GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι άλλοι «Ζαχόπουλοι»...

Κι άλλοι άσχετοι γραμματείς και κρατικοί παράγοντες χειρίζονται ευαίσθητους τομείς! . Του Θέμη Λαζαρίδη http://greekuniversityreform.wordpre...

Κι άλλοι άσχετοι γραμματείς και κρατικοί παράγοντες χειρίζονται ευαίσθητους τομείς!
.
Του Θέμη Λαζαρίδη
http://greekuniversityreform.wordpress.com/
http://axiologisibouleytwn.wordpress.com/

,,
Αγαπητό press-gr,
το σκάνδαλο Ζαχόπουλου έχει πολλές πτυχές. Εγώ θα αναφερθώ μόνο σε μία: στο ότι ένας τυχαίος φιλόλογος μέσης εκπαίδευσης έγινε πανίσχυρος γενικός γραμματέας υπουργείου εκμεταλλευόμενος τη φιλική του σχέση με τη σύζυγο του πρωθυπουργού. Παρακάτω θα δείτε ότι η περίπτωση αυτή δεν είναι μεμονωμένη. Θα σας δώσω παραδείγματα από το χώρο της παιδείας και της έρευνας με τον οποίο ασχολούμαι.
Πάρτε το γενικό γραμματέα έρευνας και τεχνολογίας κ. Ιωάννη Τσουκαλά. Ο κ. Τσουκαλάς ήταν αρχικά μέλος ΔΕΠ στο Φυσικό ΑΠΘ ασχολούμενος με Φυσική Στερεάς Κατάστασης και μαγνητικά υλικά. Οι ερευνητικές του επιδόσεις ήταν μετριότατες. Πριν από κάποια χρόνια έγινε καθηγητής στο νεοσύστατο τμήμα Πληροφορικής του ΑΠΘ με γνωστικό αντικείμενο «Τεχνολογία Υλικών Πληροφορικής»! Δηλαδή, καμία σχέση με την Πληροφορική. ΓΓΕΤ έγινε ως μέλος της «παρεούλας της Θεσσαλονίκης». Στην ίδια παρεούλα ανήκει και ο Πομπόρτσης, που διορίστηκε μέλος της αρχής προστασίας προσωπικών δεδομένων.
Πάρτε τον ειδικό γραμματέα πανεπιστημιακής εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας κ. Αθανάσιο Κυριαζή, που είναι μαθηματικός. Όταν είδε ότι δεν θα γινόταν ποτέ πρωτοβάθμιος καθηγητής στο Μαθηματικό Αθηνών, διότι δεν έχει τα προσόντα για κάτι τέτοιο, μεταπήδησε στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς. Ο κ. Κυριαζής είναι συγγραφέας 6 διεθνών επιστημονικών άρθρων, όλα σε περιοδικά με μηδενικό δείκτη απήχησης (Impact Factor)! Όχι μόνο αυτό, αλλά όλες οι αναφορές στο έργο του είναι αυτοαναφορές. Δηλαδή, κανένας άλλος επιστήμονας στον κόσμο δεν έχει αισθανθεί την ανάγκη να παραπέμψει σε αυτές. Με λίγα λόγια, ο κ. Κυριαζής είναι στην επιστήμη του αποτυχημένος. Απορώ λοιπόν: όταν οι διανοητικές ικανότητες κάποιου δεν επαρκούν για να γράψει μιά αξιόλογη δημοσίευση στα μαθηματικά, επαρκούν για να διοικήσει το πανεπιστημιακό σύστημα της Ελλάδας; Δεν είναι σκάνδαλο αυτό; Πρέπει να υπάρχει ροζ ταινία για να αναγνωρίσουμε την ύπαρξη σκανδάλου;
Πάρτε τον κ. Κώστα Μαργαρίτη, αντιπρόεδρο του Οργανισμού Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης που διαχειρίζεται τα δημόσια ΙΕΚ. Ο κ. Μαργαρίτης είναι απόφοιτος Αγγλικής Φιλολογίας με μεταπτυχιακά σε Διεθνείς Σχέσεις. Ούτε διδακτορικό έχει ούτε και καμία εκπαιδευτική εμπειρία. Με τι κριτήρια τοποθετήθηκε στη θέση αυτή;
Πάρτε τον πρόεδρο του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου κ. Δημήτρη Βλάχο, ομότιμο καθηγητή του τμήματος τοπογράφων του ΑΠΘ (πάλι η παρεούλα της Θεσσαλονίκης). Δεν ασχολήθηκε ποτέ ποτέ εκπαιδευτικά θέματα. Με τι κριτήρια τοποθετήθηκε στην καίρια αυτή θέση;
Ας μην ξεχνάμε φυσικά την τοποθέτηση του «ανίδεου» Αγάπιου Σημαιοφορίδη, χωρίς καν πτυχίο οικονομικών, ως διευθυντή ασφαλιστικού ταμείου. Σίγουρα υπάρχουν πολλά άλλα παραδείγματα που δεν έχουν έρθει ακόμα στην επιφάνεια.
Στα παραπάνω υπάρχει ένα κοινό μοτίβο: σε καίρια πόστα του κρατικού μηχανισμού μπαίνει κάποιος «κολλητός», μιά μετριότητα που προσεταιρίστηκε ένα κόμμα, προσέφερε υπηρεσίες σε αυτό, και ανταμοίβεται όταν έρθει η ώρα με ένα ισχυρό πόστο που δεν αντιστοιχεί στις ικανότητές του.
Το θέμα δεν είναι να φύγουν αυτοί και να έρθουν κάποιοι άλλοι. Το θέμα είναι να γίνουν οι ΘΕΣΜΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ που θα αποτρέπουν στο μέλλον τέτοια φαινόμενα, όποιο κόμμα και να είναι στην εξουσία. Το θέμα είναι να αναληφθούν σαφείς δεσμεύσεις από την επόμενη κυβέρνηση για την υλοποίηση αυτών των αλλαγών. Η επεξεργασία αυτών των αλλαγών θα έπρεπε να είναι αυτή τη στιγμή η έγνοια όλων και όχι οι λεπτομέρειες των ροζ DVD. Παρακάτω δίνω μερικές ιδέες:
α) Αυστηρή δημόσια κριτική. Αυτό είναι θέμα κουλτούρας και νοοτροπίας, όχι θέμα νόμων. Κάθε διορισμός πρέπει να ξεψειρίζεται από την αντιπολίτευση, τον τύπο, την κοινωνία πολιτών, ακόμα και απλούς πολίτες. Η αναξιοκρατία στον κρατικό μηχανισμό πρέπει να καταδικάζεται και να έχει πολιτικό κόστος.
β) Κάθε διορισμός να δικαιολογείται, με ταυτόχρονη δημοσιοποίηση του βιογραφικού του διοριζομένου. γ) Να μετατραπούν οι θέσεις των γραμματέων υπουργείων από πολιτικές σε διοικητικές, όπως προτείνει ο
Χαρίδημος Τσούκας. Θα πρόσθετα: να εγκρίνονται με πλειοψηφία δύο τρίτων από τη Βουλή.
δ) Για την επιλογή διοικήσεων του ευρύτερου δημόσιου τομέα να γίνεται ανοιχτός διαγωνισμός και αξιολόγηση από ανεξάρτηση επιτροπή τεχνοκρατών, όπως πρότεινε πριν από δυόμισι χρόνια ο κ.
Σταύρος Αναγνωστόπουλος.
Υ. Συγχαρητήρια για τη μεγάλη σας επιτυχία. Βρώμικη δουλειά η σκανδαλοθηρία αλλά κάποιος πρέπει να την κάνει. Ήταν πάντως κατάπτυστο ότι δημοσιεύσατε και σεις τις ροζ φωτογραφίες...

64 σχόλια

  1. ......AND JUSTICE FOR ALL

    Είτε ώς έκφραση της διακύρηξης της Αμερικανικής ανεξαρτησίας που αργότερα περιλήφθηκε και στο Σύνταγμα της, είτε ώς τίτλος στην ομόνυμη ταίνια με πρωταγωνιστή τον Αλ Πατσίνο, η δικαιοσύνη μεταχειρίζεται σαν το ύψιστο κοινωνικό αγαθό. Σαφώς πηγάζει απο την προαιώνια ανάγκη του ατόμου για κοινωνικότητα και ώς δικαίωμα έχει απαραμίλλως καθοριστεί στην αρχαία Αθηναική δημοκρατία και χρησιμοποιηθεί για το όραμα μιας νέας κοινωνίας στην διακύρηξη των δικαιωμάτων του ανθρώπου απο την Γαλλική επανάσταση.
    Με αμηχανία παρακολουθώ την αδυναμία του θεσμού σε μιά κοινωνία που αν όχι σε οικονομικό, αλλα τουλάχιστον σε πολιτιστικό επίπεδο, θέλει να ονομάζεται αναπτυγμένη και δή Ελληνική. Ουδείς υπεράνω του νόμου σημαίνει οτι ο νόμος είναι υπεράνω όλων. Δυστυχώς όμως ο κυβερνητικός αξιωματούχος κ.Ανδριανός δεν διώχθηκε ποινικά για παρακώληση στο έργο της δικαιοσύνης αφού ούτε τυπικά αλλα ούτε ουσιαστικά είχε το δικαίωμα επίκλησης του δημοσιογαφικού απορρήτου.
    Και αν το παραπάνω μου προκάλεσε αμηχανία και ενδεχόμενη όργη, η πρόταση του κ.Τριανταφυλλόπουλου την περασμένη Πέμπτη για ακρόαση απο το μέγαρο Μαξιμου όπου με τον βουλευτή του κυβερνώντος κόμματος θα δώσει εξηγήσεις, μου προκαλεί τρόμο, αγανάκτηση και ενδεχομένως αηδία. Είναι άραγε σε τέτοιο τέλμα η δικαιοσύνη όπου μια κοινωνία επαφύεται στην αίσθηση δικαίου ενός δημοσιογράφου; Με τι δικαίωμα αποφασίζει αυτός το τι θα μαθευτεί και σε ποιούς; Σε τι άραγε διαφέρει η πράξη του απο την «χαφιεδορουφιανιά»,όπως την ονόμασε, του κομιστή;
    Σε μιά ευνομούμενη πολιτεία κανείς δεν μπορεί να καθορίζει τους κανόνες αποκάληψης ποινικά κολάσιμων πράξεων, αφου αυτοί περιέχονται στους νόμους. Δεν γνωρίζω αν η επίκληση του δημοσιογραφικού απορρήτου απο μέρους του είναι νομότυπη, κατ’ ουσία όμως είναι παράνομη. Εκτός απο δημοσιογράφος είναι και πολίτης και όταν ζητάει απο τους άλλους να κάνουν επώνυμες καταγγελίες ουτως ώστε να χτυπηθεί η διαφθορά δεν μπορεί να προστατεύει πολιτικούς του φίλους μήπως και παρεξηγηθούν. Αν όντως το νόημα της επίσκεψης του βουλευτή ήταν αυτό που λέει, ο λαός έχει κρίση και θα είναι επιεικής μαζί του ειδικότερα δε, αν και ο ίδιος στηρίξει δημόσια τις καταγγελίες του και δώσει λεπτομέρειες της συνάντησης του με τον κ.Κλαδά. Αυτό βεβαίως, αν όπως διατείνεται πιστεύει στην ευθυκρισία του κόσμου, που όπως λέει τον στηρίζει. Δεν πρέπει να ανησυχεί για το πολιτικό μελλον του φίλου του καθώς ο λαός μπορεί να έχει κρίση αλλα δεν έχει μνήμη και σίγουρα δεν έχει να φοβηθεί την επανεκλογή του, όπως εξάλλου αποδεικνύει η περίπτωση Τσιτουρίδη.
    Το γεγονός οτι η συγκεκριμένη καταγγελία αφορά τον ίδιο σίγουρα δεν αποτελεί ρεπορτάζ καθώς δεν αναζήτησε πληροφορίες για τρίτους αλλα αυτές,όχι μόνο προσγειώθηκαν τρόπον τινά στην ταράτσα του, αφορούν και αυτόν. Οπότε ο στόχος του είναι να ενημερώσει κατα το ήμισυ τον κόσμο. Ο ρόλος του δεν μπορεί να είναι δίκην πολιτικού μάνατζερ να παρουσιαστεί με τον βουλευτή στο γράφείο του πρωθυπουργού ώστε να πεί πίσω απο κλειστές πορτες την αλήθεια.Ας αποφασίσει αν είναι δημοσιογράφος ή ο Ηλίας Ψινάκης του πολιτικού χώρου. Απο μόνο του το γεγονός οτι θέλει να μοιραστεί την αλήθεια με την εξουσία είναι συναλλαγή, καθώς μπορεί να μην την αποκρύπτει κατα το όλον, αλλα σίγουρα το διαπράτει κατα το ήμισυ ή όποιο άλλο ποσοστό τον εξυπηρετεί. Ο καθαρός ουρανός όχι μόνο δε φοβάται αστραπές αλλα φροντίζει να διώχνει και τα σύννεφα που καλύπτουν μέρη του, εφόσον δεν έχει να κρύψει τίποτα πίσω απο αυτά.
    Υπάρχει βέβαια η πιθανότητα να είναι μια κίνηση εντυπωσιασμού, οπως αυτή με τη δωρεά των μετοχών του στην Ε.ΣΥ.Η.Ε.Α, αφού σίγουρα γνωρίζει οτι ως συνδικαλιστικό όργανο δεν μπορεί να μετέχει σε κερδοσκοπική επιχείρηση, καθώς αναρωτήθηκε επίσης μήπως ο κ.Κλαδάς προσπαθούσε να τον «ψαρέψει» και δεν καταλαβαίνω γιατί! Είναι ο Κλαδάς τόσο «γάτος» ή αυτός τόσο «ψάρι»; Εντυπωσιάζει ομολογουμένως η ηθική και η ευφυια στον πολιτικό χώρο. Ο βουλευτής έρχεται με πόνο ψυχής να μάθει αν ο φίλτατος του άτενκτος και άμεμπτος δημοσιογράφος συναλλάσεται, αποτελώντας την αιχμή του δόρατος του ιδιοφυέστατου «στρατηγού» Κλαδά. Υποθέτω οτι απ΄τη στιγμή που δεσμεύτηκε να συναντήσει τον κ.Κλαδά όλα θα διευθετηθούν περίφημα. Προφάνως η έννοια του απόλυτου φωτός στην ενημέρωση των πολιτών και η μη συναλλαγή με την εξουσία βρίσκονται κάπου στο χώρο του φαντασιακού του. Δυστυχώς δεν πρόκειται για το «ριζικό φανατσιακό» του Κορνήλιου Καστοριάδη ως έκφραση της απόλυτης δημιουργικότητας του ατομικού πνεύματος, αλλά ώς ψυχοπαθαλογική φαντασίωση του Φρόιντ. Είναι πεπεισμένος για την ακεραιότητα του και προσπαθεί να πείσει και εμάς γι’αυτήν, ακυρώνοντας την.
    Εκεί που ζούν τα «Αμερικανάκια», ο κ.Τριανταφυλλόπουλος, ο κ. Αναστασιάδης, ο κ.Ανδριανός, ο κ.Κλαδάς και άλλοι πολλοί θα είχανε ήδη διωχθεί ποινικά και κάποιοι αν όχι όλοι θα είχανε κιόλας προφυλακιστεί. Οι επίγονοι των προσκυνητών και γενοκτόνοι των λαών της Αμερικής έφτασαν μεχρι το έσχατο σημείο να διορίσουν τον ανώτατο άρχοντα του πολιτεύματος τους μέσω Ανωτάτου Δικαστηρίου, όμως ανθρωποι σαν αυτούς θα είχανε τιμωρηθεί παραδειγματικά. Οι απόγονοι του Κλεισθένη του Δράκοντα και του Αριστείδη δεν μπορούν να επιβάλλουν στοιχειωδώς την δικαιοσύνη. Ελπίζω τώρα να αντιλαμβάνεστε οτι η επιλογή του συγκεκριμένου τίτλου έχει το νοημά της. Το «προπύργιο της δημοκρατίας» του πάλαι ποτέ Γέρου της Δημοκρατίας Γεωργίου Παπανδρέου, εχει γίνει «τελευταίο καταφύγιο της δημοκρατίας» χωρίς όμως να παρέχει καμία ασφάλεια.

    ΧΡΙΣ.ΠΑ.
    Υ.Γ. Αν εκδόσει καινούργια εφημερίδα κάποια στιγμή στο μέλλον με τον εντιμότατο όπως τον αποκάλεσε κ.Λασκαρίδη δεν θα εκπλαγώ καθόλου.



    --------------------------------------------------------------------------------

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΚΙ ΕΣΥ
    ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΑΛΙΣΤΑ, μάθαμε οτι για να ειναι κάποιος επιτυχημένος θα πρέπει να εχει γράψει 15 βιβλία και να εχει κανει 15 διδακτορικά. Να δούμε τι άλλη μαλακία θα διαβασουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Από ότι μαθαίνω υπάρχουν άλλες δύο στημένες θέσεις:
    1) Πολυτεχνείο Κρήτης (εκεί που είναι πρύτανης ο ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΓΡΥΣΠΟΛΑΚΗΣ), Τμήμα Ηλεκτρονικών Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών, Θέση Επικ. Καθηγητή με θέμα «Δίκτυα Τηλεπικοινωνιών − Σχεδιασμός και Υλοποίηση». Την ετοίμασαν για τον εκλεκτό, "γαμπρό μεγαλοκαθηγητή", Α. Μπλέτσα.

    2) Πανεπιστήμιο Πειραιά, Τμήμα Διδακτικής της τεχνολογίας και Ψηφιακών συστημάτων, Θέση. Επικ. Καθηγητή με θέμα "Δίκτυα Κινητών Επικοινωνιών". Την ετοίμασαν (Ο ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΚΑΤΣΙΚΑΣ) για να φέρουν από το Παν/μιο Αιγαίου τον Α. Ρούσκα.

    Τόσο ο ΓΡΥΣΠΟΛΑΚΗΣ όσο και ο ΚΑΤΣΙΚΑΣ ήταν από τους πρωταγωνιστές της κίνησης για την μεταρύθμιση του δημόσιου παν/μιου.
    Ε ρε δούλεμα που μας ρίχνουν. Πόσο μαλάκες μας περνούν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οχι καραγκιοζάκο, θα τελειώσεις το λύκειο και μετά θα πάρει τη διεύθυνση Υπουργείου.

    Μαλάκες είναι στην Αμερική που όλα τα κεφάλια είναι σπουδασμένα? Στο χωριό σου τυρογαλά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καπ ενα άλλο παράδειγμα:

    Ο Σωτ. Κωστάκος, συνταξιούχος υπάλληλος του Υπουργείου Πολιτισμού (Αθλητισμού) χωρίς γνώση καμίας ξένης γλώσσας, ως πτυχιούχος Νομικής ΑΛΛΑ με βασικό προσόν οτι ειναι κουμπάρος του αδελφού του Αγγέλου (πάλι ο Αγγέλου:) διορίστηκε Πρόεδρος του ΟΠΑΠ διαχειριζόμενος τον μεγάλο διαγωνισμό του ΟΠΑΠ όπου τα έκανε μπάχαλο και χάρισε (!) στον Κόκκαλη πολύ περισσότερα απ' ο,τι προέβλεπε ο διαγωνισμός!
    Ούτε στα ψιλά δεν πέρασε αυτό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Διαβάζοντας τις απαντήσεις που δίνουν μερικοί, οι οποίες κινούνται πάνω-κάτω στο μοτίβο "και καλά κάναμε που τους βάλαμε, άμα λάχει δικέ μου. Εμείς κυβερνάμε τώρα και έτσι γουστάρουμε", καταλαβαίνω γιατί αυτός ο μαλακισμένος λαός δεν πρόκειται να πάει ποτέ του μπροστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. AYTO EINAI ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΤΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΗΓΕΤΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΤΙ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ ΣΑΝ ΤΟΝ 11,16.

    ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΗΣ ΜΑΣΑΣ.

    ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Φίλε Θέμη,

    Συμφωνώ απόλυτα με το πνεύμα αυτών που γράφεις.

    Και θυμήθηκα κάτι αντίστροφο. Εναν αξιότιμο επίκουρο που τον έκανε ο μεγάλος "Αγαπούλης" διοικητή της ΔΕΗ, και για τον οποίο είπε την περίφημη φράση "καλά, είπαμε να κάνει ένα δωράκι στον εαυτό του, αλλά και 500 εκατ."!

    Λοιπόν αυτός ούτε αναπληρωτής δεν κατόρθωσε να γίνει στο Τμ. Πληροφορικής -Αθήνα.

    Τόσο τενεκές ξεγάνωτος ήταν.

    Κι όμως ένας ολόκληρος Αντρέα;ς Παπανδρέου, τον επέλεξε για διοικητή της ΔΕΗ, έναν άσχετότατο επίκουρο!

    Δεν κάνω συμψηφισμούς.
    Δεν είμαι δεξιός.

    Αλλά μήπως να κοιτάμε προς όλες τις κατευθύνσεις;

    Μηπως οι εξουσιαστές θέλουν παντού κόλακες ανεξαρτήτως ικανοτήτων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. O Μαργαρίτης νόμιζα ότι είναι δημοσιογράφος; Τελικά τι είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Επανίδρυση του κράτους: Βόλεμα των κολλητών μας, όσο φελοί κι αν είναι,σε όλες τις δημόσιες σχέσεις για να φάνε κάτι και αυτοί.

    Ο καθηγητής λυκείου ανακηρύσσεται απόλυτος άρχοντας του Ελληνικού Πολιτισμού, συνεπικουρούμενος από τον κολλητό του πρωθυπουργό, ο οποίος "συμβολικά" χρήζει εαυτό υπουργό και αβίαστα εκχωρεί όλες τις αρμοδιότητες και ευθύνες στους κολαούζους. Χωρίς να το πάρει κανείς χαμπάρι, φυσικά. Επισημος αντικαταστάτης του ανεύθυνου πρωθυπουργού κάποιος μποντιμπιλντεράς.

    Ο σκηνοθέτης της βιντεοκασέτας και του ψευτοπορνό αναλαμβάνει διαχειριστής της ιστορίας του ελληνικού κινηματογράφου.

    Η νηπιαγωγός γίνεται διδάκτωρ της ιατρικής.

    Ο αγράμματος εντολοδόχος, σκιώδης πρωθυπουργός.

    Οι καθηγητές της σειράς, δερβέναγες της Παιδείας.

    Κάποιοι παρακολουθούν τηλέφωνα, ακόμα και του πρωθυπουργού και παραμένουν ατιμώρητοι και με τη βούλα. Κάποια δέντρα καίγονται, μαζί τους και 75 άνθρωποι χωρίς να ιδρώσει το αυτάκι κανενός -εστω από τις φλόγες-, κάποια πορίσματα επιστρέφονται ως απαράδεκτα, κάποιοι Πακιστανοί απαγάγουν αλλήλους και ταΐζουν εαυτούς σουβλάκια, κάποιοι αλητήριοι σκοντάφτουν σε ζαρντινιέρες και έχουν το θράσσος να φοράνε πράσινα παπούτσια και να θέλουν να είναι εκτός φυλακής.

    Αυτά να τα βλέπουν οι μαλάκες που πιστεύουν ότι "όλοι το ίδιο είναι" και εξισώνουν Κωστάκη-Γιωργάκη.

    Η Ελλάδα επί ΝΔ είναι πνευματικά και ηθικά χρεωκοπημένη. Έπεται και η κυριολεκτική χρεωκοπία, υποθέτω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ,ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΕΙΤΕ!!!
    ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΥΠΙΚΟ ΠΡΟΣΟΝ ΑΠΟ ΤΟ 2004 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΥΜΠΑΡΙΑ !
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ !
    ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ,ΕΝΩΜΕΝΗ,ΑΔΙΑΣΠΑΣΤΗ ΦΑΜΙΛΙΑ !


    ΛΟΥΔΟΒΙΚΟΣ ΤΩΝ ΑΝΩΓΕΙΩΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ναι, ο Μαργαρίτης δημοσιογράφος είναι/ήταν.

    Ούτε αμφιβολία, αυτά γίνονταν και επί ΠΑΣΟΚ. Θα μπορούσα να αναφέρω και γω τρανταχτά παραδείγματα. Για αυτό είπα ότι χρειάζονται θεσμικές αλλαγές, αλλά και αλλαγή κουλτούρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΕΔΩ ΡΕ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΔΕΟΣ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΟΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΚΑΙ ΑΠΟ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ, ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΣΗ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΔΕΝ ΚΛΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΔΕΞΙ ΑΡΧΙΔΙ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ. ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ "ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ" ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΡΟΒΑΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. akoma kai edo kolimeni me ta kolokomata sas les kai me endiaferi an to ekanan epi pasok h nd .........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Και ο Σημίτης μετά την απομάκρυνση του από το Ταμείο βυθίστηκε στη λήθη -κι ας ήταν ο "καταλληλότερος" ακόμη και όταν το ΠΑΣΟΚ είχε περάσει το σημείο χωρίς επιστροφή.

    Τι σημαίνει αυτό; ότι ο ημιμαθής, εξυπνάκιας, κουραδόμαγκας νεοέλληνας αδυνατεί να κατανοήσει πως κάποιος που είναι ήδη πρωθυπουργός μπορεί να μην είναι ο καταλληλότερος πρωθυπουργός. Σωστός αυτισμός...

    Κάτι τέτοιες στιγμές θυμάμαι τον Νέρονα, που ήθελε να χρήσει ένα άλογο συγκλητικό και σκε΄φτομαι πόσο παρεξηγημένος ήταν. Στην Ελλάδα του 2008, εάν κάποιος έχρηζε εκείνη τη φοράδα πρωθυπουργό, οι περισσότεροι θα την έκριναν καταλληλότερη για το αξίωμα.

    Αφολύ όλοι ίδιοι είναι, λοιπόν, Ελληναράδες μου,μεθύστε από το άρωμα της σήψης και μην παραπονεθείτε όταν ο Σανίδας ή κάποιος όμοιος του φορέσει το προσωπείο του Ντι Πιέτρο και κάποιος άλλος (κάποια άλλη;)εκείνου του Μπερλουσκόνι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ti na kanoume re megale, sti dimokratia o laos ekprosopeitai apo kommata. an den sarese ade sto pakistan

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. μπορει ο "καταλληλότερος" να είναι υποκειμενική μέτρηση, παρόλα αυτά η υπεροχή του Σημίτη είναι πέρα για πέρα αντικειμενική. Ο Κωστάκης πρέπει να είναι ο πιο τεμπέλης, ανίκανος και λίγος πρωθυπουργός που έχει περάσει ποτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. exetai skefti oti h tv sou "epivali"
    oti den yparxi enalaktiki lisi
    nd h pasok

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Μα δεν διαφωνώ, φίλε μου. Απλά προσπαθώ να εξηγήσω το "παράδοξο"του καταλληλότερου.

    Εξάλλου, ο Σημίτης, παρά την καταστροφική μονομέρεια που έδειξε είχε ένα σχέδιο για τη χώρα. Και φυσικά όλοι θυμόμαστε πως λοιδορήθηκε για τη μεθοδικότητά του.

    Δυστυχώς, όπως και οι περισσότεροι τεχνοκράτες, αγνόησε τον ανθρώπινο παράγοντα. Έτσι, η είσοδος στην ΟΝΕ ( η οποία μας σώζει τώρα με το πετρέλαιο στα 100 δολάρια και το ευρώ στο 1,5 δολάριο), συνοδεύτηκε από αισχροκέρδεια του χειρίστου είδους. Αυτό πληρώνει ακόμη το ΠΑΣΟΚ.

    Επί τη ευκαιρία, ζητώ συγγνώμη για τα λάθη που προέρχονται από τη δακτυλογράφηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. DEN YPARXI KATALILOTEROS
    POU EMATHES APO TIS "ANEXARTITES" DIMOSKOPISIS !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Φίλε 12.30,

    Από τη στιγμή που ΣΥΝ και ΚΚΕ δεν έχουν πρόγραμμα διακυβέρνησης και δεν επιδεικνύουν καμία διάθεση συνεργασίας με κάποια άλλη δύναμη για τη δημιουργία κυβέρνητικού συνασπισμού, ο δικομματισμός είναι μονόδρομος.

    Μην κοροϊδεύομαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. DEN YPARXI KATALILOTEROS EINAI KATI
    POU EMATHES APO TIS ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. PSIFIZOUMAI ENA KOMA OXI EPIDI AKOUSAME TI THELOUN NA KANOU KLP ALA ME KRITIRIO AN MPOROUN NA "KERDIZOUN"
    MONO STHN ELLADA TA IDA AUTA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ό,τι δηλαδή προέτασσε ως πλεονέκτημα ο Βενιζέλος πριν τις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ...αλλά δεν έπεισε κανέναν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ναι ο Μαργαρίτης δημοσιογράφος ήταν αλλά και φίλος και εργαζόμενος σε μεγάλο ιδιωτικό ΙΕΚ της Θεσσαλονίκης γνωστό για τις παραδοσιακά πολύ ισχυρές Νεοδημοκρατικές διασυνδέσεις.

    Γι αυτό και συσχετίστηκε με τη συγκεκριμένη θέση (δηλαδή τον ΟΕΕΚ που εποπτεύει τα ΙΕΚ).
    Απαιτείται πολύ και έντεχνη δουλειά ώστε τα δημόσια ΙΕΚ να παραμένουν μη ανταγωνιστικά απέναντι στα ιδιωτικά ΙΕΚ.

    Το γνωστό... λύκος φυλλάει πρόβατα για άλλη μια φορά.


    Υ.Γ. Συγχαρητήρια για το άρθρο σας και τις προτάσεις σας...και παραβλέψτε τους υβριστές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΑΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ
    Ο Καραμανλής και κάθε πρωθυπουργός είναι υπεύθυνος για όποιον διορίζει σε πολιτική θέση.
    Άρα φταίει για ό,τι στραβό κάνει ο κάθε Ζαχόπουλος.
    Όπως ο Σημίτης έφταιγε για τον Γιαννίτση. Όπως Ο Ανδρέας έφταιγε για τον Μαυράκη λχ.
    Τα τυπικά προσόντα για πολτική θέση είναι άλλη, μεγάλη, συζήτηση.
    ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΩ ΜΑΚΡΙΑ
    Στη θέση του Ζαχόπουλου έβαλαν ένα άλλο ήδη. ΤΙΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ;
    ΚΑ-ΜΙ-Α!
    Ένας οικονομολόγος είναι...
    Οπότε; Αν τον έβαλαν για να συμμαζέψει τα οικονομικά του υπουργείου, να βρει λύσεις ώστε να μην επιχορηγείται με εκατομμύρια εκατομμυρίων η Ομοσπονδία... Προσωπικού του Υπ. Πολιτισμού για να πληρώσει... υπερωρίες (!) καλά έκαναν.
    Αν τον έβαλαν για να κάνει.. πολτιμσμό, λάθος έπραξαν, όσα πτυχία κι αν έχει.
    ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ.
    Και έχουν στόχο κάποιους που δεν "μας" αρέσουν.

    ΠΕΡΙΕΡΓΟΠΟΥΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. PISTEVI EILIKRINA ESTO KAI ENAS OTI H PROTHESI TOU KATHE KARAMANLI EINAI NA KALIPTONTE THESIS APO ATOMA ME PROSONTA.....
    EGO EIXA TIN ENTIPOSI OTI YPARXI ENAS KYKLOS ATOMON, MIA KLIKA DILADI KAI OPIADIPOTE THESI KALIPTETAI APO AFTA TA ATOMA KAI TO PERIVALON TOUS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ
    ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΑΓΑΠΗΤΙΔΟΥ ΚΥΡΙΟΣ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ.

    http://www.youtube.com/watch?v=Z4ELGtB63mE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Νομίζω οτι η σκέψη του καραμανλή είναι πολύ πιο ρηχή απο αυτό. Απλά τον έβαλε γιατι είναι φίλος της Νατάσσας. Δεν νομίζω ότι του πέρασε ούτε για μία στιγμή από το μυαλό αν ο άνθρωπος αυτός κάνει για την θέση. Ουτε για τον Ζαχόπουλο ούτε για κανέναν άλλον. Έτσι είναι, μίλησε τόσες φορες για τον "αυτόματο πιλότο" όταν ήταν αντιπολίτευση, και το πίστεψε και ο ίδιος. Έλα όμως που δεν υπάρχει αυτόματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. APISTEFTO DEN KRATANE OUTE TA PROSXIMATA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. 12:23

    Αναφέρεσαι στην μεγαλύτερη πλάνη των δημοσκοπήσεων.

    Στην ερώτηση "Ποιός είναι καταλληλότερος για πρωθυπουργός" ο κοσμάκης στην πλειοψηφία του νομίζει ότι τον ρωτάνε να απαντήσει ποιός είναι τώρα πρωθυπουργός.

    Οι εταιρίες το γνωρίζουν αλλά επειδή κάνουν παιχνίδι με τους καταλληλότερους δεν τους καίγεται καρφί.
    Επιστημονικά πράματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Μόνο και μόνο από αυτό το άρθρο σου press-gr αποδεικνύεις πόσο κάλη δουλειά κάνεις σε αυτό το ιστολόγιο. Απόλυτα δικαιολογημένη η πρωτοκαθεδρία και η δημοφιλία σου. Συμφωνώ απόλυτα με τις προτάσεις σου για τη δημόσια διοίκηση. Μας δουλεύουνε και πρέπει επιτέλους να το καταλάβουμε. Οχι, ότι το πασοκ ήταν καλύτερο.. ίσως΄να ήταν και χειρότερο, αλλά αυτό δεν δικαιολογεί τη νδ. Θα κανω copy paste το άρθρο σου στο δικό μου ιστολόγιο. Συνέχισε την πολύ καλή προσπάθεια!! Είσαι το μοναδικό μέσο αληθινής ενημέρωσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Κύριε Λαζαρίδη,
    Δεν αποτελεί η καλή εκπαίδευση ασφαλές κριτήριο διοικητικής επάρκειας ή για την ακρίβεια πολιτικής (υπέρ των συμφερόντων των πολιτών διαχείριση δηλαδή) επιτυχίας.
    Είναι γνωστότατο ότι η Γερμανία του μεσοπολέμου ήταν με διαφορά η πλέον προηγμένη χώρα σε όλα τα επίπεδα. Τα κυβερνητικά στελέχη των ναζί ήταν κάτι περισσότερο από εκπαιδευμένα. Ηταν πεπαιδευμένα, ήταν καλλιεργημένα, ήταν, ήταν. Αυτό δεν τα εμπόδισε να φέρουν την καταστροφή στη χώρα τους και τον κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. apolitistos.blogspot.com

    για όσους θέλουν να τα χώσουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. επι ΠΑΣΟΚ δεν υπήρχε τέτοια διαφθορά και τέτοια σήψη. δούλευε το μαγαζάκι αξιοπρεπώς.

    ενας απογοητευμένος Νεοδημοκράτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Που να δείτε τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Οικονομικών, Γ.Γ. του ΚΕ.Π.Υ.Ο. τον Δημοσθένη... Αναγνωστόπουλος. Ο προϊστάμενος του μεγαλύτερου Κέντρου Πληροφορικής του Δημοσίου δεν είχε διοικήσει ούτε περίπτερο, ήταν κολητός και φίλος κάποιων, αναπληρωτής καθηγητής στον Χαροκόπειο Παν/μειο, σε γεωγραφικά συστήματα και άλλα λαϊκά. Χειρίζεται εκατομύρια του Ελ.Δημοσίου και φυσικά με το αζημίωτο. Όλοι να φάμε ρε παιδιά. Στο τέλος τον έκαναν και τακτικό καθηγητή και τώρα έχει και άποψη για την πληροφορική στο δημόσιο...
    Σύντομα περισσότερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ, ΟΙ ΕΝΤΑΥΘΑ
    ΚΑΤΟΙΚΟΕΔΡΕΥΟΝΤΕΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ,
    ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΟ GOOGLE ΠΡΟΣ ΑΓΡΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ,s ΠΡΙΝ ΠΡΟΒΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΚΧΥΣΗ ΧΟΛΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. APANTHSH PROS tsougdw

    agapiti mou mou fenete entelos fisiko pou o alogoskoufis eipe auto pou ipe peri arapi kai einai pantremenos me tin kiria agapitidou, kori tou ipourgou tis xountas .
    ALLOSTE AN DEN TAIRIAZANE DEN THA SIMPETHERIAZANE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΕΣΥ ΑΝΤΙΠΑΛΕ ΤΩΝ ΕΝΤΑΥΘΑ ΚΑΤΟΙΚΟΕΔΡΕΥΟΝΤΩΝ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ ΜΠΗΚΕΣ ΣΤΟ GOOGLE ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΙΗΜΑ;
    ΑΝ,ΝΑΙ,ΤΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΚΥΝΗΓΗΣΕΙ ΤΟ GOOGLE,ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ Η ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΟΥ ΑΞΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Πάντως, μην κάνουμε κι άλοθι την
    εκδοτική ευκοιλιότητα, που επικράτησε ως δείγμα πολιτισμού, επί Σημίτη.

    Δεν είχαν καν την οικολογική ευαισθησία, να λυπηθούν τα δέντρα που θα κοβόντουσαν για να τυπωθούν οι αδιάφορες κι ανούσιες κοινοτυπίες τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Θα ήθελα ειλικρινά να μάθω κάτι που δεν έχω καταλάβει ακόμη, 46 μήνες μετά την άνοδο της ΝΔ στην εξουσία. Ποιό είναι το σχέδιο του Κωστάκη για την Ελλάδα;

    Ακούμε για μεταρρυθμίσεις, αλλά ποιές είναι αυτές; Το μοναδικό που έχουμε δει είναι την επέκταση του ωραρίου των καταστημάτων (που τελικά είναι θετικό μέτρο, οφείλω να ομολογήσω), η πώληση κάποιων κρατικών συμμετοχών σε επιχειρήσεις (που δεν οδηγούν σε κάποια αντροπή του πολιτικού και κοινωνικού καταστημένου, αλλά απλά προσθετουν κάποια χρήματα στο ταμείο)και η πρόθεση ενοποίησης κάποιων Ταμείων, με νεφελωδη αιτιολόγηση. Στην παιδεία, τα όποια σχέδια εγκαταλείφθηκαν μετά την αποτυχία της Μαριέττας να επανεκλεγεί. Πολιτικό κόστος ueber alles.

    Ακούγαμε για επανίδρυση του κράτους, αλλά τι περιλαμβάνει; Η συνταγματική αναθεώρηση δεν άγγιζε κανένα ακανθώδες αλλά αναγκαίο για τον εκσυγχρονισμό του κράτους τομέα, όπως για παράδειγμα το διαχωρισμό εκκλησίας-κράτους ή τον εκσυγχρονισμό της δημόσιας διοίκησης. πραγματικότητες όπως η αυξημένη παρουσία και ο αυξημένος ρόλος των μεταναστών στην Ελλάδα αγνοήθηκαν. Η προωθούμενη αλλαγή του εκλογικού νόμου δεν είναι τίποτα παραπάνω από μια αντιδραστική διόρθωση του ισχύοντος μοντέλου, προκειμένου να εξασφαλίζεται η αυτοδυναμία. Το μόνο που άλλαξε είναι η εκλογή δημάρχου και νομάρχη με ποσοστό 42%. Θα επιθυμούσατε επαναπροσδιορισμό των αρμοδιοτήτων τους και άμεση εκλογή των περιφερειαρχών; Αστειεύεστε φυσικά...

    Η εξωτερική πολιτική ερμηνεύεται ως ευκαιρία δημοσίων σχέσεων και γκλαμουριά. Είμαστε ταυτόχρονα κατά των Σκοπίων και κατά της Μεγάλης Αλβανίας! Η πραγματικότητα ότι το ένα αναιρεί το άλλο σκουπίζεται κάτω από το χαλί, ελέω πολιτικού κόστους. Ο κατά τα άλλα δημαγωγικός Καρατζαφέρης ρώτησε προχθές κάτι απλό στο Βουλή: Ποια είναι η ατζέντα του ταξιδιού Καραμανλή στην Τουρκία, δεδομένου ότι είναι το πρώτο ταξίδι Έλληνα πρωθυπουργού στη γείτονα; Η απάντηση που έλαβε ήταν "κασέτα" από τον Καραμανλή και "να κρατά μικρό καλάθι" από το ΥΠΕΞ. Σύμφωνα με το υπουργείο, είναι απλά "αναταπόδοση" της επίσκεψης Ερντογάν, φιλική επίσκεψη στον κουμπάρο. Άραγε θα του σερβίρουν και φοντάν;

    Ακούγαμε (και παραδόξως ακούμε ακόμα)για διαφάνεια στη δημόσια ζωή και ενάρετη διακυβέρνηση. Έχουμε και λέμε: Τσιτουρίδης (χ2), Χούπης, κουμπάροι, υποκλοπές, πακιστανοί, ζαρντινιέρες, πράσινα παπούτσια, ομόλογα, Κεδίκογλου, απόκρυψη πορισμάτων Ζορμπά, διάλυση του κρατικού μηχανισμού στις πυρκαγιές, φιλοξενούμενοι Μαγγίνα, αναψυκτήριο Μαγγίνα, αποπομπή και απόπειρα αυτοκτονίας Ζαχόπουλου, αποδοχή προϊόντος εγκλήματος (DVD) από το γραφείο του πρωθυπουργού και απόπειρα απόκρυψης αυτής, συναλλαγή με αναρμόδιους πολίτες (Μάκης/"κομιστής" DVD).

    Όσοι πιστεύουν ότι η διαφθορά καταπολεμήθηκε αρκεί να πάνε το βράδι πίσω από το δημαρχείο και να δούνε τις καραβιές από μαύρες πουτάνες που κυκλοφορούν (το ακούς, Νικήτα, ή δεν σε νοιάζει η ξεφτίλα;) με την ανοχή τηες αστυνομίας. Πρέπει να είναι αρμόδιο το Α.Τ. Ομονοίας για την περιοχή...

    Ακούγαμε για έμφαση στα προβλήματα της καθημερινότητας, τομέα νευραλγικό που πράγματι παραμέλησε το Σημιτικό ΠΑΣΟΚ. Οι ανατιμήσεις προϊόντων είναι συνεχείς και καταιγιστικές. Η Αθήνα είναι πλέον από τις ακριβότερες πόλεις της Ε.Ε. Με μια σημείωση... Οι μισθοί είναι από τους μικρότερους.

    Ακούγαμε για πραγματική σύγκλιση με την Ε.Ε. Τώρα ο κ. Αλογοσκούφης μας προειδοποιεί να μην ζητήσουμε αυξήσεις μεγαλύτερες του πληθωρισμού γιατί η οικονομία κινδυνεύει. Για μια ακόμη φορά. Η ίδια οικονομία που αποτελεί "θάυμα" η πορεία της και είναι "θωρακισμένη"

    Ακούγαμε για αξιοκρατεία και βλέπουμε προσωπικές συνεντεύξεις και τον Ταμτάκο πρώτο βιολί στους σκηνοθέτες της χώρας.

    Είναι πολλά τα άδεια λόγια και οι υποσχέσεις χωρίς αντίκρυσμα και είναι ελάχιστες οι ενδείξεις πως υπάρχει καπετάνιος στο τιμόνι. Και ακόμα δεν εχει τελειώσει καν η πρώτη τετραετία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ston 1:14 πμ
    sinexise na paris ta xapakia sou......... syntoma tha estanthis kalitera

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. TO SENDONI EINAI PALIO KAI KARFONESTE!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Φίλε 1.21 συμφωνώ σε όλα εκτός από ένα:γιατί βλέπεις θετικά την επέκταση του ωραρίου των καταστημάτων;;;
    Σκληρό αντιλαϊκό μέτρο είναι κι αυτό,μαζί με την κατάργηση του
    8ωρου ,την φτηνή υπερωρία και τη διευθέτηση χρόνου εργασίας ελέω Θεού (εργοδότη εννοώ) που μας έφερε ο ''κόκκινος Πάνος'' .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. 1.37 afto sti theoria legetai
    FILELEFTHERISMOS me ekprosopous
    DORA etc

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Ακριβώς 1.43.


    Ο 1.37 .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Για τον Δημοσθένη Αναγνωστόπουλο χρειάζονται περισσότερες πληροφορίες. Στο βιογραφικό του

    http://www.mnec.gr/el/ministry/Organogramma/organosi_yfipourgou_3/min0001.html

    διαβάζουμε ότι έχει διδακτορικό πληροφορικής, οπότε δεν είναι άσχετος με το αντικείμενο. Να μην πάρει δηλαδή η μπάλα και ανθρώπους που δεν το αξίζουν.

    Μιά διόρθωση: ο κ. Τσουκαλάς ήταν ήδη καθηγητής στο Φυσικό ΑΠΘ πριν μεταπηδήσει στο τμήμα Πληροφορικής. Απορώ πώς τα κατάφερε· οι ερευνητικές του επιδόσεις ταιριάζουν περισσότερο σε επίκουρο καθηγητή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. O MEGA-λος ΕΚΒΙΑΣΤΗΣ

    Ο ΜΕΓΚΑ-λος ΥΠΟΚΟΣΜΟΣ

    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ..

    «Η μεγαλύτερη επιχείρηση μίζας"


    «Η μεγαλύτερη επιχείρηση μίζας, πιέσεων και εκβιασμών έχει στηθεί εδώ και χρόνια σε μεγάλη κυριακάτικη εφημερίδα. Σε άρθρα της, σε σχόλια, σε ρεπορτάζ, αναγνωρίζεις αμέσως το μήνυμα: « Δώστε μας προμήθεια , αλλιώς σας χαλάμε τη δουλειά». Φυλλομετρούσαμε χθες τις σελίδες , τα άρθρα και τους …υπαινιγμούς της μεγάλης εφημερίδας. Και καταγράψαμε άπειρους εκβιασμούς σε επιχειρηματίες «που δεν τα ακούμπησαν ακόμη», ύμνους σε μεγάλους προμηθευτές που υπέκυψαν και ενίσχυσαν τους ήδη φουσκωμένους τραπεζικούς λογαριασμούς των ηγητόρων της μεγάλης εφημερίδας και υπονοούμενα για άλλους επιχειρηματίες που δεν προσήλθαν να προσκυνήσουν εμπράκτως τον άπληστο δημοσιογραφικό παράγοντα! Έναν αδίστακτο άνθρωπο με σωρεία συμμετοχών σε επιχειρήσεις – εξεβίαζε την συμμετοχή του σε αυτές τις επιχειρήσεις – έναν άνθρωπο που επαίρεται ότι: «Ναι , ρε, έχω τραπεζικούς λογαριασμούς και στην Αγγλία και στην Αμερική και άμα θέλετε να σας δώσω και τους αριθμούς των λογαριασμών μου»!!!

    Αυτά έγραφε το «Αντι» σε παλαιότερο τεύχος του.
    η «μεγάλη κυριακάτικη εφημερίδα» δεν είναι το ΘΕΜΑ. Είναι το ΒΗΜΑ. Και ο «άπληστος δημοσιογραφικός παράγοντας», δεν είναι ούτε ο Θέμος, ούτε ο Μάκης. Είναι ο κ. Σταύρος Ψυχάρης.

    ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ
    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΙΖΑΣ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΓΥΡΩ
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΗ.

    ΟΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΕΗ
    ΕΧΟΥΝ ΧΩΣΗ ΔΙΣ ΜΑΥΡΑ ΣΕ ΕΚΔΟΤΕΣ
    ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ
    ΣΑΜΠΟΤΑΡΟΥΝ ΤΟ DEAL ME THN RWE.

    ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ ΟΛΕΣ
    ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ,ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΑΙ.

    ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΚΑ..
    ΜΕΡΙΚΟΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ "ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ"
    ΑΛΛΟΙ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΓΙΑ "ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ"
    ΑΛΛΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΘΑΡΑ ΥΠΕΡ
    ENDESA-MYTIΛΗΝΑΙΟΥ,ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ.
    ΑΛΛΟΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ.
    ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΚΑΙ Η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Ο ΜΑΚΗΣ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ
    ΑΜΕΣΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΝ
    ΥΠΟΚΛΟΠΩΝ.

    ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΜΑΚΗΣ ΕΧΘΕΣ?

    ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΕΧΕΙ ΦΟΒΕΡΟ ΚΑΙ ΤΡΟΜΕΡΟ "ΡΕΠΟΡΤΑΖ" ΠΟΥ ΚΑΙΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΓΑΖΕΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ?

    ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΚΑΥΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΠ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΠΙΣΗΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΣΤΟ ΣΥΡΤΑΡΙ ΤΟΥ?

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙ?

    ΦΟΒΑΤΑΙ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΟΥΝ?

    ΑΛΛΑ, ΑΣΧΕΤΩΣ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΕΕΙ???

    ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΤΟΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ?

    ΜΑΚΗΣ
    Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΥΠΟΚΛΟΠΙΚΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ.
    Ο ΕΚΒΙΑΣΤΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ
    ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ.




    ΠΟΙΟΣ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟΥΣ
    ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ
    ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΚΛΟΠΩΝ?
    ΤΟ ΜΕΓΚΑ-ΛΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ?
    ΓΙΑΤΙ ΒΙΑΣΤΗΚΑΝ?
    ΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ?
    ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ Ο ΜΑΚΗΣ ΜΕ
    ΤΟ ΥΠΟΚΛΟΠΙΚΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ?

    ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΥΠΟΚΛΟΠΩΝ
    ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ?
    ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΝΕ?


    ΜΑΚΗ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ "ΥΛΙΚΟ"
    ΝΑ "ΚΑΨΕΙΣ" ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ
    ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ?
    ΕΙΝΑΙ "ΑΠΟΡΡΗΤΟ"?
    ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΚΑΛΥΠΤΕΙ
    ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ-ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΤΗΣ
    ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ?

    ΚΡΑΤΟΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ..



    ΚΑΡΑΜΑΝΛΑΚΑ
    ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ?
    ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΜΕΓΚΑ-ΛΟΥ
    ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ ΘΑ ΣΕ ΠΑΝΕ ΜΕΣΑ ΓΙΑ
    ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ?
    ΧΑΧΑΧΑΧΑ




    Ο ΜΕΓΚΑ-λος ΥΠΟΚΟΣΜΟΣ

    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ..

    «Η μεγαλύτερη επιχείρηση μίζας"


    «Η μεγαλύτερη επιχείρηση μίζας, πιέσεων και εκβιασμών έχει στηθεί εδώ και χρόνια σε μεγάλη κυριακάτικη εφημερίδα. Σε άρθρα της, σε σχόλια, σε ρεπορτάζ, αναγνωρίζεις αμέσως το μήνυμα: « Δώστε μας προμήθεια , αλλιώς σας χαλάμε τη δουλειά». Φυλλομετρούσαμε χθες τις σελίδες , τα άρθρα και τους …υπαινιγμούς της μεγάλης εφημερίδας. Και καταγράψαμε άπειρους εκβιασμούς σε επιχειρηματίες «που δεν τα ακούμπησαν ακόμη», ύμνους σε μεγάλους προμηθευτές που υπέκυψαν και ενίσχυσαν τους ήδη φουσκωμένους τραπεζικούς λογαριασμούς των ηγητόρων της μεγάλης εφημερίδας και υπονοούμενα για άλλους επιχειρηματίες που δεν προσήλθαν να προσκυνήσουν εμπράκτως τον άπληστο δημοσιογραφικό παράγοντα! Έναν αδίστακτο άνθρωπο με σωρεία συμμετοχών σε επιχειρήσεις – εξεβίαζε την συμμετοχή του σε αυτές τις επιχειρήσεις – έναν άνθρωπο που επαίρεται ότι: «Ναι , ρε, έχω τραπεζικούς λογαριασμούς και στην Αγγλία και στην Αμερική και άμα θέλετε να σας δώσω και τους αριθμούς των λογαριασμών μου»!!!

    Αυτά έγραφε το «Αντι» σε παλαιότερο τεύχος του.
    η «μεγάλη κυριακάτικη εφημερίδα» δεν είναι το ΘΕΜΑ. Είναι το ΒΗΜΑ. Και ο «άπληστος δημοσιογραφικός παράγοντας», δεν είναι ούτε ο Θέμος, ούτε ο Μάκης. Είναι ο κ. Σταύρος Ψυχάρης.

    το προαναφερθέν καταπληκτικό απόσπασμα δημοσιεύθηκε τη Δευτέρα 14/4/97 στην εφημερίδα «Αδέσμευτος Τύπος» του Δ. Ρίζου. Τι είχε συμβεί;

    Μεταξύ των χρηματοδοτών του «Αδέσμευτου» ήταν και ο επιχειρηματίας Δημήτρης Κοπελούζος, ο οποίος χάρις στις σχέσεις του με την «κυβέρνηση Μητσοτάκη» (υπήρξε και τέτοια) υπέγραψε με τη ρωσική Gazprom τη γνωστή συμφωνία για το Φυσικό Αέριο. Μια συμφωνία που επικυρώθηκε αργότερα και από τον Κ. Σημίτη, ως υπουργό Βιομηχανίας με τη συνδρομή του κ. Βερελή. Όπως αποδεικνύεται όμως και από τα σημερινά δεδομένα, η δουλειά με την Gazprom ήταν μια πολύ μεγάλη «μπίζνες» και ως εκ τούτου, η κατά «Αδέσμευτο» «μεγαλύτερη εφημερίδα μίζας» δεν μπορούσε να μείνει απ΄ έξω. Τι ακριβώς διαμείφθηκε δεν το μάθαμε ποτέ, τα αλλεπάλληλα όμως δημοσιεύματα της εποχής σήκωσαν λίγο την κουρτίνα του βρομερού παρασκηνίου. Όπως έγραφε τότε ο Αντ. Καρακούσης στην «Καθημερινή» της 20/4/97, «ο πρόεδρος (Λαμπράκης) δεν έπεισε το «Ρώσο» (Κοπελούζος) να τον δεχθεί στο αέριο και ανέθεσε την υπόθεση στον Σταύρο (Ψυχάρης, γνωστός και ως ο εκτελεστής του συγκροτήματος).Ο Σταύρος ζήτησε τη βοήθεια του Δημήτρη (Ρίζος) και έπεσαν οι προτάσεις με τον γνωστό τρόπο». (Συμπτωματικά ο κ. Καρακούσης εργάζεται σήμερα στο ΒΗΜΑ, υπο τον κ. Ψυχάρη)

    Φαίνεται όμως ότι οι προτάσεις ήταν πανάκριβες, ο κ. Κοπελούζος στύλωσε τα πόδια και ο κ. Ψυχάρης κατακεραύνωσε με ενυπόγραφο άρθρο του ,ως ζημιογόνα για το δημόσιο συμφέρον, σύμβαση της ΔΕΗ για μονάδα παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος στην Φλώρινα, συμφερόντων Κοπελούζου. Όμως, ο κ. Κοπελούζος, δεν μάσησε και πάλι και έτσι την επομένη δημοσιεύεται στον «Αδέσμευτο», το προαναφερθέν πόνημα περί Ψυχάρη και Βήματος, με την υπογραφή «Δ. Κ.» (το μικρό όνομα του επιχειρηματία είναι Δημήτρης). Ακολούθησε φυσικά …κόλαση. Όπως έγραφε τότε και η Καθημερινή «ό,τι σιγοψιθυρίζαμε χρόνια μεταξύ μας» άρχισε να βγαίνει στην επιφάνεια και το σύστημα να απειλείται για μια ακόμα φορά σοβαρά μετά το σκάνδαλο Κοσκωτά. Παρενέβη , όμως, ο εμπειρότερος όλων σε αυτά τα θέματα, ο Σωκράτης Κόκκαλης, ο οποίος διαμήνυσε στους κ. Ρίζο και Ψυχάρη, φίλοι του και οι δύο, να μην δώσουν συνέχεια επειδή «θα βγούμε όλοι μας ζημιωμένοι».

    Αυτά για να μην ξεχνιόμαστε. Πάει πολύ το ΒΗΜΑ να παριστάνει τον προστάτη της δημόσιας ηθικής από τον «υπόκοσμο» της δημοσιογραφίας.






    Ακριβά τανκς μας έφερε από τη Ρωσία, ο Καραμανλής, σύμφωνα με την «Πατσαβουροτυπία»!


    Η πατσαβούρα της «Ελευθεροτυπίας» βλέπει ότι είναι ακριβά τα τανκς που αγόρασε η κυβέρνηση από τη Ρωσία. Ταυτίζεται με τα αμερικανικά συμφέροντα και κόπτεται για το χρήμα που έχασε η συμμορία των μεγαλοεκδοτών-εκβιαστών. Προσβάλλονται οι διάφορες εταιρείες που συστεγάζονται στα κτίριά της, υπό την αθώα «προστασία» της. Απαιτούν επιστροφή στο καθεστώς Σημίτη με ανεξέλεγκτα εξοπλιστικά προγράμματα, με μαχητικά που θα πέφτουν από τα περιττά ηλεκτρονικά του Μπόμπολα, με πολυεθνικές μίζες και ανεξέλεγκτες αστρονομικές υπερκοστολογήσεις. Φανταστείτε ότι αυτά τα τανκς αγοράστηκαν χωρίς τη μεσολάβηση τρίτων αλλά με απευθείας διακρατικές συμφωνίες. Δηλαδή θίχτηκαν άμεσα τα συμφέροντα των εμπόρων όπλων που κρύβονται πίσω από τα μεγαλοεκδοτικά τζάκια και…… χρηματοδοτούν την καταγραφή κάθε ύποπτης περιπέτειας μεγαλοστελέχους της κυβέρνησης. Βάλανε οι παρακρατικοί νταβατζήδες την πατσαβούρα, να «φωνάξει». Τους πάτησε τον κάλο ο Καραμανλής. Χωρίς να μας πει πόσο κόστισαν ανάλογες αγορές από αμερικάνικα τραστ. Όλο το σήριαλ με το Ζαχόπουλο ήταν «κατασκευασμένο» από τα τζάκια των εκδοτών-εμπόρων όπλων για να «τιμωρήσουν» το θράσος του Καραμανλή. Η προσπάθεια αυτοκτονίας του Ζαχόπουλου, τους χάλασε τα σχέδια

    Φανταστείτε ότι αυτά τα τανκς αγοράστηκαν χωρίς τη μεσολάβηση τρίτων αλλά με απευθείας διακρατικές συμφωνίες. Δηλαδή θίχτηκαν άμεσα τα συμφέροντα των εμπόρων όπλων που κρύβονται πίσω από τα μεγαλοεκδοτικά τζάκια και…… χρηματοδοτούν την καταγραφή κάθε ύποπτης περιπέτειας μεγαλοστελέχους της κυβέρνησης.


    Βάλανε οι παρακρατικοί νταβατζήδες την πατσαβούρα, να «φωνάξει».

    Όλο το σήριαλ με το Ζαχόπουλο ήταν «κατασκευασμένο» από τα τζάκια των εκδοτών-εμπόρων όπλων για να «τιμωρήσουν» το θράσος του Καραμανλή






    ΡΕ ΑΓΑΘΟΜΟΥΝΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ
    ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΡΙΣΗ?
    ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΟΤΙ "ΧΕΙΡΑΓΩΓΕΙΣ"
    ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ,ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΣΟΥ
    ΠΗΓΑΙΝΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ.

    ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΣΕ ΒΑΛΟΥΝ
    ΦΥΛΑΚΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΜΟ..
    ΧΑΧΑΧΑ

    ΤΟ ΕΚΔΟΤΙΚΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙ
    ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ

    ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΓΙΔΕΥΣΗ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ
    ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ..
    ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΗ.."ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ"
    ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΜΠΡΑΚΗ

    ΚΑΡΑΜΑΝΛΑΚΑ
    ΤΟ ΜΕΓΚΑ-ΛΟ ΕΚΔΟΤΙΚΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ
    ΘΑ ΣΕ ΒΑΛΕΙ ΦΥΛΑΚΗ...ΕΠΕΙΔΗ
    ΓΑΜΗΣΕ ΤΗΝ ΤΖΕΚΟΥ..Ο ΖΑΧΟ
    ΧΑΧΑΧΑ

    Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ..
    ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕGA-λειο ΣΟΥ..




    ΟΙ ΕΚΔΟΤΕS ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ..

    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ-ΘΕΜΟΣ ΙΣΟΒΙΑ.

    ΕΒΛΕΠΑΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟ DVD.
    ΧΙΧΙΧΙ

    H ENTOΛΗ ΕΔΟΘΗ ΗΔΗ ΣΤΟΥΣ
    ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΥΣ-ΕΚΒΙΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Το εντυπωσιακο ειναι οτι ειμαστε τοσο ανακολουθοι και μα#&*κες που οταν ερθουν οι εκλογες παλι θα ειμαστε στο ιδιο διλλημα ποιον απο τους 2 θα ψηφισουμε !! Το ερωτημα που με βασανιζει ειναι, αφου διαχειριζονται τεραστια ποσα, ενταξει ξερουμε οτι κλεβουν ασυστολα, γιατι δεν κανουν εστω και 2-3 γαμημ#@να εργα για το λαο για να μεινουν και να εχουν κατι να δωσουν !! Μαντευω την απαντηση : Γιατι δεν θελουν, ειναι κομπλεξικοι, τιποτενιοι και σκατοψυχοι !! Μολις παρουν την εξουσια σκεφτονται : ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΟΥΦ#@&ΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΗΔΗ@&*ΜΕ!!
    Και καλα να παθουμε !!!
    Αφηστε ρε παιδια, παμενα δουμε τα γκολ του Ροναλντο ... μοναδικη μας παρηγορια το ΜΕΓΑΛΟ ΦΤΟΥ της ιστοριας απεναντι στα γλειωδικα προσωπα τους !!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Ο ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΙΕΚ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΓΡΑΜΜΗ ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΠΙΤΗΡΗΤΕΣ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΗΡΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ECDL A.E. ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ Η/Υ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΕΠ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ.
    Ο ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΟΣΕΣ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ECDL ΤΟΣΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΤΣΕΠΩΝΕΙ.
    ΕΦΤΑΣΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΗ ΣΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.
    ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΣΕ Α.Ε.
    ΓΙΑ ΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΑΝΕ ΟΙ ΛΙΓΟΙ.
    ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ,

    ΑΝ ΕΙΣΑΣΑΣΤΑΝ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ, ΜΕ ΜΕΤΑΠΡΤΥΧΙΑΚΑ, ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΑ, ΠΛΟΥΣΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΖΗΛΕΥΤΕΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΘΑ ΔΕΧΟΣΑΣΤΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ, ΔΕΚΟ Ή ΤΑΜΕΙΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΙΣΘΟ 2.000-3.000 ΕΥΡΩ ΜΗΝΙΑΙΩΣ?

    ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ.

    Η ΜΟΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΝΑ ΔΕΧΟΤΑΝ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΣΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟ ΣΤΗ ΚΟΜΠΙΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΚΑΘ'ΟΤΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΑΣΕΣ.
    ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΜΩΣ, ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΕΝΑΝ ΤΟΣΟ ΙΚΑΝΟ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΜΑΙ ΘΕΣΗ ΜΕ ΠΟΛΛΗ ΜΑΣΑ, ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΝΑ ΤΙΝΑΧΤΕΙ Η ΜΠΑΝΚΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ.
    ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ ΕΞΑΛΟΥ Η ΡΗΣΗ ΟΤΙ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΤΟ ΤΡΕΝΟ, ΕΝΩ ΜΕ ΠΤΥΧΙΟ ΠΑΝΕΜΗΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΟΛΟ ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙΣ!

    ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΒΟΔΙΑ ΚΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ, ΟΜΩΣ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΝΙΟΝΙΟ ΤΟΥΣ. ΕΤΣΙ ΒΑΖΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΞΟΥΝ (ΜΕ ΡΟΖ DVD ΠΧ) ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΡΑΒΗΞΟΥΝ ΤΑ ΧΑΛΙΝΑΡΙΑ ΑΝ ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΘΟΥΝ.

    ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ!

    ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΕΛΠΙΖΕΤΕ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ.

    ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥΣ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΝΤΑΣ, ΔΗΜΑΓΩΓΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΖΟΝΤΑΣ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ, ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ Η ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ.

    ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. ΣΕΜΝΟΤΥΦΙΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΧΟΝΤΡΟΥ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΖΟΝΤΑ??
    ΚΑΛΑ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΑΛΑΝΕ.
    ΠΟΝΑΕΙ ΤΟ ΞΕΦΩΝΗΜΑ.
    ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΚΑΚΟΒΟΥΛΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ ΓΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ.
    ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΔΕΝ ΘΑ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΕ ΦΤΥΣΟΥΝ ΣΑΦΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. ΣΚΑΝΔΑΛΑ, ΔΙΑΦΘΟΡΑ, ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ, ΚΟΜΠΙΝΕΣ, ΕΡΠΑΧΤΕΣ, ΛΑΔΩΜΑΤΑ, ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ,....

    ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΗΔΙΑΣΜΕΝΟΙ.

    ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ, ΝΑ ΓΙΝΕΙ, ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ.

    ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.

    ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.

    ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.

    ΚΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.

    ΚΑΛΕΣ ΟΙ ΠΟΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΓΥΡΝΩΝΤΑΣ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΙΣ ΚΩΛΟΦΥΛΛΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΑ ΔΙΠΛΕΚΟΜΕΝΑ ΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΑ ΤΟΥΣ.

    Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΑΠΛΗ ΑΠΟ ΟΣΟ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΣΤΕ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.

    ΑΠΛΩΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΟΥΣ, ΩΣ ΕΝΑ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ. ΩΣ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΩΛΟΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ.

    ΟΤΑΝ ΟΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟΥΣ ΠΕΣΟΥΝ ΣΕ ΤΡΙΨΗΦΙΑ ΝΟΥΜΕΡΑ, ΘΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΡΕΥΣΕΙ ΣΑΝ ΧΑΡΤΙΝΟΣ ΠΥΡΓΟΣ ΟΛΟ ΤΟ ΣΑΘΡΟ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΚΒΙΑΣΜΩΝ ΜΜΕ-ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ.

    ΞΥΠΝΑΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ!

    ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΝΑ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΠΛΕΚΟΝΤΑΙ!

    ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΡΙΖΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ.

    ΕΜΕΙΣ, ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ.

    ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΒΗΜΑ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΚΛΠ ΚΛΠ ΜΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ 285 ΚΑΙ ΟΧΙ 285.ΟΟΟ ΦΥΛΛΑ.
    ΤΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΑΡΧΙΔΙΑ?

    ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΟΥΝΑΝΕ ΔΕΞΙΑ ΚΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΥΟΜΕΝΟΙ: ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΙ ΜΕΓΑΛΑ ΠΟΥ ΤΑ'ΧΩ. ΡΙΧΤΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΦΟΡΕΣΩ.

    ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ...

    Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ. ΜΟΝΟ ΜΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΑΝΤΛΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΑΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΜΙΑ ΦΙΟΡΑ ΣΤΑ 3 Ή ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ. ΚΑΙ Η ΨΗΦΟΣ ΣΤΑ ΜΜΕ ΕΙΝΑΙ ΕΞΙΣΟΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.

    ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΦΟΥΜΟ ΣΤΙΣ ΚΩΛΟΦΥΛΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΑ ΤΟΥΣ.

    ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΚΑΝΕΝΟΣ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑΡΑ.

    ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Αν και προσωπικά έχω διδακτορικό, δεν θεωρώ ότι για να πάρει κάποιος δημόσιο αξίωμα πρέπει να έχει και διδακτορικό. Το αν είναι κανείς καλός διαχειριστής (έμψυχου και άψυχου δυναμικού) δε φαίνεται από τέτοιου είδους διπλώματα.

    Προφανώς και τα κριτήρια με τα οποία λαμβάνονται τα δημόσια αξιώματα θα πρέπει να είναι γνωστά, και να δημοσιεύονται οι εκθέσεις των αρμόδιων προσώπων που εκλέγουν άλλους σε υψηλές θέσεις.

    Τέλος είναι προφανές ότι όσο πιο καλός είσαι, τόσο λιγότερο ρεζιλεύεις το βύσμα σου.

    remle

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Δηλαδή, εσύ έβγαλες διδακτορικό για να μπορείς σε ένα ιστολόγιο να υπογράφεις ως remle?
    Εξήγησέ μας τώρα τη διαφορά μεταξύ remle και ρεμλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. ΑΣΚΗΣΗ: ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΕΝΑΣ ΠΡΩΗΝ ΓΓ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ?(ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ....!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Ο ΒΛΑΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΜΟΓΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ. ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ, ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΩΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΚΛΑΒΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Hello Everyone! I like watching [url=http://www.finsfootball.com/bbc-football]bbc football[/url]. I usually watch [url=http://www.finsfootball.com]football online[/url] as I do not have PVR. How about you?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. What's up Entrepreneur! Want to for example which i as if your online an awful lot.
    [url=http://www.businesscreditcardv.com]business credit card[/url] [url=http://www.businesscreditcardv.com/get-low-interest-business-credit-cards]get low interest business credit cards[/url] business credit card bad credit [url=http://www.calendartemplatev.com]calendar template[/url] [url=http://www.calendartemplatev.com/yearly-calendar-template]yearly calendar template[/url] calendar template in access [url=http://www.carbatteryv.com]car battery[/url] [url=http://www.carbatteryv.com/car-battery-prices]car battery prices[/url] car battery 35 internal resistance [url=http://www.digitalphotoframev.com]digital photo frame[/url] [url=http://www.digitalphotoframev.com/wireless-digital-photo-frame]wireless digital photo frame[/url] reddmango digital photo frame qs722 [url=http://www.fitnessgymv.com]fitness gym[/url] [url=http://www.fitnessgymv.com/home-fitness-gym]home fitness gym[/url] fitness gym tahlequah [url=http://www.greenhomev.com/]green home[/url] [url=http://www.greenhomev.com/prefab-green-homes]prefab green homes[/url] fitness gym eugene or [url=http://www.hairremovalv.com]hair removal[/url] [url=http://www.hairremovalv.com/laser-hair-removal]laser hair removal[/url] laser hair removal qualifications [url=http://www.homemadepizzav.com]homemade pizza[/url] [url=http://www.homemadepizzav.com/great-tasting-homemade-pizza-recipe]great tasting homemade pizza recipe[/url] best home made pizza sauce [url=http://www.horsetrailersv.com]horse trailers[/url] [url=http://www.horsetrailersv.com/shadow-horse-trailers]shadow horse trailers[/url] horse trailers bakersfield [url=http://www.hybridbikev.com]hybrid bike[/url] [url=http://www.hybridbikev.com/cheap-hybrid-bikes]cheap hybrid bikes[/url] hybrid bike kijiji [url=http://www.itunesv.org]itunes[/url] [url=http://www.itunesv.org/itunes-help]itunes help[/url] itunes yahoo [url=http://www.kneepainv.com]knee pain[/url] [url=http://www.kneepainv.com/chronic-knee-pain]chronic knee pain[/url] knee pain toddler [url=http://www.lavenderplantsv.com]lavender plants[/url] [url=http://www.lavenderplantsv.com/french-lavender-plants]french lavender plants[/url] lavender plants english lavender [url=http://www.minimacv.com]mini mac[/url] [url=http://www.minimacv.com/mini-mac-11]mini mac 11[/url] mini mac optisk lyd kabel [url=http://www.moneytreev.com]money treev[/url] [url=http://www.moneytreev.com/feng-shui-money-tree]feng shui money tree[/url] money tree 31525 [url=http://www.organicvegetablev.com]organic vegetable[/url] [url=http://www.organicvegetablev.com/organic-vegetable-plants]organic vegetable plants[/url] organic vegetable india [url=http://www.paintballgunv.com]paintball gun[/url] [url=http://www.paintballgunv.com/cheap-paintball-guns]cheap paintball guns[/url] paintball gun makers [url=http://www.pontoonboatsv.com]pontoon boats[/url] [url=http://www.pontoonboatsv.com/small-pontoon-boats]small pontoon boats[/url] pontoon boats 50 miles from walnut ill [url=http://www.projectmanagementv.com]project management[/url] [url=http://www.projectmanagementv.com/online-project-management]online project management[/url] project management 2010 [url=http://www.ps3gamesv.com]ps3 games[/url] [url=http://www.ps3gamesv.com/top-ps3-games]top ps3 games[/url] ps3 games releases [url=http://www.thyroidproblemv.com]thyroid problem[/url] [url=http://www.thyroidproblemv.com/thyroid-problems-in-men]thyroid problems in men[/url] thyroid problems juvenile diabetes [url=http://www.turnkeywebsitev.com]turnkey website[/url] [url=http://www.turnkeywebsitev.com/turnkey-websites-for-sale]turnkey websites for sale[/url] turnkey website design and development [url=http://www.vitamindv.com]vitamin d[/url] [url=http://www.vitamindv.com/buy-vitamin-d]buy vitamin d[/url] vitamin d and hair loss [url=http://www.wirelesssecurityv.com]wireless security[/url] [url=http://www.wirelesssecurityv.com/wireless-security-solutions]wireless security solutions[/url]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Ciao i,m new in blog posts and i will to experiment the newideas postated in this posts .I see your web fromwordpress and i have tryed to register some seconds a go but this secret code was hard ro see but i manage it :) This was my introduction in this blog
    Regards
    And this is my blog you can send to my email



    [url=http://www.liveinternet.ro/]http://www.liveinternet.ro/ [/url]
    radio

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση