GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

21 μήνες αγώνα για ζωή...

...της δημοσιογράφου Αγγελικής Χατζηδημητρίου από την Χίο! . Στις 8/4/06 η ζωή αλλάζει δραματικά για την δημοσιογράφο και μητέρα δύο παιδιών...

...της δημοσιογράφου Αγγελικής Χατζηδημητρίου από την Χίο!
.
Στις 8/4/06 η ζωή αλλάζει δραματικά για την δημοσιογράφο και μητέρα δύο παιδιών Αγγελική Χατζηδημητρίου.Κατά την διάρκεια ενός ρεπορτάζ στο εργοστάσιο της ΔΕΗ στο Κοντάρι της Χίου με αφορμή διακοπή ηλεκτροδότησης στο νησί,δέχεται επίθεση από ιδιωτικό φύλακα πού προσπαθεί να την εμποδίσει να εισέλθει στον χώρο της μονάδας και μεταφέρεται στο νοσοκομείο.
Η εγκληματική αμέλεια,ανευθυνότητα αλλά και η ολιγωρία των γιατρών στόν χειρισμό του γεγονότος πού καθυστερημένα μετά από 15 ολόκληρες ώρες(!) διαπιστώνουν πώς η αρχική "διάγνωση" του νευρικού κλονισμού διαψεύσθηκε από την πραγματικότητα πώς επρόκειτο για ένα σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο,οδήγησαν την Αγγελική σε ένα μαρτυρικό για την υγεία της οδοιπορικό 21 μήνες μέχρι σήμερα,ξεκινώντας από την εντατική του "Γιώργος Γεννηματάς" της Αθήνας μέχρι και ειδικό κέντρο της Σουηδίας στο οποίο παρέμεινε 11 μήνες και από το οποίο αναχώρησε τον περασμένο Νοέμβρη επιστρέφοντας να συνεχίσει τον αγώνα της αυτή την φορά στο σπίτι της, μετά από πολύμηνη απουσία.
Σε όλο αυτό το διάστημα η κατάσταση της Αγγελικής δυστυχώς βελτιώθηκε ελάχιστα,συνεχίζει να είναι καθηλωμένη,να βρίσκεται κάτω από την αναγκαία στήριξη της τραχειοστομίας,να έχει προβλήματα όρασης και φυσικά να μην μπορεί ακόμη να μιλήσει.
Αν και ο αγώνας της Αγγελικής είναι μακρύς και δύσκολος όπως είναι κάθε αγώνας των ανθρώπων πού στο τέλος νικούν κάθε εμπόδιο πού πρόσκαιρα τους στέρησε την χαρά της ζωής και της δημιουργίας,ξεκινάμε με την δέσμευση πώς θα είμαστε σε όλη αυτήν την διάρκεια της επίπονης πορείας κοντά της προσφεροντάς της δύναμη,αλληλεγγύη,συμπαράσταση καί κάθε ηθική και υλική βοήθεια.
Ενώνουμε άλλη μια φορά την φωνή μας με εκείνη των συναγωνιστών συμπολιτών της από την Χίο πού απαιτούν την δίωξη κάθε υπεύθυνου γιατρού για την βλάβη πού υπέστη αλλά και του ιδιωτικού φύλακα και της τοπικής διεύθυνσης της ΔΕΗ πού φέρουν όλοι μαζί ακέραια την ευθύνη για το ότι η δημοσιογράφος Αγγελική Χατζηδημητρίου βρέθηκε ξαφνικά από την καταγραφή και την έρευνα ενός συνηθισμένου συμβάντος στο αναπηρικό αμαξίδιο,παράλυτη και άφωνη.
ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ Η ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ
"Μαύρο καί Κόκκινο", νότια της Αθήνας
@ναρχική Ηθική και Αντίσταση στην εποχή της Βαρβαρότητας

5 σχόλια

  1. Κρίμα για την κοπέλα και ασχέτως αν δεν είμαι αναρχικός, σας συνχέρω για την υπενθύμιση αυτή. Μακάρι να τ' ακούσουν κάποιοι που έχουν εξουσία στα χέρια τους και τους έχει μείνει λίγη ανθρωπιά μέσα τους για να βοηθήσουν την κοπέλα οικονομικά, ιατρικά και ηθικά, και βέβαια να σκίσουν τους κώλους των υπευθύνων για την κατάσταση της, δηλαδή του πούστη του φύλακα και του πουτάνας γιου (ή κόρη) που έδωσε εντολή στον φύλακα να φερθεί τόσο βάναυσα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλα αυτο το δειλο και ανανδρο κτηνος,ο ψευτοτσαμπουκας της πενταρας,ειναι στη φυλακη;αν οχι,συγχαρητηρια στη σαπια αποσυντεθειμενη "συντεταγμενη"πολιτεια που απο κακη μας τυχη ζουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ

    ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΡΧΙΚΗ, ΚΑΙ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΣΤΕΙΟ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΙΣ...

    ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΑΣ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΚΗ, ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ (ΣΥΛΛΟΓΗ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΚΛΠ) ΑΦΗΣΤΕ ΣΧΟΛΙΟ ΜΕ ΛΙΝΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΙ ΑΘΩΕΣ "ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΕΣ" ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ.
    ΜΠΟΜΠΟΛΙΤΣΑ,ΛΑΜΠΡΑΚΩ,ΤΕΓΟΠΟΥΛΙΝΑ,
    ΚΤΛ..
    ΚΤΛ..
    ΚΡΑΥΓΑΖΟΥΝ..
    ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΣΕΤΕΣ..
    ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ "ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ"..

    ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕΣ?
    ΠΟΣΑ ΤΡΙΣ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ?
    ΠΟΣΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ
    ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ?
    ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ?
    ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ?

    6:28 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΑΛΗΤΑΚΟ
    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

    ΘΕΛΩ
    ΤΗΝ ΔΕΗ
    ΤΗΝ ΕΥΔΑΠ
    ΤΑ ΚΑΖΙΝΑ
    ΤΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ
    ΤΑ..
    ΤΟ..
    ΤΗΝ...
    TA EΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ
    ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΕΦΥΡΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
    ΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ
    ΤΑ..
    ΤΟ..
    ΤΙΣ ΜΑΡΙΝΕΣ
    ΤΗΝ....
    ΟΛΑ ΟΛΑ ΟΛΑ ΟΛΑ

    ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ-ΤΖΕΚΟΥ

    ΔΩΣΤΑ ΜΟΥ
    ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ...
    ΕΧΩ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΣΕΤΕΣ


    ΕΝΑ ΔΥΟ ΤΡΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΙΚΡΑ 89
    ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

    ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ-EKBIASTES

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. απατη σιγουρη

    γιατι αραγε ειναι η κυρια στη Σουηδια??
    για φερτε την αποδω για καμια εξεταση

    να δουμε ποσο τετραπληγικη ειναι

    ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

    ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ (ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΕΤΣΙ ΣΚΑΤΑ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ)
    ΤΣΑΤΣΟΙ ΤΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΟΚΡΑΤΩΝ

    κριμα στο παλικαρακι το security που θα βρει και μπελα στα καλα καθουμενα. ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ.
    Η ΚΟΤΑ ΑΥΤΗ ΚΑΤΑΠΑΤΟΥΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΑΡΝΙΟΤΑΝ ΕΠΙΔΙΚΤΗΚΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ.
    ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση