GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γαλάζιες προσλήψεις εν μέσω εκλογών!!!‎

. Τα γαλάζια παιδιά προσλαμβάνονται ακόμα και στην περίοδο που εχουν ανασταλεί όλες οι προσλήψεις λόγο εκλογών.Το ΙΚΑ βάπτισε ως Ανάθεση έρ...

.
Τα γαλάζια παιδιά προσλαμβάνονται ακόμα και στην περίοδο που εχουν ανασταλεί όλες οι προσλήψεις λόγο εκλογών.Το ΙΚΑ βάπτισε ως Ανάθεση έργου με μίσθωση τις 330 θέσεις με διάρκεια σύμβασης για 2 χρόνια... ...με μόνο κριτήριο το... Βιογραφικό σημείωμα!!!!!
Δείτε εδώ την προκήρυξη. Και έχουν το θράσος να λένε ότι η προκήρυξη τρέχει μέχρι τις 30 Αυγούστου!!!!
Δείτε και το σχετικό video (εδώ) από την ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΙΚΑ!!!
Αυτό είναι το κράτος δικαίου που επαγγέλλεται ο κ. Καραμανλής. Αυτό είναι ότι όλοι οι Έλληνες είναι ίσοι. Καταστρατήγηση του ΑΣΕΠ με μονο κριτήριο αν εισαι γαλάζιος.Έχετε καταντήσει τους Έλληνες να ξεφτιλίζονται στα κομματικά γραφεία για να βρουν μια δουλειά. Η λέξη Αξιοπρέπεια και δικαιοσύνη δεν υπάρχει πια στα λεξιλόγια σας. Επιτέλους ΤΕΛΟΣ!
Ας κλείσουμε και αυτή την ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ που πήγε την Ελλάδα πολλά χρόνια πίσω...
Μπράβο στο "http://tapeina.blogspot.com/2007/08/blog-post_21.html ">tapeina.blogspot.com για την αποκάλυψη!
anti nds

18 σχόλια

  1. http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=749283

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Gelaei o kosmos me auta pou lete... Proslipiseis ston dimosio tomea apagoreuontai mexri tin orkomosia tis neas kivernisis.To lene ola ta kanalia... akoma kai to Mega... Anakoinothke apo to YPES. Grammi den peirate? Eipame na kanume antipoliteusi alla oxi ki etsi. Mallon pano stin taraxi sas den vlepete mprosta sas.. Ipomoni ''koritsia'' tha to sinithisete... Tha ton methisoume ton ilio....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμε... η προκήρυξη "τρέχει". Δες το βίντεο με την συνομιλία με τις υπηρεσίες του ΙΚΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ston 2:18
    Pagonoun oles oi proslipseis kai oi prokyrikseis mexri tin orkomosia einai safes... oti allo les einai paraplanitiko

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Με όποιον δάσκαλο καθίσεις, τέτοια γράμματα θα μάθεις. Ότι έκανε το ΠΑΣΟΚ κάνει τώρα και η ΝΔ. Όλοι οι άλλοι έχουν το δικαίωμα να διαμαρτύρονται γι αυτές τις προσλήψεις. Εσείς antinds δεν έχετε.
    Οπότε πάρτε τα αρχίδια μου και μην μας ξαναενοχλήσετε. Στο διάολο το ΠΑΣΟΚ σας και η ΝΔ σας! Καραγκιόζηδες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @antinds

    Αφου ρε κόπανε κάνουν προσλήψεις με αποφοιτων πανεπιστημικων και τεχνολογικων ιδρυμάτων με μόνο κριτήριο το βιογραφικο, γιατι δεν στελνεις και εσυ μπας και σε παρουν?

    Μηπως δεν έχεις καν πτυχιο και περιμενεις τους ΠΑΣΟΚους να σε διορίσουν με μόνο κριτήριο το απολυτήριο δημοτικου που έχεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Από τα βρισίδια στον antinds Βλέπω ενοχλεί πολύ η αποκάλυψη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. panta etsi itan i nd panta apo to parathiro. poios asep ton exouns ksexasei

    meta tis synenteykseis, irthan ta biografika, me ti kritiria arage, me poia moriodotisi.

    einai alites oi deksioi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όπως πάντα μονόπλευρη αντιμετώπιση. Τα ΠΑΣΟΚια έχουν πιάσει το φτυάρι και ρίχνουν λάσπη.

    Είναι γνωστό ότι η απόφαση για διάλυση της βουλής θυροκολλήθηκε το Σάββατο. Είναι προφανές η όποια αναστολή των προσλήψεων να γινόταν την Δευτέρα. Οπερ και εγένετο.

    Η είδηση στο in.gr 20/8/2007 (αν ενδιαφέρει του συντάκτες του λασπολογήματος).







    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Που τα ειδατε αυτά πρέπει να σταματήσει η προκήρυξη και να ξαναρχίσει μετά την ορκωμοσία της Νέας Κυβέρνησης.

    Οτι ειναι μόνο με Βιογραφικό δεν σου λέει τίποτα αλλά ετσι εχετε κάνει το κράτος μπουρδέλο.

    Τι ειναι το ΑΣΕΠ ξερεις....
    Αλλα ετσι μαθατε Γιαννης πινει, Γιαννης κερνάει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σημερα το Εθνος στο Ενθετο Εργασία λεει

    Αλλάζουν οι προθεσμίες για 1.707 προσλήψεις
    «E» 20/8
    Αλλαγές στις διαδικασίες των διαγωνισμών για προσλήψεις επέρχονται με την προκήρυξη των βουλευτικών εκλογών. Οι προθεσμίες για αιτήσεις σε 56 διαγωνισμούς ΑΣΕΠ και φορέων για 1.707 προσλήψεις που έχουν προκηρυχθεί διακόπτονται και θα «τρέξουν» για ένα 20ήμερο ή για όσες ημέρες απομένουν για τη συμπλήρωσή του, μετά την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης. Στις μηχανές του Εθνικού Τυπογραφείου πρόλαβε η έναρξη της προεκλογικής περιόδου την προκήρυξη του ΑΣΕΠ για 1.347 διοικητικές θέσεις σε νοσοκομεία, δικαστήρια, ασφαλιστικά ταμεία, δημόσιους οργανισμούς και θα είναι η πρώτη που θα εκδοθεί τον Σεπτέμβριο.

    http://www.ethnos.gr/summary.asp?catid=5584

    Αρα αν στο ΙΚΑ συνεχίζουν... υπαρχει πρόβλημα!!!

    ΑΛΛΑ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΡΙΤΙΡΙΑ.

    ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΑΛΑΖΙΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κάτω από... άκρα μυστικότητα -γνώρισμα που διακρίνει άλλωστε τη φυσιογνωμία της- η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών (ΕΥΠ), λίγο πριν από τις κάλπες, προσλαμβάνει σωρηδόν «γαλάζια» παιδιά χωρίς να την παίρνει κανείς είδηση...

    Η υπηρεσία την περασμένη Παρασκευή, παρακάμπτοντας κάθε έννοια διαφάνειας και αξιοκρατίας, εξέδωσε προεκλογική προκήρυξη για την πρόσληψη 120 μονίμων υπαλλήλων, παρέχοντας στους ενδιαφερόμενους μόνο δύο 24ωρα προθεσμίας προκειμένου να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής. Η επίμαχη προκήρυξη δημοσιεύθηκε επισήμως χθες, ενώ η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων ολοκληρώνεται αύριο Τετάρτη, δηλαδή ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου!

    Στελέχη που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα από την ΕΥΠ σημείωναν στο «Εθνος» ότι αυτή η τελευταία προκήρυξη «αποτελεί το άκρον άωτον της κομματικοποίησης», καθώς μόνο όσοι είχαν εσωτερική πληροφόρηση προλαβαίνουν τώρα να συγκεντρώσουν τα δικαιολογητικά τους και να υποβάλουν εμπρόθεσμα τις αιτήσεις τους.

    Συνήθης πρακτική
    Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που η ΕΥΠ εκδίδει και προσλαμβάνει μόνιμους υπαλλήλους σε χρόνους - εξπρές. Πριν λίγο καιρό ορκίστηκαν άλλοι 14 υπάλληλοι, των οποίων οι διαδικασίες πρόσληψης (έκδοση προκήρυξης, γραπτές και προφορικές εξετάσεις, αποτελέσματα), διήρκεσαν μόλις πέντε εργάσιμες ημέρες. Ανάλογη... μυστικοπάθεια επικράτησε και σε παλαιότερη προκήρυξη για την πρόσληψη άλλων 75 ατόμων. Το πιο τραγελαφικό συνέβη όταν για την κάλυψη οκτώ θέσεων φορτοεκφορτωτών, σε άλλη προκήρυξη, κρίθηκαν ικανές και προσελήφθησαν επτά γυναίκες. Οι επιτυχούσες σήμερα υπηρετούν σε γραφεία.

    Επί των ημερών της... επανίδρυσης του κράτους έχουν προσληφθεί στην ΕΥΠ 250 συνολικά άτομα. Σε όλες τις περιπτώσεις, όπως καταγγέλλεται, οι προσλήψεις διενεργήθηκαν σε χρόνους που δεν επέτρεπαν στο ευρύ κοινό να εκδηλώσει ενδιαφέρον.

    Οι τελευταίες προσλήψεις των 120 «εκλεκτών», σύμφωνα με κάποιες πηγές, συνδέονται με την προμήθεια του «υπερκοριού» από την ΕΥΠ. Και εξυπηρετούν -ως ένα βαθμό- τα ρουσφέτια που έχουν υποβάλει στο Μαξίμου οι εμπλεκόμενοι προμηθευτές.

    Το «Εθνος» επικοινώνησε χθες με την ΕΥΠ και η απάντηση του υπαλλήλου κυμάνθηκε στο... περίπου. «Απ ό,τι έχω ακούσει θα πάρει περίπου 120 άτομα, δεν γνωρίζω πότε λήγει», ανέφερε. Ο ίδιος υπάλληλος μας παρέπεμψε στον αρμόδιο, τον οποίο όμως βρίσκουμε μόνο σε ημέρες και ώρες γραφείου...

    Στον δικτυακό τόπο της ΕΥΠ επισημαίνεται ότι η νευραλγική υπηρεσία «εξαιρείται απ τη διαδικασία πρόσληψης μέσω ΑΣΕΠ (Ν. 2190/94 άρθρο 14 παρ. 2ε)», ενώ «ο τρόπος γνωστοποίησης της προκήρυξης καθορίζεται με απόφαση του υπουργού Δημοσίας Τάξης».

    Κοιτάζοντας στο Εθνος απο τον παραπάνω βρήκα και αυτό
    http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=5348&subid=2&pubid=126074

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  13. Σε πλήρη απόγνωση το ΠΑΣΟΚ...

    Μιλούν τα ΠΑΣΟΚια για την ΕΥΠ;;;; Την καταπράσινη ΕΥΠ;;;;;

    Τι άλλο θα "ανακαλύψουν" μέχρι να φτάσει η ώρα της νέας τους ήττας....




    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Είμαι ΠΑΣΟΚ, αλλά παρακαλάω να βγει πάλι η Ν.Δ. για να βάλουμε μυαλό, γιατί από ό,τι φαίνεται μας αξίζει το δούλεμα που τρώμε από τον Καραμανλή!
    Και έλεος με τα βρισίδια. Δείξτε λίγο ήθος ρε δεξιά παλιοτόμαρα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τι πολίτευμα έχεις όταν:

    Ο στρατιωτικός (συνταγματάρχης, όχι ναύαρχος πχ) γίνεται "πολιτικός";

    Ο πρωθυπουργός διαλύει την βουλή με αντισυνταγματικό τρόπο;

    Η ενημέρωση ελέγχεται και χειραγωγείται η απαγορεύεται;

    Τα σκάνδαλα υποκλοπών και ομολόγων συγκαλύπτονται;

    Οι "υπήκοοι" χειροκροτούν ενθουσιασμένοι κάτι (ότι να 'ναι);

    ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Οι προσλήψεις αυτές είναι ο ορισμός της "γνήσιας εξηρτημένης εργασίας" και ασφαλώς υποκρύπτουν, όπως λένε τα δικαστήρια την παραπάνω σχέση. Οι προσλήψεις θα γίνουν φυσικά με απολύτως κομματικά κριτήρια και φυσικά δεν θα διαβαστούν και αξιολογηθούν τα χιλιάδες βιογραφικά που θα καταφτάσουν. Είναι δυνατόν να είναι κανείς τόσο ΗΛΙΘΙΟΣ, ώστε να μη καταλαβαίνει τι γίνεται; Και πως θα εμπιστευθεί τα αναγραφόμενα στο βιογραφικό, η επιτροπή. Αφού δεν προβλέπεται υποβολή τίτλων σπουδών κ.λ.π. Θεωρώ αυτονόητο, ότι όσο ΒΛΑΚΑΣ κι αν είναι κανείς, καταλαβαίνει τι γίνεται. Το πρόβλημα είναι οι δικαστές, οι οποίοι σε χιλιάδες περιπτώσεις συμβάσεων έργου, έχουν παρέμβει θεωρώντας ότι υποκρύπτουν εξηρτημένη εργασία, δηλαδή "μόνιμη". Εδώ δεν βλέπουν την θρασύτατη και αηδή "προκήρυξη";. Φυσικά και δεν τηρούνται οι προϋποθέσεις του Ν.2727/97 για συμβάσεις μίσθωσης έργου. Κατά τα άλλα το νομικό συμβούλιο γνωμοδότησε. Τα γράφω αυτά επειδή πιστεύω ότι τα blogs τα διαβάζουν άτομα με κάποιο (έστω) επίπεδο. Κι όμως, κι εδώ, εμφανίζονται παλαιολιθικά ηλίθια κομματόσκυλα της δεκαετίας του 30!!! Σκατά......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Συμπληρώνοντας τον παραπάνω χρήστη

    Διαπιστώνεις ότι για το έργο δεν τηρούνται οι προϋποθέσεις του Ν.2727/97 για συμβάσεις μίσθωσης έργου. Κατά τα άλλα το νομικό συμβούλιο γνωμοδότησε.

    Στην προκήρυξη ζητάει
    εκατόν πενήντα (150) άτομα εκ των οποίων 20 Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΠΕ), 10 Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΤΕ) και 120 Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΕ), με αντικείμενο έργου τη συγκέντρωση, καταγραφή, ταξινόμηση και ηλεκτρονική καταχώρηση του συνόλου των στοιχείων των ασφαλισμένων του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ

    της κατηγορίας ΠΕ, πτυχίο οποιουδήποτε τμήματος ΑΕΙ της ημεδαπής ή ισότιμων σχολών της αλλοδαπής και γνώση χρήσης Η/Υ η οποία θα αποδεικνύεται με σχετική βεβαίωση της σχολής τους ή πτυχίο ΕCDL ή παρόμοιο αυτού ή με σχετική υπεύθυνη δήλωσή τους,

    Αν ειναι δυνατόν με υπευθυνη δήλωση


    ενώ για τους 120 ΔΕ δεν θέλει να ξέρεις ούτε Η/Υ δηλαδή τα στοιχεία θα τα περάσουν στους Η/Υ οι ΠΕ.

    Θέλει πτυχίο πληροφορικού για να πληκτρολογεί στοιχεία μητρώου?


    Ε ΡΕ ΒΡΕΓΜΕΝΗ ΣΑΝΙΔΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ

    Ενώ για το έργο «απογραφή και δημιουργία μητρώου ασφαλισμένων συνταξιούχων και εργοδοτών, ταξινόμηση και σύγκλιση ηλεκτρονικών αρχείων» ζητάει 15 οδηγούς.

    Έλεος η αλητεία δεν έχει ορια!!
    ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΕΙ Η Ν.Δ.

    Η Ν.Δ. ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ... ΕΒΑΛΕ ΜΟΝΟ ΜΑΝΔΙΑ ΠΡΟΒΑΤΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ηδη απο τις 13/8/2007 το ΠΑΣΟΚ και η Μαρία Δαμανάκη έχει κάνει ερώτηση που κατάθεσε στην βουλή για αυτο το θέμα:

    Θέμα: Ρουσφετολογικές προσλήψεις στο Ίδρυμα Κοινωνικών Ασφαλίσεων

    Ενώ ήδη βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο η κυβέρνηση αποφάσισε να προχωρήσει σε ρουσφετολογικές προσλήψεις στο ΙΚΑ, εκτός των διαδικασιών που ισχύουν για το Δημόσιο τομέα, παρακάμπτοντας προκλητικά το Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογή Προσωπικού (ΑΣΕΠ). Με την υπ'αριθ. 1359/1-8-2008 απόφαση αναγγέλλεται η πρόσληψη 330 ατόμων με τα οποία το ΙΚΑ-ΕΤΑΜ θα συνάψει σύμβαση μίσθωσης έργου για χρονικό διάστημα δύο ετών. Τα 150 άτομα θα έχουν -υποτίθεται- ως αντικείμενο έργου τη συγκέντρωση, καταγραφή και ηλεκτρονική καταχώρηση του συνόλου των στοιχείων των ασφαλισμένων του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ ως 31/12/2001. Τα υπόλοιπα 180 άτομα θα έχουν τη δημιουργία μητρώου ασφαλισμένων, συνταξιούχων και εργοδοτών των εντασσομένων στο ΙΚΑ-ΕΤΑΜ.

    Τα άτομα αυτά θα προσληφθούν χωρίς προϋποθέσεις διαφάνειας, χωρίς συγκεκριμένα κριτήρια αξιολόγησης. Είναι προφανές ότι η περιφρονητική παράκαμψη του ΑΣΕΠ εξυπηρετεί αποκλειστικά πελατειακές κομματικές επιδιώξεις και μάλιστα σε προεκλογική περίοδο. Οι προσλήψεις αυτές δεν έχουν καμία σχέση με τις πραγματικές ανάγκες του ΙΚΑ που θα μπορούσαν να έχουν εγκαίρως προγραμματισθεί και καλυφθεί.

    Ερωτώνται οι κκ. Υπουργοί

    1/ Γιατί παρακάμπτουν και ουσιαστικά καταργούν τις διαδικασίες του ΑΣΕΠ;

    2/ Με ποια κριτήρια και ποιες διαδικασίες θα προσληφθούν οι εν λόγω υπάλληλοι;

    3/ Θα προσμετρηθεί η προϋπηρεσία τους ώστε να εξασφαλίσουν υπόσχεση ενδεχόμενης μονιμοποίησης;

    Η ερωτώσα Βουλευτής

    Μαρία Δαμανάκη


    ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΜΙΑ.....

    Υ.Γ.
    ΜΑ ΚΑΛΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ; ΘΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση