GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

H συνομιλία Καμπουράκη - Χίου...

. . Ο Δ. Καμπουράκης ακούγεται να αποκαλύπτει ότι οι δημοσιογράφοι του MEGA είχαν δει ολόκληρο το αμοντάριστο dvd με τους Ζαχόπουλο - Τσέκου...

..
Ο Δ. Καμπουράκης ακούγεται να αποκαλύπτει ότι οι δημοσιογράφοι του MEGA είχαν δει ολόκληρο το αμοντάριστο dvd με τους Ζαχόπουλο - Τσέκου.
Το απομαγνητοφωνημένο κείμενο απο την συνομιλία Καμπουράκη - Χίου:
Χίος: …ότι έγινε μια αναφορά σε μια γυναίκα και έγινε μία αναφορά και από τον Χατζηνικολάου απόψε, που ήρθε στο mega…
Καμπ: Ήρθε μια γυναίκα στο mega τότε, πριν δυο μήνες και βρήκε την Τρέμη.
Χίος: Δεν ήρθε σε σένα;
Καμπ: την Τρέμη βρήκε, με την Τρέμη μιλούσε.
Χίος: Στο mega;
Καμπ: Ναι. Ήρθε μια γυναίκα στο mega, τότε, με την Τρέμη μιλούσε. Το ‘χαμε κουβεντιάσει τότε, εγώ δεν χρειάστηκε να τη δω. Βρήκε την Τρέμη. Λοιπόν, η τύπισσα έλεγε ότι «έχω μια κασέτα», την είχε στα χέρια της. Είχε έρθει με το δικηγόρο της, τον κύριο Νικολιτσόπουλο.
Χίος: πώς;
Καμπ: Ο Νικολιτσόπουλος, αυτός της ΓΣΕΕ.
Χίος: Ο γνωστός;
Καμπ: Ο γνωστός, ο Νικολιτσόπουλος.
Χίος: Τι λες ρε;
Καμπ: Ναι ρε παιδί μου, άκου να σου πω. Αυτή ήταν συμβασιούχος στο υπουργείο πολιτισμού. Άλλο που ήταν νεοδημοκράτισσα και στην παρέα του Καραμανλή και στην παρέα του Ζαχόπουλου και λοιπά και λοιπά, ήταν συμβασιούχος η γυναίκα. Προφανώς τώρα, πίστευε ότι θα την κάνουν μόνιμη. Είτε η παράταξη, είτε ο Ζαχόπουλος. Αυτή πήγε με τη σωρό των υπολοίπων. Δεν την κάνανε, δεν μπορέσανε, δεν θελήσανε. Τη γράψανε στα παπάρια τους και λοιπά και κάποια στιγμή λοιπόν, η κυρία ήρθε στο mega και έδινε μια κασέτα. Στην οποία φαινόταν ο Ζαχόπουλος…
Χίος: Βίντεο ή ηχητικό;
Καμπ: Βίντεο.
Χίος: Α, βίντεο.
Καμπ: Κάμερα, κάμερα, όχι κινητό.
Χίος: Κάμερα κρυφή;
Καμπ: ναι ρε παιδί μου, άκου!
Χίος: Και που τη βρήκε αυτή;
Καμπ: τι να σου πω τώρα. Ε, που να ξέρω.
Χίος: Την είδες εσύ την κασέτα;
Καμπ: Εγώ δεν την είδα. Την είδε η Όλγα όμως.
Χίος: Και τι φαινόταν;
Καμπ: Εκεί φαινόταν ο Ζαχόπουλος, ο οποίος έλεγε, με τα σώβρακα, είδες κάτι άνδρες που έχει δίπλα του ο Καραμανλής, για αυτό γαμάμε καλά και κάτι τέτοιες μαλακίες. Και τον έπαιζε, και τι άνδρες έχει ο Καραμανλής, και έλεγε μαλακίες τέτοιες αυτός, κι αυτή τον έγραφε.
Χίος: πω, πω
Καμπ: Μετά από αυτό όμως, επειδή φαίνεται είναι κάποιας διάρκειας, λέει η Όλγα, μισό λεπτό, τι άλλο έχεις, γιατί πηδιούνται μετά.
Χίος: Πηδιούνται;
Καμπ: Ναι, πηδιόντουσαν. Λέει η Όλγα, δεν θέλω να δω το πήδημα. Προκύπτει από κάπου διότι αυτός την έφερε, αυτή και αυτός, ο δικηγόρος και αυτή, την έφερε λέγοντας ότι ο Ζαχόπουλος την πήδηξε υποσχόμενος να την μονιμοποιήσει. Είναι ποινικό αδίκημα. Παρενόχλησε, κατάλαβες. Λέει η Όλγα, δεν μπορούμε εμείς να δείξουμε αυτό το πράγμα. Και την πήρε και έφυγε.Αν έλεγε κάπου, ναι μωρό μου, έλα εδώ, εγώ θα σε κάνω μόνιμη…
Χίος: Θα το’ παιζε.
Καμπ: Θα μπορούσε να την απομονώσει. Αυτό δεν υπήρχε.
Χίος: Ήταν στο επίπεδο της συνουσίας.
Καμπ: Ναι. Αφού δεν υπήρχε αυτό δεν μπορούσαμε να την κρατήσουμε.
Χίος: Ζήτησε λεφτά;
Καμπ: Πιθανόν. Άκου να σου πω. Δεν έφτασε σε αυτό το επίπεδο. Για αυτό λέω, προφανώς να ήθελε λεφτά συν εκδίκηση προσωπική. Αφού με πήδηξες, δεν με νομιμοποίησες.. Λοιπόν, αυτό είναι το story.
Χίος: Δεν μπορούμε να θεωρήσουμε ότι η Τρέμη, βεβαίως δεν μπορούμε να θεωρήσουμε τη γυναίκα αυτή αναξιόπιστη. Για να στα είπε, σημαίνει ότι ισχύουν, έτσι;
Καμπ: Μα δεν τα είπε μόνο σε μένα. Ήρθε και τα διηγιόταν σε όλους μετά.
Χίος: Η γκόμενα;
Καμπ: Όχι ρε παιδί μου, η Τρέμη.
Χίος: Α, η Τρέμη.
Καμπ: Τελείως άσχετα. Πριν δυο μήνες. Κατάλαβες; Μας έλεγε, παιδιά ο Ζαχόπουλος αυτό, ο γενικός γραμματέας που αυτό, που είχε κάνει τη Νατάσσα αυτό και λοιπά. Γιατί ο Ζαχόπουλος ήταν από την ομάδα των καθηγητών που πήρε τη Νατάσσα ως νηπιαγωγός και την έκανε χειρούργο. Κατάλαβες; Για το τι γίνεται εκεί μέσα;
Χίος: Αυτός τι καθηγητής ήταν;
Καμπ: Αυτός, τώρα δεν ξέρω τι ακριβώς.
Χίος: δεν είναι γιατρός;
Καμπ: Όχι, θα σε γελάσω.
Χίος: Την βοήθησε στο διδακτορικό
Καμπ: Τη βοήθησε στο διδακτορικό από νηπιαγωγός να πάει στην ιατρική και από την ιατρική να πάει στη χειρουργική.
Χίος: Θέλω να σε ρωτήσω το εξής. Επειδή εσύ είσαι ένας αξιόπιστος άνθρωπος, αυτή ήρθε εκεί πέρα θεωρώντας ότι ο Ζαχόπουλος την εξαπάτησε;
Καμπ: Ναι
Χίος: Το ότι την πήδηξε και της υποσχόταν τη σύμβαση;
Καμπ: ναι, ναι, ναι
Χίος: αυτό όμως δεν προκύπτει από την κασέτα.
Καμπ: από την κασέτα δεν προκύπτει.
Χίος: Άρα ήταν γκομενοδουλειά.
Καμπ: Ήταν γκομενοδουλειά. Πιθανόν, να ήλπιζε και αυτή.
Χίος: Και ο άλλος γιατί φούνταρε; Τι πιστεύεις εσύ;
Καμπ: Εγώ δεν πιστεύω ότι πρόκειται για οικονομικές ατασθαλίες και για τέτοιες μαλακίες. Και για οικονομικές ατασθαλίες να πρόκειται, να τα’χει οικονομήσει και να το ξέρει ο Λιάπης, και να το’ πε στον Καραμανλή δεν θα φοβόταν…Υπάρχει πληροφορία ότι αυτή η κασέτα έχει καταλήξει στο alter.
Χίος: στο Μάκη.
Καμπ: Την πήρε ο Μάκης; Ο Χατζηνικολάου; Ένας από τους δυο; Ο Μάκης, ο Νίκος, δεν ξέρω.
Χίος: Θα παίξεις τίποτα από αυτά αύριο εσύ; Εννοώ σαν πληροφορίες, το πρωί.
Καμπ: Ε, αυτά, μη νομίζεις. Δεν έχω τίποτε άλλο.
Χίος: Μαλάκα, είναι καλό θέμα αυτό. παίχτο.
Καμπ: Ε ναι, ρε συ. Είσαι καλά; Δεν έχω τίποτε άλλο.
Χίος: Παίχτο.

71 σχόλια

  1. Φαφλατάς
    Χοντρόπετσος
    Σαχλός
    Κακόγουστα αστεία
    Εκνευρισμένος ψευτοεπαναστάτης
    Επιπόλαιες σκέψεις
    Καρπαζοεισπράκτορας του διαδικτύου
    Αριβίστας
    Εγκάθετος "πολιτικός αναλυτής"
    Ατμήλατη πολιτική κρίση

    Με λίγα λόγια:
    Ο "ΑΓΙΟΣ"=Ο Καμπουράκης του Press.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ήρθε η ώρα του Νικολουτσόπουλου.


    Ο κολλητός του Λοβέρδου.
    Ο βολεμένος του Πολυζωγόπουλου.
    Το φιλαράκι του Θέμου.


    Ξέρουμε ξέρουμε.

    Η έννοια της συλλογικής ευθύνης ισχύει μόνο προς την πλευρά της "επάρατης" Δεξιάς. "Αυτή είναι η Δεξιά" φωνάζει με μάτι που γυαλίζει, ο Κανελάκης(αυτός, τι πίνει και δε μας δίνει;). Οι φίλοι και τα μέλη έχουν απαλλαχθεί προ πολλού από κάθε ευθύνη. Πήραν την απαλλαγή από τη σημαία! Για τους "αποχαρακτηρισμούς" Ζαχόπουλου φταίει όποιος ψήφισε ΝΔ. Τα παιχνίδια με συμβασιούχους, παρακολουθήσεις και εκατομμύρια €, της πράσινης παρέας, δεν αφορούν καν την παρέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Mega σκάνδαλο:"Καλαμπουράκης".


    sofistis
    Το σκάνδαλο του ΜΕΓΚΑ έχει πλέον αποκαλυφθεί. Δεν πρόκειται για μια ροζ ιστορία αλλά για τη δράση του μεγαλύτερου καναλιού της χώρας πού πλήττει ευθέως τους θεσμούς και τη δημοκρατία. Τι περιμένει ο κ. Σόμπολος για να παραιτηθεί; Ποιος του έδωσε το δικαίωμα να νομιμοποιεί ως πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ με την παρουσία του και τις υπηρεσίες του μια «δημοσιογραφία» πού ντροπιάζει πρώτα απ όλους τους ίδιους τους δημοσιογράφους;
    Τα γεγονότα είναι γνωστά γνωστά. Η κα Τρέμη και τουλάχιστον ο Δ/ντής και πρώην σύζυγός της κ. Χρήστος Παναγιωτόπουλος είδαν το DVD. Αυτό έχει πλέον αποκαλυφθεί και το ομολογεί ο Καμπουράκης. Το ΜΕΓΚΑ σκάνδαλο αρχίζει λοιπόν σχεδόν δύο μήνες πριν πέσει ο Ζαχόπουλος στον ακάλυπτο. Αρχίζει απ τη στιγμή πού είδαν το DVD πού τους έδωσε η εκβιάστρια Τσέκου μαζί με τον συνεργάτη της και νομικό σύμβουλο της ΓΕΣΕΕ κ. Νικολουτσόπουλο και το έμπειρο δημοσιογραφικό μάτι τους διαπίστωσε, όχι μόνο ότι δεν «ρίχνει την κυβέρνηση» όπως τους υποσχέθηκαν, αλλά ότι είναι απλώς ροζ, άνευ ουδεμίας πολιτικής σημασίας, γιαυτό και το απέρριψαν..(!)
    Γιατί οι εντεταλμένοι του Μέγκα δεν ενημέρωσαν αμέσως τον εισαγγελέα για την επίσκεψη των εκβιαστών στο κανάλι τους πριν πέσει ο Ζαχόπουλος και άφησαν να εξελιχθεί ο εκβιασμός με συνέπεια τουλάχιστον δύο αυτοκτονίες; Μήπως οι εντεταλμένοι του ΜΕΓΚΑ, εκτός των άλλων, έχουν και ποινικές ευθύνες για συγκάλυψη εκβιασμού; Γιατί όταν έπεσε ο Ζαχόπουλος είπαν ψέματα ότι δεν είδαν το DVD; Μήπως γιατί αν ομολογούσαν ότι δεν υπήρχε πολιτικό θέμα δεν θα μπορούσαν να εκτελέσουν την σκοτεινή αποστολή τους; Τι επιδιώκουν όταν ακόμα και σήμερα βγαίνουν θρασύτητα και αναρωτιούνται για το τρομερό μυστικό πού κρύβει το κομμένο DVD ενώ έχουν δει ότι δεν κρύβει τίποτα; Άλλωστε το ίδιο DVD πού πήγε η Τσέκου στο ΜΕΓΚΑ πήγε και στον Θέμο! Ενδεχομένως η ίδια η Τσέκου, πριν ξεκινήσει για τα κανάλια, προσπάθησε να κόψει κάπως το πρόσωπο της. Αυτό είναι λογικό..
    Τι κάνει λοιπόν το ΜΕΓΚΑ; Ένα είναι βέβαιο. Ότι αυτό πού κάνει δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την δημοσιογραφία και την ενημέρωση. Απομένουν λοιπόν δύο τινά: Είτε προσπαθεί να απαξιώσει πλήρως την κυβέρνηση και να την ρίξει στον “ακάλυπτο”, είτε να την εκβιάσει. Άλλη εξήγηση δεν υπάρχει. Είτε δηλαδή προσπαθεί να δρομολογήσει νέες πολιτικές εξελίξεις ερήμην του λαού, είτε τα συμφέροντα έχουν βάλει στο μάτι κάποια μεγάλα έργα και πακέτα.. Το πιθανότερο είναι να ισχύουν και τα δύο. Οι κυβερνήσεις, η πολιτική και οι πολιτικοί είναι τόσο τρομοκρατημένοι, ανίσχυροι και ανίκανοι μπροστά στην δικτατορία των καναλιών και των μεγάλων συγκροτημάτων του τύπου, που όχι μόνο πέφτουν σαν ώριμα φρούτα, αλλά και την τελευταία στιγμή, μόλις πριν ακουστεί ο γδούπος τους στον ακάλυπτο, προλαβαίνουν να υπογράφουν και ένα δυό μεγάλα έργα για αυτούς πού τους έσπρωξαν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χίος: Την είδες εσύ την κασέτα;
    Καμπ: Εγώ δεν την είδα. Την είδε η Όλγα όμως.



    Καμπ: Μετά από αυτό όμως, επειδή φαίνεται είναι κάποιας διάρκειας, λέει η Όλγα, μισό λεπτό, τι άλλο έχεις, γιατί πηδιούνται μετά.

    Χίος: Πηδιούνται;

    Καμπ: Ναι, πηδιόντουσαν.



    Χίος: Ήταν στο επίπεδο της συνουσίας.

    Καμπ: Ναι. Αφού δεν υπήρχε αυτό δεν μπορούσαμε να την κρατήσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και μόνο ότι είναι φίλος με τον Χίο, μου είναι αδιάφορος.

    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ΤΡΕΜΗ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΨΕΥΔΟΡΚΙΑ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χίος: Την είδες εσύ την κασέτα;
    Καμπ: Εγώ δεν την είδα. Την είδε η Όλγα όμως.



    Καμπ: Μετά από αυτό όμως, επειδή φαίνεται είναι κάποιας διάρκειας, λέει η Όλγα, μισό λεπτό, τι άλλο έχεις, γιατί πηδιούνται μετά.

    Χίος: Πηδιούνται;

    Καμπ: Ναι, πηδιόντουσαν.



    Χίος: Ήταν στο επίπεδο της συνουσίας.

    Καμπ: Ναι. Αφού δεν υπήρχε αυτό δεν μπορούσαμε να την κρατήσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Χατζηνικολάου πέταξε στην αρένα τον Κουκοδήμο.


    Στημένο show "Χ'νικολάου-30φυλλόπουλου" να πετάξουν στη σέντρα τον Κουκοδήμο. Άλλη μια προσπάθεια να φύγουν από πανω τους οι "υποψίες" που υπονόησε το άλλο όργιο ο Καμπουράκης. Ουπς! Συγνώμη μου ξέφυγε. Μα το είπα; Όχι δεν το είπα! Ο Χαρδαβέλας μάλιστα, υπονούσε ώρα πριν, ότι έρχεται "λουτρό αίματος" για την Κυβέρνηση.

    Ο ίδιος ο 30φυλλόπουλος μας έχει μπερδέψει για το "φίλο" του, Κουκοδήμο. Τι ήθελε τελικά στην ταράτσα που παραλίγο να βουτήξει στο κενό. Πήγε μόνος του επειδή απλά άκουσε "κάτι" (...σε όλη την Ελλάδα συζήταγαν για τα πεντάμαυρα του Θέμου, στη Βουλή δεν το ήξεραν); Ή εκτελούσε διερευνητική αποστολή εκ μέρους Κλάδά. Θα μας τρελάνει; Τον κατέβασε στο σαλόνι γιατί εκεί είχε ετοιμάσει τα γνωστά σύνεργα "καταγραφής"; Ξέρει ο Μάκης. Ένα σαλόνι στούντιο. Βλέπετε από πίσω παίζονται εκατομμύρια € και όχι δαχμούλες!


    Ο Κουκοδήμος πάντως θα κληθεί σύντομα από τον Καραμανλή να ξεκαθαρίσει το τοπίο, αφού ο Χατζηνικολάου το είπε, μάλλον του ξέφυγε και η κατάσταση έχει ξεφύγει γενικώς. Από κει που ήθελαν να "πέσει η Κυβέρνηση", τελικά μας έχουν μπουχτήσει στο ψέμα. Τελικά βγάζουν τα μάτια τους, δεν ξέρουν τι τους φταίει και νέο 89 δεν βλέπουν νά' ρχεται!!!


    Προσωπικά, δεν θα με παραξένευε καθόλου να έχουν δει όλοι τους, το ροζ dvd. Ένα μάτσο βιόλες είναι. Ξερά μπουμπούκια του κακού Απλώς ο Ζαχόπουλος τρελάθηκε, σάλταρε και τα χάλασε όλα. Respect. Καλά να πάθουν!!!
    [Ο Κουκοδήμος ανήκει σε μια γενιά αθλητών των οποίων οι διακρίσεις έβγαλαν τον ελληνικό στίβο από τα πέτρινα χρόνια και τον οδήγησαν στις διεθνείς επιτυχίες και την αναγνώρηση. Μαζί με τη Βούλα Πατουλίδου, την Νίκη Μπακογιάννη και τον Λάμπρο Παπακώστα υπήρξε η αφορμή για την οργάνωση του στίβου σε επαγγελματικά πρότυπα από τις αρχές της δεκαετίας του 1990, και την ανάδειξη πάρα πολλών νέων αθλητών. Γεννήθηκε στη Μελβούνη, στις 14 Σεπτεμβρίου 1969 είναι πρώην πρωταθλητής και ολυμπιονίκης στο άλμα εις μήκος. Έζησε τα παιδικά και εφηβικά του χρόνια στην Πιερία. Συγκεκριμένα, η καταγωγή του είναι από τον Άγιο Δημήτριο. Ξεκίνησε την καριέρα του στον Αρχέλαο Κατερίνης και είχε προπονητή το Γιάννη Παπαγεωργίου.]


    Ο Κουκοδήμος είναι παλίκαρος, εσείς οι Θεμομάκηδες,είστε οι βρωμιάρηδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΒΓΗΚΕ ΣΤΟ ΥΟUTUBE

    http://www.youtube.com/watch?v=kdODKEA0b_I

    παιδιά περάστε το

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αγαπητοί μου φίλοι.

    Πάντα χρήσιμα συμπεράσματα και παρατηρήσεις στη διάθεση σας.

    Αξίζει να διαθέσετε δυο λεπτά από το χρόνο σας για να μελετήσετε το παρακάτω κείμενο.. Τα λέει όλα…Η ιστορία που ακολουθεί είναι αληθινή και συνέβη πριν 2 περίπου χρόνια αρχές καλοκαιριού σε ένα μικρό νησί του Αιγαίου, που είχα επισκεφτεί για επαγγελματικούς λόγους. Η δουλειά τελείωσε νωρίς και αποφάσισα να πάω για ένα μπάνιο. Διάλεξα μια ερημική παραλία και βούτηξα αμέσως στα δροσερά νερά. Ήταν οι πρώτες μέρες του Ιουνίου, οι τουρίστες δεν είχαν έρθει ακόμη και οι ντόπιοι δεν φαίνονταν να ενδιαφέρονται για την θάλασσα, οπότε η μικρή παραλία ήταν τελείως έρημη. Αποφάσισα να βγάλω το μαγιό μου για να απολαύσω καλύτερα το νερό και τον ήλιο.

    Είχα ξαπλώσει μπρούμυτα, διάβαζα ένα βιβλίο και κόντευε να με πάρει ο ύπνος, όταν με την άκρη του ματιού μου διέκρινα μια κίνηση. Κάποιος κατηφόριζε από τον κεντρικό δρόμο προς την παραλία. Για μια στιγμή σκέφτηκα να ξαναβάλω το μαγιό μου, αλλά το μετάνιωσα. Σιγά σιγά άρχιζα να ξεχωρίζω τον άνθρωπο που ερχόταν προς το μέρος μου. Ήταν κοντός, περίπου 1.65 γύρω στα 40, ενώ από τα ρούχα του κατάλαβα, ότι ήταν μάλλον κάποιος αλλοδαπός εργάτης. Φορούσε παλιό γκρι φανελένιο παντελόνι, μακρύ πουκάμισο και κάτι φθαρμένα αθλητικά παπούτσια. Πρέπει να έσκαγε από την ζέστη. Τον είδα να πλησιάζει, αλλά δεν κουνήθηκα, παρέμενα ξαπλωμένος μπρούμυτα, ενώ η ιδέα ότι το κωλαράκι μου ήταν εκτεθειμένο εκτός από τον ήλιο και στα μάτια ενός άγνωστου άντρα, έκανε το καβλί μου να ξυπνήσει λίγο. Ο άγνωστος πέρασε ακριβώς από δίπλα μου, σήκωσε το χέρι του με χαιρέτησε και μετά προχώρησε γύρω στα 10 μέτρα παρακάτω και έκατσε στην άμμο.

    Συνέχισα να διαβάζω το βιβλίο μου ενώ με την άκρη του ματιού μου παρακολουθούσα και τον άγνωστο. Δεν πέρασαν 10 λεπτά και τον είδα να σηκώνεται και να έρχεται πάλι προς το μέρος μου. Εγώ εξακολουθούσα να είμαι ξαπλωμένος μπρούμυτα, ενώ πίεζα την σηκωμένη μου πούτσα πάνω στην πετσέτα θαλάσσης. Τώρα πια και να ήθελα δεν θα μπορούσα να σηκωθώ αφού θα γινόμουν ρόμπα.

    - Μήπως έχεις τσιγάρο; μου είπε

    - Ναι βέβαια, μισό λεπτό είπα και έψαξα να βρω το πακέτο μου.

    - Θέλεις παρέα ή να φύγω; με ρώτησε

    - Μείνε, του απαντάω, μόνος μου είμαι και δεν περιμένω παρέα

    Πιάσαμε ψιλοκουβέντα και έμαθα ότι τον λέγανε Ηλία, ήταν από την Αλβανία και δούλευε εργάτης σε κάτι έργα στο λιμάνι του νησιού.

    - Είσαι παντρεμένος; τον ρώτησα

    - Ναι, αλλά γυναίκα μου είναι Αλβανία και έχω να την δω 3 μήνες. Δύσκολα άμα δεν έχει γυναίκα.

    - Έλα ρε, σε λίγο θα γεμίσει το νησί τουριστριούλες και κάτι θα γίνει μην στεναχωριέσαι

    - Μπα, δεν αρέσει επειδή είμαι από Αλβανία, προτιμούν Έλληνες. Εσύ έχεις γυναίκα;

    - Μπα όχι αυτόν τον καιρό, απάντησα

    - Γιατί δεν αρέσει εσένα γκόμενες: Ωραίος είσαι, γιατί δεν έχεις;

    - Πως μ’ αρέσουν, είπα και χαμογέλασα

    Συνεχίσαμε την κουβέντα, ενώ σιγά σιγά ο Αλβανός άρχισε να με ακουμπάει με το χέρι του, πρώτα λίγο στην πλάτη φιλικά, μετά μου χάιδεψε τα μαλλιά, ενώ όσο έβλεπε ότι εγώ δεν τραβιόμουν, τόσο ανοιγόταν. Ξαφνικά έβαλε την χερούκλα του λίγο πάνω από το γόνατό μου και ενώ συνεχίζαμε να μιλάμε, άρχισε να με χουφτώνει και να ανεβαίνει προς τα πάνω. Εγώ είχα λιώσει από κάβλα και μάλλον το είχε καταλάβει. Γύρισα ανάσκελα και είδε ότι το καβλί μου είχε γίνει πέτρα. Γέλασε λίγο, το έδειξε με το χέρι του και είπε

    - Μάλλον εσένα δεν αρέσει γυναίκες. Προτιμάς άντρες ρε;

    - Μου αρέσουν και οι άντρες και οι γυναίκες. Εσύ έχεις κάνει κάτι με άντρα;

    - Όχι δεν έχω κάνει, μου απάντησε και τον είδα να βάζει το άλλο του χέρι στο καβλί του και άρχισε να το τρίβει πάνω από το παντελόνι.

    Σήκωσε το χέρι του και μου χούφτωσε δυνατά το στήθος. Λίγο πριν το αφήσει, έπιασε με τα δύο δάχτυλα την ρώγα μου και την τράβηξε ελαφρά. Βόγκηξα και το καβλί μου συσπάστηκε μόνο του. Λίγο ακόμη και θα έχυνα επιτόπου. Ανέβασε το χέρι του πιο πάνω και άρχισε να μου χαϊδεύει το μάγουλο

    - Πουστράκι είσαι ρε; με ρώτησε

    Αντί για απάντηση σηκώθηκα στα τέσσερα, σήκωσα λίγο το κεφάλι μου προς τα πάνω και πήρα το δάχτυλό του στο στόμα μου και άρχισα να το πιπιλάω, σαν να ήταν ψωλή. Γρήγορα πήρα και 2ο και 3ο δάχτυλο στο στόμα και άρχισα να τα ρουφάω όλα μαζί. Η ιδέα ότι ήμουν γυμνός σε μια παραλία, γονατιστός μπροστά σε έναν Αλβανό και μου γάμαγε το στόμα με τα δάχτυλα του, με τρέλαινε. Είχα χάσει τον έλεγχο. Θα έκανα ότι μου έλεγε. Τράβηξε τα δάχτυλά του από το στόμα μου, τα σκούπισε στο πρόσωπο μου και μου έριξε ένα ελαφρύ χαστούκι.

    Πήρε ένα από τα τσιγάρα μου το άναψε και σηκώθηκε όρθιος κοιτάζοντας προς την θάλασσα. Όπως ήμουν γονατιστός ολόγυμνος πάνω στην πετσέτα μου, το πρόσωπο μου ήταν στο ύψος του καβλιού του. Από το φούσκωμα στο παντελόνι του κατάλαβα ότι είχε φτιαχτεί κι αυτός όσο κι εγώ. Με χέρια που έτρεμαν από την κάβλα έσκυψα προς το μέρος του ξεκούμπωσα το παντελόνι του και κατέβασα το φερμουάρ. Δεν είπε τίποτε, αλλά γύρισε το κεφάλι του προς την μεριά του δρόμου, για να ελέγχει αν έρχεται κανένας. Έπιασα με τα χέρια μου το εσώρουχό του και το κατέβασα λίγο. Η πούτσα του ήταν κάγκελο και μόλις απελευθερώθηκε από το ελαστικό εσώρουχο πετάχτηκε σαν ελατήριο και με χτύπησε κάτω από το σαγόνι. Ήταν λίγο πιο μεγάλη από την δικιά μου, γύρω στα 15-16 εκατοστά, αλλά ήταν πολύ χοντρή. Χοντρόπουτσα κανονική ενώ στην άκρη το κεφαλάκι ήταν ακόμη πιο μεγάλο και φουσκωμένο.

    Χωρίς να χάσω καιρό άνοιξα το στόμα μου το ρούφηξα αμέσως. Έβγαλα έξω την γλώσσα και έγλειφα παντού την πούτσα του Αλβανού σαν να ήταν παγωτό. Έγλειψα τα αρχίδια του, ενώ του βάραγα μαλακία με το ένα χέρι, έριχνα πουτσοσκάμπιλα μόνος μου και τον ρούφαγα όσο πιο βαθιά μπορούσα. Έκανα ότι μπορούσα για να ευχαριστήσω τον γαμιά μου, ενώ είχα ξεχάσει τελείως ότι ήμουν σε μια παραλία και ανά πάσα στιγμή μπορούσε να έρθει κάποιος. Ενώ ακόμη κάπνιζε, έβαλε το άλλο χέρι του στο κεφάλι μου και άρχισε να με σπρώχνει προς το καβλί του, να μου τον χώνει όλο και πιο βαθιά όλο και πιο γρήγορα. Σε λίγο μου γάμαγε τα μούτρα κανονικά, ενώ εγώ πνιγόμουν και είχα γεμίσει την ψωλή του και τα μούτρα μου με σάλια. Δεν έμοιαζε να τον νοιάζει και συνέχισε να με ταΐζει ψωλή όλο και πιο άγρια. Ξαφνικά και ενώ εγώ ήμουν έτοιμος να χύσω, μου δίνει μια σπρωξιά και με ρίχνει ανάσκελα προς τα πίσω.

    - Κάποιος έρχεται… ντύσου, ενώ άρχισε πανικόβλητος να προσπαθεί να βάλει την όρθια ψωλή του μέσα στο παντελόνι.

    Γύρισα προς τον δρόμο και είδα να κατεβαίνει κάποιος προς την θάλασσα. Δεν μας είχε δει ακόμη, αλλά από στιγμή σε στιγμή θα μπαίναμε στο οπτικό του πεδίο. Έπιασα γρήγορα το σορτσάκι μου και το έβαλα. Είχα κι εγώ το ίδιο πρόβλημα με την πούτσα μου. Δεν χώραγε με τίποτα μέσα. Ευτυχώς αυτός που κατέβαινε, έκατσε στην άλλη άκρη της παραλίας, περίπου 50 μέτρα μακριά μας και τον είδα να ετοιμάζεται για μπάνιο.

    - Δεν έχεις κανένα μέρος να πάμε; τον ρώτησα με φωνή που έτρεμε ακόμη

    - Όχι δεν μένω μόνος. Εσύ;

    - Ούτε εγώ.

    - Έχει λίγο πιο κάτω ένα παλιό σπίτι. Θέλεις να πάμε εκεί να σε γαμήσω;

    - Πάμε όπου θέλεις, του απάντησα. Πού είναι ;

    - Θα πάω εγώ και εσύ έλα από πίσω

    Σηκώθηκα έβαλα τα παπούτσια μου, μάζεψα τα πράγματά μου και άρχισα να τον ακολουθώ. Λίγο πριν τελειώσει η παραλία έστριψε προς τα πάνω μπήκε σε κάτι ψηλά χόρτα και χάθηκε από τα μάτια μου. Όταν πλησίασα κι εγώ, είδα ένα μικρό μονοπάτι ανάμεσα στα χόρτα και χώθηκα. Με περίμενε λίγα μέτρα παρά κάτω. Μόλις τον έφτασα με άρπαξε άρχισε να με φιλάει, ενώ το ένα του χέρι μπήκε κάτω από το σορτσάκι μου και άρχισε να μου χουφτώνει δυνατά τον κώλο. Εγώ από την άλλη έβαλα το χέρι μου πάνω στο καβλί του και άρχισα να το τρίβω πάνω από το παντελόνι του. Αρχίσαμε να περπατάμε μαζί στο μονοπάτι, ενώ το χέρι του συνέχιζε να με χουφτώνει πότε πάνω και πότε μέσα από το μαγιό. Σε λίγο είδα το σπίτι, που μου έλεγε. Ήταν ερείπιο. Δεν είχε πόρτες, παράθυρα και σκεπή. Μόνο 4 τοίχοι έστεκαν, ενώ μέσα είχαν φυτρώσει ψηλά αγριόχορτα.

    - Εσύ πρώτα και περίμενε. Μη μας δουν μαζί

    Προχώρησα και μπήκα. Ακούμπησα την τσάντα μου στο χώμα, έβγαλα το σορτσάκι μου, γονάτισα δίπλα σε έναν τοίχο και περίμενα γυμνός τον γαμιά μου. Μετά από λίγο άκουσα βήματα πάνω στα χόρτα, να πλησιάζουν. Για μια στιγμή φοβήθηκα, μήπως είναι κανένας άλλος και με δει έτσι, αλλά ευτυχώς ήταν αυτός, που περίμενα. Προχώρησε προς το μέρος μου, στάθηκε μπροστά μου, ξεκούμπωσε το παντελόνι του και το κατέβασε ως τα γόνατα, όπως και το εσώρουχό του. Η ψωλή του στεκόταν όρθια λίγα εκατοστά από τα μούτρα μου. Την έπιασε με το χέρι του και άρχισε να μου ρίχνει πουτσοσκάμπιλα και να την πιέζει πάνω στα χείλια μου. Άνοιξα το στόμα και την ξαναρούφηξα ενώ ο Αλβανός με είχε πιάσει από τα μαλλιά και με καθοδηγούσε. Με έβαλε να του γλείψω τα αρχίδια ενώ του χάιδευα το καβλί, μου γάμησε τα μούτρα δυνατά, σαν να ήταν μουνάκι, με μπούκωνε με τα αρχίδια του, ενώ εγώ ζοριζόμουν και πνιγόμουν, αλλά δεν τα παράταγα και έκανα ότι μπορούσα, για να τον ευχαριστήσω. Κάποια στιγμή ενώ με είχε μπουκωμένο με το καβλί του, ένιωσα και την δικιά μου ψωλή να είναι έτοιμη να εκραγεί και χωρίς καν να την ακουμπήσω, άρχισε να χύνει δυνατές ριπές, που έπεφταν πάνω στα μπούτια μου. Ήταν απίστευτο! Είχα καυλώσει τόσο πολύ με την πούτσα που ρούφαγα, που το καβλί μου έχυσε μόνο του.

    Ο Αλβανός δεν κατάλαβε τίποτε και συνέχισε να με ταΐζει με την πούτσα του. Σε κάποια φάση την έβγαλε από το στόμα μου ενώ μια λεπτή γραμμή από σάλιο απλωνόταν από το πουτσοκέφαλό του ως τα χείλη μου.

    - Θέλεις να σε γαμήσω; Γύρνα να στον βάλω λίγο

    - Έχεις καπότα; τον ρώτησα

    - Όχι είμαι καθαρός, γύρνα να στον βάλω λίγο

    - Χωρίς καπότα δεν γίνεται, του απάντησα

    - Καλά τότε, ρούφα να σε χύσω έτσι

    Ξαναόρμησα στην ψωλή του και άρχισα να τον γλείφω και να τον τρομπάρω, όσο καλύτερα μπορούσα. Γρήγορα τον άκουσα να ανασαίνει πιο γρήγορα, ενώ έλεγε και κάτι μέσα από τα δόντια του στα αλβανικά, που δεν κατάλαβα. Με μια κίνηση με έσπρωξε λίγο προς τα πίσω, έπιασε την ψωλή του με το χέρι του και άρχισε να μαλακίζεται ακριβώς μπροστά στο πρόσωπό μου.

    - Αααααχ, χύνω, χύνωωωω, πάρ’τα όλα πούστη!!!

    Αμέσως μετά ένιωσα τις καυτές ριπές από τα χύσια του, να πέφτουν πάνω μου. Πρώτα μία στο μέτωπό μου, άλλη μία στα μάτια μου, κι άλλη στην μύτη στο στόμα, είχα γεμίσει παντού και αυτός ακόμη έχυνε. Κάποια στιγμή σταμάτησε, ενώ εγώ είχε γεμίσει παντού ψωλόχυμα και το ένιωθα να κυλάει πάνω στο πρόσωπό μου, να στάζει και να με γεμίζει παντού, στο στήθος στην κοιλιά στα μπούτια μου. Σκούπισα με τα χέρια μου τα μάτια μου. Τα άνοιξα και είδα μπροστά μου την κατακόκκινη ψωλή του, να σπαρταράει ακόμη, ενώ αυτός στεκόταν με κλειστά τα μάτια από πάνω μου. Πήρα το σορτσάκι μου από κάτω, έπιασα το καβλί του και άρχισα να το σκουπίζω. Χωρίς να πει τίποτε, σήκωσε τα παντελόνια του, ντύθηκε κι έφυγε, ενώ εγώ ήμουν ακόμη γονατιστός στα χώματα, ενώ ένιωθα τα χύσια του να στεγνώνουν και να μου τραβάνε το πρόσωπο.
    Πάντα με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. δεν εγινε δεκτη η παραιτηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. apospasma apo to video tou zaxopoulou

    http://www.xtube.com/play_re.php?v=oQElA_S213_

    ;)
    sintoma k to olokliro video

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. *** Δήλωση του Θέμου Αναστασιάδη

    ”Καταρρέει η μεγάλη σκευωρία

    Η σκευωρία εναντίον μου γυρίζει μπούμερανγκ κατά των εμπνευστών της. Προχθές βγαίνοντας απ’ τον ανακριτή, δήλωσα ότι στο MEGA είχαν δει το βίντεο και επί ένα μήνα ψεύδονται. Σήμερα αποδεικνύεται περίτρανα όχι μόνο το ότι το είχαν δει τα στελέχη του, Ολγα Τρέμη και Βίκτωρας Βλαχογιάννης, αλλά και ότι σύμφωνα με όσα είπε ο δικός τους συνάδελφος, κ. Δημ. Καμπουράκης, γνωρίζουν και άλλα τμήματα του βίντεο πέραν εκείνων που ’χε στη διάθεσή του ο κ. Ανδριανός και ο ανακριτής. Αλήθεια πόσοι άλλοι απ’ το MEGA και ποιοι το είχαν δει ή είχαν ενημερωθεί για το περιεχόμενο του video; Διότι ο κ. Καμπουράκης μεταξύ άλλων υποστηρίζει ότι: ”Μα δεν τα είπε μόνο σε μένα. Ηρθε και τα διηγιόταν σε όλους μετά”.

    Επιβεβαιώνεται επίσης ότι η κατηγορούμενη, κ. Τσέκου, δια του δικηγόρου της, κ. Χρυσικόπουλου, έσπευσε σκοπίμως να ”αθωώσει” το MEGA για λόγους που ενδεχομένως υποκρύπτουν μηντιακή και πολιτική συναλλαγή με ποικίλα οφέλη υπέρ της.

    Υποθέτω ότι η Δικαιοσύνη θα διερευνήσει τώρα αν η κ. Ο. Τρέμη και ο κ. Β. Βλαχογιάννης διέπραξαν ψευδορκία ενώπιον του ανακριτού, ισχυριζόμενοι ότι δεν είχαν δει το βίντεο. Εκτός κι αν γνωρίζει περισσότερα επ’ αυτού κι ο διευθυντής ειδήσεων του MEGA, κ. Χρήστος Παναγιωτόπουλος, ο οποίος είναι συγχρόνως και μέλος του Δ.Σ. του Μεγάρου Μουσικής, που ως γνωστόν δεχόταν επιχορηγήσεις εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ με υπογραφή Ζαχόπουλου.

    Πιστεύω ότι εντός των ημερών νέα στοιχεία θα επιβεβαιώσουν και άλλες δύο καταγγελίες μου :

    α) Το ότι το Μαξίμου γνώριζε για το ροζ-βίντεο και τη σχέση Ζαχόπουλου-Τσέκου εδώ και μήνες από μια κυρία, υπάλληλο του γραφείου Καραμανλή, όταν ήταν υπουργός Πολιτισμού. Όπως το γνώριζε και από την ΕΥΠ.

    β) Ότι η ανάμιξη του βουλευτού της Νέας Δημοκρατίας που κατ’ ορισμένους είναι ο κ. Κουκοδήμος, φίλος του κ. Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, έχει σχέση με την σκευωρία κρατικών και παρακρατικών υπηρεσιών εις βάρος μου, ειδικά σ’ ότι αφορά την νόμιμη κατάθεσή μου των 5 εκατ. ευρώ και όχι μόνο…

    Αντιλαμβάνομαι ότι η κατάρρευση της σκευωρίας έχει προκαλέσει ήδη πανικό σ’ όσους την ενορχήστρωσαν και προσπαθούν να με πλήξουν με προαναγγελθείσες, απ’ τα ίδια ”ένοχα” ΜΜΕ, διώξεις εις βάρος μου. Είμαι βέβαιος ότι η Δικαιοσύνη έχει κάθε λόγο να ανακαλύψει την πραγματική αλήθεια που τόσο καιρό επιμελώς συσκοτίζουν και οι μικροπρεπείς συνοδοιπόροι τους. Τους περιμένουν πολλές ακόμη ανατροπές”.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. o Lazopoylos xthes evale ta kommatia toy pazl sti seira.

    1.ekane mamoynia o Themos kai eprepe na pei tin alitheia apo tin arxi(siglonistiko to video me ton Themo re gmt!)
    2.O Makis gia 3 logoys "prodose"toso noris ton filo toy
    1.den iksere gia ta 5.000.000 toy Themoy(to eipe o Makis)
    2.o Themos ton blokare oste na poylisei ston Laskaridi to meridio toy enanti 25.000.000(to eipe o Makis)
    3.einai o trelos toy xorioy(to eipe o Xardavelas,Roymeliotis kai alloi)


    Kai ontos stin Ellada boroyme na sigxorisoyme mia mamoynia,ayti toy Themoy.
    Oxi omos kai na ton fane laxano aytoi poy ta 5.000.000 ta exoyn gia stragalia!

    oso gia ton Kamboyraki den ftaei o kakomoiros..tin alitheia eipe (psemata eipe mono ston anakriti-opos kai i Tremi)
    tin 1h mera oloi sto Mega legane oti to eidan,iperxe tetoia grammi kai o Kamboyrakis itan mesa sti grammi ayti.

    an timorithei o Themos prepei na timorithoyn kai oi eksis=
    1.andrianos(gia simmetoxi se ekviasmo-prosopika dedomena-apokripsi ktl)
    2.maximoy(den leitoyrgei monos toy o Andrianos)
    3.Royso(aytos kanonizei ta panta)
    4.Tremi,kai olo to Mega gia ta idia
    5.Kladas
    6.Koykodimos kai Makis(gia ekviastiki sinallagi epi ofeloys)
    tsekoy-zaxopoylos
    ktl!!!!

    A re Lazopoyle..mono esi boreis na mas ksipniseis ,boithise mas na kanoyme tin Epanastasi mas!
    enose mas kato apo to 70% soy.

    kai kati gia ton Themo..se strimoksane asxima alla iparxoyn polloi poy se sigxoresan:-)

    toys alloys gnostoys-agnostoys den sigxorame..pote tha erthei i ora toys ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. .....ΠΛΗΡΩΝΩ 5.000.000 ΕΥΡΩ ....
    ....ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙ ....
    ....Η "ΚΥΡΙΑ" ΟΛΓΑ ΤΡΕΜΗ .....
    ...ΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΠΙΠΑ Η ΚΥΡΙΑ ΤΣΕΚΟΥ...
    ......ΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧ.....
    .....ΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧ....
    ......ΡΟΥΦΙΑΝΕΣ........

    - Καλά τότε, ρούφα να σε χύσω έτσι

    Ξαναόρμησα στην ψωλή του και άρχισα να τον γλείφω και να τον τρομπάρω, όσο καλύτερα μπορούσα. Γρήγορα τον άκουσα να ανασαίνει πιο γρήγορα, ενώ έλεγε και κάτι μέσα από τα δόντια του, που δεν κατάλαβα. Με μια κίνηση με έσπρωξε λίγο προς τα πίσω, έπιασε την ψωλή του με το χέρι του και άρχισε να μαλακίζεται ακριβώς μπροστά στο πρόσωπό μου.

    - Αααααχ, χύνω, χύνωωωω, πάρ’τα όλα άρωστη!!!

    Αμέσως μετά ένιωσα τις καυτές ριπές από τα χύσια του, να πέφτουν πάνω μου. Πρώτα μία στο μέτωπό μου, άλλη μία στα μάτια μου, κι άλλη στην μύτη στο στόμα, είχα γεμίσει παντού και αυτός ακόμη έχυνε. Κάποια στιγμή σταμάτησε, ενώ εγώ είχε γεμίσει παντού ψωλόχυμα και το ένιωθα να κυλάει πάνω στο πρόσωπό μου, να στάζει και να με γεμίζει παντού, στο στήθος στην κοιλιά στα μπούτια μου. Σκούπισα με τα χέρια μου τα μάτια μου. Τα άνοιξα και είδα μπροστά μου την κατακόκκινη ψωλή του, να σπαρταράει ακόμη, ενώ αυτός στεκόταν με κλειστά τα μάτια από πάνω μου. Πήρα το σορτσάκι μου από κάτω, έπιασα το καβλί του και άρχισα να το σκουπίζω. Χωρίς να πει τίποτε, σήκωσε τα παντελόνια του, ντύθηκε κι έφυγε, ενώ εγώ ήμουν ακόμη γονατιστή στα χώματα, ενώ ένιωθα τα χύσια του να στεγνώνουν και να μου τραβάνε το πρόσωπο.

    ΟΛΓΑ ΤΡΕΜΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. φαντάζομαι μπάμπη ότι ο αλβανός είναι ο Παναγιωτόπουλος του Mega και ο Έλληνας ο Καμπουράκης χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΓΙΑ ΣΟΥ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΧΙΟ ΜΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟBLOG ΣΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Και μόνο ότι είναι φίλος με τον Χίο, μου είναι αδιάφορος.

    Χωριάτης

    23 Ιανουάριος 2008 6:11 μμ

    Κι εσύ ρε κρυφοπασοκτσή Χωριάτη μας είσαι αδιάφορος με τις αρλούμπες που κοπανάς συνέχεια, σχολιαστή του κώλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ....ΠΛΗΡΩΝΩ 5.000.000 ΕΥΡΩ ....
    ....ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙ ....
    ....Η "ΚΥΡΙΑ" ΟΛΓΑ ΤΡΕΜΗ .....
    ...ΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΠΙΠΑ Η ΚΥΡΙΑ ΤΣΕΚΟΥ...
    ......ΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧ.....
    .....ΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧ....
    ......ΡΟΥΦΙΑΝΕΣ........

    iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
    - Καλά τότε, ρούφα να σε χύσω έτσι

    Ξαναόρμησα στην ψωλή του και άρχισα να τον γλείφω και να τον τρομπάρω, όσο καλύτερα μπορούσα. Γρήγορα τον άκουσα να ανασαίνει πιο γρήγορα, ενώ έλεγε και κάτι μέσα από τα δόντια του, που δεν κατάλαβα. Με μια κίνηση με έσπρωξε λίγο προς τα πίσω, έπιασε την ψωλή του με το χέρι του και άρχισε να μαλακίζεται ακριβώς μπροστά στο πρόσωπό μου.

    - Αααααχ, χύνω, χύνωωωω, πάρ’τα όλα άρωστη!!!

    Αμέσως μετά ένιωσα τις καυτές ριπές από τα χύσια του, να πέφτουν πάνω μου. Πρώτα μία στο μέτωπό μου, άλλη μία στα μάτια μου, κι άλλη στην μύτη στο στόμα, είχα γεμίσει παντού και αυτός ακόμη έχυνε. Κάποια στιγμή σταμάτησε, ενώ εγώ είχε γεμίσει παντού ψωλόχυμα και το ένιωθα να κυλάει πάνω στο πρόσωπό μου, να στάζει και να με γεμίζει παντού, στο στήθος στην κοιλιά στα μπούτια μου. Σκούπισα με τα χέρια μου τα μάτια μου. Τα άνοιξα και είδα μπροστά μου την κατακόκκινη ψωλή του, να σπαρταράει ακόμη, ενώ αυτός στεκόταν με κλειστά τα μάτια από πάνω μου. Πήρα το σορτσάκι μου από κάτω, έπιασα το καβλί του και άρχισα να το σκουπίζω. Χωρίς να πει τίποτε, σήκωσε τα παντελόνια του, ντύθηκε κι έφυγε, ενώ εγώ ήμουν ακόμη γονατιστή στα χώματα, ενώ ένιωθα τα χύσια του να στεγνώνουν και να μου τραβάνε το πρόσωπο.

    ΟΛΓΑ ΤΡΕΜΗ
    iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

    ΒΑΛΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

    htemos05056969696969

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. afou to video itane "mono" gomenodouleia (kata kampouraki) itane kai idi komeno..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. file 6.18, afto pou postares einai geloio

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. «Κύλησε πολύ νερό στ’ αυλάκι από τότε που πρωτοξεκίνησα στη δημοσιογραφία. Πολλά πράγματα άλλαξαν – ένα, όχι: δεν σταμάτησαν ποτέ να μου αρέσουν οι ξεπέτες. Όταν έφερε η 35χρονη το DVD στο γραφείο, δεν της έδωσα πολλή σημασία. Όταν όμως μου είπε πως περιέχει σκηνές καυτού σεξ, ένιωσα τις θηλές μου να σκληραίνουν. Της άρπαξα το DVD από τα χέρια, το έχωσα στον υπολογιστή, πάτησα το play και άρχισα να πλημμυρίζω από ηδονή. Κάθε φορά που άκουγα τον ζαχόπουλο να βρίζει και να γαμάει την 35χρονη τόσο καύλωνα και τα μουνόχειλά μου άνοιγαν σαν τριαντάφυλλο. Τα χύσια μου είχαν μουσκέψει το βρακάκι μου και είχα γίνει κατακόκκινη από την καύλα. Ξαφνικά μπήκε μέσα αυτός ο βρωμιάρης ο βλαχογιάννης και με είδε. Αμέσως δίχως να του πω κάτι έτρεξα άρπαξα την ψωλή του και άρχισε να τον χαϊδεύω. Ο πούτσος του γρήγορα έγινε σκληρός και χωρίς να μου αντισταθεί απολάμβανε τα χάδια μου. Άλλωστε τον είχα καταλάβει από καιρό το μαλάκα πως τον έπαιζε για πάρτη μου μέσα στις τουαλέτες. Έπεσα στα τέσσερα και άνοιξα την κωλάρα μου. «Πω πω ίδια η αδερφή σου είσαι» μου είπε. Τότε καύλωσα ακόμη πιο πολύ. «Έλα βλάχο σκίσε με του λέω» και άρχισε να μου γαμάει το μουνί μου…..

    Με αγάπη Όλγα Τρέμη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. 6,32

    ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΟΝ ΔΟΝΗΤΗ

    ΚΑΙ

    ΠΑΡΕ ΜΑΣ ΜΙΑ ΠΙΠΑ...
    (οπως ο σύντροφος σου babis)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΒΓΗΚΕ ΣΤΟ ΥΟUTUBE

    http://www.youtube.com/watch?v=kdODKEA0b_I

    παιδιά περάστε το







    ΒΓΗΚΕ ΣΤΟ ΥΟUTUBE

    http://www.youtube.com/watch?v=kdODKEA0b_I

    παιδιά περάστε το

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΟΤΑΝ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΩΝ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΠΟΜΠΩΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΛΟΓΟ.
    ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΜΕ ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΑΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ
    ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΠΩΝΕΙ.
    ΧΕΣΕ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. κυπατζηδες ολων των χωρων ενωθειτε.


    η ΕΣΗΕΑ ποτε θα παρει θεση, για
    τα προιοντα του υποκλοπικου παρακρατους που διακινουν τα μελη της?
    ουρλιαζεται για τις καμερες στους δρομους.
    οι καμερες στις κρεβατοκαμαρες δεν
    σας ενοχλουν?
    αει στο διαβολο αλητες.


    Η δημοσιογραφία σήμερα είναι η πλέον αποτρόπαια και ανεξέλεγκτη μορφή της εξουσίας και της παραεξουσίας. Είναι το λαρύγγι των νταβατζήδων της κοινωνίας, ο οχετός των πιο βρώμικων κυκλωμάτων και μυστικών υπηρεσιών, ιδιαίτερα οι μεγαλοδημοσιογράφοι και οι «σταρ» της «ενημέρωσης»: «βαποράκια» της εξουσίας είναι στις ποικίλες μορφές της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Αγαπητοί μου φίλοι.
    Πάντα χρήσιμα συμπεράσματα και παρατηρήσεις στη διάθεση σας.
    Αξίζει να διαθέσετε δυο λεπτά από το χρόνο σας για να μελετήσετε το παρακάτω κείμενο.. Τα λέει όλα…
    Ο ελληνικός λαός, όλοι μας, βρισκόμαστε διαρκώς ενώπιον συγκλονιστικών και βαρύτατων αποκαλύψεων. Αποκαλύψεων, που αποδεικνύουν τις τεράστιες πολιτικές ευθύνες της κυβέρνησης γι' αυτό το πολύ μεγάλο σκάνδαλο Ζαχόπουλου.
    Αυτό το σκάνδαλο, είπαμε από την αρχή, ότι είναι μπλε χρώματος και αποδεικνύεται καθημερινά, ότι το μπλε, είναι πολύ βαθύ μπλε. Αφορά στον σκληρό πρωθυπουργικό πυρήνα. Αφορά στις επιλογές, στους ανθρώπους που στελεχώνουν αλλά και στον τρόπο λειτουργίας του ίδιου του πρωθυπουργικού περιβάλλοντος.
    Όλες οι προσπάθειες της κυβέρνησης, να συγκαλύψει και να κρύψει την αλήθεια, έχουν αποτύχει και, προειδοποιούμε, ότι θα αποτυγχάνουν διαρκώς. Διότι, ό,τι και να κάνουν, η αλήθεια στο τέλος θα λάμψει. Οι πολιτικές τους ευθύνες, θα τους αποδοθούν στο ακέραιο.
    Έπρεπε ήδη ο πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και ο ίδιος ο κ. Κουκουδήμος, να έχουν αναλάβει τις ευθύνες τους, τις τεράστιες πολιτικές ευθύνες που έχουν, για την περαιτέρω δυσφήμιση ολόκληρου του πολιτικού κόσμου, αλλά κυρίως, αυτού το οποίο εκείνοι εκπροσωπούν, δηλαδή, την αντίληψη της κυβέρνησης για τον τρόπο λειτουργίας του ελληνικού κράτους, για το παρόν και το μέλλον της ελληνικής κοινωνίας.
    Όλα όσα έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας σε σχέση με τον κ. Κουκοδήμο, είναι συγκλονιστικά και έπρεπε ήδη να έχουν αναλάβει, στο ακέραιο, όλες τις ευθύνες που προκύπτουν, απ' αυτά που αποκαλύφθηκαν. Επίσης, έπρεπε ήδη να έχουν αποπέμψει τον κ. Κλαδά. Δεν μπορεί, σε καμία περίπτωση, ο ελληνικός λαός να ανέχεται περαιτέρω, να εξελίσσεται αυτή η τραγωδία στον δημόσιο βίο του τόπου. Δεν πάει άλλο.
    Σε κάθε περίπτωση, για το ΠΑΣΟΚ, μία είναι η λύση. Για τον ελληνικό λαό, μία είναι η ελπίδα. Να υιοθετηθούν και να εφαρμοστούν άμεσα οι προτάσεις του Γιώργου Παπανδρέου και του Κινήματος, για την πάταξη της διαφθοράς, για την θωράκιση των δημοκρατικών μας θεσμών.

    Πάντα με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ο ΜΑΚΗΣ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ
    ΑΜΕΣΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΝ
    ΥΠΟΚΛΟΠΩΝ.

    ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΜΑΚΗΣ ΕΧΘΕΣ?

    ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΕΧΕΙ ΦΟΒΕΡΟ ΚΑΙ ΤΡΟΜΕΡΟ "ΡΕΠΟΡΤΑΖ" ΠΟΥ ΚΑΙΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΓΑΖΕΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ?

    ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΚΑΥΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΠ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΠΙΣΗΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΣΤΟ ΣΥΡΤΑΡΙ ΤΟΥ?

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙ?

    ΦΟΒΑΤΑΙ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΟΥΝ?

    ΑΛΛΑ, ΑΣΧΕΤΩΣ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΕΕΙ???

    ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΤΟΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ?

    ΜΑΚΗΣ
    Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΥΠΟΚΛΟΠΙΚΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ.
    Ο ΕΚΒΙΑΣΤΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ
    ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ.




    ΠΟΙΟΣ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟΥΣ
    ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ
    ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΚΛΟΠΩΝ?
    ΓΙΑΤΙ ΒΙΑΣΤΗΚΑΝ?
    ΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ?
    ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΤΟ ΜΕΓΚΑ ΜΕ
    ΤΟ ΥΠΟΚΛΟΠΙΚΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ?

    ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΥΠΟΚΛΟΠΩΝ
    ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ?
    ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΝΕ?


    ΜΑΚΗ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ "ΥΛΙΚΟ"
    ΝΑ "ΚΑΨΕΙΣ" ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ
    ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ?
    ΕΙΝΑΙ "ΑΠΟΡΡΗΤΟ"?
    ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΚΑΛΥΠΤΕΙ
    ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ-ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΤΗΣ
    ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ?

    ΚΡΑΤΟΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ακριβά τανκς μας έφερε από τη Ρωσία, ο Καραμανλής, σύμφωνα με την «Πατσαβουροτυπία»!


    Η πατσαβούρα της «Ελευθεροτυπίας» βλέπει ότι είναι ακριβά τα τανκς που αγόρασε η κυβέρνηση από τη Ρωσία. Ταυτίζεται με τα αμερικανικά συμφέροντα και κόπτεται για το χρήμα που έχασε η συμμορία των μεγαλοεκδοτών-εκβιαστών. Προσβάλλονται οι διάφορες εταιρείες που συστεγάζονται στα κτίριά της, υπό την αθώα «προστασία» της. Απαιτούν επιστροφή στο καθεστώς Σημίτη με ανεξέλεγκτα εξοπλιστικά προγράμματα, με μαχητικά που θα πέφτουν από τα περιττά ηλεκτρονικά του Μπόμπολα, με πολυεθνικές μίζες και ανεξέλεγκτες αστρονομικές υπερκοστολογήσεις. Φανταστείτε ότι αυτά τα τανκς αγοράστηκαν χωρίς τη μεσολάβηση τρίτων αλλά με απευθείας διακρατικές συμφωνίες. Δηλαδή θίχτηκαν άμεσα τα συμφέροντα των εμπόρων όπλων που κρύβονται πίσω από τα μεγαλοεκδοτικά τζάκια και…… χρηματοδοτούν την καταγραφή κάθε ύποπτης περιπέτειας μεγαλοστελέχους της κυβέρνησης. Βάλανε οι παρακρατικοί νταβατζήδες την πατσαβούρα, να «φωνάξει». Τους πάτησε τον κάλο ο Καραμανλής. Χωρίς να μας πει πόσο κόστισαν ανάλογες αγορές από αμερικάνικα τραστ. Όλο το σήριαλ με το Ζαχόπουλο ήταν «κατασκευασμένο» από τα τζάκια των εκδοτών-εμπόρων όπλων για να «τιμωρήσουν» το θράσος του Καραμανλή. Η προσπάθεια αυτοκτονίας του Ζαχόπουλου, τους χάλασε τα σχέδια

    Φανταστείτε ότι αυτά τα τανκς αγοράστηκαν χωρίς τη μεσολάβηση τρίτων αλλά με απευθείας διακρατικές συμφωνίες. Δηλαδή θίχτηκαν άμεσα τα συμφέροντα των εμπόρων όπλων που κρύβονται πίσω από τα μεγαλοεκδοτικά τζάκια και…… χρηματοδοτούν την καταγραφή κάθε ύποπτης περιπέτειας μεγαλοστελέχους της κυβέρνησης.


    Βάλανε οι παρακρατικοί νταβατζήδες την πατσαβούρα, να «φωνάξει».

    Όλο το σήριαλ με το Ζαχόπουλο ήταν «κατασκευασμένο» από τα τζάκια των εκδοτών-εμπόρων όπλων για να «τιμωρήσουν» το θράσος του Καραμανλή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Η Μαφία των Αρχινονών της Ελλάδας και οι εκβιαστικοί μηχανισμοί.


    Η Όλγα, η σκυλίτσα του Μπόμπολα, ενημέρωσε αμέσως μόλις κατάλαβε την σπουδαιότητα του υλικού που υφάρπαξε, το Mεγάλο Αφεντικό. Ο Αρχινονός της Ελλάδας και η υπόλοιπη Μαφία, ποτέ δεν έχουν εγκαταλείψει τα σχέδια αποσταθεροποίησης του Καραμανλή και άδραξε την ευκαιρία για σκηνοθεσία εκβιασμών....το αγαπημένο τους χόμπι άλλωστε.

    Οι νταβατζήδες είχαν στήσει το κύκλωμα παρακολούθησης Καραμανλή σε συνεργασία με την Αμερικάνικη Πρεσβεία πολύ πριν τη γνωστή περίοδο των υποκλοπών. Παλαιότερα μεσολαβούσε "αυθόρμητα" η "17η Νοέμβρη". Τώρα υπάρχουν άλλες μέθοδοι χειραγώγησης του συστήματος!
    Κάτι σούρτα φέρτα του Καραμανλή με Ρώσους, είχαν τρομάξει το "γοητευτικό" κόσμο του Επενδυτή-Νταβατζή. Ο Καραμανλής τόπαιζε ανεξάρτητος, οπότε πρέπει να του ψήσουν το ψάρι στα χείλη. Δεν τους έβγαινε εύκολα, οπότε ενεργοποίησαν κλασικούς μηχανισμούς παρακολούθησης με ρουφιάνους, κοριτσάκια, λεσβίες και αγοράκια για να εκβιάζουν ένα σύστημα που θεωρούν ότι τους ανήκει άνευ όρων. Όσο πιο κοντά γίνεται στον Καραμανλή και στην Νατάσα, τόσο πιο καλά..
    Αμερική, CIA και τα δουλικά τους οι νταβατζήδες (θύματα συχνά και οι ίδιοι διαφόρων εκβιασμών "μυστικών" ή σκηνοθετημένων πληροφοριών). Έτσι δένεται το σύστημα. Τέτοιους εκβιασμούς με σεξουαλικό περιεχόμενο έχουν υποστεί όλοι οι Πρωθυπουργοί μας, μετά τη Χούντα. Άλλες τόσες (plus κοκαΐνες και αγοράκια) έχουν υποστεί και οι ίδιοι οι νταβατζήδες. Στημένη βρώμα και παγίδες δυσωδίας.
    Για διάλειμμα βάζουμε φωτιές και καίμε όλη την Ελλάδα.
    Ή εμάς ή τίποτα. Με τους Ρώσους ποτέ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ
    ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ
    ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΩΡΙΑΤΗ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. O MEGA-λος ΕΚΒΙΑΣΤΗΣ

    Ο ΜΕΓΚΑ-λος ΥΠΟΚΟΣΜΟΣ

    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ..

    «Η μεγαλύτερη επιχείρηση μίζας"


    «Η μεγαλύτερη επιχείρηση μίζας, πιέσεων και εκβιασμών έχει στηθεί εδώ και χρόνια σε μεγάλη κυριακάτικη εφημερίδα. Σε άρθρα της, σε σχόλια, σε ρεπορτάζ, αναγνωρίζεις αμέσως το μήνυμα: « Δώστε μας προμήθεια , αλλιώς σας χαλάμε τη δουλειά». Φυλλομετρούσαμε χθες τις σελίδες , τα άρθρα και τους …υπαινιγμούς της μεγάλης εφημερίδας. Και καταγράψαμε άπειρους εκβιασμούς σε επιχειρηματίες «που δεν τα ακούμπησαν ακόμη», ύμνους σε μεγάλους προμηθευτές που υπέκυψαν και ενίσχυσαν τους ήδη φουσκωμένους τραπεζικούς λογαριασμούς των ηγητόρων της μεγάλης εφημερίδας και υπονοούμενα για άλλους επιχειρηματίες που δεν προσήλθαν να προσκυνήσουν εμπράκτως τον άπληστο δημοσιογραφικό παράγοντα! Έναν αδίστακτο άνθρωπο με σωρεία συμμετοχών σε επιχειρήσεις – εξεβίαζε την συμμετοχή του σε αυτές τις επιχειρήσεις – έναν άνθρωπο που επαίρεται ότι: «Ναι , ρε, έχω τραπεζικούς λογαριασμούς και στην Αγγλία και στην Αμερική και άμα θέλετε να σας δώσω και τους αριθμούς των λογαριασμών μου»!!!

    Αυτά έγραφε το «Αντι» σε παλαιότερο τεύχος του.
    η «μεγάλη κυριακάτικη εφημερίδα» δεν είναι το ΘΕΜΑ. Είναι το ΒΗΜΑ. Και ο «άπληστος δημοσιογραφικός παράγοντας», δεν είναι ούτε ο Θέμος, ούτε ο Μάκης. Είναι ο κ. ΣΤΑΥΡΟΣ ΨΥΧΑΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Η συνομιλία καμπουρακη- χιου.
    Να χαμε να λέγαμε.
    Ωραία συνομιλία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Πακιστανοί, μυστικές υπηρεσίες και «Βρώμικο Θέμα».


    Σας θυμίζω την υπόθεση των Πακιστανών.
    Το "ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ" έδινε τις πληροφορίες μιας "ομάδας" της ΕΥΠ, που κατηγορούσε κάποιους πράκτορες, οι οποίοι στη συνέχεια κατονομάστηκαν από την ίδια εφημερίδα! Προφανώς, η ύπαρξη διόδου επικοινωνίας μεταξύ εφημερίδας και ΕΥΠ αποκαλύφθηκε και επιβεβαιώθηκε τότε. Η ύπαρξη παρακρατικών μηχανισμών επανακαθορίστηκε, αφού πλέον δεν χρειάζεσαι 45άρι (που είναι άραγε;), αλλά ένα ή περισσότερα ΜΜΕ για να εκβιάζεις και να στοχοποιείς. Θυμηθείτε τη στοχοποίηση Βουλγαράκη από το "ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ"...Μετά ακολούθησε τρομοκρατικό χτύπημα στο σπίτι του!!
    Το θέμα των Πακιστανών, όπως παρουσιαζόταν ήταν επικοινωνιακά ΑΣΤΟΧΟ. Η κοινή γνώμη δεχόταν ευχαρίστως τον έλεγχο των μεταναστών. Ιδιαίτερα αυτών που μπορεί να σχετίζονταν με τη διεθνή τρομοκρατία. Και ήταν απολύτως αποδεκτή η όποια μεθοδολογία, εάν είχες να κάνεις με πιθανούς τρομοκράτες. Κατά συνέπεια, η προβολή του θέματος αυτού δεν είχε καμία αποδοχή στην κοινή γνώμη. Γινόταν για άλλους λόγους: ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ και ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ. Τα μηνύματα ΣΑΦΗ: Έχουμε δύναμη. Ακόμα και η ΕΥΠ μπορεί να μας "εξυπηρετήσει". Γι' αυτό πρόσεχε Βουλγαράκη και κυρίως εσύ Καραμανλή που δείχνεις ότι δεν "μασάς". Τα μηνύματα ήταν ΑΜΕΣΑ: κανονικό ΦΑΚΕΛΩΜΑ. Για τον στοχοποιημένο πχ. Ρουσόπουλο εμφανίστηκαν ένα σωρό πληροφορίες, φωτογραφίες και στοιχεία της προσωπικής και οικογενειακής του ζωής. Πως άραγε μαθαίνουν τόσες πολλές ιδιωτικού χαρακτήρα πληροφορίες; Πώς ας πούμε έμαθαν ότι ο Ρουσόπουλος αγόρασε σπίτι; Από το μεσίτη, το δικηγόρο; το συμβολαιογράφο; Ποιοί είναι αυτοί και πως βρίσκουν αυτές τις πληροφορίες; Ποιές είναι οι "πηγές" τους; Δικαιολογούνται ότι κάνουν "ρεπορτάζ", αλλά δεν πείθουν κανένα. Προφανώς έχουν σχέση με το ΕΞΩΘΕΣΜΙΚΟ ΠΑΡΑΚΕΝΤΡΟ που σχετίζεται με όλα τα ΜΜΕ και παρέχει "πληροφορίες" για τους στοχοποιημένους. Θυμηθείτε την περίπτωση Τσιτουρίδη: Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα ΟΛΑ τα ΜΜΕ μετέδιδαν τις ίδιες πληροφορίες με λεπτομέρειες για τις οικογενειακές του σχέσεις. Ανέσυραν με μεγάλη ευκολία πληροφορίες για γεγονότα και σχέσεις της προηγούμενης δεκαετίας και έστησαν ΟΛΟΙ μαζί ένα σκηνικό για να παίξουν όλοι στο ίδιο θεατρικό έργο! Ποιός είναι ο ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ;
    Στην περίπτωση Μαγγίνα, φάνηκε ότι είχε "ψαχτεί" από παντού. Κάποιοι, κάπου συνέλεγαν πληροφορίες, συσκέπτονταν και οργάνωναν το χτύπημα. Στα δημοσιογραφικά τους γραφεία οργανώνουν ΠΡΟΓΡΑΦΕΣ. Συνεννοούνται και ακολουθούν την ΙΔΙΑ γραμμή. Ποιός είναι ο ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ;
    Ο Λιαρέλης σε κάποιο παράθυρο τόνισε με έμφαση ότι ο Ζαχόπουλος είχε ψαχτεί από παντού!
    "Η ΕΥΠ ΓΝΩΡΙΖΕ" λέει ο Θέμος και εμφανίζει έγγραφα και αποδεικτικά που του έχουν δοθεί από κάποιους εκεί μέσα που συμμετέχουν όπως φαίνεται στις παρακολουθήσεις και στη συλλογή στοιχείων για λογαριασμό του. Μετά, εμφανίζονται κάποιοι συνάδελφοί του (πχ. Μάνεσης), πρόθυμοι να συνεισφέρουν στην επικοινωνιακή μετάδοση της θέσης και έτσι γίνεται ΘΕΜΑ. Κάποιοι άλλοι από τα παράθυρα προσφέρουν το δικό τους "ρεπορτάζ", πχ Γεωργακόπουλος, Τσαρούχας, Βορίνας και με δήθεν αντιεξουσιαστική φρασεολογία προσφέρουν τη στήριξη.
    Το "τυχαίο γεγονός" της αυτοκτονίας Ζαχόπουλου μας θυμίζει έντονα το "τυχαίο γεγονός" της έκρηξης της βόμβας στα χέρια του Ξηρού.
    Φαίνεται, ότι το κουβάρι της αποκάλυψης αρχίζει να ξετυλίγεται...
    Θα αποκαλυφτεί άραγε ο ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ;

    insider

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΡΕ ΑΓΑΘΟΜΟΥΝΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ
    ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΡΙΣΗ?
    ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΟΤΙ "ΧΕΙΡΑΓΩΓΕΙΣ"
    ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ,ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΣΟΥ
    ΠΗΓΑΙΝΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ.

    ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΣΕ ΒΑΛΟΥΝ
    ΦΥΛΑΚΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΜΟ..
    ΧΑΧΑΧΑ

    ΤΟ ΕΚΔΟΤΙΚΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙ
    ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ

    ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΓΙΔΕΥΣΗ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ
    ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ..
    ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΗ.."ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ"
    ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΜΠΡΑΚΗ

    ΚΑΡΑΜΑΝΛΑΚΑ
    ΤΟ ΜΕΓΚΑ-ΛΟ ΕΚΔΟΤΙΚΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ
    ΘΑ ΣΕ ΒΑΛΕΙ ΦΥΛΑΚΗ...ΕΠΕΙΔΗ
    ΓΑΜΗΣΕ ΤΗΝ ΤΖΕΚΟΥ..Ο ΖΑΧΟ
    ΧΑΧΑΧΑ

    Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ..
    ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕGA-λειο ΣΟΥ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Οι Πραιτοριανοί της αυτοκρατορίας ουρλιάζουν σαν ύαινες εναντίον της κυβέρνησης. Αν παρακολουθήσει κανείς τα Μέσα Μαζικής Χειραγώγησης και Απάτης και ιδιαίτερα τους Αμερικανούς γενίτσαρους (τους μεγαλοδημοσιογάφους) θα διαπιστώσει αβίαστα ότι έχουν κηρύξει έναν ανελέητο πόλεμο κατά του Καραμανλή, με πρόσχημα τα σκάνδαλα, τη σήψη, τη διάβρωση, την «εξυγίανση». Το πιο σάπιο, διαβρωμένο, διαπλεκόμενο και κατευθυνόμενο κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας μας παραδίδει μαθήματα «δημοκρατίας», «εντιμότητας» και

    19 Ιανουάριος 2008 10:31 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Ο Καραμανλής τόλμησε να μπει στο μάτι της μαμάς-Αμερικής και των πανίσχυρων νταβατζήδων. Αλλοίωσε κατεστημένες νοοτροπίες των πανίσχυρων καναλαρχών μια και αυτοί κρύβονταν συνεχώς πίσω και από τους εξοπλισμούς. Πήρε το παιχνίδι πάνω του. Επανέφερε την εθνική αντίληψη για τις διεθνείς σχέσεις σε πλουραλιστική τροχιά. Πραγματοποιεί σχέδια ανεκπλήρωτα και του Κωνσταντίνου Καραμανλή και του Ανδρέα Παπανδρέου. Ο ρόλος του Προέδρου Παπούλια δεν είναι αμελητέος σε αυτή τη στροφή της εξωτερικής μας πολιτικής, σαφώς αντισημιτικής και αντιγεωργοπαπανδρεϊκής.

    19 Ιανουάριος 2008 10:33 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Πόση φοροδιαφυγή υπάρχει στα συγκροτήματα του υπόλοιπου τύπου....του "δημοκρατικού"; Γιατί μέσα στα συγκροτήματα πηγαινοέρχονται έμποροι όπλων και κάθε είδους καρτέλ; Γιατί γίνεται τεράστια προσπάθεια απόκρυψης του ρόλου που έπαιξε στην παρακολούθηση Ζαχόπουλου, ο Νικολιτσόπουλος και η περίφημη «Δήμητρα»; Γιατί μας ενοχλεί το περιεχόμενο του dvd αλλά συνειδητά δεν ασχολούμαστε με αυτούς που παγίδεψαν και «μαγνητοσκόπησαν» το Ζαχόπουλο, που σημαίνει ότι έχουν παγιδέψει και άλλους με ανάλογους παρακρατικούς μηχανισμούς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ZAXOPOYLE
    ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΧΑΜΕΝΟ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ..
    ΑΝΟΙΞΕΣ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΜΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ..
    Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΕ ΕΥΓΝΩΜΟΝΕΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Αγαπητοί μου φίλοι.

    Πάντα χρήσιμα συμπεράσματα και παρατηρήσεις στη διάθεση σας.

    Αξίζει να διαθέσετε δυο λεπτά από το χρόνο σας για να μελετήσετε το παρακάτω κείμενο.. Τα λέει όλα…Η ιστορία που ακολουθεί είναι αληθινή και συνέβη πριν 2 περίπου χρόνια
    αρχές καλοκαιριού σε ένα μικρό νησί του Αιγαίου, που είχα επισκεφτεί για επαγγελματικούς λόγους. Η δουλειά τελείωσε νωρίς και αποφάσισα να πάω για ένα μπάνιο. Διάλεξα μια ερημική παραλία και βούτηξα αμέσως στα δροσερά νερά. Ήταν οι πρώτες μέρες του Ιουνίου, οι τουρίστες δεν είχαν έρθει ακόμη και οι ντόπιοι δεν φαίνονταν να ενδιαφέρονται για την θάλασσα, οπότε η μικρή παραλία ήταν τελείως έρημη. Αποφάσισα να βγάλω το μαγιό μου για να απολαύσω καλύτερα το νερό και τον ήλιο.

    Είχα ξαπλώσει μπρούμυτα, διάβαζα ένα βιβλίο και κόντευε να με πάρει ο ύπνος, όταν με την άκρη του ματιού μου διέκρινα μια κίνηση. Κάποιος κατηφόριζε από τον κεντρικό δρόμο προς την παραλία. Για μια στιγμή σκέφτηκα να ξαναβάλω το μαγιό μου, αλλά το μετάνιωσα. Σιγά σιγά άρχιζα να ξεχωρίζω τον άνθρωπο που ερχόταν προς το μέρος μου. Ήταν κοντός, περίπου 1.65 γύρω στα 40, ενώ από τα ρούχα του κατάλαβα, ότι ήταν μάλλον κάποιος αλλοδαπός εργάτης. Φορούσε παλιό γκρι φανελένιο παντελόνι, μακρύ πουκάμισο και κάτι φθαρμένα αθλητικά παπούτσια. Πρέπει να έσκαγε από την ζέστη. Τον είδα να πλησιάζει, αλλά δεν κουνήθηκα, παρέμενα ξαπλωμένος μπρούμυτα, ενώ η ιδέα ότι το κωλαράκι μου ήταν εκτεθειμένο εκτός από τον ήλιο και στα μάτια ενός άγνωστου άντρα, έκανε το καβλί μου να ξυπνήσει λίγο. Ο άγνωστος πέρασε ακριβώς από δίπλα μου, σήκωσε το χέρι του με χαιρέτησε και μετά προχώρησε γύρω στα 10 μέτρα παρακάτω και έκατσε στην άμμο.

    Συνέχισα να διαβάζω το βιβλίο μου ενώ με την άκρη του ματιού μου παρακολουθούσα και τον άγνωστο. Δεν πέρασαν 10 λεπτά και τον είδα να σηκώνεται και να έρχεται πάλι προς το μέρος μου. Εγώ εξακολουθούσα να είμαι ξαπλωμένος μπρούμυτα, ενώ πίεζα την σηκωμένη μου πούτσα πάνω στην πετσέτα θαλάσσης. Τώρα πια και να ήθελα δεν θα μπορούσα να σηκωθώ αφού θα γινόμουν ρόμπα.

    - Μήπως έχεις τσιγάρο; μου είπε

    - Ναι βέβαια, μισό λεπτό είπα και έψαξα να βρω το πακέτο μου.

    - Θέλεις παρέα ή να φύγω; με ρώτησε

    - Μείνε, του απαντάω, μόνος μου είμαι και δεν περιμένω παρέα

    Πιάσαμε ψιλοκουβέντα και έμαθα ότι τον λέγανε Ηλία, ήταν από την Αλβανία και δούλευε εργάτης σε κάτι έργα στο λιμάνι του νησιού.

    - Είσαι παντρεμένος; τον ρώτησα

    - Ναι, αλλά γυναίκα μου είναι Αλβανία και έχω να την δω 3 μήνες. Δύσκολα άμα δεν έχει γυναίκα.

    - Έλα ρε, σε λίγο θα γεμίσει το νησί τουριστριούλες και κάτι θα γίνει μην στεναχωριέσαι

    - Μπα, δεν αρέσει επειδή είμαι από Αλβανία, προτιμούν Έλληνες. Εσύ έχεις γυναίκα;

    - Μπα όχι αυτόν τον καιρό, απάντησα

    - Γιατί δεν αρέσει εσένα γκόμενες: Ωραίος είσαι, γιατί δεν έχεις;

    - Πως μ’ αρέσουν, είπα και χαμογέλασα

    Συνεχίσαμε την κουβέντα, ενώ σιγά σιγά ο Αλβανός άρχισε να με ακουμπάει με το χέρι του, πρώτα λίγο στην πλάτη φιλικά, μετά μου χάιδεψε τα μαλλιά, ενώ όσο έβλεπε ότι εγώ δεν τραβιόμουν, τόσο ανοιγόταν. Ξαφνικά έβαλε την χερούκλα του λίγο πάνω από το γόνατό μου και ενώ συνεχίζαμε να μιλάμε, άρχισε να με χουφτώνει και να ανεβαίνει προς τα πάνω. Εγώ είχα λιώσει από κάβλα και μάλλον το είχε καταλάβει. Γύρισα ανάσκελα και είδε ότι το καβλί μου είχε γίνει πέτρα. Γέλασε λίγο, το έδειξε με το χέρι του και είπε

    - Μάλλον εσένα δεν αρέσει γυναίκες. Προτιμάς άντρες ρε;

    - Μου αρέσουν και οι άντρες και οι γυναίκες. Εσύ έχεις κάνει κάτι με άντρα;

    - Όχι δεν έχω κάνει, μου απάντησε και τον είδα να βάζει το άλλο του χέρι στο καβλί του και άρχισε να το τρίβει πάνω από το παντελόνι.

    Σήκωσε το χέρι του και μου χούφτωσε δυνατά το στήθος. Λίγο πριν το αφήσει, έπιασε με τα δύο δάχτυλα την ρώγα μου και την τράβηξε ελαφρά. Βόγκηξα και το καβλί μου συσπάστηκε μόνο του. Λίγο ακόμη και θα έχυνα επιτόπου. Ανέβασε το χέρι του πιο πάνω και άρχισε να μου χαϊδεύει το μάγουλο

    - Πουστράκι είσαι ρε; με ρώτησε

    Αντί για απάντηση σηκώθηκα στα τέσσερα, σήκωσα λίγο το κεφάλι μου προς τα πάνω και πήρα το δάχτυλό του στο στόμα μου και άρχισα να το πιπιλάω, σαν να ήταν ψωλή. Γρήγορα πήρα και 2ο και 3ο δάχτυλο στο στόμα και άρχισα να τα ρουφάω όλα μαζί. Η ιδέα ότι ήμουν γυμνός σε μια παραλία, γονατιστός μπροστά σε έναν Αλβανό και μου γάμαγε το στόμα με τα δάχτυλα του, με τρέλαινε. Είχα χάσει τον έλεγχο. Θα έκανα ότι μου έλεγε. Τράβηξε τα δάχτυλά του από το στόμα μου, τα σκούπισε στο πρόσωπο μου και μου έριξε ένα ελαφρύ χαστούκι.

    Πήρε ένα από τα τσιγάρα μου το άναψε και σηκώθηκε όρθιος κοιτάζοντας προς την θάλασσα. Όπως ήμουν γονατιστός ολόγυμνος πάνω στην πετσέτα μου, το πρόσωπο μου ήταν στο ύψος του καβλιού του. Από το φούσκωμα στο παντελόνι του κατάλαβα ότι είχε φτιαχτεί κι αυτός όσο κι εγώ. Με χέρια που έτρεμαν από την κάβλα έσκυψα προς το μέρος του ξεκούμπωσα το παντελόνι του και κατέβασα το φερμουάρ. Δεν είπε τίποτε, αλλά γύρισε το κεφάλι του προς την μεριά του δρόμου, για να ελέγχει αν έρχεται κανένας. Έπιασα με τα χέρια μου το εσώρουχό του και το κατέβασα λίγο. Η πούτσα του ήταν κάγκελο και μόλις απελευθερώθηκε από το ελαστικό εσώρουχο πετάχτηκε σαν ελατήριο και με χτύπησε κάτω από το σαγόνι. Ήταν λίγο πιο μεγάλη από την δικιά μου, γύρω στα 15-16 εκατοστά, αλλά ήταν πολύ χοντρή. Χοντρόπουτσα κανονική ενώ στην άκρη το κεφαλάκι ήταν ακόμη πιο μεγάλο και φουσκωμένο.

    Χωρίς να χάσω καιρό άνοιξα το στόμα μου το ρούφηξα αμέσως. Έβγαλα έξω την γλώσσα και έγλειφα παντού την πούτσα του Αλβανού σαν να ήταν παγωτό. Έγλειψα τα αρχίδια του, ενώ του βάραγα μαλακία με το ένα χέρι, έριχνα πουτσοσκάμπιλα μόνος μου και τον ρούφαγα όσο πιο βαθιά μπορούσα. Έκανα ότι μπορούσα για να ευχαριστήσω τον γαμιά μου, ενώ είχα ξεχάσει τελείως ότι ήμουν σε μια παραλία και ανά πάσα στιγμή μπορούσε να έρθει κάποιος. Ενώ ακόμη κάπνιζε, έβαλε το άλλο χέρι του στο κεφάλι μου και άρχισε να με σπρώχνει προς το καβλί του, να μου τον χώνει όλο και πιο βαθιά όλο και πιο γρήγορα. Σε λίγο μου γάμαγε τα μούτρα κανονικά, ενώ εγώ πνιγόμουν και είχα γεμίσει την ψωλή του και τα μούτρα μου με σάλια. Δεν έμοιαζε να τον νοιάζει και συνέχισε να με ταΐζει ψωλή όλο και πιο άγρια. Ξαφνικά και ενώ εγώ ήμουν έτοιμος να χύσω, μου δίνει μια σπρωξιά και με ρίχνει ανάσκελα προς τα πίσω.

    - Κάποιος έρχεται… ντύσου, ενώ άρχισε πανικόβλητος να προσπαθεί να βάλει την όρθια ψωλή του μέσα στο παντελόνι.

    Γύρισα προς τον δρόμο και είδα να κατεβαίνει κάποιος προς την θάλασσα. Δεν μας είχε δει ακόμη, αλλά από στιγμή σε στιγμή θα μπαίναμε στο οπτικό του πεδίο. Έπιασα γρήγορα το σορτσάκι μου και το έβαλα. Είχα κι εγώ το ίδιο πρόβλημα με την πούτσα μου. Δεν χώραγε με τίποτα μέσα. Ευτυχώς αυτός που κατέβαινε, έκατσε στην άλλη άκρη της παραλίας, περίπου 50 μέτρα μακριά μας και τον είδα να ετοιμάζεται για μπάνιο.

    - Δεν έχεις κανένα μέρος να πάμε; τον ρώτησα με φωνή που έτρεμε ακόμη

    - Όχι δεν μένω μόνος. Εσύ;

    - Ούτε εγώ.

    - Έχει λίγο πιο κάτω ένα παλιό σπίτι. Θέλεις να πάμε εκεί να σε γαμήσω;

    - Πάμε όπου θέλεις, του απάντησα. Πού είναι ;

    - Θα πάω εγώ και εσύ έλα από πίσω

    Σηκώθηκα έβαλα τα παπούτσια μου, μάζεψα τα πράγματά μου και άρχισα να τον ακολουθώ. Λίγο πριν τελειώσει η παραλία έστριψε προς τα πάνω μπήκε σε κάτι ψηλά χόρτα και χάθηκε από τα μάτια μου. Όταν πλησίασα κι εγώ, είδα ένα μικρό μονοπάτι ανάμεσα στα χόρτα και χώθηκα. Με περίμενε λίγα μέτρα παρά κάτω. Μόλις τον έφτασα με άρπαξε άρχισε να με φιλάει, ενώ το ένα του χέρι μπήκε κάτω από το σορτσάκι μου και άρχισε να μου χουφτώνει δυνατά τον κώλο. Εγώ από την άλλη έβαλα το χέρι μου πάνω στο καβλί του και άρχισα να το τρίβω πάνω από το παντελόνι του. Αρχίσαμε να περπατάμε μαζί στο μονοπάτι, ενώ το χέρι του συνέχιζε να με χουφτώνει πότε πάνω και πότε μέσα από το μαγιό. Σε λίγο είδα το σπίτι, που μου έλεγε. Ήταν ερείπιο. Δεν είχε πόρτες, παράθυρα και σκεπή. Μόνο 4 τοίχοι έστεκαν, ενώ μέσα είχαν φυτρώσει ψηλά αγριόχορτα.

    - Εσύ πρώτα και περίμενε. Μη μας δουν μαζί

    Προχώρησα και μπήκα. Ακούμπησα την τσάντα μου στο χώμα, έβγαλα το σορτσάκι μου, γονάτισα δίπλα σε έναν τοίχο και περίμενα γυμνός τον γαμιά μου. Μετά από λίγο άκουσα βήματα πάνω στα χόρτα, να πλησιάζουν. Για μια στιγμή φοβήθηκα, μήπως είναι κανένας άλλος και με δει έτσι, αλλά ευτυχώς ήταν αυτός, που περίμενα. Προχώρησε προς το μέρος μου, στάθηκε μπροστά μου, ξεκούμπωσε το παντελόνι του και το κατέβασε ως τα γόνατα, όπως και το εσώρουχό του. Η ψωλή του στεκόταν όρθια λίγα εκατοστά από τα μούτρα μου. Την έπιασε με το χέρι του και άρχισε να μου ρίχνει πουτσοσκάμπιλα και να την πιέζει πάνω στα χείλια μου. Άνοιξα το στόμα και την ξαναρούφηξα ενώ ο Αλβανός με είχε πιάσει από τα μαλλιά και με καθοδηγούσε. Με έβαλε να του γλείψω τα αρχίδια ενώ του χάιδευα το καβλί, μου γάμησε τα μούτρα δυνατά, σαν να ήταν μουνάκι, με μπούκωνε με τα αρχίδια του, ενώ εγώ ζοριζόμουν και πνιγόμουν, αλλά δεν τα παράταγα και έκανα ότι μπορούσα, για να τον ευχαριστήσω. Κάποια στιγμή ενώ με είχε μπουκωμένο με το καβλί του, ένιωσα και την δικιά μου ψωλή να είναι έτοιμη να εκραγεί και χωρίς καν να την ακουμπήσω, άρχισε να χύνει δυνατές ριπές, που έπεφταν πάνω στα μπούτια μου. Ήταν απίστευτο! Είχα καυλώσει τόσο πολύ με την πούτσα που ρούφαγα, που το καβλί μου έχυσε μόνο του.

    Ο Αλβανός δεν κατάλαβε τίποτε και συνέχισε να με ταΐζει με την πούτσα του. Σε κάποια φάση την έβγαλε από το στόμα μου ενώ μια λεπτή γραμμή από σάλιο απλωνόταν από το πουτσοκέφαλό του ως τα χείλη μου.

    - Θέλεις να σε γαμήσω; Γύρνα να στον βάλω λίγο

    - Έχεις καπότα; τον ρώτησα

    - Όχι είμαι καθαρός, γύρνα να στον βάλω λίγο

    - Χωρίς καπότα δεν γίνεται, του απάντησα

    - Καλά τότε, ρούφα να σε χύσω έτσι

    Ξαναόρμησα στην ψωλή του και άρχισα να τον γλείφω και να τον τρομπάρω, όσο καλύτερα μπορούσα. Γρήγορα τον άκουσα να ανασαίνει πιο γρήγορα, ενώ έλεγε και κάτι μέσα από τα δόντια του στα αλβανικά, που δεν κατάλαβα. Με μια κίνηση με έσπρωξε λίγο προς τα πίσω, έπιασε την ψωλή του με το χέρι του και άρχισε να μαλακίζεται ακριβώς μπροστά στο πρόσωπό μου.

    - Αααααχ, χύνω, χύνωωωω, πάρ’τα όλα πούστη!!!

    Αμέσως μετά ένιωσα τις καυτές ριπές από τα χύσια του, να πέφτουν πάνω μου. Πρώτα μία στο μέτωπό μου, άλλη μία στα μάτια μου, κι άλλη στην μύτη στο στόμα, είχα γεμίσει παντού και αυτός ακόμη έχυνε. Κάποια στιγμή σταμάτησε, ενώ εγώ είχε γεμίσει παντού ψωλόχυμα και το ένιωθα να κυλάει πάνω στο πρόσωπό μου, να στάζει και να με γεμίζει παντού, στο στήθος στην κοιλιά στα μπούτια μου. Σκούπισα με τα χέρια μου τα μάτια μου. Τα άνοιξα και είδα μπροστά μου την κατακόκκινη ψωλή του, να σπαρταράει ακόμη, ενώ αυτός στεκόταν με κλειστά τα μάτια από πάνω μου. Πήρα το σορτσάκι μου από κάτω, έπιασα το καβλί του και άρχισα να το σκουπίζω. Χωρίς να πει τίποτε, σήκωσε τα παντελόνια του, ντύθηκε κι έφυγε, ενώ εγώ ήμουν ακόμη γονατιστός στα χώματα, ενώ ένιωθα τα χύσια του να στεγνώνουν και να μου τραβάνε το πρόσωπο.

    Πάντα με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. «Κύλησε πολύ νερό στ’ αυλάκι από τότε που πρωτοξεκίνησα στη δημοσιογραφία. Πολλά πράγματα άλλαξαν – ένα, όχι: δεν σταμάτησαν ποτέ να μου αρέσουν οι ξεπέτες. Όταν έφερε η 35χρονη το DVD στο γραφείο, δεν της έδωσα πολλή σημασία. Όταν όμως μου είπε πως περιέχει σκηνές καυτού σεξ, ένιωσα τις θηλές μου να σκληραίνουν. Της άρπαξα το DVD από τα χέρια, το έχωσα στον υπολογιστή, πάτησα το play και άρχισα να πλημμυρίζω από ηδονή. Κάθε φορά που άκουγα τον ζαχόπουλο να βρίζει και να γαμάει την 35χρονη τόσο καύλωνα και τα μουνόχειλά μου άνοιγαν σαν τριαντάφυλλο. Τα χύσια μου είχαν μουσκέψει το βρακάκι μου και είχα γίνει κατακόκκινη από την καύλα. Ξαφνικά μπήκε μέσα αυτός ο βρωμιάρης ο βλαχογιάννης και με είδε. Αμέσως δίχως να του πω κάτι έτρεξα άρπαξα την ψωλή του και άρχισε να τον χαϊδεύω. Ο πούτσος του γρήγορα έγινε σκληρός και χωρίς να μου αντισταθεί απολάμβανε τα χάδια μου. Άλλωστε τον είχα καταλάβει από καιρό το μαλάκα πως τον έπαιζε για πάρτη μου μέσα στις τουαλέτες. Έπεσα στα τέσσερα και άνοιξα την κωλάρα μου. «Πω πω ίδια η αδερφή σου είσαι» μου είπε. Τότε καύλωσα ακόμη πιο πολύ. «Έλα βλάχο σκίσε με του λέω» και άρχισε να μου γαμάει το μουνί μου…..

    Με αγάπη Όλγα Τρέμη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΤΖΟΥΜΑΚΑΣ ΣΤΟ ALPHATV

    «Τα σύγχρονα ανάκτορα, η σύγχρονη καμαρίλα και η σύγχρονη μπόχα είναι οι ιδιοκτήτες των ΜΜΕ και ορισμένοι δημοσιογράφοι που είναι προπαγανδιστές,εκβιαστες"

    TA EIΠΕ ΟΛΑ..
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ
    ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Κάτι ξέρει η Στάη που δεν βγαίνει για ειδήσεις, αφήνει τους άλλους να φαγωθούν και να μείνει μόνη της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ο Χίος, είναι το μεγαλύτερο καθήκι, ο πλέον κομπλεξικός άνθρωπος στην ελληνική τηλεόραση, φίλε, που διαμαρτύρεσαι, γιατί σου τον έθιξα.

    Ο άνθρωπος είναι φασίστας και επειδή, σε λίγο έρχεται η σειρά των δικηγόρων , φίλων του Πλεύρη, φροντίζει να απομακρύνει από πάνω του, ευθύνες που θα έρθουν μαζί με τις ευθύνες των βουλευτών του ΛΑΟΣ Πλεύρη και Γεωργιάδη.
    Προσπαθεί να πάει η συζήτηση, στο αν το είδε το DVD η Τρέμη ή όχι και όχι ποιοί είναι το "κύκλωμα των εκβιαστών".

    Εδώ είμαστε και θα δείτε την "πρεμούρα του να διαφωτίσει την κοινή γνώμη" για το αν το ΜΕΓΚΑ ήξερε ή όχι.

    Ο ανήξερος Χίος που ηχογραφούσε τον Καμπουράκη , φίλο του, είναι ιδιαίτερα ύποπτος για μένα.

    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΣΑΛΩΜΗ


    Πέφτουν τα πέπλα στη N.Δ.

    Ξεσπάθωσε ο Γ. Kαρατζαφέρης κατά του αρχηγού του, αλλά και του εκπροσώπου της N.Δ., Aρη Σπηλιωτόπουλου, το Σαββατοκύριακο

    Tου ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ

    «Ξινό» του βγήκε του Κώστα Καραμανλή το ταξίδι στη Ρώμη. Δεν ήταν μόνο η σιωπηρή ενόχληση της Ντόρας Μπακογιάννη, επειδή αν και τομεάρχης Εξωτερικών και Αμυνας δεν μετείχε στην αποστολή.

    Ηλθε και ο Γιώργος Καρατζαφέρης, για να προσθέσει έναν ισχυρό πονοκέφαλο στον πρόεδρο της Ν.Δ.,ο οποίος αμήχανα προχθές το βράδυ πληροφορούνταν στην ιταλική πρωτεύουσα, πως ο βουλευτής του, αφ' ενός μεν κατηγορούσε τον ίδιο εμμέσως πως έχασε σκόπιμα τις εκλογές, αφ' ετέρου χαρακτήριζε τον εκπρόσωπο του κόμματος και στενότερο συνεργάτη του Κ. Καραμανλή, Α. Σπηλιωτόπουλο, ως «τη Σαλώμη της Νέας Δημοκρατίας»!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ....ΠΛΗΡΩΝΩ 5.000.000 ΕΥΡΩ ....
    ....ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙ ....
    ....Η "ΚΥΡΙΑ" ΟΛΓΑ ΤΡΕΜΗ .....
    ...ΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΠΙΠΑ Η ΚΥΡΙΑ ΤΣΕΚΟΥ...
    ......ΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧ.....
    .....ΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧ....
    ......ΡΟΥΦΙΑΝΕΣ........

    iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
    - Καλά τότε, ρούφα να σε χύσω έτσι

    Ξαναόρμησα στην ψωλή του και άρχισα να τον γλείφω και να τον τρομπάρω, όσο καλύτερα μπορούσα. Γρήγορα τον άκουσα να ανασαίνει πιο γρήγορα, ενώ έλεγε και κάτι μέσα από τα δόντια του, που δεν κατάλαβα. Με μια κίνηση με έσπρωξε λίγο προς τα πίσω, έπιασε την ψωλή του με το χέρι του και άρχισε να μαλακίζεται ακριβώς μπροστά στο πρόσωπό μου.

    - Αααααχ, χύνω, χύνωωωω, πάρ’τα όλα άρωστη!!!

    Αμέσως μετά ένιωσα τις καυτές ριπές από τα χύσια του, να πέφτουν πάνω μου. Πρώτα μία στο μέτωπό μου, άλλη μία στα μάτια μου, κι άλλη στην μύτη στο στόμα, είχα γεμίσει παντού και αυτός ακόμη έχυνε. Κάποια στιγμή σταμάτησε, ενώ εγώ είχε γεμίσει παντού ψωλόχυμα και το ένιωθα να κυλάει πάνω στο πρόσωπό μου, να στάζει και να με γεμίζει παντού, στο στήθος στην κοιλιά στα μπούτια μου. Σκούπισα με τα χέρια μου τα μάτια μου. Τα άνοιξα και είδα μπροστά μου την κατακόκκινη ψωλή του, να σπαρταράει ακόμη, ενώ αυτός στεκόταν με κλειστά τα μάτια από πάνω μου. Πήρα το σορτσάκι μου από κάτω, έπιασα το καβλί του και άρχισα να το σκουπίζω. Χωρίς να πει τίποτε, σήκωσε τα παντελόνια του, ντύθηκε κι έφυγε, ενώ εγώ ήμουν ακόμη γονατιστή στα χώματα, ενώ ένιωθα τα χύσια του να στεγνώνουν και να μου τραβάνε το πρόσωπο.

    ΟΛΓΑ ΤΡΕΜΗ
    iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

    ΒΑΛΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

    htemos05056969696969

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. To Mega δεν «τόλμησε» να αποδεχτεί την παραίτηση Καμπουράκη!



    Φοβήθηκαν εκεί στο Mega να κάμουν αποδεκτή την παραίτηση

    του επιπόλαιου και λαλίστατου,

    γκαφατζή και "πλακατζή" Καμπουράκη.

    Φοβήθηκαν γιατί θα τα κάμει κώλος έτσι και «βγει έξω».

    Καλύτερα μέσα στο μαντρί

    γιατί έχει φουρτούνα έξω.

    Προς το παρόν τον κρατάνε γιατί και αυτός τους κρατά σφιχτά.

    Ξέρουν ότι ξέρει!

    Το χειρότερο είναι ότι το dvd του Mega

    είναι το αμοντάριστο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Tου ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ

    - Αααααχ, χύνω, χύνωωωω, πάρ’τα όλα πούστη!!!

    Αμέσως μετά ένιωσα τις καυτές ριπές από τα χύσια του, να πέφτουν πάνω μου. Πρώτα μία στο μέτωπό μου, άλλη μία στα μάτια μου, κι άλλη στην μύτη στο στόμα, είχα γεμίσει παντού και αυτός ακόμη έχυνε. Κάποια στιγμή σταμάτησε, ενώ εγώ είχε γεμίσει παντού ψωλόχυμα και το ένιωθα να κυλάει πάνω στο πρόσωπό μου, να στάζει και να με γεμίζει παντού, στο στήθος στην κοιλιά στα μπούτια μου. Σκούπισα με τα χέρια μου τα μάτια μου. Τα άνοιξα και είδα μπροστά μου την κατακόκκινη ψωλή του, να σπαρταράει ακόμη, ενώ αυτός στεκόταν με κλειστά τα μάτια από πάνω μου. Πήρα το σορτσάκι μου από κάτω, έπιασα το καβλί του και άρχισα να το σκουπίζω. Χωρίς να πει τίποτε, σήκωσε τα παντελόνια του, ντύθηκε κι έφυγε, ενώ εγώ ήμουν ακόμη γονατιστός στα χώματα, ενώ ένιωθα τα χύσια του να στεγνώνουν και να μου τραβάνε το πρόσωπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Πω! γαμω τη πουτανα την κοινωνια...

    Φτου γαμωτο..

    Ακους εκει το καραμανλης να "συνδιαλεγεται" με το ντουργουτ μεμετ χαμζιτ,ομερ ερντογουν μουμουτ χαμζιτ το μουνι της μαννας σου..

    Φτου γαμωτο..


    Ρε!!!
    Γαμιοληδες.
    ΡΕεεε!
    Κοβουμε επι τοπου ΚΑΘΕ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ με αυτα τα ντουργουτια,τα μεμετια..

    Ακουστε μεμετια.
    Κανετε παραβιαση??
    Το αεροπλανο θα καταρριπτεται.

    Μπηκατε και κανατε καμμια μαγκια??

    Πυρ!!

    Καθηστε καλα μεμετια ντουργουτια,υπανθρωποι της στεππας..

    Ακους εκει να ζηταμε την .."φιλια" των μεμετηδων!!
    Φτου ρε!!

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Τα τσιμπούκια μου αρέσουν πολύ. Προχτές το απόγευμα ήμουν πολύ καυλωμένος και είπα να πάω σε ένα τσοντοσινεμά στον Πειραιά στην Φίλωνος. Έκατσα πίσω-πίσω. Ήταν ένας 50άρης ο οποίος χαίδευε τον πούτσο του πάνω απο το παντελόνι. Τον πλησίασα και έφτασα δίπλα του. Έβαλα το χέρι μου στον πούτσο του και άρχισα να τον χαιδεύω έντονα.
    Αυτός κατέβασε το φερμουάρ και τον πέταξε έξω. Είχε πούτσο όχι πολυ μεγάλο αλλά αρκετά χοντρό. Μου κατέβασε το κεφάλι στον πούτσο του και τότε άρχισα να τον γλύφω. Ήταν πολύ καυλωμένος και του άρεσε τόσο πολύ η πίπα που βογγούσε. Τότε ήρθε δίπλα ένας στην ηλικία μου (γύρω στα 52) με τον πούτσο έξω και άρχισε να σπρώχνει το κεφάλι μου στο δικό του πούτσο. Έκατσα στα γόνατα και άρχισα να τσιμπούκωνω μια τον ένα και μια τον άλλο. Κάποια στιγμή το πενηντάρης με έχυσε στη μάπα και έφυγε. Τότε ήρθε και ένας άλλος γύρω στα 55 με μία τεράστια πούτσα που δυσκολευόμουν να την βάλω στο λαιμό μου. Ο ένας έριχνε πουτσοσκάμπιλα και ο άλλος μου τον έβαζε με΄χρι το λαιμό μέχρι που με έχυσαν και οι 2. Έχυσα και γω και έφυγα ευχαριστημένος απο το σινεμα.

    Πάντα με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Χίος: Την είδες εσύ την κασέτα;
    Καμπ: Εγώ δεν την είδα. Την είδε η Όλγα όμως.



    Καμπ: Μετά από αυτό όμως, επειδή φαίνεται είναι κάποιας διάρκειας, λέει η Όλγα, μισό λεπτό, τι άλλο έχεις, γιατί πηδιούνται μετά.

    Χίος: Πηδιούνται;

    Καμπ: Ναι, πηδιόντουσαν.



    Χίος: Ήταν στο επίπεδο της συνουσίας.

    Καμπ: Ναι. Αφού δεν υπήρχε αυτό δεν μπορούσαμε να την κρατήσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. "Το χειρότερο είναι ότι το dvd του Mega

    είναι το αμοντάριστο."

    ΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟΣ ΕΚΒΙΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ
    ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΤΟ ΜΟΝΤΑΖ ΤΟ ΕΚΑΝΕ Η Ο ΘΕΜΟΣ Η Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ ΟΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ, Η ΛΟΓΙΚΗ ΘΑΒΕΤΑΙ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΕΣ. ΟΠΟΥ ΜΕΓΚΑ ΚΑΙ "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ" ΒΑΖΟΥΜΕ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΜΕΓΚΑ. ΓΙΑΤΙ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ΠΡΟΣ ΑΝΕΠΙΔΕΚΤΟΥΣ ΜΑΘΗΣΕΩΣ:

    Όλοι σας δικαιούστε να έχετε τις απόψεις σας, αλλά δεν θα κρίνετε εσείς τώρα ποια κυβέρνηση θα έχει αυτός ο τόπος.

    Αυτό το κρίνουν οι πολίτες.
    Και το έκριναν πρόσφατα.

    Επιβεβαίωσαν με την ψήφο τους και την εμπιστοσύνη τους την Κυβέρνηση Καραμανλή.

    Η Κυβέρνηση αυτή ούτε εκβιάζεται, ούτε εκβιάζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. [Ο Κουκοδήμος ανήκει σε μια γενιά βουλευτων των οποίων οι διακρίσεις στην λαμογια έβγαλαν τον ελληνικό πολιτικό βίο από τα πέτρινα χρόνια και τον οδήγησαν στις διεθνείς επιτυχίες διαφθορας και ρεμοθλας. Μαζί με τη Βούλα Πατουλίδου που την ειδε και καλα Νομαρ(χεσα) Θεσσαλονικης, την Ντόρα (Μητσοτακης με περουκα) Μπακογιάννη και την
    Κατερίνα (call me bitch) Παπακώστα υπήρξε η αφορμή για την οργάνωση της πολιτικής μαφίας σε επαγγελματικά πρότυπα από τις αρχές της δεκαετίας του 1990, και την ανάδειξη πάρα πολλών νέων πολιτικών-μαφιόζων. Γεννήθηκε στη Μελβούνη, στις 14 Σεπτεμβρίου 1969 είναι πρώην πρωταθλητής και ολυμπιονίκης στο άλμα εις μήκος και νυν πρωταθλητής στην πουστία και
    στην λαμογιά.
    Έζησε τα παιδικά και εφηβικά του χρόνια στην Πιερία αλλά επιθυμεί διακαώς να περάσει
    τα καλυτερα του χρονια σε καμια Εκαλη, Κηφισια ή Μύκονο. Συγκεκριμένα, η καταγωγή του είναι από τον Άγιο Δημήτριο. Ξεκίνησε την καριέρα του στον Αρχέλαο Κατερίνης και είχε προπονητή το Γιάννη Παπαλαμογιαννη.]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Βλάκα Ζαχόπουλε, έπρεπε να πέσεις μεσημέρι Πέμπτης?
    Άσε να δεις τι θα παιζόταν το βράδυ κι έπεφτες την επομένη.
    Τότε να βλέπαμε που θα είχαν κρυφτεί πολλοί που κάνουν σήμερα τους τιμητές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Συγγνώμη από πού φαίνεται πως "οι δημοσιογράφοι του mega είχαν δει ολόκληρο το αμοντάριστο dvd";;;

    Λέει πως η Τρέμη αφού της είπαν πως έχει πήδημα δεν ήθελε να το δει όλο! Δεν κάνω τον συνήγορο του mega-εξάλου διαψεύστηκαν μόνοι τους οι γελοίοι-απλώς να ξέρουμε τί διαβάζουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. [Ο Κουκοδήμος ανήκει σε μια γενιά βουλευτών των οποίων οι διακρίσεις στην λαμόγια έβγαλαν τον ελληνικό πολιτικό βίο από τα πέτρινα χρόνια και τον οδήγησαν στις διεθνείς επιτυχίες διαφθοράς και ρεμούλας. Μαζί με τη Βούλα Πατουλίδου που την είδε και καλά Νομαρ(χεσα) Θεσσαλονίκης (για το Επικρατείας ρε γαμώτο!), την Ντόρα (Μητσοτάκης με περούκα) Μπακογιάννη και την
    Κατερίνα ( bitch) Παπακώστα υπήρξε η αφορμή για την οργάνωση της πολιτικής μαφίας σε επαγγελματικά πρότυπα από τις αρχές της δεκαετίας του 1990, και την ανάδειξη πάρα πολλών νέων πολιτικών-μαφιόζων. Γεννήθηκε στη Μελβούρνη, στις 14 Σεπτεμβρίου 1969 είναι πρώην πρωταθλητής και ολυμπιονίκης στο άλμα εις μήκος και νυν πρωταθλητής στην πουστιά και
    στην λαμογιά.
    Έζησε τα παιδικά και εφηβικά του χρόνια στην Πιερία αλλά επιθυμεί διακαώς να περάσει
    τα καλύτερα του χρόνια σε καμιά Εκάλη, Κηφισιά ή Μύκονο. Συγκεκριμένα, η καταγωγή του είναι από τον Άγιο Δημήτριο. Ξεκίνησε την καριέρα του στον Αρχέλαο Κατερίνης και είχε προπονητή το Γιάννη Παπαλαμογιάννη.]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Αυτά είναι γνωστά,τα είχε προαναφέρει ο δημοσιογράφος Σπύρος Καρατζαφέρης στις εκπομπές του,δεν ακουμε κάτι καινούργιο.Και γυναίκα είχε φωτογραφίσει..αρα είχε καλές πληροφορίες.Τα περί πηδημάτων και το πως πηδάει ο Καραμανλής κλπ μέρες είναι γνωστα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Χίος: Την είδες εσύ την κασέτα;
    Καμπ: Εγώ δεν την είδα. Την είδε η Όλγα όμως.

    Χίος: Πηδιούνται;

    Καμπ: Ναι, πηδιόντουσαν.


    Καμπ: Μετά από αυτό όμως, επειδή φαίνεται είναι κάποιας διάρκειας, λέει η Όλγα, μισό λεπτό, τι άλλο έχεις, γιατί καύλωσα και θέλω να με ξεσκίσετε εδλω και τώρα.

    Χίος: Την γαμήσατε;

    Καμπ: Ναι, είχε σκυλιάσει και πήτε όλο τον όροφο το πουτανάκιμόνο μια αδερφή γλύτωσε.



    Χίος: Ήταν στο επίπεδο της συνουσίας.

    Καμπ: Ναι. Αφού δεν υπήρχε αυτό δεν μπορούσαμε να την κρατήσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. "Το χειρότερο είναι ότι το dvd του Mega

    είναι το αμοντάριστο."ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΜΕΓΚΑ ΕΒΓΑΛΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ DVD, ΧΑΧΑΧΑ. ΤΑΤΙΑΝΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΑΝ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΑΤΑ ΠΟΥ ΦΑΓΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΜΠΕΝΥ, ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΛΗΓΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΘΩΣΠΡΕΠΕΙ ΔΗΜΠΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ.ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Δ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ.
    ΕΚΠΛΗΞΗ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΛΑΒΡΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΘΕΜΟΥ, ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ Η ΚΟΝΤΡΑ ΤΟΥ. ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΡΑΧΤΕΣ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΣΚΑΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Καραμανλη ξεφωνημενη πουστρα ...θα γινεις ρομπα...
    Νατασα ...βλαχαρα...παρτουζιαρα..θα κανεις παρεα στο ζαχοπουλο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΑΝΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΤΕΤΡΑΤΙΕΣ ΑΚΟΜΗ ΛΙΓΔΙΑΡΗΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΕΚΑΝΕ ΠΛΑΚΑ ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Καλρα βρε συναδελφοι και ποιος μας λεει οτι ο Καμπουρακης δεν ηθελε να παιξει τωρα αυτη η ηχογραφηση ;; Γιατι δεν κανει μυνηση στο Χίο ;;
    Ποιοι θελουν το κεφαλι της αντιπαθεστατης πια Τρέμη ;; Ολοι φανταζομαι ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Γιατί η Τρέμη είναι αντιπαθέστατη ρε 9.19;

    Ούτε η Χούκλη να ήσουνα και να επωφθαλμιούσες την θέση της.

    Και γιατί από τις γυναίκες απαιτούμε να είναι συμπαθέστατες και δεν απαιτούμαι από τους άνδρες;

    Κοίτα ρε κάτι μυαλά.


    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Γιατί είναι ανοργασμική. Τυφλός είσαι???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Βασικά θυμάμαι ότι είχε εγκαταλείψει τη δημοσιογραφία αλλά επανήλθε!

    Για τα λεφτά τα κάνεις όλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Ναί τυφλός είμαι.
    Αλλά και να έβλεπα, δεν θα μου ήταν αντιπαθητική, για έναν τέτοιο λόγο.

    Αλλά αν κάνει τέτοιο έγκλημα να την βιάσεις για να της μάθεις εσύ πως φτάνουν στον οργασμό. Τί λές;

    Πιστεύεις ότι μπορεί γυναίκα να μείνει ασυγκίνητη από την γοητεία και τα προσόντα σου;

    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Το ανοργασμική πάει στην συμπεριφορά δεν πάει στην εμφάνιση. Το έγκλημα δεν είναι η εμφάνιση αλλά να το παίζεις ξύπνιος, σοβαρός, άμεμπτος κτλ όταν δεν είσαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Απίστευτο όταν το άκουγα ολόκληρο (έστω και με μπιπ) στον ΑΝΤ1 το απόγευμα.. Ακόμα αναρωτιέστε για τον κομιστή? Δείτε και εδώ:
    www.kafeneioskepseon.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. καποιος απο την μεγαλη 'κλικα'που βαζουν τη δημοσιογραφια βιτρινα για αλλες φιλοδοξιες θα γινει το καπακι να κλεισει το βοθρο που ανοιξαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. ...χύσε μήτσο να κάνουμε παστίτσιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση