GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παίρνει 170.000 € για τα ...ρεγκουζάκια...

. ...ο Ρεγκούζας, από την Ολ. Τρέμη και το Mega για "προσβολή της τιμής" του. ... Αποζημίωση 170.000 ευρώ επιδικάστηκε, σύμφωνα ...

.
...ο Ρεγκούζας, από την Ολ. Τρέμη και το Mega για "προσβολή της τιμής" του.
...
Αποζημίωση 170.000 ευρώ επιδικάστηκε, σύμφωνα με απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, στον βουλευτή και πρώην υφυπουργό Οικονομικών Αδάμ Ρεγκούζα για προσβολή του από τον τηλεοπτικό σταθμό Mega.
Το Δικαστήριο έκρινε ότι η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων Ολγα Τρέμη και δύο δημοσιογράφοι του δελτίου ειδήσεων, ονομάζοντας «ρεγκουζάκια» επίορκους εφοριακούς υπαλλήλους και συνδέοντας το επώνυμο αυτό με παράνομα «κυκλώματα», «διαφθορά» και «μαύρο χρήμα», προσέβαλαν την τιμή και την υπόληψη του εν λόγω πολιτικού.
Η απόφαση υπʼ αρ. 7932/2007 του Πρωτοδικείου, μεταξύ άλλων, αναφέρει: «Αν ο λόγος κάθε πολίτη, συνεπώς και ο δημοσιογραφικός λόγος, δεν είναι τεκμηριωμένος, απλώς δεν πρέπει να εκφέρεται δημοσίως.» (Διαβάστε σχετικά και
εδώ).

20 σχόλια

  1. «Siemens-Gate» χτυπά το Πασόκ. Βαλίτσες γεμάτες ΜΙΖΕΣ από τη SIEMENS με αγάπη!


    Ειδικό Ταμείο είχε δημιουργήσει η SIEMENS για να κόβει μίζες σε υπουργούς, γραμματείς, φαρισαίους, διοικητές για να πάρουν «μεγάλες δουλειές». Χωρίς μίζα τους είχαν χεσμένους οι Σημιτικοί αχυράνθρωποι. Μέχρι και υπάλληλους του ΟΤΕ, του ΟΣΕ και άλλων οργανισμών λάδωναν. Αυτοί που έπαιρναν τις ΜΙΖΕΣ έχψουν ξεσαλώσει σήμερα και ζητάνε ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ. Όπως ακριβώς δε βλέπουν τη συμμορία που έκανε τις υποκλοπές έτσι δε βλέπουν και τη συμμορία που εκβίαζε το Ζαχόπουλο. Γίνονται όμως τιμητές και αυτό πάει πολύ.
    Το μεγαλύτερο σκάνδαλο στην ελληνική ιστορία ήταν και συνεχίζει να είναι το Χρηματιστήριο. Έσκασε μύτη όμως και το δεύτερο σε μέγεθος οικονομικό σκάνδαλο και αυτό φυσικά επί Κυβέρνησης Σημίτη. Μόνο ένας αρχιερέας της διαπλοκής θα μπορούσε να κρύψει τόσο καλά τέτοια σκανδαλάρα. Η ανοχή των διαπλεκόμενων κέντρων ενημέρωσης άνοιξε την όρεξη των αδηφάγων πράσινων ακρίδων. Φανταστείτε πόσα σκάνδαλα αγνοούμε όταν τα πάντα τότε σκέπαζε η σιωπή. Υψηλόβαθμο στέλεχος της Siemens έδωσε κατάθεση σοκ στις Γερμανικές ανακριτικές Αρ­χές που περιέργως δεν έχει πειράξει κανένα στην Ελλάδα, γιατί το μεγαλοστέλεχος της SIEMENS αποκαλύπτει ότι ένα τεράστιο σκυλολόι δημόσιων λειτουργών απαιτούσε και έπαιρνε ΜΙΖΕΣ για να «δώσουν» δουλειά στην εταιρεία στα πλαίσια των Ολυμπιακών Αγώνων.
    Το στέ­λεχος αυτό παρέδωσε στις α­νακριτικές Αρχές λίστα με τρα­νταχτά ονόματα πολιτικών, διοικη­τών ΔΕΚΟ, αλλά και υψηλόβαθ­μων υπαλλήλων τα οποία απαιτήσουν ΜΙΖΕΣ για να εξασφαλίσει έτσι η Siemens την κυριαρχία στα με­γάλα δημόσια έργα.
    Το ΠΑΣΟΚ και ο Γιωργάκης σφυρίζουν αδιάφορα γιατί νομίζουν ότι «δεν τους βαραίνουν οι αμαρτίες του παρελθόντος». Μήπως τους έχει βαρέσει κάτι άλλο εκεί μέσα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ραγδαίες οι εξελίξεις στην SIEMENS_GREECE




    Μόλις άρχισαν να διαρρέουν πληροφορίες σχετικά με την κατάθεση του πρώην μεγαλοστελέχους στον Γερμανό ανακριτή αμέσως τα κεντρικά απαίτησαν και πέτυχαν την απομάκρυνση του Γενικού Διευθυντή της εταιρείας στην Ελλάδα Χριστοφοράτο του οποίου η εμπλοκή στο σκάνδαλο είναι άμεση. Θεωρείτε ότι ο Χριστοφοράτος έστελνε τα μιζόχαρτα στα κεντρικά σύμφωνα με το στέλεχος της γερμανικής SIEMENS. Ο Χριστοφοράτος γνωρίζει από μέσα όλο το «σύστημα Σημίτη» που τα πήρε χοντρά και απαιτούσε με αυθάδεια όλο και μεγαλύτερες MIESENS.



    Είχε προηγηθεί η απομάκρυνση του Πρόδρομου Μαυρίδη, ο οποίος ήταν υπεύθυνος των «ειδικών λογαριασμών» της εταιρείας στα Βαλκάνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είμαι ΠΑΣΟΚ, Ich Liebe Dich MIESENS_SIEMENS


    Εταιρείες μαϊμού είχαν στήσει οι αγωνιστές της δημοκρατίας και οι αρχισυνδικαλιστήριοι για να διακινούν τις τεράστιες ΜΙΖΕΣ που απαιτούσαν φορτικά από τις εταιρείες που ήθελαν να κάμουν παιχνίδι στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Διαμεσολαβητής στο κόλπο της SIEMENS ανέλαβε η Διοίκηση του ελληνικού παραρτήματος που έστησε ένα σύστημα ψεύτικων εταιρειών για να διακινεί ευκολότερα το μαύρο χρήμα. Λαδώθηκαν όλα τα κόμματα που μπορούν να επικαλεστούν ότι «έκοβαν κουπόνια», παράλληλα όμως στήθηκε ένα ειδικό γραφείο που λάδωνε υπουργούς και Διοικητές ΔΕΚΟ. Το κορυφαίο στέλεχος της Siemens παραδέχεται ότι όσο μεγαλύτερη δουλειά ζητούσε μια εταιρεία τόσο μεγαλύτερες ήταν οι ΜΙΖΕΣ και τόσο περισσότεροι λαδώνονταν.

    Ειδικά ο ΟΤΕ είχε α­ναγάγει το λάδωμα σε επιστήμη. Η ελληνική SIEMENS παρέδιδε στα κεντρικά, ασταμάτητα, λίστες με ονόματα στελεχών και συνδικαλιστών του ΟΤΕ και άλλων οργανισμών και τα κεντρικά έκοβαν μισθούς που έστελναν σε ειδικούς λογαριασμούς ή έκοβαν «ταρίφες» που παρέδιδαν σε βαλίτσες. Στη λίστα που παρέδωσε το στέλεχος της SIEMENS φιγουράρουν πρωτοκλασάτα στελέχη της ΓΣΕΕ, νομικοί σύμβουλοι(πάλι!) και συνδικαλιστικά όργανα πολλών οργανισμών και δίπλα διάφορα ποσά που απαιτούσαν για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους. Τις λίστες έχουν στα χέρια τους οι ανακριτικές αρχές της γερμανικής δικαιοσύνης. Το στέλεχος αυτό άνοιξε το στόμα του για να διεκδικήσει ηπιότερη καταδικαστική απόφαση από τα σκληρά σε τέτοιες περιπτώσεις γερμανικά δικαστήρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το Λιχτενστάιν είχαν κάμει τα λαμόγια του ΠΑΣΟΚ κέντρο ΜΙΖΑΣ.


    Την Ανοιξη του 2003 εμφανίστηκε μια offshore εταιρεία με έδρα τον Παναμά, ονόματι Martha Overseas Corp. να διακινεί τεράστια ποσά στην τράπεζα LGT, που ανήκει στην βασιλική οικογένεια του Λιχτενστάιν. Οι οικονομικοί ελεγκτές της συγκεκριμένης τράπεζας αντιλήφθηκαν πολύ γρήγορα το «παράξενο» αλισβερίσι κι’ έστησαν μάτι να δουν τι γίνεται. Το Λιχτενστάιν βρίσκονταν το 2000 στο black list του G7, γιατί δεν συνεργάζονταν στην καταπολέμηση του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος. To 2001 βγήκε από το black list αλλά το 2003 κατηγορή­θηκε ότι συμμετείχε σε παράνομες διασυνοριακές τραπε­ζικές συναλλαγές. Έτσι δεν ήθελε περαιτέρω μπλεξίματα.
    Η εν λόγω εταιρεία «Martha Overseas» ελεγχόταν από το μπουμπούκι Πρόδρομο Μαυρίδη:διοικητικό στέλεχος της Siemens Greece. Τα εκατομμύρια € που περνούσαν από μπροστά τους προέρχονταν από μια άλλη offshore ε­ταιρεία, την Eagle Invest & Finance SA, με έδρα τις Βρετανικές Παρθένες Νήσους, που ελέγχονταν από τον Reinhard Seikaczek στα κεντρικά της SIEMENS στο Μόναχο.
    Οι ελεγκτές έτριβαν τα μάτια τους από τα τεράστια ποσά που διακινούνταν ανάμεσα σε αυτές τις δύο offshore εταιρείες. Σύντομα διαπίστωσαν ότι βρίσκονταν μπροστά σε μία από τις μεγαλύτερες απάτες και δω­ροδοκίες της πρόσφατης ιστορίας.
    Οι ελεγκτικοί μηχανισμοί των ΗΠΑ ισχυρίστηκαν πρόσφατα και επίσημα ότι η SlEMENS δωροδοκεί τους πελάτες της για να «κερδίζει» τις μεγάλες δουλειές. Οι ελεγκτικοί μηχανισμοί της Ελβετίας και του Λιχτενστάιν έπαιξαν σπουδαίο ρόλο στην αποκάλυψη του σκανδάλου. Μόλις τov Οκτώβριο, οι Γερμανικές Αρχές επέβαλαν πρόστιμο ύψους 210 εκατομμυρί­ων Ευρώ στη SIEMENS, για δωροδοκίες 12 ε­κατομμυρίων € στη Νιγηρία, τη Ρωσία και τη Λιβύη. Τα ποσά που διακινήθηκαν προς την Ελλάδα ήταν πολλαπλάσια. Η SIEMENS παραδέχτηκε ότι εντόπισε ύποπτες συναλλαγές 1,3 δισεκατομμυρίων € για την περίοδο 2000 έως 2006. Εδώ μέσα βρίσκονται και οι μίζες προς τις πράσινες ακρίδες.
    Ο Μαυρίδης που δούλευε στις πωλήσεις τηλεπικοι­νωνιακού εξοπλισμού «απολύθηκε» τον Απρίλιο του 2006. Διεξάγεται έρευνα σε τρεις χώρες για τις περίεργες οικονομικές του δοσοληψίες. Ήδη ένα άλλο μεγαλοστέλεχος της Siemens Μονάχου παραδέχτηκε στον ανακριτή ότι ο Μαυρίδης είχε αναλάβει προσωπικά τις δωροδοκίες στην Ελλάδα για να κλείσουν δουλειές στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004. Επίσης παραδέχτηκε ότι δωροδοκήθηκαν δημόσιοι λειτουργοί στην Ελλάδα ώστε να μεσολαβήσουν στην υπογραφή σημαντικών συμβολαίων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Vs ΛΑΜΠΡΑΚΗ

    Τη δεκαετία του 1980 ο Ανδρέας Παπανδρέου ήθελε να απαλλαγεί από τον σφιχτό εναγκαλισμό του Λαμπράκη και τους εκβιασμούς, που αυτός του εκανε.

    Έτσι σκέφτηκε να δημιουργήσει κάτι καινούριο. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την υπόθεση Κωσκοτα.

    Ο Λαμπράκης κίνησε Γη και Ουρανό και τελικά ανακάλυψε το αδύνατο σημείο του Κωσκοτα και το έδωσε στο Μητσοτάκη. Που εκανε τα πάντα για την εξουσία.

    Το αν ο Κωσκωτας είναι κλέφτης, αυτό είναι άλλη ιστορία. Όταν σήμερα όλοι ξέρουμε τι γινετε με τις μίζες και πως περνούν κάποιοι τα διάφορα δημόσια έργα, ή αποφεύγουν ελέγχους που επισύρουν βαριά πρόστυμμα. Για παράδειγμα σούπερ μαρκετ.

    Ο Λαμπράκης κυνήγησε τον Κωσκοτα γιατί αυτός αποφάσισε να φτιάξει εφημερίδα και να μπει στο χώρο με αξιώσεις.

    Εκεί κατάφερε να νικήσει. Ο Κουτσογιωργας έπαθε καρδιακή προσβολή και πέθανε μέσα στο δικαστήριο. Τους εξολόθρευσε.

    Μετά ήρθε το πεντελικό. Με αρχιερέα τον Κώστα Σιμίτι προσπάθησε να χτυπήσει τον Ανδρέα Παπανδρέου και στην πολιτική αρένα.

    Ο Ανδρέας σήκωσε το γάντι, αλλά οι δειλοί δε φάνηκαν. Δεν απάντησαν. Γνωστή τακτική. Ο Σιμιτις την έχει ακολουθήσει πολλές φορές.

    Εκεί ο Λαμπράκης έχασε, αλλά όχι πολλά.

    Το 1996 κέρδισε την πολιτική νίκη που ήθελε, με τον Κώστα Σιμίτι. Ήταν η καλύτερη στιγμή του συγκροτήματος.

    Βέβαια το 2004 δε τόλμησε να πάει στις εκλογές, έτσι έψαξε να βρει σωσίβιο για εκείνη τι στιγμή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οσιομάρτυρα πάνε να βγάλουν τα κανάλια και το Πασόκ, την Εύη.


    Κάθε εποχή έχει τους οσιομάρτυρές της. Η σημερινή έχει την Αγία Εύη. Πάνε να μας παρουσιάσουν το Ζαχόπουλο ως τέρας δύναμης, απληστίας, ραδιουργίας, σεξουαλικής πείνας και «διαφθοράς» .Έτσι συμφέρει την παντοδύναμη παραεξουσία και το νταηλίκι του συστήματος των καραδιεφθαρμένων νταβατζήδων. Η Εύη βρήκε τον αγαπητικό της. Αυτοί που εκμαύλισαν το κορίτσι και οργάνωσαν όλο το σχέδιο, το προστατεύουν, δια πυρός και σιδήρου. Ταυτίζονται ακόμα και στην υπερασπιστική γραμμή και αναρωτιούνται γιατί άραγε ένα φτωχό κορίτσι μπήκε φυλακή, όταν το μόνο που ήθελε ήταν μια θέση στον ήλιο του δημοσίου(στοιχείο της πνευματικής παράδοσης του Πασόκ) και στο κέντρο της Καραμανλικής παρέας(!); Εδώ το δαιμόνιο της παραπληροφόρησης, κόλλησε. Δεν μπορεί να δει ούτε την πράσινη αλητεία των δικηγόρων της ΓΣΣΕ, ούτε τη διατεταγμένη υπηρεσία παγίδευσης ενός κολλητού της «παρέας» Καραμανλή. Όλα σταματούν στην τεράστια εξουσία(!) που είχε ο Ζαχόπουλος και στην τιμιότητα(!) της σκληράς εργαζόμενης Πασοκατσούς στο δημόσιο(!)
    Η «τίμια» Ευούλα κρατούσε ένα dvd και εκβίαζε στα κανάλια. Τα κανάλια μόνταραν το dvd και παρέδωσαν ό,τι ήθελαν στο Μαξίμου για να σκηνοθετήσουν το «ροζ» σίριαλ. Κρατάνε με ακριβώς τον ίδιο τρόπο ολόκληρο το dvd (αμοντάριστο) και εκβιάζουν την Κυβέρνηση με υπονοούμενα για το τι λένε «οι εραστές» για τον Καραμανλή. Η Κυβέρνηση λέει, έτσι αποφάσισε η διαπλοκή, τρέμει τις αποκαλύψεις. Φοβάται το περιεχόμενο των συνομιλιών «των εραστών»…..Μπούρδες!
    -«Διόρισέ με κοιλαρά μου στο δημόσιο, την κακομοίρα τη συμβασιούχα του σεξ»
    -«κοπέλλα μου, η Ανέμη της Νατάσας και οι «ΕΓΕΣ» του Τσαντέϊκου παίρνουν μη κυβερνητικές επιχορηγήσεις»….και άλλες σπαρταριστές σαχλαμάρες, αποκαλύπτονται στο περιθώριο του σεξ μεταξύ ενός «πανίσχυρου» Δεξιού και μιας «σκληρά εργαζόμενης στον στοματικό έρωτα» πασοκοπρακτόρισσας
    Στον επόμενο τόνο είναι ικανοί να ανακηρύξουν την Ευούλα, Αγία των «κακομοίρηδων» Διορισμένων στο Δημόσιο……εκεί θα οδηγηθούμε αν δεν επέμβει ένας βαρβάτος Εισαγγελέας να καλέσει την πράσινη συμμορία της ΓΣΕΕ για να ξετυλίξει το κουβάρι των εκβιαστών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. «Προστατεύουν» τους εκβιαστές-δικηγόρους οι νταβατζήδες.


    αυτό δε λέγεται συγκάλυψη και υπόθαλψη εγκληματιών;
    Τα παρακρατικά κέντρα ενημέρωσης και διαστρέβλωσης
    επιχειρούν να κουκουλώσουν τις σχέσεις Γιωργάκη και Πολυζωγόπουλου
    με τους εκβιασμούς Ζαχόπουλου.

    «Επιχείρηση συγκάλυψης» πραγματοποιούν τα νταβατζίδικα κέντρα παραπληροφόρησης σε ότι αφορά σε ότι αφορά τη σχέση που έχουν με τον εκβιασμό του Ζαχόπουλου, οι περίεργοι δικηγόροι της «σκληρά εργαζόμενης νέας» Τσέκου. Πουθενά δεν βλέπουν οι νταβατζήδες τον πανίσχυρο Νικολιτσόπουλο και τους δεσμούς αίματος που αυτός έχει με τον πρώην ΓΣΕΕ, Πολυζωγόπουλο.
    Είναι πλέον φανερό ότι ο Γιωργάκης Παπανδρέου, γνώριζε την υπόθεση, τουλάχιστον 15 μέρες πριν την απόπειρα Ζαχόπουλου και θα την εκμεταλλεύονταν πολιτικά στη συζήτηση για τον Προϋπολογισμό.

    Που σημαίνει ότι έχουν διαπράξει τα αδικήματα της παρασιώπησης εγκλήματος και υπόθαλψης εγκληματία (πλημμελήματα).

    Μεσολάβησε η απόπειρα αυτοκτονίας και άλλαξαν τα σχέδιά τους.

    Καταναλώνουν τόνους λάσπης για τον Ανδριανό, όταν ξέρουν πολύ καλά ότι ακόμα και αν πει το όνομα του δημοσιογράφου που έδωσε το ροζ dvd, αυτός όταν θα κληθεί από τον ανακριτή, απλούστατα θα επικαλεστεί το δημοσιογραφικό απόρρητο. Άρα μάπα το καρπούζι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο εκβιασμός Ζαχόπουλου και οι κομπίνες της κυρίας.


    τα 45αρια αντικαταστάθηκαν, από παρακρατικές πένες.

    Οι αντίπαλοι σήμερα εξοντώνονται διαφορετικά. "Ηθικά"
    Όσο πιο πολύ προχωράει τόσο πιο πολύ θα διαπιστώνετε όλοι σας ότι βρισκόμαστε μπροστά σε καραμπινάτο εκβιασμό όχι του Ζαχόπουλου αλλά της Κυβέρνησης γενικότερα. Τι στοιχεία έχει η κυρία δεν το ξέρω. Σε κάθε περίπτωση όμως εγώ αν είχα την εξουσία να αποφασίσω, τι θα γίνει, θα έκλεινα την ίδια μέσα και τα αφεντικά της (γιατί μάλλον έχει πολλά) για εκβίαση και τους άλλους για τις κομπίνες που έχουν κάνει.
    Επίσης δε νομίζω ότι την έφερε στον άλλο γιατί δεν τη διόρισε! Τόσους και τόσους διόρισαν. Θα διόριζαν και αυτή. Απλά τον έπιασε από το γιακά και του είπε: "Κοίτα τι δωράκια σου έχω. Ή μας κάνεις αυτό, το άλλο και το άλλο, ή σε καίμε". Τώρα επειδή δεν τους παίρνει να τα πούνε λένε για διορισμούς ρόζ σκάνδαλα και πράσινα άλογα. Εδώ παίζονται δις και τώρα που μιλάμε γίνονται διαπραγματεύσεις τι θα βγει τι δε θα βγει ποιος θα πάρει ποια δουλειά και τα σχετικά. Αυτό είναι το σκάνδαλο.
    Με μερικές κασέτες να εκβιάζεται η κυβέρνηση. Συγγνώμη αλλά είμαστε γελοίοι αν το ανεχόμαστε αυτό. Αυτό ρε σεις σημαίνει κατάλυση πολιτεύματος. Αυτού του Μπουρδελοπολιτεύματος που έχουμε και που το λέμε δημοκρατία, που ο θεός να την κάνει δημοκρατία. Στη δημοκρατία υπάρχουν θεσμοί και κανόνες.
    Εδώ υπάρχουν λαμόγια νταβατζήδες κι εκβιαστές.
    Και μια παρομοίωση:Παλιά καταλύαμε το πολίτευμα με τάνκς
    τώρα με εκβιασμούς και κωλοφυλλάδες.
    το έστειλε ο Cardius

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η σπείρα των εκβιαστών ακουμπά ΠΑΣΟΚ.


    Χθες ο αντίπαλος πλήρωνε με τη ζωή του
    Σήμερα με την ηθική εξόντωσή του.
    Από την πρώτη στιγμή το 2ξίδιο υποστήριξε την ύπαρξη σπείρας εκβιαστών ([και 2]) στην υπόθεση Ζαχόπουλου και καυτηρίασε την ύποπτη στάση του «δημοκρατικού» τύπου των νταβατζήδων που υποστήριζαν διάφορες σαχλαμάρες για την Εύη, πέραν του ολοφάνερου. Της ενεργούς δηλαδή συμμετοχής σε κύκλωμα και της ίδιας. Επίσης αναδείξαμε τα ψέματα της Εύης και του περίφημου δικηγόρου Χρήστου Νικολιτσόπουλου. Οι νταβατζήδες μόλις σήμερα βλέπουν εκβιασμό! Η υπόθεση δεν τους πήγε στην αυλή του Καραμανλή αλλά τους οδηγεί κατευθείαν στην αυλή του Παπανδρέου και στον κολλητό του, Πολυζωγόπουλο. Στο βάθος του κήπου κρύβεται και πάλι ο καταπράσινος ήλιος του Πασόκ. Δε μπορούν να συνέλθουν από την ήττα των εκλογών και χρησιμοποιούν κάθε πρακτική για να αποδυναμώσουν προσωπικά τον Καραμανλή.
    Μόλις σήμερα τα «ΝΕΑ του Λαμπρακιστάν» βλέπουν την Κυβέρνηση να κάνει στροφή στο χειρισμό της υπόθεσης, προβάλλοντας πλέον την εκδοχή της δράσης κυκλώματος που είχε στοχοποιήσει τον πρώην γενικό γραμματέα.
    Νομίζουμε ότι τώρα, σε ανακριτικό επίπεδο, η υπόθεση πάει να κάτσει στις πραγματικές της πολιτικές διαστάσεις. Φυσικά και η Τσέκου και ο Ζαχόπουλος πρέπει να μιλήσουν αλλά και όλοι οι φάκελοι που χειρίστηκε ο πρώην Γενικός Γραμματέας πρέπει να ανοίξουν.

    Αποδείχτηκε για άλλη μια φορά όμως το θράσος των νταβατζήδων και των κονδυλοφόρων τους. Τη στιγμή που όλα δείχνουν πράσινη σπείρα αυτοί διυλίζουν τα ψέματα γιατί τους έμειναν ο κώνωπας, η γκαμήλα και οι βαλίτσες γεμάτες πράσινο χρήμα από τα σιωπηρά σκάνδαλα Πασόκ. Αποσιωπούν την εμπλοκή των δικηγόρων και του Νικολιτσόπουλου γιατί μέχρι στιγμής, τους έχουν φανεί χρήσιμοι αλλά και επειδή αυτοί οδηγούν κατευθείαν στην τρύπα του Πασόκ. Αυτό το σενάριο τους έχει πανικοβάλει και γι’ αυτό υπάρχει αγωνία και μεθόδευση για αλλαγή της ατζέντας σε κατασκευασμένες ειδήσεις. Τα πάντα οδηγούν στην πολιτεία του συστήματος Πασόκ που κατασκοπεύει, υποκλέπτει και φακελώνει τους συνεργάτες του Καραμανλή και πολλούς Έλληνες που τολμούν να μην ανήκουν στους «φίλους και μέλη». Αυτό το κύκλωμα που δρα ανενόχλητο και σχετίζεται με πράσινα, παρακρατικά και αυτονομημένα πρακτοριλίκια αποδείχτηκε ότι μπορεί να κάμει μεγάλη ζημιά στον κανακάρη και στο εκβιαστικό κύκλωμα του γοητευτικού κόσμου του «Επενδυτή-Νταβατζή».

    Οι πρακτορίσκοι του συστήματος Πασόκ βρίσκονται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση και δεν περίμεναν τέτοιο ανάποδο γύρισμα. Παραγράφουν με υπερβολικά άκομψο τρόπο τη συλλογική μνήμη και κρίση. Καθυβρίζουν την κοινωνία και τους πολίτες, που περίμεναν από το Πασόκ ένα ειλικρινές συγνώμη για τις τεράστιες ευθύνες του, στην παρακμή της ελληνικής κοινωνίας και όχι βυζαντισμούς, παρακολουθήσεις και εξευτελισμούς συμβασιούχων και γραμματέων.

    Οι πράσινες ακρίδες προτίμησαν το δρόμο της λάσπης, της κακοποίησης των γεγονότων και της ραδιουργίας. Ο Παπανδρέου αποδεικνύεται ότι είναι πράγματι μικρός, ασήμαντος και υποχείριο Καρχιμάκηδων-Κλουζώ και ανήθικων συνδικαλιστών πρακτόρων που έχουν πιστέψει ότι με την ανηθικότητά τους θα ρίξουν «τη χούντα του Καραμανλή». Και το χειρότερο. Το έχει πιστέψει και ο ίδιος ο Γιωργάκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η Μαφία των Αρχινονών της Ελλάδας και οι εκβιαστικοί μηχανισμοί.


    Η Όλγα, η σκυλίτσα του Μπόμπολα, ενημέρωσε αμέσως μόλις κατάλαβε την σπουδαιότητα του υλικού που υφάρπαξε, το Mεγάλο Αφεντικό. Ο Αρχινονός της Ελλάδας και η υπόλοιπη Μαφία, ποτέ δεν έχουν εγκαταλείψει τα σχέδια αποσταθεροποίησης του Καραμανλή και άδραξε την ευκαιρία για σκηνοθεσία εκβιασμών....το αγαπημένο τους χόμπι άλλωστε.

    Οι νταβατζήδες είχαν στήσει το κύκλωμα παρακολούθησης Καραμανλή σε συνεργασία με την Αμερικάνικη Πρεσβεία πολύ πριν τη γνωστή περίοδο των υποκλοπών. Παλαιότερα μεσολαβούσε "αυθόρμητα" η "17η Νοέμβρη". Τώρα υπάρχουν άλλες μέθοδοι χειραγώγησης του συστήματος!
    Κάτι σούρτα φέρτα του Καραμανλή με Ρώσους, είχαν τρομάξει το "γοητευτικό" κόσμο του Επενδυτή-Νταβατζή. Ο Καραμανλής τόπαιζε ανεξάρτητος, οπότε πρέπει να του ψήσουν το ψάρι στα χείλη. Δεν τους έβγαινε εύκολα, οπότε ενεργοποίησαν κλασικούς μηχανισμούς παρακολούθησης με ρουφιάνους, κοριτσάκια, λεσβίες και αγοράκια για να εκβιάζουν ένα σύστημα που θεωρούν ότι τους ανήκει άνευ όρων. Όσο πιο κοντά γίνεται στον Καραμανλή και στην Νατάσα, τόσο πιο καλά..
    Αμερική, CIA και τα δουλικά τους οι νταβατζήδες (θύματα συχνά και οι ίδιοι διαφόρων εκβιασμών "μυστικών" ή σκηνοθετημένων πληροφοριών). Έτσι δένεται το σύστημα. Τέτοιους εκβιασμούς με σεξουαλικό περιεχόμενο έχουν υποστεί όλοι οι Πρωθυπουργοί μας, μετά τη Χούντα. Άλλες τόσες (plus κοκαΐνες και αγοράκια) έχουν υποστεί και οι ίδιοι οι νταβατζήδες. Στημένη βρώμα και παγίδες δυσωδίας.
    Για διάλειμμα βάζουμε φωτιές και καίμε όλη την Ελλάδα.
    Ή εμάς ή τίποτα. Με τους Ρώσους ποτέ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Οι ρόμπες της παραπληροφόρησης επιδίδονται σε έναν αγώνα απεριόριστης διαστρέβλωσης για να μας πείσουν ότι ο Ζαχόπουλος ήταν υπερυπουργός και μάλλον υπερπρωθυπουργός της Ελλάδας. Όλες οι κρυφές εξουσίες της χώρας περνούσαν από το ραδιούργο Αδάμ γκόμενο της Εύης.
    Είχε τεράστια ισχύ, απόλυτη παντοδυναμία και παντός είδους υπερεξουσίες. Ήταν καραδεσπότης του ελληνικού πολιτισμού και εκπροσωπούσε όλο το αρχαίο κακό, διαχειριζόμενος εν λευκώ τα δις της Ευρώπης.
    Αλλά….υπάρχει ένα τεράστιο αλλά:
    1ον Δε μπορούσε να διορίσει τη γκόμενα στο δημόσιο, ενώ είχε διορίσει δεκάδες χιλιάδες γαλάζια παιδιά και
    2ον Δεν είχε 200 χιλιάρικα να της δώσει, να βγάλει το σκασμό, ενώ είχε ξεφύγει τελείως στις μίζες και στο φαγοπότι του δημόσιου χρήματος!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γράφεις: Σήμερα τα 45αρια αντικαταστάθηκαν όπως φαίνεται από κάποιες πένες. Οι αντίπαλοι εξοντώνονται αλλιώς. Ηθικά
    Και συμφωνώ. Το έχω γράψει άλλωστε εδώ αλλά διαφορετικά.

    Όσο για το δημοσιογράφο που μέμφεσαι ήταν πολύ σοβαρό το θέμα για να το βγάλει χωρίς να ξέρει κανείς τίποτε. Όσο πιο πολύ προχωράει τόσο πιο πολύ θα διαπιστώνετε όλοι σας ότι βρισκόμαστε μπροστά σε καραμπινάτο εκβιασμό όχι του Ζαχόπουλου αλλά της Κυβέρνησης γανικότερα. Τι στοιχεία έχει η κυρία δεν το ξέρω. Σε κάθε περίπτωση όμως εγώ αν είχα την εξουσία να αποφασίσω τι θα γίνει θα έκλεινα την ίδια μέσα και τα αφεντικά της (γιατί μάλλον έχει πολλά) για εκβίαση και τους άλλους για τις κομπίνες που έχουν κάνει. Επίσης δε νομίζω ότι την έπαιξε στον άλλον γιατί δεν τη διόρισε. Τόσους και τόσους διόρισαν. Θα διόριζαν και αυτή. Απλά τον έπιασε από το γιακά και του είπε. Κοίτα τι δωράκια σου έχω. Ή μας κάνεις αυτό, το άλλο και το άλλο, ή σε καίμε. Τώρα επειδή δεν τους παίρνει να τα πούνε λένε για διορισμούς ρόζ σκάνδαλα και πράσινα άλογα. Εδώ παίζονται δις και τώρα που μιλάμε γίνονται διαπραγματεύσεις τι θα βγει τι δε θα βγει ποιος θα πάρει ποια δουλειά και τα σχετικά. Αυτό είναι το σκάνδαλο. Με μερικές κασέτες να εκβιάζεται η κυβέρνηση. Συγγνώμη αλλά είμαστε γελοίοι αν το ανεχόμαστε αυτό. Αυτό ρε σεις σημαίνει κατάλυση πολιτεύματος. Αυτού του Μπουρδελοπολιτεύματος που έχουμε και που το λέμε δημοκρατία, που ο θεός να την κάνει δημοκρατία. Στη δημοκρατία υπάρχου θεσμοί και κανόνες. Εδώ υπάρχουν λαμόγια νταβατζήδες κι εκβιαστές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. παγιδευμενοι-εκβιαζομενοι-ομηροι

    πολιτικοι
    δημοσιογραφοι
    δικαστες
    ανεξαρτητες αρχες
    ελεγκτικοι μηχανισμοι
    συνδικαλιστες
    κτλ
    κτλ

    ζουμε σε παγιδευμενη δημοκρατια

    ποιος κυβερναει αυτη την χωρα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αρχισε η επιθεση των σεντοναδων της Ρηγιλλες.
    Τα παντα στον αγωνα για την αλλαγη
    γραμμης και για να γυρισει αλλου ο ελληνικος λαος απο τον ηρωα Ζαπατα.
    Εμπρος της γης οι κολασμενοι ,να γλυτωσει ο Μπουας απο το ρεζιλικι.

    Καλα.Αντε να πηδηχτειτε μαλακες δεξιοι.Ειστε λιγοι και ξεπερασμενοι.
    Οσο για τους Ραφηνατους αυλοκολακες,τι να πει κανεις.Στον κοσμο τους ζουν και στα σκατα αναπνεουν.
    ΟΥΣΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τι ωραία που θα ήταν αν ενα μεσημέρι προς το απόγευμα, την ώρα που αρχίζουν οι εκπομπές της Τατιάνας, της Δρούζα, της Λαμπίρη και των άλλων ιδρυματικών τηλεπερσόνων μερικές ντουζίνες νταλίκες έφταναν κορνάροντας στα πάρκινγκ των καναλιών. Εκεί που ησυχάζουν τα Καγιέν και τα Τουαρέγκ των ακριβοπληρωμένων οργάνων της ηλιθιοδίνης. Οι νταλίκες φορτωμένες τίγκα στο μυρωδάτο σκατό, το οποίο θα μετέφεραν σε ειδικά ψυγεία για να μη χάσει την ποιότητα και την εκλεκτική μυρωδιά του, θα ξεφόρτωναν μονομιάς την πραμάτεια στις αυλές των καναλιών. Τόννοι σκατών που θα σχημάτιζαν τεχνητά Ιμαλάια θα έφραζαν τις εισόδους του Μέγκα, του Αντέννα, του Αλτερ, του Στάρ, της ΝΕΤ, του Αλφα και πάει λέγοντας. Το τοπίο θα μοσχοβολούσε σκατίλα και οι τηλεπερσόνες σαν τον Χατζηνικολάου, τον Αυτιά, τον Ευαγγελάτο, τον Παπαδάκη, την Τρέμη, την Ζαχαρέα θα τσαλαβουτούσαν χαριτωμένα μέσα σε πραγματικά σκατά στη προσπάθειά τους να έχουν πρόσβαση στα γραφεία τους. Μ αυτή τη συμβολική σκατοκίνηση οι σκεπτόμενοι πολίτες θα επέστρεφαν τα σκατά που αδειάζουν καθημερινά στα σπίτια τους τα κωλοκάναλα. Μόνο που οι σκεπτόμενοι πολίτες όλο και λιγοστεύουν χάρη στην άγραφη και ύπουλη συμφωνία της (κάθε) κυβέρνησης με τους καναλάρχες. Η άτυπη αυτή συμφωνία θέλει τους καναλάρχες να δηλητηριάζουν την σκέψη, το πνεύμα των πολιτών με τα τηλεσκατά ωστε να μην μπορούν να σκέφτονται. Στόχος του σχεδίου είναι το διαρκές ψέκασμα των εγκεφάλων με τα τηλεσκατά. Οι καναλάρχες γι αυτή τη δουλειά χρησιμοποιούν τις ακριβοπληρωμένες-ξεπουλημένες τηλεπερσόνες των ειδήσεων αλλά και των "ψυχαγωγικών" εκπομπών (εδω πρωταγωνισθούν ο Ψινάκης, η Θώδη και πέντε ξέκωλα), τους οποίους φροντίζουν να εξαγοράζουν για μία η περισσότερες σεζόν. Κάθε κυβέρνηση έχει ανάγκη τη σκατίλα των καναλαρχών. Κι αυτό γιατί η πραγματική είδηση, και το ρεπορτάζ μπερδεύονται εντέχνως με τα ξέκωλα και τον χαβαλέ. Ετσι υποθέσεις σαν κι αυτή των υποκλοπών, του Ζαχόπουλου, του Χρηματιστηρίου, της διασπάθισης του δημόσιου χρήματος στα εξοπλιστικά και τα δημόσια έργα καταντάνε στο τέλος ενα φτηνιάρικο σώου που δεν αγγίζει τις κυβερνήσεις.
    Οσο λοιπόν οι πολίτες δεν φορτώνουν τις νταλίκες με καλοχτενισμένα σκατά με τα οποία θα φράζουν τις εισόδους των καναλιών τόσο οι ίδιοι και οι οικογένειες τους θα προετοιμάζουν τις κόρες τους για το ρόλο της μελλοντικής Εύης Τσέκου. Οσο δεν εμφανίζεται στον ορίζοντα ηγέτης να πάρει στις πλάτες του την υπόθεση τόσο οι μηντιάρχες σε συνεργασία με τις κυβερνήσεις θα μολύνουν το νου και τις ψυχές μας. Η απάντηση είναι μία. Σκατό έδωσες ,σκατά θα πάρεις!
    Ακριβοπληρωμένες τηλεπερσόνες λουσμένες στα σκατά (τι υπέροχο θέαμα!). Οι ενεργοί πολίτες -ακτιβιστές, έχουν το λόγο. Και τις μολότωφ απο σκατά στα χέρια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ekviasmo paradexomai mono ths Coza Nostra...ekviasmoi pou ginontai typou zaxopoulou...einai asteioi.Ean o kyrios zaxopoulos htan katharos den eixe na fovithei tipota...oute kai na phdhsei apo to mpalkoni...alla tha mporouse na phdhsei tous ypotithemenous ekviastes sto dikasthrio opws kai o regouzos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΓΙΩΡΓΑΡΟΣ ΑΛΟΓOΜΟΥΡΗΣ
    ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ.

    Η ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩ"Ι ΦΑΙΝΕΤΑΙ.

    Αύξηση 6,7% από σήμερα ο φόρος καυσίμων. Στα 85 λεπτά το ψωμί-ψωμάκι.
    Αύξηση 46% από το 2006 παρουσίασε το δημόσιο ελειμμα.
    Αύξηση 40% στα κέρδη των τραπεζών.

    Η ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ.

    Μηηηηηηηηη ΣΤΑΜΑΤΑΣ , Γιώργαρε Μη ΣΤΑΜΑΤΑΣ, NA MΑΣ ΓΑΜΑΣ,

    PLEASE, NON STOP

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 170.000 η τιμή του Ρεγκούζα για τα ρεγκουζάκια του; Την γάμησε!

    Εγώ τους ήξερα για πολύ φθηνότερους και την άλλη φορά θα το γράψω. Θα ζητήσω ως ΜΟΝΟ αντάλλαγμα για το βίντεο να παίξει μαζί με την είδηση για την απόφαση αμέσως πρίνα η μετά από αυτήν.

    Τη γάμησε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 170.000 η τιμή του Ρεγκούζα για τα ρεγκουζάκια του; Την γάμησε!

    Εγώ τους ήξερα για πολύ φθηνότερους και την άλλη φορά θα το γράψω. Θα ζητήσω ως ΜΟΝΟ αντάλλαγμα για το βίντεο να παίξει μαζί με την είδηση για την απόφαση αμέσως πρίνα η μετά από αυτήν.

    Τη γάμησε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ 2007
    ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

    Γενναιόδωρη ήταν και το 2007 η χρη-
    ματιστηριακή αγορά, συμπληρώνοντας
    πέντε χρόνια διαδοχικής ανόδου.
    Στούς πρωταγωνιστές αυτής της χρο-
    νιάς ήταν κυρίως οι μετοχές της με-
    σαίας και χαμηλής κεφαλαιοποίησης.
    Στα blue chips την πρώτη θέση κατέ-
    λαβε η μετοχή της ΔΕΗ με άνοδο 87.5% (για τη ΔΕΗ κάτι λέγανε αυτοί οιπράσινοι απατεώνες τις οποίες μα-
    λακίες αναπαρήγαγαν εδώ στο blog
    κάτι κουκουλοφόροι και δωσίλογοι
    του τελειωμένου χθες), και ακολού-
    θησε η Coca Cola με ετήσια κέρδη
    34.7%. Ακολούθησε η Εθνική Τράπεζα
    με 34.7% (και εδώ τα ίδια τα μου-
    νιά της Τρικούπη και κάτι πράσινοι
    προδότες της Εθνικής), και η Marfin
    με 21.3%.
    Τα συνολικά κέρδη του Γενικού Δεί-
    κτη έφτασαν τελικά στο + 17,9%,
    επίδοση που αποτελεί μια απο τις
    καλύτερες σε διεθνές επίπεδο.
    Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης
    ενισχύθηκε σε ποσοστό 15.8%, ο αντίστοιχος της μεσαίας είχε άνοδο
    19.4% ενώ ο δείκτης της χαμηλής
    σημείωσε τα υψηλότερα ετήσια κέρδη
    απο τους επιμέρους δείκτες, καθώς
    κατέγραψε άνοδο 20.1%.


    ΓΙΩΡΓΑΡΟΣ ΑΛΟΓ. ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ
    ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση