GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η συμφωνία της Μόσχας είναι...

...το μεγάλο γεγονός. Κανάλια και αντιπολίτευση την αποσιωπούν. Ας την σχολιάσουμε οι bloggers... .. ... Του Γιάννη Θεοδώρου ... Είμαι απόλ...

...το μεγάλο γεγονός. Κανάλια και αντιπολίτευση την αποσιωπούν. Ας την σχολιάσουμε οι bloggers.....
...
Του Γιάννη Θεοδώρου
...
Είμαι απόλυτα βέβαιος ότι πάρα πολλοί bloggers αξιολογούν εντελώς αντίστροφα τα γεγονότα και τις ειδήσεις , από την αξιολόγηση των ΜΜΕ, πολύ περισσότερο των ιδιωτικών. Κατά την γνώμη μου για αυτό και ασχολούμεθα με το blog.
Σίγουρα δεν θα αξιολογούσαμε ως κορυφαία γεγονότα ούτε τη αποτρόπαια κτηνωδία στο Ίλιον, ούτε τη διαμάχη μεταξύ Μακάκα και Φούστη, ούτε το ερωτικό δράμα της νύφης των Τιράνων, κυρίας Ρούλας Βροχοπούλου, τολμώ να πω ούτε τις αποκαλύψεις για τις παρανομίες του κ. Μαγγίνα. Δεν είναι ούτε ο πρώτος ούτε ο μοναδικός ανώτερος κρατικός λειτουργός, που συνελήφθη κλέπτων οπώρας και μάλιστα τη μεγαλύτερη κλοπή να την έχει κάνει σε χρόνο πολύ παρελθόντα και εκτός εξουσίας. Το μόνο πρωτοφανές, αλλά και θετικό, στην υπόθεση αυτή είναι το πρόστιμο των 160.000 ευρω, σε ενεργεία βουλευτή τέως υπουργό.
Έτσι μένουν το ασφαλιστικό, η υπόθεση Ζαχόπουλου, (πράγματι ανήκουστη για τα δικά μας τεκταινόμενα, πρώτη φορά χαρακίρι πολιτικού), και η συμφωνία της Μόσχας...
Επειδή στο ασφαλιστικό που πράγματι είναι μείζον θέμα, στον μήνα που πέρασε είχαμε μεν τις κινητοποιήσεις, αλλά δεν έχουμε ούτε καν σχέδιο νόμου, δηλαδή έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας, θεωρώ ότι το γεγονός του μήνα είναι αυτά που συμφώνησαν ο Καραμάνλης με τον Πούτιν στις δύο συναντήσεις της Μόσχας ,για λόγους που θα αναπτύξω παρακάτω, θέτοντας το όλο θέμα στην κρίση των bloggers.
1ον. Με τις συμφωνίες για τη λειτουργία του πετρελαιαγωγού Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολης και του αγωγού φυσικού αερίου South Stream , που οριστικοποιήθηκαν, η χώρα μας μεταβάλλεται σε στρατηγικό δίαυλο παροχής ενέργειας για ολόκληρη την Ευρώπη. Eδω πρέπει να σημειώσουμε ότι έχουν εργασθεί σκληρά και αποτελεσματικα ο Σιούφας και ο γραμματέας του ο Στεφάνου. Μακάρι να ακολουθήσει τα αχνάρια τους η νέα ηγεσία του ΥΠΑΝ.
2ον. Η ανάπτυξη και η διεύρυνση της αμυντικής συνεργασίας Ρωσίας-Ελλάδος ( 400 άρματα μάχης, με απευθείας διακρατική συμφωνία, έξω οι ενδιάμεσοι νταβατζήδες) προσδίδει στη χώρα μας μείζονα πολιτικο-διπλωματικά πλεονεκτήματα, ως η χώρα (μέλος της Ε.Ε. και του ΝΑΤΟ) που διατηρεί τις στενότερες σχέσεις με τη δεύτερη υπερδύναμη.
3ον. Τα παραπάνω καταδεικνύουν ότι η εξωτερική πολιτική της χώρας χαράσσεται και ασκείται, πράγματι με γνώμονα το εθνικό συμφέρον , χάριν του οποίου υπερκεράσθηκαν και η απαρέσκεια της Ε.Ε. και οι αντιδράσεις των ΗΠΑ για την ελληνορωσική συνεργασία σε άμυνα και ενέργεια.
Εντάξει με την υποβάθμιση των συμφωνιών από τα ιδιωτικά ΜΜΕ, δεν είναι και σε θέση να παρουσιάσουν και να αναλύσουν πολύπλευρα τόσο σοβαρά θέματα. Σε αυτούς δώσε μακάκα, φούστη, το string της Παπαρίζου, πώς η μάνα προαγωγός κρατούσε ψηλά τα πόδια της άτυχης παιδούλας που ήταν και παιδί της, για να διευκολύνει τον σάτυρο παπά, και πάρε τους τη ψυχή.
Αλλά εντύπωση προκαλεί η παντελής απουσία σχολιασμού και αξιολόγησης από πλευράς αντιπολίτευσης, αξιωματικής και ελάσσονος.
Η αλήθεια είναι τι να πει ο ΓΑΠ; Αυτό το περίφημο η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες, σιγά σιγά γίνεται τώρα πραγματικότητα. Οι αιτιάσεις της αριστεράς περί τυφλής υποταγής στους υπερατλαντικούς πάνε πολύ περίπατο.
Το θέμα όμως δεν είναι το φαίνεσθαι, αλλά το ρίσκο αυτής της πολιτικής.
Ελάτε φίλοι bloggers να κάνουμε τη δουλειά των ΜΜΕ και της αντιπολίτευσης, καταθέτοντας την άποψη μας...

29 σχόλια

  1. Δυστυχώς κ. Γιάννη Θεοδώρου οι φίλοι bloggers κάνουν πολλοί καιρό τώρα την δουλειά της αντιπολίτευσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. την βρωμικη δουλειά της αντιπολίτευσης .δηλαδη ειναι παπαγαλακια του πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ Γ.Ο.Β

    ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΟΤΙ

    ΑΝΑΚΗΡΥΣΕΙ ΤΟΝ κ.ΖΑΧΟΠΟΥΛΟ

    ΕΠΙΤΙΜΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟΝ ΤΟΥ

    ΔΙΑ ΤΟΝ ΖΗΛΟΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟΝ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ,ΕΠΙ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.

    ΣΥΛΟΓΟΣ Γ.Ο.Β
    ΓΑΜΟΥΜΕ ΟΤΙ ΒΡΟΥΜΕ.

    ΥΓ.Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΕΧΕΙ 2,500,000 ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Η συμφωνία της Μόσχας είναι..."

    Πότε έγινε;
    Χθές;
    Σήμερα;

    αααα! Μάλιστα,,,,

    Αλλαγή θεματολογίας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ.

    1. Το ότι ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ η χώρα μας θα γίνει πέρασμα και δεύτερου ρωσικού αγωγού (αερίου αυτή τη φορά) δε σημαίνει τίποτα. 1$ το βαρέλι είναι το κέρδος από το πετρέλαιο. Υπολογίστε ποσότητες και θα βρείτε κέρδος μόνο μερικά εκατομμύρια (μείον τις μίζες και έξοδα διαχείρισης).

    2. Ωφελημένη είναι μια χώρα με αγωγούς όταν έχει φθηνή πρώτη ύλη. Και για αυτό δεν άκουσα τίποτα
    Να τη βράσω τη συμφωνία ως το 2040 αν δεν είναι στη μισή τιμή.

    3. Φθηνή πρώτη ύλη σημαίνει φθηνή ενέργεια και χημικά προϊόντα. Όμως η ανίκανη αυτή χώρα δεν είχε, ΔΕΝ ΕΧΕΙ, και ΔΕ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΟΤΕ χημική βιομηχανία. Άρα θα περιοριστούμε στην αστική κατανάλωση ΑΚΡΙΒΟΥ ΑΕΡΙΟΥ και ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ.

    4. Την ΑΜΥΝΤΙΚΗ συμφωνία θα τη δούμε στο μέλλον με τα αεροπλανάκια και όχι με τα BMP. Αλήθεια θα εισβάλουμε από τον Εβρο ;

    5. Πράγματι το εθνικό μας συμφέρον ΔΕΝ ΣΥΜΠΙΠΤΕΙ με αυτό των ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ και των ΓΕΡΜΑΝΩΝ. Όμως ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ να συμπίπτει με αυτό των ΡΩΣΣΩΝ. Οι όρθόδοξοι συναισθηματισμοί δεν χωρούν σε αυτά. ΟΛΟΙ παίζουν το παιχνίδι που τους βολεύει (αν τους το επιτρέπουν οι άλλοι). Αλήθεια ο στόχος της Ελλάδας ποιός είναι ; Η είσοδος της Τουρκίας και των Σκοπίων στην ΕΕ ;

    Αυτά τα ολίγα γιατί εκνευρίστικα λίγο πρωί πρωί. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ κ. Θεοδώρου και καλύτερες αναλύσεις.

    ΥΓ. Η αντιπολίτευση είναι ανύπαρκτη και το κένο αναπληρώνεται από λασπολόγους και σκανδαλοθήρες. Όμως η μή αντιπολίτευση είναι χειρότερη από τη λάθος αντιπολίτευση.

    Ιάκωβος ΝΤΕμολέϊς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλα θα μας τρελλανετε ;; Απο που βγαίνει οτι πληρωθηκε ή θα πληρωθει το προστιμο του Μαγγινα ;; Εκανε ενσταση, εχει 2μηνη προθεσμια να κανει ενσταση, το προστιμο μαλλον θα μπει σε καποιο συρταρι στην εκει ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ, ειναι ζητημα αν παει στην ΕΦΟΡΙΑ για να ΕΙΣΠΡΑΧΘΕΙ και εως τοτε θα βγαλει αδεια αναθεωρησης οπου θα ονομασει τα οικηματα ισογειους χωρους σταθμευσης και ημιυπαιθριους ή στεγασμενους με καποια ελαφρια κατασκευη θα νομιμιοποιησιε την πισινα και ΟΛΑ ΚΑΛΑΑΑΑ που λεει κι ο Ρουβας !!!
    Το πιθανοτερο ειναι οτι το προστιμο ανεγερσης των 110.000 ευρω, θα ΠΑΓΩΣΕΙ !!! Για να μην εχουεμ δλδ αυταπατες. Και κυβερνηση να αλλαξει παλι δεν θα πληρωσει γιατι και οι αλλοι εχουν κανει τα ιδια και χειροτερα, σιγα τωρα ... Αλλα στο φιναλε ειναι θεμα πολιτικου τσαμπουκα και εγωισμου ρε παιδια, ο ανθρωπςο τα εχει τα λεφτα δεν ειναι πειναλεος, αλλα δεν τα δινει πως να το κανουμε δλδ ;;;
    Γ.Τ.
    Πολιτικος μηχανικος εμπειρος ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θόδωρε, αυτή η ιστορία που πας να βγάλεις τον Κωστάκη κομουνιστή που τον πολεμάνε οι Αμερικάνοι έχει πάψει να είναι αστεία. Εκτίθεσαι με τις αρλούμπες.

    Παρεμπιτπτόντως, τα ΒΜΡ που πήραμε είναι προμήθεια της πλάκας. Εσείς βέβαια τη δουλειά σας κάνετε που πάτε να τη βγάλετε αντίστοιχη με την προμήθεια πυρηνικών βομβών, αλλά υπάρχουν και κάποιοι που δεν τσιμπάνε.

    Πάμε τώρα στο σκάνδαλο με τον Ζαχόπουλο. Ξέρεις ποιο λέω, εκείνο που βάλατε στη φυλακή έναν άνθρωπο χωρίς στοιχεία για να μη βγει στα παράθυρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΙΣΑΙ ΒΛΑΞ. ΔΩΣΤΕ ΤΟΥ ΕΝΑ PHD ΣΤΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ. Ε, ΑΚΑΚΙΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΙΣ ΝΑΤΑΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ρε Θεοδώρου,,

    μπράβο ρε, ωραιο θέμα για αντιπολίτευση βρήκες!

    Και πούσαι,

    στο διάολο να πάει, κάτι πρέπει να κάνει κι αυτή η κυβέρνηση... , άλλωστε, όταν σου χαρίζουν (κι επιμένουν κιόλας παρόλες τις επιφυλάξεις σου, Ντόρα) έναν γαϊδαρο δεν το κοιτάς στα δόντια....

    Πούσαι, το επόμενο διαφημιστικό, φρόντισε νάναι πιο πιασάρικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. EIDE O TRELLOS TON MALAKA KAI ETRAPEI EIS ATAKTON FYGIN. AYTA GIA TOYS STOXOYS THS ELLHNIKHS EKSOTERIKHS POLITIKHS.EPI OLON TON KYBERNHSEON.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. PASOKIA KAI KOUMOUNIA SAS THN BGHKE APO TA ERISTERA O KVSTAKHS KAI SAS TSOYZH???? KAI AKOMA POU EISTE NA DEITE TI ALLO THA KANEI...LOYFAXANE OLOI ( NEA- EUNOS- ELEYTHEROTUPIA ))XAXAXA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καταρρέουν οι καναλαρχικές σκεωρίες για τους αποχαρακτηρισμούς Ζαχόπουλου


    Έχουν ήδη καταρρεύσει πάρα πολλά από τα ψέματα που λέγονται στα κανάλια της διαπλοκής, γύρω από το θέμα Ζαχόπουλου και το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο(ΚΑΣ). Οι νταβατζήδες όμως δεν κάνουν ποτέ λάθος, άρα και το άρθρο αυτό ανήκει στη σφαίρα της Χαλιμάς.
    Ο Ζαχόπουλος ήταν Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Πολιτισμού και άρα πρόεδρος του ΚΑΣ, όπως ακόμα βλέπετε στο Υπουργείο Πολιτισμού.
    Το ΚΑΣ όμως δεν είναι μια παιδική χαρά που την κάνει κουμάντο ένας προεδράκος, έστω και με διπλή ψήφο. Είναι μια σύνθεση από 34 τακτικά και αναπληρωματικά μέλη , με πλήρη επιστημονική καταξίωση και επάρκεια και με δεδομένες τις διαφορετικές επιστημονικές μεθόδους που προσεγγίζουν τους χαρακτηρισμούς και αποχαρακτηρισμούς αρχαιολογικών χώρων. Πράγμα που σημαίνει ότι οι επιστημονικές διαφορές μεταξύ τους είναι τεράστιες και άρα ο «έλεγχός» τους, όπως αφήνουν τα καλοπληρωμένα «πλην τίμια», τσαχπινιάρικα γιουσουφάκια των καναλιών να εννοηθεί, είναι αδύνατος. Έτσι όπως τα λένε τα κανάλια, ο Ζαχόπουλος μόνος του χαρακτήριζε, αποχαρακτήριζε, έχοντας γραμμένους τους επιστήμονες του ΚΑΣ ή είχε μετατρέψει σε άβουλα πιόνια ένα υψηλού επιπέδου επιστημονικό γνωμοδοτικό συμβούλιο, που σχεδόν πάντοτε (απειροελάχιστες εξαιρέσεις), ο εκάστοτε ΥπΠο υπογράφει τις γνωμοδοτήσεις του.
    Έπειτα, αν πιάσουμε όλες τις περιπτώσεις που έχουν αναφερθεί σχετικά με τις δραστηριότητες Ζαχόπουλου, οδηγούμαστε στον οχετό της διαπλοκής και τα καναλαρχίας. Ορίστε ορισμένα στοιχεία που αναφέρθηκαν ως αποκλειστικότητες σε όλα τα κανάλια:
    Η ανέγερση του οκταώροφου κτηρίου του γερμανικού προξενείου στη Θεσσαλονίκη(επί Λεωφόρου Νίκης)…..εδώ έδωσε τα ρέστα του, ο Ευαγγελάτος, υπονόησε κλοπή δημοσίου χρήματος, εκβιασμούς, υπερεξουσίες, υπερυπουργίες και εν γένει έδωσε την εντύπωση ότι ο Ζαχόπουλος διέβρωσε τα πάντα για να υπογραφεί η απόφαση για την ανέγερση του συγκεκριμένου κτηρίου: Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΝΕΓΕΡΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΚΤΗΡΙΟΥ ΕΛΗΦΘΗ ΤΟ 1999, ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
    Το ενοίκιο της Κρατικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης στο πρώην Παλλάς είναι έργο Ζαχόπουλου και ανέρχεται στο εξωφρενικό ποσό του1 εκ. € μηνιαίως, εξυπηρετώντας γαλάζιους φίλους (εδώ βρισκόμαστε στην αποκορύφωση του δράματος που συνοδεύεται με τους ανάλογους ειρωνικούς και απαξιωτικούς μορφασμούς): ΤΟ ΜΗΝΙΑΙΟ ΜΙΣΘΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΤΩΝ 144.000€.
    Η υποβάθμιση των αρχαίων της Πλατείας Διοικητηρίου στη Θεσσαλονίκη, για την οποία κλαίει και παραμιλεί η κακομοίρα η Τρέμη του Τόμπολα. Έτσι μας κατάντησαν. Ιππότισα της «αρχαίας στρογγυλής Τραπέζης» μας, η Τρέμη. Φτου κακά. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΕΠΑΡΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ, ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΡΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΟΜΗΡΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΚΑΒΓΑΔΩΝ.
    Αν ασχοληθούμε με όλα τα τεράστια ψέματα της παραπληροφόρησης, θα χρειαστούμε σελίδες και σε αυτό το θέμα. Αυτό που θα ήθελα να σας επισημάνω είναι η περίεργη αναμετάδοση των ίδιων «αποκαλύψεων» αλλά με διαφορετική δραματοποίηση και διαφορετική σκηνοθετική προσέγγιση. Αυτό αποδεικνύει για άλλη μια φορά την ύπαρξη «Κέντρου Ειδήσεων» στα γραφεία των διαπλεκομένων-νταβατζίδικων συμφερόντων που κατευθύνει τη «ροή των γεγονότων». Με τέτοιο τρόπο ώστε ακόμα και η νομική υποστήριξη του θιγομένου, Ζαχόπουλος εδώ, να καθίσταται αδύνατη. Σε όλα τα κανάλια θα κάμεις μήνυση; Δε γίνεται! Πές μου γίνεται;
    Φυσικά, ούτε λόγος για αποκατάσταση της αλήθειας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Α Ι Μ Α

    και

    Σ Π Ε Ρ Μ Α

    Στην αυλή των θαυμάτων

    Τ-ζώ(ο)ν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ρε Ρουσόπουλε, μην τα γράφεις μόνος σου, δώσε σε άλλους να στα γράφουν, φαίνεται όταν τα γράφεις εσύ ο ίδιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Α ΡΕ Π Ο Υ (Σ) Τ Ι Ν

    Τι μας έκανες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Α ΡΕ Π Ο Υ (Σ) Τ Ι Ν

    Τι μας έκανες..

    Θόδωρος Ρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

    1. Γ.Γ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΚΒΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΑ ΑΛΛΟΥΣ ΜΕ DVD ΕΡΩΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ.
    2. ΤΟ DVD ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΓΥΡΟ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ.
    3. Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΚΒΙΑΖΟΜΕΝΟΥ Γ.Γ
    4. Ο Γ.Γ. ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ.
    5. ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΟ DVD ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΔΙΕΡΕΥΝΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ.

    ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ

    1. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΓΙΑ
    ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ.
    2. Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΑΡΙΣΤΑ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ.
    3. Ο ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΕΥΘΙΚΤΟΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟΣ
    ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

    ΗΘΙΚΟ ΔΙΔΑΓΜΑ

    ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ , ΤΩΝ ΜΜΕ ,
    ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ.

    ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΨΗΦΙΖΕΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑΨΗΦΙΖΕΙ, ΣΕ ΠΕΙΣΜΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.


    ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗ ΚΑΣΕΤΑ. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΣ.ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.ΔΕ ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΚΑΝΔΑΛΟ.ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΦΑΝΕΡΟ ΠΟΙΟΣ Ο ΣΤΟΧΟΣ .ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΝΔ.

    ΓΙΑΤΙ Ο ΛΙΑΠΗΣ AΔΕΙΑΣΕ ΤΟΝ
    ΖΑΧΟΠΟΥΛΟ?
    ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΑΠΑΙΤΗΣΕ?
    Ο ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ?
    ΛΟΓΙΚΟ..
    ΤΑ ΔΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ
    ΣΤΟΝ ΜΕΓΚΑ-ΛΟ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΗ..
    ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΤΟΥ.
    Ο ΛΙΑΠΗΣ ΓΝΩΣΤΗ ΦΙΛΙΠΙΝΕΖΑ ΤΟΥ
    ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΚΗΡΥΞΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ
    ΣΤΟΝ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟ.


    ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΤΟΝ "ΜΑΛΑΚΑ" ΝΑ
    ΦΟΥΝΤΑΡΕΙ..
    ΑΠΛΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΕΚΒΙΑΣΟΥΝ ΓΙΑ
    ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ
    ΤΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΩΝ
    ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ.


    Η ΜΕΓΚΑ-ΛΗ ΜΑΦΙΑ ΗΘΕΛΕ ΕΝΑΝ
    ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΑΥΤΗ.
    ΕΙΧΑΝ ΔΥΟ ΛΥΣΕΙΣ.
    ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΓΙΔΕΥΣΟΥΝ ,ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ
    ΚΑΝΟΥΝ ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ..
    Η ΕΑΝ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ..ΑΠΟΛΥΣΟΥΝ.
    Ο ΛΙΑΠΗΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΤΟΥ
    ΛΑΜΠΡΑΚΗ?
    ΑΥΤΟΣ ΕΠΕΙΣΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΝΑ ΤΟΝ
    ΔΙΩΞΕΙ?

    ΓΙΑΤΙ Ο ΛΙΑΠΗΣ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ..
    ΜΕΓΚΑ-ΛΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ..
    ΜΕ ΤΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ ?
    ΠΟΛΛΑ ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΜΑΣ ΣΤΟΙΧΙΣΕ Ο ΛΙΑΠΗΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ.
    ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΗ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ
    ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΣΤΟΝ
    ΛΑΜΠΡΑΚΗ?

    ΧΙΧΙΧΙ
    ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΔΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ..
    ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΑΦΗΝΑΜΕ ΝΑ ΤΑ
    ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΕΝΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΟΣ..
    ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΣΑ "ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ"..

    ΜΕΓΚΑ-ΛΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ


    ΑΥΤΟΣ Ο ΑΛΗΤΗΣ Ο ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ
    ΕΜΠΟΔΙΖΕ ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ ΜΑΣ..
    ΤΑΤΟΥΛΗ
    ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ
    ΛΙΑΠΗ
    ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ..
    ΑΥΤΟΙ ΕΙΧΑΝ ΚΑΛΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ..
    ΑΛΛΑ Ο ΑΛΗΤΗΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΤΟΥΣ
    ΕΜΠΟΔΙΖΕ..

    ΨΟΦΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙ..

    ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ


    ΦΑΓΑΜΕ ΤΟΝ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟ..
    ΤΩΡΑ ΤΑ ΔΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ
    ΘΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΤΟΠΟ..
    ΟΠΩΣ ΕΠΙ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΜΑΣ
    ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ...

    ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. PROS ΓΙΑΝΝΗ ΘΕΟΔΩΡΟΥ
    ΕΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ
    ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΠΛΑ ΠΕΙΣΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ
    ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ
    ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΤΩΝ
    ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ ΠΟΥ Ο ΘΕΙΟΣ ΤΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ
    ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΝΙΚΗ ΡΗΤΡΑ ΜΟΛΙΣ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ
    ΕΞΟΥΣΙΑ.
    ΦΙΣΙΚΑ ΕΥΣΙ ΤΟΝ ΔΙΕΤΑΞΕ Ο ΔΙΕΘΝΗΣ
    ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΕΤΣΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΑΡΚΗΣ
    ΣΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.
    ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΣΑΓΟΥΜΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΡΕΥΜΑ
    ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΚΡΕΜΥΔΙΑ
    ΚΟΨΤΕ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ
    ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑΡΚΗΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΕ ΤΡΟΦΙΜΑ
    ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΤΡΙΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ
    ΜΕ ΤΑ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΑ ΝΕΡΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΤΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ
    ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΕΡΙΒΟΛΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ
    ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ.
    ΤΙ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΒΙΛΕΣ ΕΑΝ ΔΕΝ
    ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΦΑΜΕ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΟΥΜΕ ΚΑΘΕ
    ΧΡΟΝΟ ΚΡΕΑΣ ΤΥΡΙ ΖΩΟΤΡΟΦΗ Κ.Λ.Π
    ΠΑΝΤΑ ΣΚΛΑΒΟΙ ΤΩΝ ΕΧΟΝΤΨΝ ΕΞΑΓΩΓΕΣ
    ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. TA SEX SHOPS ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ

    Τώρα που ο Χρηστάρας είναι στην
    εντατική και η Εύη στη στενή, θα
    κλείσουν ΟΛΑ τα SEX SHOPS !!!
    Aυτά τα απο 20ετίας εκατοντάδες
    μαγαζιά ανα την επικράτεια, τα
    συντηρούσε όλα ο Χρηστάρας ο
    Ζαχόπουλος , γιατί πατριώτες μόνο
    ο διεφθαρμένος τέως Γ.Γ. του ΥΠΠΟ
    χρησιμοποιούσε μαστίγια, φίμωτρα,
    μουτσούνες, dildos ,vaibrators, etc
    Αυτός ο γαλάζιος έκφυλος εισήγαγε
    την ανωμαλία σε τούτη τη πατρίδα!!!
    Εμείς οι υπόλοιποι, ως γνήσιοι
    υποκριτές, δεν τα θέλουμε αυτά,
    εμείς βάζουμε στο κώλο μας μόνο
    ζωντανό κρέας.
    Έλεος πατριώτες ,μην τους αφήσουμε
    να μας κάνουν σαν τα μούτρα τους,
    δηλαδή ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΣΩΜΑ !!
    ΓΑΜΗΜΕΝΟΥΣ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ !!!
    Θα μου πείτε ότι τους έχουμε δώσει
    το δικαίωμα. Εμείς δεν είμαστε ο
    Λαός που λάτρεψε ένα ηγέτη που δεν
    σεβότανε τίποτα?? Που γαμούσε άνετα
    τίς γυναίκες των πιο καλών του
    φίλων, ανδρών που είχαν αγωνιστεί
    για λογαριασμό του ?
    Εμείς δέν είμαστε που σηκώναμε στα
    χέρια τον γαμιά των γυναικών μας?
    Θα μου πείτε δεν είμαστε όλοι κε- ρατάδες απο κούνια, τέτοιοι απο- δειχθήκανε οι πράσινοι μόνο.
    Αυτό είναι αλήθεια , αλλά και αυτό
    ως ποσοστό ικανό να χαρακτηρίσει
    ένα λαό.

    SEX AIDS IMPORTER

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΤΟ ΜΑΝΤΕΙΟ ΤΟΥ ΣΕΒ
    ΠΡΟΕΒΛΕΨΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΟΔΟ ΤΩΝ
    ΤΙΜΩΝ..ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ ΚΑΙ
    ΙΣΩΣ ΧΑΟΣ ΤΟ 2008.
    ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ?
    ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ "ΕΞΕΓΕΡΣΗ" ΤΙΜΩΝ
    ΟΙ ΚΑΡΤΕΛΑΤΖΗΔΕΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ
    "ΔΕΞΙΑ".
    ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ..
    "ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ" ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ?
    ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΣΑΝ ΤΟ 99 ΤΑ ΣΑΠΟΧΑΡΤΑ ΤΟΥΣ,ΣΕ ΥΨΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ.
    ΣΚΟΠΕΥΟΥΝ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΣΟΥΝ
    ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΓΟΥΝ ΑΠΟ
    ΤΙΣ ΧΩΜΑΤΕΡΕΣ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
    ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΟΥΝ,ΣΕ ΤΙΜΕΣ 99?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΝΕΑ ΜΕΓΚΑ-ΛΗ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

    ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ΝΕΟΣ ΑΓΩΓΟΣ.
    ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ
    ΠΡΕΣΒΕΙΑ.
    ΘΑ ΠΑΡΕΧΕΙ ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΣΕΤΕΣ
    ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ.

    ΤΡΙΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΘΑ ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΙ Ο ΑΓΩΓΟΣ..


    ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
    ΜΠΟΥΣ-ΝΤΟΠΙΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ-ΝΤΑΒΑΔΩΝ-ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΩΝ-ΣΗΜΙΤΙΚΩΝ
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Τurkey - Greece - Italy

    Σημαντικό το θέμα της ανάρτησης.
    Μερικές διευκρινήσεις είναι αναγ-καίες, διότι μερικοί απο τους
    σχολιαστές είναι φανερό ότι τα
    έχουν μπερδεμένα.
    Προ 40-45 ημερών εγκαινιάσθηκε
    ο ελληνοτουρκικός αγωγός. Ο αγωγός
    αυτός έρχεται απο την Τουρκία και
    αυτή τη στιγμή καταλήγει στην
    Κομοτηνή , όπου και πέφτει πάνω
    στο υπάρχοντα Ρώσικο αγωγό που
    καταλήγει στην Ελλάδα.
    Ο εγκαινιασθείς ελληνοτουρκικος
    αγωγός είναι τμήμα του TGI , Turkey
    Greece, Italia. Ο δε TIG είναι τμή-
    μα του μεγάλου BLUE STREAM.
    Ο BLUE STREAM είναι ο αγωγός που
    ξεκινά απο Κασπία και μέσω Τουρκίας
    Ελλάδος, Ιταλίας, καταλήγει στην
    Ευρώπη. Βασικά είναι Αμερικάνικων
    συμφερόντων.Έξυπνη η κίνηση της
    Κυβέρνησης, με ένα σμπάρο δύο
    τριγώνια. Και εναλλακτική πηγή
    προμήθειας φυσικού αερίου και
    εξισορρόπηση των Αμερικάνικων
    αντιδράσεων και πιθανών αντιποί-
    νων. Και εδώ όπως στο σχέδιο ΑΝΑΝ
    τετραγωνισμός του κύκλου.
    Οι εργασίες επέκτασης του TGI απο
    την Κομοτηνή μέχρι τις ακτές της
    Ηπείρου είναι σε εξέλιξη και περπα-
    τάνε γρήγορα. Η συμφωνία με την
    Ιταλία για το υποθαλάσσιο τμήμα,
    απο Ήπειρο μέχρι Ακτές Ιταλίας
    έχουν υπογραφεί, οι ανάδοχοι έχουν
    επιλεγεί και τα έργα αρχίζουν αρχές του 2008. Για διακρατικές
    συμφωνίες και για τεράστια διακρα-
    τικά έργα, η ταχύτητα εκτέλεσης
    είναι πρωτοφανής !!
    Μέ τους Ρώσους έχουμε τον Μπουρ-γκάς - Αλεξανδρούπολη , πετρελαιο,(παλιά ιστορία απο το 1990),
    και τον SOUTH STREAM, φυσικό αέρι-ο, ακριβώς σε παράλληλη αλλά χωρι-στή χωροθέτηση με τον TGI.
    Ο Πούτιν ήδη έχει υπογράψει την
    συμφωνία με τους Ιταλούς.
    Μιλάμε για μεγάλες δουλειές, όπου
    και το οικονομικό κομμάτι(κατασκευή
    διόδια, μόνιμες θέσεις εργασίας)
    είναι πολύ σημαντικό , αλλά το
    σημαντικότερο είναι το γεωστρατη-
    γικό. Με απλά λόγια, είναι πολύ
    δύσκολο έως αδύνατον να μας επιτε-
    θεί ο οποιοσδήποτε, τη στιγμή που
    θα διακοπεί τα αίμα , φυσικο αέριο
    και πετρέλαιο, της Ευρώπης. Ταυτό-
    χρονα θα παθαίνουν και τεράστια
    οικονομική ζημιά οι παραγωγοί.
    Όποιος δεν το καταλαβαίνει ή κάνει
    ότι δεν καταλαβαίνει, είναι πλέον
    αρμοδιότητος του blogger SEX AIDS
    IMPORTER,5.39μμ., κακόπιστος, υπο-
    κριτής, φανατισμένος και μόνιμος
    τηλεθεατής της Αννίτας.
    Σχετικά με την προμήθεια των αρμά-
    των μάχης, σίγουρα ως οικονομικό
    αλλά και επιχειρησιακό μέγεθος,
    δεν είναι μεγάλο. Σηματοδοτεί ό-
    μως πράγματα. Κατά τη γνώμη μου
    είναι κλείδωμα της στήριξης του
    Πούτιν , σχετικά με τα Σκόπια και
    το όνομα. Μένει να το δούμε.
    Μερικοί σχολιαστές ρωτάνε πότε
    έγιναν αυτές οι συμφωνίες , δέν
    ξέρουν, δεν έχουν ιδέα.
    Το πως και εάν ο Χρήστος γαμούσε
    την Εύη , δεν τους έχει ξεφύγει
    ούτε φλόκι!!!! Ρε παιδιά δεν
    ακούτε που λένε ότι το DVD το πή-
    ρανε στο Μαξίμου μία ώρα πριν φύ-
    γει ο Καραμανλής για τη Μόσχα ?
    Τη παίζετε που τη παίζετε με την
    Εύη, δεν σας μένει και τίποτα?



    CAPTAIN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΔΕΧΤΩ ΟΤΙ "ΕΚΛΕΨΑ".
    ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ?
    ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΜΟΥ ΣΕ
    ΘΑΝΑΤΟ.
    ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΚΕΙ ΑΥΤΟ?
    ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ?

    ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ



    ΘΕΛΑΤΕ ΠΡΙΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΩ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΩ
    ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΥΙΟ ΜΟΥ?
    ΣΥΓΝΩΜΗ ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑ.

    ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ



    ΑΛΗΤΗ ΖΑΧΟΠΟΥΛΕ
    ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΚΕΙ Η ΑΥΤΟΤΙΜΩΡΙΑ ΣΟΥ
    ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΗΣ,ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΑΤΑΣΑ ΠΡΙΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΗΣ.

    ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΔΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΓΙΑΝΝΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. index

    Η νομική διάσταση της αυτοϊκανοποίησης και το «δεδικασμένο».

    Η αναγκαστική παραίτηση Ζαχόπουλου παραμένει κατά το βάθος αλλά και κατά την ουσία της υπόθεσης ανεξήγητη στους γνωρίζοντες τις παραδόσεις του κόμματος.

    Αν και λέγεται ότι ζητήθηκε η παραίτηση του Ζαχόπουλου από τον Καραμανλή όταν διαπίστωσε ότι ο Γ.Γ. του ΥΠ.ΠΟ αναφερόταν στο όνομα του σε στιγμές αυτοϊκανοποίησης, ένα ανεξήγητο γεγονός παραμένει στην υπόθεση καθώς και ο ίδιος ο Καραμανλής, σε κάποια στιγμή αυτοϊκανοποίησης του ανέθεσε καθήκοντα Γ.Γ. αναφέροντας μάλιστα το όνομα του βυζαντινολόγου καθηγητού ειδικευμένου στους αρχαίους καμπινέδες με διατριβή στους βυζαντινούς μπιντέδες.

    Ασχέτως πάντως της πορείας αυτής της υπόθεσης, και λαμβάνοντας υπ' όψη τις ομιλίες Καραμανλή, δημιουργείται ένα προηγούμενο με την μορφή δεδικασμένου.

    Συγκεκριμένα, αν ο αναφερόμενος υπό άλλου, σε στιγμή αυτοϊκανοποίησης του δευτέρου επικαλείται το όνομα του πρώτου, τότε, ο πρώτος δικαιούται και ίσως υποχρεούται - πάντως δε νομιμοποιείται - να ζητήσει την παραίτηση του επικαλουμένου το όνομά του από όποιο δημόσιο αξίωμα αυτός κατέχει.

    Με βάση το προηγούμενο αυτό, και έχοντες ακούσει τον Καραμανλή κατά τις ομιλίες του στη Βουλή ή αλλού, θεωρούμε ότι σε στιγμές αυτοϊκανοποίησης του, επικαλέστηκε το όνομα του Ελληνικού λαού προς ακόμα μεγαλύτερη ικανοποίησή του.

    «Δια ταύτα αιτούμεθα την παραίτηση του εναγομένου από όλα τα δημόσια αξιώματα τα οποία αυτός κατέχει, την υποχρέωση του σε οικονομική και ηθική αποζημίωση για την ηθική ή άλλη βλάβη που υπέστημεν και την υποχρέωση του στην καταβολή των δικαστικών εξόδων».

    Οι Ενάγοντες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Λάβετε θέσεις. Ο Πρωθυπουργός ετοιμάζει το πρωτοχρονιάτικο διάγγελμά του προς το έθνος. Το βλέμμα του ταύρου θα μας καρφώσει πάλι στον καναπέ. Την παράσταση ενδεχομένως να παρακολουθήσει από το κρεβάτι του Ευαγγελισμού και ο Χρήστος Ζαχόπουλος, αν έχει εν τω μεταξύ αποσωληνωθεί. Μέχρι στιγμής, πάντως, οι ευχές του Πρωθυπουργού δεν έχουν φτάσει στον τέως γενικό γραμματέα.
    Κατά τις πληροφορίες, ο Πρωθυπουργός θα υπαινιχθεί φαινόμενα διαφθοράς. Όμως, σύμφωνα με το πνεύμα των ημερών, το ζήτημα θα τεθεί θετικά, με αντιστικτική αναφορά στην αξιοκρατία. Ο Πρωθυπουργός έχει πρόχειρα παραδείγματα για όσα μπορεί να καταφέρει κάποιος (ή κάποια) με την προσωπική του αξία στη χώρα των ευκαιριών την οποία κυβερνά: Μπορεί να ξεκινήσει νηπιαγωγός και να καταλήξει χειρουργός ιατρός. Αν εκτός από αστέρι είναι και τυχερός (ή τυχερή) μπορεί τα χρόνια του αγροτικού να συνυπολογιστούν στην ειδικότητά του (της) με νυκτερινή τροπολογία στη Βουλή. Οι άνθρωποι που θα συναντήσει στο αξιοθαύμαστο ταξίδι της μόρφωσης μπορεί να γίνουν γενικοί γραμματείς υπουργείων και διοικητές κρατικών οργανισμών. Μπορεί μάλιστα να αποκτήσουν πρωτόγνωρη ισχύ που απορρέει κατευθείαν από την κορυφή της εξουσίας.
    Όλα μπορεί να συμβούν, αρκεί στον δρόμο να μη χαθεί η ταπεινότητα και η σεμνότητα. Να μην απασφαλίσει κάποιος απ΄ αυτούς και να αρχίσει να σχετίζεται ανάρμοστα με μέλη της δουλοπαροικίας των συμβασιούχων. Να μην επιχειρήσει στη συνέχεια να διορθώσει το λάθος με λάθος. Να μη φτάσει στο σημείο να ζητεί από τον ομοϊδεάτη πολιτευτή και σκηνοθέτη της μεγάλης επιτυχίας «Ο βιασμός της μοναχής» να κλείσει όπως όπως την υπόθεση με τους κολλητούς διοικούντες το Δημόσιο, στους οποίους ο πνευματικός αυτός άνθρωπος έχει προνομιακή πρόσβαση. Να μην προσλαμβάνει δικηγόρους του λυκόφωτος που μπορεί να τον καταστήσουν ακόμα περισσότερο ευάλωτο.
    Ο Χρήστος Ζαχόπουλος στραβοπάτησε. Ο Πρωθυπουργός βιάστηκε να υπογράψει τον πολιτικό του θάνατο. Αλλά η ζωή συνεχίζεται. Και ο Πρωθυπουργός είναι αποφασισμένος να επιμείνει στον αγώνα για την αξιοκρατία. Ανήμερα την Πρωτοχρονιά, θα το επιβεβαιώσει σε ζωντανή μετάδοση, κοιτάζοντάς μας με αυστηρότητα στα μάτια.

    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ο λογιστης Τασος Σιδηροπουλος στην Βεροια ειναι ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΣ. Ενημερωστε
    φιλους σας στην Βεροια για να μην καταστρεψει και αλλους πελατες του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ
    Σκέφτομαι και ξανασκέφτομαι τη «ροζ» απόχρωση που πασχίζουν να προσδώσουν οι κυβερνώντες στην υπόθεση Ζαχόπουλου και το μόνο συμπέρασμα στο οποίο καταλήγω είναι ότι τελικά θα πρέπει να βρίσκονται σε απελπιστική θέση ο Καραμανλής και οι κάθε λογής σύμβουλοί του. Διαφορετικά πώς να εξηγηθεί το γεγονός ότι επενδύουν σ' ένα σενάριο που προϋποθέτει καλπάζουσα ηλιθιότητα για να το αποδεχτεί κανείς;
    Δεν ξέρω αν και σε ποιον βαθμό η απόπειρα αυτοκτονίας του Ζαχόπουλου οφείλεται σε εκβιασμό της πρώην συνεργάτιδάς του. Θέλω να ελπίζω ότι η ανάκριση θα βρει την άκρη. Αλλά εκείνο που θεωρώ βέβαιο είναι ότι εκβιασμός υπό την απειλή ερωτικών αποκαλύψεων αποκλείεται να υπήρξε. Κι όποιος διατείνεται το αντίθετο ή είναι αθεράπευτα αφελής ή θεωρεί τους άλλους αφελείς.
    Ο εκβιασμός -ο κάθε εκβιασμός- βασίζεται στην προϋπόθεση ότι ο εκβιαζόμενος έχει -και θέλει- κάτι να κρύψει. Και ο Ζαχόπουλος δεν είχε καμιά εξωσυζυγική δραστηριότητα να κρύψει όταν επιχειρούσε να θέσει τέρμα στη ζωή του. Η ίδια η γυναίκα του διαβεβαίωσε στην κατάθεσή της πως γνώριζε ότι ο άντρας της είχε εξωσυζυγική σχέση. Και ο ίδιος είχε ήδη υποχρεωθεί σε παραίτηση από το υπουργείο. Τι χειρότερο θα μπορούσε να του συμβεί αν δημοσιοποιείτο η όποια κασέτα και θέλησε ν αυτοκτονήσει για να το αποφύγει;
    Σας το είπα και χθες: εκείνοι που σίγουρα ξέρουν την αιτία της απόπειρας του Ζαχόπουλου είναι, πρώτον, ο ίδιος ο Ζαχόπουλος και, δεύτερον, το περιβάλλον του πρωθυπουργού και ο ίδιος ο πρωθυπουργός. Αλλά ο πρώτος δεν είναι ακόμη σε θέση να μιλήσει και οι άλλοι δεν καλούνται καν να καταθέσουν. Και το αποτέλεσμα το βλέπουμε όλοι: αφελή σενάρια που είναι προφανές ότι έχουν ως μοναδικό στόχο ν αποκρύψουν και όχι ν αποκαλύψουν την πραγματικότητα.
    Και φυσικά να διασώσουν ό,τι μπορούν από το προφίλ ενός πρωθυπουργού που άλλα υποσχόταν ότι θα κάνει και άλλα αποδεικνύεται ότι έκαναν και κάνουν οι συνεργάτες του - και μάλιστα ακόμη και οι συνδεόμενοι οικογενειακά μαζί του.

    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Καλα ολα αυτα εγω δεν καταλαβαινω ποιο ειναι το οφελος

    σε μια εξαρτηση , και μιλαω για την ενεργειακη εξαρτηση

    απο την ρωσια η οποιονδηποτε, επισης δεν καταλαβαινω γιατι να

    απαλωτρριωσουμε μεγαλο ποσοστο ελληνικου εδαφους για να

    ανοιξουμε δρομο για τα συμφεροντα των ρωσων , επιπλεων

    παλι δεν κατανοω γιατι δεν στρεφομαστε σε αστειρευτες

    οικολογικες μορφες ενεργειας οπως ηλιος και ανεμος

    γεωθερμικής , αν το χωρο που προοριζεται για τον ρωσικο

    αγωγο τον χρησιμοποιησουμε για εγκατασταση καποιων απο

    τα παραπανω.
    Επισης το χρονοδιαγραμα δημιουργειας του αγωγου

    ερχεται σε προκλητικη αντιθεση με οποιοδηποτε

    χρονοδιαγραμα δημιουργειας εργου κοινης ωφελειας ειναι

    διπλασιο εργο απο τον μεγαλυτερο μας δρομο (εγναντια)

    και θεωρητικα υλοποιηται στο ενα δεκατο του χρονου του

    παραπανω δρομου , που με την δικη μου λογικη αυτο

    αποδεικνυει οτι υπαρχουν συμφεροντα στην χωρα μας

    μεγαλυτερα απο το κοινο συμφερον των πολιτων της .

    ΖΗΤΩ Η ΜΑΖΙΚΑ ΑΠΟΔΕΧΤΗ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση