GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ίδια η Εύη Τσέκου έδωσε το DVD...

... ...στον Γιάννη Ανδριανό; Στα πρόθυρα κατάρρευσης η κυβέρνηση μετά τα ψέμματα των στελεχών της... . Φοβερά και τρομερά πράγματα συμβαί...

...
...στον Γιάννη Ανδριανό; Στα πρόθυρα κατάρρευσης η κυβέρνηση μετά τα ψέμματα των στελεχών της...
.
Φοβερά και τρομερά πράγματα συμβαίνουν στην κυβέρνηση σχετικά με την υπόθεση Ζαχόπουλου. Οι τελευταίες πληροφορίες μέσα από το Μέγαρο Μαξίμου φέρνουν τον Θοδωρή Ρουσόπουλο και τον Γιάννη Ανδριανό, να βρίσκονται στα όρια της ψυχολογικής κατάρρευσης εξαιτίας των πιέσεων που δέχονται αλλά και της τροπής που έχει πάρει η υπόθεση.
Ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής αναζητά μια ευκαιρία να ξεκαθαρίσει την "κόπρο του Αυγεία" γύρω από το περιβάλλον του, ωστόσο αυτό που δείχνει να φοβάται περισσότερο είναι τελικά ΝΑ ΜΗΝ παρέδωσε στον Ανδριανό το dvd δημοσιογράφος, αλλά η ΙΔΙΑ Η ΕΥΗ ΤΖΕΚΟΥ!
Εάν τελικά συμβεί αυτό, τότε θα πρέπει να θεωρείται σίγουρο ότι ο εισαγγελέας θα ασκήσει ποινική δίωξη στον Γιάννη Ανδριανό, ο οποίος θα προφυλακιστεί, όπως ακριβώς συνέβη και με την Εύη Τζέκου.
Έγκυρες πηγές αναφέρουν ότι εάν τελικά συμβεί αυτό και ο Γιάννης Ανδριανός είπε ψέμματα, τότε οι εξελίξεις θα συμπαρασύρουν και τον ίδιο τον πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή με πτώση της κυβέρνσής του.

59 σχόλια

  1. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ .
    ΠΩΣ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ?
    ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟ
    ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΤΑΝ ΑΦΟΡΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ
    ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ?
    ΓΙΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΑΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ.
    Τ'ΑΚΟΥΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρέπει να ήταν γύρω στις 3 τα ξημερώματα. Ήμουν στην αγκαλιά του, μύριζα το άρωμα του και κοίταζα τα καστανά μάτια του, που είναι τόσο εκφραστικά, που δε θες να σταματήσουν να σε κοιτάζουν ούτε για μια στιγμή.
    Τα χέρια του αγκάλιαζαν το κορμί μου, με χάιδευαν παντού και με έκαναν να λιώνω από πόθο για 'κείνον.
    Ήθελα να με κάνει δική του για άλλη μια φορά. Ήθελα να τον νιώσω μέσα μου ξανά και ξανά. Ήθελα να τον γεύομαι κάθε μέρα, κάθε ώρα, κάθε στιγμή.
    Τον φίλησα με πάθος στο στόμα καθώς το χέρι μου άγγιζε τον πούτσο του που ήταν και πάλι πολύ σκληρός.
    Άρχισα να χαϊδεύω, απαλά την αρχή, τον πούτσο του και μετά άρχισα να του τον παίζω ρυθμικά. Ήταν τόσο σκληρός, έτοιμος για να διεισδύσει μέσα μου και να με κάνει να νιώσω την ηδονή μου να φτάνει στο κατακόρυφο για μια φορά ακόμη.
    Συνέχιζα να παίζω τον πούτσο του ρυθμικά μέχρι που μου είπε να σταματήσω. Με έβαλε να ξαπλώσω ανάσκελά, μου άνοιξε τα πόδια και έβαλε το πρόσωπό του ανάμεσα στα πόδια του.
    Η γλώσσα του άρχισε να χαϊδεύει απαλά τα μουνόχειλά μου. Άνοιξε σιγά-σιγά τα μουνόχειλά μου και ακούμπησε την άκρη της γλώσσας του πάνω στην κλειτορίδα μου.
    Τώρα η γλώσσα του έπαιζε ρυθμικά την κλειτορίδα μου. Τα υγρά μου είχαν αρχίσει να τρέχουν. Τώρα έσπρωχνε τη γλώσσα του μέσα στο μουνί μου ενώ πίεζε την κλειτορίδα μου με τα δάχτυλά του.
    Κραυγές ηδονής έβγαιναν από τα χείλη μου και τα χέρια μου κρατούσαν σφιχτά το σεντόνι.
    Εκείνος συνέχιζε να χώνει τη γλώσσα του όσο πιο βαθιά μπορούσε και ταυτόχρονα έπαιζε την κλειτορίδα μου με τα δάχτυλά του.
    Του ζήτησα να σταματήσει γιατί δεν ήθελα να τελειώσω ακόμα.
    Εκείνος ξάπλωσε ανάσκελα στο κρεβάτι και μου ζήτησε να ανέβω πάνω του.
    Ανέβηκα πάνω του και άρχισα σιγά-σιγά να βυθίζω τον πούτσο του μέσα μου. Εκείνος έβαλε τα χέρια του πάνω στα βυζιά μου και άρχισε να παίζει με τις ρώγες μου καθώς εγώ είχα αρχίσει να ανεβοκατεβαίνω πάνω στον πούτσο του.
    Τα βογκητά και των δυο μας ήταν πολύ δυνατά. Έβαλε τα χέρια του στα κωλομέρια μου και άρχισε να με ανεβοκατεβάζει δυνατά πάνω στον πούτσο του.
    Τα υγρά μου έτρεχαν καθώς ο πούτσος του ξέσκιζε το μουνί μου με δύναμη.
    Του ζήτησα να αλλάξουμε στάση. Ξάπλωσα ανάσκελα και έβαλα τα πόδια μου πάνω στους ώμους του. Κάρφωσε τον πούτσο του με βία μέσα στο μουνί μου και με έκανε να ουρλιάξω. Ένιωθα ότι με ξέσκιζε κυριολεκτικά.
    Σε αυτή τη στάση, ο πούτσος του έφτανε πολύ βαθιά μέσα μου, ένιωθα ότι το μουνί μου θα σκιζόταν στα δύο.
    Είχα δακρύσει από τον πόνο άλλα δεν ήθελα να σταματήσει αυτό το άγριο γαμήσι που μου έκανε. Τον ήθελα βίαιο, να με πονάει, να με ξεσκίζει με όλη του τη δύναμη, να με κάνει να νιώθω σαν μια φτηνή ξεφτιλισμένη τσούλα που αξίζει μόνο για ένα άγριο πήδημα
    Με ξέσκιζε με όλη του τη δύναμη και μου έλεγε: «Σου σκίζω το μουνάκι σου καύλα μου! Σε γαμάω καριόλα! Σε ξεσκίζω τσουλάκι!»
    Εγώ παραληρούσα από ηδονή και έλεγα: «Σκίσε με!!! Σκίσε σε καυλιάρη μου! Γάμησέ με σαν τσούλα!!!»
    Συνέχισε να καρφώνει τον πούτσο του μέσα στο μουνί μου με την ίδια ένταση. Είχα φτάσει πλέον στο χείλος του οργασμού. Άρχισα να τρέμω ολόκληρη. Την ώρα που ο οργασμός με κυρίευε, φώναζα: «Αχ! Ναι!!! Ναι!!! Σκίσε με!!! Μη σταματάς!!! Τελειώνω!!! Μη σταματάς να με γαμάς!!! Ναι!!! Έτσι!!! Ναι, ναι, ναι!!!
    Μόλις ηρέμησα από το παραλήρημα του οργασμού, με έβαλε στα τέσσερα, ήρθε από πίσω μου, με έπιασε από τα μαλλιά και κάρφωσε τον πούτσο του δυνατά μέσα στο μουνί μου.
    Τα αρχίδια του χτυπούσαν πάνω στα μουνόχειλά μου καθώς ο πούτσος του έσκιζε με μανία το μουνί μου. Εγώ έβαλα το χέρι μου ανάμεσα στα πόδια μου και χάιδευα τα αρχίδια του ενώ ο πούτσος του συνέχιζε να σκίζει ανελέητα το μουνί μου.
    Μερικά δευτερόλεπτα αργότερα, με έπιασε από τα βυζιά, άρχισε να βογκάει δυνατά και να μου λέει: «Τελειώνω καύλα μου! Σε χύνω καριόλα μου! Σε χύνω!!!»
    Τραβήχτηκε από μέσα μου και έριξε όλο το καυτό του σπέρμα πάνω στο κορμί μου.

    Το ξυπνητήρι χτύπησε... Ήμουν στο κρεβάτι μου, στο δωμάτιο μου, στο σπίτι μου. Τελικά το ταξίδι στη Θεσσαλονίκη ήταν απλά ένα όνειρο. Και θα παραμείνει όνειρο. για λίγο ακόμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. και γιατι θα προφυλακιστει??
    Σιγα μην πεσει ηΚυβερνηση.. Θελατε ε??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΘΑ ΜΟΥ ΚΛΑΣΕΤΕ Τ'ΑΡΧΙΔΙΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ

    ΤΣΙΠΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΟΝΟ Ο ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ ΚΑΙ Ο ΒΟΡΙΝΑΣ ΘΑ ΕΛΕΓΑΝ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ ΔΕ ΘΑ ΕΔΙΝΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ.ΠΡΦΑΝΩΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟ ΕΔΩΣΕ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σεραφείμ Κουλουσούσας, η ραγδαία άνοδος - και πτώση - του οποίου έχουν ...
    roides.wordpress.com/2007/11/27/lixouri271107/ - 160k - Προσωρινά αποθηκευμένη - Παρόμοιες σελίδες
    [ Περισσότερα αποτελέσματα από το roides.wordpress.com ]

    Χριστόδουλε, πού την κόλλησες την Ηπατίτιδα C άραγε;
    changegreecenow.blogspot.com/2007/07/c.html - 194k -


    Στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία της 1ης Ιουλίου αναφέρεται ότι ο Χριστόδουλος πάσχει από κίρρωση που οφείλεται σε χρόνια λοίμωξη από Ηπατίτιδα C.

    Για δική σας γνώση, η χρόνια Ηπατίτιδα C, μετά από 10-20 χρόνια, ίσως και νωρίτερα προκαλεί κίρρωση του ήπατος και αυξάνει πολύ τις πιθανότητες για την εμφάνιση ηπατοκυτταρικού καρκίνου.

    Οι τρεις βασικοί τρόποι μετάδοσης είναι η χωρίς προφύλαξη σεξουαλική επαφή, η ενδοφλέβια χρήση ναρκωτικών ουσιών και η μετάγγιση μολυσμένου αίματος. Κοινώς ό,τι περιλαμβάνει επαφή με αίμα.

    Η πιθανοτήτα να κολλήσεις Ηπατίτιδα C μέσα από μια μακροχρόνια μονογαμική σχέση είναι 2-3%. Κι είναι πιο πιθανό να μεταδοθεί από άνδρα πάσχοντα στη σύντροφό του, κι όχι το αντίστροφο. Επίσης είναι πολύ πιο πιθανό να μεταδοθεί μέσω πρωκτικής παρά κολπικής σεξουαλικής επαφής. Άτομα ιδιαίτερα ενεργά σεξουαλικά και με πολλούς συντρόφους έχουν πιθανότητα 4-6%. Τα κύρια εκτεθειμένα σήμερα άτομα είναι όσα κάνουν χρήση ενδοφλέβιων ναρκωτικών ουσιών, 60%, με το (κυρίως πρωκτικό) σεξ να ακολουθεί με περίπου 20%.

    Τώρα εγώ τι συμπέρασμα να βγάλω, ε;

    Από το ιατρικό ιστορικό του, δεν υπάρχει κάποια ένδειξη ότι έχει χρειαστεί ποτέ να κάνει κάποια μετάγγιση, έναν διαβήτη έχει μόνο τα τελευταία χρόνια. Επίσης από όσο ξέρω είναι άγαμος, ε; Ή τελοσπάντων τα τελευταία 20 χρόνια που θα χρειαζόταν για να φτάσει σε αυτό το σημείο η κίρρωσή του, σύμφωνα με τα βιογραφικά του στοιχεία θα έπρεπε να είναι άγαμος (από το 1974 Μητροπολίτης).

    Κι αν δεν ήταν, οι πιθανότητες που θα είχε να κολλήσει Ηπατίτιδα από μια μονογαμική σεξουαλική επαφή θα ήταν τόσο τόσο μικρές, ιδιαίτερα αν ήταν κολπική η επαφή κι ειδικά αφού θα ήταν αυτός που θα έκανε την διείσδυση, ε; Ρωτάω για να μαθαίνω... Λέτε όμως να παίρνει ναρκωτικά τελικά; Λέτε να έπαιρνε ναρκωτικά και τότε επί Χούντας και για αυτό να μην κατάλαβε τίποτα, ε;

    «Ομολογώ ότι δεν ήξερα πως γίνονταν βασανιστήρια, πως υπήρχε ΕΑΤ-ΕΣΑ. Όλα αυτά ήρθαν στο φως μετά. Δεν πειράζει, μπορεί να τα ήξερε ο τότε αρχιεπίσκοπος, αν τα ήξερε και σιώπησε έκανε άσχημα. Στον κύκλο μου δεν είχα ακούσει τέτοια πράγματα, δεν άκουγα ξένους σταθμούς, εκ των υστέρων τα έμαθα. Θα πει κανείς ότι ήμουν βαθιά νυχτωμένος. Μπορεί γιατί εγώ τότε σπούδαζα».

    Να κλάψω; Να γελάσω; Να κάνω τι;

    Αχ κι εγώ στον κύκλο μου όμως ακούω άλλα..Ακούω ότι το καλλιτεχνικό σου κ. Παρασκευαΐδη (κατά κόσμον..) είναι Τζένη..Χαριτωμένο..Αλλά μπορεί να είμαι και βαθιά νυχτωμένη, σπούδαζα κι εγώ..που να ξέρω τι γίνεται γύρω μου, ειδικά όταν με συμφέρει κιόλας, όταν χτίζει το δρόμο της Εκκλησιαστικής εξουσίας που ονειρευόμουν, πώς να ξέρω τι συμβαίνει; Νά'ναι καλά ο Τάπερμαν (αχ ρε Μαλβίνα..) - κι ας μην του έχω συμπάθεια ιδιαίτερη - που στάθηκε απέναντι στις άγριες προθέσεις σου το 2001.

    Κι αν τολμήσουν να σου κάνουν μεταμόσχευση κι αν την δεχτείς θα είναι μεγαλύτερη η αθλιότητα από ότι θα ήθελα να φανταστώ. Με τόσα νέα παιδιά να περιμένουν στις λίστες, για να πάρει ένα νέο ήπαρ....ΠΟΙΟΣ;

    Λέω να γιορτάσω το κουσούρι μου και σήμερα κι άυριο και κάθε μέρα να το γιορτάζω..θες να γιορτάσω και για εσένα;

    Ή να μαζέψω αυτούς που ονομάζεις "φωταδιστές" να γιορτάσουμε...μια μέρα κάπου τον Αύγουστο..


    σας προ(σ)κάλεσε ηQueerdom Στις 15:35


    59 από εσάς αποδεχθήκατε την πρό(σ)κληση λέγοντας...:

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. κουφαλιτσα αγιε
    κουφαλιτσα αγιε
    κουφαλιτσα αγιε

    κατι ηξερες παλιοπαιδο
    κατι ξερεις συ

    τωρα εξηγειται το δεν μιλαω αν δεν μιλησει και παραιτηθει ο καραμανλης

    κουφαλιτσα αγιε αστα τα σαπια και μιλα
    αντε ρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο πούτσος και το μουνί σ' ένα κρεβάτι
    Ο πούτσος και το μουνί στον δρόμο
    Ο πούτσος και το μουνί στο τραμ
    Ο πούτσος και το μουνί στις Μεγάλες Λεωφόρους
    Ο πούτσος και το μουνί στην εξοχή
    Ο πούτσος και το μουνί στα δάση
    Ο πούτσος και το μουνί σ' ένα άλλο κρεβάτι

    Ο πούτσος και το μουνί χωρισμένοι απ' το πλήθος
    Ο πούτσος και το μουνί ενωμένοι ξανά μέσα απ' το πλήθος
    Ο πούτσος και το μουνί πολύ πλούσιοι σε ταξί
    Ο πούτσος και το μουνί στο μάκρος ενός ποταμού
    Ο πούτσος και το μουνί σ' ένα εξομολογητήριο της εκκλησίας του Αγίου Αυγουστίνου
    Ο πούτσος και το μουνί υπό το βλέμμα ενός παρθεναγωγείου
    Ο πούτσος και το μουνί στα χέρια με τους δαίμονες

    Ο πούτσος και το μουνί οπουδήποτε, αλλά μαζί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΛΟΙΠΟΝ ΑΝ ΛΕΩ ΑΝ Ο ΖΑΧΟ ΕιΧΕ ΠΡΙΤΙΜΗΣΕΙ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΓΙ ΝΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΑ ΤΡΙΑ ΚΑΚΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΔΗΛΑΔΗ

    ΠΥΡ, ΓΥΝΗ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑ.

    ΣΤΟ ΤΣΑΦ ΤΟ ΧΑΣΑΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τι ήταν αυτό;
    Δεν είδατε το αποψινό δελτίο του Αντενα; Ο Θέμοσ, πραγματικό πτώμα, φώναζε από μακριά ότι ήταν ο γραμματοκομιστής.
    Εξηγείται έτσι και η επιμονή των ανταγωνιστικών ( στο 'πρώτο θέμα') μέσων να αποκαλυφθεί το όνομα. Μαζί με το στόρυ του Αδριανού που όλοι είμαστε ενωμένοι, ευπρόσδεκτο και το παράλληλο όφελος του χαστουκιού στον χοντρό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Prepei na einai xalara to pio asteio sxolio pou exete kanei se arthro sas,"egkyres phges anaferoun" oti tha pesei h kyvernhsh an apodeixtei oti o Andrianos phre to DVD apo thn legamenh? Fovero,bravo sas. Peite mou kai 6 noumera na paiksw please...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. κουφαλιτσα αγιε
    κουφαλιτσα αγιε
    κουφαλιτσα αγιε

    κατι ηξερες παλιοπαιδο
    κατι ξερεις συ

    τωρα εξηγειται το δεν μιλαω αν δεν μιλησει και παραιτηθει ο καραμανλης

    κουφαλιτσα αγιε αστα τα σαπια και μιλα
    αντε ρε

    κουφαλιτσα αγιε
    κουφαλιτσα αγιε
    κουφαλιτσα αγιε
    κουφαλιτσα αγιε αστα τα σαπια και μιλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΑΙΣΧΡΟΛΟΓΙΕΣ ΣΕΝΤΟΝΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΓΑΛΑΖΙΑ" ΓΕΝΕΙΑ;

    PvS KANETE ETSI RE GIA DYO PHDHMATAKIA;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 10:46
    ΠΑΡΕ ΠΡΩΤΑ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ
    ΜΑΣ ΤΑ ΖΑΛΙΣΕΣ,
    ΜΑΣ ΖΑΛΙΣΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο πούτσος και το μουνί σ' ένα κρεβάτι
    Ο πούτσος και το μουνί στον δρόμο
    Ο πούτσος και το μουνί στο τραμ
    Ο πούτσος και το μουνί στις Μεγάλες Λεωφόρους
    Ο πούτσος και το μουνί στην εξοχή
    Ο πούτσος και το μουνί στα δάση
    Ο πούτσος και το μουνί σ' ένα άλλο κρεβάτι

    Ο πούτσος και το μουνί χωρισμένοι απ' το πλήθος
    Ο πούτσος και το μουνί ενωμένοι ξανά μέσα απ' το πλήθος
    Ο πούτσος και το μουνί πολύ πλούσιοι σε ταξί
    Ο πούτσος και το μουνί στο μάκρος ενός ποταμού
    Ο πούτσος και το μουνί σ' ένα εξομολογητήριο της εκκλησίας του Αγίου Αυγουστίνου
    Ο πούτσος και το μουνί υπό το βλέμμα ενός παρθεναγωγείου
    Ο πούτσος και το μουνί στα χέρια με τους δαίμονες

    Ο πούτσος και το μουνί οπουδήποτε, αλλά μαζί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. κουφαλιτσα αγιε
    κουφαλιτσα αγιε
    κουφαλιτσα αγιε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Θειά μου Νικολάκαινα, συ δεν το' πραξες καλά
    τέτοια κόρη που' χεις σκύλα,
    και την έστειλες για ξύλα.

    Το κοπέλι στο καρτέρι
    την επιάνει από το χέρι
    τράβα γω και τράβα εκείνη,
    δίνει ο Θεός και πέφτ' εκείνη,
    πάνω εγώ από κάτω εκείνη.

    Τη φιλώ στο κούτελο
    "Α στο διάολο, κούτσουρο"
    τη φιλώ και στο λαιμό
    "Α στο διάολο από δω"

    "Κόρη μ' πόσο σ' αγαπώ,
    που'χεις το λαιμό χυτό,
    που' χεις τα μαλλιά μετάξι,
    και πλεγμένα με την τάξη"

    Τη χαϊδεύω, τη φιλώ
    "Μα γω τέτοια τ' αγαπώ"
    Και μου λέει:
    "Παρακάτω, από το λαιμό πιο κάτω"

    Και της πιάνω τα βυζά, μου λέει:
    "Μου' ρθ αραθυμιά"
    Και μου λέει:
    "παρακάτω, από τα βυζά πιο κάτω"

    Την πιάνω από τον αφαλό
    "Παρακάτω βρε τρελό"
    και την πιάνω από το γόνα
    "Ατζαμής μου λεει εισ' ακόμα"

    Πιάνω της τα γόνατα
    "Κάνεις και καμώματα"
    και της τα σηκώνω απάνω,
    τη ρωτάω τι να κάνω

    και μου λέει:
    "Παραπάνω, απ' τα γόνατα πιο πάνω"
    και την πιάνω απ' το μερί
    "Να, κοντεύει να το βρει"
    και μου λέει:
    "Παραπάνω, από το μερί πιο πάνω"

    Ανάμεσ' από το μερί,
    βλέπω τούρκικο τζαμί,
    μπαίνει ο χότζας μες στη μέση
    με το κόκκινό του φέσι,
    μια κοιλιά χτυπάει την άλλη,
    γίνεται χαρά μεγάλη.


    ===========================


    Με τη θειά μου την Κοντύλω
    επηγαίναμε στο μύλο
    (μπιγιρνέ-μπιγιρνε-
    μπίγι-μπίγι-μπίγιρνε)
    Κούντα γω και κούντα κείνη
    δίν' ο Θεός και πέφτ' εκείνη
    πάνω γω από κάτω εκείνη

    "Αχου Θειά και να' σουν ξένη,
    και το τι' θελε να γένει"
    "Κάμε, γιέ μου, τη δουλειά σου,
    κι εγώ είμαι πάλι θειά σου"

    Να κι ο μπάρμπας από πέρα,
    τράκα τρούκα τη μαχαίρα:
    "Βρ' ανιψιέ, καταραμένε,
    κι ίντα πολεμάς, καημένε;"

    "Μπάρμπα, θερμασιά την πιάνει
    και την πλάκωσα να γιάνει"
    "Πλάκωσ' την καλά, παιδί μου,
    όπου να' χεις την ευχή μου".


    ===============================


    Ένα μωρέ ένα, ένα μουνί
    στη κερασιά κι ο πούτσος
    από κάτω.

    Πέντη μωρέ πέντη, πέντη
    μετάνοιες έκανε. Πέντη
    μετάνοιες έκανε,
    μουνί κατέβα κάτω,
    μουνί κατέβα κάτω.

    Δε κα' μωρέ δε κατεβαίνω
    πούτσκαρε. Δε κατεβαίνω
    πούτσκαρε γιατ' είσαι
    φορτωμένος.

    Μπαίνεις μωρέ μπαίνεις,
    μπαίνεις πολύ-πολύ βαθειά.
    Μπαίνεις πολύ-πολύ βαθειά
    και βγαίνεις μαραμένος.


    ================================

    Ένα μουνί πενεύτηκε
    σ' ανατολή και δύση
    πως δεν ευρέθη πούτσαρος
    να πάει να το γαμήσει.

    Κι ο πούτσος μου που τ' άκουσε
    πολύ του κακοφάνη,βάζει
    στ' αρχίδια του φτερά
    και τρέχει και το φτάνει.

    Βρε συ, βρε συ παλιόμουνο
    τι έχεις και πενιέσαι;
    Στον κόσμο που γεννήθηκες
    πρέπει για να γαμιέσαι.


    ================================

    Ο παπάς από τα Γιούρα
    κυνηγούσε μια γαϊδούρα.

    Δω στην έχει 'κει στην έχει,
    μεσ' το ρέμα την κατέχει.

    Στάσου μωρή ευλογημένη
    τώρα που 'ναι ατσαλωμένη.


    ==============================

    Σαράντα μνιά μπρε-μπρε-μπρε
    σαράντα μνιά με κύκλουσαν.
    Σαράντα μνιά με κύκλουσαν
    τον πούτσο να μη φάνε.

    Κι ο πούτσος μου μπρε-μπρε-μπρε
    κι ο πούτσος μου καμαρωτός.
    Κι ο πούτσος μου καμαρωτός
    τ' αρχίδια μου ρωτάει.

    Τι λέητ' ησείς μπρε-μπρε-μπρε
    τι λέητ' ησείς αρχίδια μου;
    Τι λέητ' ησείς αρχίδια μου,
    μπουρώ να τα γαμήσώ;

    Να τα γαμή' μπρε-μπρε-μπρε
    να τα γαμήσεις πούτσκαρη.
    Να τα γαμήσεις πούτσκαρη
    κι ημείς θα ση βοηθούμε.

    Μόνου ν' αφή' μπρε-μπρε-μπρε
    μόνου ν' αφήσεις κι για μας.
    Μόνου ν' αφήσεις κι για μας
    να μπούμε λίγου μέσα.

    =============================

    Τζοπανάκος ήμουνα
    προβατάκια φύλαγα.
    Έν εφύλαγα πολλά
    καμιά τετρακοσαριά.

    Είχα μια καλή κερά
    κι έφερνε ψωμί στη στάνη.
    Της σηκώνω το φουστάνι,
    βλέπω τον καρακατσάνη.

    Μαυρομούστακος μ' εφάνη,
    την εζούληξα να γειάνει.
    Να κι ο μπάρμπας από πέρα
    ξεσπαθώνει μια μαχαίρα.
    FallenAngel - 01 Sep 2005, 04:50 pm
    Τις μεγάλες αποκριές
    φέραν ένα τσβάλ' ψωλές
    τρέξαν οι αρχοντοπούλες
    τρέξαν και τσ' αρπάξαν ούλες.

    Και μια χήρα παπαδιά
    δεν επρόλαβε καμιά.
    Πιάνει, τνάζει τα τσβάλια,
    βρίσκει μια με δυο κεφάλια.

    Τούτη κάνει για τα μένα
    πούν' τα μηριά μ' σγκαμένα.

    Τήνε βάζει στην τσουκάλα
    για να κάν' μεγάλ' κεφάλα.
    Τήνε βάζει στο λαΐνι
    να χοντρύνει, να μακρύνει.


    ------------------------------


    Διάκους, παπάς κι λαϊκός
    ένα μουνι μοιράζαν,
    παίρνει ου παπάς τ΄αχείλι του
    κι κάμνει πετραχείλι του,
    κι ου διάκους παίρνει του μαλλί
    κι κάμνει σκούφια να φουρεί,
    κι ου λαϊκός την τρούπα του
    να χώνει τη ματσούκα του
    FallenAngel - 03 Mar 2006, 11:53 am
    Αγουρος (νέος) πέτρα πελεκά,
    αλήθεια κι όχι χωρατά,
    με το 'να του το χέρι
    χειμώνα καλοκαίρι.

    Αγουρε πούν' το χέρι σου,
    να 'μουν εγώ το ταίρι σου,
    και πολεμάς με το 'να χέρι
    χειμώνα καλοκαίρι.

    Δέκα κορίτσια φίλησα
    κανενός δεν το μαρτύρησα
    και δέκα παντρεμένες,
    δεκαοχτώ αρραβωνιασμένες.

    Και δώδεκα καλογριές
    πού 'χανε μάτια σαν ελιές,
    ως και μια κυρά ηγουμένη
    μέσ' τα μαύρα βουτηγμένη.

    Και να σε φίλαγα και σε
    που έχεις ματάκια σαν ελιές
    κι ας μου κόβανε και τ' άλλο
    και να πέσω να πεθάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ο καπεταν πισωγλεντης κωστας καραμαλης
    εχει οδηγησει το πλοιο της νεας διακυβερνησης σε ναυαγιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. βρωμαει και ζεχνει ο περιγυρος του καραμανλη.

    ο ιδιος ο πρωθυπουργος ειναι ομοφυλοφιλος . ο γαμος του ειναι μια βιτρινα.μαλιστα ειχε ερωτικη σχεση με τον αρη σπηλιοτοπουλο.
    η νατασα πηδιοταν τακτικα με τον λουδοβικο των ανωγειων.

    ο νικητας κακλαμανης ειναι Πουστρα με π κεφαλαιο, και ο ζαχοπουλος τον επαιρνε που και που απο ενα αγορι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. H KALYTERH OMADA STO PASOK.......


    Διοικητικό Συμβούλιο:



    Γρηγόρης Βαλλιανάτος, Πρόεδρος



    babis, Μέλος



    Ορέστης Γεωργιάδης, Μέλος



    Παναγιώτης Δημητράς, Μέλος



    Dimitrina Petrova, Μέλος



    Βαλλιανάτος λοιπόν.
    Ενας ομοφυλόφυλος,πρώην επιχειρηματίας νυχτερινών κέντρων gay προσανατολισμού,σύμβουλος του δικού μας ΓΑΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Τις μεγάλες αποκριές
    φέραν ένα τσβάλ' ψωλές
    τρέξαν οι πασοκοαδερφές
    τρέξαν και τσ' αρπάξαν ούλες.

    Και μια πούστρα babis γριά
    δεν επρόλαβε καμιά.
    Πιάνει, τνάζει τα τσβάλια,
    βρίσκει μια με δυο κεφάλια.

    Τούτη κάνει για τα μένα
    πούν' τα μηριά μ' σγκαμένα.

    Τήνε βάζει στην τσουκάλα
    για να κάν' μεγάλ' κεφάλα.
    Τήνε βάζει στο λαΐνι
    να χοντρύνει, να μακρύνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. kouiz
    o papagiannis ti exei na lamvanei gia tis ipiresies pou parexei stin elliniki kai oxi mono diaploki ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. .. και για λήξει το θέμα ... ο ΑΚΗΣ παντρεύτηκε στο Παρίσι κάνοντας το γάμο των ονείρων του ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ .
    ΠΩΣ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ?
    ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟ
    ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΤΑΝ ΑΦΟΡΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ
    ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ?
    ΓΙΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΑΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ.
    Τ'ΑΚΟΥΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. χρειζομαστε μια κυβερνηση που θα κοιταξει τα προβληματα του λαου.

    οι σημερινες νεοφιλελευθερες νεοσυντηρητικες διεφθαρμενες κυβερνησεις των νδ και πασοκ ειναι ανικανες.

    πρεπει να δοθει βαση σε θεματα παιδειας και υγειας. να αυξηθει θεαματικα η χρηματοδοτηση σε αυτους τους τομεις.

    να καταργηθει η στρατευση και να μειωθουν τα χρηματα που πανε4 σε αχρηστους εξοπλισμους.

    να καταπολεμηθει η ακριβεια. να φτιαχτουν συνεταιριστικα κρατικα σουπερμαρκετ για τα φτωχα-μεσαια στρωματα οπου θα πουλιοντε φθηνα τα προιοντα (κατι τετοιο γινεται στη βενεζουελα) .

    να διαχωριστει κρατος και εκλησσια.

    να αυξηθουν οι κατωτατοι μισθοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ο πούτσος και το μουνί σ' ένα κρεβάτι
    Ο πούτσος και το μουνί στον δρόμο
    Ο πούτσος και το μουνί στο τραμ
    Ο πούτσος και το μουνί στις Μεγάλες Λεωφόρους
    Ο πούτσος και το μουνί στην εξοχή
    Ο πούτσος και το μουνί στα δάση
    Ο πούτσος και το μουνί σ' ένα άλλο κρεβάτι

    Ο πούτσος και το μουνί χωρισμένοι απ' το πλήθος
    Ο πούτσος και το μουνί ενωμένοι ξανά μέσα απ' το πλήθος
    Ο πούτσος και το μουνί πολύ πλούσιοι σε ταξί
    Ο πούτσος και το μουνί στο μάκρος ενός ποταμού
    Ο πούτσος και το μουνί σ' ένα εξομολογητήριο της εκκλησίας του Αγίου Αυγουστίνου
    Ο πούτσος και το μουνί υπό το βλέμμα ενός παρθεναγωγείου
    Ο πούτσος και το μουνί στα χέρια με τους δαίμονες

    Ο πούτσος και το μουνί οπουδήποτε, αλλά μαζί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ο λογιστής Τάσος Σιδηρόπουλος στη Βέροια είναι ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΣ. Ενημερώστε τους φίλους σας στη Βέροια ώστε να μην καταστρέψει και άλλους πελάτες του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Πρέπει να ήταν γύρω στις 3 τα ξημερώματα. Ήμουν στην αγκαλιά του, μύριζα το άρωμα του και κοίταζα τα καστανά μάτια του, που είναι τόσο εκφραστικά, που δε θες να σταματήσουν να σε κοιτάζουν ούτε για μια στιγμή.
    Τα χέρια του αγκάλιαζαν το κορμί μου, με χάιδευαν παντού και με έκαναν να λιώνω από πόθο για 'κείνον.
    Ήθελα να με κάνει δική του για άλλη μια φορά. Ήθελα να τον νιώσω μέσα μου ξανά και ξανά. Ήθελα να τον γεύομαι κάθε μέρα, κάθε ώρα, κάθε στιγμή.
    Τον φίλησα με πάθος στο στόμα καθώς το χέρι μου άγγιζε τον πούτσο του που ήταν και πάλι πολύ σκληρός.
    Άρχισα να χαϊδεύω, απαλά την αρχή, τον πούτσο του και μετά άρχισα να του τον παίζω ρυθμικά. Ήταν τόσο σκληρός, έτοιμος για να διεισδύσει μέσα μου και να με κάνει να νιώσω την ηδονή μου να φτάνει στο κατακόρυφο για μια φορά ακόμη.
    Συνέχιζα να παίζω τον πούτσο του ρυθμικά μέχρι που μου είπε να σταματήσω. Με έβαλε να ξαπλώσω ανάσκελά, μου άνοιξε τα πόδια και έβαλε το πρόσωπό του ανάμεσα στα πόδια του.
    Η γλώσσα του άρχισε να χαϊδεύει απαλά τα μουνόχειλά μου. Άνοιξε σιγά-σιγά τα μουνόχειλά μου και ακούμπησε την άκρη της γλώσσας του πάνω στην κλειτορίδα μου.
    Τώρα η γλώσσα του έπαιζε ρυθμικά την κλειτορίδα μου. Τα υγρά μου είχαν αρχίσει να τρέχουν. Τώρα έσπρωχνε τη γλώσσα του μέσα στο μουνί μου ενώ πίεζε την κλειτορίδα μου με τα δάχτυλά του.
    Κραυγές ηδονής έβγαιναν από τα χείλη μου και τα χέρια μου κρατούσαν σφιχτά το σεντόνι.
    Εκείνος συνέχιζε να χώνει τη γλώσσα του όσο πιο βαθιά μπορούσε και ταυτόχρονα έπαιζε την κλειτορίδα μου με τα δάχτυλά του.
    Του ζήτησα να σταματήσει γιατί δεν ήθελα να τελειώσω ακόμα.
    Εκείνος ξάπλωσε ανάσκελα στο κρεβάτι και μου ζήτησε να ανέβω πάνω του.
    Ανέβηκα πάνω του και άρχισα σιγά-σιγά να βυθίζω τον πούτσο του μέσα μου. Εκείνος έβαλε τα χέρια του πάνω στα βυζιά μου και άρχισε να παίζει με τις ρώγες μου καθώς εγώ είχα αρχίσει να ανεβοκατεβαίνω πάνω στον πούτσο του.
    Τα βογκητά και των δυο μας ήταν πολύ δυνατά. Έβαλε τα χέρια του στα κωλομέρια μου και άρχισε να με ανεβοκατεβάζει δυνατά πάνω στον πούτσο του.
    Τα υγρά μου έτρεχαν καθώς ο πούτσος του ξέσκιζε το μουνί μου με δύναμη.
    Του ζήτησα να αλλάξουμε στάση. Ξάπλωσα ανάσκελα και έβαλα τα πόδια μου πάνω στους ώμους του. Κάρφωσε τον πούτσο του με βία μέσα στο μουνί μου και με έκανε να ουρλιάξω. Ένιωθα ότι με ξέσκιζε κυριολεκτικά.
    Σε αυτή τη στάση, ο πούτσος του έφτανε πολύ βαθιά μέσα μου, ένιωθα ότι το μουνί μου θα σκιζόταν στα δύο.
    Είχα δακρύσει από τον πόνο άλλα δεν ήθελα να σταματήσει αυτό το άγριο γαμήσι που μου έκανε. Τον ήθελα βίαιο, να με πονάει, να με ξεσκίζει με όλη του τη δύναμη, να με κάνει να νιώθω σαν μια φτηνή ξεφτιλισμένη τσούλα που αξίζει μόνο για ένα άγριο πήδημα
    Με ξέσκιζε με όλη του τη δύναμη και μου έλεγε: «Σου σκίζω το μουνάκι σου καύλα μου! Σε γαμάω καριόλα! Σε ξεσκίζω τσουλάκι!»
    Εγώ παραληρούσα από ηδονή και έλεγα: «Σκίσε με!!! Σκίσε σε καυλιάρη μου! Γάμησέ με σαν τσούλα!!!»
    Συνέχισε να καρφώνει τον πούτσο του μέσα στο μουνί μου με την ίδια ένταση. Είχα φτάσει πλέον στο χείλος του οργασμού. Άρχισα να τρέμω ολόκληρη. Την ώρα που ο οργασμός με κυρίευε, φώναζα: «Αχ! Ναι!!! Ναι!!! Σκίσε με!!! Μη σταματάς!!! Τελειώνω!!! Μη σταματάς να με γαμάς!!! Ναι!!! Έτσι!!! Ναι, ναι, ναι!!!
    Μόλις ηρέμησα από το παραλήρημα του οργασμού, με έβαλε στα τέσσερα, ήρθε από πίσω μου, με έπιασε από τα μαλλιά και κάρφωσε τον πούτσο του δυνατά μέσα στο μουνί μου.
    Τα αρχίδια του χτυπούσαν πάνω στα μουνόχειλά μου καθώς ο πούτσος του έσκιζε με μανία το μουνί μου. Εγώ έβαλα το χέρι μου ανάμεσα στα πόδια μου και χάιδευα τα αρχίδια του ενώ ο πούτσος του συνέχιζε να σκίζει ανελέητα το μουνί μου.
    Μερικά δευτερόλεπτα αργότερα, με έπιασε από τα βυζιά, άρχισε να βογκάει δυνατά και να μου λέει: «Τελειώνω καύλα μου! Σε χύνω καριόλα μου! Σε χύνω!!!»
    Τραβήχτηκε από μέσα μου και έριξε όλο το καυτό του σπέρμα πάνω στο κορμί μου.

    Το ξυπνητήρι χτύπησε... Ήμουν στο κρεβάτι μου, στο δωμάτιο μου, στο σπίτι μου. Τελικά το ταξίδι στη Θεσσαλονίκη ήταν απλά ένα όνειρο. Και θα παραμείνει όνειρο. για λίγο ακόμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ο πούτσος και το μουνί σ' ένα κρεβάτι
    Ο πούτσος και το μουνί στον δρόμο
    Ο πούτσος και το μουνί στο τραμ
    Ο πούτσος και το μουνί στις Μεγάλες Λεωφόρους
    Ο πούτσος και το μουνί στην εξοχή
    Ο πούτσος και το μουνί στα δάση
    Ο πούτσος και το μουνί σ' ένα άλλο κρεβάτι

    Ο πούτσος και το μουνί χωρισμένοι απ' το πλήθος
    Ο πούτσος και το μουνί ενωμένοι ξανά μέσα απ' το πλήθος
    Ο πούτσος και το μουνί πολύ πλούσιοι σε ταξί
    Ο πούτσος και το μουνί στο μάκρος ενός ποταμού
    Ο πούτσος και το μουνί σ' ένα εξομολογητήριο της εκκλησίας του Αγίου Αυγουστίνου
    Ο πούτσος και το μουνί υπό το βλέμμα ενός παρθεναγωγείου
    Ο πούτσος και το μουνί στα χέρια με τους δαίμονες

    Ο πούτσος και το μουνί οπουδήποτε, αλλά μαζί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Σαράντα μνιά μπρε-μπρε-μπρε
    σαράντα μνιά με κύκλουσαν.
    Σαράντα μνιά με κύκλουσαν
    τον πούτσο να μη φάνε.

    Κι ο πούτσος μου μπρε-μπρε-μπρε
    κι ο πούτσος μου καμαρωτός.
    Κι ο πούτσος μου καμαρωτός
    τ' αρχίδια μου ρωτάει.

    Τι λέητ' ησείς μπρε-μπρε-μπρε
    τι λέητ' ησείς αρχίδια μου;
    Τι λέητ' ησείς αρχίδια μου,
    μπουρώ να τα γαμήσώ;

    Να τα γαμή' μπρε-μπρε-μπρε
    να τα γαμήσεις πούτσκαρη.
    Να τα γαμήσεις πούτσκαρη
    κι ημείς θα ση βοηθούμε.

    Μόνου ν' αφή' μπρε-μπρε-μπρε
    μόνου ν' αφήσεις κι για μας.
    Μόνου ν' αφήσεις κι για μας
    να μπούμε λίγου μέσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ένα μουνί πενεύτηκε
    σ' ανατολή και δύση
    πως δεν ευρέθη πούτσαρος
    να πάει να το γαμήσει.

    Κι ο πούτσος μου που τ' άκουσε
    πολύ του κακοφάνη,βάζει
    στ' αρχίδια του φτερά
    και τρέχει και το φτάνει.

    Βρε συ, βρε συ παλιόμουνο
    τι έχεις και πενιέσαι;
    Στον κόσμο που γεννήθηκες
    πρέπει για να γαμιέσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Οσο αναφορά το post, είναι τελείως εκτός πραγματικότητας. Να έδωσε η Τζέκου δηλαδή το dvd. Γιατί η Εύη δεν το είπε στην κατάθεση της; Θα ήταν τώρα φυλακή νομίζετε...αν το είχε δώσει αυτή; Και για ποιό λόγο να την "προστατεύσει" ο Ανδριανός;;;
    Δεν έχει καμία βάση...

    Τώρα για τα σχόλια που διαβάζω...το έχω ξαναπεί...είναι βέβαιο ότι - και λυπάμαι που το λέω - το blog έχει χάσει την δυναμική του! Υπενθυμίζω ότι δεν έχει σχέση η μαζικότητα ενός μέσου όσο τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του. Εν προκειμένω δηλαδή ποιός γράφει σχόλια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Στον τοίχο απάνω ένα μουνί
    Τσιμπολογά ψωλή σκληρή
    Μουνί μουνί ωραίο μουνί

    Τι θα κάνετε λοιπόν Τι θα κάνετε λοιπόν
    Στο μουνί στο μουνί Στο μουνί στην εξοχή

    Τα ζευγάρια γαμιούνται

    Θα του δώσουμε να πιει Αμα φάει
    Απ' το γάλα της ψωλής μας την ψωλή μας
    θα του δώσουμε Θα δώσουμε να πιει
    να πιει Το μουνί
    Τα ζευγάρια χύνουν

    Στη χλόη σκουπίστε την ψωλή Στα μπουρδέλα πάνω σκουπίστε την ψωλή
    Ή αν το προτιμάτε Σκουπίστε τις ψωλές σας, οίκοι ιεροί

    Σκουπίζονται όπως να 'ναι

    Μάτσα μούτσα το φιλί
    Και πετάει το μουνί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ο λογιστής Τάσος Σιδηρόπουλος στη Βέροια είναι ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΣ. Ενημερώστε φίλους σας στη Βέροια ώστε να μην εξαπατήσει και άλλους πελάτες του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Δεν είναι απαραίτητο να με βρίζετε, όταν αποφασίσουν να μιλήσουν κάποια μέλη του «παιγνίου» θα τα μάθετε όλα….φαντάζομαι!

    Προφανώς, κάτι ήξερα που με έκανε «Τούρκο» χθες μετά τη δημοσίευση - σκοπίμως - της κατάθεσης- Ανδριανού και καπάκι της εξωφρενικής θεατρινίστικης παράστασης Ρουσόπουλου στο press-room.

    Αυτό που μου είχε μεταφερθεί, εδώ και καιρό, είναι ότι ο Καραμανλής είχε στη κατοχή του υλικό που έκαιγε τον Ζαχόπουλο.
    Την πληροφορία έμαθαν κάποια στιγμή και οι πολιτικοί αρχηγοί. Μετά έγινε το εξής θέατρο:
    Πριν ο Καραμαλής δώσει στον Αγγέλου εντολή να ζητήσει την παραίτηση του Χ. Ζαχόπουλου, σκηνοθετήθηκε η παραλαβή dvd από τον Ανδριανό και φορέα γνωστό δημοσιογράφο, σε δημόσιο χώρο, ώστε να υπάρξουν πολλοί που να μπορούν να βεβαιώσουν το γεγονός.
    Έτσι, θα μπορούσε να αποκρυβεί η πηγή του πρωτογενούς υλικού που έλαβε υπόψη ο Καραμανλής για να αποπέμψει τον Ζαχόπουλο, καθώς τώρα ως φορέας θα μπορούσε να υποδειχθεί ο δημοσιογράφος.

    Δεν γνωρίζω αν ο δημοσιογράφος έδωσε ή δεν έδωσε dvd. Δεν ξέρω αν ήταν στο κόλπο ή όχι. Το μόνο που έχω πληροφορηθεί είναι ότι σχετικό υλικό υπήρχε πολύ πριν στο Μαξίμου.

    Θύμωσα γιατί όλα αυτά, που μαθαίνω από εδώ και από κει, δεν τιμούν τον θεσμό του ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΎ.

    Λέω τόσες μέρες ότι αν δεν γινότανε αυτή η παράσταση και η παραπλανητική επιχείρηση συγκάλυψης μετά την απόπειρα αυτοκτονίας του Ζαχόπουλου και ο Πρωθυπουργός έντιμα και καθαρά αναφερόταν στα πραγματικά γεγονότα, η υπόθεση θα τραυμάτιζε ίσως την θητεία του, αλλά δεν θα τον εξέθετε ανεπανόρθωτα.
    Σε αυτή τη περίπτωση εγώ δεν θα είχα καμία ένσταση. Θα έλεγα, ωραία δεν είναι, αλλά συμβαίνουν!

    Τώρα λέω ντροπή και αδιαφορώ ποιοι έμπλεξαν τον Καραμανλή.
    Απαντώ δε σε φίλους που μου γράφουν: «καλά δεν έχεις συνείδηση ότι αν φύγει ο Καραμανλής θα έρθει η Ντόρα;» ότι δεν καταλαβαίνω το πνεύμα τους.

    Ο μόνος τρόπος για να γίνει πρωθυπουργός η Ντόρα είναι να κερδίσει το κόμμα της , τις επόμενες εκλογές και να είναι αυτή πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ.
    Εάν ο λαός την ψηφήσει με γεια της και χαρά της.
    Δεν αντιλαμβάνομαι τι μου λέτε: πρόσεχε μη φύγει ο Καραμανλής, γιατί θα αναγκαστούμε να ψηφίσουμε Ντόρα;
    Τι να σας πω μη την ψηφίζετε ρε παιδιά!
    Ο ΑΓΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ DVD ΤΟ ΠΑΡΕΔΩΣΕ Η ΤΣΕΚΟΥ, ΚΑΙΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ.....;
    ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΒΡΩΜΑΕΙ ΠΟΛΥ, ΒΡΩΜΑΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ....
    ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΕΙΝΑΙ ΨΩΝΑΡΕΣ, ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΟ ΠΟΣΟ ΚΑΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΕΙΝΑΙ, ΠΟΣΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ (ΜΕ ΑΥΤΟ ΗΔΟΝΙΖΟΝΤΑΙ), ΤΙΜΙΟΙ, ΥΠΕΡΑΝΩ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΩΝ. ΚΑΙ ΑΝ ΤΥΧΟΝ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΟΥΟΥΟΥ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΨΩΝΙΣΜΟ, Η ΟΘΟΝΗ ΜΟΥ ΠΛΗΜΜΥΡΙΖΕΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥΣ ΝΑΡΚΙΣΣΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ...
    ΤΩΡΑ ΔΕ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΙ ΚΑΡΦΩΣΕ... ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΣΚΑΝΔΑΛΑ. ΕΔΩ ΠΕΔΙΟ ΔΟΞΗΣ ΛΑΜΠΡΟ...

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ, ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΣ ΕΞΥΠΝΟ ΚΟΛΠΑΚΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΕΙ ΤΙΣ ΨΩΝΑΡΕΣ-ΔΗΜΟΣΙΟΡΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΕΙ ΟΣΟ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ...
    ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΡΕΦΟΜΕΝΟΣ Ο ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΟΝΤΡΑΙΝΕΙ...
    ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟ ΕΔΩΣΕ Η ΤΣΕΚΟΥ ΚΑΤΑ ΠΑΣΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ...

    ΜΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΗ ΓΛΙΤΩΣΕ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΑΛΩΒΗΤΗ. Η ΕΛΛΗ ΣΤΑΗ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. xaxaxax συνεχιστε να ονειρευεσται ταλαιπωροι κονδυλοφοροι της Χαριλαου Τρικουπη και των αλλων (μη χεσω )αριστερων δυναμεων!!

    Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ!!
    ΚΑΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΕΤΡΑΕΤΕΙΑ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ!!

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΦΑΦΙΚΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΑΝ ΤΟ ΑΝΑΙΡΕΣΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΔΡΙΑΝΟ ΤΟΤΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΕΣΑΣ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ!!

    ΤΑΚΟΥΤΕ? ΑΝΟΙΞΑΤΕ ΤΟΥΣ ΑΣΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ ΚΑΙ ΝΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΣΒΑΡΝΑ!!

    ΤΕΛΟΣ ΣΤΟΝ ΚΙΤΡΙΝΙΣΜΟ ΣΑΣ!! ΟΛΟΙ ΘΑ ΣΕΡΝΕΣΤΕ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ!!!

    ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΛΟΙΠΟΝ.!!
    ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΜΑΣΚΕΣ ΣΑΣ.

    ....ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΣΑΣ!!

    ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑ ΝΟΥ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. 12:05

    Γιατί η Εύη δεν το είπε στην κατάθεση της; Θα ήταν τώρα φυλακή νομίζετε...αν το είχε δώσει αυτή; Και για ποιό λόγο να την "προστατεύσει" ο Ανδριανός;;;

    Και που ξέρεις εσύ τι είπε αι τι δεν είπε, αφού φροντίσαν να την κλείσουν μέσα κατ' ευθείαν.
    Όσο για το προστατεύει σου απάντησα θεωρώ.
    Ως 12:43

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΑ 12:53 ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΛΕΣ;

    2 ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Η ΜΑΛΛΟΝ ΕΝΑΣ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ ΤΟ ΧΟΝΤΡΟ.
    ΑΜΑ ΔΕΧΤΕΙ ΠΛΗΓΜΑ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΟΥΡΓΕΛΑ
    ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ
    ΧΑΖΤΗΔΑΚΗΣ, ΛΙΑΠΗΣ, ΦΑΝΗ, ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ, ΝΤΟΡΑ.... ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ....
    ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΤΟ ΦΑΥΛΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ.
    ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. «Η σημερινή κυβέρνηση είναι εστία διαφθοράς». Αυτό δηλώνει ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Α. Παπανδρέου, στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία, στο πρώτο μέρος της συνέντευξης του, στους δημοσιογράφους, Τάσο Παππά και Πάνο Σώκο.

    Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, τονίζει ότι, η κυβέρνηση Καραμανλή «δεν βάζει στόχους για την πατρίδα, δεν υπερασπίζεται τα εθνικά μας συμφέροντα, δεν ασχολείται με βασικά θέματα, όπως η παιδεία, η υγεία, η προστασία των ασθενέστερων. Αφήνει προβλήματα, όπως η γραφειοκρατία και η διαφθορά, να πνίξουν κάθε παραγωγική δύναμη. Έτσι, όμως, αφήνει τη χώρα στην τύχη της» και προσθέτει «το σημαντικό είναι ότι, ο ελληνικός λαός αισθάνεται προδομένος».

    Αναφερόμενος στα μείζονα προβλήματα που δημιουργεί η κυβέρνηση, υπογραμμίζει ότι, «έχουμε να κάνουμε με μια κυβέρνηση που λειτουργεί ως υπηρέτης λίγων και ισχυρών, διευθετεί συμφέροντα και παράγει διαρκώς καινούρια σκάνδαλα», ενώ αναδεικνύοντας τις ευθύνες του πρωθυπουργού, δηλώνει : «ο κ. Καραμανλής θερίζει ότι έσπειρε. Προεδρεύει και προΐσταται αυτού του συστήματος. Έχει βαρύτατες ευθύνες για αυτήν την κατάσταση σήψης και παρακμής που βιώνει η χώρα».

    Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, μιλώντας για τις μεγάλες επιλογές του Κινήματος, το πολιτικό σύστημα και τα κόμματα της πέραν του ΠΑΣΟΚ αριστεράς, τονίζει με έμφαση: «Το ΠΑΣΟΚ δεν αποτελεί μέρος της κρίσης του πολιτικού συστήματος. Είμαστε εμπόδιο στα μεγάλα κατεστημένα που επιδιώκουν την ποδηγέτηση της πολιτικής στη χώρα μας. Το ΠΑΣΟΚ είναι ο φορέας και ο εγγυητής της αυτονομίας του πολιτικού συστήματος. Όσοι καλλιεργούν τη σύγχυση, με την απαράδεκτη λογική που εξισώνει το ΠΑΣΟΚ με τη δεξιά, προχωρούν σε μια επικίνδυνη για τη δημοκρατία πρακτική που ρίχνει νερό στο μύλο της δεξιάς. Το ζήτημα είναι, πώς η δημοκρατική πλειοψηφία του 52% θα αναδειχθεί σε κυβερνητική. Το να κρύβουν κάποιοι το κεφάλι τους στην άμμο δεν αποτελεί λύση».


    Για την αντιγραφή
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΘΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ! ΑΥΤΟΣ ΕΠΕΛΕΞΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΤΟΥ- ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΟΠΩΣ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!

    Το βρώμικο 2007 συναγωνίζεται το αντίστοιχο 1989! Οπως κάθησε ο Ανδρέας στο σκαμνί το ίδιο πρέπει να συμβεί και με τον Καραμανλή. Ο πρωθυπουργός είναι ο ηθικός αυτουργός της σήψης μια και ο ίδιος επέλεξε όλους αυτούς τους κηφήνες υπουργούς, γραμματείς και φαρισαίους. Οδηγεί τη χώρα στο βούρκο και πρέπει να υποστεί τις συνέπειες. Να ετοιμασθεί η γλυκιά Νατάσσα να του πηγαίνει σέρτικα τσιγάρα στο Κορυδαλλό. Εκαψε την Πελοπόνησσο, τόσες ανθρώπινες ζωές και τώρα διαφθείρει τη χώρα-τι άλλο πρέπει να κάνει για να τον βάλουν στην στενή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΡΕ ΦΩΣΤΗΡΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΤΕ
    ΤΟ ΓΚΑΡΣΟΝΙ ΣΤΟΝ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΝ,
    ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ Ο ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ?
    ΟΛΑ ΤΑ ΓΚΑΡΣΟΝΙΑ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΝ.
    ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΗΤΕ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΗΞΑΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ.


    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΑΚΙΑ
    ΜΕ ΔΕΚΑ ΕΥΡΩ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙΨΩ
    ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ "ΠΡΟΔΟΤΗ" ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ
    ΤΟ DVD ΣΤΟΝ ΑΝΔΡΙΑΝΟ.

    ΓΚΑΡΣΟΝΙ


    ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΓΚΑΡΣΟΝΙ
    ΟΛΟΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ
    ΑΠΛΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
    ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΤΟΝ
    ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ

    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ


    ΕΔΩ Ο ΠΑΠΑΣ ,ΕΚΕΙ Ο ΠΑΠΑΡΑΣ,
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ?


    ΕΙΜΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΝ ΚΑΙ
    ΠΙΝΩ ΚΑΦΕ.
    ΕΛΑΤΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ,ΚΕΡΝΑΩ..

    Ο "ΠΡΟΔΟΤΗΣ"


    ΔΕΚΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ" ΔΕΝ
    ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΝ ,ΕΝΑΝ ΡΟΥΦΙΑΝΟ.
    ΡΟΥΦΙΑΝΑ ΚΕΝΩΝΙΑ...


    ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΟΛΟΙ..
    ΔΕΝ ΤΟ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ..
    ΤΟ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ..
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ "ΡΟΖ".
    ΕΙΝΑΙ "ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΙΚΟ".
    ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΚΑΡΦΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΜΑΣ

    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

    ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΝΑΚΡΙΤΕΣ ΔΕΝ
    ΚΑΛΟΥΝ ΤΑ ΓΚΑΡΣΟΝΙΑ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΝ,
    ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΤΗΝ ΚΑΣΕΤΑ?
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΡΡΗΤΟΝ ΓΚΑΡΣΟΝΙΩΝ?
    ΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ?
    ΤΑ ΓΚΑΡΣΟΝΙΑ?
    ΤΗΝ ΕΣΗΕΑ?
    ΤΟΝ ΡΟΥΦΙΑΝΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. “Τότε ζούσαμε στη Χούντα των Συνταγματαρχών, σήμερα στη Χούντα των καναλαρχών"

    Στάθης Παναγούλης



    Ανυπόφορη υποκρισία και μεγάλη απάτη...
    ...για το δημοσιογραφικό απόρρητο
    .
    Γράφει ο "Εξόριστος"
    .
    «Μια χώρα ανήκει σ’ αυτόν που ελέγχει τα μέσα ενημέρωσης» (Εκο).
    Αυτοί, λοιπόν, που μας θεωρούν ιδιοκτησία τους (οι νταβατζήδες) δεν θέλουν να βγαίνουν τα άπλυτά τους και επικαλούνται το «δημοσιογραφικό απόρρητο»!!! Το δημοσιογραφικό, όμως, απόρρητο των ολοκληρωτικών ιδεολογιών (αυτά είναι σήμερα τα ΜΜΕ) είναι το «δημοσιογραφικό απόρρητο» του θανάτου μας.
    Γιατί «όταν θριαμβεύουν τα μαζικά μέσα ενημέρωσης, πεθαίνει ο άνθρωπος»!!!
    Το ιδεολογικό Ιερατείο (πνευματικό, νομικό, δημοσιογραφικό κ.λπ) θορυβεί για το «δημοσιογραφικό απόρρητο». Επιχειρεί να μετατοπίσει όλη την ουσία του πολυεδρικής πολιτικής σήψης που αναδύεται από την «υπόθεση Ζαχόπουλου», στην παρωνυχίδα της: στο γεγονός δηλαδή ότι ο διευθυντής του πρωθυπουργικού γραφείου, κ. Ανδριανός, δεν μπορεί να επικαλείται το δημοσιογραφικό απόρρητο. Σε αυτή τη «λούμπα» πέφτουν (συνειδητά ή ασυνείδητα) και κάποιες «αιρετικές» πένες- άλλοθι των νταβατζήδων…
    Με αυτή την ταχυδακτυλουργία η υπόθεση μετατοπίζεται στην παράτυπη και αντιδεοντολογική συμπεριφορά του Ανδριανού και αθωώνονται οι νταβατζήδες και η «εστεμμένη αλητεία» των μεγαλοδημοσιογράφων!!!
    Αθωώνεται, όμως και επικαλύπτεται ο άθλιος (ιδεολογικά και πολιτικά) ρόλος της σημερινής δημοσιογραφίας. Δημοκοπούν όλοι για το «κοινωνικό» και «δημοκρατικό» λειτούργημα της δημοσιογραφίας, χωρίς κανείς να θέτει το αυτονόητο: Η σημερινή δημοσιογραφία επιτελεί ένα τέτοιο λειτούργημα, ή είναι ολοκληρωτικά ελεγχόμενη από τα μεγάλα οικονομικά κέντρα εξουσίας και ολοκληρωτικά διαπλεκόμενη με τους μηχανισμούς του κεφαλαίου και των μυστικών υπηρεσιών;
    Η δημοσιογραφία σήμερα είναι η πλέον αποτρόπαια και ανεξέλεγκτη μορφή της εξουσίας και της παραεξουσίας. Είναι το λαρύγγι των νταβατζήδων της κοινωνίας, ο οχετός των πιο βρώμικων κυκλωμάτων και μυστικών υπηρεσιών, ιδιαίτερα οι μεγαλοδημοσιογράφοι και οι «σταρ» της «ενημέρωσης»: «βαποράκια» της εξουσίας είναι στις ποικίλες μορφές της.
    Από πού λοιπόν να ισχύει για όλον αυτόν τον κόσμο της εξουσιαστικής κακουργίας το απόρρητο; Το «απόρρητο» στην προκειμένη περίπτωση σημαίνει ότι μένουν στο απυρόβλητο οι «νταβατζήδες» των δημοσιογράφων, τα κέντρα εξουσίας που τους καθοδηγούν, τα «κυκλώματα» της βρωμιάς και του εγκλήματος, μέσα στα οποία είναι και οι δημοσιογράφοι. Το «απόρρητο», συνεπώς σημαίνει και απόρρητο για τους οικονομικούς νονούς, για τις μυστικές υπηρεσίες, για τα ποικίλα κυκλώματα απάτης, διαφθοράς και εγκλήματος. Απόρρητο στο έγκλημα των ισχυρών…
    Το επαναστατικό αίτημα της εποχής μας είναι η κατάργηση κάθε απόρρητου. Το «απόρρητο», σήμερα, εκκολάπτει και θρέφει την απάτη, τα εξουσιαστικά κυκλώματα, το έγκλημα…
    Η εποχή που η δημοσιογραφία επιτελούσε δημοκρατικό λειτούργημα έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Αυτή η εποχή πέθανε μαζί με το θάνατο της αυθεντικής αστικής δημοκρατίας, δηλαδή της δημοκρατίας της καπιταλιστικής προόδου. Σήμερα ζούμε τον ολοκληρωτισμό της ιμπεριαλιστικής εξουσίας, με το δημοκρατικό τσόφλι του χθες.
    Ας πάψει, λοιπόν, η «εστεμμένη αλητεία» του δημοσιογραφικού Ιερατείου να μας πιπιλίζει περί δημοσιογραφικού λειτουργήματος και δημοσιογραφικού απόρρητου.
    Κακώς ο Ανδριανός δεν αποκαλύπτει τις πηγές του. Ακόμα, όμως χειρότερο είναι οι δημοσιογράφοι-γρανάζια των νταβατζήδων και των μυστικών υπηρεσιών να κρύβουν τις πηγές τους και τα βρώμικα παιχνίδια των αφεντικών τους, καθώς και τα δικά τους…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Η Μαφία των Αρχινονών της Ελλάδας και οι εκβιαστικοί μηχανισμοί.


    Η Όλγα, η σκυλίτσα του Μπόμπολα, ενημέρωσε αμέσως μόλις κατάλαβε την σπουδαιότητα του υλικού που υφάρπαξε, το Mεγάλο Αφεντικό. Ο Αρχινονός της Ελλάδας και η υπόλοιπη Μαφία, ποτέ δεν έχουν εγκαταλείψει τα σχέδια αποσταθεροποίησης του Καραμανλή και άδραξε την ευκαιρία για σκηνοθεσία εκβιασμών....το αγαπημένο τους χόμπι άλλωστε.

    Οι νταβατζήδες είχαν στήσει το κύκλωμα παρακολούθησης Καραμανλή σε συνεργασία με την Αμερικάνικη Πρεσβεία πολύ πριν τη γνωστή περίοδο των υποκλοπών. Παλαιότερα μεσολαβούσε "αυθόρμητα" η "17η Νοέμβρη". Τώρα υπάρχουν άλλες μέθοδοι χειραγώγησης του συστήματος!
    Κάτι σούρτα φέρτα του Καραμανλή με Ρώσους, είχαν τρομάξει το "γοητευτικό" κόσμο του Επενδυτή-Νταβατζή. Ο Καραμανλής τόπαιζε ανεξάρτητος, οπότε πρέπει να του ψήσουν το ψάρι στα χείλη. Δεν τους έβγαινε εύκολα, οπότε ενεργοποίησαν κλασικούς μηχανισμούς παρακολούθησης με ρουφιάνους, κοριτσάκια, λεσβίες και αγοράκια για να εκβιάζουν ένα σύστημα που θεωρούν ότι τους ανήκει άνευ όρων. Όσο πιο κοντά γίνεται στον Καραμανλή και στην Νατάσα, τόσο πιο καλά..
    Αμερική, CIA και τα δουλικά τους οι νταβατζήδες (θύματα συχνά και οι ίδιοι διαφόρων εκβιασμών "μυστικών" ή σκηνοθετημένων πληροφοριών). Έτσι δένεται το σύστημα. Τέτοιους εκβιασμούς με σεξουαλικό περιεχόμενο έχουν υποστεί όλοι οι Πρωθυπουργοί μας, μετά τη Χούντα. Άλλες τόσες (plus κοκαΐνες και αγοράκια) έχουν υποστεί και οι ίδιοι οι νταβατζήδες. Στημένη βρώμα και παγίδες δυσωδίας.
    Για διάλειμμα βάζουμε φωτιές και καίμε όλη την Ελλάδα.
    Ή εμάς ή τίποτα. Με τους Ρώσους ποτέ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Το Αμέρικα δεν ανέχεται την "ανυπακοή" του Καραμανλή. Έρχεται "βρώμικο 89" no2.

    Στο μάτι της Αμερικής, της Τουρκίας, των νταβατζήδων και του αμερικανόδουλου Γιωργάκη βρίσκεται ο Κώστας Καραμανλής. Μία ώρα και είκοσι λεπτά έπινε καφέ με τον Πούτιν και φυσικά δεν έπαιζαν τις κουμπάρες. Επί τάπητος τέθηκαν οι διμερείς σχέσεις και υπεγράφησαν συμφωνίες στρατηγικής συνεργασίας κυρίως στον ενεργειακό τομέα και στους εξοπλισμούς. Business που ισχυροποιoύν τις μακαραίωνες σχέσεις της χώρας μας με την Αρκούδα του Πλανήτη. Ο Έλληνας Πρωθυπουργός όμως υπερβαίνει τα εσκαμμένα και εμφανίζεται «ανυπάκουος» στις εντολές του διεθνούς τζετ των συμφερόντων παρεμβαίνοντας στον αμείλικτο αμερικανορωσικό ενεργειακό πόλεμο. Τολμά να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα της Ελλάδας. Ακυρώνει την Τουρκία ως αποκλειστικό ενεργειακό διαμετακομιστικό κόμβο αμερικανικών συμφερόντων, επεκτείνοντας την ελληνορωσική συμφωνία μέχρι το 2040 με διπλασιασμό των ποσοτήτων φυσικού αερίου.
    Ο Καραμανλής τόλμησε να μπει στο μάτι της μαμάς-Αμερικής και των πανίσχυρων νταβατζήδων. Αλλοίωσε κατεστημένες νοοτροπίες των πανίσχυρων καναλαρχών μια και αυτοί κρύβονταν συνεχώς πίσω και από τους εξοπλισμούς. Πήρε το παιχνίδι πάνω του. Επανέφερε την εθνική αντίληψη για τις διεθνείς σχέσεις σε πλουραλιστική τροχιά. Πραγματοποιεί σχέδια ανεκπλήρωτα και του Κωνσταντίνου Καραμανλή και του Ανδρέα Παπανδρέου. Ο ρόλος του Προέδρου Παπούλια δεν είναι αμελητέος σε αυτή τη στροφή της εξωτερικής μας πολιτικής, σαφώς αντισημιτικής και αντιγεωργοπαπανδρεϊκής. Ο πολυδιάστατος και πολυκεντρικός χαρακτήρας της εξωτερικής μας πολιτικής έρχεται σε αντίθεση με την ασήμαντη θέση που εξασφάλιζε στην Ελλάδα το παγκόσμιο σχέδιο των Αμερικανικών συμφερόντων. Οι Αμερικανοί «φίλοι» μας είναι σφοδρά ενοχλημένοι γι’ αυτό και επικροτούν τα σχέδια αποσταθεροποίησης του Καραμανλή από τον Άπληστο Κύκλο των Νταβατζήδων. Η συνέχεια θα είναι μακρά. Κάτι σαν την ηλίθια περίπτωση των ομολόγων που έσκασε ακριβώς μετά τη συμφωνία «Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολης». Τώρα οι συμφωνίες είναι ακόμα μεγαλύτερες και άρα οι Νταβατζήδες θα είναι ακόμα πιο λυσσαλέοι. Έτοιμοι για το «Βρώμικο 89», no2. Γιατί στη φιλοσοφία των «νέων μέσων» δεν έχει σημασία να αποδεικνύεις αυτά που λες, αλλά να τα λες. Σύμφωνα με τη θεωρία της «μεθοδευμένης σκανδαλολογίας»:οι υποψίες σκανδάλων έχουν πιο ηχηρά αποτελέσματα από τα ίδια τα σκάνδαλα.


    Όταν τα «εργαλεία» των οικονομικών κέντρων εξουσίας και των Αμερικανών βάλλουν σύσσωμα, ενορχηστρωμένα και λυσσαλέα εναντίον μιας «δεξιάς» κυβέρνησης, κυβέρνησης του κεφαλαίου, κάτι δεν πάει καλά!
    Όταν οι ιδεολογικές μήτρες του καθεστώτος και όλα τα πολιτικά, δημοσιογραφικά και πνευματικά τους φερέφωνα θρηνούν για το Ασφαλιστικό, τον ΟΤΕ, τη ΔΕΗ κ.λπ. ή χύνουν ποταμούς δακρύων οργής για τα σκάνδαλα και την κρατική σήψη, τότε κάτι «μαγειρεύεται»!
    Οι πνιγηρές πολιτικές αναθυμιάσει που αναδίδονται από παντού και κυρίως από τους κραγμένους Αμερικανούς πράκτορες των ΜΜΕ δεν θυμίζουν απλώς το μαύρο 1989. Καταγράφουν μια κατάσταση ακόμα πιο εφιαλτική, απείρως χειρότερη και αποκρουστική.


    Οι Πραιτοριανοί της αυτοκρατορίας ουρλιάζουν σαν ύαινες εναντίον της κυβέρνησης. Αν παρακολουθήσει κανείς τα Μέσα Μαζικής Χειραγώγησης και Απάτης και ιδιαίτερα τους Αμερικανούς γενίτσαρους (τους μεγαλοδημοσιογάφους) θα διαπιστώσει αβίαστα ότι έχουν κηρύξει έναν ανελέητο πόλεμο κατά του Καραμανλή, με πρόσχημα τα σκάνδαλα, τη σήψη, τη διάβρωση, την «εξυγίανση». Το πιο σάπιο, διαβρωμένο, διαπλεκόμενο και κατευθυνόμενο κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας μας παραδίδει μαθήματα «δημοκρατίας», «εντιμότητας» και «ήθους»…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΠΟΙΟΙ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ
    ΧΩΡΑΣ?

    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΑΡΗ...

    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΚΑΙ ΦΥΓΕ ΜΕ ΤΟ
    ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ..

    ΜΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙΣ ΦΙΛΙΠΙΝΕΖΑ ΟΠΩΣ
    Ο ΣΗΜΙΤΗΣ.

    ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ Η ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΛΕΗΛΑΣΙΑ..

    4:40 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΟΙ ΑΘΩΕΣ "ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΕΣ" ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ.
    ΜΠΟΜΠΟΛΙΤΣΑ,ΛΑΜΠΡΑΚΩ,ΤΕΓΟΠΟΥΛΙΝΑ,
    ΚΤΛ..
    ΚΤΛ..
    ΚΡΑΥΓΑΖΟΥΝ..
    ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΣΕΤΕΣ..
    ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ "ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ"..

    ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕΣ?
    ΠΟΣΑ ΤΡΙΣ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ?
    ΠΟΣΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ
    ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ?
    ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ?
    ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ?
    "ΜΕ ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΑ ΣΤΗΜΕΝΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ"?

    3:09 πμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΑΛΗΤΑΚΟ
    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

    ΘΕΛΩ
    ΤΗΝ ΔΕΗ
    ΤΗΝ ΕΥΔΑΠ
    ΤΑ ΚΑΖΙΝΑ
    ΤΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ
    ΤΑ..
    ΤΟ..
    ΤΗΝ...
    TA EΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ
    ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΕΦΥΡΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
    ΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ
    ΤΑ..
    ΤΟ..
    ΤΙΣ ΜΑΡΙΝΕΣ
    ΤΗΝ....
    ΟΛΑ ΟΛΑ ΟΛΑ ΟΛΑ

    ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ-ΤΖΕΚΟΥ

    ΔΩΣΤΑ ΜΟΥ
    ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ...
    ΕΧΩ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΣΕΤΕΣ


    ΕΝΑ ΔΥΟ ΤΡΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΙΚΡΑ 89
    ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

    ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ-EKBIASTES

    4:40 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΤΑ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΑ ΕΝΤΥΠΑ
    ΝΕΑ,ΕΘΝΟΣ,ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ,Ε.Τ.
    ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟΝ
    ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΥΠΟΚΛΟΠΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ
    ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΑΝΟΙΚΤΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
    ΜΕ ΚΑΣΕΤΕΣ.

    ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΣΕΤΕΣ ΚΡΑΥΓΑΖΟΥΝ..
    ΑΘΩΕΣ..ΤΑΚΤΙΚΕΣ...ΤΣΕΚΟΥ..
    ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ?
    ΕΝΑΝ ΑΠΛΟ "ΔΙΟΡΙΣΜΟ"?
    Η ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.
    ΙΣΩΣ Η ΤΣΕΚΟΥ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ
    ΣΑΝ "ΜΗΝΥΜΑ"..
    ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΑ τζεκο-ΜΜΕ-εκβιαστες
    "ΑΠΕΙΛΟΥΝ" ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

    3:10 πμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ
    ΤΑ ΜΜΕ.
    ΔΕΝ ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΣΕΚΟΥ?
    ΤΙ ΕΛΕΓΕ ΑΥΤΗ ΣΤΟΝ ΖΑΧΟ?
    "ΕΧΩ ΚΑΣΕΤΑ".."ΔΙΟΡΙΣΕ ΜΕ"
    ΤΙ ΜΥΝΗΜΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ ΣΤΟΝ
    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ?
    ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΣΕΤΕΣ ΠΟΛΛΕΣ..
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΠΑΙΖΟΥΝ?
    ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟΥΝ ΤΑ
    ΤΣΕΚ0-ΜΜΕ?
    ΤΙ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ?
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΕΓΓΑΡΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ
    ΔΑΚΤΥΛΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΟΙ "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ"
    ΤΟΝ ΑΠΕΙΛΗΣΑΝ ΟΤΙ

    ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΙΞΟΥΝ ΣΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΩΝ 8.

    ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΚΥΛΙΑ
    ΗΘΕΛΑΝ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΤΟΥ ΕΞΟΝΤΩΣΗ..

    ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ..ΚΑΤΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ.. ΑΙΜΑ..ΚΡΕΑΣ..ΜΥΑΛΑ.

    Η ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ
    ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    ΠΡΑΞΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ
    ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΜΜΕ-ΕΚΒΙΑΣΤΩΝ
    ΕΛΠΙΖΩ Η ΘΥΣΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΗ


    "ΘΕΛΕΤΕ ΑΙΜΑ"?
    "ΘΕΛΕΤΕ ΚΡΕΑΣ ΣΤΗΝ ΑΡΕΝΑ"?
    "ΘΑ ΤΟ ΕΧΕΤΕ"


    ΘΑ ΤΟ ΕΧΕΤΕ...

    ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΞΗ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ..
    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ..
    ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΜΙΝΤΙΑΚΗ ΧΟΥΝΤΑ..

    ΑΞΙΟΣ..


    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
    ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ.
    ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ
    "ΝΕΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΘΕΛΕΤΕ
    ΑΙΜΑ,ΚΡΕΑΣ"?
    ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΛΗΤΕΣ..
    ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ
    ΤΩΝ ΜΜΕ.


    TΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΑ ,ΕΚΒΙΑΖΟΜΕΝΑ,
    ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.
    ΛΙΓΟΥΡΙΑ ΤΗΣ ΜΙΝΤΙΑΚΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ.
    ΣΑΣ ΠΗΡΕ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ Ο ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ.
    Η ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ ΗΤΑΝ ΜΙΑ
    ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΣΤΗΝ
    ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΔΩΝ ΕΚΒΙΑΣΤΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΝΕΑ ΜΕΓΚΑ-ΛΗ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

    ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ΝΕΟΣ ΑΓΩΓΟΣ.
    ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ
    ΠΡΕΣΒΕΙΑ.
    ΘΑ ΠΑΡΕΧΕΙ ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΣΕΤΕΣ
    ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ.

    ΤΡΙΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΘΑ ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΙ Ο ΑΓΩΓΟΣ..


    ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
    ΜΠΟΥΣ-ΝΤΟΠΙΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ-ΝΤΑΒΑΔΩΝ-ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΩΝ-ΣΗΜΙΤΙΚΩΝ
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

    Ο ΑΓΩΓΟΣ ΤΩΝ ΥΠΟΚΛΟΠΩΝ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ..

    "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ" ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ
    ΤΗΝ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΕ ΥΛΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΠΛΑΚΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΑΚΙΑ.
    ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ "ΡΕΠΟΡΤΑΖ" ΤΙΣ ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ
    ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ.
    "ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ" ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΤΙΣ "ΠΗΓΕΣ" ΤΟΥΣ..
    ΣΤΟ ΕΛΛΑΝΤΑ,"ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟ" ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ
    ΤΟΥ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΩΝ ΚΥΠΑΤΖΗΔΩΝ..
    Ε ΡΕ ΓΑΜΗΣΙ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Σφόδρα ενοχλημένος ο Καρατζαφέρης με την εμπλοκή των βουλευτών του στη Ζαχοπουλειάδα.


    Έντονα ενοχλημένος είναι ο Κατατζαφέρης από τον Γεωργιάδη και τον Πλεύρη και τα σενάρια που θέλουν είτε αυτονομημένη ομάδα σκληρής ακροδεξιάς μέσα στο κόμμα του, είτε ομάδα του ΛΑΟΣ, ουρά των νταβατζήδων και του ΠΑΣΟΚ. Ιδίως η εμπλοκή του πατέρα Πλεύρη ενισχύει την άποψη περί αυτονομημένων κύκλων που τα έχει βρει με πανίσχυρους εκδότες(εξού και η υπερπροβολή Γεωργιάδη) και με αυτόνομα παράκεντρα ΠΑΣΟΚ που έχουν στόχο σκληρή αντιΚαραμανλική γραμμή, αδιαφορώντας πλήρως για «παράπλευρες απώλειες». Ο περίεργος αυτός κύκλος νταβατζήδων, σκληροπασόκων και ακραιολάος πιστεύει ότι μόνο με ακραία κατά μέτωπον επίθεση, το ΛΑΟΣ θα εισπράξει πολιτικά κέρδη από το νεοδημοκρατικό ακροατήριο.

    Το ερώτημα που βασανίζει τον Καρατζαφέρη είναι γιατί οι βουλευτές του δεν τον ενημέρωσαν άμεσα για την «εμπλοκή» Κουτελίδα στο γραφείο Πλεύρη, για την επιστολή Κουτελίδα και τις προθέσεις του. Οι εξηγήσεις που δίνουν, ότι θα τον ενημέρωναν μετά τις διακοπές δεν του αρκούν.



    Οι αμφιβολίες ενισχύονται ακόμα περισσότερο με τον πολιτικό αυτοπροσδιορισμό του Ηρακλή Κουτελίδα:«Ως φοιτητής ήμουν στην Πανσπουδαστική, αλλά στη συνέχεια με κέρδισε ο χώρος της Κεντροαριστεράς, από τον οποίο ξεκίνησαν πολλοί δημοδιδάσκαλοι της πολιτικής….». που σημαίνει ότι ο Κουτελίδας κινούνταν στο χώρο του Πασόκ γεγονός που δεν τον εμπόδιζε καθόλου να «συνεργάζεται» πλήρως με ιδεολογικούς του αντιπάλους(!). Βλέπετε ο σκοπός αγιάζει τα μέσα και το Πασόκ γνωρίζει πολύ καλά και τον σκοπό και τα μέσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΘΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ!

    ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΟΠΩΣ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!

    Το βρώμικο 2007 συναγωνίζεται το αντίστοιχο 1989! Οπως κάθησε ο Ανδρέας στο σκαμνί το ίδιο πρέπει να συμβεί και με τον Καραμανλή.



    ΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΘΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ!

    ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΟΠΩΣ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!

    Το βρώμικο 2007 συναγωνίζεται το αντίστοιχο 1989! Οπως κάθησε ο Ανδρέας στο σκαμνί το ίδιο πρέπει να συμβεί και με τον Καραμανλή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Έχετε ξεφύγει τελείως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Δημοκοπούν όλοι για το «κοινωνικό» και «δημοκρατικό» λειτούργημα της δημοσιογραφίας, χωρίς κανείς να θέτει το αυτονόητο: Η σημερινή δημοσιογραφία επιτελεί ένα τέτοιο λειτούργημα, ή είναι ολοκληρωτικά ελεγχόμενη από τα μεγάλα οικονομικά κέντρα εξουσίας και ολοκληρωτικά διαπλεκόμενη με τους μηχανισμούς του κεφαλαίου και των μυστικών υπηρεσιών;
    Η δημοσιογραφία σήμερα είναι η πλέον αποτρόπαια και ανεξέλεγκτη μορφή της εξουσίας και της παραεξουσίας. Είναι το λαρύγγι των νταβατζήδων της κοινωνίας, ο οχετός των πιο βρώμικων κυκλωμάτων και μυστικών υπηρεσιών, ιδιαίτερα οι μεγαλοδημοσιογράφοι και οι «σταρ» της «ενημέρωσης»: «βαποράκια» της εξουσίας είναι στις ποικίλες μορφές της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Κακώς ο Ανδριανός δεν αποκαλύπτει τις πηγές του. Ακόμα, όμως χειρότερο είναι οι δημοσιογράφοι-γρανάζια των νταβατζήδων και των μυστικών υπηρεσιών να κρύβουν τις πηγές τους και τα βρώμικα παιχνίδια των αφεντικών τους, καθώς και τα δικά τους…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Ολοι εσείς (SNB,ΑΓΙΟΣ, Διαπορών κ.λπ.) που μεταφέρετε και απλώνετε την κιτρινίλα των εντύπων σας και τη γραμμή των MME στα blogs πρέπει να προσέχετε γιατί σύντομα θα εκτεθείτε! Η βιασύνη σας να συμμετέχετε στην επιχειρηματολογία περί συγκάλυψης και στην μεταφορά της συζήτησης για το δημοσιογράφο που παρέδωσε το DVD στο Μαξίμου δείχνει τον πανικό σας για τις αποκαλύψεις που έρχονται και τις οποίες δεν μπορείτε να αποτρέψετε με τέτοιες επικοινωνιακές ακροβασίες. Σ' αυτή την ιστορία συνέβησαν δύο αναπάντεχα και απρόβλεπτα γεγονότα, τα οποία ανέτρεψαν τους αρχικούς σχεδιασμούς για το διασυρμό του Ζαχόπουλου σε εθνικό δίκτυο: Η αυτοκτονία και η παράδοση του αποδεικτικού υλικού του εκβιασμού από το Μαξίμου στον εισαγγελέα. Αναστάτωθηκαν πολλοί και άρχισαν τις ακροβασίες: Αρχιμαφιόζος και καταχραστής ο Ζαχόπουλος. (Έκλεβε 4 χρόνια και αυτοκτόνησε μόλις του ζήτησαν να παραιτηθεί !?). Γιατί ο Ανδριανός δεν αποκαλύπτει το δημοσιογράφο; Συγκάλυψη, συναλλαγή, το Μαξίμου συμμετέχει στα σκάνδαλα και άλλα τέτοια περισπούδαστα και παραπλανητικά.
    Η ΑΛΗΘΕΙΑ
    Το παραδοθέν μονταρισμένο DVD ήταν απόδειξη του εκβιασμού και του στημένου παιχνιδιού. Αυτό ενόχλησε!
    Το αρχείο mpeg που περιέχει το DVD έχει ταυτότητα (header) στην οποία φαίνεται πότε δημιουργήθηκε και πότε προσπελάστηκε. Κανείς δεν ρωτάει για αυτά τα στοιχεία, τα οποία είναι βέβαιο ότι βρήκαν οι ειδικοί της Αστυνομίας. Τα στοιχεία αυτά σκόπιμα αποκρύπτονται: Έτσι ενοχοποιούνται αυτόματα τόσο ο Ανδριανός όσο και ο Δημοσιογράφος. Ο Ανδριανός δεν το πείραξε το DVD γιατί θα ήταν εύκολο να αποδειχθεί και δεν αποκάλυψε το Δημοσιογράφο γιατί αυτός δεν συμμετείχε στον εκβιασμό. Αν είχε αποκαλύψει το Δημοσιογράφο τότε όλοι όσοι συμμετείχαν στο στήσιμο του Ζαχόπουλου θα είχαν "ανακαλύψει" τον εκβιαστή! Ο Δημοσιογράφος όμως φρόντισε να τοποθετήσει το θέμα στις σωστές του διαστάσεις, αφού κατέδειξε με τον πιο άμεσο τρόπο, αυτό που ο Ζαχόπουλος σημείωσε στην επιστολή του:"ο εκβιασμός βρήκε ευήκοοα πολιτικά ώτα".Ο συγκάτοικος του Θέμου και φίλος από τα παλιά του Λοβέρδου έχει ρόλο σ' αυτή την ιστορία, ο οποίος σύντομα θα αποκαλυφθεί όσο και αν οι προστάτες -δημοσιογράφοι αποφεύγουν να μιλήσουν γι' αυτό όπως "ο διάολος το λιβάνι!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Πρέπει να ήταν γύρω στις 3 τα ξημερώματα. Ήμουν στην αγκαλιά του, μύριζα το άρωμα του και κοίταζα τα καστανά μάτια του, που είναι τόσο εκφραστικά, που δε θες να σταματήσουν να σε κοιτάζουν ούτε για μια στιγμή.
    Τα χέρια του αγκάλιαζαν το κορμί μου, με χάιδευαν παντού και με έκαναν να λιώνω από πόθο για 'κείνον.
    Ήθελα να με κάνει δική του για άλλη μια φορά. Ήθελα να τον νιώσω μέσα μου ξανά και ξανά. Ήθελα να τον γεύομαι κάθε μέρα, κάθε ώρα, κάθε στιγμή.
    Τον φίλησα με πάθος στο στόμα καθώς το χέρι μου άγγιζε τον πούτσο του που ήταν και πάλι πολύ σκληρός.
    Άρχισα να χαϊδεύω, απαλά την αρχή, τον πούτσο του και μετά άρχισα να του τον παίζω ρυθμικά. Ήταν τόσο σκληρός, έτοιμος για να διεισδύσει μέσα μου και να με κάνει να νιώσω την ηδονή μου να φτάνει στο κατακόρυφο για μια φορά ακόμη.
    Συνέχιζα να παίζω τον πούτσο του ρυθμικά μέχρι που μου είπε να σταματήσω. Με έβαλε να ξαπλώσω ανάσκελά, μου άνοιξε τα πόδια και έβαλε το πρόσωπό του ανάμεσα στα πόδια του.
    Η γλώσσα του άρχισε να χαϊδεύει απαλά τα μουνόχειλά μου. Άνοιξε σιγά-σιγά τα μουνόχειλά μου και ακούμπησε την άκρη της γλώσσας του πάνω στην κλειτορίδα μου.
    Τώρα η γλώσσα του έπαιζε ρυθμικά την κλειτορίδα μου. Τα υγρά μου είχαν αρχίσει να τρέχουν. Τώρα έσπρωχνε τη γλώσσα του μέσα στο μουνί μου ενώ πίεζε την κλειτορίδα μου με τα δάχτυλά του.
    Κραυγές ηδονής έβγαιναν από τα χείλη μου και τα χέρια μου κρατούσαν σφιχτά το σεντόνι.
    Εκείνος συνέχιζε να χώνει τη γλώσσα του όσο πιο βαθιά μπορούσε και ταυτόχρονα έπαιζε την κλειτορίδα μου με τα δάχτυλά του.
    Του ζήτησα να σταματήσει γιατί δεν ήθελα να τελειώσω ακόμα.
    Εκείνος ξάπλωσε ανάσκελα στο κρεβάτι και μου ζήτησε να ανέβω πάνω του.
    Ανέβηκα πάνω του και άρχισα σιγά-σιγά να βυθίζω τον πούτσο του μέσα μου. Εκείνος έβαλε τα χέρια του πάνω στα βυζιά μου και άρχισε να παίζει με τις ρώγες μου καθώς εγώ είχα αρχίσει να ανεβοκατεβαίνω πάνω στον πούτσο του.
    Τα βογκητά και των δυο μας ήταν πολύ δυνατά. Έβαλε τα χέρια του στα κωλομέρια μου και άρχισε να με ανεβοκατεβάζει δυνατά πάνω στον πούτσο του.
    Τα υγρά μου έτρεχαν καθώς ο πούτσος του ξέσκιζε το μουνί μου με δύναμη.
    Του ζήτησα να αλλάξουμε στάση. Ξάπλωσα ανάσκελα και έβαλα τα πόδια μου πάνω στους ώμους του. Κάρφωσε τον πούτσο του με βία μέσα στο μουνί μου και με έκανε να ουρλιάξω. Ένιωθα ότι με ξέσκιζε κυριολεκτικά.
    Σε αυτή τη στάση, ο πούτσος του έφτανε πολύ βαθιά μέσα μου, ένιωθα ότι το μουνί μου θα σκιζόταν στα δύο.
    Είχα δακρύσει από τον πόνο άλλα δεν ήθελα να σταματήσει αυτό το άγριο γαμήσι που μου έκανε. Τον ήθελα βίαιο, να με πονάει, να με ξεσκίζει με όλη του τη δύναμη, να με κάνει να νιώθω σαν μια φτηνή ξεφτιλισμένη τσούλα που αξίζει μόνο για ένα άγριο πήδημα
    Με ξέσκιζε με όλη του τη δύναμη και μου έλεγε: «Σου σκίζω το μουνάκι σου καύλα μου! Σε γαμάω καριόλα! Σε ξεσκίζω τσουλάκι!»
    Εγώ παραληρούσα από ηδονή και έλεγα: «Σκίσε με!!! Σκίσε σε καυλιάρη μου! Γάμησέ με σαν τσούλα!!!»
    Συνέχισε να καρφώνει τον πούτσο του μέσα στο μουνί μου με την ίδια ένταση. Είχα φτάσει πλέον στο χείλος του οργασμού. Άρχισα να τρέμω ολόκληρη. Την ώρα που ο οργασμός με κυρίευε, φώναζα: «Αχ! Ναι!!! Ναι!!! Σκίσε με!!! Μη σταματάς!!! Τελειώνω!!! Μη σταματάς να με γαμάς!!! Ναι!!! Έτσι!!! Ναι, ναι, ναι!!!
    Μόλις ηρέμησα από το παραλήρημα του οργασμού, με έβαλε στα τέσσερα, ήρθε από πίσω μου, με έπιασε από τα μαλλιά και κάρφωσε τον πούτσο του δυνατά μέσα στο μουνί μου.
    Τα αρχίδια του χτυπούσαν πάνω στα μουνόχειλά μου καθώς ο πούτσος του έσκιζε με μανία το μουνί μου. Εγώ έβαλα το χέρι μου ανάμεσα στα πόδια μου και χάιδευα τα αρχίδια του ενώ ο πούτσος του συνέχιζε να σκίζει ανελέητα το μουνί μου.
    Μερικά δευτερόλεπτα αργότερα, με έπιασε από τα βυζιά, άρχισε να βογκάει δυνατά και να μου λέει: «Τελειώνω καύλα μου! Σε χύνω καριόλα μου! Σε χύνω!!!»
    Τραβήχτηκε από μέσα μου και έριξε όλο το καυτό του σπέρμα πάνω στο κορμί μου.

    Το ξυπνητήρι χτύπησε... Ήμουν στο κρεβάτι μου, στο δωμάτιο μου, στο σπίτι μου. Τελικά το ταξίδι στη Θεσσαλονίκη ήταν απλά ένα όνειρο. Και θα παραμείνει όνειρο. για λίγο ακόμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Ο λογιστης Τασος Σιδηροπουλος στην Βεροια ειναι ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΣ. Ενημερωστε
    φιλους σας στην Βεροια για να μην καταστρεψει και αλλους πελατες του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΧΡΗΣΤΟΥ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ Ο ΕΚΒΙΑΣΤΗΣ ΗΤΑΝ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΚΒΙΑΖΕ ΤΙΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΡΩΤΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΝΕΩΘΕΙ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΟΥΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Ο λογιστης Τασος Σιδηροπουλος στην Βεροια έχει έναν εχθρό μαλάκα που μας έχει πρήξει τα αρχίδια. Βοηθήστε τον Τάσο Σιδηρόπουλο να του σπάσει τα κόκκαλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση