Χρ. Ζώης (με νόημα): "Μόνο ο Καραμανλής μπορεί να συγκεντρώσει τους 180. Και περισσότερους..."

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ο (γνωστός) Ανωμερίτης έκανε διαγωνισμό 200 εκατ. ευρώ στον ΟΛΠ μόνο με ...μία εταιρεία!

«Με απείλησε ότι θα μου κόψει το πόδι με πριόνι!» Πού είχε πάει το προηγούμενο βράδυ ο Νικολόπουλος

 

23 Ιανουαρίου 2008

"Και επίσημα… Πρίγκιπας

....Καρνάβαλος της δημοσιογραφίας"
, .
"Η χθεσινή απίστευτη (και εξευτελιστική για το άτομό του) αναδίπλωση της αποκάλυψης του Κουκοδήμου από το Νίκο Χατζηνικολάου αναδεικνύει το Μάκη ως τον Πρίγκιπα Καρνάβαλο της δημοσιογραφίας. Για να τα πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά τους.
Ποιος είναι ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος; Ένας απλός δημοσιογράφος, ο οποίος ξεκίνησε ως «εκτελεστής συμβολαίων» για λογαριασμό του τότε διοικητή του ΙΚΑ κ. Σολωμού με σκοπό την εξόντωση μη αρεστών ιατρών. Από τότε μέχρι σήμερα κύλησε πολύ νερό στο αυλάκι. Ο «απλός» έγινε σταρ γιατί η σαπίλα δεν έχει τέλος σε αυτή τη χώρα.
Τι είδους εκπομπές κάνει; Εκπομπές της μισής ώρας. Σε κανένα σοβαρό κανάλι σε προηγμένη χώρα δεν θα τον άφηναν να κάνει αυτό το ευτελές πολύωρο show με προσκεκλημένους – θεατές της αυταρέσκειάς του. Το γνωστό μοτό είναι «και σε λίγο οι μεγάλες αποκαλύψεις…» για να τραβήξουμε κανένα 4ωρο και μετά να σερβιριστεί ο πατσάς που κερνάει τους άτυχους καλεσμένους του κατά τις 3 τα ξημερώματα, ενώ έχει ήδη χαθεί ο ύπνος από τα γερόντια (συνήθως) που κρατάνε ως τα ξημερώματα. Ενώ με το περιεχόμενο που έχει (αποκάλυψη ή μπαρούφες) θα μπορούσε (μόνος του) να το κάνει εκπομπή της μισής ώρας. Αλλά στην Ελλάδα δεν θέλουμε εκπομπές παρά μόνο show οχλαγωγίας όπου στο τέλος όλοι λένε «μπράβο ρε Μάκη» και κανένας δεν κατάλαβε τίποτα!
500.000 ευρώ μόνο; Είπε ο Πρίγκιπας Καρνάβαλος ότι έχει μόνο 500.000 ευρώ καταθέσεις. Μπράβο Μάκη! Είτε τα τρως είτε τα μοιράζεις στους συνεργάτες σου. Ή ακολουθείς την πεπατημένη του εξωτερικού. Γιατί αγαπητέ Μάκη τόσα βγάζεις σε ένα 6μηνο γι’ αυτό και δεν ζήτησες τα κέρδη από το Πρώτο Θέμα (όπως εσύ είπες).
Ήρωας; Βέβαια! Ο μεγάλος εκπρόσωπος του «Εγώ». Εγώ, η οικογένειά μου, το παιδί μου, η γυναίκα μου και συνεργάτης μου, εγώ, εγώ, εγώ. Είναι γνωστό της πάση ότι ο Μάκης άλλαξε μετά το γεροντοέρωτα με τη Κιμ. Γέλαγε και το παρδαλό κατσίκι σε όσες εκπομπές την είχε παρούσα, καθισμένη στο θρόνο της δίπλα στον «Πρίγκιπα Καρνάβαλο». Το κοριτσάκι δε φταίει σε τίποτα. Μία «συμβασιούχος» δημοσιογράφος ήταν που ακολούθησε την πεπαπιπωμένη οδό της εξασφάλισης (πες με και σεξουαλική παρενόχληση; μπαααα). Αλήθεια ποια η διαφορά μεταξύ Μάκη – Κιμ και Ζαχόπουλου – Τσέκου; Μα, φυσικά ότι ο Πρίγκηπας Καρνάβαλος κρατά τις υποσχέσεις του.
Και το σήμερα… Είναι ξεκάθαρο σε όλους ότι η αλαζονεία του Τριανταφυλλόπουλου τον οδήγησε στην εκμετάλλευση του θέματος Ζαχόπουλου για να προχωρήσει σε δικό του μαγαζί (χρηματοδοτούμενο από φίλους…). Φανταζόμαστε ότι όλοι θα λέγανε στο Μάκη «τι θέλεις εσύ με το Θέμο; Εσύ είναι ο πρώτος, ο μεγάλος, η κορυφή». Ο Μάκης την ψώνισε, κατά τη μαλλιαρότατη και με πρόσχημα το θέμα Ζαχόπουλου αποχωρεί από τη συνεργασία με το Θέμο. Θα πει κάποιος ότι λέμε ανοησίες. Μα, αν ήταν αλλιώς ο Πρίγκιπας Καρνάβαλος θα μιλούσε και λίγο για την υπόθεση Ζαχόπουλου. Δεν το κάνει παρά μόνο προσπαθεί να εξοντώσει τον «πρώην φίλο του» Θέμο.
Η προφητεία. Αυτή η υπόθεση θα είναι κόλαφος για το Μάκη. Έχει πει και έχει κάνει πολλά. Μαγνητοφωνεί φίλους και γνωστούς. Πουλάει και αγοράζει φιλίες και συνεργασίες. Και μετά από όσα έκανε και είπε για το Θέμο ποιος θα του έχει εμπιστοσύνη; Γιατί τα μαγαζιά τύπου «Πρώτο Θέμα» δε χτίζονται σαν τα μοναστήρια – για σωτηρία της ψυχής – αλλά είναι εργαλεία «πίεσης», η οποία κατεβάζει το χρήμα. Η προφητεία λοιπόν είναι ότι ο Πρίγκιπας Καρνάβαλος πολύ σύντομα θα απομονωθεί στο κάστρο της Εκάλης. Μόνος μαζί με την Κιμ και τα παιδιά του. Εκεί θα έχει όλο το χρόνο να σκεφθεί (και να μάθει) ότι η δημοσιογραφία είναι η αποκάλυψη της αλήθειας και όχι η βιτρίνα του εγκλήματος δίχως τιμωρία.
Υ.Γ. Μην τολμήσει κανείς να πει ότι είμαι «φίλος» του Θέμου. Ένας Έλληνας είμαι που θέλω επιτέλους αυτή η χώρα να τιμά και να εκτιμά τους άξιους και τους ικανούς. Γιατί πλέον μέσω του Press-gr αποδείχθηκε ότι η δημοσιογραφία του λαού είναι η απάντηση στη δημοσιογραφία της διαφθοράς.

Μ.Υ.
Δημοσίευση σχολίου