GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΜΕΓΑΛΑ κόλπα στο υπουργείο Παιδείας...

. Μέσα στη Ζαχοπουλιάδα και τη Θεμακοπουλιάδα , πέρασε απαρατήρητο αυτό που γράψατε στο http://press-gr.blogspot.com/2007/12/blog-post_51.ht...

.
Μέσα στη Ζαχοπουλιάδα και τη Θεμακοπουλιάδα, πέρασε απαρατήρητο αυτό που γράψατε στο http://press-gr.blogspot.com/2007/12/blog-post_51.html ότι «ο Στυλιανιδης και η παρεα του ετοιμαζονται για το μεγαλο φαγοποτι». Ο Στυλιανίδης έβαλε προϊστάμενο της Ειδικής Υπηρεσίας Εφαρμογής Προγραμμάτων ΚΠΣ ΥΠΕΠΘ (http://www.eye-ypepth.gr/) τον υπάλληλο του ΕΑΙΤΥ (παραεταιρεία «ακαδημαϊκών» από την Πάτρα) κ. Κομνηνό!!! Δηλ. η ΕΥΕ Προγραμμάτων ΚΠΣ ΥΠΕΠΘ που παίζει ρόλο διαχειριστικής αρχής και μοιράζει έργα έχει προϊστάμενο έναν υπάλληλο ενός από τους τελικούς δικαιούχους!!! Κάτι που είναι ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΑ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟ!
Έτσι η παραεταιρεία «ακαδημαϊκών» από την Πάτρα θα φάει με διπλές μασέλες. Για παράδειγμα, το ΕΑΙΤΥ τρώει καλά από έργα που παίρνει με ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ από την ΕΥΕ Π-ΚΠΣ ΥΠΕΠΘ, όπως: «Επιμόρφωση Εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σε βασικές δεξιότητες των τεχνολογιών πληροφορίας & επικοινωνιών (ΤΠΕ) στην εκπαίδευση» συνολικού ύψους 40.000.000ΕΥΡΩ (http://www.eye-ypepth.gr/epimorfosi/index.php? m=350&p=288 και http://epimorfosi.cti.gr) και «Επαγγελματικό Λογισμικό στην ΤΕΕ: επιμόρφωση και εφαρμογή» 20.000.000ΕΥΡΩ (http://www.eye-ypepth.gr/erga/ekp_yliko_tee.htm και http://iasonas.cti.gr)
Ψάξτε κι άλλο ένα θέμα με την ΕΥΕ ΚΠΣ ΥΠΕΠΘ. Ενώ υπάρχει η Α.Ε. Μονάδα Οργάνωσης της Διαχείρισης του ΚΠΣ που αναλαμβάνει (http://www.mou.gr/index.asp?a_id=117) την Οργάνωση και στελέχωση των Ειδικών Υπηρεσιών του ΚΠΣ, την Εκπαίδευση στελεχών των Ειδικών Υπηρεσιών και των Τελικών Δικαιούχων, τη Συμβουλευτική, διαχειριστική και τεχνική υποστήριξη των Τελικών Δικαιούχων, την Ανάπτυξη συστημάτων και ειδικών εργαλείων για την οργάνωση της διαχείρισης του ΚΠΣ και μεταφορά τεχνογνωσίας και τη Στέγαση των Ειδικών Υπηρεσιών και τον εξοπλισμό τους με την απαραίτητη υλικοτεχνική υποδομή και πληροφοριακά συστήματα, βγήκε έργο με τίτλο «Τεχνικός Σύμβουλος για την Υποστήριξη της Ειδικής Υπηρεσίας Εφαρμογής Προγραμμάτων ΚΠΣ του ΥΠΕΠΘ ως Τελικού Δικαιούχου Εργων του ΕΠΕΑΕΚ»!!!
Το έργο το κέρδισε η Ένωση των εταιρειών 1) "ΡLΑΝΕΤ Α.Ε. Παροχής Συμβουλευτικών Υπηρεσιών - 2) ΕΨΙΛΟΝ 2000 ΕΠΕ Σύμβουλοι Ανάπτυξης και Διαχείρισης" και ανέλαβε την 1. Επιστημονική υποστήριξη της ΕΥΕ, 2. Τεχνική υποστήριξη της ΕΥΕ, 3. Διαχειριστική υποστήριξη της ΕΥΕ έναντι 1.260.363ΕΥΡΩ!!!(http://dgmarket.kapatel.gr/eproc/np-notice.do?noticeId=1633552). Και παρά το ότι για το 2007 εγκρίθηκαν ήδη πιστώσεις 659.637ΕΥΡΩ(http://www.epeaek.gr/epeaek/sitecontent/Stoix_Site_SAE_YPEPTH_25_9_07.xls), δεν έχει γίνει σχεδόν τίποτα!!! Το έργο τελειώνει στις 31/10/2008.
Ψάξτε και το έργο «Τεχνικός Σύμβουλος σε θέματα Πληροφορικής για τις ανάγκες της Ειδικής Υπηρεσίας Εφαρμογής Προγραμμάτων ΚΠΣ του ΥΠΕΠΘ» προϋπολογισμού 150.000ΕΥΡΩ!! Θα βρείτε κι εκεί ενδιαφέροντα πράγματα.
Μπράβο σου κ. Στυλιανίδη! Να τον χαίρεσαι εξυγιαντή Καραμανλή που λες ότι «Δεν καλύπτουμε τίποτε. Δεν φοβούμαστε τίποτε».
Κ.Ε.

6 σχόλια

  1. ΝΑΤΑΣΑ ΠΑΖΑΪΤΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

    Ένα χαριτωμένο, καλό, χαμογελαστό και ήσυχο κορίτσι που είχε καταφέρει να πάει να σπουδάσει νηπιαγωγός παίρνοντας το πτυχίο της το 1988 και κατά πάσα πιθανότητα , θα ήταν μάλλον επιτυχημένη στη δουλειά της.
    Όμως γνώρισε τον ανιψιό ενός τέως πρωθυπουργού και προέδρου της Δημοκρατίας, πολύ καλό παιδί, καλό γαμπρό και με πολύ καλή όρεξη, γνωστό σε όλα τα φαγάδικα από την Θεσσαλονίκη μέχρι τον Μπαϊρακτάρη στο Μοναστηράκι.
    Ο ανιψιός αυτός εκλέχτηκε αρχηγός στο κόμμα του θείου του εξ αιτίας της ευτυχούς συγκυρίας να είναι μεν ανιψιός αλλά να μην τον λένε Λιάπη.

    Βέβαια στην Ελλάδα άμα έχεις το όνομα αποκτάς και την χάρη και ας μην έχεις μέχρι τότε διευθύνει ούτε περίπτερο, όπως κακεντρεχώς είχε πει ένας αντίπαλος του που προφανώς τον ζήλευε γιατί ήταν κομψότερος από αυτόν, αν και ένας άλλος γκαντέμης τέως πρωθυπουργός θεωρούσε ότι τουλάχιστον υφυπουργός θα μπορούσε να γίνει αλλά όχι βέβαια στην δικιά του κυβέρνηση .

    Μετά τον δεσμό της λοιπόν με τον ανιψιό που κατέληξε ευτυχώς σε γάμο το 1998, η νηπιαγωγός μας σκέφτηκε τον ίδιο χρόνο ότι μια πρωθυπουργική σύζυγος είναι πιο σικ να είναι γιατρός.
    Έτσι κοντά στην ηλικία της Τσέκου ,οι κακές γλώσσες στο διαδίκτυο λένε ότι γεννήθηκε στις 14 Απριλίου 1966, αλλά δεν παίρνω όρκο ότι είναι σωστή αυτή η ημερομηνία γιατί στο βιογραφικό της δεν αναφέρεται αιδημόνως ημερομηνία γέννησης , γράφτηκε στην Ιατρική.

    Βέβαια επειδή η Ιατρική είναι 6 χρόνια όταν την ξεκινάς στα 32 και μετά πρέπει να κάνεις και ένα χρόνο αγροτικό και άλλα 5-6 χρόνια ειδικότητα και εάν θέλεις και να γίνεις και διδάκτορας θέλεις άλλα 3 χρόνια και μετά άντε και καμιά μετεκπαίδευση και όλα αυτά χωρίς καμιά καθυστέρηση, κινδύνευε να φτάσει σε ηλικία συντάξεως πριν να προλάβει να την εξασκήσει οπότε τι νόημα θα είχε τόσος κόπος;
    Όμως επειδή το κορίτσι μας έχει ικανότητες σούπεργκερλ αποφάσισε κατά την διάρκεια των σπουδών στην Ιατρική να τα κάνει όλα.
    Να γίνει μητέρα διδύμων το 2003, να κάνει μετεκπαίδευση στις ΗΠΑ στο Tufts της Βοστόνης, να ιδρύσει και να εκλεγεί πρόεδρος της μη κερδοσκοπικής εταιρίας "Ανέμη", να συνοδεύει τον πρωθυπουργό στις επίσημες εκδηλώσεις στην Αθήνα και το εξωτερικό σπουδάζοντας συγχρόνως στην Θεσσαλονίκη ,να περάσει στην τελευταία εξεταστική του 2/2004, μεσούσης της προεκλογικής περιόδου 14 μαθήματα μαζί (οι κακές γλώσσες λένε ότι στις προφορικές εξετάσεις, έμπαινε μόνη της στο γραφείο των καθηγητών, όταν οι άλλοι έμπαιναν 5-5 , αλλά εγώ δεν τις πιστεύω γιατί είναι γνωστό ότι οι καθηγητές μας είναι βράχοι ηθικής χωρίς να κάνουν διακρίσεις στα πρόσωπα της εξουσίας ), αλλά πάνω από όλα να ασχοληθεί και με την πειραματική έρευνα και να μελετήσει την επίδραση της υποξαιμικής-ισχαιμικής εγκεφαλοπάθειας στις γνωσιακές λειτουργίες και τη νευρολογική ανάπτυξη των παιδιών της προσχολικής ηλικίας για να εκπονήσει διδακτορική διατριβή.
    Και όχι μόνο αυτό.

    Το πανάξιο αυτό κορίτσι κατάφερε κάτι που δεν έχει ξαναγίνει στην Ελλάδα (για την Ζιμπάμπουε δεν παίρνω όρκο).
    Έγινε διδάκτωρ το 2002 πριν να πάρει το πτυχίο του τμήματος που σπούδαζε που το πήρε το 2004!!
    Όμως οι άξιοι άνθρωποι ξέρουν και να ανταμείβουν αυτούς που τους βοήθησαν στην ζωή τους και στη διατριβή τους . Και το κορίτσι μας αυτό έκανε!

    Η καθηγήτρια της Ιατρικής κ.Ολυμπία Γκίμπα –Τζιαμπίρη που πέρασε την διατριβή έγινε πρόεδρος του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών.
    Με την αξία του ο γιός της Άρης Τζιαμπίρης υπέγραψε, μέσω της εταιρείας του που έχει μετοχικό κεφάλαιο το ιλιγγιώδες ποσό των 600 ευρώ, συμβόλαιο 576000 Ευρώ με τον ΟΠΑΠ και με μηνιαία αμοιβή 24000 ευρώ,ο Λουκάς Ανανίκας έγινε Γενικός Γραμματέας στο υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης και ο Χρήστος Ζαχόπουλος που ως φιλόλογος της στο Λύκειο της χτένισε την διατριβή, Γενικός Γραμματέας στο Υπουργείο του άντρα της .

    Και από εδώ αρχίζει το ζουμί της ιστορίας.
    Ο Χρήστος Ζαχόπουλος φιλόλογος Μέσης Εκπαίδευσης είναι άνθρωπος που έχει τον πολιτισμό στο αίμα του. Αυτό φαίνεται άλλωστε και από τους πνευματικούς ανθρώπους με τους οποίους είναι φίλος.

    Ποίος θα ήταν καλύτερος για το Μουσείο Κινηματογράφου στην Θεσσαλονίκη και για Ευρωβουλευτής από τον φίλο του τον συγγραφέα και σκηνοθέτη τον επονομαζόμενο και «Βασιλιά της βιντεοκασέτας» Γιώργο Μυλωνά;

    Οι ταινίες του ,που με σεμνότητα δεν αναφέρονται στο βιογραφικό του, όπως ο βιασμός μιας μοναχής, ο παρθενοκυνηγός ,η γκομενάρα από το Μέτσοβο, ο παρθενοφάγος ,Τζακ ο καβαλάρης κτλ που σήμερα τις λοιδορούν οι άσχετοι, σε 30 χρόνια θα παίζονται στο Γκαγκάριν σε φεστιβάλ όπως παίζονται σήμερα οι ταινίες του Γκουσγκούνη και της Τίνας Σπάθη που επιμόρφωσαν τα νεανικά μας χρόνια.
    Εδώ ολόκληρος σκηνοθέτης σαν τον Τιμ Μπάρτον γύρισε ταινία για τον χειρότερο σκηνοθέτη του κόσμου τον Εντ Γούντ για τον Μυλωνά δεν θα υπάρξει αύριο ένας νέος Αγγελόπουλος να εξυμνήσει το έργο του;

    Έτσι λοιπόν ο αγνός φιλόλογος από την Θεσσαλονίκη βρέθηκε γενικός δερβέναγας σε ένα υπουργείο που κόντευε να σκάσει από τον πολιτισμό όπως τα κουστούμια τα δικά του και του υπουργού του από τα παραπανίσια κιλά.

    Εκεί λοιπόν ο μέχρι τότε σεμνός και ταπεινός, σαν το κόμμα του γραμματέας, απέκτησε γραμματέα την 34χρονη κατά την ΤV ,ή την Τσέκου κατά τις εφημερίδες.
    Από την άλλη μεριά η νεαρά που είχε μπει με πολύ διάβασμα πρώτη στη σχολή της , είχε πλέον διαπιστώσει, με μια μικρή βέβαια παραλλαγή, ότι δυστυχώς σε αυτή την ζωή όπως λέει και η παροιμία για τους ψαράδες –άμα δεν βρέξεις κώλο ψάρι δεν πιάνεις .

    Οπότε ορθώς σκεπτομένη σκέφτηκε ότι μόνο οριζοντίως θα διοριστεί.

    Και βέβαια επειδή ο υπουργός έτσι και αλλιώς δεν είχε πατήσει ποτέ το πόδι του στο υπουργείο του ώστε να του την πέσει, βρήκε ότι μπορούσε να σαγηνεύσει τον γενικό γραμματέα που τον θεωρούσε και γοητευτικό άνδρα, γιατί της θύμιζε τον ήρωα των παιδικών της χρόνων ,τον Πάντσο Βίλλα.

    Από κει και πέρα τι θέλατε να κάνει ένας μεσήλικας φιλόλογος λάτρης των ταινιών του φίλου του όπως ο παρθενοκυνηγός ή ο παρθενοφάγος;
    Η γκομενάρα όμως που δεν ήταν από το Μέτσοβο αλλά από τους Δελφούς, εκεί που θαύμαζε τον εαυτό του στον καθρέπτη λέγοντας της ενθουσιασμένος που είχε αποκτήσει γκόμενα -«Κοίτα κορμάρα που στηρίζει τον Καραμανλή» άρχισε να πιέζει για διορισμό.

    Εκεί όμως άρχισαν και τα δύσ-κωλα.
    Είπαμε να παραβλέψουμε ολίγον το σκέλος οικογένεια από το τρίπτυχο Πατρίς-Θρησκεία-Οικογένεια που αποτελεί και ιδεολογικό φάρο της παράταξης, αλλά το Πατρίς πώς να το παραβλέψουμε;
    Πως θα πάει μπροστά η Πατρίς αν διορίζουμε όποιον πηδάμε ενώ χιλιάδες γαλάζια παιδιά, άριστοι στο να δίνουν συνεντεύξεις περιμένουν μαζί με τον υπουργό τους το ρουσφέτι τους ;

    Στην ανάγκη λοιπόν ο φίλος φαίνεται.
    Ο σκηνοθέτης μας γνωρίζοντας σαν γνήσιο κομματόσκυλο όλους τους παρατρεχάμενους που είχε διορίσει το κόμμα, ξαμολήθηκε με την αρχαιολόγο μας αλα μπρατσέτα να δούν τους Προέδρους από τον Οργανισμό που είναι για την αντιμετώπιση των λοιμώξεων μέχρι τον Οργανισμό για την Ολυμπιακή αξιοποίηση.
    Φαίνεται ότι και οι δύο αυτοί Οργανισμοί δεν είχαν πουθενά αρχαία για να κτίσουν επάνω , οπότε ούτε τον Ζαχόπουλο είχαν ανάγκη για να τον εξυπηρετήσουν ,ούτε αρχαιολόγο χρειαζόντουσαν για να φροντίσει για τις λοιμώξεις, αν και τα Ολυμπιακά ακίνητα όπως έχουν καταντήσει έχουν αποκτήσει αρχαιολογική αξία.
    Στο σημείο αυτό η αρχαιολόγος αρχίζει να καταλαβαίνει πως ότι και να της υπόσχεται ο σκηνοθέτης δεν είναι τίποτα άλλο παρά σαν την κλασσική του ταινία «πράσινα ,μπλέ και κόκκινα καρύδια» και ότι πλέον τα πράγματα έχουν φτάσει να είναι σαν την άλλη του ιστορική ταινία «εδώ και τώρα αγγούρια»

    Έχοντας επηρεαστεί από την θητεία της σε ένα καλλιτεχνικό υπουργείο η 34χρονη είχε σκεφτεί ότι αν δεν διοριστεί μπορεί να το ρίξει στην σκηνοθεσία επηρεασμένη προφανώς από τις δημιουργίες του Μυλωνά. Έτσι φαίνεται ότι είχε τραβήξει σκηνές με τον γραμματέα που ούτε η ιταλίδα βουλευτής Τσιτσιολίνα δεν είχε στην φιλμογραφία της.

    Σκεφτείτε λοιπόν θα είχαν γίνει όλα αυτά αν η Νατάσα δεν είχε βάλει σκοπό να γίνει διδάκτωρ, ο Ζαχόπουλος να της διορθώσει το κείμενο, να γίνει έτσι κολλητός της με αποτέλεσμα να γίνει γραμματέας και να γνωρίσει την συμβασιούχο 34χρονη;
    Αν δεν είχαν γίνει όλα αυτά θα είχε μείνει στην Θεσσαλονίκη και θα ασχολιόταν απλά με την σύζυγο,με την ΔΑΚΕ και τα συνδικαλιστικά της ΕΛΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφού όλοι τα αρπάζουν από παντού...Ας τα αρπάξουμε και εμείς!!!

    Ρίξτε μια ματιά φίλοι μου, αξίζει…Γιατί στις δύσκολες εποχές που ζούμε λεφτά δύσκολα βγάζεις με παραδοσιακούς τρόπους!!!

    Για στοίχημα με μεγάλα κέρδη ρίξτε μια ματιά σε αυτό το blog!!!

    otherbet.blogspot.com
    imj

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. O MEGA-λος ΕΚΒΙΑΣΤΗΣ

    Ο ΜΕΓΚΑ-λος ΥΠΟΚΟΣΜΟΣ

    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ..

    «Η μεγαλύτερη επιχείρηση μίζας"


    «Η μεγαλύτερη επιχείρηση μίζας, πιέσεων και εκβιασμών έχει στηθεί εδώ και χρόνια σε μεγάλη κυριακάτικη εφημερίδα. Σε άρθρα της, σε σχόλια, σε ρεπορτάζ, αναγνωρίζεις αμέσως το μήνυμα: « Δώστε μας προμήθεια , αλλιώς σας χαλάμε τη δουλειά». Φυλλομετρούσαμε χθες τις σελίδες , τα άρθρα και τους …υπαινιγμούς της μεγάλης εφημερίδας. Και καταγράψαμε άπειρους εκβιασμούς σε επιχειρηματίες «που δεν τα ακούμπησαν ακόμη», ύμνους σε μεγάλους προμηθευτές που υπέκυψαν και ενίσχυσαν τους ήδη φουσκωμένους τραπεζικούς λογαριασμούς των ηγητόρων της μεγάλης εφημερίδας και υπονοούμενα για άλλους επιχειρηματίες που δεν προσήλθαν να προσκυνήσουν εμπράκτως τον άπληστο δημοσιογραφικό παράγοντα! Έναν αδίστακτο άνθρωπο με σωρεία συμμετοχών σε επιχειρήσεις – εξεβίαζε την συμμετοχή του σε αυτές τις επιχειρήσεις – έναν άνθρωπο που επαίρεται ότι: «Ναι , ρε, έχω τραπεζικούς λογαριασμούς και στην Αγγλία και στην Αμερική και άμα θέλετε να σας δώσω και τους αριθμούς των λογαριασμών μου»!!!

    Αυτά έγραφε το «Αντι» σε παλαιότερο τεύχος του.
    η «μεγάλη κυριακάτικη εφημερίδα» δεν είναι το ΘΕΜΑ. Είναι το ΒΗΜΑ. Και ο «άπληστος δημοσιογραφικός παράγοντας», δεν είναι ούτε ο Θέμος, ούτε ο Μάκης. Είναι ο κ. Σταύρος Ψυχάρης.

    ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ
    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΙΖΑΣ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΓΥΡΩ
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΗ.

    ΟΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΕΗ
    ΕΧΟΥΝ ΧΩΣΗ ΔΙΣ ΜΑΥΡΑ ΣΕ ΕΚΔΟΤΕΣ
    ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ
    ΣΑΜΠΟΤΑΡΟΥΝ ΤΟ DEAL ME THN RWE.

    ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ ΟΛΕΣ
    ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ,ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΑΙ.

    ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΚΑ..
    ΜΕΡΙΚΟΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ "ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ"
    ΑΛΛΟΙ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΓΙΑ "ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ"
    ΑΛΛΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΘΑΡΑ ΥΠΕΡ
    ENDESA-MYTIΛΗΝΑΙΟΥ,ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ.
    ΑΛΛΟΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ.
    ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΚΑΙ Η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΜΑΚΗΣ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ
    ΑΜΕΣΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΝ
    ΥΠΟΚΛΟΠΩΝ.

    ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΜΑΚΗΣ ΕΧΘΕΣ?

    ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΕΧΕΙ ΦΟΒΕΡΟ ΚΑΙ ΤΡΟΜΕΡΟ "ΡΕΠΟΡΤΑΖ" ΠΟΥ ΚΑΙΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΓΑΖΕΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ?

    ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΚΑΥΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΠ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΠΙΣΗΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΣΤΟ ΣΥΡΤΑΡΙ ΤΟΥ?

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙ?

    ΦΟΒΑΤΑΙ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΟΥΝ?

    ΑΛΛΑ, ΑΣΧΕΤΩΣ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΕΕΙ???

    ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΤΟΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ?

    ΜΑΚΗΣ
    Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΥΠΟΚΛΟΠΙΚΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ.
    Ο ΕΚΒΙΑΣΤΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ
    ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ.




    ΠΟΙΟΣ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟΥΣ
    ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ
    ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΚΛΟΠΩΝ?
    ΤΟ ΜΕΓΚΑ-ΛΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ?
    ΓΙΑΤΙ ΒΙΑΣΤΗΚΑΝ?
    ΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ?
    ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ Ο ΜΑΚΗΣ ΜΕ
    ΤΟ ΥΠΟΚΛΟΠΙΚΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ?

    ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΥΠΟΚΛΟΠΩΝ
    ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ?
    ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΝΕ?


    ΜΑΚΗ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ "ΥΛΙΚΟ"
    ΝΑ "ΚΑΨΕΙΣ" ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ
    ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ?
    ΕΙΝΑΙ "ΑΠΟΡΡΗΤΟ"?
    ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΚΑΛΥΠΤΕΙ
    ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ-ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΤΗΣ
    ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ?

    ΚΡΑΤΟΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ..



    ΚΑΡΑΜΑΝΛΑΚΑ
    ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ?
    ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΜΕΓΚΑ-ΛΟΥ
    ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ ΘΑ ΣΕ ΠΑΝΕ ΜΕΣΑ ΓΙΑ
    ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ?
    ΧΑΧΑΧΑΧΑ




    Ο ΜΕΓΚΑ-λος ΥΠΟΚΟΣΜΟΣ

    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ..

    «Η μεγαλύτερη επιχείρηση μίζας"


    «Η μεγαλύτερη επιχείρηση μίζας, πιέσεων και εκβιασμών έχει στηθεί εδώ και χρόνια σε μεγάλη κυριακάτικη εφημερίδα. Σε άρθρα της, σε σχόλια, σε ρεπορτάζ, αναγνωρίζεις αμέσως το μήνυμα: « Δώστε μας προμήθεια , αλλιώς σας χαλάμε τη δουλειά». Φυλλομετρούσαμε χθες τις σελίδες , τα άρθρα και τους …υπαινιγμούς της μεγάλης εφημερίδας. Και καταγράψαμε άπειρους εκβιασμούς σε επιχειρηματίες «που δεν τα ακούμπησαν ακόμη», ύμνους σε μεγάλους προμηθευτές που υπέκυψαν και ενίσχυσαν τους ήδη φουσκωμένους τραπεζικούς λογαριασμούς των ηγητόρων της μεγάλης εφημερίδας και υπονοούμενα για άλλους επιχειρηματίες που δεν προσήλθαν να προσκυνήσουν εμπράκτως τον άπληστο δημοσιογραφικό παράγοντα! Έναν αδίστακτο άνθρωπο με σωρεία συμμετοχών σε επιχειρήσεις – εξεβίαζε την συμμετοχή του σε αυτές τις επιχειρήσεις – έναν άνθρωπο που επαίρεται ότι: «Ναι , ρε, έχω τραπεζικούς λογαριασμούς και στην Αγγλία και στην Αμερική και άμα θέλετε να σας δώσω και τους αριθμούς των λογαριασμών μου»!!!

    Αυτά έγραφε το «Αντι» σε παλαιότερο τεύχος του.
    η «μεγάλη κυριακάτικη εφημερίδα» δεν είναι το ΘΕΜΑ. Είναι το ΒΗΜΑ. Και ο «άπληστος δημοσιογραφικός παράγοντας», δεν είναι ούτε ο Θέμος, ούτε ο Μάκης. Είναι ο κ. Σταύρος Ψυχάρης.

    το προαναφερθέν καταπληκτικό απόσπασμα δημοσιεύθηκε τη Δευτέρα 14/4/97 στην εφημερίδα «Αδέσμευτος Τύπος» του Δ. Ρίζου. Τι είχε συμβεί;

    Μεταξύ των χρηματοδοτών του «Αδέσμευτου» ήταν και ο επιχειρηματίας Δημήτρης Κοπελούζος, ο οποίος χάρις στις σχέσεις του με την «κυβέρνηση Μητσοτάκη» (υπήρξε και τέτοια) υπέγραψε με τη ρωσική Gazprom τη γνωστή συμφωνία για το Φυσικό Αέριο. Μια συμφωνία που επικυρώθηκε αργότερα και από τον Κ. Σημίτη, ως υπουργό Βιομηχανίας με τη συνδρομή του κ. Βερελή. Όπως αποδεικνύεται όμως και από τα σημερινά δεδομένα, η δουλειά με την Gazprom ήταν μια πολύ μεγάλη «μπίζνες» και ως εκ τούτου, η κατά «Αδέσμευτο» «μεγαλύτερη εφημερίδα μίζας» δεν μπορούσε να μείνει απ΄ έξω. Τι ακριβώς διαμείφθηκε δεν το μάθαμε ποτέ, τα αλλεπάλληλα όμως δημοσιεύματα της εποχής σήκωσαν λίγο την κουρτίνα του βρομερού παρασκηνίου. Όπως έγραφε τότε ο Αντ. Καρακούσης στην «Καθημερινή» της 20/4/97, «ο πρόεδρος (Λαμπράκης) δεν έπεισε το «Ρώσο» (Κοπελούζος) να τον δεχθεί στο αέριο και ανέθεσε την υπόθεση στον Σταύρο (Ψυχάρης, γνωστός και ως ο εκτελεστής του συγκροτήματος).Ο Σταύρος ζήτησε τη βοήθεια του Δημήτρη (Ρίζος) και έπεσαν οι προτάσεις με τον γνωστό τρόπο». (Συμπτωματικά ο κ. Καρακούσης εργάζεται σήμερα στο ΒΗΜΑ, υπο τον κ. Ψυχάρη)

    Φαίνεται όμως ότι οι προτάσεις ήταν πανάκριβες, ο κ. Κοπελούζος στύλωσε τα πόδια και ο κ. Ψυχάρης κατακεραύνωσε με ενυπόγραφο άρθρο του ,ως ζημιογόνα για το δημόσιο συμφέρον, σύμβαση της ΔΕΗ για μονάδα παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος στην Φλώρινα, συμφερόντων Κοπελούζου. Όμως, ο κ. Κοπελούζος, δεν μάσησε και πάλι και έτσι την επομένη δημοσιεύεται στον «Αδέσμευτο», το προαναφερθέν πόνημα περί Ψυχάρη και Βήματος, με την υπογραφή «Δ. Κ.» (το μικρό όνομα του επιχειρηματία είναι Δημήτρης). Ακολούθησε φυσικά …κόλαση. Όπως έγραφε τότε και η Καθημερινή «ό,τι σιγοψιθυρίζαμε χρόνια μεταξύ μας» άρχισε να βγαίνει στην επιφάνεια και το σύστημα να απειλείται για μια ακόμα φορά σοβαρά μετά το σκάνδαλο Κοσκωτά. Παρενέβη , όμως, ο εμπειρότερος όλων σε αυτά τα θέματα, ο Σωκράτης Κόκκαλης, ο οποίος διαμήνυσε στους κ. Ρίζο και Ψυχάρη, φίλοι του και οι δύο, να μην δώσουν συνέχεια επειδή «θα βγούμε όλοι μας ζημιωμένοι».

    Αυτά για να μην ξεχνιόμαστε. Πάει πολύ το ΒΗΜΑ να παριστάνει τον προστάτη της δημόσιας ηθικής από τον «υπόκοσμο» της δημοσιογραφίας.






    Ακριβά τανκς μας έφερε από τη Ρωσία, ο Καραμανλής, σύμφωνα με την «Πατσαβουροτυπία»!


    Η πατσαβούρα της «Ελευθεροτυπίας» βλέπει ότι είναι ακριβά τα τανκς που αγόρασε η κυβέρνηση από τη Ρωσία. Ταυτίζεται με τα αμερικανικά συμφέροντα και κόπτεται για το χρήμα που έχασε η συμμορία των μεγαλοεκδοτών-εκβιαστών. Προσβάλλονται οι διάφορες εταιρείες που συστεγάζονται στα κτίριά της, υπό την αθώα «προστασία» της. Απαιτούν επιστροφή στο καθεστώς Σημίτη με ανεξέλεγκτα εξοπλιστικά προγράμματα, με μαχητικά που θα πέφτουν από τα περιττά ηλεκτρονικά του Μπόμπολα, με πολυεθνικές μίζες και ανεξέλεγκτες αστρονομικές υπερκοστολογήσεις. Φανταστείτε ότι αυτά τα τανκς αγοράστηκαν χωρίς τη μεσολάβηση τρίτων αλλά με απευθείας διακρατικές συμφωνίες. Δηλαδή θίχτηκαν άμεσα τα συμφέροντα των εμπόρων όπλων που κρύβονται πίσω από τα μεγαλοεκδοτικά τζάκια και…… χρηματοδοτούν την καταγραφή κάθε ύποπτης περιπέτειας μεγαλοστελέχους της κυβέρνησης. Βάλανε οι παρακρατικοί νταβατζήδες την πατσαβούρα, να «φωνάξει». Τους πάτησε τον κάλο ο Καραμανλής. Χωρίς να μας πει πόσο κόστισαν ανάλογες αγορές από αμερικάνικα τραστ. Όλο το σήριαλ με το Ζαχόπουλο ήταν «κατασκευασμένο» από τα τζάκια των εκδοτών-εμπόρων όπλων για να «τιμωρήσουν» το θράσος του Καραμανλή. Η προσπάθεια αυτοκτονίας του Ζαχόπουλου, τους χάλασε τα σχέδια

    Φανταστείτε ότι αυτά τα τανκς αγοράστηκαν χωρίς τη μεσολάβηση τρίτων αλλά με απευθείας διακρατικές συμφωνίες. Δηλαδή θίχτηκαν άμεσα τα συμφέροντα των εμπόρων όπλων που κρύβονται πίσω από τα μεγαλοεκδοτικά τζάκια και…… χρηματοδοτούν την καταγραφή κάθε ύποπτης περιπέτειας μεγαλοστελέχους της κυβέρνησης.


    Βάλανε οι παρακρατικοί νταβατζήδες την πατσαβούρα, να «φωνάξει».

    Όλο το σήριαλ με το Ζαχόπουλο ήταν «κατασκευασμένο» από τα τζάκια των εκδοτών-εμπόρων όπλων για να «τιμωρήσουν» το θράσος του Καραμανλή






    ΡΕ ΑΓΑΘΟΜΟΥΝΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ
    ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΡΙΣΗ?
    ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΟΤΙ "ΧΕΙΡΑΓΩΓΕΙΣ"
    ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ,ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΣΟΥ
    ΠΗΓΑΙΝΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ.

    ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΣΕ ΒΑΛΟΥΝ
    ΦΥΛΑΚΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΜΟ..
    ΧΑΧΑΧΑ

    ΤΟ ΕΚΔΟΤΙΚΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙ
    ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ

    ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΓΙΔΕΥΣΗ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ
    ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ..
    ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΗ.."ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ"
    ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΜΠΡΑΚΗ

    ΚΑΡΑΜΑΝΛΑΚΑ
    ΤΟ ΜΕΓΚΑ-ΛΟ ΕΚΔΟΤΙΚΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ
    ΘΑ ΣΕ ΒΑΛΕΙ ΦΥΛΑΚΗ...ΕΠΕΙΔΗ
    ΓΑΜΗΣΕ ΤΗΝ ΤΖΕΚΟΥ..Ο ΖΑΧΟ
    ΧΑΧΑΧΑ

    Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ..
    ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕGA-λειο ΣΟΥ..




    ΟΙ ΕΚΔΟΤΕS ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ..

    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ-ΘΕΜΟΣ ΙΣΟΒΙΑ.

    ΕΒΛΕΠΑΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟ DVD.
    ΧΙΧΙΧΙ

    H ENTOΛΗ ΕΔΟΘΗ ΗΔΗ ΣΤΟΥΣ
    ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΥΣ-ΕΚΒΙΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. LAMOGIO STYLIANIDH....
    EFTASE H WRA SOU!
    THA MATHEI O KOSMOS PWS BGHKES STHN RODOPH.TI LAMOGIES EKANES.
    OMWS PRWTA PREPEI NA MATHEI GIA TON SYNERGATH SOU TON XALBATZH!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το σχόλιο με τίτλο ΝΑΤΑΣΑ ΠΑΖΑΪΤΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ είναι αντιγραφή από το μπλογκ μου χωρίς να αναφέρεται ο συγγραφέας.
    http://atheofobos.blogspot.com/2008/01/blog-post.html
    Εκτός από την λογοκλοπή στην αντιγραφή δεν φαίνονται τα λινκ του κειμένου ούτε τα 63 σχόλια που το συνοδεύουν και περιέχουν ουσιαστικές πληροφορίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση