GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το Press-gr αποκαλύπτει τα τελικά αποτελέσματα...

ΝΔ: 42%, ΠΑΣΟΚ 37-38%, ΚΚΕ: 8,5%, ΣΥΡΙΖΑ 5,5%, ΛΑΟΣ: 4 % . Με πλήρη επίγνωση της ακρίβειας των πληροφοριών του, το Press-gr σας ενημε...

ΝΔ: 42%, ΠΑΣΟΚ 37-38%, ΚΚΕ: 8,5%, ΣΥΡΙΖΑ 5,5%, ΛΑΟΣ: 4 %
.
Με πλήρη επίγνωση της ακρίβειας των πληροφοριών του, το Press-gr σας ενημερώνει -καθώς ουσιαστικά η ψηφοφορία τελειώνει- για την τελική εικόνα των exit polls των εταιρειών για τις σημερινές εκλογές:
Η ΝΔ έρχεται πρώτο κόμμα και συγκεντρώνει ποσσοτό περί το 42%
Η διαφορά από το ΠΑΣΟΚ θα ξεπερνάει σίγουρα τις 3 μονάδες. Υπολογίζεται γύρω στις 3,5, αλλά στην πορεία της καταμέτρησης δεν θα είναι έκπληξη αν φτάσει ή ξεπεράσει και τις 4.
Το ποσοστό του ΠΑΣΟΚ στα exit polls κυμαίνεται μεταξύ 37-38%.
Το ΚΚΕ κινείται γύρω στο 8,5%
Ο ΣΥΡΙΖΑ κινείται γύρω στο 5,5%
Ο ΛΑΟΣ κινείται -στα exit polls τουλάχιστον- γύρω στο 4%
Με βάση τα αποτελέσματα αυτά η ΝΔ διεκδικεί αυτοδυναμία 152-154 εδρών.
Η αποχή είναι λίγο αυξημένη σε σχέση με το 2004.
Τα κόμματα της Αριστεράς "σαρώνουν" στις νέες ηλικίες.

70 σχόλια

  1. Αρα οι Πασόκοι, είτε ψήφισαν αριστερά, είτε δεν πήγαν καν. Καλά, τέτοια σφαλιάρα για τον Τζωρτζ δεν την πε΄ριμενα - αν επιβεβαιωθούν οι εκτιμήσεις, φυσικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΔ: 42% (±1) 153-154 έδρες

    ΠΑΣΟΚ: 39% (±1) 105 έδρες

    ΚΚΕ: 7-7,5% και 19-20 έδρες

    ΣΥΡΙΖΑ: 5%, 14 έδρες

    ΛΑΟΣ: 3-3,5%, 9 έδρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βρε παιδιά, σβήστε το σεντόνι με τα νούμερα του σαλταρισμένου πασόκου στα προηγούμενα ποστ, έχουν τρελαθεί οι τύποι και τα βάζουν με το Ιντερνετ, λουδίτες κατήντησαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μηδενα προ του τελος μακαρισε!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μην κλαιτε ρε...την αλλη τετραετια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ Ο ΛΑΛΙΩΤΗΣ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιωργο σε ευχαριστουμε :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΔΕΞΙΟΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΧΟΥΜΕ ΕΜΦΡΑΓΜΑΤΑ!!!!
    ΥΠΟΓΛΩΣΙΑ ΤΩΡΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η πρόβλεψη αυτή αφήνει 2-3% για τα λοιπά που εκτιμώ ότι είναι πολύ μικρό...πιό λογικό θα έβλεπα το ΚΚΕ-ΣΥΝ-ΛΑΟΣ μισή μονάδα κάτω έκαστο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. τι λετε ρε κοροιδα...
    ποιος θα τα πληρωση ολα αυτα?
    την δευτερα λογαριασμος
    Απο το πασοκ δεν διαρρεουν τιποτα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ''ΔΕΞΙΟΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΧΟΥΜΕ ΕΜΦΡΑΓΜΑΤΑ!!!!
    ΥΠΟΓΛΩΣΙΑ ΤΩΡΑ!!!!!''

    χα χα χα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Και το 2% με 3% (με ΠΑΣΟΚ 38%-37% αντίστοιχα) που περισσεύει, πού πάει ρε ειδήμονες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μη φάτε, μετά έχουμε γλαρόσουπα


    Ευτέρπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο Γιώργος στα «ΝΕΑ», βέβαιος για τη νίκη: Έτσι θα κυβερνήσω
    Βέβαιος ότι θα είναι ο μεγάλος νικητής των αυριανών εκλογών, ο Γιώργος Παπανδρέου εξαγγέλλει από τα «ΝΕΑ» το πρόγραμμα δράσης της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ για τις πρώτες 100 ημέρες, ενώ δίνει λεπτομέρειες και για το νέο κυβερνητικό του σχήμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Στη Χαριλάου Τρικούπη έζησαν εκείνο το απόγευμα ένα πραγματικό θρίλερ. Ηδη από το απόγευμα τα κορυφαία στελέχη του κόμματος είχαν ενημερωθεί για τις διαρροές των exit polls που έδιναν μπροστά τη Ν.Δ. Από το υπόγειο του καφετζή κ. Μαρίνου μέχρι και τον 6ο όροφο, οι πάντες ήταν παγωμένοι. Το κλίμα αυτό παγιώθηκε στις 7.00 μ.μ., ακριβώς όταν οι περισσότεροι δέκτες τηλεοράσεων έδειχναν τις αρνητικές για το ΠΑΣΟΚ προγνώσεις των εταιριών exit polls.

    Στους διαδρόμους, πάντως, όπου κυκλοφορούσαν τα μεσαία στελέχη, η απογοήτευση ήταν μεγαλύτερη­, μέχρι και το «πού και πότε» θα γίνει το έκτακτο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ «για τα περαιτέρω»… Κάποιοι μάλιστα έκαναν δηλώσεις σε αυτό το μήκος κύματος στις τηλεοράσεις. Το κλίμα στη Χαριλάου Τρικούπη άρχισε όμως να αλλάζει κατά τις 8.00. Τότε πήγε εκεί και ο κ. Κ. Λαλιώτης. «Μέχρι τώρα ακούσαμε τους ερευνητές και αναλυτές. Ας περιμένουμε και τη λαϊκή ετυμηγορία» είπε μπροστά στις κάμερες. Στις 9.00 η ώρα έφτασε ο κ. Κ. Σημίτης και ακολούθησε ευρεία σύσκεψη των κορυφαίων στελεχών. Τα μηνύματα ήταν πλέον πιο αισιόδοξα και στη Χαριλάου Τρικούπη άρχισε να μαζεύεται κόσμος, να φωνάζει και να χειροκροτεί. Είκοσι πέντε λεπτά μετά τα μεσάνυχτα ο κ. Σημίτης ξαναμπήκε στο γραφείο του για να συντάξει τη δήλωσή του. Την έγραψε σ’ ένα χαρτί και βγήκε ο ίδιος να τη δώσει στη γραμματέα του Εκτελεστικού Γραφείου για δακτυλογράφηση.

    Εντελώς αντίθετα χρονολογικά κινήθηκαν εκείνο το βράδυ τα συναισθήματα στη Ρηγίλλης. Οι οπαδοί της Νέας Δημοκρατίας, οι οποίοι είχαν συγκεντρωθεί από τις 6.00 το απόγευμα έξω από τα γραφεία του κόμματος, φώναξαν συνθήματα και άναψαν πυροτεχνήματα. Στα τηλεοπτικά παράθυρα τα στελέχη θριαμβολογούσαν, πολλοί βγήκαν στους δρόμους με γαλάζιες σημαίες. Κάποιοι στα τηλέφωνα μοίραζαν ήδη υπουργεία. Η Ρηγίλλης έζησε ένα τετράωρο παραλήρημα ασφυκτικά περικυκλωμένη, καθώς ακριβώς απέναντι από την είσοδό της, στην «πλάτη» του Ωδείου, ένα εντοιχισμένο video wall μετέδιδε τη ροή των αποτελεσμάτων.

    Κάθε φορά που έπαιρνε το προβάδισμα η Νέα Δημοκρατία «καιγόταν» ο τόπος από τους πανηγυρισμούς. Το κλίμα σιγουριάς για τη νίκη ενίσχυαν οι εκατοντάδες που, τυλιγμένοι σε σημαίες της Ν.Δ., όργωναν με μηχανάκια και αυτοκίνητα τους δρόμους γύρω από τη Βουλή, το Ζάππειο και το Μαξίμου. Από την αγωνία, μάλιστα, λίγο μετά τις 10.00 μ.μ. μια κοπέλα δεν άντεξε και λιποθύμησε.

    Στο αίτημα «έβγα έξω, αρχηγέ», πάντως, ο Κώστας Καραμανλής δεν απάντησε. Ούτε στις οκτώ ούτε στις οκτώ και μισή ούτε στις εννέα. Η μία και μοναδική δήλωση του Αρη Σπηλιωτόπουλου γύρω στις οκτώ και μισή αφορούσε μία «έκκληση στο υπουργείο Εσωτερικών να συνεργαστεί με τα στελέχη μας, αλλιώς θα είναι παρεξηγήσιμο».

    Κοντά στα μεσάνυχτα στη Ρηγίλλης άρχισαν να αντιλαμβάνονται ότι έχασαν, ο κόσμος άρχισε να απογοητεύεται και να διαλύεται. Με την Ντόρα Μπακογιάννη και τα στελέχη της νέας γενιάς στο πλευρό του, ο κ. Καραμανλής πήγε στο Ζάππειο για να κάνει δηλώσεις.

    Το Ζάππειο έχει ζήσει πολλές εκλογικές συγκινήσεις. Τίποτε όμως δεν μπορεί να συγκριθεί με αυτό που έγινε στις 8 Απριλίου του 1990, όταν το Ζάππειο παρέμεινε ανοιχτό ως τα ξημερώματα περιμένοντας το νικητή των εκλογών.

    Ο Ανδρέας Παπανδρέου, ο χαμένος των εκλογών, δεν πήγε καθόλου. Οι υπόλοιποι αρχηγοί είχαν τελειώσει από νωρίς, όλο το βράδυ όμως παιζόταν αν η Ν.Δ. θα βγάλει 150 ή 151 και την πολυπόθητη αυτοδυναμία. Στις τέσσερις τα ξημερώματα το 150 έδειξε να οριστικοποιείται.

    Ομως στις εκλογές αυτές είχε βγάλει ένα βουλευτή και η ΔΗΑΝΑ και ανάμεσα στον κ. Κ. Μητσοτάκη και τον κ. Κ. Στεφανόπουλο είχαν αρχίσει ήδη οι διαπραγματεύσεις. Οταν λίγο πριν αρχίσει να χαράζει εμφανίστηκε στο Ζάππειο ο κ. Μηστοτάκης η συμφωνία με το βουλευτή της ΔΗΑΝΑ είχε ήδη κλείσει. Ο αρχηγός της Ν.Δ. ανακοίνωσε στους δημοσιογράφους ότι σχηματίζει κυβέρνηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ευτέρπη, 6:46 μμ

    Ευτέρπη μου, αν δεν φτιάξεις κάτι με τα χεράκια σου, πράγματι πασοκική γλαρόσουπα θα φάμε πάλι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Από το CNN
    ΝΔ 150 ή 151 έδρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Εαν επιβεβαιωθούν τα αποτελέσματα θα μιλάμε για τα υψηλότερα ποσοστά για την Αριστερά από την δεκαετία του 60. Αυτό είναι πολύ ενθαρρυντικό αρκεί να το εκμεταλλευτούμε και να έχει συνέχεια. Ας μην επαναπαυτούμε. Με 4 ακόμη χρόνια ΝΔ έχουμε πολλούς αγώνες να δώσουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ρεσύ Λέοντα, στις 6:48 μμ ήξερες εσύ τί εδείξαν οι τηλεοράσεις στις 7.00?? Θα έχεις κληρονομικό χάρισμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Νίκησε η Αριστερά!
    Ο κόσμος πήρε χαμπάρι τους δεινόσαυρους του δικομματισμού!
    Λαμογια του δικομματισμού στο σπίτι σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ο μεγάλος νικητής είναι η αριστερά!

    Απόψε πεθαίνει ο δικομματισμός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΠΑΣΟΚ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Πρασινοφρουρακια τι θα πειτε τωρα ???????

    Ε???? ΕΕΕ???? ΕΕεεεεεε? ??? ??? ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. GIORGOS ΧΑΣΑΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΤΑ ΝΙΩΣΑΜΕ ΤΑ OFFICIAL ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ?
    ετσι ετσι,μούγκα τώρα πασοκεμον!

    ΤΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. αντε γειαααααααααααααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. .

    = Η ΝΔ ,ΘΑ ΚΛΗΘΕΙ ΝΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ 2-3 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ,ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΣΤΑΣΙΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ.
    = ΕΤΣΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΠΗΣ-ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟΣ-ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΕΙ.
    = Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΘΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Που ειστε πρασινοφρουρακια ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. .

    = Η ΝΔ ,ΘΑ ΚΛΗΘΕΙ ΝΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ 2-3 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ,ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΣΤΑΣΙΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ.
    = ΕΤΣΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΠΗΣ-ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟΣ-ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΕΙ.
    = Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΘΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΑΑΑΑ ξεχασα να πω ενα μεγαλο μπραβο στο Press-GR για τα εγγυρα αποτελεσματα των exit polls !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΚΑΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ...............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΠΑΣΟΚΙΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΚΛΟΥΒΙΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΑΝ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΟΥΝ ΤΑ EXIT POLLS ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΧΑΣΑΜΕ.
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗ ΝΔ ΚΑΙ ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ.ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΥΠΟΜΟΝΗ.ΜΠΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.ΟΠΩΣ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ Η ΚΑΤΟΧΗ,ΟΠΩΣ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ Η ΧΟΥΝΤΑ,ΟΠΩΣ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ Η ΤΡΙΕΤΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.ΑΠΛΑ ΛΥΠΑΜΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ.ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΓΛΕΝΤΑΝΕ ΚΙ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ,ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ,ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ.ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΚΚΕ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΕ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΘΑΥΜΑΣΙΑ.ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΣΑΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΑΝ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΟΥΝ ΤΑ EXIT POLLS ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΧΑΣΑΜΕ.
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗ ΝΔ ΚΑΙ ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ.ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΥΠΟΜΟΝΗ.ΜΠΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.ΟΠΩΣ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ Η ΚΑΤΟΧΗ,ΟΠΩΣ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ Η ΧΟΥΝΤΑ,ΟΠΩΣ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ Η ΤΡΙΕΤΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.ΑΠΛΑ ΛΥΠΑΜΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ.ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΓΛΕΝΤΑΝΕ ΚΙ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ,ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ,ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ.ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΚΚΕ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΕ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΘΑΥΜΑΣΙΑ.ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΣΑΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Στο MEGA λενε οτι οι ψηφοφοροι του ΛΑΟΣ ειναι στην συντριπτικη τους πλοιοψηφια ενωτερης μορφωσεις και νεοι.

    Τωρα αυτο ειναι δυνατον? Νεοι και μορφωμενοι ανθρωποι να ψηφιζουν ΛΑΟΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Γιώργο χάσατε.
    Ευχαριστούμε Γιώργο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Στα τσακίδια κομματόσκυλα του δικομματισμού!
    Κέρδισε η Αριστερά!
    Ο κόσμος πήρε χαμπάρι τ' αφεντικά σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Κερνάω σόδες και γκαζόζες σε όλους τους πασόκους, για να μπορέσουν να χωνέψουν το αποτέλεσμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Γιώργο χάσατε.
    Ευχαριστούμε Γιώργο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. POU EISTE RE PAPAGALAKIA TOU PASOK ME TIS 0.3% KAI TIS 0.7% MONADES?

    V FOR VENTOUZA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. tsontaaaaa


    sas dialyse o giorgaros leme....


    Ayto pou extise o antreas 15 xronia
    (tous aristerous sto pasok to dialyse se 3,5 xronia .

    Eisitirio gia bostoni sto onoma giorgos papandreou.

    Ta legame pasokakia.

    ps: o laliotis den einai kyvernisi mogola.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΛΑΟΣ ΛΩΤΟΦΑΓΩΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΙΣΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΧΗ!!

    ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ (Α ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ) ΜΙΑ ΩΡΑ ΠΡΙΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΙ ΚΑΛΠΕΣ ΕΙΧΕ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟ 50% ΜΟΝΟ...

    ΤΕΤΟΙΑ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΖΩΗ...

    ΤΟ "ΜΗΝΥΜΑ" ΘΑ ΛΑΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΙΣ ΟΤΑ ΜΗ ΑΚΟΥΟΝΤΩΝ
    ΜΕ ΤΡΑΝΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΟΧΗ ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΖΟΥΝ ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΕΣ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Κ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ!!

    ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΚΦΥΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Συμφωνώ με τον 7.06
    Κυβέρνηση με αποσπασμένους!
    Καλύτερα αυτοί παρά τα πρασυνορουφιανάκια!
    Το έλεγε δηνόσια ο Καρατζαφέρης αλλά κανείς δεν πήρε είδηση οτι υπάρχει αυτοδυναμία!
    Η διαδορά βέβαια θα κυμανθεί στο 3,2%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Πασοκια η Δευτέρα οπου ναναι ξημερώνει!!

    Το αγκούρι μεγαλώνει!!!

    Ουστ που ξανασηκώσατε κεφάλι!!!
    Τα κεφάλια παλι μεσα...
    το διάλειμα τελείωσε...

    ΓΑΠ πες αλεύρι, ο Βενιζέλος σε γυρεύει..

    Προκτωρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. sygxaritiria. mesa pesate me ta exit polls kai poly prin tis 19:00. alli mia epityxia tou blog

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΒΡΕΙΤΕ ΑΡΧΗΓΟ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Κλάααααμα τα πασοκάκια. Αρχίστε να ψάχνετε για αρχηγό και υπεύθυνο προπαγάνδας. Ο Λαλιώτης έκανε 3/3 φάουλ κι ο Γιωργάκης ήταν το κορόιδο της βουλής.
    GEORGE GO HOME!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. OULALAAAAAAAAA LA LA LA LA!!!!!

    Το πουλο σκυλοπασοκια!!!!!
    Αυριο πρωι θελω να δω τα μουτρα των σκυλοπασοκων στην δουλεια μου!!!! χαχαχαχαχαχαχα
    ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ!

    ΖΗΤΩ Η ΝΔ!
    ΖΗΤΩ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ!
    ΖΗΤΩ Ο ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ!

    kojak

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ΖΩΑ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ !!!!
    ΚΑΒΑΛΑ ΣΤΟ ΑΛΟΓΟ ΚΚΕ ΣΥΡΙΖΑ
    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΕ ΨΕΥΤΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ΘΑ ΣΟΥ ΒΑΛΩ ΦΟΥΡΝΕΛΟ
    ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΚΚΙΝΗΣΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟ
    ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Που χαθήκατε πράσινα παλικάρια μου ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Δεν σε θέλει ο λαός, παρ'τη μάνα σου και μπρός...

    Παληό αλλά επίκαιρο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ΘΑ ΤΟΝ ΜΕΘΥΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΝΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΑΡΠΑΞΟΥΜΕ ΤΟΝ Π.... ΣΙΓΟΥΡΑ ΝΑΙ


    ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ

    ΜΠΡΑΒΟ ΓΕΩΡΓΙΕ ΚΑΤΟΡΘΩΣΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙΣ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ

    ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ

    ΑΠΟΨΕ ΠΕΘΑΙΝΕΙ Η ΔΕΞΙΑ

    ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟ ΤΟΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΑΛΕΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Ο κυρίαρχος λαός μίλησε κι έδειξε την ωριμότητά του. Παρά τη λυσσώδη προπαγάνδα των media κατά της Κυβέρνησης προερχόμενη από άθλιους επιχειρηματικούς ή/και άλλους σκοτεινούς κύκλους αποφάσισε και αποφάσισε σωστα. Η ΝΔ έχει ακόμη μιά ευκαιρία να βάλει λίγη τάξη σ' αυτό τον έρμο τόπο. Άντε να δούμε. Φίλοι του ΠΑΣΟΚ ψάχτε για νέο αρχηγό και ιδεολογία γιατί δεν πάτε καθόλου καλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. SAS to eipa..O karamanlhs phre kai exei ksana sthn katoxh tou to fulakto pou edwse kapote ston Arxiepiskopo.

    O Theos na mas fulaei!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. ΑΝ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΟΥΝ ΤΑ EXIT POLLS ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΧΑΣΑΜΕ.
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗ ΝΔ ΚΑΙ ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ.ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΥΠΟΜΟΝΗ.ΜΠΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.ΟΠΩΣ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ Η ΚΑΤΟΧΗ,ΟΠΩΣ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ Η ΧΟΥΝΤΑ,ΟΠΩΣ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ Η ΤΡΙΕΤΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.ΑΠΛΑ ΛΥΠΑΜΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ.ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΓΛΕΝΤΑΝΕ ΚΙ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ,ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ,ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ.ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΚΚΕ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΕ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΘΑΥΜΑΣΙΑ.ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΣΑΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. ΑΝ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΟΥΝ ΤΑ EXIT POLLS ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΧΑΣΑΜΕ.
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗ ΝΔ ΚΑΙ ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ.ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΥΠΟΜΟΝΗ.ΜΠΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.ΟΠΩΣ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ Η ΚΑΤΟΧΗ,ΟΠΩΣ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ Η ΧΟΥΝΤΑ,ΟΠΩΣ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ Η ΤΡΙΕΤΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.ΑΠΛΑ ΛΥΠΑΜΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ.ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΓΛΕΝΤΑΝΕ ΚΙ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ,ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ,ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ.ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΚΚΕ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΕ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΘΑΥΜΑΣΙΑ.ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΣΑΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. ΑΝ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΟΥΝ ΤΑ EXIT POLLS ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΧΑΣΑΜΕ.
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗ ΝΔ ΚΑΙ ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ.ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΥΠΟΜΟΝΗ.ΜΠΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.ΟΠΩΣ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ Η ΚΑΤΟΧΗ,ΟΠΩΣ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ Η ΧΟΥΝΤΑ,ΟΠΩΣ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ Η ΤΡΙΕΤΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.ΑΠΛΑ ΛΥΠΑΜΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ.ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΓΛΕΝΤΑΝΕ ΚΙ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ,ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ,ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ.ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΚΚΕ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΕ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΘΑΥΜΑΣΙΑ.ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΣΑΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Δεν κέρδισε η Ν.Δ.
    Συνετρίβη το PASOK.
    Π΄΄ως θα δικαιολογήσουν τα πράσινα παπαγαλάκια τέτοια ήττα???
    Χαιρεται.
    Αντε γιώργο σπίτι σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. ΓΙΩΡΓΟ ΠΡΟΧΩΡΑ ΑΛΛΑΞΕ ΤΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΜΑΖΙ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. ΕΙΝΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΝΑ ΛΕΤΕ ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ 42% ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ,Ο ΛΑΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ Η ΝΔ.ΤΟ 2004 Ο ΛΑΟΣ ΕΔΩΣΕ ΜΥΝΗΜΑ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΛΑΛΙΩΤΗ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΤΗΣ ΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ,ΗΡΘΑΝ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΟΜΩΣ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΙΛΗΣΕ ΞΑΝΑ,ΑΣ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΡΙΖΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΟΥΣΙΩΔΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ,ΤΕΛΙΚΑ ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Καμμιά δηλωσούλα ο Λαλιώτης

    Θέλω να δω την αφεντομουτσουνάρα του!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. ΨΗΛΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙ ΜΕ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΠΑΛΙ!!
    ΛΥΠΑΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΜΑΛΑΚΑ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΛΕΒΟΥΝ ,ΤΟΝ ΔΕΡΝΟΥΝ,ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ,ΠΟΥ ΠΕΡΝΕΙ ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣ,ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΡΓΟΣ
    ΠΟΥ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ,ΠΕΙΝΑΕΙ ΚΑΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΨΗ(Ω)ΦΑΕΙ!
    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΑΖΟΧΙΣΜΟ ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΧΡΟΝΙΚΑ!!
    ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ,ΤΟΣΟ ΒΟΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ
    ΑΛΛΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΑΝΑΣΥΝΤΑΧΘΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ,ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΙ!!
    ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΡΕ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ, ΚΤΥΠΗΣΑΜΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΑΜΕ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. ΘΑ ΣΑΣ ΞΑΝΑΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΧΑΜΟΥΡΕΣ ΣΚΑΤΟΔΕΞΙΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Σε ευχαριστούμε Γιώργο! Αν δεν ήσουν εσύ δεν θα κερδίζαμε. Γιώργο γερά με τσαμπουκά, διάλυσέ τα όλα, μπορείς!Μείνε για πάντα πρόεδρος και εμείς θα σε στηρίζουμε!Που είν' οι πασόκοι οεο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση