GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Να γίνει έρευνα για τις μίζες της Siemens...

.. ... ... στη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ. Επιστολή της Φιλελεύθερης Συμμαχίας στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου. . Η Φιλελεύθερη Συμμαχία κοινοποίη...

.. ...
...στη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ. Επιστολή της Φιλελεύθερης Συμμαχίας στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.
.
Η Φιλελεύθερη Συμμαχία κοινοποίησε με επιστολή της στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου τις πληροφορίες που διαθέτει σχετικά με τις ανακρίσεις που διενεργούν οι γερμανικές αρχές, όπου σύμφωνα με εμπεριστατωμένες δημοσιογραφικές πληροφορίες του Ελληνικού και κυρίως του διεθνούς τύπου αποκαλύπτουν δωροδοκίες της SIEMENS σε ελληνικά πολιτικά κόμματα και στελέχη του ΟΤΕ.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες αυτές, όπως αναφέρει η Φιλελεύθερη Συυμαχία, η SIEMENS «συντηρούσε μυστικά» τόσο το ΠΑΣΟΚ όσο και τη Νέα Δημοκρατία «για να είναι σίγουρη ότι θα απολαμβάνει συνεχώς την εύνοια της εκάστοτε κυβέρνησης».

Η Φιλελεύθερη Συμμαχία θεωρεί το ζήτημα μείζον για τη λειτουργία της δημοκρατίας στην Ελλάδα και καλεί την ελληνική δικαιοσύνη να συνεργαστεί με την εισαγγελία του Μονάχου ώστε να διωχθούν ποινικά όσοι ενδεχομένως ενέχονται σε δωροδοκίες ή δωροληψίες.
------------------------------------
Για το ίδιο θέμα το Press-gr, ερευνά κάποιες πληροφορίες τις οποίες θα παρουσιάσει και θα γίνει θέμα μεγάλο...

22 σχόλια

  1. ΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΘΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ! ΑΥΤΟΣ ΕΠΕΛΕΞΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΤΟΥ- ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΟΠΩΣ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!

    Το βρώμικο 2007 συναγωνίζεται το αντίστοιχο 1989! Οπως κάθησε ο Ανδρέας στο σκαμνί το ίδιο πρέπει να συμβεί και με τον Καραμανλή. Ο πρωθυπουργός είναι ο ηθικός αυτουργός της σήψης μια και ο ίδιος επέλεξε όλους αυτούς τους κηφήνες υπουργούς, γραμματείς και φαρισαίους. Οδηγεί τη χώρα στο βούρκο και πρέπει να υποστεί τις συνέπειες. Να ετοιμασθεί η γλυκιά Νατάσσα να του πηγαίνει σέρτικα τσιγάρα στο Κορυδαλλό. Εκαψε την Πελοπόνησσο, τόσες ανθρώπινες ζωές και τώρα διαφθείρει τη χώρα-τι άλλο πρέπει να κάνει για να τον βάλουν στην στενή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΡΕ ΦΩΣΤΗΡΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΤΕ
    ΤΟ ΓΚΑΡΣΟΝΙ ΣΤΟΝ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΝ,
    ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ Ο ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ?
    ΟΛΑ ΤΑ ΓΚΑΡΣΟΝΙΑ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΝ.
    ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΗΤΕ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΗΞΑΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ.


    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΑΚΙΑ
    ΜΕ ΔΕΚΑ ΕΥΡΩ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙΨΩ
    ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ "ΠΡΟΔΟΤΗ" ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ
    ΤΟ DVD ΣΤΟΝ ΑΝΔΡΙΑΝΟ.

    ΓΚΑΡΣΟΝΙ


    ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΓΚΑΡΣΟΝΙ
    ΟΛΟΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ
    ΑΠΛΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
    ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΤΟΝ
    ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ

    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ


    ΕΔΩ Ο ΠΑΠΑΣ ,ΕΚΕΙ Ο ΠΑΠΑΡΑΣ,
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ?


    ΕΙΜΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΝ ΚΑΙ
    ΠΙΝΩ ΚΑΦΕ.
    ΕΛΑΤΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ,ΚΕΡΝΑΩ..

    Ο "ΠΡΟΔΟΤΗΣ"


    ΔΕΚΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ" ΔΕΝ
    ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΝ ,ΕΝΑΝ ΡΟΥΦΙΑΝΟ.
    ΡΟΥΦΙΑΝΑ ΚΕΝΩΝΙΑ...


    ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΟΛΟΙ..
    ΔΕΝ ΤΟ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ..
    ΤΟ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ..
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ "ΡΟΖ".
    ΕΙΝΑΙ "ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΙΚΟ".
    ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΚΑΡΦΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΜΑΣ

    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

    ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΝΑΚΡΙΤΕΣ ΔΕΝ
    ΚΑΛΟΥΝ ΤΑ ΓΚΑΡΣΟΝΙΑ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΝ,
    ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΤΗΝ ΚΑΣΕΤΑ?
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΡΡΗΤΟΝ ΓΚΑΡΣΟΝΙΩΝ?
    ΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ?
    ΤΑ ΓΚΑΡΣΟΝΙΑ?
    ΤΗΝ ΕΣΗΕΑ?
    ΤΟΝ ΡΟΥΦΙΑΝΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. “Τότε ζούσαμε στη Χούντα των Συνταγματαρχών, σήμερα στη Χούντα των καναλαρχών"

    Στάθης Παναγούλης



    Ανυπόφορη υποκρισία και μεγάλη απάτη...
    ...για το δημοσιογραφικό απόρρητο
    .
    Γράφει ο "Εξόριστος"
    .
    «Μια χώρα ανήκει σ’ αυτόν που ελέγχει τα μέσα ενημέρωσης» (Εκο).
    Αυτοί, λοιπόν, που μας θεωρούν ιδιοκτησία τους (οι νταβατζήδες) δεν θέλουν να βγαίνουν τα άπλυτά τους και επικαλούνται το «δημοσιογραφικό απόρρητο»!!! Το δημοσιογραφικό, όμως, απόρρητο των ολοκληρωτικών ιδεολογιών (αυτά είναι σήμερα τα ΜΜΕ) είναι το «δημοσιογραφικό απόρρητο» του θανάτου μας.
    Γιατί «όταν θριαμβεύουν τα μαζικά μέσα ενημέρωσης, πεθαίνει ο άνθρωπος»!!!
    Το ιδεολογικό Ιερατείο (πνευματικό, νομικό, δημοσιογραφικό κ.λπ) θορυβεί για το «δημοσιογραφικό απόρρητο». Επιχειρεί να μετατοπίσει όλη την ουσία του πολυεδρικής πολιτικής σήψης που αναδύεται από την «υπόθεση Ζαχόπουλου», στην παρωνυχίδα της: στο γεγονός δηλαδή ότι ο διευθυντής του πρωθυπουργικού γραφείου, κ. Ανδριανός, δεν μπορεί να επικαλείται το δημοσιογραφικό απόρρητο. Σε αυτή τη «λούμπα» πέφτουν (συνειδητά ή ασυνείδητα) και κάποιες «αιρετικές» πένες- άλλοθι των νταβατζήδων…
    Με αυτή την ταχυδακτυλουργία η υπόθεση μετατοπίζεται στην παράτυπη και αντιδεοντολογική συμπεριφορά του Ανδριανού και αθωώνονται οι νταβατζήδες και η «εστεμμένη αλητεία» των μεγαλοδημοσιογράφων!!!
    Αθωώνεται, όμως και επικαλύπτεται ο άθλιος (ιδεολογικά και πολιτικά) ρόλος της σημερινής δημοσιογραφίας. Δημοκοπούν όλοι για το «κοινωνικό» και «δημοκρατικό» λειτούργημα της δημοσιογραφίας, χωρίς κανείς να θέτει το αυτονόητο: Η σημερινή δημοσιογραφία επιτελεί ένα τέτοιο λειτούργημα, ή είναι ολοκληρωτικά ελεγχόμενη από τα μεγάλα οικονομικά κέντρα εξουσίας και ολοκληρωτικά διαπλεκόμενη με τους μηχανισμούς του κεφαλαίου και των μυστικών υπηρεσιών;
    Η δημοσιογραφία σήμερα είναι η πλέον αποτρόπαια και ανεξέλεγκτη μορφή της εξουσίας και της παραεξουσίας. Είναι το λαρύγγι των νταβατζήδων της κοινωνίας, ο οχετός των πιο βρώμικων κυκλωμάτων και μυστικών υπηρεσιών, ιδιαίτερα οι μεγαλοδημοσιογράφοι και οι «σταρ» της «ενημέρωσης»: «βαποράκια» της εξουσίας είναι στις ποικίλες μορφές της.
    Από πού λοιπόν να ισχύει για όλον αυτόν τον κόσμο της εξουσιαστικής κακουργίας το απόρρητο; Το «απόρρητο» στην προκειμένη περίπτωση σημαίνει ότι μένουν στο απυρόβλητο οι «νταβατζήδες» των δημοσιογράφων, τα κέντρα εξουσίας που τους καθοδηγούν, τα «κυκλώματα» της βρωμιάς και του εγκλήματος, μέσα στα οποία είναι και οι δημοσιογράφοι. Το «απόρρητο», συνεπώς σημαίνει και απόρρητο για τους οικονομικούς νονούς, για τις μυστικές υπηρεσίες, για τα ποικίλα κυκλώματα απάτης, διαφθοράς και εγκλήματος. Απόρρητο στο έγκλημα των ισχυρών…
    Το επαναστατικό αίτημα της εποχής μας είναι η κατάργηση κάθε απόρρητου. Το «απόρρητο», σήμερα, εκκολάπτει και θρέφει την απάτη, τα εξουσιαστικά κυκλώματα, το έγκλημα…
    Η εποχή που η δημοσιογραφία επιτελούσε δημοκρατικό λειτούργημα έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Αυτή η εποχή πέθανε μαζί με το θάνατο της αυθεντικής αστικής δημοκρατίας, δηλαδή της δημοκρατίας της καπιταλιστικής προόδου. Σήμερα ζούμε τον ολοκληρωτισμό της ιμπεριαλιστικής εξουσίας, με το δημοκρατικό τσόφλι του χθες.
    Ας πάψει, λοιπόν, η «εστεμμένη αλητεία» του δημοσιογραφικού Ιερατείου να μας πιπιλίζει περί δημοσιογραφικού λειτουργήματος και δημοσιογραφικού απόρρητου.
    Κακώς ο Ανδριανός δεν αποκαλύπτει τις πηγές του. Ακόμα, όμως χειρότερο είναι οι δημοσιογράφοι-γρανάζια των νταβατζήδων και των μυστικών υπηρεσιών να κρύβουν τις πηγές τους και τα βρώμικα παιχνίδια των αφεντικών τους, καθώς και τα δικά τους…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Μαφία των Αρχινονών της Ελλάδας και οι εκβιαστικοί μηχανισμοί.


    Η Όλγα, η σκυλίτσα του Μπόμπολα, ενημέρωσε αμέσως μόλις κατάλαβε την σπουδαιότητα του υλικού που υφάρπαξε, το Mεγάλο Αφεντικό. Ο Αρχινονός της Ελλάδας και η υπόλοιπη Μαφία, ποτέ δεν έχουν εγκαταλείψει τα σχέδια αποσταθεροποίησης του Καραμανλή και άδραξε την ευκαιρία για σκηνοθεσία εκβιασμών....το αγαπημένο τους χόμπι άλλωστε.

    Οι νταβατζήδες είχαν στήσει το κύκλωμα παρακολούθησης Καραμανλή σε συνεργασία με την Αμερικάνικη Πρεσβεία πολύ πριν τη γνωστή περίοδο των υποκλοπών. Παλαιότερα μεσολαβούσε "αυθόρμητα" η "17η Νοέμβρη". Τώρα υπάρχουν άλλες μέθοδοι χειραγώγησης του συστήματος!
    Κάτι σούρτα φέρτα του Καραμανλή με Ρώσους, είχαν τρομάξει το "γοητευτικό" κόσμο του Επενδυτή-Νταβατζή. Ο Καραμανλής τόπαιζε ανεξάρτητος, οπότε πρέπει να του ψήσουν το ψάρι στα χείλη. Δεν τους έβγαινε εύκολα, οπότε ενεργοποίησαν κλασικούς μηχανισμούς παρακολούθησης με ρουφιάνους, κοριτσάκια, λεσβίες και αγοράκια για να εκβιάζουν ένα σύστημα που θεωρούν ότι τους ανήκει άνευ όρων. Όσο πιο κοντά γίνεται στον Καραμανλή και στην Νατάσα, τόσο πιο καλά..
    Αμερική, CIA και τα δουλικά τους οι νταβατζήδες (θύματα συχνά και οι ίδιοι διαφόρων εκβιασμών "μυστικών" ή σκηνοθετημένων πληροφοριών). Έτσι δένεται το σύστημα. Τέτοιους εκβιασμούς με σεξουαλικό περιεχόμενο έχουν υποστεί όλοι οι Πρωθυπουργοί μας, μετά τη Χούντα. Άλλες τόσες (plus κοκαΐνες και αγοράκια) έχουν υποστεί και οι ίδιοι οι νταβατζήδες. Στημένη βρώμα και παγίδες δυσωδίας.
    Για διάλειμμα βάζουμε φωτιές και καίμε όλη την Ελλάδα.
    Ή εμάς ή τίποτα. Με τους Ρώσους ποτέ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το Αμέρικα δεν ανέχεται την "ανυπακοή" του Καραμανλή. Έρχεται "βρώμικο 89" no2.

    Στο μάτι της Αμερικής, της Τουρκίας, των νταβατζήδων και του αμερικανόδουλου Γιωργάκη βρίσκεται ο Κώστας Καραμανλής. Μία ώρα και είκοσι λεπτά έπινε καφέ με τον Πούτιν και φυσικά δεν έπαιζαν τις κουμπάρες. Επί τάπητος τέθηκαν οι διμερείς σχέσεις και υπεγράφησαν συμφωνίες στρατηγικής συνεργασίας κυρίως στον ενεργειακό τομέα και στους εξοπλισμούς. Business που ισχυροποιoύν τις μακαραίωνες σχέσεις της χώρας μας με την Αρκούδα του Πλανήτη. Ο Έλληνας Πρωθυπουργός όμως υπερβαίνει τα εσκαμμένα και εμφανίζεται «ανυπάκουος» στις εντολές του διεθνούς τζετ των συμφερόντων παρεμβαίνοντας στον αμείλικτο αμερικανορωσικό ενεργειακό πόλεμο. Τολμά να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα της Ελλάδας. Ακυρώνει την Τουρκία ως αποκλειστικό ενεργειακό διαμετακομιστικό κόμβο αμερικανικών συμφερόντων, επεκτείνοντας την ελληνορωσική συμφωνία μέχρι το 2040 με διπλασιασμό των ποσοτήτων φυσικού αερίου.
    Ο Καραμανλής τόλμησε να μπει στο μάτι της μαμάς-Αμερικής και των πανίσχυρων νταβατζήδων. Αλλοίωσε κατεστημένες νοοτροπίες των πανίσχυρων καναλαρχών μια και αυτοί κρύβονταν συνεχώς πίσω και από τους εξοπλισμούς. Πήρε το παιχνίδι πάνω του. Επανέφερε την εθνική αντίληψη για τις διεθνείς σχέσεις σε πλουραλιστική τροχιά. Πραγματοποιεί σχέδια ανεκπλήρωτα και του Κωνσταντίνου Καραμανλή και του Ανδρέα Παπανδρέου. Ο ρόλος του Προέδρου Παπούλια δεν είναι αμελητέος σε αυτή τη στροφή της εξωτερικής μας πολιτικής, σαφώς αντισημιτικής και αντιγεωργοπαπανδρεϊκής. Ο πολυδιάστατος και πολυκεντρικός χαρακτήρας της εξωτερικής μας πολιτικής έρχεται σε αντίθεση με την ασήμαντη θέση που εξασφάλιζε στην Ελλάδα το παγκόσμιο σχέδιο των Αμερικανικών συμφερόντων. Οι Αμερικανοί «φίλοι» μας είναι σφοδρά ενοχλημένοι γι’ αυτό και επικροτούν τα σχέδια αποσταθεροποίησης του Καραμανλή από τον Άπληστο Κύκλο των Νταβατζήδων. Η συνέχεια θα είναι μακρά. Κάτι σαν την ηλίθια περίπτωση των ομολόγων που έσκασε ακριβώς μετά τη συμφωνία «Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολης». Τώρα οι συμφωνίες είναι ακόμα μεγαλύτερες και άρα οι Νταβατζήδες θα είναι ακόμα πιο λυσσαλέοι. Έτοιμοι για το «Βρώμικο 89», no2. Γιατί στη φιλοσοφία των «νέων μέσων» δεν έχει σημασία να αποδεικνύεις αυτά που λες, αλλά να τα λες. Σύμφωνα με τη θεωρία της «μεθοδευμένης σκανδαλολογίας»:οι υποψίες σκανδάλων έχουν πιο ηχηρά αποτελέσματα από τα ίδια τα σκάνδαλα.


    Όταν τα «εργαλεία» των οικονομικών κέντρων εξουσίας και των Αμερικανών βάλλουν σύσσωμα, ενορχηστρωμένα και λυσσαλέα εναντίον μιας «δεξιάς» κυβέρνησης, κυβέρνησης του κεφαλαίου, κάτι δεν πάει καλά!
    Όταν οι ιδεολογικές μήτρες του καθεστώτος και όλα τα πολιτικά, δημοσιογραφικά και πνευματικά τους φερέφωνα θρηνούν για το Ασφαλιστικό, τον ΟΤΕ, τη ΔΕΗ κ.λπ. ή χύνουν ποταμούς δακρύων οργής για τα σκάνδαλα και την κρατική σήψη, τότε κάτι «μαγειρεύεται»!
    Οι πνιγηρές πολιτικές αναθυμιάσει που αναδίδονται από παντού και κυρίως από τους κραγμένους Αμερικανούς πράκτορες των ΜΜΕ δεν θυμίζουν απλώς το μαύρο 1989. Καταγράφουν μια κατάσταση ακόμα πιο εφιαλτική, απείρως χειρότερη και αποκρουστική.


    Οι Πραιτοριανοί της αυτοκρατορίας ουρλιάζουν σαν ύαινες εναντίον της κυβέρνησης. Αν παρακολουθήσει κανείς τα Μέσα Μαζικής Χειραγώγησης και Απάτης και ιδιαίτερα τους Αμερικανούς γενίτσαρους (τους μεγαλοδημοσιογάφους) θα διαπιστώσει αβίαστα ότι έχουν κηρύξει έναν ανελέητο πόλεμο κατά του Καραμανλή, με πρόσχημα τα σκάνδαλα, τη σήψη, τη διάβρωση, την «εξυγίανση». Το πιο σάπιο, διαβρωμένο, διαπλεκόμενο και κατευθυνόμενο κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας μας παραδίδει μαθήματα «δημοκρατίας», «εντιμότητας» και «ήθους»…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΟΙΟΙ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ
    ΧΩΡΑΣ?

    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΑΡΗ...

    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΚΑΙ ΦΥΓΕ ΜΕ ΤΟ
    ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ..

    ΜΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙΣ ΦΙΛΙΠΙΝΕΖΑ ΟΠΩΣ
    Ο ΣΗΜΙΤΗΣ.

    ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ Η ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΛΕΗΛΑΣΙΑ..

    4:40 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΟΙ ΑΘΩΕΣ "ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΕΣ" ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ.
    ΜΠΟΜΠΟΛΙΤΣΑ,ΛΑΜΠΡΑΚΩ,ΤΕΓΟΠΟΥΛΙΝΑ,
    ΚΤΛ..
    ΚΤΛ..
    ΚΡΑΥΓΑΖΟΥΝ..
    ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΣΕΤΕΣ..
    ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ "ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ"..

    ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕΣ?
    ΠΟΣΑ ΤΡΙΣ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ?
    ΠΟΣΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ
    ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ?
    ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ?
    ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ?
    "ΜΕ ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΑ ΣΤΗΜΕΝΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ"?

    3:09 πμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΑΛΗΤΑΚΟ
    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

    ΘΕΛΩ
    ΤΗΝ ΔΕΗ
    ΤΗΝ ΕΥΔΑΠ
    ΤΑ ΚΑΖΙΝΑ
    ΤΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ
    ΤΑ..
    ΤΟ..
    ΤΗΝ...
    TA EΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ
    ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΕΦΥΡΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
    ΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ
    ΤΑ..
    ΤΟ..
    ΤΙΣ ΜΑΡΙΝΕΣ
    ΤΗΝ....
    ΟΛΑ ΟΛΑ ΟΛΑ ΟΛΑ

    ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ-ΤΖΕΚΟΥ

    ΔΩΣΤΑ ΜΟΥ
    ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ...
    ΕΧΩ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΣΕΤΕΣ


    ΕΝΑ ΔΥΟ ΤΡΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΙΚΡΑ 89
    ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

    ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ-EKBIASTES

    4:40 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΤΑ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΑ ΕΝΤΥΠΑ
    ΝΕΑ,ΕΘΝΟΣ,ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ,Ε.Τ.
    ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟΝ
    ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΥΠΟΚΛΟΠΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ
    ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΑΝΟΙΚΤΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
    ΜΕ ΚΑΣΕΤΕΣ.

    ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΣΕΤΕΣ ΚΡΑΥΓΑΖΟΥΝ..
    ΑΘΩΕΣ..ΤΑΚΤΙΚΕΣ...ΤΣΕΚΟΥ..
    ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ?
    ΕΝΑΝ ΑΠΛΟ "ΔΙΟΡΙΣΜΟ"?
    Η ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.
    ΙΣΩΣ Η ΤΣΕΚΟΥ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ
    ΣΑΝ "ΜΗΝΥΜΑ"..
    ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΑ τζεκο-ΜΜΕ-εκβιαστες
    "ΑΠΕΙΛΟΥΝ" ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

    3:10 πμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ
    ΤΑ ΜΜΕ.
    ΔΕΝ ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΣΕΚΟΥ?
    ΤΙ ΕΛΕΓΕ ΑΥΤΗ ΣΤΟΝ ΖΑΧΟ?
    "ΕΧΩ ΚΑΣΕΤΑ".."ΔΙΟΡΙΣΕ ΜΕ"
    ΤΙ ΜΥΝΗΜΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ ΣΤΟΝ
    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ?
    ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΣΕΤΕΣ ΠΟΛΛΕΣ..
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΠΑΙΖΟΥΝ?
    ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟΥΝ ΤΑ
    ΤΣΕΚ0-ΜΜΕ?
    ΤΙ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ?
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΕΓΓΑΡΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ
    ΔΑΚΤΥΛΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΙ "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ"
    ΤΟΝ ΑΠΕΙΛΗΣΑΝ ΟΤΙ

    ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΙΞΟΥΝ ΣΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΩΝ 8.

    ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΚΥΛΙΑ
    ΗΘΕΛΑΝ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΤΟΥ ΕΞΟΝΤΩΣΗ..

    ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ..ΚΑΤΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ.. ΑΙΜΑ..ΚΡΕΑΣ..ΜΥΑΛΑ.

    Η ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ
    ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    ΠΡΑΞΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ
    ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΜΜΕ-ΕΚΒΙΑΣΤΩΝ
    ΕΛΠΙΖΩ Η ΘΥΣΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΗ


    "ΘΕΛΕΤΕ ΑΙΜΑ"?
    "ΘΕΛΕΤΕ ΚΡΕΑΣ ΣΤΗΝ ΑΡΕΝΑ"?
    "ΘΑ ΤΟ ΕΧΕΤΕ"


    ΘΑ ΤΟ ΕΧΕΤΕ...

    ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΞΗ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ..
    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ..
    ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΜΙΝΤΙΑΚΗ ΧΟΥΝΤΑ..

    ΑΞΙΟΣ..


    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
    ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ.
    ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ
    "ΝΕΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΘΕΛΕΤΕ
    ΑΙΜΑ,ΚΡΕΑΣ"?
    ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΛΗΤΕΣ..
    ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ
    ΤΩΝ ΜΜΕ.


    TΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΑ ,ΕΚΒΙΑΖΟΜΕΝΑ,
    ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.
    ΛΙΓΟΥΡΙΑ ΤΗΣ ΜΙΝΤΙΑΚΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ.
    ΣΑΣ ΠΗΡΕ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ Ο ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ.
    Η ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ ΗΤΑΝ ΜΙΑ
    ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΣΤΗΝ
    ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΔΩΝ ΕΚΒΙΑΣΤΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΝΕΑ ΜΕΓΚΑ-ΛΗ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

    ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ΝΕΟΣ ΑΓΩΓΟΣ.
    ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ
    ΠΡΕΣΒΕΙΑ.
    ΘΑ ΠΑΡΕΧΕΙ ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΣΕΤΕΣ
    ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ.

    ΤΡΙΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΘΑ ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΙ Ο ΑΓΩΓΟΣ..


    ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
    ΜΠΟΥΣ-ΝΤΟΠΙΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ-ΝΤΑΒΑΔΩΝ-ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΩΝ-ΣΗΜΙΤΙΚΩΝ
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

    Ο ΑΓΩΓΟΣ ΤΩΝ ΥΠΟΚΛΟΠΩΝ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ..

    "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ" ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ
    ΤΗΝ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΕ ΥΛΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΛΑΚΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΑΚΙΑ.
    ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ "ΡΕΠΟΡΤΑΖ" ΤΙΣ ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ
    ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ.
    "ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ" ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΤΙΣ "ΠΗΓΕΣ" ΤΟΥΣ..
    ΣΤΟ ΕΛΛΑΝΤΑ,"ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟ" ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ
    ΤΟΥ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΩΝ ΚΥΠΑΤΖΗΔΩΝ..
    Ε ΡΕ ΓΑΜΗΣΙ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σφόδρα ενοχλημένος ο Καρατζαφέρης με την εμπλοκή των βουλευτών του στη Ζαχοπουλειάδα.


    Έντονα ενοχλημένος είναι ο Κατατζαφέρης από τον Γεωργιάδη και τον Πλεύρη και τα σενάρια που θέλουν είτε αυτονομημένη ομάδα σκληρής ακροδεξιάς μέσα στο κόμμα του, είτε ομάδα του ΛΑΟΣ, ουρά των νταβατζήδων και του ΠΑΣΟΚ. Ιδίως η εμπλοκή του πατέρα Πλεύρη ενισχύει την άποψη περί αυτονομημένων κύκλων που τα έχει βρει με πανίσχυρους εκδότες(εξού και η υπερπροβολή Γεωργιάδη) και με αυτόνομα παράκεντρα ΠΑΣΟΚ που έχουν στόχο σκληρή αντιΚαραμανλική γραμμή, αδιαφορώντας πλήρως για «παράπλευρες απώλειες». Ο περίεργος αυτός κύκλος νταβατζήδων, σκληροπασόκων και ακραιολάος πιστεύει ότι μόνο με ακραία κατά μέτωπον επίθεση, το ΛΑΟΣ θα εισπράξει πολιτικά κέρδη από το νεοδημοκρατικό ακροατήριο.

    Το ερώτημα που βασανίζει τον Καρατζαφέρη είναι γιατί οι βουλευτές του δεν τον ενημέρωσαν άμεσα για την «εμπλοκή» Κουτελίδα στο γραφείο Πλεύρη, για την επιστολή Κουτελίδα και τις προθέσεις του. Οι εξηγήσεις που δίνουν, ότι θα τον ενημέρωναν μετά τις διακοπές δεν του αρκούν.



    Οι αμφιβολίες ενισχύονται ακόμα περισσότερο με τον πολιτικό αυτοπροσδιορισμό του Ηρακλή Κουτελίδα:«Ως φοιτητής ήμουν στην Πανσπουδαστική, αλλά στη συνέχεια με κέρδισε ο χώρος της Κεντροαριστεράς, από τον οποίο ξεκίνησαν πολλοί δημοδιδάσκαλοι της πολιτικής….». που σημαίνει ότι ο Κουτελίδας κινούνταν στο χώρο του Πασόκ γεγονός που δεν τον εμπόδιζε καθόλου να «συνεργάζεται» πλήρως με ιδεολογικούς του αντιπάλους(!). Βλέπετε ο σκοπός αγιάζει τα μέσα και το Πασόκ γνωρίζει πολύ καλά και τον σκοπό και τα μέσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ραγδαίες οι εξελίξεις στην SIEMENS_GREECE




    Μόλις άρχισαν να διαρρέουν πληροφορίες σχετικά με την κατάθεση του πρώην μεγαλοστελέχους στον Γερμανό ανακριτή αμέσως τα κεντρικά απαίτησαν και πέτυχαν την απομάκρυνση του Γενικού Διευθυντή της εταιρείας στην Ελλάδα Χριστοφοράτο του οποίου η εμπλοκή στο σκάνδαλο είναι άμεση. Θεωρείτε ότι ο Χριστοφοράτος έστελνε τα μιζόχαρτα στα κεντρικά σύμφωνα με το στέλεχος της γερμανικής SIEMENS. Ο Χριστοφοράτος γνωρίζει από μέσα όλο το «σύστημα Σημίτη» που τα πήρε χοντρά και απαιτούσε με αυθάδεια όλο και μεγαλύτερες MIESENS.



    Είχε προηγηθεί η απομάκρυνση του Πρόδρομου Μαυρίδη, ο οποίος ήταν υπεύθυνος των «ειδικών λογαριασμών» της εταιρείας στα Βαλκάνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Είμαι ΠΑΣΟΚ, Ich Liebe Dich MIESENS_SIEMENS


    Εταιρείες μαϊμού είχαν στήσει οι αγωνιστές της δημοκρατίας και οι αρχισυνδικαλιστήριοι για να διακινούν τις τεράστιες ΜΙΖΕΣ που απαιτούσαν φορτικά από τις εταιρείες που ήθελαν να κάμουν παιχνίδι στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Διαμεσολαβητής στο κόλπο της SIEMENS ανέλαβε η Διοίκηση του ελληνικού παραρτήματος που έστησε ένα σύστημα ψεύτικων εταιρειών για να διακινεί ευκολότερα το μαύρο χρήμα. Λαδώθηκαν όλα τα κόμματα που μπορούν να επικαλεστούν ότι «έκοβαν κουπόνια», παράλληλα όμως στήθηκε ένα ειδικό γραφείο που λάδωνε υπουργούς και Διοικητές ΔΕΚΟ. Το κορυφαίο στέλεχος της Siemens παραδέχεται ότι όσο μεγαλύτερη δουλειά ζητούσε μια εταιρεία τόσο μεγαλύτερες ήταν οι ΜΙΖΕΣ και τόσο περισσότεροι λαδώνονταν.

    Ειδικά ο ΟΤΕ είχε α­ναγάγει το λάδωμα σε επιστήμη. Η ελληνική SIEMENS παρέδιδε στα κεντρικά, ασταμάτητα, λίστες με ονόματα στελεχών και συνδικαλιστών του ΟΤΕ και άλλων οργανισμών και τα κεντρικά έκοβαν μισθούς που έστελναν σε ειδικούς λογαριασμούς ή έκοβαν «ταρίφες» που παρέδιδαν σε βαλίτσες. Στη λίστα που παρέδωσε το στέλεχος της SIEMENS φιγουράρουν πρωτοκλασάτα στελέχη της ΓΣΕΕ, νομικοί σύμβουλοι(πάλι!) και συνδικαλιστικά όργανα πολλών οργανισμών και δίπλα διάφορα ποσά που απαιτούσαν για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους. Τις λίστες έχουν στα χέρια τους οι ανακριτικές αρχές της γερμανικής δικαιοσύνης. Το στέλεχος αυτό άνοιξε το στόμα του για να διεκδικήσει ηπιότερη καταδικαστική απόφαση από τα σκληρά σε τέτοιες περιπτώσεις γερμανικά δικαστήρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Siemens-Gate» χτυπά το Πασόκ. Βαλίτσες γεμάτες ΜΙΖΕΣ από τη SIEMENS με αγάπη!


    Ειδικό Ταμείο είχε δημιουργήσει η SIEMENS για να κόβει μίζες σε υπουργούς, γραμματείς, φαρισαίους, διοικητές για να πάρουν «μεγάλες δουλειές». Χωρίς μίζα τους είχαν χεσμένους οι Σημιτικοί αχυράνθρωποι. Μέχρι και υπάλληλους του ΟΤΕ, του ΟΣΕ και άλλων οργανισμών λάδωναν. Αυτοί που έπαιρναν τις ΜΙΖΕΣ έχουν ξεσαλώσει σήμερα και ζητάνε ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ. Όπως ακριβώς δε βλέπουν τη συμμορία που έκανε τις τηλεφωνικές υποκλοπές έτσι δε βλέπουν και τη συμμορία που εκβίαζε το Ζαχόπουλο. Γίνονται όμως τιμητές και αυτό πάει πολύ.
    Το μεγαλύτερο σκάνδαλο στην ελληνική ιστορία ήταν και συνεχίζει να είναι το Χρηματιστήριο. Η μεγαλύτερη αναδιανομή πλούτου που έγινε ποτέ στην Ελλάδα. Η αναδιανομή πλούτου ήταν σοσιαλιστικό όνειρο του Πασόκ. Και την έκαμε. Τα άρπαξαν 50 οικογένειες από όλους τους άλλους Έλληνες.
    Έσκασε μύτη όμως και το δεύτερο σε μέγεθος οικονομικό σκάνδαλο και αυτό φυσικά, έγινε επί Κυβέρνησης Σημίτη. Μόνο ένας αρχιερέας της διαπλοκής θα μπορούσε να κρύψει τόσο καλά τέτοια σκανδαλάρα. Η ανοχή των διαπλεκόμενων κέντρων ενημέρωσης άνοιξε την όρεξη των αδηφάγων πράσινων ακρίδων. Γιατί αυτοί τα έπαιρναν χοντρά από αλλού. Φανταστείτε πόσα σκάνδαλα αγνοούμε όταν τα πάντα τότε σκέπαζε η φοβέρα και η σιωπή. Υψηλόβαθμο στέλεχος της Siemens έδωσε κατάθεση σοκ στις Γερμανικές ανακριτικές Αρ­χές που περιέργως δεν έχει ενοχλήσει κανένα στην Ελλάδα, γιατί το μεγαλοστέλεχος της SIEMENS αποκαλύπτει ότι ένα τεράστιο σκυλολόι δημόσιων λειτουργών απαιτούσε και έπαιρνε ΜΙΖΕΣ για να «δώσουν» δουλειά στην εταιρεία στα πλαίσια των Ολυμπιακών Αγώνων.
    Το στέ­λεχος αυτό παρέδωσε στις α­νακριτικές Αρχές, λίστα με τρα­νταχτά ονόματα πολιτικών, διοικη­τών ΔΕΚΟ, αλλά και υψηλόβαθ­μων υπαλλήλων τα οποία απαιτούσαν ΜΙΖΕΣ για να εξασφαλίσει έτσι η Siemens την κυριαρχία στα με­γάλα δημόσια έργα.
    Το ΠΑΣΟΚ και ο Γιωργάκης σφυρίζουν αδιάφορα γιατί νομίζουν ότι «δεν τους βαραίνουν οι αμαρτίες του παρελθόντος». Μήπως τους έχει βαρέσει κάτι άλλο εκεί μέσα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΑΚΡΩΣ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ! ΟΝΤΩΣ Ο ΑΡΧΙΜΑΦΙΟΖΟΣ ΣΗΜΙΤΗΣ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ.
    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ, Ο ΠΡΩΗΝ ΤΗΣ MIESENS ΛΕΓΕΤΑΙ "ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΣ"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Re Lamogia oi germanoi afto to systima eidan oti pernaei stin ellada, ths mizas, kai afto ekanan, pou einai to periergo.

    Ante taliban e taliban

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ο Χριστοφοράκος και ο κολλητός του Πρόδρομος Μαυρίδης που ζει και βασιλεύει σε εταιρεία πληροφορικής νυν συμφερόντων Βαρδινογιάννη και πρώην συμφερόντων Siemens/Μιζενς

    αναζητήστε με Prodromos Mavridis και θα βρείτε ουκ ολίγα άρθρα για τις κομπίνες του, μέχρι Wall Street Journal

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΙ Η ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΥΜΑΧΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ...

    ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΦΡΑΞΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ-ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ-ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΤΟΞΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΙΣΟΓΛΕΝΤΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΗΜΗΤΡΑ!!!!

    ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΕΙ Ο ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ ΣΑΣ Ο ΣΟΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΕΛΣΙΝΚΙ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ!!!

    ΣΑΣ ΜΑΘΑΜΕ ΡΕΕΕΕΕ!!!!

    ΓΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΝΑ ΚΡΥΒΕΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ.....

    ΗΛΕΙΟΣ-ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο λογιστής Τάσος Σιδηρόπουλος στη Βέροια είναι ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΣ. Ενημερώστε τους φίλους σας στη Βέροια ώστε να μην καταστρέψει άλλους πελάτες του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ο λογιστης Τασος Σιδηροπουλος στην Βεροια έχει έναν εχθρό μαλάκα που μας έχει πρήξει τα αρχίδια. Βοηθήστε τον Τάσο Σιδηρόπουλο να του σπάσει τα κόκκαλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ήλειε πατριώτη να υποθέσω ότι μόνο εσύ και όσοι συμφωνούν μαζί σου έχετε το μονοπώλιο στον πατριωτισμό; Όταν άλλοι μάχονταν για τα δικαιώματα των Ελλήνων της Βορείου Ηπείρου (ναι, με φιλελεύθερο λόγο προστασίας των μειονοτήτων), τί ακριβώς κάνατε στην Ηλεία;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Free Sex Videos

    Paris Hilton and Britney Spears Free Sex Video


    http://www.myfaceporn.com

    Teen first virgin !!!

    [u]http://www.myfaceporn.com

    [u][/u]http://www.myfaceporn.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση