GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κι άλλες πληροφορίες για το DVD...

. Για "προβοκάτσια" είχε μιλήσει αρχικά ο Χρ. Ζαχόπουλος. Τι θα ισχυριστεί ο Θέμος... . Μια διευκρίνηση για τον Ζαχοπουλο . Δεν ...

.
Για "προβοκάτσια" είχε μιλήσει αρχικά ο Χρ. Ζαχόπουλος. Τι θα ισχυριστεί ο Θέμος...
.
Μια διευκρίνηση για τον Ζαχοπουλο. Δεν είναι το περιεχόμενο του dvd που τον οδήγησε στην απόπειρα αυτοκτονίας αλλά αυτό ενός από τα cd (στο dvd δεν υπάρχει τίποτα επιλήψιμο για τον Καραμανλή) που είχε παραλάβει ο Καραμανλής ένα μήνα νωρίτερα και που αναφέρει αυτά που αναφέρει για τη Νατάσα.
Οταν όμως κλήθηκε από τον Καραμανλή και του βάλανε μάλιστα να ακούσει το εντελώς κακογραμμένο cd (εν αντιθέσει με το dvd) o Ζαχόπουλος αρνήθηκε τα πάντα μιλώντας για προβοκάτσια. Φυσικά κανείς δεν τον πίστεψε αλλά ο πνιγμένος από τα μαλλιά πιάνεται.
Πάντως από του Μαξίμου του δώσανε μια μικρή παράταση, έλα όμως που μαθαίνει από την Τσέκου και για το dvd και για την παράδοση του στο Μαξίμου, και εδώ καταλαβαίνει πλέον ότι δεν τον σώζει τίποτα. Ταυτόχρονα έρχεται και το μήνυμα από τον πρωθυπουργό και τέλος.
Και κάτι τελευταίο. Εχουν πλέον πειστεί όλοι ότι την κασέτα στο Μαξίμου την έδωσε ο Θέμος, μετά μάλιστα και από το σημερινό πρωτοσέλιδο από το "Θέμα". Κρατήστε όλοι μια πισινή (πληροφοριακά σας λέω ότι οι σχέσεις του Θεμου με τον Νικολιτσόπουλο ήταν και παραμένουν κάτι παραπάνω από καλές, παρά τα παιχνιδάκια και τα σκηνικά που είδαμε τις τελευταίες μέρες, κυρίως απο τον Μάκη)Την κασέτα θα ισχυριστεί ο Θεμος οτι την πήρε αργότερα από την ημέρα που παραδόθηκε στο Μαξίμου, και θα εχει μάλιστα και μάρτυρα.
ΙΑΝΟΣ
http://hellaspress.pblogs.gr/

37 σχόλια

  1. index

    Οσο επικεντρώνονται το τελικό αποτέλεσμα (dvd) χωρίς εξέταση της πορείας του και της επεξεργασίας του δεν υπάρχει δυνατότητα να αποδοθούν ευθύνες στους ενδιάμεσους διακινητές και πιθανόν εκβιαστές.

    Αυτό ακριβώς είναι και το επιδιωκόμενο από το Μαξίμου, τους "ανώνυμους μοντέρ" και τους εκδότες που συμμετείχαν.

    Θέλουν και επιδιώκουν να συσκοτιστεί η πορεία, να αποκρυβεί το πηγαίο υλικό και να μην ταυτοποιηθούν τα μηχανήματα επεξεργασίας τα οποία εφόσον διαθέτουν ενδιάμεση μαγνητική μνήμη έχουν και τα ίχνη της διέλευση του υλικού από εκεί.

    Είμαστε σε θέση να ξέρουμε οτι μονταζιέρες δεν έχουν μόνο στο "θέμα" αλλά και αλλού, ασχέτως αν δίνεται ΜΑΧΗ για να στρέψουν τα βλέμματα αλλού.

    Και μία διευκρίνηση, όταν αναφέρονται σε κασέτες τα δημοσιεύματα δεν εννοούν τίποτα άλλο από τα λεγόμενα caddy που χρησιμοποιούν οι μονταζιέρες για την προστασία του οπτικού μέσου (cd, dvd, κλπ). Τα caddy υπάρχουν πολλά χρόνια (20+) στις επαγγελματικές χρήσεις και συσκευές και η αναφορά σε "κασέτα" καταδεικνύει πολλές φορές και το μηχάνημα που την παρήγαγε.

    bloopers

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑΝ Η ΜΙΜΗ ΚΙ Ο ΑΝΤΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΤΡΕΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μόνοι σας μείνατε
    βρωμοbloopres;
    Την κάνω και εγώ
    γιατί εσείς είστε γελοίοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 10:28

    Κάποιος πρέπει να μείνει για να κάνει την προπαγάνδα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αφου συζητησαμε για λιγο ο Γιαννης εριξε την ιδεα να συμετασχουμε και εμεις στο παιχνιδι. Η κοπελα ταπαιξε και ειπε ότι δεν μπορει και δεν το ξανακανε .φοβηθηκε ότι θα την ξεσκιζαμε και θα καταλαβενε ο ανδρας της. Μας ειχε πει ο Γιαννης ότι μονο μια τον αφηνε να τη γαμησει και μετα τον τρελαινε στα τσιμπουκια.

    Τοτε εγω εριξα την ιδεα να μεινουμε για να κοιταμε και αν ηθελε να μας κανει κανενα τσιμπουκι. Της αρεσε η ιδεα και αφου γδυθηκαμε τη βαλαμε στη μεση ορθιοι όπως ειμασταν και αρχισαμε να τη χαιδευουμε ολοι μαζι. Στην αρχη εδειξε αμηχανη αλλα όταν της ειπα ότι θα μας κανει από ένα τσιμπουκι και μετα θα καθησουμε στην ακρη και θα βλεπουμε ηρεμησε και αφεθηκε στα χαδια μας.

    Τη χαιδευαμε παντου ταυτοχρονα και η κοπελα απολαμβανε αυτή την πρωτογνωρη αισθηση βγαζοντας μικρους αναστεναγμους που σιγα σιγα δυναμωναν. Ο Γιαννης πιπιλιζε ις ρωγες της που ειχαν πεταχτει εξω , ο Δημητρης ηταν πισω της και χαιδευε τον κωλο της και εγω χαιδευα τα ποδια της και την κοιλια της προχωρωντας προς το μουνι της . αφου χαιδεψα για λιγο τις τριχουλες της εβαλα το χερι μου αναμεσα στα ποδια της και χουφτωσα το μουνι της. Βογγηξε από ηδονη και τρανταχτηκε ολοκρηρη. Το μουνι της ηταν μουσκεμενο και σε κάθε χαδι μουσκευε περισσοτερο. εχωσα το δαχτυλο μου μεσα και αρχισα να παιζω με την κλειτοριδα της . Βογγουσε δυνατα και τιναζοταν ενώ τα υγρα της ετρεχαν στα στα σφιχτα μπουτια της. Δεν θα αργουσε να τελειωσει και ειπα να την ξαπλωσουμε στο κρεβατι.

    - Τι θα μου κανετε , ψιθυρισε
    - Ηρεμησε μωρο μου ,της ειπα .εχυσες ποτε με γλυφομουνι?
    - Οχι
    - Ξαπλωσε και απολαυσε το

    ξαπλωσε στο κρεβατι δειλα και με τα ποδια κλειστα αλλα όταν ενοιωσε τις γλωσσες του Δημητρη και του Γιαννη να πιπιλιζουν τις ρωγες της και τη δικη να χαιδευει τα μπουτια της και τις τριχουλες της ,χαλαρωσε και και αρχισε να ανοιγει τα ποδια της αποκαλυπτοντας ανα ωραιο μουνακι με μικρα μουνοχειλα και μια μικρη τρυπουλα από την οποια ετρεχαν οι χυμοι της ηδονης της μουσκευοντας τα κωλομερια της.

    Ανοιξα λιγο τα χειλη του χαιδευοντας την κλειτοριδα της και κοιταξα για λιγο τη μικρη τρυπουλα η οποια ανοιγοκλεινε με την κινηση της λεκανης της . η Μαιρη βογγουσε και και τιναζοταν από καυλα. Χαιδεψα κυκλικα λιγο την τρυπουλα και εβαλα το δαχτυλο λιγο μεσα της. Ενοιωσα το στενο μουνι της να σφιγγει το δαχτυλο μου και πηγα να το βαλω πιο βαθια αλλα το χερι της Μαιρης με σταματησε. Ετσι αρχισα να γλειφω σιγα τα χειλακια ,την κλειτοριδα και τελος εβαλα τη γλωσσα μου στην καυτη τρυπουλα και αρχισα να τη βαζω μεσα –εξω ενώ η μυτη μου ετριβε την κλειτοριδα της. Η Μαιρη αρχισε να ουρλιαζει δυνατα ,επιασε τα μαλια μου και πιεζε το κεφαλι μου στο μουνι της ενώ η λεκανη της χορευε σε ένα ξεφρενο ρυθμο

    -Χυ.........χυνω.......χυνω.....ααα......αααααααααααααααααααααααααααααααα

    ααααχ..........αχ.....αχ...αχ

    Σιγα σιγα τα βογγητα της εσβιναν ωσπου χαλαρωσε και εμεινε ακινητη με τα ματια κλειστα και τα ποδια ορθανοιχτα . κοιταξα το μουνι της από οποιο ετρεχαν οι τελευταιες σταγονες της ηδονης και το σεντονι που ειχε δεχτει και αυτό ένα μερος από τα υγρα της. Το εδειξα και στους δυο και με ένα χαμογελο ειπαν στη Μαιρη

    - Σ αρεσε?
    - Ηταν τρελα . γιατι δε μου τοκανες καμια φορα ? ειπε στο Γιαννη

    Η πουτσα μου πηγαινε να σπασει από τη καυλα , πηγα από πανω της και την ακουμπησα στο στομα της χουφτωνοντας τα στηθη της.. αφου εγλειψε για λιγο το πουτσοκεφαλο μας ειπε να ξαπλωσουμε εγω και ο Δημητρης στο κρεβατι. Επιασε τις πουτσες μας και αρχισε να τις γλειφει εναλλαξ . Εγω ενοιωσα ότι οπου ναναι θα χυσω . – Ρουφα με μωρο μου της ειπα. Αρχισε να να βαζει σιγα σιγα το πουτσοκεφαλο στο στομα της και μετα προχωρησε προς τα κατω. Εκανε μερικες κινησεις πανω κατω και όταν καταλαβε ότι θα χυσω τον κρατησε στο στομα της ρουφωντας τον δυνατα . Τα χειλη της να εσφιγγαν τον πουτσο μου που ειχε χωθει βαθια στο στομα της και σε λιγο εχυνα μεσα στο στομα της που συνεχισε να ρουφαει με λυσσα κανωντας με να παω στα ουρανια και να γυρισω. Όταν συνηρθα η Μαιρη ειχε αναλαβει τον Δημητρη που δεν αργισε να χυσει κι αυτος. Η Μαιρη κοιταξε τον Γιαννη που περιμενε στην πολυθρονα

    -Ελα μωρο μου κανε με και μενα ένα τσιμπουκι δεν αντεχω άλλο - Δεν θα με γαμησεις?
    -Μετα . ας αλλαξουμε τη σειρα σημερα

    Η Μαιρη υπακουσε και γονατισε κανοντας τον να χυσει κι αυτος στο στομα της

    Αφου πλυθηκαμε ολοι και καναμε ένα τσιγαρο ο Γιαννης λεει στη Μαιρη .

    - Τωρα θα σε καυλωσουμε παλι ολοι μαζι και μετα θα σε γαμησω .εισαι?
    - Να μου κανει όμως γλυφομουνι ο Σακης

    ¶λλο που δεν ηθελα. Ξαπλωσαμε ολοι μαζι στο κρεβατι και αρχισαμε να παιζουμε με το κορμι της Μαιρης που αυτή τη φορα ειχε αφεθει στα χαδια μας με ανεση και απολαμβανε το κάθε τι που γινοταν Η Μαιρη δεν αργισε να καυλωσει με τρεις αντρες διπλα της . Η γλωσσα μου εκανε καλα τη δουλεια της ενώ της χαιδευα τα κωλομαγουλα Σηκωσα ψηλα τα ποδια της και η γλωσσα μου αρχισε να κατεβαινει και στην κωλοτπυπιδα της . Στην αρχη αραια περνουσα την γλωσσα και ξαναγυριζα στο μουνι και σιγα σιγα αρχισα να γλυφω μονο την κωλοτρυπιδα της που ηταν γεματη από τα υγρα της .Η Μαιρη τρελαθηκε από καυλα .

    - Τι μου κανειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιις

    Επιασα τα κωλομερια της και τα ανοιξα . Το μουνι της εσταζε συνεχεια κατευθειαν στην κωλοτρυπιδα της που ειχε μουσκεμα .Εχωσα τη γλωσσα μου στην κωλοτρυπιδα και αρχισα να τη σπρωχνω μεσα .Η Μαιρη εβαλε το χερι στο μουνι της και αρχισε να το χαιδευει βογγωντας δυνατα.Σε λιγο αρχισα να γαμαω με τη γλωσσα μου τον κωλο της Τα βογγητα της εγιναν πιο δυνατα και παρατεταμενα. Ειχε χωσει το δαχτυλο στο μουνι της και το κουνουσε ρυθμικα μεσα –εξω.Σε λιγο η αναπνοη της εγινε πιο γρηγορη, αρχισε να χτυπιεται τρελα και στο τελος σχεδον ξεσπασε σε κλαμμα φωναζοντας στο Γιαννη

    - Δεν αντεχω αλλοοοοοοο . γαμα μεεεεεεεεεεεεεεε.

    Ο Γιαννης της τον καρφωσε με δυναμη. Βογγηξε η Μαρια που της ξετρυπισε το στενο μουνι της με τη μια

    Ποτε δεν την ειχε γαμησει δυνατα. Παντα τη γαμουσε μαλακα και με αργο ρυθμο Αααααααααααχχχχ με ξεσκισεεεες......ααααχ

    Σε λιγο όμως αρχισε να βογγαει από ηδονη . Εσφιγγε δυνατα το Γιαννη με τα ποδια της τυλιγμενα γυρω από τη μεση του και αυτος καρφωνε με δυναμη το μουνι της μπαινοντας οσο πιο βαθια μπορουσε .Η Μαιρη βρισκοταν σε παραληρημα.

    Αααααχχχχχχχ ..........γαμα με.........ααααχχχ...........ναιιιιιιιιιι.........ααααααχχχχχχχχ.............παει ...το ....μουνι μου...........το ξεσκισεεεεεεεεες ααααααααχχχχχχχχχχ

    Ο Γιαννης δεν αντεξε πολύ και καρφωνοντας τον βαθια στο μουνι της εχυσε μουγκριζοντας

    Όταν βγηκε από μεσα η Μαιρη δεν ηθελε να τον αφησει

    - Λιγο ακομα ,ειπε
    Πηγα κοντα της και της χαιδεψα το μουνι δειχνοντας τον πουτσο μου
    -Θα το γλυκανω εγω το μουνακι σου μωρο μου όπως με το γλειφομουνι
    Εβαλε στην αρχη το χερι της για με εμποδισει
    -Θα με ξεσκισετε ολοι ψιθυρισε

    Η καυλα της όμως εξαφανισε την αντισταση της και παραμεριζοντας το χερι της εχωσα τον καυλωμενο πουτσο μου στο μουνι της. Η αισθηση του σφιχτου μουνιου με τρελανε

    -Μωρο μου τι μουνακι είναι αυτό .θα στο τρελανω στο γαμησι.

    Μπαινοβγαινα αργα μεσα της απολαμβανοντας το μουνι της και το γλυκο σφυξιμο του καθως κουνουσε από καυλα τη λεκανη της.Καθε τοσο τον καρφωνα βαθια μεσα της και εμενα για λιγο ακινητος με τον πουτσο μου να τιναζετε μεσα στο μουνι της.Η Μαιρη βογγουσε δυνατα με τα ματια κλειστα και το στομα ανοιχτο τιναζοντας τη λεκανη της προς τα πανω κάθε φορα που τον εχωνα στο μουνι της.Ενοιωσα τον πουτσο να εχει σκλυρηνει τοσο που να θελει να ξεσκισει αυτό το μουνακι. Αρχισα να τον χωνω ολο και πιο γρηγορα και πιο δυνατα Η Μαιρη αρχισε να ουρλιαζει και εγω να της τον καρφωνω με δυναμη βαθια στο μουνι της.

    - Μωρο μου θα το ξεσκισω το μουνακι σου

    -Ναι...........ααααααχχχ.........γαμα μεε.........αααααχχ.........σκισε μεεεεεεε..........τωρααα ........ναιιιι......χυυυ.....χυνωωωωωωωωωωωωωωω

    Την εσφιξα δυνατα στην αγκαλια μου καρφωνοντας τον πουτσο μου μεχρι τερμα στο μουνι της Η λεκανη της ανεβοκατεβαινε δυνατα και το μουνι κανοντας συσπασεις ρουφουσε τον πουτσο που αδειαζε ότι ειχε και δεν ειχε βαθια στο του.

    Μας πηρε λιγη ωρα για να συνερθουμε και όταν ξεκολισαμε ειδα το στομα της Μαιρης και το μαγουλο της γεματα με τα χυσιματα του Δημητρηυ δεν αντεχε άλλο και την εχυσε στο στομα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτή η παλιοϊστορία δεν θα μείνει κρυφή.
    Δεν είναι ιδιωτική υπόθεση, είναι Δημόσια.
    Όσο δημόσια είναι και η διαπλοκή της κυβέρνησης με τους νταβάδες.

    Εκτός από αηδιασμένος νοιώθω και αποτυχημένος στις εκτιμήσεις που κάνω για τους ανθρώπους.
    Για άλλη μια φορά έκανα λάθος.
    "Τι να το κάνεις να αναλύεις σωστά, αν δεν καταλαβαίνεις ποιόν έχεις μπροστά σου", μου λέει τακτικά η γυναίκα μου. Και εγώ νοιώθω ώρες-ώρες πολύ κατώτερο είδος από το άλογο και το σκύλο μου!

    Πίστευα ότι ο Καραμανλής είναι μια διπλοπρόσωπη περίπτωση πολιτικού, μια μετριότητα ίσως, ποτέ δεν είχα φανταστεί ότι είναι τόσο μοχθηρός!

    Αυτό που με συγκλόνισε σε αυτή την υπόθεση, είναι ο σχεδιασμός της από το Μαξίμου.
    Το στυλ. Η αισθητική του ξεκαθαρίσματος με τον Ζαχόπουλο, οι κυπατζίδικες πρακτικές.
    Το πέπλο παραπληροφόρησης και τα νέα ήθη στην επικοινωνία που δυναμιτίζουν κάθε ήθος στην άσκηση της εξουσίας.

    Η στάση ζωής που μεταφέρεται σε νέους ανθρώπους και από αυτούς εδώ στο blog:
    Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα, λένε με κάθε τρόπο.

    Αυτή, δεν είναι απλώς η διδαχή Καραμανλή στους ανθρώπους του, όπως την εξέφρασε ο Ρουσόπουλος, είναι το πρότυπο Καραμανλή και τούτο δεν πρέπει να αποκτήσει μιμητές.

    Ο Καραμανλής κάνει πλέον σχολή. Εγκαθιδρύει επίσημα τον πολιτισμό που τόσα χρόνια πολεμήσαμε όσοι θέλαμε μια φιλελεύθερη, ανυπόκριτη κοινωνία και μια διάφανη, δημοκρατική και ευνομούμενη πολιτεία.

    Έχουμε σύγκρουση πολιτισμών.

    Αν δεν υπάρξει έκβαση σε αυτή την κρίση, δεν μπορεί να υπάρξει πολιτική συζήτηση και αντιπαράθεση ιδεολογική.
    Ο ΑΓΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. αγιε,
    μην συνεχίζεις τον καθαγιασμό του εκβιασμού, γιατι εκτίθεσαι κι ιδεολογικά. Φέρνοντας τουμπα τα επιχειρήματα, μόνο το άλογό σου πείθεις τελικά (αν κι αμφιβάλω και γιάυτό, γιατί τα άλογα διαθέτουν υψηλότατο δείκτη νοημοσύνης).

    Οποιος καρπωθεί την μετακαραμανλή εξουσία στη ΝΔ, πατώντας σε εκβιαστικές μεθόδους, θα απορριφθεί απο την κοινωνία πάραυτα.

    Ασε τα κόλπα λοιπόν κι ηρέμησε λίγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 12.47

    μην συνεχίζεις τον καθαγιασμό του εκβιασμού
    =========

    Προφανώς δεν γνωρίζεις τι είναι εκβιασμός και ποιοι ενεπλάκησαν σε αυτόν από το καλοκαίρι.

    Όποιος διαθέτει υλικό, οπτικό και ακουστικό από παρανόμως, προφανώς, υποκλαπείσες ιδιωτικές στιγμές συνεργάτη του και μέσω αυτού του υλικού χαράσσει την στάση του απέναντι του, δίχως να αποκαλύπτει την αλυσίδα της υποκλοπής, και δίχως να τον ενημερώνει, δίχως να απευθύνεται στις αρμόδιες Αρχές και την δικαιοσύνη, πώς λέγετε;
    Τι είναι;

    Αν τυχόν ένας πρωθυπουργός διαθέτει υλικό προφανούς εκβίασης ενός φίλου και «υφιστάμενου του» και δεν τον προστατεύει, τι ηθικής υποστάθμης είναι;
    Είναι ή όχι μέρος του εκβιασμού;

    Αν τα ερωτήματα αυτά δεν σε απασχολούν.
    Προφανώς ενστερνίζεσαι το πρότυπο Καραμανλή.
    Να σε χαίρεται, λοιπόν.
    Ο ΑΓΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. αγιότατε

    Μιλάτε ελληνικά;
    Αν ναι(!), ξαναδιαβάστε το υπερκείμενο που σας αφορά και για την καλύτερη αποκωδικοποίησή του, ρωτήστε το άλογο σας, να σας το ερμηνεύσει.

    Σας ευχαριστώ δια την προσοχή σας.
    μετα τιμής.
    Τα δέοντα στο σκύλο σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 1.11
    μας έφτιαξες τη μέρα!ξαναγράψε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Και για να τελειώνουμε, καταλάβετε

    ότι ο Ζαχόπουλος εκβίαζε τον Καραμανλή και ο Καραμανλής τον Ζαχόπουλο.
    Ο Ζαχόπουλος την Τσέκου και η Τσέκου τον Ζαχόπουλο.

    Μέσα σε αυτό το σύστημα εκβιασμών και κόντρα εκβιασμών παρείσφρυσαν ερασιτέχνες και επαγγελματίες εκβιαστές και έγινε της τρελής.

    Στο τέλος μπλέχτηκαν όλοι σε ένα κουβάρι και κανείς δεν ήξερε ποιος εκβιάζει ποιόν.

    Σε αυτή τη φάση ζητήθηκε από όλες τις πλευρές των εκβιαστών και η συνδρομή των ΜΜΕ και τότε έγινε κυριολεκτικά της πουτάνας.

    Μπερδεύτηκαν οι γραμμές των εκβιαστών με τους νταβάδες και έγινε της ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ.

    Μετά ήρθε ή ώρα της συγκάλυψης, ή ώρα του Καραμανλή, δηλαδή.
    Μόνο που ήταν 12 παρά 1, ακριβώς!
    Ο ΑΓΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Οποιος καρπωθεί την μετακαραμανλή εξουσία στη ΝΔ, πατώντας σε εκβιαστικές μεθόδους, θα απορριφθεί απο την κοινωνία πάραυτα.

    ========

    Αυτά να τα πεις στο κόμμα σου!

    Εμείς οι υπόλοιποι το μόνο που βλέπουμε και το μόνο που μας απασχολεί ότι ζούμε ημέρες δυσωδίας και Νέο Δημοκρατικής μπόχας.

    Τα σκάνδαλα παρήχθησαν, αυτή τη φορά, στον δικό σας χώρο και είναι μεγάλα και πρωτόγνωρα.
    Βρείτε μόνοι σας ποιος εκβιάζει ποιόν στη ΝΔ.

    Για τη κοινωνία ένα πράγμα έγινε σαφές:
    Είστε λερωμένοι…και δεν θα σας ξεπλύνει τούτη τη φορά το εκλογικό σώμα.

    Δεν μας ενδιαφέρει να βγάλετε τα άπλυτα σας στη φόρα.
    Κρατήστε τα σφραγισμένα στο απόκομμα της μικροεξουσίας που σας απέμεινε.
    Διαχειριστείτε την οικογενειοκρατία σας όπως επιθυμείτε, αλλά δεν νομιμοποιείστε να βρωμίζετε το τόπο με τον πολιτισμό και τα σκουπίδια σας!
    Ο ΑΓΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η πραγματική ιστορία που κωδικοποιήθηκε στο αμαντάριστο dvd είναι η ιστορία της Μεταπολίτευσης και ιδιαίτερα του τελευταίου σταδίου αυτής,
    της Μιντιαπολίτευσης.

    - Όσοι έχουν γνώση και σχετική εμπειρία θα καταλάβουν.
    - Όσοι είναι ευαίσθητοι θα το διαισθανθούν.
    - Όσοι είναι οξυδερκείς θα το "υπερβούν".
    - Όσοι είναι καλοβολεμένοι θα το φοβηθούν.
    - Όσοι τρέφονται από αυτό θα πάθουν ναυτία.
    - Όσοι νταραβερίζονται με dvd θα καταραστούν την τεχνολογία.

    - Και όσοι προσωπικά δικαιώνονται θα καταθλιβούν, γιατί πέρασαν πολλά χρόνια!

    Η Μεταπολίτευση ξεκίνησε με μια πολιτική συναλλαγή και θα τελειώσει με μια πολύ φτηνή συναλλαγή.

    Το dvd και το πρωτογενές cd είναι "προϊόντα" μόνο για συνειδητοποιημένους συλλέκτες.
    Ο ΑΓΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ...κι όσοι είναι άρρωστοι,
    να σταματήσουν τα ληγμένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. "Τι να το κάνεις να αναλύεις σωστά, αν δεν καταλαβαίνεις ποιόν έχεις μπροστά σου", μου λέει τακτικά η γυναίκα μου. ΑΓΙΟΣ


    Πάλι καλά... έχεις και μια θαυμάστρια του μεγάλου πνεύματός σου. Γιατί , απο άλλους θαυμαστές... δεν βλέπω να κάνεις προκοπή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Είδα ένα όνειρο χθες..είχα σχέση με ένα πιτσιρικά και αυτός βιντεοσκόπησε την σεξουαλική μας πράξη και την δημοσίευσε στο YouTube.Αλλά ,λέει,έκανα καταγγελία στο Ηλεκτρονικό έγκλημα ,τον πιάσανε και τέλος καλό. Γιατί ,λέει,ήταν εντελώς ανώμαλος αυτός ο πιτσιρικάς και έπρεπε να τιμωρηθεί με βάση τον νόμο.
    Βλέπω σήμερα στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ,σε παγκόσμια πρώτη ,τον Ζαχόπουλο σε προσωπικές στιγμές με γκόμενα..και μου΄ρχεται στο μυαλό το εξής..
    Πόσα χρήματα αξίζει αυτή η ξευτίλα ?Τι μας νοιάζει εμάς αν ο Ζαχόπουλος είχε γκόμενα? Ο Θέμος και ο Μάκης δεν έχουν σεξουαλική ζωή? Γιατί δεν βγάζουν το καλό το υλικό, αυτό που ενδιαφέρει όλη την Ελλάδα και κανιβαλίζουν πάνω σε οικογένεια ,χωρίς νόημα στην ουσία..
    Βιντεοσκοπήστε βρε παιδιά και τον Θέμο στο κρεβάτι του..μπροστά του ο Ζαχόπουλος μοιάζει supersexy!
    Η εξαργύρωση της κτηνωδίας τους θα φανεί σε φύλλα που πουλήθηκαν, σε διαφημίσεις ,σε συμμαχίες κ.α
    όπως και το press-gr…είχε την Φώτο από χθες το απόγευμα και μόλις πέρασε σαν 3η -4η είδηση την ξαναέβαλε πρώτη…
    Αυτή η ζούγκλα,η κτηνωδία πόσες ζωές θα καταστρέψει ακόμα?
    Η οικογένεια του Ζαχόπουλου να μην το αφήσει έτσι..πάρτε τους και τα βρακιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 1.52,2.37
    Αυτά να τα πεις στο κόμμα σου!
    Εμείς οι υπόλοιποι βαρεθήκαμε μέχρι αηδίας να διαβάζουμε τις εκκενώσεις ενός αρρωστημένου εγκεφάλου.Αντε και κανένα διάλλειμα ναυάγιε,ή απόσταση βοηθάει να βάλεις τις σκέψεις σου σε μια τάξη(εδώ γελάμε όλοι μαζί)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Όντως ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ οι φωτογραφίες. Αυτές καθ αυτές ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ που να ενδιαφέρει τον πολίτη εκτός απο τη σεξουαλική σχέση Ζαχόπουλου - Τσέκου που ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ.

    Για όσα μας ενδιαφέρουν πραγματικά, οι ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ και οι προστάτες τους ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ ΑΔΙΑΦΟΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ο λογιστής Τάσος Σιδηρόπουλος στην Βέροια είναι ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΣ. Ενημερώστε τους φίλους σας στη Βέροια ώστε να μην καταστρέψει και άλλους πελάτες του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ
    Τόλμησε την υπέρβαση

    Ξεκίνα...
    με μια επίσκεψη στον παλιό σου φίλο
    Ζαχόπουλο. Αυτοτιμωρήθηκε.Φτάνει. Μην ξεχνάμε, όμως πως είμαστε κι άνθρωποι με αισθήματα. Θέλουμε να δούμε και λίγη ανθρωπιά από τους πολιτικούς μας.Αυθόρμητη.
    Ειλικρινή. Πέρα από τις απεχθέστατες δημοσιοσχετίστικες κάμερες.

    Ποιός έλληνας δε θυμάται ακόμη το περίφημο "Ο ΛΟΥΒΑΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ"....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. δωστε κρεβατοκαμαρες στον λαο.
    οχι καμερες στους δρομους.
    καμερες στις κρεβατοκαμαρες.
    κυπατζηδες ολων των χωρων ενωθειτε.


    η ΕΣΗΕΑ ποτε θα παρει θεση, για
    τα προιοντα του υποκλοπικου παρακρατους που διακινουν τα μελη της?
    ουρλιαζεται για τις καμερες στους δρομους.
    οι καμερες στις κρεβατοκαμαρες δεν
    σας ενοχλουν?
    αει στο διαβολο αλητες.


    Η δημοσιογραφία σήμερα είναι η πλέον αποτρόπαια και ανεξέλεγκτη μορφή της εξουσίας και της παραεξουσίας. Είναι το λαρύγγι των νταβατζήδων της κοινωνίας, ο οχετός των πιο βρώμικων κυκλωμάτων και μυστικών υπηρεσιών, ιδιαίτερα οι μεγαλοδημοσιογράφοι και οι «σταρ» της «ενημέρωσης»: «βαποράκια» της εξουσίας είναι στις ποικίλες μορφές της.

    Είναι το λαρύγγι των νταβατζήδων της κοινωνίας, ο οχετός των πιο βρώμικων κυκλωμάτων και μυστικών υπηρεσιών,

    ο οχετός των πιο βρώμικων κυκλωμάτων και μυστικών υπηρεσιών,



    Ο μικρός Πλεύρης ενημέρωσε Καρατζαφέρη, για άλλες τέσσερις κασέτες.


    Έχουμε ήδη ασχοληθεί με τους τριγμούς που προκαλεί η Ζαχοπουλειάδα και στο ΛΑΟΣ. Ο Καρατζαφέρης πιστεύει ότι το κόμμα και ο ίδιος δέχτηκαν τεράστιο πλήγμα στα μάτια των δεξιών και συντηρητικών ψηφοφόρων. Απέξω ο Καρατζαφέρης εμφανίζεται «θυμωμένος», από μέσα όμως το κόμμα βράζει. Προειδοποιεί το Γεωργιάδη να ξεχάσει τα όνειρά του «για νούμερο 2» (συγκεκριμένα τον αποκαλεί «νούμερο των νταβατζήδων») και τον Πλεύρη junior ότι «δε θέλει να δει τον πατέρα Πλεύρη, ούτε ζωγραφιστό».


    Ο Πλεύρης junior για να εξισορροπήσει το διαταραχθέν κλίμα «ενημέρωσε»(από μικρό κι' από χαζό μαθαίνεις την αλήθεια!) τον Πρόεδρο για άλλες 4 κασέτες(dvd) με υλικό «που δημιουργεί πολύ κακές εντυπώσεις» και θα προκαλέσουν κλυδωνισμούς στο Μαξίμου. Άφησε μάλιστα να εννοηθεί, με δηλώσεις του στη ΝΕΤ, ότι το συγκεκριμένο υλικό έχουν στα χέρια τους «και άλλοι» που «ποντάρουν σε αυτό το γεγονός».

    Η όλη μπόχα αναδεικνύει για άλλη μια φορά τις περίεργες διασυνδέσεις αυτονομημένων ακροδεξιών στο γραφείο του Πλεύρη με διαπλεκόμενα παρακρατικά κέντρα πασοκικής προέλευσης.




    Ο Λαμπράκης πίσω και πάνω από το κύκλωμα του εκβιασμού Ζαχόπουλου.


    «WaterGate των νταβατζήδων» η υπόθεση Ζαχόπουλου.
    Ο Λαμπράκης είναι ο πλέον κερδισμένος από το κύκλωμα του εκβιασμού που στήθηκε γύρω από το «ηθικό παράπτωμα» του Ζαχόπουλου. Αυτός βρίσκεται πίσω και από τις Vodafone υποκλοπές που δεν πήγαν και τόσο καλά. Τον τσάκωσαν νωρίς. Υπήρχε όμως και εφεδρικό σχέδιο, καλά οργανωμένο:παρακολουθήσεις με κάμερες, δημοσιογραφικά μαγνητοφωνάκια, φωτογραφήσεις και κάθε είδους στενό μαρκάρισμα ανθρώπων κοντά στον Καραμανλή. Κανονικά η υπόθεση αυτή, θα έπρεπε να βαφτιστεί:«WaterGate των νταβατζήδων». Γι’ αυτό και η οργανωμένη σεναριολογία ξαφνικά, ανασύνθεσης του πολιτικού σκηνικού με πολιορκητικό κριό το χοντροΒενιζέλο.
    Τα πάντα δείχνουν κύκλωμα εκβιαστών που ξέρει να κάνει καλά τη δουλειά του, στην υπηρεσία των νταβατζήδων και υποβοηθούμενο από υπόγειες και ανώμαλες διασυνδέσεις ακροδεξιών και πασοκικών παρακρατικών κέντρων. Στόχος και να τα παίρνουν και να ρίξουν τον Καραμανλή.
    Αρχίζει όμως να αποκαλύπτεται η επιβλητική παρουσία του συνήθως υπεράνω πάσης υποψίας, Χρηστάρα του Λαμπράκη. Εδώ κάποιος πάει για σεξ και απέξω τον καταγράφει ολόκληρο βαν. Ο ανακριτής είναι πεπεισμένος ότι η Εύη Τσέκου δεν δρούσε μόνη της. Μπλέκονται σοφέρ, δικηγόροι, εργατολόγοι, μεγαλοστελέχη, Δήμητρες και λοιπές πρακτορικές συνομοταξίες!
    Ο Λαμπράκης εκβίαζε πολύ καιρό τώρα το Ζαχόπουλο και ρουφούσε χρήμα του δημοσίου. 170 εκατομμύρια € ρούφηξε, εκβιάζοντας και πάλι δεν τον έφταναν. Ο πόλεμος μεταξύ των βαρόνων της ενημέρωσης προβλέπεται αδυσώπητος. Όσο για το βίντεο που η Τρέμη επιμένει ότι δεν το πήρε. Να κι αν το πήρε να κι αν δεν το πήρε. Ο Χρηστάρας το είχε ήδη. Ο μεγαλύτερος εκβιαστής στην ιστορία της Ελλάδας, πιάστηκε στα πράσσα, αλλά δεν πρέπει να το λέμε γιατί είναι "ο γέροντας του πολιτισμού μας". Όσο για τους εμπλεκόμενους θα δούμε μάλλον να προστατεύουν τον μέγα εκπολιτιστή. Τώρα ήρθε η ώρα και για το Πασόκ να γλιτώσει από αυτό το βραχνά. Αν και θεωρείται ότι άλλη μια φορά θα ταχθεί με τα συμφέροντα των νταβατζήδων.
    Λαμπράκης εναντίον Θέμου, στο α’ ημίχρονο, σημειώσατε 2.



    “Τότε ζούσαμε στη Χούντα των Συνταγματαρχών, σήμερα στη Χούντα των καναλαρχών"

    Στάθης Παναγούλης



    Στο έλεος του υπόκοσμου

    Μόνο αφελείς πλέον μπορεί να μην καταλαβαίνουν το σχέδιο εκβιασμού και πτώσης του Καραμανλή που υπάρχει πίσω από την υπόθεση Ζαχόπουλου. Το είπαμε από την πρώτη στιγμή: Έχει δρομολογηθεί η πτώση Καραμανλή.
    Παρακολουθούμε αυτό το διάστημα το όργιο του πολιτικού και δημοσιογραφικού υπόκοσμου. Τη φαιά πανούκλα των μυστικών υπηρεσιών που κατακλύζει, σαν νεροποντή τα πάντα, μέσα από τους νταβατζήδες, τα πολιτικά, νομικά και κυρίως δημοσιογραφικά «βαποράκια».
    Διακινούνται από κάθε «σταρ»- πράκτορα, «αποκλειστικές» πληροφορίες «ρεπορταζιακής έρευνας» (ρεπορτάζ στους υπονόμους των μυστικών υπηρεσιών) ασύλληπτες σπερμολογίες, αστυνομικά σενάρια, μακάβρια εκβιαστικά μηνύματα: πληθώρα κασετών που κυκλοφορούν από υποκλοπές και πολλά άλλα. Μας λεηλατεί τη σκέψη μας όλη η βρώμα και δυσωδία των πολιτικών και δημοσιογραφικών υπονόμων, δηλαδή των μυστικών υπηρεσιών.
    Δεν χρειάζεται να διαθέτεις συνθετική πολιτική σκέψη για να καταλάβεις ότι όλος αυτός ο υπόκοσμος και τα «προϊόντα» του κατευθύνονται από κάποια ισχυρά οικονομικά κέντρα εξουσίας και τις μυστικές υπηρεσίες, πλήρως αλωμένες από τις αμερικανικές…
    Όλοι αυτοί οι αμίμητοι μεγαλοδημοσιογράφοι που ναρκισσιστικά διατυμπανίζουν και «πλασάρουν» τις αποκλειστικές «πληροφορίες» τους είναι κραγμένοι πράκτορες, όργανα μυστικών υπηρεσιών: Οι ίδιοι πάντα σε κάθε μεγάλο γεγονός παραπληροφόρησης και απάτης.
    Αυτό που ζούμε σήμερα είναι πιο αποτρόπαιο και γενικευμένο από αυτό που ζήσαμε το 1989!!!
    Οι ίδιοι και τότε νταβατζήδες. Τα ίδια, και πολλά από τα «βαποράκια» του πολιτικού, δημοσιογραφικού και νομικού υπόκοσμου.
    Απλώς τα πρακτορεία και οι «συμμαχίες» έχουν διευρυνθεί. Τότε είχαμε τις εκτρωματικές συμμαχίες του μητσοτακισμού με την «αριστερά». Σήμερα έχουμε τις «παρά φύση» συμμαχίες του πασοκικού κράτους- παρακράτους με τη ροζ «αριστερά» και τον …ΛΑ.ΟΣ.
    Τώρα όλος αυτός ο πολιτικός υπόκοσμος, υποκινούμενος, σε διατεταγμένη υπηρεσία από τα μονοπωλιακά κέντρα εξουσίας επιδιώκει την πτώση Καραμανλή. Τους λόγους τους έχουμε εξηγήσει επανειλημμένως.
    Οι τελευταίες εξελίξεις με τους «ύποπτους» δικηγόρους αποδεικνύουν την αγαστή, υπόγεια «συνεργασία» γνωστών «ακροδεξιών» πολιτικών λωποδυτών με πράσινους ομοίους τους.
    Από την πρώτη στιγμή είχαμε υποστηρίξει ότι ο ΛΑ.Ο.Σ ήταν ένα κατασκεύασμα των μηχανισμών εξουσίας, επιδοτούμενο πολιτικά από το «εκσυγχρονιστικό» κράτος-προτεκτοράτο. Σήμερα όλα τα κανάλια (οι ιδεολογικές μήτρες του καθεστώτος) τον προβάλλουν αφηνιασμένα, καθώς και την «αριστερή» τσόντα: Τον ΣΥΡΙΖΑ.
    ΤΩΡΑ αποκαλύπτονται και άλλου είδους διαπλοκές!!!
    ΟΙ «διαπλοκές» των αρουραίων των υπονόμων, διαπλοκές που δείχνουν ότι η «τσόντα» αυτή χρησιμοποιείται ποικιλοτρόπως από τα μεγάλα αφεντικά και τους μηχανισμούς…
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ πρέπει κάποτε να καταλάβουμε ότι πρέπει να αντισταθούμε στον υπόκοσμο και τους νταβατζήδες που επιδιώκουν να καθορίσουν τα πολιτικά μας πράγματα και την πολιτική μας ζωή.
    ΔΕΝ είναι θέμα Καραμανλή. Είναι το ύψιστο δημοκρατικό ζήτημα να καθορίζουμε εμείς τις εξελίξεις και να αποκρούομε κάθε «εισβολέα» και επιβουλές εκ των άνω, από τους μηχανισμούς και τα υπόγεια των μυστικών υπηρεσιών.
    Η πτώση της κυβέρνησης Καραμανλή, οποιασδήποτε κυβέρνησης είναι έργο του ελληνικού λαού και των αγώνων του και όχι έργο που μας επιβάλλουν τα κέντρα και τα παράκεντρα της αυτοκρατορικής εξουσίας και οι μυστικές υπηρεσίες…


    _________________
    Θέλησαν να μας εξοντώσουν,
    αλλά δεν τα κατάφεραν.
    Εμαστε ακόμα ζωντανοί κι αυτό
    είναι το κυριότερο.

    www.resaltomag.gr
    περιοδικο της ακρας αριστερας




    “Τότε ζούσαμε στη Χούντα των Συνταγματαρχών, σήμερα στη Χούντα των καναλαρχών"

    Στάθης Παναγούλης



    Ο ελληνικός λαός δεν «τσιμπάει»

    Πάντα σε εποχές βαθύτατης σήψης παρατηρείται η μεγαλύτερη πολιτική κατάχρηση από τους παρακρατικούς μηχανισμούς εξουσίας. Οι μηχανισμοί του κράτους πάντα ασκούν πολιτική. Σε εποχές γενικευμένης κοινωνικής και πολιτικής αποσύνθεσης η «πολιτική» των μηχανισμών παίρνει καταχρηστικές και αποκρουστικές διαστάσεις. Μπορεί να αναλογιστεί κανείς τι διαστάσεις παίρνει σε κράτη «σουρωτήρια», όπως το ελληνικό, σε κράτη αλωμένα από τα υπερεθνικά κέντρα εξουσίας και τα διεθνή πρακτορικά δίκτυα.
    Αυτά, λοιπόν, τα δίκτυα ελέγχουν πλήρως τα κέντρα προπαγάνδας (ΜΜΕ, πνευματικό Ιερατείο) και τις θεσμικές δομές του καθεστώτος. Αυτά δίκτυα των οικονομικών ελίτ και των νταβατζήδων, λόγω της αλαζονικής τους φύσης και αυθάδης λειτουργίας τους, υποτιμούν βαναύσως τη νοημοσύνη των πολιτών και το πολιτικό κριτήριο του ελληνικού λαού.
    Έχουν την αφέλεια οι παρακρατικοί μηχανισμοί και τα δημοσιογραφικά τους «στρατιωτάκια» να θεωρούν τον ελληνικό λαό βλάκα επειδή, αυτός, μην έχοντας καμιά διέξοδο υπομένει και συσσωρεύει την αηδία του. Και όχι μόνο αυτό. Αλλά τον βρίζουν και από πάνω όταν δεν «κατανοεί» τη «σοφία» τους και δεν πράττει όπως επιθυμούν. Πού ξανακούστηκε, π.χ, να καίνε όλη την Ελλάδα και ο ελληνικός λαός να μην κατεδαφίζει τον Καραμανλή, αλλά αντίθετα να δίνει χαστούκια στα χαϊδεμένα παιδιά του παρακράτους…
    Αυτό το λαό θέλουν, λοιπόν, να τον αλλάξουν. Και πρώτα απʼ όλα να σβήσουν την ιστορία του: Τη μεγάλη αυτή δεξαμενή των εμπειριών που τον οπλίζει με πολική σκέψη και οξυδέρκεια, με τις ικανότητες εκείνες που τον καθιστούν ικανό να αντιλαμβάνεται τα παιχνίδια της εξουσίας και της παραεξουσίας, τη διάβρωση των κομμάτων και κυρίως τις συνωμοσίες των μυστικών υπηρεσιών.
    Βλέπετε είναι πλουσιότατο το «οπλοστάσιο» των πολιτικών εμπειριών μας και έτσι εύκολα αντιλαμβανόμαστε τις επαναλαμβανόμενες «φάρσες» των παρακρατικών μηχανισμών και τις προβοκάτσιες των μυστικών υπηρεσιών:
    1). Υπόθεση Λαμπράκη. Το τότε παρακράτος «γκρέμισε» τον Κωνσταντίνο Καραμανλή, επειδή άρχιζε να διαφοροποιείται από τους «πατρόνες» και το «βασιλικό στάβλο».
    2). Τα βασιλικά πραξικοπήματα του 1965 εναντίον του Γεωργίου Παπανδρέου. Αυτό τους βγήκε μπούμερανγκ, κατέβασε τον κόσμο στο δρόμο και μοιραία τα ξένα κέντρα για να ανακόψουν αυτή την πορεία έφεραν τη Χούντα των συνταγματαρχών.
    3). Το «πραξικόπημα» του 1989 κατά του Ανδρέα Παπανδρέου. Επανάληψη των ίδιων μεθόδων, αλλά με νέες μορφές. Το λάθος του ʼ65 δεν έπρεπε να επαναληφθεί. Τώρα μπήκαν σε ενέργεια νέα όπλα: Τα σκάνδαλα που το ίδιο το σύστημα γεννά και γιγαντώνει, οι ροζ ιστορίες, ο οχετός των «αποκαλύψεων» και των κασετών, τα πάμπερς και όλα τα γαργαλιστικά αστυνομικά σενάρια που εξάπτουν τη φαντασία και ισοπεδώνουν την πολιτική σκέψη.
    4). 2007. Εμπρησμοί και σκάνδαλα: διπλό κτύπημα. Η πρώτη απόπειρα απέτυχε και τώρα βρίσκεται σε εξέλιξη η φάση των «μεγάλων αποκαλύψεων»…
    ΠΑΝΤΑ, όποιος αστός ηγέτης κουνούσε λίγο την ουρά του και διεκδικούσε, έστω και ελάχιστο χώρο, πολιτικής αυτονομίας, έπρεπε να αντικατασταθεί!!!
    Με τέτοιες εμπειρίες δύσκολα μπορεί να ξεγελάσεις. Δύσκολα επίσης μπορεί να προβούν τα παρακρατικά κέντρα, παρά τη φιλότιμη προσπάθεια των νταβατζήδων της ενημέρωσης, σε ανοικτό «πραξικόπημα» για την πτώση του Καραμανλή. Στα «πραξικοπήματα» ο ελληνικός λαός αντιδρά οργισμένα και πάει αντίθετα από εκεί που θέλουν οι πραξικοπηματίες. Επίσης, όπως πολύ ορθά επισημαίνεται παραπάνω, δεν υπάρχει διάδοχη κατάσταση. Η αποσύνθεση είναι τέτοια που χρεοκοπημένα κόμματα, σαν το ΠΑΣΟΚ του Γιωργάκη, όχι μόνο δεν πείθουν, αλλά θεωρούνται (δικαίως) μέρος των πραξικοπηματιών…
    Εμπρός βαθύ και πίσω ρέμα για τους νταβατζήδες και τους παρακρατικούς τους μηχανισμούς. Μένουν, λοιπόν, στον εκβιασμό και στην επιχείρηση λασπώματος του Πρωθυπουργού, αναμένοντας πιο ευνοϊκές συγκυρίες ή μια τέτοια πολιτική κρίση που θα τους επιτρέψει να επιβάλλουν τη λύση της αρεσκείας τους: Ίσως μια κυβέρνηση «ενότητας»!!!
    Ωστόσο, ο ελληνικός λαός καταλαβαίνει πολύ περισσότερα, από ό,τι οι τεχνοκράτες της παραεξουσίας, αντιλαμβάνεται τα παιχνίδια τους και μέρα με την ημέρα αηδιάζει όλο και περισσότερο με τους γενίτσαρους της ενημέρωσης…

    _________________
    Φωτιά και τσεκούρι όχι μόνο στους
    προσκυνημένους, αλλά και στους
    πράκτορες και προβοκάτορες.

    www.resaltomag.gr
    περιοδικο της ακρας αριστερας






    Η Μαφία των Αρχινονών της Ελλάδας και οι εκβιαστικοί μηχανισμοί.


    Η Όλγα, η σκυλίτσα του Μπόμπολα, ενημέρωσε αμέσως μόλις κατάλαβε την σπουδαιότητα του υλικού που υφάρπαξε, το Mεγάλο Αφεντικό. Ο Αρχινονός της Ελλάδας και η υπόλοιπη Μαφία, ποτέ δεν έχουν εγκαταλείψει τα σχέδια αποσταθεροποίησης του Καραμανλή και άδραξε την ευκαιρία για σκηνοθεσία εκβιασμών....το αγαπημένο τους χόμπι άλλωστε.

    Οι νταβατζήδες είχαν στήσει το κύκλωμα παρακολούθησης Καραμανλή σε συνεργασία με την Αμερικάνικη Πρεσβεία πολύ πριν τη γνωστή περίοδο των υποκλοπών. Παλαιότερα μεσολαβούσε "αυθόρμητα" η "17η Νοέμβρη". Τώρα υπάρχουν άλλες μέθοδοι χειραγώγησης του συστήματος!
    Κάτι σούρτα φέρτα του Καραμανλή με Ρώσους, είχαν τρομάξει το "γοητευτικό" κόσμο του Επενδυτή-Νταβατζή. Ο Καραμανλής τόπαιζε ανεξάρτητος, οπότε πρέπει να του ψήσουν το ψάρι στα χείλη. Δεν τους έβγαινε εύκολα, οπότε ενεργοποίησαν κλασικούς μηχανισμούς παρακολούθησης με ρουφιάνους, κοριτσάκια, λεσβίες και αγοράκια για να εκβιάζουν ένα σύστημα που θεωρούν ότι τους ανήκει άνευ όρων. Όσο πιο κοντά γίνεται στον Καραμανλή και στην Νατάσα, τόσο πιο καλά..
    Αμερική, CIA και τα δουλικά τους οι νταβατζήδες (θύματα συχνά και οι ίδιοι διαφόρων εκβιασμών "μυστικών" ή σκηνοθετημένων πληροφοριών). Έτσι δένεται το σύστημα. Τέτοιους εκβιασμούς με σεξουαλικό περιεχόμενο έχουν υποστεί όλοι οι Πρωθυπουργοί μας, μετά τη Χούντα. Άλλες τόσες (plus κοκαΐνες και αγοράκια) έχουν υποστεί και οι ίδιοι οι νταβατζήδες. Στημένη βρώμα και παγίδες δυσωδίας.
    Για διάλειμμα βάζουμε φωτιές και καίμε όλη την Ελλάδα.
    Ή εμάς ή τίποτα. Με τους Ρώσους ποτέ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ
    ΤΙΜΩΡΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ BLOOPERS

    Όπου μπαίνουν οι bloopers σταματήστε να γράφετε σχόλια. Αφήστε τους μόνους να παίζουν "εν ου παικτοίς".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΠΟΙΟΙ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ
    ΧΩΡΑΣ?

    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΑΡΗ...

    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΚΑΙ ΦΥΓΕ ΜΕ ΤΟ
    ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ..

    ΜΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙΣ ΦΙΛΙΠΙΝΕΖΑ ΟΠΩΣ
    Ο ΣΗΜΙΤΗΣ.

    ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ Η ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΛΕΗΛΑΣΙΑ..




    ΟΙ ΑΘΩΕΣ "ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΕΣ" ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ.
    ΜΠΟΜΠΟΛΙΤΣΑ,ΛΑΜΠΡΑΚΩ,ΤΕΓΟΠΟΥΛΙΝΑ,
    ΚΤΛ..
    ΚΤΛ..
    ΚΡΑΥΓΑΖΟΥΝ..
    ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΣΕΤΕΣ..
    ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ "ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ"..

    ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕΣ?
    ΠΟΣΑ ΤΡΙΣ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ?
    ΠΟΣΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ
    ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ?
    ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ?
    ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ?
    "ΜΕ ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΑ ΣΤΗΜΕΝΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ"?




    ΑΛΗΤΑΚΟ
    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

    ΘΕΛΩ
    ΤΗΝ ΔΕΗ
    ΤΗΝ ΕΥΔΑΠ
    ΤΑ ΚΑΖΙΝΑ
    ΤΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ
    ΤΑ..
    ΤΟ..
    ΤΗΝ...
    TA EΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ
    ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΕΦΥΡΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
    ΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ
    ΤΑ..
    ΤΟ..
    ΤΙΣ ΜΑΡΙΝΕΣ
    ΤΗΝ....
    ΟΛΑ ΟΛΑ ΟΛΑ ΟΛΑ

    ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ-ΤΖΕΚΟΥ

    ΔΩΣΤΑ ΜΟΥ
    ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ...
    ΕΧΩ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΣΕΤΕΣ


    ΕΝΑ ΔΥΟ ΤΡΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΙΚΡΑ 89
    ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

    ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ-EKBIASTES




    ΤΑ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΑ ΕΝΤΥΠΑ
    ΝΕΑ,ΕΘΝΟΣ,ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ,Ε.Τ.
    ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟΝ
    ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΥΠΟΚΛΟΠΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ
    ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΑΝΟΙΚΤΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
    ΜΕ ΚΑΣΕΤΕΣ.

    ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΣΕΤΕΣ ΚΡΑΥΓΑΖΟΥΝ..
    ΑΘΩΕΣ..ΤΑΚΤΙΚΕΣ...ΤΣΕΚΟΥ..
    ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ?
    ΕΝΑΝ ΑΠΛΟ "ΔΙΟΡΙΣΜΟ"?
    Η ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.
    ΙΣΩΣ Η ΤΣΕΚΟΥ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ
    ΣΑΝ "ΜΗΝΥΜΑ"..
    ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΑ τζεκο-ΜΜΕ-εκβιαστες
    "ΑΠΕΙΛΟΥΝ" ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Τανκς με διπλό καπέλο

    Του ΠΑΣΧΑΛΗ ΚΟΡΩΝΑΙΟΥ


    O TITΛΟΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΤΗΣ Κ.Ε.
    ΕΡΩΤΗΜΑ?
    ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΝΔΑΛΟ?
    ΠΟΣΑ ΠΗΡΕ Η Ε.Τ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΗ..
    ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ?
    ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ?
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ?
    ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ ΠΟΥ
    ΕΧΑΣΑΝ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΛΟΓΩ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ?
    ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΠΤΟ
    ΡΟΛΟ ΤΩΝ "ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ" ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. η ΔΕΗ ανακοινωσε στρατηγικη
    συμφωνια με την RWE.

    Tι ανακοινωσαν οι προμηθευτες,
    ανταγωνιστες της?

    1.αγορασαν ολα τα dvd της αγορας.
    2.χρηματοδοτουν την παραγωγη νεων
    γαργαλιστικων dvd
    3.εδωσαν εντολη στα παπαγαλακια
    τους να διαφημιζουν το εμπορευμα.

    η δεη φωτιζει τους επενδυτες των
    DVD.

    τα DVD δειχνουν τους επενδυτες
    στην ενεργεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Η φαιά Πανούκλα των δημοσιογράφων πολυτελείας.


    Είναι να απορεί κανείς γιατί αυτή η υστερία για το δημοσιογραφικό απόρρητο. Ποιος δημοσιογράφος ενημέρωσε τον Ανδριανό! Αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα!!!
    Ο Χατζηνικολάου μάλιστα, χθες, ωρυόταν για το «ρουφιάνο»!!! Καταπίνουν την κάμηλο και διυλίζουν των κώνωπα!!! Οι αρχιρουφιάνοι φωνάζουν υστερικά εναντίον της ρουφιανιάς!!! Τα πρακτοράκια των νταβατζήδων και των ποικίλων παραεξουσιαστικών μηχανισμών, οι αρχιχαφιέδες βιαστές της κοινωνικής και πολιτικής μας ζωής παραληρούν κατά του «ρουφιάνου» που ήρθε σε συναλλαγή με τον Ανδριανό! Ζουν μέσα σε πολύεδρα συναλλαγών και διαπλοκών με την οικονομική και πολιτική εξουσία και ζητούν το δικό τους δημοσιογραφικό απόρρητο, ουρλιάζοντας σαν ύαινες, όταν κάποιος εκθέτει τη «δημοσιογραφική αλητεία» της εξουσίας τους. Αιδώς αχρείοι!!!

    Φυσικά κάποιοι δεν έχουν συναίσθηση της βρωμιάς τους. Πνιγμένοι μέσα στο δαίδαλο των «λεπτομερειών», δηλαδή των αποσπασματικών, εξωτερικών όψεων της πραγματικότητας, πιστεύουν ότι επιτελούν το «έργο» της πληροφόρησης: Ασυνείδητα πιόνια ενός μηχανισμού που τους χειραγωγεί και αδυνατούν να τον διακρίνουν.
    Οι μεγαλοδημοσιογράφοι, όμως, οι «σταρ» των Μαζικών Μέσων Χειραγώγησης και Απάτης, σαν τον Χατζηνικολάου και τους λοιπούς γενίτσαρους με την αυθάδη και κομπάζουσα ημιμάθειά τους, ΕΠΙΤΕΛΟΥΝ συνειδητά το έργο της απάτης: Βρίσκονται σε διατεταγμένη υπηρεσία στα πολιτικά παιχνίδια που παίζονται από τα αφεντικά τους και υπόγεια κέντρα, ροδέλες των οποίων είναι… Αυτές, όμως, οι υστερικές κραυγές για το «απόρρητο» και τους «ρουφιάνους», έξω από το γενικό αποπροσανατολιστικό στόχο τους, μάλλον υποκρύπτουν και τον «φθόνο των σταρ». Δηλαδή το νοσηρό, ναρκισσιστικό ανταγωνισμό που απορρέει από την «ανταλλακτική αξία» (δηλαδή την ακροαματικότητα) του καθένα τους.
    ΕΧΟΥΜΕ δηλαδή:
    α) το γενικό πλαίσιο του πολιτικού παιχνιδιού: Η ουσία.
    β). Εκδοτικούς, ίσως ανταγωνισμούς: Πάντα υπάρχουν.γ). Ο φθόνος των σταρ: η νόσος της ακροαματικότητας Με δύο λόγια:
    ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟ ΨΕΥΔΟΣ και υποκρισία!!!
    Νταβέλης στο Ρεσάλτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Α ρε Ανδριανέ, τι τους έχεις κάμει!


    Βγάζουν τα μάτια τους για το dvd.
    Ποιος στο έδωσε, γιατί στο έδωσε, πόσα πήρες, πόσα έδωσες, στο έδωσε η Τρέμη;, στο έδωσε ο Φούφουτος; το έκοψε ο συγκάτοικος του Θέμου; Ποιος σε εκβίαζε; Στο βυζαντινό ήπιες καπουτσίνο με αφρόγαλα ή με σαντιγύ; Πόσες κόπιες έχει ο Νικολιτσόπουλος; ........
    Τους έχεις πάρει τα μυαλά. Τέτοια επιτυχία ούτε στ’ όνειρό σου. Τέτοιος εμφύλιος στα κανάλια της παραπληροφόρησης ούτε ο Κλουζώ μπορούσε να φανταστεί!
    Αλληλοσκοτώνονται τα γιουσουφάκια της διαπλοκής και η νταβατζοσύνη τρίβει τα μάτια της. Αλλιώς τα ήθελε αλλιώς το πήγες το γράμμα.
    Με μια απλή σου κίνηση ξέκαμες όλες τις ξερόλες. Νοκ άουτ τα παλικάρια της διαπλοκής!

    Ακόμα δεν έχουν συνειδητοποιήσει ότι τους έβγαλες τα μάτια έξω!

    Από τις σκανδαλάρες έμειναν στα όρθια σεξουαλικά του dvd, στα πεταχτά του κομιστή και στις σκανδαλιάρες της σπείρας.

    Μπράβο σου αγόρι μου!

    Και εις ανώτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ο Λαμπράκης πίσω και πάνω από το κύκλωμα του εκβιασμού Ζαχόπουλου.


    «WaterGate των νταβατζήδων» η υπόθεση Ζαχόπουλου.
    Ο Λαμπράκης είναι ο πλέον κερδισμένος από το κύκλωμα του εκβιασμού που στήθηκε γύρω από το «ηθικό παράπτωμα» του Ζαχόπουλου. Αυτός βρίσκεται πίσω και από τις Vodafone υποκλοπές που δεν πήγαν και τόσο καλά. Τον τσάκωσαν νωρίς. Υπήρχε όμως και εφεδρικό σχέδιο, καλά οργανωμένο:παρακολουθήσεις με κάμερες, δημοσιογραφικά μαγνητοφωνάκια, φωτογραφήσεις και κάθε είδους στενό μαρκάρισμα ανθρώπων κοντά στον Καραμανλή. Κανονικά η υπόθεση αυτή, θα έπρεπε να βαφτιστεί:«WaterGate των νταβατζήδων». Γι’ αυτό και η οργανωμένη σεναριολογία ξαφνικά, ανασύνθεσης του πολιτικού σκηνικού με πολιορκητικό κριό το χοντροΒενιζέλο.
    Τα πάντα δείχνουν κύκλωμα εκβιαστών που ξέρει να κάνει καλά τη δουλειά του, στην υπηρεσία των νταβατζήδων και υποβοηθούμενο από υπόγειες και ανώμαλες διασυνδέσεις ακροδεξιών και πασοκικών παρακρατικών κέντρων. Στόχος και να τα παίρνουν και να ρίξουν τον Καραμανλή.
    Αρχίζει όμως να αποκαλύπτεται η επιβλητική παρουσία του συνήθως υπεράνω πάσης υποψίας, Χρηστάρα του Λαμπράκη. Εδώ κάποιος πάει για σεξ και απέξω τον καταγράφει ολόκληρο βαν. Ο ανακριτής είναι πεπεισμένος ότι η Εύη Τσέκου δεν δρούσε μόνη της. Μπλέκονται σοφέρ, δικηγόροι, εργατολόγοι, μεγαλοστελέχη, Δήμητρες και λοιπές πρακτορικές συνομοταξίες!
    Ο Λαμπράκης εκβίαζε πολύ καιρό τώρα το Ζαχόπουλο και ρουφούσε χρήμα του δημοσίου. 170 εκατομμύρια € ρούφηξε, εκβιάζοντας και πάλι δεν τον έφταναν. Ο πόλεμος μεταξύ των βαρόνων της ενημέρωσης προβλέπεται αδυσώπητος. Όσο για το βίντεο που η Τρέμη επιμένει ότι δεν το πήρε. Να κι αν το πήρε να κι αν δεν το πήρε. Ο Χρηστάρας το είχε ήδη. Ο μεγαλύτερος εκβιαστής στην ιστορία της Ελλάδας, πιάστηκε στα πράσσα, αλλά δεν πρέπει να το λέμε γιατί είναι "ο γέροντας του πολιτισμού μας". Όσο για τους εμπλεκόμενους θα δούμε μάλλον να προστατεύουν τον μέγα εκπολιτιστή. Τώρα ήρθε η ώρα και για το Πασόκ να γλιτώσει από αυτό το βραχνά. Αν και θεωρείται ότι άλλη μια φορά θα ταχθεί με τα συμφέροντα των νταβατζήδων.
    Λαμπράκης εναντίον Θέμου, στο α’ ημίχρονο, σημειώσατε 2.



    “Τότε ζούσαμε στη Χούντα των Συνταγματαρχών, σήμερα στη Χούντα των καναλαρχών"

    Στάθης Παναγούλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ο Ζαχόπουλος ρουφούσε την Ευούλα, το Πασόκ ρουφούσε εκατομμύρια € από τη Μάρθα.


    «SIEMENS-ΠΑΣΟΚ_GATE»:
    το μεγαλύτερο μιζοσκάνδαλο στην ιστορία της Ελλάδας.


    Τρελό χρήμα απορρόφησαν πολλά λαμόγια από τη Μάρθα (Martha Overseas) την ωραία offshore εταιρεία, με έδρα τον Πανα­μά, του Πρόδρομου Μαυρίδη (αρχιλαμόγιο της SIEMENS-GREECE).
    Οι ελεγκτές της LGT (τράπεζας της βασιλικής οικογένειας του Λιχτενστάιν), παρατήρησαν το Νοέμβριο του 2003, ότι έμπαιναν στο λογαριασμό της Μάρθας, εκατομμύρια € από την offshore «Eagle Invest & Finance SA» με έδρα τις Βρετανικές Παρθένες Νήσους και ιδιοκτήτη τον Reinhard Seikaczek, υψηλόβαθμο αρχιλαμόγιο της Siemens στη Γερμανία.

    Αυτό που τους άφησε άφωνους ήταν ότι τα εκατομμύρια «μηδενίζονταν» σε δευτερόλεπτα. Κάποιοι τα τραβούσαν μόλις έμπαιναν. Τέτοια λύσσα! Μάλιστα είναι καταγεγραμμένο ότι σε 3 εβδομάδες «απορροφήθηκαν» 5 εκ. €. από ελληνικούς λογαριασμούς. Αμέσως οι ελεγκτές το χαρακτήρισαν ως υπόθεση δωροδοκίας. Το μοιραίο λάθος ήταν ότι η η Siemens φάνηκε ότι διακίνησε κεφάλαια με offshore λογαριασμούς χω­ρίς εμφανείς δεσμούς με τα κεντρικά της εταιρείας.

    Τελικά το Νοέμβρη του 2004, η LGT κατήγγειλε τις περίεργες δοσοληψίες στις τοπικές Αρχές του Λιχτενενστάιν, οι οποίες είχαν μπλοκάρει 7,6 εκ. €, δευτερόλεπτα πριν τα ρουφήξουν ελληνικοί λογαριασμοί και βέβαιοι ότι το χρήμα προέρχονταν από την Siemens. Ειδοποιήθηκαν οι Γερμανικές Αρχές, οι Ελβετικές και τον Ιανουάριο του 2005, το γραφείο εσωτερικού ελέγχου της Siemens. Υψηλόβαθμο στέλεχος της εταιρείας ανέφερε την υπόθεση του Λιχτενστάιν στην Enrrponn εσωτερικού ελέγχου της Siemens, τον Ιανουάριο του 2005, σύμφωνα με σχετικό δικαστικό έγγραφο. Μέχρι εκείνο το σημείο, κορυφαία στελέχη υποψιάζονταν ήδη τις παρά­νομες δραστηριότητες, όπως φαίνεται από καταθέσεις πρώην μεγαλοστελεχών, στο Γερμανό ανακριτή.

    Ο Robert Wallner, εισαγγελέας του Λιχτενστάιν, ζήτησε να εξε­τάσει ένα μέλος από τα κεντρικά της Siemens στα τέλη του 2004 αλλά το αίτημά του απερρίφθη. Η Siemens επίσης πρότεινε να εγκαταλειφθεί η έ­ρευνα καθώς η εταιρεία.......δεν υπέστη υλικές ζημιές από τις "ύποπτες" συναλλαγές.

    Τον Μάρτη του 2005, οι Ελβετικές Αρχές ξεκίνησαν δική τους έρευνα μετά την κατάθεση έκ­θεσης από την Dresdner Bank της Γερμανίας για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος αποκαλύπτοντας περισσότερες περιπτώσεις ύποπτων συναλλαγών που περνούσαν μέσα από την Ελβετία και κατέληγαν στη Μάρθα του Μαυρίδη. Τον Αύγουστο του 2005 και η Ελβετία πάγωσε 25,5 εκατ. € που εμφανίζονταν να έχουν τοποθετηθεί στη Μάρθα, από την Siemens.

    Το Δεκέμβρη του 2005, n Dresdner ανέφερε στην Siemens δεκάδες συναλλαγών προς τον Μαυρίδη, μεταξύ του 2001 και τον Αύγουστο του 2005, συναλλαγές που ξεπερνούσαν τα 37εκ. €. Τα χρήματα εισέρεαν σε προσωπικούς του λο­γαριασμούς από τράπεζες και μικρές εταιρείες κυρίως της Ελβετίας, Ιταλίας, Λονδίνου, Χονγκ-Κονγκ και Ντουμπάι. Τα χρήματα επίσης έφευ­γαν από λογαριασμούς σε offshore εταιρείες με ονόματα όπως Ursula Marketing Corp. και Prince Pacific LTD. Περίπου την ίδια περίοδο οι γερμανικές Αρχές, μέσα σε ένα κύμα αποκαλύψεων (στην Ελλάδα δεν ακούστηκε απολύτως τίποτα!) και με ανακριτικό υλικό από την Ελβετία και το Λιχτενστάιν ξεκίνησαν και επίσημα τις δικές τους έρευνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Όντως ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ οι φωτογραφίες. Αυτές καθ αυτές ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ που να ενδιαφέρει τον πολίτη εκτός απο τη σεξουαλική σχέση Ζαχόπουλου - Τσέκου που ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ.


    ΜΡΑΒΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΗΘΟΣ!!

    ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΠΟΥ ΤΙΣ ΚΡΑΤΑΓΕ ΣΤΟ ΣΥΡΤΑΡΙ ΤΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Κοινή δράση ΠΑΣΟΚ και ΛΑΟΣ για "να ρίξουν τον Καραμανλή"!

    Η απόπειρα αυτοκτονίας του Ηρακλή Κουτελίδη «φωτίζει» ακόμα περισσότερο τα αυτονομημένα παρακρατικά κέντρα που κάνουν «πάρτι» στην Ελλάδα και που θεώρησαν ότι ήρθε η στιγμή «να ρίξουν την Κυβέρνηση Καραμανλή». Με υλικό παρακολουθήσεων, εκβιασμών, διορισμών και διευκολύνσεων…..αυτά ξέρουν, αυτά κάνουν. Χουντικοί σε κοινή δράση με το πράσινο παρακράτος και νεοφασίστες παραταγμένοι πίσω από πασοκικά αυτονομημένα τμήματα της ΕΥΠ. Βρώμα και δυσωδία που συγκαλύπτεται απόλυτα από τα «δημοκρατικά» μέσα παραπληροφόρησης και διαστρέβλωσης γιατί το παράνομο υλικό τους εξυπηρετεί και τα σχέδιά τους.

    Πίσω από την Τσέκου σε πρώτη φάση διαπλέκονται τρεις δικηγόροι: Χρήστος Νικολιτσόπουλος(καταπράσινος κολλητός του Πολυζωγόπουλου, νομικός σύμβουλος της ΓΣΕΕ:το κλειδί των εξελίξεων), Ηρακλής Κουτελίδας(κουμπάρος της Τσέκου, συνεργάτης του Πλεύρη(ΛΑΟΣ)) και Δημήτρης Μπαλέρμπας(καταπράσινος συνεργάτης του Πλεύρη, φίλος του Μπαρλέμπα και του Νικολιτσόπουλου).

    Βλέπουμε τη θαυμαστή διαπλοκή ΠΑΣΟΚ και ΛΑΟΣ που έχει σαν σκοπό να ρίξει τον Καραμανλή, χωρίς να υπολογίζονται ενδιάμεσες παρενέργειες και συνέπειες. Εξάλλου δεν ήταν η πρώτη φορά που τα δύο αυτά κόμματα συνεργάζονται αρμονικά. Οι επαφές έχουν παρελθόν και μέλλον. Κομβικό σημείο ήταν οι τελευταίες Δημοτικές-Νομαρχιακές εκλογές όπου συνεργάστηκαν άψογα για ανταλλαγές ψήφων στο δεύτερο γύρο σε περιοχές όπου η ΝΔ αναμένονταν να πιάσει κάτω του 42%. Τα περισσότερα ανταλλάγματα δεν τα βλέπουμε αλλά είναι φανερή η υποστήριξη που παρέχεται στο κόμμα του Καρατζαφέρη από τα φιλοπασοκικά μέσα ενημέρωσης.

    Και οι τρεις δικηγόροι(παρέα της Ευούλας) θα λάμβαναν κλήσεις από τον ανακριτή τη Δευτέρα.

    Ο Κουτελίδας άφησε το στίγμα του με τρεις πανομοιότυπες επιστολές, προς Πλεύρη, Γεωργιάδη και Ματζουράνη(μπουμπούκια και οι τρεις) στις οποίες δηλώνει αθώος και ρίχνει όλες τις ευθύνες στην Τσέκου για το στήσιμο «της παγίδας». Το κρίσιμο σημείο όλων των ενεργειών τους ήταν η κοινή επιθυμία τους να καταστρέψουν το Ζαχόπουλο και ο διακαής πόθος τους, «να ρίξουν την Κυβέρνηση Καραμανλή». Δεν μας λένε όμως τίποτα για τα «ευήκοα πολιτικά ώτα» που συντονίστηκαν με τη δράση τους. Δεν μας λένε πότε έμαθαν το ΠΑΣΟΚ και το ΛΑΟΣ τα «τεκμήρια» της δράσης τους. Είναι σίγουρο ότι ο Νικολιτσόπουλος ειδοποίησε αμέσως τον Πολυζωγόπουλο και ο Κουτελίδης ενημέρωσε αμέσως τον Πλεύρη. Βλέπουμε ΠΑΣΟΚ και ΛΑΟΣ σε παράλληλο βρώμικο βίο.

    Μια παρατήρηση:έτσι και ο Νικολιτσόπουλος ήταν κολλητός οποιουδήποτε Νεοδημοκράτη (όχι απαραίτητα μεγαλοστελέχους), σήμερα θα σείονταν η Ελλάδα για το «παρακράτος της Δεξιάς».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. H ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΗ-ΕΚΒΙΑΖΟΜΕΝΗ,
    ΑΡΧΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ,ΓΙΑΤΙ
    ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ?
    ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟ
    ΓΝΩΣΤΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΤΟΥ "ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ"?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. H ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΗ-ΕΚΒΙΑΖΟΜΕΝΗ,
    ΑΡΧΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ,ΓΙΑΤΙ
    ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ?
    ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟ
    ΓΝΩΣΤΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΤΟΥ "ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ"?

    ΠΩΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ Η ΑΡΧΗ, ΠΟΥ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΟΤΑΝ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΙ Η ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ;

    ΠΟΙΑ ΑΡΧΗ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΠΟΥ ΤΙΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΑΤΕ ΟΛΕΣ;

    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΑΥΤΗ Η ΑΛΗΤΕΙΑ!
    ΔΙΑΣΤΡΑΜΕΝΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ω Θεμιστοκλή!
    Τι γύρευες στη Σαλαμίνα
    Να κυνηγάς τον Ξέρξη;
    Και συ Κολοκοτρώνη!
    Τι γύρευες στα Δερβενάκια
    Να κυνηγάς τον Δράμαλη;
    Καλά εγώ!
    Ένας μαθητής
    Με το απερίσκεπτο της νιότης
    Να βρεθώ
    Πατησίων και Στουρνάρα
    Και τις σφαίρες
    Πίσω από τα τρόλλευ
    Να αποφεύγω
    Και μια «κοσμία», μιαν αποβολή
    Όλες κι όλες να υποφέρω
    Αλλά εσύ
    Τι ζήταγες στην Μπουμπουλίνας
    Να σε ξενυχιάζουν
    Οι Βάρβαροι οι Διαχρονικοί;
    Που τώρα γλυκά
    Τα παιδιά μας υπνωτίζουν
    Από γυάλινα δελτία
    Και τα βυθίζουν
    Συνένοχα στον εφιάλτη
    Της προδοσίας
    Που Ανενόχλητοι πολλαπλασιάζουν

    Για Ποιόν; Για αυτούς Θεμιστοκλή!
    Για Ποιόν; Για αυτούς Κολοκοτρώνη!
    Για Ποιόν; Για αυτούς Δημοκράτη!

    Καλά εγώ! Ένας μαθητής
    Με το απερίσκεπτο της νιότης
    Να βρεθώ Πατησίων και Στουρνάρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Απο το Εθνος της Κυριακής:

    Τα προβλήματα του Πολιτισμού δεν γράφονται σε «ροζ» DVD!

    Γράφει ο Γ.Χ. Χουρμουζιάδης

    Δεν είναι δική μου η διαπίστωση. Σας την ξαναθυμίζω όμως, πιστεύοντας ότι θα συμφωνήσετε. Και εννοώ τη διαπίστωση πως κάθε εποχή έχει τα δικά της χαρακτηριστικά, με βάση τα οποία μπορούμε να κατανοήσουμε και να ερμηνεύσουμε την Ιστορία ως διαδικασία και όχι ως είδος επιστημονικής έρευνας.

    Και νομίζω πως ένα τέτοιο αξίωμα το δέχονται όλοι οι ιστορικοί, μαρξιστές, θετικιστές και ιδεαλιστές. Αρα και η δική μας εποχή, η «νεοελλαδική» εποχή, επιτρέψτε μου τον όρο, έχει το δικό της «χαρακτηριστικό», με το οποίο θα καταγραφεί στην Ιστορία και θα μελετηθεί από τους ιστορικούς. Και το χαρακτηριστικό αυτό είναι το θλιβερό γεγονός ότι οι εξουσίες αυτής της χώρας, κυβερνητικές και μη, ασχολούνται με τον τρόπο λειτουργίας της έννομης πολιτείας, που τους εξουσιοδοτεί να ασχοληθούν μόνον με αφορμή ένα δημοσιοποιημένο αρνητικό γεγονός. Και όχι γιατί τους το επιβάλλουν οι δικές τους αξιακές ευαισθησίες.
    Σημερινό και «εγκελαδικής» έντασης χαρακτηριστικό, οι συζητήσεις, ενημερωτικές, αστυνομικές, δικαστικές και άλλες, σχετικά με την υπόθεση «Ζαχόπουλου». Τώρα όλοι ανακάλυψαν ξαφνικά ότι υπάρχουν «αρχαιολογικοί χώροι» που αποχαρακτηρίζονται. Ανακάλυψαν ότι υπάρχει «Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο» με κουτσουρεμένες, από τον νόμο, αρμοδιότητες, ώστε απλώς να γνωμοδοτεί... Τώρα ανακάλυψαν ξαφνικά όλοι ότι το υπουργείο Πολιτισμού σπανίως, για να μην πω ποτέ, ασχολείται με την επιστημονική έρευνα, για την οποία, κατά τον νόμο, είναι αρμόδιο και υπεύθυνο. Με αποτέλεσμα η Αρχαιολογία, η Μουσειολογία, η Συντήρηση των αρχαιοτήτων, η αξιοποίηση του πολιτισμικού αποθέματος, ως λαϊκής περιουσίας, η υποστήριξη οικονομικά και ηθικά των βασικών κυττάρων του νεοελληνικού πολιτισμού όπως είναι οι μικροί, πολιτιστικοί, σύλλογοι της περιφέρειας, να φυτοζωούν, να αργοπεθαίνουν.
    Οι αρχαιολόγοι να παραμένουν άνεργοι. Τα μουσεία να αραχνιάζουν. Οι αρχαιότητες να αφανίζονται. Η αρχαιοκαπηλία να οργιάζει. Ο λαϊκός πολιτισμός να μετατρέπεται σε κακό εμπόρευμα και να πουλιέται. Και, γενικά, η επιβίωση του Πολιτισμού, Παρόντος και Παρελθόντος, λαϊκού ή λόγιου να επαφίεται στην κερδοσκοπική ευαισθησία των χορηγών. Και η κυβερνητική πολιτιστική πολιτική να βρίσκεται μονίμως σε «σταθερή, αλλά κρίσιμη, κατάσταση» στην εντατική μονάδα του κρατικού προϋπολογισμού!
    Αλήθεια, έστησε ποτέ η μαχόμενη τηλεοπτική δημοσιογραφία μια συζήτηση σχετική με την τύχη των αρχαιοτήτων, που αποκαλύπτονται από τα μεγάλα δημοσιοϊδιωτικά έργα; Μια συζήτηση με τους αρχαιολόγους που στενάζουν κάτω από τις μπουλντόζες των εργολάβων; Μια συζήτηση σχετική με τα διατηρητέα αρχιτεκτονήματα που καταρρέουν, τους προϊστορικούς οικισμούς ηλικίας 7 και 8 χιλιάδων χρόνων που τους διαπερνά, συντρίβοντάς τους, η περίφημη Εγνατία οδός, αυτή η ασφαλτοστρωμένη, αλαζονική φλέβα της οικονομικής παγκοσμιοποίησης; Ενδιαφέρθηκε ποτέ η μαχόμενη τηλεοπτική δημοσιογραφία για την οικονομική κατάσταση των Αρχαιολογικών τμημάτων των πανεπιστημίων μας ή για την τύχη των τμημάτων Συντήρησης των ΤΕΙ;
    Για το τι περιελάμβαναν τα κομμάτια του μονταρισμένου DVD, καθημερινές οι συζητήσεις. Για το ποιος κυβερνούσε γυμνός και ποιος ντυμένος το υπουργείο Πολιτισμού, όμως, αμείωτο το ενδιαφέρον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Έτσι εξηγείται και γιατί δεν μπορούσε να βολέψει την Τσέκου σε κάποια θέση για να κρατήσει το στόμα της κλειστό.

    Η απαξίωσή του από το Μαξίμου πρέπει να είχε αρχίσει καιρό πριν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Αφου συζητησαμε για λιγο ο Γιαννης εριξε την ιδεα να συμετασχουμε και εμεις στο παιχνιδι. Η κοπελα ταπαιξε και ειπε ότι δεν μπορει και δεν το ξανακανε .φοβηθηκε ότι θα την ξεσκιζαμε και θα καταλαβενε ο ανδρας της. Μας ειχε πει ο Γιαννης ότι μονο μια τον αφηνε να τη γαμησει και μετα τον τρελαινε στα τσιμπουκια.

    Τοτε εγω εριξα την ιδεα να μεινουμε για να κοιταμε και αν ηθελε να μας κανει κανενα τσιμπουκι. Της αρεσε η ιδεα και αφου γδυθηκαμε τη βαλαμε στη μεση ορθιοι όπως ειμασταν και αρχισαμε να τη χαιδευουμε ολοι μαζι. Στην αρχη εδειξε αμηχανη αλλα όταν της ειπα ότι θα μας κανει από ένα τσιμπουκι και μετα θα καθησουμε στην ακρη και θα βλεπουμε ηρεμησε και αφεθηκε στα χαδια μας.

    Τη χαιδευαμε παντου ταυτοχρονα και η κοπελα απολαμβανε αυτή την πρωτογνωρη αισθηση βγαζοντας μικρους αναστεναγμους που σιγα σιγα δυναμωναν. Ο Γιαννης πιπιλιζε ις ρωγες της που ειχαν πεταχτει εξω , ο Δημητρης ηταν πισω της και χαιδευε τον κωλο της και εγω χαιδευα τα ποδια της και την κοιλια της προχωρωντας προς το μουνι της . αφου χαιδεψα για λιγο τις τριχουλες της εβαλα το χερι μου αναμεσα στα ποδια της και χουφτωσα το μουνι της. Βογγηξε από ηδονη και τρανταχτηκε ολοκρηρη. Το μουνι της ηταν μουσκεμενο και σε κάθε χαδι μουσκευε περισσοτερο. εχωσα το δαχτυλο μου μεσα και αρχισα να παιζω με την κλειτοριδα της . Βογγουσε δυνατα και τιναζοταν ενώ τα υγρα της ετρεχαν στα στα σφιχτα μπουτια της. Δεν θα αργουσε να τελειωσει και ειπα να την ξαπλωσουμε στο κρεβατι.

    - Τι θα μου κανετε , ψιθυρισε
    - Ηρεμησε μωρο μου ,της ειπα .εχυσες ποτε με γλυφομουνι?
    - Οχι
    - Ξαπλωσε και απολαυσε το

    ξαπλωσε στο κρεβατι δειλα και με τα ποδια κλειστα αλλα όταν ενοιωσε τις γλωσσες του Δημητρη και του Γιαννη να πιπιλιζουν τις ρωγες της και τη δικη να χαιδευει τα μπουτια της και τις τριχουλες της ,χαλαρωσε και και αρχισε να ανοιγει τα ποδια της αποκαλυπτοντας ανα ωραιο μουνακι με μικρα μουνοχειλα και μια μικρη τρυπουλα από την οποια ετρεχαν οι χυμοι της ηδονης της μουσκευοντας τα κωλομερια της.

    Ανοιξα λιγο τα χειλη του χαιδευοντας την κλειτοριδα της και κοιταξα για λιγο τη μικρη τρυπουλα η οποια ανοιγοκλεινε με την κινηση της λεκανης της . η Μαιρη βογγουσε και και τιναζοταν από καυλα. Χαιδεψα κυκλικα λιγο την τρυπουλα και εβαλα το δαχτυλο λιγο μεσα της. Ενοιωσα το στενο μουνι της να σφιγγει το δαχτυλο μου και πηγα να το βαλω πιο βαθια αλλα το χερι της Μαιρης με σταματησε. Ετσι αρχισα να γλειφω σιγα τα χειλακια ,την κλειτοριδα και τελος εβαλα τη γλωσσα μου στην καυτη τρυπουλα και αρχισα να τη βαζω μεσα –εξω ενώ η μυτη μου ετριβε την κλειτοριδα της. Η Μαιρη αρχισε να ουρλιαζει δυνατα ,επιασε τα μαλια μου και πιεζε το κεφαλι μου στο μουνι της ενώ η λεκανη της χορευε σε ένα ξεφρενο ρυθμο

    -Χυ.........χυνω.......χυνω.....ααα......αααααααααααααααααααααααααααααααα

    ααααχ..........αχ.....αχ...αχ

    Σιγα σιγα τα βογγητα της εσβιναν ωσπου χαλαρωσε και εμεινε ακινητη με τα ματια κλειστα και τα ποδια ορθανοιχτα . κοιταξα το μουνι της από οποιο ετρεχαν οι τελευταιες σταγονες της ηδονης και το σεντονι που ειχε δεχτει και αυτό ένα μερος από τα υγρα της. Το εδειξα και στους δυο και με ένα χαμογελο ειπαν στη Μαιρη

    - Σ αρεσε?
    - Ηταν τρελα . γιατι δε μου τοκανες καμια φορα ? ειπε στο Γιαννη

    Η πουτσα μου πηγαινε να σπασει από τη καυλα , πηγα από πανω της και την ακουμπησα στο στομα της χουφτωνοντας τα στηθη της.. αφου εγλειψε για λιγο το πουτσοκεφαλο μας ειπε να ξαπλωσουμε εγω και ο Δημητρης στο κρεβατι. Επιασε τις πουτσες μας και αρχισε να τις γλειφει εναλλαξ . Εγω ενοιωσα ότι οπου ναναι θα χυσω . – Ρουφα με μωρο μου της ειπα. Αρχισε να να βαζει σιγα σιγα το πουτσοκεφαλο στο στομα της και μετα προχωρησε προς τα κατω. Εκανε μερικες κινησεις πανω κατω και όταν καταλαβε ότι θα χυσω τον κρατησε στο στομα της ρουφωντας τον δυνατα . Τα χειλη της να εσφιγγαν τον πουτσο μου που ειχε χωθει βαθια στο στομα της και σε λιγο εχυνα μεσα στο στομα της που συνεχισε να ρουφαει με λυσσα κανωντας με να παω στα ουρανια και να γυρισω. Όταν συνηρθα η Μαιρη ειχε αναλαβει τον Δημητρη που δεν αργισε να χυσει κι αυτος. Η Μαιρη κοιταξε τον Γιαννη που περιμενε στην πολυθρονα

    -Ελα μωρο μου κανε με και μενα ένα τσιμπουκι δεν αντεχω άλλο - Δεν θα με γαμησεις?
    -Μετα . ας αλλαξουμε τη σειρα σημερα

    Η Μαιρη υπακουσε και γονατισε κανοντας τον να χυσει κι αυτος στο στομα της

    Αφου πλυθηκαμε ολοι και καναμε ένα τσιγαρο ο Γιαννης λεει στη Μαιρη .

    - Τωρα θα σε καυλωσουμε παλι ολοι μαζι και μετα θα σε γαμησω .εισαι?
    - Να μου κανει όμως γλυφομουνι ο Σακης

    ¶λλο που δεν ηθελα. Ξαπλωσαμε ολοι μαζι στο κρεβατι και αρχισαμε να παιζουμε με το κορμι της Μαιρης που αυτή τη φορα ειχε αφεθει στα χαδια μας με ανεση και απολαμβανε το κάθε τι που γινοταν Η Μαιρη δεν αργισε να καυλωσει με τρεις αντρες διπλα της . Η γλωσσα μου εκανε καλα τη δουλεια της ενώ της χαιδευα τα κωλομαγουλα Σηκωσα ψηλα τα ποδια της και η γλωσσα μου αρχισε να κατεβαινει και στην κωλοτπυπιδα της . Στην αρχη αραια περνουσα την γλωσσα και ξαναγυριζα στο μουνι και σιγα σιγα αρχισα να γλυφω μονο την κωλοτρυπιδα της που ηταν γεματη από τα υγρα της .Η Μαιρη τρελαθηκε από καυλα .

    - Τι μου κανειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιις

    Επιασα τα κωλομερια της και τα ανοιξα . Το μουνι της εσταζε συνεχεια κατευθειαν στην κωλοτρυπιδα της που ειχε μουσκεμα .Εχωσα τη γλωσσα μου στην κωλοτρυπιδα και αρχισα να τη σπρωχνω μεσα .Η Μαιρη εβαλε το χερι στο μουνι της και αρχισε να το χαιδευει βογγωντας δυνατα.Σε λιγο αρχισα να γαμαω με τη γλωσσα μου τον κωλο της Τα βογγητα της εγιναν πιο δυνατα και παρατεταμενα. Ειχε χωσει το δαχτυλο στο μουνι της και το κουνουσε ρυθμικα μεσα –εξω.Σε λιγο η αναπνοη της εγινε πιο γρηγορη, αρχισε να χτυπιεται τρελα και στο τελος σχεδον ξεσπασε σε κλαμμα φωναζοντας στο Γιαννη

    - Δεν αντεχω αλλοοοοοοο . γαμα μεεεεεεεεεεεεεεε.

    Ο Γιαννης της τον καρφωσε με δυναμη. Βογγηξε η Μαρια που της ξετρυπισε το στενο μουνι της με τη μια

    Ποτε δεν την ειχε γαμησει δυνατα. Παντα τη γαμουσε μαλακα και με αργο ρυθμο Αααααααααααχχχχ με ξεσκισεεεες......ααααχ

    Σε λιγο όμως αρχισε να βογγαει από ηδονη . Εσφιγγε δυνατα το Γιαννη με τα ποδια της τυλιγμενα γυρω από τη μεση του και αυτος καρφωνε με δυναμη το μουνι της μπαινοντας οσο πιο βαθια μπορουσε .Η Μαιρη βρισκοταν σε παραληρημα.

    Αααααχχχχχχχ ..........γαμα με.........ααααχχχ...........ναιιιιιιιιιι.........ααααααχχχχχχχχ.............παει ...το ....μουνι μου...........το ξεσκισεεεεεεεεες ααααααααχχχχχχχχχχ

    Ο Γιαννης δεν αντεξε πολύ και καρφωνοντας τον βαθια στο μουνι της εχυσε μουγκριζοντας

    Όταν βγηκε από μεσα η Μαιρη δεν ηθελε να τον αφησει

    - Λιγο ακομα ,ειπε
    Πηγα κοντα της και της χαιδεψα το μουνι δειχνοντας τον πουτσο μου
    -Θα το γλυκανω εγω το μουνακι σου μωρο μου όπως με το γλειφομουνι
    Εβαλε στην αρχη το χερι της για με εμποδισει
    -Θα με ξεσκισετε ολοι ψιθυρισε

    Η καυλα της όμως εξαφανισε την αντισταση της και παραμεριζοντας το χερι της εχωσα τον καυλωμενο πουτσο μου στο μουνι της. Η αισθηση του σφιχτου μουνιου με τρελανε

    -Μωρο μου τι μουνακι είναι αυτό .θα στο τρελανω στο γαμησι.

    Μπαινοβγαινα αργα μεσα της απολαμβανοντας το μουνι της και το γλυκο σφυξιμο του καθως κουνουσε από καυλα τη λεκανη της.Καθε τοσο τον καρφωνα βαθια μεσα της και εμενα για λιγο ακινητος με τον πουτσο μου να τιναζετε μεσα στο μουνι της.Η Μαιρη βογγουσε δυνατα με τα ματια κλειστα και το στομα ανοιχτο τιναζοντας τη λεκανη της προς τα πανω κάθε φορα που τον εχωνα στο μουνι της.Ενοιωσα τον πουτσο να εχει σκλυρηνει τοσο που να θελει να ξεσκισει αυτό το μουνακι. Αρχισα να τον χωνω ολο και πιο γρηγορα και πιο δυνατα Η Μαιρη αρχισε να ουρλιαζει και εγω να της τον καρφωνω με δυναμη βαθια στο μουνι της.

    - Μωρο μου θα το ξεσκισω το μουνακι σου

    -Ναι...........ααααααχχχ.........γαμα μεε.........αααααχχ.........σκισε μεεεεεεε..........τωρααα ........ναιιιι......χυυυ.....χυνωωωωωωωωωωωωωωω

    Την εσφιξα δυνατα στην αγκαλια μου καρφωνοντας τον πουτσο μου μεχρι τερμα στο μουνι της Η λεκανη της ανεβοκατεβαινε δυνατα και το μουνι κανοντας συσπασεις ρουφουσε τον πουτσο που αδειαζε ότι ειχε και δεν ειχε βαθια στο του.

    Μας πηρε λιγη ωρα για να συνερθουμε και όταν ξεκολισαμε ειδα το στομα της Μαιρης και το μαγουλο της γεματα με τα χυσιματα του Δημητρηυ δεν αντεχε άλλο και την εχυσε στο στομα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση