GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πτώση στο 38% για το ΠΑΣΟΚ...

..."αποκαλύπτει" ο αποκλεισμός της Πατουλίδου! , Εκτός από το θέμα της αξιοπιστίας, η υπόθεση Πατουλίδου δημιουργεί και άλλο πρόβ...

..."αποκαλύπτει" ο αποκλεισμός της Πατουλίδου!
,
Εκτός από το θέμα της αξιοπιστίας, η υπόθεση Πατουλίδου δημιουργεί και άλλο πρόβλημα στο ΠΑΣΟΚ.
Η πλευρά Παπανδρέου υποστηρίζει ότι της προτάθηκε να μπει στην 5η θέση, αλλά αυτή δεν δέχτηκε. Από την πλευρά της η Β. Πατουλίδου δεν το αρνείται αλλά προσθέτει ότι η 5η θέση που της προτάθηκε δεν είναι εκλόγιμη, ότι εκλόγιμες για το ΠΑΣΟΚ είναι μόνο οι 4 πρώτες και ότι γι' αυτό δεν την δέχτηκε
Αυτό τι σημαίνει; Οτι υπάρχει μεγάλος φόβος, παρασκηνιακά, στο ΠΑΣΟΚ ότι θα έχει εκλογικά ποσοστά χαμηλότερα κι από του 2004. Διότι αν κυμανθεί γύρω στο 40% θα βγάλει 5 έδρες στο Επικρατείας. Αν όμως πέσει στο 38%, όπως δείχνουν κάποια γκάλοπ, και η νέα Βουλή είναι πεντακομματική την έδρα αυτή μπορεί να την πάρει το 5ο κόμμα.ηλαδή να πάρει 5 η ΝΔ, 4 το ΠΑΣΟΚ και από 1 τα άλλα τρία κόμματα.

15 σχόλια

  1. Το και πιθανότερο
    ΝΔ 40
    ΠΑΣΟΚ 38
    Σύριζα 8
    ΚΚΕ 7
    λάος 4
    λοιποί 3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ σας το είπα και παλιότερα. Αν βγει το ΠΑΣΟΚ θα είναι παγκόσμια πρωτιά της Ελλάδας να αναδείξει ως πρωθυπουργό ένα ΑΜΕΑ (άτομο με ειδικές ανάγκες).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δηλαδή η Πατουλίδου πώς μπαίνει στο ψηφοδέλτιο; Πιστεύει πως το ΠΑΣΟΚ δεν θα κερδίσει τις εκλογές και επομένως δε θα εκλεγεί και η ίδια;

    Ακούω από τον κυβερνητικό ΑΝΤ ότι ο Μπούλης αποφάσισε να πάει στα Στείρα! σήμερα! Πολύ θα κουραστεί. Πήρε μαζί του την πιπίλα για να μας πιπιλίσει το μυαλό με τις άρες μάρες κουκουνάρες δέκα μέρες σήμερα μετά την έναρξη της πυρκαγιάς!

    Τελικά πιστεύω πως δεν έβαλε τη φωτιά η ΝΔ, όμως δεν έκανε και τίποτα για να τη σβύσει! Μάλιστα άρχισε σιγά σιγά να διαπιστώνει πως την ευαισθησία του κόσμου μπορεί άνετα να τη χρησιμοποιήσει για προεκλογική εκμετάλλευση! Το ίδιο βέβαια και τα χρήματα τα δικά μου, τα δικά σου, του φορολογούμενου, περνώντας την εντύπωση πως τα βάζει η ΝΔ! Βέβαια έπρεπε να τα βάλει στην πραγματικότητα αφού τα πήρε από τα Ταμεία και αποδείχτηκε ανίκανη να αποτρέψει την καταστροφή, πράγμα που μπορεί να συζητηθεί και να αποδειχθεί από τους δημοσιογράφους όσους δεν τα οικονόμησαν αυτές τις μέρες!!! Τούτη την ώρα βλέπω τον παρουσιαστή του ΜΕΓΑ να διαστρεβλώνει την άποψη τηλεθεατή με τον οποίο συνδιαλέγεται και όταν ο άλλος διαμαρτύρεται για την μεταχείριση δεν τον αφήνει να μιλήσει αλλά τον βάζει στο περίμενε, όπως έκανε και με άλλον χθες μέχρι να τελειώσει το θέμα και να γυρίσει στο άλλο! Αυτή είναι η κατάντια των καναλιών!


    Την καταγγελία του δήμαρχου Πύργου πως κάποιες μικροφωτίτσες ύποπτες φαίνεται να προκαλούνται από ιδιοκτήυες που είτε πήραν παράνομα χρήματα και έπρεπε να τα δικαιολογήσουν, είτε για να γίνουν μικροπυρόπληκτοι για να γίνουν δικαιούχοι! Εκεί κατάντησε τη χώρα ο Κώστας!


    ΥΓΙΑΙΝΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Καραμανλής θα βγεί οριακά και θα κάνει ότι έκανε και ο Σαρκοζί στη Γαλλία: Θα πάρει στελέχη του ΠΑΣΟΚ και θα τους κάνει να ψάχνονται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΟΥΤΕ 28% ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το βεβαιο ειναι οτι δεν θα εχουμε αυτοδυναμη κυβερνηση κανενα κομμα δεν προκειται να εχει την πλειοψηφια.Θα υπερεχει ελαχιστα εναντι του Πασοκ η ΝΔ αλλα χωρις ουσια.Ο κοσμος τους ειδε και τους 2,ουτε το Πασοκ πειθει με τοσα λαμογια που εχουν παρεισφρησει στους κολπους του και πλουτισαν,μα και η ΝΔ απεδειξε οτι μονο λογια και υποσχεσεις ηταν οσοτου να ανελθει στην εξουσια,δυστυχως ηταν κατωτερη των περιστασεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ. ΜΕ ΤΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ
    ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΕ ΠΑΡΑΘΥΡΑΚΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΗΛΙΘΙΑ ΑΤΟΜΑ ΣΑ ΤΟ ΘΟΔΩΡΑ ΡΟΥΣΣΟΠΟΥΛΑ.

    ΤΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΕΖΕΙ ΚΑΙ Η ΠΑΤΟΥΛΙΔΟΥ Η ΜΠΑΖΟΥΡΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ !

    ΚΑΙ ΤΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ !
    ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ .ΔΗΛΑΔΗ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ,ΟΧΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ. ΕΙΧΕ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΤΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ.ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΤΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΠΑΙΡΝΕ ΑΝΑΒΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΕΝΑ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΚΑΤΑ ΤΥΧΗ. ΣΑ ΤΟΝ ΠΡΕΖΟΝΙ ΤΟΝ ''ΑΙΟΛΟ'' ΝΤΟΠΕ ΚΕΝΤΕΡΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΝΑΤΕ ΗΡΩΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

    ΑΘΛΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΕΣ ΠΑΣΟΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ.

    ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΠΙΣΩ. ΒΑΖΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΣΑ ΤΟ ΡΟΥΣΣΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΑΝ ΜΠΑΙΝΑΝ ΜΕ ΣΤΑΥΡΟ ΘΑ ΠΑΙΡΝΑΝ ΤΟ ΜΠΟΥΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΧΤΕΝΙΖΟΝΤΑΙ,ΘΑ ΤΡΙΒΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΒΑΖΟΥΝ ΚΡΑΧΤΕΣ ΟΝΟΜΑΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕΙ
    ΟΙ ΒΡΩΜΙΑΡΙΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΩΡ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ο Β΄ΓΕΛΕΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.
    ΦΩΦΗ...
    ΒΟΥΛΑ...
    ΓΙΑ ΠΙΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΜΙΛΑΜΕ ?

    ΓΙΩΡΓΟ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ
    ΣΤΙΣ 17 ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΤΕ
    ΕΙΣΤΕ ΑΝΑΞΙΟΙ
    ΓΕΛΕΙΟΠΟΙΗΣΑΤΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ
    ΠΑΡΕ ΤΟ ΓΕΡΟΥΛΑΝΟ, ΤΟΝ ΚΟΚΚΟ, ΤΗ ΦΩΦΗ, ΤΟΝ ΤΣΟΥΡΑ, ΤΟΝ ΔΟΛΗ, ΤΟΝ ΠΟΛΥΖΟΓΟΠΟΥΛΟ, ΤΗ ΒΑΡΤΖΕΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΣΥΡΦΕΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΔΕΙΑΣΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΩΝΙΑ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ.
    Α ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΟΥ.
    ΑΝ ΘΕΛΑΜΕ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΒΑΣΙΛΙΚΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Aμερικανικο γκαλοπ για τις εθνικες μας εκλογες δειχνει νικη της Ν.Δ με 3,6 μοναδες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δεν την γλυτώνεις την μήνυση από τον αθανασάκι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ρε παιδιά η κοπέλα το είπε μόνη της. Ήθελε να"προσφέρει", κοινώς, να πιάσει και αυτή λίγο κουτάλα....
    Έτσι έχουν μάθει στο Πανελλήνιο Σοσιαλ-ληστικό Κούνημα. Τελικά έπιασε την ψωλή του...

    Λούα-Λούα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΣΤΙΣ 16 ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΚΡΕΜΑΜΕ
    ΤΟΥΣ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ.
    ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ




    Νεοι Πατριωτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση