GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Την ...αλογόβαψε!

. Ο Γ. Αλογοσκούφης (;) προσπάθησε να ...εξαφανίσει από το διαδίκτυο το βίντεο με τον "αράπη" του. Εμείς το ξαναπαρουσιάζουμε!!!...

.
Ο Γ. Αλογοσκούφης (;) προσπάθησε να ...εξαφανίσει από το διαδίκτυο το βίντεο με τον "αράπη" του. Εμείς το ξαναπαρουσιάζουμε!!!
Τον «αράπη» κι αν τον ....σβήσεις (λογοκρίνεις), πάντα θα σε «κυνηγά»!
.
«Εκτός από κλεψιές κάνει και λογοκρισία» όπως προαναγγείλαμε πριν από λίγες ημέρες για τον Γ. Αλογοσκούφη.
Θυμάστε λοιπόν που δημοσιεύσαμε ένα βίντεο με τον υπουργό Οικονομίας; Σε αυτό εμφανιζόταν να λέει, με γελάκια, το ρατσιστικό
«μπορούμε να το κλείσουμε αυτό γιατί έτσι κι αλλιώς δείχνει έναν αράπη αντί να δείχνει έναν άνθρωπο;»
















Το βίντεο αυτό, που είχε αναρτηθεί στο youtube, κάποια στιγμή εξαφανίστηκε.
Τι συνέβη; Κάποιος Γεώργιος Κωστόπουλος (giorgoskostopoulos@yahoo.com) ζήτησε την απόσυρσή του αξιώνοντας πνευματικά δικαιώματα. Λέγοντας αόριστα ότι εκπροσωπεί έναν σταθμό (έχει σταθμό ο κ. Αλογοσκούφης;) ζήτησε από το youtube και το divshare να σβήσει το βίντεο!
Οι bloopers, που ήρθαν σε επαφή και με τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθήνας, έψαξαν το θέμα. Και τι διαπίστωσαν;
Πρώτον, ότι τηλεοπτικοί σταθμοί Αλφα, ΑΝΤ1, Τηλεάστυ και η παραγωγή της εκπομπής «Όλα», που είχαν στην κατοχή τους τις τηλεοπτικές σκηνές με τον «αράπη» του Γ. Αλογοσκούφη, απάντησαν ότι δεν έχουν καμιά σχέση με αυτόν τον Γ. Κωστόπουλο. Δεν τον ξέρουν καν ποιος είναι.
Δεύτερον, διαπιστώθηκε ότι η προσπάθεια λογοκρισίας, για την αφαίρεση του βίντεο, έγινε με την αποστολή των μηνυμάτων από διεύθυνση του δικτύου proxy.syzefxis.gov.gr. Δηλαδή το "Σύζευξη", το
δημόσιο δίκτυο πληροφορικής.
Σε γενικές γραμμές, λοιπόν,
απατεώνας μέσα από το δημόσιο δίκτυο πληροφορικής λογόκρινε προς το συμφέρον του Γ. Αλογοσκούφη προσχηματικά, διεκδικώντας πνευματικά δικαιώματα που δεν του ανήκουν. Και ο μόνος που έχει συμφέρον από την διαγραφή τέτοιων videos, εν όψει των εκλογών, είναι ο Γ. Αλογοσκούφης.
Έτσι δεν είναι κ. Υπουργέ;
Θέλησαν δηλαδή να λογοκρίνουν τα κανάλια με το πρόσχημα των πνευματικών δικαιωμάτων. Μόνο που στάθηκαν άτυχοι γιατί έκαναν τη γκάφα να συνδεθούν μέσω Σύζευξης. Κι εκτός από το ρατσιστικό σχόλιο του υπουργού, έχουμε λογοκρισία, πλαστοπροσωπία, και καταπάτηση διεθνούς συμφωνίας για τα πνευματικά δικαιώματα.
Επειδή, πάντως το video αυτό είναι ένα ...κειμήλιο και η προσπάθεια λογοκρισίας απέτυχε, εμείς το ξαναπαρουσιάζουμε. Δείτε το και κρίνετε.
Δεν ξέρουμε ποιων την ψήφο περιμένει την Κυριακή ο κ. Αλογοσκούφης, αλλά αντί να επιχειρεί λογοκρισία δεν θα ήταν καλύτερα να εξηγήσει εντίμως και ευθαρσώς γιατί δεν θεωρεί τον «αράπη» άνθρωπο; Ή τουλάχιστον να ζητήσει συγγνώμη.
.

Ακόμη δεν έχει απαντήσει ο Ρουσόπουλος...
α Όταν είχε προκύψει για πρώτη φορά το θέμα είχε τεθεί και ερώτηση στον κυβερνητικό εκπρόσωπο Θ. Ρουσόπουλο στο press-room (εδώ):
ΠΟΥΛΙΔΟΥ: Φαντάζομαι ότι δεν θα ξέρετε την απάντηση στο ερώτημά μου, γι` αυτό σας την αναφέρω απλώς για αύριο. Σε τηλεοπτική εκπομπή εμφανίστηκε ο κ. Αλογοσκούφης, στο πλαίσιο κάποιας ημερίδας, να δίνει εντολή στο χειριστή ενός projector να βγάλει ένα slide, λέγοντας «βγάλε αυτόν τον αράπη και βάλε κάποιον άνθρωπο» ή κάτι τέτοιο, εν πάση περιπτώσει. Θα ήθελα να διερευνήσετε εάν αυτό ήταν έτσι, αν ήταν αποτέλεσμα μοντάζ και τι εξήγηση έχετε να μας δώσετε γι` αυτό.
ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ: Θα επικοινωνήσω με τον Υπουργό Οικονομίας. Θεωρώ ότι κάποιου είδους παρεξήγηση έχει γίνει. Ισως δεν έχει ακουστεί σωστά αυτό το οποίο έχει πει.

Ακόμα περιμένουμε (κι εμείς) τις εξηγήσεις του κ. Αλογοσκούφη...

38 σχόλια

  1. Τώρα μάλιστα! Παίξατε πολύ μαστορικά και σαν μεγάλα παιδιά που είστε.

    Σας βγάζω το καπέλο!

    Αχυροκέφαλος ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε μάστορες "δείχνει εναν αράπη αντί για έναν αν....τι?"Αφού ειστέ τόσο γτπ που δεν βάζετε την δήλωση καν ολόκληρη,να δούμε τι λέει όντως.Χάνετε αξιοπιστία ή μήπως δεν έχετε καθόλου?
    Υ.Γ ωραίο κόλπο με τους υπότιτλους(σε ποιούς απευθύνεται αραγέ?)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όλα τα άσχημα βγαίνουν στην κατάλληλη στιγμή. Φαίνεται ότι ο δικτάτορας Κ. Καραμανλής που δεν ανέχεται να κυβερνήσει δημοκρατικά με κόμμα συνεργασίας θα πατήσει την πεπονόφλουδα. Τότε θα δούμε τι θα κάνει; Αν δεν θέλει να κυβερνήσει με κυβέρνηση συνασπισμού να πάρει τα μάτια του και να εξαφανιστεί από την δημοκρατική Ελλάδα. Αρκετό κακό έκανε με την μάλλον ηλίθια και των κακών και ανθελλήνων συμβούλων Γιαννάκου της παραπαιδείας, τον Αλογοσκούφη της Μπίλντενμπεργκ, την Ντόρα του Αννάν της Κύπρου, κτλ, κτλ. Φιλόλαος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. AUTO TO MOUNOPANO THELEI POLI MAVRISMA

    ANTE GAMISOU ALOGOMOURI

    ARXIDI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αλογοσκούφης ή φοραδομπερές...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τον θάψατε τον Αλογοσκούφη. Μήπως ήταν απλά μια ατυχής έκφραση, που του ξέφυγε του ανθρώπου. Δε λέω. ππολύ χοντρό, αλλά κάποια στιγμή σε όλους μα ςξεγεύγει κάτι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ! ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΑ!
    ΡΕ ΑΝΤΕ ΣΟΒΑΡΕΥΤΗΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΣΕ ΡΕ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤΟΝ "ΕΛΕΥΘΕΡΟ"!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Nα τον χαιρόμαστε,να τους χαιρόμαστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2004 - Αρ. Φύλλου 14298
    ΕΝΟΤΗΤΕΣ




    Το επταήμερο του Διόδωρου


    Τα μυαλά πάνω από τη σκούφια
    Από πού να προέρχεται το όνομα Αλογοσκούφης άραγε; Από πού κρατά η σκούφια τούτου του ονόματος; Είχαν άραγε σκουφιά κάποτε τα άλογα και οι μάστορες που τα έφτιαχναν λέγονταν αλογοσκούφηδες; Δεν αποκλείεται - μήπως όμως κάποιος πρόγονος μακρινός του υπουργού Εθνικής Οικονομίας, του Αλογοσκούφη του Απογραφικού, φορούσε σκούφο με «αφτιά» μακριά που κρέμονταν και τον έκαναν (τον σκούφο) να μοιάζει με άλογο και για τούτο τον ονόμασαν έτσι; Μήπως δεν έχει σχέση με το τετράποδο άλογο αλλά με το επίθετο άλογος, αυτός που δεν λογίζεται, δεν συλλογίζεται, δεν έχει νου και επομένως το αλογο-σκούφης δεν είναι τίποτα άλλο παρά συνώνυμο του κατά το κοινώς λεγόμενον «αυτός που έχει τα μυαλά πάνω από τη σκούφια του»;
    Το πιθανότερο, μου φαίνεται, ημερολόγιό μου• και εδώ έγκειται το δράμα μας: για να αποσείσει την κατηγορία ότι δεν έχει νου και λογισμό, ο υπουργός γλίστρησε σε άλλη σημασία το νόημα της λέξης και βάλθηκε να αποδείξει ότι είναι καλύτερος λογιστής από τους προκατόχους του Γιάννο Παπαντωνίου και Νίκο Χριστοδουλάκη - να αποδείξει ότι πράσινα άλογα ήταν οι στατιστικές τους. Και τον έφαγε το φίδι το κολοβό που το λένε Κομισιόν. Αυτόν, όχι τους Παπαντωνίου - Χριστοδουλάκη• διότι ξαφνικά ό,τι είχε γραφεί πρέπει να ξαναγραφεί. Για να έχει ο Αλογοσκούφης ο Απογραφικός τα βιβλία του καθαρά, έπρεπε να αρχίσει να μουντζουρώνει η Κομισιόν τα βιβλία της - τον μουντζώνεις ή δεν τον μουντζώνεις;
    Διότι, σκέπτονται με το δίκιο τους οι Κομισάριοι, αν κάθε κυβέρνηση χώρας της Ενωσης, για να βγάλει σκάρτη την προηγούμενη, κάθεται και αναδρομικά επανυπολογίζει τα δούναι-λαβείν της και μας λέει «αναθεωρούμε τα στοιχεία, αναθεωρήστε τα και εσείς», λίθος επί λίθου δεν θα μείνει. Θα είμαστε σε σχιζοφρενική κατάσταση, κάθε βεβαιότητα θα εκλείψει: το παρελθόν θα είναι συνεχώς μπροστά μας, έτοιμο κάθε στιγμή να αναθεωρηθεί - ουσιαστικά θα καταργηθεί η αρχή της αιτιότητας, θα βγαίνουμε κάθε στιγμή από τον αϊνστάνειο «κώνο του φωτός» που ορίζει στον χωροχρόνο παρελθόν και μέλλον και θα αλλάζουμε το παρελθόν κατά βούλησιν - κατά τη δύναμη της Βουλής μάλλον.
    Ετσι είναι, καρφάκι δεν καίγεται κανενός στις Βρυξέλλες ή αλλού αν τα ελληνικά δούναι-λαβείν ήσαν σωστά• η ταραχή που επικρατεί είναι ότι ο Απογραφικός διασάλευσε ανεπανόρθωτα τη συμπαντική τάξη. Και οι ταραχοποιοί πρέπει να τιμωρούνται.
    Τερτίπια έμπειρων στατιστικολόγων
    Είχε διανοηθεί τις τρομερές επιστημολογικές συνέπειες της χειρονομίας του ο δυστυχής Απογραφικός; Αν έχει το μυαλό εκεί που δηλώνει το επώνυμο, πού να τις διανοηθεί• μου φαίνεται όμως ότι δεν ήταν απολύτως δική του ιδέα η επιχείρηση «καθαρά βιβλία» - πού να τα ξέρει όλα αυτά τα λογιστικά τερτίπια των στατιστικολόγων, αν οι δαπάνες για εξοπλισμούς καταγράφονται άμα τη παραγγελία ή άμα τη παραλαβή και ότι αυτό μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω στη συμπαντική τάξη; Ο πεπειραμένος, διότι επί κυβερνήσεως Μητσοτάκη είχε την ίδια θέση, γενικός γραμματέας της ΕΣΥΕ Μανόλης Κοντοπυράκης πρέπει να την έκανε τη δουλειά - έτσι μου φαίνεται.
    * Οταν σε λένε Κοντοπυράκη, είναι χειρότερο από το να σε λένε Αλογοσκούφη - εν τη εννοία του τι πρέπει να αποδείξεις σχετικά με το όνομά σου. Ακου «Κοντοπυράκης»• χιλιάδες ετυμολογίες που δημιουργούν συμπλέγματα μπορεί κανείς να σκεφθεί. Επιπλέον ο κύριος γενικός γραμματεύς δηλώνει «καθηγητής πανεπιστημίου» και ουδείς γνωρίζει σε ποιο πανεπιστήμιο διδάσκει - εκτός από τον ίδιο πιθανόν.
    * Και ήταν ευγενής, προσηνής, συμπαθής και καλλιεργημένος ο Απογραφικός• αλλά είναι σκληρή η πολιτική, σε κάποιον πρέπει να φορτώσει το μπάχαλο ο Καραμανλής - και μου φαίνεται πως αυτός δεν θα είναι ο καθηγητής Κοντοπυράκης.
    * Κατά τα άλλα, πλην της απογραφικής αναταραχής, συνεχίζεται και στα σχολειά η ταραχή με το γνωστό ανά έτος πρόβλημα των σημαιοφοριών, ημερολόγιό μου. Καλά τα λέει η υπουργός Παιδείας - αλλά δεν θα έπρεπε να μοιραστούν και μερικές αποβολές στους μαθητές που καθυβρίζουν μπροστά στις κάμερες τους συμμαθητές τους; Και δεν την πολυκαταλαβαίνω την αγαπημένη της φράση που την επαναλαμβάνει μονίμως ως ρεφρέν τραγουδιού, ότι «η σημαία τιμά τον φέροντα και όχι ο φέρων τη σημαία». Τι θα πει αυτό; Οτι δεν έχει ανάγκη η Ελλάς, δεν ενδιαφέρεται να την τιμούν οι μετανάστες; Πολύ αλαζονικό μού μοιάζει - αλλά μπορεί να είναι και κάτι βαθύτερο που εγώ δεν το καταλαβαίνω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. «Η κυβέρνηση Καραμανλή παρέλαβε μια Ελλάδα ισχυρή γιατί είχε πετύχει την ένταξή της στην ΟΝΕ, την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Μια Ελλάδα έτοιμη να διοργανώσει τους καλύτερους Ολυμπιακούς Αγώνες, έτοιμη να κάνει ένα νέο αναπτυξιακό άλμα. Αυτήν την Ελλάδα παραδώσαμε το 2004.

    Η διακυβέρνηση της χώρας από τη ΝΔ ανέκοψε αυτήν την πορεία. Τώρα αφήνουν πίσω τους τη χώρα να βιώνει τη μεγαλύτερη οικολογική καταστροφή που γνώρισε ποτέ. Αφήνουν πίσω τους μια οικονομία αποδιαρθρωμένη. Με την ανάπτυξη να βασίζεται στα πήλινα πόδια του υπερδανεισμού. Με την ακρίβεια να καλπάζει και με την ανεργία να μειώνεται με στατιστικές αλχημείες, με ρουσφετολογικές προσλήψεις. Μέσα σε 4 χρόνια, η κυβέρνηση του κ. Καραμανλή κατάφερε να αυξήσει το δημόσιο χρέος κατά 27 δισεκατομμύρια ευρώ. Αφήνουν πίσω τους το κοινωνικό κράτος σε κατάρρευση. Το ΕΣΥ υπονομεύεται. Η δημόσια εκπαίδευση διαλύεται. Τα ασφαλιστικά Ταμεία λεηλατούνται. Αφήνουν πίσω τους μόνο διευθετήσεις συμφερόντων και σκάνδαλα.»

    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ??
    1. Γιατί είναι ειλικρινής 2. Γιατί δε μου υπόσχεται λαγούς με πετραχήλια
    3. Γιατί έχει όραμα
    4. Γιατί μπορεί να πάει την Ελλάδα μπροστά
    5. Γιατί δε συμβιβάζεται με τα συμφέροντα
    6. Γιατί ξέρει, θέλει και μπορεί να ξανακάνει περήφανους τους Έλληνες
    7. Γιατί έβαλε την Κύπρο στην Ε.Ε.
    8. Γιατί δε χρησιμοποιεί την οικογένεια του για επικοινωνιακούς λόγους
    9. Γιατί γνωρίζει από τεχνολογία
    10. Γιατί χρησιμοποιεί ελεύθερο λογισμικό
    11. Γιατί μου ταιριάζει 12. Γιατί ξέρει να ακούει 13. Γιατί είναι εργασιομανής 14. Γιατί τον είδα στο Rock Wave
    15. Γιατί δεν είναι μόνο λόγια 16. Γιατί η χώρα έχει ανάγκη από πράξεις και όχι από υποσχέσεις 17. Γιατί έχει ipod
    18. Γιατί η Δίκαιη Κοινωνία πρέπει να γίνει πραγματικότητα 19. Γιατί δεν είναι ψώνιο της εξουσίας
    20. Γιατί ήταν ο πρώτος πολιτικός που άνοιξε blog
    21. Γιατί πιστεύει στη διαφάνεια και την αξιοκρατία 22. Γιατί η Παιδεία και το Περιβάλλον είναι οι πρώτες του προτεραιότητες
    23. Γιατί ως πολιτικός έχει άλλο ύφος και ήθος
    24. Γιατί είναι Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς
    25. Γιατί πήρε πρωτοβουλία για να σταματήσει ο πόλεμος Ισραηλ-Λίβανος
    26. Γιατί έχει υβριδικό αυτοκίνητο
    27. Γιατί είναι αριστερός 28. Γιατί προασπίζει τα ανθρώπινα δικαιώματα
    29. Γιατί αναλαμβάνει τις ευθύνες του
    30. Γιατί χρειαζόμαστε Νέα Αλλαγή
    31. Γιατί ξέρει από εξωτερική πολιτική
    32. Γιατί είναι απλός
    33. Γιατί ξέρει από διάλογο 34. Γιατί ήμασταν δίπλα-δίπλα στους Tiger Lillies
    35. Γιατί έχει πρόγραμμα 36. Γιατί ξέρει τι σημαίνει 'πράσινη οικονομία' 37. Γιατί μου εμπνέει εμπιστοσύνη
    38. Γιατί δεν είναι ηθοποιός 39. Γιατί ήταν ο καλύτερος υπουργός Εξωτερικών που είχαμε ποτέ
    40. Γιατί ήταν από τους βασικούς πρωταγωνιστές των Ολυμπιακών
    41. Γιατί έχει πάει σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και θα ξαναπάει ωςΠρωθυπουργός
    42. Γιατί μπορεί να ενώσει την Αριστερά
    43. Γιατί νοιάζεται για τους νέους αγρότες


    ΜΙΑ ΝΕΑ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αραπικες ειναι οι ωρες σου Αλογοσκουφη!Παλιο φασιστο - ρατσιστη!!!

    Απο Δευτερα θα εισαι παρελθον!

    ΣΒΗΝΕΙΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΣΕ ΚΩΜΑ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

    ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΙΑΤΡΙΚΟ
    ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
    ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

    ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΕΦΑΛΟ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΣΘΕΝΟΥΣ ΟΛΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΝΜΕΝΕΙ ΤΟ ΜΟΙΡΑΙΟ.

    ΟΙ ΘΕΡΑΠΟΝΤΕΣ ΙΑΤΡΟΙ ΑΝΕΦΡἚΡΑΝ ΜΟΝΟ ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΤΟ ΘΑΥΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Όλα σχεδόν τα στελέχη της Ν.Δ. από τέτοιες απόψεις διακρίνονται.

    Απλώς, είναι λογικό να τις κρύβουν.

    Ο καημένος ο κος Αλογοσκούφης σε μια ''έκρηξη'' αυφορμιτισμού και ειλικρίνειας του ξέφυγε και είπε αυτό που πραγματικά πιστεύει.

    Αυτό είναι δεξιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δεν πρέπει να λέει τέτοια ο Αλογοσκούφης, πολύ περισσότερο που την Κυριακή θα τον μαυρίσουν οι ψηφοφόροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μόκο την έκαναν όλοι.Τι περίμενες;Όλα τα ΜΜΕ ελέγχονται.Μια φορά το έπαιξαν και τέλος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΦΟΡΑΩ ΤΑΝΓΑ




    ΨΗΦΙΖΩ ΛΙΑΓΚΑ

    ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ

    ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΕΛΩ ΜΑΚΡΥ ΣΑΝ ΣΑΡΙΖΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Να ποιοί είναι οι ρατσιστές, να ποιοί είναι οι λογοκριτές, να ποιές είναι οι διαφορές ανάμεσα σε προγράμματα, πολιτικές και κυρίως, πολιτισμικό επίπεδο. Εύγε Αλογοσκούφη, φραγκίσκο, λουδοβίκο αριστοκράτη, τα μυρμήγκια σε χαιρετούν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΝΑ γιατι μπαινουν οι πυρκαγιες!!!
    Όλα γίνονται γρήγορα όπως με τις αποζημιώσεις!!!
    Από http://oikologio.gr
    Πηγή : http://www.ked.gr/website/index.php?MDL=pages&SiteID=360

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. De lete kati gia to gnpedo pou yposxethike sthn AEK

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Τι σημασία έχουν όλα αυτά;
    Οι άνθρωποι είναι πια παρελθόν.
    Από τη Δευτέρα θα τρέχουν να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα για να μη βρεθούν στης φυλακής τα σίδερα που όπως γνωστόν είναι για τους λεβέντες κι όχι για τους μεταξωτούς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΦΟΡΑΩ ΤΑΝΓΚΑ

    ΨΗΦΙΖΩ ΛΙΑΓΚΑ

    ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ

    ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΕΛΩ ΜΑΚΡΥ ΣΑΝ ΣΑΡΙΖΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΠΟΤΕ ΠΙΑ


    ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ

    ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ


    ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ


    ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ


    ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ


    ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΟΥΣ


    ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΝ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ



    ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ




    ΣΤΟΝ ΙΠΠΟΔΡΟΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΝ


    ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ



    ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ


    ςΣΤΟΝ ΙΠΠΟΔΡΟΜΟ


    ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. -

    Σταματήστε τα σεντόνια και τα 200 ''enter''.

    Είναι δηλαδή απαραίτητο το moderation σε σας;;;

    Δεν ζείτε χωρίς αυτό;;;

    bloopers

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. .
    Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2004 - Αρ. Φύλλου 14298
    ΕΝΟΤΗΤΕΣ

    Το επταήμερο του Διόδωρου

    Τα μυαλά πάνω από τη σκούφια
    Από πού να προέρχεται το όνομα Αλογοσκούφης άραγε; Από πού κρατά η σκούφια τούτου του ονόματος; Είχαν άραγε σκουφιά κάποτε τα άλογα και οι μάστορες που τα έφτιαχναν λέγονταν αλογοσκούφηδες; Δεν αποκλείεται - μήπως όμως κάποιος πρόγονος μακρινός του υπουργού Εθνικής Οικονομίας, του Αλογοσκούφη του Απογραφικού, φορούσε σκούφο με «αφτιά» μακριά που κρέμονταν και τον έκαναν (τον σκούφο) να μοιάζει με άλογο και για τούτο τον ονόμασαν έτσι; Μήπως δεν έχει σχέση με το τετράποδο άλογο αλλά με το επίθετο άλογος, αυτός που δεν λογίζεται, δεν συλλογίζεται, δεν έχει νου και επομένως το αλογο-σκούφης δεν είναι τίποτα άλλο παρά συνώνυμο του κατά το κοινώς λεγόμενον «αυτός που έχει τα μυαλά πάνω από τη σκούφια του»;
    Το πιθανότερο, μου φαίνεται, ημερολόγιό μου• και εδώ έγκειται το δράμα μας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Αλήθειες είναι Αχυροκέφαλος. Δεν πρέπει να τις κρίνουμε ? Και δεν ειναι ανάγκη να μας βγάζεις το καπέλο ( σε εμένα τουλάχιστον ) . Μου φτάνει να ανοίξεις τα ματάκια σου και να διαβάσεις και τα αυτάκια σου και να ακούσεις. Και το βλέπεις και το ακούς , τι άλλο θέλεις περισσότερο ? Μήπως να σου κάνει την δήλωση του προσωπικά ?

    Ένας Έλληνας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΦΕΡΑΝ ΤΣΟΥΒΑΛΙΑ ΨΩΛΕΣ
    ΤΡΕΧΑΝ ΟΙ ΠΟΥΣΤΟΣΚΥΛΟΠΑΣΟΚΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΡΠΑΞΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΔΕΡΦΕΣ.
    ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΒΑΛΑΝ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΧΑΡΕΣ.
    ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΑΣΟΚΑΚΑΣΚΗΜΗ ΑΔΕΡΦΗ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ ΚΑΜΙΑ
    ΠΙΑΝΕΙ ΤΙΝΑΖΕΙ ΤΑ ΤΣΟΥΒΑΛΙΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΜΙΑ ΜΕ ΔΥΟ ΚΕΦΑΛΙΑ
    ΤΟΥΤΗ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΟΥΧΩ ΣΚΕΛΙΑ ΣΥΓΚΑΜΕΝΑ.

    ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΧΥΤΗΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. «Η κυβέρνηση Καραμανλή παρέλαβε μια Ελλάδα ισχυρή γιατί είχε πετύχει την ένταξή της στην ΟΝΕ, την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Μια Ελλάδα έτοιμη να διοργανώσει τους καλύτερους Ολυμπιακούς Αγώνες, έτοιμη να κάνει ένα νέο αναπτυξιακό άλμα. Αυτήν την Ελλάδα παραδώσαμε το 2004.

    Η διακυβέρνηση της χώρας από τη ΝΔ ανέκοψε αυτήν την πορεία. Τώρα αφήνουν πίσω τους τη χώρα να βιώνει τη μεγαλύτερη οικολογική καταστροφή που γνώρισε ποτέ. Αφήνουν πίσω τους μια οικονομία αποδιαρθρωμένη. Με την ανάπτυξη να βασίζεται στα πήλινα πόδια του υπερδανεισμού. Με την ακρίβεια να καλπάζει και με την ανεργία να μειώνεται με στατιστικές αλχημείες, με ρουσφετολογικές προσλήψεις. Μέσα σε 4 χρόνια, η κυβέρνηση του κ. Καραμανλή κατάφερε να αυξήσει το δημόσιο χρέος κατά 27 δισεκατομμύρια ευρώ. Αφήνουν πίσω τους το κοινωνικό κράτος σε κατάρρευση. Το ΕΣΥ υπονομεύεται. Η δημόσια εκπαίδευση διαλύεται. Τα ασφαλιστικά Ταμεία λεηλατούνται. Αφήνουν πίσω τους μόνο διευθετήσεις συμφερόντων και σκάνδαλα.»
    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΠΑΣΟΚΙΑ ΛΥΣΑΞΑΤΕ!!! ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ...
    ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ!!!
    ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝΕΙ... ΣΑΣ ΦΟΒΙΖΕΙ... ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ, ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ, ΕΙΝΑΙ ΜΟΛΙΣ 51!!!
    ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ ΠΡΑΣΙΝΟΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΚΟΡ ΟΤΑΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΘΗΚΑΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ;
    ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΣΕΦΤΕ ΑΚΟΜΗ ΞΕΦΤΙΛΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ρατσιστικα καθαρματα τα βαζετε με τον Αλογοσκουφη!!!Ουστ ρε αραπηδες!αλβανοι και ρουφιανοι!!!
    ουστ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. gianhhhh eisai kaaaaaaaaaalaaaaaaaaaaa............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. o kirios alogoskoufis exei provlima megalo...thelei fistiki arapiko gia na mathei o fasistas

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση