ευθείας και στον κ. Σμαραγδή, έτσι δεν είναι;)
    Συγγνώμη, αλλά ολίγον τι μπερδεύτηκα...
    Υ.Γ. Πάντως, ψύλλοι στ' αυτιά μου μπήκανε, όταν προσφάτως διάβασα στο PRESS.GR για την ...αποσιώπηση εκ μέρους του κ. Λαζόπουλου, της "επίμαχης" εκείνης αναφοράς του γιατρού για το "διδακτορικό" της Νατάσσας....

    Εμ, βέβαια! Πες τα χρυσόστομε "Τοξικοφανή"!!! εύγε σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Για το θέμα REAL - Τράγκα - Χατζηνικολάου:
    Μαθαίνω ότι αρκετοί τα έχουν πάρει στο κρανίο με το 4% φάντασμα που δίνει η FOCUS σε ένα σταθμό που δεν ακούγεται και ένας από τους "παραδοσιακούς" έχει αναθέσει έρευνα σε Πανεπιστήμιο, με την οποία θα γελάσει ο κάθε πικραμένος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τα γουρούνια οι φασίστες των ΜΜΕ (Λαμπράκης, Μπόμπολας, Βαρδινογιάννης, Κοντομηνάς, Κουρήδες κτλ) δεν μπορούν μόνοι τους να κάνουν την αποβλάκωση του λαού, για αυτό χρησιμοποιούν τους πρόστυχους δημοσιογράφους που έχουν στα κανάλια και εφημερίδες τους. Αν είναι πρόστυχοι οι φασίστες των ΜΜΕ, είναι δύο φορές πιο πρόστυχοι οι πουλημένοι δημοσιογράφοι σε αυτούς που για ψίχουλα πουλάνε την ψυχή της μάνας τους, αλλά Αυτιά, Μαστοράκη, Πρετεντέρη, Δελατόλλας, κτλ. Τώρα όμως για να τους καλοπιάσει το φασιστικό κυβερνητικό σύστημα που ταυτίζεται με τους φασίστες των ΜΜΕ, τους έκανε ειδικό ταμείο ασφάλισης. Όμως ας μην αναπαύονται οι «Αλήτες Ρουφιάνοι, ανθέλληνες Δημοσιογράφοι», οι πρόστυχοι που αποκοιμίζουν τον λαό στα ΜΜΕ, θα έρθει και αυτών η ώρα. Μόλις καταλαγιάσει τώρα το ασφαλιστικό, θα γίνει και αυτών η ενσωμάτωση, σε άλλο προϋπάρχων ταμείο.http://www.angelfire.com/planet/kolokotronis/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο τουρκόφωνας Καραμανλής, ο Τουρκόφωνας Αράπογλου, Ο Τουρκόφωνας Λαζόπουλος μας πούλησαν στην Τουρκία. Δέστε και την είδηση. Ξυπνήστε φίλοι πριν είναι αργά και πετάξτε τους πέρα, με την ψήφο σας. Απλή αναλογική για να μην κυβερνάνε, σαν δικτάτορες, οι φασίστες ΝΔ-ΠΑΣΟΚ. Φιλόλαος

    Την "υψηλή εποπτεία" των θυγατρικών της Ν.Α. Ευρώπης και της Τουρκίας αναλαμβάνει ο Ο. Aras, νέο μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής του ομίλου της Εθνικής.

    Πρόκειται για τουρκικής καταγωγής υψηλόβαθµο στέλεχος του ομίλου που προέρχεται από τη θυγατρική της Εθνικής στην Τουρκία, την Finansbank, και στον οποίο θα αναφέρονται όλοι οι επικεφαλής των θυγατρικών της Ν.Α. Ευρώπης και της Τουρκίας.

    Ο κ. Aras θα συνεπικουρείται από τον Α. Λεώπουλο, Γενικό Διευθυντή Διεθνών Δραστηριοτήτων της Εθνικής.
    http://www.capital.gr/news.asp?Details=452094

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πεντακόσια είναι λίγο πολλά. Αλλά αν ισχύει η είδηση, γιατί να τα πάρει από το Υπουργείο; Από τον παραγωγό του έπρεπε να πληρωθεί.

    Το κακό είναι ότι αυτό το φολκλόρ του κερατά, του Σμαραγδή, μας το παρουσίασαν σαν την κορωνίδα του ελληνικού κινηματογράφου. Ο δήμαρχος Ηρακλείου του ζήτησε να κάνει και τον Νίκο Καζαντζάκη!

    Ετοιμάστε άλλα 500 για τον Λαζόπουλο!

    Κατά τα άλλα για επισκευές και αποκαταστάσεις μνημείων δεν περισσεύει φράγκο! Όλα για τις "καλές τέχνες".

    Πόσο εύχομαι να είναι μπαρούφα η είδηση....


    Agios

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο πομπηιακός αρχιδιαφθορέας της νεολαίας:
    http://cool-stuff.gr/?p=98#comment-364

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο Λαζόπουλος ανήκει στην "πολιτιστική" χούντα του συστήματος και φυσικά έχει και τα υλικά ωφέλη. Αντισταθείτε στην πολιτιστική χούντα. (Εγώ πάντως με τα katinoshow του Λακέ δεν μπορώ να γελάσω, μπορώ όμως να κάνω εμετό).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Όλα τα λαμόγια κυρίως δεξιά έχουν πέσει στο ταμείο του κράτους σαν τις ακρίδες.

    Τους βοηθάνε όμως και κάτι τύποι όπως ο Λάκης και ο Μάκης που τους αρέσει να λένε ότι είναι αριστεροί και κάνουν λυσσαλέα κριτική στο ΠΑΣΟΚ και στο Γιώργο Παπανδρέου, γιατί ξέρουν πολύ καλά ότι άμα πέσει η ΝΔ θα κοπούνε οι μάσες και κάθε κατεργάρης θα πάει στο πάγκο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. άμα πέσει η ΝΔ θα κοπούνε οι μάσες και κάθε κατεργάρης θα πάει στο πάγκο του.

    ----

    To άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  21. ...εσείς εκεί όμως...

    Το τραγουδάκι αυτό είναι χαρισμένο στους Πέους Ηλείας που γράφουν διάφορα για τον "babis".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΚΟΣΣΟΒΟ: H EΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ
    ΠΟΙΕΣ ΧΩΡΕΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΑΝ ΤΟ ΚΟΣΣΟΒΟ

    Η ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ Ε.Ε.
    ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ
    ΑΓΩΝΙΑ ΣΤΗΝ Σ. ΜΙΤΡΟΒΙΤΣΑ
    ΣΤΑ 220 δισ. $ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΖΗΜΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΡΒΙΑ.

    EΔΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:
    http://neoinileias.blogspot.com/2008/02/h.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Στην εκπομπή του ο Μάκης Τρανταφυλλόπουλος «δίνει» τον Ρουσσόπουλο και τον εαυτό του.

    - Μετά τα δημοσιεύματα στο «Θέμα», ο Πατεράκης, τότε εκπρόσωπος των Eurofighter, επισκέπτεται τον Μάκη Τριανταφυλόπουλο στο σπίτι του και λέει ότι τον έστειλε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Θ. Ρουσσόπουλος. Στην συζήτηση, κατά τον Μάκη, μιλάνε για τα εξοπλιστικά. Ο Μάκης παρεμβαίνει στο «Θέμα» και κόβει τα δημοσιεύματα.

    - Ο Ρουσσόπουλος, μέχρι στιγμής, δεν διαψεύδει, ούτε (όπως συνηθίζουν όλοι τώρα τελευταία) λέει ότι θα προσφύγει στην δικαιοσύνη. Ούτε, βέβαια, παραιτείται, παρότι ο Μάκης τον κατονομάζει ως συμμέτοχο στην μεσολάβηση.

    - Τι περισσότερο έκανε ο Κοτρώτσος και ο Λοβέρδος από τον Τριανταφυλλόπουλο; Όλοι συναντήθηκαν με μεσάζοντες και πλασιέ οπλικών συστημάτων. Και ενώ ο Τριανταφυλλόπουλος άσκησε παρέμβαση υπέρ του Πατεράκη, οι Κοτρώτσος – Λοβέρδος δεν φαίνεται να το έπραξαν.

    Για ποιο λόγο, λοιπόν, όλοι φωνάζουν για τους Κοτρώτσο – Λοβέρδο και αγνοούν τον Τριανταφυλλόπουλο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Θα δημοσιεύσουμε τον κατάλογο με ημερομηνίες και διάρκεια σε λεπτά της δις εβδομαδιαίως εντεταλμένης ημίωρης προβολής του Λυκουτέτοιου από την ΕΡΤ.

    Παράλληλα ψάχνουμε την database και θα ανεβάσουμε την "ανθολογία" του.

    Αλλος κανείς που θα προσπαθήσει υμνήσει τον Λυκουτέτοιο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Χέστηκε η Φατμέ, μες στο Γενί Τζαμί....
    Εδώ σας σκίζουν το μουνάκι καθημερινά άλλοι κι άλλοι, και σας πείραξαν τα 500,000 του Λαζόπουλου, που πολυ αμφιβάλλω αν τα "βούτηξε" όπως γράφει ο Ν.Φ. ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Καλημερα αδερφια..
    τι σασ επιασε με τον λακουλη πρωι πρωι?αφηστετον τον συντροφο να κανει τη δουλεια του.
    τουλαχιστον εχει ιδρωσει και λιγο εχει βαλει και το μυαλο του να δουλεψει εχει προσφερει και κατι στην ελλαδαρα μας.
    ΤΥΠΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ?


    ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ

    ΕΝΤΕ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ........




    ΚΟΥΚ7

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΗΛΕΙΕ-ΜΑΛΑΚΑ!

    Σε βλέπω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΛΑΚΗ ΓΕΡΑ ΠΑΡΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ
    ΚΑΙ ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΓΑΥΓΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΚΟΚΕΣ ΚΑΙ ΡΟΥΒΑ





    ΚΟΥΚ7

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. φασιστες κουφαλες ερχονται κρεμαλες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. αντε παλι με τις κρεμαλεςς

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  31. ...εσείς εκεί όμως!

    Το τραγουδάκι αυτό είναι χαρισμένο στους Πέους Ηλείας που γράφουν διάφορα για τον "babis".

    Συνοδεύεται και από το ερώτημα: εκτός από χρήση εκεί μέσα μαστουρωμένοι, κάνετε ΚΑΙ εμπορία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Σκεπτικέ ........

    εσύ τι θέλεις να προφυλάξεις τον Φέξη ή να γλύψεις τον αρχιπούσταρο νταβατζή σου;

    Λαμόγια και οι δυο είστε.

    Γι αυτό άντε ΓΑΜΗΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Η κυβερνυση καραμανλη αναγνωρισε το κοσσοβο?
    ειναι καλο αυτο?
    εγω ειμαι απο χωριο και δεν ξερω..
    μηπως η κορη του δρακουλα ετοιμαζει κατι για το σκοπιανο??
    οικ. Κ.ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ το μεγαλυτερο κακο του ελληνισμου

    ο εφιαλτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΑΝΤΙ ΣΧΟΛΙΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ
    Ένας Κρητικός ήρθε στην Αθήνα και τον πήρε ο ύπνος μέσα στο ταξί. Όταν μισοξύπνησε, περνούσε πάνω από μια γέφυρα και βλέποντας άλλα αυτοκίνητα από κάτω λέει:
    "Ωχ τα ταξί εδώ πετάνε"!
    Πήγε πίσω στο χωριό και το έλεγε στο καφενείο. Όλοι γέλαγαν και τον κορόιδευαν. Όμως εκείνος επέμενε. Τότε του λέει ένας:
    "Εγώ θα πάω το Σάββατο στην Αθήνα σε μια κουμπαριά, κι αν τα ταξί πετάνε θα κάτσω να με γαμ***ς, αν δεν πετάνε όμως θα σε γαμ***ω εγώ".
    "Πάει το στοίχημα", του λέει ο άλλος με σιγουριά.
    Μπαίνει στο καράβι και το πρωί παίρνει ένα ταξί από τον Πειραιά. Τον ρωτάει ο ταξιτζής κοιτώντας τον από τον καθρέφτη:
    "Φίλε, που να σε πετάξω?"
    "Οοοο" λέει ο Κρητικός. "Πήγαινε στην Βουλιαγμένης"
    Τον ρωτάει ο ταξιτζής ξανά:
    "Σε τι ύψος?"
    Και λέει ο Κρητικός:
    "Κουμπάρε, το γαμ***ι δεν το γλιτώνω που δεν το γλιτώνω, πέτα τουλάχιστον χαμηλά, να μην σκοτωθούμε κιόλας!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΚΑΛΟ...Ο ΛΑΚΗΣ ΗΤΑΝ ΤΑΞΙΤΖΗΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Η παρουσία του Λάκη και η δραστηριότητά του στον, ε, τελοσπάντων πολιτισμό είναι πολύτιμη.
    Μεταξύ των άλλων, καθοριστικός ήταν και ο ρόλος του στην διαμόρφωση της σύγχρονης Ελληνικής γλώσσας.

    Για παράδειγμα δείτε τις εκφράσεις "πήγε φαντάρος ο Λαζόπουλος" και "πω ρε πούστη μου, πατσουλί βρωμάει!"
    Ακόμα πιο αντιπροσωπευτικό δείγμα της συμβολής του στον πολιτισμό, είναι το καθιερωμένο ανά την Επικράτεια πια "ΣΟΥ ρε Λάκη!", έκφραση που χωρίς μια τέτοια &^$%7 δεν θα υπήρχε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΕΔΩ ΣΟΒΑΡΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.
    http://www.youtube.com/watch?v=4u6ycs90YIk

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ανωνυμοι 4.12 και 4.16

    Αν είχες εταιρεία θα προσλάμβανες με βάση τα τυπικά προσόντα ενός βαθμού ή θα επέλεγες τον καταλληλότερο; Δεν θέλουμε μόνο αυτούς που έμαθαν γράμματα αλλά κυρίως ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΔΑΞΟΥΝ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ.
    Μη ξεχνάτε ότι και οι 35ρηδες υπήρξαν 25ρηδες.
    Προτείνω όταν προκηρύσσεται διαγωνισμός ΑΣΕΠ για προσλήψεις 1000 ατόμων σε δύο χρόνια, να προσλαμβάνονται όλοι πριν γίνει νέος διαγωνισμός. Αυτό σημαίνει σοβαρό κράτος που υπολογίζει σοβαρά τις ανάγκες του για 2 χρόνια. Διαφορετικά καλλιεργεί ελπίδες που δεν θα εκπληρώσει ποτέ.

    Συμφωνω ότι πρέπει να αλλάξει η διαδικασία, τα κριτήρια επιλογής, κλπ. Οχι όμως να καργήσουμε ένα θεσμό που συμβάλλει ΟΣΟ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ στη ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ELA RE XMAN KA8E HMERA TO IDIO MOTIBO.....OKE TO IDAME

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΨΕΜΜΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!

    ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ


    ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ο Λαζόπουλος ήταν πάντα ο ευνοημένος της εξουσίας. Όταν η Μαλβίνα κοβόταν στον αέρα, ο Λάκης μπαινόβγαινε στο Μαξίμου επί Σιμήτη. Μετά ανακάλυψε την "σάτυρα". Αυτή την αποχαύνωση του πολίτη, με το να του λέει ότι φταίνε όοολοι οι άλλοι, εκτός από τον ίδιο. Περαστικά σας, όσοι νομίζετε τον Λάκη αγωνιστή. Άλλος ένας ΘέμοςΜάκης κι αυτός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΠΟΥΤΣΑΣ
    ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ
    ΠΡΟΣΚΥΝΑΕΙ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΤΟΝ ΑΓΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΧΕΙ ΤΑΚΙΜΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΑΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΜΕ ΤΗ ΔΕΞΙΑ
    ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΙ ΤΟΥ ΡΟΥΣΣΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Για σου ρε Λάκη αριστερέ που γλείφεις και τον άλλο αριστερό τον Τσίπρα... αν είναι έτσι οι αριστεροί καλύτερα να πέσουμε από την Ακρόπολη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΤΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΗΜΑΣΤΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. μην κατηγορητε τον λακη


    το παιδι ηταν στο κοτερο

    ναι βρε με τον σακη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. espase i kapota tou karamanlismou kai vgikane ta moulika tou lazopoulismou.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Μικρα
    Μεγαλα
    Εγκληματα
    htpp://mikrosfokion.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Συγνωμη..τι θέλει να πει ο ποιητής?
    οτι τα εβαλε στην τσέπη του ο Λαζόπουλος ή αυτα τα χρήματα δόθηκαν ως επιχορήγηση στον παραγωγό της ταινιας?
    Αλλο ειναι τα τσεπωσε ο Λάκης ,που αμφιβάλλω κι άλλο επιχορηθηκε η εν λόγω ταινία..που κατα γενική ομολογία ειναι μια καλή ταινια..
    Εν αντιθεσει με αλλες ταινίες ή αλλες παραστάσεις θεατρικές που δεν βλέπονταν!!αν και τα πηραν χοντρα..
    Φιλακια απο τη ηλιόλουστη Θεσσαλονίκη ..κακοι ανθρωποι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΝΙΤΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΣΚΑΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΟΛΕΥΤΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΕΛΑΝΕ ΣΑΝ ΜΑΛΑΚΕΣ??ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΟΙ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΑΞ ΚΑΙ ΕΛΥΣΑΝ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Όλα τα λαμόγια κυρίως δεξιά έχουν πέσει στο ταμείο του κράτους σαν τις ακρίδες.

    Τους βοηθάνε όμως και κάτι τύποι όπως ο Λάκης και ο Μάκης που τους αρέσει να λένε ότι είναι αριστεροί και κάνουν λυσσαλέα κριτική στο ΠΑΣΟΚ και στο Γιώργο Παπανδρέου, γιατί ξέρουν πολύ καλά ότι άμα πέσει η ΝΔ θα κοπούνε οι μάσες και κάθε κατεργάρης θα πάει στο πάγκο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Λάκη....πρόσεχε , άρχισε η λάσπη από τους λασπομένους, ελπίζω να παγώσει με το χιόνι.

    ΔΡΑΚΟΥΛΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. εκτός από κωλοδάχτυλα τον τσεπώνουν και με ευρώ τον αρχιπουσταρά λαζόπουλο. γιαυτό τους έχει τρελάνει στο γλύψιμο και υποστηρίζει ότι ευνόει τη νδ όπως τον τσίπρα. φυσικά και ο καραμανλής είναι αγαπημένος του και δεν τολμάει να τον ακουμπήσει. αλλά τον γιώργο, την αλέκα και τον καρατζαφέρη τους έχει γαμήσει ο γκέουλας.
    πέφτουν οι μάσκες λάκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Λάκη πρόσεχε, σε πήραν χαμπάρι!!!

    ο Βρυκόλακας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Τι λάσπη είναι αυτή ρε παιδιά? Εάν σας διαφεύγει, το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου χρηματοδοτεί τις ελληνικές ταινίες! Που είναι το μεμπτό σε αυτό?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. "...ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΣΑΤΙΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ;
    ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ .
    19 Φεβρουάριος 2008 5:04 πμ"

    Ποιός ενοχλεί την εξουσία ? Επειδή απαξιώνει το κράτος ? Το κράτος είναι η σημαντικώτερη κατάκτηση τού πολιτισμού. Αντ’ αυτού τί δηλαδή ? Η ζούγλα ή ο Επιχειρηματίας ?
    Παρηγορήσου ότι δέν είσαι μόνος σ' αυτήν την πλάνη. Είστε η πλειονότητα. Εμείς οι παλιότεροι είχαμε πέσει θύματα της παρόμοιας "καταγγελτικής" τέχνης τού Θεοδωράκη, ο οποίος (λόγω και μεγαλύτερου ταλέντου), είναι ο μέγας δάσκαλος - εκπορνευτής τού λεγόμενου "λαού" (πού είναι η καταληκτική πρός τα κάτω έννοια του όρου "πολίτης").
    Θα προσπαθήσω να σού πώ τί έκανε τόσα χρόνια ο Θεοδωράκης και θα αντιληφθείς τί προσπαθεί να κάνει σήμερα ο Λαζόπουλος, μιμούμενος τον δάσκαλο, αλλά με λιγώτερη επιτυχία, όπως αποδεικνύεται από τό κράξιμο πού αυθορμήτως του κάνανε εδώ μέσα.
    Ο Θεοδωράκης, απο νεαρός, τότε, όταν οι υπόλοιποι δέν είχαν ούτε γαλβανιζέ λαμαρίνα πάνω απ’ το κεφάλι τους, μέσα στη μεγαλομανία του και τον υπέρμετρο εγωϊσμό του, είχε ένα κόττερο. Τότε, παλιά, μόνος ο Μπόστ απεκάλυπτε: " ..το κόττερο, τό κόττερο το κομμουνιστι-κότερο.." του αρχιδιαβρωτή Μίκη. Είχε επίσης και αξιοπρεπή βίλλα στο Βραχάτι. Όταν είδε ότι αυτά θέλουν λεφτά για να συντηρηθούν, ανεκάλυψε την μεγάλη κομπίνα : το γλύψιμο τού λαού, ενώ ταυτοχρόνως, πείθοντάς τον ότι είναι κακομοίρης καί αδύναμος, τον περιορισμό του στην απραξία. Πράγμα το οποίον, καταλλήλως εκτιμώμενο, άνοιγε και κρατά ακόμα και σήμερα διάπλατα ανοιχτές, τίς κρατικές στρόφιγγες τών επιδοτήσεων (τάλλε – κουάλλε).
    Αφού έκανε λοιπόν την δέουσα έρευνα αγοράς, φόρεσε την λεοντή τού αριστερού, πήγε καί βρήκε ό,τι πιό περιθωριακό, πεσσιμιστικό αλλά και πιό διδακτικό για την αποδυνάμωση τής αίσθησης ευθύνης τού πολίτη καί τόν έπεισε μέ τό αδιαμφισβήτητο μεγάλο καλλιτεχνικό του ταλέντο, ότι : (α), Θα είναι πάντα ένας λαός βασανισμένος και καλά θα κάνει νά μήν ξεχνάει τόν Ωρωπό (β). Μέρα Μαγιού θα μισεύουν όσοι θα αγωνισθούν γιά καμμιά ανατροπή τού πονηρού κατεστημένου καί (γ), ότι θα κλαίει η μάνα τους στό μνήμα, πότε ? Θυμηθήτε καί λίγο. Άς σταματήσω εδώ, διότι τόννοι πραγματικών (μουσικών) αριστουργημάτων είναι κατασκευασμένοι από τον δάσκαλο για να μοιρολογάει ακατάπαυστα. Είναι πού’ναι και μαραζιάρης ο λαός (Πού λέει κι’ ο Σαββόπουλος), τόχαψε βαθειά το μάθημα καί η μόνιμη επωδός πού ακούς στήν τηλεόραση από το λαό, όταν διεκτραγωδεί τα κακά της μοίρας του, είναι: "τί να κάνουμε ?". Τίποτα, πιστεύει, δέν μπορεί καί δέν θέλει να κάνει ο "βασανισμένος λαός", παρά μόνο : "μέσ' την υπόγεια τήν ταβέρνα, μέσ' σε καπνούς και σέ βρισιές, να κλαίει άπραγος και μισομεθυσμένος, τη μοίρα του.
    Σταματάω. Άξιος ο μισθός και τα παμ-πλούτη τών "γλειφτών - αποκοιμιστών - μοιρολογιστρών" Θεοδωράκη, Λευτ. Παπαδόπουλου, Λαζόπουλου. Υπάρχουν κι’ άλλοι, αλλά είπαμε, σταματάω. Το πόπολο (ο λαός) δεν μπορεί να κάνει τίποτα, (τελείως αντιμαρξιστικό, παρεμπιπτόντως), και οι πονηροί άλλο πού δέν θέλουν, γιά να διαιωνίζονται ομαλώς οι κλεψιές καί οι μεταφορές στήν Ελβετία, τών δανείων καί τών μαύρων λεφτών από τά χασίσια τών Ζωνιανών
    ΣΗΜ: Όσοι, αντιθέτως, προσπάθησαν σοβαρά να επισημάνουν στον πολίτη τίς ευθύνες του, αλλά και τίς δυνατότητές του, τούς πήρε ο διάολος. Τούς σοβαρούς ανθρώπους τούς περιποιούνται καταλλήλως, όπως π.χ. τον Καποδίστρια, ή τον Τρικούπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. ``αν στις ΗΠΑ είχαμε στα ΜΜΕ μερικούς Μάκηδες, Θέμους και άλλα επίλεκτα στελέχη της ΕΣΗΕΑ σας, τότε η Δημοκρατία μας θα ήταν πιό ισχυρή``

    Κοντολιζα Ραιζ

    χμ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Eμεις τον αγαπαμε ετσι χαμογελαστος νεος και ωραιος που δειχνει στην Τι βι, να φανταστεις οτι η μανα μου θελει να παντρεψει την αδερφη μου με ενα γαμπρο σαν τον Τσιπρα.... Τι να λεμε τωρα;
    Μονο που αμα πιασουμε ΠΟΛΙΤΙΚΗ συζητηση τα πραγματα αλλαζουν και εκει ο καθενας κρινεται με πολιτικα κριτηρια. Αυτο ακριβως συμβαινει και εδω περα, χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν υπαρχει και (απολιτικη) χυδαια κριτικη σε βαρος του (στυλ κουραμπιες και τα ρεστα). Καλως ορισες στο "αρχιπελαγος" της Αριστερας και καλο ταξιδι! Εχεις πολλα, μα παρα πολλα να μαθεις και να εξερευνησεις ακομα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Α


    ΡΕ ΦΟΥΣΤΗΔΕΣ


    ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ


    ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΕ Ο ΘΕΜΟΣ


    ΚΟΚΑΙΝΟΜΑΝΕΙΣ

    ΦΟΥΣΤΗΔΕΣ

    ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ


    ΚΩΛΟΜΠΑΡΑΔΕΣ


    ΝΕΚΡΟΦΙΛΟΙ

    ΚΟΠΡΟΦΙΛΟΙ

    ΚΤΗΝΟΒΑΤΕΣ

    ΛΑΜΟΓΙΑ

    ΛΕΣΒΙΕΣ

    ΛΟΥΓΚΡΕΣ


    ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ

    ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ

    ΕΠΙΟΡΚΟΙ

    ΦΥΓΟΣΤΡΑΤΟΙ

    ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ

    ΖΙΓΚΟΛΟ


    ΠΟΥΤΑΝΕΣ


    ΑΥΤΟΙ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. κι ο λάκης βλέπει στο πρόσωπο του τσίπρα τους διαχρονικούς εραστές του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. O Κυριος Μιχαλης Σαλας εκανε στροφη προς τον Κομμουνισμο?

    από ενας που τα 'χει παρει για τα καλα 2:57πμ, Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2008
    (Τροποποιήθηκε 12:19μμ, Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2008)
    Η δωρεα αστρονομικων ποσων απο την Τραπεζα Πειραιως στα γραφια του ΚΚΕ υποδηλωνει πως ο κυριος Σαλας και η συζυγος του-αυτοκλητοι προστατες του πολιτιμου και των τεχνων-ρεπουν προς το Μαρξισμο? Η μηπως πως το Κομμα του Λαου ρεπει για τα καλα προς τους τραπεζιτες?

    Για να μην ΤΟΛΜΗΣΕΙ ο οποιοσδηποτε να με αποκαλεσει λασπολογο η τσατσο καποιου,που αφηνει μετεωρες ανωνυμες καταγγελιες,κανω την εξης προταση: Οποιοσδηποτε απο το λογιστηριο της τραπεζας,η απο το λογιστηριο του Περισσου, τολμαει να βγει επωνυμα και το διαψευσει,εγω επωνυμα(κι ας χασω τον...αστρονομικο μισθο και τα ενσημα μου) θα βγω να πω το ονομα και τη θεση μου.Κι αν δεν το κανω μεσα σε 2-3 ωρες,τοτε να διαγραφει αυτο το θρεντ ως συκκωφαντικο και να δοθει απο τη ΣΟ η ip μου σε οποιονδηποτε ενδιαφερεται

    Κι αν καταγγειλει ποτε με επερωτηση στη βουλη το Κομμα του λαου(...) τον κυριο Μιχαλη Σαλα για ο,τιδηποτε,η αναφερει ο,τιδηποτε για τα προκλητικα υπερκερδη της επιχειρησης του με δημοσια καταγγελια,τοτε απλα να ξερετε πως...ΗΡΘΕ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΝ...ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ...Ο ΜΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ Β" ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Η ΑΕΙΜΝΗΣΤΗ ΜΕΛΙΝΑ ΟΤΑΝ ΤΗΣ ΕΣΠΑΖΕ ΤΑ
    ΟΥΜΠΑΛΑ ΓΙΑ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΕΛΕΓΕ"ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΜΑΣΑΕΙ"
    ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΧΑΛΑΓΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΧΑΤΗΡΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Η ταινία Ελ Γκρέκο προορίζεται για την προώθηση του Ελληνικού Τουρισμού; Μετά το τζατζίκι, σουβλάκι, μπουζούκι και καμάκι τώρα πουλάμε και πολιτιστικό πιτόγυρο στους "κουτόφραγκους"; Μην παραξενευτείτε αν σε λίγο βγεί κάποιος "έξυπνος" και πεί ότι τα λεφτά που τσέπωσαν οι πολιτιστικοί μαϊντανοί του κιν/κού ντόνερ αλλα "γκρέκο" πήγαν για "εθνικό σκοπό".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. 12/38 ΑΞΙΟΣ


    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΡΑΒΙ ΣΤΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΑΙ ΒΓΑΛΣΙΜΟ ΤΗΝ ΤΑΠΑ

    ΤΗΝ ΤΑΠΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Α


    ΡΕ ΦΟΥΣΤΗΔΕΣ


    ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ


    ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΕ Ο ΘΕΜΟΣ


    ΚΟΚΑΙΝΟΜΑΝΕΙΣ

    ΦΟΥΣΤΗΔΕΣ

    ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ


    ΚΩΛΟΜΠΑΡΑΔΕΣ


    ΝΕΚΡΟΦΙΛΟΙ

    ΚΟΠΡΟΦΙΛΟΙ

    ΚΤΗΝΟΒΑΤΕΣ

    ΛΑΜΟΓΙΑ

    ΛΕΣΒΙΕΣ

    ΛΟΥΓΚΡΕΣ


    ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ

    ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ

    ΕΠΙΟΡΚΟΙ

    ΦΥΓΟΣΤΡΑΤΟΙ

    ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ

    ΖΙΓΚΟΛΟ


    ΠΟΥΤΑΝΕΣ


    ΑΥΤΟΙ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Ρε με το Μάκη - Λάκη - Σάκη Θέμο - Μήτσο βρήκατε και ασχολείστε λες και τι έγινε. Αυτοί τα τρώνε έσάς σας δίνουν?
    Ο κάθε μαλάκας βρήκε την ευκαιρία να κάνει το σοφό. Βαφτίσαμε σοφία τη μαλακία.
    Εγώ θα πάρω σύνταξη? Χεστήκατε το ξέρω.
    Ε χέστηκα και γώ άν ο Θέμος έφαγε και δεν έδωσε στο Μάκη.
    Αν ο Λάκης είναι κουμπαράς, αν ο Σάκης είναι καφετιέρα. Έτσι και βρεθεί κανείς με φυσιολογικό όνομα θα τον κράξουν, δεν κάνει για σχολιασμό.
    Ηλιθιοι που έχετε λύσει όλα σας τα [ροβλήματα και δίνετε λύσεις για ανύπαρκτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Μουσουλμάνοι της Κομοτηνής κατά Γιαννιώτισσας δασκάλας



    Στόχος του Τουρκικού προξενείου στην Κομοτηνή έγινε η Γιαννιώτισσα υποδιευθύντρια και δασκάλα στο μειονοτικό σχολείο του Μεγάλου Δέρειου (στον Έβρο) κ. Χαρά Νικόπουλου, κόρη του Πωγωνήσιου (από το Ωραιόκαστρο) προέδρου του Αρείου Πάγου κ. Βασίλη Νικόπουλου.
    Άνδρας σε έξαλλη κατάσταση όρμησε στο σχολείο και γρονθοκόπησε με δύναμη την κ. Νικοπούλου, λέγοντάς της: «Αυτό από το χωριό για να σε ευχαριστήσουμε»! Η νεαρή δασκάλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με κακώσεις στο δεξιό της καρπό.
    Η κ. Νικόπουλου δήλωσε πως η πραγματική αιτία της επίθεσης είναι ότι «το Τουρκικό προξενείο δεν επιθυμεί την παρουσία μου, γιατί θεωρεί την περιοχή Τουρκική. Φαίνεται ότι τους χαλάω τα σχέδια με το να κάνω απλώς τη δουλειά μου. Να διδάσκω, δηλαδή, τους μαθητές μου και να προσπαθώ να τους δημιουργήσω ελληνική συνείδηση».
    Περιέγραψε ως εξής το θλιβερό γεγονός: «Πήγα στο σχολείο το απόγευμα, γιατί έκανα χορωδία με τα παιδιά, καθώς στις 29 Φεβρουαρίου πρέπει να κατεβούμε στην Αθήνα σε μια εκδήλωση. Το σχολείο ήταν ακάθαρτο και έκανα παρατήρηση στην καθαρίστρια. Σε λίγο κατέφθασε ο άνδρας της μαινόμενος. Άρχισε να με σπρώχνει από τον ώμο και να με βρίζει χυδαία».
    Η κ. Νικόπουλου, η οποία υπηρετεί στη Θράκη εδώ και 3,5 χρόνια, υπογραμμίζει ότι στην περιοχή αναπτύσσεται μεγάλη ανθελληνική προπαγάνδα: «Μου φάνηκε απίστευτα περίεργο ότι ποτέ στη ζωή τους τα παιδιά δεν είχαν ακούσει για την αρχαία Ελλάδα, την Επανάσταση του 1821 και το έπος του ʼ40. Τα άκουσαν για πρώτη φορά από εμένα. Όταν τους ζήτησα να μάθουν το βηματισμό για την παρέλαση, δεν καταλάβαιναν γιατί τα βάζουμε σε παράταξη. Και όταν τους εξήγησα ότι είναι το «ευχαριστώ» προς τους αγωνιστές που πολέμησαν για εμάς και ότι οι καλύτεροι μαθητές θα έχουν τιμή να είναι στις μπροστά σειρές, τότε περίμεναν πως και πως την επόμενη παρέλαση. Τους έκανα μάθημα για την Επανάσταση του 1821, όταν ένας μαθητής πετάχτηκε όρθιος και μου είπε ότι είναι Τούρκος. Ήρεμα τον πήρα από το χέρι και τον πήγα στο προαύλιο κάτω από την ελληνική σημαία υπενθυμίζοντάς του ότι είναι Έλληνας και ότι βρίσκεται σε ελληνικό έδαφος».
    Η κ. Νικόπουλου βρέθηκε στη Θράκη, επιθυμώντας να ξεκινήσει ένα μεταπτυχιακό διαπολιτισμικής εκπαίδευσης. Εκτιμά ότι τα σχολεία στην περιοχή πρέπει να γίνουν δημόσια, να πάψουν να είναι δίγλωσσα, όλα τα μαθήματα να διδάσκονται στα ελληνικά και να υπάρχει θεολόγος που να διδάσκει τη μουσουλμανική θρησκεία.
    Η κ. Χαρά Νικόπουλου κάνει εξαιρετική δουλειά στο σχολείο της, έχοντας ως κριτήριο τη συνείδησή της. Θεωρεί ότι δεν είναι σωστό να εγκλωβιζόμαστε στο ερώτημα «τι κάνει η πολιτεία;», αλλά να εξετάζουμε «εμείς τι μπορούμε να κάνουμε για την Πατρίδα». Εκπαιδευτικοί με την ευσυνειδησία, την ευπρέπεια και την τόλμη της κ. Νικόπουλου είναι απαραίτητοι στους καιρούς μας και μάλιστα σε γεωγραφικές ζώνες όπως τα Πομακοχώρια.
    Να σημειωθεί ότι ο μουσουλμάνος που χειροδίκησε κατά της δασκάλας καταδικάστηκε σε φυλάκιση δέκα μηνών από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αλεξανδρούπολης.
    Τη νεαρή δασκάλα υπερασπίστηκε στο δικαστήριο ο αδελφός της δικηγόρος Ευτύχιος Νικόπουλος.
    Η.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Σιγά ρε παιδιά τι έκανε ο Λαζόπουλος στην ταινία; Σούμα 5-10 λεπτά να έπαιξε και τσέπωσε τόσο χρήμα; ΕΛΕΟΣ δηλαδή!

    Να κάνω και μία αφελή ερώτηση, γιατί όχι στα eurofighter? Για να επιτείθεται τόσο σκληρά το ΘΕΜΑ και ο Μάκης σε αυτή την αγορά σημαίνει ότι εξυπηρετούν άλλα συμφέροντα αλλιώς δεν εξηγείτε αυτή η λύσσα... Πείτε μου λίγο παρακαλώ γιατί το μόνο μειονέκτημα που διακρίνω είναι ότι τα θέλει ο Ρουσόπουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Α


    ΡΕ ΦΟΥΣΤΗΔΕΣ


    ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ


    ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΕ Ο ΘΕΜΟΣ


    ΚΟΚΑΙΝΟΜΑΝΕΙΣ

    ΦΟΥΣΤΗΔΕΣ

    ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ


    ΚΩΛΟΜΠΑΡΑΔΕΣ


    ΝΕΚΡΟΦΙΛΟΙ

    ΚΟΠΡΟΦΙΛΟΙ

    ΚΤΗΝΟΒΑΤΕΣ

    ΛΑΜΟΓΙΑ

    ΛΕΣΒΙΕΣ

    ΛΟΥΓΚΡΕΣ


    ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ

    ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ

    ΕΠΙΟΡΚΟΙ

    ΦΥΓΟΣΤΡΑΤΟΙ

    ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ

    ΖΙΓΚΟΛΟ


    ΠΟΥΤΑΝΕΣ


    ΑΥΤΟΙ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Ο Λαζόπουλος είναι από τα πιο δήθεν άτομα. Όταν σατυρίζει γελάω, αλλά δε περιορίζεται στη σάτυρα... Τα σχολιάκια του και το υφάκι "το λέω εγώ που ζω άνετα" είναι τουλάχιστον ελεϊνά από ένα αριστερό και καλά άτομο που τσεπώνει επιχορηγήσεις από τη δεξιά τσέπη...
    Σάτυρα κάναν οι ΑΜΑΝ, έκανε ο Μητσικόστας, ο Λάκης δε κάνει σάτυρα. Περιορίζεται σε μία ακραία αντιΠαπανδρεϊκή προπαγάνδα, σε ένα απίστευτο γλείψιμο στην ηθικήξ φουστοσκοτώστρα και σε ένα εκθεισαμό του τεκνού-Τσίπρα.
    Αυτό δε λέγεται σάτυρα, αν θες να το παίζεις ηθικός ασχολήσου με το θέμα που μας συγκλόνισε με το μικρό Βασιλέλη. Άλλες φορές το έχεις τόσο εύκολο να φωνάζεις και να κατηγορείς και από κάτω το αποχαυνωμένο κοινό να παραληρεί βλέποντας το μακάκα.
    Τώρα βέβαια έχεις λερωμένη τη φωλιά σου.
    Λάκη δε μας ξεγελάς άλλο. Σε καταλάβαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. HΘΙΚΟΙ ΦΟΥΣΤΟΣΥΛΛΕΚΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Τι γιατί ρε 19 Φεβρουάριος 2008 1:10 αφού πάνε να το αγοράσουμε από το παράθυρο ας γίνει διαγωνισμός να πάρουμε το καλύτερο όχι ποιοι έδωσαν τις μεγαλύτερες μίζες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Αγαπητοι και εξαιρετικοι μου φιλοι.....

    ΑΠΟ ΤΙΣ 28/11 άρχισε ο τρίτος γύρος πίπας (μάλλον τσιμπουκομονολόγου) μου με με τα συνδικάτα. Θέμα; Το προφυλακτικό. Η πορεία μου μέχρι σήμερα αποδεικνύεται παντελώς έμπειρη στη διαχείριση του θέματος. Ας πούμε, το σχέδιο που έθεσα σε εφαρμογή από τις αρχές του Νοέμβρη για να διασπάσω τις αντιδράσεις εντός της πιποπιάτσας είναι «σατανικό»: οι πίπες θα ξεκινούσαν από τους προνομιούχους, για να στραφεί η κοινή γνώμη εναντίον τους όταν εξεγερθούν, και να κερδίσω έτσι τις εντυπώσεις στην αλλαγή φύλου που θα επιχειρήσω. Η μέθοδος αυτή (του λεγόμενου «κοινωνικού πεοθηλασμού» -που και το ΠΑΣΟΚ χρησιμοποιεί ουκ ολίγες φορές-, φαίνεται ότι καταλήγει σε μπούμερανγκ για μένα, μετά και την επιτυχημένη απεργία των εργατών στα εργοστάσια προφυλακτικών.
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ κατάφερα προσωπικά είναι να αναγκάσω όλους τους θιγόμενους κλάδους (στο πεοθηλαστικό) να συγκροτήσουν ευρύ αντι-babis μέτωπο με τεράστια επιρροή στην κοινωνία. Αλλά, ο τρόπος με τον οποίο χειρίστηκα το πεοθηλαστικό ήδη βρίσκει το 69% του συνόλου (των ρουφηχθέντων) και το 47% των καταποσθέντων να με κρίνουν αρνητικά. Η προσπάθεια, ο καημός, και η αγωνία μου είναι να κατευνάσω τους πελάτες που έχουν διατυπώσει ανοιχτά τη διαφωνία τους με τα σχέδια στο πεοθηλαστικό (paola κ.ά.). Είναι φανερό ότι αυτό που πρόκειται να συμβεί (παράταση του πεζοδρομίου στα 40 χρόνια πίπας, ελάττωση προφυλάξεων κ.λπ.) δεν θα είναι πεοθηλαστική μεταρύθμιση, αλλά πεοθη-ληστρική επιδρομή με ψευδό-πιπα υπέρ των ολίγων και «φίλων» μου.
    ΜΠΟΡΕΙ να δηλώνω «αποφασισμένος» να προχωρήσω στη μεταρρύθμιση του πεοθηλαστικού συστήματος, όμως και οι πελάτες μου δείχνουν αποφασισμένοι να υπερασπισθούν ό, τι με κόπο και θυσίες κατόρθωσαν να κατακτήσουν. Θα δείξω αποφασιστικότητα στον τρόπο με τον οποίο θα «ρουφήξω» όλους αυτούς που κλέβουν μη πληρώνοντας τις πεοθηλαστικές μου εισφορές στα Ταμεία. Αλλά και διώχνοντας εκείνους που θεωρούν ότι η πίπα είναι «ευκαιριακά χρήματα» για τζόγο! Απ’ τους σταθερούς μου «πελάτες» και φίλους θα ξεκινήσω...

    Με εκτιμηση
    babis

    YG.Το υφος και το επιπεδο της πίπας μου ειναι γνωστο σε ολους εδω μεσα. Ο ανταγωνισμός που βρωμολογει μονιμα χρησιμοποιωντας την υπογραφη μου μεχει κανει να χάνω πελάτες...Τι αλλο να περιμενεις απο ενα γέρο πιπαδόρο σαν κι εμένα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Ποναει πολυ το 70% της ακροαματικοτητας ετσι δεν ειναι καφρακια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΛΑΚΗ?
    ΞΕΦΥΓΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ?
    ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΠΕΦΤΕΙ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ
    ΥΠΟΚΟΣΜΟΣ?
    ΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗΣ?
    ΓΡΑΦΤΟΥΣ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. 1:30
    Πονάει πολύ το 70% του λαού να κατευθύνεται από έναν άνθρωπο που τσεπώνει από δεξιά, γλείφει δεξιά και αριστερά και το παίζει ηθικός, μη τολμώντας όμως να αγγίξει θέματα που ανοχλούν τον κάλλο του Κοντομηνά.
    Ο Λαζόπουλος είναι σπουδαίος καλλιτέχνης και έχει πολύ χιούμορ δεν αντιλέγει κανένας σε αυτό, όμως άλλο η σάτυρα και άλλο η πολιτική προπαγάνδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. ΤΟ ΜΕGA-ΛΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ
    ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ...

    ΕΞΟΝΤΩΣΤΕ ΤΟΝ ΛΑΚΗ..

    ΝΕΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ..

    ΠΟΙΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΛΑΚΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΤΣΙ? ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΖΟΡΤΖ ΚΛΟΥΝΙ? ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟΣΑ ΠΑΙΡΝΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. ΛΑΚΗ
    ΕΙΣΑΙ ΥΠΟ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ..
    ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΓΚΑ-ΛΟ ΑΔΕΛΦΟ..

    ΑΠΟΨΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΥΠΑΚΟΥΟ
    ΠΑΙΔΑΚΙ..

    ΠΡΟΣΕΞΕ..


    ΕΚΔΟΤΙΚΟΣ ΥΠΟΚΟΣΜΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. ΛΑΚΗ

    ΓΡΑΨΕ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ

    ΤΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ

    ΑΝΤΕ ΡΕ ΜΙΚΡΟΨΥΧΟΙ ΦΑΝΑΤΙΣΜΕΝΟΙ
    ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΩΜΙΚΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

    ΓΡΙΝΙΑ ΓΚΡΙΝΙΑ
    ΑΝΤΕ ΡΕ ΣΟΥΡΓΕΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Το μόνο που ενδιαφέρει όλο το κόσμο ανεξάρτητα από τη δουλειά που κάνει είναι απλά να παίρνει χρήμα.
    Σκατά στα μούτρα όλων όσων με όχημα την τηλεόραση και το ραδιόφωνο ,κάνουν τους καλούς , κριτικάρουν όλους τους υπόλοιπους και τελικά οι ίδιοι τα τσεπώνουν.
    Η Υποκρισία στο μεγαλείο της !
    Πάντως εδώ που τα λέμε , χρόνια ολόκληρα σε καμία εκτίμηση δεν έχω ούτε τον Λαζόπουλο ,ούτε τον Θέμο Αναστασιάδη , ούτε τον Μάκη Τριανταφυλόπουλο ούτε πολλούς άλλους Κουραδόμαγκες και πληρωμένους δημοσιογράφους , μέλη σατανιστών, μασόνων και λοιπών ομάδων.
    Να Πάνε να ΓΑΜΗΘΟΥΝΕ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
    ΤΟΝ ΜΑΚΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΑΙΔΙΑ..

    ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ
    F16

    MΠΟΥΣ




    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
    ΤΟΝ ΜΑΚΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΑΙΔΙΑ..

    ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ
    F16

    MΠΟΥΣ






    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
    ΤΟΝ ΜΑΚΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΑΙΔΙΑ..

    ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ
    F16

    MΠΟΥΣ




    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
    ΤΟΝ ΜΑΚΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΑΙΔΙΑ..

    ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ
    F16

    MΠΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. 1:44 και 2:06

    το έχετε πιάσει το νόημα .

    !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Δεν ξέρω τι κάνει ο Μάκης η αλήθεια είναι οτι το EF πάει να μπει από το παράθυρο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Ο ΝΤΟΝ ΝΖΙΟΒΑΝΙ ΚΑΙ Ο ΛΑΤΣΗΣ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΟΛΙΓΟΠΩΛΙΟ ΤΗΣ ΔΙΥΛΗΣΗΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΩΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΚΕΙ,
    ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ ΤΟ ΛΕΕΙ Η ΕΓΚΡΙΤΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ,
    ΕΒΑΛΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΤΥΠΟΥ ΜΑΚΗ ,ΧΑΤΖΗΠΑΠΑΡΑ, ΚΟΥΡΗ, ΚΟΥΙΚ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΤΗ ΣΥΤΙΣΗ ΤΟΥΣ.
    ΑΥΤΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΟΥ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑΡΥΘΜΙΣΤΗ ΜΠΟΥΛΗ.
    ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΡΤΟΥΣ ΤΑ ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΑ
    ΝΑ ΣΕ ΕΥΓΝΩΜΟΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
    Ο ΜΠΕΝΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΚΑΤΣΕ ΒΡΗΚΑΝ ΛΥΣΗ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΣΙΓΟΝΤΑΡΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΙΘΑΝΟΥ ΚΙΝΕΖΟΥ
    ΘΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝ ΣΚΟΥΡΑ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΗΛΗΦΘΗΚΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΜΕΝΕΙ Ο ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΣ-ΕΚΒΙΑΣΤΗΣ-ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ,
    ΜΑΚΗΣ Ο ΚΥΠΑΤΖΗΣ, ΝΑ ΚΤΥΠΑΕΙ ΤΟΝ
    ΚΛΑΔΑ?
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ..ΑΠΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ.

    «Ο Σπύρος Κλαδάς έχει στενοχωρήσει αρκετούς»

    Πρόκεται για υποθέσεις λαθρεμπορίας καυσίμων με απώλεια εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ για το Δημόσιο, κυκλώματα στην Κρήτη και τα Ζωνιανά, αλλά και αποκάλυψη πλαστών και εικονικών τιμολογίων με αποδέκτη εταιρεία μέσων ενημέρωσης.


    αλλά και αποκάλυψη πλαστών και εικονικών τιμολογίων με αποδέκτη εταιρεία μέσων ενημέρωσης.


    ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΕΙΤΕ ..
    ΓΙΑΤΙ ΜΑΚΟΥΚΟΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
    ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΗΛΕΜΠΡΑΒΟΥΣ
    ΤΗΣ ΝΤΑΒΑΤΖΙΑΣ



    ΤΑ ΓΚΑΙΜΠΕΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΗΣ
    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ

    ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ..

    ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ.

    ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΜΑΣ..ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Ακριβά τανκς μας έφερε από τη Ρωσία, ο Καραμανλής, σύμφωνα με την «Πατσαβουροτυπία»!


    Η πατσαβούρα της «Ελευθεροτυπίας» βλέπει ότι είναι ακριβά τα τανκς που αγόρασε η κυβέρνηση από τη Ρωσία. Ταυτίζεται με τα αμερικανικά συμφέροντα και κόπτεται για το χρήμα που έχασε η συμμορία των μεγαλοεκδοτών-εκβιαστών. Προσβάλλονται οι διάφορες εταιρείες που συστεγάζονται στα κτίριά της, υπό την αθώα «προστασία» της. Απαιτούν επιστροφή στο καθεστώς Σημίτη με ανεξέλεγκτα εξοπλιστικά προγράμματα, με μαχητικά που θα πέφτουν από τα περιττά ηλεκτρονικά του Μπόμπολα, με πολυεθνικές μίζες και ανεξέλεγκτες αστρονομικές υπερκοστολογήσεις. Φανταστείτε ότι αυτά τα τανκς αγοράστηκαν χωρίς τη μεσολάβηση τρίτων αλλά με απευθείας διακρατικές συμφωνίες. Δηλαδή θίχτηκαν άμεσα τα συμφέροντα των εμπόρων όπλων που κρύβονται πίσω από τα μεγαλοεκδοτικά τζάκια και…… χρηματοδοτούν την καταγραφή κάθε ύποπτης περιπέτειας μεγαλοστελέχους της κυβέρνησης. Βάλανε οι παρακρατικοί νταβατζήδες την πατσαβούρα, να «φωνάξει». Τους πάτησε τον κάλο ο Καραμανλής. Χωρίς να μας πει πόσο κόστισαν ανάλογες αγορές από αμερικάνικα τραστ. Όλο το σήριαλ με το Ζαχόπουλο ήταν «κατασκευασμένο» από τα τζάκια των εκδοτών-εμπόρων όπλων για να «τιμωρήσουν» το θράσος του Καραμανλή. Η προσπάθεια αυτοκτονίας του Ζαχόπουλου, τους χάλασε τα σχέδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Η δουλειά του είναι αυτή 2:13 ας προσέχει τι κάνει και πως κινείτε και να είναι απόλυτα καθαρός αυτός και οι προϊστάμενοι του...

    Ας είναι μάγκας να ξεβρακώσει και το Μάκη να μάθουμε και τα δικά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Α


    ΡΕ ΦΟΥΣΤΗΔΕΣ


    ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ


    ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΕ Ο ΘΕΜΟΣ


    ΚΟΚΑΙΝΟΜΑΝΕΙΣ

    ΦΟΥΣΤΗΔΕΣ

    ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ


    ΚΩΛΟΜΠΑΡΑΔΕΣ


    ΝΕΚΡΟΦΙΛΟΙ

    ΚΟΠΡΟΦΙΛΟΙ

    ΚΤΗΝΟΒΑΤΕΣ

    ΛΑΜΟΓΙΑ

    ΛΕΣΒΙΕΣ

    ΛΟΥΓΚΡΕΣ


    ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ

    ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ

    ΕΠΙΟΡΚΟΙ

    ΦΥΓΟΣΤΡΑΤΟΙ

    ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ

    ΖΙΓΚΟΛΟ


    ΠΟΥΤΑΝΕΣ


    ΑΥΤΟΙ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. ΛΆΚΗΣ ΣΟΟΥ. ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΧΟΡΗΓΟ ΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ. ΠΑΡΕΜΠΙΠΤΟΝΤΩΣ ΤΩΡΑ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΣΜΑΡΑΓΔΗΣ ΕΝ ΜΕΣΩ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΑΝΑΦΕΡΟΤΑΝ ΣΤΟ ΠΟΝΕΜΕΝΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑΚΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ. ΜΕ ΤΟΣΟ ΧΡΗΜΑ ΒΡΙΣΚΩ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΗΣ ΑΓΕΛΑΔΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. http://www.press-bank.gr/articles/viewnews.aspx?lc=greek&newsid=7D37C730-7DF6-42D7-9469-A85E87D6BB90

    ΞΕΠΡΟΣΤΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΛΗΤΑΡΑ ΜΠΛΟΓΚΕΡ

    ΠΡΕΣΣ-ΜΠΑΝΚ ΠΡΩΤΟ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ

    ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΠΑΡΤΟΥΖΑ

    ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ ΟΠΛΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ
    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ
    ΕΚΔΟΤΙΚΟΣ ΥΠΟΚΟΣΜΟΣ
    DVD
    ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
    ΧΑΧΑΧΑ

    ΡΕ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ
    ΤΟΥΣ ΕΚΟΨΕΣ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΜΕ ΤΙΣ
    ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ,ΚΑΙ ΒΓΗΚΑΝ
    ΟΛΑ ΤΑ ΖΟΜΠΙ ΣΤΙΣ ΠΙΣΤΕΣ..

    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΟΙ ΜΑΥΡΟΖΩΝΤΕΣ
    ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ..

    ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΑΛΛΗΛΟΦΑΓΩΜΑ.

    Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. Μικρα
    Μεγαλα
    Εγκληματα

    Η αυριανη εγραψε οτι ολοι τεμπελιασαμε λογω χιονια. εσεις τι λετε?
    οτι μια ασπρη μερα εισαμε επι ΝΔ να μην το γιορτάσουμε; (η μοναδικη προς το παρων απαντηση)
    http://mikrosfokion.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ κηφηνες, λαμόγια του κερατά, σαχλοκούδουνα, παρτάκηδες, βλάκες και συκοφάντες. Θα σας απαντήσει απόψε o Λαζόπουλος!
    Δείτε την εκπομπή του στον Alpha, στις 9 μ.μ. - βοηθάτε τον να κάνει μεγαλύτερη θεαματικότητα, να φτάσει και στο 80%!!! - και θα πάρετε και τις απαντήσεις που σας αξίζουν!
    Αλλά, μάθαμε τώρα. Βάζουμε μπροστά το μικρό Παναγιώτη και τους απατεώνες της Εθνικής Τράπεζας, και συκοφαντούμε όποιον δεν γουστάρουμε, όποιον τα λέει χύμα και τσουβαλάτα σ' αυτούς που μας δυναστεύουν και μας καταληστεύουν, γιατί ΔΕΝ έχουμε τα αρχίδια να τα βάλουμε εμείς μαζί τους!!! Τσόλια, ε, τσόλια...
    Έχετε στοιχεία να μας πείτε ΠΟΣΑ πήρε ο Λαζόπουλος από την ταινία EL GRECO, στην οποία έπαιζε τον δεύτερο ανδρικό ρόλο (αλλά έκανε κι άλλα πράγματα);
    Αν έχετε, αυτά να γράψετε! Όχι να μας λέτε για 500.000 ευρώ, του υπ. Οικονομικών, στον ειδικό κωδικό με το όνομά του, τα οποία ΤΕΛΙΚΑ (ευτυχώς το γράφετε...) "εκταμιεύτηκαν από το Κέντρο Κινηματογράφου..."
    Άρα, τσόλια και πουστάρες, ΓΙΑΤΙ με τόση ευκολία βγάζετε τίτλο "Βούτηξε 500.000 ευρώ ο Λαζόπουλος...";;;;;;;;;
    Ξέρετε ότι ο τίτλος είναι που δίνει την είδηση και πολλοί μένουν ΜΟΝΟ στον τίτλο. Γιατί αυτή σας η πολιτική;;;;; Τι όφελος έχετε; Εδώ πρέπει να απαντήσετε παλικαρίσια και με ειλικρίνεια. Αν διαθέτετε βέβαια από "τέτοια", παλιαδερφές...
    Κρίμα, που το press.gr, αναρτά χωρίς σκέψη τέτοια κείμενα, που συκοφαντούν ελαφρά τη καρδία, χωρίς να αποδεικνύουν τίποτα απολύτως. Κύριοι του press.gr, δεν είναι απλά ένα σχόλιο από αυτά που ο καθένας γράφει ό,τι του καπνίσει. Είναι άρθρο που αναρτήσατε ΕΣΕΙΣ!
    Προσέξτε, γιατί χάνετε το κύρος σας...
    ΥΓ. Δεν θα υποστηρίξω τον (όποιον!) Λαζόπουλο που μπορεί να είναι λαμόγιο ή ό,τι άλλο θέλετε, αλλά αρκεί αυτό να αποδεικνύεται. Συν το γεγονός του μικρού παιδιού, που τις τελευταίες μέρες, όποιος "πονεμένος" χρησιμοποιεί το όνομά του όπου και όπως γουστάρει. Να σημειώσω πως δεν είναι και λίγες οι φορές που ο Λαζόπουλος τέτοιες περιπτώσεις τις έχει αναδείξει από τις εκπομπές του. ΕΠΩΝΥΜΑ, επίμονα και με συζητήσεις ουσίας. Λοιπόν, δεν είναι άδικο διάφοροι ΑΝΩΝΥΜΟΙ να βγάζουν μ' αυτό τον τρόπο τις κακίες τους;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. ΘΕΜΟΣ
    ΠΟΥΛΑΕΙ RAFALE

    ΜΑΚΗΣ
    ΠΟΥΛΑΕΙ F16

    ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ?

    ΤΕΓΟΠΟΥΛΟΣ?

    ΓΙΑΝΝΑ?

    ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. ΘΕΜΟΣ
    ΠΟΥΛΑΕΙ RAFALE

    ΜΑΚΗΣ
    ΠΟΥΛΑΕΙ F16

    ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ?

    ΤΕΓΟΠΟΥΛΟΣ?

    ΓΙΑΝΝΑ?

    ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ?

    Eurofihhter

    ΚΑΙ Ο ΑΓΙΟΣ... ΤΡΕΛΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. ΛΑΚΗ
    ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΝΑ ΦΑΜΕ ΤΟΝ
    ΚΛΑΔΑ,ΘΑ ΣΕ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ..

    ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ




    ΛΑΚΗ
    ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΝΑ ΦΑΜΕ ΤΟΝ
    ΚΛΑΔΑ,ΘΑ ΣΕ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ..

    ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ




    ΛΑΚΗ
    ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΝΑ ΦΑΜΕ ΤΟΝ
    ΚΛΑΔΑ,ΘΑ ΣΕ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ..

    ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. Δεν γράφουμε το Ελ Γκρέκο αλλά τον Ελ Γκρέκο.Μάθετε πότε βάζουμε το "ν".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. Επίσης γράφουμε το μαλάκα και όχι τον μαλάκα.
    Εσύ λοιπόν μάθε πότε δεν βάζουμε "ν".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. Πάντως κάτι τέτοιο προσπάθησε να περάσει ο ο Μάκης από την εκπομπή του, άρα στο μπλόκ υπάρχουν τσίροι του Ζούγκλα στάνταρ!

    Αλλά και ο Λάκης μας δεν είναι Αγιος άλλωστε το είπε και μόνος του ότι δεν είναι το μέτρο της ηθικής!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. Ελληναρας λαζοπουλος σαν ολους τους αλλους κανει κριτικη στους αλλους και αυτος και τα αφεντικα του στο απυροβλητο.Να μας πει ο λακης που υπηρετησε φανταρος το λαμογιο.Ο λαος φταιει που τους δινει εξουσια και το εξαργυρωνει σε ευρω!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. Η SIEMENS ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ..

    Η ΜΙΕΖΕΝΣ ΠΛΗΡΩΝΕ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ
    ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ.

    ΟΙ ΑΛΛΟΙ..
    ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΜΑΚΗ..
    ΕΚΒΙΑΖΕΙ,ΑΠΟΔΟΜΕΙ,ΕΚΤΕΛΕΙ,ΚΑΙ ΤΟΥΣ
    ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. "...οι φασίστες των ΜΜΕ, είναι δύο φορές πιο πρόστυχοι οι πουλημένοι δημοσιογράφοι σε αυτούς που για ψίχουλα πουλάνε την ψυχή της μάνας τους, αλλά Αυτιά, Μαστοράκη, Πρετεντέρη, Δελατόλλας, κτλ....
    http://www.angelfire.com/planet/kolokotronis/
    19 Φεβρουάριος 2008 8:06 πμ"
    ------------------------
    Πρώτον οι "star" των τηλεοπτικών ειδήσεων ΔΕΝ έχουν καμιά σχέση με τους δημοσιογράφους που (είτε λιώνουν παπούτσια τρέχοντας όλη μέρα για την είδηση, είτε λιώνουν παντελόνια στην καρέκλα μπροστά στο κομπιούτερ επί 10ωρα και 12ωρα καθημερινά) παίρνουν 500 με 700 ευρώ το μήνα, άντε κάποιοι να φτάνουν ή να ξεπερνάνε τα 1000 ευρώ. Πάντως συνήθως (οι 10.000 συνολικά δημοσιογράφοι σε όλη της χώρα) δεν παίρνουν ΠΟΤΕ τις συμβάσεις που υπογράφουν οι ιδιοκτήτες με τις Ενώσεις Συντακτών!!! Και αυτό να γίνει κατανοητό.
    ΚΑΙ να πάψουμε να πιπιλίζουμε την καραμέλα των δήθεν "πουλημένων", "λαμόγιων", κ.λπ. δημοσιογράφων, κι όποιον πάρει η… μπάλα.
    ΥΓ. Και ένα παράδειγμα, για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι: Στις νομαρχιακές εφημερίδες της Θεσσαλίας, δυστυχώς ΜΟΝΟ σε πέντε (5) καθημερινές εφημερίδες από τις περίπου 20 που εκδίδονται, οι δημοσιογράφοι πληρώνονται τις ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ τους συμβάσεις, ενώ στις υπόλοιπες οι δημοσιογράφοι (ακόμα και τα μέλη της Ένωσης Συντακτών) παίρνουν από 450 μέχρι 700-800 ευρώ για ολοήμερη εργασία (και συνήθως πληρώνονται με καθυστέρηση μερικών εβδομάδων!). Όποιος θέλει, είναι εύκολο να το ψάξει και να το μάθει. Να σημειώσουμε ακόμα, πως υπάρχουν εκδότες που ΔΕΝ ασφαλίζουν τους δημοσιογράφους τους, ή κάποιοι άλλοι τους έχουν στο ΙΚΑ και όχι στο Ταμείο Συντακτών.
    Ξαναλέμε: Όποιος θέλει, εύκολα μπορεί να μάθει περισσότερα (π.χ. από τα Ταμεία…)
    Ας σταματήσει, λοιπόν, αυτό το ΜΠΕΡΔΕΜΑ (;) των δημοσιογράφων με τα τηλεοπτικά τσογλάνια των μεγάλων καναλιών της Αθήνας, που «τα παίρνουν χοντρά» και εμπλέκονται στις διάφορες βρωμιές πολιτικών, τραπεζών, μεγαλο-οικονομικών παραγόντων, κ.λπ.
    ΑΥΤΑ για ΤΩΡΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. Α


    ΡΕ ΦΟΥΣΤΗΔΕΣ


    ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ


    ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΕ Ο ΘΕΜΟΣ


    ΚΟΚΑΙΝΟΜΑΝΕΙΣ

    ΦΟΥΣΤΗΔΕΣ

    ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ


    ΚΩΛΟΜΠΑΡΑΔΕΣ


    ΝΕΚΡΟΦΙΛΟΙ

    ΚΟΠΡΟΦΙΛΟΙ

    ΚΤΗΝΟΒΑΤΕΣ

    ΛΑΜΟΓΙΑ

    ΛΕΣΒΙΕΣ

    ΛΟΥΓΚΡΕΣ


    ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ

    ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ

    ΕΠΙΟΡΚΟΙ

    ΦΥΓΟΣΤΡΑΤΟΙ

    ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ

    ΖΙΓΚΟΛΟ


    ΠΟΥΤΑΝΕΣ


    ΑΥΤΟΙ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. Ο Μάκης έχει σε DVD τον Νταλάρα να χειροκροτεί τον Πανούση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. Σαπούνι οι πούστηδες, λεσβίες τα λαμόγια, οι κοκαϊνομανοίς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. Γαμώ την ζωή σας Κωλοναιοέλληνες πως καταντήσατε έτσι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. To monadiko video Fikiori pou den exei paixei o Lazopoulos!!!
    http://www.youtube.com/watch?v=_cXvLOM-mKE
    Tora katalavame kai to giati

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. "Ο Λαζόπουλος ανήκει στην "πολιτιστική" χούντα του συστήματος και φυσικά έχει και τα υλικά ωφέλη. Αντισταθείτε στην πολιτιστική χούντα. (Εγώ πάντως με τα katinoshow του Λακέ δεν μπορώ να γελάσω, μπορώ όμως να κάνω εμετό).
    19 Φεβρουάριος 2008 9:01 πμ"
    -------------------------
    Εγώ είχα αντισταθεί στην "πολιτιστική" Χούντα (1967-1974)!
    Και εγώ τα katinoshow δεν μπορώ να τα δω, γιατί δεν μπορώ να γελάσω με τις συκοφαντίες, τα ψέματα και τη σπίλωση του καθενός (του οποιουδήποτε!)
    Το "τσαντίρι" του Λαζόπουλου, όμως, το βλέπω από την αρχή μέχρι το τέλος! Και το Σάββατο στην επανάλψη!!!
    Ο... "Λαζέ" (!), είναι ο μόνος στην ελληνική τηλεόραση, που λέει πράγματα που θέλω να πω και εγώ αλλά δεν έχω ούτε "βήμα" αλλά κυρίως ούτε ικανότητα να τα πω!!!
    Μας εκφράζει ο Λάκης, απέναντι σε κάθε γεγονός που μας πονάει! Δεν είναι τυχαίο ότι τον βλέπουν πάνω από 70% των τηλεθεατών! Ε, τι να κάνουμε, υπάρχει και μια μειοψηφία που δεν τον αντέχει, γιατί λέει "τα σύκα σύκα και την σκάψη σκάφη" που λέει κι ο ποιητής (και ο λαός μας!).
    Δεν πειράζει! Μην τον βλέπετε όσοι έχετε τάση προς έμετον! Θα τον βλέπουμε εμείς και μας φτάνει!
    Καλύτερα: Δεν θα σας έχουμε να γράφετε τις παπαριές σας πουστάρες. Εκτός αν συνεχίσετε να τα γράφετε χωρίς καν να βλέπετε τον Λάκη (ξέρετε πώς λέγεται αυτό; Συκοφαντία μήπως;)
    Αυτά για τώρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. "Όταν η Μαλβίνα κοβόταν στον αέρα, ο Λάκης μπαινόβγαινε στο Μαξίμου επί Σιμήτη. Μετά ανακάλυψε την "σάτυρα". ...
    19 Φεβρουάριος 2008 10:38 πμ"
    -----------------------------
    O Λάκης, τη σάτιρα (και όχι "σάτυρα" ανόητε κι αγράμματε!) την ανακάλυψε πριν το 1980. Τότε που πρωτόγραψε κείμενα για το θέατρο και βγήκε στη σκηνή, ίσως εσύ δεν ήσουν γεννημένος. Αυτό ΔΕΝ σε απαλλάσσει από τις ευθύνες των συκοφαντιών σου και των βλακωδών φερσιμάτων σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. Πείτε μου λίγο παρακαλώ γιατί το μόνο μειονέκτημα που διακρίνω είναι ότι τα θέλει ο Ρουσόπουλος

    To μειονέκτημα αγαπητέ μου είναι ότι η ΕΑΒ θα προσκοληθεί στον άξονα Gross Deutschland-Russland (αχ... ΕΛ Λιακό) και οι Αμερικανοί δεν θέλουν να γίνει πραγματικότηα αυτή η αγορά.

    60+60 μαχητικά είναι πάααααρα πολλά λεφτά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. Γαμώ την ζωή σας Κωλοναιοέλληνες πως καταντήσατε έτσι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. " Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    κι ο λάκης βλέπει στο πρόσωπο του τσίπρα τους διαχρονικούς εραστές του
    19 Φεβρουάριος 2008 12:39 μμ"
    ----------------------------
    Έχεις πρόβλημα;
    Ποιο είναι;
    Ζηλεύεις μήπως, που δεν στον έχωσε ποτέ κάποιος όμορφος;
    Ζηλεύεις που δεν έγλειψες κάνα νταβραντισμένο πουτσαρά, παλιαδερφή;
    Ζηλεύεις γιατί δεν γούσταρε κανένας τον κώλο σου;
    Παίξτον μόνος σου (αν σου σηκώνεται!). Ούτε αυτό θα σου συνβεί ποτέ, άρρωστε φθονιάρη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. @ανωνυμο 3:51 μμ

    ΣΙΓΑ ΜΗ ΣΚΙΣΕΙΣ ΚΑΝΑ ΚΑΛΤΣΟΝ. ΕΝΑΣ ΜΕΤΡΙΟΤΑΤΟΣ ΗΘΟΠΟΙΑΚΟΣ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΗ ΜΑΝΙΕΡΑ ΤΟΥ ΒΛΑΧΟΥ. ΑΝ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΑΤΙΡΙΚΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ, ΤΟΤΕ ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΟΝ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟ (ΤΟΝ ΠΑΡΑΓΩΓΟ ΤΟΥ ΑΛΤΣΑΝΤΙΡΙ). ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΨΕΜΑ ΤΕΧΝΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. Α, και κα΄τι άλλο. Τα f-35 θέλουν να μας πουλήσουν αντί των "απαρχαιωμένων" Eurofighter, Rafale, Gripen.

    Έτσι δεν είναι αγαπητή "Καθημερινή";;;;;

    Απαρχαιωμένα μαχητικά ε; Τουλάχιστον αυτά πετάνε, το "υπεραόρατο" Αμερικανικό (που δεν θα το πουλήσουν ΟΥΤΕ ΣΤΟΥΣ ΒΡΕΤΑΝΟΥΣ!!) άρχισε να πετάει, όπως και το κόστος ανάπτυξης και οι αντιδράσεις διαφόρων κρατών!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. O Λάκης, τη σάτιρα (και όχι "σάτυρα" ανόητε κι αγράμματε!) την ανακάλυψε πριν το 1980. Τότε που πρωτόγραψε κείμενα για το θέατρο και βγήκε στη σκηνή, ίσως εσύ δεν ήσουν γεννημένος. Αυτό ΔΕΝ σε απαλλάσσει από τις ευθύνες των συκοφαντιών σου και των βλακωδών φερσιμάτων σου...
    -----------------------------
    τότε που γαμιώτανε με τον άλλο πουστο φασίστα τον χορν. αεί γαμήσου ρε μουνόπονο γαμώ το χριστό σας φασιστόμουτρα που θα μας κανεις και παρατηρήσεις.
    υπερασπιστή του κοκάκια.
    άει κλάσε μας τα αρχίδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. Ο Κος Λαζόπουλος είναι μέσα σε κάποια όρια "αξιοπρέπειας" τα οποία του επιτρέπουν να παίρνει νούμερα.Παραμένει συντηρητικός και υποκριτής σε σχέση με τα ζητήματα του σήμερα. Δεν πιστεύει στη χειραφέτηση των διαφορετικοτήτων, ούτε επιθυμεί την χειραφέτηση των χιλιάδων γκετοποιημένων ομοφυλόφιλων της Ελληνικής κοινωνίας.
    Τέτοιες κοινωνικές εξελίξεις θα του στερούσαν το υλικό του.

    Στην παρούσα συγκυρία, οποιαδήποτε μνεία βαθύτερων πολιτικοκοινωνικών θεμάτων που άπτονται της βιοπολιτικής, θα τον καθιστούσε επικίνδυνο, ξένο και θα υπόσκαπτε το λαοφιλές προφίλ του. Άρα, επιλέγει το ξεπούλημα της διαφορετικότητας χάριν της αποδοχής. Φαντάζομαι αυτό μπορεί, αυτό κάνει.

    Κάνει επιλογές εν γνώσει του, εφ'όσον δεν άντεχε το κράξιμο και την απόρριψη που θα εισέπραττε από τον σεξιστή και βαθειά συντηρητικό λαό της τηλεόρασης.

    Το χιούμορ του σίγουρα λειτουργεί σε πολλές περιπτώσεις. Αυτό δεν τον κάνει ριζοσπάστη ή τίμιο. Τον κάνει πλακατζή, χαβαλέ, ισορροπιστή και τέλος πάντων κάτι σαν τον τρελό του χωριού που υποτίθεται ότι λέει την αλήθεια, τον κλόουν της παρέας.

    Την ιδιωτική του ζωή την εξυπηρετεί όμως δίχως άλλο, αφήνοντας σε δεύτερη μοίρα το δημόσιο ήθος. Το ήθος που επικαλείται δεν είναι παρά ένας μέσος όρος που αφήνει απ'έξω την σκληρή πραγματικότητα της βιοπολιτικής. Ξέρετε Κε Λαζόπουλε, στην εποχή μας, τα φύλα και οι ανθρώπινες ταυτότητες δεν είναι ορισμένα με διάταγμα από τον ουρανό. Οι καλές προθέσεις και οι ορμόνες μας δεν φτάνουν για να δώσουν νόημα και βάση στη ζωή μας. Εδώ και χρόνια τίθενται ερωτήματα σε επίπεδο Women's studies, Queer studies, Slavery, Native, African, World History and Economics, Ethnology, Robotics and artificial intelligence και βέβαια από την γενετική, τη στατιστική, τη φυσική, την τέχνη και τις ενδιάμεσες μορφές σκέψης και δράσης.

    Όταν ο Κος Λαζόπουλος ξυνόταν και κουνιόταν, άλλοι έκαναν αλλαγή φύλου και τρίτοι εμφύτευαν τεχνητά μέλη για λόγους πειραματισμού (και όχι για να επιβιώσουν στο πεζοδρόμιο ή στην τηλεόραση).
    Κάποιοι άλλοι είχαν ήδη προχωρήσει σε μυθιστορίες για κοινωνίες με βιομηχανοποιημένη αναπαραγωγή.

    Η σάτυρα δεν έχει φαντασία και εμβέλεια πέραν του χωριού μας;

    Το ρίσκο είναι ένα σοβαρό ζήτημα και δεν είμαστε όλοι σε θέση να ρισκάρουμε την καλοπέρασή μας και την εκτίμηση των συγχωριανών μας.
    Ο κύριος Λαζόπουλος ρίσκαρε μέχρι εκεί που μπορούσε και επιδίωξε την αποδοχή του κόσμου που καταλαβαίνει. Θα είχε ρισκάρει παραπάνω, αν είχε τη δύναμη και την ευφυία. Όμως τότε, θα ήταν σημαντικός ερευνητής και όχι σταρ. Συνήθως, οι πρωτοπόροι δεν είναι λαοφιλείς.

    Από την άλλη, είναι υπερβολικό να του καταλογίζουμε το προπατορικό αμάρτημα. Δεν είναι τόσο σημαντικός όσο τον κάνετε να μοιάζει. Εκτός αν κρίνετε τους ανθρώπους και το βάρος τους με βάση τις τηλεμετρήσεις. Το πρόβλημα είναι η παιδεία και η πολιτική ευρύτερα.

    Αν καθόσαστε κολλημένοι στην οθόνη σας και βλέπετε τον Κο Λαζόπουλο, αυτό είναι δικό σας πρόβλημα. Ασχοληθείτε με κάτι άλλο. Ένας ακόμη περιθωριακός και δειλός νάρκισσος δεν αξίζει περισσότερη λοιδώρηση από τον κάθε ψεύτη πολιτικό, τον κάθε ανίκανο γραφειοκράτη. Κι ο Κος Δ. Παπαϊωάννου τα ίδια είναι, αλλά είναι εντυπωσιακά έντεχνος. Ως εκ τούτου, δεν ακούστηκε ποτέ κριτική για την κατεύθυνση που έχει πάρει σε επίπεδο πολιτικής και διεκδίκησης αμοιβών. Είναι μια χαρά συστεμικός και εξυπηρέτησε την μεγαλοϊδεατική Ελλάδα στη διάρκεια των Ολυμπιακών αγώνων, βγάζοντάς μας ασπροπρόσωπους με την απείρου κάλλους παραγωγή που συνδύασε το κιτς με τα στερεότυπα και κάποιες προδιαγραφές υψηλής τέχνης. Από πίσω, ένα σωρό ναρκισσισμός και στοιχεία συναισθηματικής υπερβολής. Μορφολογικά, ένα σωρό μιμήσεις και ωραιοπαθής εμμονή σε προσωπικά παραμύθια/παραμυθιάσματα. Κατά τα άλλα, έχουμε ζήσει στη Δύση την αποδόμηση και τον μεταμοντερνισμό...
    Αλλά, γιατί τάχα θα έπρεπε ο Κος Παπαϊωάννου να κάνει κάτι άλλο από αυτό που μπορεί και του βγαίνει;
    Το πρόβλημα είναι ότι ανακηρύσσεται σε εθνικό σταρ στο χώρο του έντεχνου και μονοπωλεί τα κονδύλια.
    Η μόνη λύση θα ήταν η ανάληψη ευθύνης από τον εκάστοτε υπεύθυνο διαχειριστή των πολιτιστικών κονδυλίων και η διάθεσή τους με τρόπο μεροληπτικό μεν, δηλαδή, εκπονώντας και αναπτύσσοντας συγκεκριμένη πολιτιστική πολιτική, η οποία όμως να κρίνεται κάθε τέσσερα χρόνια με κάποιο τρόπο που να ξεπερνά μικροσκοπιμότητες.
    Αυτό που θέλω να πω, είναι ότι κατά τη γνώμη μου, η εκπόνηση και πραγμάτωση πολιτιστικής πολιτικής είναι έργο τέχνης. Άρα, δεν μπορεί να παραδίνεται σε Κους Βουλγαράκηδες και παρόμοιους γραφειοκράτες. Χρειάζεται μια ομάδα, με κάποιον υπεύθυνο και συνολική ευθύνη τετραετίας τουλάχιστον, που να αλλάζει μετά. Περίπου όπως γίνεται σε κάποιες μεγάλες διοργανώσεις (μπιενάλε Βενετίας, η αντίστοιχες διοργανώσεις στι Γερμανία κλπ)

    Εν πάση περιπτώσει, δίνουμε στην τηλεόραση μεγάλη σημασία, δυστυχώς, γι'αυτό και μιλάμε μόνο για τους σταρ αυτού του μέσου (που έχει συγκριθεί και με θρησκεία).

    Βέβαια, δεν μπορώ να μην συμφωνήσω ότι είναι σκάνδαλο να δίνονται τόσα χρήματα σε μετριότατους τύπους που κατασκευάζουν φολκλόρ μπαρούφες. Η αισθητική της τηλεόρασης θριαμβεύει παντού. Τα πλήθη καταναλώνουν τοξικό φαστ φουντ με συστατικά αριστερού συναισθηματισμού και δεξιάς λίγδας. Όμως και ο Αβραμόπουλος έφτιαχνε κιτς προτομές αρχαιοπρεπούς γελοιότητας και συνεχίζει απτόητος. Τί κάνει κανείς μέσα σε αυτή την ανοησία;

    Υπομονή, δουλειά, απόσταση και περισσότερη δουλειά, καλλιέργεια σχέσεων με σοβαρούς παίκτες στον πολιτισμό και την έρευνα από το εξωτερικό και ελπίδα να διατηρήσουμε ότι διαύγεια μας επιτρέπεται. Ευτυχώς, ο κόσμος δεν προχωρεί με τα σταθμά της επαρχιακής Κωλοπετινίτσας. Ακόμη και εδώ, υπάρχουν χιλιάδες σοβαροί άνθρωποι που δουλεύουν καθένας στο χώρο του και αγωνίζονται και θα αγωνίζονται μέχρι τελευταίας πνοής, χωρίς να πίνουν το όπιο της ματαιοδοξίας.

    Στο διεθνές χωριό, οι νέες τεχνολογίες και η υποχώρηση της κλειστής εντοπιότητας, κάποια στιγμή θα απομονώσουν τους μονόφθαλμους αρχηγούς των γκέτο και θα τους κάνουν να φαίνονται τόσο ασήμαντοι όσο είναι.

    Ελπίζω.

    (υπογραφή: θα καταλάβατε, από το ύφος)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  119. 3:51 το θέμα είναι τα πάρουμε αυτό που μας κάνει όχι αυτό που θα μας πασάρει ο καθένας... γιατί αν γίνει καμιά στραβή με τους Τουρκαλάδες να δω ποιος θα τους μαζέψει... o Βαλλιανάτος, ο Λάκης, ο Μάκης, ο Τσίπρας ο Αλαβάνος, η Παπαρήγα, ο ΓΑΠ ο Δάμαλος ή ο Χέρι χέρι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  120. "Σάτυρα κάναν οι ΑΜΑΝ, έκανε ο Μητσικόστας, ο Λάκης δε κάνει σάτυρα. Περιορίζεται σε μία ακραία αντιΠαπανδρεϊκή προπαγάνδα, σε ένα απίστευτο γλείψιμο στην ηθικήξ φουστοσκοτώστρα και σε ένα εκθεισαμό του τεκνού-Τσίπρα.
    ....
    19 Φεβρουάριος 2008 1:21 μμ"
    --------------------------
    Μάλιστα! Τώρα καταλάβαμε τον δικό σου τον καημό!!!!
    Ευχαριστούμε αλλά δεν θα πάρουμε!
    Πουλήστε αλλού! (Στον ΓΑΠ, στον ΓΑΠ... και στη μαμά-Μαργαρίτα!)
    Γλείψε - γλείψε, ίσως σε "βάλει κάπου" (αν πάρει ποτέ την εξουσία!)
    ΥΓ. Σάτυρε του χιούμορ, μάθε λίγα γράμματα. Άλλο σάτιρα κι άλλος ο σάτυρος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  121. Και, ναι, σορι, σάτιρα, όχι σάτυρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  122. ...σωριασμένος να'σαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  123. "υπερασπιστή του κοκάκια.
    άει κλάσε μας τα αρχίδια
    19 Φεβρουάριος 2008 4:02 μμ"
    --------------
    Kλασμένο σ' έχουμε ρε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  124. Γαμώ την ζωή σας Κωλοναιοέλληνες πως καταντήσατε έτσι...

    Δεν υπάρχει αντικειμενικός σήμερα από όπου τα παίρνει ή έχει συμφέρον γαβγίζει.

    Ξυπνάτε ζώα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  125. "Και, ναι, σορι, σάτιρα, όχι σάτυρα
    19 Φεβρουάριος 2008 4:05 μμ"
    ------------------
    Για τα άλλα δεν είχες να πεις κάτι;
    Συμφωνείς αγάπητη πόρνη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  126. Πολύ θα τό ήθελα να ξέρω, αν δεν ξεχέσω κανέναν, αν δεν ξεμπροστιάσω κανέναν, πόσο μπουρδέλο μπορούν να κάνουν το μπλογκ ένας χουντικός από το Αίγιο και δύο από τον Πύργο;

    Πόσο, γαμώ το σόι τους;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  127. Α


    ΡΕ ΦΟΥΣΤΗΔΕΣ


    ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ


    ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΕ Ο ΘΕΜΟΣ


    ΚΟΚΑΙΝΟΜΑΝΕΙΣ

    ΦΟΥΣΤΗΔΕΣ

    ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ


    ΚΩΛΟΜΠΑΡΑΔΕΣ


    ΝΕΚΡΟΦΙΛΟΙ

    ΚΟΠΡΟΦΙΛΟΙ

    ΚΤΗΝΟΒΑΤΕΣ

    ΛΑΜΟΓΙΑ

    ΛΕΣΒΙΕΣ

    ΛΟΥΓΚΡΕΣ


    ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ

    ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ

    ΕΠΙΟΡΚΟΙ

    ΦΥΓΟΣΤΡΑΤΟΙ

    ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ

    ΖΙΓΚΟΛΟ


    ΠΟΥΤΑΝΕΣ


    ΑΥΤΟΙ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  128. Μίλησαν οι αρχηγοί του βασιλείου των ζώων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  129. Καλησπέρα και σε σένα ΗΛΕΙΕ-ΜΑΛΑΚΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  130. Blooper κατούρα και λίγο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  131. ΕΝΤΑΞΕΙ, ΑΡΚΕΤΟ ΧΑΒΑΛΕ ΚΑΝΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΕΡΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ ΛΑΚΗ. ΒΑΛΤΕ ΣΤΑ ΘΗΚΑΡΙΑ ΤΑ ΣΠΑΘΙΑ ΣΑΣ ΩΡΕ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ΟΥΣΙΩΔΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ 5ΟΟ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ? ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ, ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΑΜΟΙΒΗ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΗ Ή ΟΧΙ. ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  132. ρε αλφόνσε κι εδώ τις ίδιες πίπες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  133. 4.17

    ...και να θέλω δεν με αφήνουν!
    Τρίβονται συνέχεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  134. BLOOPERS dears
    δηλαδή οι χουντικοι απο άλλες περιοχές, που δρουν εδω μέσα δε σας ενοχλούν;
    Μη γίνεστε ρατσιστές...Η ΧΟΥΝΤΑ είναι έννοια και δεν αφορά μόνο εκείνα τα χρόνια..! Aφορά όλους εκείνους που θέλουν,να μας επιβάλλουν τρόπο σκέψης ...με το αζημίωτο πάντα για τους ίδιους!!!!
    HELP!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  135. Πω 'ρε γεμίσαμε φούστηδες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  136. "Και, ναι, σορι, σάτιρα, όχι σάτυρα
    19 Φεβρουάριος 2008 4:05 μμ"

    αυτό γράφτηκε από 4:02, γιατί έκανα κι εγώ το ίδιο λάθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  137. Τελικά με την ΠΕΟΛΑΙΑ ΗΛΕΙΑΣ τι έγινε;

    Διακόψατε το εμπόριο;

    Συνεχίζετε τους μπάφους στον "πολιτικό" σας τεκέ;

    Εχετε ΑΚΟΜΑ μέλη καταδικασμένα για ΕΜΠΟΡΙΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ:::

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  138. Γαμώ την ζωή σας κωλοναιοέλληνες πως καταντήσατε έτσι... ζώα

    +1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  139. Στον προσκήνιο ξαναφέρνει η Τουρκία χερσαία επιχείρηση στο Βόρειο Ιράκ

    Στο τραπέζι παραμένει το ενδεχόμενο χερσαίας στρατιωτικής επιχείρησης κόντρα στους αυτονομιστές αντάρτες του PKK στο Βόρειο Ιράκ, λέει ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Αλί Μπαμπατζάν.

    «Η επιλογή της χερσαίες επιχείρησης παραμένει ανοιχτή» δήλωσε ο Αλί Μπαμπατζάν την Τρίτη, σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο CNN-Turk, συνδέοντας τη χρονική στιγμή μιας τέτοιας επιχείρησης με τις καιρικές συνθήκες στη μεθόριο.

    Στην παρούσα φάση ο βαρύς χιονιάς στη μεθόριο καθιστά αδύνατη τη διεξαγωγή χερσαίες επιχείρησης.

    Η Τουρκία έχει συγκεντρώσει δεκάδες χιλιάδες στρατιώτες κατά μήκος των ορεινών συνόρων της με το Ιράκ.

    Από την 16η Δεκεμβρίου έχει πραγματοποιήσει μικρής κλίμακας διασυνοριακές επιχειρήσεις κομάντο καθώς, και αεροπορικούς βομβαρδισμούς εναντίον ανταρτών του εκτός νόμου Εργατικού Κόμματος του Κουρδιστάν (PKK).

    Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ/Reuters, Associated Press

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  140. more outing required

    19 Φεβρουάριος 2008 4:24 μμ

    ???????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  141. 4.24

    Θα γίνει κι αυτό.
    Το outing είναι σαν το σεξ, δεν είναι βιασμός, αρχίζει αργά, γλυκά θέλει χρόνο για να έρθει σαν χείμαρρος η ολοκλήρωση.

    Κάτι δηλαδή δηλαδή όπως αυτό που έπαθε ο "Μαρία Γκαρσόνα Βουντούρης"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  142. Μάρια Γκαρσόνα Βουντούρης
    (σερβίρω αναψυκτικά με 2xidio του άνθρακος)
    Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος 7ου διαμερίσματος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  143. 4.44

    Πες όμως και τα υπόλοιπα προσόντα ρε Κ!

    πχ επιδίδομαι σε συκοφαντική δυσφήμηση για τους bloopers "αδελφές bloopers", σπαμάρω λυσσαλέα σαν κερατάς, έχω ίντερνετ καφέ που πηδάει το πρεςς στο σπαμ και άλλα πολλά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  144. 4.44 ....
    Οι Έλληνες Ενεργοί Πολίτες σας προσκαλούν, την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2008 και ώρα19:00, στην αίθουσα του ΚΥΒΕ Εθνάρχου Μακαρίου 1 και Κηφισού στο Περιστέρι, στην ημερίδα που διοργανώνουν με θέμα: CO2 - ΚΛΙΜΑΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ – ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ. Αλλάζουμε συνήθειες-ζούμε καλύτερα. Θα μιλήσουν: Μητσοτάκης Κυριάκος. Βουλευτής Ν.Δ. Πρόεδρος της μόνιμης επιτροπής προστασίας του περιβάλλοντος της Βουλής. Κουβέλης Σπύρος. Βουλευτής ΠΑΣΟΚ. Μέλος της μόνιμης επιτροπής προστασίας του περιβάλλοντος της Βουλής. Ψαριανός Γρηγόρης. Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ. Ραδιοφωνικός παραγωγός. Αράπογλου Δήμητρα. Βουλευτής ΛΑΟΣ. Μέλος της Ένωσης Κωφών Ελλάδος. Χριστοφιλίδου Κατερίνα. Δημοσιογράφος σταθμού ΣΚΑΪ. Διομήδης Στάθης. Συντονιστής εθελοντικής ομάδας Έλληνες Ενεργοί Πολίτες Χαιρετισμό θα απευθύνει μέλος της διαδικτυακής ομάδας oikologio.gr. Την συζήτηση θα συντονίσει ο Β. Γιακουμής, δημοσιογράφος του ΑΝΤ1 και του ΠΑΡΟΝ. Θα προβληθούν αποσπάσματα από το βραβευμένο με Όσκαρ ντοκιμαντέρ «μια ενοχλητική αλήθεια» με θέμα τις καταστροφικές συνέπειες της έκλυσης CO2 στο περιβάλλον, του Αλ Γκορ, που τιμήθηκε φέτος με βραβείο Νόμπελ Ειρήνης. Θα ακολουθήσει συζήτηση με τους παρευρισκόμενους. Θα μοιραστούν έντυπα με πληροφορίες και απλές συμβουλές για τον τρόπο προστασίας του περιβάλλοντος. Επίσης θα υπάρχει έκθεση φωτογραφίας από τις πρωτοβουλίες μας. Τηλ. Επικοινωνίας: 210 57 22 034 – 697 22 59 600 – 69 77 221 775. e-mail: ellinesenergoipolites(papaki)gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  145. Παιδιά δεν ξέρω αν πράγματι τα πήρε, ή έστω αν πήρε τόσα. Αυτό που καταλαβαίνω και δύσκολα θα με μεταπείσει κανείς είναι ότι και ο Λαζόπουλος είναι ένα λαμόγιο που ηθικολογεί ενώ ο ίδιος είναι ένας ανήθικος πούστης, που κάνει ωραία ΣΑΤΙΡΑ, αλλά μέχρι εκεί.

    Ρε παιδιά, φίλοι, γιατί τόσο πολύ να τον υπερασπίζεστε ρε σεις κάποιοι - όχι όλοι;; Γιατί;!;

    Δεν το αξίζει σίγουρα.


    Υ.Γ. Να πάρει την ηθική μυγοσκοτώστρα τον Καραμάν-Πουστάρα-Αλή και τους φίλους του τους επιχειρηματίες, να πάνε όλοι μαζί σε πουστάδικο με μπόλικη ζάχαρη να ζαχαρώσουν το γλυκό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  146. Κάποιος "Λάκης" έγραψε (3:42 μμ) ότι αντιστάθηκε, λέει, στην χούντα του '67 και τώρα μένει σε "τσαντίρι" Τρίτη και Παρασκευή. Ε ρε γέλια, ε ρε σάτιρα! Χα, χα, χαχλιαχχχχ

    ΥΓ. Συγγνώμη, κατέβαλα φιλότιμες προσπάθειες να γελάσω αλλά το μόνο που κατάφερα ήταν να κάνω εμετό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  147. Panikos.mp3

    Επιτέλους συνειδητοποιήσαμε το νόημα και την ουσία της τέχνης. Το σημείο που αποδομεί τα παγκόσμια μυστικά της αρμονίας του σύμπαντος. Τα παιδιά κάνουν τέχνη και χιούμορ και ως συνήθως «είναι φασίστας όποιος ενοχλείται από το χιούμορ και τη σάτιρα, ιδίως όταν συναντώνται με την τέχνη». Μην τολμήσετε να απαρνηθείτε τις παπαριές του Αράπη. Θα σας πουν φασίστα και καλλιτέχνη στο σεξ. Προσπαθείστε να αγαπήσετε τον Αράπη για να μεταλάβετε την ουσία της Δημιουργίας και των αισθήσεων. Εμείς πάμε πιο πέρα και δηλώνοντας οπαδοί της Bloopers ανατομίας του σύμπαντος, ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ στους άσχετους των διαφόρων επιτροπών και κριτών της Eurovision :

    Αδερφές Bloopers,

    σε στίχους Αράπη,

    μελωδίες Άγιου

    σε μια σύνθεση από τις «Αραπίνες του Αράπη(και όχι του Τσιτσάνη)».

    Guest Star αφιλοκερδώς: Κωνσταντίνος Καραμανλής.

    Απολαύστε τέχνη και μην έχετε συνεχώς το νου σας στο σεξ. Αμάν πια απογειωθείτε στους εκπάλγου κάλους(με ένα λάμδα) και ακούσματος μουσικούς ήχους. Το αριστούργημα μπαίνει με εμπνευσμένα animals βελάσματα «μπε» που υποδηλώνουν την αγάπη που τρέφουν προς τη φύση όλες οι Αραπίνες και ξαφνικά ακούγεται ο Κωνσταντίνος Καραμανλής αυτοπροσώπως διακοπτόμενος από γέλια γελάδας που διακωμωδούν την απαράδεκτη στήριξη της κοινωνίας στον Καραμανλή, την εθνική σύνταξη, την γελοία αναγκαιότητα αποφασιστικότητας που απαιτείται για την επίλυση των περισσότερων προβλημάτων και άλλα φαιδρά και δεξιά μπλιάχ. Στο σημείο "είμαι μαλάκας και με λένε Blooper" φτάνει η μουσική σε διονυσιακά ύψη με απολλώνεια πασπατέματα.

    Οι ίδιες οι Αδερφές Bloopers έκαμαν αποκλειστικές δηλώσεις στον Τύπο, ως εξής:

    «Gho, Gho! Goooooaaaaaallllll!!!!!

    Χαχαχαχαχαχαχα, DF bloopers

    Δηλώνουμε εμβρόντητοι οπαδοί στις Αδερφές Bloopers. Κόβουμε φλέβες για την επανάσταση στους δρόμους της βλακείας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  148. Τι νομίζατε κύριοι τζάμπα θα έκανε ξεσκόνισμα στον Καταλληλότερο ο Λάκης? Λάκης ,Μάκης και τα άλλα παιδιά ακούραστα προσπαθούν να σώσουν το προφίλ του Ηγέτη. Κι αυτοί όλοι έχουν ανάγκες. Πόσο θα μπορούν ακόμη να σώζονται πίσω από το φερετζέ της ανεξαρτησίας της Σάτιρας και της Δημοσιογραφίας? Ο καιρός περνά και πλησιάζει η ώρα της τομάτας όσο και αν δεν το καταλαβαίνουν.Γι αυτό Σεμνά και Ταπεινά πρέπει να φροντίσουν για τα γηρατιά τους βάζοντας βαθειά το χέρι στον κρατικό κορβανά που απλόχερα τους προσφέρεται.Ο καιρός γαρ εγγύς(Λιακό) που θα βρέχει ροχάλες στο διάβα τους και θα τρέχουν να κρυφτούν στις φτωχικές βιλάρες τους στο γνωστό ξερονήσι.Ότι προλάβεται λεβέντες μου πρώην "Αριστεροί" του κώλου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  149. ΓΙΑΥΤΟ ΛΑΖΟΠΟΥΛΕ ΜΟΥΓΚΑ ΓΙΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΟΥ ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  150. Το Αλ Τσαντίρι νιους είναι στην υπηρεσία της Νέας Δημοκρατίας.
    Φαίνεται ότι από κάπου τα πιάνει ο Λάκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  151. ΑΝΤΕ ΓΑΜΙΣΟΥ ΚΛΕΦΤΗ ΛΑΖΟΠΟΥΛΕ.

    MALAKISTIRI GYFTE, APATEWNA

    MAKIS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  152. ΝΑ δούμε τα παραστατικά βρε παιδιά, πριν τον δικάσουμε γιατι ΑΝ δεν έχει τσεπώσει θα βγούμε όλοι μαλάκες.

    ΝΑ δούμε τα παραστατικά βρε παιδιά, πριν τον δικάσουμε γιατι ΑΝ δεν έχει τσεπώσει θα βγούμε όλοι μαλάκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  153. ωραιος ο λακης!!ενας μιμος που πληρωθηκε για ηθοποιος...του χολυγουντ!(αληθεια για ποσα λεπτα συμμετοχης?)
    τι μακης!τι λακης!

    αμα αληθευει το γεγονος..ομιλουμε για τρελη βρωμια στα μμε..ενας ενας οι γελωτοποιοι των ΜΜΕ που το παιζαν αντισταση και αντιπολιτευση βγαινουν στο κλαρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  154. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΕΙ!!!!!!!!

    Αλήθεια, μόνο για να βρίζετε μπαίνετε εδώ??

    ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ ΛΟΙΠΟΝ!

    "Τι λάσπη είναι αυτή ρε παιδιά? Εάν σας διαφεύγει, το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου χρηματοδοτεί τις ελληνικές ταινίες! Που είναι το μεμπτό σε αυτό?"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  155. Αντε....χρηματοδοτήσου, βλάκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  156. Επειδη στα blogs πρεπει να γραφεται η αληθεια που αποφευγουν τα ΜΜΕ: Ο Λαζοπουλος μεσολαβησε για να παρει προσθετη επιχορηγηση ο Σμαραγδης (500,000 ευρω). Ο Λαζοπουλος δεν μεσολαβει ποτε με το αζημιωτο. Το αζημιωτο ειναι και ασημειωτο (μαυρο) και δεν φαινεται. Αλλωστε ο Λαζοπουλος εχει παρει εκατομμυρια ευρω κρατικου χρηματος, εξαργυρωνοντας την επιθετικοτητα του η την ανεκτικοτητα του απεναντι στην καθε εξουσια. Τα τελευταια χρονια, με διαφορες εταιρειες (του αδελφου του κλπ) αρμεγει καλα την κρατικη μηχανη με παραγωγες για τον ΕΟΤ και "συμβουλευτικες υπηρεσιες" εδω κι εκει. Απο τον Κοντομηνα (που διωκεται για απατη στη Ν. Αφρικη αφου ο φακελος που ακριβοπληρωσε για να κλεισει, ξανανοιγει) εχει εισπραξει τα τελευταια πεντε χρονια για παραγωγες, "συμβουλες" και "Τσαντιρια", πανω απο 7 εκ. ευρω, φυσικα σε ανταλλαγμα τη σιωπη του απεναντι στη ρεμουλα του αφεντικου που δεν εχει ακομη (και δεν θα γινει ποτε) αντικειμενο κριτικης η σατιρας. Ο μεγας Λαϊκιστης-Διασκεδαστης Λαζοπουλος, κατευθυνεται μονο απο την αριστερη τσεπη του. Εχει κι εκεινος αφεντικα της εξουσιας και του παρά και τα βραδυα που δεν φιλαει με γλωσσα, σε δημοσιους χωρους, πολίστες-τεκνά, φιλαει κατουρημενες ποδιες, κανοντας τον κλοουν του αφεντικου που πολυ γελαει με τα ανεκδοτα του Λακη. Λακης-Λακες, για να ξεκαθαριζει η εικονα του αμωμου, οπως ο ιδιος εχει κακοτεχνα φιλοτεχνησει για παρτη του και οπως ο αγελαστος λαος εχει υιοθετησει απο αναγκη να εχει ενα δικο του, λαϊκο ή λαϊκιστικο, ινδαλμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  157. Ανώνυμε, 21 Φεβρουάριος 2008 7:57 πμ,

    εξαιρετική η συνεισφορά σου στην αποκάλυψη (σε όσους δεν ξέρουν ήδη) του Λακέ της εκάστοτε εξουσίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  158. Ανώνυμε, 21 Φεβρουάριος 2008 7:57 πμ,
    Μπράβο, σωστή διάσταση, ύφος καί στοιχεία (άν και με το σταγονόμετρο).
    Τόλμησε όμως λίγο περισσότερο, στο δρόμο τού εδώ, : 19 Φεβρουάριος 2008 12:09μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  159. Ρίξε λάσπη, κάτι θα μείνει. Συνεχίστε ρε, είστε μάγκες.
    Θα έπρεπε να νιώθετε περήφανοι, που έχουμε μια τέτοια πένα στην Ελλάδα.
    Αλλά τι λέω..
    Τεσπα, συνεχίστε να τα χώνετε στο Λαζόπουλο. Προσφέρετε υψηλές υπηρεσίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  160. Εγω εχω να πω οτι ολα σε αυτην την χωρα εχουν καταρευσει.. Η Ελλαδιτσα μας πλεον αξιζει μονο για διακοπες το καλοκαιρι και εξω απο την πορτα.. μιλατε τοση ωρα για εκατομυρια που τρωνε ολα τα λαμογια και αλλοι ανθρωποι πεινανε η μενουν χωρις ρευμα μεσα στο καταχειμονο με το χιονι 20 ποντους! Αλλα δεν φταινει αυτοι.. εμεις φταιμε.. για ανατρεξτε λιγο στα poll αφτου εδω του site και δειτε λιγο την προθεση ψηφου!!! Ντροπη σε καθε ελληνα που ψηφιζει αυτους τους απατεωνες ωστε να επανεκλεγονται και να ξανακλεβουν!! Δωσε εσυ ψηφο κοροιδο ελληνα να τρωει αυτος εκατομυρια... Ξυπνατε προβατα... σε λιγο θα φανε και τις σαρκες μας!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  161. Ο λαζόπουλος ειναι το μεγαλύτερο φερέφωνο του Σύριγγα. Όπως και η άνοδο του σε ένα μεγάλο βαθμό οφείλεται στην προπαγάνδα που κάνει εδώ και πολλή καιρό. Το κακό είναι ότι δεν εξηγείτε πως οι Έλληνες έχουν καταντήσει την τελευταία δεκαετία αμερικανάκια. Να τρώνε δηλαδή το παραμυθάκι τους χωρίς να παίρνουν χαμπάρι τίποτε.
    Τα μιάσματα τύπου αλαβάνου και τσίπρα απαξιώνουν οποιοδήποτε άνθρωπο μιλάει για τα εθνικά μας ζητήματα και περνάνε στον λαό μηνύματα όπως μετανάστευση, ομοφυλοφιλία. Την ομοφυλοφιλία την καταλάβουμε αφού ο Φούστης ανήκει αυτήν την οικογένεια. Στην μετανάστευση όπως δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν κάνουν κάτι. Αφού αγαπάνε τόσο πολλή τους ξένους μετανάστες γιατί δεν υιοθετούν μερικά ξένα παιδάκια μέσα στο ίδιο τους το σπίτι. Η απάντηση είναι απλή. Οι άνθρωποι αυτοί πληρώνεται για να κάνουν αυτήν την δουλεία και μάλιστα αδρά. Ποια δουλειά? Να χαλάσουν έναν ολόκληρο λαό. Τα πιστεύω τους είναι αν διαβάσετε και το πρόγραμμά τους η προώθηση των εβραϊκών ιδεών. Δηλαδή του μεγαλύτερου εχθρού της χώρας μας εδώ και αιώνες. Η γερή τους τσέπη το αποδεικνύει. Τώρα αν το δηλητήριο που εκτοξεύουν καθημερινά μέσα από τα μεσημεριανάδικα, τους λαζόπουλους, μερικές ειδήσεις και γενικά όλη την ομοφυλοφιλική χούντα των ΜΜΕ το πίνουν και η ίδιοι δεν το ξέρω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  162. Παιδια λιγη κοσμιωτητα στον τροπο εκφρασης

    δεν θα εβλαπτε.Αλωστε βριζοντας μονο δεν

    καταθετουμε καμια αποψη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  163. ο κυριο λαζο-πουλος ξεσκιζωταν στα καμαρινια με τον κυριο καραμανλη εξου και οι επιδωτισεις ανηκει στην σειντολογια ειναι τουρκοαλβανικης καταγωγης ναι η μανουλα του ειναι τουρκαλα και εχει αρκετα εκατομυρια ευρω στην τραπεζα και εχει βαλει αγριο χερι στα λεφτα του δημοσιου εφοσον οτι και να γινει εχει τον καραμανλη φανατικο αυτο για οσους τον υποστηριζουν ειμαι ηθοποιοιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση