GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δεν "ψηφίζει" κανέναν η Α. Διαμαντοπούλου...

. ...και δεν υποστηρίζει δημόσια ούτε τον Παπανδρέου ούτε τον Βενιζέλο για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ . Πολύ κοντά στην απόφαση να μην εκφράσει,...

.
...και δεν υποστηρίζει δημόσια ούτε τον Παπανδρέου ούτε τον Βενιζέλο για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ
.
Πολύ κοντά στην απόφαση να μην εκφράσει, δημόσια, καμιά προτίμηση για το ποιον θέλει για πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ είναι η Άννα Διαμαντοπούλου. Δηλαδή να μην ταχθεί ανοικτά ούτε υπέρ του Γ. Παπανδρέου, ούτε υπέρ του Ε. Βενιζέλου. Αυτό αναφέρουν πληροφορίες του Press-gr.
Βλέποντας πώς εξελίσσονται τα πράγματα, πιστεύει ότι και οι δυο θα βγουν στο τέλος "τσαλακωμένοι" πολιτικά κι έτσι θα μπορεί "να βγει μπροστά" η ίδια μετά τις 11 Νοεμβρίου. Και θέλει να έχει το τοπίο ανοικτό.

58 σχόλια

  1. Πως να πάει μπροστά αυτό το κόμμα.
    Ακόμα και τα "παλτά" έχουν φιλοδοξίες
    για την αρχηγία...Έλεος Αννούλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να δείτε πλάκα, που έχει να γίνει με τα σχόλια σε αυτό το post... Οι περισσότεροι σχολιαστές θα δείχνουν ότι δεν τους αρέσει ούτε ο ΓΑΠ, ούτε ο Βενιζέλος, αλλά όλοι (οι σχολιαστές) θα βρίζουν τη Διαμαντοπούλου, επειδή ενδεχομένως (ίσως...) δεν θα διαλέξει κανέναν από τους δύο...
    Ρίξτε παιδιά , να ξεχαρμανιάσουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. How to start each day with a positive outlook:

    1. Create a new file folder on your computer.
    2. Name it "Giorgakis"
    3. Drag it to the recycle bin.
    4. Empty the recycle bin
    5. Your PC will ask you: " Do you really want to get rid of "Giorgakis";
    6. Firmly click "YES"
    7. Feel better instantly

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σαν άνθρωπος της Μπίλντενμπεργ, δεν έπρεπε να δείξει σε κανένα εκ των δύο την προτίμηση της. Αργότερα όπως γράφεται θα μπορεί να ζητήσει την αρχηγεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. bloopers

    είναι εκπληκτικό το ηχητικό ντοκουμέντο πραγματικά.

    συνεχίστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και καλά θα κάνει να μην στηρίξει κανέναν από τους δύο. Αφού και οι δύο είναι νούμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Λοιπόν γιατί να μην επιβεβαιωθεί ο 4.41? Ούτως ή άλλως το χαλί έχει αρχίσει να το τραβάει με τις δηλώσεις και τις επιστολές η κα του 2,3%, αμφισβητώντας από τώρα και το αποτ΄πελεσμα της 11ης Νοεμβρίου και την διαδικασία. Γιαυτό και η γραμμή εκλογής από το Συνέδριο, όπου οι στρατοί και οι μηχανισμοί, μπορούν απο τους ασνθρώπους της έτοιμοι από καιρό να την επιβάλλουν, όπως νομίζουν. Μόνο που οι μηχανισμοί της έχουν αρχίσει να διαλύονται κι έλαχιστοι της έμειναν πιστοί και πάντως πολλοί κουτσουρεμένοι... Πάντως θυμίζει πολύ το έκανε και η μύγα κ.. κι έχεσε τον κόσμο όλο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προς PRESS-GR:

    ΕΔΩ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΜΟΣ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΙΥ ΟΠΑΠ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕΓΑΛΘΥΕΡΟ ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΗΩΝ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ;

    ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΚΙ ΕΣΑΣ;
    ΑΜΑΝ!
    ΔΟΞΑΣΜΕΝΗ (ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ) ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. SNB

    Όλα περίμενα να τα ακούσω, αλλά όχι και αυτό.
    Ώστε απαλλοτρίωσαν οι νταβάδες και τις συχνότητες!

    Στην επόμενη αναθεώρηση του Σ. δεν θα παρέμβουν απλώς οι νταβάδες, αλλά μάλλον θα την μεταφέρουν στην ‘Αναθεωρητική Βουλή των 8’.
    Δεν κρύβονται πια ...κατάντησε εμετικό το φαινόμενο!!!
    Να τους χαίρονται αυτοί που τους το επέτρεψαν και ετούτοι που επισφράγισαν και επιβράβευσαν αυτή την αλητεία τους.
    Ο ΑΓΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πολύ παράγων το παίζει αυτό το τίποτε. Ο Παπανδρέου έχει το όνομα. Μέγα κεφάλαιο. Κατά τη γνώμη μου κακώς, αλλά εξ αντικειμένου έτσι έχουν τα πράγματα. Ο Βενιζέλος είναι διαπρεπής επιστήμων, υψηλού δείκτη ευφυΐας και βαθέως πολιτικού στοχασμού. Η Διαμαντοπούλου τι έχει, πέρα από ύποπτες διασυνδέσεις, και τι είναι, πέρα από πρασινοφρουρός;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. SNB
    Έρχεται η ώρα που οι αχυράνθρωποι πολιτικοί θα κλάψουν για αυτό που διέπραξαν σε βάρος ολόκληρης της κοινωνίας.
    Θα πονέσουν όταν –σύντομα - ο νταβάς τους πετάξει σαν στυμμένες λεμονόκουπες.
    Την ίδια τύχη θα έχουν και οι Μάκιδες, μια και δεν θα είναι πλέον χρήσιμοι.
    Στο τέλος στη φυλακή θα τους βάλουνε, αυτοί που τους κάνανε μάγκες!
    Περίμενε και θα δεις…
    Πώς το λέει αυτό το παιδί στο τηλεμάρκετινγκ, ο Λιακόπουλος, περί καιρού!
    Έτσι ακριβώς.
    Ο ΑΓΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Συγγνώμη για το εκτός θέματος, αλλά δεν τρέχει τώρα συναφές άρθρο.
    Το μεγαλοστέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, η κόρη του οποίου πιάστηκε τον Μάρτιο με φορτία κόκκας από την Κολομβία, είναι ο Γιάννης Δραγασάκης. Αυτό προέκυπτε εμμέσως από χθεσινό ρεπορτάζ του Μάκη στη Ζούγκλα. Στη συνέχεια αναζήτησα στο Google και βρήκα πλήθος από καταχωρίσεις, που αναφέρονται και σε όπλα.
    Μπορεί οι ριζοσπάστες της Αριστεράς να δυσκολεύονται στην επιβολή των απόψεών τους στην ευρύτερη νεολαία, στα δικά τους τα παιδιά όμως βρίσκουν πρόσφορο έδαφος και έχουν επιτυχίες... Και εις κατώτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. to erotima pou apasxolei pleon ti xarilaou trikoupi einai an tha prolavei to pasok na ginei kivernisei prin tin elefsi tis deyteras-kata maximo- parousias

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αυτή η πουτάνα δεν ήταν που έλεγε ότι η Αγγλική γλώσσα πρέπει να γίνει δεύτερη απίσημη του κράτους?

    Δηλαδή να αρχίσει η αλληλογραφία να γίνεται σιγά σιγά στ Αγγλικά, οπότε σε 40 -50 χρόνια ο Σιωνισμός να κοτσάρει παφφ.... την Αγγλική ως πρώτη επίσιμη λόγω και του Internet και την Ηλεκτρονικής διακυβέρνησης.

    Να μιλάμε μεν Εληνικά, αλλά η αλληλογραφία στα Αγγλικά.

    Ρε ... δεν έχετε καταλάβει ότι 2400 χρόνια προσπαθήτε την ίδια βλακεία και τίποτα δεν καταφέρατε.

    Τώρα βαλθήκατε να πολεμήσετε τις παρελάσεις, γιατί δίνουν εθνική συνάισθηση στον Λαό.

    Κάνε πέρα διαμαντοπούλου... μην το χοντραίνεις το παιχνίδι...

    Κράτα την χρηματοδότηση σου για πάρτη σου και σε καλή μεριά. Από 'κει και πέρα... όταν το Ισραήλ αποφασίσει να σταματήσει τις παρελάσεις, θα το κάνουμε κι εμέις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ναί η Άννα είναι πιστός δούλος της "νέας τάξης πραγμάτων" που θέλει μόνο λίγα κράτη να έχουν εθνική συνείδηση και στρατό.

    Οι υπόλοιποι πρέπει να μειώσουν τον στρατό τους και να αυξήσουν τα σώματα ασφαλείας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω αυτην την καινουργια μοδα που μας προεκειψε τα τελευταια χρονια και ολοι ασχολουνται με νταβαδες, συμφεροντα, εξωθεσμικα κεντρα κλπ. Την χρησιμοποιησε πριν τεσσερα χρονια επιτυχως ο Καραμανλης, την χρησιμοποιει τωρα και ο ΓΑΠ προφανως επειδη ο Ελληνας εχει ριζωμενη μεσα του βαθια την συνωμοσιολογια, λογω του οτι και ο ιδιος συνωμοτει καθημερινα.

    Τωρα ανακαλυψαμε τους νταβαδες? Στην δεκαετια του 60 ακομα λεγανε οτι ο Λαμπρακης κυβερνουσε την Ελλαδα. Τι ειναι λοιπον οι νταβαδες? Επιχειρηματιες που κοιτουν τα συμφεροντα τους, ισως με ενα ανηθικο τροπο. Το πρωτακουστο θα ηταν αν δεν προσεχαν τα συμφεροντα τους και αν δεν προσπαθουσαν να αυξησουν τα κερδη τους. Κανουν το ιδιο ακριβως που κανει η πλειοψηφια των Ελληνων οταν λαδωνουν την πολεοδομια η την εφορια για να χτισουν ενα εξτρα δωματιακι, ενα αυθαιρετο η να αποφυγουν φορολογηση, μονο που το κανουν σε μεγαλυτερη κλιμακα λογω μεγαλυτερης οικονομικης ευχερειας.

    Το προβλημα δεν ειναι οι νταβαδες φιλοι μου. Ο κοσμος να ερθει αναποδα οι νταβαδες παντα θα διπλαρωνουν πολιτικους και οσους και αν τιμωρεις θα βγαινουν δεκαπλασιοι στην ουρα ετοιμοι για προσφορες. Το προβλημα εν μερει δεν ειναι ουτε οι πολιτικοι μας που αποδεχονται λαδωματα. Το προβλημα ειναι η ιδια κοινωνια οπως εχουμε ολοι μαθει να λαδωνουμε και να τα περνουμε. Και οι πολιτικοι ειναι ανθρωποι της κοινωνιας με τα ιδια και χειροτερα ελαττωματα.

    Καλα θα κανουν λοιπον ο Καραμανλης και ο Παπανδρεου να σταματησουν τις ανοητες δικαιολογιες περι συμφεροντων γιατι δεν υπαρχει αμεσος τροπος καταστολης των νταβαδων, εκτος αν σταδιακα βελτιωθει η κοινωνια μας η μπορεσουν οι ιδιοι να επιβαλουν τιμιοτητα στους εαυτους τους και στα στελεχη τους, πραγμα τελειως ανεφικτο.
    Μπηχτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Όλη η Ελλάδα κρέμεται από τα χείλη της ή τουλάχιστον έτσι νομίζει το δίγλωσσο φροκαλίνι.
    Αν είναι δυνατόν, η Αννα Διαμαντοπούλου είναι ο θυληκός Σημίτης, αυτή η γυναίκα δεν πρέπει ποτέ να πάρει την αρχηγία του κόμματος.
    Αννούλα υπάρχουν τόσα πραγματικά μεγαλοστελέχη που έχουν πάρει θέση. Ξέρεις είναι κακό να είσαι τόσο ψωνάρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Χέστε τη Διαμαντοπούλου την ψωνάρα, δε μπορεί ο καθένας να γίνει αρχηγός, είναι το απόλυτο τίποτα του ΠΑΣΟΚ. Υπερεκτιμημένη όσο δε πάει και ευεργετημένη από τον Παπανδρέου.Μάθαμε τώρα αρχηγικές εμφανίσεις και η Αννούλα! Ακριβώς ο θηλυκός Σημίτης, το πιστότερο αντίγραφο του.
    Από πότε έγινε μεγαλοδελφίνα; Κοπελιά ευτυχώς έδωσες μία συνεντευξούλα και μπορούμε να τη χρησιμοποιήσουμε εναντίον σου (ή μάλλον2)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Δεν "ψηφίζει" κανέναν η Α. Διαμαντοπούλου...
    ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕ ΨΗΦΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ...

    ΕΤΣΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΤΣΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Γιατί οι εκσυγχρονιστές δε φιάχνουν δικό τους κόμμα και κάθονται και ταλαιπωρούν το ΠΑΣΟΚ;
    Δε τους γουστάρουμε, εμείς θέλουμε ΠΑΣΟΚ κοινωνικό, λαϊκό και κεντροαριστερό. Δε θέλουμε τους υπονομευτές του Ανδρέα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Πως να πάει μπροστά αυτό το κόμμα.
    Ακόμα και τα "παλτά" έχουν φιλοδοξίες
    για την αρχηγία...Έλεος Αννούλα.

    4:21 πμ

    ΠΕΣ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΕ! ΓΙ' ΑΥΤΟ ΔΕ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑ ΚΟΜΜΑ, ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΨΩΝΑΡΕΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΩΘΟΥΝ. ΚΑΤΣΕ ΣΤΑ ΚΥΒΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΗΜΕΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. 12.30
    Και πιστευεις οτι το λαικο, κοινωνικο και κεντροαριστερο κομμα το θελει και η Μαργαριτα με τον Γιωργο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ζούμε σε κράτος μπανανία, κράτος μπουρδέλο.

    Μιλάω ανεξάρτητα απο κόμματα και ιδεολογίες. Ζητάω να εφαρμόζεται ο νόμος, να απολαμβάνω τα δικαιώματά μου και να τηρώ τις υποχρεώσεις που επιβάλει το Σύνταγμα.

    Αν σκεφτεί κανείς ότι από τις πρώτες διατάξεις που ψήφισε η καινούρια βουλή είναι, αυτή που χαρίζει όλα τα χρέη προς τον ΟΤΕ και την κινητή τηλεφωνία των βουλευτών όλων των προηόύμενων ετών, θα καταλάβει το μέγεθος της κοροϊδίας που πέφτει. Αλλά και της ηλιθιότητας όλων μας που τους ψηφίζουμε.
    Για την ιστορία, 35 εκατομμύρια Ευρώ ήταν τα χρέη των εκλεκτών βολευτών μας(ξέρετε, όλα αυτα τα τηλέφωνα και τα μηνύματα που σας στέλνουν για να τους ψηφίσετε), έχει αναλάβει να τα πληρώσει η βουλή-δηλαδή εμείς.


    Υ.Γ. Να ζητήσω συγνώμη από τα μπουρδέλα που τα παρομοίωσα με το κράτος. Στα μπουρδέλα τουλάχιστον κρατάνε μια σειρά.



    Δείτε μερικούς απο τους βουλευτες μας:

    Καϊλή (αυτο το πορνίδιο που έκανε πίπες στον Παναγιωτοπυλο του Μεγκα και τώρα στον Βενιζέλο)
    Ράγιου (ξημεροβραδιαζόταν στο Καζίνο του Ριο παίζοντας φρουτάκια)
    Γκερέκου (μπουρδελάκι του Βαρδινογιάννη που το πάσαρε στον Τόλη)
    Πλεύρης (γνωστό φασιστόμουτρο)
    Βορίδης (τα ίδια και χειρότερα-εκπρόσωπος των Ναζι)
    Αποστολάτος (μαϊντανος TV-σεξολόγος !)
    Αναγνωστόπουλος (πρωταθλητής μπιλιάρδου- γιος του μπαμπά)
    Πολύδωρας (ο γνωστός)
    Μιλένα( Γκούτσι-πίπες στον Βενιζέλο-σιτροέν)
    Πρωτόπαπας-χιτλερόφατσα (βγήκε αυτός?)
    Καφαντάρη (σέξι φωνή-μαρέσει)
    Καζάκος (εισαγγελέας-αλτσχαϊμερ)
    Εβερτ ( αλτσχαϊμερ-οχι εισαγγελέας)
    Αλευράς (ανιψιός-έχασε το ρο σ΄ενα τσιμπούκι απάνω)
    Κανέλλη (κατηγορία Πλεύρη-Βορίδη)
    Ράπτη (τσιμπούκια ο τίγρης με σήμα τη νοσοκόμα-ξανθιά)

    ...και πολοί άλλοι, ποιον να πρωτοθυμηθεις και ποιά να ξεχάσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Τελικα μηπως δεν παμε καλα σαν κομμα επειδη δεν υπαρχει πραγματικα κανενας καθολικα αποδεχουμενος αρχηγος?
    Ο Παπανδρεου ειναι λιγος, Ο Βενιζελος αλαζονικος, ο Σκανδαλιδης μετριος, Ο Παγκαλος γκαφατζης, η Διαμαντοπουλου προωθουμενη.
    Μου φαινεται οτι μετα το θανατο του ιδρυτη, ετσι θα πηγαινουμε συνεχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ

    ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

    ΕΧΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΑΕΡΑ

    ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΗΚΩΣΕΣ ΠΑΝΤΙΕΡΑ

    ΔΕΝ ΦΤΟΥΡΑΣ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟΣ

    ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙ Ο ΛΑΟΣ

    ΜΕ ΤΑ ΞΥΓΚΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΙΚΙΛΙΑ

    ΔΕΝ ΘΑ ΣΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΦΑΜΙΛΙΑ

    Ο ΛΑΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΡΧΗΓΟΥΣ

    ΟΧΙ ΜΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ

    ΘΕΛΕΙ ΜΤΟΜΠΡΟΥΣ ΚΑΙ ΛΕΒΕΝΤΕΣ

    ΟΧΙ ΚΑΤΙΝΟΥΛΕΣ ΛΕΧΡΕΣ/

    ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΕ ΜΑΥΡΙΣΟΥΝ

    ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΗ ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΟΧΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ


    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΦΩΤΙΕΣ Η ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. http://s2.bitefight.gr/c.php?uid=34839

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ειναι ΓΕΓΟΝΟΣ.


    ΠΡΟΣΟΧΗ

    http://s2.bitefight.gr/c.php?uid=34839

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Σλαβοι, Βλαχοι-Αλβανοι
    Γερμανοι και Βενετσιανοι
    Γυφτοι επισης αρκετοι
    κουνοντας το κεφαλι
    αναρωτιουνται οι καψεροι
    τι στο καλο να εγινε
    και τους πηραμε χαμπαρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Σλαβοι, Βλαχοι-Αλβανοι
    Γερμανοι και Βενετσιανοι
    Γυφτοι επισης αρκετοι
    κουνοντας το κεφαλι
    αναρωτιουνται οι καψεροι
    τι στο καλο να εγινε
    και τους πηραμε χαμπαρι.

    ΕΠΙΧΑΡΜΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ

    ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

    ΕΧΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΑΕΡΑ

    ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΗΚΩΣΕΣ ΠΑΝΤΙΕΡΑ

    ΔΕΝ ΦΤΟΥΡΑΣ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟΣ

    ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙ Ο ΛΑΟΣ

    ΜΕ ΤΑ ΞΥΓΚΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΙΚΙΛΙΑ

    ΔΕΝ ΘΑ ΣΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΦΑΜΙΛΙΑ

    Ο ΛΑΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΡΧΗΓΟΥΣ

    ΟΧΙ ΜΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ

    ΘΕΛΕΙ ΜΤΟΜΠΡΟΥΣ ΚΑΙ ΛΕΒΕΝΤΕΣ

    ΟΧΙ ΚΑΤΙΝΟΥΛΕΣ ΛΕΧΡΕΣ/

    ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΕ ΜΑΥΡΙΣΟΥΝ

    ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΗ ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Κανα στοίχημα για την αρχηγία στο ΠΑΣΟΚ παίζετε σε κανα ιντερνετικό στοιχημαζίδικο? Ξέρει κανείς?

    http://hellas-bet.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Αγαπητοί και εξαιρετικοί φίλοι μου
    Παρέλαση στα κανάλια και στις εφημερίδες κάνουν οι δυσαρεστημένοι βουλευτές της ΝΔ οι οποίοι ξέμειναν εκτός κυβέρνησης, λες και ότι για αυτόν το λόγο... χάνουν διαρκώς το βηματισμό τους, με πρώτο και καλύτερο τον κ. Πολύδωρα που αυτοανακηρύχτηκε σημαιοφόρος της πομπής. Πρόθυμοι, φωτογενείς, και πανευτυχείς μέχρι προχθές που ήταν συμμέτοχοι στην κυβέρνηση του «μεγάλου τιμονιέρη» κ. Καραμανλή, μόλις τους... ξεπέζεψε από το καλάμι (μπαρδόν από την κυβερνητική θέση τους) ανακάλυψαν ξεχασμένες πεποιθήσεις και ιδέες τις οποίες μετά την κατάσταση χειμερίας νάρκης στην οποία τις είχαν βυθίσει ως κυβερνητικοί αξιωματούχοι, τις ανασύρουν τώρα ως απλοί βουλευτές και τις επικαλούνται (και με την δύναμη του μαγικού αριθμού 152) για να ροκανίσουν λιγουλάκι δημοσιότητα, με την αρνητική θέση τους, στο άλφα ή βήτα θέμα τα οποία ως υπουργοί… κατάπιναν ασυζητητί. Κι αν ο Βύρων πραγματοποιήσει την απειλή του για ανεξαρτοποίηση, τότε θα δεις δύναμη και τόλμη που θα επιδεικνύουν στα κανάλια. Μόνο που ενδέχεται αυτή η νέα κατάσταση με τους όψιμους επικριτές της κυβέρνησης να είναι μια στημένη «λαμογιά» για να χρησιμοποιηθεί και με τον παρόντα εκλογικό νόμο και με αυτόν που «σιγοβράζει» ως πρόσχημα καταφυγής σε εκλογές κατά το συμφέρον και μόνο της ΝΔ. Διότι αν επικαλεστεί ξανά αδυναμία κατάρτισης του προϋπολογισμού θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι, αλλά... αν τον καταψηφίσουν δυο βουλευτές, τότε, να οι εκλογές με τις οποίες θα τερματισθεί μια για πάντα η χειρότερη διακυβέρνηση που είχαμε ποτέ. Η διακυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας του Κωστάκη του Μικρού!!!
    Πάντα με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. To ολοκληρο ονομα της ειναι Diamantopulu-Tsokaru.

    Επισης, κανεις πλεον δεν εκπλησσεται για το οτι τετοια ατομα περιφερονται στους πασοκικους κυκλους. Τετοια ατομα, που θελατε να περιφερονται?
    Καπου μεταξυ κκε, συν και πασοκ θα μπορουσε ενα τετοιο τσοκαρο να προτεινει τα αγγλικα σαν μια απο τις επισημες γλωσσες στην Ελλαδα.

    Σε οποιαδηποτε αλλη Χωρα θα την ειχαν ξεσκισει. Αυτο δειχνει και ποση διαπλοκη εχει με αγγλοαμερικανικους κυκλους- οι οποιοι κυκλοι, μολις αντιληφτηκαν με τι φοραδιτσα εχουν να κανουν, την εριξαν στο παιχνιδι.

    Το Παιχνιδι ειναι ως εξης: Μολις εμφανιζεται κανενα ψωνιο, του ενισχυουμε το ηλιθιο Εγω, και αμεσως αμεσως εχουμε ενα θαυμασιο εργαλειο στα χερια μας για να μας εκπροσωπει και να διαχεει την
    πολιτικη μας, οποτε το χρειαστουμε.

    Εξω τα Εργαλεια απο το Ελληνικο Κοινοβουλιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΓΑΠ και Μπένυ, είναι για τα μπάζα. Αλλά ο ΓΑΠ είναι άπαιχτος πανηλίθιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Krima pou de thetei ypopsifiotita i idia...O Giwrgos einai anthropos idelaistis,sygxronos,kainotomos, alla de deixnei na protassei avto sta lamogia pou to stirizoun.I moni pou exei kathares apopseis gia thin Ellada, tin Evropi,tin Arsitera,to PASOK kai den ntrepetai pote kai apenanti se kanena na tis leei einai i Anna.Alla to pan einai na afethei i prospatheia tis dimokratikis aristeras na paei mprosta kai na apotrapei to piswgyrisma ston opportounismo , ton kairoskopismo, tou PASOK tou rousfetiou kai ths ekpoihshs twn pantwn pou ekproswpei o Beni...Einai kalos kathigitis,grafei syggramata me logo mesto kai katanoito , as epistrepsei loipon stin edra tou na dimiourgisei ston tomea pou ta katafernei kalytera...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΒΕΝΖΕΛΟ ΜΑΛΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΚΑΛΑ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ
    ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕ ΜΕ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΙΔΙ.
    ΤΟΝ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ.
    ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΕΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥ Ο ΕΞΥΠΝΟΣ,
    ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΚΟΝΤΟΥ..
    ΣΕ ΠΑΓΙΔΕΥΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ..
    ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΗΘΕΛΕ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ,
    ΜΑΛΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    ΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟ ΦΥΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΤΟ ΥΠΕΡΦΙΑΛΟ ΧΟΝΤΡΟΓΟΥΡΟΥΝΟ,
    ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ,ΟΤΙ
    ΤΟΝ ΠΑΡΕΣΥΡΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΨΟΥΝ..
    ΜΑΛΑΚΑ ΜΠΕΝΥ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΣ...

    ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ.
    ΜΠΕΤΑΤΖΗΣ ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΜΠΕΝΥ ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΕ..
    ΘΑ ΣΕ ΔΙΟΡΙΣΟΥΜΕ ,ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΥΠΟΥ,
    ΤΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ...

    ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Ο ΒΕΝΖΕΛΟΣ
    ΝΑ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΝΙΚΗ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ
    ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΤΟΥ,ΒΑΣΙΖΟΜΕΝΟΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ
    ΤΗΣ GPO TOY ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ?
    ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ..
    ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ.



    Η GPO ΒΓΑΖΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ
    ΤΟ ΒΕΝΖΕΛΟ-ΒΕΝΖΕΛΟ GPO-GPO
    ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΩ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΩ

    ΜΕΓΚΑ-ΛΩ ΔΗΜΟΣΚΟΠΩ
    ΜΕΓΚΑ-ΛΩ ΔΗΜΟΣΚΟΠΩ
    ΜΕΓΚΑ-ΛΩ ΔΗΜΟΣΚΟΠΩ

    ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΩ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΩ
    ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΩ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΩ

    GPO-GPO TO BENZEΛΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ.

    ΘΑΥΜΑ-ΘΑΥΜΑ ΤΟ GPO
    ΘΑΥΜΑ-ΘΑΥΜΑ ΤΟ GPO
    ΘΑΥΜΑ-ΘΑΥΜΑ ΤΟ GPO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΩΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΝΤΑΒΑΔΕΣ?
    ΚΑΨΑΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΟΡΓΙΑΣΑΤΕ ΜΕ
    ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΣΑΣ ΣΤΑ ΜΜΕ.
    ΠΗΡΑΤΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

    ΤΩΡΑ ΤΟ ΦΙΑΣΚΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΕ..
    ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.

    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΑΣ?

    ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΣΩΣΗ?

    Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ?
    Ο ΕΥΘΥΜΙΟΥ?
    Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ?
    Ο ΑΛΑΒΑΝΟΣ?

    ΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. O AΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ,ΤΑ ΕΙΠΕ ΚΑΘΑΡΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.

    ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ,ΠΟΥ
    ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ
    ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
    ΝΕΑ
    ΕΘΝΟΣ
    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ
    Ε.Τ
    ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ
    ΑΛΤΕΡ,ΑΛΦΑ,ΑΝΤΕΝΝΑ,ΜΕΓΚΑ,ΣΚΑΙ.

    ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ
    ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΑΡΧΗΓΟΥΣ

    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ-ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

    ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΝΑ ΔΙΑΣΠΑΣΗ,ΤΑ ΔΥΟ
    ΚΟΜΜΑΤΑ.
    ΤΑ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.
    ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΗ ΧΑΟΣ.

    ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ..
    Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ ΣΤΟ
    ΝΕΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ.
    Η ΜΙΝΤΙΑΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ΘΑ ΣΑΡΩΘΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΟΙ ΕΜΠΕΙΡΟΙ ΜΠΕΤΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΑΡΧΗΓΩΝ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ...

    ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΤΕ?
    ΤΟΣΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΕΧΕΤΕ
    ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ
    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ
    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΛΟΓΟΥΣ
    ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥΣ

    ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΧΡΗΣΤΟΙ?
    ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΜΙΑ ΥΠΕΡΤΙΜΗΜΕΝΗ ΦΟΥΣΚΑ?
    ΕΧΕΤΑΙ ΑΠΑΞΙΩΘΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ Ο
    ΛΑΟΣ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ
    ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ?
    ΤΟΣΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ,ΤΟΣΑ ΕΞΟΔΑ..
    ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ
    ΤΟ "ΧΑΖΟ ΠΑΙΝΤΙ" ΠΟΥ ΔΕΝ "ΤΡΑΒΑΕΙ?

    1:37 πμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΜΗΠΩΣ Ο "ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ" ΕΙΝΑΙ ΓΕΩΡΓΙΟΣ?

    ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ..
    ΜΠΟΜΠΟΛΑΚΗΣ
    ΚΟΚΚΑΛΑΚΗΣ
    ΛΑΜΠΡΟΥΚΟΣ
    ΚΥΡΙΑΚΟΥ-ΛΑΚΗΣ
    AΛΑΦΟΥΖΙΝΟΣ
    ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΡΟΥΛΗΣ
    ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΚΗΣ
    ΤΡΕΜΙΤΣΑ
    ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΑΚΟΥΛΗΣ
    ΖΑΧΑΡΟΥΛΑ
    ......
    ......
    KTΛ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. TA KΛΕΦΤΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΚΑ-ΠΑΣΟΚ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ
    ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥΣ ΟΤΙ "ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ".
    ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑ?
    ΕΔΩ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΟΥΝ...
    ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΗΞΕΡΕ ΟΛΗ
    Η ΕΛΛΑΔΑ,ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥΝ.
    ΤΩΡΑ ΤΑ ΛΕΝΕ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ..

    ΝΑΙ ΡΕ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ.
    ΗΤΑΝ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΗ ΜΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΛΗΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.
    ΠΟΙΟΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΞΑΝΑΨΗΦΙΖΕ ΤΗΝ
    ΚΑΜΟΡΑ-ΜΕΓΚΑ-ΠΑΣΟΚ.

    ΕΙΝΑΙ "ΑΝΙΚΑΝΟΣ" ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΘΑΥΜΑΤΑ.

    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ.
    ΗΤΑΝ ΑΝΙΚΑΝΟΣ
    ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ.
    ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ
    ΓΙΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.

    ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. MIA ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΑΠΑΞΙΩΜΕΝΩΝ,ΚΛΕΦΤΡΟΝΙΩΝ,
    ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟ..
    ΨΑΧΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΟ.
    ΨΑΧΤΕ ΣΤΟ ΑΛΚΑΤΡΑΖ.

    ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ..
    ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ
    ΠΑΣΑΡΗΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΡΑΞΙΜΟ.

    ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ
    ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΔΩΝ.

    ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ

    ΝΕΑ
    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ
    ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
    ΕΘΝΟΣ
    ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ
    ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

    ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
    ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ.

    ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΚΔΟΤΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. MAΛΑΚΟΒΑΓΓΕΛΑΚΗ,
    ΣΤΗΝ ΦΟΡΕΣΑΝ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ-ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ

    ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ




    MAΛΑΚΟΒΑΓΓΕΛΑΚΗ,
    ΣΤΗΝ ΦΟΡΕΣΑΝ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ-ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ

    ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ




    MAΛΑΚΟΒΑΓΓΕΛΑΚΗ,
    ΣΤΗΝ ΦΟΡΕΣΑΝ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ-ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ

    ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΒΕΝΖΕΛΟ ΜΑΛΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΚΑΛΑ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ
    ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕ ΜΕ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΙΔΙ.
    ΤΟΝ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ.
    ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΕΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥ Ο ΕΞΥΠΝΟΣ,
    ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΚΟΝΤΟΥ..
    ΣΕ ΠΑΓΙΔΕΥΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ..
    ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΗΘΕΛΕ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ,
    ΜΑΛΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    ΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟ ΦΥΤΟ.

    6:10 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΤΟ ΥΠΕΡΦΙΑΛΟ ΧΟΝΤΡΟΓΟΥΡΟΥΝΟ,
    ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ,ΟΤΙ
    ΤΟΝ ΠΑΡΕΣΥΡΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΨΟΥΝ..
    ΜΑΛΑΚΑ ΜΠΕΝΥ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΣ...

    ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ.
    ΜΠΕΤΑΤΖΗΣ ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ.

    6:12 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΜΠΕΝΥ ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΕ..
    ΘΑ ΣΕ ΔΙΟΡΙΣΟΥΜΕ ,ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΥΠΟΥ,
    ΤΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ...

    ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Ζούμε σε κράτος μπανανία, κράτος μπουρδέλο.

    Μιλάω ανεξάρτητα απο κόμματα και ιδεολογίες. Ζητάω να εφαρμόζεται ο νόμος, να απολαμβάνω τα δικαιώματά μου και να τηρώ τις υποχρεώσεις που επιβάλει το Σύνταγμα.

    Αν σκεφτεί κανείς ότι από τις πρώτες διατάξεις που ψήφισε η καινούρια βουλή είναι, αυτή που χαρίζει όλα τα χρέη προς τον ΟΤΕ και την κινητή τηλεφωνία των βουλευτών όλων των προηόύμενων ετών, θα καταλάβει το μέγεθος της κοροϊδίας που πέφτει. Αλλά και της ηλιθιότητας όλων μας που τους ψηφίζουμε.
    Για την ιστορία, 35 εκατομμύρια Ευρώ ήταν τα χρέη των εκλεκτών βολευτών μας(ξέρετε, όλα αυτα τα τηλέφωνα και τα μηνύματα που σας στέλνουν για να τους ψηφίσετε), έχει αναλάβει να τα πληρώσει η βουλή-δηλαδή εμείς.


    Υ.Γ. Να ζητήσω συγνώμη από τα μπουρδέλα που τα παρομοίωσα με το κράτος. Στα μπουρδέλα τουλάχιστον κρατάνε μια σειρά.



    Δείτε μερικούς απο τους βουλευτες μας:

    Καϊλή (αυτο το πορνίδιο που έκανε πίπες στον Παναγιωτοπυλο του Μεγκα και τώρα στον Βενιζέλο)
    Ράγιου (ξημεροβραδιαζόταν στο Καζίνο του Ριο παίζοντας φρουτάκια)
    Γκερέκου (μπουρδελάκι του Βαρδινογιάννη που το πάσαρε στον Τόλη)
    Πλεύρης (γνωστό φασιστόμουτρο)
    Βορίδης (τα ίδια και χειρότερα-εκπρόσωπος των Ναζι)
    Αποστολάτος (μαϊντανος TV-σεξολόγος !)
    Αναγνωστόπουλος (πρωταθλητής μπιλιάρδου- γιος του μπαμπά)
    Πολύδωρας (ο γνωστός)
    Μιλένα( Γκούτσι-πίπες στον Βενιζέλο-σιτροέν)
    Πρωτόπαπας-χιτλερόφατσα (βγήκε αυτός?)
    Καφαντάρη (σέξι φωνή-μαρέσει)
    Καζάκος (εισαγγελέας-αλτσχαϊμερ)
    Εβερτ ( αλτσχαϊμερ-οχι εισαγγελέας)
    Αλευράς (ανιψιός-έχασε το ρο σ΄ενα τσιμπούκι απάνω)
    Κανέλλη (κατηγορία Πλεύρη-Βορίδη)
    Ράπτη (τσιμπούκια ο τίγρης με σήμα τη νοσοκόμα-ξανθιά)

    ...και πολοί άλλοι, ποιον να πρωτοθυμηθεις και ποιά να ξεχάσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Ειμαι ο Μπενιζελο.

    Αναθεωρω και Συνταγματα.

    Τα αναθεωρω ομως με τοση διακριτικοτητα, ωστε να μην παψουν ποτε οι ροσσοεβραιοι καλογεροι να γδερνουν τον τοπο και να τον αποψιλωνουν απο χρησιμα και αποδοτικα εδαφη.

    Τα αναθεωρω με τοσο λεπτες διαφοροποιησεις που δυσκολα με παιρνουν ειδηση ο μεσος πολιτης.

    Βαζω χερι και σε Συνταγματα. Εχετε επομενως καταλαβει οτι ειμαι ο
    Μπενιζελο.

    Βαζω χερι στα Συνταγματα οταν με στηριζουν κοινοβουλευτικες συμμοριες, ετσι ωστε να μην μπορει κανεις να με απελασει.

    Ειμαι ο Μπεν. Οταν χρειαστειτε καποιον επιστημονα λαθροχειρα Συνταγματων, ξερετε οτι ειμαι το καλυτερο μουτρο.

    Ειμαι κουμασι Συνταγματων. Ξεκλειδωνω ολα τα συνταγματα, και τους αλλαζω τα φωτα.
    Ενας ευφυης με καταλαβαινει αμεσως. Ομως ωσπου να με παρει ειδηση η φοιτητριουλα, εγω θα εχω προλαβει να εκτελεσω οποιαδηποτε αποστολη, μου εχει αναθεσει η συμμορια που εκπροσωπω.

    Μπεν, ο κλειδαρας Συνταγματων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Αννούλα μπορεί για τίποτα άλλο να μην κάνεις αλλά για τσιμπουκλού-milf είσαι αξεπέραστη
    Θέλεις να συναντηθούμε μετά για ένα καλό και γρήγορο;
    Κερδίζεις και την ψήφο μου έτσι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ΣΤΗΣΤΕ ΚΩΛΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ..

    Πάντα με εκτίμηση
    babis


    ΣΤΗΣΤΕ ΚΩΛΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ..

    Πάντα με εκτίμηση
    babis



    ΣΤΗΣΤΕ ΚΩΛΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ..

    Πάντα με εκτίμηση
    babis



    ΣΤΗΣΤΕ ΚΩΛΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ..

    Πάντα με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Diamantopoulou For President !
    Τα αρχίδια μας κουνιούντε η τσατσά της Νέας Τάξης που δεν κάνει ούτε για πίπες.
    Να κάνουν αρχηγό την Κα(ι)υλί που έχει τσιμπουκώσει όλο το Λαμπρακιστάν !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. hi you pasok perverts!
    If you vote for pasok, you are welcome to explore your sexuality together with our fucking kinky group:
    sadomacho, bondage,
    rimming (συντροφικό γλειφοκώλι),
    straps-on (μιλένα γαμάει καϊλή), dildos, food play (μπανάνα στον κώλο συνδικαλιστή), candle wax, slave/master (γιωργάκης/βενιζέλος),
    urolagnia (σύντροφος πίνει κάτουρο),
    coprophilia (χέσιμο βενιζέλου on webcam),
    fetish (γιωργάκης δεμένος στην καρέκλα),
    latex, leather, blindfolds,
    handcoughs, creampie orgy (ομαδικό όργιο σπέρματος στο Πολιτικό Συμβούλιο),
    anal sex online from Χαριλάου Τρικούπη offices
    and so much more to offer to Greek Pasok kinky comrades (ανώμαλοι σύντροφοι)

    ONLY FOR PASOK MEMBERS AND FRIENDS
    CUM AND REGISTER TODAY
    GROUP ORGY TAKES PLACE ON
    11th NOVEMBER 2007

    FUCK YOU ALL-BYE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. ΦΑΣΙΣΤΑ ΚΛΑΣΕ ΜΑΣ Τ ΑΡΧΙΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. ΜΑΣ "ΑΝΑΛΥΟΥΝ" ΤΑ ΠΑΓΑΓΑΛΑΚΙΑ
    ΤΩΝ ΕΚΔΟΤΩΝ ΣΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ,ΤΗΝ
    ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.
    ΑΠΟΚΡΥΒΟΥΝ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ.
    ΟΤΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΚΡΥΒΕΤΑΙ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΡΙΣΗ.
    Η ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΥ,ΜΑΦΙΟΖΙΚΟΥ ,ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥΣ.
    Η ΧΩΡΑ ΕΧΕΙ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΗ ΠΡΑΚΤΙΚΑ.
    ΕΝΑ ΤΡΙΤΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΙΟ ΤΗΣ
    ΦΤΩΧΙΑΣ.
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΠΙΑ,ΑΠΛΗΣΤΑ
    ΦΟΡΟΔΙΑΙΤΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ,ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ.
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΑΛΛΟ
    Η ΛΕΗΛΑΣΙΑ.
    ΑΥΤΗ Η ΚΡΙΣΗ...ΣΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΥΝΕΧΙΣΗΣ ΤΗΣ ΛΕΗΛΑΣΙΑΣ,ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΤΑΙ ΣΤΟ
    ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ..

    Η ΚΡΙΣΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ..
    ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΦΙΛΙΠΙΝΕΖΕΣ.
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ.

    6:51 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    OI NTABAΔΕΣ-ΕΚΔΟΤΕΣ, ΒΡΙΖΟΥΝ
    ΤΙΣ ΦΙΛΙΠΙΝΕΖΕΣ-ΠΟΡΝΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ
    ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΡΙΣΗ.
    ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΠΟΡΝΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΑ
    ΑΚΟΥΜΠΗΣΟΥΝ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ,ΑΛΛΑ
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΛΑΤΕΣ-Π0ΛΙΤΕΣ.
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ..
    ΧΑΧΑΧΑ.
    ΑΡΑ ΟΛΟ ΤΟ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ,
    ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ..
    ΚΑΙ ΟΙ ΝΤΑΒΑΔΕΣ ΤΑ ΕΒΑΛΑΝ ΜΕ ΤΙΣ
    ΠΟΡΝΕΣ ΤΟΥΣ.

    7:00 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΟΙ ΝΤΑΒΑΔΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΕΑ ΚΟΜΜΑΤΑ
    ΠΟΡΝΕΣ..
    ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΕ ΝΕΑΡΕΣ
    ΠΟΡΝΕΣ-ΚΟΜΜΑΤΑ,ΘΑ ΤΣΙΜΠΗΣΟΥΝ
    ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ-ΠΕΛΑΤΕΣ..
    ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ..
    ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ..
    ΠΡΟΤΙΜΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ.
    ΧΑΧΑΧΑ.
    ΑΡΑ ΗΛΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΑΠΛΗΣΤΩΝ
    ΝΤΑΒΑΔΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Σαν πολύ δεν ασχοληθήκαμε με αυτό τον αιδοιόκυνα-κοινώς μουνόσκυλο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση