GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άποψε θα έκανε την αρχή ο Μάκης....

...με τις αποκαλύψεις για τον Χρ. Ζαχόπουλο! . Στην αποψινή εκπομπή του επρόκειτο ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος να δώσει μια πρώτη γεύση των...

...με τις αποκαλύψεις για τον Χρ. Ζαχόπουλο!
.
Στην αποψινή εκπομπή του επρόκειτο ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος να δώσει μια πρώτη γεύση των στοιχείων και της κασέτας που είχε για τον Χρ. Ζαχόπουλο. Η συνέχεια θα υπήρχε, πιο αποκαλυπτική, την Κυριακή στο Θέμα. Η τραγική εξέλιξη του μεσημεριού άλλαξε όμως τα δεδομένα και την ...ιεράρχηση. Ετσι, τηλεοπτικά είχε άλλο θέμα.

31 σχόλια

  1. Προτείνω να καταγγείλει (αν δεν το έκανε ήδη) ο Μάκης τον Ζαχόπουλο ότι του χάλασε την εκπομπή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατι ο Κ.Τριανταφυλλοπουλος εσπευσε αμεσως να διασκεδασει τις οποιες υπονοιες εναντιον του? Αφου μεχρι τοτε κανενας δε μιλησε ανοιχτα ή εστω με υπαινιγμους γι αυτον? Γιατι αραγε μετατοπιζει τις ευθυνες στο πολυ "μεγαλο" καναλι? γιατι ολοι οι δημοσιογραφοι στις ειδησεις των 8 ειχαν την ουρα στα σκελια? που ειναι εκεινος ο εντονος και αδηφαγος δημοσιογραφικος ζηλος που θα επεδεικνυαν ολοι αυτοι οι "φωστηρες" στις αποκαλυψεις??? Περιμενω απαντησεις (χωρις βρισιες παρακαλω).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για πείτε ποιο πολλές λεπτομέρειες για την κασέτα; Τι έκανε με τον πιτσιρικά; Πείτε μου να καβλώσωωωω. Αχχχχχχχχχχ. Χύνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευχαριστω που εισακουστηκα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΣΤΗ ΚΑΣΕΤΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΚΒΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ.
    ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ.ΝΟΜΙΖΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ "ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗΣ-ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΗΣ"
    "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ"..

    ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΑ ΤΟΝ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟ
    Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ..


    MAKH ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. TΡΑΜΠΟΥΚΟΙ-ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ-ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ
    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. α ρε φλουφλη τριανταφυλλοπουλε που το παίζεις και βαρύμαγκας. Κόλωσες και κάνεις τον ανήξερο για τον ζαχόπουλο, ούστ απ' δώ γιωτά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΞΟΦΛΗΣΑΝ..
    ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΤΑΝΚ-ΕΡ ΝΑ ΣΑΣ ΣΩΣΟΥΝ..

    ΓΙΑΝΝΑ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΧΟΥΜΕ..ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ..ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
    "ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ"..ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ
    "ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ".
    ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ..ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ.. ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ.
    ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ.
    ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ-ΕΛΛΗΝΙΔΑ
    ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ..ΜΕΣΣΙΑΣ..
    ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΧΟΥΝΤΑ..
    ΑΚΟΥΩ ΤΑ ΤΑΝΚ-ΕΡ ..ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ..

    ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΧΡΗΣΤΟΣ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ
    ΑΝΙΚΑΝΟΣ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ?
    ΝΑΙ
    ΤΑΝΚ-ΕΡ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ 2..ΝΕΟΙ(ΑΣ ΠΟΥΜΕ),ΜΑΧΗΤΙΚΟΙ,ΜΕ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ(ΑΣ ΠΟΥΜΕ)ΠΕΡΓΑΜΗΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ(ΑΣ ΠΟΥΜΕ) ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΚΟΜΑΤΩΝ.

    ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?
    1. ΟΡΓΑΝΩΝΕΤΕ ΚΥΚΛΩΜΑ ΕΚΒΙΑΣΜΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΓΙΑ ΓΚΟΜΕΝΗΛΙΚΙΑ-ΑΡΠΑΧΤΕΣ-ΜΙΖΕΣ ΚΛΠ?
    2. ΟΡΓΑΝΩΝΕΤΕ ΚΥΚΛΩΜΑ ΑΠΟ ΠΙΠΙΝΟΣΤΕΡΛΕΤΟΠΟΥΤΑΝΑΚΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ LIFESTYLE,ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΠΑΡΑΛΥΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΤΕ ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΤ?

    ΤΙ ΤΑ ΘΕΣ...
    ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο Μάκης και ο κάθε εκβιαστής σπερμολάγνος, λεχρίτης, ρουφιάνος δημοσιογράφος, ίσως να απείλησε και ίσως να είναι ο υπεύθυνος αυτού του "φόνου".

    Ομως αυτοί εδώ που έχουν ανεβάσει 4 άρθρα για το θέμα. Ποιός έχει την κασέτα ποιός δεν την έχει την κασέτα, ποιός θα την έπαιζε και τι περιελάμβανε η κασέτα, που γράφει ότι "πρώτοι" το είχαν επισημάνει.

    Ρωτάω τι είναι τούτοι εδώ.

    Για μένα είναι ακόμη χειρότεροι. Είναι ρύπος.

    Φτού σας αλήτες.

    Χωριάτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ζωή σε λόγου μας, ο πάνχοντρος - πλην όμως φιλότιμος - θα μείνει στην Ιστορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τουλάχιστον τα λαμογια της ΝΔ πηδάνε απο τα μπαλκόνια - κάτι είναι και αυτό.

    Ενώ τα λαμόγια του ΠΑΣΟΚ προτίμησαν το ...άλλο πήδημα (βλέπε Ακης, Γιάννος κλπ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. για να είμαστε όμως δίκαιοι, το να σε παίρνει ο δημοσιογράφος τηλέφωνο λίγο πριν πηδήξεις στο κενό, "τι έχετε να δηλώσετε για την κασσέτα που σας εμφανίζει να πηδάτε την υπάλληλο σας" λέγεται και "ΗΘΙΚΗ ΑΥΤΟΥΡΓΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ"

    Επιτέλους ο άνθρωπος είχε τιμωρηθεί πολιτικά(τον παραίτησαν) τι άλλο ήθελε ο ΜΑΚΗΣ; ΝΑ τον εξοντώσει και βιολογικά;


    ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ να παίξει ΤΣΟΝΤΑ στην εκπομπή του εν είδει γαργαλιστικών δημοσιογραφικών λεπτομερειών;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αναρτήθηκε από killbill στις 9:20 μμ



    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΜΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΑΣΦΥΚΤΙΚΑ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ!

    Καραμανλή, γνωρίζεις πολύ καλά ποιο είναι εκείνο το κύκλωμα που χρησιμοποιεί κοριούς και βίντεο για να εκβιάζει πρωθυπουργούς! Οταν ολη η Ελλάδα έμαθε οτι παρακολουθούσαν το κινητό σου και φυσικά της Νατάσσας κι ολων εκείνων που ήταν κοντινοί σας άνθρωποι οπως ο Ζαχόπουλος, δεν μας εκπλήσσει που κάποιοι αλήτες βγήκαν στην πιάτσα και εκβίαζαν με το σχετικό βίντεο. Επίσης απο την εποχή του Κέννεντυ και του Εντγκαρ Χούβερ η τότε Μαφία

    και οι σημερινοί Νονοί της Πολιτικής ζωής, χρησιμοποιούσαν παλλακίδες (επώνυμες και ανώνυμες) αλλά και αγοράκια, αν τα γούστα του "στόχου" τους ηταν του ιδίου φύλου! Ο Ζαχόπουλος ηταν "στόχος" πριν ακόμη κερδίσει τις εκλογές ο Καραμανλής που κάποτε ηταν τσαμπουκάς και στη συνέχεια υποκλίθηκε στο κονγκλάβιο της Διαφθοράς, οπως θάλεγε και ο Τράγκας. Καραμανλή, ο Ζαχόπουλος είναι "συνέχεια" του Κώστα Τσαλικίδη, τους "δολοφόνους" του οποίου άφησες να σε χλευάζουν δίνοντάς τους γη και υδωρ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. εαν ειναι αληθεια τα περι μεγαλοδημοσιογραφου εκβιαστη στην συγκεκριμενη υποθεση ειναι μια τεραστια ευκαρια να τελειωσουμε μια και καλη με αυτο το συναφη που ξαφνικα εγινε ο νταβατζης της χωρας.η αστυνομια πλεον εχει την ευκαιρια να φτασει σε ενα σημειο που να δειχνει ποιος και γιατι.τελειωμενα πραγματα ο ανθρωπος ακομα και λουμπινα να ειχε κανει δεν επρεπε να κατελιγε ετσι.και οχι μονο αυτος και τα πασοκια παλιοτερα και οι σημερινοι της νδ οποιοι κανουν λουμπινες και απαταιωνιες να δικαζονται αλλα προς θεου οχι να εκβιαζονται και να καταλιγουν στην λυση της αυτοκτονιας.ελεος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αξιόπιστες πληροφορίες αναφέρουν ότι λίγο πριν βουτήξει από το μπαλκόνι, ο Χρήστος Ζαχόπουλος διαπληκτίστηκε έντονα με τη σύζυγό του, με αφορμή ένα βίντεο με προσωπικές στιγμές του. Επίσης, δέκα λεπτά πριν από το απονενοημένο διάβημα, «μιλούσε στο τηλέφωνο με μεγαλοδημοσιογράφο που του είχε πει ότι θα βγάλει στον αέρα το βίντεο». Άλλες πληροφορίες λένε ότι το βίντεο ήταν στην κατοχή συνεργάτιδας του κ. Ζαχόπουλου η οποία απειλούσε χθες βράδυ ότι «αν δεν την καλύψουν, θα τους δείξει». Άλλες πληροφορίες λένε ότι δεν υπήρξε θέμα οικονομικής ατασθαλίας, αλλά υποσχέσεων που δεν τήρησε ο κ. Ζαχόπουλος και προκάλεσαν την οργή κάποιας που γνώριζε για το βίντεο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ο ΚΥΠΑΤΖΗΣ Ο ΜΑΚΗΣ ΤΟΝ ΕΚΒΙΑΖΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ο ΜΑΚΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ(ΚΑΘΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ) Ή ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΣ ΩΣ ΣΩΤΗΡΑ?

    ΤΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙ ΤΟΥ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΝΑ "ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ" ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕ ΤΟΝ ΕΚΔΟΤΗ "ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗΣ" ΦΥΛΛΑΔΑΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. υποκλοπες-δολοφονιες-γυναικοδουλειες-εκβιασμοι-intracom

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ειμαι αθωος

    κοκκαλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΑΛΗΤΗ ΖΑΧΟΠΟΥΛΕ ΜΑΣ ΧΑΛΑΣΕΣ ΤΟ
    ΠΑΡΤΥ..

    ΜΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
    ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ
    ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ως ΠΑΧΥΣΑΡΚΟΣ θα βρωμίσει πολύ.

    Ας ελπίσουμε μόνο ότι θα είναι πολύ, βαρύ και στεγανό το χώμα που θα τον σκεπάσει. Μην ξεχάσουμε και μια τεράστια βαριά πέτρα.

    Θα είναι αηδιαστικό να περιφέρονται αγρίμια με κομμάτια από το μισοσαπισμένο λίπος του πτώματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Οποία μετριοφροσύνη !!!
    Το αρχιλαμόγιο της Ελληνικής Δημοσιογραφίας είπε :
    Αφου οι δημοσιογράφοι Mega είπαν ότι την κασσέτα πήρε ‘’μεγαλοδημοσιογράφος’’ φωτογράφιζε τον Τριανταφυλλόπουλο !!!
    Αμέσως όλες οι γλάστρες (πλην ενός ) του πάνελ του συμφώνησαν .

    Αν αληθεύουν όμως τα ποσοστά τηλεθέασης που ανακοινώνονται σημαίνει ότι έχουμε μια κοινωνία σε παρακμή όταν οι πιο αγαπημένες της εκπομπές είναι του ναρκομανούς πούστη και του αρχιλαμόγιου εκβιαστή .


    Παλικάρι από τα Σφακιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Παράκληση στους υπεύθυνους του ιστολόγιου: Ει δυνατόν, μαζί με την ώρα ανάρτησης, να φαίνεται και η ημερομηνία που έγινε. Ευχαριστώ.

    Δεν βλέπω Τριανταφυλλόπουλο, αλλά χθες μου την έβαλε να δω. Άρχισε 22:30 και μέχρι τις 23:20 δεν είχε πει απολύτως τίποτε. Έφαγε 50 λεπτά (δεν ξέρω τι έγινε μετά) μιλώντας σχεδόν μοναχός του. Έχω την αίσθηση ότι στις δύο κουβέντες που λέει οι τρεις είναι ψέμματα.
    Ώστε ετοιμάζουν κάθοδο της Γιάννας σε ρόλο ... Παπαδόπουλου; Όρχεις καλάβριοι και της Χάιδως το αιδοίον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. όμοιος στον όμοιο και η κοπριά στα λάχανα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ο Τριανταφυλλόπουλος είναι αισχρό υποκείμενο. Θυμάμαι την αθάνατη Μαλβίνα, όπως -βλέπω μετά χαράς- τη θυμάται και πλήθος άλλο κόσμου. Έλεγε λοιπόν ότι δεν κάνει παρέα με πολιτικούς γιατί και ένα καφέ να πιει με κάποιον ή μια φορά να καθήσει μαζί στο ίδιο τραπέζι, μετά δεν μπορεί να του τα σούρει για τυχόν ατοπήματά του. Ο Τριανταφυλλόπουλος είχε καλέσει τον Ρεγκούζα στον γάμο του (τον είδαμε στο γαμήλιο γλέντι. Δεν φαντάζομει να πήγε ακάλεστος!) και την επόμενη μέρα (ή σχεδόν) έκανε εκπομπή καταγγελτική εις βάρος του, με επίτευγμα την αποπομπή του από την κυβέρνηση.
    Δεν υπερασπίζομαι τον Ρεγκούζα. Τυχαίνει μάλιστα να μου είναι και ολίγον αντιπαθής. Ίσως δε έπρεπε να υποστεί και περισσότερα. Να τον καταγγείλει όμως ο «δειπνοκλήτορας» Μάκης είναι μοναδική αισχρότητα.
    Άππιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση