GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σκάνδαλο με τον σύζυγο της Άννας...

. .. ...Διαμαντοπούλου, όταν ήταν πρόεδρος στο Ταμείο Αρχαιολογικών Πόρων! . . Υπεύθυνη για θέματα Παιδείας και Πολιτισμού όρισε την Άννα...

. ..
...Διαμαντοπούλου, όταν ήταν πρόεδρος στο Ταμείο Αρχαιολογικών Πόρων!
. .
Υπεύθυνη για θέματα Παιδείας και Πολιτισμού όρισε την Άννα Διαμαντοπούλου ο Γιώργος Παπανδρέου, μετά την επανεκλογή του στην ηεγσία του ΠΑΣΟΚ. Ετσι αυτή τώρα άρχισε ως αρμόδια τις δηλώσεις για το θέμα Ζαχόπουλου.
Μάθαμε όμως ότι της έστειλαν ...αρμοδίως ένα "μήνυμα" (από κυβερνητικής πλευράς;) ότι ...πρέπει να προσέχει τι λέει. Διότι υπάρχει έτοιμος φάκελος με σκάνδαλο που είχε γίνει όταν ο σύζυγός της Ιωάννης Σαλαβάνος ήταν πρόεδρος του Ταμείου Αρχαιολογικών Πόρων. Και λένε με νόημα (!) ότι το σκάνδαλο ...δεν έχει γίνει μακριά από την οδό Αθανασίου Διάκου, κοντά στην Ακρόπολη, όπου βρίσκεται το γραφείο της.

106 σχόλια

  1. ΠΛΑΚΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΑΚΙΑ.
    ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ "ΡΕΠΟΡΤΑΖ" ΤΙΣ ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ
    ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ.
    "ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ" ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΤΙΣ "ΠΗΓΕΣ" ΤΟΥΣ..
    ΣΤΟ ΕΛΛΑΝΤΑ,"ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟ" ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ
    ΤΟΥ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΩΝ ΚΥΠΑΤΖΗΔΩΝ..
    Ε ΡΕ ΓΑΜΗΣΙ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ..


    ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ "ΡΕΠΟΡΤΑΖ"?

    ΚΑΤΑΣΚΟΠΙΑ,ΠΑΓΙΔΕΥΣΗ,ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ,
    ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΡΕ ΦΩΣΤΗΡΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΤΕ
    ΤΟ ΓΚΑΡΣΟΝΙ ΣΤΟΝ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΝ,
    ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ Ο ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ?
    ΟΛΑ ΤΑ ΓΚΑΡΣΟΝΙΑ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΝ.
    ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΗΤΕ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΗΞΑΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ.


    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΑΚΙΑ
    ΜΕ ΔΕΚΑ ΕΥΡΩ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙΨΩ
    ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ "ΠΡΟΔΟΤΗ" ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ
    ΤΟ DVD ΣΤΟΝ ΑΝΔΡΙΑΝΟ.

    ΓΚΑΡΣΟΝΙ


    ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΓΚΑΡΣΟΝΙ
    ΟΛΟΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ
    ΑΠΛΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
    ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΤΟΝ
    ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ

    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ


    ΕΔΩ Ο ΠΑΠΑΣ ,ΕΚΕΙ Ο ΠΑΠΑΡΑΣ,
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ?


    ΕΙΜΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΝ ΚΑΙ
    ΠΙΝΩ ΚΑΦΕ.
    ΕΛΑΤΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ,ΚΕΡΝΑΩ..

    Ο "ΠΡΟΔΟΤΗΣ"


    ΔΕΚΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ" ΔΕΝ
    ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΝ ,ΕΝΑΝ ΡΟΥΦΙΑΝΟ.
    ΡΟΥΦΙΑΝΑ ΚΕΝΩΝΙΑ...


    ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΟΛΟΙ..
    ΔΕΝ ΤΟ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ..
    ΤΟ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ..
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ "ΡΟΖ".
    ΕΙΝΑΙ "ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΙΚΟ".
    ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΚΑΡΦΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΜΑΣ

    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

    ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΝΑΚΡΙΤΕΣ ΔΕΝ
    ΚΑΛΟΥΝ ΤΑ ΓΚΑΡΣΟΝΙΑ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΝ,
    ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΤΗΝ ΚΑΣΕΤΑ?
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΡΡΗΤΟΝ ΓΚΑΡΣΟΝΙΩΝ?
    ΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ?
    ΤΑ ΓΚΑΡΣΟΝΙΑ?
    ΤΗΝ ΕΣΗΕΑ?
    ΤΟΝ ΡΟΥΦΙΑΝΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. “Τότε ζούσαμε στη Χούντα των Συνταγματαρχών, σήμερα στη Χούντα των καναλαρχών"

    Στάθης Παναγούλης



    Ανυπόφορη υποκρισία και μεγάλη απάτη...
    ...για το δημοσιογραφικό απόρρητο
    .
    Γράφει ο "Εξόριστος"
    .
    «Μια χώρα ανήκει σ’ αυτόν που ελέγχει τα μέσα ενημέρωσης» (Εκο).
    Αυτοί, λοιπόν, που μας θεωρούν ιδιοκτησία τους (οι νταβατζήδες) δεν θέλουν να βγαίνουν τα άπλυτά τους και επικαλούνται το «δημοσιογραφικό απόρρητο»!!! Το δημοσιογραφικό, όμως, απόρρητο των ολοκληρωτικών ιδεολογιών (αυτά είναι σήμερα τα ΜΜΕ) είναι το «δημοσιογραφικό απόρρητο» του θανάτου μας.
    Γιατί «όταν θριαμβεύουν τα μαζικά μέσα ενημέρωσης, πεθαίνει ο άνθρωπος»!!!
    Το ιδεολογικό Ιερατείο (πνευματικό, νομικό, δημοσιογραφικό κ.λπ) θορυβεί για το «δημοσιογραφικό απόρρητο». Επιχειρεί να μετατοπίσει όλη την ουσία του πολυεδρικής πολιτικής σήψης που αναδύεται από την «υπόθεση Ζαχόπουλου», στην παρωνυχίδα της: στο γεγονός δηλαδή ότι ο διευθυντής του πρωθυπουργικού γραφείου, κ. Ανδριανός, δεν μπορεί να επικαλείται το δημοσιογραφικό απόρρητο. Σε αυτή τη «λούμπα» πέφτουν (συνειδητά ή ασυνείδητα) και κάποιες «αιρετικές» πένες- άλλοθι των νταβατζήδων…
    Με αυτή την ταχυδακτυλουργία η υπόθεση μετατοπίζεται στην παράτυπη και αντιδεοντολογική συμπεριφορά του Ανδριανού και αθωώνονται οι νταβατζήδες και η «εστεμμένη αλητεία» των μεγαλοδημοσιογράφων!!!
    Αθωώνεται, όμως και επικαλύπτεται ο άθλιος (ιδεολογικά και πολιτικά) ρόλος της σημερινής δημοσιογραφίας. Δημοκοπούν όλοι για το «κοινωνικό» και «δημοκρατικό» λειτούργημα της δημοσιογραφίας, χωρίς κανείς να θέτει το αυτονόητο: Η σημερινή δημοσιογραφία επιτελεί ένα τέτοιο λειτούργημα, ή είναι ολοκληρωτικά ελεγχόμενη από τα μεγάλα οικονομικά κέντρα εξουσίας και ολοκληρωτικά διαπλεκόμενη με τους μηχανισμούς του κεφαλαίου και των μυστικών υπηρεσιών;
    Η δημοσιογραφία σήμερα είναι η πλέον αποτρόπαια και ανεξέλεγκτη μορφή της εξουσίας και της παραεξουσίας. Είναι το λαρύγγι των νταβατζήδων της κοινωνίας, ο οχετός των πιο βρώμικων κυκλωμάτων και μυστικών υπηρεσιών, ιδιαίτερα οι μεγαλοδημοσιογράφοι και οι «σταρ» της «ενημέρωσης»: «βαποράκια» της εξουσίας είναι στις ποικίλες μορφές της.
    Από πού λοιπόν να ισχύει για όλον αυτόν τον κόσμο της εξουσιαστικής κακουργίας το απόρρητο; Το «απόρρητο» στην προκειμένη περίπτωση σημαίνει ότι μένουν στο απυρόβλητο οι «νταβατζήδες» των δημοσιογράφων, τα κέντρα εξουσίας που τους καθοδηγούν, τα «κυκλώματα» της βρωμιάς και του εγκλήματος, μέσα στα οποία είναι και οι δημοσιογράφοι. Το «απόρρητο», συνεπώς σημαίνει και απόρρητο για τους οικονομικούς νονούς, για τις μυστικές υπηρεσίες, για τα ποικίλα κυκλώματα απάτης, διαφθοράς και εγκλήματος. Απόρρητο στο έγκλημα των ισχυρών…
    Το επαναστατικό αίτημα της εποχής μας είναι η κατάργηση κάθε απόρρητου. Το «απόρρητο», σήμερα, εκκολάπτει και θρέφει την απάτη, τα εξουσιαστικά κυκλώματα, το έγκλημα…
    Η εποχή που η δημοσιογραφία επιτελούσε δημοκρατικό λειτούργημα έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Αυτή η εποχή πέθανε μαζί με το θάνατο της αυθεντικής αστικής δημοκρατίας, δηλαδή της δημοκρατίας της καπιταλιστικής προόδου. Σήμερα ζούμε τον ολοκληρωτισμό της ιμπεριαλιστικής εξουσίας, με το δημοκρατικό τσόφλι του χθες.
    Ας πάψει, λοιπόν, η «εστεμμένη αλητεία» του δημοσιογραφικού Ιερατείου να μας πιπιλίζει περί δημοσιογραφικού λειτουργήματος και δημοσιογραφικού απόρρητου.
    Κακώς ο Ανδριανός δεν αποκαλύπτει τις πηγές του. Ακόμα, όμως χειρότερο είναι οι δημοσιογράφοι-γρανάζια των νταβατζήδων και των μυστικών υπηρεσιών να κρύβουν τις πηγές τους και τα βρώμικα παιχνίδια των αφεντικών τους, καθώς και τα δικά τους…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Μαφία των Αρχινονών της Ελλάδας και οι εκβιαστικοί μηχανισμοί.


    Η Όλγα, η σκυλίτσα του Μπόμπολα, ενημέρωσε αμέσως μόλις κατάλαβε την σπουδαιότητα του υλικού που υφάρπαξε, το Mεγάλο Αφεντικό. Ο Αρχινονός της Ελλάδας και η υπόλοιπη Μαφία, ποτέ δεν έχουν εγκαταλείψει τα σχέδια αποσταθεροποίησης του Καραμανλή και άδραξε την ευκαιρία για σκηνοθεσία εκβιασμών....το αγαπημένο τους χόμπι άλλωστε.

    Οι νταβατζήδες είχαν στήσει το κύκλωμα παρακολούθησης Καραμανλή σε συνεργασία με την Αμερικάνικη Πρεσβεία πολύ πριν τη γνωστή περίοδο των υποκλοπών. Παλαιότερα μεσολαβούσε "αυθόρμητα" η "17η Νοέμβρη". Τώρα υπάρχουν άλλες μέθοδοι χειραγώγησης του συστήματος!
    Κάτι σούρτα φέρτα του Καραμανλή με Ρώσους, είχαν τρομάξει το "γοητευτικό" κόσμο του Επενδυτή-Νταβατζή. Ο Καραμανλής τόπαιζε ανεξάρτητος, οπότε πρέπει να του ψήσουν το ψάρι στα χείλη. Δεν τους έβγαινε εύκολα, οπότε ενεργοποίησαν κλασικούς μηχανισμούς παρακολούθησης με ρουφιάνους, κοριτσάκια, λεσβίες και αγοράκια για να εκβιάζουν ένα σύστημα που θεωρούν ότι τους ανήκει άνευ όρων. Όσο πιο κοντά γίνεται στον Καραμανλή και στην Νατάσα, τόσο πιο καλά..
    Αμερική, CIA και τα δουλικά τους οι νταβατζήδες (θύματα συχνά και οι ίδιοι διαφόρων εκβιασμών "μυστικών" ή σκηνοθετημένων πληροφοριών). Έτσι δένεται το σύστημα. Τέτοιους εκβιασμούς με σεξουαλικό περιεχόμενο έχουν υποστεί όλοι οι Πρωθυπουργοί μας, μετά τη Χούντα. Άλλες τόσες (plus κοκαΐνες και αγοράκια) έχουν υποστεί και οι ίδιοι οι νταβατζήδες. Στημένη βρώμα και παγίδες δυσωδίας.
    Για διάλειμμα βάζουμε φωτιές και καίμε όλη την Ελλάδα.
    Ή εμάς ή τίποτα. Με τους Ρώσους ποτέ!

    2:07 πμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Το Αμέρικα δεν ανέχεται την "ανυπακοή" του Καραμανλή. Έρχεται "βρώμικο 89" no2.

    Στο μάτι της Αμερικής, της Τουρκίας, των νταβατζήδων και του αμερικανόδουλου Γιωργάκη βρίσκεται ο Κώστας Καραμανλής. Μία ώρα και είκοσι λεπτά έπινε καφέ με τον Πούτιν και φυσικά δεν έπαιζαν τις κουμπάρες. Επί τάπητος τέθηκαν οι διμερείς σχέσεις και υπεγράφησαν συμφωνίες στρατηγικής συνεργασίας κυρίως στον ενεργειακό τομέα και στους εξοπλισμούς. Business που ισχυροποιoύν τις μακαραίωνες σχέσεις της χώρας μας με την Αρκούδα του Πλανήτη. Ο Έλληνας Πρωθυπουργός όμως υπερβαίνει τα εσκαμμένα και εμφανίζεται «ανυπάκουος» στις εντολές του διεθνούς τζετ των συμφερόντων παρεμβαίνοντας στον αμείλικτο αμερικανορωσικό ενεργειακό πόλεμο. Τολμά να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα της Ελλάδας. Ακυρώνει την Τουρκία ως αποκλειστικό ενεργειακό διαμετακομιστικό κόμβο αμερικανικών συμφερόντων, επεκτείνοντας την ελληνορωσική συμφωνία μέχρι το 2040 με διπλασιασμό των ποσοτήτων φυσικού αερίου.
    Ο Καραμανλής τόλμησε να μπει στο μάτι της μαμάς-Αμερικής και των πανίσχυρων νταβατζήδων. Αλλοίωσε κατεστημένες νοοτροπίες των πανίσχυρων καναλαρχών μια και αυτοί κρύβονταν συνεχώς πίσω και από τους εξοπλισμούς. Πήρε το παιχνίδι πάνω του. Επανέφερε την εθνική αντίληψη για τις διεθνείς σχέσεις σε πλουραλιστική τροχιά. Πραγματοποιεί σχέδια ανεκπλήρωτα και του Κωνσταντίνου Καραμανλή και του Ανδρέα Παπανδρέου. Ο ρόλος του Προέδρου Παπούλια δεν είναι αμελητέος σε αυτή τη στροφή της εξωτερικής μας πολιτικής, σαφώς αντισημιτικής και αντιγεωργοπαπανδρεϊκής. Ο πολυδιάστατος και πολυκεντρικός χαρακτήρας της εξωτερικής μας πολιτικής έρχεται σε αντίθεση με την ασήμαντη θέση που εξασφάλιζε στην Ελλάδα το παγκόσμιο σχέδιο των Αμερικανικών συμφερόντων. Οι Αμερικανοί «φίλοι» μας είναι σφοδρά ενοχλημένοι γι’ αυτό και επικροτούν τα σχέδια αποσταθεροποίησης του Καραμανλή από τον Άπληστο Κύκλο των Νταβατζήδων. Η συνέχεια θα είναι μακρά. Κάτι σαν την ηλίθια περίπτωση των ομολόγων που έσκασε ακριβώς μετά τη συμφωνία «Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολης». Τώρα οι συμφωνίες είναι ακόμα μεγαλύτερες και άρα οι Νταβατζήδες θα είναι ακόμα πιο λυσσαλέοι. Έτοιμοι για το «Βρώμικο 89», no2. Γιατί στη φιλοσοφία των «νέων μέσων» δεν έχει σημασία να αποδεικνύεις αυτά που λες, αλλά να τα λες. Σύμφωνα με τη θεωρία της «μεθοδευμένης σκανδαλολογίας»:οι υποψίες σκανδάλων έχουν πιο ηχηρά αποτελέσματα από τα ίδια τα σκάνδαλα.


    Όταν τα «εργαλεία» των οικονομικών κέντρων εξουσίας και των Αμερικανών βάλλουν σύσσωμα, ενορχηστρωμένα και λυσσαλέα εναντίον μιας «δεξιάς» κυβέρνησης, κυβέρνησης του κεφαλαίου, κάτι δεν πάει καλά!
    Όταν οι ιδεολογικές μήτρες του καθεστώτος και όλα τα πολιτικά, δημοσιογραφικά και πνευματικά τους φερέφωνα θρηνούν για το Ασφαλιστικό, τον ΟΤΕ, τη ΔΕΗ κ.λπ. ή χύνουν ποταμούς δακρύων οργής για τα σκάνδαλα και την κρατική σήψη, τότε κάτι «μαγειρεύεται»!
    Οι πνιγηρές πολιτικές αναθυμιάσει που αναδίδονται από παντού και κυρίως από τους κραγμένους Αμερικανούς πράκτορες των ΜΜΕ δεν θυμίζουν απλώς το μαύρο 1989. Καταγράφουν μια κατάσταση ακόμα πιο εφιαλτική, απείρως χειρότερη και αποκρουστική.


    Οι Πραιτοριανοί της αυτοκρατορίας ουρλιάζουν σαν ύαινες εναντίον της κυβέρνησης. Αν παρακολουθήσει κανείς τα Μέσα Μαζικής Χειραγώγησης και Απάτης και ιδιαίτερα τους Αμερικανούς γενίτσαρους (τους μεγαλοδημοσιογάφους) θα διαπιστώσει αβίαστα ότι έχουν κηρύξει έναν ανελέητο πόλεμο κατά του Καραμανλή, με πρόσχημα τα σκάνδαλα, τη σήψη, τη διάβρωση, την «εξυγίανση». Το πιο σάπιο, διαβρωμένο, διαπλεκόμενο και κατευθυνόμενο κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας μας παραδίδει μαθήματα «δημοκρατίας», «εντιμότητας» και «ήθους»…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΟΙΟΙ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ
    ΧΩΡΑΣ?

    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΑΡΗ...

    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΚΑΙ ΦΥΓΕ ΜΕ ΤΟ
    ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ..

    ΜΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙΣ ΦΙΛΙΠΙΝΕΖΑ ΟΠΩΣ
    Ο ΣΗΜΙΤΗΣ.

    ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ Η ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΛΕΗΛΑΣΙΑ..

    4:40 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΟΙ ΑΘΩΕΣ "ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΕΣ" ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ.
    ΜΠΟΜΠΟΛΙΤΣΑ,ΛΑΜΠΡΑΚΩ,ΤΕΓΟΠΟΥΛΙΝΑ,
    ΚΤΛ..
    ΚΤΛ..
    ΚΡΑΥΓΑΖΟΥΝ..
    ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΣΕΤΕΣ..
    ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ "ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ"..

    ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕΣ?
    ΠΟΣΑ ΤΡΙΣ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ?
    ΠΟΣΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ
    ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ?
    ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ?
    ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ?
    "ΜΕ ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΑ ΣΤΗΜΕΝΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ"?

    3:26 πμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΑΛΗΤΑΚΟ
    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

    ΘΕΛΩ
    ΤΗΝ ΔΕΗ
    ΤΗΝ ΕΥΔΑΠ
    ΤΑ ΚΑΖΙΝΑ
    ΤΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ
    ΤΑ..
    ΤΟ..
    ΤΗΝ...
    TA EΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ
    ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΕΦΥΡΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
    ΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ
    ΤΑ..
    ΤΟ..
    ΤΙΣ ΜΑΡΙΝΕΣ
    ΤΗΝ....
    ΟΛΑ ΟΛΑ ΟΛΑ ΟΛΑ

    ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ-ΤΖΕΚΟΥ

    ΔΩΣΤΑ ΜΟΥ
    ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ...
    ΕΧΩ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΣΕΤΕΣ


    ΕΝΑ ΔΥΟ ΤΡΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΙΚΡΑ 89
    ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

    ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ-EKBIASTES

    4:40 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΤΑ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΑ ΕΝΤΥΠΑ
    ΝΕΑ,ΕΘΝΟΣ,ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ,Ε.Τ.
    ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟΝ
    ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΥΠΟΚΛΟΠΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ
    ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΑΝΟΙΚΤΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
    ΜΕ ΚΑΣΕΤΕΣ.

    ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΣΕΤΕΣ ΚΡΑΥΓΑΖΟΥΝ..
    ΑΘΩΕΣ..ΤΑΚΤΙΚΕΣ...ΤΣΕΚΟΥ..
    ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ?
    ΕΝΑΝ ΑΠΛΟ "ΔΙΟΡΙΣΜΟ"?
    Η ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.
    ΙΣΩΣ Η ΤΣΕΚΟΥ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ
    ΣΑΝ "ΜΗΝΥΜΑ"..
    ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΑ τζεκο-ΜΜΕ-εκβιαστες
    "ΑΠΕΙΛΟΥΝ" ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

    3:10 πμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ
    ΤΑ ΜΜΕ.
    ΔΕΝ ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΣΕΚΟΥ?
    ΤΙ ΕΛΕΓΕ ΑΥΤΗ ΣΤΟΝ ΖΑΧΟ?
    "ΕΧΩ ΚΑΣΕΤΑ".."ΔΙΟΡΙΣΕ ΜΕ"
    ΤΙ ΜΥΝΗΜΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ ΣΤΟΝ
    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ?
    ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΣΕΤΕΣ ΠΟΛΛΕΣ..
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΠΑΙΖΟΥΝ?
    ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟΥΝ ΤΑ
    ΤΣΕΚ0-ΜΜΕ?
    ΤΙ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ?
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΕΓΓΑΡΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ
    ΔΑΚΤΥΛΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΙ "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ"
    ΤΟΝ ΑΠΕΙΛΗΣΑΝ ΟΤΙ

    ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΙΞΟΥΝ ΣΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΩΝ 8.

    ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΚΥΛΙΑ
    ΗΘΕΛΑΝ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΤΟΥ ΕΞΟΝΤΩΣΗ..

    ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ..ΚΑΤΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ.. ΑΙΜΑ..ΚΡΕΑΣ..ΜΥΑΛΑ.

    Η ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ
    ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    ΠΡΑΞΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ
    ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΜΜΕ-ΕΚΒΙΑΣΤΩΝ
    ΕΛΠΙΖΩ Η ΘΥΣΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΗ


    "ΘΕΛΕΤΕ ΑΙΜΑ"?
    "ΘΕΛΕΤΕ ΚΡΕΑΣ ΣΤΗΝ ΑΡΕΝΑ"?
    "ΘΑ ΤΟ ΕΧΕΤΕ"


    ΘΑ ΤΟ ΕΧΕΤΕ...

    ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΞΗ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ..
    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ..
    ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΜΙΝΤΙΑΚΗ ΧΟΥΝΤΑ..

    ΑΞΙΟΣ..


    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
    ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ.
    ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ
    "ΝΕΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΘΕΛΕΤΕ
    ΑΙΜΑ,ΚΡΕΑΣ"?
    ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΛΗΤΕΣ..
    ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ
    ΤΩΝ ΜΜΕ.


    TΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΑ ,ΕΚΒΙΑΖΟΜΕΝΑ,
    ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.
    ΛΙΓΟΥΡΙΑ ΤΗΣ ΜΙΝΤΙΑΚΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ.
    ΣΑΣ ΠΗΡΕ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ Ο ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ.
    Η ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ ΗΤΑΝ ΜΙΑ
    ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΣΤΗΝ
    ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΔΩΝ ΕΚΒΙΑΣΤΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΝΕΑ ΜΕΓΚΑ-ΛΗ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

    ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ΝΕΟΣ ΑΓΩΓΟΣ.
    ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ
    ΠΡΕΣΒΕΙΑ.
    ΘΑ ΠΑΡΕΧΕΙ ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΣΕΤΕΣ
    ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ.

    ΤΡΙΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΘΑ ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΙ Ο ΑΓΩΓΟΣ..


    ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
    ΜΠΟΥΣ-ΝΤΟΠΙΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ-ΝΤΑΒΑΔΩΝ-ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΩΝ-ΣΗΜΙΤΙΚΩΝ
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

    Ο ΑΓΩΓΟΣ ΤΩΝ ΥΠΟΚΛΟΠΩΝ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ..

    "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ" ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ
    ΤΗΝ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΕ ΥΛΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΘΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ!

    ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΟΠΩΣ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!

    Το βρώμικο 2007 συναγωνίζεται το αντίστοιχο 1989! Οπως κάθησε ο Ανδρέας στο σκαμνί το ίδιο πρέπει να συμβεί και με τον Καραμανλή.



    ΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΘΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ!

    ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΟΠΩΣ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!

    Το βρώμικο 2007 συναγωνίζεται το αντίστοιχο 1989! Οπως κάθησε ο Ανδρέας στο σκαμνί το ίδιο πρέπει να συμβεί και με τον Καραμανλή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δημοκοπούν όλοι για το «κοινωνικό» και «δημοκρατικό» λειτούργημα της δημοσιογραφίας, χωρίς κανείς να θέτει το αυτονόητο: Η σημερινή δημοσιογραφία επιτελεί ένα τέτοιο λειτούργημα, ή είναι ολοκληρωτικά ελεγχόμενη από τα μεγάλα οικονομικά κέντρα εξουσίας και ολοκληρωτικά διαπλεκόμενη με τους μηχανισμούς του κεφαλαίου και των μυστικών υπηρεσιών;
    Η δημοσιογραφία σήμερα είναι η πλέον αποτρόπαια και ανεξέλεγκτη μορφή της εξουσίας και της παραεξουσίας. Είναι το λαρύγγι των νταβατζήδων της κοινωνίας, ο οχετός των πιο βρώμικων κυκλωμάτων και μυστικών υπηρεσιών, ιδιαίτερα οι μεγαλοδημοσιογράφοι και οι «σταρ» της «ενημέρωσης»: «βαποράκια» της εξουσίας είναι στις ποικίλες μορφές της.
    Από πού λοιπόν να ισχύει για όλον αυτόν τον κόσμο της εξουσιαστικής κακουργίας το απόρρητο; Το «απόρρητο» στην προκειμένη περίπτωση σημαίνει ότι μένουν στο απυρόβλητο οι «νταβατζήδες» των δημοσιογράφων, τα κέντρα εξουσίας που τους καθοδηγούν, τα «κυκλώματα» της βρωμιάς και του εγκλήματος, μέσα στα οποία είναι και οι δημοσιογράφοι. Το «απόρρητο», συνεπώς σημαίνει και απόρρητο για τους οικονομικούς νονούς, για τις μυστικές υπηρεσίες, για τα ποικίλα κυκλώματα απάτης, διαφθοράς και εγκλήματος. Απόρρητο στο έγκλημα των ισχυρών…
    Το επαναστατικό αίτημα της εποχής μας είναι η κατάργηση κάθε απόρρητου. Το «απόρρητο», σήμερα, εκκολάπτει και θρέφει την απάτη, τα εξουσιαστικά κυκλώματα, το έγκλημα…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δημοκοπούν όλοι για το «κοινωνικό» και «δημοκρατικό» λειτούργημα της δημοσιογραφίας, χωρίς κανείς να θέτει το αυτονόητο: Η σημερινή δημοσιογραφία επιτελεί ένα τέτοιο λειτούργημα, ή είναι ολοκληρωτικά ελεγχόμενη από τα μεγάλα οικονομικά κέντρα εξουσίας και ολοκληρωτικά διαπλεκόμενη με τους μηχανισμούς του κεφαλαίου και των μυστικών υπηρεσιών;
    Η δημοσιογραφία σήμερα είναι η πλέον αποτρόπαια και ανεξέλεγκτη μορφή της εξουσίας και της παραεξουσίας. Είναι το λαρύγγι των νταβατζήδων της κοινωνίας, ο οχετός των πιο βρώμικων κυκλωμάτων και μυστικών υπηρεσιών, ιδιαίτερα οι μεγαλοδημοσιογράφοι και οι «σταρ» της «ενημέρωσης»: «βαποράκια» της εξουσίας είναι στις ποικίλες μορφές της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κακώς ο Ανδριανός δεν αποκαλύπτει τις πηγές του. Ακόμα, όμως χειρότερο είναι οι δημοσιογράφοι-γρανάζια των νταβατζήδων και των μυστικών υπηρεσιών να κρύβουν τις πηγές τους και τα βρώμικα παιχνίδια των αφεντικών τους, καθώς και τα δικά τους…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η ΑΣΤΕΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ!

    Είναι τέτοια η απόγνωση των ελλήνων πολιτών που βλέπουν στο πρόσωπο του Αλέξη Τσίπρα εναν πολιτικό ηγέτη, αντι για ενα εμπορικό εξώφυλλο στη "Σούπερ Κατερίνα". Τέτοιας έκτασης μαλάκυνση έχει υποστεί ο ελληνικός λαός εξαιτίας της σαπίλας του πολιτικού συστήματος και της ανυπαρξίας των Καραμανλή-Παπανδρέου, οι οποίοι ανέλαβαν μετά μανίας να κάνουν σκόνη και θρύψαλα τους μύθους των επωνύμων που κληρονόμησαν. Ετσι κάθεται ο ελληνικός λαός και ασχολείται με τα οιδιπόδεια κολλήματα του Αλέκου Αλαβάνου. Αντι εκει στον χαζοΣΥΝ, να προωθήσουν στην ηγεσία κάποιον με το κύρος και την κατάρτιση ενός Μιχ. Παπαγιαννάκη για παράδειγμα, αναθέτουν στον μικρό Αλέξη ρόλους που ξεπερνάνε αυτόν του επικεφαλής ενος 15μελούς, το οποίο έχει αναλάβει να διεκπεραιώσει την ετήσια εκδρομή στη Κέρκυρα. Για τέτοια μαλάκυνση μιλάμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ραγδαίες οι εξελίξεις στην SIEMENS_GREECE




    Μόλις άρχισαν να διαρρέουν πληροφορίες σχετικά με την κατάθεση του πρώην μεγαλοστελέχους στον Γερμανό ανακριτή αμέσως τα κεντρικά απαίτησαν και πέτυχαν την απομάκρυνση του Γενικού Διευθυντή της εταιρείας στην Ελλάδα Χριστοφοράτο του οποίου η εμπλοκή στο σκάνδαλο είναι άμεση. Θεωρείτε ότι ο Χριστοφοράτος έστελνε τα μιζόχαρτα στα κεντρικά σύμφωνα με το στέλεχος της γερμανικής SIEMENS. Ο Χριστοφοράτος γνωρίζει από μέσα όλο το «σύστημα Σημίτη» που τα πήρε χοντρά και απαιτούσε με αυθάδεια όλο και μεγαλύτερες MIESENS.



    Είχε προηγηθεί η απομάκρυνση του Πρόδρομου Μαυρίδη, ο οποίος ήταν υπεύθυνος των «ειδικών λογαριασμών» της εταιρείας στα Βαλκάνια.

    4:06 πμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Είμαι ΠΑΣΟΚ, Ich Liebe Dich MIESENS_SIEMENS


    Εταιρείες μαϊμού είχαν στήσει οι αγωνιστές της δημοκρατίας και οι αρχισυνδικαλιστήριοι για να διακινούν τις τεράστιες ΜΙΖΕΣ που απαιτούσαν φορτικά από τις εταιρείες που ήθελαν να κάμουν παιχνίδι στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Διαμεσολαβητής στο κόλπο της SIEMENS ανέλαβε η Διοίκηση του ελληνικού παραρτήματος που έστησε ένα σύστημα ψεύτικων εταιρειών για να διακινεί ευκολότερα το μαύρο χρήμα. Λαδώθηκαν όλα τα κόμματα που μπορούν να επικαλεστούν ότι «έκοβαν κουπόνια», παράλληλα όμως στήθηκε ένα ειδικό γραφείο που λάδωνε υπουργούς και Διοικητές ΔΕΚΟ. Το κορυφαίο στέλεχος της Siemens παραδέχεται ότι όσο μεγαλύτερη δουλειά ζητούσε μια εταιρεία τόσο μεγαλύτερες ήταν οι ΜΙΖΕΣ και τόσο περισσότεροι λαδώνονταν.

    Ειδικά ο ΟΤΕ είχε α­ναγάγει το λάδωμα σε επιστήμη. Η ελληνική SIEMENS παρέδιδε στα κεντρικά, ασταμάτητα, λίστες με ονόματα στελεχών και συνδικαλιστών του ΟΤΕ και άλλων οργανισμών και τα κεντρικά έκοβαν μισθούς που έστελναν σε ειδικούς λογαριασμούς ή έκοβαν «ταρίφες» που παρέδιδαν σε βαλίτσες. Στη λίστα που παρέδωσε το στέλεχος της SIEMENS φιγουράρουν πρωτοκλασάτα στελέχη της ΓΣΕΕ, νομικοί σύμβουλοι(πάλι!) και συνδικαλιστικά όργανα πολλών οργανισμών και δίπλα διάφορα ποσά που απαιτούσαν για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους. Τις λίστες έχουν στα χέρια τους οι ανακριτικές αρχές της γερμανικής δικαιοσύνης. Το στέλεχος αυτό άνοιξε το στόμα του για να διεκδικήσει ηπιότερη καταδικαστική απόφαση από τα σκληρά σε τέτοιες περιπτώσεις γερμανικά δικαστήρια.

    4:07 πμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Siemens-Gate» χτυπά το Πασόκ. Βαλίτσες γεμάτες ΜΙΖΕΣ από τη SIEMENS με αγάπη!


    Ειδικό Ταμείο είχε δημιουργήσει η SIEMENS για να κόβει μίζες σε υπουργούς, γραμματείς, φαρισαίους, διοικητές για να πάρουν «μεγάλες δουλειές». Χωρίς μίζα τους είχαν χεσμένους οι Σημιτικοί αχυράνθρωποι. Μέχρι και υπάλληλους του ΟΤΕ, του ΟΣΕ και άλλων οργανισμών λάδωναν. Αυτοί που έπαιρναν τις ΜΙΖΕΣ έχουν ξεσαλώσει σήμερα και ζητάνε ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ. Όπως ακριβώς δε βλέπουν τη συμμορία που έκανε τις τηλεφωνικές υποκλοπές έτσι δε βλέπουν και τη συμμορία που εκβίαζε το Ζαχόπουλο. Γίνονται όμως τιμητές και αυτό πάει πολύ.
    Το μεγαλύτερο σκάνδαλο στην ελληνική ιστορία ήταν και συνεχίζει να είναι το Χρηματιστήριο. Η μεγαλύτερη αναδιανομή πλούτου που έγινε ποτέ στην Ελλάδα. Η αναδιανομή πλούτου ήταν σοσιαλιστικό όνειρο του Πασόκ. Και την έκαμε. Τα άρπαξαν 50 οικογένειες από όλους τους άλλους Έλληνες.
    Έσκασε μύτη όμως και το δεύτερο σε μέγεθος οικονομικό σκάνδαλο και αυτό φυσικά, έγινε επί Κυβέρνησης Σημίτη. Μόνο ένας αρχιερέας της διαπλοκής θα μπορούσε να κρύψει τόσο καλά τέτοια σκανδαλάρα. Η ανοχή των διαπλεκόμενων κέντρων ενημέρωσης άνοιξε την όρεξη των αδηφάγων πράσινων ακρίδων. Γιατί αυτοί τα έπαιρναν χοντρά από αλλού. Φανταστείτε πόσα σκάνδαλα αγνοούμε όταν τα πάντα τότε σκέπαζε η φοβέρα και η σιωπή. Υψηλόβαθμο στέλεχος της Siemens έδωσε κατάθεση σοκ στις Γερμανικές ανακριτικές Αρ­χές που περιέργως δεν έχει ενοχλήσει κανένα στην Ελλάδα, γιατί το μεγαλοστέλεχος της SIEMENS αποκαλύπτει ότι ένα τεράστιο σκυλολόι δημόσιων λειτουργών απαιτούσε και έπαιρνε ΜΙΖΕΣ για να «δώσουν» δουλειά στην εταιρεία στα πλαίσια των Ολυμπιακών Αγώνων.
    Το στέ­λεχος αυτό παρέδωσε στις α­νακριτικές Αρχές, λίστα με τρα­νταχτά ονόματα πολιτικών, διοικη­τών ΔΕΚΟ, αλλά και υψηλόβαθ­μων υπαλλήλων τα οποία απαιτούσαν ΜΙΖΕΣ για να εξασφαλίσει έτσι η Siemens την κυριαρχία στα με­γάλα δημόσια έργα.
    Το ΠΑΣΟΚ και ο Γιωργάκης σφυρίζουν αδιάφορα γιατί νομίζουν ότι «δεν τους βαραίνουν οι αμαρτίες του παρελθόντος». Μήπως τους έχει βαρέσει κάτι άλλο εκεί μέσα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ...κι εγώ, ως μελλοντικός ηγέτης όλης της δημοκρατικής παράταξης, ως υπουργός πολιτισμού να δείτε τι έκανα ο πούστης!

    Τι έφαγα, τι χάρισα για άγρα ψήφων, τι πολιτιστική κληρονομιά κατέστρεψα για να κάνω τσιμέντο, τι έργο έκανα στο νομό μου και στους ψηφοφόρους μου για να με ξαναψηφισουν...

    Αντί να πάνε ΟΛΟΙ μαζί φυλακή πήγαν στη Βουλή. Λογικό, όλα τα "άσυλα" χρήζουν ασυλίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κακώς ο Ανδριανός δεν αποκαλύπτει τις πηγές του. Ακόμα, όμως χειρότερο είναι οι δημοσιογράφοι-γρανάζια των νταβατζήδων και των μυστικών υπηρεσιών να κρύβουν τις πηγές τους και τα βρώμικα παιχνίδια των αφεντικών τους, καθώς και τα δικά τους…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Vre xazoi einai ekei sth N Dhmokratia an yphrxe kati tha to kratousane mystiko?....gia pote???/eidhseis ths arvylas,an thn exei poutsisei sto FWS edw kai twra ftanoun pia...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αμ γατί κατάντησαν τα pasokus pasokus, εν ανεπαρκεία και επιβλαβή.

    Ντροπή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. index

    Σταμάτης στην ΝΕΤ – Όχι στις προκαταλήψεις!

    Εχετε προσέξει ότι πριν πει κανείς μια μπούρδα η ένα ψέμα κομπιάζει;
    Ε, λοιπόν, «η ασθένεια» πλήττει τον τελευταίο καιρό ΚΑΙ τους πολιτικούς μας!

    Εδώ ο Σταμάτης λέει προειδοποιητικά δύο φορές «άλφα-έψιλον» πριν από την εγκεφαλική %oρδή του!

    ο Αράπης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ο σκυλαραψ ικανοποιηθηκε χτες?

    Πες το ελευθερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. «Μια χώρα ανήκει σ’ αυτόν που ελέγχει τα μέσα ενημέρωσης», γράφει κάποιος ότι το είπε ο Εκο.
    Αυτό δεν είναι σωστό. Αυτό το είπαν και έγραψαν οι εβραίοι στα "Μυστικά πρωτόκολλα" από το 1910. Τώρα το έκαναν και πράξη. Όλες οι μεγάλες εφημερίδες είναι Α.Ε και τις πιό πολλές μετοχές τις έχουν αυτοί. Από την πατσαβούρα των ιών του ανθέλληνα Δ.Τρίμη και των Ψαράδων, "Ελευθεροτυπία" που έγινε με κεφάλαια εβραίων όταν πήγε ο Τεγόπουλος (ανδρείκελο εβραίων)στις ΗΠΑ και τα πήρε. Από τον Μπόμπολα και Λαμπράκη και όσες ειναι Α.Ε καμιά δεν γλίτωσε, την πλειοψηφία την έχουν εβραίοι. Όλες ελέγχονται από εβραίους και τώρα έρχεται και η ΜΑΡΦΙΝ MIG (με το ανδρείκελο Βγενόπουλο), που είναι καθαρά εβραϊκή εταιρία (Μόργαν) να ελέγχει την Σιγκουλάρ των εκλογών και δημοσκοπιών καθώς και τροφίμων (Μπάρμπα Στάθης-Δέλτα, κτλ), τις τράπεζες (Εγνατία, κτλ), καζίνα (Λουτρακίου, Ρέγκενζυ, Πάρνηθα, Ρόδου) ! Σε λίγο με ανθελληνικές κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΣΥΝ θα δουλεύουμε για εβραίους. Φιλόλαος 9/1/08

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Τώρα καταλαβαίνω γιατί η εν λόγω κυρία Διαμαντοπούλου ήθελε την Αγγλική σαν κύρια γλώσσα των ελλήνων. Ο Σαλαβάνος σύζυγός της είναι Αρβανίτης, όνομα και πράγμα και τους έλληνες δεν τους θεωρεί σαν προγόνους του. Επειδή το ανθελληνικό ΠΑΣΟΚ ήθελε καταστροφή των αρχαίων το έβαλε σε αυτήν την θέση. Πολλά θα μάθουμε για το έργο του σε λίγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. 11.08 babis

    "Οι ΠΑΣΟΚ αγαπητοί κύριοι είναι λεβέντες, γαλαντόμοι, αγνοί ιδεολόγοι , αγωνιστές στη ζωή, τίμιοι εργαζόμενοι, σέβονται το άλλο φύλλο, είναι ανεκτικοί, γενικά κοσμούν την κοινωνία μας. Είμαστε οι καλοί. Εμείς δουλεύουμε ,εμείς στηρίζομε την κοινωνία ,εμείς είμαστε ο παραγωγικός ιστός."

    Παραδείγματα:

    Λεβέντης Πασόκος = Βαλλιανάτος

    Γαλαντόμος Πασόκος= Κατσιφάρας

    Αγνός Πασόκος= Γιάννος Παπαντωνίου

    Ιδεολόγος Πασόκος= Ακης Τσοχατζόπουλος

    Αγωνιστής Πασόκος = Νεονάκης

    Τίμιοι εργαζόμενοι Πασόκοι = Πολυζωγόπουλος, Κανελλόπουλος κλπ

    ....."γενικά κοσμούν την κοινωνία μας"

    ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΜΠΟΧΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Όλα τα κοματόσκυλα του δικοματισμού είναι ΛΑΜΟΓΙΑ για να μην πούμε για τούς δικαστικούς, δημοσιογράφους, αστυνομικούς, δικηγόρους
    Ρε λαμόγια της εξουσίας.....θα έλθει η ώρα που θα σας γαμ.....ο ελληνικός λαός
    ΔΩΣΤΕ ΤΑ ΛΕΥΤΑ ΠΙΣΩ ΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΡΑ. Αλήτες του κερατά. Απατεώνες. Καταχραστές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Αλήτες δημοσιογράφοι των ιδιωτικών καναλιών....πόσες μαλακίες θα λέτε κάθε μέρα για να ικανοποιήσετε το σύστημα που σας στηρίζει και σας δίνει δουλειά.
    Χρεοκοπημένα κανάλια...πως λειτουργείτε....χρωστάτε λευτά στο ΙΚΑ.
    Μέχρι και σχολές δημοσιογραφίας κάνατε για να βγάζετε κλωνοποιημένους δημοσιογράφους από το DNA σας
    Λαμόγια του κερατά. Ξευτιλισμένοι.



    Δράκουλας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ακούς εκεί "δημοσιογραφικό απόρρητο". Είναι σα να λέμε ότι την "αλήθεια σας την λέμε μόνο όταν γουστάρουμε!

    ΑΛΗΤΕΣ, ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ, ΔΗΜΟΣΙΟΜΠΑΤΣΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. index

    Το παρακάτω θα μπορούσε να μην είναι μαύρο χιούμορ.

    Ανακοίνωση - Χρήσιμες Πληροφορίες
    Η εξουσία ενημερώνει τους πολίτες.


    8 Ιανουαρίου 2008

    Από το υπουργείο Παυλόπουλου «ψηφίστηκε» και εκδόθηκε αργά χθες το βράδυ η ακόλουθη ανακοίνωση:

    «Όπως αποφάσισε και διέταξε το καθεστώς της Νέας Διακυβέρνησης, το ένα έκτο των ψηφοφόρων πολιτών και συγκεκριμένα αυτό το 1/6 το οποίο προτίθεται να ψηφίσει στις επόμενες εκλογές άλλο κόμμα εκτός του πρώτου, να μην προσέλθει στις κάλπες, γιατί ακόμα κι αν προσέλθει η ετυμηγορία του θα αγνοηθεί. Η ψήφος των πολιτών αυτών - όποια κι αν είναι - κατόπιν διατάγματος του Τρισμεγίστου Κυβερνήτη, θα προσμετρηθεί αυτόματα υπέρ του πρώτου κόμματος για την στήριξη της κυβερνητικής διαφθοράς, αυταρχικής συμπεριφοράς, κομματικής πειθαρχίας και πραξικοπηματικής αυθαιρεσίας και τον ευνουχισμό της αντιπροσώπευσης.»

    ΣΧΟΛΙΟ bloopers:
    Η ψήφιση κατά πλειοψηφία (επίπλαστη διότι +40) από ένα μόνο κόμμα του εκλογικού νόμου ισοδυναμεί με προκαταβολική αναστολή πολιτικών δικαιωμάτων δηλαδή επιβολή δικτατορίας.
    Αυτό ισχύει επειδή οι πλειοψηφίες ως δυναμικές - μη στατικές, διαμορφώνονται και αλλάζουν με βάση τις πολιτικές πράξεις οπότε η παραχάραξη της ψήφου του Πολίτη για μελλοντικές εκλογές ισοδυναμεί με προκαταβολική αλλαγή συσχετισμών ασχέτως των πεπραγμένων της κυβέρνησης και της κριτικής που αυτές θα τύχουν, πέραν βεβαίως και της αυτονόητης παραβίασης της Συνταγματικής νομιμότητας και Συνταγματικής επιταγής για ίση ισχύ της ψήφου των πολιτών.

    Κάτω η Χούντα!!!

    SNB
    bloopers

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Κάτω η Χούντα PASOK-ND!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Φίλτατε ΑΓΙΕ

    Διάβασα τους συλλογισμούς σου και τους βρίσκω σωστούς.
    Ορθώς θεωρείς ότι στη περίπτωση Ζαχόπουλου υπάρχει σκάνδαλο και συγκάλυψη.
    Συμφωνούμε ότι εκτός από τη Κυβέρνηση και το ΠΑΣΟΚ έχει λόγους να μη προχωρήσει η διερεύνηση. Είναι προφανές ότι οι Λαμπράκης-Μπόμπολας και όχι μόνο επιθυμούν να θαφτεί το σκάνδαλο.
    Είναι πλέον σαφές ότι ο Αγγέλου και ο Ρουσόπουλος μαζί με το επιτελείο του Καραμανλή έχουν ευθύνη για κακούς χειρισμούς που εκθέτουν τον πρωθυπουργό.
    Η ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ ΜΟΥ είναι επί του πρακτέου.
    Γιατί ζητάς την παραίτηση του Καραμανλή και δεν λες το απλούστερο και δικαιότερο.
    Να διώξει ο Καραμανλής τους μαλάκες από το γραφείο του και τη κυβέρνηση;
    Νομίζω ότι έτσι θα έπρατταν και στην εσπερία, από την οποία αντλείς συχνά επιχειρήματα.

    Αριστείδης ο Δίκαιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Φίλε Αριστείδη Δικαιε

    Εγώ δεν είμαι δίκαιος, ούτε άδικος.
    Δεν αποδίδω δικαιοσύνη και δεν τα πάω καλά με την έννοια αυτή!
    Σε συμβουλεύω να ξεμπλέξεις και εσύ από κάτι τέτοιες κατηγοριοποιήσεις.

    Τα πράγματα είναι απλά ο Καραμανλής έμπλεξε σε παίγνια ανάρμοστα για τη θέση του.
    Μεγάλο και υπεύθυνο παιδί είναι να αναλάβει τις ευθύνες του.

    Έβαλε άλλους να παρανομούν στη θέση του.
    Κρύφτηκε πίσω από τα ψευδή του επιτελείου του.
    Το ένα Ψέμα έφερε το άλλο και στο τέλος εγκλωβίστηκε απόλυτα από την τακτική που ακολούθησε.

    Ο Καραμανλής δεν είναι πλέον φερέγγυος. Άρα, δεν νομιμοποιείται να ασκεί πολιτική.

    Μέσα από την απόλυτη αμετροέπεια αυτού και του επιτελείου του προσβάλλεται ο πολίτης που τον εμπιστεύτηκε με τη ψήφο του.

    Πέραν αυτού, ο τρόπος που χειρίστηκε την παρούσα κρίση, μέρος της οποίας έγινε και ο ίδιος, με σειρά δικών του πρωτοβουλιών και επιπολαιοτήτων, προδηλώνει την ανικανότητα του να χειριστεί σοβαρότερες κρίσεις, με τις οποίες ενδεχομένως βρεθεί αντιμέτωπος στο μέλλον.

    Μέχρι τώρα έδειξε ότι δεν διαθέτει την κουλτούρα ηγέτη.
    Δεν τα καταφέρνει να διαχειριστεί κρίσεις. Μονίμως υπεκφεύγει.
    Αυτό το "μοντάζ" όμως της πραγματικότητας δεν μπορεί να γίνει πλέον ανεκτό από τους πολίτες όσο και να τον στηρίζουν οι νταβάδες.

    Τέρμα τα ψέματα.
    Το καλύτερο που μπορεί να προσφέρει στο τόπο ο κ. Καραμανλής, σήμερα, είναι η παραίτηση του.
    Ο ΑΓΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Επανήλθε ο αγράμματος υπάλληλος του Ρπυσόπουλου με τα ΚΕΦΑΛΑΙΑ, Ουστ απο δω παληομαλάκα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΑΓΙΕ κάνεις λάθος.
    Πρώτη φορά ακούω Άγιο να μη τον ενδιαφέρει η δικαιοσύνη.
    Φίλτατε να αλλάξεις υποκοριστικό.

    Αριστείδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. index

    Δηλώσεις φόλα… από τον Φόλια! (8-1-2008)

    «Είναι γεγονός ότι η εισαγόμενη ακρίβεια μέσω πετρελαίου δημητριακών και γάλακτος επηρεάζει σαφέστατα τις τιμές…»
    Τι εννοεί ο ποιητής;;;

    Μήπως εννοεί «η επιβαλλόμενη ακρίβεια μέσω των… κουμπάρων, ένας εκ των οποίων ήταν και έμπορος σιτηρών και μέλος του καρτέλ γάλακτος»;
    Ρε μήπως;

    bloopers

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. index

    Σταμάτης στην ΝΕΤ – Όχι στις προκαταλήψεις!

    Εχετε προσέξει ότι πριν πει κανείς μια μπούρδα η ένα ψέμα κομπιάζει;
    Ε, λοιπόν, «η ασθένεια» πλήττει τον τελευταίο καιρό ΚΑΙ τους πολιτικούς μας!

    Εδώ ο Σταμάτης λέει προειδοποιητικά δύο φορές «άλφα-έψιλον» πριν από την εγκεφαλική %oρδή του!

    bloopers

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Άγιε, μην ξεχνάτε, το δίκαιο υπάρχει φύσει και όχι θέσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. index

    Δηλώσεις φόλα… από τον Φόλια:
    Τέρμα οι παπάρες!
    (8-1-2008)

    «Είναι γεγονός ότι η εισαγόμενη ακρίβεια μέσω πετρελαίου δημητριακών και γάλακτος επηρεάζει σαφέστατα τις τιμές…»
    Τι εννοεί ο ποιητής; Τέρμα το γάλα με τα κορνφλέικς το πρωί;;;

    Μήπως εννοεί «η επιβαλλόμενη ακρίβεια μέσω των… κουμπάρων, ένας εκ των οποίων ήταν και έμπορος σιτηρών και μέλος του καρτέλ γάλακτος»;

    Μήπως τελικά δεν είμαστε εμείς που πρέπει να κόψουμε τις παπάρες, αλλά κάποιοι άλλοι... τις δικές τους;

    Ρε μήπως;

    bloopers

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. 12.21

    Ασφαλώς και έχετε δίκιο.

    Το φυσικό δίκαιο ενυπάρχει στο πολιτισμικό σύμπαν του καθενός και κυριαρχεί στις κοινωνικές ομάδες ως συλλογικό υποσυνείδητο.

    Άλλο αυτό και άλλο η απονομή δικαίου: η δικαιοσύνη.
    Εγώ λέω ότι δεν μπλέκω στην απονομή δικαιοσύνης.
    Δεν ξέρω και δεν με ενδιαφέρει στη συγκεκριμένη υπόθεση να μάθω σε τι φταίει ο Καραμανλής και τι έπραξαν κακώς οι συνεργάτες του.
    Δεν γνωρίζω επίσης αν έχουμε την ίδια αίσθηση φυσικού δικαίου με τον K.Καραμανλή.

    Κοιτάξτε, στις Δημοκρατίες το φυσικό δίκαιο στην πολιτική, την οικονομία και τον δημόσιο βίο γενικότερα, αλλά και τη κοινωνική δραστηριότητα, ενυπάρχει άδηλα.
    Αυτό που κυριαρχεί ως κριτική έννοια είναι η ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ.
    Με αυτή την έννοια κρίνουμε και κρινόμαστε.
    Ο ΑΓΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ο σχολιασμός μου αφορούσε στην φράση σας, "Εγώ δεν είμαι δίκαιος, ούτε άδικος" και θεωρώ πως ο άνθρωπος αυτό οφείλει να το εξετάζει, αν δηλαδή ενεργεί δίκαια ή άδικα και αν οι πράξεις του είναι καλές ή κακές.

    Πέραν αυτού, συνυπογράφω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΕΓΩ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ
    ΘΑ ΕΛΕΓΑ
    ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΓΙΕ
    ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ Ο ΡΟΥΣΣΟ,
    Ο ΑΝΑΝΔΡΙΑΝΟΣ
    ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ
    ΕΜΑΘΑ ΤΗ ΜΟΥ ΕΣΟΥΡΝΕ Ο ΖΑΧΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΑ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ
    ΑΥΤΟΣ ΔΙΑΛΕΞΕ ΝΑ ΦΟΥΝΤΑΡΕΙ
    ΜΑΓΚΙΑ ΑΛΛΑ ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕ
    ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ
    ΚΑΙ ΘΑ ΕΣΤΕΛΝΑ ΤΟΝ ΘΟΔΩΡΑ ΣΤΗ ΜΑΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ο ΔΕΛΛΑΤΟΛΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟΝ ΑΝΔΡΙΑΝΟ!!!!! Ο ΔΕΛΛΑΤΟΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΤΟΥ ΡΟΣΟΠΟΥΛΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. 1.34

    Ο Δελατόλας θα το ενεχειριζε απ' ευθείας στον Ρουσσόπουλο, σιγά μην έκανε ραντεβού στο Χίλτον με τον Ανδριανό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Αγιαρα μαλλον υπαρχει ζητημα για το κυρος που ελεγες
    Διαβασε:

    Sex, lies and DVDs shake culture ministry in Greece

    Με τίτλο «Σεξ, ψέμματα και DVD συγκλονίζουν το υπουργείο Πολιτισμού στην Ελλάδα» (Sex, lies and DVDs shake culture ministry in Greece) δημοσίευμα των Times δίνει ανοίγει νέα κατηγορία στην επιχειρηματολογία των Βρετανών προκειμένου να δικαιολογήσουν την μη επιστροφή των Μαρμάρων του Παρθενώνα στην Ελλάδα.

    Με αφορμή την υπόθεση Ζαχόπουλου, ο ανταποκριτής της εφημερίδας στην Ελλάδα John Carr σχολιάζει ότι «αρχισε σαν ιστορία σεξ, ψεμμάτων και κρυφών βίντεο στην "καρδιά" του υπουργείου που έχει αναλάβει την επιστροφή των Ελγινείων Μαρμάρων στην Ελλάδα ... αλλά μετά από δύο απόπειρες αυτοκτονίας και κατηγορίες εκβιασμού και ενδημικής διαφθοράς, η υπόθεση θέτει εν αμφιβόλω την ηθική εξουσία του υπουργείου Πολιτισμού την ώρα που διεκδικεί την επιστροφή των Μαρμάρων».
    Σύμφωνα με τον κ.Carr, «είναι διάχυτη μία αίσθηση ντροπής για το γενονός ότι το υπουργείο που προέτασσε το ηθικό έρεισμα για την επιστροφή τους, ταλανίζεται από ένα σκάνδαλο», καθώς «o κ. Ζαχόπουλος ήταν κεντρικό πρόσωπο στην καμπάνια για την επιστροφή των Ελγινείων Μαρμάρων».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Με -ορδές δεν βάφονται αυγά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Λονδίνο




    Με το αίτημα της Ελλάδας να επιστραφούν τα Μάρμαρα του Παρθενώνα συνδέουν οι Times του Λονδίνου την υπόθεση του Χρήστου Ζαχόπουλου.

    Ο ανταποκριτής της εφημερίδας στην Αθήνα αναφέρεται αναλυτικά σε γεγονότα της υπόθεσης και σημειώνει ότι ο τέως γενικός γραμματέας του υπουργείου Πολιτισμού υπήρξε ο άνθρωπος-«κλειδί» στο θέμα των Μαρμάρων.

    Η εφημερίδα σημειώνει ότι είναι πλέον κοινή η εντύπωση ότι η υπόθεση της επιστροφής των Μαρμάρων έχει χάσει το ηθικό της υπόβαθρο.


    apo in.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Επίσκεψη στο Νέο Μουσείο της Ακρόπολης πραγματοποίησε το πρωί της Δευτέρας ο πρωθυπουργός. Ο κ. Καραμανλής σε δηλώσεις του, αφού συνεχάρη όλους όσοι δούλεψαν για το δύσκολο εγχείρημα της μεταφοράς, ανέφερε πως μέχρι το τέλος Ιανουαρίου αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί η φάση αυτή των εργασιών.
    Ακολούθως έκανε αναφορά στο αίτημα επιστροφής των Μαρμάρων του Παρθενώνα, τονίζοντας ότι πλέον οι συνθήκες έχουν ωριμάσει και όλα τα επιχειρήματα κατά του ελληνικού αιτήματος έχουν καταρριφθεί.
    «Το νέο Μουσείο της Ακρόπολης υπενθυμίζει κατ' εξοχήν, και μάλιστα με ηχηρό τρόπο, το χρέος της επανένωσης των Γλυπτών του Παρθενώνα, του κορυφαίου αυτού μνημείου της παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς. Με την κατασκευή και λειτουργία του νέου Μουσείου Ακρόπολης καταρρίπτεται και το τελευταίο επιχείρημα εκείνων που αρνούνται την ικανοποίηση ενός δίκαιου αιτήματος» είπε.
    Πρόσθεσε πως το αίτημα της επιστροφής, «το αίτημα που ο Κωνσταντίνος Καραμανλής όρισε μεταπολιτευτικά ως εθνικό στόχο και η αείμνηστη Μελίνα Μερκούρη, ως υπουργός Πολιτισμού, έκανε σκοπό ζωής και συνέβαλε καθοριστικά, ώστε να γίνει απαίτηση οικουμενική, μπορεί και πρέπει να γίνει πράξη στη γενιά μας».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ...ο λαός κάνει μια ευχή, τώρα να τα καταφέρει, χέρι-χέρι , χέρι-χέρι με τον ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ, χέρι-χέρι ,χέρι-χέρι με τον ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΔΙΑΒΑΖΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΟΛΟΝΩΝ ΚΑΙ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟΝ ΣΤΙΧΟ ΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ "ΚΕΜΑΛ" ΣΕ ΣΤΙΧΟΥΣ ΝΙΚΟΥ ΓΚΑΤΣΟΥ " ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΕΜΑΛ..ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΟΤΕ.."

    ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΑΝ ΣΕ ΠΗΔΗΞΟΥΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΔΙΟΡΙΣΟΥΝ...ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ


    Η ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΕΞ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΦΑΛΛΟΥΣ ΤΩΝ ΥΨΗΛΑ ΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ.

    ΓΟΝΕΙΣ δεν χρειαζεται να έχουν πτυχία οι ΚΟΡΕΣ σας,ΜΗΝ ΞΟΔΕΎΕΣΤΕ σε φροντιστηρια κάντε τους σωματικές βελτιώσεις με κανα δύό εγχειρήσεις και αμολήστε τες σε DA CAPO ΚΟΛΩΝΑΚΙ σε εστιατόρια πέριξ της βουλής και γενικώς όπου συχνάζουν οι ΥΨΗΛΑ ΙΣΤΑΜΕΝΟΙ.
    ΚΟΡΙΤΣΙΑ μην φοβάστε οι εξετάσεις γίνονται σε δωμάτια πολυτελων ξενοδοχείων και αν πάτε καλα έχετε λυσει το πρόβλημα σας αντε λοιπον ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ....ΠΤΑΝΕΣ ετσι κι αλιως ολη η ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΕΙΝΑΙ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Αν ψάξει ο κόσμος την 20η διακυβέρνηση πασοκ το ερώτημα που θα προκύψει δεν είναι το ποιος καταχράστηκε χρήματα του δημοσίου αλλά πόσα καταχράστηκε.

    Ο ΛΑΟΣ ΘΥΜΑΤΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Τέλος στο αγγλόφωνο ειδησεογραφικό κανάλι France 24 βάζει ο Νικολά Σαρκοζί, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν πρόκειται να συντηρεί με τα χρήματα των φορολογουμένων «ένα κανάλι που δεν μιλάει γαλλικά».
    Το France 24 ήταν μια φιλόδοξη ιδέα του Ζακ Σιράκ και βγήκε στον αέρα το 2006. Στόχος του ήταν να ανταγωνιστεί το αμερικανικό CNN και το βρετανικό BBC με ενημέρωση στα γαλλικά, αγγλικά και αραβικά.
    Ο πρόεδρος της Γαλλίας ανακοίνωσε ταυτόχρονα ότι τη θέση του France 24 θα πάρει το France Monde, ένα αμιγώς γαλλόφωνο κανάλι ειδήσεων.
    ΑΠΟ IN.GR

    ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΑΠΟ ΣΑΡΚΟΖΙ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΑΝ ΣΕ ΠΗΔΗΞΟΥΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΔΙΟΡΙΣΟΥΝ...ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ


    Η ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΕΞ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΦΑΛΛΟΥΣ ΤΩΝ ΥΨΗΛΑ ΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ.

    ΓΟΝΕΙΣ δεν χρειαζεται να έχουν πτυχία οι ΚΟΡΕΣ σας,ΜΗΝ ΞΟΔΕΎΕΣΤΕ σε φροντιστηρια κάντε τους σωματικές βελτιώσεις με κανα δύό εγχειρήσεις και αμολήστε τες σε DA CAPO ΚΟΛΩΝΑΚΙ σε εστιατόρια πέριξ της βουλής και γενικώς όπου συχνάζουν οι ΥΨΗΛΑ ΙΣΤΑΜΕΝΟΙ.
    ΚΟΡΙΤΣΙΑ μην φοβάστε οι εξετάσεις γίνονται σε δωμάτια πολυτελων ξενοδοχείων και αν πάτε καλα έχετε λυσει το πρόβλημα σας αντε λοιπον ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ....ΠΤΑΝΕΣ ετσι κι αλιως ολη η ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΕΙΝΑΙ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Σχετικά με το θέμα του ποστ , δηλαδή το υποτιθέμενο ‘’σκάνδαλο’’ που απειλούν οι φωστήρες του Μεγάρου Μαξίμου να αποκαλύψουν :
    1) Η Νεοδημοκρατική ιστορία δεν έχει παραδείγματα σκανδάλων των αντιπάλων που να μην τα κάνουν βούκινο οι Δεξιοί .
    2) Τριανταοκτώ μήνες στην κυβέρνηση γιατί δεν απεκάλυπταν το σκάνδαλο , περίμεναν να αρχίσουν τις αυτοκτονίες τα Δεξιά λαμόγια να ... απειλήσουν με αποκαλύψεις ;
    3) Μήπως το ουσιαστικό σκάνδαλο ήταν ότι η κυρία Διαμαντοπόυλου είχε ‘’κανονίσει’’ να διοριστεί ο σύζυγός της στην συγκεκριμένη θέση ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. index

    Μου έδωσε την ιδέα ο φίλος 2.32.

    Στης ανατολής τα μέρη...
    Καληνύχτα Ελλάδα, καληνύχτα...

    DF
    bloopers

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. TA MARMARA

    ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ



    ΕΔΩ ΜΕ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΔΕΣ


    ΚΑΙ ΛΙΑΠΗΔΕΣ



    ΘΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΟΥΝ Η ΣΤΑ ΖΩΝΙΑΝΑ


    Η ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Σχετικά με το θέμα του ποστ , δηλαδή το υποτιθέμενο ‘’σκάνδαλο’’ που απειλούν οι φωστήρες του Μεγάρου Μαξίμου να αποκαλύψουν :
    1) Η Νεοδημοκρατική ιστορία δεν έχει παραδείγματα σκανδάλων των αντιπάλων που να μην τα κάνουν βούκινο οι Δεξιοί .
    2) Τριανταοκτώ μήνες στην κυβέρνηση γιατί δεν απεκάλυπταν το σκάνδαλο , περίμεναν να αρχίσουν τις αυτοκτονίες τα Δεξιά λαμόγια , για να ... απειλήσουν με αποκαλύψεις ;
    3) Μήπως το ουσιαστικό σκάνδαλο ήταν ότι η κυρία Διαμαντοπόυλου είχε ‘’κανονίσει’’ να διοριστεί ο σύζυγός της στην συγκεκριμένη θέση ;

    2:58
    Υ.Γ. Δεν φταίει ο ‘’τόπος ‘’ . Ο ‘’τόπος’’ έχει κατοίκους , από αυτούς τους κατοίκους προέρχονται και οι πολιτικοί του . Δεν τους φέρνουν διαστημόπλοια από τον Άρη . Οι ηγέτες μας είναι καθρέφτης της κοινωνίας μας . Κάθε χρόνος που περνά γινόμαστε όλο και πιο πολύ συμφεροντολόγοι και εγωιστές . Δισεκατομύρια πετάνε και παλιά και σήμερα σε μαλακισμένες Μ.Κ.Ο. , αλλά δεν υπάρχουν χρήματα για να συμπληρωθεί το απαιτούμενο νοσηλευτικό προσωπικό του Ε.Σ.Υ. Είχε όμως ο πρωθυπουργός την άνεση να δώσει 30 εκατ. ευρώ στον Αρχιεπίσκοπο για να κτίσει συνεδριακό κέντρο μέσα το καμμένο δάσος στον Καρρέα !
    Συγγνώμη . Ξέχασα εκτός από χρήματα του έδωσε και το ... φυλακτό του !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Aporw me tin allagi taktikis sto blog.Prin apo to 8ema zaxopoulou ypirxe mia terastia anesi stin diakinisi onomatwn ( oxi panta egkyri ) gia 8emata pou apasxolousan tin epikairotita.

    Sto sygkekrimeno zitima giati tetoia mystikopa8eia kai gargara ?

    afou einai polloi poy gnwrizoun giati den apokalyptoun to onoma ?

    Simera to BIMA to photografizei .

    "tileoptikos dimosiografos , synergatis se metamesonyktia ekpompi , pou erdase san organo allwn symferontwn , ergolavwn kai ypergolavwn"

    toso kotoules eiste na to peite ?

    kai vazete tin mpourditsa extes oti i tsekou to edwse se andriano ..

    Prose3te ta poypoula ka8ws peftoyn ...
    kotoules ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΑΝ ΣΕ ΠΗΔΗΞΟΥΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΔΙΟΡΙΣΟΥΝ...ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ


    Η ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΕΞ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΦΑΛΛΟΥΣ ΤΩΝ ΥΨΗΛΑ ΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ.

    ΓΟΝΕΙΣ δεν χρειαζεται να έχουν πτυχία οι ΚΟΡΕΣ σας,ΜΗΝ ΞΟΔΕΎΕΣΤΕ σε φροντιστηρια κάντε τους σωματικές βελτιώσεις με κανα δύό εγχειρήσεις και αμολήστε τες σε DA CAPO ΚΟΛΩΝΑΚΙ σε εστιατόρια πέριξ της βουλής και γενικώς όπου συχνάζουν οι ΥΨΗΛΑ ΙΣΤΑΜΕΝΟΙ.
    ΚΟΡΙΤΣΙΑ μην φοβάστε οι εξετάσεις γίνονται σε δωμάτια πολυτελων ξενοδοχείων και αν πάτε καλα έχετε λυσει το πρόβλημα σας αντε λοιπον ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ....ΠΤΑΝΕΣ ετσι κι αλιως ολη η ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΕΙΝΑΙ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Aporw me tin allagi taktikis sto blog.Prin apo to 8ema zaxopoulou ypirxe mia terastia anesi stin diakinisi onomatwn ( oxi panta egkyri ) gia 8emata pou apasxolousan tin epikairotita.

    Sto sygkekrimeno zitima giati tetoia mystikopa8eia kai gargara ?

    afou einai polloi poy gnwrizoun giati den apokalyptoun to onoma ?

    Simera to BIMA to photografizei .

    "tileoptikos dimosiografos , synergatis se metamesonyktia ekpompi , pou erdase san organo allwn symferontwn , ergolavwn kai ypergolavwn"

    toso kotoules eiste na to peite ?

    kai vazete tin mpourditsa extes oti i tsekou to edwse se andriano ..

    Prose3te ta poypoula ka8ws peftoyn ...
    kotoules ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Η Βιλα του ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΥ στην ΕΚΑΛΗ ποσα DVD αξιζει;

    Α ρε ΛΑΜΟΓΙΟ ΖΟΥΓΚΛΑ ποσο γαμησι θελεις ΚΑΤΑΔΟΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    .....................................

    Να πέφτει ο Ζαχόπουλος δεν είναι καθόλου ευχάριστο, ίσως να μην είναι και πολύ κατανοητό. Να πέφτει η κυβέρνηση επειδή έπεσε ο Ζαχόπουλος είναι απολύτως κατανοητό, ακόμη κι αν θα προτιμούσε κανείς να πέφτει για άλλους λόγους. Αλλά να πέφτει το ΠαΣοΚ επειδή πέφτει η κυβέρνηση που έπεσε ο Ζαχόπουλος, πώς εξηγείται;

    Oταν κάποτε γραφτεί η πολιτική ιστορία των χρόνων μας θα υπάρξει σίγουρα ένα «μυστήριο ΠαΣοΚ». Οχι το μυστήριο ενός κόμματος το οποίο συμβαίνει να υστερεί επί μακρόν έναντι ενός άλλου κόμματος, αυτά συμβαίνουν καθημερινά σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του πλανήτη. Αλλά το μυστήριο ενός κόμματος το οποίο υφίσταται μια χρόνια υστέρηση έναντι των αντιπάλων του και δεν κάνει τίποτε για να την ανατρέψει. Ακόμη χειρότερα: κάνει ό,τι ακριβώς χρειάζεται για να τη διαιωνίσει.

    Προ της επανεκλογής του Γ.Παπανδρέου είχε συμβεί να θέσουν δημοσιογράφοι στον Χ. Πολυζωγόπουλο το ερώτημα:

    - Με όλα αυτά που συμβαίνουν στο ΠαΣοΚ, δεν φοβάστε το ενδεχόμενο να πάτε στο 30% ή στο 28%;

    - Ε, και; μου απάντησε. Εχουμε πάρει και λιγότερα!

    Ηδη οι πρώτες δημοσκοπήσεις τον επιβεβαιώνουν. Κατρακύλα! Το ζήτημα όμως δεν είναι η κατρακύλα αλλά η αντίληψη. Διότι αυτό που ουσιαστικά απεφασίσθη το τελευταίο τρίμηνο ήταν η απαγκίστρωση του ΠαΣοΚ από το εκλογικό αποτέλεσμα, άρα από τη μετρήσιμη πολιτική επίδοση.

    Το αποτέλεσμα των εκλογών της 11ης Σεπτεμβρίου, τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων που ακολούθησαν, τα αποτελέσματα των εκλογών που θα έλθουν, κρίνονται κατ΄ αρχήν αδιάφορα για την ηγετική του ομάδα. Δεν αποτελούν κριτήριο για τη δράση και την πολιτική τους. Κρίνουν οι ίδιοι τους εαυτούς τους και τους αρκεί. Αν οι δημοσκοπήσεις ή ο Τύπος ή ο κόσμος βλέπουν άλλα πράγματα, γι΄ αυτό φταίνε οι δημοσκοπήσεις, ο Τύπος και ο κόσμος. Πρόβλημά τους.

    Αλλά υπό αυτή την έννοια, η πτώση του ΠαΣοΚ είναι απολύτως φυσιολογική. Οταν επί δύο μήνες διαλαλεί σε όλους τους τόνους ότι το ζητούμενο δεν είναι να κερδίσει τις εκλογές, ούτε να αντιπαρατεθεί στον Καραμανλή, ούτε να απομακρύνει τη ΝΔ από την εξουσία, γιατί να στραφούν οι ψηφοφόροι στο ΠαΣοΚ όταν ο Καραμανλής και η ΝΔ αποδεικνύονται ανεπαρκείς; Από νομοτέλεια; Από συνήθεια; Από αναμνήσεις; Αμ δε! Τέτοιες κουταμάρες δεν υπάρχουν στην πολιτική. Διότι, για να παραφράσουμε μια παλιά παροιμία, όποιος σνομπάρει τους ψηφοφόρους θα το βρει στις δημοσκοπήσεις.

    For the copy paste
    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. TA MARMARA

    ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ



    ΕΔΩ ΜΕ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΔΕΣ


    ΚΑΙ ΛΙΑΠΗΔΕΣ



    ΘΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΟΥΝ Η ΣΤΑ ΖΩΝΙΑΝΑ


    Η ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΑΝ ΣΕ ΠΗΔΗΞΟΥΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΔΙΟΡΙΣΟΥΝ...ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ


    Η ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΕΞ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΦΑΛΛΟΥΣ ΤΩΝ ΥΨΗΛΑ ΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ.

    ΓΟΝΕΙΣ δεν χρειαζεται να έχουν πτυχία οι ΚΟΡΕΣ σας,ΜΗΝ ΞΟΔΕΎΕΣΤΕ σε φροντιστηρια κάντε τους σωματικές βελτιώσεις με κανα δύό εγχειρήσεις και αμολήστε τες σε DA CAPO ΚΟΛΩΝΑΚΙ σε εστιατόρια πέριξ της βουλής και γενικώς όπου συχνάζουν οι ΥΨΗΛΑ ΙΣΤΑΜΕΝΟΙ.
    ΚΟΡΙΤΣΙΑ μην φοβάστε οι εξετάσεις γίνονται σε δωμάτια πολυτελων ξενοδοχείων και αν πάτε καλα έχετε λυσει το πρόβλημα σας αντε λοιπον ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ....ΠΤΑΝΕΣ ετσι κι αλιως ολη η ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΕΙΝΑΙ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. 3.19

    Σε λάθος εκπομπή απευθύνεσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Όταν έχουν απεργία τα ΜΜΕ, έχετε παρατηρήσει μια σεληνιακή ησυχία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. ...και τι να κάνουμε;
    Συνέχεια τα ίδια και τα ίδια θα γράφουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΟΥ.

    ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. @3.35

    κοψε τη μαλακία γιατί μας πήρανε τα γάλατα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Min grafete vlakeies gia Maki ..
    den einai o Makis ...
    min grafete mpourdes na pernaei i wra ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. 3,37.; ΤΟ ΣΤΕΛΕΧΙΑΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. θελετε το πρωτο επεισοδιο του prison break?
    http://rapidshare.com/files/12652588/101_-_Pilot.part1.rar
    http://rapidshare.com/files/12652644/101_-_Pilot.part2.rar
    http://rapidshare.com/files/12652689/101_-_Pilot.part3.rar
    http://rapidshare.com/files/12651625/101_-_Pilot.part4.rar

    οποιος θελει και τα υπολοιπα ας γραψει εδω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. For the copy paste
    ‘’PASOK poisonous’’

    3:20 μμ





    Πολύ μ' άρεσε αυτό! Το ΠΑΣΟΚ έχει προ πολλού ψοφήσει και μόνο οι ψόφιοι δεν το αντιλαμβάνονται. Και είναι κρίμα γιατί χάνεται πολύτιμος χρόνος. Χρόνος που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για να γεννηθεί μια ΝΕΑ παράταξη, γνήσια πλειοψηφική που, κυριολεκτικά, θα ξεπάτωνε τους Νεοταξίτες, όποιοι κι αν είναι, απ' όπου κι αν προέρχονται.

    Κλωτσιές, μούτζες, αυγά και πελντές στον Παπανδρέου και στους γυμνοσάλιαγκές του! Ξεκουμπιστείτε άθλιοι, να έρθουν οι άξιοι να παλέψουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Φίλοι νεοδημοκράτες

    Είστε τελικά απόλυτοι φασίστες;

    Όσοι πιστεύετε ότι δεν είστε φασίστες, αλλά σοβαροί συντηρητικοί δημοκράτες
    διαβάστε και φρίξτε μαζί μου τη δήλωση του πρώην εργοδότη του Ανδριανού που τον κληροδότησε στον Καραμανλή.

    Για το θέμα ρωτήθηκε και ο Μιλτιάδης Έβερτ, ο οποίος υπεραμύνθηκε των χειρισμών του Γ.Ανδριανού στο θέμα του DVD. Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 989, σημείωσε: «Έχει πράγματι δημοσιογραφικό απόρρητο. Πέρα από αυτό έχει απόρρητο από τη θέση που βρίσκεται. Είναι δυνατόν από το γραφείο του πρωθυπουργού θέματα να πηγαίνουν αριστερά και δεξιά;»

    "Αριστερά και δεξιά" η «ανεξάρτητη δικαιοσύνη» λοιπόν.

    ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ
    Ο ΑΓΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΑΝ ΣΕ ΠΗΔΗΞΟΥΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΔΙΟΡΙΣΟΥΝ...ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ


    Η ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΕΞ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΦΑΛΛΟΥΣ ΤΩΝ ΥΨΗΛΑ ΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ.

    ΓΟΝΕΙΣ δεν χρειαζεται να έχουν πτυχία οι ΚΟΡΕΣ σας,ΜΗΝ ΞΟΔΕΎΕΣΤΕ σε φροντιστηρια κάντε τους σωματικές βελτιώσεις με κανα δύό εγχειρήσεις και αμολήστε τες σε DA CAPO ΚΟΛΩΝΑΚΙ σε εστιατόρια πέριξ της βουλής και γενικώς όπου συχνάζουν οι ΥΨΗΛΑ ΙΣΤΑΜΕΝΟΙ.
    ΚΟΡΙΤΣΙΑ μην φοβάστε οι εξετάσεις γίνονται σε δωμάτια πολυτελων ξενοδοχείων και αν πάτε καλα έχετε λυσει το πρόβλημα σας αντε λοιπον ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ....ΠΤΑΝΕΣ ετσι κι αλιως ολη η ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΕΙΝΑΙ.....





    ΤΑ ΜΑΡΜΑΡΑ

    ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ



    ΕΔΩ ΜΕ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΔΕΣ


    ΚΑΙ ΛΙΑΠΗΔΕΣ



    ΘΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΟΥΝ Η ΣΤΑ ΖΩΝΙΑΝΑ


    Η ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. ο θειος ελεγε οτι η Ελλαδα ειναι ενα απεραντο φρενοκομειο. Ο ανηψιος την κατηντησε ενα απεραντο μπουρδελο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. σωστος 4:07 μμ
    ετσι ακριβως ειναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Ποιοι από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ είναι σοσιαλιστές;
    Η μπορεί να είναι σοσιαλιστές όλοι αυτοί που κυβερνούσαν επί ΠΑΣΟΚ και καταστρατήγησαν κάθε έννοια εργατικού δικαίου.
    Π.Χ. μερική απασχόληση, ωρομίσθια, κ.τ.λ.

    Φιλολαϊκή μπορείς να πεις τη σημερινή κυβέρνηση που θεσμοθέτη εθνικό ταμείο κοινωνικής συνοχής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. ΙΔΡΥΕΤΑΙ ΝΕΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΕΙΑΚΗ ΣΧΟΛΗ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ

    ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΩΜΑΤΕΜΠΟΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Παντα υπευθυνοι για τη χαραξη πολιτικης στη χωρα ειναι οι νομοθετες, θα πρεπει να λαμβανουν υποψη τις επιπτωσεις των αποφασεων τους.
    Το πασοκ οταν κυβερνουσε δεν το έκανε.
    Αυτά πληρωνουμε σημερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Πόσοι καλοί χωρούν σε μια Δεξιά κυβέρνηση;


    Πολλοί. Γνωστοί και άγνωστοι επίδοξοι μεταρρυθμιστές, τριτοκλασάτοι τεχνοκράτες και επαιτούντες ευρωπαϊστές. Πολλοί, αλλά όχι όσοι χωρούν σε μιαν Αριστερή.
    Θυμάστε τις αθρόες υπουργοποιήσεις του αείμνηστου Ανδρέα; Κανέναν δεν άφησε δυσαρεστημένο, ο συχωρεμένος. Όλοι κάπου τρύπωσαν. Ενώ ο Καραμανλής. Αποψύχει σταδιακά τα στελέχη που γυρίζουν από το παγωμένο ‘89, με Ινδούς βαστάζους και άλλα αξεσουάρ εποχής.
    Αλλά μέρες που είναι, ας μην το κάνουμε ζήτημα. Μήπως αν έλλειπαν αυτοί, η κυβέρνηση θα ήταν καλύτερη;
    Ασφαλώς όχι. Ας το πάρουμε απόφαση. Ο τόπος πάσχει από λειψανδρία. Δεν υπάρχουν άνθρωποι να κυβερνήσουν, κι αυτοί που προθυμοποιούνται είναι αριβίστες, ανεπάγγελτοι, τυχοδιώκτες, συνδικαλιστές των λόγων και καπιταλιστές της τσέπης. Στις μέρες μας εξέλειπαν οι μεγάλοι άνδρες, οι ηγέτες, οι πεφωτισμένοι. Θα πρέπει να ζήσουμε με τους θρασείς και τους αδίστακτους.


    Μην νοσταλγούμε όμως και εποχές που ευπατρίδες όπως ο άλλος αείμνηστος Ράλλης, εκτελούσαν τη γλώσσα και την εκπαίδευση με τις δημοκρατικές μεταρρυθμίσεις προς όφελος των ημιμαθών και των οκνηρών. Η την περίπτωση του άλλου ευπατρίδη Αβέρωφ που τάχθηκε στην αποχουντοποίηση, την ισοπέδωση και τη διάλυση των Ενόπλων Δυνάμεων.
    Για να μην μιλήσουμε και για τη νέα, νέα τρόπος του λέγειν, υπουργό κα Πετραλιά, τη Δεξιά που προσκυνά τη Ρόζα Λούξεμπουργκ. Η για τον πρωθυπουργό της Δεξιάς που επισκέπτεται συχνά-πυκνά τον Αη-Στράτη, αλλά αγνοεί πού βρίσκεται ο Μελιγαλάς. Τι λουλούδια παράγει αυτός ο κήπος της ΝουΔου! Χαρά στους πατριώτες που την ψηφίσουν!
    Σοβαρά τώρα, τι ζόρι τραβάνε αυτοί οι Δεξιοί; Αυτοί φοβούνται μήπως τους πουν Δεξιούς, και κάνουν τα πάντα για να φανούν Αριστεροί, έως και αριστερότεροι των Αριστερών.
    Αυτοί δεν θέλουν ψήφο. Ψυχανάλυση θέλουν, αν και η περίπτωσή τους είναι περίπτωση βαθύτατης συγχύσεως και διαστροφής.
    Με αυτά και με κείνα, η χώρα κυβερνάται από την εξωκοινοβουλευτική Αριστερά που αγκαλιάζει μεγάλο μέρος των δημοσιογράφων και των λοιπών παρασιτούντων «ανθρώπων του τύπου», το Κ.Κ.Ε. και τον ΣΥΝ που κυριαρχούν στις τάξεις των βιομηχανικών εργατών και των μεσαίων δημοσίων υπαλλήλων αντίστοιχα, το ΠΑ.ΣΟ.Κ. των περήφανων μικρομεσαίων, και τη ΝΔ των αμαρτωλών Δεξιών που αποζητούν τη δικαίωση στις παρυφές της Αριστεράς. Ούτε λίγο ούτε πολύ, πέντε συσπειρώσεις Αριστερών μονοπωλούν την πολιτική ζωή του τόπου. Η Ελλάδα κομμουνιστοκρατείται. Αυτό και μόνο εξηγεί την κατάντια της Πατρίδος, υλικά, ηθικά και πνευματικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ, Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΕΚΒΙΑΣΤΗΣ. ΚΥΒΕΡΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟΥ "ΜΗΝ ΚΟΥΝΗΘΕΙΤΕ, ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΤΑ ΡΗΜΑΞΟΥΜΕ ΟΛΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΓΕΜΑΤΟ ΤΟ ΣΥΡΤΑΡΙ ΜΕ ΤΙΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΣΑΣ." ΑΝ ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΗ, ΤΟΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΩ ΣΤΗ ΣΑΧΑΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Μετά και τα σημερινά

    - Αν η αντιπολίτευση - με πρωτοβουλία μάλιστα του ΠΑΣΟΚ, που έχει λυμένα τα χέρια του κοινοβουλευτικά και όλες της δυνατότητες αναλύωτες – δεν προχωρήσει αμέσως στην αποχή από κάθε πολιτική πράξη μέχρι να φέρει τον Καραμανλή στη Βουλή για να δώσει απαντήσεις στον ελληνικό λαό για το σκάνδαλο της παραπληροφόρησης και της συγκάλυψης, θα πρέπει να θεωρηθεί όργανο της διαπλοκής και να λάβει άμεση απάντηση από τον ελληνικό λαό.

    - όσοι βουλευτές της ΝΔ δεν συμβάλουν στην προσπάθεια της κάθαρσης του βούρκου στο Μαξίμου, θα πρέπει να κατανοήσουν ότι δεν τους καλύπτει κανενός είδους κομματικής πειθαρχίας.

    - όσοι δικαστές δεν πράξουν το καθήκον τους θα είναι προσωπικά και θεσμικά υπεύθυνοι για την δημοκρατική εκτροπή που προκαλεί η στάση του Πρωθυπουργού.

    Τα πράγματα είναι σοβαρά, αφήστε την πλάκα.
    Ο ΑΓΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Αυτό που λείπει από τη χώρα είναι να σκέφτεσαι ελεύθερα και να πράττεις υπεύθυνα έξω από το «κυρίαρχο ρεύμα» (mainstream).
    Δεν πρέπει να μας ενδιαφέρουν τα διάφορα που γίνονται και είναι συνήθως εκτός πολιτικής ατζέντας (που συνήθως απέχουν πολύ από την πράξη), πρέπει να μας ενδιαφέρει το αποτέλεσμα. Τι προσφέρει στον πολίτη και σε σχέση με το τι ζητάει ο πολίτης.

    H ΣΚΕΨΗ έχει περιοριστεί στα απολύτως αναγκαία…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Φίλε 4.40

    αν δεν σε ενδιαφέρουν τα μέσα άσκησης της κυβερνητικής λειτουργίας και ο σκοπός που εξυπηρετείται από την άσκηση της πολιτικής, αλλά μόνο
    το αποτέλεσμα (!), φοβάμαι ότι έχεις ξεφύγει πράγματι από το δημοκρατικό mainstream και έχεις μεταβεί στο mainstream κάποιας ολιγαρχίας, ή κάποιας χούντας!
    Ο ΑΓΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. 4.49
    Είναι γεγονος ότι σε ολο τον κοσμο σημερα ζουμε σε μια εποχη που ολοενα και περισοτερο αναζητουνται αξιες αρχες και ιδανικα.
    Σε αυτό λοιπον το χαωδες περιβαλλον εχουμε υποχρεωση να δωσουμε ηθικο και περιεχομενο στις δρασεις μας,δεν με κααλαβες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΟ!

    ΣΑΣ ΜΑΡΑΝΕ Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ...

    ΦΑΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΙΚΑΝΑ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ...

    ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΤΕ Ν' ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ "ΚΟΛΠΑ" ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΑΚΟΜΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. 4.57

    Συγνώμη
    Ο ΑΓΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Είναι γεγονος ότι σε ολο τον κοσμο σημερα ζουμε σε μια εποχη που ολοενα και περισοτερο αναζητουνται αξιες αρχες και ιδανικα.
    Σε αυτό λοιπον το χαωδες περιβαλλον εχουμε υποχρεωση να δωσουμε ηθικο περιεχομενο στις δρασεις μας. Δεν με καταλαβες…

    ok...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. ΣΤΡΑΤΗΣ ΛΙΑΡΕΛΗΣ!

    οριστε..τωρα το μαθατε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. ΑΓΙΕ

    ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΨΗ ΣΟΥ...ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ,

    ΩΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Μην τους ενοχλειτε παιδια αφηστε
    τους να κυβερνουν αλλες 2 τετραετιες νας αλλαξουν τα φωτα.
    Αφου αυτοι δεν ενοχλουντε που τους
    ψηφισαν γιατι να ενοχλουντε οι αλλοι?? 2 τετραετιες ακομη να περπατανε και να βριζει ο ενας τον αλλο. Δεν βριζουν το ΠΑΣΟΚ επειδη
    τους αφταιξε, το βριζουν γιατι το
    δικο τους καρπουζι τουσ βγηκε μαπα και δικαιολογιμενα οι ανθρωποι δεν μπορουν να το χωνεψουν. Με τις υγειες σας αδελφια, διαχειριστειτε
    την γκρινια και τα χαλια σας και αφηστε το ΠΑΣΟΚ να πληρωσει αυτα που λετε οτι εκανε, τι σας ενδιαφερει, εμας δεν μασ ενοχλει καθολου να ειμαστε στην απεξω και να σας καμαρωνουμε με το τροπο που χειριζεστε πρωτα τις τυχες τισ δικιες σας και των παιδιων σας και μετα των υπολοιπων που δεν φταινε γιατι δεν σας ψηφισαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. το ασφαλιστικο δεν ενδιαφερει κανεναν.
    τα "προιοντα" των μυστικων υπηρεσιων θελουμε να καταναλωσουμε.

    δωστε κρεβατοκαμαρες στον λαο.
    οχι καμερες στους δρομους.
    καμερες στις κρεβατοκαμαρες.
    κυπατζηδες ολων των χωρων ενωθειτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. η ΕΣΗΕΑ ποτε θα παρει θεση, για
    τα προιοντα του υποκλοπικου παρακρατους που διακινουν τα μελη της?
    ουρλιαζεται για τις καμερες στους δρομους.
    οι καμερες στις κρεβατοκαμαρες δεν
    σας ενοχλουν?
    αει στο διαβολο αλητες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. ΚΑΙ ΒΟΗΘΟΣ ΤΟΥ Ο ΤΟΥΠΑΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. Η δημοσιογραφία σήμερα είναι η πλέον αποτρόπαια και ανεξέλεγκτη μορφή της εξουσίας και της παραεξουσίας. Είναι το λαρύγγι των νταβατζήδων της κοινωνίας, ο οχετός των πιο βρώμικων κυκλωμάτων και μυστικών υπηρεσιών, ιδιαίτερα οι μεγαλοδημοσιογράφοι και οι «σταρ» της «ενημέρωσης»: «βαποράκια» της εξουσίας είναι στις ποικίλες μορφές της.

    Είναι το λαρύγγι των νταβατζήδων της κοινωνίας, ο οχετός των πιο βρώμικων κυκλωμάτων και μυστικών υπηρεσιών,

    ο οχετός των πιο βρώμικων κυκλωμάτων και μυστικών υπηρεσιών,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. iparxoun kai alla skandalakia kirie savalane.europaika programata kai nouthesies sto tap

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. στην αθανασιου διακου γινεται της διαπλοκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. η ΔΕΗ ανακοινωσε στρατηγικη
    συμφωνια με την RWE.

    Tι ανακοινωσαν οι προμηθευτες,
    ανταγωνιστες της?

    1.αγορασαν ολα τα dvd της αγορας.
    2.χρηματοδοτουν την παραγωγη νεων
    γαργαλιστικων dvd
    3.εδωσαν εντολη στα παπαγαλακια
    τους να διαφημιζουν το εμπορευμα.

    η δεη φωτιζει τους επενδυτες των
    DVD.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. "Σκάνδαλο με τον σύζυγο της Άννας..."
    Ε ΡΕ ΚΑΤΙ ΠΙΠΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ!
    Η ΕΙΔΙΚΟΤΗΣ ΜΑΣ !
    ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΙ ΜΑΘΑΙΝΑΜΕ ΕΚΕΙ
    ΕΙΣ ΤΑΣ ΒΡΥΞΕΛΛΑΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. Ο λογιστής Τάσος Σιδηρόπουλος στη Βέροια είναι ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΣ. Ενημερώστε τους φίλους σας στη Βέροια ώστε να μην καταστρέψει άλλους πελάτες του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. Ένας γύφτος κάθετε σε ένα σκαμπό μπροστά από το τσαντίρι του.

    Κρατάει μια βέργα και έχει σχεδιάσει στο χώμα έναν κύκλο. Διαλογίζεται πάνω στον κύκλο. Είναι απορροφημένος.

    Βλέπουμε από το βάθος να έρχεται ο γιος του. Πλησιάζει με γρήγορο βήμα. Κουνιστός κουνιστός. Είναι ντυμένος με ένα καφέ πουκάμισο με ροζ λουλούδια.

    - Γεια σου πατέρα!

    Ο γύφτος συνεχίζει να διαλογίζεται πάνω στον κύκλο.

    - Αποφάσισα σήμερα να σταματήσω να είμαι αναρχικός και να γίνω Gay, συνεχίζει.

    Ο γύφτος κοιτάζει ακόμα τον κύκλο στο χώμα.

    - Από σήμερα είμαι ένας Gay! Λεει γεμάτος χαρά ο γιος.

    Ο γύφτος σηκώνει το κεφάλι του.

    - Ώστε έτσι ε;

    - Μάλιστα! Όλος χαρά.

    - Δε μου λες, μήπως είσαι εκδότης του Βήματος;

    - Όχι! απαντάει με απορία ο γιος.

    - Μήπως είσαι έκδοτης των ΝΕΩν;

    - Όχι. Πάλι με απορία.

    - Μήπως είσαι μέτοχος στο MEGA;

    - Όχι.

    - Μήπως είσαι πρόεδρος στο Μέγαρο Μουσικής;

    - Όχι. Χαμηλόφωνα.

    - Μήπως διόρισες το γαμπρό σου, επι κυβερνήσεως Σημίτη, Διοικητή του Άγιου Όρους;

    - Όχι. Δυνατά και ζωηρά.

    - Μήπως σε πηδάνε δυο δυο οι Αλβανοί;

    - Όχι! Με αηδία.

    - Μήπως έχεις κτήμα στον Πόρο;

    - Όχι! Δυνατά λίγο εξοργισμένα.

    - Έχεις επιβάλει ποτέ τις ορέξεις σου, στο ΠΑΣΟΚ και στην ευρύτερη αριστερά;

    - Όχι. Με σταθερή φωνή.

    - Μήπως κανείς παρέα με τον Ψινακη;

    - Όχι. Μελαγχολικά.

    - Τότε δεν είσαι Gay! Ένας σκέτος πούστης είσαι!

    Σιωπή.

    Αμηχανία και σοκ για το γιο.

    Ο γύφτος κοιτάζει πάλι τον κύκλο στο χώμα. Τώρα σχεδιάζει μια ευθεία.

    Ο Γιος έντρομος από το σοκ, έτοιμος να κλάψει, κανει βήματα προς τα πίσω.

    Ο Γύφτος τώρα σχεδιάζει ένα τετράγωνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. Εκβιαστής λοιπόν ο Καραμανλής!

    Κρατά τα σκάνδαλα κρυμμένα στα συρτάρια αντί να τα παραδώσει στη Δικαιοσύνη, προκειμένου να σιωπά η αντιπολίτευση.

    Να τον χαίρεστε τον δημοκράτη σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. Ο λογιστης Τασος Σιδηροπουλος στην Βεροια έχει έναν εχθρό μαλάκα που μας έχει πρήξει τα αρχίδια. Βοηθήστε τον Τάσο Σιδηρόπουλο να του σπάσει τα κόκκαλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. Παράξενες επιμειξίες Πασόκ και Λάος.


    Η «γλώσσα» των γεγονότων είναι αυτή που αποκαλύπτει την αλήθεια και όχι τα λογίδρια των πολιτικάντηδων.
    Προσθέσω συνοπτικά τα ακόλουθα:
    1). Ο Κουτελίδας και ο άλλος βρίσκονται σε ΠΑΣΟΚικό κύκλωμα, μέσα στο οποίο υπάρχει και ο κολλητός του Πολυζωγόπουλου, καθώς και το άλλο ΠΑΣΟΚικό μπουμπούκι, της «πράσινης» παραεξουσίας: Ο γνωστός Ματζουράνης!!!
    2).Αυτό, λοιπόν, το «ΠΑΣΟΚικό κύκλωμα» είχε «καυτές» διαπλοκές με Πλεύρη και Σία!!!
    3). Και ο Κουτελίδας με δικηγόρο τον «κυκλωματικό» Ματζουράνη (από Κοσκωτά μέχρι τον «αμφιλεγόμενο» μακαρίτη, επί σειρά ετών υπουργό του ΠΑΣΟΚ, Γιαννόπουλο), αφήνει τις επιστολές του στον Πλεύρη και Άδωνι!!!
    4). Τέλος, ο Κουτελίδας, η Ευούλα, και Πλεύρης και αυτό το «τρίγωνο» είναι πολιτική επιμειξία.
    ΟΠΟΥ, δηλαδή και να κοιτάξεις ανακαλύπτεις παρά φύση επιμειξίες ΠΑΣΟΚικών κυκλωμάτων με «ακραίους» του ΛΑΟΣ…
    Ο Καχύποπτος στο Ρεσάλτο.

    7:38 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Η φαιά Πανούκλα των δημοσιογράφων πολυτελείας.


    Είναι να απορεί κανείς γιατί αυτή η υστερία για το δημοσιογραφικό απόρρητο. Ποιος δημοσιογράφος ενημέρωσε τον Ανδριανό! Αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα!!!
    Ο Χατζηνικολάου μάλιστα, χθες, ωρυόταν για το «ρουφιάνο»!!! Καταπίνουν την κάμηλο και διυλίζουν των κώνωπα!!! Οι αρχιρουφιάνοι φωνάζουν υστερικά εναντίον της ρουφιανιάς!!! Τα πρακτοράκια των νταβατζήδων και των ποικίλων παραεξουσιαστικών μηχανισμών, οι αρχιχαφιέδες βιαστές της κοινωνικής και πολιτικής μας ζωής παραληρούν κατά του «ρουφιάνου» που ήρθε σε συναλλαγή με τον Ανδριανό! Ζουν μέσα σε πολύεδρα συναλλαγών και διαπλοκών με την οικονομική και πολιτική εξουσία και ζητούν το δικό τους δημοσιογραφικό απόρρητο, ουρλιάζοντας σαν ύαινες, όταν κάποιος εκθέτει τη «δημοσιογραφική αλητεία» της εξουσίας τους. Αιδώς αχρείοι!!!

    Φυσικά κάποιοι δεν έχουν συναίσθηση της βρωμιάς τους. Πνιγμένοι μέσα στο δαίδαλο των «λεπτομερειών», δηλαδή των αποσπασματικών, εξωτερικών όψεων της πραγματικότητας, πιστεύουν ότι επιτελούν το «έργο» της πληροφόρησης: Ασυνείδητα πιόνια ενός μηχανισμού που τους χειραγωγεί και αδυνατούν να τον διακρίνουν.
    Οι μεγαλοδημοσιογράφοι, όμως, οι «σταρ» των Μαζικών Μέσων Χειραγώγησης και Απάτης, σαν τον Χατζηνικολάου και τους λοιπούς γενίτσαρους με την αυθάδη και κομπάζουσα ημιμάθειά τους, ΕΠΙΤΕΛΟΥΝ συνειδητά το έργο της απάτης: Βρίσκονται σε διατεταγμένη υπηρεσία στα πολιτικά παιχνίδια που παίζονται από τα αφεντικά τους και υπόγεια κέντρα, ροδέλες των οποίων είναι… Αυτές, όμως, οι υστερικές κραυγές για το «απόρρητο» και τους «ρουφιάνους», έξω από το γενικό αποπροσανατολιστικό στόχο τους, μάλλον υποκρύπτουν και τον «φθόνο των σταρ». Δηλαδή το νοσηρό, ναρκισσιστικό ανταγωνισμό που απορρέει από την «ανταλλακτική αξία» (δηλαδή την ακροαματικότητα) του καθένα τους.
    ΕΧΟΥΜΕ δηλαδή:
    α) το γενικό πλαίσιο του πολιτικού παιχνιδιού: Η ουσία.
    β). Εκδοτικούς, ίσως ανταγωνισμούς: Πάντα υπάρχουν.γ). Ο φθόνος των σταρ: η νόσος της ακροαματικότητας Με δύο λόγια:
    ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟ ΨΕΥΔΟΣ και υποκρισία!!!
    Νταβέλης στο Ρεσάλτο

    7:39 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Ο Ζαχόπουλος και το παλαμάρι του!


    πιάσαμε πάτο;
    Με την υπόθεση Ζαχόπουλου κάποιοι νομίζουν πως είμαστε όλοι ένα μάτσο βιόλες που το πρώτο και τελευταίο τους μέλημα είναι το μπανιστήρι. Σίγουρα μας θεωρούν δε, ως σεξουαλικά πεινασμένους. Δεν δικαιολογείται αλλιώς ο βόθρος των καναλιών. Ανοίγεις το ένα και πέφτεις πάνω στις γαργαλιστικές αφηγήσεις του αναλυτή, πατάς το κουμπί πέφτεις στον άλλο που γαργαλιέται μόνος του! Όλο αυτό το σούργελο βρίσκει ακροατήριο όλους εμάς που συντηρούμε αυτό το σκουπιδαριό των ψευτο-δελτίων ή των εξίσου ''ποιοτικών εκπομπών''.
    Στιγμές απιστεύτου, καθημερινά στους δέκτες, με όλους εμάς συνεργούς αφού αποδεχόμαστε στρογγυλοκαθούμενοι αναπαυτικά στις πολυθρόνες μας, όλο αυτό το trash. Εθνικοί σταρ, μοντέλες, ψευτο-περσόνες αμφισβητούμενου φύλλου και άλλοι τραγικοί ενάγονται ως οι "επιτυχημένοι" σε αυτήν την χώρα. Και προτείνονται ως πρότυπα για όλους τους νέους.Η αντίδραση μας? Καμμία! Ενίοτε γκρινιάζουμε αλλά παραμένουμε εκεί καρφωμένοι περιμένοντας μήπως και τελικά παίξει σκηνές από το σήριαλ:'' Ο Ζαχόπουλος και το παλαμάρι του...''

    7:40 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Ο Ζαχόπουλος φταίει για τους αποχαρακτηρισμούς του 1999

    του Vasper


    Επιτέλους τα ΜΜΕ βρήκαν ποιός έκανε αποχαρακτηρισμούς και λοιπά εγκλήματα το 1999:ο Ζαχόπουλος!!!


    Ο Ζαχόπουλος αποχαρακτήρισε οικόπεδο στη Θεσσαλονίκη, το.... 1999!!!Ναι... έχουν τόσο θράσος οι πολέμιοι της κυβέρνησης, ώστε απούσας οποιασδήποτε άλλης απόδειξης για σκάνδαλο από τον πρώην Γενικό (καλά.. κάτι έχει κάμει σίγουρα) του ρίχνουν τις αμαρτίες των προηγούμενων με την αιτιολογία ότι "θα έπρεπε να το είχε βρει και να το αλλάξει"!!! Δηλαδή... 5 χρόνια μετά, θα έπρεπε να διαβάσει όλες τις αποφάσεις μία-μία, να τις ελέγξει, να βρει ποιες είχαν πρόβλημα... να τις πάρει πίσω και να κατεδαφίσει τα κτήρια!!!
    Ε λοιπόν καλά έκαναν οι βουλευτές της Ν.Δ. και ζήτησαν την κλήση των υπουργών πολιτισμού από το 1996. Αν είναι να ρίχνουν τα δικά τους σε αυτή την κυβέρνηση.......
    Και μια ερώτηση για δυνατούς λύτες: Πως είναι δυνατόν αυτός ο "παντοδύναμος Ζαχόπουλος" όπως τον παρουσιάζουν τα ΜΜΕ, να μην μπορούσε να διορίσει μία γυναίκα... τη στιγμή που υποτίθεται έχει διορίσει... εκατοντάδες άλλες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. Ο Πολυζωγόπουλος, κάτω από όποια πέτρα κι' αν σηκώσεις στη ΓΣΕΕ!


    Σκάνδαλο 750 εκατ. Ευρώ

    Βρώμα και δυσωδία στη ΓΣΕΕ
    Η ηγεσία της ΓΣΣΕ και ο πρώην πρόεδρος της, Χρήστος Πολυζωγόπουλος, είχαν πιαστεί στα πράσα απ’ το ΣΔΟΕ για φοροδιαφυγή αλλά και ξέπλυμα μαύρου χρήματος, ύψους 500 εκατ. ευρώ, όπως καταγγέλλει ο πρόεδρος της Πρωτοβουλίας Πολιτών ΣΕΑ, Δημ. Γεωργακόπουλος! Τεράστιο το σκάνδαλο και δεν είναι φρέσκο.
    Απ’ τον Απρίλη του 2004 η αρμόδια ΔΟΥ έχει κοινοποιήσει στη ΓΣΣΕ, αποφάσεις προστίμων για λήψη εικονικών φορολογικών στοιχείων στις χρήσεις 2000, 2002 και 2003. Όλες οι παρατάξεις συμμετέχουν στην ΓΣΕΕ, περιλαμβανομένου του ΠΑΜΕ, γνωρίζουν την ρεμούλα.
    Κάποιες έχουν στη διάθεση τους ημερήσιες εφημερίδες, ραδιόφωνα και τηλεοπτικούς σταθμούς. Ακόμα και η μικρότερη πολιτικο-συνδικαλιστική ομαδούλα διαθέτει κάποια μέσα, λίγο πολύ, μαζικής επικοινωνίας. Ακούσατε όμως κανέναν, απ’ όλους αυτούς, να βγάλει άχνα για το σκάνδαλο στο οποίο εμπλέκεται το κορυφαίο συνδικαλιστικό όργανο της χώρας; Αγρό αγοράζουν.
    Η υπόθεση έχει παραπεμφθεί στη δικαιοσύνη απ’ τον Απρίλη του 2004. Έπαιξε μόνο σε μικρής, κυκλοφορίας εφημερίδες και περιορισμένης ακροαματικότητας κανάλια.
    Ακόμα και τώρα που το «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου (για λόγους και πολιτικές σκοπιμότητες του εκδότη του) ασχολήθηκε εκτενώς με την υπόθεση (στις 28 Μαΐου) και πληροφορίες για το σκάνδαλο μπήκαν σε τριακόσιες πενήντα χιλιάδες σπίτια, η Αριστερά κοιτάζει αλλού και σφυρίζει αδιάφορα. Πως πρέπει άραγε να ερμηνεύσουμε αυτή την στάση που την καθιστά συνένοχη; Δεν πρόκειται μόνο για την ΓΣΕΕ αλλά για ένα ολόκληρο κύκλωμα εταιριών μαϊμού που εμπορεύεται πλαστά τιμολόγια για κάθε λογής λήπτες, με αποτέλεσμα φοροκλοπή και υπεξαίρεση δημοσίου χρήματος, ύψους 750 εκατομμύριων ευρώ. Ποσό που ξεπερνά τρεις φορές το επίδομα θέρμανσης που αρνήθηκε το χειμώνα η κυβέρνηση στους χαμηλο-συνταξιούχους και δύο φορές το ΕΚΑΣ. Την ίδια στιγμή οι εργατοπατέρες χύνουν κροκοδείλια δάκρυα για τα «τιμημένα γηρατειά».

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση