GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κάποιος να τους φρενάρει...

. ΦΗΜΕΣ θέλουν το σημερινό πρόεδρο της Ένωσης Συντακτών Μακεδονίας Θράκης Δημήτρη Γουσίδη να ασκεί τα διοικητικά του καθήκοντα με αυταρχι...

.
ΦΗΜΕΣ θέλουν το σημερινό πρόεδρο της Ένωσης Συντακτών Μακεδονίας Θράκης Δημήτρη Γουσίδη να ασκεί τα διοικητικά του καθήκοντα με αυταρχισμό και συγκεντρωτισμό. Κάποιοι καταγγέλουν τον τρόπο που κινείται και ρυθμίζει θέματα της Ένωσης. Κατά καιρούς έχουν ανακύψει διάφορα θέματα που σχετίζονται με κακοδιαχείριση των ήδη περιορισμένων πόρων της Ένωσης Συντακτών. Υπάρχουν καταγγελίες για ειδική μεταχείριση υποψηφίων προς ένταξη μελών στην ένωση που ανήκουν στον ίδιο ιδεολογικό χώρο με τον κ. Γουσίδη. Αντίθετα δημοσιογράφοι που πληρούν τις προϋποθέσεις εισόδου στην Ένωση δεν εισέρχονται γιατί δεν κάνουν τα χατίρια του προέδρου.
ΣΟΚ προκαλεί το γεγονός ότι ο κ. Γουσίδης προστατεύει μέλη της Ένωσης Συντακτών που έχουν παραβεί επανειλημμένα των Κώδικα Δημοσιογραφικής Δεοντολογίας. Ενδεικτικά αναφέρω την περίπτωση γνωστού αθλητικογράφου της πόλης που βωμολοχεί κατά τη διάρκεια της ραδιοφωνικής του εκπομπής και παρ' όλα αυτά παραμένει στο μητρώο της Ένωσης. (Οι σχέσεις του με τον κ. Γουσίδη είναι άριστες). Υπάρχουν και άλλα πολλά στοιχεία.
Δικαιολογώ την στάση του Γιώργου Αδάμ επικεφαλής της παράταξης της αντιπολίτευσης της ΕΣΗΕΜΘ ο οποίος ουδέποτε προσέφυγε στον εισαγγελέα για να προσκομίσει όλα αυτά τα στοιχεία φοβούμενος προφανώς τα αντίποινα. Θεωρώ ότι ήρθε η ώρα να παρέμβει αυτεπάγγελτα ο κ. Φλωρίδης και να διερευνήσει τα όσα εν κρυπτώ συντελούνται στη Στρατηγού Καλλάρη...
reporter

9 σχόλια

  1. Πλησιάζουν οι εκλογές στην ΕΣΗΕΜΘ και κάποιοι έπιασαν δουλιά .... τα φτιάρια στα χέρια και ντού ... λάσπη και ότι μείνει... Τώρα θυμίθηκαν ότι υπάρχουν και προβλήματα ..... κ. Αδάμ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οταν η αδράνεια και ο παχυδερμισμός γίνονται ιδεολογία τα παιδοβούβαλα της Νέας Δημοκρατίας στο ΔΣ της ΕΣΗΕΜΘ καταφεύγουν στην ακατάσχετη λάσπη.
    Οταν το έλλειμμα ιδεών και προτάσεων γίνεται ανυπόφορο, τότε γεννιούνται οι μικροί Ρουσόπουλοι, που ψάχνουν και στη Σαλονίκη για κάποια Τσέκου.
    Οταν η ανωνυμία δεν είναι προστασία προσωπικών δεδομένων αλλά εργαλείο για μια φήμη ναζιστικού τύπου, τότε η δημοσιογραφία φθάνει στον πάτο.
    Όταν η ακόρεστη δίψα για εξουσία μετατρέπει δημοσιογράφους σε Γκαιμπελίσκους, τότε η πρόκληση γίνεται μπούμερανγκ.
    Σύντροφοι του Ζαχόπουλου και του Ρεγκούζα πάτε για κανένα κοψίδι με τον ηγέτη της αντιπολίτευσης της ΕΣΗΕΜΘ. Θα μοιράσει πολύ χρήμα αυτή τη φορά. Όταν ξεκινά από αυτόν τον πάτο τού χρειάζεται γεωτρύπανο: Αδάμ στον Άδη.
    Αιδώς αχρείοι. Της συμφοράς νεολαμόγια. Ξεφτιλίζετε θεσμούς, φορείς αγώνα, για λίγες ψήφους.
    Ανοίξτε φαρδύτερο λάκκο για να χωρέσετε αντάμα.

    Υ.Γ. Άλλωστε ο Φλωρίδης έχει ο άνθρωπος προτεραιότητες που αφορούν ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ. Κάτι γραφεία Τύπου με δεκάδες "δικούς" σας, κάποιο Μουσείο Αθλητισμού με το μέγα δάσκαλο της διαχείρισης Αγγελούδη, κάτι παροχές από ειδικούς λογαριασμούς του Ορφανού και του Ζαχόπουλου. Μεγάλη η λίστα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Bλαπτουν το ίδιο Γουσίδης Αδάμ την Ενωση. Να ανοίξει ο δρόμος για τους νέους, που έχουν άλλη αντίληψη για τον συνδικαλισμό, πέρα του να υπηρετούν το κομματικό τους πιστεύω, όπως οι ίδιοι το εννοούν. Κι αδεν εννοώ ούτε τα Αδαμόπαιδα, ούτε τα Γουσιδόπαιδα. Επιτέλους, ας γίνει μια αρχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πράξεις των … λαμογίων

    Υποθέσεις τρείς (3)…
    Συμπεράσματα δύο (2)…
    Ηθικόν δίδαγμα έν (1)...

    1η Υπόθεση: Υποτίθεται πως ο καταγγέλων είναι δημοσιογράφος. Μάλλον δεν υπήρξε ποτέ, κι ας υπογράφει ως reporter. Ακόμα κι αν βρίσκεται στο χώρο αυτό, σφετερίζεται τον τίτλο. Σε διαφορετική περίπτωση θα του περνούσε από το νου ότι υπάρχουν και πολίτες που διαβάζουν ανάμεσα στις αράδες.

    2η Υπόθεση: Υποτίθεται πως με την καταγγελία αυτή θέλει να προστατέψει τα συμφέροντα της Ένωσης Συντακτών και κατά πάσα πιθανότητα και τους συνδικαλιζόμενους δημοσιογράφους. Μάλλον θέλει να εξυψώσει τον εαυτό του και να ξεχωρίσει από τους υπόλοιπους συναδέλφους του ξεφτιλίζοντάς τους μια και οι υπόλοιποι δημοσιογράφοι έχουν ανάγκη από προστάτες. Λίγο πολύ σ΄ αυτή την πόλη γνωριζόμαστε μεταξύ μας. Μικρή είναι η Σαλονίκη (κι ας τη λένε Συμπρωτεύουσα), γνώριμες φυσιογνωμίες κυκλοφορούν ανάμεσά μας και διακρίνει κανείς τους κιμπάρηδες, εκείνους που πάνε στις δουλειές τους και εκείνους που απλά πηγαινοέρχονται.

    3η Υπόθεση: Υποτίθεται πως κίνητρο για την προτροπή προς τον εισαγγελέα είναι η τρωθείσα ηθική του ακεραιότητα αξιοπρέπεια. Αυτή η ηθική και η αξιοπρέπεια προϋποθέτουν επώνυμες καταγγελίες και γενικότερα παλικαρίσια στάση. Το κείμενο του… reporter μόνο μπαμπεσιά βγάζει (χωρίς να συνυπολογιστεί ότι έρχονται και εκλογές στην ΕΣΗΕΜ-Θ).

    Συμπέρασμα 1ο:
    Μπλέ και πράσινα λαμόγια τις ίδιες τακτικές υιοθετούν. Διαφέρουν μόνο ως προς την απόχρωση.

    Συμπέρασμα 2ο:
    Κρίνοντας από τη συμπεριφορά καταλήγουμε πως πράγματι η πολιτική σκοτώνει τη φαντασία. Mάλλον το IQ των … λαμογίων δεν τους επιτρέπει να αναζητήσουν άλλους τρόπους να εκδηλώσουν τις φιλοδοξίες τους. Ωστόσο είναι ικανά να διακρίνουν πως μια ομολογία του τύπου: «…Γουσίδη, τα… φυλάγεις καλά και δεν μπορούμε να τα φάμε», μπορεί να τα εκθέσει.

    Συμπέρασμα μοναδικό:
    Φωνάζει ο (επίδοξος, ή διαπρεπής) κ… να φοβηθεί ο νοικοκύρης.

    ΕΝΑΣ ΣΑΛΟΝΙΚΙΟΣ, ΠΟΥ ΕΝΙΟΤΕ, ΠΙΝΕΙ ΚΑΦΕ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όσοι θέλουν να βρουν την ''πηγή'' του post ας ψάξουν πιο βαθιά. Καλοί δημοσιογράφοι -λένε πως-ειναι. Ας την αναζητήσουν στις εσωτερικές διαφωνίες της παράταξης Γουσίδη που θα οδηγήσουν και σε διάσπαση. Άλλωστε ένα ''βαρύ'' θεμέλιο δεν θα στηρίξει πια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΤΙ Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΓΡΑΦΟΣ ΠΟΥ ΒΩΜΟΛΟΧΕΙ ΚΑΙ ΒΡΙΖΕΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΛΙΜΠΕΡΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΡΦΟΥΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΟΛΚΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΑ ΣΜΣ ΣΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΡΟΥΦΙΑΝΕΥΟΥΝ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΣΥΝΑΔΕΡΦΟΙ ΟΤΙ Ο ΚΟΛΚΑΣ ΒΡΙΖΕΙ ΣΥΝΑΔΕΡΦΟΥΣ ΤΟΥ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΛΙΜΠΕΡΟ ΑΝ ΚΑΙ ΤΗΡΕΙ ΥΠΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗΣ ΩΣ ΔΟΚΙΜΟ ΜΕΛΟΣ ΓΙΑ 2Η ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΠΡΟΑΧΘΕΙ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΕΣΗΕΜΘ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΤΟΥ ΣΕ ΑΚΡΟΑΤΗ ΚΛΕΙΣΤΟΝ ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ...ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΕΠΔΟ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΕΣΗΕΜΘ ΚΑΙ ΤΟ ΗΘΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ΓΟΥΣΙΔΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. αληθεύει αξιότιμε κύριε Γουσίδη ότι ο κύριοσ Κόλκασ που τελεί υπό καθεστώσ επιτήρησησ και παραμένει δόκιμο μέλοσ είπε στην εκπομπή του στο Λίμπερο σε σχόλιο ακροατή του ότι ακόμη και οι συνάδερφοί του τον κοροιδεύουν , πωσ αν είχε λεφτά θα μάζευε 4-5 τσετσένουσ και θα τουσ έστελνε να καθαρίσουν για πάρτη του? Τι εννούσε άραγε αξιότιμε πρόεδρε τησ ΕΣΗΕΜΘ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ο Κόλκας είμαι και διασκεδάζω αφάνταστα με τον τύπο που με ξεφωνίζει. Χοντρόπετσος δεν ήμουν, κάτι τέτοιοι όμως με κάνανε και τους ευχαριστώ μέσω του μπλοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση