GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Oι Μητσοτάκηδες και η Aegean...

...πίσω από το κλείσιμο της Ολυμπιακής! . Είναι ...παλιά ιστορία, αλλά την κρύβουν, ότι το σχεδίο για κλείσιμο της Ολυμπιακής δεν είναι τόσο...

...πίσω από το κλείσιμο της Ολυμπιακής!
.
Είναι ...παλιά ιστορία, αλλά την κρύβουν, ότι το σχεδίο για κλείσιμο της Ολυμπιακής δεν είναι τόσο αθώο όσο φαίνεται. Πραγματικός στόχος είναι, χωρίς να υποβαθμίζονται τα χάλια του εθνικού αερομεταφορέα, να γίνει μονοπώλιο η Aegean των Βασιλάκη - Λασκαρίδη. Είναι σχέδο που προωθεί η κβέρνηση αλλά ...σιγοντάρει και το ΠΑΣΟΚ αφού οι "άκρες" των μετόχων της ιδιωτικής εταιρείας φτάνουν και στα δύο κόμματα.


Σε αποκαλυπτικό άρθρο του Διδάκτορα Εναέριων Μεταφορών Ιωάννη Λάινου που δημοσιεύεται στο Greek American News Agency καταγράφεται ότι "το 2001 ο μοναδικός εγχώριος ανταγωνιστής της Ο.Α. Aegean την κατήγγειλε στην Ε.Ε. για αποδοχή παράνομων ενισχύσεων από το ελληνικό κράτος με συνέπεια την νόθευση του ανταγωνισμού. Η καταγγελία αυτή πραγματοποιήθηκε αφού η Aegean ως υποψήφιος αγοραστής της Ο.Α. είχε δυνατότητα πρόσβασης σε όλα τα απόρρητα στοιχεία της. Αυτό σημαίνει ότι είχε την δυνατότητα να γνωρίζει την ύπαρξη των τεράστιων χρεών του κράτους προς την Ο.Α. τα οποία ήσαν καταγεγραμμένα στα βιβλία της Ο.Α.".
Το στοιχείο αυτό αποκρύπτεται και τώρα προβάλεται η προσφυγή της Ryanair.
Ο ίδιος αρθρογράφος επισημαίνει ότι "από την επιλογή της ιδιωτικοποίησης της Ο.Α. ωφελείται αποκλειστικά ο ιδιώτης αγοραστής της ο οποίος θα εισπράξει από το κράτος όλες τις οφειλές του προς την Ο.Α., ενώ από το κλείσιμό της ωφελείται ο μοναδικός εγχώριος ανταγωνιστής της Aegean. Και στις δύο περιπτώσεις ζημιώνεται η πλειοψηφία της κοινωνίας (επιβάτες, τουριστικοί και ακριτικοί προορισμοί κλπ.)."


Και το πιο ...γαργαλιστικό: Οι ιδιοκτήτες της ΑEGEAN έχουν προνομιακές σχέσεις με την οικογένεια Μητσοτάκη "ανθρωπος" της οποίας είναι ο νέος υπουργός Μεταφορών Κ. Χατζηδάκης. Και στα παρασκήνια λένε οι πληροφορίες ότι ανέλαβε το υπουργείο ο κ. Χατζηδάκης, στα πλαίσια της στρατηγικής συμφωνίας Καραμανλή -Μπακογιάννη, για να "διευκολύνει" το κλείσιμο της εταιρείας προς όφελος της Aegean!
Διαβάστε ενδιαφέρουσες απόψεις για το θέμα της Ολυμπιακής και εδώ.

18 σχόλια

  1. Καλά κάνουν. Αφού ο λαός είναι yesman και γλύφτης για ιδίον όφελος, καλά κάνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΞΕΣΚΙΣΕ ΤΗΝ ΟΑ Η ΜΙΜΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΤΗΣ (Η ΚΟΛΛΗΤΗ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΑΕΡΟΣΥΝΟΔΟΣ ΕΓΙΝΕ ΓΕΝ. ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΣΤΗ ΘΥΓΑΤΡΙΚΗ ΤΗΣ ΟΑ ΤΗΝ OLYMPIC CATERING), ΤΩΡΑ ΚΛΑΙΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΟΥΛΗΘΕΙ?

    ΟΥΣΤ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΛΑΜΟΓΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΞΕΣΚΙΣΕ ΤΗΝ ΟΑ Η ΜΙΜΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΤΗΣ (Η ΚΟΛΛΗΤΗ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΑΕΡΟΣΥΝΟΔΟΣ ΕΓΙΝΕ ΓΕΝ. ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΣΤΗ ΘΥΓΑΤΡΙΚΗ ΤΗΣ ΟΑ ΤΗΝ OLYMPIC CATERING), ΤΩΡΑ ΚΛΑΙΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΟΥΛΗΘΕΙ?

    ΟΥΣΤ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΛΑΜΟΓΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να κλείσει το μπουρδέλλο η ΟΑ, δεν είναι τίποτα παραπάνω από άλλο ένα προβληματικό πράμα (όπως κι ο Γιωργάκης) που μας φόρτωσε ο Αντρέας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ Ο.Α ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ Λ.Α.Ο.Σ ΝΑ ΧΡΗΜΑΔΟΤΗΘΕΙ Η Ο.Α
    ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπητοί και εξαιρετικοί μου φίλοι..

    Για να σας δείξω πόσο σας φροντίζω σας δίνω μερικές συμβουλές για την τέχνη μου.....

    Θεωρώντας μεγάλη την πρόσφορά μου στον ανδρικό πληθυσμό σκέφτηκα να σας προσφέρω κι εγώ τις γνώσεις μου για τον στοματικό έρωτα!
    Οδηγίες λοιπόν για πίπα ή τσιμπούκι ή πεολειχία.

    Το πρώτο ζήτημα που πρέπει να διευκρινιστεί είναι η καθαριότητα του πέους. Ασφαλώς και αυτό λειτουργεί πολλές φορές ως ανασταλτικός παράγοντας.
    Λειτουργεί όμως και ως δικαιολογία για να αποφύγει κάποιος το στοματικό σεξ. Η αλήθεια είναι ότι τα ανδρικά γεννητικά όργανα μια και είναι εξωτερικά είναι πολύ πιο καθαρά από το αιδοίο. Αρκεί βέβαια ο σύντροφός σας να μην είναι κανένας «μπίχλας» και έχει πάρει διαζύγιο με το σαπούνι. Οπότε η πίπα απαιτεί και την ανάλογη καθαριότητα.
    Προτιμήστε ο σύντροφός σας να είναι ξαπλωμένος ανάσκελα. Η καλύτερη στάση από άποψη ευκολίας και λιγότερων προβλημάτων είναι να πλησιάσετε το πέος από κάτω, δηλαδή να είστε ανάμεσα στα πόδια του και να πάρετε το πέος του στο στόμα σας χωρίς να το τραβάτε προς τα κάτω, δεν πρέπει να το ζορίζετε, να πηγαίνετε όπως πάει η γραμμή του. Πάρτε αρχικά το πέος στο χέρι σας. Αγκαλιάστε το απαλά με τα δάχτυλά σας. Με ήρεμες κινήσεις μπορείτε να παίξετε το πέος ενώ τραβάτε απαλά το πετσάκι ώστε να φανεί όλη η βάλανος (το πάνω μέρος του πέους ή αλλιώς το «αγύριστο κεφάλι). Η εξωτερική περίμετρος της βαλάνου είναι η κορόνα. Αυτή χωρίζει τη βάλανο από το υπόλοιπο σώμα του πέους. Αν ακολουθήσετε την κορόνα, στο κάτω μέρος της, θα βρείτε ένα σύνδεσμο που ενώνει τη βάλανο με το υπόλοιπο σώμα του πέους. Αυτός ο σύνδεσμος θα ενώνει τη βάλανο με το πετσάκι και είναι καθοριστικής σημασίας για τον ερεθισμό του συντρόφου σας. Πιο κάτω από τη βάλανο όπως είπαμε είναι το κυρίως σώμα του πέους. Το μέρος αυτό δεν έχει πολλές νευρικές απολήξεις και ως συνέπεια δεν παρέχει ιδιαίτερα ικανοποιητικό ερεθισμό. Επομένως το ουσιαστικό παιχνίδι παίζεται με τη βάλανο του πέους και όχι με το υπόλοιπο σώμα.
    Ο πρώτος τρόπος πίπας είναι με το μεγαλύτερο μέρος του πέους στο στόμα σας. Είναι λάθος να καταναλώνετε ενέργεια ρουφώντας ολόκληρο το πέος! Σε περίπτωση όμως που θέλετε να κάνετε κάτι τέτοιο φροντίστε ο ουρανίσκος από το στόμα σας να παίζει με τη βάλανο του πέος ώστε να μεγαλώνει ο ερεθισμός. Ο ρυθμός σας δεν πρέπει να είναι γρήγορος. Αρχικά τουλάχιστον προτιμήστε αργό ρυθμό και ανάλογα με τους αναστεναγμούς του συντρόφους σας μπορείτε να επιταχύνετε.
    Ο δεύτερος τρόπος πίπας (για καλύτερα αποτελέσματα) είναι η πίπα με τη χρήση χεριών. Με το δείκτη και τον αντίχειράς σας τραβάτε κάτω το πετσάκι του πέος και καθώς το χέρι σας πηγαίνει στη βάση του πέους η βάλανος είναι διαρκώς ακάλυπτη και ακινητοποιημένη. Εκεί αρχίζετε να κάνετε παιχνίδι με τη γλώσσας και στη συνέχεια ρουφώντας μόνο τη βάλανο. Όσο ο ερεθισμός του συντρόφους σας αυξάνει τόσο περισσότερο τραβάτε το πέος με το χέρι σας προς τα κάτω. Μέχρι να ολοκληρώσει ο σύντροφός σας.

    Εξυπακούεται ότι προσέχετε τα δόντια σας διότι άλλο πεολειχία και άλλο δάγκωμα.

    Ένας ακόμη τρόπος (και πολύ καλός) είναι ο εγκλωβισμός του πέους και κυρίως τη βάλανο του πέους ανάμεσα στην κλειστή οδοντοστοιχία με τα πλευρικά ούλα και στο μάγουλο. Είναι λίγο ζόρικος τρόπος αλλά ο ερεθισμός που προσφέρει είναι μέγιστος. Αρκούν μερικές κινήσεις του κεφαλιού του συντρόφου μας πάνω κάτω και το αποτέλεσμα είναι εγγυημένο. Απαιτεί βέβαια εξάσκηση και δεν πετυχαίνει με τη πρώτη.

    Βέβαια οι τρόποι μπορούν να εναλλάσσονται ανάλογα με το πόσο ερεθίζεται ο σύντροφός σας. Κάτι που αγνοούν πολλοί είναι οι όρχεις ή αλλιώς τα αρχίδια ή μπαλάκια. Τα αγνοούν πιστεύοντας ότι δεν αποτελούν πηγή ερωτισμού και ερεθισμού. Λάθος μεγάλο. Θα έλεγα ότι η καλή η πίπα ξεκινά με γλείψιμο των όρχεων.
    Το άλλο ζήτημα είναι τι κάνουμε όταν ο σύντροφός μας εκσπερματώσει στο στόμα μας?
    Αυτό πραγματικά αποτελεί ένα καυτό ερώτημα. Καταρχήν δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι σκοπός της πίπας είναι η ικανοποίηση του συντρόφου μας. Οπότε η εκσπερμάτωση σημαίνει (τις περισσότερες φορές) και την ικανοποίησή του.
    Που πάει όμως το σπέρμα? Το φτύνουμε διακριτικά ή το καταπίνουμε? Βέβαια υπάρχει η κλασική ανδρική ρήση ότι «η καλή η πίπα καταλήγει στο στομάχι» αλλά αυτό είναι ζήτημα που καλύτερα να το κουβεντιάσετε με το σύντροφό σας. Η γεύση από το σπέρμα μη σας τρομάζει. Είναι κάτι ανάλογο με τη γεύση από το αιδοίο και έχει άμεση σχέση με τη διατροφή του συντρόφου σας.
    Βέβαια κάποιοι «πολύ άντρες» που την ώρα τις εκσπερμάτωσης προσπαθούν με τη βία και την πίεση του κεφαλιού του ερωτικού συντρόφου τους προσπαθούν να τον κάνουν να τα πιει είναι για φτύσιμο… Στο σεξ δεν υπάρχει καταναγκασμός! Αυτό πρέπει να είναι αρχή!

    Και οπωσδήποτε μετά το τέλος της πίπας φιλήστε το σύντροφό σας διότι όπως λέει ο babis “Τέλος να διευκρινίσω ότι μετά o σύντροφος θα σας φιλήσει, είναι ένδειξη ότι δεν σιχαίνεται το σώμα τους και σας λέει έτσι «ευχαριστώ ζουζούνι μου». Το ίδιο περιμένει από σας όταν βρίσκεστε στην ανάλογη θέση…”

    Πάντα με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αγαπητέ κύριε τζων

    Γεια σας κυκλοφορεί το κάτωθι τραγουδάκι......
    Ο τζών μόνος μες στο σαλόνι
    με τον πούτσο του μαλώνει.

    Τον τραβά, τον ξεχυλώνει
    και τον κάνει σαν μπαλόνι.

    Τον φουσκώνει, τον φουσκώνει
    και στον κώλο του, τον χώνει

    Αλλά εγώ έχω για σας κύριε τζων

    Τα χείλια του babis τα κόκκινα, που μοιάζουν σαν μπουμπούκι
    θέλουν κι αυτά να γαμηθούν, με 'να καλό τσιμπούκι.

    είσαι αγαπητέ τζών γλύκα μου για την συνάντηση μας σε θέλω τρελλά
    Με εκτίμηση,
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΕΝΩΜΕΝΟ ΚΑΥΛΩΜΕΝΟ
    ΝΑ ΣΑΣ ΞΕΣΚΙΣΕΙ ΤΙΣ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΕΣ
    ΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ

    ΒΑΛΤΕ ΤΣΙΓΚΙΝΑ ΣΩΒΡΑΚΑΚΙΑ

    ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αγαπητοί και εξαιρετικοί μου φίλοι..

    Αφού σας έδειξα πόσο σας φροντίζω δίνοντάς σας μερικές συμβουλές για την τέχνη μου, έχω ένα αίτημα

    Να με πηδάτε συνέχεια όπως με πηδάγατε μέχρι σήμερα και όπως πηδήξατε το πασοκ στις 16 Σεπτεμβρίου

    Με εκτίμηση,
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αγαπητοί και εξαιρετικοί μου φίλοι..

    Σε όλες τις πτήσεις της ΟΑ θα παίζουν πιποταινίες μου. Τώρα που δεν υπάρχει πιά Μιμή, είναι η ελάχιστη προσφορά μου σαν Εθνικού Πιποσταρ προς τον Εθνικό Αερομεταφορέα.

    Με εκτίμηση,
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γεια σου! Τι κάνεις?
    Μόλις κάναμε ένα νέο update στο ολοκαίνουργιό μας μουσικό portal [url]http://fuck-music.blogspot.com/[/url] και θα θέλαμε να το δεις επειδή έιμαστε πάρα μα πάρα πολύ σίγουροι ότι θα σε ενδιαφέρει.
    Για σημερα έχουμε την συλλογή Νow That's What I Call Music Vol 68
    επίσης μπορείς να κοιτάξεις και την χθεσινή παρουσίαση του καινούργιου δίσκου των Wu Tang Clan και πάρα μα πάρα πολλά άλλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ;;;;;;;;

    ΑΝΗΣΥΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ.

    Οποιος γνωριζει για την τύχη του Αρχηγου να αφήσει σχόλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τόσο ανόητοι πια; Πού στο διάολο βρήκατε αυτό το μυαλό βρε αλητάμπουρες; Δεν μπορώ να πιστέψω πως μπορεί να το βρήκατε σε κοπριές! Εκεί δεν υπάρχει τόση βρωμιά όση ξεχειλίζει από το τρύπιο κεφάλι σας! Εδώ μπαίνει το σοβαρότατο θέμα του μέλλοντος της "Ολυμπιακής" ,που ο Πινόκιο πάει να το περάσει ως αναγκαίο κακό, και να γίνει κι αυτή η αταιρία καθαρά ιδιωτιή, επειδή λέει ωςς κρατική δεν μπορεί πλέον να σταθεί!!! Και γιατί παρακαλώ; Επειδή είναι χρεωμένη; Ο Χ Ι !!! Επειδή της χρωστά το Κράτος!!! Δηλαδή το κράτος δεν πληρώνει τις οφειλές του όπως το κάνει και με όλες τις κρατικές επιχειρήσεις:ΔΕΗ,ΟΤΕ,ΟΣΕ, Λιμάνια, Αεροδρόμια, Νοσοκομεία! Ατέλεις στα ταχυδρομεία, ατέλειες στον ΟΣΕ, ατέλειες στον ΟΤΕ, φύλλα πορείας ανεξώφλητα στην Ολυμπιακή! Μεταφορές δωρεάν και πάει λέγοντας! Στην τελευταία είχαμε και τους υπαλλήλους κάθε μορφής που είχε δικαίωμα δωρεάν εισιτηρίων κλπ. ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ; Κ Α Ν Ε Ν Α Σ !!
    Αλλά γιατί δεν κάθονται κάτω να βρούνε πόσα χρωστάμε καινα τα δώσουν; Γιατί απλά δεν τα αναγνωρίζει η ΕΕ !!. Επειδή αν τα είχαν παρουσιάσει από την αρχή όλα όσα χρωστά το κράτος στους οργανισμούς αυτούς δεν θα είχαμε χώρο να καθήσουμε δίπλα σε κείνους που κάνουν το ίδιο αλλά καμώνονται πως είναι καλοί! Τέλος πάντων αυτό είναι άλλο καπέλο. Σήμερα ο Χατζιδάκης από τη μια μεριά το παρουσιάζει τάχα ως ξαφνικό κακό και από την άλλη έχει έτοιμες τις λύσεις για την άλλη κιόλας μέρα που σημαίνει τι; ότι τα μαγειρεύουν κρυφά από καιρό τα έχουν συμφωνήσει τι,πόσα και πώς θα τα πάρει ο καθένας ώστε να εφαρμωσθεί το ρητό του προφήτη που λέει: φάτε τώρα που έχετε την κουτάλα της Ν.Δ. γιατί αύριο δε θα έχουμε ούτε πηρούνι! Βέβαια δε θα αφήσουμε πίσω μας παρά καμμένη γη! Από αυτή που φτιάξαμε τον περασμένο Αύγουστο!
    Και σεις, παλιόποαιδα, τι κάνετε; Ο νους σας κολλημένος στον Αυνάν!!
    ηλίθιοι !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 12.54 με αυτά που γράφεις μόνο τον Αυνάν μπορεί κανείς να σκέφτεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ρε παλιο υποκριτές του ΠΑΣΟΚ και της Φασιστοαριστερας, πρώτα φτιάξατε ένα τέρας, με άθλιες υπηρεσίες και φρικτή αγένεια στον επιβάτη το φορτώσατε στον ελληνικό λαό και τώρα μιλάτε καραγκιόζηδες.
    Αει στο διάολο κιφήνες
    Αει στο διάολο βδέλες της κοινωνίας
    Και τα ρίχνετε τώρα στην ΑΕGEAN..
    Ti είναι η AEGEAN ρε μούτρα; Τούρκικη είναι;
    Δεν είναι ελληνική εταιρεία;
    Ποιος προβάλει περισσότερο την Ελλάδα; Μήπως το μπουρδέλο; Ποιός τιμά τα ελληνικά χρώματα στον αέρα σήμερα;
    Ποιός ρε ραγιάδες σέβεται περισσότερο τον επιβάτη; Άντε μπήτε μήτροι και σε κανένα αεροπλάνο μήπως και καταλάβετε την διαφορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Παντού είναι χωμένος αυτός ο Μητσοτάκης απαπαπαπαπαπα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ , ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ
    ΑΛΛΟ
    Κοιν 4.42πμ

    H κατάσταση βρίσκεται στο σάπιο πάτο του βαρελιού.
    Tην ιδια ακριβώς ευθύνη με τους πολιτικούς έχει και η διαχρονικά απαράδεκτη συμπεριφορά των “ εργαζομένων “ . Νομίζανε ότι είχαν
    πιάσει τον Πάπα απο τα @@@@, όταν εκτός των άλλων, η Ολυμπιακή προσέφερε και υπηρεσίες γραφείου Call Girl σε δραστήριους κομμα-τικούς κυβερνητικούς αξιωματούχους μέχρι και το ανώτατο επίπεδο.
    Τώρα δεν πάει άλλο. Είναι κοινω-νικά άδικο να συνεχίσει να λειτου-ργεί με αυτές τις συνθήκες.
    Η κοινωνία έχει μεγάλες πληγές , ένα σημαντικό ποσοστό , γύρω
    στο 10-15% ζει πραγματικά κάτω από το όριο της φτώχειας, σε πολύ δύσκολες συνθήκες.
    (Το υπόλοιπο 7-12% μέχρι το 22% που λένε, είναι φοροφυγάδες του
    κερατά που παρουσιάζονται φτωχοί, μη ξεχνάτε ότι βάσει των φορολογικών τους δηλώσεων και των υποχρεώσεων τους στην ΑΤΕ, σχεδόν όλοι οι Ζωνιανοί είναι
    κάτω από το όριο της φτώχειας).
    Τώρα που έγινε η θάλασσα γιαούρτι και όλος ο κόσμος και ο ντουνιάς χρησιμοποιεί το αεροπλάνο, είναι εσχάτη προδοσία να έχουμε «Εθνικό Αερομεταφορέα» που κάθε
    χρόνο απομυζά από το υστέρημα των συμπολιτών μας των 450 ευρω σύνταξη και των 650 ευρω μηνιάτικο , αυτά τα τεράστια ποσά από τον προϋπολογισμό.
    Αυτό το έγκλημα, τηρουμένων των αναλογιών, τιμωρείτε μόνο με ένα σύγχρονο Γουδί.
    Οι δε δύο μύθοι , ο πρώτος περί άγονων γραμμών και ο δεύτερος περί της Εθνικής μας άμυνας, ως ακροατές – αποδέκτες , μόνον επαγγελματίες κρετίνους είναι δυνατόν να έχουν.
    Άγονες γραμμές , θα κάνουμε ακριβώς το ίδιο ότι και με την ακτοπλοΐα , θα στοιχίζει
    πάρα μα πάρα πολύ λιγότερα.
    Εθνική Άμυνα , φαντασθείτε τη γείτονα Τουρκία να εμπλακεί σε πόλεμο και να ζητήσει επιβατικά αεροπλάνα από τις ιδιωτικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο έδαφος της , και αυτές να φέρουν προσκόμματα , το τι θα γίνει. Θα σας πω εγώ τι θα γίνει . Επιτόπου στις πίστες, Αεροδικεία και εκτελέσεις. Τα πάντα επιτάσσονται σε χρόνο μηδέν , αρκεί να έχεις ικανές ένοπλες δυνάμεις που να τα έχουν σχεδιάσει όλα με κάθε λεπτομέρεια. Και στη περίπτωση μας να έχουν stand by και πιλότους της Πολεμικής που να είναι σε θέση να πετάξουν τα επιβατικά.
    Βέβαια αν οι Ένοπλες Δυνάμεις παρουσιαστούν όπως το 74 ή όπως με τα Ίμια , ε τότε όχι , την Ολυμπιακή αλλά και τα περίπτερα να είναι κρατικά, δεν μας σώνει τίποτα. Για να τελειώνουμε με αυτό το παραμύθι , όλα τα Ελληνικά Πλοία έχουν
    τον περίφημο φάκελο Tango, τον ανοίγεις όταν σε διατάξουν, και ξέρεις τι θα κάνεις. Όλα τα σκάφη της ακτοπλοΐας , ξέρουν ακριβώς τι θα κάνουν. Τώρα μπορεί κάποιος πονηρός να μου πει , ότι οι ιδιώτες ιδιοκτήτες της αποκρατικοποιημένης Ολυμπιακής, θα νηολογήσουν τα αεροπλάνα σε ξένη σημαία, οπότε δεν θα είναι
    υποχρεωμένα να έχουν τον παραπάνω φάκελο. Τότε κλείνεις τον εναέριο χώρο σου και τα αεροδρόμια σου πριν ξεκινήσουν το πρωί και έχεις το σύνολο σχεδόν του
    στόλου καθηλωμένο στο Ελ. Βενιζέλος, το πολύ να σου λείπουν ένα δύο σε νυχτερινές υπερατλαντικές πτήσεις. Πάς στο Βενιζέλος , επιστρατεύεις τους πάντες και τα πάντα και έχεις όσα αεροπλάνα θέλεις.
    Δηλαδή ο Πατέτσος ας πούμε , μόνο αν είναι κρατική η Ολυμπιακή θα εκτελέσει εντολές, διαφορετικά θα σφυρίξει αδιάφορα ? Ε τότε παιδιά ας φτιάξουμε Ένοπλες Δυνάμεις μόνο από Δημοσίους Υπαλλήλους !! Έλεος με τις μακακίες.
    Στο καινούργιο φορέα , θα ήταν ευχής έργο να κρατήσουμε το έμβλημα και το όνομα, δεν θέλω καθόλου κράτος . Του κράτους η αποστολή είναι να έχει αξιόπιστη Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας , ασφαλή αεροδρόμια , αξιόμαχες ένοπλες δυνάμεις και σοβαρές δυνάμεις ασφαλείας.
    Το καινούργιο σχήμα θα ξεκινήσει από χαμηλά. Υπάρχει πεδίο δόξας λαμπρό για
    να μεγαλουργήσει , δεν χρειάζεται να επιχειρηματολογήσω πάνω σε αυτό.
    Το προσωπικό , πρώτα από όλα πρέπει να ευχαριστήσει το σύνολο του Λαού για το αίμα που μας πίνει τόσα χρόνια, και να ζητήσει συγνώμη. Όσοι έχουν τα κότσια και όρεξη για δουλειά να παραμείνουν στο νέο φορέα , για να έχουν να λένε επιτέλους ότι κάτι κάνανε για τη πατρίδα και το κοινωνικό σύνολο και ότι δεν βγάλανε όλη τη ζωή τους λάθρα.
    Τώρα όσο αναφορά την τεχνική βάση. Πρέπει όλοι μαζί , διοικούντες και εργαζόμενοι να πάνε να αυτοκτονήσουν που δεν είναι αυτή τη στιγμή η πρώτη τεχνική βάση σε όλη την ΝΑ Ευρώπη. Οι Αλβανοί , οι Σκοπιανοί , οι Σέρβοι , οι
    Βούλγαροι , οι Ρουμάνοι και οι Κύπριοι , που τα πάνε τα αεροπλάνα τους ?????
    Βέβαια θα μου πεις πότε έχει ξαναγίνει δημοσιουπαλληλία και τέτοια μεγαλεία ?
    Η αλήθεια είναι ποτέ. Εδώ έχασε τα αυγά και τα καλάθια σε μία νύχτα η υπερδύναμη που ονομαζότανε ΕΣΣΔ . Οι δημόσιοι υπάλληλοι της Τεχνικής Βάσης θα κάνουν τη διαφορά ? Εάν είναι τόσο μάγκες και τόσο καλοί μάστορες ας κρατήσουν την Εταιρεία μόνοι τους , δίχως κεφαλαιοκράτες στο κεφάλι τους , και να φτιάχνουν και την νέα Ολυμπιακή ή όπως αλλιώς θα την λένε , και την Aegean , και ότι πετάει στην
    Ελλάδα και στα όμορα και παραπέρα κράτη. Θέλει άντερα όμως. Θέλει ποιότητα δουλειάς, θέλει υψηλή πιστοποίηση , θέλει παράδοση στον συμφωνηθέντα χρόνο, θέλει γρήγορα αντανακλαστικά και ανταγωνιστικές τιμές. Εάν πραγματικά είναι μάγκες και όχι μαϊμού, αυτά μπορούν να τα πετύχουν σε σύντομο χρονικό διάστημα και να προσφέρουν και άλλες πολλές πραγματικές θέσεις εργασίας.
    Oι υπόλοιποι άχρηστοι τεμπελχανάδες
    ας μας πιούν τελευταία φορά το αίμα
    ας πάρουν τα εφ απαξ τους, 50.000
    ευρω κατα μέσο όρο και τις συντά-
    ξεις τους 120% του μισθού και ας πάνε να γαμηθούν.
    Δεν παριστάνω ούτε τον ηθικό, ούτε τον πατριώτη, ούτε τον σοσιαλιστή που καίγετε για το καλό της κοινωνίας .Και εγώ αν ήμουν Δημόσιος Υπάλληλος ή ακόμα εξευτελιστικότερα υπάλληλος ΔΕΚΟ , θα ήμουν ο μεγαλύτερος τεμπέλης , κοπανατζής , ότι έβλεπε το μάτι μου θα μάζεύε το χέρι μου , πρώτος και καλλίτερος να πουλήσω τα συμφέροντα της εταιρείας έναντι πινακίου φακής.
    Θα έκανα και κάτι άλλο πιο χειροπιαστό , θα έκλεβα ανταλλακτι-
    κα για τα αεροπλάνα της Aegean, να
    κάνω τη δουλειά της Aegean , εντε-
    λώς για πάρτυ μου.
    Το πνεύμα της ανάρτησης είναι για
    τα μπάζα, άκρως αντικοινωνικό και
    αντεθνικό, ελπιζω να είναι πόνημα
    άγνοιας και όχι προβοκατόρικο.
    Συμπολίτα 4.42πμ , ειλικρινά σου λέω ότι αναγνωρίζω τις καλές προ-
    θέσεις σου, αλλα ο κόσμος αλλάζει
    κάθε μέρα, αυτά που λές δεν γίνο-
    νται.Μη τρέφεις αυταπάτες, δέν
    βλέπεις την απόλυτη διάλυση όλου
    του δημόσιου τομέα ? Πρέπει να
    τελειώνουμε με αυτή τη πληγή.
    Τη φήμη της ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ την έφτιαξε
    ο Ωνάσης , απο την ώρα που ήλθε
    στο κράτος άρχισε η κατρακύλα, απλά
    για μια μικρή χώρα όπως η δικιά
    μας, επι Ωνάση ήτανε παρά πολύ ψηλά.


    ΜΗΔΕΝ ΑΝΟΧΗ ΣΕ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΥΣ
    ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ, ΚΟΠΑΝΑΤΖΗΔΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Χα χα χα, για την τεχνικη της πεολειχειας δεν θα σχολιασω,
    για τις "πιπες" που λενε οιβασιλακομητσοτακικοι δαχτυλοι που διεισδυσαν ακομη κι εδω τι να πω, ειναι κλασσικο γνωρισμα των ασχετων και των φερεφωνων να χρησιμοποιουν χρωματισμενη γλωσσα και σαθρα "συναισθηματικα" φορτισμενα επιχειρηματα για να "στηριξουν" (να κρυψουν, εννοω :))την αληθεια. Καλο, ε;
    Το ζητημα, "αγαπητοι" συμπολιτες, ειναι πολυ απλο.
    1. Αφου χρωστανε στην ΟΑ πως την κατηγορουν οτι ειναι μια βδελλα που απομυζει τον ελληνικο λαο;
    2. Αφου οι ιδιοι ειναι οι κακοδιαχειριστες της ΟΑ τα τελευταια χρονια(οχι πως οι αλλοι ηταν καλυτεροι, θεε των φτωχων φυλαγε μας απ'τον κινεζο), δεν κατηγορουν τωρα τον ιδιο τους τον εαυτο και δεν αποδεικνυουν την ανικανοτητα και την βλακεια τους λεγοντας οτι "δεν παει αλλο";
    Θεε της βλακειας, φυλαγε με απο τους πιστους σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση