GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι έγραψε η Espesso...

. Το επίμαχο δημοσίευμα της Espesso είχε φιλοξενηθεί στις 24 Δεκεμβρίου και το επαναφέρει η εφημερίδα . Να τι ακριβώς έγραψε ο Στέφανος Χί...

.
Το επίμαχο δημοσίευμα της Espesso είχε φιλοξενηθεί στις 24 Δεκεμβρίου και το επαναφέρει η εφημερίδα.
Να τι ακριβώς έγραψε ο Στέφανος Χίος ότι του είπε ο Δημ. Καμπουράκης:
Στο φύλλο της 24ης Δεκεμβρίου, το οποίο συμπεριελήφθη στο ανακριτικό υλικό και θα αξιολογηθεί κατά την κρίση του επικεφαλής της ανάκρισης, φιλοξενούνταν οι απόψεις του παρουσιαστή του Mega Δημήτρη Καμπουράκη για το αν τελικά η δημοσιογράφος Ολγα Τρέμη είχε δει ή όχι το επίμαχο υλικό την ημέρα που τη συνάντησαν στο κανάλι της Μεσογείων η προφυλακισμένη Εύη Τσέκου και ο τότε δικηγόρος της Χρήστος Νικολουτσόπουλος. Ο δημοσιογράφος του Mega είχε απαντήσει αυθόρμητα (έτσι τουλάχιστον είχαμε αντιληφθεί εμείς), έπειτα από τηλεφώνημα που του είχαμε κάνει στις 9.30 το βράδυ της 20ής Δεκεμβρίου, όταν ακόμα δεν είχε ξεραθεί το αίμα του Χρήστου Ζαχόπουλου. Το περιεχόμενο της συνομιλίας, το οποίο ευελπιστούμε να μη διαψεύσει ποτέ ο κ. Καμπουράκης, γιατί όλο και κάποια απόδειξη θα έχουμε για την επικοινωνία μας μαζί του, στα κυριότερα σημεία του είναι το εξής: «…Ηταν ένα βίντεο στο οποίο φαινόταν ο Ζαχόπουλος. Η κυρία είχε στήσει μια κάμερα, κάπου προφανώς την είχε κρύψει, εγώ δεν είδα την κασέτα, την είδε όμως η Ολγα. Εκεί φαινόταν ο Ζαχόπουλος με το εσώρουχο που φερόταν να λέει: “Είδες κάτι άντρες που έχει ο Καραμανλής; Γι’ αυτό έχουμε φοβερές σεξουαλικές επιδόσεις”. Και αυτή τον “έπαιζε” ρωτώντας τον “τι άντρες έχει δίπλα του ο Καραμανλής;”. Κι αυτός συνέχιζε και αυτή τον κατέγραφε. Μετά της λέει η Τρέμη “τι άλλο έχεις;” και αυτή της είπε “έχω τη σεξουαλική συνεύρεση”». Λέει η Τρέμη, κατά τον Δημήτρη Καμπουράκη: «Αυτό δεν θέλω να το δω, αφορά ιδιωτικές στιγμές». Υστερα, πάντα κατά την αφήγηση του Δημήτρη Καμπουράκη στην «Espresso», η Τρέμη τη ρώτησε εάν προκύπτει από την κασέτα ότι ο Ζαχόπουλος την είχε ερωμένη υποσχόμενος μονιμότητα στο υπουργείο. Αυτό όμως δεν αποδεικνυόταν από την κασέτα, παρά τα όσα υποστήριξαν η κυρία και ο δικηγόρος της όταν ήρθαν στο κανάλι. «Δεν ακούγεται κάτι τέτοιο, δεν μπορούμε να το παίξουμε» απάντησε κατηγορηματικά η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου και εκεί τελείωσαν όλα κατά τον παρουσιαστή της πρωινής εκπομπής του Mega.

5 σχόλια

  1. Ο Χίος δεν είναι αξιόπιστος δημοσιογράφος. Άρα και αυτά που γράφει ίσως να μην αξίζει να τα διαβάζουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε μου δεν ξέρω αν είναι γενικά αξιόπιστος ή όχι ,αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι ακριβή τα όσα λέει .
    Σημαντική η είδηση που έβγαλε με την κασέτα και μπράβο του.Ανατρέπει όλο το παραμύθι του Mega ότι δεν είχαν δει το dvd.Δεν είναι και λίγο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπορεί να ανατρέπονται οι ισχυρισμοί του Μεγάλου Καναλιού, όμως, όπως πάντοτε γίνεται σε παρόμοιες περιπτώσεις, θα πέσουν λυτοί και δεμένοι να ''καλύψουν'' τις βρωμιές. Υστερα, θα βρεθούν και τα απαραίτητα εξιλαστήρια θύματα που θα τιμωρηθούν παραδειγματικά και θα σπιλωθούν για να τη γλυτώσουν οι μεγαλοσχήμονες, και όλα μέλι γάλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ναι Μαιρούλα ,αυτό είναι ένα σοβαρό ενδεχόμενο.
    Αλλά με μερικές αποκαλύψεις σαν κι αυτή του Χίου θα ξεστραβωνόμαστε λιγάκι και θα καταλαβαίνουμε τι ρόλο παίζει ο καθένας τους!
    Ας πούμε,όλοι πια καταλαβαίνουν ότι κάποιοι πάνε να τα φορτώσουν όλα στον Θέμο,ενώ οι ίδιοι είχαν το dvd και μάλιστα αμοντάριστο .
    Και τι αξιοπιστία εχει ένα κανάλι σαν το mega που παίζει τέτοια παιχνίδια με τo Μαξίμου;
    Θα με ενημερώσει αντικειμενικά για το αν υπάρχουν οικονομικά σκάνδαλα στην υπόθεση Ζαχόπουλου;
    Θα με ενημερώσει αντικειμενικά για το αν υπάρχει εναλλακτική λύση στον Κωστάκη;Για το αν υπάρχει αντιπολίτευση στη χώρα;Για το τι κάνει το ΠΑΣΟΚ,ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ;
    Και άλλα πολλά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν μπορείτε να το παίξετε Ολγάκι (το DVD) αλλά μπορείτε να "την παίξετε" όλοι ομαδικώς

    Καραμανλής "ο Αρχιερέας του ΠΕΟΥΣ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση