GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι ξέχασε η κ. Γεννηματά...

. Του Χρήστου Λουτράδη . Η προσωπική μου ιδιοσυγκρασία, μου απαγορευει να κατακρυλώ σε θεωρίες συνωμοσίας στην πολιτική, πόσο μάλλον όταν μ...

.
Του Χρήστου Λουτράδη
.
Η προσωπική μου ιδιοσυγκρασία, μου απαγορευει να κατακρυλώ σε θεωρίες συνωμοσίας στην πολιτική, πόσο μάλλον όταν μιλάς για ένα μεγάλο πολιτικό κόμμα όπως το ΠΑΣΟΚ. Το να παρουσιάσεις ένα λάθος του στην πολιτική ως αποτέλεσμα πολιτικής συνομωσίας υποτιμάς και την νοημοσύνη του κόσμου αλλά και των στελεχών του κινήματος.
Να δεχθώ ότι ο κ. Παπανδρέου δεν μπορεί να γνωρίζει ενδελεχώς τα άρθρα του Συνταγμάτος, αν και υπάρχει η άποψη οτι ενας εν δυνάμει πρωθυπουργός απαιραιτήτως πρέπει να ειναι γνώστης του συντάγματος, ειδάλλως πως θα κυβερνήσει; Να δεχθώ οτι ο Άρειος Πάγος ορμωμενος απο μικροπολιτικά ένστικτα προέβη σε αυτήν απόφαση. Ένας πρόεδρος ενος κινήματος, δεν έχει ομάδα συνταγματολόγων που θα τον συμβούλευε οτι ελλοχεύει αυτός ο κίνδυνος για την υποψηφιότητα της κ.Γεννήματα;
Δεν υπάρχει στην λογική της ομάδας εξουσίας του κινήματος λογική πρόληψης για όλα τα ζητήματα, πόσο μάλλον για ενα ζήτημα τόσο σοβαρό οπως τα ψηφοδέλτια Επικρατείας; Ιδιαίτερα όταν έχεις τον λανθάνοντα φόβο ότι η κυβέρνηση που αντιπολιτεύσαι θα κάνει τα πάντα για να διατήρησει την εξουσία;
Ειναι λυπηρό ενα μεγάλο πολιτικό κόμμα να σέρνεται πίσω απο έστω αμφιλεγόμενες αποφάσεις της Δικαιοσύνης, απολογούμενο. Μολονότι δύσκολα κρίνεις μια απόφαση ως αμφιλεγόμενη όταν εδράζεται στο άρθρο 56 του Συντάγματος.
Κατά την άποψη μου ομως σημαντικότερο ζήτημα και πιο ενδιαφέρον για τον πολίτη της υπερνομαρχίας είναι το απόσπασμα της συνέντευξης που μετέδωσε και το press.gr:
-Θα μείνετε όλη την 4ετία στην Υπερνομαρχία;
«Οι Νομάρχες έχουμε συνταγματικό ασυμβίβαστο και δεν μπορούμε να είμαστε υποψήφιοι βουλευτές αν δεν λήξει η θητεία μας, ακόμα και αν παραιτηθούμε. Η πρόθεσή μου και η βούλησή μου είναι να υπηρετήσω τη θητεία μου, όπως το έκανα και την προηγούμενη φορά. Πολλοί θεωρούσαν ότι θα τα παρατήσω στη μέση, αλλά δεν το έκανα. Έμεινα μέχρι το τέλος. Δώσαμε μια μάχη με τον κ. Σγουρό και τον κ. Μίχα, εκτιμώ πετυχημένη, και είμαι αισιόδοξη ότι και οι πολίτες το βλέπουν αυτό».
Η αναξιοπιστία της κ.Γεννηματά γεννά περισσότερα προβλήματα απο την προχειρότητα των συμβούλων του Παπανδρέου που δεν ήξεραν το κώλυμα για το άρθρο 56, γιατί αν το δεύτερο σε κάνει να μειδιάς, το πρώτο να εξεγέιρεσαι όταν έχεις μπροστά στα μάτια σου δήλωση που επιτείνει την απαξίωση της πολιτικής μας ζωής και της υποβάθμισης της αξιοπιστίας της.
Μάλλον η κ. Γεννηματά ξεχνάει ότι κόσμος την ψήφιζε για υπερνομάρχη και όχι για να κατέβει στο Επικρατείας ένα χρόνο μετά...

57 σχόλια

  1. Σε μια φαντασιακή χώρα τίμιων ανθρώπων η κα Γεννηματά τόσο ανακόλουθη και προκλητική δεν θα μπορούσε να κυκλοφορήσει στους δρόμους και το κόμμα της θα διεκδικούσε την 5η θέση. Δεν εκτιμώ το Ανώτατο Δικαστήριο, απεχθάνομαι τη Δεξιά, αλλά το να κατηγορεί ένα κόμμα εξουσίας τον Άρειο Πάγο πως τολμά και σέβεται το Σύνταγμα, είναι διεθνής πρωτοτυπία. Ακόμη κι αν η κατηγορία είναι πως δεν έκανε τα στραβά μάτια βρε αδελφέ και να αφήσει στο εκλογοδικείο τη λάντζα της κυρά Φωφώς, και πάλι είναι απαράδεκτο. Η κυρία αυτή όφειλε να δουλέψει στην Νομαρχία της και όχι να διαψεύδει όσα προ έτους υποσχόταν και ομολογούσε. Λες και μας θεωρεί τρελλούς ή ηλίθιους αυτή και το κόμμα της καταγγέλουν ότι δεν τους άφησαν να μας αδικήσουν. Η κατάπτωση του ΠΑΣΟΚ δεν έχει ιστορικό προηγούμενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολιτικά η κ. Γεννηματα θα πρέπει να εξηγήσει την απόφαση της στους ψηφοφόρους της.

    Νομικά δεν υπαρχει κανένα πραξικόπημα. Οι αντιδράσεις του ΠΑΣΟΚ είναι υπερβολικές.

    Ο Άρειος πάγος έχει νομικά τη δυνατότητα να ελέγχει εκ των προτέρων τη νομιμότητα των συνδιασμών/υποψιφιοτήτων. Έτσι πχ απέριψε την υποψιοφιότητα Γεννηματά, απαγόρευσε τη συμμετοχή του κόμματος "Νέος Φασισμός" και δεν επέτρεψε να στους συνδιασμούς του ΣΥΡΙΖΑ να αναγράφεται το ΔΗΚΚΙ.

    Θεωρητικά μια "διασταλτική" ερμηνεία του άρθρου 56 είναι δυνατή αλλά αυτό είναι αποκλειστικά στο χέρι του Αρείου Πάγου. Ο Αρειος Πάγος επέλεξε μια πιο "στενή" ερμηνεία (όπως είχε δικαίωμα και νομικά φαντάζει πιο ορθό) και απέριψε την υποψιφιότητα Γεννηματά. Δεν πρόκειται για κανένα πραξικόποημα. Πιο αφμφιλεγόμενη είναι η απόφαση να μην αναγράφεται το ΔΗΚΚΙ στους συνδιασμούς του ΣΥΡΙΖΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. rooms for rent tel. 2645041610

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το ατόπημα του Γιώργου.

    ΣΤΟΝ «ΠΑΝΙΚΟ» της ΝΔ απέδωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου, τον αποκλεισμό της Φώφης Γεννηματά από το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του Κινήματος, ενώ έθεσε και θέμα σχετικά με τη λειτουργία της Δικαιοσύνης και την ανεξαρτησία της.
    ================
    Το ΠΑΣΟΚ δυστυχώς δεν άλλαξε. Βλέπει παντού εφιάλτες και δεν κοιτά μέσα στα σπλάχνα του και μέσα στο ανόητο μυαλό του να ανακαλύψει τον πραγματικό του εχθρό.

    Άδικα αυτή τη φορά στρέφεται εναντίον της δικαιοσύνης, ενώ άριστα είχε πράξει όταν την είχε μεμφθεί δεκάδες προηγούμενες φορές, για πραγματικά ατοπήματα.

    ΤΟ Α΄ ΤΜΗΜΑ του Αρείου Πάγου (πρόεδρος ο αντιπρόεδρος Δ. Λοβέρδος, μέλη οι αρεοπαγίτες: Β. Ρήγας, Δ. Δαλιάνης και Δ. Πατινίδης και εισηγητής ο Ι. Τέντες) με την υπ΄ αριθμ. 4/2007 απόφασή του προέβη στην ανακήρυξη των κομμάτων, των συνδυασμών κομμάτων, των υποψηφίων βουλευτών Επικρατείας και των μεμονωμένων υποψηφίων που μπορούν να συμμετάσχουν στις βουλευτικές εκλογές της 16ης Σεπτεμβρίου 2007.
    Ειδικότερα, σύμφωνα με την απόφαση του Αρείου Πάγου, «στο συνδυασμό των υποψηφίων βουλευτών Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ, δεν περιλαμβάνεται η Φωτεινή Γεννηματά, πρόεδρος της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Αθηνών - Πειραιώς, η οποία δεν μπορεί να ανακηρυχθεί σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 56 παράγραφος 1 του Συντάγματος, δεδομένου ότι είναι ανώτερο αιρετό μονοπρόσωπο όργανο των Οργανισμών Αυτοδιοίκησης δευτέρου βαθμού και δεν έχει λήξει η θητεία της, η δε παραίτησή της από το ανωτέρω αξίωμα δεν έχει έννομη επιρροή σύμφωνα με την ίδια ως άνω συνταγματική διάταξη» .

    =========
    Με τη στάση του αυτή
    ο Γ. Παπανδρέου εκτίθεται και χάνει το δίκιο που η προηγούμενη εικόνα είχε διαμορφώσει υπέρ του. Τώρα δείχνει να έχει χάσει το μέτρο και τρομοκρατεί.
    ΟΧΙ, δίκαιο δεν είναι το δίκιο του εργάτη, όπως δεν μπορούμε να αφήσουμε(το δίκαιο) να γίνει το δίκιο του κάθε κόμματος.
    ΑΝΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δυστυχως για οσους συμμετειχαν σε αυτη την αποφαση η αντισυνταγματικοτητα της θα τους κυνηγαει μια ζωη. Στην ουσια κατηργησαν το Ανωτατο Ειδικο Δικαστηριο (Εκλογοδικιο)το οποιο ειναι και το μονο αρμοδιο για ασυμβιβαστα κτλ. αλλα και ερμηνευσαν λαθος το αρθρο 56. Υποψηφιος=σταυρος προτιμησης. Αληθεια αυτη η τρομερη δημοσιογραφικη σας ομαδα δεν βρηκε ουτε μια σειρα να γραψει για τα ψευτικα στοιχεια που εδωσε ο κ. Ρουσοπουλος για τον αριθμο των πυρκαγιων? Καμια κριτικη για την αξιοπιστια του μοναδικου στα χρονικα Κυβερνητικου Εκπροσωπου σε προεκλογικη περιοδο που δεν ειναι υπηρεσιακος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φωνάζει ο κλέφτης για να τρομάξει ο νοικοκύρης. Κάτι η ατιμία σε βάρος της Πατουλίδου κάτι το θράσος της Φώφης, κάτι η άγνοια και η περιφρόνηση του Συντάγματος, κάτι η βλακεία του αρχηγού, θα δείτε το ΠΑΣΟΚ στα τάρταρα της κάλπης. Από το πρωι συζήτησα το θέμα στη δουλειά μου (δημόσια υπηρεσία) με πολλούς πασοκτζήδες συναδέλφους, Όλοι τους ντρέπονται και προβληματίζονται. Φαίνονται σαφώς συγκεκριμένες διαρροές προς τα αριστερά. Το πλοίο βυθίζεται και εγκαταλείπεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η αναξιοπιστία της κ.Γεννηματά....
    γιατι η αξιοπιστια του αρχηγου της
    τι σου λεει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  8. Μας δουλεύουν.

    Ηξεραν και τώρα προσπαθούν να το παίξουν θύματα της κακιάς "δεξιάς".

    Πανικός....


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δηλαδή ρε παπαγαλάκια του ΠΑΣΟΚ η διαδικασία ελέγχου της νομιμότητας των συνδυαμών που κάνει προεκλογικά ο Άρειος Πάγος είναι τυπική; Στα σοβαρά; Αν να ΄πούμε τρελλαινόταν ο πρόεδρος της δημοκρατίας και κατέβαινε υποψήφιος βουλευτής, ο Αρειος Πάγος έπρεπε να του το επιτρέψει και να αφεθεί στην εκ των πολύ υστέρων κρίση του Εκλογοδικίου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 5:45

    Γιατί παρερμηνεύεις το άρθρο παραποιώντας το;
    Δεν λέει απλώς: "δεν μπορούν να ανακηρυχθούν υποψήφιοι", αλλά συνεχίζει "ούτε να εκλεγούν βουλευτές κατά τη διάρκεια της θητείας τους"…
    Αν δεν το καταλαβαίνεις o.k.
    Αν όμως ξεχνάς επίτηδες τη δεύτερη ασυμβατότητα, τότε παραπληροφορείς και δεν είναι σωστό.
    ΑΝΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γιατί σωπαίνουν οι Συνταγματολόγοι του ΠΑΣΟΚ; Ο Βενιζέλος, ο Λοβέρδος κι ο Παπαδημητρίου; Αυτό χαζοπασόκια δεν σας λέει τίποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τέτοιος πανικός στο ΠΑΣΟΚ που να ξεφτελίζεται δημόσια με απύθμενες κουταμάρες. Έρχεται ήττα δεινή. 36% και πολύ σας πέφτει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Της εύχομαι να βγάλει καρκίνο το συντομότερο σαν το κομματόσκυλο τον πατέρα της να μας απαλλάξει από την παρουσία της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η αναξιοπιστία της Γεννηματά και η αξιοπιστία του .. φούφουτου.
    Καληνύχτα σας (μας).

    ΥΓ:Και οι νταβατζήδες να σβήσουν τα φώτα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μάλλον ΠΑΣΟΚος είσαι και χύνεις δηλητήριο.

    Γιατί ΝΔ δεν σε κόβω. Αλλωστε ως νικητές δεν πιστεύω ότι υπάρχει λόγος για τέτοιες απόψεις.

    Μάθετε ρε να χάνεται με ψηλά το κεφάλι. Τι σου φταίει η κοπέλα; Εδώ το γιώργος δεν έχει πάρει χαμπάρι τι γίνεται....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  16. Τους φταίνε οι εταιρίες δημοσκοπήσεων, οι παροχές προς τους πυροπαθείς, ο άρειος πάγος.....

    Στις εκλογές τι θα τους φταίει; Ο Ερμής που θα είναι ανάδρομος;


    Η ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. index

    Λέγαμε παλιά για τις καταβολές και κοινά ήθη "κατά μάνα κατά κύρη".
    Δυσδιάκριτες παραμένουν οι διαφορές σε ότι αφορά στην έλλειψη συνέπειας και ήθους στην ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ.

    Τα δύο μεγαλύτερα κόμματα - έτσι όπως λειτουργούν σήμερα - είναι στην πιο απλουστευμένη θεώρησή τους νομιμοποημένοι θεσμοί κατάλυσης των... θεσμών και της Δημοκρατίας.

    Αλλο ψηφίζεις και άλλο σου βγαίνει! Μόνο του!

    Αυτό θα το λέμε στο μέλλον για τους αμοραλιστές τυχοδιώκτες:
    "Κατά Μητσοτάκη κατά Γεννηματά."


    SNB
    bloopers

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. rooms for rent tel. 2645041610

    Τι αντι-ΠΑΣΟΚικό, τι αντιπαπανδρεϊκό μήνυμα είναι αυτό πάλι; Υπονοείς ότι θα ψάχνει ο Παπανδρέου στις 17 για δωμάτιο να μείνει, τι στιγμή που θα κάνει κυβέρνηση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 6.10

    Οχι.
    Εννοεί ότι είναι τραβεστί που θέλει παρέα και τα κάνει όλα δωρεάν.
    Γι αυτό έβαλα αγγελία με το τηλέφωνο αυτό στο www.hotmale.com και στο changegreecenow

    ο Αράπης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. EKTOS APO TIS PROFANIS ASXIMES GIA TO PASOK EPIPTOSEIS TOY THEMATOS GENNIMATA(FENETE NA ERMINEVEI TOYS THESMOUS KATA TO DOKOYN KAI NA DIOXNEI TON MESO ELLINA)
    YPARXOUN KAI ALLA 2 MESOMAKROPROTHESMA
    TO ENA EINAI I IPERNOMARXIA STIS EPOMENES EKLOGES, POU LOGIKA THA EXEI TROMERO PROVLIMA NA TIN KRATISEI LOGO ELIPSIS EPIXEIRIMATON
    KAI TO DEYTERO EINAI TO POLITIKO MELLON TIS GENNIMATA , POY DEN THA PINASEI VEVAIA, ALLA MEXRI TO 2010 DEN THA MPOREI NA METEXEI STIN ENERGO POLITIKI SKINI (EXEI PARAITITHEI APO IPERNOMARXIS,DEN MPOREI NA GIRISEI PISO-EXEI VASI SINTAGMATOS KOLLIMA MEXRIS TIS EPOMENES NOMARXIAKES)

    ME LIGA LOGIA ENAS DELFINOS LIGOTERO

    TO EROTIMA EINAI TIN PARASIRANE GIA NA TIN KAPSOUN META TIS EKLOGES ? I TIN KAPSANE TORA GIA KAPOIO LOGO POU DEN FENETE AKOMA ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Θα γίνει σύμβουλος Νομάρχου η Φώφη, να καθοδηγεί τον νέο Υπερνομάρχη με την εμπειρία που διαθέτει η ίδια. Ξέρεις τί είναι να κάθεσαι 4-5 χρόνια χωρίς να κάνεις τίποτα; Με αυτή την ψυχική εμπειρία θα διδάξει τον νέο Υπερνομάρχη να ξεπεράσει το καθησιό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. 6.08

    Κατά Ντόρα κατά Φώφη...

    Αριστος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ε! όχι και δελφίνος η Φώφη! Αν από μόνο του το όνομα έφτανε, τότε να αλλάξω και εγώ το όνομά μου σε "Ωνάσης" και να πάω στις τράπεζες να με χρηματοδοτήσουν στις επιχειρηματικές μου δραστηριότητες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ρε μαλακες δεξιοι τι αλλο θα κανετε για να ξεφτιλισετε τη χωρα;Εχετε καταντησει ολους τους δημοσιους οργανισμους μαγαζακια σας,ιδρυσατε τη χωροφυλακη(χρησιμοι πολυ ηταν στη χουντα οταν κατεδιδαν τους πολιτες) για καθαρα ψηφοθηρικους λογους,ιδιωτικοποιησατε ολους τουσ δημοσιους οργανισμους,καταστρεψατε την πυροσβεστικη και θελετε να ξαναβγειτε κυβερνηση;Ρε ουστ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ποια Χωροφυλακή ρε μαλάκα;;;;

    Σε ποιό έντυπο του πασοκ το διάβασες πάλι αυτό;;;;


    Ρε είστε τελείως για τα μπάζα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Αν η ΝΔ λύσει το γρίφο θα επανεκλεγεί.

    Κάντε click να ακούσετε πως .....έτσι θα επανεκλεγεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Στους πασοκους να δούμε πότε θα κάνει κλίκ, μπας και σταματήσουν τις μαλακίες που λένε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. για να καταλαβετε ποσο αχρηστος ειναι ο γιωργάκης
    οχι φωτιές
    σεισμοι λοιμοι και καταποντισμοί να έρθουν πάλι δευτερος θα βγει
    οποοιοσδήποτε άλλος στο πασοκ θα έκανε περίπατο με τετοια καταστροφη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΡΕ ΦΤΩΧΟΛΕΜΕΔΕΣ ΤΙ ΦΩΝΑΖΕΤΕ?
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ!
    ΑΥΤΟ ΘΑ ΨΗΦΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΤΑ "ΑΝΤΙΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ" ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΧΕΤΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΑΡΧΗΓΟ!
    ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΓΛΥΦΟΥΝ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΟΥΛΑ Η ΕΣΤΩ ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΑΚΙ ΣΤΗΝ ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ.
    ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ?
    ΔΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΡΥΨΟΥΝ ΑΛΛΩΣΤΕ?
    ΝΤΡΟΠΗ ΕΙΝΑΙ?

    ΖΗΤΩ Η ΑΜΕΡΙΚΗ!
    ΖΗΤΩ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ!
    ΖΗΤΩ Ο ΜΠΟΥΣ!
    ΖΗΤΩ Η CΙΑ!
    ΖΗΤΩ ΤΟ ΠΑΣΟΚ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Υποψηφιότητα και εκλογιμότητα.

    Οι λέξεις υποψηφιότητα και εκλογιμότητα δεν είναι σημασιολογικά ταυτόσημες. Το να μπορεί κανείς να είναι υποψήφιος δεν είναι το ίδιο με το να μπορεί να εκλεγεί. Στο σημείο αυτό υπάρχει μια σύγχυση που οφείλεται κατά κύριο λόγο στο ότι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ έχουν ταυτίσει τις έννοιες καθώς η υποψηφιότητα ενός βουλευτή τους δεν αρκούσε μόνο ως προϋπόθεση εκλογιμότητας αλλά ισοδυναμούσε – ούτε λίγο ούτε πολύ – με σίγουρη εκλογή.
    Εμείς πάλι από την πλευρά μας ποτέ δεν είπαμε ότι τα Ελληνικά τους είναι το δυνατό τους σημείο στο ΠΑΣΟΚ, αλλά, πως είναι δυνατόν να μην αντιλαμβάνονται καμία διαφορά ανάμεσα στις λέξεις "υποψηφιότητα" και "εκλογιμότητα";;;
    Πόσο αφελής πρέπει να είμαι που δεν καταδίκασα αρκετά έντονα την υστερόβουλη - όπως εκ των υστέρων φαίνεται – σιωπή τους για τον τρόπο προκήρυξης των εκλογών, αργά η γρήγορα πάντως όλα αποκαλύπτονται. Η τότε σιωπή τους φαίνεται να οφείλεται σε μία αντίληψη ότι θα τύχει ανταπόδοσης από την ΝΔ όπου αυτό χρειαστεί. Στην προσδοκία τους όμως αυτή διαψεύστηκαν και εκτέθηκαν στους πολίτες.
    Συμπερασματικά καταλήγω στο ότι τα δύο μεγάλα κόμματα εκτός του ότι περιφρονούν το σύνταγμα ενοχλούμενα από την ύπαρξή του, αποτελούν - όπως πλέον αποδείχτηκε στην πράξη – και απειλή για την Συνταγματική νομιμότητα.
    Αγαπητοί συμπολίτες, αν η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, σας παρακαλώ αγαπητοί/ες να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα για τα δύο μεγαλύτερα κόμματα, την ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ κάνοντας έκκληση να ψηφίσετε τα άλλα, τα μικρότερα σε αυτές τις εκλογές.


    bloopers

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Eίναι προφανές ότι η Φώφη δεν έχει μηχανισμό που να την στηρίζει στο κόμμα. Κάποιοι μέσα φοβήθηκαν την λαική της αποδοχή και προσπαθούν να την κοντύνουν. Η ιστορία αυτή ακολουθεί εκείνη των διακοπών στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών, όπου και πάλι εξανίστατο γιατί ο αστυνομικός κάνοντας την υπηρεσία του, εξέτασε και κράτησε τον Μίχα.
    Τώρα ακολουθεί αυτή η ιστορία...
    Την άκουσα σημερα να λέει ότι όταν τα έλεγα αυτά "στις συνεντεύξεις" εννοούσα εκλογή στη Βουλή με ψήφο. Ποιός το πιστεύει; Είναι και το ηθικό θέμα. Πώς βάζεις υποψηφιόητητα βρε Φώφη με 9 μήνες φρέσκια θητεία σαν Υπερονομάρχης; Είναι και κάποιος κόσμος που σε ήθελε εκεί που σε ψήφισε.
    Το δε "πραξικόπημα" δεν έχει ούτε πολιτική βάση. Ποιό το ζόρι του Καραμανλή (αν μπορούσε να επηρεάσει τον Άρειο Πάγο) αν έβαζε ή όχι η Φωφη υποψηφιοτητα στο επικρατείας; Θα είχε εξάλλου να λέει για εγκατάλειψη των ψηφοφόρων της υπερνομαρχίας κλπ.
    Συγχαρητήρια στον Χρήστο Λουτράδη για το αντικειμενικό άρθρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΦΩΦΗ
    ΠΑΠΑΡΙΤΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΛΕΣ!
    ΘΑ ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΣΟΥ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΑΣΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑ ΣΟΥ, ΤΗΣ ΣΥΧΩΡΕΜΕΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΑΣ.
    ΠΑΡΤΟ ΑΛΛΙΩΣ, ΒΡΗΚΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. κρίμα γιατί είχε και ενα ονομα που δεν σεβάστηκε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. KΡΙΜΑ!
    ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΗΣ ΤΑ ΔΙΔΑΞΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΝΝΗΜΑΤΕΙΚΟ. ΜΑΛΛΟΝ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. to pasok 8a to paixe 8igmeno kai oti exase praxikomatika..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΦΩΦΗ
    ΠΑΠΑΡΙΤΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΛΕΣ!
    ΘΑ ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΣΟΥ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΑΣΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑ ΣΟΥ, ΤΗΣ ΣΥΧΩΡΕΜΕΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΑΣ.
    ΠΑΡΤΟ ΑΛΛΙΩΣ, ΒΡΗΚΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΩΡΑ Η ΦΩΦΗ ; ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΊΝΑΙ, ΥΠΕΡΝΟΜΑΡΧΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΊΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΙΤΉΘΗΚΕ...

    ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΟΠΟΊΑΣ ΕΊΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. 10:56
    ΡΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΙΑ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΚΡΥΦΟ?
    ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΑΔΕΡΦΙΑ ΚΑΙ ΞΑΔΕΡΦΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ
    ΣΕ ΤΟΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ
    ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΞΕΡΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Αγαπητοί και εξαιρετικοί μου φίλοι
    Σας δηλώνω υπεύθυνα ότι από τούδε και στο εξής και μέχρι να γίνουν οι εκλογές , επειδή έχω σοβαρότερα θέματα να ασχοληθώ και με δεδομένο ότι πλέον δεν υπάρχει καμιά πλέον αμφιβολία για την έντονο αντιπασοκικη χροιά που έχει πάρει το blog αυτή την περίοδο (εκλογές βλέπεις να βγάλουμε και κανένα φράγκο, έτσι παιδιά του press? ) και με επίσης δεδομένο ότι έχω κουραστεί και να χάνω τον χρόνο μου ασκοπα για να αντιπαρατίθεμαι με ακροδεξιά και φασιστοειδή άτομα που κατά βάση σιτίζονται εδώ μέσα , διαμαρτυρόμενος λοιπον , απέχω πλέον του σχολιασμού και της παρακολούθησης του blog σας. Παρακολουθήσετε το τελευταίο σας κατάντημα : Δώδεκα συνολικά και συνεχόμενα post επικριτικά και προσβλητικά για το ΠΑΣΟΚ για το ψηφοδέλτιο επικρατείας έναντι ουδενός της άθλιας ΝΔ. Παρα το γεγονος ότι διάγουμε την περίοδο που για πρώτη φορά ένας εν ενεργείας αρχηγός των Ενόπλων Δυνάμεων μεταφέρετε στο ψηφοδέλτιο επικρατείας καθώς διάγουμε και την εποχή της Φεβρωνιας….. …Πατσινακου κάπως έτσι (παντελώς άγνωστη και άσχετη) για να μην πω τα ανάλογα και πολλα αλλα για τα άλλα λαμπρά (!!!!) αστέρια(!!!) που κοσμούν το επικρατείας της ΝΔ .
    Γνώριζα ότι κυριαρχείτε από ακροδεξιά στοιχεία το blog , ήθελα όμως να δώσω τη μάχη μου και εδώ και κάποιους να τους προβληματίσω. Θα φανει στις κάλπες .Μια ψήφος παραπάνω στο ΠΑΣΟΚ από τις προηγούμενες εκλογές θα είναι μια ηθική νίκη ενάντια στην πιο άθλια προπαγάνδα της αθλιότητας και της διάλυσης των πάντων που εκτελείτε από τη χειρότερη κυβέρνηση που είχαμε ποτέ. Όσο αφορά την τελευταια μόδα «ψήφος στα μικρά κόμματα» που κατευθύνετε από τη ΝΔ και προωθείτε από αυτή , έχω γράψει πολλές φόρες γιαυτο. Εύχομαι να μην χρειαστεί σε λίγο καιρό και όχι μετά από 4 χρόνια να ξαναψηφίσουμε. Πιστη μου είναι ότι το χειρότερο σενάριο για το ΠΑΣΟΚ είναι 148 έδρες για την ΝΔ. Το καλύτερο 0,7 πιο πάνω από την ΝΔ και αυτοδύναμη κυβέρνηση από το ΠΑΣΟΚ . Ελπίζω και προσδοκώ και θα αγωνιστώ γιαυτο από άλλο μετερίζι.
    Στους εκλεκτούς φίλους που απέκτησα εδώ ,θέλω να τους διαβεβαιώσω ότι συνεχίζω την μάχη μου από άλλο χώρο πιο αποτελεσματικό . Οι ώρες είναι κρίσιμες και πρέπει όλοι μας να δώσουμε τον αγώνα μας για τη νίκη του ΠΑΣΟΚ . Αντικειμενικά έχει την καλύτερη λύση για την πρόοδο της χωρά μας και για όλους τους Έλληνες . Ο Γιώργος Παπανδρέου με το όραμα του ,την εργατικότητα και το διεθνές του κύρος είναι βέβαιο ότι είναι ο μόνος αρχηγός που είναι ικανός να οδηγήσει την Ελλάδα στους χώρους της πραγματικής ανάπτυξης , της διεθνής αναγνώρισης και το λαό μας σε μια πραγματική προοπτική ευημερίας και προκοπής .
    Καλώ λοιπόν κάθε Ελληνίδα και Έλληνα σκεπτόμενο , αντικειμενικά να σταθμίσει τα συμφέροντα τα δικά του και των παιδιών του και να κάνει την επιλογή του στο ΠΑΣΟΚ και στον Γιώργο Παπανδρέου. Ένα είναι σίγουρο. Δεν θα απογοητευτεί.
    Πάντα με εκτίμηση.
    babis
    ΥΓ. Μου βγήκε σαν διάγγελμα. Απλά ήθελα να δώσω μερικές εξηγήσεις σαν παλιός και φανατικός σχολιογραφος του blog στους αναγνώστες μας εδώ μέσα Έχω το δικαίωμα να το κάνω αυτό και να με συγχωρήσουν οι ευπρεπείς αναγνώστες μας για την έκταση του κειμένου.
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΣΥΧΩΡΕΜΕΝΟΣ ΕΙΣΑΙ!
    ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΥΧΤΟΚΑΜΑΤΟ.
    ΕΧΕΙ ΑΡΚΕΤΗ ΠΑΣΑΡΕΛΑ ΣΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. 10:56 μμ

    ο (φιλοβασιλικός) στρατηγός Γεννηματάς ήταν, όσο θυμάμαι, θείος του πατέρα της Φώφης, άρα δεν ήταν παππούς της αλλά αδελφός του παππού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. 11:42
    ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΩΝ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΘΗΡΙΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΘΥΜΑΣΑΙ ΚΙ ΟΛΑΣ?
    ΜΠΡΑΒΟ ΚΡΑΣΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Φίλτατε babis, να σε ενημερώσω: Η Φεβρωνια μπορεί να είναι παντελώς άγνωστη, αλλά (πέρα από ωραία γυναίκα) ήταν ανέκαθεν στα συνδικαλιστικά κλιμάκια της ΝΔ. Ήδη από φοιτήτρια στο Πολυτεχνείο, πριν από 20 και βάλε χρόνια, εκπροσωπούσε στο πρυτανικό συμβούλιο την ΔΑΠ ή όπως λεγόταν τότε το συνδικαλιστικό όργανο της ΝΔ. Τώρα, ίσως επειδή έκελεισε έναν επαγγελματικό κύκλο, αποφάσισε να ανοιχτεί στη μεγάλη πολιτική. Σε βεβαιώνω ότι πρόκειται για πολύ ξύπνια και ικανή γυναίκα, αν και πρέπει να αναφέρω ότι κάποιες φορές είχα συγκρουστεί μαζί της.
    Αυτά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. 11:45 μμ

    Το είχε αναφέρει ο Γεννηματάς σε μια συνέντευξή του, λίγο πριν πεθάνει. Δεν γνώρισα εγώ την εποχή του στρατηγού που έκανε σκευωρίες κατά του γέρου Παπανδρέου.
    Ο γέρος μας κληροδότησε δυστυχώς έναν άσχετο εγγονό που παίζει τώρα τον αρχηγό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Η Φεβρωνία (Φένη) είναι παλιό στέλεχος της ΝΔ. Είχε διατελέσει (αν θυμάμαι καλά) και έπαρχος το 90-93.


    Είχε φύγει από το μαντρί και επέστρεψε κάποια στιγμή αργότερα.

    Πράγματι είναι αρκετά έξυπνη και δραστήρια. Προτιμότερη από την επώνυμη, πλην όμως πολιτική φούσκα, Φώφη....


    Τώρα αν στο ΠΑΣΟΚ η babis ενοχλείται, ας τα βάλει πρώτα με τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ που έχουν ήδη αρχίσει να σκέφτονται την επόμενη μέρα, αλλά και το που θα φορτώσουν τη νέα ήττα και μετά αν βρει καιρό ας ασχοληθεί και με τα "προβλήματα" της ΝΔ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. 11:59 μμ

    Θα ήταν και προσβλητικό να συγκριθεί η Φένη με την Φωφώ, μην μπερδεύουμε άσχετα πράγματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Νιώθω το ηθικό και πολιτικό χρέος, να αρχίζω την κάθε μέρα μου στο γραφείο του Πρωθυπουργού (εεε;) και να τελειώνω κάθε εβδομάδα μου, με το έργο της ανασυγκρότησης (εεε;)....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Νιώθω το ηθικό και πολιτικό χρέος, να αρχίζω την κάθε μέρα μου στο γραφείο του Πρωθυπουργού (εεε;) και να τελειώνω κάθε εβδομάδα μου, με το έργο της ανασυγκρότησης (εεε;)....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΜΠΕ..ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Ο υπεύθυνος Εσωτερικών και Δημόσιας Διοίκησης του Κοινοβουλευτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων για το θέμα που προέκυψε με τον αποκλεισμό της Φώφης Γεννηματά, με απόφαση του Αρείου Πάγου, δήλωσε μεταξύ άλλων τα εξής:


    Κατά παράδοση τα πολιτικά δικαστήρια, δηλαδή τα Πρωτοδικεία, ως προς τους υποψηφίους των εκλογικών περιφερειών και ο Άρειος Πάγος, ως προς τους υποψηφίους βουλευτές Επικρατείας, δεν ελέγχουν κατά την φάση της ανακήρυξης την συνδρομή τυχόν κωλύματος αλλά εστιάζονται στον έλεγχο των λεγομένων θετικών προσόντων εκλογιμότητας.

    Η ανατροπή της πρακτικής αυτής την ύστατη στιγμή, χωρίς περιθώριο δικονομικής επανόρθωσης, έχει ως αποτέλεσμα να στερήσει από το ΠΑΣΟΚ την επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας, που όπως συμβαίνει σε όλα τα κόμματα, επωμίζεται έναν πολύ κρίσιμο ρόλο για το σύνολο της προεκλογικής εκστρατείας.

    Ο καθένας συνεπώς μπορεί να βγάλει εύκολα τα συμπεράσματά του, βλέποντας ποιο είναι το επιδιωκόμενο πολιτικό αποτέλεσμα αυτής της δικαστικής κρίσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ΕΠΕΙΔΗ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΦΕΙΛΩ ΣΑΝ ΓΗΡΑΙΟΤΕΡΟΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟΥΣ ΝΕΩΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΕΝΘΗΜΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΕΠΙ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ - ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟ :

    Με αφορμή την συζήτηση που γίνεται για ποιός πολιτικός ωφελήθηκε τι και
    της επανάληψης συζητήσεων περί ‘’κακού παρελθόντος ‘’ πολιτικών ανδρών θα ήθελα σεμνά και ταπεινά να θυμίσω τα ΒΡΑΧΩΔΗ ΟΙΚΟΠΕΔΑ του θείου του ‘’Εθνάρχη ‘’ αλλά και τα κατορθώματα του μπαμπά του ΄΄καταλληλότερου .

    Πως έκαμε τα δις σαν εργολάβος δημοσίων έργων ο μπαμπάς του ‘’καταλληλότερου΄΄ ο συχωρεμένος Αλέκος Καραμανλής (αδελφός του’’Εθνάρχη’’) την εποχή που ο αδελφός του ήταν υπουργός Δημοσίων έργων στην κυβέρνηση Α.Παπάγου ;;;
    Τις μετοχές αυτής της τεχνικής εταιρίας πέρασε εικονικά στον αδελφό του ο σημερινός πρωθυπουργός για να μην τις δηλώνει στο ΄΄πόθεν έσχες΄΄ στην Βουλή .
    Όλους τους ‘’κυρίους’’ που βρίζουν το Πα.σο.κ. θέλω να τους ρωτήσω για την προίκα των 130.000.000 δολλαρίων Η.Π.Α. που δήλωσε ο θείος Αχιλλέας στην δήλωση του πόθεν έσχες !!!
    Επειδή οι περισσότεροι είναι νέοι στην ηλικία τους πληροφορώ :
    Ο πεθερός του κ.Αχιλλέα Καραμανλή , ο συχωρεμένος Διαμαντής , ήταν ένας ‘’σεμνός και ταπεινός’’ ψαρομανάβης στην ιχθυόσκαλα του Κερατσινίου .
    Στην αρχή της ανόδου της Δυναστείας των Καραμανλήδων του είχαν δώσει την αποκλειστικότητα εισαγωγής παστού βακαλάου στην Ελλάδα .
    Όταν η Δυναστεία θέριεψε και οι μπίζνες μεγάλωσαν έβαλαν στο όνομά του την Ναυτιλιακή τους εταιρία για να μην φανούν αυτοί οι Εθνοσωτήρες ότι έγιναν μεγαλοεφοπλιστές .
    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. 5:36

    Den pas kalitera na gamitheis afou toso grigora xehases oti i Dora paraitithike apo Dimarhos gia na ginei ypoyrgina kai na diorisei symvoulo tis to kolopaido ton yio tis . Kai pio palia o Evert to idio eihe kanei otan itan Dimarhos .Ante na hathite dexioi ypokrites .

    John

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΩΡ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ο Β΄ΓΕΛΕΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.
    ΦΩΦΗ...
    ΒΟΥΛΑ...
    ΓΙΑ ΠΙΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΜΙΛΑΜΕ ?

    ΓΙΩΡΓΟ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ
    ΣΤΙΣ 17 ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΤΕ
    ΕΙΣΤΕ ΑΝΑΞΙΟΙ
    ΓΕΛΕΙΟΠΟΙΗΣΑΤΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ
    ΠΑΡΕ ΤΟ ΓΕΡΟΥΛΑΝΟ, ΤΟΝ ΚΟΚΚΟ, ΤΗ ΦΩΦΗ, ΤΟΝ ΤΣΟΥΡΑ, ΤΟΝ ΔΟΛΗ, ΤΟΝ ΠΟΛΥΖΟΓΟΠΟΥΛΟ, ΤΗ ΒΑΡΤΖΕΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΣΥΡΦΕΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΔΕΙΑΣΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΩΝΙΑ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ.
    Α ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΟΥ.
    ΑΝ ΘΕΛΑΜΕ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΒΑΣΙΛΙΚΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. η φωφη ειναι μεγαλοαστη κατινα καλοπερναει και παιζει με τις κουκλες της και κανει και την επαναστατρια για να διασκεδαζει λιγο απο την πληξη της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ΣΤΙΣ 16 ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΚΡΕΜΑΜΕ
    ΤΟΥΣ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ.
    ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ




    Νεοι Πατριωτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση