GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Μίχας εναντίον του Φασούλα...

Προσωπική η κόντρα στον Πειραιά για το ΠΑΣΟΚ ,,, Μεγάλη συγκέντρωση υπέρ του Γ. Παπανδρέου διοργανώνει σήμερα στον Πειραιά ο νομάρχης Γιάνν...

Προσωπική η κόντρα στον Πειραιά για το ΠΑΣΟΚ
,,,
Μεγάλη συγκέντρωση υπέρ του Γ. Παπανδρέου διοργανώνει σήμερα στον Πειραιά ο νομάρχης Γιάννης Μίχας και "υπασπιστής" της Φώφης Γεννηματά. Είναι μια πρωτοβουλία που έχει τον χαρακτήρα και της προσωπικής κόντρας με τον δήμαρχο του Πειραιά Παναγιώτη Φασούλα που έχει ταχθεί υπέρ του Ευάγγελου Βενιζέλου.

31 σχόλια

  1. ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ


    ΕΚΤΑΚΤΟΝ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΗΝ 1/9/2007
    .
    152 ΑΡΑΠΑΔΕΣ κατόπιν τονώσεως με VIAGRA την 16/9/2007 πήραν απόψε εντολή απ το ΛΑΟ και την βουλή κάθε ΜΠΑΤΙΡΗ να ξεσκίσουν !!!

    Έχουν ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΜΠΗΧΤΗΔΕΣ { Εφοπλιστές, Βιομηχάνους , Μεγαλοκτηματίες,Τραπεζίτες, Καναλάρχες κ.α} ΚΑΙ ΘΕ ΝΑ ΤΟ ΓΛΕΝΤΗΣΟΥΝ !
    Εξαιρέσεις θα υπάρχουν !
    ΓΙΑ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΕΙΑ .
    Θα σας περιποιηθούν ΚΑΤΑΛΛΗΛΩΣ !!!
    Προς Θεού όμως ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΚΡΑΤΑΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΒΑΖΕΛΙΝΗ !
    Υπάρχει όμως και κάτι θετικό ένα παπαγαλάκι τους
    μου είπε ότι ΜΕΤΑ ΤΟ ΞΕΣΚΙΣΜΑ ΕΦΑΠΑΞ 3000 € !!!!!


    Y.Γ ΕΕΕ ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ ΣΤΗ ΦΤΩΧΟΛΟΓΙΑ !!!!!!!!!!

    ΕΛ.Λ.Α.Σ
    ΕΛΠΙΔΑ.ΛΑΙΚΩΝ.ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ.ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΣΟΧΗ

    ΑΠΟΨΕ

    Ο ΝΕΟΣ ΝΑΠΟΛΕΩΝ ΒΕΝΙ ΘΑ ΣΚΙΑΓΡΑΦΗΣΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΣΤΟ ΒΑΤΕΡΛΟ ΤΗΣ
    ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΣΚΑΚΙΕΡΑΣ
    .
    ΖΗΤΑ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ
    .
    Σημ. ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΛΘΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΟΥΝΤΑΙ
    Ο ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΣ ΜΕΓΑΣ ΗΓΕΤΗΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΥΧΩΡΕΣΕΙ !!!

    ΟΣΟ ΔΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΗΝ ΒΑΝΑΥΣΗ ΑΓΧΟΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΓΚΙΛΟΤΙΝΑ !!

    Υ.Γ. ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΥΠΟΚΛΙΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑ !!!!!!


    ΕΛ.Λ.Α.Σ
    ΕΛΠΙΔΑ.ΛΑΙΚΩΝ.ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ.ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι έγινε με το Φασούλα ρε παιδιά; Τον διέταξε ο Κόκαλης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητοί και εξαιρετικοί φίλοι μου.

    Στην περίοδο της θνησιγενούς συγκυβέρνησης ΝΔ-ΛΑΟΣ την οποία διάγουμε μετά τα εκλογικά αποτελέσματα της 16ης Σεπτέμβρη τα γεγονότα ,οι καθημερινές πρακτικές και συμπεριφορές της πλειοψηφίας που ανέφερα ανέφερα μόνο θλίψη και απογοήτευση προκαλούν. Ήδη έχω αναφερθεί σε μερικά χαρακτηριστικά .
    Για μας τώρα. Στην πορεία για την επιλογή προέδρου μας το μόνο παρήγορο είναι οι διαδικασίες ανοικτής εκλογικής αναμέτρησης που το ΠΑΣΟΚ πρωτοπόρο και σε αυτό τον τομέα έχει καθιερώσει. Είναι το μόνο παρήγορο σημείο και το μοναδικό ελπιδοφόρο στοιχείο μέσα στη γενική θολούρα. Από την άλλη όλοι εμείς οι απλοί αγωνιστές του ΠΑΣΟΚ που ούτε έχουμε μάθει στις δημόσιες καρέκλες και ούτε περιμένουμε ανταλλάγματα πάσης μορφής περιμένουμε να τελειώσει όσο γίνετε πιο γρήγορα το χρονικό διάστημα μέχρι την ψηφοφορία για την προεδρική εκλογή στο ΠΑΣΟΚ και το κόμμα μας με καινούργιο πάθος και ορμή να κάνει την εργασία που του ανάθεσε ο Ελληνικός λαός.
    Όσο αφορά τις προτιμήσεις μου αυτές είναι τελείως προσωπικές και δεν γίνετε ούτε εξυπηρετεί κανένα λόγο να βγαίνουν προς τα έξω και να τις διακηρύττει ο οποιοσδήποτε . Είναι γνωστό ότι γενικά οι αριστεροί ψηφοφόροι δεν επηρεάζονται εύκολα και ούτε είναι και πρόβατα !Έχουν και γνώση και κρίση υψηλού επιπέδου Έτσι λοιπόν το κάθε σοβαρό συνετό και άξιο στέλεχος του ΠΑΣΟκ δεν προπαγανδίζει υπέρ καμίας υποψηφιότητας. Κακό κάνουν όσοι προβάλλουν τον ένα η τον άλλο παρά καλό στον εκλεκτό τους. Κάθε ένας μας έχει τις προτιμήσεις του , είναι σεβαστές και όλους μας απασχολεί η 12 του Νοεμβρη για να ασχοληθούμε πλέον μα τα καθήκοντα που μας ανέθεσε ο Ελληνικός λαός και στη φάση αυτή είναι μια ισχυρή αντιπολίτευση απέναντι στην ιδιόμορφη συγκυβέρνηση που έχουμε και για να έχουμε γενικά ένα αξιόλογο μεστό και με προοπτική πολιτικό λόγο που να πείθει και να δίνει διέξοδο στα αδιέξοδα που μας επιφυλάσσει η συγκυβέρνηση…
    Με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. O "Με εκτίμηση
    babis" όπως πάντα από το ΠΑΣΟΚ με κόπυ-πάστε. Μην κουράζεσαι. Πάντως δεν το διαβάζουμε δεύτερη φορά. Είναι κουραστικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στις επιτυχίες μόνος του ήταν ο Γιώργος Παπανδρέου
    Στις αποτυχίες μόνος του ήταν ο Κώστας Σημίτης
    ......................................................................................................................................
    Καλό μήνα συντρόφισσες και σύντροφοι
    Δεν ξέρω αν θα είναι καλός , αλλά ο προηγούμενος μήνας μας ’’κούφανε’’ κυριολεκτικά !!
    Και εξηγούμαι .
    Πάρα πολλά μεγαλοστελέχη του Πα.σο.κ. , αυτά που ο λαός ονομάζει πρωτοκλασάτα διερχόμενα από ’’καναλίου εις κανάλιον ’’ μιλούν για τα πεπραγμένα των κυβερνήσεων Κ.Σημίτη σαν να ήταν μόνο αυτοί στην Ελλάδα από το 1996 έως το 2004 και όλοι εμείς οι υπόλοιποι να ήμασταν σε κάποιον άλλο πλανήτη .
    Τις επιτυχίες τις πιστώνονται ο σημερινός μας Πρόεδρος και οι ’’αστέρες’’
    κκ Καστανίδης , Πετσάλνικος , Παπουτσής , Ρέππας .
    Κανένας δεν θυμάται σήμερα την περίπτωση με το σχέδιο Ασφαλιστικού του κ.Γιαννίτση.
    Όταν ΟΛΗ η τότε κυβερνητική επιτροπή και ΟΛΟ το τότε πολιτικό γραφείο του Πα.σο.κ. το ενέκριναν , δεν είχε κανένας καμία αντίρρηση , αλλά μόλις βγήκε στην δημοσιότητα οι μισοί από τους τότε συμφωνούντες ξεσήκωσαν ολόκληρη επανάσταση και έβγαιναν στα τηλεοπτικά παράθυρα διαρυγνύοντες τα ιμάτιά τους .
    Τώρα λένε ότι κακώς τότε δεν μιλούσαν .
    ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ
    Ο Κώστας Σημίτης είχε το μισό Πα.σο.κ. απέναντί του συνέχεια και οι ονομαζόμενοι εκπρόσωποι του ΄΄παλαιού Πασοκ ’’ έκαναν μεγαλύτερη αντιπολίτευση από την Ν.Δ.
    Αγαπητέ μου κύριε Πρόεδρε .
    Αγαπητοί κκ Καστανίδη , Πετσάλνικε , Παπουτσή και Ρέππα θα με θυμηθείτε όταν στις επόμενες βουλευτικές εκλογές , όποτε αυτές γίνουν , η Δεξιά θα κάνει τηλεοπτικά σπότς όλες αυτές τις τωρινές αντισημιτικές σας ατάκες .
    Για όλο το άλλο πολιτικό μας σύστημα ,εκτός του Πα.σο.κ. , από 1996 έως 2004 κυβερνούσε το ΠΑΣΟΚ όχι μόνος του ο Κώστας Σημίτης .

    Με συντροφικούς χαιρετισμούς

    Μέλος Δ.Ο. Παλαιού Φαλήρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 11.21

    Αρα;;;
    Αρα Σημίτης για πρωθυπουργός = ακατάλληλος, και Σημιτισμός για πολιτική = για μαύρισμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τι ώρα και που η συγκέντρωση; Θα είναι ανοιχτή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΝΔΡΕΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΣΠΕΡΝΕΙΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΣΕ ΕΚΣΥΧΡΟΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΑΡΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ

    ΠΑΣΟΚΤΖΗ


    ΑΠΟ ΝΑ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΖΕΙ


    ΜΕ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ

    ΚΑΙ ΒΑΓΓΕΛΗ ΦΑΣΟΥΛΗ

    ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΠΟΥΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ

    ΚΙ Ο ΠΑΛΙΑΤΖΗΣ ΤΑ ΦΤΥΝΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αναπάντητα έμειναν από τον πρωθυπουργό τα ερωτήματα που του έθεσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γ. Παπανδρέου αργά χθες το βράδυ στη Βουλή.

    Η αύξηση ή όχι του ΦΠΑ, η «ταμπακέρα» για το ασφαλιστικό, η επιμονή ή όχι στο απαράδεκτο χωροταξικό πλαίσιο για τον Τουρισμό που απειλεί να καταστρέψει τα δάση και τις παραλίες της χώρας, η έκδοση του πορίσματος για τα καρτέλ του γάλακτος, η χρηματοδότηση για την Παιδεία, η έλλειψη νοσηλευτικού προσωπικού στα νοσοκομεία που απειλεί να διαλύσει το ΕΣΥ, η αρωγή προς τους αγρότες, οι αλήθειες για τα σκάνδαλα των υποκλοπών και των ομολόγων, αλλά και η προάσπιση των εθνικών μας συμφερόντων είναι τα ερωτήματα στα οποία κάλεσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τον πρωθυπουργό να απαντήσει, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

    Ο Γ. Παπανδρέου χαρακτήρισε τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης ως «ανούσια έκθεση ιδεών, χωρίς έμπνευση, χωρίς όραμα για τη χώρα και κυρίως χωρίς δεσμεύσεις». Σημείωσε δε ότι «πίσω από τις μεγαλόστομες εξαγγελίες της κυβέρνησης υπάρχει κρυφή ατζέντα που θα οδηγήσει σε περισσότερη κοινωνική αδικία και ανισότητα, περισσότερη αδιαφάνεια στη λειτουργία του κράτους, μεγαλύτερη κομματικοκρατία και ανασφάλεια».

    Για τον εκλογικό νόμο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επεσήμανε ότι «ήταν το μόνο θέμα για το οποίο ο πρωθυπουργός μίλησε συγκεκριμένα. Για το θέμα αυτό εμείς προτάσσουμε το δημοκρατικό αίτημα να κατοχυρώσουμε την αυτονομία του πολιτικού συστήματος απέναντι σε εξωθεσμικά κέντρα, απέναντι σε μεγάλα οικονομικά, εκδοτικά συμφέροντα και εξουσίες», τόνισε.

    Ο κ. Παπανδρέου επιτέθηκε με σφοδρότητα στην κυβέρνηση για τους χειρισμούς της στα εθνικά θέματα. «Η αλήθεια είναι, κ. Καραμανλή, ότι μείνατε προσηλωμένος, θα έλεγα τσιμεντομένος και καρφωμένος στην καρέκλα σας, στη λογική της απάθειας και του ανήμπορου παρατηρητή στα εξωτερικά. Χάσατε μεγάλες και ιστορικές ευκαιρίες», ανέφερε για να συμπληρώσει ότι «η κυβέρνηση κατάφερε να εγκαταλειφθούν τα μεγαλύτερα διαπραγματευτικά όπλα που είχε ποτέ στην πρόσφατη Ιστορία της η Ελλάδα».

    Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ διατύπωσε προτάσεις για τη θωράκιση των μηχανισμών ελέγχου στη σύναψη των δημοσίων συμβάσεων, για τις οποίες, όπως είπε, πρέπει να ενημερώνεται η Βουλή πριν αυτές υπογραφούν, όπως επίσης να «έρχονται» στη Βουλή όλες οι δαπάνες για τους εξοπλισμούς.

    Καταλήγοντας ο κ. Παπανδρέου υπογράμμισε ότι «η παρούσα κυβέρνηση διαθέτει ισχνή κοινοβουλευτική πλειοψηφία, αλλά είναι και μειοψηφία στην κοινωνία».

    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Οι πάντες ''έσπρωχναν'' τον Γ.Α.Π. αλλά ο άνθρωπος δεν τράβηξε.

    Αυτός δεν έβαλε Ανδριανόπουλο και Μάνο στο Επικρατείας ??
    Αυτός δεν έβαλε την ... Ματσούκα επί κεφαλής του Ευρωψηφοδελτίου ??
    Αυτός δεν νόμισε ότι κέρδισε το Πασοκ το βράδυ της 15.Οκτ.2006 ??
    Αυτός δεν έκανε τις μαλακίες με Φώφη και Βούλα ??

    Δυστυχώς όμως την τελευταία εβδομάδα έχασε και το προφιλ του ''καλού παιδιού'' της διπλανής πόρτας. Έδειξε ότι είναι το κακομαθημένο πλουσιόπαιδο που αν κάποιος πάει να του πάρει ότι αυτός θεωρεί ''ιδιοκτησία΄΄ του δεν διστάζει σε καμία κίνηση .

    Πολύ φοβάμαι ότι τα χειρότερα από τον Γ.Α.Π δεν τα είδαμε ακόμα .

    Μακάρι να πάει το Πασοκ σε εκλογές την 11.11.07.
    Μακάρι .

    Πολυ όμως φοβούνται ότι αν καταλάβει ο Γ.Α.Π. ότι δεν κερδίζει θα τα τινάξει όλα στον αέρα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Οι «παροχές» που εξαγγέλθηκαν (για άλλη μια φορά...) προεκλογικά, θα χρηματοδοτηθούν από όλους μας.

    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Με αιχμές για το μέγεθος της ήττας του ΠΑΣΟΚ, αλλά και κατά όσων "γατζωμένοι στα αξιωμάτα θέλουν ένα φοβικό ΠΑΣΟΚ", παρουσίασε τη διακήρυξη της υποψηφιότητάς του ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

    "Πρέπει να αποκαταστήσουμε το πλειοψηφικό ρεύμα του ΠΑΣΟΚ, να πούμε όχι σε όσους γατζωμένοι στην εξούσία και τα αξιώματα θέλουν ένα αποδυναμωμένο, ηττοπαθές και φοβικό ΠΑΣΟΚ", είπε χαρακτηριστικά.

    Ο κ.Βενιζέλος προέβλεψε μάλιστα σύντομα εκλογές, επισημαίνοντας τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού για αλλγή του εκλογικού νόμου. "Ο κ.Καραμανλής στένεψε από μόνος του τον εκλογικό ορίζοντας - το προσχέδιο του προϋπολογισμού διέψευσε τις προγραμματικές δηλώσεις του πρωθυπουργού", είπε μεταξύ άλλων και πρόσθεσε:

    "Η συζήτηση για τις προγραμματικές δηλώσεις έκανε σαφές ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε ένα πολύ πιο πολύπλοκο πολιτικό σκηνικό, τόσο προς τα δεξιά όσο και προς τα αριστερά".

    "Οφείλουμε στο ΠΑΣΟΚ να λειτουργήσουμε ως αντίβαρο. Ζητώ μια συμφωνία τιμής με όλους τους Ελληνες", κατέληξε ο κ.Βενιζέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΡΕΛΟ ΕΡΙΞΕΣ ΚΑΦΕ

    ΚΙ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΛΟ ΣΕΦΤΕ

    ΘΥΜΩΣΕ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ

    ΚΙ ΕΓΙΝ Η ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΕΛΟΣ

    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΓΙΝΕ ΡΟΜΠΑ

    ΚΙ ΟΛΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝΕ ΤΗΝ ΤΡΟΜΠΑ

    ΑΡΧΗΓΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ

    ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥΣ ΦΤΥΝΟΥΝ

    ΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟ

    ΚΑΝΑΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΠΑΡΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ

    ΠΑΣΟΚΤΖΗ


    ΑΠΟ ΝΑ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΖΕΙ


    ΜΕ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ

    ΚΑΙ ΒΑΓΓΕΛΗ ΦΑΣΟΥΛΗ

    ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΠΟΥΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ

    ΚΙ Ο ΠΑΛΙΑΤΖΗΣ ΤΑ ΦΤΥΝΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΘΕΡΜΗΣ ΧΕΙΡΑΨΙΑΣ ΤΟΥ Β-ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ Κ-ΠΥΛΑΡΙΝΟ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

    Ο δεύτερος είναι ο ¨επί των οικονομικών¨ του Κ. Μητσοτάκη την περίοδο 1992-1993. Στη συνέχεια έγινε ο ¨επί των οικονομικών¨ της Εκκλησίας - Χριστόδουλου. Είναι δηλαδή αυτός που συναποφασίζει για την επιλογή των κατασκευαστικών εταιρειών στα ¨μεγάλα αναπτυξιακά έργα¨ της Εκκλησίας σε δασικές περιοχές και σε εκτός σχεδίου περιοχές ( που κατέχει η Εκκλησία ).
    Εάν υποθέσουμε ότι ο ¨Μπένι¨ είναι επίσης ο άνθρωπος του Μητσοτάκη ( μέσω Μπακατσέλου ) και των εργολάβων (εκτός των νταβατζήδων των MEDIA ) τότε είχε η μεγάλη συμβολική σημασία η χειραψία του με τον Πυλαρινό.

    Ας εξετάσει κανείς τις σχέσεις του με μεγάλο-εργολάβους κατά την περίοδο της υπουργίας του στο ΥΠΠΟ . Όπως Μπατατούδη , Καλλιτσάντση( Ελληνική Τεχνοδομική)-Λ.Μπόμπολα(Άκτωρα). Ας δει κανείς τις αναθέσεις έργων για το ¨Ακροπόλ¨ , ΕΑΜ , Φυλακές της Αίγινας ( δηλαδή το ύψος των χαμένων κονδυλίων και τους σκανδαλώδεις όρους επιλογής και ανάθεσης ), και θα καταλάβει.
    Και βέβαια με την χειραψία αυτή ήθελε επίσης να εξασφαλίσει και την εύνοια της Εκκλησίας στην εκλογή του για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ... είναι ¨έξυπνος¨ άνθρωπος ο Βενιζέλος. Εάν έχεις στην Ελλάδα την υποστήριξη του Κεφαλαίου και της Εκκλησίας. Εάν επιπλέον έχεις και την εύνοια της Νέο-Γερμανικής ¨5ης Φάλαγγας¨ ( Δ. Τσάτσος, Μιχ. Σταθόπουλος , Βερελή , Α/φους Σημίτη κ.α. ) ποιους άλλους χρειάζεσαι για σου ανατεθεί το δικαίωμα άσκησης Εξουσίας ;;;

    Βέβαια ο Γ. Παπανδρέου δεν χρειάζεται την υποστήριξη του Ελληνικού ¨παρασιτικού ¨ κεφαλαίου ( σύμφωνα με τον Στ. Τσουμάκα ) , της Εκκλησίας και της Γερμανίας... , του είναι αρκετή η ενεργός υποστήριξη της Αυτοκρατορίας ( της μεγάλης πολύ-πολιτισμικής - πολύ-εθνικής ¨Δημοκρατίας¨ των ΗΠΑ ).

    Και οι δύο έχουν το ¨δίκιο τους ¨. Και οι δύο μπορούν να ελπίζουν . Δεν είναι ¨αουτσάιντερ¨ (όπως ο ελληνικός λαός) , αλλά ¨φαβορί¨ ΑΛΟΓΑ όντα που μπορεί κανείς να ποντάρει ¨για ένα καλλίτερο αύριο...¨

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΓΙΩΡΓΟ ΠΕΤΑΞΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΕΞΩ.
    ΕΞΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ.
    ΧΩΡΙΣ ΟΙΚΤΟ...
    ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΤΕΣ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ.
    ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΟΥ ΦΟΡΤΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΤΟΥS.

    ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΡΧΗΓΟΣ
    ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ,ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΝΙΚΗ ΜΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ
    ΞΕΦΩΝΗΜΕΝΩΝ ΚΡΑΓΜΕΝΩΝ ΚΛΕΦΤΡΟΝΙΩΝ.
    ΔΕΝ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ..
    ΣΥΝΕΛΘΕ.
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ.

    KAI NA KEΡΔΙΣΗΣ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ?
    ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΙΑΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΦΘΑΡΜΕΝΗΣ.
    ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ
    ΠΟΤΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ.
    ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΛΓΗΤΗ
    ΣΗΜΙΤΙΚΗ ΔΕΞΙΑ.
    ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΔΕΙΤΕ ΕΞΟΥΣΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΚΑΛΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ
    ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ?
    ΘΑ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΥ
    ΣΗΜΙΤΗ.
    ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΤΑΣΗ-ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ 35% ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΓΙΩΡΓΟ ΜΟΥ ΕΑΝ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ
    ΕΚΔΟΤΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΔΙΑΣΠΑΣΕΙΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ
    ΕΑΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΥΠΟΝΟΜΕΥΟΥΝ.
    ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ...
    ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΧΙ ΕΣΥ.
    ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΚΑΘΑΡΟ ,ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ.

    ΠΑΙΞΕ ΣΚΛΗΡΑ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΚΑ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΙ.
    ΑΣΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΒΑΛΚΑΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ο Γ. Παπανδρέου έκανε αναφορές σε οικονομικά συμφέροντα και μέσα ενημέρωσης τα οποία πιέζουν ασφυκτικά τα κοινοβούλια και τις κυβερνήσεις, ζητώντας την απόλυτη εξουσία.

    Είναι ζωτική ανάγκη για τη δημοκρατία, πρόσθεσε, να αναπτυχθεί ένας νέος αγώνας για την απελευθέρωση του πολιτικού συστήματος από μη θεμιτές επιρροές.

    ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΚΥΡΗΞΕ ΤΗΝ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ...
    ΟΣΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ
    ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΓΙΑ "ΔΙΑΣΠΑΣΗ" ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΑΥΤΟ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΤΕ..
    ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.

    ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ-ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ-ΒΑΡΔΗΣ-ΚΟΚΚΑΛΗΣ

    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΤΕ..
    ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.

    ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ-ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ-ΒΑΡΔΗΣ-ΚΟΚΚΑΛΗΣ


    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΤΕ..
    ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.

    ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ-ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ-ΒΑΡΔΗΣ-ΚΟΚΚΑΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Προ καιρού έλαβα αυτό το μήνυμα από το ΠΑΣΟΚ.
    -----------------------------------

    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ



    Όσα Μέλη-Φίλοι ΠΑΣΟΚ επιθυμούν να ενημερωθούν για την Δημοτική Οργάνωση στην οποία ανήκουν, μπορούν να τηλεφωνούν καθημερινά από 09:00 το πρωί έως 21:00 το βράδι στο Γραφείο Ενημέρωσης στο τηλέφωνο 210.38.96.600 (πολλαπλές γραμμές)

    -----------------------------------

    Σήμερα πηρα τηλεέφωνο να μάθω σε ποιά δημοτική οργάνωση ανήκω.

    Μου απάντησε ένα κοριτσάκι,το οποίο ήταν ξεκάθαρο ότι δεν ήξερε τι του γινόταν.
    Την άκουσα να ρωτάει κάποιο δίπλα της,πως θα βρεί την οργάνωση που ανήκω.

    Ο άλλος της απάντησε ότι μάλλον ανήκω στην οργάνωση της περιοχής που γράφει η καρτέλα εγγραφής μου.

    Οποία αποκάλυψις!

    Ξαναρώτησα την κοπέλα αν γνωρίζει τα στοιχεία της οργάνωσης,διεύθυνση και τηλέφωνο και φυσικά η απάντηση ήταν αρνητική.

    Στην εύλογη απορία μου πως θα βρώ αυτά τα στοιχεία,μου είπε να απευθυνθώ στον Δήμο της περιοχής μου.

    Αν αυτό είναι εικόνα σοβαρού κόμματος,τότε εγώ είμαι Εσκιμώος και κακώς βρίσκομαι στο Ελλαδιστάν.

    Γειά σου ρε ΓΑΠ με το "ανοιχτό κόμμα".Μάλλον ανοιχτό μπουρδέλο τα κατάντησες.

    Ενας αγανακτισμένος Πασόκος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Στις 11/11 ψηφίζουμε όλοι Βενιζέλο,για να βρεί το ΠΑΣΟΚ το βήμα του,για να χαράξει μιά νέα νικηφόρα πορεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Στις 11/11 ψηφίζουμε όλοι Βενιζέλο,για να βρεί το ΠΑΣΟΚ το βήμα του,για να χαράξει μιά νέα νικηφόρα πορεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΓΙΩΡΓΟ ΠΕΤΑΞΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΕΞΩ.
    ΕΞΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ.
    ΧΩΡΙΣ ΟΙΚΤΟ...
    ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΤΕΣ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ.
    ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΟΥ ΦΟΡΤΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΤΟΥS.

    ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΡΧΗΓΟΣ
    ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ,ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΝΙΚΗ ΜΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ
    ΞΕΦΩΝΗΜΕΝΩΝ ΚΡΑΓΜΕΝΩΝ ΚΛΕΦΤΡΟΝΙΩΝ.
    ΔΕΝ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ..
    ΣΥΝΕΛΘΕ.
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ.

    KAI NA KEΡΔΙΣΗΣ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ?
    ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΙΑΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΦΘΑΡΜΕΝΗΣ.
    ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ
    ΠΟΤΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΓΙΩΡΓΟ ΑΓΝΟΗΣΕ ΤΟΝ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟ
    ΒΕΝΙΖΕΛΟ.
    ΤΟ ΔΙΛΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ
    ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Η ΣΗΜΙΤΗΣ.
    ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΣΗΜΙΤΙΣΜΟ
    ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΗΣ ΤΟΝ ΛΑΟ.


    ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΝ
    ΣΗΜΙΤΙΣΜΟ.
    ΠΑΡΕΛΘΟΝ Η ΜΕΛΛΟΝ
    ΣΗΜΙΤΗΣ Η ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
    ΕΔΩ ΘΑ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΟΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΘΕΡΜΗΣ ΧΕΙΡΑΨΙΑΣ ΤΟΥ Β-ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ Κ-ΠΥΛΑΡΙΝΟ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

    Ο δεύτερος είναι ο ¨επί των οικονομικών¨ του Κ. Μητσοτάκη την περίοδο 1992-1993. Στη συνέχεια έγινε ο ¨επί των οικονομικών¨ της Εκκλησίας - Χριστόδουλου. Είναι δηλαδή αυτός που συναποφασίζει για την επιλογή των κατασκευαστικών εταιρειών στα ¨μεγάλα αναπτυξιακά έργα¨ της Εκκλησίας σε δασικές περιοχές και σε εκτός σχεδίου περιοχές ( που κατέχει η Εκκλησία ).
    Εάν υποθέσουμε ότι ο ¨Μπένι¨ είναι επίσης ο άνθρωπος του Μητσοτάκη ( μέσω Μπακατσέλου ) και των εργολάβων (εκτός των νταβατζήδων των MEDIA ) τότε είχε η μεγάλη συμβολική σημασία η χειραψία του με τον Πυλαρινό.

    Ας εξετάσει κανείς τις σχέσεις του με μεγάλο-εργολάβους κατά την περίοδο της υπουργίας του στο ΥΠΠΟ . Όπως Μπατατούδη , Καλλιτσάντση( Ελληνική Τεχνοδομική)-Λ.Μπόμπολα(Άκτωρα). Ας δει κανείς τις αναθέσεις έργων για το ¨Ακροπόλ¨ , ΕΑΜ , Φυλακές της Αίγινας ( δηλαδή το ύψος των χαμένων κονδυλίων και τους σκανδαλώδεις όρους επιλογής και ανάθεσης ), και θα καταλάβει.
    Και βέβαια με την χειραψία αυτή ήθελε επίσης να εξασφαλίσει και την εύνοια της Εκκλησίας στην εκλογή του για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ... είναι ¨έξυπνος¨ άνθρωπος ο Βενιζέλος. Εάν έχεις στην Ελλάδα την υποστήριξη του Κεφαλαίου και της Εκκλησίας. Εάν επιπλέον έχεις και την εύνοια της Νέο-Γερμανικής ¨5ης Φάλαγγας¨ ( Δ. Τσάτσος, Μιχ. Σταθόπουλος , Βερελή , Α/φους Σημίτη κ.α. ) ποιους άλλους χρειάζεσαι για σου ανατεθεί το δικαίωμα άσκησης Εξουσίας ;;;

    Βέβαια ο Γ. Παπανδρέου δεν χρειάζεται την υποστήριξη του Ελληνικού ¨παρασιτικού ¨ κεφαλαίου ( σύμφωνα με τον Στ. Τσουμάκα ) , της Εκκλησίας και της Γερμανίας... , του είναι αρκετή η ενεργός υποστήριξη της Αυτοκρατορίας ( της μεγάλης πολύ-πολιτισμικής - πολύ-εθνικής ¨Δημοκρατίας¨ των ΗΠΑ ).

    Και οι δύο έχουν το ¨δίκιο τους ¨. Και οι δύο μπορούν να ελπίζουν . Δεν είναι ¨αουτσάιντερ¨ (όπως ο ελληνικός λαός) , αλλά ¨φαβορί¨ ΑΛΟΓΑ όντα που μπορεί κανείς να ποντάρει ¨για ένα καλλίτερο αύριο...¨

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΤΡΑΒΕΣΤΟ PASOK poisonous ΣΤΗ ΠΑΡΑΛΙΑ

    Η ΤΡΑΒΕΣΤΟ PASOK poisonous ΜΟΛΙΣ ΠΕΤΑΞΕ ΤΟ ΠΑΡΕΟ Ο ΠΟΥΤΣΟΣ ΜΟΥ ΞΥΠΝΗΣΕ.

    ΠΗΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΜΟΥ
    ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΤΟΝ ΤΡΙΒΩ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΗΣ
    Η ΤΡΑΒΕΣΤΟ PASOK poisonous.
    ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΦΑΣΗ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΩΣΩ ΤΟ ΚΟΡΔΟΝΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΣ ΚΑΝΕΙ ΣΗΜΑΔΙ Ο ΗΛΙΟΣ.

    ΣΥΝΕΧΙΣΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΛΕΙΦΩ, ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΕΝΟΣ ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟΥ ΜΑΣΑΖ. ΑΣΥΝΑΙΣΘΗΤΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΑΝΑΣΤΕΝΑΓΜΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗΣ.

    Η ΤΡΑΒΕΣΤΟ PASOK poisonous ΕΙΠΕ
    -«ΚΑΝΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ!»
    ΣΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΘΑ ΦΤΑΣΩ ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΩΛΑΡΑΚΙ ΗΜΟΥΝ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΧΥΣΩ.
    ΠΑΣΧΙΖΑ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΑΩ ΣΤΑ ΓΟΝΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ Ο ΠΟΥΤΣΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ.

    ΤΟ ΜΑΣΑΖ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΑΜΠΕΣ ΤΙΣ ΕΝΩ ΟΣΟ ΑΝΕΒΑΙΝΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΤΗΣ, ΑΝΟΙΓΕ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΤΙΣ ΤΡΙΧΟΥΛΕΣ ΤΗΣ ΕΝΩ ΤΟ ΜΑΓΙΩ ΕΙΧΕ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΠΡΗΣΜΕΝΗ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΤΗΣ !

    Η ΤΡΑΒΕΣΤΟ PASOK poisonous ΕΙΧΕ ΜΕΙΝΕΙ ΜΠΡΟΥΜΗΤΑ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΓΥΡΙΣΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΜΕΡΙΑ. ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΙΩ ΤΗΣ ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΚΑΤΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΩΛΑΡΑΚΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΣΤΡΙΝΓΚ.

    ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΞΩ ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ. ΚΑΘΙΣΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΩΛΑΡΑΚΙ ΤΗΣ ΤΡΑΒΕΣΤΟ PASOK poisonous ΚΑΙ Ο ΠΟΥΤΣΟΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΚΟΥΜΠΟΥΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.
    ΑΥΤΗ ΕΚΑΝΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΙ ΓΚΡΙΝΙΑΞΕ ΝΑ ΤΗΣ ΒΑΛΩ ΛΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΚΑΕΙ. -«ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΛΩ ΠΕΡΙΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΟ ΜΑΣΑΖ ΕΕ!», ΜΟΥ ΓΚΡΙΝΙΑΞΕ ΤΑ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΤΗΣ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΝΑ ΤΗΣ ΑΛΕΙΦΩ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΑΣΩ ΧΡΟΝΟ ΚΑΤΕΒΗΚΑ ΣΤΙΣ ΓΑΜΠΕΣ ΕΝΩ ΑΥΤΗ
    ΑΝΟΙΓΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ. ΚΑΘΩΣ ΑΝΕΒΑΙΝΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ ΠΕΤΑΞΕ ΤΟ ΠΑΝΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΑΓΙΩ ΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΥΜΗΤΑ.
    Ο ΠΟΥΤΣΟΣ ΜΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΙ ΚΟΥΝΟΥΣΕ ΗΔΟΝΙΚΑ ΤΟ ΚΩΛΑΡΑΚΙ ΤΗΣ. ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΛΑΔΙΟΥ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ ΤΗΣ ΕΚΑΝΑ ΜΑΣΑΖ ΣΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΩΝ ΔΑΧΤΥΛΩΝ ΜΟΥ ΑΚΟΥΜΠΟΥΣΑ ΣΧΕΔΟΝ ΤΗΝ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΤΗΣ, ΕΝΩ ΑΥΤΗ ΕΒΓΑΖΕ ΚΡΑΥΓΕΣ ΚΑΒΛΑΣ.
    ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΤΗΝ ΤΡΙΒΩ ΑΠΑΛΑ
    ΕΝΩ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΜΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΙΩ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΑΙΖΕΙ.
    -«ΠΑΡΕ ΜΕ! ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ» ΜΟΥ ΨΙΘΥΡΙΣΕ ΣΤΟ ΑΥΤΙ.

    ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΤΟ ΜΑΓΙΩ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΡΗΣΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΜΠΗΣΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟΚΕΦΑΛΟ ΜΟΥ ΣΤΟ ΚΩΛΟ ΤΗΣΣ. ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΣΠΑΡΤΑΡΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΨΙΘΥΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΑΥΤΙ ΝΑ ΤΗΣ ΤΟ ΧΩΣΩ.
    ΤΗΣ ΤΟ ΧΩΝΩ ΣΤΟ ΚΩΛΟ ΤΗΣ
    ΤΟΝ ΖΕΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΕΝΟ. ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΤΗ ΓΑΜΑΩ ΑΘΟΡΥΒΑ

    ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΧΥΣΩ ΤΡΑΒΗΧΤΗΚΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΧΡΟΝΟ ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΜΟΥ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΡΟΥΦΗΞΕ ΟΛΑ.

    Η ΤΡΑΒΕΣΤΟ PASOK poisonous

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΑΙ ΜΕΤΑ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΞΥΠΝΗΣΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΕΣ ΟΤΙ ΠΗΔΟΥΣΕΣ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΣΟΥ.
    Ή ΜΗΠΩΣ ΗΤΑΝ Η ΜΑΝΝΑ ΣΟΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση