GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ειρηνική "εισβολή" στο Πεδίο Βολής Διδυμοτείχου...

... Toυ Στέφανου Σιναπίδη Μέλος Οικολογικής Εταιρείας Έβρου Παράρτημα Διδυμοτείχου . Μεγάλη συγκέντρωση και «ειρηνική» εισβολή μέσα στον χ...

...
Toυ Στέφανου Σιναπίδη
Μέλος Οικολογικής Εταιρείας Έβρου
Παράρτημα Διδυμοτείχου

.
Μεγάλη συγκέντρωση και «ειρηνική» εισβολή μέσα στον χώρο του Πεδίου Βολής «Ψηλός Στάλος» της Επαρχίας Διδυμοτείχου, κατά την διάρκεια προγραμματισμένης βολής της 16ης Μεραρχίας Πεζικού, θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2007, από αγανακτισμένους κατοίκους των χωριών Κουφοβούνου, Ασβεστάδων και Λαβάρων με την συμπαράσταση και του Παραρτήματος Διδυμοτείχου της Οικολογικής Εταιρείας Έβρου.
Σκοπός των κατοίκων ανεξαρτήτως κομματικής ταυτότητας, είναι να ακυρώσουν την αναγκαστική απαλλοτρίωση των χωραφιών τους, που αποφάσισε το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας αυθαίρετα, χωρίς την θέληση και την κοινωνική συναίνεση των πολιτών.
Οι κάτοικοι είναι βέβαιοι με σιγουριά (μετά από ενημέρωση που έκανε στα κατά τόπους χωριά και στο Διδυμότειχο τους τελευταίους μήνες η Οικολογική Εταιρεία Διδ/χου)πως το Πεδίο Βολής που σχεδιάζεται να οργανωθεί σύμφωνα με την Κ.Υ.Α. (Φ.Ε.Κ. 347/28-4-2006 απαλλοτρίωσης 21.000 στρεμμάτων), είναι περιβαλλοντικά επικίνδυνο για τον τόπο αλλά και ακυρώνει οποιαδήποτε άλλης μορφής βιώσιμης ανάπτυξης για τον Κεντρικό Έβρο.
ΖΗΤΟΥΜΕ:
1)Tην άμεση απενεργοποίηση του επικίνδυνου για την υγεία μας Πεδίου Βολής-Ψηλός Στάλος στην Επαρχία Διδυμοτείχου και να σταματήσει η διαδικασία αναγκαστικής απαλλοτρίωσης από το Γ.Ε.Σ.
1)Να εφαρμοστούν οι αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Διδυμοτείχου της 7/8/2006 όπως και οι αντίστοιχες αποφάσεις των Τοπικών Συμβουλίων Κουφοβούνου (28/3/2005) και Ασβεστάδων ( 2/2/2006) για την μη απαλλοτρίωση των 21.000 στρεμμάτων γεωργικών εκτάσεων και την αποτροπή της επέκτασης-γιγάντωσης του Πεδίου Βολής Ψηλός Στάλος, το οποίο είναι ύποπτο για πιθανή χρήση επικίνδυνων βλημάτων (απεμπλουτισμένου ουρανίου;) καθιστώντας την περιοχή μας σε μερικά χρόνια πιθανή χωματερή ραδιενεργών βλημάτων.
2) Πώς είναι δυνατόν να επιτευχθεί η τουριστική ανάπτυξη και να γίνουν επενδύσεις στον Κεντρικό Έβρο όταν στην καρδιά του θα φυτευθεί ένα «μαχαίρι ύποπτων βλημάτων», και δημιουργηθεί μία περίκλειστη «νεκρή ζώνη», έκτασης 75.000 στρεμμάτων( 7% του ζωτικού χώρου της Επαρχίας Διδυμοτείχου) όπου θα απαγορεύεται η πρόσβαση;
3)Ποίος θεματικός, περιηγητικός , οικολογικός, αρχαιολογικός τουρισμός θα αναπτυχθεί στο Διδυμότειχο, όταν αυτό καταδικαστεί να γίνει «κρανίου τόπος» και «άσυλο καρκινοπαθών»;
4)Πώς θα είναι δυνατόν (όποτε ωριμάσουν οι τοπικές παραγωγικές συνθήκες) , να προωθήσουμε στην ελληνική και ευρωπαϊκή αγορά τα τοπικά μας προϊόντα προστατευόμενης ονομασίας προέλευσης όταν αυτά θα παράγονται σε μία περιοχή που γειτνιάζει με ένα ύποπτο από πλευράς δημόσιας υγείας Πεδίο Βολής;
Το Πεδίο Βολής της Επαρχίας Διδυμοτείχου αρχικά, ξεκίνησε προ 10ετίας ως απλό πεδίο βολής, μερικών ταγμάτων. Με την πάροδο του χρόνου και εν αγνοία των ντόπιων, εξελίχτηκε σε πεδίο βολής και ασκήσεων της 16ης Μεραρχίας και στην συνέχεια και της Ταξιαρχίας Σουφλίου.
Με την αναγκαστική απαλλοτρίωση γεωργικών εκτάσεων της Κοινής Υπουργικής Απόφασης Απριλίου 2006 (ΦΕΚ 347/28-4-2006) οργανώνεται ένα γιγάντιο πεδίο βολής για όλο το Δ΄ Σώμα Στρατού, (και μελλοντικά Νατοϊκό), συνολικής έκτασης 75.000 στρεμμάτων (7% της έκτασης της Επαρχίας Διδυμοτείχου) παρόλη την αντίδραση των τοπικών κοινωνιών.
Το Πεδίο Βολών και Ασκήσεων σχεδιάζεται να είναι περίκλειστο, αόρατο από τα ανθρώπινα μάτια και αδιάβατο από τους κατοίκους της περιοχής. Η ανακοίνωση -απάντηση του υφυπουργού Άμυνας τον Φεβρουάριο 2007 στις αντιδράσεις της Οικολογικής Εταιρείας-Παράρτημα Διδ/χου ήταν αποκαλυπτική. «Ο ελληνικός στρατός για να είναι σύγχρονος και να μπορεί να είναι ανταγωνιστικός με τον τουρκικό πρέπει να είναι εξοπλισμένος και να εκπαιδεύεται με σύγχρονα όπλα και βλήματα» ούτως ειπείν με βλήματα απεμπλουτισμένου ουρανίου, που είναι τα ισχυρότερα διατρητικά βλήματα και τα οποία κατέχει σε μεγάλο αριθμό από χρόνια ο γειτονικός σύγχρονος τουρκικός στρατός.
Τα πεδίο βολής σύμφωνα με τους αρμόδιους (και δυστυχώς για τους ντόπιους) πρέπει να λειτουργήσει απαραίτητα στην συγκεκριμένη θέση ως αντιστάθμισμα και συμβολική κίνηση ισχύος της Ελλάδος έναντι της Τουρκίας που από το 1995 λειτουργεί τεράστιο σύγχρονο πεδίο βολής αρμάτων στην χερσόνησο της Καλλίπολης απέναντι από την Σαμοθράκη, οι βληματοδόχοι του οποίου έχουν δεχτεί και δέχονται τεράστιο αριθμό βλημάτων απεμπλουτισμένου ουρανίου, που στην συνέχεια μολύνει και το Θρακικό πέλαγος.
Η πρόταση για την συγκεκριμένη θέση του χαρακτηρισμένου ως νατοϊκού πεδίου βολής (προδιαγραφές περίκλειστου, αδιάβατου, αόρατου) εξυπηρετεί έτσι προσωρινά την βιασύνη του Στρατού να βρει ένα πεδίο βολής-χαβούζα για τα επικίνδυνα βλήματα (αφού με αντίθεση των τοπικών κοινωνιών απομακρύνονται από άλλα μέρη της Ελλάδος, δηλ. Σχίζα Μεσσηνίας το 2005,Μάλεμε Χανίων το 2006,) και επιλέχθηκε με ελαφρά την καρδία η επαρχία του Διδ/χου όπου το λαϊκό αίσθημα, η συλλογική αντίδραση και η ανοχή των κατοίκων είναι αμελητέα ενώ η εξασφάλιση της συναίνεσης των τοπικών παραγόντων είναι εύκολα υλοποιήσιμη (δηλ. εξαγοράσιμη) μέσω ανταλλαγμάτων.
Έτσι σχεδιάζεται να λειτουργήσει για μερικά χρόνια τουλάχιστον το επικίνδυνο πεδίο βολής ως «χαβούζα» ραδιενεργών βλημάτων. Από την άλλη μεριά το γιγαντιαίο στρατόπεδο στο χωριό Λαγός της Επαρχίας Διδυμοτείχου, σταδιακά απορφανίζεται με μετακινήσεις των μονάδων σε σχετικά ασφαλέστερη απόσταση (ενώ το στρατόπεδο του Λαγού, είχε σχεδιαστεί να λειτουργεί ως υπερστρατόπεδο και τεράστιο κέντρο νεοσύλλεκτων, τώρα έχει καταντήσει ζωντανό κουφάρι με στοιχειώδη επάνδρωση, γιατί οι πολιτικοί παράγοντες θέλουν για μικροπολιτικούς λόγους τα στρατόπεδα και τα κέντρα εκπαίδευσης να είναι μακριά από την παραμεθόριο). Πρόσφατες πληροφορίες επίσης αναφέρουν ότι τα άρματα που χειρίζονται τα βλήματα απεμπλουτισμένου ουρανίου από το Λιτόχωρο έχουν έρθει στην Θράκη.
Η χρησιμοποίηση του πεδίου βολής για μερικά χρόνια ως δέκτη ραδιενεργών αποβλήτων θα πραγματοποιηθεί αν δεν αντιδράσουν οι πολίτες του Κεντρικού Έβρου σθεναρά, εξυπηρετώντας τρία πράγματα.
Α)Εξασφαλίζεται ένα σύγχρονο Πεδίο Βολής για τον ελληνικό στρατό σε χώρο κοντά στο αντίστοιχο τουρκικό δρώντας ως αντίπαλο δέος.
Β) Εξασφαλίζεται στο όνομα του σύγχρονου στρατού η συνέχεια των εξοπλισμών και επομένως τα δωράκια και οι προμήθειες και
Γ) Και κυριότερο εξασφαλίζεται η κοινωνική τοπική συναίνεση και η ψυχολογική προετοιμασία του ντόπιου πληθυσμού που μαθαίνει να διαβιεί κοντά σε έναν χώρο με ραδιενεργά απόβλητα.
Στις 28/4/2006 δημοσιεύτηκε η Κοινή Υπουργική Απόφαση (Φ.Ε.Κ. 347/28-4-2006) απαλλοτρίωσης 21.000 στρεμμάτων στην περιοχή του Διδυμοτείχου για την επέκταση του πεδίου Βολής Ψηλός Στάλος, που σε πλήρη ανάπτυξη θα καταλαμβάνει 75.000 στρέμματα δασικών και γεωργικών εκτάσεων δηλ. το 7% του ζωτικού χώρου στην «καρδιά» της Επαρχίας Διδ/χου.

6 σχόλια

  1. Μακριά το πεδίο βολής πουτσασβεστάδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΟΙ!!!!!!!! ΕΦΕΡΑΝ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    Του ΜΑΚΑΡΙΟΥ ΔΡΟΥΣΙΩΤΗ
    Οταν το 1968 ο υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ Ρίτσαρντ Νίξον ανακοίνωσε ότι όρισε ως υποψήφιο αντιπρόεδρό του τον ελληνοαμερικανό κυβερνήτη του Μέριλαντ, Σπύρο Αγκνιου, η «Ουάσιγκτον Πόστ» έγραψε στην πρώτη της σελίδα ότι «αυτός ήταν ο πιο εκκεντρικός πολιτικός διορισμός από τότε που ο ρωμαίος αυτοκράτορας Καλιγούλας ονόμασε το άλογό του σύμβουλό του».

    Τότε, ο αμερικανικός τύπος αγνοούσε το γεγονός ότι ο «εκκεντρικός» αυτός διορισμός ήταν μέρος μια μεγάλης διαπλοκής, που είχε ως πρωταγωνιστή τον επίσης ελληνοαμερικανό μεγιστάνα Τομ Πάπας.
    Ο Νίξον, με την απόφασή του εκείνη, ξεπλήρωσε οφειλόμενα γραμμάτια προς τον Τομ Πάπας, ο οποίος είχε τόση ισχύ, που ήταν σε θέση να διορίζει τον αντιπρόεδρο μιας υπερδύναμης. Ακόμη μεγαλύτερη ήταν η δύναμη του Τομ Πάπας στην Ελλάδα, όπου, με εξαίρεση την περίοδο της Ενωσης Κέντρου, επηρέαζε σε σημαντικό βαθμό τις αποφάσεις όλων των κυβερνήσεων, από το 1960 έως το 1980.

    Ο Τομ Πάπας αντλούσε τη δύναμή του από τη δεινή ικανότητα που είχε να διαπλέκει τα οικονομικά με τα πολιτικά συμφέροντα και να αξιοποιεί στο έπακρο τις διασυνδέσεις που είχε με τις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ, από τη δεκαετία του 1950. Κατά δική του ομολογία, σε συνέντευξη στον Φρέντι Γερμανό, υπήρξε συνεργάτης της CIA και ήταν «πολύ περήφανος» γι' αυτό. «Εργάστηκα για την CIA κάθε φορά που μου ζητήθηκε η βοήθειά μου», είπε. Σύμφωνα με στοιχεία που κατατέθηκαν στο Κογκρέσο, κατά τη διάρκεια της διερεύνησης του σκανδάλου Γουότεργκεϊτ, η οικογένεια Πάπας είχε τρεις φιλανθρωπικές οργανώσεις, απαλλαγμένες από την καταβολή φόρων. Αυτά τα τραστ χρησιμοποιούνταν ως κανάλια για τις χρηματοδοτήσεις επιχειρήσεων της CIA στο εξωτερικό.

    Από την εποχή του Αϊκ
    Ο Τομ Πάπας είχε προσωπική σχέση με τον στρατηγό Αϊζενχάουερ και ήταν μέλος της επιτροπής χρηματοδότησής του, στις προεδρικές εκλογές του 1952. Ηταν τότε που γνωρίστηκε με τον Νίξον, ο οποίος ήταν αντιπρόεδρος του Αϊζενχάουερ. Ο Πάπας ήταν μέλος της επιτροπής χρηματοδότησης του Νίξον, στις εκλογές του 1960, όταν ο τελευταίος διεκδίκησε τις εκλογές με αντίπαλο τον Τζον Κένεντι. Οταν έχασε τις εκλογές, ο Νίξον αποχώρησε από την πολιτική και ο Τομ Πάπας ήρθε στην Ελλάδα και δημιούργησε την οικονομική αυτοκρατορία του. Ο Τομ Πάπας συνήψε συμβάσεις με την τότε κυβέρνηση Καραμανλή, για επενδύσεις 125 εκατομμυρίων δολαρίων σε διάφορους τομείς και κυρίως τη διύλιση πετρελαίου. Ιδρυσε την ESSO-PAPAS και εξασφάλισε τη σχεδόν αποκλειστική εκμετάλλευση της εσωτερικής αγοράς καυσίμων.

    Η Ενωση Κέντρου του Γεωργίου Παπανδρέου θεωρούσε τις συμβάσεις αυτές αποικιακές και όταν κέρδισε τις εκλογές, επέβαλε στον Πάπας την επαναδιαπραγμάτευσή τους. Ο Πάπας αντέδρασε έντονα και πίεζε την ελληνική κυβέρνηση, μέσω των διασυνδέσεων που είχε με την κυβέρνηση των ΗΠΑ, να σταματήσει τις «σοσιαλιστικές μεταρρυθμίσεις» στην ελληνική οικονομία.

    Τελικά, το φθινόπωρο του 1964, η κυβέρνηση της Ενωσης Κέντρου υποχρέωσε τον Τομ Πάπας να υπογράψει νέα βελτιωτική υπέρ του Δημοσίου σύμβαση με την ΕΣΣΟ - PAPAS. Τη νέα συμφωνία υπέγραψε ο αναπληρωτής υπουργός Συντονισμού Αντρέας Παπανδρέου.

    Ο Τομ Πάπας κήρυξε ανελέητο πόλεμο κατά του Παπανδρέου. Τελικά, συνέπραξε με τους αντιπάλους του στην Ενωση Κέντρου και συνέδραμε στην ανατροπή της κυβέρνησής του, κατά την αποστασία του 1965.

    Η νέα χρυσή εποχή του Πάπας στην Ελλάδα άρχισε με την κατάληψη της εξουσίας από τη χούντα. Τον Ιούνιο του 1967, δύο μήνες μετά την επιβολή της δικτατορίας, ο Νίξον επισκέφθηκε την Ελλάδα ως ιδιώτης. Ο Τομ Πάπας ήταν στο αεροδρόμιο, στην υποδοχή της πρώτης ξένης προσωπικότητας που επισκεπτόταν τη χώρα, μετά το πραξικόπημα.

    Η επίσκεψη του Νίξον στην Ελλάδα, ο οποίος επανήλθε στην πολιτική και διεκδικούσε τις εκλογές ως υποψήφιος πρόεδρος στις εκλογές του 1968, αποτέλεσε την απαρχή μιας στενής σχέσης συνεργασίας μεταξύ Νίξον και χούντας, με μεσάζοντα τον Τομ Πάπας. Μέρος αυτής της συνεργασίας ήταν και η χρηματοδότηση της προεκλογικής εκστρατείας του Νίξον από την ελληνική χούντα.

    Σύμφωνα με στοιχεία που κατέθεσε στο αμερικανικό Κογκρέσο, ο αυτοεξόριστος στην Ουάσιγκτον έλληνας δημοσιογράφος, Ηλίας Π. Δημητρακόπουλος, η χούντα διοχέτευσε στο ταμείο της εκστρατείας του Νίξον 549.000 δολάρια σε μετρητά. Το ποσό αυτό προερχόταν από τα κονδύλια που η CIA διοχέτευσε στην ελληνική ΚΥΠ, για την αντικομμουνιστική της εκστρατεία. Η χρηματοδότηση γινόταν με εντολή του Παπαδόπουλου, μέσω του διοικητή της ΚΥΠ Μιχάλη Ρουφογάλη.

    Με απλά λόγια, μέρος των χρημάτων που διέθετε η CIA στην ελληνική ΚΥΠ ξεπλένονταν μέσω του Τομ Πάπας, επέστρεφαν στην Αμερική και κατέληγαν στα ταμεία της προεκλογικής εκστρατείας του Νίξον. Καταθέτοντας σε κλειστή συνεδρία επιτροπής του Κογκρέσου, ο τότε πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα, Χένρι Τάσκα, ανέφερε «οφ δι ρέκορντ», ότι το 1968 ο Τομ Πάπας ενήργησε ως κανάλι για τη μεταφορά κονδυλίων, από την ελληνική κυβέρνηση για την καμπάνια του Νίξον.

    Οπως στον υπόκοσμο

    Οταν ο Νίξον κέρδισε τις εκλογές και ανέλαβε τα καθήκοντά του, άρχισε να ξεπληρώνει τα γραμμάτιά του προς τον Πάπας και τη χούντα. Τα στρατηγικά συμφέροντα των ΗΠΑ συνέπεσαν με τις εξαρτήσεις του Νίξον και τα οικονομικά συμφέροντα του Τομ Πάπας. Η συναλλαγή γινόταν με όρους και πρακτικές που δεν διέφεραν σε τίποτα από αυτές που μεταχειρίζεται ο υπόκοσμος. Το καθεστώς Παπαδόπουλου αγόραζε από τον Νίξον επιρροή και πλήρωνε με χρήματα της CIA, με μεσάζοντα τον Τομ Πάπας.

    Ο Πάπας επέλεξε και πρότεινε στον Νίξον τον Χένρι Τάσκα ως νέο πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα, μετά την παραίτηση του Φίλιπ Τάλμποτ, τον Ιανουάριο του 1968. Η παραίτηση του Τάλμποτ αποδίδεται σε σύγκρουση που είχε με τον Τομ Πάπας.

    Ο Τάσκα εμφανίστηκε στην Αθήνα ως «ο άνθρωπος του προέδρου». Στην πραγματικότητα, όμως, ήταν ο άνθρωπος του Τομ Πάπας. Δεχόταν τον Πάπας στο γραφείο του, στην Αθήνα, τρεις ή τέσσερις φορές την εβδομάδα. Ο Τομ Πάπας έγινε, μέσω του πρέσβη, η γέφυρα επικοινωνίας μεταξύ Αθηνών και Στέιτ Ντιπάρτμεντ και εξαργύρωνε τη σχέση του αυτή με ελκυστικές συμβάσεις με το Δημόσιο.

    «Αντάλλαγμα» η Κόκα-Κόλα

    Από τα μεγαλύτερα επιχειρηματικά «επιτεύγματά» του ήταν η εξασφάλιση άδειας για τη δημιουργία εργοστασίου εμφιάλωσης της Κόκα-Κόλα στην Ελλάδα. Η αμερικανική πολυεθνική προσπαθούσε για μια δεκαετία να μπει στην ελληνική αγορά, χωρίς αποτέλεσμα, λόγω της φοβίας που υπήρχε ότι θα ανταγωνιζόταν τα ελληνικά προϊόντα.

    Στις οικονομικές του συναλλαγές με το καθεστώς, ο Τομ Πάπας διασύνδεσε και τον αδελφό του Νίξον, Ντόναλντ, ο οποίος συμμετείχε μαζί με τον Πάπας στην επιχείρηση «Marriot de Montis Α.Ε.», η οποία παρασκεύαζε τρόφιμα για τις αεροπορικές εταιρείες.

    Ανθρωπος του Τομ Πάπας εθεωρείτο και ο πρωθυπουργός του καθεστώτος Ιωαννίδη, Α. Ανδρουτσόπουλος. Οι εξουσίες του, ωστόσο, ήταν περιορισμένες και «κυβερνούσε» στη σκιά του Ιωαννίδη, ο οποίος ήταν απρόσιτος και είχε τη φήμη του «αδιάφθορου». Αυτός θεωρείται ένας από τους λόγους για τους οποίους ο Πάπας επεδίωκε με επιμονή, με τη συνδρομή του Τάσκα, να πείσει την Ουάσιγκτον για το σχηματισμό κυβέρνησης υπό τον Καραμανλή («Κ.Ε.», 22.7.01)

    Τα σχέδια του Πάπας παρέμειναν ανεκπλήρωτα μέχρι το καλοκαίρι του 1974, διότι ανατρέπονταν από τον Κίσινγκερ, ο οποίος είχε άλλα σχέδια για τον Ιωαννίδη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε παιδιά λίγη σοβαρότητα δε βλάφτει. Το άρθρο βασίζει την επικινδυνότητα του πεδίου βολής στην υπόνοια ότι θα χρησιμοποιούνται ραδιενεργά πυρομαχικά (απεμπλουτισμένου ουρανίου), ενώ ο ελληνικός στρατός δεν έχει τέτοια.
    Δηλαδή όλη η αντίδραση βασίζεται σε μια εσφαλμένη λογική προϋπόθεση: αφού ο τουρκικός στρατός χρησιμοποιεί (πράγματι) τέτοια πυρομαχικά στο πεδίο βολής της Καλλίπολης, θα τα χρησιμοποιεί και ο ελληνικός στον Ψηλό Στάλο...
    Είστε σοβαροί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΒΟΛΗΣ ΡΕ ΒΛΑΚΕΣ ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ;
    1)Ο ΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΛΗΜΑΤΑ ΑΠΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΕΝΟΥ ΟΥΡΑΝΙΟΥ
    2)ΟΤΑΝ ΤΑ ΚΟΝΟΜΟΥΣΑΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χθες στο συνέδριο ο babis έτρωγε ψωλή
    κι απ' το πολύ το χύσιμο εβούλωσε τ' αυτί!
    Και το αυτί σαν βούλωσε και δεν μπορούσε να ακούσει άλλο
    τότε δυνατά εφώναξε: "Σύντροφε Γιώργαρα σπρώξε κι άλλο!"

    Κι ο Γιώργης σαν τον άκουσε δεν του χάλασε χατήρι
    κι έβαλε ευθύς εμπρός το μικρό του ποτιστήρι.
    Ώρες πολλές πολλές περάσανε κι ο Γιώργος δεν κάβλωνε άλλο
    κι ο babis τότε του είπε: "Άστο, τσιμπούκι θα σου πάρω!"

    "Πάρε μου τσιμπούκι πουσταρά
    και γύρνα κι από δω να σου ξεσκίσω τη κωλάρα."
    "Τι λες γαμιά μου που δεν έχεις χάρισμα μεγάλο;
    Με βουλωμένο το αυτί δεν ακούω άλλο."

    "Δεν με νοιάζει αν ακούς ξεσκισμένο μου πουστάκι
    πίπα πάρε μου μωρή για να σηκώσεις το καυλάκι."
    Αχ, τι ωραία που το γλύφεις άτακτη πουστρα
    θα 'θελα τώρα να σου γαμήσω και τη μάνα."

    "Γιώργο αυτό το άκουσα καθικάκι
    γι' αυτό σ' αφήνω άχρηστε και πάω στο Αλεκάκι!"
    Και ο babis τότε ευθύς επήγε στον Αλέκο
    και με τα χείλη του 'κανε ωραίο τσιμπουκάκι

    Κι ο Αλέκος την ψώλα του στο κώλο την σκαρώνει
    και o babis όλο φώναζε: "Αλέκο, Αλέκο μου πατώνει;"
    Κι ο Αλέκος τώρα πάτωσε σ'ένα βάθος μεγάλο,
    βαθύ όσο το πέλαγος μα o babis ήθελε κι άλλο.

    Τον Γιώργο τον παράτησε o babis η πούστρα η παρδάλω
    κι από τον Αλέκο έπινε τον ψώλο τον μεγάλο.
    Ο Αλέκος όμως ο ψωλαράς αργούσε να την χύσει
    και στο κώλο του babis μας ο πόνος είχε αρχίσει.

    Ηταν πρωί και βράδιασε κι αυτός τον εγαμούσε
    και o babis από τον πόνο του τον κώλο του κουνούσε.
    Μα ήρθε ώρα ιερή το χύσι να σκορπίσει
    και στου babis το κώλο το πάρτι είχε αρχίσει.

    Θα τέλειωναν ταυτόχρονα όπως όλα δείχναν
    ο babis το ψώλο στο στόμα του το βάζει και απο τα χύσια της ψωλής ο babis επνίγηκε
    Εδώ όμως τελειώνει ετούτο το love story

    ΟΥΟΥ ΟΥΟΥ ΟΥΟΥ ΟΥΟΥ ΟΥΟΥ ΟΥΟΥ ΟΥΟΥ ΟΥΟΥ ΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σαν διαχειριστης της πολυκατοικιας οταν η Μαρω κατοικησε σ'αυτη γνωριστηκαμε αμεσως.
    Μετριας ομορφιας,καστανη,μελι ματια,λιγο μελαχρινουλλα και κατω απο 1,55 με ολο καμπυλες σωμα.
    Φαινωτανε πολυ σεξουλιαρα κοπελλα.
    Την ειχε εγκαταλειψη ο αντρας της μια και ειχε προβληματα με την αρωστια της εποχης μας τα ναρκωτικα.
    Ειχε παντρευτη μικρη και ειχε παιδι που φοιτουσε στο Δημοτικο.
    Το ηθικο της ηταν πολυ πεσμενο μετα τον χωρισμο με τον ναρκωμανη αντρα της.
    Εργαζωτανε αλλα δεν ηταν ευχαριστημενη απο την δουλεια της και με παρακαλεσε αν ειχα γνωριμιες να προσπαθησω να της βρω καλητερη εργασια.
    Της εισηγηθεικα να εργαζετε στο διαμερισματακι της μια και μπορουσε να γινη αυτο.
    Ειχε πολλες γνωστες απο τους χωρους οπου εργαζωτανε πριν και της ειπα οτι δεν θα της δημιουργουσα κανενα προβλημα σαν Διαχειριστης αν δεχωτανε πελατισσες στο διαμερισματακι της μετατρεπωντας το ενα δωματιο σε εργαστηριο της.
    Διστασε στην αρχη αλλα μετα απο κανα διμηνο αποφασισε να ακολουθηση την συμβουλη μου.
    Μετετρεψε το ενα δωματιο οπως της ειπα και προσωρινα το παιδι της εμενε με τους γονεις της μεχρι να μετακομιση σε μεγαλυτερο διαμερισματακι στην πολυκατοικια μας οταν ξενοικιαζωτανε ενα αλλο λιγους μηνες αργοτερα.
    Μετα απο λιγες βδομαδες καθε φορα που με εβλεπε με ευχαριστουσε γιατι πραγματικα κερδιζε πολυ περισσοτερα λεφτα εργαζωμενη στο διαμερισματακι της.
    Ειμαι στα 45 μου εγω παιδια ενα αραβωνιασμενο και ενα που σπουδαζει εξωτερικο.
    Με την συμβια μου περναμε καλα.Δεν εχω κανα παραπονο απ'αυτην αλλα οταν ευρισκα καμια ευκαιρια με θηλυκο δεν την αφηννα να παει χαμενη.
    Μερικα απογευματα οταν σχολαννα απο την δουλεια μου ακομα και νωρις τα βραδυα τυχαιννε να ειμαι μονος μια και η γυναικα μου ηταν προσκολλημενη στην οικογενεια της και επισκεπτωτανε τους γονεις της αδελφια και αδελφες της.
    Δεν με ενοχλουσε αυτο γιατι με τους δικους της παντα περνουσαμε καλα χωρις κανενα απολυτως προβλημα.
    Οταν συναντουσα μονος την Μαρω παντα της εκανα κομπλιμεντα για το ντυσιμο της γιατι ρε γαμωτο παντα σεξυ ντυννωτανε.
    Τα ματια της λαμπανε οταν την κολακευα.
    Μια Κυριακη που η γυναικα μου απουσιαζε με της αδελφες της εκτος πολεως αρκετες ωρες η Μαρω με προσκαλεσε οταν συναντηθεικαμε να πιουμε ενα καφεδακι.
    Καθισαμε στην κουζινα ενω ετοιμαζε τον καφε.
    Φορουσε μια μινι φουστιτσα και κοντη φανελλιτσα που αφηννε γυμνη την μεση της.
    Χωρις σουτιεν απανω ενω οι ρωγες των βυζιων της στητες τεντωνναν την φανελλιτσα.
    Γαμωτο ηταν καβλα μ'αυτο το ντυσιμο.
    Οταν εσκυψε να παρει κουλλουρακια απο ενα ερμαρι και φανεικε ο πισινο της η πουτσα μου τιναχτικε προσοχη βλεπωντας τα κολομαγουλα και το μαυρο στριγκακι της.
    "Πω πω πω ρε Κωστα,δεν σε βλεπω καλα.Αν σου σταθη αυτο το μουννακι θα την κερατωσης παλι την Αντρη"σκεφτικα ξαναμμενος ενω κοιταζα την Μαρω.
    Καθισε οχι απεναντι μου αλλα στην διπλανη καρεκλα ενω πινναμε το καφεδακι μας συζητωντας κυριως τα δικα της με τον χωρισμος και την δουλεια της.
    Γαμωτο ειχε βαλη και το ενα ποδι πανω στο αλλο και η ματια μου συνεχως επεφτε στην γαμπες στα βυζια της.
    "Γαμωτο ρε Μαρω ολα τα σεξυ κοριτσια πατε σαν χαζες και πεφτετε απανω στον καθε ανοητον και σπατε τα μουτρα σας"της ειπα σε μια φαση και κουνησε καταφατικα την κεφαλη της αναστεναζωντας.
    "Αν ειμουν εγω και ειχα μια κοπελλα σαν εσενα ποτε δεν θα σε αφηννα"συνεχισα και χαμογελασε κολακευμενη.
    "Εισαι καλος πολυ καλος μαζι μου"αναστεναξε.
    Το χερι της ενω μιλουσε αγκιξε το δικο μου σφιγκωντας το κοιταζωντας με στα ματια.
    Της το χαιδεψα και εγω ενω το αλλο μου πηγε στα μακρυα μαλια της χαιδευωντας τα και μετα το κατεβασα χαιδευωντας τους ωμους της.
    Οταν τραβηξε το χερι της απο το δικο μου ενω χαιδευα την πλατη της το αλλο χερι μου αγκιξε της γυμνες γαμπες της με τολμη χαιδευωντας τες απαλα πανω απο το γονατο ανεβαιννωντας ολο και ποιο πανω.
    Με κοιταξε ξαναμμενη στα ματια ενω κατεβασε το ενα ποδι απο το αλλο.
    Τα ποδια της μισανοιξαν το χερι μου γλυστρισε κατω απο την μινι φουστιτσα και σε δυο δευτερολεπτα τα δακτυλα μου τραβουσαν στην ακρη το στριγκακι της αγκιζωντας υγρα μουννοχειλα.
    "Κυριεεεεεε Κωστααααααααααααααα"βογκηξε ανοιγωντας περισσοτερο τα ποδια της ενω το μεσαιο δακτυλο μου μπενωβγαιννε στην μουννοτρυπα της τριβωντας την κλειτοριδα της.
    Το αλλο χερι μου αφησε την πλατη της μπενωντας κατω απο την φανελλιτσα χαιδευα τα βυζια της φερνωντας ακομα ποιο εντονους στεναγμους στα χειλια της.
    Αποτομα την αφηνω ανασηκωννουμε αρχιζω να την γδυννω και με βοηθησε χωρις κανενα δισταγμο.
    "Εισαι παρα πολυ σεξυ κοπελλα"στεναξα κοιταζωντας την οταν εμεινε γυμνη.
    Γρηγορα ξεντυθηκα ενω αναστεναξε και αυτη εντονα οταν ειδε την στητη πουτσα μου.
    Οταν την τραβηξα στην αγκαλια μου κολλησε σαν βδελλα απανω μου και φληθεικαμε στα χειλη.
    Οταν τα χειλη μας χωρισαν ασθμενωντας μου ειπε οτι θα ηταν καλητερα να παμε στο στρωμα της.
    Αγκαλια πηγαμε στο δωματιο της τραβηξε απο πανω το σκεπασμα και μετα ειμαστε ξαπλωμενοι μαζι αγκαλια φιλιωμενοι.
    Χαιδευα τα βυζια της πριν αρχισω να της τα θηλαζω να ρουφω της ρωγες της κανωντας την να αναστεναζη εντονα.
    Μετα μια και μυριζε καθαριοτητα εδωσα κατω στο μισοξυρισμενο μουννακι της και ξεφωνισε δυνατα οταν αρχισα να της το γλυφω.
    "Κυριεεεεε Κωσταααααααααααα ααααααχχχχχχχχχχχ τι μου κανεις τι μου κανεις,αααααααααχχχχχχχχχχ"ξεφωνισε και οταν κοιταξα πανω ηταν σαν παπαρουνα κατακοκκινη.
    "Σου γλυφω το μουννακι καβλα μου,σ'αρεσει;" ρωτησα.
    "Ναι ααααααααχχχχχχχχχχ ναι,ααααααααχχχχχχχχχχχχχχχ ναι"ξεφωνισε πριν γυρη την κεφαλη της πισω συνεχιζωντας να στεναζει να βογκα.
    Τρεμουλιαζε οταν την εφερα σε χυσιμο και ξεφωνιζε σιγανα οτι εχυνε.
    Οταν χαλαρωσε καπως και καταλαβα οτι περασε ο οργασμος της ανασηκωθεικα απο το μουννακι της.
    "Ο αντρας μου ποτε δεν μου τ'οκανε αυτο"ομολογησε αναστενιαρικα τραβωντας με απανω της φιλωντας με στα χειλη.
    "Δεν εχω καποττα αλλα μην φοβασε θα προσεχω"της ειπα κοιταζωντας την στα ματια.
    "Δεν υπαρχει προβλημα περνω αντισυλληψη.Παντα επερνα το τελευταιο διαστημα του γαμου μου οταν καταλαβα οτι θα χωριζαμε και συνεχισα να περνω" μου ομολογησε.
    Καλητερα σκεφτικα ετσι θα το απολαμβανναμε ακομα ποιο πολυ χωρις καμια προφυλαξη.
    Ανασηκωσε περισσοτερο τα ποδια της και επσρωξα την πουτσα μου στα υγρα μουννοχειλα της και αναστεναξε εντονα οταν ετριψα πανω κατω μερικες φορες το πουτσοκεφαλο πριν σπρωξω μεσα.
    "Αααααααααααχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ,ναι,ναι,ααααααααχχχχχχχχχχχχχχχχχ"ξεφωνισε οταν η πουτσα μου εισχωρησε σαν καυτο σπηρουνι στο υγρο θερμο μουννακι της.
    Της τον εδωσα ολον μεχρι της τριχες,μεχρι τ'αρχιδια μου και με αγκαλιασε σφικτα στο κορμι της και με φιλησε καβλιαρικα για μερικα δευτερολεπτα αναστεναζωντας βογκωντας.
    Μετα αρχισα να την τρομπαρω.
    "Ναι ναι κυριε Κωστα,ναι γαμησεμε γαμησε το μουννακι μου γαμησεμε,ναι ναι αααχχχχχχχχχχχχχχ" φωναξε κοιτωντας με καβλιαρικα.
    "Ναι μωρο μου ναι καβλα μου σου το γαμαω το μουννακι.Αααααααααχχχχχχχχχχχ,καβλα εισαι γλυκα μου καβλαααααααααααααα"της ειπα ενω την τρομπαρα.
    Κινιωτανε ξεδιαντροπα μαζι μου ενω γαμιωμαστε με παθος στο στρωμα που ετριζε απο κατω μας.
    Οταν εγερνα απανω της αναταλλαζαμε συντομα καυτα φιλια ενω ενοιωθα το στερνο μου να τριβετε στα βυζια στης στητες ρωγες της.
    Καποτε φουχτωννα τα κολομαγουλα της μαλαζωντας τα ενω την καμακωννα βαθυα.
    "Θα χυσωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω,τωρααααααααα θα χυσωωωωωωωωω,γαμησεμε γαμησεμε θα χυσωωωωωωωωω,ααααααααααχχχχχχχχχχχχχχχ,τωρααααααααααααααααααααααααααα"ξεφωνισε οταν το μουννακι της εγινε κολαση καβλας και αρχισε να σφιγκη σπασμωδικα την πουτσα μου που την τρομπαρε συνεχως.
    Δεν ειμουν κανας εικοσαρης που θα εφτανε τοσο συντομα μαζι της.
    Συνεχισα να γαμω με δυμανη το μουννακι της ενω με κοιταζε απιστευτα ξαναμμενη.
    Περασε ο οργασμος της και συνεχισα να την τρομπαρω.
    Μετα απο καποια χαλαρωση ξαναρχισε να κουνιετε ακομα ποιο καβλιαρικα απο κατω μου κοιταζωντας με ξαναμμενη.
    'Ειναι γλυκαααααααααα η πουτσα σου καβλααααααααααααα ειναι"ξεφωνισε μετα απο λιγο ξαναμμενη.
    Το σμιξιμο μας το καυτο γαμησι μας κρατησε ακομα λιγα λεπτα ενω οταν ξαναφτασε και ξεφωνισε οτι εχυνε της ειπα οτι θα εχυνα και εγω μαζι της οποτε ο κολπο της κινιωτανε σπασμωδικα τριβωμενη σαν λυσσασμενη απανω μου και σε λιγο χρονο οταν ηταν στα χαι της της τον εχωσα ολον μεσα και εκτοξευα το σπερμα μου στο αχορταγο μουννακι της.
    Μειναμε ενωμενοι ακομα λιγο μετα που το μουννακι της σταματησε να παλλετε στην πουτσα μου που την ειχε ξεζουμιση.
    Μετα οταν ανασηκωθηκα τραβωντας εξω την πουτσα μου και εγυρα στο πλαι της αρχισε να κλαει.
    Την πηρα αγκαλια φιλωντας την χαιδευωντας το κορμακι της.
    "Μην κλαις γλυκα μου τι επαθες,ηρεμησε μωρο μου" της μουρμουριζα.
    "Θα νομιζεις οτι ειμαι καμια πουτανα που σου δοθεικα"κλαψουριζε σιγανα.
    "Οχι μωρο μου ουτε για μια στιγμη περασε απο το μυαλο μου αυτο" της ειπα απαλα.
    "Εισαι πολυ καλη κοπελλα και το να κανεις ερωτα μενα αντρα δεν σημαινει οτι εισαι και πουτανα" συνεχισα καθησυχαζωντας την.
    Μου πηρε αρκετα λεπτα να την ηρεμησω.
    Ε ρε γαμωτο αρκετα ειχε περαση αυτη η κοπελλα,ηθελε οχι μονο γαμησι αλλα και τρυφεροτητα να μην νοιωθη οτι επειδη δοθεικε σ'ενα αντρα οτι ητανε κανα πουτανακι.
    Την ηρεμησα τελικα και ανταλλαξαμε ακομα μερικα θερμα φιλια πριν χωρισουμε.
    Τωρα θα μου πειτε ρε γαμωτο δεν ντρεπεσε να τα εχεις με μια κοπελλα 20 χρονια μικροτερη σου;
    Γιατι να ντραπω;
    Μου αρεση της αρεση αυτο που κανουμε και κοντα μου αυτο το διαστημα που κατοικα εδω εχει βρη στοργη και υποστηριξη που κανενας δεν της εδωσε ακομα και συγγενεις της.
    Βεβαια δεν κανουμε καθε μερα ερωτα.Ομως εστω και 3-4 φορες την βδομαδα βρισκουμε την ευκαιρια και το κανουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση