GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πωλείται σε ...τιμή ευκαιρίας!

... Παρακαλούμε για δημοσιεύση του παρακάτω (παρακαλούμε να μην δημοσιευθεί χωρίς το link Διαβάστε περισσότερα... ) Μήνυμα προς κάθε ενδιαφε...

...
Παρακαλούμε για δημοσιεύση του παρακάτω (παρακαλούμε να μην δημοσιευθεί χωρίς το link Διαβάστε περισσότερα...)
Μήνυμα προς κάθε ενδιαφερόμενο. Πωλείται το παρόν site www.katagelies.gr .
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μας στείλουν τις προσφορές τους στα email info@katagelies.gr , adv@katagelies.gr και katagelies.gr@gmail.com
Διαβάστε περισσότερα...

9 σχόλια

  1. Αγαπητοί μου φίλοι.

    Συμπεράσματα από τα σημαντικά γεγονότα που συμβαίνουν γύρω μας…

    Έκτατες και σοβαρές ειδήσεις πάντα..

    Κάθε νοήμων άνθρωπος πρέπει με προσοχή να διαβάσει….


    Είτε για «ροζ σκάνδαλα» πρόκειται (σύμφωνα με τη Ν.Δ.), είτε για «γαλάζια σκάνδαλα» (σύμφωνα με το ΠΑΣΟΚ), ένα είναι βέβαιο:
    Κι αυτά θα «καταβροχθισθούν» με «μπλου ρόουζ ρύζι πιλάφι» στα πλούσια φαγοπότια της κυβερνώσας παρέας της χαράς που μας διοικεί , εις υγεία ημών των κορόιδων που για άλλη μια χρονιά θα περιμένουμε... «μηδενική ανοχή» στη διαφθορά. Έτσι, «σεμνά και ταπεινά»!

    Ταξίδι στις εξωτικές χώρες (Ινδία ) αυτή τη φορά ετοιμάζουν για την επόμενη εβδομάδα !!!!

    Μετά την απόλαυση για τους ιδίους που πέτυχαν και τα υψηλα επιτεύγματα για την εξωτερική πολιτική της χώρας μας που η χώρα μας κατήγαγε με την παρουσία των εκεί και εμείς όλοι απολαυσαμε στην ΤV από τα πρόσφατα στην Αυστραλία και στην Άπω Ανατολή (Ν.Ζηλανδια,Βιετναμ) κλπ., συνεχίζουν απτόητοι να μας γράφουν στα παλιότερα των υποδημάτων των. Άξιος ο μισθός των!!!!

    Πάντα με εκτίμηση και χαρά που είμαι κοντά σας.

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ;
    ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ;
    EXEI AΠΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ Η ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΜΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. «Siemens-Gate» χτυπά το Πασόκ. Βαλίτσες γεμάτες ΜΙΖΕΣ από τη SIEMENS με αγάπη!


    Ειδικό Ταμείο είχε δημιουργήσει η SIEMENS για να κόβει μίζες σε υπουργούς, γραμματείς, φαρισαίους, διοικητές για να πάρουν «μεγάλες δουλειές». Χωρίς μίζα τους είχαν χεσμένους οι Σημιτικοί αχυράνθρωποι. Μέχρι και υπάλληλους του ΟΤΕ, του ΟΣΕ και άλλων οργανισμών λάδωναν. Αυτοί που έπαιρναν τις ΜΙΖΕΣ έχψουν ξεσαλώσει σήμερα και ζητάνε ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ. Όπως ακριβώς δε βλέπουν τη συμμορία που έκανε τις υποκλοπές έτσι δε βλέπουν και τη συμμορία που εκβίαζε το Ζαχόπουλο. Γίνονται όμως τιμητές και αυτό πάει πολύ.
    Το μεγαλύτερο σκάνδαλο στην ελληνική ιστορία ήταν και συνεχίζει να είναι το Χρηματιστήριο. Έσκασε μύτη όμως και το δεύτερο σε μέγεθος οικονομικό σκάνδαλο και αυτό φυσικά επί Κυβέρνησης Σημίτη. Μόνο ένας αρχιερέας της διαπλοκής θα μπορούσε να κρύψει τόσο καλά τέτοια σκανδαλάρα. Η ανοχή των διαπλεκόμενων κέντρων ενημέρωσης άνοιξε την όρεξη των αδηφάγων πράσινων ακρίδων. Φανταστείτε πόσα σκάνδαλα αγνοούμε όταν τα πάντα τότε σκέπαζε η σιωπή. Υψηλόβαθμο στέλεχος της Siemens έδωσε κατάθεση σοκ στις Γερμανικές ανακριτικές Αρ­χές που περιέργως δεν έχει πειράξει κανένα στην Ελλάδα, γιατί το μεγαλοστέλεχος της SIEMENS αποκαλύπτει ότι ένα τεράστιο σκυλολόι δημόσιων λειτουργών απαιτούσε και έπαιρνε ΜΙΖΕΣ για να «δώσουν» δουλειά στην εταιρεία στα πλαίσια των Ολυμπιακών Αγώνων.
    Το στέ­λεχος αυτό παρέδωσε στις α­νακριτικές Αρχές λίστα με τρα­νταχτά ονόματα πολιτικών, διοικη­τών ΔΕΚΟ, αλλά και υψηλόβαθ­μων υπαλλήλων τα οποία απαιτήσουν ΜΙΖΕΣ για να εξασφαλίσει έτσι η Siemens την κυριαρχία στα με­γάλα δημόσια έργα.
    Το ΠΑΣΟΚ και ο Γιωργάκης σφυρίζουν αδιάφορα γιατί νομίζουν ότι «δεν τους βαραίνουν οι αμαρτίες του παρελθόντος». Μήπως τους έχει βαρέσει κάτι άλλο εκεί μέσα;

    6:42 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Ραγδαίες οι εξελίξεις στην SIEMENS_GREECE




    Μόλις άρχισαν να διαρρέουν πληροφορίες σχετικά με την κατάθεση του πρώην μεγαλοστελέχους στον Γερμανό ανακριτή αμέσως τα κεντρικά απαίτησαν και πέτυχαν την απομάκρυνση του Γενικού Διευθυντή της εταιρείας στην Ελλάδα Χριστοφοράτο του οποίου η εμπλοκή στο σκάνδαλο είναι άμεση. Θεωρείτε ότι ο Χριστοφοράτος έστελνε τα μιζόχαρτα στα κεντρικά σύμφωνα με το στέλεχος της γερμανικής SIEMENS. Ο Χριστοφοράτος γνωρίζει από μέσα όλο το «σύστημα Σημίτη» που τα πήρε χοντρά και απαιτούσε με αυθάδεια όλο και μεγαλύτερες MIESENS.



    Είχε προηγηθεί η απομάκρυνση του Πρόδρομου Μαυρίδη, ο οποίος ήταν υπεύθυνος των «ειδικών λογαριασμών» της εταιρείας στα Βαλκάνια.

    6:42 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Είμαι ΠΑΣΟΚ, Ich Liebe Dich MIESENS_SIEMENS


    Εταιρείες μαϊμού είχαν στήσει οι αγωνιστές της δημοκρατίας και οι αρχισυνδικαλιστήριοι για να διακινούν τις τεράστιες ΜΙΖΕΣ που απαιτούσαν φορτικά από τις εταιρείες που ήθελαν να κάμουν παιχνίδι στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Διαμεσολαβητής στο κόλπο της SIEMENS ανέλαβε η Διοίκηση του ελληνικού παραρτήματος που έστησε ένα σύστημα ψεύτικων εταιρειών για να διακινεί ευκολότερα το μαύρο χρήμα. Λαδώθηκαν όλα τα κόμματα που μπορούν να επικαλεστούν ότι «έκοβαν κουπόνια», παράλληλα όμως στήθηκε ένα ειδικό γραφείο που λάδωνε υπουργούς και Διοικητές ΔΕΚΟ. Το κορυφαίο στέλεχος της Siemens παραδέχεται ότι όσο μεγαλύτερη δουλειά ζητούσε μια εταιρεία τόσο μεγαλύτερες ήταν οι ΜΙΖΕΣ και τόσο περισσότεροι λαδώνονταν.

    Ειδικά ο ΟΤΕ είχε α­ναγάγει το λάδωμα σε επιστήμη. Η ελληνική SIEMENS παρέδιδε στα κεντρικά, ασταμάτητα, λίστες με ονόματα στελεχών και συνδικαλιστών του ΟΤΕ και άλλων οργανισμών και τα κεντρικά έκοβαν μισθούς που έστελναν σε ειδικούς λογαριασμούς ή έκοβαν «ταρίφες» που παρέδιδαν σε βαλίτσες. Στη λίστα που παρέδωσε το στέλεχος της SIEMENS φιγουράρουν πρωτοκλασάτα στελέχη της ΓΣΕΕ, νομικοί σύμβουλοι(πάλι!) και συνδικαλιστικά όργανα πολλών οργανισμών και δίπλα διάφορα ποσά που απαιτούσαν για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους. Τις λίστες έχουν στα χέρια τους οι ανακριτικές αρχές της γερμανικής δικαιοσύνης. Το στέλεχος αυτό άνοιξε το στόμα του για να διεκδικήσει ηπιότερη καταδικαστική απόφαση από τα σκληρά σε τέτοιες περιπτώσεις γερμανικά δικαστήρια

    6:42 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Το Λιχτενστάιν είχαν κάμει τα λαμόγια του ΠΑΣΟΚ κέντρο ΜΙΖΑΣ.


    Την Ανοιξη του 2003 εμφανίστηκε μια offshore εταιρεία με έδρα τον Παναμά, ονόματι Martha Overseas Corp. να διακινεί τεράστια ποσά στην τράπεζα LGT, που ανήκει στην βασιλική οικογένεια του Λιχτενστάιν. Οι οικονομικοί ελεγκτές της συγκεκριμένης τράπεζας αντιλήφθηκαν πολύ γρήγορα το «παράξενο» αλισβερίσι κι’ έστησαν μάτι να δουν τι γίνεται. Το Λιχτενστάιν βρίσκονταν το 2000 στο black list του G7, γιατί δεν συνεργάζονταν στην καταπολέμηση του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος. To 2001 βγήκε από το black list αλλά το 2003 κατηγορή­θηκε ότι συμμετείχε σε παράνομες διασυνοριακές τραπε­ζικές συναλλαγές. Έτσι δεν ήθελε περαιτέρω μπλεξίματα.
    Η εν λόγω εταιρεία «Martha Overseas» ελεγχόταν από το μπουμπούκι Πρόδρομο Μαυρίδη:διοικητικό στέλεχος της Siemens Greece. Τα εκατομμύρια € που περνούσαν από μπροστά τους προέρχονταν από μια άλλη offshore ε­ταιρεία, την Eagle Invest & Finance SA, με έδρα τις Βρετανικές Παρθένες Νήσους, που ελέγχονταν από τον Reinhard Seikaczek στα κεντρικά της SIEMENS στο Μόναχο.
    Οι ελεγκτές έτριβαν τα μάτια τους από τα τεράστια ποσά που διακινούνταν ανάμεσα σε αυτές τις δύο offshore εταιρείες. Σύντομα διαπίστωσαν ότι βρίσκονταν μπροστά σε μία από τις μεγαλύτερες απάτες και δω­ροδοκίες της πρόσφατης ιστορίας.
    Οι ελεγκτικοί μηχανισμοί των ΗΠΑ ισχυρίστηκαν πρόσφατα και επίσημα ότι η SlEMENS δωροδοκεί τους πελάτες της για να «κερδίζει» τις μεγάλες δουλειές. Οι ελεγκτικοί μηχανισμοί της Ελβετίας και του Λιχτενστάιν έπαιξαν σπουδαίο ρόλο στην αποκάλυψη του σκανδάλου. Μόλις τov Οκτώβριο, οι Γερμανικές Αρχές επέβαλαν πρόστιμο ύψους 210 εκατομμυρί­ων Ευρώ στη SIEMENS, για δωροδοκίες 12 ε­κατομμυρίων € στη Νιγηρία, τη Ρωσία και τη Λιβύη. Τα ποσά που διακινήθηκαν προς την Ελλάδα ήταν πολλαπλάσια. Η SIEMENS παραδέχτηκε ότι εντόπισε ύποπτες συναλλαγές 1,3 δισεκατομμυρίων € για την περίοδο 2000 έως 2006. Εδώ μέσα βρίσκονται και οι μίζες προς τις πράσινες ακρίδες.
    Ο Μαυρίδης που δούλευε στις πωλήσεις τηλεπικοι­νωνιακού εξοπλισμού «απολύθηκε» τον Απρίλιο του 2006. Διεξάγεται έρευνα σε τρεις χώρες για τις περίεργες οικονομικές του δοσοληψίες. Ήδη ένα άλλο μεγαλοστέλεχος της Siemens Μονάχου παραδέχτηκε στον ανακριτή ότι ο Μαυρίδης είχε αναλάβει προσωπικά τις δωροδοκίες στην Ελλάδα για να κλείσουν δουλειές στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004. Επίσης παραδέχτηκε ότι δωροδοκήθηκαν δημόσιοι λειτουργοί στην Ελλάδα ώστε να μεσολαβήσουν στην υπογραφή σημαντικών συμβολαίων.

    6:43 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Vs ΛΑΜΠΡΑΚΗ

    Τη δεκαετία του 1980 ο Ανδρέας Παπανδρέου ήθελε να απαλλαγεί από τον σφιχτό εναγκαλισμό του Λαμπράκη και τους εκβιασμούς, που αυτός του εκανε.

    Έτσι σκέφτηκε να δημιουργήσει κάτι καινούριο. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την υπόθεση Κωσκοτα.

    Ο Λαμπράκης κίνησε Γη και Ουρανό και τελικά ανακάλυψε το αδύνατο σημείο του Κωσκοτα και το έδωσε στο Μητσοτάκη. Που εκανε τα πάντα για την εξουσία.

    Το αν ο Κωσκωτας είναι κλέφτης, αυτό είναι άλλη ιστορία. Όταν σήμερα όλοι ξέρουμε τι γινετε με τις μίζες και πως περνούν κάποιοι τα διάφορα δημόσια έργα, ή αποφεύγουν ελέγχους που επισύρουν βαριά πρόστυμμα. Για παράδειγμα σούπερ μαρκετ.

    Ο Λαμπράκης κυνήγησε τον Κωσκοτα γιατί αυτός αποφάσισε να φτιάξει εφημερίδα και να μπει στο χώρο με αξιώσεις.

    Εκεί κατάφερε να νικήσει. Ο Κουτσογιωργας έπαθε καρδιακή προσβολή και πέθανε μέσα στο δικαστήριο. Τους εξολόθρευσε.

    Μετά ήρθε το πεντελικό. Με αρχιερέα τον Κώστα Σιμίτι προσπάθησε να χτυπήσει τον Ανδρέα Παπανδρέου και στην πολιτική αρένα.

    Ο Ανδρέας σήκωσε το γάντι, αλλά οι δειλοί δε φάνηκαν. Δεν απάντησαν. Γνωστή τακτική. Ο Σιμιτις την έχει ακολουθήσει πολλές φορές.

    Εκεί ο Λαμπράκης έχασε, αλλά όχι πολλά.

    Το 1996 κέρδισε την πολιτική νίκη που ήθελε, με τον Κώστα Σιμίτι. Ήταν η καλύτερη στιγμή του συγκροτήματος.

    Βέβαια το 2004 δε τόλμησε να πάει στις εκλογές, έτσι έψαξε να βρει σωσίβιο για εκείνη τι στιγμή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 942.105,58 € (συμπ/νου ΦΠΑ 19%) κόστισε το site του Δήμου Αθηναίων;;; Μαλλον όσοι φτιάχνουν site θα αυτοκτονήσουν .... γι αυτό και η πώληση μάλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Α ρε πούστη δήμαρχε!
    Α ρε πούστη!

    Πάντα βρίσκουν τρόπους να τρώνε λεφτά και να τα αναδρομολογούν στα μπουρδελοκόμματά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τόσα λεφτά για ένα free software (drupal) και το customization.

    Σκατόπουστες τρώτε τα λεφτά μας ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πουλάω κι εγώ το site
    katagelies.net, πόσα μου δίνετε?

    Δεν το έχω φτιάξει ακόμα, αλλά θα το φτιάξω μόλις μου δείξετε το χρήμα...

    :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φιλε δεν το έπιασες το νόημα ,διαβασε να δείς πόσο κόστισε το site Του Δήμου Αθηναίων 942.105,58 € (συμπ/νου ΦΠΑ 19%)και μετά πές τις εξυπνάδες σου. Και εγώ στην αρχή νόμιζα ότι είναι αγγελία για πώληση αλλά όταν διάβασα τί έγραφε έπαθα σοκ- ξέρω και τι τιμές παίζουν με αυτά και ειλικρινά πιστεύω οτι είναι το ακριβότερο site παγκοσμίως ίσως google και yahoo να το συναγωνίζονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο λογιστης Τασος Σιδηροπουλος στην Βεροια ειναι ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΣ. Ενημερωστε
    φιλους σας στην Βεροια για να μην καταστρεψει και αλλους πελατες του

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση