GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με Ν. Χατζηνικολάου και Α. Κουρή, ο Μάκης...

. ...θα βγάλει τη νέα εφημερίδα. Θα κάνουν και κανάλι συντακτών. . Γράψαμε την πληροφορία ότι μετά την ρήξη με τον Θ. Αναστασιάδη, ο Μ. Τρι...

.
...θα βγάλει τη νέα εφημερίδα. Θα κάνουν και κανάλι συντακτών.
.
Γράψαμε την πληροφορία ότι μετά την ρήξη με τον Θ. Αναστασιάδη, ο Μ. Τριανταφυλλόπουλος πάει για νέα εφημερίδα.
Εχουμε νεότερα: Ο κύβος ερρίφθη. Ο Νίκος Χατζηνικολάου και ο Ανδρέας Κουρής θα είναι -εκτός απροόπτου- οι συνιδιοκτήτες της νέας εκδοτικής προσπάθειας του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου. Η ιδέα, οι σκέψεις και οι συζητήσεις είχαν ξεκινήσει εδώ και πολύ καιρό, πολύ πριν τα σπάσει ο Μάκης με τον Θέμο.
Δεν έχει ακόμα αποφασισθεί το όνομα της εφημερίδας, θα πρόκειται όμως για μια "βαριά" έκδοση με dvd, ένθετα περιοδικά και άλλα...
Επόμενο βήμα; Η απόκτηση τηλεοπτικής συχνότητας για το πρώτο κανάλι των συντακτών.

23 σχόλια

  1. Με τον Κουρή μέσα... θα προκόψουν!
    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν τελικά αποδειχθεί και με τη βούλα ότι ο Θέμος «συνεργάστηκε» με την Κυβέρνηση με το αζημίωτο, δε θα είναι ο πρώτος που το έκανε, αλλά ο πρώτος που ξεσκεπάζεται επίσημα.
    Ο πρώτος για τον οποίο υπάρχουν αποχρώσες ενδείξεις ότι το έκανε είναι ο Μάκης.
    Η αξιοπιστία του έχει ένα πολύ μεγάλο τραύμα για για χιλιάδες τηλεθεατές στο Νομό Θεσσαλονίκης και πιθανά σ΄όλη τη χώρα.
    Σήμερα είναι η μεγάλη ευκαιρία να απαντήσει για να επουλώσει αυτό το τραύμα.

    Υπενθυμίζω : Μετά τις εκλογές του 2000, και με αφορμή το πόθεν έσχες των πολιτικών είχε αναδείξει το ζήτημα του πόθεν έσχες του Βουλευτή Β΄Θες/νίκης και πρώην Περιφερειάρχη Θράκης Χάρη Τσιόκα.
    Ο Χ.Τσιόκας δεν ήταν ένας τυχαίος βουλευτής. Ήταν στενός συνεργάτης του Άκη Τσοχατζόπουλου από την αρχή της καριέρας του (Νομάρχης, Περιφερειάρχης Αν.Μακεδονίας-Θράκης, Γενικός Γραμματέας Υπ.Εσωτερικών με Άκη Υπουργό, Βουλευτής)
    Η εκπομπή του είχε συντριπτικά στοιχεία και δημιουργούσε τεράστια ερωτηματικά που δεν απαντήθηκαν ποτέ, δεν διερευνήθηκαν από τη δικαιοσύνη, ούτε αποδόθηκαν πολιτικές ευθύνες.. Μαρτυρίες για μίζες 15% επί των επενδύσεων στη Θράκη, μερίσματα από μετοχές που αντιστοιχούσαν σε αξία μετοχών 1 δις δρχ., Ακίνητα κλπ. που δεν δικαιολογούνταν
    Αρκετές μέρες στη συνέχεια ο Μάκης έβγαινε στο βραδινό Δελτίο Ειδήσεων και συντηρούσε το θέμα προαναγγέλλοντας νέα στοιχεία στην επόμενη εκπομπή του.
    Η «επόμενη εκπομπή» όμως με αυτό το θέμα δεν ήρθε ΠΟΤΕ.
    Αντί αυτού παρουσιάστηκε ένα θέμα σχετικό με την ανεύρεση ενός κομματιού Ουρανίου στο Χορτιάτη Θεσσαλονίκης.
    Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος δεν είχε τη ευαισθησία να κάνει μια στοιχειώδη, έστω προσχηματική, αναφορά στο θέμα που όλοι οι τηλεθεατές περίμεναν.
    Για να φθάσει ένας δημοσιογράφος του δικού του μεγέθους να κάνει αυτό το ατόπημα πρέπει να συνέβη κάτι πολύ σοβαρό. Και αυτό δεν μπορεί να είναι άλλο από ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ.

    Οι πληροφορίες που μέχρι σήμερα έχουν φθάσει για το πολύ ενδιαφέρον αυτό θέμα σε αρκετούς ενδιαφερόμενους στη Θες/νίκη προέρχονται από δύο πλευρές :
     Από τον ίδιο το Μάκη που ισχυρίζεται κατ΄ιδίαν ότι δέχθηκε παρέμβαση του Άκη Τσοχατζόπουλου. Δεν εξηγεί όμως γιατί την αποδέχθηκε.
     Από συνεργάτες του Βουλευτή που από τότε υποστήριζαν ότι το θέμα θα κλείσει γιατί έγινε «παρέμβαση» συνοδευόμενη από «πακέτο», μέσω πολύ γνωστού δικηγόρου (δε ζει πιά).
    Ο Μάκης πρέπει να απαντήσει γιατί και με ποιο αντάλλαγμα σταμάτησε την πολύκροτη υπόθεση Τσιόκα και μετά να παριστάνει τον τιμητή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κύριε Καραμανλή,
    όταν σημαία σου είναι το ΣΕΜΝΑ και ΤΑΠΕΙΝΑ, και το ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΝΟΧΗ ΣΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ, ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ, και άλλες τέτοιες παπαριές που τσαμπουνάς κάθε 3 και 10, και έχεις όλα τα παρακάτω να συμβαίνουν, τότε το αποτέλεσμα είναι να οδηγηθείς όχι μόνο εσύ, αλλά να παρασύρεις και όλη την κοινωνία σε Ηθικό ΚΡΑΧ.

    - Μπεν Χούρ/Ζαχοπουλιάδα (απ'όλα έχει ο μπαξές, η τσόντα του κολλητού από την Θεσσαλονίκη που από καθηγητής σε Γυμνάσιο έγινε στο τσάκο απίκο 'ακούνητος' Γενικός Γραμματέας, αποτυχημένες αυτοκτονίες, χρήματα που μόνο στον Πολιτισμό δεν πήγαν, ψέματα, διαφθορά, εκβιασμοί, σερβιρισμένα μέ ολίγη σάλτσα από Πολιτισμό και την έλλειψη αυτού)

    - Μαγγίνας (Υποκρισία, ανευθυνότητα επί του αντικειμένου ευθύνης, παρανομία και ψέματα, διασκέδαση για όλη την οικογένεια στο αναψυκτήριο)

    - Πυρκαγιές καλοκαιριού(Απίστευτη ανικανότητα, απίστευτο μπάχαλο, απίστευτη τραγωδία, ολοκληρωτική υποκρισία και χειραγώγηση της κοινής γνώμης μετά ασύμμετρων απειλών)

    - Ομόλογα (Διαφθορά, διαφθορά, διαφθορά, και συγκάλυψη)

    - Υποκλοπές (Ρε μπάς και σε γράψαν και κάνα DVD τότε ρε Κώτσο, και στο σερβίραν τώρα στην επιφάνεια; Μμμ..Καλά αν συνδέονται και οι υποκλοπές με την Ζαχοπουλιάδα, πάει αυτό ήταν, αλλάζω χώρα πριν φρικάρω τελείως)

    - Πακιστανοί (Απαγωγές πολιτών, κουκούλες, και ξύλο μετά μουσικής -αμερικάνικης-)

    - Κουμπάροι (Ο Κουμπάρος, ο Πανίκος και όλα τ'άλλα καρντάσια που θέλουν να αντιπροσωπεύουν την Θεσσαλονίκη)

    - Ρεγκούζας (διαπλοκή μετά παλαμακίων και μετά τσόντας στην TV)

    ..ανάμεσα σε όσα θυμάμαι απ'όσα έχουν γίνει μέσα σε λιγότερο από 4 (εώς σήμερα παρά τις 2 εκλογικές νίκες) χρόνια ΣΕΜΝΟΤΗΤΑΣ και ΤΑΠΕΙΝΟΤΗΤΑΣ.

    Και μην ακούω μαλακίες τύπου, ναιιι αλλάαα το ΠΑΣΟΚ όταν ήταν κυβέρνηση έκανε αυτό, έκανε εκείνο, τ'άλλο κτλ. Ε ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΝ; ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ; ΣΑΝ ΜΕΤΡΟ ΣΥΓΚΡΙΣΗΣ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΚΑΚΟ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ; Και αν το θέλετε και αλλιώς, εν είδη διαγωνισμού δηλαδή, έχετε κερδίσει με διαφορά μέχρι τώρα. Ποτέ άλλοτε η Ελλάδα δεν είδε τόση σκατίλα να έρχεται μαζεμένη στο φώς. Συγχαρητήρια για το ιστορικό ρεκόρ, α και ναι να μη ξεχάσω να σας ευχαριστήσω επειδή εσείς είστε τώρα που τα αποκαλύπτετε όλα αυτά(αχαχαχα) ενώ πριν ήταν όλα κρυμμένα.

    Για να τελειώνει η μαλακία που μας δέρνει λοιπόν, τέρμα τα αστεία. Ο Καραμανλής είτε είναι έντιμος είτε όχι(πλέον δεν έχει σημασία μια και τα αποτελέσματα είναι αυτά που μετράν) αποδεικνύετε πέρα για πέρα ΑΝΙΚΑΝΟΣ ή ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΣ, είτε ως υπουργός Πολιτισμού(στην αρχή είχαν το τροπάρι ότι αυτή του η κίνηση δείχνει την σημασία και ώθηση που θέλει να δώσει στον Πολιτιστισμό, τώρα το κάναν περαστικός ήταν για συμβολικούς λόγους), είτε ως Πρωθυπουργός, αδυνατεί ή δεν θέλει να επιβάλλει την διαφάνεια, αξιοκρατία και την τάξη, που τόσο ο ίδιος ευαγγελίζεται στις εκθέσεις ιδεών που απαγγέλει σαν να βρίσκεται στο σανίδι του θεάτρου, με τα βόδια να παρακολουθούν από κάτω.

    ΤΡΙΞΤΕ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΗ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΑ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ, ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΞΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @8:11 δεν ςιναι ο Κουρης που νομίζεις είναι ο Κουρης του MAD

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Τριανταφυλλόπουλος είναι και ραδιοερασιτέχνης με χαρακτηριστικό SV1ACI. Όποιος θέλει μπορεί να μιλήσει μαζί του στα βραχέα στα 7,44 MHz.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ειναι ο Κουρής του LOVE και του Orange βλακα και άσχετε 10.08

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ρε παιδια ποιος βλεπει σημερα ελληνικη τηλεοραση; αντε να δεις κανα σκαι, τα υπολοιπα ειναι για τα μπαζα. ενα prison break θες να δεις και σου βγαζουν το λαδι. ευτυχως που υπαρχει και η IPTV και βλεπουμε τα ξενα καναλια για να ξεστραβωθουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και εσύ, 10.53 είσαι ακόμη πιο βλάκας και πιο άσχετος που βρίζεις τον 10.08, γιατί απλώς ο Ανδρέας Κουρής έχει μετοχές στο mad.

    Έλεος δηλαδή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μαλιστα τωρα θα σνημερωθουμε πληρως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Όλοι οι ψεύτες και οι απατεώνες μαζί. ο Κουρης ας πληρώσει πρώτα τα εκατομμύρια που χρωστάει στις ΔΕΚΟ και μετά ας κάνει εφημερίδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Οι δηλώσεις που έκανε πριν από λίγο ο Μάκης τον ξεσκεπάζουν: Ακόμη και αν δεν είναι αυτός που έδωσε το DVD στο Μαξλιμου, είναι φανερό ότι πήρε κάποιου είδους ανταλλάγματα για να θολώσει τα νερά.

    Ξαφνικά, ο κ. Τριανταφυλλόπουλος επιχειρεί να θάψει οριστικά, μεταφορικά και ίσως και κυριολεκτικά τον τέως συνεργλατη του, λέγοντας ότι τα 5 εκατ. ευρώ πρέπει "να σχετίζονται με πολύ χειρότερες υποθέσεις" από εκείνη του DVD.

    Και το αποκορύφωμα; Σπεύδει να υιοθετήσει την κυβερνητική γραμμή λέγοντας ότι το DVD είναι αποκλειστικά "ροζ" και "φλύαρο". Πότε το είδες, Μάκη;

    Δεν χρειάζονται περαιτέρω σχόλια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η νέα εφημερίδα μας ,φίλοι του press.gr, θα λέγετε.(ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΟ)

    Τρανταφυλλόπουλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Οποιος ειναι αρκετά παλιός,και θυμάται τα παλιά μπουρδέλλα,ασφαλώς θα θυμάται και τους καυγάδες των παλιών πουτάνων μεταξύ τους!Αυτό ακριβώς γίνεται και τωρα.Η οπως λεει κι ο λαός,"πουτάνα εσύ πουτάνα εγώ,πουτάνες είμαστε κι'δυό"!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αντε ολα τα ΛΑΜΟΓΙΑ της ΡΗΓΙΛΗΣ μαζι:

    Πολλα τα λεφτα και χαλανε στο ποιος θα παρει τα ποιο πολλα

    Ολοι με βιλες στην ΕΚΑΛΗ και στην ΚΗΦΙΣΙΑ

    ΤΡΑΓΚΑΣ
    ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ
    ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ
    ΘΕΜΟΣ
    ΦΤΩΧΙΑ και ΠΕΙΝΑ οι φουκαραδες με τοσες Εφημεριδες,Καναλια και Ρ/Σ θελουν και αλλα και αλλα..
    ΔΕΝ φταινε αυτοι αλλα ολοι οι ΜΑΛΑΚΕΣ εσεις που τους ακουτε να σας παραμυθιαζουν και δεν τους πετατε ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ στα ΛΑΜΟΓΙΑ τους ΑΡΠΑΧΤΡΕΣ τους ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ και τους ΚΑΤΑΔΟΤΕΣ που δουλευουν τον κοσμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. γουσταρω πολύ! Κανάλι με τις γνωστες εργασικες σχεσεις της οικογενειας Κουρη (ανασφαλιστοι δημοσιογραφοι με δελτια και αλλες ανωμαλιες). Θα ειναι το αυθεντικο καναλι του λαου. Τις ειδησεις θα της λεει η Αννα δρουζα, στο παραθυρο θα εχει τον Κουρη, Μπαμπατσικα (ετσι δεν λεγεται αυτος ο γραφικος με τα γενια;) και αλλες γραφικοτητες και φυσικα πολιτιστικο μαγκαζινο με την Αννιτα και το Κατελη!

    Αμορφωτοι νεο-ελληνες ετοιμαστητε! ερχεται το καναλι σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ξέχασες και τον αθεατο κοσμο με τα βιντεο με ufo απο την δεκαετία του 60 που τα πασαρει ως καινουρια.

    Φημες αναφερουν ότι σε επομενη εκπομπη θα μας κανει νεα αποκαλυψη ο χαρδαβελας! Ο Ανθρωπος πηγε στην σελήνη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ


    ΓΑΜΑΕΙ ΧΩΡΙΣ ΣΑΛΙΟ ΟΛΟΥΣ


    ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ

    ΚΡΑΤΑΕΙ ΦΑΝΑΡΙ ΚΑΙ ΗΔΟΝΙΖΕΤΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑ ΝΑ ΞΑΝΑΓΑΜΗΣΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟ


    ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΝΑΤΕ ΟΛΟΙ ΦΟΥΣΤΗΔΕΣ
    ΚΑΙ ΑΠΟΧΑΥΝΩΜΕΝΟΙ
    ΧΑΖΟΓΕΛΑΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΤΕ ΣΒΑΡΝΑ

    ΤΥΡΙΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΦΟΥΣΤΑΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 10:08 , 10:53

    MIN TSAKWNESTE AFTOI EINAI DYO ADELFWN PAIDIA . PRWTA XADELFIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 1:44

    xehases na grapseis oti i pleiopsifia twn ypallilwn twn Koyridwn einai Pakistanoi pou toyw ekanan hristianous gia na tous ekmetaleftoun .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Μετά τον φούστη-Λάκη , ο ‘’μεγαλοδημοσιογράφος’’ Μάκης είναι το άλλο χαρακτηριστικό φαινόμενο παρακμής της Ελληνικής κοινωνίας .
    Ομοφυλόφιλοι και λαμόγια είναι οι λάτρεις των σημερινών Ελλήνων .
    Δυστυχώς .
    Πόσοι βουλευτές όλων των κομμάτων επί σειρά ετων έκαναν τις γλάστρες στις εκπομπές του Μάκη ;
    Όλων των κομμάτων πλην Κ.Κ.Ε. νομίζω . Εκτός αν είχε πάει κάποιος κουκουές , σε εκπομπή που δεν είχα δει εγώ ,(αν έχει πάει η Κανέλλη , δεν πειράζει γιατί δεν θεωρώ κουκουέ οποιονδήποτε θαυμαστή του Παρασκευαίδη .).
    Πήγαιναν οι βουλευτές και άκουγαν ,σαν τούβλα ,τα ‘’εξ’αμάξης’’ μέχρι τις 2 το πρωί για να τους δώσει ο ‘’γίγας της δημοσιογραφίας’’ ,τα χαράματα για δύο λεπτά ,τον λόγο .
    Δεν είναι βέβαια και ο Θέμος το αθώο ‘’καλό’’ παιδάκι .
    Προ ετών είχε προδώσει έναν άλλο φίλο του , τον Πέτρο Κωστόπουλο πάνω στο θέμα έκδοσης μιας αθλητικής εφημερίδας .
    Από τα πανάρχαια χρόνια , σε όλη την Ιστορία της ανθρωπότητας , κανένας δεν έγινε μεγιστάνας του πλούτου ‘’ με τον σταυρό στο χέρι ‘’ .
    Έγιναν όλοι μόνο με ‘’φουστιές’’.

    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΤΩΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΣΑΜΕ ΤΗΝ ΒΑΡΚΑ
    ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ακριβά τανκς μας έφερε από τη Ρωσία, ο Καραμανλής, σύμφωνα με την «Πατσαβουροτυπία»!


    Η πατσαβούρα της «Ελευθεροτυπίας» βλέπει ότι είναι ακριβά τα τανκς που αγόρασε η κυβέρνηση από τη Ρωσία. Ταυτίζεται με τα αμερικανικά συμφέροντα και κόπτεται για το χρήμα που έχασε η συμμορία των μεγαλοεκδοτών-εκβιαστών. Προσβάλλονται οι διάφορες εταιρείες που συστεγάζονται στα κτίριά της, υπό την αθώα «προστασία» της. Απαιτούν επιστροφή στο καθεστώς Σημίτη με ανεξέλεγκτα εξοπλιστικά προγράμματα, με μαχητικά που θα πέφτουν από τα περιττά ηλεκτρονικά του Μπόμπολα, με πολυεθνικές μίζες και ανεξέλεγκτες αστρονομικές υπερκοστολογήσεις. Φανταστείτε ότι αυτά τα τανκς αγοράστηκαν χωρίς τη μεσολάβηση τρίτων αλλά με απευθείας διακρατικές συμφωνίες. Δηλαδή θίχτηκαν άμεσα τα συμφέροντα των εμπόρων όπλων που κρύβονται πίσω από τα μεγαλοεκδοτικά τζάκια και…… χρηματοδοτούν την καταγραφή κάθε ύποπτης περιπέτειας μεγαλοστελέχους της κυβέρνησης. Βάλανε οι παρακρατικοί νταβατζήδες την πατσαβούρα, να «φωνάξει». Τους πάτησε τον κάλο ο Καραμανλής. Χωρίς να μας πει πόσο κόστισαν ανάλογες αγορές από αμερικάνικα τραστ. Όλο το σήριαλ με το Ζαχόπουλο ήταν «κατασκευασμένο» από τα τζάκια των εκδοτών-εμπόρων όπλων για να «τιμωρήσουν» το θράσος του Καραμανλή. Η προσπάθεια αυτοκτονίας του Ζαχόπουλου, τους χάλασε τα σχέδια

    Εντύπωση προκαλεί για άλλη μια φορά το…. Πασόκ, που επίσης διαμαρτύρεται και αναρωτιέται αν τα τανκς αυτά καλύπτουν τους επιχειρησιακούς όρους του ελληνικού στρατού! Πάλι διαπλοκή, χρήμα, ψέμα, Καρχιμάκης και εμπόριο όπλων με απευθείας αναθέσεις στους νταβατζήδες. Όσο για τη συμβατότητα με τα γερμανικά «Λέοπαρντ» που ξαφνικά τους έκοψε το ενδιαφέρον, δεν είναι παρά στάχτη στα μάτια για να καλύψουν τα συμφέροντα των πραγματικών εμπόρων που εξυπηρετούν……"Θωρακίζεται" το σύστημα προμηθειών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Χα, σώθηκε τώρα, βρήκε τους ...πολέμιους της διαπλοκής σαν και του λόγου του.
    Άσε μας ρε ...Μάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση