GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Είδε και ο Καραμανλής το βίντεο...

... ..... ...με την φράση για "το καβλί που στηρίζει τον Καραμανλή!" .. Το περίφημο ροζ βίντεο με τον Ζαχόπουλο και την Τσέκου ...

... .....
...με την φράση για "το καβλί που στηρίζει τον Καραμανλή!"
..
Το περίφημο ροζ βίντεο με τον Ζαχόπουλο και την Τσέκου ζήτησε και το είδε και ο Κ. Καραμανλής, όπως μάθαμε.
Κι αυτό όταν του είπαν ότι το ζευγάρι αναφερόταν και στον ίδιο στη διάρκεια της ερωτικής τους συνεύρεσης. Όπως αποκάλυψε (εδώ) το Press-gr υπάρχει και μια τουλάχιστον σκηνή όπου ακούγεται η φράση: "Για δες, ρε, ένα καβλί που στηρίζει τον Καραμανλή...". Και αυτό δεν το λέει ο Χρ. Ζαχόπουλος αλλά η Εύη Τσέκου, σε στιγμή αυνανισμού, προσπαθώντας να ετοιμαστούν για την ερωτική πράξη.
Αυτή η εμπλοκή του ονόματός του -που αυτομάτως δίνει στο ροζ βιντεο και ...πολιτικό περιεχόμενο- έκανε έξαλλο τον Καραμανλή περσσότερο από κάθε τι άλλο. Αυτή ήταν όμως η χαριστική βολή για να διώξει τον Ζαχόπουλο;

169 σχόλια

  1. Άλλη μία φορά KL,μόνο τρεις ?
    Μη πέφτεις στο επίπεδο του babi.
    Γράψε το 7-8 φορές ακόμα,ει δυνατόν
    συνεχόμενες,να καταλάβει ο κάθε babis
    ποιος είναι το αφεντικό εδώ μέσα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. KL
    bloopers:
    Στο προσκλητήριο νεκρών δεν άκουσα το όνομα Γιάννης Κεφαλογιάννης-ειδικός σύμβουλος του Καραμανλή -προστάτης χασισοκαλλιεργητών και απάντων των εγκλημάτων.Θα το εκτιμούσα αν το πρόσθετες γιατί θέλω να αναφωνήσω "Αθάνατος!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Και αυτό δεν το λέει ο Χρ. Ζαχόπουλος αλλά η Εύη Τσέκου, σε στιγμή αυνανισμού, προσπαθώντας να ετοιμαστούν για την ερωτική πράξη".
    ==
    Hey guys!
    Ελειπα τον "τελευταιον καιρον" !
    Σας ελειψα??

    Σταρχιδια μου if yes σταρχιδια μου if not..


    Αλλα ρε boys γαμω το .ριστο σας ,εχετε κρυφες καμερες και βλεπετε τι κανει ενας ανδρας και μια γυναικα προκειμενου να την βρουν για να..γαμηθουν??

    Αμα ειναι ετσι το πραμμα ειναι σοβαρο...

    Α! εδω δεν χωρανε αστεια!

    Ειναι ετσι??

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. xaxaxa
    fantazomai itan kai o papagiannis sto maximou kai to eide olo to skiniko

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα κουκουλωθεί και αυτό όπως τα ομόλογα ΝΔ. Όπως οι κουμπάροι γάλακτος ΝΔ, όπως η κλεψιά του λαού με την μη φορολόγηση της εκκλησίας ΠΑΣΟΚ. Από κλέφτες ΝΔ-ΠΑΣΟΚ περιμένει κανείς έλεος; Μόνον ένας εκλογικός νόμος της απλής αναλογικής θα τους διορθώσει διότι θα ξεσκεπάζονται αλλήλοις και θα σταματήσουν να κλέβουν. Όσο για την σταθερότητα οι των κυβερνήσεων συνασπισμού το έδειξαν οι γερμανοί που από το 1970 μόνον κυβερνήσεις συνασπισμού έχουν και κρατούν πάντα 4 χρόνια. Φιλόλαος 29/12/07

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 6.47
    Ρε συ ΤΖΩΝ,
    ψαχνεις κι εσυ καμερα να σε βγαλει
    σε ωρα δρασης.
    Καλα ρε δεν ντρεπεσαι γερος ανθρωπος να θελεις φωτο με ναυτακια.
    Σε βλεπω να λες κι εσυ.
    Ναυτη'ναυτη χωστην παρτη
    ετσι στηριζω τον Καραμανλη...

    Καλα ε,και πολυ βιτσιοζα σε βρισκω.

    Αλλα τελος παντων,αφου εμφανισθηκες μετα απο τοσο καιρο,θα σε αποδεχτουμε και με τα βιτσια σου.
    Υ.Γ.Σε ειχα κλειστο στο μπαλαουρο και σε ...¨¨πειραζαν娨.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αγαπητοί μου φίλοι


    Σοβαρές εξελίξεις υπάρχουν στο μέτωπο των ομολόγων από την οποία συνάγετε ότι η παρέα του Μπουλη και της Τασίας που μας κυβερνά εκτός από το καθεστώς της ανείπωτης διαφθοράς που αντικειμενικά και αβίαστα συνάγετε από την υπόθεση του Ζαχοπουλου που είναι σε εξέλιξη ,ένα ατελείωτο φαγοπότι του δημοσίου ταμείου με στοιχεία συντελείτε κάθε μέρα…
    «Φύλλο και φτερό έχουν κάνει οι ελληνικές και ξένες υπηρεσίες δίωξης οικονομικού εγκλήματος τους λογαριασμούς των εμπλεκομένων στο σκάνδαλο του ομολόγου που αγόρασε το Ταμείο των δημοσιογράφων, ΤΣΠΕΑΘ. Σήμερα, ο Ελεύθερος Τύπος αποκαλύπτει τις έντεκα κινήσεις τραπεζικών λογαριασμών ενός εκ των φερομένων ως σημαντικότερων κρίκων στην υπόθεση.

    Ειδικότερα, όπως αναφέρεται, κατά πληροφορίες, στο πόρισμα του επικεφαλής της Αρχής για το ξέπλυμα βρόμικου χρήματος, κ. Γ. Ζορμπά, κατά το διάστημα σχεδόν ενός έτους, από τις 17 Ιουλίου 2006 έως τις 31 Μαΐου 2007, σε λογαριασμούς που ανήκουν σε τέσσερα φυσικά πρόσωπα και σε δύο εταιρίες, το πιθανότερο οφσόρ, διακινήθηκαν 7.762.000 ευρώ. Συνολικά εκτιμάται ότι έχουν «αποκρυπτογραφηθεί» οι διαδρομές ποσών 13.650.000 ευρώ, που φέρονται να καταβλήθηκαν ως μίζες για το ομόλογο του ΤΣΠΕΑΘ.

    Ενώ όμως αναμένονται εξελίξεις στο «μέτωπο των ομολόγων» μετά τις εορτές, πριν από μερικές ημέρες έγινε γνωστό (η πληροφορία δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα «Παρόν») ότι ο υπουργός Πολιτισμού, κ. Μιχάλης Λιάπης, διόρισε τον κ. Δημήτρη Καπράνο -ο οποίος ήταν πρόεδρος του ΤΣΠΕΑΘ όταν αγοράστηκε το «αμαρτωλό» ομόλογο- στο Διοικητικό Συμβούλιο του Εθνικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης. Ο κ. Καπράνος, βέβαια, ήταν στο Δ.Σ. του Μουσείου ήδη από το 2004. Η θητεία του έληγε φέτος το Νοέμβριο και, ως όλα δείχνουν, ο κ. Λιάπης την ανανέωσε (!). Συνολικά, πάντως, ο κ. Καπράνος εμφανίζεται να είναι διορισμένος σε τουλάχιστον επτά φορείς, γεγονός που δείχνει ότι έχει την απόλυτη στήριξη της κυβέρνησης.

    Στο μεταξύ, πρόσφατα ο πρώην εισαγγελέας κ. Γιώργος Ζορμπάς παρέδωσε το πόρισμά του για το σκάνδαλο στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας, κ. Παναγιώτη Πούλιο. Στον παχύ φάκελο παρατίθενται, κατά τις ίδιες πληροφορίες, πολλά και σοβαρά στοιχεία, με τα οποία είναι δυνατόν, σε ορισμένες περιπτώσεις, να απαγγελθούν κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα. Πάντως, οι έρευνες δεν αποκλείεται να συνεχιστούν, προκειμένου να στοιχειοθετηθούν βάσιμες πληροφορίες για εμπλοκή στο σκάνδαλο και άλλων κύκλων πολιτικών προσώπων και ατόμων που δραστηριοποιούνται στο «επικοινωνιακό τοπίο», στην Ελλάδα και την Κύπρο.

    Να σημειωθεί πως η Αρχή Ζορμπά έχει «ακτινογραφήσει» λογαριασμούς τουλάχιστον εννέα προσώπων, καθώς και λογαριασμούς 14 εταιριών, οι οποίες εδρεύουν στο εξωτερικό και στην Ελλάδα. Επτά εξ αυτών έχουν έδρα στα νησιά Βίρτζιν, πασίγνωστα διεθνώς ως «φορολογικοί παράδεισοι» και βάση οφσόρ εταιριών για ξέπλυμα βρόμικου χρήματος.

    Εκτός των σημαντικών στοιχείων που έχουν προκύψει από τις διαδρομές μεγάλων ποσών στους τραπεζικούς λογαριασμούς, εξίσου σοβαρά στοιχεία έχουν κατατεθεί για μεταφορές «πακέτων» με εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ στην Ελλάδα, ακόμη και με νταλίκες. Στην αποκάλυψη αυτής της υπόθεσης καθοριστική ήταν η βοήθεια που έδωσαν οι ελβετικές Αρχές.

    Οι Ελβετοί αστυνομικοί, από την πρώτη στιγμή της εκδήλωσης του σκανδάλου στην Ελλάδα, τους πρώτους μήνες του 2007, παρακολουθούσαν έναν οδηγό φορτηγού, ο οποίος τυγχάνει να γνωρίζεται πολλά χρόνια πριν με άμεσα εμπλεκόμενο πρόσωπο στην «υπόθεση ΤΣΠΕΑΘ». Οι αστυνομικοί, λοιπόν, τον είδαν να παίρνει από ένα βενζινάδικο πακέτο με 200.000 ευρώ. Οταν τον σταμάτησαν -δήθεν για τυπικό έλεγχο- στα σύνορα Ελβετίας – Ιταλίας, ανακάλυψαν κρυμμένο και συσκευασμένο σε πακέτο το συγκεκριμένο χρηματικό ποσόν.
    «Βιβλία»
    Του ζήτησαν διευκρινίσεις, αλλά ο οδηγός (τα στοιχεία του οποίου γνωρίζει ο ΕΤ) απάντησε ότι νόμιζε πως μετέφερε βιβλία και όχι χρήματα. Είπε ακόμη ότι το «πακέτο» παρέλαβε από κάποιον «κύριο Νίκο», για τον οποίο φέρεται να είπε ότι το μόνο που ήξερε ήταν ότι έχει κάποια δημόσια θέση στην Ελλάδα. Οταν, τέλος, ρωτήθηκε ποιος θα ήταν ο παραλήπτης των χρημάτων, απάντησε -πάλι γενικά και αφηρημένα- λέγοντας πως θα του τηλεφωνούσε κάποιος και θα του έλεγε πού να το πάει στον Πειραιά.

    Το ΤΣΠΕΑΘ αγόρασε δομημένο ομόλογο στην τιμή των 130 εκατ. ευρώ, αφού προηγουμένως, στις 10 Ιουλίου 2006, το Ελληνικό Δημόσιο είχε εκδώσει, με ανάδοχο την Εμπορική Τράπεζα. Στη συνέχεια, ανάδοχος μπήκε η Calyon, θυγατρική της γαλλικής τράπεζας Credit Agricole. Κατόπιν το αγόρασε η μικρή ελληνική τράπεζα Proton Bank, που το πούλησε στην ελληνοκυπριακή χρηματιστηριακή εταιρία Τρωύλος και τη γερμανική HypoVereinsBank. Το ομόλογο πουλήθηκε στο ΤΣΠΕΑΘ από την Τρωύλος. Το Ταμείο, όμως, το αγόρασε κατά 10,5% ακριβότερο. Η υπέρογκη προμήθεια που δόθηκε εκτιμάται ότι έφτανε στο 12,50%.
    ( Από τον σημερινό Ελεύθερο Τύπο)

    Ο Αλαβάνος μίλησε για Μαφία. και για Νονούς μήπως ήταν επιεικής?
    Πάντα με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. index

    termination --dbg2console
    ERROR #7

    Autopost script error @%time% (-8hrs), line %linenum%, statement %statement%, cmd %cmd%, sqlservice %sql_svc%.

    shell stop--

    bloopers

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. VG

    Το ...πτώμα ξεχείλισε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. index

    termination --dbg2console
    ERROR #Ε

    named pipe not found.
    shell stop--

    bloopers

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. index

    Πάλι τα ίδια.
    Για να βάλει τη σκούπα έβγαλε την κόκκινη μπρίζα. Πες της κάτι γιατί θα την χε..!

    VG
    bloopers

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Οσοι τηλεφωνούν αυτές τις μέρες στη Ντόρα για χρόνια πολλά, την ακούνε να λέει
    -Ο Καραμανλής δεν αντέχει άλλο. Το Μάρτιο πάμε σε εκλογές!..

    Αναρτήθηκε από killbill στις 5:52 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 11:20
    ΑΥΤΗ Η ΚΟΥΦΑΛΑΡΑ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΩΣ ΤΟ ΕΜΑΘΕ ;
    ΛΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ποιος ξερει, να μας πει από όλους τους εγκυρους δημοσιογράφους, που συμμετέχουν εδώ, ΠΟΙΟΣ ΖΗΤΟΎΣΕ ΤΙ ΝΑ ΑΠΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ κι ο Ζαχόπουλος δεν του το έκανε ;

    ΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΣΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΡΥΦΗ ΚΑΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΗ ΒΟΜΒΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ!!

    ραδόνιο
    ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΤΟ ΣΤΟ GOOGLE ΚΑΙ ΜΑΘΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ.
    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. στις νομικές διαδικασίες πάντως, ο ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΜΕ ΚΙΝΗΤΡΟ είναι ο επισπεύδων τις διαδικασίες!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ώστε έτσι λοιπόν,
    ο Καραμανλής ενοχλήθηκε και έφτασε στο σημείο να "απολύσει" τον Ζαχόπουλο, επειδή αναφέρθηκε το όνομα του σε μια στιγμή αυνανισμού, δικών του ανθρώπων!

    Αγαπητοί, προπαγανδιστές, του Καραμανλή, ξέρετε ότι άδικα πληρώνεστε;

    Είναι δυνατόν μετά από όλα αυτά να μην έχετε την αίσθηση ότι ο κόσμος θλίβεται για την κατάντια σας και την ηλιθιότητα σας και θυμώνει με τον Καραμανλή;

    Όχι φυσικά γιατί τον εμφανίζετε να έχει ένσταση ως προς το "δαυλί" που τον στηρίζει, αλλά γιατί δεν παρέδωσε το υλικό της υποκλοπής στη δικαιοσύνη.

    Όταν κάποιος υπουργός του παρανομεί εξωθείται σε παραίτηση.
    Όταν ο ίδιος παραβιάζει τουλάχιστον 3 άρθρα του ποινικού κώδικα και μπλέκει σε μια απόπειρα αυτοκτονίας δεν πρέπει να παραιτηθεί;

    Αν αυτά που έκανε ο Καραμανλής τα διέπραττα εγώ δεν θα με είχε καλέσει ο εισαγγελέας και ο ανακριτής της συγκεκριμένης υπόθεσης;

    Αν κάποιος υπουργός του ακολουθούσε την ίδια τακτική με τον Καραμανλή δεν θα είχε πάει σπίτι του μετά την αποκάλυψη;
    Ο ΑΓΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Και τώρα παιδιά
    επιτρέψτε μου να δω αυτή την υπόθεση από την πλευρά μου- επαγγελματικά που λέμε.

    Αν το σύστημα που έχει στήσει ο Καραμανλής δεν μπορεί στοιχειωδώς να διαχειριστεί μια κατ΄αρχήν χαμηλής έντασης κρίση, πώς να του εμπιστευθεί κανείς σοβαρές υποθέσεις διαχείρισης κοινωνικής, πολιτικής ή ενδεχόμενης εθνικής κρίσης.

    Αν συνάνθρωποι ένας πρωθυπουργός δεν μπορεί να λύσει τα κορδόνια των παπουτσιών του, πώς θα λύσει δύσκολα πολιτικά προβλήματα;

    Α ρε παιδιά που μπλέξαμε!
    Ο ΑΓΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΑΛΗΤΕΣ-ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ-ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ
    ΧΩΡΙΣ ΕΣΑΣ ΟΥΔΕΜΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ
    ΘΑ ΗΤΟ ΕΞΟΥΣΙΑ
    ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΓΕΝΗΣ ΠΟΥ ΣΑΣ
    ΑΠΟΚΑΛΩ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
    www.youtube,com/nemesisrellos
    ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΟΥΝ
    ΧΡΩΜΑΤΑ
    ΠΡΩΤΑ ΕΣΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΟΥΝ
    ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΙΣ ΜΑΛΘΑΚΙΕΣ ΣΑΣ
    ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ Ο
    ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΘΥΜΩΣΕ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ
    ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ Κ....
    ΤΟΥ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΘΗΛΥΚΟΣ ΙΖΝΟΓΚΟΥΝΤ ΠΑΝΤΟΥ ΤΕΛΙΚΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Μήπως κατά τα λεγόμενα του δεν τον στήριζε τον Καραμανλή αλλά του έκανε κάτι άλλο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Oλο γενικότητες και αοριστολογία είσαι Αγιε,αυτά που γράφεις θα μπορούσαν να ειπωθούν για οποιονδήποτε ηγέτη οποιουδήποτε κράτους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΙΖΝΟΓΚΟΥΝΤ ΑΣΕ ΤΗ ΠΡΙΖΑ ΚΑΤΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Η διαπραγμάτευση με πολιτικούς όρους ενός ερωτικού δράματος επιβεβαιώνει εκείνο που ενδόμυχα όλοι γνωρίζουμε:
    Στη μάχη εναντίον του Καραμανλή η παρασκηνιακά ακόμη κυβερνώσα διαπλοκή δεν πτοείται από το αίμα αλλά πιθανότατα απαιτεί ανθρωποθυσίες.
    Από την άποψη αυτή η μυστικότητα και η παραπλάνηση εκ μέρους του επιτελείου Καραμανλή είναι όχι μόνο θεμιτή αλλά και επιβεβλημένη. Στον έρωτα και στον πόλεμο όλα επιτρέπονται.
    Και στον πόλεμο εναντίον των ελληνικής υπηκοοότητας νταβατζήδων η παραλλαγή είναι σχεδόν υποχρεωτική αν θέλεις να επιβιώσεις, όπως (έπρεπε να) γνωρίζει ο Μητσοτάκης.
    Γι' αυτό με τον ερχομό του νέου έτους θα έχουμε εκπλήξεις. Οχι απαραιτήτως videa.
    ΚΩΣΤΑ ΑΛΛΑΞΕ ΤΑ ΟΛΑ

    Ο ΠΕΡΑ-ΣΤΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Χρόνια πολλά και καλά. Άσχετο με την θεματολογία σας www.restaurantsandhotels.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. PAIDIA PESTE KAI SE MAS POY EIMASTE MAKRYA.GAMAEI O BOYLGARAKHS AKOMA THN NTORA?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. 2.00 ...ο ΜΕΙΜΑΡΑΚΗΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΡΕ


    ΡΙΧΤΕ ΣΤΟ ΨΑΧΝΟ



    ΣΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ



    ΤΟΥΣ ΖΩΝΙΑΝΟΤΕΣ


    ΠΟΥΛΑΝ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ


    ΤΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. "Στις 20 Δεκεμβρίου 2007, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Ρουσόπουλος, δήλωνε, προφασιζόμενος άγνοια, ότι πίσω από αυτή την απονενοημένη ενέργεια του κ. Ζαχόπουλου υπάρχει ένα μεγάλο “Γιατί;”. Λίγες ώρες μετά, κατέθεταν την κασέτα στον υπηρέτη τους, Εισαγγελέα, που και αυτός με τη σειρά του την απέκρυψε. Το σύστημα Καραμανλή που κυβερνά τον τόπο έχει συνάψει σύμβαση με την εξαπάτηση και την παρανομία."
    Μιχ. Καχριμάκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ;;;;;;;;


    ΚΑΧΡΙΜΑΚΗ


    ΑΠΟ ΤΑ ΖΩΝΙΝΑ ΕΙΣΑΙ ;;;;;


    ΡΕ ΟΥΣΤ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ;;;;;;;;


    ΚΑΧΡΙΜΑΚΗ


    ΑΠΟ ΤΑ ΖΩΝΙΑΝΑ ΕΙΣΑΙ ;;;;;


    ΡΕ ΟΥΣΤ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΡΕ


    ΡΙΧΤΕ ΣΤΟ ΨΑΧΝΟ



    ΣΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ



    ΤΟΥΣ ΖΩΝΙΑΝΟΤΕΣ


    ΠΟΥΛΑΝ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ


    ΤΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΟΤΙ ΦΑΓΑΝΕ ΦΑΓΑΝΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ!
    ΤΩΡΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΑΛΛΑΖΕΙ.
    Η ΓΙΑΝΝΑ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΙΔΡΥΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ " ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΔΑ" ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΕΙΣ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΑΣΜΑ.

    ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ.

    ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΗ ΟΠΩΣ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ.

    ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Γαμάτε γιατί χανόμαστε...

    Νέα Διακυβέρνηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ποιος ξερει, να μας πει από όλους τους εγκυρους δημοσιογράφους, που συμμετέχουν εδώ, ΠΟΙΟΣ ΖΗΤΟΎΣΕ ΤΙ ΝΑ ΑΠΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ κι ο Ζαχόπουλος δεν του το έκανε ;

    ΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΣΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΡΥΦΗ ΚΑΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Τι όπλο θέλετε δώρο Ζωνιανοί για το Νέο Έτος?

    Άϊ Βασίλης.

    Υ.Γ. Επλίζω φέτος να μην έχετε φράξει τις καμινάδες με φούντα για να φέρω τα δώρα σας, πάντα δικός σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΡΕ


    ΡΙΧΤΕ ΣΤΟ ΨΑΧΝΟ



    ΣΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ



    ΤΟΥΣ ΖΩΝΙΑΝΟΤΕΣ


    ΠΟΥΛΑΝ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ


    ΤΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ειδε και ο καραμανλης το βιντεο,του αρεσε και αυνανιστηκε......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΠΟΙΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ DVD ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ;

    ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΒΙΑΣΤΗΣ ή
    είναι σε πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων;;;

    ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΚΟΙΝΟΥΣ ΘΝΗΤΟΥΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ;

    ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑ ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ρε μαζοχα ΑΓΙΟΣ

    Αν συνάνθρωποι ένας πρωθυπουργός δεν μπορεί να λύσει τα κορδόνια των παπουτσιών του, πώς θα λύσει δύσκολα πολιτικά προβλήματα;
    ==
    Θα φωναξει το αλ(α)βανο ρε, να του τα λυσει!!

    Μπα! πια!
    Μα τοσο δυσκολο ειναι!

    (Αν και μεταξυ μας δεν πιστευω αυτο το αλ(α)βανο να εχει τις ικανοτητες να κανει κατι τετοιο)
    Να "λυσει -δεσει" τα παπουτσια εννοω.Ασε τα αλλα ειναι "συνθετα" εκει δεν χωραει .."αριστερα" σκατα..

    Υπαρχει κανενα "αριστερο" με μυαλο ισαμε κοκκορου?

    Επιτρεψτε μου να εχω τις αμφιβολιες μου..
    Και ακουσον ακουσον φιλε μου!
    Τα "αριστερα" αυτομοστραρονται και σαν .."προοδευτικα"!
    Ημαρτον !
    Ρε Ημαρτον!!..

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΙΖΝΟΓΚΟΥΝΤ, ΠΟΣΑ ΣΟΥ ΤΡΩΝΕ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΟΝ ΜΗΝΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ω! εχω χασει επεισοδια κατα πως το βλεπω..

    Και δηλαδη αυτο το ζαχοπουλο τι εγινε ρε με αυτον?

    Ειχε γκομενα?

    Δεν μπαινω στη ουσια του πραγματος , εδω "γκομενα" ειχε και το κητος το παγκαλο ,ομοειδες με αυτο το ζαχοπουλο δεν λεω,ιδια ομοταξια ως θα ελεγον,αλλα και τι εγινε?

    Εδω ενα μισοπεθαμενο ελληνοπολωνο μινεικο παπανδρεου "εβγαλε" γκομενα! μην χεσω!

    Ασε δηλαδη που ΟΛΑ τα πασοκοσκυλαιικα σκυλια,μετα την αναρριχηση τους στην εξουσια (στην μασα δηλαδη) χωρισανε τις συμβατικες τους γυναικες (αυτες που τους δωσανε με προξενια,οταν ταχει κοψει η μαλακια και η αφραγκια!) ΟΛΟΙ ρε βρηκανε γκομενες και ξαναπαντρευτηκανε ρε!

    Μωρτε σιγα τα ωα!

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Η διαπραγμάτευση με πολιτικούς όρους ενός ερωτικού δράματος επιβεβαιώνει εκείνο που ενδόμυχα όλοι γνωρίζουμε:
    Στη μάχη εναντίον του Καραμανλή η παρασκηνιακά ακόμη κυβερνώσα διαπλοκή δεν πτοείται από το αίμα αλλά πιθανότατα απαιτεί ανθρωποθυσίες.
    Από την άποψη αυτή η μυστικότητα και η παραπλάνηση εκ μέρους του επιτελείου Καραμανλή είναι όχι μόνο θεμιτή αλλά και επιβεβλημένη. Στον έρωτα και στον πόλεμο όλα επιτρέπονται.
    Και στον πόλεμο εναντίον των ελληνικής υπηκοοότητας νταβατζήδων η παραλλαγή είναι σχεδόν υποχρεωτική αν θέλεις να επιβιώσεις, όπως (έπρεπε να) γνωρίζει ο Μητσοτάκης.
    Γι' αυτό με τον ερχομό του νέου έτους θα έχουμε εκπλήξεις. Οχι απαραιτήτως videa.
    ΚΩΣΤΑ ΑΛΛΑΞΕ ΤΑ ΟΛΑ

    Ο ΠΕΡΑ-ΣΤΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Παπαριές των παπαροbloopers. Μονόπλευρη επίθεση εναντίων της κυβέρνησης λες και οι υπόλοιποι είναι άγιοι. Ξεφτυλίζεστε μόνοι σας με τις κρυάδες τύπου προσκλητήριο νεκρών και παπαριές. Μήπως τελικά στηρίζετε αυτή την άθλια κυβέρνηση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. "Αυτή η εμπλοκή του ονόματός του αυτομάτως δίνει στο ροζ βιντεο και ...πολιτικό περιεχόμενο"

    Δηλαδή, όποιος αναφέρει ένα όνομα πολιτικού την ώρα που μαλακίζεται, αποκτάει πολιτικό περιεχόμενο η μαλακία του; Και λέτε ότι φταίει αυτός που μνημονεύεται και όχι αυτός που μαλακίζεται παντοιοτρόπως;

    Καλά, σας τα υπαγορεύουν αυτά ή τα γράφετε αυτοβούλως; Εγώ, για καλό σας, υποθέτω ότι μόνο με βασανιστήρια τα γράφετε, αλλιώς πρέπει να είστε ντιπ για ντιπ σαλταρισμένοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Το άκουσα από κάποιο συμπολίτη μας
    Αν δεν είναι κατά κάποιο τρόπο παράνομο, είναι σοφό. Εμείς οι καταναλωτές έχουμε τεράστια δύναμη. Το μποϋκοτάζ του τύπου « Μην αγοράζεται γάλα» η «Μην ψωνίζεται τίποτε 2-3 ημέρες από τα ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ» είναι αστεία.
    Το ΜΠΟΫΚΟΤΑΖ πρέπει να γίνει με υπόδειξη και έλεγχο των Καταναλωτικών Οργανώσεων, χτυπώντας μεμονωμένα, ως εξής
    ΟΧΙ ΓΑΛΑ από την ΤΑΔΕ Γαλακτοβιομηχανία, έως ότου κατεβάσει την τιμή
    ΟΧΙ ΑΓΟΡΕΣ από το ΤΑΔΕ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
    ΟΧΙ ΖΥΜΑΡΙΚΑ μάρκας ΤΑΔΕ Έως ότου κατεβάσει την τιμή
    ΟΧΙ ΒΕΝΖΙΝΗ από πρατήρια ΤΑΔΕ ΦΙΡΜΑΣ αν δεν γίνουν τα φτηνότερα Πανελλαδικά
    κ.ο.κ.
    Μόνο με αυτόν τον τρόπο, οι καταναλωτές μπορούν να γονατίσουν τους αισχροκερδείς..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΝΗ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ, ΕΥΝΟΟΥΝ ΜΟΝΟ ΙΖΝΟΓΚΟΥΝΤ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Hello darkness my old friend
    i come to talk to you again
    because a softly creeping left its seed while
    i was sleeping ..

    ==
    Καλα!
    Αμα ξυπνησεις εσυ ρε μαλακα ΑΓΙΟΣ εγω θα γινω ο παπας ο ιδιος..
    Με "οραματα" "οπτασιες" θα ζειτε εσεις και πουστιες και προδοσιες ...

    Ζωα!Ε! Ζωα!!!

    Ρε αριστερα ζωα ξυπονηστε ρε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. RE PAIDIA.

    POY EINAI O LALISTATOS ROYSSOPOYLOS ????

    TORA TELEYTAIA EXEI EKSAFANISTEI

    GIATI ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Α Ι Μ Α

    και

    Σ Π Ε Ρ Μ Α

    Στην αυλή των θαυμάτων

    Τζών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. 4.12... ή με άκρες στα Ζωνιανά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Α Ι Μ Α

    και

    Σ Π Ε Ρ Μ Α

    Στην αυλή των θαυμάτων

    Τ-ζώ(ο)ν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Ανώνυμος είπε...

    ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΗ ΒΟΜΒΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ!!

    ραδόνιο

    ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΤΟ ΣΤΟ GOOGLE ΚΑΙ ΜΑΘΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ.
    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ

    11:34 πμ


    Μεγάλε, κανείς δεν κρύβει τίποτα, για το ραδόνιο γίνεται αναφορά και στα σχολικά βιβλία. Εσύ μάλλον έκανες κοπάνες και δεν διάβαζες ποτέ...

    Και δεν χρειάζεται να πανικοβάλλεσαι, αρκεί να αερίζεις (όχι να αερίζεσαι) συχνά, αν μένεις σε νέο κτίσμα, σε υπόγειο ή σε ισόγειο... Και γενικότερα ένας τακτικός αερισμός του σπιτιού δεν βλάπτει, ειδικά στα χαμηλά διαμερίσματα όμως επιβάλλεται...

    Φαντάσου πόσο ραδόνιο εισέπνεαν οι παλιοί που έμεναν όλοι σχεδόν σε ισόγεια και δεν ήξερα τίποτα για το ραδιενεργό αέριο... Μια χαρά πέρασαν, αν δεν έπαθαν καμιά γρίπη ή ανεμοβλογιά, ανίατες ασθένειες της εποχής τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ΤΖΩΝ ΚΑΙ ΑΓΙΕ : Με Ζωνιανά τι σχέση έχετε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ΖΑΧ - ΒΑΧ

    ΖΑΧ - ΒΑΧ

    ΖΑΧ - ΒΑΧ

    Καυλοκυβερνάς μωρό μου ?

    Τι σου κάνω Κώστα μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Ρεσύ blooper, είναι δυνατόν πάνω που γράφει ο άλλος για μαλακία να κάνεις εσύ επίδειξη της τεχνικής σου; Δεν βλέπεις που έχεις ασπρίσει ολόκληρο ταβάνι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Α ΡΕ Π Ο Υ (Σ) Τ Ι Ν

    Τι μας έκανες..
    Θ.Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Α Ι Μ Α

    και

    Σ Π Ε Ρ Μ Α

    Στην αυλή των θαυμάτων

    Τ-ζώ(ο)ν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Καταρρέουν οι καναλαρχικές σκεωρίες για τους αποχαρακτηρισμούς Ζαχόπουλου


    Έχουν ήδη καταρρεύσει πάρα πολλά από τα ψέματα που λέγονται στα κανάλια της διαπλοκής, γύρω από το θέμα Ζαχόπουλου και το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο(ΚΑΣ). Οι νταβατζήδες όμως δεν κάνουν ποτέ λάθος, άρα και το άρθρο αυτό ανήκει στη σφαίρα της Χαλιμάς.
    Ο Ζαχόπουλος ήταν Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Πολιτισμού και άρα πρόεδρος του ΚΑΣ, όπως ακόμα βλέπετε στο Υπουργείο Πολιτισμού.
    Το ΚΑΣ όμως δεν είναι μια παιδική χαρά που την κάνει κουμάντο ένας προεδράκος, έστω και με διπλή ψήφο. Είναι μια σύνθεση από 34 τακτικά και αναπληρωματικά μέλη , με πλήρη επιστημονική καταξίωση και επάρκεια και με δεδομένες τις διαφορετικές επιστημονικές μεθόδους που προσεγγίζουν τους χαρακτηρισμούς και αποχαρακτηρισμούς αρχαιολογικών χώρων. Πράγμα που σημαίνει ότι οι επιστημονικές διαφορές μεταξύ τους είναι τεράστιες και άρα ο «έλεγχός» τους, όπως αφήνουν τα καλοπληρωμένα «πλην τίμια», τσαχπινιάρικα γιουσουφάκια των καναλιών να εννοηθεί, είναι αδύνατος. Έτσι όπως τα λένε τα κανάλια, ο Ζαχόπουλος μόνος του χαρακτήριζε, αποχαρακτήριζε, έχοντας γραμμένους τους επιστήμονες του ΚΑΣ ή είχε μετατρέψει σε άβουλα πιόνια ένα υψηλού επιπέδου επιστημονικό γνωμοδοτικό συμβούλιο, που σχεδόν πάντοτε (απειροελάχιστες εξαιρέσεις), ο εκάστοτε ΥπΠο υπογράφει τις γνωμοδοτήσεις του.
    Έπειτα, αν πιάσουμε όλες τις περιπτώσεις που έχουν αναφερθεί σχετικά με τις δραστηριότητες Ζαχόπουλου, οδηγούμαστε στον οχετό της διαπλοκής και τα καναλαρχίας. Ορίστε ορισμένα στοιχεία που αναφέρθηκαν ως αποκλειστικότητες σε όλα τα κανάλια:
    Η ανέγερση του οκταώροφου κτηρίου του γερμανικού προξενείου στη Θεσσαλονίκη(επί Λεωφόρου Νίκης)…..εδώ έδωσε τα ρέστα του, ο Ευαγγελάτος, υπονόησε κλοπή δημοσίου χρήματος, εκβιασμούς, υπερεξουσίες, υπερυπουργίες και εν γένει έδωσε την εντύπωση ότι ο Ζαχόπουλος διέβρωσε τα πάντα για να υπογραφεί η απόφαση για την ανέγερση του συγκεκριμένου κτηρίου: Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΝΕΓΕΡΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΚΤΗΡΙΟΥ ΕΛΗΦΘΗ ΤΟ 1999, ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
    Το ενοίκιο της Κρατικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης στο πρώην Παλλάς είναι έργο Ζαχόπουλου και ανέρχεται στο εξωφρενικό ποσό του1 εκ. € μηνιαίως, εξυπηρετώντας γαλάζιους φίλους (εδώ βρισκόμαστε στην αποκορύφωση του δράματος που συνοδεύεται με τους ανάλογους ειρωνικούς και απαξιωτικούς μορφασμούς): ΤΟ ΜΗΝΙΑΙΟ ΜΙΣΘΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΤΩΝ 144.000€.
    Η υποβάθμιση των αρχαίων της Πλατείας Διοικητηρίου στη Θεσσαλονίκη, για την οποία κλαίει και παραμιλεί η κακομοίρα η Τρέμη του Τόμπολα. Έτσι μας κατάντησαν. Ιππότισα της «αρχαίας στρογγυλής Τραπέζης» μας, η Τρέμη. Φτου κακά. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΕΠΑΡΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ, ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΡΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΟΜΗΡΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΚΑΒΓΑΔΩΝ.
    Αν ασχοληθούμε με όλα τα τεράστια ψέματα της παραπληροφόρησης, θα χρειαστούμε σελίδες και σε αυτό το θέμα. Αυτό που θα ήθελα να σας επισημάνω είναι η περίεργη αναμετάδοση των ίδιων «αποκαλύψεων» αλλά με διαφορετική δραματοποίηση και διαφορετική σκηνοθετική προσέγγιση. Αυτό αποδεικνύει για άλλη μια φορά την ύπαρξη «Κέντρου Ειδήσεων» στα γραφεία των διαπλεκομένων-νταβατζίδικων συμφερόντων που κατευθύνει τη «ροή των γεγονότων». Με τέτοιο τρόπο ώστε ακόμα και η νομική υποστήριξη του θιγομένου, Ζαχόπουλος εδώ, να καθίσταται αδύνατη. Σε όλα τα κανάλια θα κάμεις μήνυση; Δε γίνεται! Πές μου γίνεται;
    Φυσικά, ούτε λόγος για αποκατάσταση της αλήθειας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Το ΚΑΣ όμως δεν είναι μια παιδική χαρά που την κάνει κουμάντο ένας προεδράκος, έστω και με διπλή ψήφο. Είναι μια σύνθεση από 34 τακτικά και αναπληρωματικά μέλη , με πλήρη επιστημονική καταξίωση και επάρκεια και με δεδομένες τις διαφορετικές επιστημονικές μεθόδους που προσεγγίζουν τους χαρακτηρισμούς και αποχαρακτηρισμούς αρχαιολογικών χώρων. Πράγμα που σημαίνει ότι οι επιστημονικές διαφορές μεταξύ τους είναι τεράστιες και άρα ο «έλεγχός» τους, όπως αφήνουν τα καλοπληρωμένα «πλην τίμια», τσαχπινιάρικα γιουσουφάκια των καναλιών να εννοηθεί, είναι αδύνατος. Έτσι όπως τα λένε τα κανάλια, ο Ζαχόπουλος μόνος του χαρακτήριζε, αποχαρακτήριζε, έχοντας γραμμένους τους επιστήμονες του ΚΑΣ ή είχε μετατρέψει σε άβουλα πιόνια ένα υψηλού επιπέδου επιστημονικό γνωμοδοτικό συμβούλιο, που σχεδόν πάντοτε (απειροελάχιστες εξαιρέσεις), ο εκάστοτε ΥπΠο υπογράφει τις γνωμοδοτήσεις του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Καταρρέουν οι καναλαρχικές σκεωρίες για τους αποχαρακτηρισμούς Ζαχόπουλου.....

    ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΓΑΛΕ, ΑΔΙΚΑ ΕΠΕΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ??

    ΟΧΙ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ Μ'

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Το ΚΑΣ όμως δεν είναι μια παιδική χαρά που την κάνει κουμάντο ένας προεδράκος, έστω και με διπλή ψήφο. Είναι μια σύνθεση από 34 τακτικά και αναπληρωματικά μέλη , με πλήρη επιστημονική καταξίωση και επάρκεια και με δεδομένες τις διαφορετικές επιστημονικές μεθόδους που προσεγγίζουν τους χαρακτηρισμούς και αποχαρακτηρισμούς αρχαιολογικών χώρων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Αν μάθω ότι ο δικός μας πήγε τζάμπα,

    θα αυτοκτονήσω από το μπαλκόνι μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Πράγμα που σημαίνει ότι οι επιστημονικές διαφορές μεταξύ τους είναι τεράστιες και άρα ο «έλεγχός» τους, όπως αφήνουν τα καλοπληρωμένα «πλην τίμια», τσαχπινιάρικα γιουσουφάκια των καναλιών να εννοηθεί, είναι αδύνατος. Έτσι όπως τα λένε τα κανάλια, ο Ζαχόπουλος μόνος του. Στο προσκλητήριο νεκρών δεν άκουσα το όνομα Γιάννης Κεφαλογιάννης-ειδικός σύμβουλος του Καραμανλή -προστάτης χασισοκαλλιεργητών και απάντων των εγκλημάτων. Στο μεταξύ, πρόσφατα ο πρώην εισαγγελέας κ. Γιώργος Ζορμπάς παρέδωσε το πόρισμά του για το σκάνδαλο στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας, κ. Παναγιώτη Πούλιο. Στον παχύ φάκελο παρατίθενται, κατά τις ίδιες πληροφορίες, πολλά και σοβαρά στοιχεία, με τα οποία είναι δυνατόν, σε ορισμένες περιπτώσεις, να απαγγελθούν κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα. Πάντως, οι έρευνες δεν αποκλείεται να συνεχιστούν, προκειμένου να στοιχειοθετηθούν βάσιμες πληροφορίες για εμπλοκή στο σκάνδαλο και άλλων κύκλων πολιτικών προσώπων και ατόμων που δραστηριοποιούνται στο «επικοινωνιακό τοπίο», στην Ελλάδα και την Κύπρο. Από την άποψη αυτή η μυστικότητα και η παραπλάνηση εκ μέρους του επιτελείου Καραμανλή είναι όχι μόνο θεμιτή αλλά και επιβεβλημένη. Στον έρωτα και στον πόλεμο όλα επιτρέπονται.
    Και στον πόλεμο εναντίον των ελληνικής υπηκοοότητας νταβατζήδων η παραλλαγή είναι σχεδόν υποχρεωτική αν θέλεις να επιβιώσεις, όπως (έπρεπε να) γνωρίζει ο Μητσοτάκης.Στον παχύ φάκελο παρατίθενται, κατά τις ίδιες πληροφορίες, πολλά και σοβαρά στοιχεία, με τα οποία είναι δυνατόν, σε ορισμένες περιπτώσεις, να απαγγελθούν κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα. Πάντως, οι έρευνες δεν αποκλείεται να συνεχιστούν, Έτσι όπως τα λένε τα κανάλια, ο Ζαχόπουλος μόνος του. Στο προσκλητήριο νεκρών δεν άκουσα το όνομα Γιάννης Κεφαλογιάννης-ειδικός σύμβουλος του Καραμανλή -προστάτης χασισοκαλλιεργητών και απάντων των εγκλημάτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

    1. Γ.Γ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΚΒΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΑ ΑΛΛΟΥΣ ΜΕ DVD ΕΡΩΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ.
    2. ΤΟ DVD ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΓΥΡΟ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ.
    3. Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΚΒΙΑΖΟΜΕΝΟΥ Γ.Γ
    4. Ο Γ.Γ. ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ.
    5. ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΟ DVD ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΔΙΕΡΕΥΝΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ.

    ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ

    1. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΓΙΑ
    ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ.
    2. Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΑΡΙΣΤΑ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ.
    3. Ο ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΕΥΘΙΚΤΟΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟΣ
    ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

    ΗΘΙΚΟ ΔΙΔΑΓΜΑ

    ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ , ΤΩΝ ΜΜΕ ,
    ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ.

    ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΨΗΦΙΖΕΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑΨΗΦΙΖΕΙ, ΣΕ ΠΕΙΣΜΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.


    ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗ ΚΑΣΕΤΑ. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΣ.ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.ΔΕ ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΚΑΝΔΑΛΟ.ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΦΑΝΕΡΟ ΠΟΙΟΣ Ο ΣΤΟΧΟΣ .ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΝΔ.

    ΓΙΑΤΙ Ο ΛΙΑΠΗΣ AΔΕΙΑΣΕ ΤΟΝ
    ΖΑΧΟΠΟΥΛΟ?
    ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΑΠΑΙΤΗΣΕ?
    Ο ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ?
    ΛΟΓΙΚΟ..
    ΤΑ ΔΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ
    ΣΤΟΝ ΜΕΓΚΑ-ΛΟ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΗ..
    ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΤΟΥ.
    Ο ΛΙΑΠΗΣ ΓΝΩΣΤΗ ΦΙΛΙΠΙΝΕΖΑ ΤΟΥ
    ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΚΗΡΥΞΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ
    ΣΤΟΝ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟ.


    ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΤΟΝ "ΜΑΛΑΚΑ" ΝΑ
    ΦΟΥΝΤΑΡΕΙ..
    ΑΠΛΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΕΚΒΙΑΣΟΥΝ ΓΙΑ
    ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ
    ΤΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΩΝ
    ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ.


    Η ΜΕΓΚΑ-ΛΗ ΜΑΦΙΑ ΗΘΕΛΕ ΕΝΑΝ
    ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΑΥΤΗ.
    ΕΙΧΑΝ ΔΥΟ ΛΥΣΕΙΣ.
    ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΓΙΔΕΥΣΟΥΝ ,ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ
    ΚΑΝΟΥΝ ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ..
    Η ΕΑΝ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ..ΑΠΟΛΥΣΟΥΝ.
    Ο ΛΙΑΠΗΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΤΟΥ
    ΛΑΜΠΡΑΚΗ?
    ΑΥΤΟΣ ΕΠΕΙΣΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΝΑ ΤΟΝ
    ΔΙΩΞΕΙ?

    ΓΙΑΤΙ Ο ΛΙΑΠΗΣ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ..
    ΜΕΓΚΑ-ΛΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ..
    ΜΕ ΤΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ ?
    ΠΟΛΛΑ ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΜΑΣ ΣΤΟΙΧΙΣΕ Ο ΛΙΑΠΗΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ.
    ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΗ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ
    ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΣΤΟΝ
    ΛΑΜΠΡΑΚΗ?

    ΧΙΧΙΧΙ
    ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΔΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ..
    ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΑΦΗΝΑΜΕ ΝΑ ΤΑ
    ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΕΝΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΟΣ..
    ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΣΑ "ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ"..

    ΜΕΓΚΑ-ΛΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ


    ΑΥΤΟΣ Ο ΑΛΗΤΗΣ Ο ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ
    ΕΜΠΟΔΙΖΕ ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ ΜΑΣ..
    ΤΑΤΟΥΛΗ
    ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ
    ΛΙΑΠΗ
    ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ..
    ΑΥΤΟΙ ΕΙΧΑΝ ΚΑΛΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ..
    ΑΛΛΑ Ο ΑΛΗΤΗΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΤΟΥΣ
    ΕΜΠΟΔΙΖΕ..

    ΨΟΦΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙ..

    ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ


    ΦΑΓΑΜΕ ΤΟΝ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟ..
    ΤΩΡΑ ΤΑ ΔΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ
    ΘΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΤΟΠΟ..
    ΟΠΩΣ ΕΠΙ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΜΑΣ
    ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ...

    ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. ΝΕΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΔΩΝ.
    Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΥΠΕΚΛΕΨΕ ΤΟΝ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟ..
    ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΟΝ ΕΚΒΙΑΣΕΙ..
    ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΥΟΥΛΑ.
    Ο ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ,
    Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΚΔΙΚΗΘΕΙ,
    ΤΟΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Πάντως, οι έρευνες δεν αποκλείεται να συνεχιστούν, προκειμένου να στοιχειοθετηθούν βάσιμες πληροφορίες για εμπλοκή στο σκάνδαλο και άλλων κύκλων πολιτικών προσώπων και ατόμων που δραστηριοποιούνται στο «επικοινωνιακό τοπίο», στην Ελλάδα και την Κύπρο.Πράγμα που σημαίνει ότι οι επιστημονικές διαφορές μεταξύ τους είναι τεράστιες και άρα ο «έλεγχός» τους, όπως αφήνουν τα καλοπληρωμένα «πλην τίμια», τσαχπινιάρικα γιουσουφάκια των καναλιών να εννοηθεί, είναι αδύνατος. Έτσι όπως τα λένε τα κανάλια, ο Ζαχόπουλος μόνος του. Στο προσκλητήριο νεκρών δεν άκουσα το όνομα Γιάννης Κεφαλογιάννης-ειδικός σύμβουλος του Καραμανλή -προστάτης χασισοκαλλιεργητών και απάντων των εγκλημάτων. Στο μεταξύ, πρόσφατα ο πρώην εισαγγελέας κ. Γιώργος Ζορμπάς παρέδωσε το πόρισμά του για το σκάνδαλο στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας, κ. Παναγιώτη Πούλιο. Στον παχύ φάκελο παρατίθενται, κατά τις ίδιες πληροφορίες, πολλά και σοβαρά στοιχεία, με τα οποία είναι δυνατόν, σε ορισμένες περιπτώσεις, να απαγγελθούν κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα. Πάντως, οι έρευνες δεν αποκλείεται να συνεχιστούν, προκειμένου να στοιχειοθετηθούν βάσιμες πληροφορίες για εμπλοκή στο σκάνδαλο και άλλων κύκλων πολιτικών προσώπων και ατόμων που δραστηριοποιούνται στο «επικοινωνιακό τοπίο», στην Ελλάδα και την Κύπρο. Από την άποψη αυτή η μυστικότητα και η παραπλάνηση εκ μέρους του επιτελείου Καραμανλή είναι όχι μόνο θεμιτή αλλά και επιβεβλημένη. Στον έρωτα και στον πόλεμο όλα επιτρέπονται.
    Και στον πόλεμο εναντίον των ελληνικής υπηκοοότητας νταβατζήδων η παραλλαγή είναι σχεδόν υποχρεωτική αν θέλεις να επιβιώσεις, όπως (έπρεπε να) γνωρίζει ο Μητσοτάκης.Στον παχύ φάκελο παρατίθενται, κατά τις ίδιες πληροφορίες, πολλά και σοβαρά στοιχεία, με τα οποία είναι δυνατόν, σε ορισμένες περιπτώσεις, να απαγγελθούν κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα. Πάντως, οι έρευνες δεν αποκλείεται να συνεχιστούν, Έτσι όπως τα λένε τα κανάλια, ο Ζαχόπουλος μόνος του. Το ΚΑΣ όμως δεν είναι μια παιδική χαρά που την κάνει κουμάντο ένας προεδράκος, έστω και με διπλή ψήφο. Είναι μια σύνθεση από 34 τακτικά και αναπληρωματικά μέλη , με πλήρη επιστημονική καταξίωση και επάρκεια και με δεδομένες τις διαφορετικές επιστημονικές μεθόδους που προσεγγίζουν τους χαρακτηρισμούς και αποχαρακτηρισμούς αρχαιολογικών χώρων.Στο προσκλητήριο νεκρών δεν άκουσα το όνομα Γιάννης Κεφαλογιάννης-ειδικός σύμβουλος του Καραμανλή -προστάτης χασισοκαλλιεργητών και απάντων των εγκλημάτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. να ερευνηθει και η εποχη βενιζελου
    στο υπουργειο πολιτισμου.
    μεγαλη λεηλασια
    σημεια και τερατα

    γιωργος παπανδρεου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Πάντως, οι έρευνες δεν αποκλείεται να συνεχιστούν, προκειμένου να στοιχειοθετηθούν βάσιμες πληροφορίες για εμπλοκή στο σκάνδαλο και άλλων κύκλων πολιτικών προσώπων και ατόμων που δραστηριοποιούνται στο «επικοινωνιακό τοπίο», στην Ελλάδα και την Κύπρο.Πράγμα που σημαίνει ότι οι επιστημονικές διαφορές μεταξύ τους είναι τεράστιες και άρα ο «έλεγχός» τους, όπως αφήνουν τα καλοπληρωμένα «πλην τίμια», τσαχπινιάρικα γιουσουφάκια των καναλιών να εννοηθεί, είναι αδύνατος. Έτσι όπως τα λένε τα κανάλια, ο Ζαχόπουλος μόνος του. Στο προσκλητήριο νεκρών δεν άκουσα το όνομα Γιάννης Κεφαλογιάννης-ειδικός σύμβουλος του Καραμανλή -προστάτης χασισοκαλλιεργητών και απάντων των εγκλημάτων. Στο μεταξύ, πρόσφατα ο πρώην εισαγγελέας κ. Γιώργος Ζορμπάς παρέδωσε το πόρισμά του για το σκάνδαλο στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας, κ. Παναγιώτη Πούλιο. Στον παχύ φάκελο παρατίθενται, κατά τις ίδιες πληροφορίες, πολλά και σοβαρά στοιχεία, μα αίμα και σπέρμα, με τα οποία είναι δυνατόν, σε ορισμένες περιπτώσεις, να απαγγελθούν κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα. Πάντως, οι έρευνες δεν αποκλείεται να συνεχιστούν, προκειμένου να στοιχειοθετηθούν βάσιμες πληροφορίες για εμπλοκή στο σκάνδαλο και άλλων κύκλων πολιτικών προσώπων και ατόμων που δραστηριοποιούνται στο «επικοινωνιακό τοπίο», στην Ελλάδα και την Κύπρο. Από την άποψη αυτή η μυστικότητα του Πούτιν και η παραπλάνηση εκ μέρους του επιτελείου Καραμανλή είναι όχι μόνο θεμιτή αλλά και επιβεβλημένη. Στον έρωτα και στον πόλεμο όλα επιτρέπονται.
    Και στον πόλεμο εναντίον των ελληνικής υπηκοοότητας νταβατζήδων η παραλλαγή είναι σχεδόν υποχρεωτική αν θέλεις να επιβιώσεις, όπως (έπρεπε να) γνωρίζει ο Μητσοτάκης.Στον παχύ φάκελο παρατίθενται, κατά τις ίδιες πληροφορίες, πολλά και σοβαρά στοιχεία, με τα οποία είναι δυνατόν, σε ορισμένες περιπτώσεις, να απαγγελθούν κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα. Πάντως, οι έρευνες δεν αποκλείεται να συνεχιστούν, Έτσι όπως τα λένε τα κανάλια, ο Ζαχόπουλος μόνος του. Το ΚΑΣ όμως δεν είναι μια παιδική χαρά που την κάνει κουμάντο ένας προεδράκος, έστω και με διπλή ψήφο. Είναι μια σύνθεση από 34 τακτικά και αναπληρωματικά μέλη , με πλήρη επιστημονική καταξίωση και επάρκεια και με δεδομένες τις διαφορετικές επιστημονικές μεθόδους -αίμα και σπέρμα-που προσεγγίζουν τους χαρακτηρισμούς και αποχαρακτηρισμούς αρχαιολογικών χώρων.Στο προσκλητήριο νεκρών δεν άκουσα το όνομα Γιάννης Κεφαλογιάννης-ειδικός σύμβουλος του Καραμανλή -προστάτης χασισοκαλλιεργητών και απάντων των εγκλημάτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. ΜΑΝΤΖΟΥΡΑΝΗΣ ? ΜΑΝΤΖΟΥΡΑΝΗΣ ?

    ή ΤΟ ΑΙΜΑ ΝΕΡΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ

    Κάτι μου λέει αυτό το όνομα. Στύβω το μυαλό μου να θυμηθώ.
    Ναι ρε !!! Ο γραμματοκομιστής του μακαρίτη του Κουτσόγιωργα.
    Αυτό ο ογκόλιθος ηθικής, γραμματέας του πράσινου υπουργικού
    συμβουλίου, ο παραθερίσας στο Κορυδαλλό.
    Μιλάμε για λαμόγιο ολκής. Ο νταραβεριτζής στην ανεπανάληπτη
    εκείνη υπόθεση , που ο πρώτος τη τάξει Υπουργός , πούλησε στον
    πρώτο τη τάξει απατεώνα νόμο, έναντι 2.000.000 δολαρίων.
    Περασμένα μεγαλεία διηγόντας τα , να κλαίς.
    Νάσου λοιπόν ο Ματζουράνης, υπεράσπιση του άλλου πράσινου λαμόγιου,
    αυτού του τέως δικηγόρου , που μαζί με ένα άλλο εξίσου πράσινο
    μεταχειρισμένο μουνόπανο και εκείνο το μισομούνι την Εύη Τζέκου,
    τη στήσανε και πήγανε να φάνε τον άνθρωπο τον Ζαχόπουλο.
    ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ & ΠΡΑΣΙΝΑ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙΑ ΟΛΑ
    ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ .
    ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΝΩ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. ΓΙΩΡΓΑΚΗ
    ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ ΡΟΖ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ
    ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΔΩΝ?
    ΑΠΟ ΠΟΥ ΣΕ ΚΡΑΤΑΝΕ?
    ΤΙ ΦΟΒΑΣΑΙ?
    ΕΧΟΥΝ ΤΟΝΟΥΣ ΚΑΣΣΕΤΕΣ ΣΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ
    ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΣΟΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. ΜΕΓΚΑ-ΛΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ
    ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΕΣ-ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ
    ΤΟΥ "ΒΡΩΜΙΚΟΥ" 89..
    ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΡΟΖΠΟΡΝΟ"..
    "ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ" ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ
    ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.
    ΤΑΧΥΤΑΤΟΣ Ο ΕΞΕΦΤΕΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ
    ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΗ..ΓΙΩΡΓΑΚΗ.
    ΜΕ ΕΛΑΦΡΥ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΤΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕ
    ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΗΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ
    ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ".
    ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΕ ΜΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ..
    ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΙΝ ΣΕ
    ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΑ
    ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ
    ΝΑ ΑΥΤΟΠΥΡΠΟΛΗΘΕΙΣ ..ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ
    ΠΑΙΞΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ.
    ΑΡΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΒΡΑΚΩΘΗΚΕΣ..ΜΕ ΤΗΝ
    "ΡΟΖ ΣΥΜΦΩΝΙΑ"..
    ΜΕ ΟΡΓΑΝΑ..
    Ε.Τ,ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ,ΝΕΑ,ΕΘΝΟΣ,ΑΛΑΒΑΝΟΣ,ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ.
    Η "ΒΡΩΜΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ" ΤΩΝ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΩΝ,ΣΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. ΓΙΩΡΓΑΚΗ
    ΧΟΡΕΨΕ..ΤΟ "ΡΟΖ ΖΕΙΜΠΕΚΙΚΟ" ΓΙΑΤΙ
    ΘΑ ΣΕ ΤΣΙΠΡΙΣΟΥΜΕ..ΣΤΙΣ
    ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ.

    ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ...ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. ΒΛΑΚΑ ΓΙΩΡΓΑΚΗ
    ΟΥΤΕ "ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΣΤΡΟΦΗ" ΟΥΤΕ
    "ΜΕΣΑΙΟΥ ΧΩΡΟΥ".
    ΡΟΖ ΣΤΡΟΦΗ..ΜΑΛΑΚΑ..ΧΟΡΕΨΕ..

    ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ "ΒΡΩΜΙΚΟΥ 89"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. ΜΕΓΚΑ-λη ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥ ΓΑΠ.
    ΜΕ ΤΟΥΣ "ΡΟΖ" ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΟΥ
    ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ.
    ΘΥΜΑΣΑΙ ΓΙΩΡΓΑΚΗ? ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΚΑΙ
    ΕΣΕΝΑ..
    ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΝΕΔΩΣΕΣ ΣΤΟΝ
    ΕΚΒΙΑΣΜΟ..
    ΚΡΙΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΓΑΠ. ΩΡΙΜΑΣΕ..
    ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ..ΤΑ
    ΑΦΕΝΤΙΚΑ ..ΤΟΥ.
    ΝΕΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ
    ΜΕΓΚΑ ΠΑΣΟΚ.
    ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ..
    "ΡΟΖ" "ΣΚΛΗΡΟΠΟΡΝΟ" "ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ"
    ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΑ.

    Η ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΓΑΠ. ΓΙΑ
    ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ
    ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ..
    ΤΩΡΑ "ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Οι ρόμπες της παραπληροφόρησης επιδίδονται σε έναν αγώνα απεριόριστης διαστρέβλωσης για να μας πείσουν ότι ο Ζαχόπουλος ήταν υπερυπουργός και μάλλον υπερπρωθυπουργός της Ελλάδας. Όλες οι κρυφές εξουσίες της χώρας περνούσαν από το ραδιούργο Αδάμ γκόμενο της Εύης.
    Είχε τεράστια ισχύ, απόλυτη παντοδυναμία και παντός είδους υπερεξουσίες. Ήταν καραδεσπότης του ελληνικού πολιτισμού και εκπροσωπούσε όλο το αρχαίο κακό, διαχειριζόμενος εν λευκώ τα δις της Ευρώπης.
    Αλλά….υπάρχει ένα τεράστιο αλλά:
    1ον Δε μπορούσε να διορίσει τη γκόμενα στο δημόσιο, ενώ είχε διορίσει δεκάδες χιλιάδες γαλάζια παιδιά και
    2ον Δεν είχε 200 χιλιάρικα να της δώσει, να βγάλει το σκασμό, ενώ είχε ξεφύγει τελείως στις μίζες και στο φαγοπότι του δημόσιου χρήματος!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΝΗ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ, ΕΥΝΟΟΥΝ ΜΟΝΟ ΙΖΝΟΓΚΟΥΝΤ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. ..ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΛΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΖΗΤΟΥΣΕ ΕΠΙΜΟΝΑ, ΠΛΗΝ ΟΜΩΣ ΜΑΤΕΩΣ,ΠΟΙΟΝ ΑΠΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Αυτό είναι είδηση

    Ο Καραμανλής αποφάσισε να προσφύγει σε εκλογές τον Μάρτιο – σε λίγες μέρες θα είμαι σε θέση να περιγράψω και επακριβώς την διαδικασία - αφού πρώτα περάσει στη Βουλή το νέο εκλογικό νόμο.

    Ο Καραμανλής αποφάσισε να αγωνιστεί και να μην παραδώσει στη Ντόρα!
    Ο ΑΓΙΟΣ



    AΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ.
    ΕΧΟΝΤΑΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ
    ΑΠΟ ΤΑ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΙΚΑ..
    ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ..
    ΑΥΤΟ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ.
    Η ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΜΑ.

    ΤΩΡΑ
    ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ?
    ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΟΥΝ ΤΟΝ
    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΠΡΟΩΡΕΣ..
    ΕΞΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ.. ΤΟΥ.
    ΧΑΝΕΙ Ο ΓΑΠ...ΤΟΝ ΤΡΩΝΕ ΟΙ
    ΝΤΑΒΑΔΕΣ.
    ΜΕ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΑΡΧΗΓΟ ..ΑΡΧΙΖΕΙ
    Η "ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΗΣ" ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.
    ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΛΟΓΙΚΗ..
    ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΙΚΗ..ΘΕΛΟΥΝ ΕΝΑΝ
    ΠΙΣΤΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. ΦΥΓΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΠΙΤΙ, ΜΑΣ ΥΠΟΔΕΧΤΗΚΑΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ. ΠΟΛΥ ΦΙΛΟΞΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΠΕΠΕΙΣΜΕΝΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΡΝΟΥΣΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΞΕΓΝΟΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΟΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ, ΣΚΑΕΙ ΜΥΤΗ Η ΜΙΚΡΗ ΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ, Η ΜΑΡΙΑ, ΜΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΤΗΣ ΤΗΝ ΟΛΓΑ. ΕΙΧΑΝ ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΑΥΣΤΗΡΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΑΦΗΝΑΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΟΝΕΣ , ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΕΝΑ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΣΤΟ ΕΞΟΧΙΚΟ ΛΙΓΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ.

    Η ΜΑΡΙΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΚΑΣΤΑΝΟ ΜΩΡΟ, ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΩΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΒΛΩΝΕ ΚΑΙ ΚΑΛΟΓΕΡΟ. ΦΟΡΟΥΣΕ ΕΝΑ ΑΣΠΡΟ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ΜΕ ΡΑΝΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΡΩΓΕΣ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΝΩ ΤΟ ΧΑΜΗΛΟΚΑΒΑΛΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΤΗΣ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕ ΤΗ ΜΕΣΟΥΛΑ ΤΗΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ.
    Η ΦΙΛΗ ΤΗΣ Η ΟΛΓΑ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΚΟΝΤΗ, ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΗΣ ΒΥΖΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΛΩΤΟ ΚΩΛΑΡΑΚΙ. ΜΕΣ ΤΗΝ ΚΑΒΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΚΑΙ Ο ΠΟΥΤΣΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΑΡΓΗΣΕ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΘΕΑΜΑ ΟΤΑΝ ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ ΜΑΣ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΘΗΚΑΝ. ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΒΓΑΛΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΕΣ, ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΑ, ΟΤΙ Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ. ΕΞΑΛΛΟΥ ΔΕΝ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΝΑ ΤΙΣ ΞΑΝΑΒΛΕΠΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΦΕΥΓΑΝ ΓΙΑ ΤΡΙΗΜΕΡΟ.
    ΤΟΤΕ ΛΟΙΠΟΝ Η ΚΥΡΙΑ ΒΟΥΛΑ, Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΗ, ΕΡΙΞΕ ΤΗΝ ΕΞΗΣ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΙΔΕΑ: ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΕΞΟΧΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΜΠΑΝΑΚΙ. ΑΦΟΥ ΗΠΙΑΜΕ ΕΝΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΦΟΡΤΩΣΑΜΕ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΚΑΙ ΦΥΓΑΜΕ. Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΟΔΗΓΟΥΣΕ, ΕΓΩ ΣΥΝΟΔΗΓΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΜΩΡΑ ΠΙΣΩ ΣΙΓΟΨΙΘΥΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΛΑΝΕ. ΣΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΑΝΤΑΛΛΑΞΑΜΕ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ Ο ΠΑΓΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΓΕΛΑΝΕ ΜΕ ΤΑ ΑΣΤΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΑ. ΟΤΑΝ ΦΤΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΦΗΣΑΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΑΣ, ΕΒΑΛΑΝ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΤΑ ΜΑΓΙΩ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ.
    Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΘΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΟΥΣΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΕ «ΝΑ ΤΙΣ ΣΥΝΟΔΕΨΩ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΝΙΓΟΥΝΕ ΤΑ ΒΛΑΜΜΕΝΑ».ΕΤΣΙ ΚΙ ΕΓΩ «ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΠΕΤΡΑ» ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑ.
    ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΨΟΥΝ ΔΗΘΕΝ ΤΟ ΜΑΝΩΛΗ ΜΕ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΑΓΚΑΖΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΙΣ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΚΑΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ. ΤΟ ΔΕΞΙ ΜΟΥ ΜΠΡΑΤΣΟ ΑΚΟΥΜΠΟΥΣΕ ΤΙΣ ΒΥΖΑΡΕΣ ΤΗΣ ΟΛΓΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΗΤΑΝ ΤΥΛΙΓΜΕΝΟ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΗ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ. ΠΕΡΙΤΤΟ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ Ο ΠΟΥΤΣΟΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΕΒΑΛΑ ΤΗΝ ΠΕΤΣΕΤΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΡΦΩΘΩ.
    -«ΓΙΑΤΙ ΤΗ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΗΝ ΠΕΤΣΕΤΑ;» ΡΩΤΗΣΕ Η ΜΑΡΙΑ
    -«ΕΧΩ ΚΑΕΙ ΜΩΡΕ ΚΑΙ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ», ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΘΗΚΑ -«ΑΑΑΑ, ΓΙ' ΑΥΤΟ!» ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΕ ΟΛΟ ΝΟΗΜΑ Η ΟΛΓΑ ΜΑΛΛΟΝ ΤΑΞΙΔΕΥΕ ΑΛΛΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΟΤΑΝ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΞΑΠΛΩΣΑ ΜΠΡΟΥΜΗΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΣΜΟ ΑΛΛΑ ΜΑΤΑΙΑ. ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΔΕ ΜΕ ΒΟΗΘΟΥΣΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΜΟΛΙΣ ΠΕΤΑΞΑΝ ΤΑ ΠΑΡΕΟ Ο ΠΟΥΤΣΟΣ ΜΟΥ ΞΥΠΝΗΣΕ ΠΑΛΙ.
    ΑΦΟΥ ΒΟΥΤΗΞΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑΝ ΝΑ ΜΠΩ (ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΩ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΦΟΥΣΚΩΜΑ) ΒΓΗΚΑΝ ΚΑΙ ΞΑΠΛΩΣΑΝ Η ΜΙΑ ΔΕΞΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. Η ΜΑΡΙΑ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΓΟΡΓΟΝΑ. Ο ΗΛΙΟΣ ΕΠΕΦΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΒΕΛΟΥΔΙΝΟ ΒΡΕΓΜΕΝΟ ΔΕΡΜΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΓΛΥΨΕΙΣ ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ. ΤΙΣ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΕΙΣ ΜΟΥ ΔΙΕΚΟΨΕ Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΟΛΓΑΣ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΛΕΙΨΕΙ ΜΕ ΛΑΔΙ -«ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΙ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΕ; ΑΝΤΕ,ΑΝΤΕ, ΠΡΩΤΑ ΣΤΗΝ ΟΛΓΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΕ ΜΕΝΑ!» Η ΟΛΓΑ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΚΑΠΩΣ ΝΤΡΟΠΑΛΗ.
    ΠΗΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΑΝΤΗΛΙΑΚΟ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΤΟ ΑΛΕΙΦΩ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΗΣ. ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΦΑΣΗ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΩΣΩ ΤΟ ΚΟΡΔΟΝΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΣ ΚΑΝΕΙ ΣΗΜΑΔΙ Ο ΗΛΙΟΣ. ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΑΓΙΑ ΕΒΛΕΠΑ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΤΗΣ ΝΑ ΞΕΧΕΙΛΙΖΕΙ. ΣΥΝΕΧΙΣΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΛΕΙΦΩ, ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΕΝΟΣ ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟΥ ΜΑΣΑΖ. ΑΣΥΝΑΙΣΘΗΤΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΑΝΑΣΤΕΝΑΓΜΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗΣ.
    Η ΜΑΡΙΑ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΠΕΤΣΕΤΑ ΤΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ, ΑΛΛΑ ΗΜΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗ ΧΑΡΑΜΑΔΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ.
    -«ΚΑΝΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ!» ΗΤΑΝ Η ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΗΣ ΟΛΓΑΣ. ΣΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΘΑ ΦΤΑΣΩ ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΩΛΑΡΑΚΙ ΗΜΟΥΝ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΧΥΣΩ.
    ΠΑΣΧΙΖΑ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΑΩ ΣΤΑ ΓΟΝΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ Ο ΠΟΥΤΣΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ.

    ΤΟ ΜΑΣΑΖ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΑΜΠΕΣ ΤΙΣ ΕΝΩ ΟΣΟ ΑΝΕΒΑΙΝΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΤΗΣ, ΑΝΟΙΓΕ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΤΙΣ ΤΡΙΧΟΥΛΕΣ ΤΗΣ ΕΝΩ ΤΟ ΜΑΓΙΩ ΕΙΧΕ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΠΡΗΣΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΟΥΝΟΧΕΙΛΑ!
    ΗΜΟΝ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΩ ΤΟ ΜΟΥΝΑΚΙ ΤΗΣ ΜΕ ΤΑ ΑΚΡΟΔΑΧΤΥΛΑ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ Η ΦΩΝΗ -«ΑΝΤΕ! ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΤΩΡΑ! ΜΕ ΕΚΑΨΕ Ο ΗΛΙΟΣ!» ΗΤΑΝ Η ΜΑΡΙΑ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΧΕ ΔΕΙ ΤΙ ΠΗΓΕ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ.
    Η ΟΛΓΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΙΡΒΑΝΑΣ ΕΙΧΕ ΜΕΙΝΕΙ ΜΠΡΟΥΜΗΤΑ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΓΥΡΙΣΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΜΕΡΙΑ. Η ΜΑΡΙΑ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΙΩ ΤΗΣ ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΚΑΤΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΩΛΑΡΑΚΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΣΤΡΙΝΓΚ. ΟΤΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΛΗΣΙΑΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΒΑΛΩ ΛΑΔΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΔΗΘΕΝ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΗΝ ΠΕΤΣΕΤΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΗΚΩΘΗΚΕ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΑ ΠΕΤΑΧΤΑ ΤΗΣ ΒΥΖΑΚΙΑ.
    ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΑΣΑ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΧΤΗΚΑΜΕ ΠΟΝΗΡΑ. ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΞΩ ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ. ΚΑΘΙΣΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΩΛΑΡΑΚΙ ΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΟΥΤΣΟΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΚΟΥΜΠΟΥΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. ΑΥΤΗ ΕΚΑΝΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΙ ΓΚΡΙΝΙΑΞΕ ΝΑ ΤΗΣ ΒΑΛΩ ΛΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΚΑΕΙ. -«ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΛΩ ΠΕΡΙΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΟ ΜΑΣΑΖ ΕΕ!», ΜΟΥ ΓΚΡΙΝΙΑΞΕ ΤΑ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΤΗΣ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΝΑ ΤΗΣ ΑΛΕΙΦΩ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΑΣΩ ΧΡΟΝΟ ΚΑΤΕΒΗΚΑ ΣΤΙΣ ΓΑΜΠΕΣ ΤΗΣ ΕΝΩ ΑΥΤΗ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΙΝΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΓΑ, ΑΝΟΙΓΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΟΔΙΑ. ΚΑΘΩΣ ΑΝΕΒΑΙΝΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ ΠΕΤΑΞΕ ΤΟ ΠΑΝΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΑΓΙΩ ΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΥΜΗΤΑ.
    Ο ΠΟΥΤΣΟΣ ΜΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΙ ΚΟΥΝΟΥΣΕ ΗΔΟΝΙΚΑ ΤΟ ΚΩΛΑΡΑΚΙ ΤΗΣ. ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΛΑΔΙΟΥ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ ΤΗΣ ΕΚΑΝΑ ΜΑΣΑΖ ΣΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΩΝ ΔΑΧΤΥΛΩΝ ΜΟΥ ΑΚΟΥΜΠΟΥΣΑ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΜΟΥΝΟΧΕΙΛΑ ΤΗΣ, ΕΝΩ ΑΥΤΗ ΕΒΓΑΖΕ ΚΡΑΥΓΕΣ ΚΑΒΛΑΣ.
    ΕΡΙΞΑ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΟΛΓΑ Η ΟΠΟΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΚΟΙΜΗΘΕΙ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΘΑΡΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ. ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΤΡΙΒΩ ΑΠΑΛΑ ΤΟ ΜΟΥΝΑΚΙ ΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΜΟΥΣΚΕΜΑ, ΕΝΩ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΜΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΙΩ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΑΙΖΕΙ. ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΟΤΟΜΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΝ ΓΥΡΙΣΑ ΑΝΑΣΚΕΛΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΤΗΣ ΓΛΥΦΩ ΤΙΣ ΡΩΓΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΕΣ ΝΑ ΕΚΡΑΓΟΥΝ. -«ΠΑΡΕ ΜΕ! ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ» ΜΟΥ ΨΙΘΥΡΙΣΕ ΣΤΟ ΑΥΤΙ.

    ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΤΟ ΜΑΓΙΩ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΡΗΣΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΜΠΗΣΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟΚΕΦΑΛΟ ΜΟΥ ΣΤΟ ΜΟΥΝΑΚΙ ΤΗΣ. ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΣΠΑΡΤΑΡΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΨΙΘΥΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΑΥΤΙ ΝΑ ΤΗΣ ΤΟ ΧΩΣΩ. ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΜΟΥΣΚΕΜΑ ΑΛΛΑ ΚΙ ΕΓΩ ΠΑΣΧΙΖΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΥΣΩ. ΤΗΣ ΤΟ ΧΩΝΩ ΣΤΟ ΜΟΥΝΑΚΙ ΤΗΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΟ! ΖΕΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΕΝΟ. ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΤΗ ΓΑΜΑΩ ΑΘΟΡΥΒΑ ΕΝΩ Η ΜΑΡΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΙΣ ΚΡΑΥΓΕΣ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Η ΟΛΓΑ.
    ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΧΥΣΩ ΤΡΑΒΗΧΤΗΚΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΧΡΟΝΟ ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΜΟΥ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΡΟΥΦΗΞΕ ΟΛΑ. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΖΗΤΗΜΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΑΘΗΝΑΙΑ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ. ΕΠΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΠΑΡΧΙΑ ΦΟΡΕΣΑΜΕ ΠΑΛΙ ΤΑ ΜΑΓΙΩ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. ΕΡΩΤΗΜΑ
    ΕΑΝ ΕΙΧΕ Ο ΖΑΧΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ
    ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ ΤΟΥ "ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ
    ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ"..ΧΡΗΣΤΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ
    ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΚΒΙΑΣΕΙ?
    Η ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗ..
    ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ...
    Η ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. ΕΑΝ Ο ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΧΑΤΗΡΙΑ
    ΣΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΔΕΣ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ,
    ΘΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΑΝ..ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ
    ΑΠΕΙΛΟΥΣΑΝ ΜΕ "ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ".
    ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟΣ.
    ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ
    ΣΤΕΛΕΧΗ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΝ,ΚΑΙ
    ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ..
    ΚΟΨΤΕ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ.
    ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ.
    ΤΟΝ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟ ΤΟΝ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΤΑ
    ΚΑΝΑΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΟΤΑΧΘΗΚΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. ..ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΛΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΖΗΤΟΥΣΕ ΕΠΙΜΟΝΑ, ΠΛΗΝ ΟΜΩΣ ΜΑΤΕΩΣ,ΠΟΙΟΝ ΑΠΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ

    «Η ηθική κοι-
    νωνία, η κοινωνία των αγ-
    γέλων εκμεταλλεύτηκε ένα
    ηθικό μου παράπτωμα, βρί-
    σκοντας την κατάλληλη πο-
    λιτική αποδοχή. Επεσα βορά
    στο στόμα των λεόντων. Ενα
    ηθικό παράπτωμά μου έδωσε
    την ευκαιρία σε εκβιαστές να
    αποκτήσουν υλικό. Μου ζήτη-
    σαν χρήματα και εμμέσως δι-
    ευκολύνσεις σε αρχαιολογικά
    θέματα. Αρνήθηκα να υποκύ-
    ψω. Μου έδωσαν και αριθμό
    λογαριασμού που ανήκε σε
    έναν από τους πρωτεργάτες.
    Το υλικό αυτό βρήκε ευήκοα
    πολιτικά ώτα προκειμένου να
    γίνει πιο εύπεπτος ο πολιτικός
    εκβιασμός. Αρκεί ένα λάθος,
    άραγε, στην τέλεια κοινωνία
    μας για να σπιλώσουμε, να
    διαγράψουμε μια ζωή;
    Ο μηχανισμός στήθηκε, με
    σκοπό μια ολόκληρη ζωή αρ-
    χών και αγώνων να πέσει βορά
    στην αρένα. Δεν μπόρεσαν να
    με σπιλώσουν πολιτικά, θέλη-
    σαν να με εξαφανίσουν ηθικά.
    Θέλετε αίμα; Θέλετε κρέας
    στην αρένα; Θα το έχετε.
    Ζητώ συγγνώμη από όσους με
    αγάπησαν και με στήριξαν»

    ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΚΥΛΙΑ
    ΗΘΕΛΑΝ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΤΟΥ ΕΞΟΝΤΩΣΗ..

    ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΑΙΜΑ..ΚΡΕΑΣ..ΜΥΑΛΑ.

    Η ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ
    ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    ΠΡΑΞΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ
    ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΜΜΕ
    ΕΛΠΙΖΩ Η ΘΥΣΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΗ


    "ΘΕΛΕΤΕ ΑΙΜΑ"?
    "ΘΕΛΕΤΕ ΚΡΕΑΣ ΣΤΗΝ ΑΡΕΝΑ"?
    "ΘΑ ΤΟ ΕΧΕΤΕ"


    ΘΑ ΤΟ ΕΧΕΤΕ...

    ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΞΗ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ..
    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ..
    ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΜΙΝΤΙΑΚΗ ΧΟΥΝΤΑ..


    ΑΞΙΟΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Αγαπητοί και εξαιρετικοί μου φίλοι..
    Αφού σας έδειξα πόσο σας φροντίζω δίνοντάς σας μερικές συμβουλές για την τέχνη μου,συνεχίζω.....
    στοματικος ερωτας : το απλο γλυψιμο με ενα χερι βοηθεια λιγη γλωσσα λιγο σαλιο λιγη ωρα πολυ απλα πραγματα το αρχικο σταδιο μιας σχεσης λεγεται αλλιως και πεοθυλασμος.
    τσιμπουκι : λιγο παραπανω γλυψιμο λιγο παραπανω απο ολα το επομενο σταδιο σε μια σχεση λεγεται και χαρμανιασμα η τωρα μαθαινω.
    πιπα : πολυ γλυψιμο και τα δυο χερια λιγο δαγκωμα πολυ ωρα παιχνιδι με το κεφαλι γλυψιμο τα @ρχιδι@ γλυψιμο κατω απο τα @ρχιδι@ λεγεται αλλιως και βαλτον ολο μεσα
    θανατος της πουτσ@ς : τα παντα τρελο γλυψιμο ρουφηγμα δαγκωμα κατακοκκινο κεφαλι χτυπημα στα χειλη και οτι αλλο μπορειτε να φανταστειτε λεγεται και ο θανατος ερχεται απο τα βαθεια, πολυ σκληρος να για να λιωσει και οτι αλλο θελετε εσεις

    πάντα με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. ΔΥΟ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ "ΣΩΖΟΥΝ" ΤΟΝ
    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ..ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ,ΑΠΟ ΤΟΥΣ
    ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ..

    ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ..
    ΤΟ ΝΤΟΠΙΟ ΚΑΙ ΞΕΝΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ
    ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ..ΝΑ ΠΑΓΙΔΕΥΣΗ,ΝΑ
    ΕΚΒΙΑΖΕΙ..ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΤΗΝ
    ΧΩΡΑ..
    Η "ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ", ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ, ΤΣΑΛΙΚΙΔΗ
    ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ.

    "ΡΟΖ" ΠΑΓΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ
    ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ..
    ΕΑΝ ΕΝΕΔΙΔΕ..ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ
    ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ..
    ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ,ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ..ΣΤΟ
    ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. BABIS kopse ti malakia ektos ki an se plironi ISNOGOOD

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. ΘΕΜΟΣ , ΤΡΕΜΗ, ΜΑΤΖΟΥΡΑΝΗΣ
    ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΞΕΙ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΤΟ ΄΄ΒΡΩΜΙΚΟ ΄89΄΄,
    ΑΝ ΔΕΝ ΜΕ ΓΕΛΑ Η ΜΝΗΜΗ ΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. ΠΟΣΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΜΩΡΕ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. ΤΟ ΠΙΟΝΙ Η ΕΥΗ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ.
    ΟΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ..
    ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ..
    ΟΙ ΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. ΝΑ ΠΑΡΤΕ ΕΝΑ ΣΕΝΤΟΝΙ..

    ΠΟΙΟΣ ΘΑ..ΠΛΗΡΩΣΕΙ..ΤΗΝ ΔΕΗ?

    αυτος ειναι ο τιτλος του αρθρου
    του καραμητσου στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ.

    ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ..ΤΡΑΜΠΟΥΚΕ?
    ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΖΕΙΣ.."ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ",ΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙΣ ΜΕ ΣΚΑΝΔΑΛΑ,ΚΤΛ
    ΤΑ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
    ΣΟΥ ..ΘΕΜΟ,ΜΑΚΗ?
    ΑΠΕΙΛΕΙΣ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ?
    ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ?
    ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΔΕΗ?

    ΕΣΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΛΑΔΩΣΑΝ,
    ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ-ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ
    ΤΗΣ ΔΕΗ.
    ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΕΤΑΙ
    ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ?
    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ?

    10:22 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    O ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΣ- EKΔΟΤΗΣ ΤΟΥ πρωτοΘΕΜΑ.
    ΚΑΡΑΜΗΤΣΟΣ

    "ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ"
    ΓΙΑ "ΠΟΛΙΤΙΚΟ","ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ",
    "ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ" "ΣΚΑΝΔΑΛΟ"..
    ΕΑΝ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΔΕΝ ΥΠΟΤΑΞΗ
    ΤΗΝ ΔΕΗ ΣΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΔΩΝ.
    ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ
    ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥΣ-"ΕΚΔΟΤΕΣ" ΑΔΕΛΦΙΑ?
    ΕΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ -ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΥΣ- ΝΤΑΒΑΔΕΣ ΝΑ ΛΕΗΛΑΤΟΥΝ
    ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ
    ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ?
    ΕΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ,ΘΑ ΑΠΕΙΛΟΥΝ,ΚΑΙ ΘΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ?

    10:22 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Η ΔΕΗ ΣΥΖΗΤΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ,
    ΜΕ ΜΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΝ RWE.

    ΑΥΤΟ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ
    ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΕΗ.

    ΜΕΓΑΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ..
    ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ-ΕΘΝΟΣ,ΜΕΓΚΑ
    ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ-ΤΑ ΧΩΝΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΝΤΥΠΑ..ΝΕΑ,ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ,ΘΕΜΑ ΚΤΛ.
    ΓΕΚ-ΤΕΡΝΑ..

    ΑΜΕΣΩΣ ΑΡΧΙΣΕ
    ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ..
    ΓΕΝΟΠ-τα παιρνω απο τους νταβαδες-ΔΕΗ.

    "ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ"
    ΣΥΝ.."Η ΔΕΗ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ"
    ΝΤΑΒΑΔΕΣ..


    "ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ"...ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ.

    ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ..ΠΗΡΕ ΘΕΣΗ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ
    ΝΤΑΒΑ.

    ΤΑ "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ" ΣΚΥΛΙΑ ΤΩΝ
    ΝΤΑΒΑΔΩΝ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ..
    ΓΙΑ "ΣΚΑΝΔΑΛΑ" ΚΑΙ "ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ"..

    ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ
    ΠΟΣΑ ΘΥΜΑΤΑ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ
    ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΤΗΣ ΔΕΗ
    ΟΙ ΝΤΑΒΑΔΕΣ?
    ΠΟΣΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ?
    ΠΟΣΕΣ ΗΘΙΚΕΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ?
    ΠΟΣΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ?
    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΜΑΥΡΑ..ΑΡΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. MAΛΑΚΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ
    ΕΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΠΟΥΚΩΝΕΙΣ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟ
    ΧΡΗΜΑ,ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥΣ
    ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΣΟΥ?


    MAΛΑΚΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ
    ΕΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΠΟΥΚΩΝΕΙΣ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟ
    ΧΡΗΜΑ,ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥΣ
    ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΣΟΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. ΑΛΗΤΑΚΟ
    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

    ΘΕΛΩ
    ΤΗΝ ΔΕΗ
    ΤΗΝ ΕΥΔΑΠ
    ΤΑ ΚΑΖΙΝΑ
    ΤΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ
    ΤΑ..
    ΤΟ..
    ΤΗΝ...
    TA EΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ
    ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΕΦΥΡΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
    ΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ
    ΤΑ..
    ΤΟ..
    ΤΙΣ ΜΑΡΙΝΕΣ
    ΤΗΝ....
    ΟΛΑ ΟΛΑ ΟΛΑ ΟΛΑ

    ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ

    ΔΩΣΤΑ ΜΟΥ
    ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ...



    ΕΝΑ ΔΥΟ ΤΡΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΙΚΡΑ 89
    ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

    ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. Πρώτη φορά στην Ελλάδα, απόπειρα αυτοκτονίας εν ενεργεία πολιτικού!


    Aπόπειρα αυτοκτονίας από πολιτικό πρόσωπο εν ενεργεία, βιώνουμε πρώτη φορά στην Ελλάδα! Δεν είναι αμελητέο όπως προσπαθούν να το απαξιώσουν οι «επαναστατικές δυνάμεις της παραπληροφόρησης» και τα τσουτσέκια τους. Αποδεικνύεται ότι η τιμή και η ευθιξία είναι αξίες πανίσχυρες όσο και αν κέντρα εκπόρνευσης της ελληνικής κοινωνίας θα ήθελαν να είχαν εξαφανιστεί τέτοιες ανθρώπινες αντιδράσεις και τρομάζουν μπροστά τους γιατί μεταβάλλουν τους σχεδιασμούς τους. Τέτοιες «εστίες αντίστασης» δυσκολεύουν την ισοπεδωτική τους εξουσία και τους εκβιαστικούς τους μηχανισμούς.
    Μια απόπειρα αυτοκτονίας μαζί με το παρασκήνιό της αθροιστικά σηματοδοτούν την αργή αλλά σταθερή «αλλαγή» που υφίσταται η άμυνα μας κατά της διαφθοράς.
    Στην υπόθεση Ζαχόπουλου , αρκετά στοιχεία είναι γνωστά, τα περισσότερα όμως είναι εικασίες και λογικοφανή φούμαρα.
    Τα περισσότερα δεδομένα δείχνουν ‘στημένη ροζ ιστορία’ με καταγεγραμμένο υλικό ώστε μια σπείρα να αποσπά ‘διευκολύνσεις’ και χρήματα. Επίσης φαίνεται ότι ο Ζαχόπουλος υπέπεσε στο αμάρτημα της υποχώρησης μπροστά στην πιθανότητα αποκαλύψεων που αφορούσαν αυστηρά προσωπικά του δεδομένα. Τέτοιες αποκαλύψεις θα είχαν κατακλυσμιαίες επιπτώσεις στην εικόνα του και στη ζωή τoυ.

    Οποιοδήποτε σενάριο όμως να ισχύει, ο Ζαχόπουλος κατήγαγε νίκη μεγάλη κατά των Νταβατζήδων και της σπείρας που ‘στεγάζονταν’ στη ΓΣΕΕ γιατί δεν τους έδωσε την ευχαρίστηση να εκπορνεύσουν το ‘πάθημά του’.

    Ταυτόχρονα αποδεικνύεται και ως μια μικρή νίκη της κοινωνίας ή τουλάχιστον του τμήματός της που αντιστέκεται στην κτηνώδη απληστία των νταβατζήδων, που μια ζωή χρηματοδοτούν τη «μεγάλη δημοκρατική παράταξη» και τους λοιπούς υπηρέτες Τσίπρηδες και μια ζωή συγκαλύπτουν τα εγκλήματα που συνήθως οι ίδιοι πρωταγωνιστούν ως συστηματικοί θύτες και ανυποχώρητα αρπακτικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. Η Μαφία των Αρχινονών της Ελλάδας και οι εκβιαστικοί μηχανισμοί.


    Η Όλγα, η σκυλίτσα του Μπόμπολα, ενημέρωσε αμέσως μόλις κατάλαβε την σπουδαιότητα του υλικού που υφάρπαξε, το Mεγάλο Αφεντικό. Ο Αρχινονός της Ελλάδας και η υπόλοιπη Μαφία, ποτέ δεν έχουν εγκαταλείψει τα σχέδια αποσταθεροποίησης του Καραμανλή και άδραξε την ευκαιρία για σκηνοθεσία εκβιασμών....το αγαπημένο τους χόμπι άλλωστε.

    Οι νταβατζήδες είχαν στήσει το κύκλωμα παρακολούθησης Καραμανλή σε συνεργασία με την Αμερικάνικη Πρεσβεία πολύ πριν τη γνωστή περίοδο των υποκλοπών. Παλαιότερα μεσολαβούσε "αυθόρμητα" η "17η Νοέμβρη". Τώρα υπάρχουν άλλες μέθοδοι χειραγώγησης του συστήματος!
    Κάτι σούρτα φέρτα του Καραμανλή με Ρώσους, είχαν τρομάξει το "γοητευτικό" κόσμο του Επενδυτή-Νταβατζή. Ο Καραμανλής τόπαιζε ανεξάρτητος, οπότε πρέπει να του ψήσουν το ψάρι στα χείλη. Δεν τους έβγαινε εύκολα, οπότε ενεργοποίησαν κλασικούς μηχανισμούς παρακολούθησης με ρουφιάνους, κοριτσάκια, λεσβίες και αγοράκια για να εκβιάζουν ένα σύστημα που θεωρούν ότι τους ανήκει άνευ όρων. Όσο πιο κοντά γίνεται στον Καραμανλή και στην Νατάσα, τόσο πιο καλά..
    Αμερική, CIA και τα δουλικά τους οι νταβατζήδες (θύματα συχνά και οι ίδιοι διαφόρων εκβιασμών "μυστικών" ή σκηνοθετημένων πληροφοριών). Έτσι δένεται το σύστημα. Τέτοιους εκβιασμούς με σεξουαλικό περιεχόμενο έχουν υποστεί όλοι οι Πρωθυπουργοί μας, μετά τη Χούντα. Άλλες τόσες (plus κοκαΐνες και αγοράκια) έχουν υποστεί και οι ίδιοι οι νταβατζήδες. Στημένη βρώμα και παγίδες δυσωδίας.
    Για διάλειμμα βάζουμε φωτιές και καίμε όλη την Ελλάδα.
    Ή εμάς ή τίποτα. Με τους Ρώσους ποτέ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. ΠΑΣΟΚΑΚΙΑ ΜΗΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ...ΜΕ ΤΑ "89"
    "ΣΚΑΝΔΑΛΑ" ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.
    ΜΕ "ΣΚΑΝΔΑΛΑ" ΟΙ ΝΤΑΒΑΔΕΣ ΘΑ
    ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΑΠ. ΕΑΝ ΑΡΝΗΘΕΙ ΝΑ
    ΓΙΝΕΙ ΦΙΛΙΠΙΝΕΖΑ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΩΝΙΑ ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΓΙΑ
    ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΥΗΣ..
    ΝΟΜΙΚΟΙ
    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ
    ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ
    ΜΑΙΝΤΑΝΟΙ
    ΟΛΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΘΩΩΣΟΥΝ ΤΗΝ
    ΕΥΟΥΛΑ..
    ΓΙΑΤΙ?
    ΠΟΙΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΜΗΠΩΣ ΣΠΑΣΕΙ ΚΑΙ
    ΤΟΥΣ ΚΑΡΦΩΣΗ..
    ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΓΚΑ-λο ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΠΡΕΠΕΙ
    ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΕΓΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ..
    ΜΕΓΚΑ-ΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΟΥΛΙΤΣΑ..
    ΠΕΡΙΕΡΓΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. Όταν τα «εργαλεία» των οικονομικών κέντρων εξουσίας και των Αμερικανών βάλλουν σύσσωμα, ενορχηστρωμένα και λυσσαλέα εναντίον μιας «δεξιάς» κυβέρνησης, κυβέρνησης του κεφαλαίου, κάτι δεν πάει καλά!
    Όταν οι ιδεολογικές μήτρες του καθεστώτος και όλα τα πολιτικά, δημοσιογραφικά και πνευματικά τους φερέφωνα θρηνούν για το Ασφαλιστικό, τον ΟΤΕ, τη ΔΕΗ κ.λπ. ή χύνουν ποταμούς δακρύων οργής για τα σκάνδαλα και την κρατική σήψη, τότε κάτι «μαγειρεύεται»!
    Οι πνιγηρές πολιτικές αναθυμιάσει που αναδίδονται από παντού και κυρίως από τους κραγμένους Αμερικανούς πράκτορες των ΜΜΕ δεν θυμίζουν απλώς το μαύρο 1989. Καταγράφουν μια κατάσταση ακόμα πιο εφιαλτική, απείρως χειρότερη και αποκρουστική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. Οι Πραιτοριανοί της αυτοκρατορίας ουρλιάζουν σαν ύαινες εναντίον της κυβέρνησης. Αν παρακολουθήσει κανείς τα Μέσα Μαζικής Χειραγώγησης και Απάτης και ιδιαίτερα τους Αμερικανούς γενίτσαρους (τους μεγαλοδημοσιογάφους) θα διαπιστώσει αβίαστα ότι έχουν κηρύξει έναν ανελέητο πόλεμο κατά του Καραμανλή, με πρόσχημα τα σκάνδαλα, τη σήψη, τη διάβρωση, την «εξυγίανση». Το πιο σάπιο, διαβρωμένο, διαπλεκόμενο και κατευθυνόμενο κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας μας παραδίδει μαθήματα «δημοκρατίας», «εντιμότητας» και «ήθους»…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ
    ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
    ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ.

    ΜΠΟΥΣ



    ΑΡΧΙΖΕΙ..Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ..ΑΜΕΡΙΚΗΣ
    ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ..ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

    ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ..

    ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ..ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ..
    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ
    ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ
    ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ
    ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ
    ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ
    ΓΥΝΑΙΚΕΣ
    ΚΟΡΙΟΙ

    CIA


    ΕΙΝΑΙ EΠΕΙΓΟΝ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΜΕ,
    Η ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΟΥΜΕ ΣΚΑΝΔΑΛΟ,ΣΤΟ
    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

    ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ-CIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. Κλίμα απογοήτευσης στο Μπομπολέϊκο.


    Κλίμα απογοήτευσης επικρατεί αυτή την στιγμή στην αυλή του Μπόμπολα. Είχαν υπερεκτιμήσει μια ΣΠΕΙΡΑ κοινών εκβιαστών στο πρόσωπο μιας Ευούλας. Άνθρακες ο θησαυρός που θεώρησαν ότι θα «γκρεμίσει τον Καραμανλή». Τσάμπα τα Κυριακάτικα πρωτοσέλιδα που μιλάνε για "πανικό αστο Μαξίμου". Έτσι θέλουν να πιστεύουν οι μεγιστάνες των δελτίων ειδήσεων. Οι τρομοκρατημένες Κυβερνήσεις βολεύουν το χυδαίο σύστημα της διαπλοκής. Είναι συνηθισμένος ο Μπόμπολας στον εκχυδαϊσμό της πολιτικής ζωής για να υπερασπιστεί τα συμφέροντά του(βλέπε βρώμικο 89).
    Πόνταρε όμως σε λάθος άλογο που του βγήκε και ανόητο. Η σημερινή υπερασπιστική γραμμή της Ευούλας ήταν από αστεία έως γελοία. Αν την σκαπουλάρει και ο Ζαχόπουλος και πάλι την έκατσαν. Ακόμα και αν έχει πέσει θύμα εκβιασμών από τη ΣΠΕΙΡΑ της Ευούλας με αποτέλεσμα κακοδιαχείριση και αποχαρακτηρισμούς εκτάσεων από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, πρόεδρος του οποίου ήταν ο Ζαχόπουλος. Τα πανίσχυρα και διεφθαρμένα ΜΜΕ αποφεύγουν να ασχοληθούν με το κύκλωμα των εκβιασμών, παίρνουν το μέρος της ΣΠΕΙΡΑΣ (κόρακας κόρακα, μάτι δε βγάζει) γιατί θεωρούν ότι έτσι πλήττεται περισσότερο η Κυβέρνηση. Σκηνικό στημένης παραπληροφόρησης. Η κοινή γνώμη επιτρέπεται να ασχολείται μόνο με ό,τι συμφέρει το θολό, βρώμικο και άπληστο «κόσμο του νταβατζή-επενδυτή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. ΝΕΑ ΜΕΓΚΑ-ΛΗ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

    ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ΝΕΟΣ ΑΓΩΓΟΣ.
    ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ
    ΠΡΕΣΒΕΙΑ.
    ΘΑ ΠΑΡΕΧΕΙ ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΣΕΤΕΣ
    ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ.

    ΤΡΙΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΘΑ ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΙ Ο ΑΓΩΓΟΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
    ΜΠΟΥΣ-ΝΤΟΠΙΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ-ΝΤΑΒΑΔΩΝ-ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΩΝ-ΣΗΜΙΤΙΚΩΝ
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. Για την υγεία του Ζαχόπουλου έχει κανείς νεότερα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. ΤΟ ΜΑΝΤΕΙΟ ΤΟΥ ΣΕΒ
    ΠΡΟΕΒΛΕΨΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΟΔΟ ΤΩΝ
    ΤΙΜΩΝ..ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ ΚΑΙ
    ΙΣΩΣ ΧΑΟΣ ΤΟ 2008.
    ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ?
    ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ "ΕΞΕΓΕΡΣΗ" ΤΙΜΩΝ
    ΟΙ ΚΑΡΤΕΛΑΤΖΗΔΕΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ
    "ΔΕΞΙΑ".
    ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ..
    "ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ" ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ?
    ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΣΑΝ ΤΟ 99 ΤΑ ΣΑΠΟΧΑΡΤΑ ΤΟΥΣ,ΣΕ ΥΨΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ.
    ΣΚΟΠΕΥΟΥΝ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΣΟΥΝ
    ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΓΟΥΝ ΑΠΟ
    ΤΙΣ ΧΩΜΑΤΕΡΕΣ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
    ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΟΥΝ,ΣΕ ΤΙΜΕΣ 99?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. TA SEX SHOPS ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ

    Τώρα που ο Χρηστάρας είναι στην
    εντατική και η Εύη στη στενή, θα
    κλείσουν ΟΛΑ τα SEX SHOPS !!!
    Aυτά τα απο 20ετίας εκατοντάδες
    μαγαζιά ανα την επικράτεια, τα
    συντηρούσε όλα ο Χρηστάρας ο
    Ζαχόπουλος , γιατί πατριώτες μόνο
    ο διεφθαρμένος τέως Γ.Γ. του ΥΠΠΟ
    χρησιμοποιούσε μαστίγια, φίμωτρα,
    μουτσούνες, dildos ,vaibrators, etc
    Αυτός ο γαλάζιος έκφυλος εισήγαγε
    την ανωμαλία σε τούτη τη πατρίδα!!!
    Εμείς οι υπόλοιποι, ως γνήσιοι
    υποκριτές, δεν τα θέλουμε αυτά,
    εμείς βάζουμε στο κώλο μας μόνο
    ζωντανό κρέας.
    Έλεος πατριώτες ,μην τους αφήσουμε
    να μας κάνουν σαν τα μούτρα τους,
    δηλαδή ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΣΩΜΑ !!
    ΓΑΜΗΜΕΝΟΥΣ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ !!!
    Θα μου πείτε ότι τους έχουμε δώσει
    το δικαίωμα. Εμείς δεν είμαστε ο
    Λαός που λάτρεψε ένα ηγέτη που δεν
    σεβότανε τίποτα?? Που γαμούσε άνετα
    τίς γυναίκες των πιο καλών του
    φίλων, ανδρών που είχαν αγωνιστεί
    για λογαριασμό του ?
    Εμείς δέν είμαστε που σηκώναμε στα
    χέρια τον γαμιά των γυναικών μας?
    Θα μου πείτε δεν είμαστε όλοι κε- ρατάδες απο κούνια, τέτοιοι απο- δειχθήκανε οι πράσινοι μόνο.
    Αυτό είναι αλήθεια , αλλά και αυτό
    ως ποσοστό ικανό να χαρακτηρίσει
    ένα λαό.

    SEX AIDS IMPORTER

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΙΝΑΙ
    ΤΟ ΠΑΣΟΚ? Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ?

    "ΠΟΛΕΜΑΕΙ" ΤΗΝ "ΔΕΞΙΑ" ΜΕ
    ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ-ΓΚΟΜΕΝΕΣ..
    ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ-ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ..
    ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?
    ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΜΥΣΤΙΚΩΝ
    ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΟΧΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. Πολλά παιχνίδια ακόμα και προβοκάτσιες θα «στηθούν» εναντίον του Καραμανλή από τους Νταβατζήδες και τους πρακτορικούς μηχανισμούς των Αμερικανών.
    Για να μην αγόμαστε και φερόμαστε, όπως το νερό μέσα στο αυλάκι, καλό θα είναι να μελετήσουμε πιο προσεκτική την πολιτική πραγματικότητα.
    Ένα σημαντικό κείμενο που συμβάλλει σε αυτή τη γνώση και εξηγεί πολλά είναι του υποστρατήγου ε.α. Νίκου Καρατουλιώτη: «Οι αγωγοί θωρακίζονται με ρωσικά άρματα».
    Δημοσιεύεται στο περιοδικό ΡΕΣΑΛΤΟ που κυκλοφορεί στα περίπτερα και βιβλιοπωλεία.
    _________________
    Θέλησαν να μας εξοντώσουν,
    αλλά δεν τα κατάφεραν.
    Εμαστε ακόμα ζωντανοί κι αυτό
    είναι το κυριότερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. ΕΧΟΥΜΕ..ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ..ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
    "ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ"..ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ
    "ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ".
    ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ..ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ.. ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ.
    ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ.
    ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ-ΕΛΛΗΝΙΔΑ
    ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ..ΜΕΣΣΙΑΣ..
    ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΧΟΥΝΤΑ..
    ΑΚΟΥΩ ΤΑ ΤΑΝΚ-ΕΡ ..ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ..

    ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ..

    ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ..

    ΟΙ "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ"
    ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΥΡΑ..

    ΤΩΝ "ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ"..

    ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΩΝ
    ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
    ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ
    ΕΜΠΟΡΩΝ ΟΠΛΩΝ,ΚΟΚΑΣ,ΓΥΝΑΙΚΩΝ.
    ΣΕΒ-ΚΑΡΤΕΛ-ΑΤΖΗΔΩΝ
    ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΓΕΝΙΚΩΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΩΝ
    ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΩΝ ΠΟΥ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ
    ΤΗΝ ΧΩΡΑ..

    ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ..ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ
    ΤΩΝ ΜΗ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΩΝ..
    ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ.."ΚΑΘΑΡΣΗΣ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. Ότι και να έχει κάνει ο Ζαχόπουλος, και όλα όσα υπονοούν για αυτόν να είναι αλήθεια, το γεγονός είναι, ότι πρέπει να έχεις πολύ μεγάλα αρχίδια και να είσαι πολύ άνδρας για να πηδήξεις από το μπαλκόνι.
    Συμφωνώ απόλυτα με την ανάρτηση του Γιαπωνέζου, που λέει επιτέλους και
    ένα χαρακίρι σε αυτόν τον τόπο!!!
    Στην απελπισία του ο Ζαχόπουλος, προσέφερε σε αυτόν τον τόπο, είτε ζήσει,είτε πεθάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. Λοιπον μαγκες τερμα τα αστεια.

    Ελειψα αρκετο καιρο γιατι ελειψε και το...¨¨πραμμᨨ you know απο
    τα Ζωνιανα.
    Τωρα ειμαι σενιος και ζωηρος,θα ελεγον.
    Ρε αντε αποδω τζιογλανια που θα μιλησετε για αυνανισμο του Ζαχο.

    Εγω ρε αλβανα,γαμωτη,ειμαι και ο πρωτος καυλιαρης-αυνανιστης.
    Ρε ουστ λαμογια,λεμεεεεε...

    Μια με τα δομημεμα,μια με τα γαμημενα,μας εχετε πρηξει,μοναρχιδες.
    Ρε,λεμε, το κομμα -ενα ειναι το κομμα--θα κυβερναει,το κωλακι σας κατω να χτυπατε.

    Αει σιχτιρ,πασοκοσκυλαιοι,ολοι ισοι κι ομοιοι δεν ειναι.
    Που ειναι τα βιντεο ρε μαλακες.
    Τιποτε δεν τρεχει,λεμε.
    Ουστ λαμογια,λεχριτες.

    Τζων

    ΥΓ.Καμια τζουρα Ζωνιανη ρε λεμε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. ΝΕΑ ΜΕΓΚΑ-ΛΗ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

    ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ΝΕΟΣ ΑΓΩΓΟΣ.
    ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ
    ΠΡΕΣΒΕΙΑ.
    ΘΑ ΠΑΡΕΧΕΙ ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΣΕΤΕΣ
    ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ.

    ΤΡΙΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΘΑ ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΙ Ο ΑΓΩΓΟΣ..


    ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
    ΜΠΟΥΣ-ΝΤΟΠΙΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ-ΝΤΑΒΑΔΩΝ-ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΩΝ-ΣΗΜΙΤΙΚΩΝ
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

    Ο ΑΓΩΓΟΣ ΤΩΝ ΥΠΟΚΛΟΠΩΝ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. Αγαπητοί και εξαιρετικοί μου φίλοι..

    Αφού σας έδειξα πόσο σας φροντίζω δίνοντάς σας μερικές συμβουλές για την τέχνη μου,συνεχίζω.....
    στοματικος ερωτας : το απλο γλυψιμο με ενα χερι βοηθεια λιγη γλωσσα λιγο σαλιο λιγη ωρα πολυ απλα πραγματα το αρχικο σταδιο μιας σχεσης λεγεται αλλιως και πεοθυλασμος.
    τσιμπουκι : λιγο παραπανω γλυψιμο λιγο παραπανω απο ολα το επομενο σταδιο σε μια σχεση λεγεται και χαρμανιασμα η τωρα μαθαινω.
    πιπα : πολυ γλυψιμο και τα δυο χερια λιγο δαγκωμα πολυ ωρα παιχνιδι με το κεφαλι γλυψιμο τα @ρχιδι@ γλυψιμο κατω απο τα @ρχιδι@ λεγεται αλλιως και βαλτον ολο μεσα
    θανατος της πουτσ@ς : τα παντα τρελο γλυψιμο ρουφηγμα δαγκωμα κατακοκκινο κεφαλι χτυπημα στα χειλη και οτι αλλο μπορειτε να φανταστειτε λεγεται και ο θανατος ερχεται απο τα βαθεια, πολυ σκληρος να για να λιωσει και οτι αλλο θελετε εσεις

    πάντα με εκτίμηση
    babis

    ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΣΙΜΠΟΥΚΟΓΛΥΦΤΡΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. ο κορωνιας πηγε να "ενημερωση" το
    μαξιμου οτι καποιοι κακοι το
    παρακολουθουν.
    ο οργανωτης των υποκλοπων ηθελε
    να πουληση εκδουλευση.

    ο δημοσιογραφος πηγε να "παραδωση"
    το υλικο του εκβιασμου στο μαξιμου.
    και αυτο το λαμογιο ηθελε να
    "πουληση εκδουλευση".

    μαλακες δεξιοι
    το παρακρατος σας δουλευει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. ποιος ειναι το αφεντικο του
    δημοσιογραφου?
    συμμετειχε στον εκβιασμο ζαχοπουλου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  119. ΜΑΛΑΚΑΚΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ
    Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ,
    ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ,ΕΚΒΙΑΣΤΩΝ,
    ΚΤΛ...ΔΕΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ,ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ
    ΑΓΓΕΛΟΥ,ΣΤΑΙΚΟΥΡΑ,ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΚΑΤΙΝΕΣ.
    ΖΗΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ
    ΤΟ ΠΟΥΤΙΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  120. Η παρουσία του κ. Ανδριανού στον ανακριτή αποτελεί, πάντως, από μόνη της σημαντικό γεγονός. Δεν πήγε να καταθέσει στον ανακριτή και μάλιστα για ένα …πορνό DVD, ο τάδε υπουργός, ή ο δείνα γενικός γραμματέας. Πήγε ένας στενότατος συνεργάτης του Πρωθυπουργού, που βρίσκεται συνεχώς μαζί του από χρόνια. Και τι έκανε; Ενέπλεξε για πρώτη φορά το ίδιο το Μαξίμου, με τον πιο επίσημο τρόπο, σε ένα μεγάλο σκάνδαλο. Και το έκανε μάλιστα ιδία πρωτοβουλία. Δεν είναι αυτό από μόνο του αξιοπερίεργο; Γιατί όμως το Μαξίμου αναγκάστηκε να στείλει την κασέτα στην δικαιοσύνη και να προκαλέσει εύλογα ερωτήματα που πλήττουν την εικόνα του; Τι το ανάγκασε να ενεργήσει έτσι, από τη στιγμή που μόνο «δυο» πρέπει να γνώριζαν κανονικά ότι είχε το επίμαχο DVD - το ίδιο και εκείνος που το παρέδωσε; Μάλλον το Μαξίμου περίμενε τα χειρότερα και φοβόταν πως του την είχαν «στημένη». Γι αυτό και έσπευσε να καλύψει όπως – όπως με την κατάθεση του κ. Ανδριανού το γεγονός ότι (όπως γράψαμε εδώ) είχε το επίμαχο DVD τουλάχιστον 10 ημέρες πριν ο Ζαχόπουλος πηδήξει από το μπαλκόνι. Καθ’ όλο δηλαδή το διάστημα που αγωνιζόταν και για να παραμείνει στη θέση του και για να κρατηθεί στην ζωή, όπως αποδείχθηκε. Αλλά οι συζητήσεις και οι διαπραγματεύσεις αφορούσαν μόνον αυτόν; Ιδού λοιπόν και ένα άλλο μεγάλο ερώτημα. Γιατί το Μαξίμου μπορεί να θέλει να στείλει έτσι κι ένα άλλο μήνυμα: Ότι δεν θα ανεχθεί πιέσεις και εκβιασμούς, εκεί που οδηγούνται τα πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  121. ROUSOPOULE PROPAGANDISTH THS DEKARAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  122. ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΟ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΕ
    ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ?
    ΕΩΣ ΠΟΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ
    ΘΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜ ΤΣΑΜΠΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  123. ο ρουσοπουλος ασχολειται αποκλειστικα με το μελλον της
    ζαχαρεα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  124. ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΞΗΣ

    ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΚΑΣΕΤΑ.
    ΗΤΑΝ ΕΠΙ ΕΝΑ ΜΗΝ ΑΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΡΕΜΗ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗ.
    Η ΚΑΣΕΤΑ ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΗΝΑ.
    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΕΙΔΟΥΣ ΜΟΝΤΑΖ.

    Η ΚΥΡΙΑ ΤΣΕΚΟΥ ΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΗΘΙΚΗ ΑΥΤΟΥΡΓΙΑ ΣΕ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ, ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ.
    ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΣΗ ΒΙΑΣΥΝΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ ΚΟΙΤΑ ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΣΕ ΧΩΝΟΥΜΕ ΜΕΣΑ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΞΗΓΗΣΩ ΠΟΣΟ ΓΕΛΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ. ΕΧΩ ΕΓΩ ΕΝΑ ΔΕΣΜΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΖΩ.
    ΠΑΕΙ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙ, ΘΑ ΜΠΩ ΦΥΛΑΚΗ;
    ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ.
    ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΟΤΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ.
    Η ΤΣΕΚΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ.
    ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΑΛΛΗΛΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ. Η ΤΣΕΚΟΥ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΤΡΕΜΗ, ΣΤΟ ΘΕΜΟ... ΣΕ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΣΑ ΝΑ ΛΕΜΕ.
    ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΑΝ.
    ΕΜ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ........
    ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΠΕΡΙ ΗΘΙΚΗΣ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  125. TWRA POY H XAZOMARA THA PAEI STON ANT1 THA EINAI TO NEO DEKSIOKANALO?

    ROYSOPOULE ASE TH MARA, KANENAS TSATSOE DE XANETAI.
    AFOU H GYNAIKA EINAI KSEFTILA. SKEFTETAI AYTA POY TH SYMFEROUN, OTI DHLADH EXEI TO DIKAIWMA KTL.
    AN EINAI DYNATON. AYTO TO ATOMO DE KSEREI TI THA PEI AKSIOPREPEIA KAI NOMIZEI OTI MPOREI NA MAS KOROIDEYEI.
    MARA POU NOMIZEIS OTI EGINES KAI FIRMA, SE THELOYN MONO GIA NA GLEIFOUN TO ROUSOPOULO, ALLIWS THA HSOUN STA AZHTHTA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  126. ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΞΗΓΗΣΩ ΠΟΣΟ ΓΕΛΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ. ΕΧΩ ΕΓΩ ΕΝΑ ΔΕΣΜΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΖΩ.
    ΠΑΕΙ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙ, ΘΑ ΜΠΩ ΦΥΛΑΚΗ;
    ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ.

    εαν μαλακακισμενη εχεις φιλη
    την τρεμη,και απειλης τον φιλο σου
    οτι θα τον βγαλεις στα "μανταλακια",τι θα κανει
    ο μαλακας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  127. ειδικα εαν ο μαλακας ,ειναι φιλος
    του πρωθυπουργου ,και ξερει οτι
    η φιλη σου η τρεμη,με εντολη
    του φαταουλα μπομπολα,θα εκβιασει τον πρωθυπουργο που τον εμπιστευθηκε,μπορει να φουνταρει,εαν εχει τσιπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  128. 6:47 μμ

    διαβασε μαλακισμενο την επιστολη
    του μαλακα.
    ανθρωπος που αποφασιζει να
    αυτοκτονηση δεν γραφει ψεμματα,
    ηλιθιε.
    μονο ενα λαμογιο που θελει να γλιτωση την φυλακη,οπως η φιλη σου
    η ευη και η ολγα λενε ψεμματα.

    ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ

    «Η ηθική κοι-
    νωνία, η κοινωνία των αγ-
    γέλων εκμεταλλεύτηκε ένα
    ηθικό μου παράπτωμα, βρί-
    σκοντας την κατάλληλη πο-
    λιτική αποδοχή. Επεσα βορά
    στο στόμα των λεόντων. Ενα
    ηθικό παράπτωμά μου έδωσε
    την ευκαιρία σε εκβιαστές να
    αποκτήσουν υλικό. Μου ζήτη-
    σαν χρήματα και εμμέσως δι-
    ευκολύνσεις σε αρχαιολογικά
    θέματα. Αρνήθηκα να υποκύ-
    ψω. Μου έδωσαν και αριθμό
    λογαριασμού που ανήκε σε
    έναν από τους πρωτεργάτες.
    Το υλικό αυτό βρήκε ευήκοα
    πολιτικά ώτα προκειμένου να
    γίνει πιο εύπεπτος ο πολιτικός
    εκβιασμός. Αρκεί ένα λάθος,
    άραγε, στην τέλεια κοινωνία
    μας για να σπιλώσουμε, να
    διαγράψουμε μια ζωή;
    Ο μηχανισμός στήθηκε, με
    σκοπό μια ολόκληρη ζωή αρ-
    χών και αγώνων να πέσει βορά
    στην αρένα. Δεν μπόρεσαν να
    με σπιλώσουν πολιτικά, θέλη-
    σαν να με εξαφανίσουν ηθικά.
    Θέλετε αίμα; Θέλετε κρέας
    στην αρένα; Θα το έχετε.
    Ζητώ συγγνώμη από όσους με
    αγάπησαν και με στήριξαν»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  129. EAN EIXA FILH THN TREMH KAI TIS PLATES TOY MPOMPOLA KAI TOY LAMPRAKH, DE THA HMOYN TWRA FYLAKH, DE THA EIXA PAEI THN KASETA KAI STO THEMO, KAI TWRA THA EIXAN KSESPASEI OLA TA SKANDALA POU THA EDINA SE APOKLEISTIKOTHTA STO MEGA

    MAKAKA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  130. 6:47 μμ
    εαν ειχε κλεψει θα το εγραφε.
    δεν ειχε λογο να το κρυψει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  131. 6.58

    PANEKSYPNO PIONI TOY MAKSIMOU GIA EKSHGHSE MOY TI ENNOEIS?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  132. THA EGRAFE STHN EPISTOLH TOY OTI EXEI KLEPSEI?
    DE PAME KALA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  133. 6:58 μμ

    μακακα
    ηταν εκπληξη η προφυλακιση της ευης.
    τωρα ολος ο νομικος και δημοσιογραφικος "κοσμος" του νταβατζη ωρυεται για την αδικια,και
    απαιτει την αποφυλακιση της πουτανιτσας.
    υπομονη θα την βγαλουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  134. Οταν ψαρεύεις σε θολά νερά,

    μπορεί να βρεις πολλά σκατά,

    εκεί που άλλος χέστηκε,

    και τη βάρκα μπάταρε ΔΕΞΙΑ!!!

    Μπορούμε... περισσότερη μαλακία!
    Νέα Δημοκρατία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  135. 7:00 μμ

    ναι βρε ηλιθιε
    θα εγραφε πηδηξα,εκλεψα,ζητω συγνωμη,και αυτοκτονω.
    υπαρχει μεγαλυτερη τιμωρια για εναν
    κλεφτη?
    ποσες φορες εις θανατον θελατε να
    αυτοκαταδικαστει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  136. Οταν ψαρεύεις σε θολά νερά,
    μπορεί να βρεις πολλά σκατά,
    εκεί που ο άλλος χέστηκε,
    τη βάρκα μπάταρε ΔΕΞΙΑ!!!

    Μπορούμε... περισσότερη μαλακία!
    Νέα Δημοκρατία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  137. ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΔΕΧΤΩ ΟΤΙ "ΕΚΛΕΨΑ".
    ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ?
    ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΜΟΥ ΣΕ
    ΘΑΝΑΤΟ.
    ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΚΕΙ ΑΥΤΟ?
    ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ?

    ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  138. KALA KENTATE APOPSE KENTATE.

    THA EGRAFE STO SHMEIWMA POU AFHNE OTI EKLEPSE KTL???
    ELEOS

    KAI PWS EISAI SIGOUROS FILE MAKAKA OTI EGRAFE TO SYGEKRIMENO KAI DEN EGRAFE ONTWS OTI EKLEPSE.
    H OPOIADHPOTE PLHROFORIA FILTRARETAI KAI VGAINEI.

    TI SE KANEI NA PISTEYEIS OTI DEN EXEI PARAPOIHTHEI?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  139. ΘΕΛΑΤΕ ΠΡΙΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΩ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΩ
    ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΥΙΟ ΜΟΥ?
    ΣΥΓΝΩΜΗ ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑ.

    ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  140. ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΔΕΧΤΩ ΟΤΙ "ΕΚΛΕΨΑ".
    ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ?
    ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΜΟΥ ΣΕ
    ΘΑΝΑΤΟ.
    ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΚΕΙ ΑΥΤΟ?
    ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ?

    ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  141. NA GINAI KALA O ANTHRWPOS DE LEEI KANEIS TO ANTITHETO.

    ALLA APO PISW YPARXEI POLY PRAGMA.
    KAI GIA KAPOIOUS POU LENE OTI TON AYTOKTONHSAN DE TO PISTEYW.

    AN TON EIXAN AYTOKTONHSEI H DOULEIA THA GINOTAN MEXRI TELOUS.
    THA EIXAN VREI TROPO NA TON KATHARISOYN STO NOSOKOMEIO.
    AYTOKTONHSE GT TON EKVIAZAN ME THN KASETA?
    MAKAKIES.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  142. ΑΛΗΤΗ ΖΑΧΟΠΟΥΛΕ
    ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΚΕΙ Η ΑΥΤΟΤΙΜΩΡΙΑ ΣΟΥ
    ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΗΣ,ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΑΤΑΣΑ ΠΡΙΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΗΣ.

    ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΔΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  143. Αν θέλεις γράψε την άποψή σου και όχι μαλακίες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  144. Και το ζώο που γράφει αυτά τα σχόλια γιατί αδυνατεί να καταλάβει τι του λένε. Να το σκότωνες και αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  145. ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΔΕΧΤΩ ΟΤΙ "ΕΚΛΕΨΑ".
    ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ?
    ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΜΟΥ ΣΕ
    ΘΑΝΑΤΟ.
    ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΚΕΙ ΑΥΤΟ?
    ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ?

    ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ



    ΘΕΛΑΤΕ ΠΡΙΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΩ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΩ
    ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΥΙΟ ΜΟΥ?
    ΣΥΓΝΩΜΗ ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑ.

    ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ



    ΑΛΗΤΗ ΖΑΧΟΠΟΥΛΕ
    ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΚΕΙ Η ΑΥΤΟΤΙΜΩΡΙΑ ΣΟΥ
    ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΗΣ,ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΑΤΑΣΑ ΠΡΙΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΗΣ.

    ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΔΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  146. Αφού αποπειράθηκες να αυτοκτονήσεις σου συγχωρούνται όλα. Δεν υπάρχει σκάνδαλο δεν υπάρχει τίποτα γιατί απέδειξες την ηθική σου.

    ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ-ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ

    Πολύ θα το θέλατε έτσι δεν είναι; Πολύ θα σας άρεσε. Όσο σκληρό κι αν είναι σε αυτή τη ζωή πολλές φορές πληρώνουμε για τα λάθη μας. Μη περιμένετε ότι θα σεβαστεί κανένας την κατάσταση της υγείας του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  147. Πολύ θα το θέλατε έτσι δεν είναι; Πολύ θα σας άρεσε. Όσο σκληρό κι αν είναι σε αυτή τη ζωή πολλές φορές πληρώνουμε για τα λάθη μας. Μη περιμένετε ότι θα σεβαστεί κανένας την κατάσταση της υγείας του.

    ΑΚΗΣ δις μαυρα απο εξοπλιστικα
    αξιος αγωνιστης

    ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ δις μαυρα απο το
    χρηματιστηριο και τα εξοπλιστικα.
    αξιος υπερηφανος σοσιαλιστης

    ΚΤΛ


    ΚΤΛ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  148. Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι, η Τρέμη γιατί λέει ότι δεν είδε την κασέτα, αφού την είδε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  149. 7:21 μμ

    ΔΕΝ ΑΠΕΔΕΙΞΑ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΜΟΥ ΜΑΛΑΚΑ.
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΚΑΝΔΑΛΟ
    ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΜΟΥ.
    ΕΣΥ?

    ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  150. Η αναγκαστική παραίτηση Ζαχόπουλου παραμένει κατά το βάθος της υπόθεσης ανεξήγητη στους γνωρίζοντες τις παραδόσεις του κόμματος.

    Αν και λέγεται ότι ζητήθηκε η παραίτηση του Ζαχόπουλου από τον Καραμανλή όταν ο πρώτος διαπίστωσε ότι ο ΓΓ του ΥΠΠΟ αναφερόταν στο όνομα του σε στιγμές αυνανισμού, ένα ανεξήγητο γεγονός παραμένει στην υπόθεση καθώς και ο ίδιος ο Καραμανλής, σε κάποια στιγμή αυνανισμού του ανέθεσε καθήκοντα ΓΓ αναφέροντας το όνομα του καθηγητού με διατριβή στους τους βυζαντινούς μπιντέδες.

    Ασχέτως πάντως της πορείας αυτής της υπόθεσης, και λαμβάνοντας υπ' όψη τις ομιλίες Καραμανλή, δημιουργείται ένα προηγούμενο με την μορφή δεδικασμένου.

    Συγκεκριμένα, αν ο αναφερόμενος υπό άλλου, σε στιγμή αυνανισμού του δευτέρου επικαλείται το όνομα του πρώτου, τότε, ο πρώτος δικαιούται και ίσως υποχρεούται - πάντως δε νομιμοποιείται - να ζητήσει την παραίτηση του επικαλουμένου το όνομά του.

    Με βάση αυτό, και έχοντες ακούσει τον Καραμανλή κατά τις ομιλίες του στη Βουλή ή αλλού, θεωρώ ότι σε στιγμές αυνανισμού του, επικαλέστηκε το όνομα του Ελληνικού λαού.

    "Δια ταύτα αιτούμεθα την παραίτηση του εναγομένου, την οικονομική αποζημίωση για την ηθική ή άλλη βλάβη που υπέστημεν και την υποχρέωση του στην καταβολή των δικαστικών εξόδων".

    Ο Ενάγων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  151. 7:27 μμ

    Ο ΚΑΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙ..
    ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
    ΣΕ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  152. index

    Η αναγκαστική παραίτηση Ζαχόπουλου παραμένει κατά το βάθος της υπόθεσης ανεξήγητη στους γνωρίζοντες τις παραδόσεις του κόμματος.

    Αν και λέγεται ότι ζητήθηκε η παραίτηση του Ζαχόπουλου από τον Καραμανλή όταν διαπίστωσε ότι ο ΓΓ του ΥΠΠΟ αναφερόταν στο όνομα του σε στιγμές αυνανισμού, ένα ανεξήγητο γεγονός παραμένει στην υπόθεση καθώς και ο ίδιος ο Καραμανλής, σε κάποια στιγμή αυνανισμού του ανέθεσε καθήκοντα ΓΓ αναφέροντας το όνομα του καθηγητού με διατριβή στους βυζαντινούς μπιντέδες.

    Ασχέτως πάντως της πορείας αυτής της υπόθεσης, και λαμβάνοντας υπ' όψη τις ομιλίες Καραμανλή, δημιουργείται ένα προηγούμενο με την μορφή δεδικασμένου.

    Συγκεκριμένα, αν ο αναφερόμενος υπό άλλου, σε στιγμή αυνανισμού του δευτέρου επικαλείται το όνομα του πρώτου, τότε, ο πρώτος δικαιούται και ίσως υποχρεούται - πάντως δε νομιμοποιείται - να ζητήσει την παραίτηση του επικαλουμένου το όνομά του.

    Με βάση αυτό, και έχοντες ακούσει τον Καραμανλή κατά τις ομιλίες του στη Βουλή ή αλλού, θεωρούμε ότι σε στιγμές αυνανισμού του, επικαλέστηκε το όνομα του Ελληνικού λαού.

    "Δια ταύτα αιτούμεθα την παραίτηση του εναγομένου, την οικονομική αποζημίωση για την ηθική ή άλλη βλάβη που υπέστημεν και την υποχρέωση του στην καταβολή των δικαστικών εξόδων".

    Οι Ενάγοντες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  153. ΜΑΛΑΚΑΚΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ
    Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ,
    ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ,ΕΚΒΙΑΣΤΩΝ,
    ΚΤΛ...ΔΕΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ,ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ
    ΑΓΓΕΛΟΥ,ΣΤΑΙΚΟΥΡΑ,ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΚΑΤΙΝΕΣ.
    ΖΗΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ
    ΤΟ ΠΟΥΤΙΝ.

    ΚΩΣΤΑ ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΥΤΙΝ
    ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΓΙΟ
    ΚΑΘΑΡΙΣΕΣ
    ΑΣΕ ΤΙΣ ΚΟΥΦΑΛΙΤΣΕΣ ΝΑ ΚΟΥΡΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕ
    ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

    ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ Α-ΓΙΟΣ
    ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΕΣ… ΠΟΥΤΑΝΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  154. index

    Η νομική διάσταση της αυτοϊκανοποίησης και το «δεδικασμένο».

    Η αναγκαστική παραίτηση Ζαχόπουλου παραμένει κατά το βάθος αλλά και κατά την ουσία της υπόθεσης ανεξήγητη στους γνωρίζοντες τις παραδόσεις του κόμματος.

    Αν και λέγεται ότι ζητήθηκε η παραίτηση του Ζαχόπουλου από τον Καραμανλή όταν διαπίστωσε ότι ο Γ.Γ. του ΥΠ.ΠΟ αναφερόταν στο όνομα του σε στιγμές αυτοϊκανοποίησης, ένα ανεξήγητο γεγονός παραμένει στην υπόθεση καθώς και ο ίδιος ο Καραμανλής, σε κάποια στιγμή αυτοϊκανοποίησης του ανέθεσε καθήκοντα Γ.Γ. αναφέροντας μάλιστα το όνομα του βυζαντινολόγου καθηγητού ειδικευμένου στους αρχαίους καμπινέδες με διατριβή στους βυζαντινούς μπιντέδες.

    Ασχέτως πάντως της πορείας αυτής της υπόθεσης, και λαμβάνοντας υπ' όψη τις ομιλίες Καραμανλή, δημιουργείται ένα προηγούμενο με την μορφή δεδικασμένου.

    Συγκεκριμένα, αν ο αναφερόμενος υπό άλλου, σε στιγμή αυτοϊκανοποίησης του δευτέρου επικαλείται το όνομα του πρώτου, τότε, ο πρώτος δικαιούται και ίσως υποχρεούται - πάντως δε νομιμοποιείται - να ζητήσει την παραίτηση του επικαλουμένου το όνομά του από όποιο δημόσιο αξίωμα αυτός κατέχει.

    Με βάση το προηγούμενο αυτό, και έχοντες ακούσει τον Καραμανλή κατά τις ομιλίες του στη Βουλή ή αλλού, θεωρούμε ότι σε στιγμές αυτοϊκανοποίησης του, επικαλέστηκε το όνομα του Ελληνικού λαού προς ακόμα μεγαλύτερη ικανοποίησή του.

    «Δια ταύτα αιτούμεθα την παραίτηση του εναγομένου από όλα τα δημόσια αξιώματα τα οποία αυτός κατέχει, την υποχρέωση του σε οικονομική και ηθική αποζημίωση για την ηθική ή άλλη βλάβη που υπέστημεν και την υποχρέωση του στην καταβολή των δικαστικών εξόδων».

    Οι Ενάγοντες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  155. 8:26 μμ
    ΑΓΙΕ ΑΣΕ ΤΑ ΝΟΜΙΚΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ
    ΤΗΝ 'ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ'
    ΧΑ ΧΑ ΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  156. ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΝ ΑΓΙΟ
    ΓΙΑΤΙ ΜΙΚΡΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ
    ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ
    ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ
    ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

    ΚΑΙ ΤΙ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΒΛΑΜΕΝΟΣ
    ΜΗΝ ΤΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΙΡΕΤΑ
    Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ!!

    ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΑΣ ΜΕ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ!!!!

    ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΦΩΝΑΖΩ
    ΠΟΥΤΑΝ-ΑΓΙΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  157. ΑΓΙΟΣ - ΤΖΩΝ :

    ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΛΗΓΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΖΩΝΙΑΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  158. Λάβετε θέσεις. Ο Πρωθυπουργός ετοιμάζει το πρωτοχρονιάτικο διάγγελμά του προς το έθνος. Το βλέμμα του ταύρου θα μας καρφώσει πάλι στον καναπέ. Την παράσταση ενδεχομένως να παρακολουθήσει από το κρεβάτι του Ευαγγελισμού και ο Χρήστος Ζαχόπουλος, αν έχει εν τω μεταξύ αποσωληνωθεί. Μέχρι στιγμής, πάντως, οι ευχές του Πρωθυπουργού δεν έχουν φτάσει στον τέως γενικό γραμματέα.
    Κατά τις πληροφορίες, ο Πρωθυπουργός θα υπαινιχθεί φαινόμενα διαφθοράς. Όμως, σύμφωνα με το πνεύμα των ημερών, το ζήτημα θα τεθεί θετικά, με αντιστικτική αναφορά στην αξιοκρατία. Ο Πρωθυπουργός έχει πρόχειρα παραδείγματα για όσα μπορεί να καταφέρει κάποιος (ή κάποια) με την προσωπική του αξία στη χώρα των ευκαιριών την οποία κυβερνά: Μπορεί να ξεκινήσει νηπιαγωγός και να καταλήξει χειρουργός ιατρός. Αν εκτός από αστέρι είναι και τυχερός (ή τυχερή) μπορεί τα χρόνια του αγροτικού να συνυπολογιστούν στην ειδικότητά του (της) με νυκτερινή τροπολογία στη Βουλή. Οι άνθρωποι που θα συναντήσει στο αξιοθαύμαστο ταξίδι της μόρφωσης μπορεί να γίνουν γενικοί γραμματείς υπουργείων και διοικητές κρατικών οργανισμών. Μπορεί μάλιστα να αποκτήσουν πρωτόγνωρη ισχύ που απορρέει κατευθείαν από την κορυφή της εξουσίας.
    Όλα μπορεί να συμβούν, αρκεί στον δρόμο να μη χαθεί η ταπεινότητα και η σεμνότητα. Να μην απασφαλίσει κάποιος απ΄ αυτούς και να αρχίσει να σχετίζεται ανάρμοστα με μέλη της δουλοπαροικίας των συμβασιούχων. Να μην επιχειρήσει στη συνέχεια να διορθώσει το λάθος με λάθος. Να μη φτάσει στο σημείο να ζητεί από τον ομοϊδεάτη πολιτευτή και σκηνοθέτη της μεγάλης επιτυχίας «Ο βιασμός της μοναχής» να κλείσει όπως όπως την υπόθεση με τους κολλητούς διοικούντες το Δημόσιο, στους οποίους ο πνευματικός αυτός άνθρωπος έχει προνομιακή πρόσβαση. Να μην προσλαμβάνει δικηγόρους του λυκόφωτος που μπορεί να τον καταστήσουν ακόμα περισσότερο ευάλωτο.
    Ο Χρήστος Ζαχόπουλος στραβοπάτησε. Ο Πρωθυπουργός βιάστηκε να υπογράψει τον πολιτικό του θάνατο. Αλλά η ζωή συνεχίζεται. Και ο Πρωθυπουργός είναι αποφασισμένος να επιμείνει στον αγώνα για την αξιοκρατία. Ανήμερα την Πρωτοχρονιά, θα το επιβεβαιώσει σε ζωντανή μετάδοση, κοιτάζοντάς μας με αυστηρότητα στα μάτια.

    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  159. Ο λογιστης Τασος Σιδηροπουλος στην Βεροια ειναι ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΣ. Ενημερωστε
    φιλους σας στην Βεροια για να μην καταστρεψει και αλλους πελατες του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  160. Προς 8.46

    Αγαπητέ μου
    φρόντισε όταν επιχειρείς να επαναλάβεις τα «ρηθέντα μου» να το πράττεις με σύνεση και ευθύνη!
    Η φράση που ενδεχομένως σου είπα κάποτε ήταν:

    Η μορφή της πολιτικής επικοινωνίας που επιλέγουμε, εκφράζει την ποιότητα της πολιτικής μας.
    Ή με άλλα λόγια
    η μορφή της πολιτικής επικοινωνίας κάθε κυβέρνησης εκφράζει το είδος της κυβερνητικής εξουσίας .

    Σε παρακαλώ σημείωσε τα μην αναγκαστώ να επανέλθω…δεν είναι σωστό!
    Ο ΑΓΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  161. Άνθρωποι και όντα υστερόβουλα
    Όλα στο συμφέρον τους υπόδουλα.
    Όλοι στηλιτεύουν και εκβιάζουνε
    Εύσημα στο τίποτα μοιράζουνε.
    Ποιο κατεστημένο φέρνει όνειρα;
    Πείτε μου εσείς μυαλά παμπόνηρα.
    Πάλι ένα ψεύτικο παράσημο
    Έκανε διάσημο τον άσημο.
    Σ’ ένα χαζοκούτι τόσα χρόνια
    Έχω κουραστεί να βλέπω ψώνια!
    Πήραν οι ασήμαντοι αξία
    Τίποτα δεν έχει σημασία.
    Τώρα πλέον ζούμε στην ουσία
    Μια διεφθαρμένη συνουσία.
    Όλα μες το ήθος τους ανήθικα
    Όσα μου χαρίσανε τ’ αρνήθηκα.
    Ψίχουλα αλήθειας μου πετάξανε
    Να ‘ξερα σε ποιον θεό με τάξανε.
    Πόρνη το κορίτσι που αγάπησα
    Το όνειρο της μάνας μου δεν κράτησα.
    Άνανδρους και ψεύτες μου πλασάρουνε
    Όμως τα @#$^ μου θα πάρουνε!
    Τώρα οι ποιο μεγάλοι υποκριτές
    Γίνανε προφήτες και κριτές.
    Πήραν οι ασήμαντοι αξία
    Τίποτα δεν έχει σημασία.
    Τώρα πλέον ζούμε στην ουσία
    Μια διεφθαρμένη συνουσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  162. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ..
    ΕΠΙΜΟΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ
    ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ
    ΤΗΣ CIA KAΙ ΤΟΥ ΝΤΟΠΙΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ,ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ
    ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΝ ΥΠΟΚΛΟΠΩΝ,ΔΕΝ ΗΤΑΝ
    "ΔΕΞΙΟ".
    ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΩΝ ΝΤΟΠΙΩΝ
    ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΝΑ ΠΑΓΙΔΕΥΣΟΥΝ ΤΟΝ
    ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.
    ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΑΣΠΡΟ-ΜΑΥΡΟ?
    ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΘΕΛΟΥΝ,
    ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΠΤΟ ΡΟΛΟ ΤΩΝ
    ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ.

    ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ,
    ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΟ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΤΟΥ
    ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.
    ΓΙΑΤΙ?
    ΤΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΑ
    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  163. ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΑΘΩΩΝΟΥΝ
    ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΥΠΟΚΛΟΠΕΙΣ ΚΑΙ
    ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ?
    ΓΙΑΤΙ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΗΝ CIA?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  164. Κάνεις λάθος Εξάκτινε. Δεν παραλαμβάνει το Μαξίμου τέτοια πράγματα απο όποιον - όποιον. Την πήγε γνωστός τους δημοσιογράφος.Που παριστάνει τον αυτόνομο και περιπετειώδη, αλλά λειτουργεί ως Πέμπτη Φάλαγγα. Ποίου; Σκέψου το λιγακι. Ποιον εξυπηρετούσαν όλες αυτές οι “αποκαλύψεις” για την εκκλησία,τις υποκλοπές κλπ; Κάποτε ο CARLOS, το “τσακάλι” είπε οτι όταν ο θείος Καραμανλής είχε επιστρέψει στην Ελλάδα, στο …μισό αεροπλάνο ήταν μέλη της 17Ν. Σήμερα τα 45αρια αντικαταστάιθηκαν όπως φαίνεται απο κάποιες πένες. Οι αντίπαλοι εξοντώνονται αλλιώς. Ηθικά


    Σήμερα τα 45αρια αντικαταστάιθηκαν όπως φαίνεται απο κάποιες πένες. Οι αντίπαλοι εξοντώνονται αλλιώς. Ηθικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  165. Κάνεις λάθος Εξάκτινε. Δεν παραλαμβάνει το Μαξίμου τέτοια πράγματα απο όποιον - όποιον. Την πήγε γνωστός τους δημοσιογράφος.Που παριστάνει τον αυτόνομο και περιπετειώδη, αλλά λειτουργεί ως Πέμπτη Φάλαγγα. Ποίου; Σκέψου το λιγακι. Ποιον εξυπηρετούσαν όλες αυτές οι “αποκαλύψεις” για την εκκλησία,τις υποκλοπές κλπ; Κάποτε ο CARLOS, το “τσακάλι” είπε οτι όταν ο θείος Καραμανλής είχε επιστρέψει στην Ελλάδα, στο …μισό αεροπλάνο ήταν μέλη της 17Ν. Σήμερα τα 45αρια αντικαταστάιθηκαν όπως φαίνεται απο κάποιες πένες. Οι αντίπαλοι εξοντώνονται αλλιώς. Ηθικά


    Σήμερα τα 45αρια αντικαταστάιθηκαν όπως φαίνεται απο κάποιες πένες. Οι αντίπαλοι εξοντώνονται αλλιώς. Ηθικά






    Γράφεις: Σήμερα τα 45αρια αντικαταστάθηκαν όπως φαίνεται από κάποιες πένες. Οι αντίπαλοι εξοντώνονται αλλιώς. Ηθικά
    Και συμφωνώ. Το έχω γράψει άλλωστε εδώ αλλά διαφορετικά.

    Όσο για το δημοσιογράφο που μέμφεσαι ήταν πολύ σοβαρό το θέμα για να το βγάλει χωρίς να ξέρει κανείς τίποτε. Όσο πιο πολύ προχωράει τόσο πιο πολύ θα διαπιστώνετε όλοι σας ότι βρισκόμαστε μπροστά σε καραμπινάτο εκβιασμό όχι του Ζαχόπουλου αλλά της Κυβέρνησης γανικότερα. Τι στοιχεία έχει η κυρία δεν το ξέρω. Σε κάθε περίπτωση όμως εγώ αν είχα την εξουσία να αποφασίσω τι θα γίνει θα έκλεινα την ίδια μέσα και τα αφεντικά της (γιατί μάλλον έχει πολλά) για εκβίαση και τους άλλους για τις κομπίνες που έχουν κάνει. Επίσης δε νομίζω ότι την έπαιξε στον άλλον γιατί δεν τη διόρισε. Τόσους και τόσους διόρισαν. Θα διόριζαν και αυτή. Απλά τον έπιασε από το γιακά και του είπε. Κοίτα τι δωράκια σου έχω. Ή μας κάνεις αυτό, το άλλο και το άλλο, ή σε καίμε. Τώρα επειδή δεν τους παίρνει να τα πούνε λένε για διορισμούς ρόζ σκάνδαλα και πράσινα άλογα. Εδώ παίζονται δις και τώρα που μιλάμε γίνονται διαπραγματεύσεις τι θα βγει τι δε θα βγει ποιος θα πάρει ποια δουλειά και τα σχετικά. Αυτό είναι το σκάνδαλο. Με μερικές κασέτες να εκβιάζεται η κυβέρνηση. Συγγνώμη αλλά είμαστε γελοίοι αν το ανεχόμαστε αυτό. Αυτό ρε σεις σημαίνει κατάλυση πολιτεύματος. Αυτού του Μπουρδελοπολιτεύματος που έχουμε και που το λέμε δημοκρατία, που ο θεός να την κάνει δημοκρατία. Στη δημοκρατία υπάρχου θεσμοί και κανόνες. Εδώ υπάρχουν λαμόγια νταβατζήδες κι εκβιαστές.


    Α ναι και μια παρομοίωση. Παλιά καταλύαμε το πολίτευμα με τάνκς τώρα με εκβιασμούς και κωλοφυλλάδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  166. Στο κελί 23, μέσα στον Κορυδαλλό, μετρά ψέματα η Εύη
    μπας και βρει λίγο μυαλό

    Τελικά στα χέρια του ανακριτή η περίφημη ροζ κασέτα. Η ίδια η Ευούλα είχε αρνηθεί την ύπαρξή της…τελικά παίζει με τις μέρες και τα ψέματα. Μάλιστα εμφανίστηκαν θεωρίες του τύπου:εφόσον δεν υπάρχει υλικό εκβιασμού, τότε δεν υφίσταται εκβιασμός, άρα είναι θύμα η κυρία και ο Ζαχόπουλος προσπάθησε απλώς να κατασκευάσει άλλοθι!
    Η κυρία εκβίαζε υποκινούμενη από τη σπείρα των δικηγόρων. Γνωρίζει πολύ καλά ότι είναι καταδικασμένη. Έτσι και ξυπνήσει ο Ζαχόπουλος, τότε είναι που κάηκε τελείως γιατί αυτός, τώρα πια, δεν έχει κανένα λόγο να πει οποιοδήποτε ψέμα….θα πει όλη την αλήθεια και η κυρία θα μείνει ξεκρέμαστη, στο κελί 23, να μετρά γραμμές από ψέματα στους τοίχους της εγκληματικής της ηλιθιότητας….
    Η Εύη ελέγχει τα ρεύματα της επικαιρότητας και κινείται ανάλογα.
    Την κατάλληλη στιγμή θα καταλάβει ότι η σπείρα των δικηγόρων την «έκαψε», αρκεί τότε να μην είναι αργά γι’ αυτήν. Ψέμα το ψέμα, άνθρωπος δεν θα την πιστεύει! Πίσω όμως από τη σπείρα των δικηγόρων βρίσκονται βαρύγδουπα ονόματα της οικονομικής ζωής του τόπου. Εδώ η δικαιοσύνη πρέπει να ερευνήσει όλους όσους επωφελήθηκαν των «εκβιαστικών» αποχαρακτηρισμών και όσους ευνοήθηκαν από «εκβιαστικές διευκολύνσεις» Ζαχόπουλου.
    Αν φτάσει μέχρι εκεί το μαχαίρι θα εκπλαγούμε. Αλλά μάλλον θα καταλήξει πάλι σε ένα μελοδραματικό σήριαλ στα δελτία των οχτώ για να μην φτάσουν οι έρευνες σε οικονομικούς παράγοντες!
    Η Εύη λέει αλήθεια ότι δεν είχε «ερωτική σχέση» με τον Ζαχόπουλο.
    Πραγματικά ποτέ δεν τον ερωτεύτηκε. Ήταν η γυναίκα παγίδα μιας τεράστιας σπείρας που είχε μέλη δικηγόρους, τεχνικούς, πολιτική και οικονομική στήριξη. Η Ευούλα έχωσε στην κρεβατοκάμαρα τον ξελιγωμένο προϊστάμενό της και από την κλειδαρότρυπα έβλεπε ολόκληρη σπείρα δικηγόρων. Στην πραγματικότητα και οι δύο ήταν θύματα μιας τεράστιας οικονομικής πλεκτάνης

    1:38 πμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Σημειολογικές παρατηρήσεις

    Το πολιτικό μέρος για την «επιχείρηση» ενός δεύτερο ʼ89 το αναπτύσσει ο «Παλαίμαχος» στο πρώτο κείμενο.
    Εδώ θα προβώ σε κάποιες άλλες σημειολογικές παρατηρήσεις σχετικά με κάποια πρωταγωνιστικά πρόσωπα του 1989 και σήμερα. Παρατηρήσεις για περαιτέρω έρευνα και ανάλυση.

    Παρατήρηση πρώτη: Αυτοί που πρωταγωνιστούν σήμερα, κάποιοι, από τους φανερούς, εμφανίζονται και ΤΟΤΕ. ΟΛΟΙ «κοσκωτάνθρωποι», των μηχανισμών του ΠΑΣΟΚ και άνθρωποι του Γιωργάκη, ΤΟΤΕ και σήμερα…
    Παρατήρηση δεύτερη: Ο Καλούδης ήταν το δεξί χέρι του Κοσκωτά και η πρώην γυναίκα του, η Όλγα Τρέμη, στέλεχος του Κοσκωτά. Το ίδιο και ο Ματζουράνης (ο δικηγόρος που υπερασπίζεται τους «κολλητούς» του Πολυζωγόπουλου), ήταν της παρέας!
    Παρατήρηση τρίτη: Μετά το γκρέμισμα του Κοσκωτά, αφού είχε επιτευχθεί πρώτα το γκρέμισμα του Ανδρέα, ο Καλούδης και η παρέα του επάνδρωσαν τον εκδοτικό μηχανισμό του «άσπονδου εχθρού»: Του Μπόμπολα!!!
    Παρατήρηση τέταρτη: Ο Ματζουράνης ήταν «κολλητός» δικηγόρος του μακαρίτη Ευάγγελου Γιαννόπουλου, γνωστός για τους «παρακρατικούς» του μηχανισμούς!!!
    Παρατήρηση πέμπτη: Η γυναίκα του «σκανδάλου» θήτευσε στους μηχανισμούς του ΠΑΣΟΚ.
    Παρατήρηση έκτη: Και οι δύο δικηγόροι της «σπείρας» της, των ίδιων μηχανισμών είναι: κολλητοί του Πολυζωγόπουλου!!!

    Αυτά τα λίγα προς το παρόν. Στηριχτείτε στην ανάλυση του «Παλαίμαχου», συνθέστε το παζλ, ερευνήστε το «σκάνδαλο Κοσκωτά», ποιος ήταν ο άνθρωπος και από πού εστάλη, τα πολιτικά του στηρίγματα τότε και θα ξετυλίξετε το μίτο της Αριάδνης…

    Ένα νέο ʼ89; Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα, αν η Ν.Δ. δεν φοβηθεί τις ατασθαλίες του Ζαχόπουλου, να εξελιχτεί η υπόθεση σε φάρσα. Μια φάρσα που θα αποκαλύψει το ρόλο των Νταβατζήδων, του πράσινου παρακράτους και των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών.
    ΦΥΣΙΚΑ, εγώ δεν ελπίζω. Οι γαλάζιοι και οι πράσινοι μηχανισμοί θα «διαπραγματευτούν» για να κουκουλώσουν τα άπλυτα. Κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει. Εκτός και αν η σύγκρουση γίνει ανεξέλεγκτη…

    _________________
    Φωτιά και τσεκούρι όχι μόνο στους
    προσκυνημένους, αλλά και στους
    πράκτορες και προβοκάτορες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  167. ti eipe re paidia? sayto to kabli sthrizetai o karamanlhs? giati? den sthrizetai sto diko toy????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση