GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο χάρτης της Ζαχοπουλιάδας‏...

. Η υπόθεση Ζαχόπουλου έχει μία και μόνο ενδιαφέρουσα πτυχή: Την αποκάλυψη της εξουσίας που ηγείται του "επανιδρυθέντος" κράτους....

.
Η υπόθεση Ζαχόπουλου έχει μία και μόνο ενδιαφέρουσα πτυχή: Την αποκάλυψη της εξουσίας που ηγείται του "επανιδρυθέντος" κράτους. Μόνο που δεν πρόκειται για κράτος, αλλά για κρατίδιο της Αφρικής. Δεν έχει πολίτες, αλλά ιθαγενείς κάποιας φυλής. Δεν έχει πρωθυπουργό, αλλά αρχηγό φυλής.
Δεν έχει υπουργούς και στελέχη, αλλά τυχάρπαστους μάγους (που μπορούν να μετατρέψουν τα βότσαλα σε διαμάντια και τις νηπιαγωγούς σε χειρούργους) και τσιράκια του αρχηγού. Η εξουσία κατανέμεται με μοναδικό κριτήριο το πόσο κοντά βρίσκεται κανείς στον αρχηγό της φυλής. Η αρχηγία είναι κληρονομική. Ο αρχηγός δεν χρειάζεται άλλο προσόν εκτός από το να κουβαλάει το όνομα και να μπορεί να επιβληθεί στοιχειωδώς.
Παρουσιάζουμε τον χάρτη της υπόθεσης Ζαχόπουλου. Αποτυπώνονται τα γνωστά αλλά και λιγότερο γνωστά γεγονότα και οι σχέσεις κορυφής της μπλε φυλής που ορίζουν και ορίζονται από αυτά τα γεγονότα (Κάνετε κλικ επάνω στο χάρτη για να μεγαλώσει).
ap7

17 σχόλια

  1. Μίζες" της Siemens και στην Ελλάδα
    26/01/2008


    Ως την μεγαλύτερη υπόθεση διαφθοράς στην ιστορία των παγκόσμιων χρηματαγορών την χαρακτήρισε η Επιτροπή Ελέγχου του Αμερικανικού Χρηματιστηρίου
    "Mίζες" ύψους άνω των 100 εκατομμυρίων ευρώ διοχετεύτηκαν τα τελευταία 17 χρόνια στην Ελλάδα από τον όμιλο Siemens, σύμφωνα με την Καθημερινή της Κυριακής.

    Οι μάρτυρες που κατέθεσαν τόσο στον εισαγγελέα όσο και στο δικηγορικό γραφείο, υποστηρίζουν ότι οι μίζες από τα ταμεία τραπεζών στην Ελβετία ,την Κύπρο, το Μόναχο, το Λίχτενσταιν και την Αυστρία δεν διοχετεύτηκαν μόνο στον τομέα των επικοινωνιών αλλά και στα ολυμπιακά έργα.

    Πιο συγκεκριμένα, αποδέκτες των χρημάτων ήταν ελληνικά πολιτικά κόμματα, ιδιαίτερα την περίοδο πριν τις εκλογές του 2004, μέλη της διοίκησης και ορισμένοι από τους εργαζόμενους του ΟΤΕ, και αξιωματούχοι των ολυμπιακών υπουργείων.

    Στην υπόθεση φαίνεται να εμπλέκεται και ο πρώην διευθυντής των τηλεπικοινωνιών της Siemens Ελλάς, Πρόδρομος Μαυρίδης.

    Μέτοχοι της εταιρείας τον κατηγορούν ότι είναι ένας από αυτούς που κατηύθυναν χρήματα από τα μαύρα ταμεία σε προσωπικούς τους λογαριασμούς. Ο ίδιος πάντως απαντά ότι διακινούσε τα χρήματα μέσω προσωπικών του λογαριασμών.

    Πρόκειται για μια τεράστια υπόθεση επιχειρηματικής διαφθοράς που συνέβη σε δεκάδες χώρες, η οποία ερευνάται από την αμερικανική δικηγορική εταιρεία Ντεμπεβουάζ και την Εισαγγελία του Μονάχου.

    MHTSOTAKH,SIMITI ξερετε κατι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο μηχανισμός άλεσης έχει στηθεί. Μια ολόκληρη ζωή, αγώνας αρχών και αξιών, ρίπτεται βορά στην αρένα. Οικογένεια (σ.σ.: η λέξη είναι διαγραμμένη). Δεν μπόρεσαν να με σπιλώσουν πολιτικά. Δεν μου βρήκαν κάτι οικονομικά επιλήψιμο. Θέλησαν να με εξαφανίσουν ηθικά. Αρκεί ένα λάθος στην τέλεια κοινωνία μας να διαγράψει μια ζωή; Να σπιλώσει μια οικογένεια;

    Με τη βιολογική αυτοακύρωσή μου δίνοντας τέλος θέλω να καταγγείλω (σ.σ.: στο σημείο αυτό έχει διαγραφεί η φράση “θέλω να αφυπνίσω συνειδήσεις και πολίτες”) τη στημένη αθλιότητα. Να βάλω φρένο σε ασύδοτα φαινόμενα νεοφασισμού

    ζαχοπουλος

    ΜΑΚΗ
    ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΖΑΧΟ?
    "ΑΣΥΔΟΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΝΕΟΦΑΣΙΣΜΟΥ"
    ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΜΙΛΑΕΙ..?
    ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΑΣΥΔΟΤΟΣ..ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΣ
    ΕΚΒΙΑΣΤΗΣ-ΚΥΠΑΤΖΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα σχέδια «ιταλοποίησης» της Ελλάδας.....


    .........πρόκειται να καταποντισθούν για άλλη μια φορά.
    Η εκλογική νίκη της ΝΔ και η εσωκομματική επικράτηση του Παπανδρέου συνέτριψε τα εκ πρώτης όψεως βασικά σχέδια των αθέατων εξωθεσμικών και σκοτεινών κέντρων της πολιτικής μας ζωής, που δεν λογοδοτούν πουθενά και όποιος τολμήσει να ζητήσει κάποιο έλεγχο λοιδορείτε ως γραφικός από τα γνωστά καλοπληρωμένα γιουσουφάκια. Τα κέντρα αυτά που περνούσαν μια χαρά επί «Σημιτισμού», θορυβημένα από την αποτυχία τους στην επιβολή της «τηλεοπτικής δημοκρατίας» βρήκαν διέξοδο στην «κρίση», στη «θολούρα» και στην «απαξίωση» της πολιτικής και των πολιτικών.
    Με τη λήξη των χρυσοφόρων Ολυμπιακών Αγώνων, «ανακάλυψαν» κρίση παντού. Μέσα στην οικογένεια, στην κοινωνία, και μέσα στα κόμματα. Νόμιζες ότι μόνο τα ΜΜΕ δεν αντιμετωπίζουν την οποιαδήποτε κρίση, ενώ στην πραγματικότητα η «πραγματική κρίση βρίσκεται μέσα στον τρόπο λειτουργίας των ανεξέλεγκτων ΜΜΕ.
    Η παράταση παντού της κρίσης και η τηλεοπτική επικράτησή της (διαρκής ανάδειξη) και μάλιστα σε συνήθως σηριαλική(κατασκευασμένη) παρουσίαση, με την πονηρή υπόνοια ότι πάντα υπάρχει και κάτι που δεν το έχουν ακόμα παρουσιάσει, ενισχύει τα σχέδια κατακερματισμού του δικομματικού συστήματος και άρα τον έλεγχο της πολιτικής από το παρασκήνιο μέσω «φυτεμένων» νεοσχημάτων που θα είναι υπηρέτες των συμφερόντων και θα αποδυναμώνουν τα δύο μεγάλα κόμματα. Τα γιουσουφάκια της ενημέρωσης απέδωσαν γιατί να μην αποδώσουν και τα γιουσουφάκια της Βουλής στα προσωπικά οφέλη των παρακρατικών οικονομικών παράκεντρων; Η επιχείρηση όμως αποδίδει μόνο αν ισχύει το διαπλεκόμενο «σενάριο 89»:δηλαδή ξεκινά το σκάνδαλο το «Έθνος», παίρνει την «θεωρητική» σκυτάλη η «Ελευθεροτυπία», αποδεικνύουν τα «Νέα» και ξανά από την αρχή. Τώρα το σενάριο χάλασε γιατί στην αρένα υπάρχουν και νέοι τρελοπαίχτες που τρελαίνονται για εκατομμύρια, δεν υπολογίζουν τίποτα και δεν παίζουν στο ταμπλό της προκατασκευασμένης κρίσης αλλά παρουσιάζουν δικές τους πιθανές εκδοχές, οπότε ανατρέπεται το σκηνικό της «τηλεοπτικής δημοκρατίας» εκ των έσω και με εξοντωτικό αλληλοσπαραγμό. Το κοινό δέχεται εκπληκτικά χαστούκια κρίσεως που ρίχνουν φως στα άδυτα των «κατασκευασμένων κρίσεων». Το γνωστό club «νταβατζήδες 89» διέρχεται κρίση γιατί και αυτό υπόκειται στην φθορά των εξελίξεων. Η ιστορία επαναλαμβάνεται ως φάρσα. Οι εξελίξεις πάντα φέρνουν στο προσκήνιο νέους παίκτες περισσότερο επεκτατικούς και πράγματι αδηφάγους.
    Το σχέδιο διάσπασης των κομμάτων που οδηγεί σε αδύναμα-ελεγχόμενα κόμματα και «ιταλοποίησης» της ελληνικής πολιτικής που οδηγεί σε δυσλειτουργία της όποιας Κυβέρνησης, προκαλεί προς το παρόν ευφορία στους κόλπους των ισχυρών κέντρων. Οι εκλογές όμως θα αποδείξουν ότι θα ηττηθούν και πάλι γιατί απλούστατα εδώ «δεν είναι Ιταλία» και προπάντων η Ιταλία δεν περιτριγυρίζεται από ένα ρευστό βαλκανικό τοπίο που ανά πάσα στιγμή μπορεί να τινάξει τα πάντα στον αέρα. Ο παράγοντας «βαλκανοποίηση» είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της «ιταλοποίησης». Το σχέδιο μιας αποδυναμωμένης Ελλάδας αποσυντίθεται μέσα από το «σχέδιο» των ρευστών Βαλκανίων. Ο πολυκομματισμός έχει ήδη ηττηθεί γιατί είναι προφανές ότι μοναδικός σκοπός των σχεδιαστών του, είναι η επιβολή των συμφερόντων μιας κλειστής οικονομικής κάστας μέσω της αποδυναμωμένης κεντρικής πολιτικής σκηνής. Τα αποδυναμωμένα όμως κόμματα καταλήγουν να εμφανίζονται ως εχθρός των κοινωνικών συμφερόντων. Αυτό σημαίνει ότι απλούστατα τα «γνωστά-σκοτεινά» κέντρα την έχουν πατήσει εκ των προτέρων.
    2ξ2

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Τσέκου και το Πασόκ


    Κάτω τα χέρια από την Τσέκου! Μια απλή συμβασιούχα είναι πού επειδή την «πήδηξε» η εξουσία θέλησε να την εκδικηθεί.. Κάποια στιγμή έσκυψε η εργαζόμενη να πιάσει ένα έγγραφο και βρήκε την εξουσία μέσα της! Ούτε και εκβίαζε το Ζαχόπουλο μαζί με τους δικηγόρους του Πασόκ και νομικούς συμβούλους της ΓΕΣΕΕ (καμία πολιτική σχέση με το ΛΑΟΣ).. Απλώς έκαναν επισκέψεις στα κανάλια για να δουν τα αξιοθέατα όπως την Τρέμη και άλλους «εντεταλμένους» και κρατούσαν το υλικό παραμάσχαλα, το οποίο, όπως δήλωναν, θα ρίξει την κυβέρνηση Καραμανλή.. Εν ολίγοις έχουμε δηλαδή να κάνουμε με μια λαϊκή αγωνίστρια! Μια ηρωίδα του κινήματος! Μια γυναίκα σύμβολο!

    Ήδη οι γυναικείες οργανώσεις διαμαρτύρονται για την στυγνή σεξουαλική εκμετάλλευση της εργαζόμενης γυναίκας από τους γαλάζιους φαλλοκράτες με εντολή Καραμανλή.. Εντωμεταξύ στη Χαριλάου Τρικούπη ετοιμάζονται να υποστείλουν τον ήλιο του κινήματος και στη θέση του να αναρτήσουν φωτογραφία με το «πράμα» της Τσέκου! Και πολύ καλά θα κάνουν λέω εγώ.. Μπράβο σύντροφοι! Είναι πολύ συγκινητική η σκέψη σας.. Τα σύμβολα πρέπει να αναγνωρίζονται και να τιμώνται! Και επειδή τόσο ο αρχηγός όσο και το κόμμα εξακολουθούν να μην «τραβάνε» με τίποτα, γιατί λοιπόν να μην χρησιμοποιηθούν και άλλες μορφές αγώνα, πού είναι και δοκιμασμένες και σίγουρες, για να πάει και το κόμμα μπροστά αλλά και ο τόπος; Λίγες είναι εκείνες οι συναγωνίστριες πού έκαναν το «πράμα» τους σημαία και πήγαν μπροστά και πρόκοψαν; Και ξυπνάνε το πρωί βουτηγμένες μέσα στα «σοσιαλιστικά» οράματα, μέσα στα εκατομμύρια, μέσα στα κότερα και τις πισίνες;

    Αφήστε την Τσέκου λοιπόν και τους αγωνιστές εκβιαστές.. Άλλο είναι το μεγάλο ερώτημα πού διοχετεύει το Πασόκ διά των «εντεταλμένων» δημοσιογράφων του: Ποιος έδωσε το DVD στον Αδριανό; Αλλά επ αυτού ας απαντήσει καλύτερα διά της στήλης του στην «Ελευθεροτυπία» ο Γιάννης Τριάντης:

    «..Και τι θα γίνει, δηλαδή, αν ο κ. Ανδριανός αποκαλύψει το όνομα του δημοσιογράφου που ενεχείρισε το περιώνυμο DVD στο Μαξίμου; ..Τί-πο-τε. Θα κληθεί ο δημοσιογράφος από τον εισαγγελέα, θα ερωτηθεί πού βρήκε το DVD, θα πει ότι του το έστειλαν με το ταχυδρομείο και θα λήξει ως προς αυτό η υπόθεση. Λοιπόν;… Λένε κάποιοι ότι ενδεχομένως το Μαξίμου να «μαγείρεψε» το DVD, για να μη γίνουν γνωστά ορισμένα στοιχεία επιβαρυντικά για την κυβέρνηση και τον Καραμανλή. Παραβλέπουν, όμως, δύο πραγματάκια: εκείνοι που σερβίρισαν το DVD, προφανώς διαθέτουν το… κανονικό. Και δεν έχουν παρά να το θέσουν εκ νέου στην κυκλοφορία. Και, δεύτερον, αν «κόπηκαν» από το Μαξίμου αποκαλύψεις και καταγγελίες π.χ. για μίζες ή άλλες επιλήψιμες δοσοληψίες, γιατί να μην εμφανιστεί στο δικαστήριο η εγκαλούμενη και να επαναλάβει τους εν λόγω ισχυρισμούς; Τι έχει να χάσει, και τι να φοβηθεί, τώρα που βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο; Επομένως, όλος αυτός ο θόρυβος, στον οποίο πρωταγωνιστεί ανοήτως το ΠΑΣΟΚ, σχετικά με τον Ανδριανό και το DVD, αγγίζει δευτερεύουσες πτυχές του θέματος και όχι την καρδιά της υποθέσεως…»



    ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ...............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΒΟΥΡΚΟΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ...

    Ακριβά τανκς μας έφερε από τη Ρωσία, ο Καραμανλής, σύμφωνα με την «Πατσαβουροτυπία»!


    Η πατσαβούρα της «Ελευθεροτυπίας» βλέπει ότι είναι ακριβά τα τανκς που αγόρασε η κυβέρνηση από τη Ρωσία. Ταυτίζεται με τα αμερικανικά συμφέροντα και κόπτεται για το χρήμα που έχασε η συμμορία των μεγαλοεκδοτών-εκβιαστών. Προσβάλλονται οι διάφορες εταιρείες που συστεγάζονται στα κτίριά της, υπό την αθώα «προστασία» της. Απαιτούν επιστροφή στο καθεστώς Σημίτη με ανεξέλεγκτα εξοπλιστικά προγράμματα, με μαχητικά που θα πέφτουν από τα περιττά ηλεκτρονικά του Μπόμπολα, με πολυεθνικές μίζες και ανεξέλεγκτες αστρονομικές υπερκοστολογήσεις. Φανταστείτε ότι αυτά τα τανκς αγοράστηκαν χωρίς τη μεσολάβηση τρίτων αλλά με απευθείας διακρατικές συμφωνίες. Δηλαδή θίχτηκαν άμεσα τα συμφέροντα των εμπόρων όπλων που κρύβονται πίσω από τα μεγαλοεκδοτικά τζάκια και…… χρηματοδοτούν την καταγραφή κάθε ύποπτης περιπέτειας μεγαλοστελέχους της κυβέρνησης. Βάλανε οι παρακρατικοί νταβατζήδες την πατσαβούρα, να «φωνάξει». Τους πάτησε τον κάλο ο Καραμανλής. Χωρίς να μας πει πόσο κόστισαν ανάλογες αγορές από αμερικάνικα τραστ. Όλο το σήριαλ με το Ζαχόπουλο ήταν «κατασκευασμένο» από τα τζάκια των εκδοτών-εμπόρων όπλων για να «τιμωρήσουν» το θράσος του Καραμανλή. Η προσπάθεια αυτοκτονίας του Ζαχόπουλου, τους χάλασε τα σχέδια

    Φανταστείτε ότι αυτά τα τανκς αγοράστηκαν χωρίς τη μεσολάβηση τρίτων αλλά με απευθείας διακρατικές συμφωνίες. Δηλαδή θίχτηκαν άμεσα τα συμφέροντα των εμπόρων όπλων που κρύβονται πίσω από τα μεγαλοεκδοτικά τζάκια και…… χρηματοδοτούν την καταγραφή κάθε ύποπτης περιπέτειας μεγαλοστελέχους της κυβέρνησης.


    Βάλανε οι παρακρατικοί νταβατζήδες την πατσαβούρα, να «φωνάξει».

    Όλο το σήριαλ με το Ζαχόπουλο ήταν «κατασκευασμένο» από τα τζάκια των εκδοτών-εμπόρων όπλων για να «τιμωρήσουν» το θράσος του Καραμανλή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι Πραιτοριανοί της αυτοκρατορίας ουρλιάζουν σαν ύαινες εναντίον της κυβέρνησης. Αν παρακολουθήσει κανείς τα Μέσα Μαζικής Χειραγώγησης και Απάτης και ιδιαίτερα τους Αμερικανούς γενίτσαρους (τους μεγαλοδημοσιογάφους) θα διαπιστώσει αβίαστα ότι έχουν κηρύξει έναν ανελέητο πόλεμο κατά του Καραμανλή, με πρόσχημα τα σκάνδαλα, τη σήψη, τη διάβρωση, την «εξυγίανση». Το πιο σάπιο, διαβρωμένο, διαπλεκόμενο και κατευθυνόμενο κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας μας παραδίδει μαθήματα «δημοκρατίας», «εντιμότητας»



    Ο Καραμανλής τόλμησε να μπει στο μάτι της μαμάς-Αμερικής και των πανίσχυρων νταβατζήδων. Αλλοίωσε κατεστημένες νοοτροπίες των πανίσχυρων καναλαρχών μια και αυτοί κρύβονταν συνεχώς πίσω και από τους εξοπλισμούς. Πήρε το παιχνίδι πάνω του. Επανέφερε την εθνική αντίληψη για τις διεθνείς σχέσεις σε πλουραλιστική τροχιά. Πραγματοποιεί σχέδια ανεκπλήρωτα και του Κωνσταντίνου Καραμανλή και του Ανδρέα Παπανδρέου. Ο ρόλος του Προέδρου Παπούλια δεν είναι αμελητέος σε αυτή τη στροφή της εξωτερικής μας πολιτικής, σαφώς αντισημιτικής και αντιγεωργοπαπανδρεϊκής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η θλιβερή ανακοίνωση των δημοσιογράφων


    sofistis
    Tο όργανο δεοντολογίας της ΕΣΗΕΑ αποφάσισε να μαλώσει σκληρά και αμείλικτα τα παλιόπαιδα δημοσιογράφους πού αλληλοκατηγορούνται μεταξύ τους, πού βρίζονται και πού ηχογραφούν ο ένας τον άλλον.. Άσε δε το χειρότερο πού μερικοί πτύουν κιόλας επί του οδοστρώματος και σκαλίζουν τη μύτη τους διασύροντας τοιουτοτρόπως το σώμα των 4.500 δημοσιογράφων και πλήττουν καίρια το κύρος και την αξιοπιστία του δημοσιογραφικού επαγγέλματος..
    Αυτά βρήκε να πει το όργανον της δεοντολογίας.. Σε αυτά εντόπισε την βαθειά κρίση της ενημέρωσης και τη σαπίλα της σύγχρονης δημοσιογραφίας το όργανον.. Αλλά και τι άλλο μπορεί να πει το όργανον όταν ο ίδιος ο πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ κος Πάνος Σόμπολος νομιμοποιεί με την παρουσία του και τις υπηρεσίες του το ΜΕΓΚΑ σκάνδαλο των ΜΜΕ και δεν παραιτείται απ το κανάλι; Εν τέλει το ψάρι βρωμάει από ..τα όργανα!

    Εν ολίγοις δηλαδή λέει το όργανον διά μέσου αυτών πού δεν λέει: Με αυτά πού κάνετε παλιόπαιδα χάνετε την αξιοπιστία σας! Και χωρίς αξιοπιστία πώς θα συνεχίσετε το «λειτούργημα» σας; Να συνεχίσετε δηλαδή κοσμίως και με σοβαρότητα όχι να ενημερώνετε, αλλά να χρησιμοποιείτε την ενημέρωση.. Για να ελέγχετε δήθεν την εξουσία και εσείς να αποτελείτε την μόνη παντελώς ανεξέλεγκτη εξουσία.. Να την χρησιμοποιείτε αποκλειστικά για την κοινωνική σας αναρρίχηση και «επιτυχία», να εξυπηρετείτε μικρά και μεγάλα συμφέροντα, να εξαπατάτε την κοινή γνώμη, να μετατρέπετε τις ειδήσεις σε σώου και καθημερινά μονοθεματικά σενάρια σύγχυσης και αποπροσανατολισμού, να υποκαθιστάτε τους θεσμούς και να γίνεστε πολιτικοί, δάσκαλοι, εισαγγελείς και δικαστές, να ασκείτε παντός είδους εκβιασμούς, να ανεβοκατεβάζετε μικρές και μεγάλες εξουσίες, να πουλάτε τον ανθρώπινο πόνο και τη δυστυχία, να καταδικάζετε ότι δεν πουλάει στο περιθώριο και την ανυπαρξία, να εξοβελίζετε την δημιουργικότητα, την τέχνη και την πνευματικότητα και να γεμίζετε τα σπίτια του κόσμου με ποταμούς ασημαντότητας και σάχλας πού ξερνάτε απ τα τηλεπαράθυρα..

    Αλλά αυτά δεν τα ξέρει το όργανον και δεν τα άκουσε ποτέ! Νά πάρει μέτρα η ΕΣΗΕΑ για την βαθειά κρίση της δημοσιογραφίας; Αστεία πράγματα.. Και ας μην σπεύσει κανείς να διαμαρτυρηθεί ότι δεν είναι έτσι όλοι οι δημοσιογράφοι.. Στον ένα ή τον άλλο βαθμό, δεν έχει σημασία, έτσι είναι οι περισσότεροι! Οι κανόνες έχουν πια ανατραπεί. Οι εξαιρέσεις ορισμένων σπουδαίων δημοσιογράφων, ειδικότερα στον έντυπο λόγο, τονίζουν τον κανόνα της γενικής αθλιότητας της σύγχρονης δημοσιογραφίας στη χώρα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Λαμπράκης πίσω και πάνω από το κύκλωμα του εκβιασμού Ζαχόπουλου.


    «WaterGate των νταβατζήδων» η υπόθεση Ζαχόπουλου.
    Ο Λαμπράκης είναι ο πλέον κερδισμένος από το κύκλωμα του εκβιασμού που στήθηκε γύρω από το «ηθικό παράπτωμα» του Ζαχόπουλου. Αυτός βρίσκεται πίσω και από τις Vodafone υποκλοπές που δεν πήγαν και τόσο καλά. Τον τσάκωσαν νωρίς. Υπήρχε όμως και εφεδρικό σχέδιο, καλά οργανωμένο:παρακολουθήσεις με κάμερες, δημοσιογραφικά μαγνητοφωνάκια, φωτογραφήσεις και κάθε είδους στενό μαρκάρισμα ανθρώπων κοντά στον Καραμανλή. Κανονικά η υπόθεση αυτή, θα έπρεπε να βαφτιστεί:«WaterGate των νταβατζήδων». Γι’ αυτό και η οργανωμένη σεναριολογία ξαφνικά, ανασύνθεσης του πολιτικού σκηνικού με πολιορκητικό κριό το χοντροΒενιζέλο.
    Τα πάντα δείχνουν κύκλωμα εκβιαστών που ξέρει να κάνει καλά τη δουλειά του, στην υπηρεσία των νταβατζήδων και υποβοηθούμενο από υπόγειες και ανώμαλες διασυνδέσεις ακροδεξιών και πασοκικών παρακρατικών κέντρων. Στόχος και να τα παίρνουν και να ρίξουν τον Καραμανλή.
    Αρχίζει όμως να αποκαλύπτεται η επιβλητική παρουσία του συνήθως υπεράνω πάσης υποψίας, Χρηστάρα του Λαμπράκη. Εδώ κάποιος πάει για σεξ και απέξω τον καταγράφει ολόκληρο βαν. Ο ανακριτής είναι πεπεισμένος ότι η Εύη Τσέκου δεν δρούσε μόνη της. Μπλέκονται σοφέρ, δικηγόροι, εργατολόγοι, μεγαλοστελέχη, Δήμητρες και λοιπές πρακτορικές συνομοταξίες!
    Ο Λαμπράκης εκβίαζε πολύ καιρό τώρα το Ζαχόπουλο και ρουφούσε χρήμα του δημοσίου. 170 εκατομμύρια € ρούφηξε, εκβιάζοντας και πάλι δεν τον έφταναν. Ο πόλεμος μεταξύ των βαρόνων της ενημέρωσης προβλέπεται αδυσώπητος. Όσο για το βίντεο που η Τρέμη επιμένει ότι δεν το πήρε. Να κι αν το πήρε να κι αν δεν το πήρε. Ο Χρηστάρας το είχε ήδη. Ο μεγαλύτερος εκβιαστής στην ιστορία της Ελλάδας, πιάστηκε στα πράσσα, αλλά δεν πρέπει να το λέμε γιατί είναι "ο γέροντας του πολιτισμού μας". Όσο για τους εμπλεκόμενους θα δούμε μάλλον να προστατεύουν τον μέγα εκπολιτιστή. Τώρα ήρθε η ώρα και για το Πασόκ να γλιτώσει από αυτό το βραχνά. Αν και θεωρείται ότι άλλη μια φορά θα ταχθεί με τα συμφέροντα των νταβατζήδων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. O MEGA-λος ΕΚΒΙΑΣΤΗΣ

    Ο ΜΕΓΚΑ-λος ΥΠΟΚΟΣΜΟΣ

    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ..

    «Η μεγαλύτερη επιχείρηση μίζας"


    «Η μεγαλύτερη επιχείρηση μίζας, πιέσεων και εκβιασμών έχει στηθεί εδώ και χρόνια σε μεγάλη κυριακάτικη εφημερίδα. Σε άρθρα της, σε σχόλια, σε ρεπορτάζ, αναγνωρίζεις αμέσως το μήνυμα: « Δώστε μας προμήθεια , αλλιώς σας χαλάμε τη δουλειά». Φυλλομετρούσαμε χθες τις σελίδες , τα άρθρα και τους …υπαινιγμούς της μεγάλης εφημερίδας. Και καταγράψαμε άπειρους εκβιασμούς σε επιχειρηματίες «που δεν τα ακούμπησαν ακόμη», ύμνους σε μεγάλους προμηθευτές που υπέκυψαν και ενίσχυσαν τους ήδη φουσκωμένους τραπεζικούς λογαριασμούς των ηγητόρων της μεγάλης εφημερίδας και υπονοούμενα για άλλους επιχειρηματίες που δεν προσήλθαν να προσκυνήσουν εμπράκτως τον άπληστο δημοσιογραφικό παράγοντα! Έναν αδίστακτο άνθρωπο με σωρεία συμμετοχών σε επιχειρήσεις – εξεβίαζε την συμμετοχή του σε αυτές τις επιχειρήσεις – έναν άνθρωπο που επαίρεται ότι: «Ναι , ρε, έχω τραπεζικούς λογαριασμούς και στην Αγγλία και στην Αμερική και άμα θέλετε να σας δώσω και τους αριθμούς των λογαριασμών μου»!!!

    Αυτά έγραφε το «Αντι» σε παλαιότερο τεύχος του.
    η «μεγάλη κυριακάτικη εφημερίδα» δεν είναι το ΘΕΜΑ. Είναι το ΒΗΜΑ. Και ο «άπληστος δημοσιογραφικός παράγοντας», δεν είναι ούτε ο Θέμος, ούτε ο Μάκης. Είναι ο κ. Σταύρος Ψυχάρης.

    ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ
    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΙΖΑΣ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΓΥΡΩ
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΗ.

    ΟΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΕΗ
    ΕΧΟΥΝ ΧΩΣΗ ΔΙΣ ΜΑΥΡΑ ΣΕ ΕΚΔΟΤΕΣ
    ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ
    ΣΑΜΠΟΤΑΡΟΥΝ ΤΟ DEAL ME THN RWE.

    ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ ΟΛΕΣ
    ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ,ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΑΙ.

    ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΚΑ..
    ΜΕΡΙΚΟΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ "ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ"
    ΑΛΛΟΙ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΓΙΑ "ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ"
    ΑΛΛΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΘΑΡΑ ΥΠΕΡ
    ENDESA-MYTIΛΗΝΑΙΟΥ,ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ.
    ΑΛΛΟΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ.
    ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΚΑΙ Η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ.



    ΙΣΩΣ ΟΙ
    ENDESA ENEL EDISON
    KAI OI NTOΠΙΟΙ ΝΤΑΒΑΔΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
    ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΤΟ "ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ"
    ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ .
    ΘΕΩΡΟΥΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΓΙΑ
    ΤΗΝ ΥΠΟ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ
    ΔΕΗ-RWE.

    ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ
    ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΚΔΟΤΕΣ ΗΞΕΡΑΝ
    ΓΙΑ ΤΟ DVD.
    ΓΙΑΤΙ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΟΥΝ
    ΤΟΣΟ ΑΡΓΑ?
    ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ
    ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΕΗ.
    ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ..
    ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΑ ΜΙΖΑΡΙΣΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ ΤΩΝ
    "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ"...

    ΝΕΑ
    "Η ΔΕΗ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΒΡΩΜΙΚΑ"
    γιωργος φιντικακης
    χαρης καρανικας

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ
    ΔΕΗ "ΕΓΚΩΜΙΟ ΣΤΟΝ ΛΙΘΑΝΘΡΑΚΑ"
    μιχαλης καιταντζιδης


    ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ
    Ο ΛΙΘΑΝΘΡΑΚΑΣ
    ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ,ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΥ,ΚΟΠΕΛΟΥΖΟΥ
    ΚΤΛ

    ΚΑΙ ΤΩΝ ENDESA,ENEL,ENDISON

    EINAI OIKOΛΟΓΙΚΟΣ?
    Ο ΛΙΘΑΝΘΡΑΚΑΣ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ ΔΕΝ
    ΣΚΟΤΩΝΕΙ?

    ΠΟΣΑ ΜΑΥΡΑ ΠΗΡΑΤΕ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ
    ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ?

    26 Ιανουάριος 2008 5:43 πμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΕΛΤΕΧ- IΝΤΚΑ ζητούν διευκρινίσεις από ΔΕΗ για RWE


    της Μάρως Τσαντίλα

    Αίτημα προς τη ΔΕΗ φαίνεται να έχει αποστείλει σύμφωνα με πληροφορίες η εταιρία HE&D θυγατρική της Ελληνικής Τεχνοδομικής και της Intracom με το οποίο ζητά να της παράσχει περισσότερα στοιχεία για τη συνεργασία με την γερμανική εταιρία RWE.

    Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι παράλληλα η εταιρία ετοιμάζεται να προβεί και σε σειρά άλλων ενεργειών, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνεται και κατάθεση καταγγελίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση σχετικά με το αν υπάρχει παραβίαση της κοινοτικής νομοθεσίας από τη συμφωνία της ΔΕΗ με τη γερμανική εταιρία.
    euro2day.gr


    EINAI ΦΑΝΕΡΟ ΠΟΙΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ
    ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ DVD..
    EIΔΕΣ Η ΔΕΗ..
    ΠΑΡΑΓΕΙ ΡΕΥΜΑΤΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ
    ΠΑΡΑΓΕΙ DVD ΝΤΟΡΑΣ..
    ΘΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΓΙΑ
    ΤΗΝ ΔΕΗ..




    Αντιδρούν και ΕΛΤΕΧ – Intracom στη συμφωνία ΔΕΗ – RWE

    25/1/2008
    15:41


    Συνεχίζονται οι αντιδράσεις εναντίον της συμφωνίας που έχει συνάψει η ΔΕΗ με το γερμανικό όμιλο RWE στον τομέα της ενέργειας. Σύμφωνα με πληροφορίες την αντίδρασή τους στην εν λόγω συμφωνία πρόκειται να εκφράσουν σύντομα και επισήμως και οι όμιλοι της Ελληνικής Τεχνοδομικής και της Intracom οι οποίοι ως γνωστόν συνεργάζονται στον τομέα της ενέργειας μέσω της εταιρείας HE&D.

    Σε πρώτη φάση η αντίδραση θα εκφραστεί μέσω αιτήματος να δοθούν συγκεκριμένα στοιχεία για τη συνεργασία ΔΕΗ –RWE, χωρίς να αποκλείεται να υπάρξει άμεσα προσφυγή ακόμη και στην Ε.Ε.
    capital.gr


    ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ..ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ
    ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ
    ΔΕΗ-RWE.
    MΠΟΜΠΟΛΑΣ
    ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ
    ΚΟΠΕΛΟΥΖΟΣ
    ΚΟΚΚΑΛΗΣ
    ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ
    ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ..

    ΑΥΤΟ ΕΞΗΓΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ-ΕΚΒΙΑΣΜΟ
    ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ
    ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ
    ΤΟΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ..
    EINAI ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΚΩΣΤΑΚΗ..

    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ DVD ΚΩΣΤΑΚΗ..




    KΩΣΤΑΚΗ KARAMANLH
    ΜΗΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙΣ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ
    ΔΕΗ-RWE.
    EIΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΣ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ
    ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.
    ΘΑ ΦΥΓΕΙΣ ΝΥΧΤΑ.

    ΕΝΕL,EDISON,ENDESA
    ΚΑΙ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ..
    ΚΟΚΚΑΛΗΣ,ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ,ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ,
    ΚΟΠΕΛΟΥΖΟΣ,ΒΑΡΔΗΣ,ΚΤΛ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΧΘΕΣ ΕΙΔΑ ΕΝΑ ... ΟΝΕΙΡΟ ! ΚΑΙ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΠΟΛΥ ΛΟΓΙΚΟ!!!
    ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑ!!!
    1.Η 34ΧΡΟΝΗ ΜΑΜΙΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΓΕΝΙΚΟ....

    2.ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΧΑΛΑΕΙ Η ΦΑΣΗ ΚΙ ΑΥΤΗ ΓΚΑΖΩΜΕΝΗ ΠΑΕΙ ΣΕ MEGA-ΛΟ ΚΑΝΑΛΙ (ΚΙ ΑΛΛΟΥ) ΜΕ ΚΛΙΠΑΚΙ ΤΣΟΝΤΕ.

    3.ΤΟ MEGA-ΛΟ ΚΑΝΑΛΙ ΘΕΛΕΙ ΤΣΟΝΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ.ΑΡΝΕΙΤΑΙ (ΧΑΧΑ) ΝΑ ΔΕΙ ΤΟ ...ΥΛΙΚΟ ,ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΚΑΛΩΔΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΑΜΟΛΑΕΙ ΓΙΑ ΝΕΕΣ "ΠΙΤΕΣ" ΜΕ ...ΠΟΛΙΤΙΚΗ XΡΟΙΑ...(ΧΑΧΑΧΑ)

    4.Η "ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΜΕΝΗ" ΚΙ "ΑΔΙΚΗΜΕΝΗ" ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΜΕ ΤΟ polliticaly orrect ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ MEGA-ΛΟ ΚΑΝΑΛΙ ( ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ?)ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ.

    5.Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ
    Δ Η Μ Ο Σ Ι Ο Γ Ρ Α Φ Ο....

    6.ΚΑΝΕΙ ΑΛΜΑ (...MEGA-ΛΟΟΟΟΟ AΛΜΑ!!!) ΚΑΙ ΤΟ MEGA-ΛΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΓΥΡΙΣΤΗ.(ΔΕΝ ΞΕΡΩ,ΔΕΝ ΕΙΔΑ,
    ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ ΑΛΛΑ ΤΗ ΔΙΩΞΑΜΕ....ΚΛΠ)

    ΕΤΣΙ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΘΗΚΑΝ ΤΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΑΛΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΠΟΛΛΑ ΓΝΩΣΤΑ LΑΜΟΓΙΑ,ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.
    ΜΕ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΟΝΕΙΡΟ...ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ......ΣΥΝΤΟΜΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πακιστανοί, μυστικές υπηρεσίες και «Βρώμικο Θέμα».


    Σας θυμίζω την υπόθεση των Πακιστανών.
    Το "ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ" έδινε τις πληροφορίες μιας "ομάδας" της ΕΥΠ, που κατηγορούσε κάποιους πράκτορες, οι οποίοι στη συνέχεια κατονομάστηκαν από την ίδια εφημερίδα! Προφανώς, η ύπαρξη διόδου επικοινωνίας μεταξύ εφημερίδας και ΕΥΠ αποκαλύφθηκε και επιβεβαιώθηκε τότε. Η ύπαρξη παρακρατικών μηχανισμών επανακαθορίστηκε, αφού πλέον δεν χρειάζεσαι 45άρι (που είναι άραγε;), αλλά ένα ή περισσότερα ΜΜΕ για να εκβιάζεις και να στοχοποιείς. Θυμηθείτε τη στοχοποίηση Βουλγαράκη από το "ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ"...Μετά ακολούθησε τρομοκρατικό χτύπημα στο σπίτι του!!
    Το θέμα των Πακιστανών, όπως παρουσιαζόταν ήταν επικοινωνιακά ΑΣΤΟΧΟ. Η κοινή γνώμη δεχόταν ευχαρίστως τον έλεγχο των μεταναστών. Ιδιαίτερα αυτών που μπορεί να σχετίζονταν με τη διεθνή τρομοκρατία. Και ήταν απολύτως αποδεκτή η όποια μεθοδολογία, εάν είχες να κάνεις με πιθανούς τρομοκράτες. Κατά συνέπεια, η προβολή του θέματος αυτού δεν είχε καμία αποδοχή στην κοινή γνώμη. Γινόταν για άλλους λόγους: ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ και ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ. Τα μηνύματα ΣΑΦΗ: Έχουμε δύναμη. Ακόμα και η ΕΥΠ μπορεί να μας "εξυπηρετήσει". Γι' αυτό πρόσεχε Βουλγαράκη και κυρίως εσύ Καραμανλή που δείχνεις ότι δεν "μασάς". Τα μηνύματα ήταν ΑΜΕΣΑ: κανονικό ΦΑΚΕΛΩΜΑ. Για τον στοχοποιημένο πχ. Ρουσόπουλο εμφανίστηκαν ένα σωρό πληροφορίες, φωτογραφίες και στοιχεία της προσωπικής και οικογενειακής του ζωής. Πως άραγε μαθαίνουν τόσες πολλές ιδιωτικού χαρακτήρα πληροφορίες; Πώς ας πούμε έμαθαν ότι ο Ρουσόπουλος αγόρασε σπίτι; Από το μεσίτη, το δικηγόρο; το συμβολαιογράφο; Ποιοί είναι αυτοί και πως βρίσκουν αυτές τις πληροφορίες; Ποιές είναι οι "πηγές" τους; Δικαιολογούνται ότι κάνουν "ρεπορτάζ", αλλά δεν πείθουν κανένα. Προφανώς έχουν σχέση με το ΕΞΩΘΕΣΜΙΚΟ ΠΑΡΑΚΕΝΤΡΟ που σχετίζεται με όλα τα ΜΜΕ και παρέχει "πληροφορίες" για τους στοχοποιημένους. Θυμηθείτε την περίπτωση Τσιτουρίδη: Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα ΟΛΑ τα ΜΜΕ μετέδιδαν τις ίδιες πληροφορίες με λεπτομέρειες για τις οικογενειακές του σχέσεις. Ανέσυραν με μεγάλη ευκολία πληροφορίες για γεγονότα και σχέσεις της προηγούμενης δεκαετίας και έστησαν ΟΛΟΙ μαζί ένα σκηνικό για να παίξουν όλοι στο ίδιο θεατρικό έργο! Ποιός είναι ο ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ;
    Στην περίπτωση Μαγγίνα, φάνηκε ότι είχε "ψαχτεί" από παντού. Κάποιοι, κάπου συνέλεγαν πληροφορίες, συσκέπτονταν και οργάνωναν το χτύπημα. Στα δημοσιογραφικά τους γραφεία οργανώνουν ΠΡΟΓΡΑΦΕΣ. Συνεννοούνται και ακολουθούν την ΙΔΙΑ γραμμή. Ποιός είναι ο ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ;
    Ο Λιαρέλης σε κάποιο παράθυρο τόνισε με έμφαση ότι ο Ζαχόπουλος είχε ψαχτεί από παντού!
    "Η ΕΥΠ ΓΝΩΡΙΖΕ" λέει ο Θέμος και εμφανίζει έγγραφα και αποδεικτικά που του έχουν δοθεί από κάποιους εκεί μέσα που συμμετέχουν όπως φαίνεται στις παρακολουθήσεις και στη συλλογή στοιχείων για λογαριασμό του. Μετά, εμφανίζονται κάποιοι συνάδελφοί του (πχ. Μάνεσης), πρόθυμοι να συνεισφέρουν στην επικοινωνιακή μετάδοση της θέσης και έτσι γίνεται ΘΕΜΑ. Κάποιοι άλλοι από τα παράθυρα προσφέρουν το δικό τους "ρεπορτάζ", πχ Γεωργακόπουλος, Τσαρούχας, Βορίνας και με δήθεν αντιεξουσιαστική φρασεολογία προσφέρουν τη στήριξη.
    Το "τυχαίο γεγονός" της αυτοκτονίας Ζαχόπουλου μας θυμίζει έντονα το "τυχαίο γεγονός" της έκρηξης της βόμβας στα χέρια του Ξηρού.
    Φαίνεται, ότι το κουβάρι της αποκάλυψης αρχίζει να ξετυλίγεται...
    Θα αποκαλυφτεί άραγε ο ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ;

    insider

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο ΜΑΚΗΣ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ
    ΑΜΕΣΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΝ
    ΥΠΟΚΛΟΠΩΝ.

    ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΜΑΚΗΣ ΕΧΘΕΣ?

    ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΕΧΕΙ ΦΟΒΕΡΟ ΚΑΙ ΤΡΟΜΕΡΟ "ΡΕΠΟΡΤΑΖ" ΠΟΥ ΚΑΙΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΓΑΖΕΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ?

    ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΚΑΥΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΠ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΠΙΣΗΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΣΤΟ ΣΥΡΤΑΡΙ ΤΟΥ?

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙ?

    ΦΟΒΑΤΑΙ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΟΥΝ?

    ΑΛΛΑ, ΑΣΧΕΤΩΣ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΕΕΙ???

    ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΤΟΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ?

    ΜΑΚΗΣ
    Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΥΠΟΚΛΟΠΙΚΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ.
    Ο ΕΚΒΙΑΣΤΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ
    ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ.




    ΠΟΙΟΣ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟΥΣ
    ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ
    ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΚΛΟΠΩΝ?
    ΓΙΑΤΙ ΒΙΑΣΤΗΚΑΝ?
    ΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ?
    ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ
    ΤΟ ΥΠΟΚΛΟΠΙΚΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ?

    ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΥΠΟΚΛΟΠΩΝ
    ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ?
    ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΝΕ?


    ΜΑΚΗ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ "ΥΛΙΚΟ"
    ΝΑ "ΚΑΨΕΙΣ" ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ
    ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ?
    ΕΙΝΑΙ "ΑΠΟΡΡΗΤΟ"?
    ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΚΑΛΥΠΤΕΙ
    ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ-ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΤΗΣ
    ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ?

    ΚΡΑΤΟΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Όταν ο αντίπαλός σου είναι έτοιμος να πέσει και να συντριβεί , δεν κοιτάζεις να βρείς αντιπάλους και εχθρούς μέσα στο δικό σου στρατόπεδο .
    Άν ο Γιώργος Παπανδρέου πίστευε πραγματικά όλα όσα καταμαρτύρησε στον Βαγγέλη Βενιζέλο πριν την 11.11.07 θα έπρεπε να τον είχε διαγράψει πολύ καιρό πριν .
    Παρακολουθούμε στην Βουλή το ΣΥΡΙΖΑ και το ΛΑΟΣ να κάνουν επερωτήσεις για το Υπουργείο Πολιτισμού και να στριμώχνουν την κυβέρνηση .
    Ο Γιώργος Παπανδρέου είναι εξαφανισμένος .
    Είναι πλέον προφανές ότι του αρκεί να είναι άρχων στην Χαριλάου Τρικούπη 50 και να παίρνει τις επιδοτήσεις του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης .
    Ας προσέξει όμως διότι σύντομα την θέση του δεύτερου κόμματος μπορεί να την πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ . Επανάληψη του 1958 είναι προ των πυλών .
    Πρίν μισό αιώνα στην τότε αξιωματική αντιπολίτευση ήταν ο Σοφοκλής Βενιζέλος που ο Γέρος της Δημοκρατίας τον είχε αποκαλέσει ‘’ανάξιο υιό , ενδόξου πατρός ‘’.

    Ένας παλιός Φιλελεύθερος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κανένας καλός ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
    Αμ Σάββατο βράδυ ποιός φυσιολογικός θα ασχοληθεί μαζί σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Opa re file!

    Eixes den eixes exoses kai tin Natasa stin ypothesi???

    Ti se zorise esena diladi?

    Poy o kostakis tin gnorise apo ton zaxopoylo 'h poy spoydase iatriki?

    Diladi gia neo pas na mas to peis oti opios exei lefta konomaei ptyxeio (me polloys kai diaforoys tropoys)?

    'H mipos pas na dikseis oti epi pasok den ginontoysan ayta?

    eisai kai gavros gmt soy:(

    filika,
    o Aneprokopos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Η Τσέκου και το Πασόκ


    Κάτω τα χέρια από την Τσέκου! Μια απλή συμβασιούχα είναι πού επειδή την «πήδηξε» η εξουσία θέλησε να την εκδικηθεί.. Κάποια στιγμή έσκυψε η εργαζόμενη να πιάσει ένα έγγραφο και βρήκε την εξουσία μέσα της! Ούτε και εκβίαζε το Ζαχόπουλο μαζί με τους δικηγόρους του Πασόκ και νομικούς συμβούλους της ΓΕΣΕΕ (καμία πολιτική σχέση με το ΛΑΟΣ).. Απλώς έκαναν επισκέψεις στα κανάλια για να δουν τα αξιοθέατα όπως την Τρέμη και άλλους «εντεταλμένους» και κρατούσαν το υλικό παραμάσχαλα, το οποίο, όπως δήλωναν, θα ρίξει την κυβέρνηση Καραμανλή.. Εν ολίγοις έχουμε δηλαδή να κάνουμε με μια λαϊκή αγωνίστρια! Μια ηρωίδα του κινήματος! Μια γυναίκα σύμβολο!

    Ήδη οι γυναικείες οργανώσεις διαμαρτύρονται για την στυγνή σεξουαλική εκμετάλλευση της εργαζόμενης γυναίκας από τους γαλάζιους φαλλοκράτες με εντολή Καραμανλή.. Εντωμεταξύ στη Χαριλάου Τρικούπη ετοιμάζονται να υποστείλουν τον ήλιο του κινήματος και στη θέση του να αναρτήσουν φωτογραφία με το «πράμα» της Τσέκου! Και πολύ καλά θα κάνουν λέω εγώ.. Μπράβο σύντροφοι! Είναι πολύ συγκινητική η σκέψη σας.. Τα σύμβολα πρέπει να αναγνωρίζονται και να τιμώνται! Και επειδή τόσο ο αρχηγός όσο και το κόμμα εξακολουθούν να μην «τραβάνε» με τίποτα, γιατί λοιπόν να μην χρησιμοποιηθούν και άλλες μορφές αγώνα, πού είναι και δοκιμασμένες και σίγουρες, για να πάει και το κόμμα μπροστά αλλά και ο τόπος; Λίγες είναι εκείνες οι συναγωνίστριες πού έκαναν το «πράμα» τους σημαία και πήγαν μπροστά και πρόκοψαν; Και ξυπνάνε το πρωί βουτηγμένες μέσα στα «σοσιαλιστικά» οράματα, μέσα στα εκατομμύρια, μέσα στα κότερα και τις πισίνες;

    Αφήστε την Τσέκου λοιπόν και τους αγωνιστές εκβιαστές.. Άλλο είναι το μεγάλο ερώτημα πού διοχετεύει το Πασόκ διά των «εντεταλμένων» δημοσιογράφων του: Ποιος έδωσε το DVD στον Αδριανό; Αλλά επ αυτού ας απαντήσει καλύτερα διά της στήλης του στην «Ελευθεροτυπία» ο Γιάννης Τριάντης:

    «..Και τι θα γίνει, δηλαδή, αν ο κ. Ανδριανός αποκαλύψει το όνομα του δημοσιογράφου που ενεχείρισε το περιώνυμο DVD στο Μαξίμου; ..Τί-πο-τε. Θα κληθεί ο δημοσιογράφος από τον εισαγγελέα, θα ερωτηθεί πού βρήκε το DVD, θα πει ότι του το έστειλαν με το ταχυδρομείο και θα λήξει ως προς αυτό η υπόθεση. Λοιπόν;… Λένε κάποιοι ότι ενδεχομένως το Μαξίμου να «μαγείρεψε» το DVD, για να μη γίνουν γνωστά ορισμένα στοιχεία επιβαρυντικά για την κυβέρνηση και τον Καραμανλή. Παραβλέπουν, όμως, δύο πραγματάκια: εκείνοι που σερβίρισαν το DVD, προφανώς διαθέτουν το… κανονικό. Και δεν έχουν παρά να το θέσουν εκ νέου στην κυκλοφορία. Και, δεύτερον, αν «κόπηκαν» από το Μαξίμου αποκαλύψεις και καταγγελίες π.χ. για μίζες ή άλλες επιλήψιμες δοσοληψίες, γιατί να μην εμφανιστεί στο δικαστήριο η εγκαλούμενη και να επαναλάβει τους εν λόγω ισχυρισμούς; Τι έχει να χάσει, και τι να φοβηθεί, τώρα που βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο; Επομένως, όλος αυτός ο θόρυβος, στον οποίο πρωταγωνιστεί ανοήτως το ΠΑΣΟΚ, σχετικά με τον Ανδριανό και το DVD, αγγίζει δευτερεύουσες πτυχές του θέματος και όχι την καρδιά της υποθέσεως…»

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση