GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

H Πύλη της Κόλασης...

. Του Θωμά Ακρωτηριανάκη . Το Αγ. Όρος με ανακοίνωσή του της 30ης Δεκεμβρίου 2006 έκανε έντονη κριτική στον Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο, επειδ...

.
Του Θωμά Ακρωτηριανάκη
.
Το Αγ. Όρος με ανακοίνωσή του της 30ης Δεκεμβρίου 2006 έκανε έντονη κριτική στον Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο, επειδή επισκέφτηκε το Βατικανό (η επίσκεψη έγινε στις 14 Δεκεμβρίου 2006), αλλά κυρίως επειδή υπέγραψε μαζί με τον Πάπα διακήρυξη συνεργασίας για την από κοινού υπεράσπιση των χριστιανικών ριζών της Ευρώπης. Σιωνισμός και Παπισμός, παρά τις έντονες αντιθέσεις μεταξύ τους,είναι πάντα ενωμένοι εναντίον της Ορθοδοξίας. Μόλις ο Αρχιεπίσκοπος ανακτήσει αρκετά τις φυσικές του δυνάμεις, ας αποδεχτεί αυτές τις κριτικές επισημάνσεις του Αγ. Όρους. Θα είναι για το καλό της Ορθοδοξίας και της δικής του υστεροφημίας, και θα τον ξαλαφρώσει, ανεβάσει ψυχολογικά, πράγμα πολύ ωφέλιμο για την υγεία του. Πάντως, τώρα μετά τη ματαίωση της μεταμόσχευσης, η κατάσταση του Αρχιεπισκόπου είναι καλύτερη, κι ας έχει μεταστατικά ογκίδια, απ' ο,τι θα ήταν, αν δεν τα είχε και έκανε τη μεταμόσχευση.
Το Βατικανό δεν αποκλείει το ενδεχόμενο ότι ο Χριστόδουλος δημόσια θα αποδεχτεί αυτοκριτικά αυτή την κριτική που του έκανε το Αγ. Ορος. Γι'αυτό δεν τον συμβούλεψαν να αποφύγει τη μεταμόσχευση ήπατος (αν ήταν στη θέση του ο Πάπας, δεν θα δεχόταν το Βατικανό ο Πάπας να υποβληθεί σ' αυτή, διότι ξέρουν ότι τα Ιατρικά Πρωτόκολλα έχουν επιστημονικό δίκιο και οι καθοδηγητές του Τζάκη άδικο). Απέτυχε η προσπάθεια των καθοδηγητών του Τζάκη, μέσω του δημοφιλούς Χριστόδουλου, να δημαγωγήσουν εναντίον αυτών των σωστών Πρωτοκόλλων. Στρατηγική τους οι ασύδοτες, και επιζήμιες μεταμοσχεύσεις, αρκεί να πληρώνει καλά ο πελάτης. Δεν φταίει ο ίδιος ο Τζάκης και πολλοί ιατροί στην Ελλάδα και διεθνώς, διότι εξ απαλών ονύχων έχουν διαπαιδαγωγηθεί με τις ιδέες των πιο ακραίων καπιταλιστικών αμερικανικών ιατρικών κύκλων, νομίζοντας ότι πρόκειται για αντικειμενική σύγχρονη Ιατρική Επιστήμη.
Στη πύλη της Ιατρικής Επιστήμης πρέπει να αναγραφεί αυτό που ο μεγάλος Φλωρεντινός ποιητής της "Θείας Κωμωδίας" λέει, σ' αυτό το έργο του, ότι αναγράφεται στην πύλη της Κόλασης: "εδώ να αφήσεις κάθε υποψία, εδώ κάθε ποταπότητα πρέπει να πεθάνει". ("Qui si convien lasciare ogne sospetto;Ogne vilta` convien che qui sia morta", Κόλαση, Ασμα iii, 14-15).

16 σχόλια

  1. ΡΕ ΓΙΩΡΓΑΡΕ ΘΑΥΜΑΤΟΠΟΙΕ !!

    ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΣ ΤΑ 4 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΙΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΧΙΛΙΕΤΙΑ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗΣ ??

    ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΘΑΥΜΑΤΟΠΟΙΕ ΘΑ ΣΤΑ ΔΙΝΑΝ ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΚΑΙ OI REAL ESTATZΗΔΕΣ ??

    ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΟΙ ΚΟΥΤΟΦΡΑΓΚΟΙ ΜΑΣ ΕΣΩΣΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ξεκολήστε, άλλο η κοινότητα του Αγίου Όρους και άλλο η καθημερινή ζωή συμπεριλαμβανομένης και της πολιτικής. Οκ καταλαβαίνουμε και εμείς οι κοσμικοί την χιλιόχρονη και πλέον εχθρότητα Ανατολής Δύσης, γνωρίζουμε ότι αυτό το ζήτημα δεν έληξε ποτέ, και είναι αυτό που μας καταταλανίζει πολιτικά ακόμη και σήμερα.

    Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΥΤΕ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ. ΚΑΛΩΣ Η ΚΑΚΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΛΑ ΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΚΡΑΤΗ.

    Αυτό ισχύει είτε το θέλουμε είτε όχι.

    Όμως ξεκολήστε, ο Χριστόδουλος δεν είναι μόνο θρησκευτικός ηγέτης, είναι σύμβολο για όλους μας. Σύμβολο, όλων των πραγμάτων που κάποιοι προσπαθούν να μας αποδομήσουν.

    Ξεκολήστε από χιλιετείς ιστορίες. Ο συγκεκριμένος Πάπας είναι από τους καλύτερους που πέρασαν. Θέλει συμμαχίες εναντίον του Ισλάμ και της Παγκοσμιοποίησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποιός είναι ο Βενιζέλος της Ιεραρχίας; Μα ο Ζακύνθου βεβαίως που όρμησε να δικδικήσει τη θέση του Χριστόδουλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ακρωτηριανάκη
    σου αφιερώνουμε το τραγούδι της Έλλης Κοκκίνου: "Πες μας τι πίνεις.. τι πίνεις και δεν μας δίνεις!"

    Σ.Ο.Α
    (Σύλλογος Οπαδών Ακρωτηριανάκη)

    ΥΓ: Στην Κρήτη από όπου φαίνεται ότι κατάγεσαι έμαθες να ξεχωρίζεις το καλό μαύρο.. Αλλιώς δεν εξηγείται αλλιώς η κατάσταση σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θωμα-Θωμα-Θωμα,

    Βρε κουτο δεν πρεπει να σταματησεις τα χαπια σου,εστω και ληγμενα.Για σενα ολα τα ιδια ειναι,βρε χαζο.

    Νομιζω οτι στην συνεχεια του εργου
    Κωδικας Νταβιντσι,δικαιουσαι να γραψεις το σεναριο.
    Μονον να προσεχεις τα γιαουρτια,μικρο μου ...πονυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  6. Κάποιος ανέφερε το Άγιον Όρος. Οι πατέρες του Αγίου Όρους έχουν παράδοση αιώνων στον δωσιλογισμό. Μερικές δεκαετίες πριν ακόμα καταλάβουν οι Οθωμανοί την Πόλη δήλωσαν ότι αναγνωρίζουν τον σουλτάνο (κατηγοέδρευε στην Αδριανούπολη ή κάπου εκεί) με αντάλλαγμα να τους αναγνωρίσει την ακίνητη περιουσία που είχαν μαζέψει από τις "δωρεές" αυτοκρατόρων και τις κατασχέσεις των κτημάτων διαφόρων αντιπάλων.

    Έτσι και τώρα, κάνουν παρατηρήσεις και υποδείξεις στον πάπα και στον αρχιεπίσκοπο για αστεία ζητήματα - ίσως έχουν πάλι εκτάσεις για κατοχύρωση και ζητάνε ευκαιρίες συναλλαγής.

    Εγώ θα έλεγα να βρουν καμιά τίμια δουλειά να βγάλουν το ψωμί τους και να παραχωρήσουν τα κτήματα που είναι όλα κλεμμένα στους καλλιεργητές. Εκτός αν είπεν ο Κύριος "καλλιεργήσατε τα κλεμμένα κτήματα", οπότε πάω πάσο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτός ο Ακρωτηριανάκης πρέπει να είναι και πολύ εβραιοχριστιανομαλάκας ο άνθρωπος!!!Τον 21ο αιώνα ασχολείται με τις μεσαιωνικές μαλακίες των ηλιθίων!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Fuck off λογοκριτές του κερατά!?????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΑΠΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ
    ΞΕΚΟΛΛΑΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. καλα δεν τρεπεστε?Τι σχολια ειναι αυτα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. αγαπητε κ. 8.45
    ο κ. παρασκευαιδης
    μασΚαριωτατος αρχιεπισΚοτος Χουντοδουλος κατα κοσμον μπεμπα μπλανς δεν ειναι συμβολο ολων μας οπως γραφετε μπορει να ειναι για σας και για τις γιαγιες που τρεχουν στην τηνο γονατιστες γιατι η παναγια της τηνου ειναι καλυτερη απο ....τις αλλες !!!!!
    αλλα ΟΧΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ
    ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πες τα yan 12:15!!! Ο αρχιεπίσκατος Παρασκευαΐδης (για τους γαμιάδες του Μπέμπα Μπλανς) ΠΡΕΠΕΙ να ψοφήσει το συντομότερο δυνατό, γιατί εκπροσωπεί μόνο το σκοταδισμό και τον αναχρονισμό, αγκαζέ με βυζαντινές λιβανομαστούρες και δολοπλοκίες. Στον πλανήτη δεν περισσεύει οξυγόνο για τη ράτσα του.

    ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΙΕΡΑΡΧΙΑ, ΕΞΩ ΤΟ ΠΑΠΑΔΑΡΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

    Όσο για τον Ακρωτηριανάκη, από απλώς γραφικός που ήταν στην αρχή, έχει πλέον καταντήσει εμετικός. Πριν κάτι μέρες το ζώο έγραφε ότι ο Σκατόδουλος θα ψάλει υγιέστατος στη μπουρδελοΜητρόπολή του το Νοέμβριο, και εμείς γράφαμε ότι... θα τον ψάλουν! Τώρα ποιος έχει δίκιο βρε σκατόπουστα Θωμά; Σε χούφτωνε κανας τράγος στο κατηχητικό και σου'μεινε κουσούρι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Προς όλους τους Έλληνες(;;) νεοειδωλολάτρες και λοιπούς παγανιστές. Ηρεμήστε παιδιά και τουλάχιστον μάθετε ιστορία πριν ανοίξετε το βλάσφημο στόμα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 2.17
    βγαλε το σκασμο ρε τσογλανακι που θα μιλησεις και για τους Ελληνες.
    Δινε του απο δω, χαμενο τομαρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΡΟΣ ΥΑΝ : ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΛΗΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΗΚΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ. ΠΩΣ ΤΟΛΜΑΣ ΕΣΥ ΤΙΠΟΤΕΝΙΕ ΚΑΙ ΠΟΤΑΠΕ ΝΑ ΥΒΡΙΖΗΣ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΤΟΥ ΠΟΝΟΥ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΟΡΘΟΔΟΞΗ . ΟΧΙ ΣΤΟ ΔΩΔΕΚΑΘΕΪΣΜΟ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΠΑΓΑΝΙΣΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. σας θυμιζω οτι πρεπει οπωσδηποτε να παιρνετε τα χαπια σας καθε μερα. για την προστασια της αξιοπρεπειας σας κυριως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση