GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ηλεκτρονική τρομοκρατία...

...από εγκάθετους της Χαρ. Τρικούπη! . Κάποια στιγμή όσο περνάει ο καιρός και πλησιάζουμε προς τις κάλπες για αρχηγό του ΠΑΣΟΚ αξίζει να δο...

...από εγκάθετους της Χαρ. Τρικούπη!
.
Κάποια στιγμή όσο περνάει ο καιρός και πλησιάζουμε προς τις κάλπες για αρχηγό του ΠΑΣΟΚ αξίζει να δουμε τον ρόλο των εθελοντών του ΠΑΣΟΚ στον προεκλογικό αγώνα και αν αυτοί πίσω απο επιθέσεις εναντίον στελεχών και πολιτών που στηρίζουν τον Βαγγέλη Βενιζέλο.
Αξίζει να σημειωθεί οτι η ιστοσελίδα του Βενιζέλου ειναι εκτός λειτουργίας ύστερα απο επίθεση χάκερ...
Πολλοί έχουν εντοπίσει την «ηλεκτρονική γενιά του ''νέου" Πασοκ» πισω απο πολλές ενέργειες, οπως και πίσω απο εκβιαστικές συμπεριφορές που αναπτύσσονται στο διαδίκτυο το τελευταίο διάστημα. Και όχι μόνο στο διαδίκτυο!
Η συνέχεια θα έχει ντεντεκτιβικο...χαρακτήρα...
Ο ΠΡΑΣΙΝΟΣ DEDECTIVE

120 σχόλια

  1. Στα πλαίσια της διαχείρισης και προαγωγής του babis σε star status, το “Σωματείο Φίλων babis skylos gap” θα εκδόσει Ανθολόγιο Ποιήσεως με τίτλο «Oι μαντινάδες του babis», από oμάδα συνεργαζομένων λογοτεχνών.



    Δώρο σου στέλνω babis μου
    Στων εκλογών το χρόνο
    δέκα ψωλές αράπικες
    να σε γαμούν συγχρόνως




    ΨΩΛΟΦΑΓΑΝΑ babis ΘΥΜΑΣΑΙ? ΕΡΧΕΤΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΕΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχουμε ψολοχυματική περίοδο αλλά πρέπει να υπάρχει και κάποιο όριο στις ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ κοινώς(ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ) .
    Κατηγορούμε τον ΠΟΎΤΣΟ του Παπουτσή που έκαμε γαμιστρώνα για πισινούς Νεοδημοκρατών το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος , όταν ήταν Υ.Ε.Ν..
    Δεν ανεχόμαστε πισοκολητά γαμήσια.
    Ο κύριος Κώστας Χατζηδάκης είναι πολύ αγριόπουστα και τον παίρνει άγρια και μαζοχιστικά, πάντως είναι κύριος και κάτι παλαιό-ΣκυλοΝεοδημοκρατικά λαμόγια δεν μπορούν να του χύσουν ούτε στη κολωτρυπίδα του.
    Την καριόλα και πουτάνα Ντόρα Μπακογιάννη που ξεπέταξε την μισή Αθήνα έφερε στην Ν.Δ. ο πατέρας της ο Εφιάλτης της αποστασίας .
    Το 2004 την είχε τοποθετήσει στο πούτσο 15.800 στελεχών.
    Τι έγινε πριν είκοσι χρόνια που την είχε ξεκολιάσει η μισή Ελλάδα θα το κρίνει η Ιστορία .
    Η Ντόρα Μπακογιάννη είναι ικανότατη , τσιμποκογλύφτρα και η Ν.Δ. έχει ανάγκη από πουτάνες όχι από βούρλα (ποίους εννοώ βούρλα θα σας αναλύσω Παπακώστα έταιρη τσιμπουκογλύφτρα ΠΙΠΙΛΗ Φωτεινή η οποία ικανοποιήτε με 50mm ΨΩΛΕΣ ΚΛΠ).
    Η Μπακογιάννη μαζί με τον ανήθικο κ.Αργύριο Ντινόπουλο τον κλέφτη των ευρωπαικών προγραμμάτων εξωθούσαν τις φοιτήτριες του σε εύκολη ζωή... Ο κ. Ντινόπουλος "προμηθευτής" φοιτητριών σε πολιτικούς και επιχειρηματίες είναι ο υπεύθυνος Ο.Τ.Α. της Ν.Δ. η αδελφούλα της Βαλαωρίτου. Να παρέμβει το Τμήμα ηθών.
    Σημειώνεται ότι η Ντόρα ξέσκιζε τη σούφρα αυτης της αδερφάρας με τον πλαστικό της πούτσο.

    Δεν το είχα σκοπό , αλλά από αύριο ξεκινώ τα πισοκολητά για :

    ΠΟΥΤΣΟ σε ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ
    ΠΟΥΤΣΟ σε Δημήτρη Αβραμόπουλο
    ΠΟΥΤΣΟ σε Γιώργο Αλογοσκούφη
    ΠΟΥΤΣΟ σε Κυριάκο Μητσοτάκη
    ΠΟΥΤΣΟ σε Προκόπη Παυλόπουλο
    Είναι και άλλοι βέβαια που αξίζουν τον πούτσο μας αλλά εγώ προσωπικά μόνο πέντε μπορώ να βάλω . Υπάρχουν και άλλοι όπως πχ οι ακόλουθοι που αξίζουν πολύ :
    - Μειμαράκης Ευάγγελος
    - Γιακουμάτος Γεράσιμος
    - Κουντουρά Έλενα
    - Βουλγαράκης Γιώργος
    - Άννα Ψαρούδα Μπενάκη
    - Ράπτη Έλενα
    κ.Τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΙ ΕΓΩ ΘΑ ΣΚΙΣΩ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΜΟΥ
    ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΠΡΑΣΙΝΟΣ DEDECTIVE - ντεντεκτιβικο


    deTect - ντεΤεκτιβικό

    ΠΡΑΣΙΝΕ ΚΛΟΥΖΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εδώ αναδημοσιεύεται ένα άρθρο του τριάντη από την Ελευθεροτυπία:

    http://sfrang.blogspot.com/2007/09/blog-post_22.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΧΑΡΗ ΣΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΕΜΑΘΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΝ ΤΣΟΥΜΑΚΑ
    ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Λες να έκανε τη ζημιά ο vrypan;;;
    Μολόγα Παναγιώτη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΑΤΣΟΚΟΙΛΙΑ

    ΠΑΤΣΟΚΟΙΛΙΑ


    ΔΕΝ ΘΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙΣ


    ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ


    ΔΕΝ ΣΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ Ο ΛΑΟΣ


    ΜΕ ΜΠΑΚΑΤΣΕΛΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΤΡΩΣ




    ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ
    ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ Ο ΜΠΑΚΑΤΣΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μπήκα την ημέρα των εκλογών στο site του Βενιζέλου και είχαν γράψει στο Link 'συνεντεύξεις': σκατά στον τάφο του Ανδρέα Παπανδρέου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΘΕΛΕΙΣ



    ΤΟ ΠΑΣΟΚ


    ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ;;;;


    ΨΗΦΙΣΕ

    ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. index

    Ο ΠΡΑΣΙΝΟΣ DEDECTIVE

    Ο πράσινος παπάρια!

    Θέλεις κλουζώ μου να δείς "τις πταίει";

    Πάτα εδώ. Υπάρχουν όλα τα "deface" να τα δεις.


    VG
    bloopers

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΟΧΙ
    ΑΛΛΑ ΛΙΠΑΡΑ

    ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΑΣ

    ΚΑΝΤΕ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

    ΚΑΨΤΕ ΤΑ ΛΙΠΗ





    ΔΕΝ


    ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ


    ΔΟΥΛΟΠΑΡΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΜΠΑΚΑΤΣΕΛΟΥ


    ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Φίλε κύριε Διευθυντά,
    με καθυστέρηση δυστυχώς έπεσε στην αντίληψη μου το σχόλιο του συμβούλου έκδοσης της εφημερίδας σας κ. Ν. Νικολάου της 6.6.2007. Το σχόλιο αναφέρεται στις πολιτικές ηγεσίες και τις δυναστείες και εστιάζει την προσοχή του στη δύναμη των ονομάτων. Ως απόδειξη όμως της δύναμης των ονομάτων επικαλείται το ότι «ο Ευαγγ. Βενιζέλος άλλαξε το πρώτο του επίθετο με το σημερινό».

    Θα περίμενα από ένα παλιό και έμπειρο δημοσιογράφο όπως ο κ. Νικολάου μεγαλύτερη προσοχή όταν αναφέρεται σε θέματα που και ο ίδιος θεωρεί τόσο κρίσιμα για την προσωπικότητα οποιουδήποτε ανθρώπου και όχι μόνον των πολιτικών προσώπων. Η αλλαγή ενός ονόματος δείχνει είτε ανάγκη είτε σκοπιμότητα και είναι πράξη δηλωτική της προσωπικότητας.

    Ο κ. Νικολάου θα όφειλε- εφόσον θέλει να τεκμηριώνει τις απόψεις του- να ρωτήσει για να μάθει ότι αυτή η ιστορία περί δήθεν αλλαγής του επωνύμου μου που γράφτηκε κάποτε σε έντυπο μικρής κυκλοφορίας είναι απολύτως ψευδής. Συνιστά επανάληψη σχολίων που είχαν διατυπωθεί προ πολλών δεκαετιών για το επίθετο του Ελευθερίου Βενιζέλου. Όταν η «πληροφορία» αυτή επαναλήφθηκε έπαψα να την αντιμετωπίζω με χιούμορ.

    Ας μάθει λοιπόν και ο κ. Νικολάου ότι η πατρική μου οικογένεια κατάγεται από την επαρχία Καρυστίας του Νομού Ευβοίας όπου απαντάται συχνά το επίθετο. Ευτυχώς δε στην Εύβοια διατηρούνται ανέπαφα από ιδρύσεως του νεοελληνικού κράτους και τα μητρώα αρρένων και τα στρατολογικά μητρώα και τα κληρικολόγια (καθώς και ο παππούς μου και ο προπάππος μου ήσαν ιερείς).

    Φέρω το φυσικό μου επίθετο και χαίρομαι γιατί διαμόρφωσα με αυτό αλλά όχι χάρις σε αυτό την επιστημονική, επαγγελματική, κοινωνική και πολιτική μου υπόσταση".

    Φιλικά
    Ευάγγελος Βενιζέλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΔΙΑΜΕΤΡΙΚΑ αντίθετες ήταν οι δύο εικόνες που παρουσίασε χθες το ΠΑΣΟΚ. Σοβαρότητα, υπευθυνότητα και ως έναν βαθμό και διαλλακτικότητα στη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου και προκλητικότητα και ανευθυνότητα από τους δεκάδες συγκεντρωμένους έξω από τα γραφεία του κόμματος, οι οποίοι ενεργούσαν και συμπεριφέρονταν ως εσμός κλακαδόρων. Αυτονόητο είναι, υποθέτουμε, ποια από τις δύο καταστάσεις θα πρέπει να διακρίνει το ΠΑΣΟΚ σ' αυτή τη δύσκολη φάση που διέρχεται και ποια δεν θα πρέπει να ξανακάνει την εμφάνισή της.

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ τόσο το περιστατικό σε βάρος του Β. Βενιζέλου που επιβάλλει την επισήμανση αυτή. Κάλλιστα αυτό που συνέβη εκεί θα μπορούσε να συμβεί από τον ίδιο ή κάποιον άλλο δράστη σ' έναν διαφορετικό χώρο. Το πραγματικά απαράδεκτο είναι η μόνιμη παρουσία τις τελευταίες μέρες έξω από τα γραφεία το ΠΑΣΟΚ μιας συγκεκριμένης ομάδας οπαδών, οι οποίοι πρωταγωνιστούν σ' ένα άθλιο θέαμα επιδοκιμασιών και αποδοκιμασιών και διαμορφώνουν μια ατμόσφαιρα, που προσβάλλει κάθε πολιτισμένο άνθρωπο.

    ΑΠΟΛΥΤΩΣ φυσιολογική ήταν η αντίδραση του εκπροσώπου Τύπου και του γενικού διευθυντή του κόμματος που έσπευσαν ν αποδοκιμάσουν το επεισόδιο σε βάρος του διεκδικητή της ηγεσίας. Φυσιολογικότερο, όμως, θα ήταν να είχαν προνοήσει ν απομακρύνουν τον εσμό αυτό των χειροκροτητών. Κι αφού δεν είχαν φροντίσει να το κάνουν ως χθες, ας ελπίσουμε ότι δεν θα τους ξαναδούμε σήμερα.

    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ανάγκη το ΠΑΣΟΚ από κλακαδόρους, αυθόρμητους ή μη, σ' αυτή τη δύσκολη φάση που βρίσκεται. Οπως δεν έχει ανάγκη και από όσους επώνυμους πυροδοτούν εντάσεις και προκαλούν αντιπαλότητες, που μόνο προβλήματα θ αφήσουν πίσω τους.

    ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ του ΠΑΣΟΚ είναι πολιτικό και η επίλυσή του μόνο με πολιτικά μέσα θα επιτευχθεί. Ηρεμα και υπεύθυνα όπως αρμόζει στο κόμμα της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης. Ηδη η διαδικασία αυτή δρομολογήθηκε χθες. Και φυσικά δεν προβλέπει την παρουσία και τη δράση κλακαδόρων.

    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: Ο καφές που έσωσε την Ελλάδα.

    Ποτέ στη σύγχρονη ιστορία της Ελλάδος, ένας καφές δεν ωφέλησε τόσο πολύ τη χώρα, όσο ο καφές που έριξε ο γραφικός Ρέλλος στο Bενιζέλο.
    Το βράδυ των εκλογών, η δήλωση Bενιζέλου στο Ζάππειο, αλλά πιο πολύ το ύφος του, έδειχναν αποφασιστικότητα και φυσιογνωμία Αρχηγού, έδειχναν άνθρωπο σοβαρό, που δρα καίρια και αποφασιστικά με μελετημένες κινήσεις.
    Και ήρθε ο καφές του Ρέλλου για να μας αποκαλύψει τον πραγματικό Βενιζέλο.
    Είδα και ξαναείδα το βιντεο, την επίθεση, την επαφή Βενιζέλου - Ρέλλου, τη φράση "σηκώστε τον τον άνθρωπο",
    και μετα 10 ΠΕΡΙΠΟΥ ΛΕΠΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ, είδα τη δήλωση Βενιζέλου.
    Από τα πράγματα βγαίνει ότι η δήλωση δεν έγινε τη στιγμή της επίθεσης, έγινε ήρεμα μετά από 5-10 λεπτά, είναι λοιπόν δήλωση, ΔΗΛΩΤΙΚΗ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΟΣΚΑΙΡΟΥ ΘΥΜΟΥ.
    Το πράγμα είναι ΠΟΛΥ-ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ.
    Ο Bενιζέλος στο χρόνο μεταξύ της επίθεσης και της δήλωσης, οργάνωσε τη σκέψη του, εκτίμησε πολιτικά το επεισόδιο, θεώρησε ότι τον Ρέλλο τον είχαν βάλει οι πολιτικοί του αντίπαλοι, και με την ισχύ των υποστηρικτών του, έβγαλε στη δήλωση τον πραγματικό του εαυτό, αλλά ταυτόχρονα έδειξε και το τρόπο λειτουργίας του, σήμερα σαν βουλευτού και αύριο ώς πιθανου - Θεός φυλάξοι- αρχηγού του ΠΑΣΟΚ και του κράτους.
    Ο άνθρωπος είναι πλήρως ακατάλληλος για ηγέτης. Η αλαζονία, η λάθος εκτίμηση του συμβάντος, η λάθος εκτίμηση των δήθεν υποκινητών του συμβάντος και η απάντηση σε υποκινητές όπως εκείνος αποφάσισε πως υπάρχουν, είναι χαρακτηριστικά ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ, η οποία λειτουργεί με βάση συμπεράσματα που ή ίδια εξάγει, και ή ίδια αποφασίζει ότι είναι αληθινά.
    Ειλικρινά μπορείτε να φανταστείτε ο "μελλοντικός αρχηγός της δημοκρατικής παράταξης" να πρέπει να αποφασίσει για, εν εξελίξει, θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο;
    Να αποφασίσει για την αντιμετώπιση διαδηλωτών που κατά τη γνώμη του διαδηλώνουν άδικα;
    Αν ως υποφήφιος αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης λειτουργεί έτσι, ως πρωθυπουργός τι θα κάνει;
    Θα φοράει στολή Ναπολέοντα και θα απαιτεί να σκύβουμε όταν περναει:
    Ηγέτης δεν είμαι αλλά μπορώ να σας παραθέσω δυο - τρεις δηλώσεις που θα μπορούσε νε κάνει ένας πραγματικά γεννημένος ηγέτης. Ακόμα και αν είχε αποδείξεις ότι το Ρέλλο τον έβαλαν οι πολιτικοι του αντίπαλοι. Να μερικές τέτοιες δηλώσεις:
    "Ο Λαός ξέρει ότι όλες αυτές τις μέρες είμαι με λίγες ώρες ύπνου, και ένας καφές μου χρειαζότανε. Ο λαός έστω και με αυτό το τρόπο μου συμπαρίσταται!"

    Αλλη
    "Οι πολιτικοί μου αντίπαλοι προσπαθούν να με εξοντώσουν.Και αυτό γιατί ο καφές ήταν γλυκός, εν'ω είναι γνωστό ότι βρίσκομαι σε δίαιτα"
    Αλλη
    " Προσέρχομαι σε ένα δύσκολο πολιτικό συμβούλιο. Ενας καφές είναι ό,τι πρέπει σε τέτοιες περιπτώσεις. Πιθανά αντί να μου τον προσφέρουν στον 6ο όροφο, μου τον πρόσφεραν στο Ισόγειο."
    Ενας ηγέτης τέτοιες δηλώσεις κάνει Bενιζέλο.
    Δυστυχώς με ένα φραππέ αποδομήθηκε μια εικόνα που χτίζεις χρόνια στα κανάλια, και ευτυχώς για την Ελλάδα, αυτό έγινε πριν καταλάβεις την εξουσία του ΠΑΣΟΚ.
    Καλά θα κάνουν πλέον όσοι σε στηρίζουν να μελετήσουν το βίντεο πολύ καλά.
    Δεν υπάρχει βρασμός ψυχής. Υπάρχει συσωρευμένος ΘΥΜΟΣ ψυχής, ο οποίος είναι μάλλον αρμοδιότητα ψυχολόγου και όχι Συνεδρίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΣΑΠΙΟΚΟΙΛΙΑ


    ΣΑΠΙΟΚΟΙΛΙΑ

    ΔΕΝ ΘΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙΣ


    ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ


    ΔΕΝ ΣΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ Ο ΛΑΟΣ


    ΜΕ ΜΠΑΚΑΤΣΕΛΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΤΡΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ρε καραγκιοζάκο Τζών/babis/ΥΓΙΕΝΕΤΕ, καταλαβαίνω οτι από τις πολλές ψωλές που έχεις φάει έχεις λαλήσει, αλλά πριν πηδήξεις όλους αυτούς που λές, χτύπα στον τοίχο το γκώλο σου να βγούν οι καπότες των δεξιών, τραβεστομαλάκα.

    Ζαμπρότα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ


    Ο ΜΠΕΝΙ-ΖΕΛΟΝ ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΟ ΕΒΡΑΙΟΣ ΑΠΤΗΝ ΕΡΗΜΟ ΤΟΥ ΤΑΚΛΑ-ΜΑΚΑΝ

    ΚΑΤ ΑΛΛΗ ΕΚΔΟΧΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΤΟΥΣ ΕΛ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΑΠΤΟΝ ΣΕΙΡΙΟ ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΕΛΕΦΑΝΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Διαμετρικά αντίθετες ήταν οι δύο εικόνες που παρουσίασε χθες το ΠΑΣΟΚ. Μαλακία Παρτούζα και ως έναν βαθμό και μαζοχισμό στη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου των πούστηδων και των πρόστυχων ιερόδουλων καθώς και την προκλητικότητα και τον σεξισμό από τους δεκάδες συγκεντρωμένους καριόληδες και κολομπαράδες έξω από τα γραφεία του μπουρδέλου (κόμματος), οι οποίοι μαλακιζόντουσαν και ενεργώντουσαν στα πεζοδρόμια και συμπεριφέρονταν ως εσμός κλακαδόρων. Αυτονόητο είναι, υποθέτουμε, ποια από τις δύο καταστάσεις θα πρέπει να διακρίνει το μπουρδέλο (ΠΑΣΟΚ) σ' αυτή τη δύσκολη φάση που διέρχεται και ποια δεν θα πρέπει να ξανακάνει την εμφάνισή της.

    Δεν είναι τόσο τα χύσια που χύθηκαν στη μάπα του Μπουχέσα που επιβάλλει την επισήμανση αυτή. Κάλλιστα αυτό που συνέβη εκεί θα μπορούσε να συμβεί από τον ίδιο ή κάποιον άλλο δράστη σ' έναν διαφορετικό χώρο. Το πραγματικά απαράδεκτο είναι η μόνιμη παρουσία τις τελευταίες μέρες έξω από τα γραφεία το ΠΑΣΟΚ μιας συγκεκριμένης ομάδας πούστηδων, οι οποίοι πρωταγωνιστούν σ' ένα άθλιο θέαμα μαλακίας και χεσίματος και αποδοκιμασιών και διαμορφώνουν μια ατμόσφαιρα, που προσβάλλει κάθε πολιτισμένο άνθρωπο.

    Απολύτως φυσιολογική ήταν η αντίδραση του εκπροσώπου μαλακίας και του γενικού νταβά του μπουρδέλου που έσπευσαν ν πάρουν μάτι στο γαμήσι του Μπουχέσα. Φυσιολογικότερο, όμως, θα ήταν να είχαν προνοήσει να γαμήσουν πισοκολητά τον εσμό αυτό των πούστηδων. Κι αφού δεν είχαν φροντίσει να το κάνουν ως χθες, ας ελπίσουμε ότι θα τους γαμήσουν σήμερα.

    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ανάγκη το μπουρδέλο από πούστηδες, αυθόρμητους ή μη, σ' αυτή τη μπουρδελοκατάσταση που βρίσκεται. Οπως δεν έχει ανάγκη και από όσους επώνυμους τσιτσιδώνονται και γαμιούνται δημοσίως και ιδιαιτέρως αυτούς που ξεκολιάζονται, που μόνο ψωλοχύματα θ αφήσουν πίσω τους.

    ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ του μπουρδέλου είναι σεξουαλικό και η επίλυσή του μόνο με πολλά γαμήσια θα επιτευχθεί. Ανωμαλίες και παρτούζες όπως αρμόζει στο μπουρδέλο της μεγάλης μαλακίας.
    Ηδη η διαδικασία αυτή δρομολογήθηκε χθες.

    ''PASOK pisιnos''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. πίσινους,


    ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΛΑΚΑΔΟΡΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΓΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ....


    ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΣΙΜΠΟΥΚΑΔΟΡΟΥΣ ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΚAΙ ΤΟΝ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΣΟΥ ΤΟ babis - ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΥΦΙΣΤΑΣΤΕ - ΤΟ ΝΑ ΣΑΣ ΓΑΜΑΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Γιααα θυμηθείτε μια καταγγελία πριν από κάποιο καιρό, απο κάποιο ρουφιανάκο του Κουλούρη, για 8 ΠΑΣΠΙΤΑΚΙΑ που ανέβαζαν σποτάκια (κάνει και ομοιοκαταληξία!).

    Φαίνεται ότι δεν κατάφεραν με το μπούλη, τώρα το κάνουν πιο στεγνά με τον....μπουλούκο!

    Μπουχέσας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Έχουμε ψολοχυματική περίοδο, καθώς όλοι περνάνε έξω από τη Χ.Τρικούπη κα μας χύνουν στη μάπα, αλλά πρέπει να υπάρχει και κάποιο όριο στις ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ κοινώς(ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ) .
    Κατηγορούμε τον ΠΟΎΤΣΟ του Παπουτσή που έκαμε γαμιστρώνα για πισινούς Νεοδημοκρατών το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος , όταν ήταν Υ.Ε.Ν., με αποτέλεσμα επειδή το πέος του να είναι μόλις 2 εκατοστά σε στήσει να φάμε απανωτές ψωλές απο 30ποντους πεοφόρους τραμπούκους του παρακράτους της Δεξιάς
    Δεν ανεχόμαστε πισοκολητά γαμήσια.Γουστάρουμε να τον παίρνουμε κατευθείαν απο τον κώλο, χωρίς σάλιο, χωρίς προφυλακτικό, χωρίς χάσιμο χρόνου, όλες εμείς στο ΠΑΣΟΚ.
    Ο κύριος Κώστας Χατζηδάκης είναι πολύ αγριόπουστα και τον παίρνει άγρια και μαζοχιστικά, και συναδονίζεται την πρετεντέρω, το Λαλιώτη, την Ευθυμίου, την Χριστίνα Λαμπράκη και άλλες καριόλες του ΠΑνελλήνιου ΣΟδομιστικού Κινίματοςπ

    Την καριόλα και πουτάνα Μαρία Δαμανάκη που ξεπέταξε την μισή Αθήνα έφερε στο ΠΑΣΟΚ ο γιός αυτουνού που τον κάθισε η σκρόφα στο σκαμνί το 1989
    Το 2004 την είχε τοποθετήσει στο πούτσο 115.800 στελεχών.
    Τι έγινε πριν είκοσι χρόνια που την είχε ξεκολιάσει η μισή Ελλάδα θα το κρίνει η Ιστορία .
    Η Μαρία Δαμανάκη είναι ικανότατη , τσιμποκογλύφτρα και το ΠΑΣΟΚ έχει ανάγκη από πουτάνες όχι από πουσταράδες που είναι έτσι κι αλλιώς γεμάτο.
    Η Δαμανάκη μαζί με τον ανήθικο κ.Σωτήρη Τζουμάκα, γνωστό ρουφιάνο του Α2 επι χούντας, τον κλέφτη των ευρωπαικών προγραμμάτων εξωθούσαν τις φοιτήτριες του σε εύκολη ζωή... Ο κ. Τζουμάκας "προμηθευτής" φοιτητριών σε πολιτικούς και επιχειρηματίες είναι ο υπεύθυνος Ο.Τ.Α. του ΠΑΣΟΚ, η αδελφούλα της Βαλαωρίτου. Να παρέμβει το Τμήμα ηθών.Να του γαμήσει το κωλάντερο!
    Σημειώνεται ότι η Δαμανάκη ξέσκιζε τη σούφρα αυτης της αδερφάρας με τον πλαστικό της πούτσο.

    Δεν το είχα σκοπό , αλλά από αύριο ξεκινώ τα πισοκολητά για :

    ΠΟΥΤΣΟ σε ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ
    ΠΟΥΤΣΟ σε ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΦΑΣΟΥΛΑ
    ΠΟΥΤΣΟ σε ΤΥΛΕΜΑΧΟ ΧΥΤΗΡΗ
    ΠΟΥΤΣΟ σε ΑΝΔΡΕΑ ΛΟΒΕΡΔΟ
    ΠΟΥΤΣΟ σε ΚΩΣΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗ
    Είναι και άλλοι βέβαια που αξίζουν τον πούτσο μας αλλά εγώ προσωπικά μόνο πέντε μπορώ να βάλω, άλλωστε 5 πόντους τον έχω όλο και όλο . Υπάρχουν και άλλοι όπως πχ οι ακόλουθοι που αξίζουν πολύ :
    - Γιαννόπουλος Ευάγγελος
    - Αρσένης Γεράσιμος
    - Παπανδρέου Γιώργος
    - Άννα Διαμαντοπούλου

    κ.Τζων (σε συμπαραγωγή με Λούα-Λούα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΑΝΑΤΙΝΑΧΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΠΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ο Πράσινος Dedective ας μάθει πρώτα πως γράφεται ο detective...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΕΥΡΥΠΡΩΚΤΕ ΣΚΥΛΕ
    ΞΙΦΟΜΑΧΕ
    ΚΑΡΧΙΜΑΚΙΣΤΑΝ
    ΤΖΩΝ
    και λοιπές φασιστικές και ακροδεξιές δυνάμεις του κερατα ,φανατικούς υποστηρικτές του μπουλη με το καινουργιο PLAYSTATION από το Βιετναμ και του Φρόκαλο χειρουργός-νηπιαγωγός από το Λαικο.


    Συνολική απάντηση προς τα προηγούμενα ,κοράκια, χουντικούς χλεχλεδες ,δεξιές αδελφές και άρρωστα και ανεγκέφαλα καθηκια του κερατα.
    Είναι γνωστό ότι ο babis διαθέτει γοητεία και στυλ υψηλού επιπέδου και αυξημένων απαιτήσεων. Έτσι παρά τις συνεχείς κρούσεις και προκλήσεις από τα παραπάνω άτομα παραμένει ακλόνητος στις προτιμήσεις του και δεν προβαίνει σε καμιά έκπτωση από τα υψηλα στάνταρτ των απαιτήσεων του για να συνευρεθεί μαζί τους.
    Είναι γνωστό ότι τα παραπάνω άτομα έχουν χάσει κάθε ευπρέπεια και παρά του ότι πρόκειται περί ξεφωνημένων κίναιδων του κερατα, απρόκλητα και συνεχώς την έχουν πέσει και ζητούν το άνοιγμα του πάτου των από ένα εξαιρετικό γαμιά όπως είναι ο babis.
    Δεν σας δίνει κύριοι καμία προσοχή ο babis ,πέρα από ένα σκατο ,σαν την ψυχή σας. Είστε απόβλητα της ζωής. Περιτρίμματα της κοινωνίας που ζείτε μέσα στο βοθρολυμα της Ρηγίλλης όπου και σιτίζεστε εκεί. Δεν μπορείτε να αρθρώσετε μια σκέψη καθαρή ,ένα πολιτικό λόγο παρά μόνον άναρθρες επαναλαμβανόμενες παπαρες και ηλιθιότητες κραυγές κρα-κρα. Τωρα μπορείτε να πάτε στον διάολο και ακόμη παραπέρα. Ουστ βρωμοκαθαρματα. Ο babis δεν σας γαμα ότι και να λετε ότι και να κανετε. Ουστ ανωμαλα καθηκια του κερατα.!Παλιοπουσταραδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Έχουμε ψολοχυματική περίοδο αλλά πρέπει να υπάρχει και κάποιο όριο στις ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ .
    Κατηγορούμε τον ΠΟΎΤΣΟ του Πολύδωρα που έκαμε γαμιστρώνα για πισινούς ΠΑΣΟΚΩΝ το Αρχηγείο του Πυροσβεστικού Σώματος .
    Δεν ανεχόμαστε πισοκολητά γαμήσια.
    Ο κύριος Νίκος Μεγγρέλης είναι πολύ πούστης και τον παίρνει άγρια κύριος και κάτι παλαιό-ΣκυλοΠασοκικά λαμόγια δεν μπορούν να του χύσουν ούτε στη κολοτρυπ'ιδα του.
    Την καριόλα και πουτάνα Μαρία Δαμανάκη που ξεπέταξε την μισή Αθήνα έφερε στο Κίνημα ο Πρόεδρος Γιώργος Παπανδρέου αφού την έπεισε πρώτα να τον γαμήσει με πλαστικό πούτσο.
    Το 2004 την είχε τοποθετήσει στο πούτσο 1580 στελεχών.
    Τι έγινε πριν είκοσι χρόνια που την είχε ξεκολιάσει η μισή Ελλάδα θα το κρίνει η Ιστορία .
    Η Μαρία Δαμανάκη είναι ικανότατη , τσιμποκογλύφτρα και το Κίνημα έχει ανάγκη από πουτάνες όχι από βούρλα (ποίους εννοώ βούρλα θα σας αναλύσω την 17.9.07, τώρα προέχει η ενότητα) .Η Δαμανάκη μαζί με τον ανήθικο κ.Βασίλειο Κουλαιδή τον κλέφτη των ευρωπαικών προγραμμάτων εξωθούσαν τις φοιτήτριες του σε εύκολη ζωή... Ο κ. Βασίλειος Κουλαιδής "προμηθευτής" φοιτητριών σε πολιτικούς και επιχειρηματίες είναι ο υπεύθυνος Παιδείας ΠΑΣΟΚ η αδελφούλα της Βαλαωρίτου. Ναπαρέμβει το Τμήμα ηθών.

    Δεν το είχα σκοπό , αλλά από αύριο ξεκινώ αγώνα για :

    ΠΟΥΤΣΟ σε Μαρία Δαμανάκη
    ΠΟΥΤΣΟ σε Μίμη Ανδρουλάκη
    ΠΟΥΤΣΟ σε Νίκο Μπίστη
    ΠΟΥΤΣΟ σε Γιώργο Ανωμερίτη
    ΠΟΥΤΣΟ σε Νίκο Μεγγρέλη

    Είναι και άλλοι βέβαια που αξίζουν τον πούτσο μας αλλά εγώ προσωπικά μόνο πέντε μπορώ να βάλω . Υπάρχουν και άλλοι όπως πχ οι ακόλουθοι που αξίζουν πολύ :
    - Πρωτόπαππας Χρήστος
    - Δημαράς Γιάννης
    - Δρέττα Αθηνά
    - Κωλέτση Αικατερίνη
    - Πασβαντίδης Χαράλαμπος
    - Σακοράφα Σοφία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ότι έγινε, καλώς έγινε!



    δεν επρεπε να αστοχησει, γμτ


    Η τούρτα θα ήταν καλύτερη...



    Η πούτσα ακόμα καλύτερη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ναι ρε σούργελα, όλοι τον κυνηγάνε τον καημένο το χοντρό. Την μία του ρίχνουν καφέδες, την άλλη του καταστρέφουν το site, του χριστού τα πάθη περνάει! Ντροπή ρε αλήτες, εξαπτέρυγα του του αποστάτη, προδότες του Πασόκ και ντροπη της κοινωνίας. Αθλιοι συκοφάντες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ξερει καποιος να μας πληροφορηση αν εχουν ακομη δεσμο ο Πρετεντερης και ο Χατζηνικολαου?
    Απο τοτε που τους επιασε στα πρασα η Κα Κατριτσι(εκαναν 69 και παιζανε με τους δονητες στον κωλο), χωρισανε η συνεχιζουν!
    Μου κινησε την περιεργεια η φατσα του Χατζηνικολαου στο βραδυ με τον Τζουμακα ,οταν ο τελευταιος κατηγορησε ανοιχτα τον Πρετεντερη, εκεινη τη στιγμη η φατσα του Χατζηνικολαου εγειχνε ενοχη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΨΩΛΑΡΑ ΣΚΥΛΕ
    ΞΙΦΟΜΑΧΕ
    ΚΑΡΧΙΜΑΚΙΣΤΑΝ
    ΤΖΩΝ
    και προς όλους τους δεξιούς ψωλαράδες
    και λοιπές δημοκρατικές και μακρυπεούσες δυνάμεις,φανατικούς υποστηρικτές του Κ.Κ. με τηο νέα κυβέρνηση και την όμορφη σύζυγο.

    Συνολική απάντηση προς τους προηγούμενους ψωλαράδες και γαμιάδες.
    Είναι γνωστό ότι ο babis διαθέτει γοητεία και στυλ υψηλού επιπέδου και αυξημένων απαιτήσεων.
    Έτσι μετά τις συνεχείς κρούσεις και προκλήσεις από τους παραπάνω ψωλαράδες αποδέχεται να του ξεσκίσουν και πάλι τη σούφρα και να τους τσιμπουκώνει ανηλεώς
    Παραμένει πιστός στην ανώμαλη ζωή του και προβαίνει σε όλες τις ανωμαλίες που θα ικανοποιήσουν τους ανωτέρω κυρίους.
    Θα συνευρεθεί μαζί τους.
    Είναι γνωστό ότι τα παραπάνω άτομα με ευπρέπεια και ήθος του έχουν ξεσκίσει την κολάραό παρότι πρόκειται περί ξεφωνημένης πασοκοαδερφής, απρόκλητα και συνεχώς τον γαμούν και αυτός με χαρά τους παίρνει τρείς τρείς
    Το άνοιγμα του πάτου τΟΥ ΈΧΕΙ ΦΘΆΣΕΙ ΤΑ 90μμ
    babis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΠΑΤΣΟΚΟΙΛΙΑ

    ΠΑΤΣΟΚΟΙΛΙΑ


    ΔΕΝ ΘΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙΣ


    ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ


    ΔΕΝ ΣΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ Ο ΛΑΟΣ


    ΜΕ ΜΠΑΚΑΤΣΕΛΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΤΡΩΣ




    ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ
    ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ Ο ΜΠΑΚΑΤΣΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ότι έγινε, καλώς έγινε!



    δεν επρεπε να αστοχησει, γμτ


    Η τούρτα θα ήταν καλύτερη...



    Η πούτσα ακόμα καλύτερη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. index

    Ο ΠΡΑΣΙΝΟΣ DEDECTIVE

    Ο πράσινος παπάρια, μάστορα!

    Θέλεις ινσπέκτορ κλουζώ μου να δεις "τις πταίει";
    Πάτα εδώ.

    Υπάρχουν όλα τα "defacements" μαζεμένα για να τα δεις, απλώς στο παράθυρο του video πατάς το βελάκι "play", dead-ective μου μεγάλε.

    Γουντ γιου ελζο νιντ α γγίίίίμ;

    VG
    bloopers
    http://www.divshare.com/slideshow/2060262-07d

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. index

    Ο ΠΡΑΣΙΝΟΣ DEDECTIVE

    Ο πράσινος παπάρια, μάστορα!

    Θέλεις ινσπέκτορ κλουζώ μου να δεις "τις πταίει";
    Πάτα εδώ.

    Υπάρχουν όλα τα "defacements" μαζεμένα για να τα δεις, απλώς στο παράθυρο του video πατάς το βελάκι "play", dead-ective μου μεγάλε.

    Γουντ γιου ελζο νιντ α γγίίίίμ;

    VG
    bloopers

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. 1.47 Μάλλον θα ήσουν ο τρίτος
    της παρτούζας,για να γνωρίζεις
    τόσες λεπτομέρειες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Αφήστε ρε ...τον καραγκίοζη τον βενιζέλο που δήθεν του έσβησαν το σαιτ οι χακερ...και καλά τι έχει μέσα το σαιτ και τώρα τέσσερις μέρες είναι κλειστό; γτ'οσο δύσκολο είναι να το ξαναστήσουν;

    Δεξιοί Φασίστες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ό,τι νάναι, το συμβόλαιο συνεχίζεται.
    Επίθεση από χάκερ δεν κρατά κάτω ένα σάιτ επί μια βδομάδα.
    Ένα απλό μπακάπ χρειάζεται για να ξανανέβει, που έχει και το τελευταίο π.χ.PRESS-GR.

    Οι υπόλοιποι μη συνεχίζετε εδώ. Οι τύποι εκτελούν εντολές από ...γνωστή πήγη.
    Τώρα πώς αυτός τα βρήκε με τον άλλο τον "μεγάλο", αδιευκρίνιστο, αλλά μπρος στη μάσα, τ'είναι η τσίπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Σύμφωνα με apomesa.info:

    Ο Μπένυ ελέγχει ξανά τα κείμενα μην τυχόν του βρουν μαργαριτάρια. Αυτή είναι η "επίθεση από χάκερ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. αγαπητέ "πράσινε ντετέκτιβ" είσθε δια τον πέο...

    http://fasistes.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. η αλήθεια για το "hackarισμα" του site του Βενιζέλου στο www.apomesa.info

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Φταίει ο Ζούγκλας τέλος... όλα τα άλλα είναι μαλακίες όποιος το είδε στην TV κατάλαβε... μετα μάλιστα ο Χατζηνικολάου ζήταγε και τα ρέστα!

    Και δεν είμαι ούτε ψηφοφόρος του ούτε ψηφίζω το κόμμα του.

    Υ.Γ. Αλήθεια ο Κουρής ποιόν στηρίζει?
    Στο Real FM δεν βγήκε ο μπούχος Μπένυ?
    Δεν βγήκε και ο σαιντελόγος Λοβέρδος και είπε όσα είπε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Φίλε κύριε Διευθυντά,
    με καθυστέρηση δυστυχώς έπεσε στην αντίληψη μου το σχόλιο του συμβούλου έκδοσης της εφημερίδας σας κ. Ν. Νικολάου της 6.6.2007. Το σχόλιο αναφέρεται στις πολιτικές ηγεσίες και τις δυναστείες και εστιάζει την προσοχή του στη δύναμη των ονομάτων. Ως απόδειξη όμως της δύναμης των ονομάτων επικαλείται το ότι «ο Ευαγγ. Βενιζέλος άλλαξε το πρώτο του επίθετο με το σημερινό».

    Θα περίμενα από ένα παλιό και έμπειρο δημοσιογράφο όπως ο κ. Νικολάου μεγαλύτερη προσοχή όταν αναφέρεται σε θέματα που και ο ίδιος θεωρεί τόσο κρίσιμα για την προσωπικότητα οποιουδήποτε ανθρώπου και όχι μόνον των πολιτικών προσώπων. Η αλλαγή ενός ονόματος δείχνει είτε ανάγκη είτε σκοπιμότητα και είναι πράξη δηλωτική της προσωπικότητας.

    Ο κ. Νικολάου θα όφειλε- εφόσον θέλει να τεκμηριώνει τις απόψεις του- να ρωτήσει για να μάθει ότι αυτή η ιστορία περί δήθεν αλλαγής του επωνύμου μου που γράφτηκε κάποτε σε έντυπο μικρής κυκλοφορίας είναι απολύτως ψευδής. Συνιστά επανάληψη σχολίων που είχαν διατυπωθεί προ πολλών δεκαετιών για το επίθετο του Ελευθερίου Βενιζέλου. Όταν η «πληροφορία» αυτή επαναλήφθηκε έπαψα να την αντιμετωπίζω με χιούμορ.

    Ας μάθει λοιπόν και ο κ. Νικολάου ότι η πατρική μου οικογένεια κατάγεται από την επαρχία Καρυστίας του Νομού Ευβοίας όπου απαντάται συχνά το επίθετο. Ευτυχώς δε στην Εύβοια διατηρούνται ανέπαφα από ιδρύσεως του νεοελληνικού κράτους και τα μητρώα αρρένων και τα στρατολογικά μητρώα και τα κληρικολόγια (καθώς και ο παππούς μου και ο προπάππος μου ήσαν ιερείς).

    Φέρω το φυσικό μου επίθετο και χαίρομαι γιατί διαμόρφωσα με αυτό αλλά όχι χάρις σε αυτό την επιστημονική, επαγγελματική, κοινωνική και πολιτική μου υπόσταση".

    Φιλικά
    Ευάγγελος Βενιζέλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. συντηριτικουρα κι άγιος ο Θεός.Αυτό που θέλει να επαναπατρίσει τους αριστερούς

    http://www.tanea.gr//Article.aspx?d=20070922&nid=6110404&sn=ΕΛΛΑΔΑ&spid=876

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ποσα πληρώνονται οι ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΙΣΤΑΜΕ ΕΠΙ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙ ΠΟΙΩΝ ΚΡΙΤΗΡΙΩΝ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
    ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Η Διαμαντοπούλου θα γίνει πρόεδρος γιατί έμεινε αλώβητη από όλο αυτό το πανηγύρι των τελευταίων ημερών, είναι πολύ έξυπνη γυναίκα, είναι πολύ δημοφιλής, έχει κάλο λόγο είναι προσηνής κατανοητή, έχει τα καλά χαρακτηριστικά των Παπανδρέου και Βενιζέλου, και λίγα από τα μειονεκτήματά τους. Και στο κάτω κάτω αν το ΠΑ.ΣΟ.Κ θέλει να λέγεται ριζοσπαστικό κόμμα ας κάνει μία υπερβατική κίνηση κάνοντας γυναίκα Πρόεδρο και υποψήφια πρωθυπουργό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Mε ΜΠΕΝΥΒΙΤΣ δεν φοβομαστε τιποτα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. malakies lei, exi stixia oti egine hacergia? mpori aplos na einai ypokateskavi to site

    ase pou ego ixa mpi sto site apo parapproxthes kai itan ypokataskevi kai tote,

    Malakia tou press-gr pou dimosievi artha xoris stixia, ara radio arvila......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΠΥΡΟΣ ΚΟΣΜΙΔΗΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Απόσπασμα από το (νέο – νέο) βιβλίο νεοελληνικής ιστορίας του 2017

    Σύντομο βιογραφικό του ήρωα της επανάστασης του 2007
    Ο Ευάγγελος Βενιζέλος (το πραγματικό του όνομα ήταν Βαγγέλης Τούρκογλου και το παρατσούκλι Βαγγέλας ο Τουρκόσπορος ή Αρχικλεφτόπουλο ) ήταν ένας από τους βασικούς πρωταγωνιστές της Επανάστασης του 2007.

    Τα παιδικά χρόνια
    Ο Ευάγγελος Βενιζέλος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1957.
    Εγγονός ενός ντόπιου κλέφτη, είχε έφεση στη θρησκεία και σε μικρή ηλικία στάλθηκε από τους γονείς του στο μοναστήρι του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου για την εκπαίδευσή του. Εκεί άλλωστε οφείλονται οι δεσμοί, τα χρέη και οι υποχρεώσεις που συνεχίζει να έχει στην εκκλησία και τον κλήρο. Σε ηλικία δεκαεπτά ετών έγινε μοναχός και λόγω της αφοσίωσής του στη χριστιανική πίστη, της ιδιοσυγκρασίας του, της επιμονής του καθώς και του ύπουλου χαρακτήρα του έγινε πολύ γρήγορα διάκος, όμως επίσης πολύ γρήγορα τα παράτησε γιατί του είπανε ότι άμα θέλει να δει χαίρι στην πολιτική πρέπει να ξετακιμιάζει σιγά σιγά με τους παπάδες αφού φροντίσει όμως πρώτα να σιγουρέψει ως μελλοντικούς πελάτες. Η λαϊκή παράδοση αναφέρει πως όταν ο Ευάγγελος Βενιζέλος ήταν μοναχός, ένας Τούρκος πασάς πήγε στο μοναστήρι με τα στρατεύματά του και εντυπωσιάστηκε απ' την εμφάνιση του νεαρού μοναχού. Ο Διάκος προσβλήθηκε απ' τα λεγόμενα του Τούρκου και μετά από καβγά τον σκότωσε. Άλλωστε πάντοτε ο Βαγγέλης ήταν γνωστός για το αψίθυμο του χαρακτήρα του. Εξ αιτίας αυτού του περιστατικού αναγκάστηκε να φύγει στα κοντινά βουνά και να γίνει κλέφτης. Ιδιότητα την οποία διατήρησε και ανέπτυξε καθ'όλη την διάρκεια της ζωής του κατορθώνοντας τελικά να εξελιχθεί σε σπεσιαλίστα του είδους.
    Όμως και τα παιδικά του χρόνια δεν ήταν ατάραχα. Τα παιδικά του χρόνια τα πέρασε στις γειτονιές της συμπρωτεύουσας όπου και πήρε τα πρώτα του μαθήματα και ανδρώθηκε για την μετέπειτα λαμπρή του πολιτική σταδιοδρομία, διαβάλλοντας, κατασυκοφαντώντας, ρουφιανεύοντας και καταστρέφοντας ότι έφτιαχναν τα υπόλοιπα παιδάκια με χαρακτηριστικό επεισόδιο αυτό που συνέβη όταν ήταν δώδεκα περίπου ετών οπότε και αφού έβαλε δυό-τρεις κολλητούς του να χειροδικήσουν εις βάρος συνομήλικου του, του είπε «άντε γ.. ρε μαλακισμένο, εγώ είμαι ο αρχηγός σε αυτή τη γειτονιά και γύρνα σπίτι σου μη σου γ… ολόκληρο το σόι».

    Τον Σεπτέμβριο του 1974 εισήχθη στη Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κατά τη διάρκεια των σπουδών του συμμετείχε ενεργά στο φοιτητικό κίνημα ως μέλος δεκάδων ενώσεων γιατί από μικρός ο Βαγγέλης Βενιζέλος ήταν φιλόδοξος, δολοπλόκος και τεμπελάκος βάζοντας τους άλλους οπλαρχηγούς και τα μαθητευόμενα κλεφτόπουλα να τρέχουν για πάρτη του. Το 1978 αποφοίτησε από τη Νομική και ξεκίνησε να ασκεί το επάγγελμα του δικηγόρου υπηρετώντας τους μεγαλοτσιφλικάδες του τόπου και του εξαπατώντας τον απλό και ανυπεράσπιστο λαό.

    Στην Φιλική Πασοκική Εταιρεία μυήθηκε μόλις τον Οκτώβριο του 1993 με την εκλογή του ως βουλευτή Θεσσαλονίκης, μιας και τότε του είπαν οι μεγαλοτσιφλικάδες κολλητοί του ότι άμα θέλει να ανελιχθεί γρήγορα στην πολιτική θα πρέπει να ανακατατευτεί με την συγκεκριμένη Φιλική Πασοκική Εταιρεία, να κάνει υπομονή και όταν έρθει η ώρα να την κάνει κουλουβάχατα και να την κυβερνήσει.

    Κλέφτης και αμαρτωλός
    Αρχικά κλέφτης υπό την εξουσία διαφόρων αρχι-καπετάνιων της Θεσσαλονίκης διακρίθηκε σε διάφορες συγκρούσεις με τους συναγωνιστές-συνυποψηφίους του . Υπήρξε αμαρτωλός για πέντε χρόνια στο στρατό του Αλί-Μπακατσέλου Πασά, στην συνέχεια έγινε καπετάνιος μιας μονάδας αμαρτωλών στη Εύβοια, για άλλα πέντε χρόνια πρωτοπαλίκαρο μεγαλοτσιφλικάδων και μεγαλοεκδοτών της πρωτεύουσας ενώ στα χρόνια που ακολουθούν και που καταλήγουν στην Επανάσταση του 2007 είχε φτιάξει τη δική του ομάδα εκσυγχρονιστών κλεφτών και όπως πολλοί άλλοι καπεταναίοι κλεφτών και αμαρτωλών έγινε σεσημασμένο και σημαίνον μέλος της Φιλικής Πασοκικής Εταιρίας.
    Τον Απρίλιο του 1996 σε συνεργασία με άλλους οπλαρχηγούς και χρησιμοποιώντας την σαν ορμητήριο, επανακατέλαβε το φρούριο της Θεσσαλονίκης δίνοντας πολλές νικηφόρες μάχες, κατέλαβε την γέφυρα της Αλαμάνας, ενώ στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του για την αναβάθμιση και αναθεώρηση της πολιτιστικής, πολιτική, αθλητικής κλπ, κληρονομιάς μας κατά την διάρκεια της Ολυμπιακής προετοιμασίας,
    έχτισε πέντε άχρηστες γέφυρες, τρία Ολυμπιακά στάδια, ενώ έδωσε μάχες για να αγοραστούν με κρατικά λεφτά όλες οι σαβούρες που είχαν για σπρώξιμο οι δεκάδες φίλοι του, από καλλιτέχνες και εργολάβους μέχρι απατεώνες-τυχοδιώκτες του κερατά.

    Το άδοξο τέλος
    Μετά από το ξέσπασμα των εχθροτήτων ύστερα από την βραδιά της 16ης Σεπτεμβρίου του 2007, τις πρώτες πρωινές ώρες της 17ης και ύστερα από την βαριά ήττα της Φιλικής Πασοκικής Εταιρίας, ο Ευάγγελος Βενιζέλος κι ένας ντόπιος καπετάνιος και φίλος ο Ανδρέας Λοβέρδος οδήγησαν ένα απόσπασμα μαχητών στο Ζάππειο με σκοπό την πραξικοπηματική κατάληψη της ηγεσίας της Φιλικής Πασοκικής Εταιρίας οπότε και ο Ευάγγελος Βενιζέλος είχε δηλώσει ότι «διεκδικώ την αρχηγία της Εταιρίας». Την εν λόγω δήλωση έκανε αιφνιδιαστικά και ζωντανά (το ζωντανό) σε όλα τα Megaάλα τηλεοπτικά κανάλια των μεγαλοτσιφλικάδων της μικρής αυτής χώρας. Στις 19 Σεπτεμβρίου του μετά από τρεις ημέρες άγριας μάχης από σπίτι σε σπίτι, γραφείο σε γραφείο και στούντιο σε στούντιο, η ομάδα του αρχικλέφτη - πραξικοπηματία Βενιζέλου έπεσε στα χέρια του οπλαρχηγού Γιωργάκη ο οποίος αν και αγαθός και απονήρευτος άνθρωπος δεν ήταν τόσο βλακόμουτρο όσο κάποιοι ήθελαν να νομίζουν, και την είχε ψιλιαστεί την δουλειά, αλλά επειδή όπως είπαμε ήταν καλός άνθρωπος αλλά όχι και μαλάκας, άφησε τον Βενιζέλο και τα παλικάρια του να εκτεθούν, να γίνουν κατάπτυστοι και ρόμπες ξεκούμπωτες live στα μάτια του ελληνικού λαού και με αυτόν τον τρόπο να τελειώνει με δαύτους, γιατί όπως είπαμε ήταν αγαθός άνθρωπος -και φιλόζωος- και δεν του πήγαινε να βάψει τα χέρια του με αίμα (παρ’όλο που εξ αιτίας τους γινόταν εκείνος σκοπίμως ρόμπα και εμφανιζόταν μικρός στα μάτια του ελληνικού λαού)
    Σύμφωνα με μαρτυρίες, βλέποντας την συντριβή και την απαξίωση να πλησιάζουν μερικά κλεφτόπουλα -κλάφτρες (αλλά πρώιμες!) της ομάδας Βενιζέλου όπως οι Κίμωνας Κουλούρης, Χρήστος Βερελής, Μιχάλης Νεονάκης, Γιάννος Παπαντωνίου και άλλοι κλεφτοπουλαίοι, πρότειναν την άτακτη υποχώρηση και φυγή από την Φιλική Πασοκική Εταιρία, όμως ήταν ήδη αργά. Ο Βενιζέλος (και προς τιμήν του) επέλεξε να μείνει και να παλέψει μαζί με 48 συμπολεμιστές- κλεφτόπουλα -κλάφτρες
    (που θέλανε και πραξικόπημα πανάθεμα τους) του σε μια απελπισμένη μάχη σώμα με σώμα και μικρόφωνο και μικρόφωνο, λίγες ώρες πριν τελικά συντρίβει.
    Στη τελική αυτή μάχη ο Ευάγγελος Βενιζέλος συνελήφθη και αφού μεταφέρθηκε στη Χαριλάου Τρικούπη αναφέρεται λογοτεχνικά ότι «σουβλίστηκε» από τους οπαδούς της Φιλικής Πασοκικής Εταιρίας και κάηκε την ερχόμενη Ανάσταση στην πλατεία του (αναθεωρημένου) Συντάγματος.
    Σύμφωνα δε με μαρτυρίες, ο Ευάγγελος Βενιζέλος δεν σουβλίστηκε, αλλά αυτοκτόνησε από τις τύψεις που πήρε στο λαιμό του, εξέθεσε και άφησε άνεργους, τους συνεργάτες του στο πραξικόπημα της αποφράδας 16ης Σεπτεβρίου του 2007
    κι έχοντας την γνώση της φημολογίας που ήθελε οι μεγαλοτσιφλικάδες να τον επικηρύξει και να ορκίζονται να τον σουβλίσουν εκείνοι (αφού τον πηδήξουν πρώτα) που τους «κρέμασε» με την βιασύνη και την αλαζονεία του.

    Ο βάναυσος τρόπος του θανάτου του Βενιζέλου στα χέρια των οπαδών της Φιλικής Πασοκικής Εταιρίας τρομοκράτησε αρχικά το λαό της Ελλάδας, που γρήγορα όμως κατάλαβε ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος πρωτοστάτησε (θυσιάστηκε για την ακρίβεια) αυτός και τα παλικάρια του στην σύγχρονη ελληνική επανάσταση ενάντια στον ζυγό της Διαφθοροκρατίας και του Αλαζονισμού.

    Για τον λόγο αυτό, ενα μνημείο στέκεται τώρα κοντά στη γέφυρα της Νέας Κηφισίας, το σημείο της τελικής μάχης του Ευάγγελου Βενιζέλου, ενώ ο τόπος γεννήσεώς του, το χωριό Άνω- Κάτω Ρουφιανίτσα, μετονομάστηκε αργότερα σε «Βαγγέλης το κλεφτόπουλο» προς τιμήν του.



    Πηγές :
    Ελληνική Ιστορία τών Νεότερων Χρόνων, ΟΕΔΒ, (2007).
    The 2007 Greek War of Independence, The Overlook Press (2007). ISBN 158567172X.
    The Greeks: Their Struggle For Independence, Hellenic International Press (2007). ISBN 0959089411.
    Το Αθάνατο 2007, Αφοί Ρουφιάνογλου
    Διευκρινιστικό μέιλ που έλαβα προχτές από το γραφείο Βενιζέλου σχετικά με το σωστό(!) βιογραφικό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ΧΑΧΑΧΑΧΑ άπαιχτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Η ήττα του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές ήταν βαριά και αναπάντεχη. Ήταν απολύτως φυσικό να προκαλέσει πικρία, απογοήτευση και οργή στα εκατομμύρια των πολιτών που το στήριξαν. Σε τέτοιες περιπτώσεις είναι αναμενόμενο να ζητηθούν ευθύνες. Θα ήταν καλό αν η συζήτηση γινόταν συντεταγμένα και ήρεμα. Όμως στο ηλεκτρισμένο κλίμα των πρώτων μετεκλογικών στιγμών συνήθως δεν περισσεύει η ψυχραιμία και η νηφαλιότητα.
    Η δημοκρατική παράταξη κλυδωνίζεται από μία κρίση που εκδηλώθηκε λόγω του χειρότερου εκλογικού αποτελέσματος στην πρόσφατη ιστορία της. Τα αίτια της κρίσης είναι τόσο βαθιά που, αν δεν αναλυθούν προσεκτικά κι αν δεν συζητηθούν αντικειμενικά, θα οδηγήσουν σε μαρασμό το Κίνημα. Αυτός είναι ο πιο μεγάλος κίνδυνος.
    Το χειρότερο είναι ότι, αντί για συζήτηση με ανταλλαγή επιχειρημάτων, άρχισε μια αντιπαράθεση με ανταλλαγή ύβρεων.
    Όχι μεταξύ των υποψηφίων, που τήρησαν υψηλά το επίπεδο της φραστικής αναμέτρησης, αλλά μεταξύ των παλαιών και όψιμων οπαδών τους. Είναι γνωστό ότι οι εμφύλιες διαμάχες είναι οι «αιματηρότερες», αλλά η ατμόσφαιρα, τουλάχιστον τις πρώτες μέρες, παρέπεμπε σε παραμονές ποδοσφαιρικού ντέρμπι κι όχι μιας εσωκομματικής διαδικασίας.
    Βέβαια, εδώ πρόκειται για εκλογική ήττα από τη χειρότερη κυβέρνηση και τον πιο αόρατο πρωθυπουργό. Αλλά και πάλι οι μετασεισμοί ήταν μεγάλης έντασης.
    Η αλήθεια είναι ότι έγιναν ενέργειες που φόρτισαν χωρίς λόγο την ατμόσφαιρα. Με απλά λόγια, μετά το αποτέλεσμα των εκλογών, ήταν ο ίδιος ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπανδρέου, που αποδέχθηκε το μερίδιο της ευθύνης που του αναλογούσε. Αυτός δρομολόγησε τις διαδικασίες για την ανανέωση της εμπιστοσύνης της βάσης του κόμματος προς το πρόσωπό του. Ουσιαστικά, μισάνοιξε την πόρτα για να δει ποιος άλλος θα ήθελε να δοκιμάσει την τύχη του στην κούρσα για την ηγεσία. Ο Βαγγέλης Βενιζέλος, σαν έτοιμος από καιρό, είδε τη χαραμάδα και όρμησε.
    Φυσικά, είχε κι αυτός, όπως και ο πρόεδρος, το δικαίωμα να θέσει υποψηφιότητα, αλλά η ΒΙΑΣΥΝΗ του δεν έκανε καθόλου καλή εντύπωση.
    Πρέπει όμως να αρχίσει ΣΥΝΤΟΜΑ η αντιπολίτευση στη Νέα Δημοκρατία. Στη νεοφιλελεύθερη λαίλαπα που απειλεί να σαρώσει τα κεκτημένα των εργαζομένων και να πάει τη χώρα ακόμη πιο πίσω από όσο την πήγε στα τριάμισι χρόνια της «νέας διακυβέρνησης».
    Ένα δημοκρατικό κόμμα είναι υποχρεωμένο να ξεπερνάει τις κρίσεις και τις αποτυχίες του με δημοκρατικό τρόπο.
    Η ατμόσφαιρα που επικράτησε τις τελευταίες μέρες είναι θλιβερή. Ο πολιτικός χουλιγκανισμός, οι βρισιές, οι αποδοκιμασίες και μια απόπειρα συμβολικής χειροδικίας αποδοκιμάστηκαν από όλους – και σωστά. Το ΠΑΣΟΚ κινδυνεύει να βγει ψυχικά διχασμένο από αυτή τη δοκιμασία αν δεν πέσουν οι τόνοι.
    Μετά από τέτοια και τόση ένταση και αν τα πνεύματα παραμείνουν οξυμένα, ο καθένας φαντάζεται πόσο δύσκολο θα είναι να νιώσουν αύριο «σύντροφοι» οι ηττημένοι με τους νικητές.
    Ένα διχασμένο ΠΑΣΟΚ είναι ό,τι ευχόταν χρόνια τώρα η παραδοσιακή Αριστερά (που ποτέ δεν συγχώρησε τον Ανδρέα που την υπερφαλάγγισε στον προοδευτικό χώρο) και ό,τι περίμενε ανακουφισμένη η Δεξιά (που θα επιδιώξει να περάσει στη ζούλα τα αντιλαϊκά μέτρα που προγραμματίζει).
    Όσο το Κίνημα ταλαιπωρείται από την εσωστρέφεια, τόσο θα αλωνίζει ελεύθερα ο Κ. Καραμανλής και οι σταθεροί ή ευκαιριακοί σύμμαχοί του. Ποιος άλλος εκτός από το ΠΑΣΟΚ θα σταθεί απέναντί τους;
    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Έχουμε ψολοχυματική περίοδο αλλά πρέπει να υπάρχει και κάποιο όριο στις ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ κοινώς(ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ) .
    Κατηγορούμε τον ΠΟΎΤΣΟ του Παπουτσή που έκαμε γαμιστρώνα για πισινούς Νεοδημοκρατών το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος , όταν ήταν Υ.Ε.Ν..
    Δεν ανεχόμαστε πισοκολητά γαμήσια.
    Ο κύριος Κώστας Χατζηδάκης είναι πολύ αγριόπουστα και τον παίρνει άγρια και μαζοχιστικά, πάντως είναι κύριος και κάτι παλαιό-ΣκυλοΝεοδημοκρατικά λαμόγια δεν μπορούν να του χύσουν ούτε στη κολωτρυπίδα του.
    Την καριόλα και πουτάνα Ντόρα Μπακογιάννη που ξεπέταξε την μισή Αθήνα έφερε στην Ν.Δ. ο πατέρας της ο Εφιάλτης της αποστασίας .
    Το 2004 την είχε τοποθετήσει στο πούτσο 15.800 στελεχών.
    Τι έγινε πριν είκοσι χρόνια που την είχε ξεκολιάσει η μισή Ελλάδα θα το κρίνει η Ιστορία .
    Η Ντόρα Μπακογιάννη είναι ικανότατη , τσιμποκογλύφτρα και η Ν.Δ. έχει ανάγκη από πουτάνες όχι από βούρλα (ποίους εννοώ βούρλα θα σας αναλύσω Παπακώστα έταιρη τσιμπουκογλύφτρα ΠΙΠΙΛΗ Φωτεινή η οποία ικανοποιήτε με 50mm ΨΩΛΕΣ ΚΛΠ).
    Η Μπακογιάννη μαζί με τον ανήθικο κ.Αργύριο Ντινόπουλο τον κλέφτη των ευρωπαικών προγραμμάτων εξωθούσαν τις φοιτήτριες του σε εύκολη ζωή... Ο κ. Ντινόπουλος "προμηθευτής" φοιτητριών σε πολιτικούς και επιχειρηματίες είναι ο υπεύθυνος Ο.Τ.Α. της Ν.Δ. η αδελφούλα της Βαλαωρίτου. Να παρέμβει το Τμήμα ηθών.
    Σημειώνεται ότι η Ντόρα ξέσκιζε τη σούφρα αυτης της αδερφάρας με τον πλαστικό της πούτσο.

    Δεν το είχα σκοπό , αλλά από αύριο ξεκινώ τα πισοκολητά για :

    ΠΟΥΤΣΟ σε ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ
    ΠΟΥΤΣΟ σε Δημήτρη Αβραμόπουλο
    ΠΟΥΤΣΟ σε Γιώργο Αλογοσκούφη
    ΠΟΥΤΣΟ σε Κυριάκο Μητσοτάκη
    ΠΟΥΤΣΟ σε Προκόπη Παυλόπουλο
    Είναι και άλλοι βέβαια που αξίζουν τον πούτσο μας αλλά εγώ προσωπικά μόνο πέντε μπορώ να βάλω . Υπάρχουν και άλλοι όπως πχ οι ακόλουθοι που αξίζουν πολύ πούτσο :
    - Μειμαράκης Ευάγγελος
    - Γιακουμάτος Γεράσιμος
    - Κουντουρά Έλενα
    - Βουλγαράκης Γιώργος
    - Άννα Ψαρούδα Μπενάκη
    - Ράπτη Έλενα
    κ.Τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Απόσπασμα από το (νέο – νέο) βιβλίο νεοελληνικής ιστορίας του 2017

    Σύντομο βιογραφικό του ήρωα της επανάστασης του 2007
    Ο Ευάγγελος Βενιζέλος (το πραγματικό του όνομα ήταν Βαγγέλης Τούρκογλου και το παρατσούκλι Βαγγέλας ο Τουρκόσπορος ή Αρχικλεφτόπουλο ) ήταν ένας από τους βασικούς πρωταγωνιστές της Επανάστασης του 2007.

    Τα παιδικά χρόνια
    Ο Ευάγγελος Βενιζέλος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1957.
    Εγγονός ενός ντόπιου κλέφτη, είχε έφεση στη θρησκεία και σε μικρή ηλικία στάλθηκε από τους γονείς του στο μοναστήρι του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου για την εκπαίδευσή του. Εκεί άλλωστε οφείλονται οι δεσμοί, τα χρέη και οι υποχρεώσεις που συνεχίζει να έχει στην εκκλησία και τον κλήρο. Σε ηλικία δεκαεπτά ετών έγινε μοναχός και λόγω της αφοσίωσής του στη χριστιανική πίστη, της ιδιοσυγκρασίας του, της επιμονής του καθώς και του ύπουλου χαρακτήρα του έγινε πολύ γρήγορα διάκος, όμως επίσης πολύ γρήγορα τα παράτησε γιατί του είπανε ότι άμα θέλει να δει χαίρι στην πολιτική πρέπει να ξετακιμιάζει σιγά σιγά με τους παπάδες αφού φροντίσει όμως πρώτα να σιγουρέψει ως μελλοντικούς πελάτες. Η λαϊκή παράδοση αναφέρει πως όταν ο Ευάγγελος Βενιζέλος ήταν μοναχός, ένας Τούρκος πασάς πήγε στο μοναστήρι με τα στρατεύματά του και εντυπωσιάστηκε απ' την εμφάνιση του νεαρού μοναχού. Ο Διάκος προσβλήθηκε απ' τα λεγόμενα του Τούρκου και μετά από καβγά τον σκότωσε. Άλλωστε πάντοτε ο Βαγγέλης ήταν γνωστός για το αψίθυμο του χαρακτήρα του. Εξ αιτίας αυτού του περιστατικού αναγκάστηκε να φύγει στα κοντινά βουνά και να γίνει κλέφτης. Ιδιότητα την οποία διατήρησε και ανέπτυξε καθ'όλη την διάρκεια της ζωής του κατορθώνοντας τελικά να εξελιχθεί σε σπεσιαλίστα του είδους.
    Όμως και τα παιδικά του χρόνια δεν ήταν ατάραχα. Τα παιδικά του χρόνια τα πέρασε στις γειτονιές της συμπρωτεύουσας όπου και πήρε τα πρώτα του μαθήματα και ανδρώθηκε για την μετέπειτα λαμπρή του πολιτική σταδιοδρομία, διαβάλλοντας, κατασυκοφαντώντας, ρουφιανεύοντας και καταστρέφοντας ότι έφτιαχναν τα υπόλοιπα παιδάκια με χαρακτηριστικό επεισόδιο αυτό που συνέβη όταν ήταν δώδεκα περίπου ετών οπότε και αφού έβαλε δυό-τρεις κολλητούς του να χειροδικήσουν εις βάρος συνομήλικου του, του είπε «άντε γ.. ρε μαλακισμένο, εγώ είμαι ο αρχηγός σε αυτή τη γειτονιά και γύρνα σπίτι σου μη σου γ… ολόκληρο το σόι».

    Τον Σεπτέμβριο του 1974 εισήχθη στη Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κατά τη διάρκεια των σπουδών του συμμετείχε ενεργά στο φοιτητικό κίνημα ως μέλος δεκάδων ενώσεων γιατί από μικρός ο Βαγγέλης Βενιζέλος ήταν φιλόδοξος, δολοπλόκος και τεμπελάκος βάζοντας τους άλλους οπλαρχηγούς και τα μαθητευόμενα κλεφτόπουλα να τρέχουν για πάρτη του. Το 1978 αποφοίτησε από τη Νομική και ξεκίνησε να ασκεί το επάγγελμα του δικηγόρου υπηρετώντας τους μεγαλοτσιφλικάδες του τόπου και του εξαπατώντας τον απλό και ανυπεράσπιστο λαό.

    Στην Φιλική Πασοκική Εταιρεία μυήθηκε μόλις τον Οκτώβριο του 1993 με την εκλογή του ως βουλευτή Θεσσαλονίκης, μιας και τότε του είπαν οι μεγαλοτσιφλικάδες κολλητοί του ότι άμα θέλει να ανελιχθεί γρήγορα στην πολιτική θα πρέπει να ανακατατευτεί με την συγκεκριμένη Φιλική Πασοκική Εταιρεία, να κάνει υπομονή και όταν έρθει η ώρα να την κάνει κουλουβάχατα και να την κυβερνήσει.

    Κλέφτης και αμαρτωλός
    Αρχικά κλέφτης υπό την εξουσία διαφόρων αρχι-καπετάνιων της Θεσσαλονίκης διακρίθηκε σε διάφορες συγκρούσεις με τους συναγωνιστές-συνυποψηφίους του . Υπήρξε αμαρτωλός για πέντε χρόνια στο στρατό του Αλί-Μπακατσέλου Πασά, στην συνέχεια έγινε καπετάνιος μιας μονάδας αμαρτωλών στη Εύβοια, για άλλα πέντε χρόνια πρωτοπαλίκαρο μεγαλοτσιφλικάδων και μεγαλοεκδοτών της πρωτεύουσας ενώ στα χρόνια που ακολουθούν και που καταλήγουν στην Επανάσταση του 2007 είχε φτιάξει τη δική του ομάδα εκσυγχρονιστών κλεφτών και όπως πολλοί άλλοι καπεταναίοι κλεφτών και αμαρτωλών έγινε σεσημασμένο και σημαίνον μέλος της Φιλικής Πασοκικής Εταιρίας.
    Τον Απρίλιο του 1996 σε συνεργασία με άλλους οπλαρχηγούς και χρησιμοποιώντας την σαν ορμητήριο, επανακατέλαβε το φρούριο της Θεσσαλονίκης δίνοντας πολλές νικηφόρες μάχες, κατέλαβε την γέφυρα της Αλαμάνας, ενώ στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του για την αναβάθμιση και αναθεώρηση της πολιτιστικής, πολιτική, αθλητικής κλπ, κληρονομιάς μας κατά την διάρκεια της Ολυμπιακής προετοιμασίας,
    έχτισε πέντε άχρηστες γέφυρες, τρία Ολυμπιακά στάδια, ενώ έδωσε μάχες για να αγοραστούν με κρατικά λεφτά όλες οι σαβούρες που είχαν για σπρώξιμο οι δεκάδες φίλοι του, από καλλιτέχνες και εργολάβους μέχρι απατεώνες-τυχοδιώκτες του κερατά.

    Το άδοξο τέλος
    Μετά από το ξέσπασμα των εχθροτήτων ύστερα από την βραδιά της 16ης Σεπτεμβρίου του 2007, τις πρώτες πρωινές ώρες της 17ης και ύστερα από την βαριά ήττα της Φιλικής Πασοκικής Εταιρίας, ο Ευάγγελος Βενιζέλος κι ένας ντόπιος καπετάνιος και φίλος ο Ανδρέας Λοβέρδος οδήγησαν ένα απόσπασμα μαχητών στο Ζάππειο με σκοπό την πραξικοπηματική κατάληψη της ηγεσίας της Φιλικής Πασοκικής Εταιρίας οπότε και ο Ευάγγελος Βενιζέλος είχε δηλώσει ότι «διεκδικώ την αρχηγία της Εταιρίας». Την εν λόγω δήλωση έκανε αιφνιδιαστικά και ζωντανά (το ζωντανό) σε όλα τα Megaάλα τηλεοπτικά κανάλια των μεγαλοτσιφλικάδων της μικρής αυτής χώρας. Στις 19 Σεπτεμβρίου του μετά από τρεις ημέρες άγριας μάχης από σπίτι σε σπίτι, γραφείο σε γραφείο και στούντιο σε στούντιο, η ομάδα του αρχικλέφτη - πραξικοπηματία Βενιζέλου έπεσε στα χέρια του οπλαρχηγού Γιωργάκη ο οποίος αν και αγαθός και απονήρευτος άνθρωπος δεν ήταν τόσο βλακόμουτρο όσο κάποιοι ήθελαν να νομίζουν, και την είχε ψιλιαστεί την δουλειά, αλλά επειδή όπως είπαμε ήταν καλός άνθρωπος αλλά όχι και μαλάκας, άφησε τον Βενιζέλο και τα παλικάρια του να εκτεθούν, να γίνουν κατάπτυστοι και ρόμπες ξεκούμπωτες live στα μάτια του ελληνικού λαού και με αυτόν τον τρόπο να τελειώνει με δαύτους, γιατί όπως είπαμε ήταν αγαθός άνθρωπος -και φιλόζωος- και δεν του πήγαινε να βάψει τα χέρια του με αίμα (παρ’όλο που εξ αιτίας τους γινόταν εκείνος σκοπίμως ρόμπα και εμφανιζόταν μικρός στα μάτια του ελληνικού λαού)
    Σύμφωνα με μαρτυρίες, βλέποντας την συντριβή και την απαξίωση να πλησιάζουν μερικά κλεφτόπουλα -κλάφτρες (αλλά πρώιμες!) της ομάδας Βενιζέλου όπως οι Κίμωνας Κουλούρης, Χρήστος Βερελής, Μιχάλης Νεονάκης, Γιάννος Παπαντωνίου και άλλοι κλεφτοπουλαίοι, πρότειναν την άτακτη υποχώρηση και φυγή από την Φιλική Πασοκική Εταιρία, όμως ήταν ήδη αργά. Ο Βενιζέλος (και προς τιμήν του) επέλεξε να μείνει και να παλέψει μαζί με 48 συμπολεμιστές- κλεφτόπουλα -κλάφτρες
    (που θέλανε και πραξικόπημα πανάθεμα τους) του σε μια απελπισμένη μάχη σώμα με σώμα και μικρόφωνο και μικρόφωνο, λίγες ώρες πριν τελικά συντρίβει.
    Στη τελική αυτή μάχη ο Ευάγγελος Βενιζέλος συνελήφθη και αφού μεταφέρθηκε στη Χαριλάου Τρικούπη αναφέρεται λογοτεχνικά ότι «σουβλίστηκε» από τους οπαδούς της Φιλικής Πασοκικής Εταιρίας και κάηκε την ερχόμενη Ανάσταση στην πλατεία του (αναθεωρημένου) Συντάγματος.
    Σύμφωνα δε με μαρτυρίες, ο Ευάγγελος Βενιζέλος δεν σουβλίστηκε, αλλά αυτοκτόνησε από τις τύψεις που πήρε στο λαιμό του, εξέθεσε και άφησε άνεργους, τους συνεργάτες του στο πραξικόπημα της αποφράδας 16ης Σεπτεβρίου του 2007
    κι έχοντας την γνώση της φημολογίας που ήθελε οι μεγαλοτσιφλικάδες να τον επικηρύξει και να ορκίζονται να τον σουβλίσουν εκείνοι (αφού τον πηδήξουν πρώτα) που τους «κρέμασε» με την βιασύνη και την αλαζονεία του.

    Ο βάναυσος τρόπος του θανάτου του Βενιζέλου στα χέρια των οπαδών της Φιλικής Πασοκικής Εταιρίας τρομοκράτησε αρχικά το λαό της Ελλάδας, που γρήγορα όμως κατάλαβε ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος πρωτοστάτησε (θυσιάστηκε για την ακρίβεια) αυτός και τα παλικάρια του στην σύγχρονη ελληνική επανάσταση ενάντια στον ζυγό της Διαφθοροκρατίας και του Αλαζονισμού.

    Για τον λόγο αυτό, ενα μνημείο στέκεται τώρα κοντά στη γέφυρα της Νέας Κηφισίας, το σημείο της τελικής μάχης του Ευάγγελου Βενιζέλου, ενώ ο τόπος γεννήσεώς του, το χωριό Άνω- Κάτω Ρουφιανίτσα, μετονομάστηκε αργότερα σε «Βαγγέλης το κλεφτόπουλο» προς τιμήν του.



    Πηγές :
    Ελληνική Ιστορία τών Νεότερων Χρόνων, ΟΕΔΒ, (2007).
    The 2007 Greek War of Independence, The Overlook Press (2007). ISBN 158567172X.
    The Greeks: Their Struggle For Independence, Hellenic International Press (2007). ISBN 0959089411.
    Το Αθάνατο 2007, Αφοί Ρουφιάνογλου
    Διευκρινιστικό μέιλ που έλαβα προχτές από το γραφείο Βενιζέλου σχετικά με το σωστό(!) βιογραφικό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ΘΕΛΕΙΣ



    ΤΟ ΠΑΣΟΚ


    ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ;;;;


    ΨΗΦΙΣΕ

    ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ΠΑ.ΣΟ.Κ. - ΝΕΑ ΑΛΛΑΓΗ
    Για ένα ΠΑ.ΣΟ.Κ. λαϊκής βάσης. Για να παραμείνει ο Γιώργος Α. Παπανδρέου ηγέτης του κινήματος. Για την Ενωμένη Αριστερά.


    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ,ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΝΩΜΕΝΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑ Η ΩΡΑ!!!

    ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
    ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΜΑΝΟΣ
    ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΑ ΦΟΝ ΡΟΥΦΙΝ
    ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΑ ΚΑΡΑΧΑΣΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Η Ρηγίλλης και τα παπαγαλάκια της συνιστούν ανεπιφύλακτα Παπανδρέου.

    Θα τους ακολουθήσουμε???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Η Ρηγίλλης και τα παπαγαλάκια της συνιστούν ανεπιφύλακτα Παπανδρέου.

    Θα τους ακολουθήσουμε???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Η Ρηγίλλης και τα παπαγαλάκια της συνιστούν ανεπιφύλακτα Παπανδρέου.

    Θα τους ακολουθήσουμε???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. ΘΕΛΕΙΣ



    ΤΟ ΠΑΣΟΚ


    ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ;;;;


    ΨΗΦΙΣΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. ΡΕΛΟ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ...
    ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΕΣ ΟΤΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ
    ΠΙΟ ΤΡΕΛΛΟΣ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ.
    ΕΣΩΣΕΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ TO

    ΤΡΕΛΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ...
    ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ...
    ΟΤΑΝ...
    ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ..
    Η ΚΟΝΤΡΑ ΦΘΕΙΡΕΙ..
    ΤΟΝ ΕΝΑΝ...
    Η ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ..

    ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ.ΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Μια αφιέρωση στο Ρέλλο γιατί από παιδί κι από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια.

    Αφελής σαν παιδί ο Ρέλλος μετέτρεψε ένα φανφάρα σοβαροφανή Τούρκογλου σε τρελό μπροστά σε όλες τις κάμερες και αποκάλυψε σε ελάχιστα δευτερόλεπτα την μικρότητα και γελοιότητα αυτού του μπουχέσα.

    Ρέλλος φορ εβερ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Οσο περνάνε οι μέρες και αποδεικνύεται σε όλο της το μεγαλείο η επίδειξη αυτάρεσκης παπαρολογίας του φαφλατά Βαγγέλη, τόσο πιο πολύ πείθομαι οτι ο Τούρκογλου θα είναι ευκολότερος αντίπαλος για τον Καραμανλή απ' ότι ο Γιωργάκης.

    Ο Τούρκογλου φαίνεται να μην έχει καμμία αίσθηση του περίφημου timing η οποία για τους πολιτικούς είναι η σημαντικότερη ικανότητα που ξεχωρίζει τους γεννημένους νικητές από τους καθ' έξιν loosers.

    Να περάσει ο επόμενος παρακαλώ!!!

    Ο Advisor

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΙΝΑΙ "ΛΙΓΟΣ"
    ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΚΑΛΩΣ Η ΚΑΚΩΣ ΦΕΡΝΕΙ ΨΗΦΟΥΣ.
    ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΙ
    ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ..
    ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΚΙΣΗ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ.

    ΕΠΙΠΛΕΟΝ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ
    ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΣ.

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ.
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ...


    ΕΑΝ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΣΤΗΝ "ΕΚΛΟΓΙΚΗ"
    ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΕΧΕΙ
    ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΛΑΘΗ,
    ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟΝ
    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ...
    ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΚΑΤΑΚΡΑΤΟΣ.
    ΤΕΛΙΚΑ ΗΤΑΝ ΦΟΥΣΚΑ.
    ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ...

    ΜΑΓΚΕΣ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΣ.

    ΑΝΑΣΤΗΣΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ
    ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ..ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ.
    ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ
    ΜΕΓΚΑ-ΛΩΝ ΧΕΙΡΑΓΩΓΩΝ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΗ.

    ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΤΙ
    ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ..

    ΘΑ ΤΟΝ ΑΝΑΣΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ.

    ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΓΚΑΦΑΤΖΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΑΠ.
    ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΛΟΣ..ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. ιστορικες οι στιγμες και εχει αρχισει η αλλαγη του τοπιου.το συστημα λαμπρακης-μπομπολας-agb-μεγαλοδημοσιογραφοι υπαλληλοι τους εχουν πανικοβληθει.ο κοσμος τους εκραξε με τον βενιζελο και ζουμε μια ιστορικη εποχη για την χωρα.το παρακρατικο πασοκ ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΤΕ στα ματια ολων των ελληνων και τα μελη του τρεμουν το ενδεχομενο να ξεφυγει η κατασταση.εδω που τα λεμε καιρος ηταν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. ΕΤΣΙ ΣΦΑΧΤΕΙΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΠΑΣΟΚΙΑ
    ΧΟΛΕΡΕΣ! ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΑΣ
    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΠΟΣΟ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΠΟΥ ΔΕΝ
    ΕΚΑΝΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΛΑΜΟΓΙΑ
    ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!
    ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΗΝ ΤΥΦΛΑ ΣΑΣ ΠΡΑΣΙΝΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: Ο καφές που έσωσε την Ελλάδα.

    Ποτέ στη σύγχρονη ιστορία της Ελλάδος, ένας καφές δεν ωφέλησε τόσο πολύ τη χώρα, όσο ο καφές που έριξε ο γραφικός Ρέλλος στο Bενιζέλο.
    Το βράδυ των εκλογών, η δήλωση Bενιζέλου στο Ζάππειο, αλλά πιο πολύ το ύφος του, έδειχναν αποφασιστικότητα και φυσιογνωμία Αρχηγού, έδειχναν άνθρωπο σοβαρό, που δρα καίρια και αποφασιστικά με μελετημένες κινήσεις.
    Και ήρθε ο καφές του Ρέλλου για να μας αποκαλύψει τον πραγματικό Βενιζέλο.
    Είδα και ξαναείδα το βιντεο, την επίθεση, την επαφή Βενιζέλου - Ρέλλου, τη φράση "σηκώστε τον τον άνθρωπο",
    και μετα 10 ΠΕΡΙΠΟΥ ΛΕΠΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ, είδα τη δήλωση Βενιζέλου.
    Από τα πράγματα βγαίνει ότι η δήλωση δεν έγινε τη στιγμή της επίθεσης, έγινε ήρεμα μετά από 5-10 λεπτά, είναι λοιπόν δήλωση, ΔΗΛΩΤΙΚΗ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΟΣΚΑΙΡΟΥ ΘΥΜΟΥ.
    Το πράγμα είναι ΠΟΛΥ-ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ.
    Ο Bενιζέλος στο χρόνο μεταξύ της επίθεσης και της δήλωσης, οργάνωσε τη σκέψη του, εκτίμησε πολιτικά το επεισόδιο, θεώρησε ότι τον Ρέλλο τον είχαν βάλει οι πολιτικοί του αντίπαλοι, και με την ισχύ των υποστηρικτών του, έβγαλε στη δήλωση τον πραγματικό του εαυτό, αλλά ταυτόχρονα έδειξε και το τρόπο λειτουργίας του, σήμερα σαν βουλευτού και αύριο ώς πιθανου - Θεός φυλάξοι- αρχηγού του ΠΑΣΟΚ και του κράτους.
    Ο άνθρωπος είναι πλήρως ακατάλληλος για ηγέτης. Η αλαζονία, η λάθος εκτίμηση του συμβάντος, η λάθος εκτίμηση των δήθεν υποκινητών του συμβάντος και η απάντηση σε υποκινητές όπως εκείνος αποφάσισε πως υπάρχουν, είναι χαρακτηριστικά ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ, η οποία λειτουργεί με βάση συμπεράσματα που ή ίδια εξάγει, και ή ίδια αποφασίζει ότι είναι αληθινά.
    Ειλικρινά μπορείτε να φανταστείτε ο "μελλοντικός αρχηγός της δημοκρατικής παράταξης" να πρέπει να αποφασίσει για, εν εξελίξει, θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο;
    Να αποφασίσει για την αντιμετώπιση διαδηλωτών που κατά τη γνώμη του διαδηλώνουν άδικα;
    Αν ως υποφήφιος αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης λειτουργεί έτσι, ως πρωθυπουργός τι θα κάνει;
    Θα φοράει στολή Ναπολέοντα και θα απαιτεί να σκύβουμε όταν περναει:
    Ηγέτης δεν είμαι αλλά μπορώ να σας παραθέσω δυο - τρεις δηλώσεις που θα μπορούσε νε κάνει ένας πραγματικά γεννημένος ηγέτης. Ακόμα και αν είχε αποδείξεις ότι το Ρέλλο τον έβαλαν οι πολιτικοι του αντίπαλοι. Να μερικές τέτοιες δηλώσεις:
    "Ο Λαός ξέρει ότι όλες αυτές τις μέρες είμαι με λίγες ώρες ύπνου, και ένας καφές μου χρειαζότανε. Ο λαός έστω και με αυτό το τρόπο μου συμπαρίσταται!"

    Αλλη
    "Οι πολιτικοί μου αντίπαλοι προσπαθούν να με εξοντώσουν.Και αυτό γιατί ο καφές ήταν γλυκός, εν'ω είναι γνωστό ότι βρίσκομαι σε δίαιτα"
    Αλλη
    " Προσέρχομαι σε ένα δύσκολο πολιτικό συμβούλιο. Ενας καφές είναι ό,τι πρέπει σε τέτοιες περιπτώσεις. Πιθανά αντί να μου τον προσφέρουν στον 6ο όροφο, μου τον πρόσφεραν στο Ισόγειο."
    Ενας ηγέτης τέτοιες δηλώσεις κάνει Bενιζέλο.
    Δυστυχώς με ένα φραππέ αποδομήθηκε μια εικόνα που χτίζεις χρόνια στα κανάλια, και ευτυχώς για την Ελλάδα, αυτό έγινε πριν καταλάβεις την εξουσία του ΠΑΣΟΚ.
    Καλά θα κάνουν πλέον όσοι σε στηρίζουν να μελετήσουν το βίντεο πολύ καλά.
    Δεν υπάρχει βρασμός ψυχής. Υπάρχει συσωρευμένος ΘΥΜΟΣ ψυχής, ο οποίος είναι μάλλον αρμοδιότητα ψυχολόγου και όχι Συνεδρίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Η γενιά των 400 Cayene
    September 18th, 2007

    ΦΩΤΟ: Ψηφοφόρος, γνήσιος εκπρόσωπος της γενιάς των 400 ευρώ, ενώ κατευθύνεται προς το εκλογικό κέντρο για να τιμήσει με την ψήφο του το Κόμμα του κ. Αλαβάνου

    Επειδή ακούσαμε τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να μιλάει μετεκλογικά για τη νίκη “της γενιάς των 400 ευρώ“, των νέων και των φοιτητών, αξίζει να αναφέρουμε μερικά πράγματα σχετικά με το παραμύθιασμα για το κόμμα που στην πιάτσα αναφέρεται ως “Η Αριστερά των Cayene”

    Τα παρακάτω είναι επίσημα εκλογικά αποτελέσματα από την ιστοσελίδα του Υπ. Εσ., και αφορούν τα ποσοστά του Κόμματος σε μερικές από τις ¨λαϊκές¨ και φτωχές περιοχές της Αθήνας, όπου ως γνωστόν διαμένει η συμπαθής τάξη των νέων των 400 ευρώ και από όπου ο ΣΥΡΙΖΑ αντλεί τη μεγάλη μάζα των ψήφων:

    ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΦΤΩΧΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ 400 ΕΥΡΩ / ΜΗΝΑ

    ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΟΘΕΗΣ - ΣΥΡΙΖΑ: 8,39%
    ΔΗΜΟΣ ΨΥΧΙΚΟΥ - ΣΥΡΙΖΑ: 9,17%
    ΔΗΜΟΣ ΝΕΟΥ ΨΥΧΙΚΟΥ - ΣΥΡΙΖΑ: 10,46%
    ΔΗΜΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ - ΣΥΡΙΖΑ: 8,29%
    ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΣΥΡΙΖΑ: 11,92%
    ΔΗΜΟΣ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ - ΣΥΡΙΖΑ: 8,93%
    ΔΗΜΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ - ΣΥΡΙΖΑ: 8,65%
    ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ - ΣΥΡΙΖΑ: 13,81%
    ΔΗΜΟΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ - ΣΥΡΙΖΑ: 11,38%
    ΔΗΜΟΣ ΠΕΥΚΗΣ - ΣΥΡΙΖΑ: 10,85%

    Οι περιοχές αυτές, γνωστές για το λαϊκό προφίλ των κατοίκων τους, έδωσαν στο κόμμα του κου Αλαβάνου ποσοστά υπερδιπλάσια σε σχέση με το πανελλαδικό του ποσοστό που ήταν 5,04%

    Δυστυχώς, το παράδειγμα τους δεν ακολούθησαν άλλες περιοχές, που κατοικούνται από την ΑΡΧΟΥΣΑ ΤΑΞΗ και το ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ:

    ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑΣ & ΤΗΣ ΑΡΧΟΥΣΑΣ ΤΑΞΗΣ (ενδεικτικά):

    ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΛΥΡΑΣ ΡΟΔΟΠΗΣ - ΣΥΡΙΖΑ: 0,55%
    ΔΗΜΟΣ ΑΓΑΘΟΝΗΣΙΟΥ ΚΥΚΛΑΔΩΝ- ΣΥΡΙΖΑ: 0,68%
    ΔΗΜΟΣ ΑΧΕΛΩΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ- ΣΥΡΙΖΑ: 0,97%
    ΔΗΜΟΣ ΜΕΤΑΞΑΔΩΝ ΕΒΡΟΥ - ΣΥΡΙΖΑ: 1,27%

    Γίνεται φανερό ότι η αντίδραση, το οικονομικό κατεστημένο και οι βολεμένοι αυτού του τόπου εμπόδισαν το κόμμα του κ. Αλαβάνου, που εκπροσωπεί τους άνεργους, τους νέους και τη φτώχεια της χώρας αυτής, να αποκτήσει ακόμα μεγαλύτερη εκλογική δύναμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. index

    Μια αφιέρωση στο Ρέλλο γιατί από παιδί κι από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια.

    Αφελής σαν παιδί ο Ρέλλος μετέτρεψε ένα φανφάρα σοβαροφανή Τούρκογλου σε τρελό μπροστά σε όλες τις κάμερες και αποκάλυψε σε ελάχιστα δευτερόλεπτα την μικρότητα και γελοιότητα αυτού του μπουχέσα.

    Ρέλλος φορ εβερ!

    bloopers

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. index

    5.19

    Ασφαλώς εσύ θα μας ήθελες άνεργους, υποσιτιζόμενους, με χαμηλό μορφωτικό επίπεδο, αποκομμένους από γνωριμίες, χωρίς ισχύ, απελπισμένους, ευάλωτους στον αισχρό λαϊκισμό έτσι ώστε ώστε να υπάρχει απόλυτη εξάρτηση από το το πελατειακό πολιτικό σύστημα και από το κόμμα.

    Μόνο που τότε δεν θα ψηφίζαμε ΣΥΡΙΖΑ, αν είμαστε έτσι θα ψηφίζαμε ότι και εσύ, δηλαδή Τούρκογλου και ΠΑΣΟΚ.

    :-)

    DF
    bloopers

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. index

    Διαχωρίζουμε απόλυτα τη σχέση μας με το δημοσίευμα και ότι συμφέροντα αυτό μπορεί να εξυπηρετεί.

    Η ομάδα που ανέλαβε και έφερε σε πέρας το "ιερό έργο του defacement" είναι γνωστή ομάδα του αντιεξουσιαστικού χώρου με ανάλογη δράση (hactivism) σε πολλά άλλα sites όπως και πρόσφατα σε σελίδα εταιρίας καλλυντικών.

    Θα βρείτε διευκρινήσεις και αρχείο στο indymedia για αυτό και άλλα ανάλογα περιστατικά.

    Οι bloopers έχουν όπως όλοι κάποιες συμπάθειες αλλά δεν επικροτούν μεθόδους όπως η συκοφαντία και ο τυφλός οπαδισμός.

    Αυτός είναι ο λόγος που με βάση τα στοιχεία που έχουμε διαψεύδουμε αυτό το ποστ.


    Φωτογραφικό αρχείο από το συμβάν ΕΔΩ.

    SNB και VG
    bloopers

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. σε λίγες μέρες sto press...η απόδειξη οτι οχι μονο η δημοσιογραφια οδηγεί παντου αρκεί να την εγκαταλείψεις γρήγορα..αλλά και ο..συνδικαλισμός....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Διαμετρικά αντίθετες ήταν οι δύο εικόνες που παρουσίασε χθες το ΠΑΣΟΚ. Μαλακία Παρτούζα και ως έναν βαθμό και μαζοχισμό στη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου των πούστηδων και των πρόστυχων ιερόδουλων καθώς και την προκλητικότητα και τον σεξισμό από τους δεκάδες συγκεντρωμένους καριόληδες και κολομπαράδες έξω από τα γραφεία του μπουρδέλου (κόμματος), οι οποίοι μαλακιζόντουσαν και ενεργώντουσαν στα πεζοδρόμια και συμπεριφέρονταν ως εσμός κλακαδόρων. Αυτονόητο είναι, υποθέτουμε, ποια από τις δύο καταστάσεις θα πρέπει να διακρίνει το μπουρδέλο (ΠΑΣΟΚ) σ' αυτή τη δύσκολη φάση που διέρχεται και ποια δεν θα πρέπει να ξανακάνει την εμφάνισή της.

    Δεν είναι τόσο τα χύσια που χύθηκαν στη μάπα του Μπουχέσα που επιβάλλει την επισήμανση αυτή. Κάλλιστα αυτό που συνέβη εκεί θα μπορούσε να συμβεί από τον ίδιο ή κάποιον άλλο δράστη σ' έναν διαφορετικό χώρο. Το πραγματικά απαράδεκτο είναι η μόνιμη παρουσία τις τελευταίες μέρες έξω από τα γραφεία το ΠΑΣΟΚ μιας συγκεκριμένης ομάδας πούστηδων, οι οποίοι πρωταγωνιστούν σ' ένα άθλιο θέαμα μαλακίας και χεσίματος και αποδοκιμασιών και διαμορφώνουν μια ατμόσφαιρα, που προσβάλλει κάθε πολιτισμένο άνθρωπο.

    Απολύτως φυσιολογική ήταν η αντίδραση του εκπροσώπου μαλακίας και του γενικού νταβά του μπουρδέλου που έσπευσαν ν πάρουν μάτι στο γαμήσι του Μπουχέσα. Φυσιολογικότερο, όμως, θα ήταν να είχαν προνοήσει να γαμήσουν πισοκολητά τον εσμό αυτό των πούστηδων. Κι αφού δεν είχαν φροντίσει να το κάνουν ως χθες, ας ελπίσουμε ότι θα τους γαμήσουν σήμερα.

    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ανάγκη το μπουρδέλο από πούστηδες, αυθόρμητους ή μη, σ' αυτή τη μπουρδελοκατάσταση που βρίσκεται. Οπως δεν έχει ανάγκη και από όσους επώνυμους τσιτσιδώνονται και γαμιούνται δημοσίως και ιδιαιτέρως αυτούς που ξεκολιάζονται, που μόνο ψωλοχύματα θ αφήσουν πίσω τους.

    ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ του μπουρδέλου είναι σεξουαλικό και η επίλυσή του μόνο με πολλά γαμήσια θα επιτευχθεί. Ανωμαλίες και παρτούζες όπως αρμόζει στο μπουρδέλο της μεγάλης μαλακίας.
    Ηδη η διαδικασία αυτή δρομολογήθηκε χθες.

    ''PASOK pisιnos''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Δώρο σου στέλνω babis μου
    Στων εκλογών το χρόνο
    δέκα ψωλές αράπικες
    να σε γαμούν συγχρόνως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. O Γιώργος ξανά για άρχηγός του ΠΑΣΟΚ. Του το χρωστάμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Η Ρηγίλλης και τα παπαγαλάκια της συνιστούν ανεπιφύλακτα Παπανδρέου.

    Θα τους ακολουθήσουμε???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Η Ρηγίλλης και τα παπαγαλάκια της συνιστούν ανεπιφύλακτα Παπανδρέου.

    Θα τους ακολουθήσουμε???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Η Ρηγίλλης και τα παπαγαλάκια της συνιστούν ανεπιφύλακτα Παπανδρέου.

    Θα τους ακολουθήσουμε???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. ΠΑ.ΣΟ.Κ. - ΝΕΑ ΑΛΛΑΓΗ
    Για ένα ΠΑ.ΣΟ.Κ. λαϊκής βάσης. Για να παραμείνει ο Γιώργος Α. Παπανδρέου ηγέτης του κινήματος. Για την Ενωμένη Αριστερά.


    ΟΝΝΕΔ ΚΟΛΩΝΑΚΙΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. ΠΑ.ΣΟ.Κ. - ΝΕΑ ΑΛΛΑΓΗ
    Για ένα ΠΑ.ΣΟ.Κ. λαϊκής βάσης. Για να παραμείνει ο Γιώργος Α. Παπανδρέου ηγέτης του κινήματος. Για την Ενωμένη Αριστερά.


    ΟΝΝΕΔ ΚΟΛΩΝΑΚΙΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. ΠΑ.ΣΟ.Κ. - ΝΕΑ ΑΛΛΑΓΗ
    Για ένα ΠΑ.ΣΟ.Κ. λαϊκής βάσης. Για να παραμείνει ο Γιώργος Α. Παπανδρέου ηγέτης του κινήματος. Για την Ενωμένη Αριστερά.


    ΟΝΝΕΔ ΚΟΛΩΝΑΚΙΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. na kanoume alli mia ilektroniki tromokratia

    http://goturkey.kulturturizm.gov.tr/BelgeGoster.aspx?17A16AE30572D31371BE64510F6C8BC979E2524859AEED5C

    diavaste ti leei o venizelos gia ta vivlia istorias...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Απόσπασμα από το (νέο – νέο) βιβλίο νεοελληνικής ιστορίας του 2017

    Σύντομο βιογραφικό του ήρωα της επανάστασης του 2007
    Ο Ευάγγελος Βενιζέλος (το πραγματικό του όνομα ήταν Βαγγέλης Τούρκογλου και το παρατσούκλι Βαγγέλας ο Τουρκόσπορος ή Αρχικλεφτόπουλο ) ήταν ένας από τους βασικούς πρωταγωνιστές της Επανάστασης του 2007.

    Τα παιδικά χρόνια
    Ο Ευάγγελος Βενιζέλος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1957.
    Εγγονός ενός ντόπιου κλέφτη, είχε έφεση στη θρησκεία και σε μικρή ηλικία στάλθηκε από τους γονείς του στο μοναστήρι του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου για την εκπαίδευσή του. Εκεί άλλωστε οφείλονται οι δεσμοί, τα χρέη και οι υποχρεώσεις που συνεχίζει να έχει στην εκκλησία και τον κλήρο. Σε ηλικία δεκαεπτά ετών έγινε μοναχός και λόγω της αφοσίωσής του στη χριστιανική πίστη, της ιδιοσυγκρασίας του, της επιμονής του καθώς και του ύπουλου χαρακτήρα του έγινε πολύ γρήγορα διάκος, όμως επίσης πολύ γρήγορα τα παράτησε γιατί του είπανε ότι άμα θέλει να δει χαίρι στην πολιτική πρέπει να ξετακιμιάζει σιγά σιγά με τους παπάδες αφού φροντίσει όμως πρώτα να σιγουρέψει ως μελλοντικούς πελάτες. Η λαϊκή παράδοση αναφέρει πως όταν ο Ευάγγελος Βενιζέλος ήταν μοναχός, ένας Τούρκος πασάς πήγε στο μοναστήρι με τα στρατεύματά του και εντυπωσιάστηκε απ' την εμφάνιση του νεαρού μοναχού. Ο Διάκος προσβλήθηκε απ' τα λεγόμενα του Τούρκου και μετά από καβγά τον σκότωσε. Άλλωστε πάντοτε ο Βαγγέλης ήταν γνωστός για το αψίθυμο του χαρακτήρα του. Εξ αιτίας αυτού του περιστατικού αναγκάστηκε να φύγει στα κοντινά βουνά και να γίνει κλέφτης. Ιδιότητα την οποία διατήρησε και ανέπτυξε καθ'όλη την διάρκεια της ζωής του κατορθώνοντας τελικά να εξελιχθεί σε σπεσιαλίστα του είδους.
    Όμως και τα παιδικά του χρόνια δεν ήταν ατάραχα. Τα παιδικά του χρόνια τα πέρασε στις γειτονιές της συμπρωτεύουσας όπου και πήρε τα πρώτα του μαθήματα και ανδρώθηκε για την μετέπειτα λαμπρή του πολιτική σταδιοδρομία, διαβάλλοντας, κατασυκοφαντώντας, ρουφιανεύοντας και καταστρέφοντας ότι έφτιαχναν τα υπόλοιπα παιδάκια με χαρακτηριστικό επεισόδιο αυτό που συνέβη όταν ήταν δώδεκα περίπου ετών οπότε και αφού έβαλε δυό-τρεις κολλητούς του να χειροδικήσουν εις βάρος συνομήλικου του, του είπε «άντε γ.. ρε μαλακισμένο, εγώ είμαι ο αρχηγός σε αυτή τη γειτονιά και γύρνα σπίτι σου μη σου γ… ολόκληρο το σόι».

    Τον Σεπτέμβριο του 1974 εισήχθη στη Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κατά τη διάρκεια των σπουδών του συμμετείχε ενεργά στο φοιτητικό κίνημα ως μέλος δεκάδων ενώσεων γιατί από μικρός ο Βαγγέλης Βενιζέλος ήταν φιλόδοξος, δολοπλόκος και τεμπελάκος βάζοντας τους άλλους οπλαρχηγούς και τα μαθητευόμενα κλεφτόπουλα να τρέχουν για πάρτη του. Το 1978 αποφοίτησε από τη Νομική και ξεκίνησε να ασκεί το επάγγελμα του δικηγόρου υπηρετώντας τους μεγαλοτσιφλικάδες του τόπου και του εξαπατώντας τον απλό και ανυπεράσπιστο λαό.

    Στην Φιλική Πασοκική Εταιρεία μυήθηκε μόλις τον Οκτώβριο του 1993 με την εκλογή του ως βουλευτή Θεσσαλονίκης, μιας και τότε του είπαν οι μεγαλοτσιφλικάδες κολλητοί του ότι άμα θέλει να ανελιχθεί γρήγορα στην πολιτική θα πρέπει να ανακατατευτεί με την συγκεκριμένη Φιλική Πασοκική Εταιρεία, να κάνει υπομονή και όταν έρθει η ώρα να την κάνει κουλουβάχατα και να την κυβερνήσει.

    Κλέφτης και αμαρτωλός
    Αρχικά κλέφτης υπό την εξουσία διαφόρων αρχι-καπετάνιων της Θεσσαλονίκης διακρίθηκε σε διάφορες συγκρούσεις με τους συναγωνιστές-συνυποψηφίους του . Υπήρξε αμαρτωλός για πέντε χρόνια στο στρατό του Αλί-Μπακατσέλου Πασά, στην συνέχεια έγινε καπετάνιος μιας μονάδας αμαρτωλών στη Εύβοια, για άλλα πέντε χρόνια πρωτοπαλίκαρο μεγαλοτσιφλικάδων και μεγαλοεκδοτών της πρωτεύουσας ενώ στα χρόνια που ακολουθούν και που καταλήγουν στην Επανάσταση του 2007 είχε φτιάξει τη δική του ομάδα εκσυγχρονιστών κλεφτών και όπως πολλοί άλλοι καπεταναίοι κλεφτών και αμαρτωλών έγινε σεσημασμένο και σημαίνον μέλος της Φιλικής Πασοκικής Εταιρίας.
    Τον Απρίλιο του 1996 σε συνεργασία με άλλους οπλαρχηγούς και χρησιμοποιώντας την σαν ορμητήριο, επανακατέλαβε το φρούριο της Θεσσαλονίκης δίνοντας πολλές νικηφόρες μάχες, κατέλαβε την γέφυρα της Αλαμάνας, ενώ στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του για την αναβάθμιση και αναθεώρηση της πολιτιστικής, πολιτική, αθλητικής κλπ, κληρονομιάς μας κατά την διάρκεια της Ολυμπιακής προετοιμασίας,
    έχτισε πέντε άχρηστες γέφυρες, τρία Ολυμπιακά στάδια, ενώ έδωσε μάχες για να αγοραστούν με κρατικά λεφτά όλες οι σαβούρες που είχαν για σπρώξιμο οι δεκάδες φίλοι του, από καλλιτέχνες και εργολάβους μέχρι απατεώνες-τυχοδιώκτες του κερατά.

    Το άδοξο τέλος
    Μετά από το ξέσπασμα των εχθροτήτων ύστερα από την βραδιά της 16ης Σεπτεμβρίου του 2007, τις πρώτες πρωινές ώρες της 17ης και ύστερα από την βαριά ήττα της Φιλικής Πασοκικής Εταιρίας, ο Ευάγγελος Βενιζέλος κι ένας ντόπιος καπετάνιος και φίλος ο Ανδρέας Λοβέρδος οδήγησαν ένα απόσπασμα μαχητών στο Ζάππειο με σκοπό την πραξικοπηματική κατάληψη της ηγεσίας της Φιλικής Πασοκικής Εταιρίας οπότε και ο Ευάγγελος Βενιζέλος είχε δηλώσει ότι «διεκδικώ την αρχηγία της Εταιρίας». Την εν λόγω δήλωση έκανε αιφνιδιαστικά και ζωντανά (το ζωντανό) σε όλα τα Megaάλα τηλεοπτικά κανάλια των μεγαλοτσιφλικάδων της μικρής αυτής χώρας. Στις 19 Σεπτεμβρίου του μετά από τρεις ημέρες άγριας μάχης από σπίτι σε σπίτι, γραφείο σε γραφείο και στούντιο σε στούντιο, η ομάδα του αρχικλέφτη - πραξικοπηματία Βενιζέλου έπεσε στα χέρια του οπλαρχηγού Γιωργάκη ο οποίος αν και αγαθός και απονήρευτος άνθρωπος δεν ήταν τόσο βλακόμουτρο όσο κάποιοι ήθελαν να νομίζουν, και την είχε ψιλιαστεί την δουλειά, αλλά επειδή όπως είπαμε ήταν καλός άνθρωπος αλλά όχι και μαλάκας, άφησε τον Βενιζέλο και τα παλικάρια του να εκτεθούν, να γίνουν κατάπτυστοι και ρόμπες ξεκούμπωτες live στα μάτια του ελληνικού λαού και με αυτόν τον τρόπο να τελειώνει με δαύτους, γιατί όπως είπαμε ήταν αγαθός άνθρωπος -και φιλόζωος- και δεν του πήγαινε να βάψει τα χέρια του με αίμα (παρ’όλο που εξ αιτίας τους γινόταν εκείνος σκοπίμως ρόμπα και εμφανιζόταν μικρός στα μάτια του ελληνικού λαού)
    Σύμφωνα με μαρτυρίες, βλέποντας την συντριβή και την απαξίωση να πλησιάζουν μερικά κλεφτόπουλα -κλάφτρες (αλλά πρώιμες!) της ομάδας Βενιζέλου όπως οι Κίμωνας Κουλούρης, Χρήστος Βερελής, Μιχάλης Νεονάκης, Γιάννος Παπαντωνίου και άλλοι κλεφτοπουλαίοι, πρότειναν την άτακτη υποχώρηση και φυγή από την Φιλική Πασοκική Εταιρία, όμως ήταν ήδη αργά. Ο Βενιζέλος (και προς τιμήν του) επέλεξε να μείνει και να παλέψει μαζί με 48 συμπολεμιστές- κλεφτόπουλα -κλάφτρες
    (που θέλανε και πραξικόπημα πανάθεμα τους) του σε μια απελπισμένη μάχη σώμα με σώμα και μικρόφωνο και μικρόφωνο, λίγες ώρες πριν τελικά συντρίβει.
    Στη τελική αυτή μάχη ο Ευάγγελος Βενιζέλος συνελήφθη και αφού μεταφέρθηκε στη Χαριλάου Τρικούπη αναφέρεται λογοτεχνικά ότι «σουβλίστηκε» από τους οπαδούς της Φιλικής Πασοκικής Εταιρίας και κάηκε την ερχόμενη Ανάσταση στην πλατεία του (αναθεωρημένου) Συντάγματος.
    Σύμφωνα δε με μαρτυρίες, ο Ευάγγελος Βενιζέλος δεν σουβλίστηκε, αλλά αυτοκτόνησε από τις τύψεις που πήρε στο λαιμό του, εξέθεσε και άφησε άνεργους, τους συνεργάτες του στο πραξικόπημα της αποφράδας 16ης Σεπτεβρίου του 2007
    κι έχοντας την γνώση της φημολογίας που ήθελε οι μεγαλοτσιφλικάδες να τον επικηρύξει και να ορκίζονται να τον σουβλίσουν εκείνοι (αφού τον πηδήξουν πρώτα) που τους «κρέμασε» με την βιασύνη και την αλαζονεία του.

    Ο βάναυσος τρόπος του θανάτου του Βενιζέλου στα χέρια των οπαδών της Φιλικής Πασοκικής Εταιρίας τρομοκράτησε αρχικά το λαό της Ελλάδας, που γρήγορα όμως κατάλαβε ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος πρωτοστάτησε (θυσιάστηκε για την ακρίβεια) αυτός και τα παλικάρια του στην σύγχρονη ελληνική επανάσταση ενάντια στον ζυγό της Διαφθοροκρατίας και του Αλαζονισμού.

    Για τον λόγο αυτό, ενα μνημείο στέκεται τώρα κοντά στη γέφυρα της Νέας Κηφισίας, το σημείο της τελικής μάχης του Ευάγγελου Βενιζέλου, ενώ ο τόπος γεννήσεώς του, το χωριό Άνω- Κάτω Ρουφιανίτσα, μετονομάστηκε αργότερα σε «Βαγγέλης το κλεφτόπουλο» προς τιμήν του.



    Πηγές :
    Ελληνική Ιστορία τών Νεότερων Χρόνων, ΟΕΔΒ, (2007).
    The 2007 Greek War of Independence, The Overlook Press (2007). ISBN 158567172X.
    The Greeks: Their Struggle For Independence, Hellenic International Press (2007). ISBN 0959089411.
    Το Αθάνατο 2007, Αφοί Ρουφιάνογλου
    Διευκρινιστικό μέιλ που έλαβα προχτές από το γραφείο Βενιζέλου σχετικά με το σωστό(!) βιογραφικό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. ΠΑ.ΣΟ.Κ. - ΝΕΑ ΑΛΛΑΓΗ
    Για ένα ΠΑ.ΣΟ.Κ. λαϊκής βάσης. Για να παραμείνει ο Γιώργος Α. Παπανδρέου ηγέτης του κινήματος. Για την Ενωμένη Αριστερά.


    ΟΝΝΕΔ ΚΟΛΩΝΑΚΙΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. θα συκοφαντουμε οσους στηριζουν
    γιωργο παπανδρεου.

    πρεσσ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. θα συκοφαντουμε οσους στηριζουν
    γιωργο παπανδρεου.

    press-gr -ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. θα συκοφαντουμε οσους στηριζουν
    γιωργο παπανδρεου.

    press-gr -ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Είμαι Η Μαρία Δαμανάκη
    πασόκα του τσιμπουκιού και του παλουκιού (πούτσου)
    τον πούτσο δε χορταίνω,
    πλακώστε με στα καυλιά,
    και απ’ τη καύλα τρέμω

    Είμαι μια πουτάνα βρωμερή
    Με ξυρισμένο μουνί και κώλο
    Σύντροφοι λυπηθείτε με
    Ψοφήστε με στον ψώλο

    Είμαι μια πουτάνα παρδαλή
    Τέρμα ξεπατωμένη
    Και χώσε κάργα την ψωλή
    Η αμυγδαλή μου βγαίνει

    Τον πούτσο εγώ τον προσκυνώ
    Και βασιλιά τον λέω
    Μπουκώστε με μέχρι βαθειά
    Γιατί απ’ την κάβλα κλαίω.

    χιλιάδες παλούκια πέρασα
    μα δεν χόρτασα καινούργια να περιμένω
    ελάτε ψωλαλάδες του PRESS-GR
    ξεκίστε μου τον κώλο
    όλους μαζύ θα σας πάρω σαν τρελλή
    και τα χύσια σας να ρουφήξω από την καύλα τη πολλή.

    ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ
    ΚΑΤΑ ΚΟΣΜΟΝ ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΧΥΤΗΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. ΣΚΥΛΕ

    Της Ρηγιλλης εισαι σε διατεταγμενη υπηρεσια η το κανεις εθελοντικα?

    Ο,τι και νασαι,εισαι για παντα πουστης στην ψυχη και στοσωμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. ΠΟΥΣΤΟΠΑΣΟΚΟΣΚΥΛΑ
    ΒΓΑΛΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΧΕΣΑ ΤΟ ΜΠΕΝΙ
    ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟ
    ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΑΣ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ
    ΠΑΣΟΚΑΚΙΑ (ΒΡΩΜΟΠΟΥΣΤΕΣ)
    ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΕΙΣΑΣΤΕ
    ΜΕ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΤΟ ΧΑΖΟ
    Η ΤΟΝ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟ ΧΟΝΤΡΟΤΡΕΛΛΟ

    ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΡΕΛΛΟ ΓΙΑ ΑΡΓΗΓΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. Είμαι Η Μαρία Δαμανάκη
    πασόκα του τσιμπουκιού και του παλουκιού (πούτσου)
    τον πούτσο δε χορταίνω,
    πλακώστε με στα καυλιά,
    και απ’ τη καύλα τρέμω

    Είμαι μια πουτάνα βρωμερή
    Με ξυρισμένο μουνί και κώλο
    Σύντροφοι λυπηθείτε με
    Ψοφήστε με στον ψώλο

    Είμαι μια πουτάνα παρδαλή
    Τέρμα ξεπατωμένη
    Και χώσε κάργα την ψωλή
    Η αμυγδαλή μου βγαίνει

    Τον πούτσο εγώ τον προσκυνώ
    Και βασιλιά τον λέω
    Μπουκώστε με μέχρι βαθειά
    Γιατί απ’ την κάβλα κλαίω.

    χιλιάδες παλούκια πέρασα
    μα δεν χόρτασα καινούργια να περιμένω
    ελάτε ψωλαλάδες του PRESS-GR
    ξεκίστε μου τον κώλο
    όλους μαζύ θα σας πάρω σαν τρελλή
    και τα χύσια σας να ρουφήξω από την καύλα τη πολλή.

    ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ
    ΚΑΤΑ ΚΟΣΜΟΝ ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΧΥΤΗΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. Δώρο σου στέλνω babis μου
    Στων εκλογών το χρόνο
    δέκα ψωλές αράπικες
    να σε γαμούν συγχρόνως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. 11.28 πασοκοπουστάρα κοίτα τώρα που μετά το γαμίσι που έφαγες στις 16, θα σε πάρει παρτούζα κι ο ΣΥΡΙΖΑ.

    Και μετά οι "νικητές" στις διάφορες φράξιες του Κουνήματος.

    Τυχεράκια, το όνειρό σου γίνεται πραγματικότητα. ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΑΣΜΑ ΘΑ ΣΕ ΓΑΜΑΕΙ ΜΙΑ ΖΩΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. index

    12.12

    Σωστός!
    ... κι εγώ σε είχα παρεξηγήσει...

    ο Αράπης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. 11 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ,ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
    ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ.
    ΟΣΟ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΘΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΓΑΠ ΤΟΣΟ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΘΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΝΙΚΗΦΟΡΑ ΠΟΡΕΙΑ.
    ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ,ΜΗΝ ΜΑΣΑΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΩΝ ΓΑΛΑΖΙΩΝ ΠΑΠΑΓΑΛΩΝ.
    ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΜΕΝΟΙ ΩΣ ΠΑΣΟΚΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΟΙ ΔΥΣΜΟΙΡΟΙ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΓΑΠ.ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ.

    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΙΣ 11 ΤΟΥ ΝΟΕΜΒΡΗ ΓΙΑ Ν'ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ.

    ΚΙ ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΛΘΟΥΝ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ,ΜΗΝ ΑΝΥΣΥΧΕΙΤΕ.
    ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΙΝ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ.
    ΘΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΔΕΧΘΟΥΜΕ ΜΕ..ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ...ΠΡΟΔΕΡΜ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. .

    Μετά το καβ&$ εκ δεξιών, έρχεται και το καβ%# εξ’ αριστερών

    Δηλώσεις Αλ. Τσίπρα για εκλογικό αποτέλεσμα
    Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων 17/9/2007

    Ο ΣΥΡΙΖΑ διαβεβαιώνει τους ψηφοφόρους του ότι θα εργαστεί “για να διευρεύνει τη μεγάλη συνεργασία της Ριζοσπαστικής Αριστεράς με το σοσιαλιστικό και οικολογικό χώρο, αλλά και να βρούν διέξοδο οι ελπίδες των εργαζομένων και της νεολαίας που αναζητούν εναλλακτική λύση σε μια ριζοσπαστική ενωμένη Αριστερά”, δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Συνασπισμού Αλ. Τσίπρας μετά τη σημερινή, πανηγυρική συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας, η οποία έκανε μια πρώτη συζήτηση για το εκλογικό αποτέλεσμα.

    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΔΙΕΜΒΟΛΙΣΘΕΙ (ΞΕΠΑΤΩΘΕΙ) ΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ.
    ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΑ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΣΤΑ ΧΙΟΝΙΑ ΚΙ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΣΤΑ ΚΑΒ&%$.

    To πασοκ ειν’ εδώ με τον *&$# ανοικτό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. Προσκλητήριο προς ΟΝΝΕΔΙΤΕΣ και ΟΝΝΕΔΙΤΙΣΕΣ.

    Την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου όλοι στην συγκέντρωση στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ,στις 7 το απόγευμα.
    Θέμα η στήριξη στον Παπανδρέου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. --
    Ε, όχι...

    Εμείς δεν θέλουμε το "όλον" ΠαΣοΚ.

    Μας αρκεί το μισό, το αριστερό κομμάτι.

    Το άλλο μισό στα δεξιά να το πάρει η ΝΔ, να γαμήσουν κι αυτοί κάτι...

    Κουφάλες, 20 χρόνια μας σκίζετε, τώρα θα σας σκίσουμε εμείς στα δύο πρώτα, και στο πήδημα μετά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. Μας Λένε
    Ο Γιώργος δεν μπορεί να κερδισει εκλογές

    --Ο Ανδρέας είχε χάσει 5- εκτός δημοτικών –ευρωεκλογών

    Μας λένε
    Ο Γιώργος δεν είναι δυναμικός

    --Έχει αποκεφαλίσει Παπαντωνίου, Πάχτα, Νεονάκη, Κουλούρη, Ανθόπουλο,

    Μας λένε
    Ο Γιώργος δεν είναι ρήτωρ, δεν είναι πληθωρικός σαν τον Καραμανλή

    --Κώστας Σημίτης……….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. ΤΗΣ ΑΜΥΝΗΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΙΩΞΑΝ ΤΟ ΧΟΝΤΡΟΜΠΑΛΑ
    ΤΗΣ ΑΜΥΝΗΣ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ ΕΦΕΡΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
    ΤΗΣ ΑΜΥΝΗΣ ΤΟ ΣΚΟΥΦΑΚΙ ΕΦΕΡΕ ΜΑΣ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. Μας Λένε
    Ο Γιώργος δεν μπορεί να κερδισει εκλογές

    --Ο Ανδρέας είχε χάσει 5- εκτός δημοτικών –ευρωεκλογών

    Μας λένε
    Ο Γιώργος δεν είναι δυναμικός

    --Έχει αποκεφαλίσει Παπαντωνίου, Πάχτα, Νεονάκη, Κουλούρη, Ανθόπουλο,

    Μας λένε
    Ο Γιώργος δεν είναι ρήτωρ, δεν είναι πληθωρικός σαν τον Καραμανλή

    --Κώστας Σημίτης……….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. Μας Λένε
    Ο Γιώργος δεν μπορεί να κερδισει εκλογές

    --Ο Ανδρέας είχε χάσει 5- εκτός δημοτικών –ευρωεκλογών

    Μας λένε
    Ο Γιώργος δεν είναι δυναμικός

    --Έχει αποκεφαλίσει Παπαντωνίου, Πάχτα, Νεονάκη, Κουλούρη, Ανθόπουλο,

    Μας λένε
    Ο Γιώργος δεν είναι ρήτωρ, δεν είναι πληθωρικός σαν τον Καραμανλή

    --Κώστας Σημίτης……….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. Μας Λένε
    Ο Γιώργος δεν μπορεί να κερδισει εκλογές

    --Ο Ανδρέας είχε χάσει 5- εκτός δημοτικών –ευρωεκλογών

    Μας λένε
    Ο Γιώργος δεν είναι δυναμικός

    --Έχει αποκεφαλίσει Παπαντωνίου, Πάχτα, Νεονάκη, Κουλούρη, Ανθόπουλο,

    Μας λένε
    Ο Γιώργος δεν είναι ρήτωρ, δεν είναι πληθωρικός σαν τον Καραμανλή

    --Κώστας Σημίτης……….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. ΤΗΣ ΑΜΥΝΗΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΙΩΞΑΝ ΤΟ ΧΟΝΤΡΟΜΠΑΛΑ
    ΤΗΣ ΑΜΥΝΗΣ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ ΕΦΕΡΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
    ΤΗΣ ΑΜΥΝΗΣ ΤΟ ΣΚΟΥΦΑΚΙ ΕΦΕΡΕ ΜΑΣ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. Μας Λένε
    Ο Γιώργος δεν μπορεί να κερδισει εκλογές

    --Ο Ανδρέας είχε χάσει 5- εκτός δημοτικών –ευρωεκλογών

    Μας λένε
    Ο Γιώργος δεν είναι δυναμικός

    --Έχει αποκεφαλίσει Παπαντωνίου, Πάχτα, Νεονάκη, Κουλούρη, Ανθόπουλο,

    Μας λένε
    Ο Γιώργος δεν είναι ρήτωρ, δεν είναι πληθωρικός σαν τον Καραμανλή

    --Κώστας Σημίτης……….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. Μας Λένε
    Ο Γιώργος δεν μπορεί να κερδισει εκλογές

    --Ο Ανδρέας είχε χάσει 5- εκτός δημοτικών –ευρωεκλογών

    Μας λένε
    Ο Γιώργος δεν είναι δυναμικός

    --Έχει αποκεφαλίσει Παπαντωνίου, Πάχτα, Νεονάκη, Κουλούρη, Ανθόπουλο,

    Μας λένε
    Ο Γιώργος δεν είναι ρήτωρ, δεν είναι πληθωρικός σαν τον Καραμανλή

    --Κώστας Σημίτης……….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. ΤΗΣ ΑΜΥΝΗΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΙΩΞΑΝ ΤΟ ΧΟΝΤΡΟΜΠΑΛΑ
    ΤΗΣ ΑΜΥΝΗΣ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ ΕΦΕΡΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
    ΤΗΣ ΑΜΥΝΗΣ ΤΟ ΣΚΟΥΦΑΚΙ ΕΦΕΡΕ ΜΑΣ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. ΤΗΣ ΑΜΥΝΗΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΙΩΞΑΝ ΤΟ ΧΟΝΤΡΟΜΠΑΛΑ
    ΤΗΣ ΑΜΥΝΗΣ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ ΕΦΕΡΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
    ΤΗΣ ΑΜΥΝΗΣ ΤΟ ΣΚΟΥΦΑΚΙ ΕΦΕΡΕ ΜΑΣ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. ΤΗΣ ΑΜΥΝΗΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΙΩΞΑΝ ΤΟ ΧΟΝΤΡΟΜΠΑΛΑ
    ΤΗΣ ΑΜΥΝΗΣ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ ΕΦΕΡΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
    ΤΗΣ ΑΜΥΝΗΣ ΤΟ ΣΚΟΥΦΑΚΙ ΕΦΕΡΕ ΜΑΣ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. ΤΗΣ ΑΜΥΝΗΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΙΩΞΑΝ ΤΟ ΧΟΝΤΡΟΜΠΑΛΑ
    ΤΗΣ ΑΜΥΝΗΣ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ ΕΦΕΡΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
    ΤΗΣ ΑΜΥΝΗΣ ΤΟ ΣΚΟΥΦΑΚΙ ΕΦΕΡΕ ΜΑΣ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. ΤΗΣ ΑΜΥΝΗΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΙΩΞΑΝ ΤΟ ΧΟΝΤΡΟΜΠΑΛΑ
    ΤΗΣ ΑΜΥΝΗΣ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ ΕΦΕΡΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
    ΤΗΣ ΑΜΥΝΗΣ ΤΟ ΣΚΟΥΦΑΚΙ ΕΦΕΡΕ ΜΑΣ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. ΤΗΣ ΑΜΥΝΗΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΙΩΞΑΝ ΤΟ ΧΟΝΤΡΟΜΠΑΛΑ
    ΤΗΣ ΑΜΥΝΗΣ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ ΕΦΕΡΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
    ΤΗΣ ΑΜΥΝΗΣ ΤΟ ΣΚΟΥΦΑΚΙ ΕΦΕΡΕ ΜΑΣ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. ΤΗΣ ΑΜΥΝΗΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΙΩΞΑΝ ΤΟ ΧΟΝΤΡΟΜΠΑΛΑ
    ΤΗΣ ΑΜΥΝΗΣ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ ΕΦΕΡΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
    ΤΗΣ ΑΜΥΝΗΣ ΤΟ ΣΚΟΥΦΑΚΙ ΕΦΕΡΕ ΜΑΣ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. ΤΗΣ ΑΜΥΝΗΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΙΩΞΑΝ ΤΟ ΧΟΝΤΡΟΜΠΑΛΑ
    ΤΗΣ ΑΜΥΝΗΣ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ ΕΦΕΡΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
    ΤΗΣ ΑΜΥΝΗΣ ΤΟ ΣΚΟΥΦΑΚΙ ΕΦΕΡΕ ΜΑΣ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. ΤΗΣ ΑΜΥΝΗΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΙΩΞΑΝ ΤΟ ΧΟΝΤΡΟΜΠΑΛΑ
    ΤΗΣ ΑΜΥΝΗΣ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ ΕΦΕΡΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
    ΤΗΣ ΑΜΥΝΗΣ ΤΟ ΣΚΟΥΦΑΚΙ ΕΦΕΡΕ ΜΑΣ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. ΤΗΣ ΑΜΥΝΗΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΙΩΞΑΝ ΤΟ ΧΟΝΤΡΟΜΠΑΛΑ
    ΤΗΣ ΑΜΥΝΗΣ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ ΕΦΕΡΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
    ΤΗΣ ΑΜΥΝΗΣ ΤΟ ΣΚΟΥΦΑΚΙ ΕΦΕΡΕ ΜΑΣ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. Απόσπασμα από το (νέο – νέο) βιβλίο νεοελληνικής ιστορίας του 2017

    Σύντομο βιογραφικό του ήρωα της επανάστασης του 2007
    Ο Ευάγγελος Βενιζέλος (το πραγματικό του όνομα ήταν Βαγγέλης Τούρκογλου και το παρατσούκλι Βαγγέλας ο Τουρκόσπορος ή Αρχικλεφτόπουλο ) ήταν ένας από τους βασικούς πρωταγωνιστές της Επανάστασης του 2007.

    Τα παιδικά χρόνια
    Ο Ευάγγελος Βενιζέλος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1957.
    Εγγονός ενός ντόπιου κλέφτη, είχε έφεση στη θρησκεία και σε μικρή ηλικία στάλθηκε από τους γονείς του στο μοναστήρι του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου για την εκπαίδευσή του. Εκεί άλλωστε οφείλονται οι δεσμοί, τα χρέη και οι υποχρεώσεις που συνεχίζει να έχει στην εκκλησία και τον κλήρο. Σε ηλικία δεκαεπτά ετών έγινε μοναχός και λόγω της αφοσίωσής του στη χριστιανική πίστη, της ιδιοσυγκρασίας του, της επιμονής του καθώς και του ύπουλου χαρακτήρα του έγινε πολύ γρήγορα διάκος, όμως επίσης πολύ γρήγορα τα παράτησε γιατί του είπανε ότι άμα θέλει να δει χαίρι στην πολιτική πρέπει να ξετακιμιάζει σιγά σιγά με τους παπάδες αφού φροντίσει όμως πρώτα να σιγουρέψει ως μελλοντικούς πελάτες. Η λαϊκή παράδοση αναφέρει πως όταν ο Ευάγγελος Βενιζέλος ήταν μοναχός, ένας Τούρκος πασάς πήγε στο μοναστήρι με τα στρατεύματά του και εντυπωσιάστηκε απ' την εμφάνιση του νεαρού μοναχού. Ο Διάκος προσβλήθηκε απ' τα λεγόμενα του Τούρκου και μετά από καβγά τον σκότωσε. Άλλωστε πάντοτε ο Βαγγέλης ήταν γνωστός για το αψίθυμο του χαρακτήρα του. Εξ αιτίας αυτού του περιστατικού αναγκάστηκε να φύγει στα κοντινά βουνά και να γίνει κλέφτης. Ιδιότητα την οποία διατήρησε και ανέπτυξε καθ'όλη την διάρκεια της ζωής του κατορθώνοντας τελικά να εξελιχθεί σε σπεσιαλίστα του είδους.
    Όμως και τα παιδικά του χρόνια δεν ήταν ατάραχα. Τα παιδικά του χρόνια τα πέρασε στις γειτονιές της συμπρωτεύουσας όπου και πήρε τα πρώτα του μαθήματα και ανδρώθηκε για την μετέπειτα λαμπρή του πολιτική σταδιοδρομία, διαβάλλοντας, κατασυκοφαντώντας, ρουφιανεύοντας και καταστρέφοντας ότι έφτιαχναν τα υπόλοιπα παιδάκια με χαρακτηριστικό επεισόδιο αυτό που συνέβη όταν ήταν δώδεκα περίπου ετών οπότε και αφού έβαλε δυό-τρεις κολλητούς του να χειροδικήσουν εις βάρος συνομήλικου του, του είπε «άντε γ.. ρε μαλακισμένο, εγώ είμαι ο αρχηγός σε αυτή τη γειτονιά και γύρνα σπίτι σου μη σου γ… ολόκληρο το σόι».

    Τον Σεπτέμβριο του 1974 εισήχθη στη Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κατά τη διάρκεια των σπουδών του συμμετείχε ενεργά στο φοιτητικό κίνημα ως μέλος δεκάδων ενώσεων γιατί από μικρός ο Βαγγέλης Βενιζέλος ήταν φιλόδοξος, δολοπλόκος και τεμπελάκος βάζοντας τους άλλους οπλαρχηγούς και τα μαθητευόμενα κλεφτόπουλα να τρέχουν για πάρτη του. Το 1978 αποφοίτησε από τη Νομική και ξεκίνησε να ασκεί το επάγγελμα του δικηγόρου υπηρετώντας τους μεγαλοτσιφλικάδες του τόπου και του εξαπατώντας τον απλό και ανυπεράσπιστο λαό.

    Στην Φιλική Πασοκική Εταιρεία μυήθηκε μόλις τον Οκτώβριο του 1993 με την εκλογή του ως βουλευτή Θεσσαλονίκης, μιας και τότε του είπαν οι μεγαλοτσιφλικάδες κολλητοί του ότι άμα θέλει να ανελιχθεί γρήγορα στην πολιτική θα πρέπει να ανακατατευτεί με την συγκεκριμένη Φιλική Πασοκική Εταιρεία, να κάνει υπομονή και όταν έρθει η ώρα να την κάνει κουλουβάχατα και να την κυβερνήσει.

    Κλέφτης και αμαρτωλός
    Αρχικά κλέφτης υπό την εξουσία διαφόρων αρχι-καπετάνιων της Θεσσαλονίκης διακρίθηκε σε διάφορες συγκρούσεις με τους συναγωνιστές-συνυποψηφίους του . Υπήρξε αμαρτωλός για πέντε χρόνια στο στρατό του Αλί-Μπακατσέλου Πασά, στην συνέχεια έγινε καπετάνιος μιας μονάδας αμαρτωλών στη Εύβοια, για άλλα πέντε χρόνια πρωτοπαλίκαρο μεγαλοτσιφλικάδων και μεγαλοεκδοτών της πρωτεύουσας ενώ στα χρόνια που ακολουθούν και που καταλήγουν στην Επανάσταση του 2007 είχε φτιάξει τη δική του ομάδα εκσυγχρονιστών κλεφτών και όπως πολλοί άλλοι καπεταναίοι κλεφτών και αμαρτωλών έγινε σεσημασμένο και σημαίνον μέλος της Φιλικής Πασοκικής Εταιρίας.
    Τον Απρίλιο του 1996 σε συνεργασία με άλλους οπλαρχηγούς και χρησιμοποιώντας την σαν ορμητήριο, επανακατέλαβε το φρούριο της Θεσσαλονίκης δίνοντας πολλές νικηφόρες μάχες, κατέλαβε την γέφυρα της Αλαμάνας, ενώ στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του για την αναβάθμιση και αναθεώρηση της πολιτιστικής, πολιτική, αθλητικής κλπ, κληρονομιάς μας κατά την διάρκεια της Ολυμπιακής προετοιμασίας,
    έχτισε πέντε άχρηστες γέφυρες, τρία Ολυμπιακά στάδια, ενώ έδωσε μάχες για να αγοραστούν με κρατικά λεφτά όλες οι σαβούρες που είχαν για σπρώξιμο οι δεκάδες φίλοι του, από καλλιτέχνες και εργολάβους μέχρι απατεώνες-τυχοδιώκτες του κερατά.

    Το άδοξο τέλος
    Μετά από το ξέσπασμα των εχθροτήτων ύστερα από την βραδιά της 16ης Σεπτεμβρίου του 2007, τις πρώτες πρωινές ώρες της 17ης και ύστερα από την βαριά ήττα της Φιλικής Πασοκικής Εταιρίας, ο Ευάγγελος Βενιζέλος κι ένας ντόπιος καπετάνιος και φίλος ο Ανδρέας Λοβέρδος οδήγησαν ένα απόσπασμα μαχητών στο Ζάππειο με σκοπό την πραξικοπηματική κατάληψη της ηγεσίας της Φιλικής Πασοκικής Εταιρίας οπότε και ο Ευάγγελος Βενιζέλος είχε δηλώσει ότι «διεκδικώ την αρχηγία της Εταιρίας». Την εν λόγω δήλωση έκανε αιφνιδιαστικά και ζωντανά (το ζωντανό) σε όλα τα Megaάλα τηλεοπτικά κανάλια των μεγαλοτσιφλικάδων της μικρής αυτής χώρας. Στις 19 Σεπτεμβρίου του μετά από τρεις ημέρες άγριας μάχης από σπίτι σε σπίτι, γραφείο σε γραφείο και στούντιο σε στούντιο, η ομάδα του αρχικλέφτη - πραξικοπηματία Βενιζέλου έπεσε στα χέρια του οπλαρχηγού Γιωργάκη ο οποίος αν και αγαθός και απονήρευτος άνθρωπος δεν ήταν τόσο βλακόμουτρο όσο κάποιοι ήθελαν να νομίζουν, και την είχε ψιλιαστεί την δουλειά, αλλά επειδή όπως είπαμε ήταν καλός άνθρωπος αλλά όχι και μαλάκας, άφησε τον Βενιζέλο και τα παλικάρια του να εκτεθούν, να γίνουν κατάπτυστοι και ρόμπες ξεκούμπωτες live στα μάτια του ελληνικού λαού και με αυτόν τον τρόπο να τελειώνει με δαύτους, γιατί όπως είπαμε ήταν αγαθός άνθρωπος -και φιλόζωος- και δεν του πήγαινε να βάψει τα χέρια του με αίμα (παρ’όλο που εξ αιτίας τους γινόταν εκείνος σκοπίμως ρόμπα και εμφανιζόταν μικρός στα μάτια του ελληνικού λαού)
    Σύμφωνα με μαρτυρίες, βλέποντας την συντριβή και την απαξίωση να πλησιάζουν μερικά κλεφτόπουλα -κλάφτρες (αλλά πρώιμες!) της ομάδας Βενιζέλου όπως οι Κίμωνας Κουλούρης, Χρήστος Βερελής, Μιχάλης Νεονάκης, Γιάννος Παπαντωνίου και άλλοι κλεφτοπουλαίοι, πρότειναν την άτακτη υποχώρηση και φυγή από την Φιλική Πασοκική Εταιρία, όμως ήταν ήδη αργά. Ο Βενιζέλος (και προς τιμήν του) επέλεξε να μείνει και να παλέψει μαζί με 48 συμπολεμιστές- κλεφτόπουλα -κλάφτρες
    (που θέλανε και πραξικόπημα πανάθεμα τους) του σε μια απελπισμένη μάχη σώμα με σώμα και μικρόφωνο και μικρόφωνο, λίγες ώρες πριν τελικά συντρίβει.
    Στη τελική αυτή μάχη ο Ευάγγελος Βενιζέλος συνελήφθη και αφού μεταφέρθηκε στη Χαριλάου Τρικούπη αναφέρεται λογοτεχνικά ότι «σουβλίστηκε» από τους οπαδούς της Φιλικής Πασοκικής Εταιρίας και κάηκε την ερχόμενη Ανάσταση στην πλατεία του (αναθεωρημένου) Συντάγματος.
    Σύμφωνα δε με μαρτυρίες, ο Ευάγγελος Βενιζέλος δεν σουβλίστηκε, αλλά αυτοκτόνησε από τις τύψεις που πήρε στο λαιμό του, εξέθεσε και άφησε άνεργους, τους συνεργάτες του στο πραξικόπημα της αποφράδας 16ης Σεπτεβρίου του 2007
    κι έχοντας την γνώση της φημολογίας που ήθελε οι μεγαλοτσιφλικάδες να τον επικηρύξει και να ορκίζονται να τον σουβλίσουν εκείνοι (αφού τον πηδήξουν πρώτα) που τους «κρέμασε» με την βιασύνη και την αλαζονεία του.

    Ο βάναυσος τρόπος του θανάτου του Βενιζέλου στα χέρια των οπαδών της Φιλικής Πασοκικής Εταιρίας τρομοκράτησε αρχικά το λαό της Ελλάδας, που γρήγορα όμως κατάλαβε ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος πρωτοστάτησε (θυσιάστηκε για την ακρίβεια) αυτός και τα παλικάρια του στην σύγχρονη ελληνική επανάσταση ενάντια στον ζυγό της Διαφθοροκρατίας και του Αλαζονισμού.

    Για τον λόγο αυτό, ενα μνημείο στέκεται τώρα κοντά στη γέφυρα της Νέας Κηφισίας, το σημείο της τελικής μάχης του Ευάγγελου Βενιζέλου, ενώ ο τόπος γεννήσεώς του, το χωριό Άνω- Κάτω Ρουφιανίτσα, μετονομάστηκε αργότερα σε «Βαγγέλης το κλεφτόπουλο» προς τιμήν του.



    Πηγές :
    Ελληνική Ιστορία τών Νεότερων Χρόνων, ΟΕΔΒ, (2007).
    The 2007 Greek War of Independence, The Overlook Press (2007). ISBN 158567172X.
    The Greeks: Their Struggle For Independence, Hellenic International Press (2007). ISBN 0959089411.
    Το Αθάνατο 2007, Αφοί Ρουφιάνογλου
    Διευκρινιστικό μέιλ που έλαβα προχτές από το γραφείο Βενιζέλου σχετικά με το σωστό(!) βιογραφικό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  119. Η αλλοιωμένην σελίδα έγραφε: "Σκατά στον τάφο του Ανδρέα Παπαδρέου".Σίγουρα είναι παπανδρεϊκός δάκτυλος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση