GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Περί του αρχιεπισκόπου και των υπερβολών‏...

.. Του Δημήτρη Καβακόπουλου . Τις ώρες που γράφονται αυτές οι γραμμές, πραγματοποιείται η κηδεία του αρχιεπισκόπου.Αγαπητοί φίλοι και φί...

..
Του Δημήτρη Καβακόπουλου
.
Τις ώρες που γράφονται αυτές οι γραμμές, πραγματοποιείται η κηδεία του αρχιεπισκόπου.Αγαπητοί φίλοι και φίλες, είμαι βαθύτατα θλιμμένος. Σχεδόν μου έρχεται να κλάψω από τη συγκίνηση. Και αυτό διότι παρατηρώ ότι η υποκρισία, ο μακαρθισμός και ο σκοταδισμός που πρέσβευε ο αρχιεπίσκοπος και οι οπαδοί του, συνεχίζουν απτόητοι να καταστρέφουν αυτήν τη χώρα.
Όχι αγαπητοί, μπορεί να βρίσκω τον θάνατο οποιουδήποτε ώς κάτι απευκταίο, μπορεί να τον λυπήθηκα λίγο για τις δύσκολες ώρες που πέρασε αντιμέτωπος με τον καρκίνο (ξέρω πώς είναι, ευτυχώς όχι από πρώτο χέρι), αλλά αυτό δε σημαίνει ότι ξαφνικά θα ξεχάσω το παρελθόν του και θα πλέξω ανύπαρκτα (και άδικα) εγκώμια και διθυράμβους για έναν άνθρωπο που ποτέ δεν υποστήριξε την πρόοδο.Δεν θα πέσω στο επίπεδο των καναλιών και των επίσημων προσώπων, οι οποίοι πέραν των συλληπητηρίων αποδίδουν τιμές και ζωγραφίζουν μια ιστορία που θαρρείς ακούγοντάς την ότι ανήκει σε κάποιο άλλο πρόσωπο. Και τι επίπεδο;
Να μερικά παραδείγματα απ' όσα ακούστηκαν από δημοσιογράφους, πολιτικούς και δημόσια πρόσωπα:
ήταν ένα διαμάντι. Βεβαίως, ένα διαμάντι μπορεί να έχει καμμιά σκονίτσα κατά καιρούς, αλλά παραμένει διαμάντι
μια πάνδημη κηδεία (αυτό νομίζω το είπε ο πολύδωρας, γνωστός για τις πομπώδεις πλην ανόητες εκφράσεις του - βλ. «Ασσύμετρη απειλή»)
εξετέλεσε την αποστολή του με ανέλπιστο θάρρος και αντοχή
ένας μεγάλος πνευματικός ηγέτης βοηθούσε τους πάντες στην καθημερινότητά τους... και άλλα πολλά που δεν τα θυμάμαι τώρα. Όχι κύριοι, δεν ήταν διαμάντι. Όσο για την αποστολή του, αν αυτή ήταν η οπισθοδρόμηση και ο σκοταδισμός, δεν ξέρω αν την εξετέλεσε στην εντέλεια, αλλά σίγουρα τα πήγε πολύ καλά.

Όσο για το τελευταίο, ε, να μην σχολιάσω, ο Νίκος Δήμου τα είπε καλύτερα από μένα στα επίκαιρά του. Αλλά το καλύτερο το άφησα για το τέλος. Είναι οι εκφράσεις των δημοσιογράφων, που σάν εκπαιδευμένοι part-time ιερωμένοι, άλλοι υιοθετούν ένα περίλυπο ύφος, άλλοι μιλούν με μια μικρή δόση ψαλμωδίας στη φωνή τους, και οι πιο "καλλιτέχνες" από αυτούς, συνδυάζουν και τα δύο. Το μόνο που μένει μετά από αυτό το θέατρο του παραλόγου και την 5ήμερη άδεια των δημοσίων υπαλλήλων (γιατί είστε πολύ κουρασμένοι οι καημένοι και βάζω στοίχημα πως όλοι σας ανεξαιρέτως θλιβήκατε βαθύτατα) είναι να δω:
την αγιοποίηση του χριστόδουλου
την εκλογή του Άνθιμου σε αρχιεπίσκοπο

Ο... θεός (;) να μας φυλάει!

46 σχόλια

  1. Ο Μητροπολίτης Θηβών, ερωτηθείς για το εάν θα είναι υποψήφιος για τον Αρχιεπισκοπικό θρόνο, απάντησε ότι «εάν το θελήσει η Ιεραρχία, θα κάνω υπακοή».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑΤΑΙΟΤΗΣ ΜΑΤΑΙΟΤΗΤΩΝ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑΤΑΙΟΤΗΣ, ΤΩΝ ΑΝΟΗΤΩΝ ΘΡΗΣΚΟΛΗΠΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ!


    --- Αυτή είναι η γνώμη και η απολαβή κάθε ανθρώπου που έζησε μόνον για να θρέφει πλουσιοπάροχα με ηδονές το άθλιο σαρκίο του και για τις «έπεα πτερρόεντα», φιλοσοφικές και θρησκευτικές ιδέες του. Αυτό το ΜΑΤΑΙΟΤΗΣ ΜΑΤΑΙΟΤΗΤΩΝ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑΤΑΙΟΤΗΣ, το βίωσε στο θνησιγενές σαρκίο του και ο ανθέλληνας Αρχιεπίσκοπος με τους νέγρους ιερείς του, που έφερε και εγκατέστησε στην Ελλάδα των Ελλήνων φυλής, προδίδοντας τον ελληνισμό, για τα γούστα του! Κάθε άλλος Έλληνας με οικογένεια όταν πεθαίνει, αφήνει πίσω του την γενιά του και πεθαίνει ήσυχος ξέροντας ότι το DNA θα τον ξαναγεννήσει, από το τέκνο του! Για αυτό γίνονται οι εξετάσεις DNA, για να δούνε αν ταιριάζει το τέκνο με τον γονέα, αν μπορεί να τον αναγεννήσει! Εκεί υπάρχουν οι διαφορές των ανθρώπων, που οι ανθέλληνες ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΚΚΕ-ΣΥΝ-ΛΑΟΣ, δεν θέλουν να δουνε! Αυτό το γνώριζε ο ανθέλληνας αρχιεπίσκοπος και για αυτό ήταν τόσο απογοητευμένος εμπρός στον φυσικό θάνατο, σαν άκληρος, ώστε να πει εν τέλει, τα πάντα «Είναι μάταια». Σαν θρασύδειλος έβαλε τους έλληνες να ξοδέψουν τεράστια ποσά, για την μεταμόσχευση ήπατος (που έγινε και κρατήθηκε μυστική)! Για τι να χαρεί εν τέλει, για τον αδελφό του που του αφήνει τεράστια περιουσία, αλλά είναι άκληρος, χωρίς οικογένεια όπως ο ίδιος; Μερικοί μπροστά στην εικόνα ενός νεκρού δειλιάζουν και αντί να πούνε το σωστό, σαν θρασύδειλοι, λένε τον κακό άνθρωπο για τον ελληνισμό, καλό. Όχι εγώ, θα πω και θα λέω το σωστό. Ο Αρχιεπίσκοπος ήταν ένας ανθέλληνας, που πριν να βγει στο αξίωμα του πρώτου θρησκόληπτου ανθέλληνα, εβραιολάτρη χριστιανού, στην εφημερίδα «Στόχο» έγραψε μια εθνικιστική επιστολή, που εκθείαζε την Ελληνική φυλή! Ό ίδιος ψεύτης και ανθέλληνας αρχιεπίσκοπος, λίγο αργότερα μόλις βγήκε στο αξίωμα άρχισε να βρίζει την Ελληνική φυλή επί δεκαετία και να την μαγαρίζει με τους νέγρους που έφερε για να κάνει τα γούστα του! Να είναι καταραμένος για το κακό που έκανε στην Ελληνική φυλή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. www.youtube.com/watch?v=-cqYeSni6no&eurl=http://humor.pblogs.gr/tags/zaxopoulos.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. http://www.youtube.com/watch?v=thWgN2hEH_Y&feature=related
    parti me ouza

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ποίος κρίνει τι είναι πρόοδος κ. Καβακόπουλε; Η προπαγάνδα του Σημίτη ήταν πρόοδος; Η νεοφιλελεύθερη αθλιότητα του εκσυγρονισμού είναι πρόοδος;
    Οι υβριστές του Αρχιεπισκόπου ήταν πρόοδος; Ο άθλιος Σηφουνάκης, ο χαμαιλέων Τζανετάκος και ο Σάιλοκ της πολιτικής σκηνής ο Σημίτης ήταν προοδευτικοί; Με τί κριτήριο άραγε;

    Η διαφθορά και ο εκφυλισμός της ελληνικής κοινωνίας είναι πρόοδος;

    Πολύ προοδευτικότερος ήταν ο Χριστόδουλος όταν μιλούσε για ανεξαρτησία.

    Δεν βλέπεις πως τον θρήνησε η ελληνική κοινωνία; Μήπως θέλεις να πεις ότι είναι καθυστερημένη;
    Θυμάσαι πόσοι Γερμανοί υποδέχθηκαν τον Πάπα; 1.000.000... Και αυτοί καθυστερημένοι ήταν
    Και ποίος είσαι εσύ, που θα πεις τους πάντες "καθυστερημένους";;;;
    Lupus

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φαίνεται πως η υποκρισία και η κολακεία της εξουσίας είναι το μεγάλο ατού του νεοέλληνα. Ο Χριστόδουλος ήταν η προσωποποίηση αυτών των αρετών γι΄αυτό και αγαπήθηκε και λατρεύτηκε από το πλήθος, αυτό το λαό που τον είχε καταντήσει έρμαιο του σκοταδισμού και της μεγάλης απάτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θέλω να παρατηρήσω (όσο καθαρή μπορεί να παραμένει η σκέψη μου μετά από όσα έχω υπομείνει έτι ούσα παραλόγως ανοιχτή στην ενημέρωση, αμήν) ότι:

    κάποιος από τους φύλακες της ηθικής μας θα όφειλε να βάλει φρένο στην απέραντη λαγνεία των μέσων και της εκκλησίας για τους νέους.
    Πρόκειται για απονεννοημένη αιμοδιψία... αυτό είναι που κρύβεται πίσω από την επιθυμία τους να εντάξουν συλλήβδην τη "νεολαία" στο σώμα της εκκλησίας και των κομμάτων. Δεν απευθύνονται σε ανθρώπους με κρίση και αξιοπρέπεια, αλλά στο "νέο αίμα"(βλέπε και Hanna Arendt για τη σχέση του αίματος με τις συμβολικές αναπαραστάσεις του εθνικοσοσιαλισμού).
    Η απρόσωπη επιθυμία αυτών των κύκλων για τους νέους οδηγεί σε φαινόμενα συλλογικής λαγνείας που επιφέρουν τον πολιτικό βιασμό με την εξαγνιστική μάσκα της θυσίας χάριν του έθνους, της φυλής, του μέλλοντος και άλλων απρόσωπων μεγάλων ιδεών. Οι τελετάρχες επιστατούν όσο ένα ανεύθυνο εκτελεστικό σώμα ομόαιμων γραφειοκρατών της καθημερινότητας (δάσκαλοι, γονείς, λοχαγοί, μικρομέγαλοι ταγοί, μητέρες, ξάδερφοι και θείοι) με ανερυθρίαστη παραφορά βάζουν χέρι κάτω από τις "κοντές φούστες" και γλώσσα πίσω από τα "σκουλαρίκια".
    Εν πάση περιπτώσει, η στοχοποίηση των νέων από τα πολιτικά κόμματα και την εκκλησία, δεν διαφέρει από την αντίστοιχη πρακτική μάρκετιν.
    Αν δε, διαφέρει, είναι στο ότι οι εταιρίες θέλουν να πουλήσουν υλικά αγαθά, ενώ οι πρώτοι ορέγονται το αίμα που χρειάζονται, την ίδια τη ζωή...
    όπως "the bloodthirsty feudal lord who inspired Bram Stoker's Dracula"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το ερωτηματικό δίπλα στο Θέος τί σημαίνει ??? Είσαι άθεος φίλε μου ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Να τολμήσω να ρωτήσω ?
    -Τι εισπράξεις έκανε η Μητρόπολη από όλο αυτό τον κόσμο που πέρασε?
    -Τον μακαριστό τον έθαψαν με όλα τα ντράβαλα που φορούσε γιατί δεν το παρακολούθησα το θέαμα.
    Και αν ναι για πότε είναι προγραμματισμένη η τυμβωρυχία για να ξέρουμε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ρε παιδιά, χαλαρώστε λιγάκι! Άκου πέντε μέρες αργία!!! Σήμερα πήραμε αργία και όχι όλοι! Αλλά, αν είναι τέτοιας αξιοπιστίας όλα τα posts εδώ μέσα, μπορεί να καταλάβει κανείς... Γκαιμπελίσκοι αισχίστου είδους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Lupus,
    Οι κλέφτες, υβριστές, ψεύτες και υποκριτές δεν είναι ποτέ "πρόοδος" (απλώς πολλές φορές την εκμεταλλεύονται, όταν αυτή συμβαίνει, όμως συνήθως αποτελούν μάλλον τροχοπέδη).
    Αλλά, αφ' ενός η ύπαρξη αυτών δεν δικαιώνει τον Χριστόδουλο και το παρελθόν του, αφ' ετέρου ούτε το παρελθόν του Χριστόδουλου δεν του επιτρέπει να βρίσκεται στο απυρόβλητο.
    Όσο για την ελληνική κοινωνία, εγώ προσωπικά βλέπω ένα πολύ μεγάλο μέρος από ανθρώπους που τη μία μέρα καταδικάζουν την Χ κατάσταση, και την επόμενη την στηρίζουν (οι εκλογές και τα πρόσφατα σκάνδαλα για παράδειγμα). Δεν βγάζω τον εαυτό μου απ' έξω ούτε παριστάνω τον holier than thou, αλλά κάνω ό,τι μπορώ για να γίνω καλύτερος άνθρωπος. Δεν με "ενοχλούν" όσοι πήγαν να αποδώσουν το ύστατο χαίρε, με ενοχλούν οι κλέφτες, οι απατεώνες, οι συνειδητά ημιμαθείς.
    Δεν έχω στηρίξει, ούτε θα στηρίξω ποτέ την υποκρισία, την λάσπη και τον σκοταδισμό, είτε αυτή εκφράζεται εν μέσω θρησκείας, είτε μέσω πολιτείας.


    Προς τον φίλο που ρωτάει αν είμαι άθεος. Όχι, δεν είμαι άθεος. Είμαι σίγουρα άθρησκος, αλλά δεν έχω σαφή στοιχεία για να αυτοχαρακτηριστώ ως άθεος, γιατί πραγματικά δεν ξέρω αν υπάρχει θεός (και με ποια μορφή). Μπορώ όμως να αμφιβάλλω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Gia kapoious apo emas theos den yparxei. Kai ayto balte to kala sto myalo sas, fanatikoi xristinaoi, tyfloi akolouthoi tou magaziou pou legetai "ekklisia", fasistaria ethnikistares! Nai re, den pisteoume sto theos sas! Magia mas, to syntagma den problepei aneksithriskeia? Ante kai gamitheite tora

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Χθες των τριών Ιεραρχών, σήμερα του πεθαμένου Ιεράρχη, αύριο της Εκλογής του Ιεράρχη, μεθαύριο του Νέου Ιεράρχη, δεν μιλάμε για πενθήμερο. Μιλάμε -κυριολεκτικά- για του κώλου τα εννιάμερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πολιτικοί και δημοσιογράφοι κολακεύουν και γλύφουν τον ελληνικό λαό μέχρι αηδίας - για χρόνια. Λές να μαζευτούν πάνω από τα υποχρεωμένα 150 άτομα στην δική τους κηδεία; Απατάσαι.

    Σχετικά με τις ταυτότητες, όλα αυτά τα χρόνια δεν άκουσα από κανένα "δημοκρατικά πεφωτισμένο" το προφανές: αν ο Σημίτης πίστευε ότι η απόφαση να αφαιρεθεί το θρήσκευμα από αυτές ήταν η καλύtερη ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ **ΠΡΙΝ** ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ να δει πόσα απίδια έχει ο σάκος;

    Ο λαός δεν μπορέι να είναι "σοφός" μόνο τις ημέρες των εκλογών και "νοητικά ανεπαρκής" όποτε η χούντα των "πεφωτισμένων" αποφασίζει αν' αυτού και μετά του επιβάλει την αποψή της!

    Όλοι αυτοί, άντρες και γυναίκες, νέοι και γέροι, εργάτες και διανοούμενοι που ξεπροβόδισαν τον "Αρχιεπίσκοπό μας" ήταν όσοι κατάλαβαν πως ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ κάποιος τους έλεγε δημόσια την ΑΛΗΘΕΙΑ. Και αυτό δεν spin-άρεται από κανένα image-maker.

    Ήταν αυτοί που ο Σημίτης (και οι ηθικοί νάνοι που στήριζουν τέτοιες ΠΟΥΣΤΙΕΣ) βρήκαν μπροστά τους στα συλλαλητήρια της Εκκλησίας.

    Ναι, ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ. ΟΛΟΙ!!!

    Λέτε ο Σημίτης ή ο Μητσοτάκης ή ο Αλαβάνος ή η Παπαρήγα να μαζέψουν πάνω από 150 άτομα;

    Ούτε αθροιστικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ειλικρινά, νόμιζα ότι ζω σε ένα προοδευτικό δυτικό κράτος (λέμε τώρα).Σήμερα όμως κατάλαβα ότι ζούμε στο ΙΡΑΝ (ή μάλλον, σωστότερα, σε ένα ΚΑΚΕΚΤΥΠΟ του Ιράν..)

    Επιχειρήματα όπως «οι πεφωτισμένοι δεν ήθελαν τον Χριστόδουλο» αλλά «ο Σημίτης ήταν δάχτυλος των Πεφωτισμένων» είναι τόσο σαθρά και ανόητα, που μπροστά τους ο Λιακόπουλος ξεπερνά τον Γκυ Ντε Μπορ σε αναλυτικές ικανότητες.

    Αν δεν ήταν ο Χριστόδουλος αρχιεπίσκοπος και ήταν ο ΣΕΦΕΡΛΗΣ, πανέξυπνε φίλε των 8.15, τότε θα είχε περισσότερο ή λιγότερο κόσμο;
    Τι στοίχημα βάζεις ότι η λαοθάλασσα θα ήταν 1000 φορές μεγαλύτερη από εκείνη του λαοπλάνου Χρυσόδουλου (μέχρι το τέλος); Και δεν θα έλεγαν «Σε πάμε Χρυσόδουλε» αλλά «Καλό εεεε?»

    Τότε τι θα έλεγες; Ότι οι πεφωτισμένοι τα έχουν βάλει με τους «μακάριους πτωχούς το πνεύματι» και είναι όλα σχέδια των Σιωνιστών για να καταστρέψουν την τηλε-ανοησία;

    Άσε, χαλάω τα λόγια μου. Σιγά να μην κατάλαβες τι γράφω. Πήγαινε πιες κάνα αγιασμό και καμιά μαυροδάφνη, Ταλιμπάν, για να συνέλθεις!

    Η μεγαλύτερη απόδειξη για την ανυπαρξία του Θεού, είναι οι «εκπρόσωποί» του σ' αυτόν τον κόσμο. Σκοταδιστές, εθνικιστές, φασίστες, γεμάτοι μίσος, συμφέροντα, εγωπάθεια, βουλιμία, απληστία. Ε, αν υπήρχε έστω και ίχνος θεού, θα τους κεραυνοβολούσε κάθε μέρα, πρωί βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. babis υπόγραψε αν δεν είσαι αδερφή..

    καραγκιόζη.........

    ε καραγκιόζη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. (Από ένα άλλο blog, πού, λυπάμαι, δέν θυμάμαι όνομα, σοβαρό όμως) :

    Κακό μπελά βρήκε ο μεγαλοδύναμος. Βρήκε συνέταιρο από το πουθενά(εκτός αν
    νομίζετε ότι θα συμβιβαστεί ο Χριστόδουλος με τον ρόλο του απλού πεθαμένου).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αγαπητοί και εξαιρετικοί μου φίλοι

    Απολογούμαι και ζητώ συγγνώμη για τον άθλιο ψυχοπαθή που λερώνει εδώ μέσα χρησιμοποιώντας το ψευδώνυμο που χρησιμοποιώ.

    Η ιδεολογική μου συγκρότηση ,η πολιτική μου ένταξη το ήθος και η αξιοπρέπεια μου δεν μου επιτρέπει να ακολουθησω το χάλι του. Θλίβομαι για το κατάντημα του, την παιδεία του και την συμπεριφορά του. Δεν θα τον ακολουθησω στο δρόμο της λάσπης και της βρώμας που έχει μάθει και ξέρει πολύ καλά.
    Από την πρώτη στιγμή που είμαι εδώ έχω δηλώσει ποιος είμαι και τι κάνω.
    Πιστεύω ότι η Ελλάδα με πρωθυπουργό τον Γιώργο Παπανδρέου έχει να δώσει και να προσφέρει πολλά στους Έλληνες και η χώρα μας τον έχει ανάγκη. Σε αυτή την κρυστάλλινη και ξεκάθαρη θέση μου έχει επιπέσει με λύσσα ,αντιδημοκρατικές μεθόδους, ευτελισμούς, παραπληροφόρηση, πλαστογραφία. Αυτή ήταν πάντα η νεοδεξια και η ακροδεξιά στη χώρα μας που αυτος εκπροσωπεί .Μίσος απύθμενο σε κάθε τι δημοκρατικό, ελεύθερο και αληθινό. Οι Παπανδρέου ανεκαθεν είχαν να αντιμετωπίσουν τέτοιες λυσσώδεις αντιδράσεις. θυμηθείτε τα καταγεγραμμένα πλέον από την ιστορία γεγονότα κατά του «Γέρου» , του Ανδρέα, που έχουν δικαιωθεί από την ιστορία πλέον και τώρα κατά του Γιώργου. Ο Ελληνικός λαός όμως γρήγορα βλέπει και θα αποδώσει δικαιοσύνη. Το συμφέρον του τον καλεί. Ο Γιώργος Παπανδρέου είναι ο επόμενος πρωθυπουργός. Η ακροδεξιά άλλη μια φορά θα λυσσάξει. Οι μήνες των είναι μετρημένες…
    Μια του κλέφτη δυο του κλέφτη τρείς και την κακή του μερα. Ο Ελληνικός λαός δεν την ξαναπατά.
    Με εκτίμηση

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ρε Παπακόπουλε σάλτα και fuck.Ξαφνικά
    γίνατε όλοι άθεοι.Πρόσέξτε μη γίνετε
    και πούστηδες από μόδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Η εξέλιξη της υγείας του Χριστόδουλου ήταν, όπως όλων στην περιπτωσή του, προδιαγραμμένη!
    Προδιαγραμμένη ήταν και η μετά θάνατο μεταχείρισή του από την πολιτεία, πολύ περισσότερο από τη συγκεκριμένη παράταξη που εκπροσωπεί σήμερα την πολιτεία και οι λόγοι γνωστοί. Δεν ήταν οπωσδήποτε αναμενόμενη αυτή η κοσμοσυρροή! Όμως. Σε μια υπόθεση (για την οικονομία της συζήτησης), που ο Χριστόδουλος έπεφτε θύμα τροχαίου ή τύχαινε να ήταν επιβάτης του ΣΙΝΟΥΚ,όύτε το ένα χιλιοστό των ανθρώπων που μαζεύτηκαν σήμερα δε θα συμμετείχε στην κηδεία του. Η αρρώστεια η μακρόχρονη και βασανιστική με την καθημερινή παρουσία του από το επικοινωνιακό του περιβάλλον έφτιαξε ένα μύθο περί της καρτερίας και της σοφίας των λόγων του, που με συγκινησιακή φόρτιση παρουσίαζαν κάθε μέρα, έκαναν το θαύμα τους που ήταν αναμενόμενο και απιδιωκόμενο, αφού και ο τελευταίος των ελλήνων γνωρίζει τον αρχαίο λόγο: "προς το τελευταιο εκβάν έκαστον των προϋπαρξάντων κρίνεται"! Όσο για την καρτερία όλοι ξέχασαν εκείνο που με απίθμενο εγωισμό ξεστόμισε όταν έμαθε για την αρρώστεια του "ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΜΕΝΑ;" . Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει "ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΓΕΙΤΟΝΑ!!!" και μην τολμήσει κανένας να αμφισβητήσειαυτή τη λογική ακολουθία.! Και τα περί του Ιησού και του "απελθέτω απ' εμού το ποτήριον τούτο " δεν έχει καμια ομοιότητα!

    Για τα του βίου και πολιτείας του ας ελπίσουμε ο ιστορικός του μέλλοντος να μην αντλήσει τα γεγονότα από τις σημερινές θεατρικές παραστάσεις, αλλά να μπει στο βάθος για να δείξει τον απίθμενο εγωισμό και μισαλοδοξία του, την πολιτική του εμπάθεια και τόσα άλλα που με επιμέλεια και μαεστρία έκρυβε πίσω από το πράγματι γλυκό του χαμόγελο, που μόνο όσοι ήταν υποψιασμένοι έβλεπαν πόση υποκρισία έκρυβε. Για το θέμα των ταυτοτήτων χρειάζεται ολόκληρη ανάλυση για να πάψουν επιτέλους να τον υποστηρίζουν οι απερίσκεπτοι!
    Κάπποια μέρα θα το αναλύσουμε.

    ΥΓΙΑΙΝΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Η εξέλιξη της υγείας του Χριστόδουλου ήταν, όπως όλων στην περιπτωσή του, προδιαγραμμένη!
    Προδιαγραμμένη ήταν και η μετά θάνατο μεταχείρισή του από την πολιτεία, πολύ περισσότερο από τη συγκεκριμένη παράταξη που εκπροσωπεί σήμερα την πολιτεία και οι λόγοι γνωστοί. Δεν ήταν οπωσδήποτε αναμενόμενη αυτή η κοσμοσυρροή! Όμως. Σε μια υπόθεση (για την οικονομία της συζήτησης), που ο Χριστόδουλος έπεφτε θύμα τροχαίου ή τύχαινε να ήταν επιβάτης του ΣΙΝΟΥΚ,όύτε το ένα χιλιοστό των ανθρώπων που μαζεύτηκαν σήμερα δε θα συμμετείχε στην κηδεία του. Η αρρώστεια η μακρόχρονη και βασανιστική με την καθημερινή παρουσία του από το επικοινωνιακό του περιβάλλον έφτιαξε ένα μύθο περί της καρτερίας και της σοφίας των λόγων του, που με συγκινησιακή φόρτιση παρουσίαζαν κάθε μέρα, έκαναν το θαύμα τους που ήταν αναμενόμενο και απιδιωκόμενο, αφού και ο τελευταίος των ελλήνων γνωρίζει τον αρχαίο λόγο: "προς το τελευταιο εκβάν έκαστον των προϋπαρξάντων κρίνεται"! Όσο για την καρτερία όλοι ξέχασαν εκείνο που με απίθμενο εγωισμό ξεστόμισε όταν έμαθε για την αρρώστεια του "ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΜΕΝΑ;" . Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει "ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΓΕΙΤΟΝΑ!!!" και μην τολμήσει κανένας να αμφισβητήσειαυτή τη λογική ακολουθία.! Και τα περί του Ιησού και του "απελθέτω απ' εμού το ποτήριον τούτο " δεν έχει καμια ομοιότητα!

    Για τα του βίου και πολιτείας του ας ελπίσουμε ο ιστορικός του μέλλοντος να μην αντλήσει τα γεγονότα από τις σημερινές θεατρικές παραστάσεις, αλλά να μπει στο βάθος για να δείξει τον απίθμενο εγωισμό και μισαλοδοξία του, την πολιτική του εμπάθεια και τόσα άλλα που με επιμέλεια και μαεστρία έκρυβε πίσω από το πράγματι γλυκό του χαμόγελο, που μόνο όσοι ήταν υποψιασμένοι έβλεπαν πόση υποκρισία έκρυβε. Για το θέμα των ταυτοτήτων χρειάζεται ολόκληρη ανάλυση για να πάψουν επιτέλους να τον υποστηρίζουν οι απερίσκεπτοι!
    Κάπποια μέρα θα το αναλύσουμε.

    ΥΓΙΑΙΝΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. "προς το τελευταιο εκβάν έκαστον των προϋπαρξάντων κρίνεται"!

    Το ..άμησες το ρητό !
    Γράψτο αμέσως σωστά !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. οι πολιτικοι οι οποίοι παρέστησαν ήταν σε μεγάλη πλειοψηφία λίγο υποριτική.

    Ο λαός όμως, οχι.

    Κανείς δεν τους υποχρέωσε να πάνε.
    Αυτό σημαίνει ότι οι περισσότεροι
    αποδέχθηκαν
    τον χριστόδουλο και τον λόγο του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΧΑΧΑΧΑ α ρε στοκοι, διανοουμενοι της πλακας, εξυπνακηδες του κολου, ξερόλες της δεκάρας τοσες μαλακίες μαζεμένες είχα καιρό να δω. Γέλασα με την ψυχή μου. Να ειστε καλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Κεραυνό τον αποκαλούνε στο www.stoxos.gr , ;oσο για το τι θα μείνει απο τον Χριστόδουλο :
    η Υποκρισία σε αυτόν το κόσμο που ζούμε εχει ξεπεράσει τα όρια και ειδικά στην Ελλάδα την τωρινή έχει αγγίξει άπειρο ' προσπαθούνε να τον αγιοποιήσουν και να μας πούνε πόσο καλός άνθρωπος ήταν και πόσα καλά πρόσφερε στην Πατρίδα μας και σε όλους αυτούς που τον ασπάζονται 4 μέρες . Το Χριστό που σταυρώθηκε για όλους εμάς ,δέν τον προσκυνησαν τόσοι.. ' ξεχνάει γρήγορα ο Ελληνας και οταν ξεχνάς το πληρώνεις αργότερα. Εχουν ακουστεί πολλά για τον Χριστόδουλο και τώρα που έφυγε θα δώσει λόγο στο θεό και μόνο εκεί. Να μας πούνε όμως τι άφησε φεύγοντας ' μήπως κάποιο Νοσοκομείο ; , μήπως κάποιο Γηροκομείο ; μήπως κάτι απο Σχολείο - ιδρυμα για άπορα παιδιά - κάποιον οργανισμό για φιλανθρωπικούς σκοπούς ,...;;;;;; τι άφησε πίσω του και μας το κρύβουν μη και το μάθουμε εμείς ο λαός.Λοιπόν στην Ελλάδα υπάρχουν 2 πόρτες ' η μία είναι του Κουφού και σε αυτήν όσο θέλεις βρόντα' δέν ανοίγει κανείς καί η άλλη είναι τού Φούστη η οποία είναι πάντα ανοιχτή!Α ρε Ελληνα με τις πόρτες σου ..., Α ρε χώρα πόσο μεγάλο μπουρδέλο κατάντησες και πόσος Μαλακισμένος Κόσμος σε πάει όλο και πιό πίσω!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Αμα είσαι ασχετος και θες να έχεις γνώμη για όλα τι να σου πω. Βολιώτης είμαι και για να σου γράψω ποσα φιλανθρωπικά εργα και τι άφησε ο Χριστοδουλος εκεί θέλω ενα blog μονος μου. Ενας ηλικιωμένος χωρις σπιτι και φαγητό δεν είχε μεινει. Γιατι νομιζεις οτι είχε κατέβει ο μισος Βολος σήμερα στην Αθηνα; Γιατι κερδισε την αγάπη τους. Τι να κάνουμε αυτα τα έργα δεν τα προβάλουν στο χαζοκουτι για να τα μάθεις. Ρωτα και θα μάθεις την αλήθεια και ασε τις εξυπνάδες. Ηταν πραγματικά ενας μεγάλος ανθρωπος με ολη τη σημασια της λέξης και τα λαθη/παθη του. Σε ολους εμας που τον είχαμε ζήσει απο κοντα και οχι απο την τηλεοραση θα μας λείψει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Πάθατε κωλόπλακα βλέπω οι νεοταξίτες με τη λαοθάλασσα που είδε σήμερα το μάτι σας και δεν το πίστευε. Ξυδάκι! Δε θα περάσει ρε ο δικός σας "δημοκρατικός" φασισμός, όση ανελέητη συκοφαντική προπαγάνδα και να κάνετε. Δεν μ'ενδιέφερε το ράσο του, αλλά ήταν Ελληναράς, όσο δε θα'στε όλοι εσείς κι άλλες δέκα ζωές να κάνετε σαν "Ελληνες". Ανθρωπάρια της πλάκας είστε που μασάτε τις ανθελληνικές κορώνες.

    Α ρε Λιακόπουλε, έλα να τους τα χώσεις με το Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΕΠΙΤΥΜΒΙΟΝ
    Πέθανες – κι έγινες κι εσύ: ο καλός.
    Ο λαμπρός άνθρωπος, ο οικογενειάρχης, ο πατριώτης
    Τριάντα έξι στέφανα σε συνοδέψανε, τρεις λόγοι
    αντιπροέδρων,
    Εφτά ψηφίσματα για τις υπέροχες υπηρεσίες που
    προσέφερες.
    Α, ρε Λαυρέντη, εγώ που μόνο το ’ξερα τι κάθαρμα
    ήσουν,
    Τι κάλπικος παράς, μια ολόκληρη ζωή μέσα στο ψέμα
    Κοιμού εν ειρήνη δε θα ’ρθω την ησυχία σου να
    ταράξω.
    (Εγώ, μια ολόκληρη ζωή μες στη σιωπή θα την
    εξαγοράσω
    Πολύ ακριβά κι όχι με τίμημα το θλιβερό σου το
    σαρκίο.)
    Κοιμού εν ειρήνη. Ως ήσουν πάντα στη ζωή: ο καλός,
    Ο λαμπρός άνθρωπος, ο οικογενειάρχης, ο πατριώτης.
    Δε θα ’σαι ο πρώτος ούτε δα κι ο τελευταίος.
    Μ. Αναγνωστάκης, (Ο στόχος, 1970)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Koimhsou esy ANHSYXOS Anagnwstakh. Thn pathate thn plaka sas me th laothalassa. Den thn perimenate. O laos milhse ki eseis oi aylokolakes ths fasistoeidous neotaksilas kalytera na to voulwsete pia. Kala leei o prolalhsas prin to vlakwdes post sou.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Αν δεν ήταν ο Χριστόδουλος αρχιεπίσκοπος και ήταν ο ΣΕΦΕΡΛΗΣ, πανέξυπνε φίλε, τότε θα είχε περισσότερο ή λιγότερο κόσμο;
    Τι στοίχημα βάζεις ότι η λαοθάλασσα θα ήταν 1000 φορές μεγαλύτερη από εκείνη του λαοπλάνου Χρυσόδουλου (μέχρι το τέλος); Και δεν θα έλεγαν «Σε πάμε Χρυσόδουλε» αλλά «Καλό εεεε?»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Κοιμηθείτε ήσυχα όλοι εσείς οι κατεψυγμένες συντηρητικές neocon φασιστούμπες.
    Το μπουρδέλο που λέγεται ελλάδα θα συνεχίσει να είναι μπουρδέλο εξ'αιτίας κοιμισμένων σαν και την πάρτη σας να πούμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Αναπαύσου εν γαλήνη παππούλη μας. Την ευχούλα σου να έχουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. "Δεν βλέπεις πως τον θρήνησε η ελληνική κοινωνία; Μήπως θέλεις να πεις ότι είναι καθυστερημένη;"

    Η ελληνικη κοινωνια δεν ειναι απλως
    καθυστερημενη.
    Ειναι ΤΑΛΙΜΠΑΝΙΚΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΚΑΒΑΚΟΠΟΥΛΕ, ΕΙΣΑΙ ΑΘΕΟΣ, ΥΛΙΣΤΗΣ, ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ,ΠΡΟΤΡΕΠΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΠΟΛΕΜΙΟΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ. ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΣΟΥ ΤΑ ΕΒΑΛΕ Ο ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΕΠΙ 10 ΧΡΟΝΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΕΠΟΜΕΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΙΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΟΤΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΨΗΦΙΣΕ ΝΟΜΟ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΗ ΤΟΥ 2004 ΠΟΥ ΦΟΡΟΑΠΑΛΛΑΞΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
    ΣΥΣΩΜΗ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΟΝ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕ .
    Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΚΑΤΑΘΕΤΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ .

    ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΜΕΛΕΤΗ ΤΗΣ ΓΣΕΕ ΑΠΟ ΤΟ 2004 ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΤΟΥ 2007 , ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΧΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΟΡΟΑΠΑΛΛΑΓΗ ΤΩΝ ΔΕΣΠΟΤΑΔΩΝ 898 ΕΚΑΤΟΜ. ΕΥΡΩ .
    ΞΕΧΑΣΑΝ ΟΙ ΘΕΟΜΠΑΙΧΤΕΣ ΟΤΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΔΙΔΑΞΕ ‘’Ο ΕΧΩΝ ΔΥΟ ΧΙΤΩΝΑΣ ΝΑ ΔΙΔΕΙ ΤΟΝ ΕΝΑ’’ .
    Ο ΑΠΟΘΑΝΩΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΑΠΕΣΠΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ 30 ΕΚΑΤΟΜ. ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΤΙΣΕΙ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΜΜΕΝΟ ΔΑΣΟΣ ΣΤΟΝ ΚΑΡΡΕΑ .

    ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΔΡΩΣΕΙ ΕΠΑΡΚΩΣ ΜΕ ΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΝΟΣΥΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΜΑΣ .
    ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΡΙΖΕΙ ΦΟΡΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ .

    Σχετικά με το πλήθος των πιστών . Σε ένα Λεκανοπαίδιο με 5 εκατομύρια κατοίκους, ένας αποθανών που είχε 62% δημοφιλία , δεν είναι παράξενο που συγκέντρωσε περίπου 200.000 πιστούς .
    Εγώ είναι Χριστιανός , αλλά αντιπαθούσα τον αποθανόντα βαθύτατα διότι μου είχε δώσει την εντύπωση του υποκριτή και εγωιστή .

    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. PASOK poisonous, eisai ontws dhlhthrio kai san kalos xristianos pou eisai diakatexesai apo "xristianikh agaph" ston yperthetiko vathmo. Ypokriths giati htan panta me to xamogelo o anthrwpos... vevaia. Exoume mathei na mas gamane me apaksia ki otan mas xamogelane mas kanei ypopto.

    Egw pali pou den exw pollh sxesh me thriskeia, TON PAW! Ta vibes pou epiana htan kalosynhs. Eseis oi ypoloipoi 8olokoultouriarhdes krathste kleistes ths anthrwpines keraies sas, kai skefteite opws sas ypagoreuoyn ta poulhmena anthellhnaria. Etsi kanoun oi kaloi kai pistoi sta prostagmata pou tous pasaroun ANEGKEFALOI!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Καββακόπουλε, σε γαμούσε παπάς όταν ήσουν μικρός για αυτό τα λες αυτά ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΚΑΒΑΚΟΠΟΥΛΕ ΜΕ ΤΟΝ LUXUS ΠΟΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙΣ? ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΟΣ ΣΟΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. "Exoume mathei na mas gamane me apaksia ki otan mas xamogelane mas kanei ypopto."

    Όταν μας γαμάνε, είτε απαξιούν είτε μας χαμογελούν, το ίδιο αποτέλεσμα έχει...
    Ο "πάει αυτός μας τελείωσε, πάμε γι'άλλον" φύτρωνε εκεί που δεν τον είχαν σπείρει (δες εξ. πολιτική κλπ) και έχωνε την μύτη του πολύ...
    Οι παπάδες να κοιτάνε τα πρόβατα στο κοπάδι τους, και να αφήσουν τους σκεπτόμενους ανθρώπους στην ησυχία τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΅Εγώ δεν είμαι, πλέον, Χριστιανός. Είμαι Έλληνας ένθεος άθρησκος κι ο μακαρίτης ήταν ιδεολογικός μου αντίπαλος, αλλά, ισχύουν τα: "Θεέ μου, φύλαγέ με απο τους φίλους μου, (ελλαδέμπορες, αρχαιόθρησκους και CIA), γιατί τους εχθρούς μου τους ξέρω" + "Καλύτερα ένας έξυπνος εχθρός, παρά ένας βλάκας φίλος". Θεωρώ, λοιπόν, σφόδρα σφοδρώς, που λένε κι οι Γραφές, ότι τον μακαρίτη τον "στείλανε". Ήτανε ο μόνος λαοπρόβλητος Έλληνας ηγέτης που ήταν ιδεολογικά πατριώτης, έστω κι αν "ο εθνικισμός είναι αίρεση" για την Εκκλησία. Μόνο ο Χριστόδουλος θα κατέβαζε τον κόσμο στους δρόμους, ΑΝ, πχ, άρχιζαν τα "παιγνίδια" στο Αιγαίο και στην Θράκη. Ή σε συμπαράσταση στους Σέρβους, αν ανεξαρτοποιήσουν το Κόσσοβο οι WASP (White Aglo Saxon Protestants/Neocon). Κι αυτά είναι, ΗΔΗ, προγραμματισμένα. Γι' αυτό κι όλη αυτή η τρέλλα στην Ελλάδα, σήμερα. Δεν μπορούν να προγραμματίσουν όπως τους βολεύει τις εξελίξεις. Δεν τους βγήκε ο Βενιζέλος για το Πασοκ, ρίξανε στην σέντρα της ΝΔ την "μόνη-χήρα-στον-κόσμο-που-ξανά-παντρεύτηκε-και-κράτησε-το-όνομα-του-μακαρίτη" , αλλά, τζίφος, ο Τσίπρας είναι "λίγος" για αριστερός ηγέτης και μόνο το ΚΚΕ που αναλώνεται να πουλάει ...σώβρακα και στρώματα πάει με τα νερά τους. Ο δε Τύπος, το θεμέλειο του νυν διεφθαρμένου Συστήματος, κλωνίζεται απο τα αντιμαχόμενα οικονομικά συμφέροντα μέσα στα ίδια κανάλια και την εμφάνιση "ανισόρροπων", απρόβλεπτων κι ανεξέλεγκτων νέων παιχτών. Πολύ εύκολο θα ήταν για τον Χριστόδουλο να γεμίσει αυτό το πολιτικό κενό. Mε ιδεολογικό ΤΝΤ, όμως, κατά της Νέας Τάξης πραγμάτων!
    Γι' αυτό, λέω, ότι τον "έστειλαν", έστω, και ..."διαβασμένο", τον άνθρωπο! Όταν ο Τζάκης πανέκπληκτος δειλώνει ότι δεν έχει δει τόσα χρόνια τέτοιον μυστήριο και επιθετικό καρκίνο, τί άλλο ήθελες να σου πει; Ότι είχε συγγένεια με τον του Αραφάτ;

    Συλληπητήρια, σε όσους τον αγαπούσαν και τον πίστευαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Αυτό που έγραψες είναι μεγάλη ανοησία και βρισιά για όλους τους ανθρώπους που υποφέρουν από καρκίνο εκεί έξω.
    Η μάνα μου είχε καρκίνο και πέθανε ακριβώς με τον ίδιο τρόπο. Πέντε-έξι μήνες από τη στιγμή που μάθαμε ότι κάτι συμβαίνει μέχρι τη μέρα που έσβησε.
    Ντροπή σας και μόνο που σκέφτεστε ότι ο καρκίνος ήταν "φτιαχτός"! Αυτό είναι ύβρις, μεγάλη ύβρις.
    Αν δηλαδή τον χτύπησαν με "υπερ-οπλα" γιατί δεν τον προστάτευσε ο Θεός;

    Του ίδιου πνευματικού επιπέδου είναι και οι δύο αυτές σκέψεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. 6: 44,
    καλά κρασά και συγνώμη για τον σκανδαλισμό σου "γιατί δεν τον προστάτευσε ο Θεός απο τα "υπερ-όπλα"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Βρε τους Ταλιμπάν, που θα μας βγούνε ότι κάνουν και πόλεμο εναντίον της Νέας Τάξης Πραγμάτων! Λες και ξέρουν τί είναι αυτό!
    Γιατί δεν παραδέχεστε ότι είστε σκοταδιστές και φασιστάκια και ζείτε μέσα στο μίσος και λέτε ανοησίες ότι ο Χριστόδουλας είχε «ιδεολογικό ΤΝΤ» και τέτοιες ανοησίες;
    Σιγά την προσωπικότητα ρε, που από τότε που βγήκε η εκκλησία έγινε παλκοσέρνικο. Αντί να καταλάβετε ότι ξεφτύλισε την εκκλησία, ότι τη μετέτρεψε σε κομματικό μαγαζακι, εσεις νομίζετε ότι της εκανε καλό.
    Αν τέτοιες είναι οι προσωπικότητες, τότε και η Ρούλα με τον Αλβανό προσωπικότητα είναι.

    Που είναι ρε η δύναμη της Εκκλησίας σήμερα; Πού είναι τα "διδάγματα" της; Ποιος ακολουθεί τις αξίες του Χριστιανισμού; Εδώ οι ίδιοι οι Ιεράρχες έχουν αρχίσει να βγαίνουν στα κανάλια λες και είναι η Ρούλα και η Πόπη Μαλιωτάκη και ξεκατινιάζονται για την Εξουσία.

    Καλά θα κάνετε να καταλάβετε ότι ολα αυτά ειναι τα τελευταία σκιρτήματα ενός πτώματος (δεν μιλάω για τον Χριστόδουλο αλλά για την Εκκλησία γενικά και για την σημερινή μορφή της Εξουσιας).
    Ας μην ήταν 1 στους 8 Έλληνες εκκλησιοδίαιτος και θα τα λέγαμε πόσοι θα ασχολούνταν σήμερα. Αυτοί που το παίζουν Χριστιανοί και είναι όλη τη μέρα στη λαμογιά, αυτοί είναι οι μεγαλύτεροι άθεοι, όχι οι καημένοι αφελείς εδώ μέσα που ξεμπροστιάζουν τις αμφιβολίες τους απο ιδεολογία και τραβάνε τα βέλη σας, ταλιμπανάκια.
    Τώρα θα προσπαθήσετε να τον αγιοποιήσετε τον καημένο τον Χριστόδουλα, όπως και το άλλο το καημένο το πτώμα που διαλύθηκε μπροστά στα μάτια των κανίβαλλων που το παίζουν πιστοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ρε ΑΘΡΗΣΚΕ Καβακόπουλε,
    από πότε όλα τα Δημοπούλια αφήσατε τις αλαξοκολιές στην Μασονική στοά και ασχολίστε με τα της εκκλησίας;
    Ο αρχιμασόνος αρχιλουμπίνα ο Δημου σας έδωσε την εντολή;
    Αφήσαμε στις άλλες λουμπίνες τους αρβανίτες το Μακεδονικό και πιάσαμε την εκκλησία;

    Άντε ρε συνεχίστε τα πισωγλέντια σας και αφήστε τα υπόλοιπα στην αληθινή κοινωνία, πρακτοράκια της κακιάς ώρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Οταν δεν εχουν τι να απαντησουν και ο συνομιλητης τους τους εχει στριμωξει, οι ταλιμπαν αρχιζουν να τον κατηγορουν οτι ειναι 'μασονος', οτι κανει 'αλλαξοκωλιες' και τα γνωστα ομορφα και χριστιανικα τα οποια διδαξε ο οσιος Γκεμπελς.
    Σας ευχαριστουμε που μας δειχνετε το χριστιανικο πνευμα για να ξερουμε και να προσεχουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση