GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Από τις 17 Ιουνίου το Press-gr είχε προειδοποιήσει...

. ...ότι δεν μπορεί να είναι υποψήφια η Φ. Γεννηματά πριν το 2011! Εγινε ρεζίλι το ΠΑΣΟΚ... . Από τις 17 Ιουνίου το Press-gr είχε αποκαλύψε...

.
...ότι δεν μπορεί να είναι υποψήφια η Φ. Γεννηματά πριν το 2011! Εγινε ρεζίλι το ΠΑΣΟΚ...
.
Από τις 17 Ιουνίου το Press-gr είχε αποκαλύψει την πρόθεση της Φώφης Γεννηματά να είναι υποψήφια βουλευτής, αλλά είχε προειδοποιήσει σαφώς ότι σύμφωνα με το Σύνταγμα οι εν ενεργεία νομάρχες απαγορεύεται ρητώς να πολιτευθούν! (διαβάστε εδώ)
Το άρθρο 56 λέει ότι, ακόμη κι αν παραιτηθούν, αν δεν λήξει η θητεία τους δεν μπορούν να είναι υποψήφιοι. Αυτό σημαίνει ότι πρν από τις 31 Δεκεμβρίου 2010 που λήγει κανονικά η θητεία της η Φ. Γεννηματά δεν μπορεί να θέσει υποψηφιότητα για βουλευτής, σε καμία περιφέρεια, ούτε στο Επικρατείας. Αρα, από την 1.1.2011 μπορεί να θέσει πάλι υποψηφιότητα.
Η ειρωνεία είναι ότι αυτή η ειδική ρύθμιση πέρασε με πρωτοβουλία του ΠΑΣΟΚ το 2001 στην συνταγματική αναθεώρηση για να μην μπορούν οι νομάρχες να παραιτούνται και να πολιτεύονται κάνοντας αθέμιτο ανταγωνσιμό στους εν ενεργεία βουλευτές.
Αυτή είναι η αλήθεια, οπότε οι κραυγές για "πραξικόπημα" κλπ ακούγονται μόνο και μόνο για να καλύψουν την τεράστια γκάφα που έκαναν στο ΠΑΣΟΚ, ρεζιλεύοντας τον ίδιο τον Γ. Παπανδρέου.
Ο Αρειος Πάγος δεν είχε κανένα περιθώριο να ανακηρύξει την κ. Γεννηματά υποψήφια. Και μάλιστα η συνταγματική ρύθμιση προβλέπει ρητά ότι σε αυτές τις περιπτώσεις δεν αποφασίζει εκ των υστέρων το Εκλογοδικείο, αλλά εκ των προτέρων δεν ανακηρύσσονται υποψήφιοι.
Το ερώτημα είναι αν τώρα μπορεί να ανακαλέσει την παραίτησή της από υπερνομάρχης η κ. Γεννηματά ή θα χάσει και αυτόν τον θώκο. Κανονικά, η παραίτησή της πρέπει να ισχύσει και να αναδειχθεί νέος υπερνομάρχης...

Το γνώριζε καλά και η ίδια -
τώρα καταγγέλει ..."πραξικόπημα"
.
Το συνταγματικό ασυμβίβαστο που την αφορά το γνώριζε καλά και η κ. Γεννηματά η οποία τώρα μιλά για "δικαστικό πραξικόπημα".
Να τι είχε απαντήσει σε ραδιοφωνική συνέντευξη τον Οκτώβριο του 2006:
-Θα μείνετε όλη την 4ετία στην Υπερνομαρχία;
«Οι Νομάρχες έχουμε συνταγματικό ασυμβίβαστο και δεν μπορούμε να είμαστε υποψήφιοι βουλευτές αν δεν λήξει η θητεία μας, ακόμα και αν παραιτηθούμε. Η πρόθεσή μου και η βούλησή μου είναι να υπηρετήσω τη θητεία μου, όπως το έκανα και την προηγούμενη φορά. Πολλοί θεωρούσαν ότι θα τα παρατήσω στη μέση, αλλά δεν το έκανα. Έμεινα μέχρι το τέλος. Δώσαμε μια μάχη με τον κ. Σγουρό και τον κ. Μίχα, εκτιμώ πετυχημένη, και είμαι αισιόδοξη ότι και οι πολίτες το βλέπουν αυτό».
Η συνέντευξη της αυτή είχε αναρτηθεί και στην ιστοσελίδα της υπερνομαρχίας.
Διαβάστε εδώ.

80 σχόλια

  1. Η ΠΙΟ ΚΑΥΤΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΣΤΟ YOUTUBE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το Μάρτιο, η κυρία Γεννηματά είχε δηλώσει (στο ραδιόφωνο του αλφα):
    Αν προκηρυχθούν εκλογές και ο κ. Παπανδρέου σας προτείνει να είστε υποψήφια, τι θα κάνετε;
    «Δεν έχουμε αυτή δυνατότητα γιατί από το Σύνταγμα δεν μου επιτρέπεται να το κάνω. Υπάρχει ασυμβίβαστο. Αυτό συμβαίνει μόνο για τους Νομάρχες. Θεωρώ ότι είναι πέρα για πέρα άδικο και είναι ένας φόβος για την νομαρχιακή αυτοδιοίκηση που δεν έχει βάση».

    Το άρθρο 56 αναφέρει:
    '' Τα ανώτερα αιρετά μονοπρόσωπα όργανα των οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης δεύτερου βαθμού δεν μπορούν να ανακηρυχθούν υποψήφιοι ούτε να εκλεγούν βουλευτές κατά τη διάρκεια της θητείας για την οποία εξελέγησαν, ακόμη και αν παραιτηθούν.'' "

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ωραία,βρήκαμε νέο θέμα τώρα.
    Όλα τα έχουμε λύσει σε αυτόν το
    δύσμοιρο τόπο,μοναχά αυτό μας ξέφυγε.(Και οι Θεοί κάνουν λάθη!)
    Επιτρέπεται βάση συντάγματος,να είναι η υποψήφια η Φώφη η όχι?
    Αν το λύσουμε και αυτό θα έχουμε ολοκληρωθεί σαν λαός.
    Τι καθόμαστε τότε? Να πάμε στη Χάγη να λύσουμε και το τελευταίο αγκάθι που απασχολεί τη χώρα μας.
    Αν λύσουμε και αυτό το μέγιστο
    θέμα,τίποτα και κανείς δεν μπορεί
    να ταράξει την ησυχία μας πια.
    Εσείς που είστε και ειδικοί στα ΠΛΗΡΩΣ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ γκάλοπ,γιατί δεν
    διενεργείτε και ένα στα γρήγορα
    με θέμα :Έχει σημασία για σας το
    ποιος ηγείται στο Επικρατείας του κόμματος που προτίθεστε να ψηφίσετε? Τρομάρα μας...
    Και έχεις και κάποιους να σου λένε
    πως αν απέχεις από τις εκλογές
    θα αποφασίσει ο γείτονας για σένα.
    Μα γιαυτό ακριβώς απέχω,επειδή είμαι σίγουρος πως ότι και αν πράξω σε αυτόν εδώ τον τόπο,
    ΠΑΝΤΑ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.

    Είναι σίγουρο όμως ότι αυτό δεν θα διαρκέσει για πολύ ακόμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Nai file mou! Iparxei thema ontos! Kai poli sovaro malista otan protoklassata meli tis dimokratikis parataksis (a.k.a PASOK) vrizoun tis dikastikes asxes epeidi akrivos efarmosan to gramma tou nomou pou kai oi idioi gnorizan alla kai sinetaksan! Mas pernane gia toso anoitous diladi?
    Anti na paradextoun tin xazomara tous, exoun kai to thrasos na milane gia dikastiko praksikopima!
    HMARTON!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Koimithikan sto PaSoK!!!


    -----------

    - ΜΑΥΡΟ ΣΤΟ ΓΕΛΙΟ ΣΥΝ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗΛ. ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ
    (φωτογραφίες χαμογελαστών βουλευτών του ΣΥΝ με αντίστοιχους ΑκροΔεξιούς και φασίστες Τούρκους, αναπαραγωγή τούρκικης προπαγάνδας στο ελληνικό και ευρωπαϊκό κοινοβούλιο και πάρε δώσε με το ΕΠΣΕ και τον ΧΟΥΝΤΙΚΟ ΔΗΜΗΤΡΑ).

    - ΜΑΥΡΟ ΣΤΟ ΛΑΟΠΛΑΝΟ ΚΑΙ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟ ΚΚΕ

    - ΜΑΥΡΟ ΣΤΟ ΧΟΥΝΤΙΚΟ ΠΑΣΟΚ (βουλευτές ΠαΣοΚ βασανιστές της Χούντας κ.α.)

    - ΜΑΥΡΟ ΣΤΗ ΦΙΛΟΒΑΣΙΛΙΚΗ και του ανιστόριτου βιβλίου της ΣΤ' Δημοτικού -> ΝΔ

    ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΗ-ΛΕΥΚΟ-ΑΚΥΡΑ
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 7.02 Έχεις απόλυτο δίκιο όσο αφορά
    το δένδρο,το βλέπω και γω ομολογώ.
    Το δάσος όμως το διακρίνεις?
    Σίγουρα όχι,μιας και καίγεται
    εδώ και 30 χρόνια.
    Σε δικαιολογώ όμως,μόνο δυσδιάκριτες
    στάχτες αιωρούνται πια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εσύ συμπλεγματικέ ακροδεξιέ που συκοφαντείς τον ΣΥΝ πως δήθεν έχει σχέσεις με τουρκική ακροδεξιά, πριν ενάμιση μήνα είχε κάνει κοινή εκδήλωση σε Μυτιλήνη και Σμύρνη με το αριστερό κόμμα της Τουρκίας που ύστερα από 50 χρόνια ξαναμπήκε στην τουρκική Βουλή. Τουλάχιστον 7 φορές από το 1990 έχουν συλληφθεί στην Κωνσταντινούπολη συνδικαλιστικά στελέχη του ΣΥΝ που συμπαραστάθηκαν σε δίκες αντικαθεστωτικών.
    Για την γελοία Φώφη τώρα, θα ξαναθέσει υποχρεωτικά υποψηφιότητα στο Νομαρχιακό συμβούλιο και θα επανακλεγεί από την πλειοψηφία της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εγώ σας το είπα και παλιότερα. Αν βγει το ΠΑΣΟΚ θα είναι παγκόσμια πρωτιά της Ελλάδας να αναδείξει ως πρωθυπουργό ένα ΑΜΕΑ (άτομο με ειδικές ανάγκες).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προς 7:29

    Άλλαξε ο ΣΥΝ τα στελέχη του από την ημερ/νια της φωτο μέχρι την ημερ/νια της κοινής εκδήλωσης με το "αριστερό" κόμμα της Τουρκίας; Στο DTP αναφέρεσαι; Αν όχι μάλλον την ξαναπάτησαν τα λαμόγια του ΣΥΝ γιατί εκτός από το ΚΚΤ, το ODP και το DTP τα άλλα είναι ακροδεξιά-ισλαμικά ή κάργα εθνικιστικά.

    Και τί σημαίνει κοινή εκδήλωση; Και Επι της γελίας Χούντας οι Χουντικοί έκαναν πολλές κοινές εκδηλώσεις με αριστερές κυβερνήσεις και κόμματα.

    Υπονοείς κάτι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μόλις είδα πως εννοούσες το ODP (52.000 ψήφοι αλλά ψήφοι με @@) Βέβαια αυτό δεν αναιρεί το γεγονός της φωτογράφισης με ακροδεξιούς (γελάγαν στην φώτο κιόλας), ούτε την υιοθέτιση θέσεων των ακροδεξιών ή των εθνικιστικών τούρκικων κομμάτων από τον ΣΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο Πρόεδρος του ΣΥΝ Αλ. Αλαβάνος έστειλε το ακόλουθο μήνυμα στο ODP και στον ηγέτη του, Ουφούκ Ουράς, για την εκλογή του στην Βουλή της Τουρκίας:

    «Αγαπητοί σύντροφοι,

    Σας χαιρετίζουμε θερμά για τον εκλογικό αγώνα που δώσατε κάτω από εξαιρετικά δυσμενείς συνθήκες πόλωσης και ενός πολύ αντιδημοκρατικού εκλογικού νόμου.

    Κάτω από αυτές τις συνθήκες, το ODP εξασφάλισε κοινοβουλευτική εκπροσώπηση, για πρώτη φορά, και αυτό αποτελεί αναμφισβήτητη επιτυχία.

    Tο ODP και ο ΣΥΝ έχουν δημιουργήσει στενές σχέσεις συνεργασίας και διεθνιστικής αλληλεγγύης, εδώ και χρόνια, και προσβλέπουμε στην παραπέρα ενίσχυση αυτών των σχέσεων. Για να χτίσουμε γέφυρες στο Αιγαίο και να προωθήσουμε την κοινή μας καμπάνια για την μείωση των εξοπλισμών και των στρατιωτικών δαπανών Ελλάδας-Τουρκίας, στην κατεύθυνση της ειρηνικής λύσης των προβλημάτων στις ελληνοτουρκικές σχέσεις στη βάση του Διεθνούς Δικαίου.

    Επίσης, προσβλέπουμε στην ανάπτυξη της συνεργασίας μας στο πλαίσιο του κόμματος της Ευρωπαϊκής Αριστεράς».

    Επίσης, ο Αλ. Αλαβάνος έστειλε το ακόλουθο μήνυμα προς τον Ακίν Μπιρντάλ:

    «Αγαπητέ φίλε, Ακίν Μπιρντάλ,

    Σε συγχαίρουμε θερμά για την εκλογή σου στη Βουλή, που αποτελεί δικαίωση πολύχρονων αγώνων για την ειρήνη, τη δημοκρατία και τα ανθρώπινα δικαιώματα, για τους οποίους έχει κερδίσει τη διεθνή εκτίμηση και θαυμασμό.

    Σου ευχόμαστε επιτυχία στα νέα σου καθήκοντα και προσβλέπουμε στην παραπέρα ανάπτυξη της μακροχρόνιας αλληλεγγύης και συνεργασίας μας».

    To Γραφείο Τύπου του ΣΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πρόβλεψή μου για τις εκλογές χωρίς δημοσκόπιση. Ισοψηφία ΠΑΣΟΚ-ΝΔ και κυβέρνηση συνασπισμού ΠΑΣΟΚ-ΝΔ. Με αυτήν την κυβέρνηση θα περάσουν το ασφαλιστικό με 67 έτη ηλικίας και 41 έτη εργασίας. Επίσης ο ΚΚ θα βάλει υπουργό τον Παπαθεμελή. Φιλόλαος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εγώ προβλέπω σχετική ισοψηφία ΠΑΣΟΚ - ΝΔ . Κυβέρνηση ΝΔ με στελέχη του ΠΑΣΟΚ που περιοδεύουν απο κόμμα σε κόμμα (Δαμανάκη, Παπαθεμελή, Καρατζαφέρη, Βούγια, Μπίστη κλπ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΔΙΟΡΘΩΣΗ
    Εγώ προβλέπω σχετική ισοψηφία ΠΑΣΟΚ - ΝΔ . Κυβέρνηση ΝΔ με νυν και πρωην στελέχη του ΠΑΣΟΚ που περιοδεύουν απο κόμμα σε κόμμα (Δαμανάκη, Παπαθεμελή, Κοντογιαννόπουλο , Βούγια, Μπίστη κλπ) και Καρατζαφέρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο Καραμανλής θα βγεί οριακά και θα κάνει ότι έκανε και ο Σαρκοζί στη Γαλλία: Θα πάρει στελέχη του ΠΑΣΟΚ και θα τους κάνει να ψάχνονται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Mε πιάνει πανικός από το θράσος του ΠΑΣΟΚ με Φώφη. Ωμή παραβίαση του Συντάγματος, ομολογημένη σε ανύποπτο χρόνο από την ίδια τη Φωφώ κι όμως το ΠΑΣΟΚ καταγγέλει συνταγματικό πραξικόπημα. Τα χάνω με την ποταπότητα των ανθρώπων όταν χάνουν. Γίνονται θηρία ανήμερα. Το βλέπω τώρα να γίνεται ξετσίπωτα από ένα μεγάλο κόμμα. Τέτοιο θράσος; Ο Γιώργος τελικά είναι επικίνδυνος. Η υπόθεση Πατουλίδου και η Φώφη θα ρίξουν το ΠΑΣΟΚ στο 37%. Tέτοιες ολοφάνερες χυδαιότητες πληρώνονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. H ND την οποία σιχαίνομαι θα νικήσει με άνετη διαφορά 2,5 %. Έχει την παράσταση νίκης με το μέρος της και την απόλυτη ανικανότητα του Γιώργου που είναι ένας αστείος γελωτοποιός τόσο που ακόμα και ο μικρότατος Καραμανλήες να φαντάζει σαν κάποιος. Αν χρειαστεί λόγω μεγάλης ανόδου Σύριζα και ΚΚΕ και λόγω εισόδου Λάος στη Βουλή κάποια τσόντα, θα βρει άφθονους Κατσίκηδες στο Λάος και τον ίδιο τον Καρα Τζαφέρ και πρόθυμους περιοδεύοντες πολιτικάντηδες να την στηρίξουν, Δαμανάκη, Μπίστης, Βούγιας, Ανδρουλάκης, Κοντογιανόπουλος, Παπαθεμελής, θα πούλαγαν και τη μάνα τους για να πάρουν κάποιο υπουργείο. Το κακό γιαυτούς είναι πως κανείς από δαύτους δεν θα εκλεγεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Καιρός να δυναμώσουν τα λεγόμενα "μικρά" κόμματα και να δοθεί τέλος στην παντοδυναμία του δικομματισμού και στα "κολπάκια" τους... Για να δούμε τότε; Θα βγαίνουν με αυτό το θράσος και οι μεν και οι δε;

    Μαύρο στους γαλάζιους, μαύρο και στους πράσινους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Φίλοι μου καλημέρα,
    Προσέξτε την στιχομυθία που είχα με τη σύνταξη του press.gr, τη στιγμή που αναδείχθηκε το θέμα .
    Την παραθέτω για να καταλάβετε ότι, παίχτηκε μεγάλο παιγνίδι.
    Δεν μπορεί οι συνταγματολόγοι του ΠΑΣΟΚ να μη γνώριζαν αυτό που με βεβαιότητα έλεγα, τότε.
    Άρα κάποιοι άφησαν να εξελιχθεί έτσι το παιγνίδι για να κάψουν ορισμένους και να προβούν αργότερα σε άλλες επιλογές.

    "Αγαπητοί μου συντάκτες του press gr, σφάλετε επί του προκειμένου.
    Η κ. Γεννηματά ασφαλώς και δεν υπάγεται στους περιορισμούς της παραγράφου δ. του άρθρου 56 του Συντάγματος που εξαιρεί σειρά δημοσίων υπαλλήλων και γενικών και ειδικών γραμματέων από την γενική απαγόρευση και τους επιτρέπει να είναι υποψήφιοι βουλευτές Επικρατείας.
    Η κ. Γεννηματά υπάγεται στο άρθρο 56 παράγραφος 1, στο οποίο με σαφήνεια αναφέρεται:
    «Τα αιρετά μονοπρόσωπα όργανα των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίησης δεύτερου βαθμού δεν μπορούν να ανακηρυχθούν υποψήφιοι, ούτε να εκλεγούν βουλευτές κατά τη διάρκεια της θητείας, για την οποία εξελέγησαν, ακόμη κι αν παραιτηθούν.»

    Η διάταξη είναι σαφής και δεν αφήνει κανένα περιθώριο για νομική αμφισβήτηση της αδυναμίας της κ. Γεννηματά, ακόμη κι αν παραιτηθεί, να συμπεριληφθεί στις λίστες υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ.
    Προδήλως, ούτε στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας, καθώς η απαγορευτική διάταξη το συμπεριλαμβάνει στην καθολικότητά της.
    ----------------
    Εμεις δεν σφάλαμε καθόλου. Γραψαμε τι λέει η ίδια και σημειώσαμε ότι δεν υπάρχει σχετικό προηγούμενο. Αρα θα κριθεί από το Πρωτοδικείο το αν μπορει να ανακηρυχθεί. Και από το εκλογοδικείο στη συνεχεια, αν τελικώς συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο
    # posted by press.gr@hotmail.com :
    ----------------------
    Δεν έχω καμία πρόθεση να αμφισβητήσω το ρεπορτάζ σας. Απορώ, όμως, πώς τόσοι έγκριτοι νομικοί στο ΠΑΣΟΚ δεν την ενημέρωσαν σχετικά με την απόλυτη αδυναμία της να ανακηρυχθεί υποψηφία βουλευτής και να συμπεριληφθεί στους συνδυασμούς του κόμματος.
    Κοντολογίς και να παραιτηθεί η κ. Γεννηματά δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να ανακηρυχθεί υποψήφια βουλευτής.
    Αναρωτιέμαι εύλογα, λοιπόν, όπως φαντάζομαι και σεις, γιατί η κ. Γεννηματά διαδίδει τέτοιες ανεδαφικές φήμες, οι οποίες εν τέλει βλάπτουν το κύρος του θεσμού που υπηρετεί. Μήπως η κ. υπερνομάρχης έχει διαρρήξει τις σχέσεις της με τους γνωστούς συνταγματολόγους του ΠΑΣΟΚ;"

    Άρα ποιος είχε συμφέρον να κάνει τέτοιο παιγνίδι και γιατί;
    Ο ΑΓΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Κριμα παντως γιατι η κυρια Γεννηματα είναι ενας αξιόλογος ανθρωπος ...


    ΒΛΕΠΕΤΕ στην ΕΛΛΑΔΑ του 2007 δεν επιτρέπεται στην Γεννηματα αλλα επιτρέπετε στην ΕΦΗ ΣΑΡΡΗ και την ΕΛΕΝΑ ΡΑΠΤΗ να κλατεβαινουν στην ΠΟΛΙΤΙΚΗ ...

    για τετοια ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ μιλάμε δηλαδη ...

    ...ολα τα τσουλακια στην ΒΟΥΛΗ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. PAIDIA STO PASOK,
    EINAI GNVSTO OTI KAI METAJY SAS PAIZETAI TOYS PAPATZHDES.
    SKEFTEITE TI UA KANETE AN BGEITE KAI KYBRNHSH.
    GIA THN KYRIA PATOYLIDOY:
    BOYLA MOY ME TIS YGEIES SOY

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Απορία αφελούς!!!!!Ο Χηνοφώτης πώς πέρασε;;;;;;;;;;Εκεί ο καλός μας Πάγος γιατί δεν πάγωσε την υποψηφιότητά του;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. FVFH SOBAREPSOY!
    O PAPPOYS GENHMATAS, O STRATHGOS,
    UA SE EIXE TIMVRHSEI POLY AYSTHRA GIA AYTA POY BGAINEIS KAI LES.

    MHPVS DEN TO JERATE OTI H FVFOYLA KATAGETAI APO MEGALH OIKOGENEIA STRATIVTIKVN?
    A NAI! KAI O PAGALOS!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. 9:51 Αφελή είσαι όχι αφελής αλλά βλάκας. Διάβασε το συνταγματικό αρθρο που δίνει το μπλογκ και θα δεις πως για τους στραστιωτικούς αρκεί απλή παραίτηση. Για τους Νομάρχες ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ.
    Με ηλίθιο αρχηγό που πάτε ρε και σας το λέω εγώ που θα μαυρίσω και τη ΝΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. αγαπητο press
    μπορείτε να με πληροφορήσετε εαν ενας αντινομαρχης εχει το δικαιωμα να ειναι υποωηφιος. Είναι μονοπροσωπα οργανα οι αντινομαρχες;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. AFELH
    MPAS KI EISAI STRATIVTIKOS KAI GRAFEIS AFELEIES?
    SAN MHN EXEIS EPAFH ME TO PERIBALLON.
    KATSE EKEI POY EISAI GIATI SE BLEPV PATOYLIDOY!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Καλά ρε παιδιά, απορώ ποιος θα ψηφίσει αυτόν τον βλάκα τον Γιωργάκη. Νέα γκάφα και αυτογκόλ, αυτός πρέπει να τρέξει μόνος τους για να βγει πρώτος τελικά.

    Όσον αφορά το ΣΥΡΙΖΑ, το κόμμα αυτό είναι μεγάλο παραμύθι. Μας έχουν ζαλίσει με τις διαφημίσεις τους στην τηλεόραση. Πουλάνε πολύ μόδα, χρωματάκια, αστεράκια επαναστατικά και άλλες τρίχες για να πείσουν τα κορόιδα να τους ψηφίσουν. Να ψηφίσουν τον αλήτη πρόεδρο Αλαβάνο και το κόμμα του, το οποίο είναι ένα καθαρά ανθελληνικό κόμμα (το έχει δείξει με τη στάση του) και στην πραγματικότητα δεν έχει καμία σχέση με επανάσταση και αντίσταση, καθώς είναι ένα κόμμα που μέσω αυτού στηρίζεται η νέα τάξη πραγμάτων και προωθείται η παγκοσμιοποίηση.

    Προσοχή λοιπόν σε αυτό που θα ψηφίσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. 10:16 GIA THN KYRIA BASILAKOY LETE?
    EIDATE?
    TIPOTA DEN MENEI KRYFO!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Bravo dimokratikoi polites twn bloggs... Vlepete os paranomi tin ipopsifiotita tis gennimata enw den lete kouventa gia ton arxigo tou stratou kai ton k.rousopoulo-gebbels ( pou vgainei kai rantizei me xiliarika tis othones sas kathe mera). Aftoi den sas enoxloun gia ton tropo pou mpikan sto psifodeltio epikratias. Aftoi einai kaloi giati einai kalos o bouxesas o karamanlis. Kathiste na kaeite ligo akoma. O kolos den exei arpajei arketa akomi!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Καλά μερικοί μπερδεύουν τίς βούρτσες με τίς π...
    Παρά το άκομψο τού Χηνοφώτη δεν υπήρχε κάποιο θέμα για να μπεί στο ψηφοδέλτιο
    Η κυρά Φωφη τάξερε αυτά,αλλά βρήκαμε τώρα δουλειά για να συζητάμε για την ανύπαρκτη.
    Μιλάει και ο Λαλιώτης για πραξικοπήματα.
    Οταν αθωώθηκαν για τίς Δ.Ε.Κ.Α λόγω παραγραφής τού άρεσε η δικαιοσύνη.Τωρα έγινε πραξικόπημα.??
    Μιά ζωή τα ίδια.

    Tέλος πάντων περαστικά σέ όλους.

    Ο κύριος που μιλησε για την Ράπτη θά ήταν συνεπής εάν συμπλήρωνε και τούς Λιάγκες ,την Λεανδρος ,την Φονσου
    Εκτός εάν πιστεύει ότι με το που παίρνεις το χρίσμα απο το ΠΑΣΟΚ παυεις νάσαι τσόλι.Κα΄τι σαν τα συγχωροχάρτια τού Πάπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Τραγική η γκάφα του ΠΑΣΟΚ. Νομίζω ότι εκεί μέσα κάποιοι σκάβουν το λάκο του Γ. Παπανδρέου και τον παρασύρουν από λάθος σε λάθος.
    Παρόλα αυτά ΜΑΥΡΟ στη ΝΔ.
    Και για να τη σπάσω στα φασιστακια προτεινω ΣΥΡΙΖΑ -τουλάχιστον ο Αλαβάνος το πληρώνει το ψώνιο του (πολιτική) δεν ειπράτει από αυτό (όπως οι οικογένεις Κραμανλή Μητσοτάκη)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Milaei kai o Alavanos isws o pio plousios ARisteros politikos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Βουϊζει ο τόπος ότι είναι δουλειά του Βενιζέλου το φάγωμα της Φώφης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΤΑ ΡΕΖΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

    ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

    ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ

    ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ο Αλαβάνος έχει ξοδέψει αρκετά λεφτά για το ψώνιο του (πολιτική) από την τσέπη του. Και καλά κάνει, μακάρι να είχαμε και άλλους πολιτικούς σαν τον Αλαβάνο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ρε αυτο με τη Φωφη ήταν προσχεδιασμένο - δαιμόνιε Λαλιώτη πάλι έγραψες!

    Το έκαναν επίτηδες, να δημιουργηθεί ντόρος περι δικαστικού πραξικοπήματος κλπ, και στο τέλος θα βάλουν στη θέση της τη Βούλα Πατουλίδου.

    Θα δείτε οτι έτσι ακριβώς θα γίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Δεν ήταν δουλειά του Λαλιωτη αλλά του Τούρκογλου.

    Γι αυτους που ξέρουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΚΑΙ Ο ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΚΛΕΧΘΗΚΕ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ Β ΑΘΗΝΑΣ.

    ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΤΑ ΠΟΥΛΑΤΕ ΑΥΤΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ''Η ειρωνεία είναι ότι αυτή η ειδική ρύθμιση πέρασε με πρωτοβουλία του ΠΑΣΟΚ το 2001 στην συνταγματική αναθεώρηση για να μην μπορούν οι νομάρχες να παραιτούνται και να πολιτεύονται κάνοντας αθέμιτο ανταγωνσιμό στους εν ενεργεία βουλευτές.''
    Ακριβώς!!! Μόνο που στο Επικρατείας δεν υπάρχει ούτε σταυρός ούτε αθέμιτος ανταγωνισμός. Ούτε το πνεύμα αλλά ούτε και το γράμμα του Συντάγματος διάβασαν σωστά αυτοί που αποφάσισαν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Επειδή όλοι οι σχολιαστές (με εξαίρεση τους βαμμένους του Λαμπράκη) γνώριζαν ότι υπήρχε πρόβλημα με την υποψηφιότητα της Φώφης (που θα μάγευε τα πλήθη των αναποφάσιστων), αναρωτούνται τώρα, γιατί δεν υπέβαλε το ΠΑΣΟΚ 3-4 μέρες πριν τη λίστα του, ώστε να πάρουν τυχόν μηνύματα από τον Αρειο Πάγο;

    Αντίθετα, γνωρίζοντας την πιθανότατη εξέλιξη, όπως την είχε περιγράψει η ίδια η Φώφη στο site που δώσανε οι φίλοι σχολιαστές στα προηγούμενα, προτίμησε να δημιουργήσει πρόβλημα και να οξύνει την προεκλογική αντιπαράθεση.

    Μπαίνει, λοιπόν, σε πλήρη λειτουργία το σκληρό ροκ του Λαλιώτη και ο Γιωργάκης έχει παρασυρθεί στο γκρεμό της σύγκρουσης χωρίς περιεχόμενο. Το αποτέλεσμα είναι προβλεπτό: θα τον κάνει μια χαψιά ο Βενιζέλος, ήδη στις 17 του Σεπτ. Ρε κατάντια το παπανδρέικο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ανώνυμε 12:39 μμ: Αναφέρεται ρητά ότι εξαιρείται το ψηφοδέλτιο επικρατείας; Σε άλλη περίπτωση, με τους στρατιωτικούς νομίζω, αναφέρεται ρητά η εξαίρεση. Άρα προτρέχεις και βγάζεις εσφαλμένα συμπεράσματα!

    Και πώς συμπεραίνεις ότι "δεν διάβασαν" σωστά, τόσο ασχέτους τους θεωρείς δικαστές με προϋπηρεσία 30-35 ετών; Αν είσαι δημόσιος υπάλληλος και μετά από 30 χρόνια υπηρεσίας σε ξευτελίζουν οι πολίτες ως άσχετο, χωρίς να ξέρουν, τι θα έλεγες επ' αυτού;

    Και τελικά, δεν χάλασε ο κόσμος που δεν θα είναι η Φώφη στο ψηφοδέλτιο, παραμένει στο ΠΑΣΟΚ (ελπίζω) και κανείς δεν θεωρεί ότι θα κέρδιζε ή θα χάσει κάτι ο Γιωργάκης - δεν θα είναι αυτό το θέμα ο λόγος που θα χάσει στις εκλογές το ΠΑΣΟΚ, τη στιγμή που δεν παίρνει επάνω του με τέτοια ανοργάνωτη, γκαφατζού και παραπαίουσα κυβέρνηση.

    Βάλτε το Βενιζέλο (και τον Κουλούρη, αν χρειαστεί) στο ρεζερβουάρ για να πάρει μπρος το ΠΑΣΟΚ. Με τη Φώφη και τον Γιωργάκη πάσχει το κόμμα από ανάφλεξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Πέρα απο το νομικό ζήτημα που προκύπτει υπάρχει και το ηθικό.

    Τόσο σοβαρά λοιπόν είχε πάρει τη θέση της ως υπερνομάρχης η Γεννηματά. Τόσο εύκολα παρατάει τα καθήκοντά της, αφήνει στη μέση το "έργο" που είχε αναλάβει με τόση περηφάνεια και σιγουριά μετά τις νομαρχιακές εκλογές.

    Μετά απο αυτό, πόση υπεθυνότητα μπορούμε να περιμένουμε απο μια τέτοια βουλευτή;

    Μας δουλεύουνε όλους μπροστά στα μάτια μας. Έλεος πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. 12:29 μμ

    Το Σύνταγμα αναφέρεται σε "μονοπρόσωπα όργανα" (επινόηση Βενιζέλου) για να αποτρέψει τους Νομάρχες να κατεβαίνουν στις βουλευτικές εκλογές και να συναγωνίζονται τους βουλευτές και (γιατί όχι;) να μην θεωρούν τη Νομαρχία ως ενδιάμεσο και πρόχειρο στάδιο για αναρρίχηση. Δεν αναφέρεται στα μέλη των Νομαρχιακών Συμβουλίων αλλά στους επικεφαλής. Ο Ντινόπουλος δεν εξελέγη Νομάρχης αλλά μέλος του Ν.Σ.

    Άλλοι σου πούλησαν σάπια και αγόρασες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Αρκετα πια με αυτη τη ΦΑΚΛΑΝΑ που την υπερπροβαλλανε τα βοθροκαναλα σαν 'εκσυγχρονιστρια' .... οι μασκες πεφτουν και φαινεται ΚΑΘΑΡΑ ΤΟ ΑΣΧΗΜΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΟ...

    ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΗΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ...

    Εκανε και δηλωσεις το κνωδαλο, ρε αει στο διαολο κοπροτισα , ΟΥΣΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. 12:53 μμ

    Ποια καθήκοντα φίλε μου, δεν προβλέπονται εκ του νόμου καθήκοντα. Η θέση επινοήθηκε για να μην εκλεγεί Νομάρχης στους νομούς με πολλούς μουσουλμάνους ψηφοφόρους άτομο που θα ελεγχόταν από την Τουρκία! Με τέτοιες γελοίες ιδεοληψίες και χειρισμούς της πλάκας γίνεται η πολιτική στην Ελλάδα και γι' αυτό προκύπτουν απίστευτες καραμπόλες.

    Η Φώφη δεν έκανε τίποτα στη Νομαρχία και ήθελε να ανεβεί 2-3 σκαλοπάτια, μήπως κάποτε βρεθεί και σε κανένα Υφυπουργείο (για Υπουργείο δεν την βλέπω), εφόσον το Γιώργο κερδίσει κάποιες εκλογές. τρέχα γύρευε δηλαδή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. 5Φ, 11:42 πμ:

    Δεν μπορούν να βάλουν πια άλλον ή άλλη, έληξε η προθεσμία. Απλά το ψηφοδέλτιο θα έχει μόνο 11 υποψήφιους... Αν δεν τα έσπαγε η Βούλα, θα βρισκόταν σε εκλόγιμη θέση, αλλά σίγουρα θα τα έσπαγε αργότερα στη Βουλή. Απ' όσο ξέρω, δεν τους πάει αυτούς τους κομματικούς τύπους. Φαντάζεσαι να σου δίνει εντολές ο Αθανασάκης που έχει το ίματζ νεκροθάφτη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Αρχική σελίδα
    ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
    2007 | 2006 | 2005 | 2004 | 2003 | 2002

    < επιστροφή
    05.10.2006
    Συνέντευξη Φώφης Γεννηματά στον ALPHA 98.9

    Για την υποψηφιότητά της στην Υπερνομαρχία Αθήνας – Πειραιά στην εκπομπή «Οι Αντίθετοι» με τους Δήμο Βερύκιο και Δημήτρη Σταυρόπουλο:

    Θα μείνετε όλη την 4ετία στην Υπερνομαρχία;

    «Οι Νομάρχες έχουμε συνταγματικό ασυμβίβαστο και δεν μπορούμε να είμαστε υποψήφιοι βουλευτές αν δεν λήξει η θητεία μας, ακόμα και αν παραιτηθούμε. Η πρόθεσή μου και η βούλησή μου είναι να υπηρετήσω τη θητεία μου, όπως το έκανα και την προηγούμενη φορά. Πολλοί θεωρούσαν ότι θα τα παρατήσω στη μέση, αλλά δεν το έκανα. Έμεινα μέχρι το τέλος. Δώσαμε μια μάχη με τον κ. Σγουρό και τον κ. Μίχα, εκτιμώ πετυχημένη, και είμαι αισιόδοξη ότι και οι πολίτες το βλέπουν αυτό».

    Τι είναι αυτό που σας κάνει να μένετε στην Υπερνομαρχία και δεν μπαίνετε στην κεντρική πολιτική σκηνή;

    «Η καθημερινότητα, η ποιότητα της ζωής μας και η Τοπική Αυτοδιοίκηση με την αμεσότητα που έχει δεν μπορεί παρά να είναι η κεντρική πολιτική σκηνή. Ασχολούμαστε καθημερινά με τα προβλήματα του πολίτη, δίνουμε λύσεις. Αυτό είναι η μεγαλύτερη επιτυχία. Το να βλέπεις ένα έργο σου να παραδίδεται, είναι ικανοποίηση».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. εκει εφτασε η Ελλαδα μας να μας κυβερνουνε τετοιες χοντροκολες ΦΩΦΕΣ, τετοια μπαζα περιφερονται και εξουσιαζουν τον τοπο μας, δεν ειχε ουτε ενα δραμι μυαλο να μην μιληση αλλα να βγαλει η κοταρα τον σκασμο, ΤΩΡΑ ΤΗΣ ΤΡΙΒΟΥΝΕ ΣΤΟ ΒΔΕΛΥΡΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΟ τις δηλωσεις της και την ξευτιλιζουν ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ...

    Αιντε να τελειωνουμε με αυτα τα κοπροσκυλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Η ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ


    ΑΣ ΒΓΕΙ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ


    ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ


    ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΠΟΛΕΩΝ



    ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΧΙΔΑΤΟΙ



    ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ


    ΤΑ ΠΑΙΓΝΙΝΙΔΙΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟΥ Σ ΤΑΦΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΑΝΕΧΤΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΗΤΑΝ Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΟΥ ΦΑΝΤΑΡΟΥ ΟΤΑΝ ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ.ΤΟΥ ΕΠΕΦΤΕ ΤΟΣΑΠΟΥΝΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΣΚΥΒΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. 11:20
    Μεγαλύτερος φασίστας από τον Αλαβάνο υπάρχει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Έχετε λυσσάξει φασιστοειδή βλαχαντερά της ΝΔ του ΠΑΣΟΚ του ΚΚΕ και του ΛΑΟΣ με τον Αλαβάνο. Για μένα ένα πλουσιόπαιδο που ευαισθητοποιήθηκε λόγω μόρφωσης και φυσικής καλωσύνης κι αντί να γίνει υπουργός της ΝΔ ή του ΠΑΣΟΚ βγαίνει και φωνάζει για τους αδικημένους της κωλοχριστιανικής υποκριτικής κοινωνίας σας. Το μόνο που θα πετύχετε είναι να με κάνετε να ψηφίσω Σύριζα αντί για Οικολόγους αν και δεν γουστάρω το ΔΗΚΚΙ που πήγε με τον Σύριζα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Και καλά το ΠΑΣΟΚ κατηγορεί τον Άρειο Πάγο επειδή εφαρμόζει τη συνταγματική διάταξη που το ΠΑΣΟΚ ψήφισε. Θα μας τρελλάνετε ρε Πατσοκαρίες;;;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Ο Βενιζέλος την έστησε στο Γιωργάκη και η Φωφώ από μεγαλομανία παραμυθιάστηκε πως θα την αφήνανε. Η αξιωματική αντιπολίτευση δεν αναγνωρίζει το Σύνταγμα. Πρωτοφανή πράγματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Παιδιά το θέμα έχει πολλες αναγνώσεις.Η μία είναι από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ.Έπρεπε να ανακηρύξει υποψήφια την κα Γεννηματά τη στιγμή που το θέμα του ασυμβιβάστου της υπήρχε στο μιαλό όλων ή τέλος πάντων των υποψιασμένων περί τοιαύτων?Όταν μάλιστα τρίτος στο ψηφοδέλτιο και συνηποψήφιός της είναι ο έκριτος Συνταγματολόγος κ. Παπαδημητρίου?Η απάντηση δική σας. Η εικόνα πάντως που τώρα δημιουργήθηκε είναι ιδιαίτερα άσχημη και δυστυχώς αντανακλα στο πρόσωπο του Προέδρου, αδικώντας ίσως μια μεγάλη προσπάθεια που έχει γίνει τελευταία και μεταφέροντας την προσοχή του κοινού για ακόμα μια φορά από τα βασικά στα επουσι΄΄ωδη, που όμως καθορίζουν συχνά τις εντυπώσεις. Αυτό είναι η μία όψη. Η άλλη είναι το κατά πόσο είχε αυτήν την αρμοδιότητα ο Άρειος Πάγος. Και εδώ, πέρα από τα υπόλοιπα νομικά επιχειρήματα θα πω μονάχα αυτό. ΑΝ ο Άρειος Πάγος είχε αυτήν την αρμοδιότητα και έκρινε εκ των προτέρων ποιοι μπορούν να ανακηρύσσονται υποψήφιοι, τότε με την "έγκριση" των ψηφοδελτίων θα τα κάλυπτε με τεκμήριο νομιμότητας, ακυρώνοντας στην ουσία την αρμοδιότητα του Εκλογοδικείου και τη διαδικασία των ενστάσεων μετά τις εκλογές. Γιατί αν η κα Γεννηματά αποκλείεται λόγω κωλύματος, το ίδιο θα έπρεπε να γίνει και με πιθανά κωλύματα άλλων υποψηφίων. Το προφανές της υψηλής αναγνωρισιμότητας της κα Γεννηματά απλώς δεν μου φαίνεται ασφαλές νομικά κριτήριο για να δικαιολογήσει την ανωτέρω διάκριση. Άρα σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογώ την "απερισκεψία" των όποιων αρμοδίων στο ΠΑΣΟΚ, αλλά και από την άλλη πρέπει να αναφερθεί και να ελεγθεί και η συγκεκριμένη (ακόμα μία) δικαστική παρέμβαση στα πολιτικά πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. ΡΕ ΠΑΣΟΚΙΑ


    ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ

    ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ,ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΓΡΑΨΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ

    ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ;;;;ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΡΕ ΛΑΠΑΔΕΣ ΤΟΘΥ ΝΤΑ ΚΑΠΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Ανώνυμος sa...
    Κάνετε λάθος όσοι θεωρείτε ότι ο Άρειος Πάγος ήταν αναρμόδιος.
    Το αντίθετο.
    Τα Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο
    (εκλογοδικείο) ΔΕΝ ΕΧΕΙ αρμοδιότητα ως προς το 56.
    Κρίνει μόνο ως προς τα ασυμβίβαστα ή την έκπτωση βουλευτή κατά τα άρθρα 55, παρ. 2 και 57. ( άρθρο 100).
    Λυπάμαι, δεν έχω άλλο χρόνο για να επεκταθώ
    Ο ΑΓΙΟΣ.

    12:06 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Άλλο θέμα ποιό δικαστήριο ελέγχει ποιοί επιτρέπεται να ναι υποψήφίοι(Α πολιτικο τμημα του αρειου παγου) και άλλο ποιό δικαστήριο δικάζει τις ενστάσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Τόσο ο Άρειος Πάγος, όσο και το ΣτΕ ή το ΑΕΔ το ίδιο θα έκριναν σχετικά με το απόλυτο ασυμβίβαστο που υπάρχει. Όλα τα άλλα είναι εκ του πονηρού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. ;ΠΟΙΟΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΡΕ ΤΑ ΠΑΣΟΚΙΑ


    ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ '


    ΠΟΥ ΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ

    ΝΤΟΡΟ

    ΠΑΣΟΚΙΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ 1981

    Ο ΛΑΛΙΩΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΜΟΣ

    ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΜΑΡΙΤΣΑΣ ΓΙΑ ΚΑΡΥΔΟΠΙΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. το στόμα της τι πρόβλημα έχει???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. ΒΟΥΛΑ ΣΟΥ ΕΦΕΞΕ.
    ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗ ΤΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ!
    ΠΑΛΙΟΤΥΧΕΡΟΥΛΑ.
    ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΠΕΣ ΚΑΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΘΙΞΕΣ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΔΥΣ ΚΩΛΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Niko kask αν και πασοκ φαίνεσαι σοβαρός. Ο Α.Π. κάνει έναν πρώτο έλεγχο και αποκλείει τις περιπτώσεις που βοούν. Δεν μπορεί να κάνει πως δεν καταλαβαίνει. Η περίπτωση της Φώφης κραυγάζει ακόμη και με ομολογία της ίδιας σε ανύποπτο χρόνο. Το κώλυμα είναι πασιφανές και δεν χρειάζεται ένσταση. Το εκλογοδικείο είναι για περιπτώσεις που προκύπτουν εκ των υστέρων κατόπιν αποκαλύψεων που θα προκύψουν από ένσταση. πχ ο τάδε βουλευτής Αργολιδοκορινθίας εργαζόταν ως διευθυντής του Νοσοκομείου Περαχώρας κλπ
    Ακου τώρα Νικολάκη παράτα αυτά τα τσόλια και ψήφισε Σύριζα. Thanks

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. και μετά θέλουν να μας κυβερνήσουν αυτοί που δεν ήξεραν τι ψήφισαν!
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΩΡΟΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΝΟΥΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. -------AFTA FASISTAKIA TA LETE TORA, META TIN APOFASI... MOLIS ANAGELTHIKE KANATE TIS PAPIES.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ:
    ΧΑ
    ΧΑ
    ΧΑ

    ΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. 1:34 μμ

    syntrofe,

    rwta ton toy kanei ena fotostefano?

    Kai pousai exw kati lathrometanastes poy den exoun na meinoun akomi, kana anoixto akinito exei o proedros i na to analavei i ekklisia?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΩΡ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ο Β΄ΓΕΛΕΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.
    ΦΩΦΗ...
    ΒΟΥΛΑ...
    ΓΙΑ ΠΙΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΜΙΛΑΜΕ ?

    ΓΙΩΡΓΟ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ
    ΣΤΙΣ 17 ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΤΕ
    ΕΙΣΤΕ ΑΝΑΞΙΟΙ
    ΓΕΛΕΙΟΠΟΙΗΣΑΤΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ
    ΠΑΡΕ ΤΟ ΓΕΡΟΥΛΑΝΟ, ΤΟΝ ΚΟΚΚΟ, ΤΗ ΦΩΦΗ, ΤΟΝ ΤΣΟΥΡΑ, ΤΟΝ ΔΟΛΗ, ΤΟΝ ΠΟΛΥΖΟΓΟΠΟΥΛΟ, ΤΗ ΒΑΡΤΖΕΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΣΥΡΦΕΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΔΕΙΑΣΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΩΝΙΑ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ.
    Α ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΟΥ.
    ΑΝ ΘΕΛΑΜΕ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΒΑΣΙΛΙΚΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΝΔΕΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΑΝ Η ΦΩΦΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΟΧΙ ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑ ;;
    ΕΛΕΟΣ , Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡNHΣΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΑΥΝΑΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ....ΣΤΗΝ ΦΩΦΗ !!!
    ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ , ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟΣ GAY ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ ΝΟΝΟΣ
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ :

    Οι ευθύνες είναι δεδομένες και αναμφισβήτητες. Και σ' αυτό δεν νομίζουμε να διαφωνεί κανείς, έστω κι αν τις ευθύνες αυτές δεν τις αποδίδει αποκλειστικά και μόνο στην κυβέρνηση και σε συγκεκριμένα μέλη της, αλλά στην κρατική μηχανή που δεν κινήθηκε όσο συντονισμένα έπρεπε, στις πυροσβεστικές δυνάμεις που δεν υπήρξαν όσο αποτελεσματικές όφειλαν να είναι ή ακόμη και στις υπηρεσίες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης οι οποίες δεν επιτέλεσαν τον ρόλο τους.
    Οποιον, όμως, κι αν θεωρεί ο καθένας ως επιμέρους υπεύθυνο για την τεράστια οικολογική καταστροφή, εκείνο που δεν αλλάζει είναι ότι η βασική ευθύνη δεν μπορεί παρά να καταλογιστεί σ' εκείνον που είχε την ευθύνη της προετοιμασίας για την αντιμετώπιση τέτοιων κρίσεων και αποδείχτηκε ανεπαρκέστατος καθώς και σ' εκείνον ο οποίος διαχειρίστηκε την κρίση και αποδείχτηκε ανίκανος. Κι αυτός δεν είναι άλλος από την κυβέρνηση.
    Η διπλή αυτή αναποτελεσματικότητα επιβάλλει την καταδίκη της κυβέρνησης από την κοινή γνώμη, έστω κι αν οι επιμέρους ευθύνες δεν είναι αποκλειστικά δικές της. Και όχι απλώς και μόνο για να υπάρξει κάποιος ένοχος, αλλά για να καταγραφεί ένα προηγούμενο που θα διδάσκει και ταυτόχρονα θα προβλέπει ότι δεν είναι δυνατό να υπάρχουν καταστροφές τέτοιας έκτασης χωρίς να καταλογίζονται οι ευθύνες σ' αυτούς που θεσμικά ανήκουν.
    Οι κυβερνήσεις εκλέγονται και υπάρχουν για να έχουν την ευθύνη της λειτουργίας της χώρας. Και θα πρέπει να είναι αυτονόητο ότι, όπως ακριβώς η σωστή και αποτελεσματική διακυβέρνηση θα πρέπει να επιβραβεύεται από την κοινή γνώμη, έτσι ακριβώς η κακή και αναποτελεσματική θα πρέπει να τιμωρείται. Ανεύθυνες κυβερνήσεις δεν υπάρχουν και δεν πρέπει να υπάρχουν.
    Ο Κ. Καραμανλής και οι συνεργάτες του προσπαθούν επί τριάμισι χρόνια να πείσουν για το αντίθετο. Ποτέ και σε καμία περίπτωση δεν ανέλαβαν τις ευθύνες για τις πράξεις και παραλείψεις τους. Αλλά τώρα δεν έχουν περιθώρια να τις αποφύγουν.

    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. μιλαμε στο πασοκ πρεπει να τον παιζουν ομαδικα
    τι πραξικοπημα ρε σκυμβαλα και παλια δεξια ,ειστε για γελια σας ακουει ο κοσμος μεσα στο τοσο κακο και γελαει
    οσο για αυτην την ξεδοντιαρα υπερπατσαβουρα ναι οντος ειναι μεγαλο πολιτικο κεφαλαιο για τον τοπο χαχαχαχαχαχαχχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

    αλλα ειπαμε υπομονη το μεγαλο γαμησι ερχεται στις 16 μεχρι τοτε αυνανειστειται ελευθερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Ξεφτιλίστηκε εντελώς το ζώον!
    Τόσο λαμογιο είναι κι αυτή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Δεν υπαρχει κανένα πραξικόπημα. Οι αντιδράσεις του ΠΑΣΟΚ είναι υπερβολικές.

    Ο Άρειος πάγος έχει νομικά τη δυνατότητα να ελέγχει εκ των προτέρων τη νομιμότητα των συνδιασμών/υποψιφιοτήτων. Έτσι πχ απέριψε την υποψιοφιότητα Γεννηματά, απαγόρευσε τη συμμετοχή του κόμματος "Νέος Φασισμός" και δεν επέτρεψε να στους συνδιασμούς του ΣΥΡΙΖΑ να αναγράφεται το ΔΗΚΚΙ.

    Θεωρητικά μια "διασταλτική" ερμηνεία του άρθρου 56 είναι δυνατή αλλά αυτό είναι αποκλειστικά στο χέρι του Αρείου Πάγου. Ο Αρειος Πάγος επέλεξε μια πιο "στενή" ερμηνεία (όπως είχε διακίωμα και νομικά φαντάζει πιο ορθό) και απέριψε την υποψιοφιότητα Γεννηματά. Δεν πρόκειται για κανένα πραξικόποημα. Πιο αφμφιλεγόμενη είναι η απόφαση να μην αναγράφεται το ΔΗΚΚΙ στους συνδιασμούς του ΣΥΡΙΖΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  73. Τους φταίνε οι εταιρίες δημοσκοπήσεων, οι παροχές προς τους πυροπαθείς, ο άρειος πάγος.....

    Στις εκλογές τι θα τους φταίει; Ο Ερμής που θα είναι ανάδρομος;


    Η ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Το παιντί μίλησε απόψε στον Πύργο. Ένα σμπάρο μαλακίες για ανασυγκροτήσεις, χρηματοδοτήσεις, αξιοπρέπειες, νέα στρατηγική, νέα προκοπή, νέα πνοή, νέα αλλαγή, νέα Μάργκαρετ και΄σίγουρο αύριο. Μαζί με την Ευρώπη, μαζί με το Αμερικανό Πρόεδρο, το USA, για μιά Πελοπόννησο που θα είναι το νέο, καινούργιο αστέρι στην αστερόεσσα του BRAVOGIORGOS. Ούστ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Aυτό που έγινε με τη Φώφη Γεννηματά είναι ένα ΔΙΚΑΣTIKO ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ.

    Εγινε από τους ίδιους που έβγαλαν το θείο Καραμανλή με πραξικόπημα. Από αυτούς που εξακολουθούν να συγκαλύπτουν την υπόθεση των ομολόγων και των υποκλοπών.
    Από αυτούς που δε διστάζουν να εμπλακούν σε υποθέσεις του Αρειου Παγου.
    Οι άνθρωποι είναι αδίστακτοι και άκρως επικίνδυνοι.

    Η Δημοκρατία απειλείται.
    Είναι χρέος του κάθε δημοκράτη πολίτη να στείλει τη δεξιά λαίλαπα στον αγύριστο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Καλά εντάξει. Κάνε γαργάρα και μετά διάβασε τις δηλώσεις που έκανε στο παρελθόν η ίδια. ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΕΘΕΣΕ ΕΑΥΤΟΝ ΕΚΤΟΣ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ.

    ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΕΠΕΣΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΠΟΥ ΕΣΤΗΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΝ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. 6:12
    Tin vrika tin synenteyxi kai tin diavasa , alla tin eihan rwtisei gia tin A.Athinas


    John

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. ΕΠΕΙΔΗ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΦΕΙΛΩ ΣΑΝ ΓΗΡΑΙΟΤΕΡΟΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟΥΣ ΝΕΩΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΕΝΘΗΜΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΕΠΙ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ - ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟ :

    Με αφορμή την συζήτηση που γίνεται για ποιός πολιτικός ωφελήθηκε τι και
    της επανάληψης συζητήσεων περί ‘’κακού παρελθόντος ‘’ πολιτικών ανδρών θα ήθελα σεμνά και ταπεινά να θυμίσω τα ΒΡΑΧΩΔΗ ΟΙΚΟΠΕΔΑ του θείου του ‘’Εθνάρχη ‘’ αλλά και τα κατορθώματα του μπαμπά του ΄΄καταλληλότερου .

    Πως έκαμε τα δις σαν εργολάβος δημοσίων έργων ο μπαμπάς του ‘’καταλληλότερου΄΄ ο συχωρεμένος Αλέκος Καραμανλής (αδελφός του’’Εθνάρχη’’) την εποχή που ο αδελφός του ήταν υπουργός Δημοσίων έργων στην κυβέρνηση Α.Παπάγου ;;;
    Τις μετοχές αυτής της τεχνικής εταιρίας πέρασε εικονικά στον αδελφό του ο σημερινός πρωθυπουργός για να μην τις δηλώνει στο ΄΄πόθεν έσχες΄΄ στην Βουλή .
    Όλους τους ‘’κυρίους’’ που βρίζουν το Πα.σο.κ. θέλω να τους ρωτήσω για την προίκα των 130.000.000 δολλαρίων Η.Π.Α. που δήλωσε ο θείος Αχιλλέας στην δήλωση του πόθεν έσχες !!!
    Επειδή οι περισσότεροι είναι νέοι στην ηλικία τους πληροφορώ :
    Ο πεθερός του κ.Αχιλλέα Καραμανλή , ο συχωρεμένος Διαμαντής , ήταν ένας ‘’σεμνός και ταπεινός’’ ψαρομανάβης στην ιχθυόσκαλα του Κερατσινίου .
    Στην αρχή της ανόδου της Δυναστείας των Καραμανλήδων του είχαν δώσει την αποκλειστικότητα εισαγωγής παστού βακαλάου στην Ελλάδα .
    Όταν η Δυναστεία θέριεψε και οι μπίζνες μεγάλωσαν έβαλαν στο όνομά του την Ναυτιλιακή τους εταιρία για να μην φανούν αυτοί οι Εθνοσωτήρες ότι έγιναν μεγαλοεφοπλιστές .
    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. index

    Ο πανικός του ΠΑΣΟΚ φαίνεται κάτω από τα σεντόνια του όπως αυτό του πίσινους.

    Κύριοι, σας έχουμε νέα, ο Γ. Γεννηματάς ΔΕΝ πολιτεύεται, έχει μάλιστα πεθάνει, η δε κόρη του - θέλουμε να πιστεύουμε - ΔΕΝ είναι αποτέλεσμα κλωνοποίησης του!

    Η έλλειψη στελεχών στο κόμμα σας είναι ένα πρόβλημα που ο νεποτισμός καλείται να λύσει, όμως άλλο τα μάτια του λαγού κι άλλο τα αυγά τα μάτια.
    Κουράγιο παλιατζήδες, κάποιον άλλο θα βρείτε να παρουσιάσετε ως νέο ωραίο και άξιο τώρα που η Φωφώ σας προέκυψε "νέα" "ωραία" και… ΑΤΥΧΗΣ!

    SNB
    bloopers

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. ΣΤΙΣ 16 ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΚΡΕΜΑΜΕ
    ΤΟΥΣ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ.
    ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ




    Νεοι Πατριωτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση