GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επιβεβαίωσε το Press-gr η Πατουλίδου...

. ...και κατήγγειλε για αναξιοπιστία τον Γ. Παπανδρέου! , Πλήρη και άμεση και επιβεβαίωση της αποκάλυψης του Press-gr (δείτε εδώ τι γράψ...

.
...και κατήγγειλε για αναξιοπιστία τον Γ. Παπανδρέου!
,
Πλήρη και άμεση και επιβεβαίωση της αποκάλυψης του Press-gr (δείτε εδώ τι γράψαμε) για την εξαπάτησή της από τον Γ. Παπανδρέου έκανε η Βούλα Πατουλίδου. Μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Antenna είπε ότι ο ίδιος ο Γ. Παπανδρέου της είχε υποσχεθεί εκλόγιμη θέση στο Επικρατείας για να παραιτηθεί από το Στρατό, αφού δεν έχει άλλους οικονομικούς πόρους, και να είναι υποψήφια νομάρχης του ΠΑΣΟΚ στην Θεσσαλονίκη. Και ανακοίνωσε ότι παραιτείται από επικεφαλής και αποχωρεί από την παράταξη του ΠΑΣΟΚ στο νομαρχιακό συμβούλιο Θεσσαλονίκης διαφωνώντας με αυτές τις πολιτικές συμπεριφορές.
Μετά το κάζο με την Φ. Γεννηματά, ο Γ. Παπανδρέου εμφανίζεται και αναξιόπιστος και αφερέγγυος στις υποσχέσεις του. Επίσης δείχνει ότι θεωρεί τα στελέχη του αναλώσιμα. Η ανακατωσούρα στο ΠΑΣΟΚ λίγες μέρες πριν από τις εκλογές μεγαλώνει...

17 σχόλια

  1. Ksipnisan oi sklavoi Giorgaki mou!!! Etsi pou ta kanate sto pasok, o Kimonas tha trivei ta xeria tou! San na mou erxetai sto mialo i eikona tou BENI... Me auto to xamogelo pou skotonei!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πιστέβω πως αυτό που έγινε με την κα. Πατουλίδου θα το πληρώσει πιο πολύ το ΠαΣοΚ από το ατόπιμα με την Φόφη.

    Με αυτά που κάνουν στο ΠΑΣΟΚ θα βγουν κυβέρνηση οι γραικύλοι της ΝΔ (Κουμπάροι με ταλιμπάν, sourotiri Αιγαίο, yes-men, ανιστόριτο βιβλίο ΣΤ' δημοτικού κ.α.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ σας το είπα και παλιότερα. Αν βγει το ΠΑΣΟΚ θα είναι παγκόσμια πρωτιά της Ελλάδας να αναδείξει ως πρωθυπουργό ένα ΑΜΕΑ (άτομο με ειδικές ανάγκες).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Καραμανλής θα βγεί οριακά και θα κάνει ότι έκανε και ο Σαρκοζί στη Γαλλία: Θα πάρει στελέχη του ΠΑΣΟΚ και θα τους κάνει να ψάχνονται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΙ ΛΕΤΕ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΜΟΥ ΕΔΩ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΛΑΛΙΩΤΗ ΕΒΑΛΕ ΣΤΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΣΗ ΤΗ ΠΑΤΟΥΛΙΔΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΟΥΛΑΓΕ;ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΑ ΗΘΕΛΕ Ο ΚΩΛΟΣ ΤΗΣ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΜΕΝΗ ΑΦΗΣΕ ΤΑ (ΣΙΓΟΥΡΑ)2000 ΕΥΡΩ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΟ ΨΩΜΙΑΔΗ. ΚΑΛΑ ΡΕ ΒΟΥΛΑ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΑΤΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝ ΤΟ ΚΟΡΟΙΔΟ ΓΙΑ ΤΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΧΑΖΟΙ ΗΤΑΝΕ;
    ΣΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΣΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΕΠΙ ΣΦΑΓΗ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΙΣΑΙ ΧΡΗΣΙΜΗ ΣΕ ΠΑΡΑΠΕΤΑΞΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. γαπ είσαι πανάθλιος. Το ΠΑΣΟΚ θα βουλιάξει και μόνο από τη φάρσα Φώφης-Βούλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δυστυχώς ο ΓΑΠ έκανε λάθος ότε που επέλεγε την Πατουλίδου για την νομαρχία Θεσσαλονίκης. Η γυναίκα δεν έχει μυαλό ΠΟΛΙΤΙΚΟ νιονιό , όπως αποδεικνύουν οι τηλεοπτικές εμφανίσεις της.

    Μια μωροφιλόδοξη είναι και τίποτε άλλο. Υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι που πέτυχαν πολλά για την Ελλάδα, αλλά δεν ζήτησαν να τα ξεπληρωθούν με μια βουλευτική έδρα.

    Επιτέλους πρέπει να τελειώνουμε , με φαινόμενα αλά Πατουλίδου. Αυτή για να μπει στη Βουλή μέχρι και στον Καρατζαφέρη μπορεί να καταλήξει.

    Δείτε την αξιοπρέπεια της Φ. Γεννηματά. Μετά το ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ του Αρείου Πάγου - μπράβο στο press.gr για τα ..γρήγορα αντανακλαστικά του, μάλλον την επιχειρηματολογία κατά της Φώφης την είχε έτοιμο και την΄ανάβασε στο blog στο άψε- σβήσε _ Ρουσόπουλε ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ στα παιδιά !!!- δήλωσε ότι θα υπηρετήσει την παράταξη ως απλός πολίτης.

    Η Πατουλίδου ήθελε να διοριστεί βουλευτής...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η Πατουλίδου (για την αργομισθία στο στρατό καλύτερα να το μην μιλάει πολύ) είναι άτομο χωρίς καθόλου (πολιτικό) μυαλό και γεμάτη αλαζονεία και μωροφιλοδοξίες και με ένα τεράστιο καβαλημένο καλάμι.

    Αλλά για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους την ευθύνη την είχε ο Γ. Παπανδρέου ο οποίος την ΕΧΡΙΣΕ υποψήφια νομάρχη θεσσαλονίκης και στην συνέχεια της ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ θέση στο ψηφοδέλτιο επικρατείας. Δυστυχώς στο ΠΑΣΟΚ πάνε από γκάφα σε γκάφα....

    απογοητευμένος Πασόκος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. xaxaxa
    otan tin proteinane gia nomarxi itan teleia kai kali, tora einai "morofilodoxi"

    kai prospathoun na tin taytisoun me tin "selini" pou parakalage ena xrono tin rigilis na tin valoun sta psifodeltia kai otan apivdise pige sto pasok

    to gelio pou den provaloun ta mesa (giati arage?) einai i thesi pou tis protinan gia einai sigoyri(pou simainei oti xeroun apo tora poio einai proto komma)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλά ρε Πασόκια (και γενικά όλοι οι κομματικοί...) τόσο μαλάκες είσαστε;

    Όλα για το κόμμα ρε βλήτα;

    Η Πατουλίδου σας έβλαψε ρε λαμόγια;

    Η χαζοξανθιά η Καϊλή δεν σας βλάπτει γιατί είναι οφθαλμόλουτρο; Ή πρόκειται για πολιτική διάννοια;

    Ντροπή ρε...
    Αλλά έτσι είναι όλοι οι πολιτικοί. Σε στίβουν και μετά σε πετάνε.

    Δεν πειράζει Βούλα... Είσαι πάρα πολύ αγνή, τι τα θες με όλα τα κοπρόσκυλα που έχουν υπογράψει πάνω από 1.000 χαρτιά δουλείας για να βγουν βουλευτές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΩΡ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ο Β΄ΓΕΛΕΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.
    ΦΩΦΗ...
    ΒΟΥΛΑ...
    ΓΙΑ ΠΙΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΜΙΛΑΜΕ ?

    ΓΙΩΡΓΟ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ
    ΣΤΙΣ 17 ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΤΕ
    ΕΙΣΤΕ ΑΝΑΞΙΟΙ
    ΓΕΛΕΙΟΠΟΙΗΣΑΤΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ
    ΠΑΡΕ ΤΟ ΓΕΡΟΥΛΑΝΟ, ΤΟΝ ΚΟΚΚΟ, ΤΗ ΦΩΦΗ, ΤΟΝ ΤΣΟΥΡΑ, ΤΟΝ ΔΟΛΗ, ΤΟΝ ΠΟΛΥΖΟΓΟΠΟΥΛΟ, ΤΗ ΒΑΡΤΖΕΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΣΥΡΦΕΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΔΕΙΑΣΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΩΝΙΑ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ.
    Α ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΟΥ.
    ΑΝ ΘΕΛΑΜΕ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΒΑΣΙΛΙΚΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. H Πατουλιδου τι το ηθελε το pasok?΄
    Έχουμε δεκαδες αθληταραδες στο μεταξη διαστημα, κανεις τους δεν κανει ετσι για μια βουλευτικη εδρα. Μηπως καποια μερα θα δουμε τον Ελληνα νικητη Μαραθωνιου να διεκδικει την Προεδρεια;

    Πατουλιδου, λεγε:

    Tι ζητουσες στο pasok; Tι ηταν αυτο ή αυτος που σε παρεσυρε;

    Ποιος σε συμβουλεψε να αναμιχτεις με αλλοδαπους;

    Βαλε μυαλο, συμμαζεψου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το 'παιδι' απλα δεν κανει......
    το φαινεται ολο και περισσοτερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  14. Τους φταίνε οι εταιρίες δημοσκοπήσεων, οι παροχές προς τους πυροπαθείς, ο άρειος πάγος.....

    Στις εκλογές τι θα τους φταίει; Ο Ερμής που θα είναι ανάδρομος;


    Η ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΣΤΙΣ 16 ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΚΡΕΜΑΜΕ
    ΤΟΥΣ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ.
    ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ




    Νεοι Πατριωτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΒΓΑΙΝΕΙ Η ΠΑΤΟΥΛΙΔΟΥ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΕΚΛΟΓΙΜΗ ΘΕΣΗ.

    ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΟΥΛΙΔΟΥ ΓΙΑΤΙ; ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΑ; ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΤΗΝ ΤΙΜΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΓΑΜΟΜΕΤΑΛΛΙΟ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ, ΟΠΩΣ ΕΔΕΙΞΕ Η...ΕΝΔΟΞΟΤΑΤΗ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΗΣ.

    Α, ΡΕ, ΠΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΟΥΣΚΩΣΟΥΝ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση