GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποιος είναι λιγότερο εξαρτημένος...

ο Παπανδρέου ή ο Βενιζέλος; , . Του Βασίλη Γρατσία . , Η κούρσα διαδοχής στο Πασοκ έχει πολύ ενδιαφέρον. Είναι Πολύ ωραία να ακούς τους νέο...

ο Παπανδρέου ή ο Βενιζέλος;
, .
Του Βασίλη Γρατσία
.,
Η κούρσα διαδοχής στο Πασοκ έχει πολύ ενδιαφέρον. Είναι Πολύ ωραία να ακούς τους νέο Παπανδρεικους να αποκαλούν τους Σημιτικούς και τους νέοΒενιζελικους ως ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ. Βέβαια είναι απορίας άξιο πως όταν πριν και μετά το 2004 η ΝΔ έκανε τις ίδιες καταγγελίες όλοι τότε είχαν πέσει να ''την φάνε'' και ισχυριζόντουσαν πως κινδυνολογεί.
Από τη μια λοιπόν έχουμε τον Βενιζέλο
, (το επονομαζόμενο Μπενι ) άνθρωπο έξυπνο αλαζόνα, απρεπή, ύπουλο και ακρίτα φιλόδοξο με το IQ να είναι ανάλογο της περιφέρειάς και παρά πολύ μεγαλύτερο από το IQ του Γεωργίου του Β αλλά και εκλεκτός
των μεγαλοεκδοτών .
Ο κ. Βενιζέλος λοιπόν με την αβάντα των καναλιών και των εφημερίδων τις διαπλοκής παρουσιάζεται ως το αντίπαλο δέος δηλαδή ως τον άνθρωπο που μπορεί να …κερδίσει τον Καραμανλη. Υποτίθεται λοιπόν ότι ο κ. Βενιζέλος εκφράζει την «καινούργια προοπτική»για το ΠΑΣΟΚ. Αλλά σε αυτή τη χωρά όλοι γνωριζόμαστε και όσο και να θέλουν κάποιοι να ξεχνάμε . Δεν μπορούμε να ξεχάσουμε ότι ο κ. Βενιζέλος ως υπουργός πολιτισμού τον τρόπο με τον οποίο βοήθησε κάποτε τον απατεώνα Μπατατούδη και τον αλάφρυνε από τα χρέη του, αγοράζοντας από τον δεύτερο το ξενοδοχείο Ακροπόλ στην πολύ συμφέρουσα, πολύ χαμηλή, τσάμπα πράμα τιμή των 4 δις. δραχμών. Ε, μετά ο κύριος Μπατατούδης έσκασε κάτι φούσκες στο χρηματιστήριο (ΕΡΓΑΣ και Intersat) ,αλλά οποίος μιλούσε τότε ήταν εγκάθετος της Δεξιάς.
Και γενικά όλοι οι νομοί που ήταν υπέρ των νταβαντζήδων ήταν με την υπογραφή του εμφανιζομένου ως "νέου ηγέτη" της δημοκρατικής παρατάξεις. Και το ότι βέβαια ξοπίσω του παρατάσσονται επιθετικά επιχειρηματικοί και εκδοτικοί φορείς της "διαπλοκής" καθώς και τα «Τάγματα» του απαξιωμένου στο λαό σημιτικού εκσυγχρονισμού , θα πρέπει να μας κάνει πιο επιφυλακτικούς στην υπόθεση

Από την άλλη έχουμε τον Γιώργο Παπανδρέου …καλό παιδί και πρώην εκλεκτό των μεγαλοεκδοτών, καναλάρχων και νταβατζήδων που πριν αλέκτωρ λαλήσει τρεις και αφού έβγαλαν το συμπέρασμα ότι «δεν τραβά το παιδί», «είναι καλό παιδί ο Γιώργος αλλά δεν μας εξασφαλίζει την εξουσία», τον εγκατέλειψαν. Τα ήξερε αυτά ο κ. Παπανδρέου και δυστυχώς δεν προσπάθησε να αλλάξει αυτές τις συνθήκες αλλά έπαιξε το παιχνίδι τους και αυτό αποδείχτηκε μέγα λάθος για τον άνθρωπο που πήρε την εν λευκώ εντολή από τους πασοκους να τα αλλάξει τα πάντα στο ΠΑΣΟΚ και τελικά άλλαξε ο ίδιος.

21 σχόλια

  1. ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΑΚΟΜΑ ΜΗ ΒΙΑΖΕΣΤΕ...

    Λειτουργείτε τόσο καιροσκοπικά.
    Ναι μεν είναι ένα κριτήριο ποίος θα νικήσει τη ΝΔ, αλλά δεν είναι αυτοσκοπός.
    Τι να το κάνουμε αν έρθει το ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση και εφαρμόσει χειρότερες πολιτικές.
    Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να κάνει αριστερή στροφή και αυτά με Βενιζελό-δεξιούς δε γίνονται.
    Το ΠΑΣΟΚ χρειάζεται ανοιχτά μυαλά.
    Αυτό που το ΠΑΣΟΚ χρειάζεται μπορεί να του τα προσφέρει:
    1) Ο ΓΑΠ και
    2) Η αποπομπή ηλιθίων, καιροσκοπικών και δεξιών στοιχείων στυλ Βενιζέλου και Λοβέρδου.
    Είναι τουλάχιστον ντροπή να λες αυτά που είπε ο Λοβέρδος, προσβάλει όλους αυτούς που έδωσαν την ψήφο τους ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ στον Παπανδρέου και μετά σε αυτόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΗΜΕΝΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΕΙΔΗ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΝΔ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
    ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥΜΠΑΝΑ ΔΗΛΑΔΗ.
    ΑΜΑ ΒΓΕΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΠΑΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.
    ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ;
    ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ.
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΣΑΣ ΕΔΕΙΞΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ.
    Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ, ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ, Ο ΤΡΟΠΟΣ ΤΟΥ, Ο ΠΕΘΕΡΟΣ ΤΟΥ
    ΟΛΑ ΚΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προχθές δήλωσε ο Πάγκαλος ότι θα στηρίξει εκείνον από τους υποψηφίους που θα αλλάξει τα άρθρα 16 και 24 του Συντάγματος, που θα φέρει σημαντικές αλλαγές στα πανεπιστήμια κ.ο.κ. Την ίδια στιγμή οι δύο υποψήφιοι συναγωνίζονται ποιος είναι πιο αριστερός, δήθεν. Επίσης στη γραμμή Πάγκαλου είναι αμφότεροι, μόνο που δεν το λένε! Συναγωνίζονται σε αριστερισμό, ενώ δίνουν παρασκηνιακά υποσχέσεις για δεξιά πολιτική, θέλουν να γίνουν καλύτερη ΝΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απόσπασμα από το (νέο – νέο) βιβλίο νεοελληνικής ιστορίας του 2017

    Σύντομο βιογραφικό του ήρωα της επανάστασης του 2007
    Ο Ευάγγελος Βενιζέλος (το πραγματικό του όνομα ήταν Βαγγέλης Τούρκογλου και το παρατσούκλι Βαγγέλας ο Τουρκόσπορος ή Αρχικλεφτόπουλο ) ήταν ένας από τους βασικούς πρωταγωνιστές της Επανάστασης του 2007.

    Τα παιδικά χρόνια
    Ο Ευάγγελος Βενιζέλος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1957.
    Εγγονός ενός ντόπιου κλέφτη, είχε έφεση στη θρησκεία και σε μικρή ηλικία στάλθηκε από τους γονείς του στο μοναστήρι του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου για την εκπαίδευσή του. Εκεί άλλωστε οφείλονται οι δεσμοί, τα χρέη και οι υποχρεώσεις που συνεχίζει να έχει στην εκκλησία και τον κλήρο. Σε ηλικία δεκαεπτά ετών έγινε μοναχός και λόγω της αφοσίωσής του στη χριστιανική πίστη, της ιδιοσυγκρασίας του, της επιμονής του καθώς και του ύπουλου χαρακτήρα του έγινε πολύ γρήγορα διάκος, όμως επίσης πολύ γρήγορα τα παράτησε γιατί του είπανε ότι άμα θέλει να δει χαίρι στην πολιτική πρέπει να ξετακιμιάζει σιγά σιγά με τους παπάδες αφού φροντίσει όμως πρώτα να σιγουρέψει ως μελλοντικούς πελάτες. Η λαϊκή παράδοση αναφέρει πως όταν ο Ευάγγελος Βενιζέλος ήταν μοναχός, ένας Τούρκος πασάς πήγε στο μοναστήρι με τα στρατεύματά του και εντυπωσιάστηκε απ' την εμφάνιση του νεαρού μοναχού. Ο Διάκος προσβλήθηκε απ' τα λεγόμενα του Τούρκου και μετά από καβγά τον σκότωσε. Άλλωστε πάντοτε ο Βαγγέλης ήταν γνωστός για το αψίθυμο του χαρακτήρα του. Εξ αιτίας αυτού του περιστατικού αναγκάστηκε να φύγει στα κοντινά βουνά και να γίνει κλέφτης. Ιδιότητα την οποία διατήρησε και ανέπτυξε καθ'όλη την διάρκεια της ζωής του κατορθώνοντας τελικά να εξελιχθεί σε σπεσιαλίστα του είδους.
    Όμως και τα παιδικά του χρόνια δεν ήταν ατάραχα. Τα παιδικά του χρόνια τα πέρασε στις γειτονιές της συμπρωτεύουσας όπου και πήρε τα πρώτα του μαθήματα και ανδρώθηκε για την μετέπειτα λαμπρή του πολιτική σταδιοδρομία, διαβάλλοντας, κατασυκοφαντώντας, ρουφιανεύοντας και καταστρέφοντας ότι έφτιαχναν τα υπόλοιπα παιδάκια με χαρακτηριστικό επεισόδιο αυτό που συνέβη όταν ήταν δώδεκα περίπου ετών οπότε και αφού έβαλε δυό-τρεις κολλητούς του να χειροδικήσουν εις βάρος συνομήλικου του, του είπε «άντε γ.. ρε μαλακισμένο, εγώ είμαι ο αρχηγός σε αυτή τη γειτονιά και γύρνα σπίτι σου μη σου γ… ολόκληρο το σόι».

    Τον Σεπτέμβριο του 1974 εισήχθη στη Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κατά τη διάρκεια των σπουδών του συμμετείχε ενεργά στο φοιτητικό κίνημα ως μέλος δεκάδων ενώσεων γιατί από μικρός ο Βαγγέλης Βενιζέλος ήταν φιλόδοξος, δολοπλόκος και τεμπελάκος βάζοντας τους άλλους οπλαρχηγούς και τα μαθητευόμενα κλεφτόπουλα να τρέχουν για πάρτη του. Το 1978 αποφοίτησε από τη Νομική και ξεκίνησε να ασκεί το επάγγελμα του δικηγόρου υπηρετώντας τους μεγαλοτσιφλικάδες του τόπου και του εξαπατώντας τον απλό και ανυπεράσπιστο λαό.

    Στην Φιλική Πασοκική Εταιρεία μυήθηκε μόλις τον Οκτώβριο του 1993 με την εκλογή του ως βουλευτή Θεσσαλονίκης, μιας και τότε του είπαν οι μεγαλοτσιφλικάδες κολλητοί του ότι άμα θέλει να ανελιχθεί γρήγορα στην πολιτική θα πρέπει να ανακατατευτεί με την συγκεκριμένη Φιλική Πασοκική Εταιρεία, να κάνει υπομονή και όταν έρθει η ώρα να την κάνει κουλουβάχατα και να την κυβερνήσει.

    Κλέφτης και αμαρτωλός
    Αρχικά κλέφτης υπό την εξουσία διαφόρων αρχι-καπετάνιων της Θεσσαλονίκης διακρίθηκε σε διάφορες συγκρούσεις με τους συναγωνιστές-συνυποψηφίους του . Υπήρξε αμαρτωλός για πέντε χρόνια στο στρατό του Αλί-Μπακατσέλου Πασά, στην συνέχεια έγινε καπετάνιος μιας μονάδας αμαρτωλών στη Εύβοια, για άλλα πέντε χρόνια πρωτοπαλίκαρο μεγαλοτσιφλικάδων και μεγαλοεκδοτών της πρωτεύουσας ενώ στα χρόνια που ακολουθούν και που καταλήγουν στην Επανάσταση του 2007 είχε φτιάξει τη δική του ομάδα εκσυγχρονιστών κλεφτών και όπως πολλοί άλλοι καπεταναίοι κλεφτών και αμαρτωλών έγινε σεσημασμένο και σημαίνον μέλος της Φιλικής Πασοκικής Εταιρίας.
    Τον Απρίλιο του 1996 σε συνεργασία με άλλους οπλαρχηγούς και χρησιμοποιώντας την σαν ορμητήριο, επανακατέλαβε το φρούριο της Θεσσαλονίκης δίνοντας πολλές νικηφόρες μάχες, κατέλαβε την γέφυρα της Αλαμάνας, ενώ στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του για την αναβάθμιση και αναθεώρηση της πολιτιστικής, πολιτική, αθλητικής κλπ, κληρονομιάς μας κατά την διάρκεια της Ολυμπιακής προετοιμασίας,
    έχτισε πέντε άχρηστες γέφυρες, τρία Ολυμπιακά στάδια, ενώ έδωσε μάχες για να αγοραστούν με κρατικά λεφτά όλες οι σαβούρες που είχαν για σπρώξιμο οι δεκάδες φίλοι του, από καλλιτέχνες και εργολάβους μέχρι απατεώνες-τυχοδιώκτες του κερατά.

    Το άδοξο τέλος
    Μετά από το ξέσπασμα των εχθροτήτων ύστερα από την βραδιά της 16ης Σεπτεμβρίου του 2007, τις πρώτες πρωινές ώρες της 17ης και ύστερα από την βαριά ήττα της Φιλικής Πασοκικής Εταιρίας, ο Ευάγγελος Βενιζέλος κι ένας ντόπιος καπετάνιος και φίλος ο Ανδρέας Λοβέρδος οδήγησαν ένα απόσπασμα μαχητών στο Ζάππειο με σκοπό την πραξικοπηματική κατάληψη της ηγεσίας της Φιλικής Πασοκικής Εταιρίας οπότε και ο Ευάγγελος Βενιζέλος είχε δηλώσει ότι «διεκδικώ την αρχηγία της Εταιρίας». Την εν λόγω δήλωση έκανε αιφνιδιαστικά και ζωντανά (το ζωντανό) σε όλα τα Megaάλα τηλεοπτικά κανάλια των μεγαλοτσιφλικάδων της μικρής αυτής χώρας. Στις 19 Σεπτεμβρίου του μετά από τρεις ημέρες άγριας μάχης από σπίτι σε σπίτι, γραφείο σε γραφείο και στούντιο σε στούντιο, η ομάδα του αρχικλέφτη - πραξικοπηματία Βενιζέλου έπεσε στα χέρια του οπλαρχηγού Γιωργάκη ο οποίος αν και αγαθός και απονήρευτος άνθρωπος δεν ήταν τόσο βλακόμουτρο όσο κάποιοι ήθελαν να νομίζουν, και την είχε ψιλιαστεί την δουλειά, αλλά επειδή όπως είπαμε ήταν καλός άνθρωπος αλλά όχι και μαλάκας, άφησε τον Βενιζέλο και τα παλικάρια του να εκτεθούν, να γίνουν κατάπτυστοι και ρόμπες ξεκούμπωτες live στα μάτια του ελληνικού λαού και με αυτόν τον τρόπο να τελειώνει με δαύτους, γιατί όπως είπαμε ήταν αγαθός άνθρωπος -και φιλόζωος- και δεν του πήγαινε να βάψει τα χέρια του με αίμα (παρ’όλο που εξ αιτίας τους γινόταν εκείνος σκοπίμως ρόμπα και εμφανιζόταν μικρός στα μάτια του ελληνικού λαού)
    Σύμφωνα με μαρτυρίες, βλέποντας την συντριβή και την απαξίωση να πλησιάζουν μερικά κλεφτόπουλα -κλάφτρες (αλλά πρώιμες!) της ομάδας Βενιζέλου όπως οι Κίμωνας Κουλούρης, Χρήστος Βερελής, Μιχάλης Νεονάκης, Γιάννος Παπαντωνίου και άλλοι κλεφτοπουλαίοι, πρότειναν την άτακτη υποχώρηση και φυγή από την Φιλική Πασοκική Εταιρία, όμως ήταν ήδη αργά. Ο Βενιζέλος (και προς τιμήν του) επέλεξε να μείνει και να παλέψει μαζί με 48 συμπολεμιστές- κλεφτόπουλα -κλάφτρες
    (που θέλανε και πραξικόπημα πανάθεμα τους) του σε μια απελπισμένη μάχη σώμα με σώμα και μικρόφωνο και μικρόφωνο, λίγες ώρες πριν τελικά συντρίβει.
    Στη τελική αυτή μάχη ο Ευάγγελος Βενιζέλος συνελήφθη και αφού μεταφέρθηκε στη Χαριλάου Τρικούπη αναφέρεται λογοτεχνικά ότι «σουβλίστηκε» από τους οπαδούς της Φιλικής Πασοκικής Εταιρίας και κάηκε την ερχόμενη Ανάσταση στην πλατεία του (αναθεωρημένου) Συντάγματος.
    Σύμφωνα δε με μαρτυρίες, ο Ευάγγελος Βενιζέλος δεν σουβλίστηκε, αλλά αυτοκτόνησε από τις τύψεις που πήρε στο λαιμό του, εξέθεσε και άφησε άνεργους, τους συνεργάτες του στο πραξικόπημα της αποφράδας 16ης Σεπτεβρίου του 2007
    κι έχοντας την γνώση της φημολογίας που ήθελε οι μεγαλοτσιφλικάδες να τον επικηρύξει και να ορκίζονται να τον σουβλίσουν εκείνοι (αφού τον πηδήξουν πρώτα) που τους «κρέμασε» με την βιασύνη και την αλαζονεία του.

    Ο βάναυσος τρόπος του θανάτου του Βενιζέλου στα χέρια των οπαδών της Φιλικής Πασοκικής Εταιρίας τρομοκράτησε αρχικά το λαό της Ελλάδας, που γρήγορα όμως κατάλαβε ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος πρωτοστάτησε (θυσιάστηκε για την ακρίβεια) αυτός και τα παλικάρια του στην σύγχρονη ελληνική επανάσταση ενάντια στον ζυγό της Διαφθοροκρατίας και του Αλαζονισμού.

    Για τον λόγο αυτό, ενα μνημείο στέκεται τώρα κοντά στη γέφυρα της Νέας Κηφισίας, το σημείο της τελικής μάχης του Ευάγγελου Βενιζέλου, ενώ ο τόπος γεννήσεώς του, το χωριό Άνω- Κάτω Ρουφιανίτσα, μετονομάστηκε αργότερα σε «Βαγγέλης το κλεφτόπουλο» προς τιμήν του.



    Πηγές :
    Ελληνική Ιστορία τών Νεότερων Χρόνων, ΟΕΔΒ, (2007).
    The 2007 Greek War of Independence, The Overlook Press (2007). ISBN 158567172X.
    The Greeks: Their Struggle For Independence, Hellenic International Press (2007). ISBN 0959089411.
    Το Αθάνατο 2007, Αφοί Ρουφιάνογλου
    Διευκρινιστικό μέιλ που έλαβα προχτές από το γραφείο Βενιζέλου σχετικά με το σωστό(!) βιογραφικό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 9.34
    Συγχαρτηρια φιλε το κειμενο σου ειναι πραγματικα υπεροχο.Δινει απαντησεις.. Μπραβο σου

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΜΟΥΝΙ
    ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΜΟΥΝΙ
    ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΜΟΥΝΙ
    ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΜΟΥΝΙ
    ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΜΟΥΝΙ
    ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΜΟΥΝΙ
    ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΜΟΥΝΙ
    ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΜΟΥΝΙ
    ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΜΟΥΝΙ
    ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΜΟΥΝΙ
    ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΜΟΥΝΙ
    ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΜΟΥΝΙ

    ΕΝΑΣ ΑΔΟΛΟΣ ΚΑΙ ΝΟΗΜΩΝ ΠΑΣΟΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γαμπρός Μπακατσέλου

    Όποια εκδοχή και αν είναι σωστή για το όνομα του Ε. Βενιζέλου –και εμείς δεχόμαστε την εκδοχή του ιδίου- ένα είναι βέβαιο, ότι ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, χρωστά μεγάλο μέρος της ώθησης της πολιτικής του καριέρας στην συγγένεια (και στενή φιλία) με τον Αλ. Μπακατσέλο, τον πατέρα της γυναίκας του Βάσως. Η οικογένεια Μπακατσέλου, που δεν είναι ιδιαίτερα γνωστή σε όσους δεν κατοικούν στη Θεσσαλονίκη, είναι από τις μεγαλύτερες επιχειρηματικές οικογένειες του Βορρά. Ο ίδιος ο Αλ. Μπακατσέλος είναι από τους ιδρυτικούς μετόχους της Εγνατίας Τράπεζας (και νυν αντιπρόεδρος), ενώ έχει επιχειρηματική δραστηριότητα στο real estate, στα ναυτιλιακά, στην κατασκευή ειδών σπιτιού και υδραυλικών (Pyramis Group) κ.α, ενώ έχει διατελέσει πρόεδρος ΣΒΒΕ, Helexpo-ΔΕΘ και αντιπρόεδρος της Ολυμπιακής. Μια άλλη ενδιαφέρουσα πληροφορία για τον πεθερό του Ε. Βενιζέλου είναι ότι είναι γνωστός για την δεξιά του ιδεολογία και τη στενή σχέση φιλίας που τον ενώνει με τον Κ. Μητσοτάκη και η οποία έχει ρίζες από την εποχή της Εν. Κέντρου. Η πληροφορία «κερασάκι στην τούρτα» είναι ότι στην εφημερίδα Αγγελιοφόρος, ο Α. Μπακατσέλος είναι συνεργάτης με τον Χ. Λαμπράκη και τον Γ. Μπόμπολα, έχοντας ο καθένας από 33% των μετοχών...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΘΕΛΕΙΣ



    ΤΟ ΠΑΣΟΚ


    ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ;;;;


    ΨΗΦΙΣΕ

    ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. στην αρχή, δεν έδωσα σημασία.
    "δεν βαριέσαι" σκέφτηκα, δεν τρέχει και τίποτα, άλλωστε δεν είναι και η πρώτη φορά που κειμενάκια μου κλέβονται -ή και υφαρπάζονται- και χρησιμοποιούνται για διάφορους λόγους.


    επειδή όμως εδω μέσα εχω την αίσθηση οτι τα πράγματα αρχίζουν να γίνονται επικίνδυνα, πέρα απο το οτι βρωμάνε άσχημα,
    επειδή το κακό παράγινε, (το ανεβάζετε συνέχεια, δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει!)
    κι επειδή και πάνω απο όλα σε καμια περίπτωση δεν θα ήθελα να φανεί ή να θεωρηθεί οτι εγω ανεβάζω εδω μέσα ως "κόμεντ" κειμενάκια του μπλόγκ μου, θα ήθελα να διευκρινήσω οτι το κειμενάκι με τίτλο
    "Απόσπασμα από το (νέο – νέο) βιβλίο νεοελληνικής ιστορίας του 2017" το εχω γράψει εγω και οτι
    το προτότυπο βρίσκεται στο www.adespoti.blogspot.com

    πέραν τούτων δεν κάνω ποτέ ανώνυμα σχόλια. οτι γράφω, το υπογράφω. αν είμαι μάγκας, ας βάζω τους άλλους να λένε αυτά που εγω δεν μπορώ. αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία.

    θα ήθελα λοιπόν να ζητήσω να σταματήσετε να ανεβάζετε τα κειμενάκια μου ως ανώνυμα σχόλια(!) ανάμεσα στα υπόλοιπα ,ομολογουμένως χυδαία,
    αυτού του μπλόγκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. www.youtube.com/watch?v=zPyoYFehQ00.
    ERHETE....O KRHTIKOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. youtube.com/watch?v=XxC7ObJcDJU&NR=1
    TWRA EINAI ARGA ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com




    MEΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ !!!!









    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com




    MEΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ !!!!









    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com




    MEΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ !!!!









    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com




    MEΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ !!!!









    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com




    MEΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ !!!!









    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com




    MEΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ !!!!









    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com




    MEΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ !!!!









    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com




    MEΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ !!!!









    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com




    MEΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ !!!!









    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com




    MEΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ !!!!









    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com




    MEΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ !!!!









    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com




    MEΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ !!!!









    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com




    MEΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ !!!!









    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com




    MEΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ !!!!









    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com




    MEΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ !!!!









    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com




    MEΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ !!!!









    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com




    MEΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ !!!!









    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com




    MEΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ !!!!









    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com




    MEΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ !!!!









    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com




    MEΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ !!!!









    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com




    MEΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ !!!!









    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com




    MEΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ !!!!









    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com




    MEΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ !!!!









    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com




    MEΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ !!!!









    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com




    MEΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ !!!!









    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com




    MEΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ !!!!









    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com




    MEΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ !!!!









    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com




    MEΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ !!!!









    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com




    MEΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ !!!!









    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com




    MEΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ !!!!









    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com




    MEΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ !!!!









    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com




    MEΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ !!!!









    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com




    MEΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ !!!!









    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com




    MEΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ !!!!









    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com




    MEΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ !!!!









    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com




    MEΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ !!!!









    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com




    MEΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ !!!!









    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com




    MEΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ !!!!









    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com




    MEΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ !!!!









    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com




    MEΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ !!!!









    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com




    MEΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ !!!!









    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com




    MEΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ !!!!









    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com




    MEΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ !!!!









    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com




    MEΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ !!!!









    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com




    MEΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ !!!!









    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com




    MEΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ !!!!









    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com




    MEΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ !!!!









    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com




    MEΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ !!!!









    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com




    MEΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ !!!!









    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com




    MEΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ !!!!









    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com




    MEΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ !!!!









    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com




    MEΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ !!!!









    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com




    MEΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ !!!!









    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com




    MEΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ !!!!









    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com




    MEΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ !!!!









    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com




    MEΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ !!!!









    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com




    MEΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ !!!!









    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com




    MEΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ !!!!









    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com




    MEΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ !!!!









    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com




    MEΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ !!!!









    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com




    MEΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ !!!!









    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com




    MEΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ !!!!









    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com




    MEΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ !!!!









    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com




    MEΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ !!!!









    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com




    MEΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ !!!!









    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com




    MEΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ !!!!









    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com




    MEΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ !!!!









    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com




    MEΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ !!!!









    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com




    MEΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ !!!!









    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com




    MEΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ !!!!









    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com




    MEΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ !!!!









    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com




    MEΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ !!!!









    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com




    MEΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ !!!!









    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com




    MEΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ !!!!





    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com




    MEΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ !!!!









    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com




    MEΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ !!!!









    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com




    MEΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ !!!!









    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com




    MEΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ !!!!









    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com




    MEΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ !!!!









    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com




    MEΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ !!!!









    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com




    MEΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ !!!!









    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com




    MEΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ !!!!









    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com




    MEΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ !!!!









    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com




    MEΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ !!!!









    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com




    MEΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ !!!!









    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com




    MEΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ !!!!









    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com




    MEΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ !!!!









    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com




    MEΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ !!!!









    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com




    MEΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ !!!!









    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com




    MEΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ !!!!









    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com




    MEΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ !!!!









    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com




    MEΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ !!!!









    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com




    MEΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ !!!!









    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com




    MEΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ !!!!









    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com




    MEΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ !!!!









    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com




    MEΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ !!!!









    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com




    MEΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ !!!!









    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com




    MEΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ !!!!









    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com




    MEΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ !!!!









    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com




    MEΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ !!!!









    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com




    MEΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ !!!!









    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com




    MEΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ !!!!









    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com




    MEΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ !!!!









    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com




    MEΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ !!!!









    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com




    MEΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ !!!!









    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com




    MEΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ !!!!









    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com




    MEΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ !!!!









    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com




    MEΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ !!!!









    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com




    MEΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ !!!!









    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com




    MEΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ !!!!









    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com




    MEΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ !!!!









    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com




    MEΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ !!!!









    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com




    MEΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ !!!!









    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com




    MEΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ !!!!









    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com




    MEΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ !!!!









    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com




    MEΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ !!!!









    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com




    MEΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ !!!!









    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com




    MEΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ !!!!









    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com




    MEΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ !!!!









    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com




    MEΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ !!!!









    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com




    MEΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ !!!!









    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com




    MEΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ !!!!









    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com




    MEΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ !!!!









    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com




    MEΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ !!!!









    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com




    MEΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ !!!!









    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com




    MEΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ !!!!









    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com




    MEΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ !!!!









    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com




    MEΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ !!!!









    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com




    MEΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ !!!!









    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com




    MEΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ !!!!









    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com




    MEΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ !!!!









    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com




    MEΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ !!!!









    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com




    MEΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ !!!!









    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com




    MEΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ !!!!









    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com




    MEΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ !!!!









    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com




    MEΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ !!!!









    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com




    MEΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ !!!!









    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com




    MEΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ !!!!









    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com




    MEΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ !!!!









    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com




    MEΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ !!!!









    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com




    MEΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ !!!!









    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com




    MEΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ !!!!









    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com




    MEΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ !!!!









    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com




    MEΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ !!!!









    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com




    MEΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ !!!!









    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com




    MEΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ !!!!









    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com




    MEΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ !!!!









    pasok2007.blogspot.com







    pasok2007.blogspot.com





    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ !!!



    pasok2007.blogspot.com




    MEΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΑΠΙΛΑ ΤΗΣ ΑΠΑΤΕΩΝΙΑΣ,ΤΗΣ ΛΑΜΟΓΙΑΣ,
    ΤΗΣ ΜΙΖΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ.

    ΑΝΙΚΑΝΟΙ,ΑΧΡΗΣΤΟΙ ,ΚΑΙ ΑΝΕΠΡΟΚΟΠΟΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.

    ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αυτό τώρα είναι δεξιά ή αριστερή πολιτική??

    Ο Θ. Πάγκαλος είναι εντελώς ιδιόμορφη περίπτωση. Τι λέει όταν ερωτάται; «Είμαι υπέρ του σχεδίου Αναν, είμαι υπέρ της τροποποίησης του άρθρου 16, είμαι υπέρ μιας πολιτικής περιβάλλοντος με αυστηρά μέτρα που θα προστατεύουν τη δημόσια αυτο-ιδιοκτησία πάνω στο έδαφος και το δασικό πλούτο της χώρας. Αν κάποιος απ' τους υποψήφιους τα εκφράζει, θα πάω μαζί του. Αλλιώς, θα το σκεφτώ».

    (Ελευθεροτυπία, 23/9/07)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Το ακούσαμε κι αυτό.Ο ΓΑΠ σοσιαλιστής?

    Με Μάνο και Ανδριανόπουλο,τους χειρότερους εκφραστές του νεοφιλελευθερισμού που ακόμα και η ΝΔ τους έκανε πέρα.

    ΑΠΟ ΠΡΟΘΕΣΗ Η ΒΛΑΚΕΙΑ??????

    Ναί στο σχέδιο Ανάν και ρήξη με τους Κυπρίους.Ξέχασε το ρηθέν από τον Ανδρέα "Η Κύπρος αποφασίζει και η Ελλάς συμπαρίσταται"

    ΑΠΟ ΠΡΟΘΕΣΗ Η ΒΛΑΚΕΙΑ??????

    Ναί στην αναθεώρηση του άρθρου 16 και σύμπνευση με την ΝΔ.Αποτράπηκε τελευταία στιγμή χάρις στους δεξιούς και διαπλεκόμενους Βενιζέλο και Λοβέρδο που υπερασπίστηκαν με σθένος την δημόσια εκπαίδευση.

    ΑΠΟ ΠΡΟΘΕΣΗ Η ΒΛΑΚΕΙΑ??????

    Υποψηφιότητες Ματσούκα,Καραχασάν,Λιάγκα,Φον Ρούφιν,Πατουλίδου,Γεννηματά.Δίχασαν τον κόσμο,τον δυσαρέστηασαν,τον έκαναν να απορεί.

    ΑΠΟ ΠΡΟΘΕΣΗ Η ΒΛΑΚΕΙΑ?????/

    Ειναι αναρίθμητα τα παραδείγματα Κύριοι.

    Ο άνθρωπος είναι τελείως επικίνδυνος,είτε από πρόθεση,είτε από απύθμενη βλακεία.

    Ενα πράγμα μόνο να ξέρετε.Ο ΓΑΠ κατάφερε να πετύχει ότι δεν πέτυχαν οι πολιτικοί της δεξιάς σε δεκαετίες.Να συρρικνώσει το ΠΑΣΟΚ σε τέτοιο βαθμό,ώστε να απειλείται η ίδια η ύπαρξη του.

    Ηθελε να αλλάξει το όνομα και το σήμα μας.

    Δεν κατάλαβε όμως ότι πιο εύκολα αλλάζεις προπονητή,παρά ολόκληρη την ομάδα.

    Το ΠΑΣΟΚ έφτασε στον πάτο.
    Από εδώ κάτω δεν υπάρχει πλέον τίποτα άλλο παρά μόνο η άνοδος.

    Είτε το θέλετε είτε όχι,αυτό θα γίνει και πολύ σύντομότερα απ'όσο πολλοί πιστεύετε.

    Οποιος σταθεί εμπόδιο θα συντριβεί.

    Ο Βαγγέλης ο Βενιζέλος εγγυάται την επαναφορά του κινήματος,σε νικηφόρα τροχιά.

    Ο ΓΑΠ δυστυχώς το μόνο που θα καταφέρει,θα είναι να τον θυμούνται οι μελλοντικοί ιστορικοί,ως τον μόνο πολιτικό που κέρδισε τις εκλογές μία και μοναδική φορά.

    Οταν ήταν ο μοναδικός υποψήφιος.

    Κρίμα για το ιστορικό όνομα των Παπανδρέου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο Γνωστός κύριος Γιάννης Μαρίνος ξαναχτυπά. Μέ άρθρο του στο ΒΗΜΑ της 23-9-2007 ξεσπαθώνει κατά των "αριστερο-κρατούμενων ΜΜΕ" , κατά των "ταραξιών", κατά του "Πεζοδρομίου" και άλλα γλαφυρά.
    Ο θιασιώτης του πιο άγριου νεοφιλελευθερισμού των ΘΑΣΤΕΡ και ΠΙΝΟΣΕΤ, με την παχυλή αποζημίωση του ελέω λίστας ΕΥΡΩΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ, και την αξιοσέβαστη αποζημίωση από τον "αριστεροκρατούμενον" ΔΟΛ δεν διστάζει μπροστά σε τίποτα.
    Διαβάστε το άρθρο του και θαυμάστε ποιόν πληρώνει ο ελληνικός λαός για να τον βρίζει και να τον απειλεί και από πάνω. Συν τοίς άλλοις ο κ. Μαρίνος προδιαγράφει το μέλλον που μας επιφυλλάσουν οι κυβερνήτες μας. Και για αυτή την "εργασία" άξιος ο μισθός του.
    Φίλοι του ΠΑΣΟΚ και λοιποί αριστεροί, αυτό είναι το πρόβλημα. Θα αφήσετε τα κοράκια του νεοφιλελευθερισμού να αλωνίζουν ???
    ================================
    ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΡΙΝΟΣ. ΝΑ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ:
    "Το μείζον επετεύχθη. Ο ελληνικός λαός, παρά τις λυσσώδεις προσπάθειες για το αντίθετο, διατήρησε το αυτοδύναμο της κυβέρνησης, δίνοντας μια δεύτερη ευκαιρία στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και προσωπικά στον κ. Κώστα Καραμανλή να ανταποκριθούν στις προσδοκίες που επένδυσε όταν το 2004 τους έφερε στην εξουσία. Με αδύναμη μεν αλλά συμπαγή πλειοψηφία, χωρίς άνεση αυτοδυναμίας και με καυτή την ανάσα στον σβέρκο της από τα πανηγυρίζοντα δύο αριστερά κόμματα, που απειλούν κάθοδο στο πεζοδρόμιο, καλείται να δράσει αμέσως και αποτελεσματικά. Οι μεταρρυθμίσεις, που επιβάλλονται για να διατηρηθεί και παγιωθεί η αναπτυξιακή δυναμική, πρέπει να προχωρήσουν ταχύτερα και χωρίς πια εμπόδια από τον χώρο και της ίδιας της ΝΔ. Η σύνθεση της ελπιδοφόρα ανανεωμένης και ομοιογενέστερης κυβέρνησης δημιουργεί την ελπίδα γι' αυτό που επαγγέλθηκε ο ίδιος ο Πρωθυπουργός. Ταχύτερα, αποτελεσματικότερα και με λιγότερα λάθη και δισταγμούς. Η κτηθείσα πείρα είναι πολύτιμο εφόδιο. Η εξασφαλισθείσα, μερική έστω, εξυγίανση των δημοσίων οικονομικών, μολονότι μέγα επίτευγμα, θα έχει βραχυπρόθεσμη αξία αν δεν προχωρήσει σε βάθος, και κυρίως με τη δραστική συρρίκνωση του κράτους-Λεβιάθαν. Η ασφυκτική γραφειοκρατία του, η σπάταλη διαχείριση του χρήματος των φορολογουμένων και η ευρείας έκτασης διαφθορά, που ενισχύει η σχεδόν θεσμοθετημένη ατιμωρησία λόγω μονιμότητας, πρέπει αμείλικτα να πολεμηθούν. Τα βαριά σύννεφα που σκιάζουν την παγκόσμια οικονομική σκηνή, το επαπειλούμενο πιστωτικό κραχ λόγω του υπερδανεισμού για στέγαση και ξέφρενο υπερκαταναλωτισμό, καθώς και η ασυγκράτητη κούρσα στην τιμή του πετρελαίου αλλά και των σιτηρών, θα είναι μείζονα προβλήματα που δύσκολα θα αντιμετωπίσει η κυβέρνηση. Η καπηλεία του θέματος από τα χωρίς όρια λαϊκίζοντα κόμματα της αντιπολίτευσης και τα ακόμα πιο επικίνδυνα τηλεοπτικά δίκτυα θα πρέπει επιτέλους να αντιμετωπιστεί. Και ο αποτελεσματικότερος αντίλογος είναι η έντιμη και χωρίς ψιμύθια παρουσίαση της πραγματικότητας, έστω κι αν είναι δυσάρεστη, καθώς και η αντίκρουση των διακινούμενων ψευδών από τα οργανωμένα συμφέροντα, που δυστυχώς τα υπερασπίζονται συχνά και τα αριστερά κόμματα και κυρίως τα συνδικάτα του ευρύτερου δημόσιου τομέα, όπως άλλωστε και τα περισσότερα αριστεροκρατούμενα ΜΜΕ. Ομαλή λειτουργία του κράτους και αποκατάσταση της αποστολής της εκπαίδευσης (οι δύο μεγάλοι ασθενείς) δεν πρόκειται να επιτευχθούν χωρίς αποβολή των κομμάτων από αυτούς τους δύο χώρους, που όφειλαν να είναι εκτός χειραγώγησης από την κομματική ιδιοτέλεια. Τα συντεχνιακά κομματικά πανεπιστήμια να ξαναγίνουν δημόσια.Ο διάλογος και η ευρύτερη δυνατή κοινωνική συναίνεση είναι αναγκαία. Αλλά όχι ως δικαιολογία για την απραξία. Η ρήξη είναι αναπόφευκτη αν η κυβέρνηση δεν θέλει να υποκύψει στο να μην αλλάξει τίποτα, όπως αναίσχυντα υποστηρίζουν οι δήθεν προοδευτικοί δημαγωγοί. Το πεζοδρόμιο, με το οποίο απειλούν για να εμποδίσουν κάθε αλλαγή, η δημοκρατία το εξουδετερώνει μόνο με την αυστηρή εφαρμογή κατάλληλων νόμων, που ψηφίζει η κοινοβουλευτική πλειοψηφία, η οποία εκλέγεται από τον λαό και δεν επιβάλλεται με τη βία από φιλόδοξες δυναμικές μειοψηφίες. Αρκεί και η Αστυνομία και η Δικαιοσύνη να μην επιτρέπεται στο εξής να τρομοκρατούνται από τους ταραξίες και τα ΜΜΕ κατά την εκπλήρωση της αποστολής τους. Η νέα κυβέρνηση δεν διαθέτει περίοδο χάριτος, ούτε δικαιούται να μην τολμά. Γι' αυτό επανεξελέγη. Και θα είναι ασυγχώρητη αν συνεχίσει να διστάζει φοβούμενη το πολιτικό κόστος από την αντιμετώπιση της βίας του πεζοδρομίου, των κουκουλοφόρων και του δήθεν πανεπιστημιακού ασύλου". 



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΕΜΠΕΙΡΟΥ ΚΑΙ ΕΓΚΡΙΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΡΙΝΟΥ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΡΗΞΙΚΕΛΕΥΘΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ.Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΑΛΛΟ ΧΡΟΝΟ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ.ΑΣ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΚΑΠΟΤΕ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ.ΤΟ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 11 ΝΟΕΜΒΡΗ,ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΒΕΝΙΖΕΛΟ.

    ΤΕΡΜΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ.
    ΤΕΡΜΑ ΣΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ.
    ΤΕΡΜΑ ΣΤΗΝ ΦΑΥΛΟΤΗΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. 11 ΝΟΕΜΒΡΗ,ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΒΕΝΙΖΕΛΟ.

    ΤΕΡΜΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ.
    ΤΕΡΜΑ ΣΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ.
    ΤΕΡΜΑ ΣΤΗΝ ΦΑΥΛΟΤΗΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση