GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αμερικανοί μεγιστάνες ήταν στην Ζαχάρω...

. ...λίγο πριν ξεσπάσει ο πύρινος όλεθρος! , , Τραγική ειρωνεία; Διαβολική σύμπτωση; Λίγα εικοσιτετράωρα πριν ξεσπάσει η καταστροφική πυρκ...

.
...λίγο πριν ξεσπάσει ο πύρινος όλεθρος!,
,
Τραγική ειρωνεία; Διαβολική σύμπτωση;
Λίγα εικοσιτετράωρα πριν ξεσπάσει η καταστροφική πυρκαγιά στην Ηλεία -και συγκεκριμένα στις 22 Αυγούστου- είχαν επισκεφθεί την Ζαχάρω, τη λίμνη Καϊάφα και την γύρω περιοχή εκπρόσωποι κατασκευαστικού ομίλου από τις ΗΠΑ και εκπροσώποι του γνωστού διεθνούς επιχειρηματικού ομίλου World Trade Center (WTC) Group. Επικεφαλής ήταν ο David H. Lee, αντιπρόεδρος του WTC Group, ο οποίος συνοδευόταν από ομάδα συνεργατών του, καθώς και από τον Πρόεδρο του Εμπορικού Επιμελητηρίου Ηλείας, Α. Αγγελόπουλο.
Η συνάντηση είχε αντικείμενο, όπως είχε ανακοινωθεί, μεγάλες επενδύσεις εμπορικού, τουριστικού και ναυτιλιακού χαρακτήρα, τις οποίες ενδιαφέρεται να πραγματοποιήσει το WTC Group στην περιοχή του Κατακώλου, στον Νομό Ηλείας.
Διαβάστε σχετικά εδώ. Κι εδώ!
Τραγική ειρωνεία; Διαβολική σύμπτωση;
Η περιοχή "τραβάει" το ενδιαφέρον πάντως από παλιότερα. Δείτε και παρακάτω...

32 σχόλια

  1. Ποιος οπλίζει το χέρι των εμπρηστών;

    Ποιος σιωπά και δεν τους καταγγέλλει;

    Ποιος ελπίζει να βγει κερδισμένος από αυτή την τραγωδία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σταματήστε τις βλακείες!!!

    Οργανωμένο σχέδιο εμπρησμού της χώρας (όπως είπε ο πρωθυπουργός) δεν υπάρχει. Κάποιες περιπτώσεις σαφώς και είναι καριμπανάτοι εμπρησμοί.
    Είναι δεδομένο ότι τα πολιτικά κόμματα κάνουν προεκλογική κριτική στα αποκαΐδια.
    Απο εκεί και πέρα είναι ξεκάθαρο, ότι η αντιμετώπιση αυτής της εθνικής κρίσης...ήταν μια εθνική τραγωδία!!!
    Λυπάμαι...αλλά είναι πραγματικότητα...
    Η εν λόγω κυβέρνηση απέτυχε...
    Μήπως ήρθε η ώρα να απαλλαγούμε απο τους πράσινους, μπλε και κόκκινους κόκκους;

    Η απάντηση δική σας στις 16
    Σεπτεμβρίου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι πυρκαγιές που κάψανε και καίνε την Ελλάδα δεν είναι τυχαίες. Για δεκαετίες δεν γνώρισε η χώρα παρόμοια γεγονότα, κι αναφερόμαστε από τις αρχές του περασμένου αιώνα. Πρόκειται για πυρκαγιές που δείχνουν να οφείλονται σε κάποια μορφή σχεδίου. Το παράδειγμα του Σαββάτου που όταν όλα τα πυροσβεστικά μέσα, εναέρια και επίγεια εστάλησαν για βοήθεια στην Πελοπόννησου, εννέα εστίες φωτιάς στη Ροδόπη, την ίδια ώρα, έδειξαν πως τίποτε δεν έγινε τυχαία. Η παρέμβαση του πρωθυπουργού ήταν ορθή. Η κατάσταση «έκτακτης ανάγκης» δίνει τη δυνατότητα ελευθερίας κινήσεων, στο κράτος. Να κινητοποιήσει όποιες δυνάμεις υπάρχουν. Γιατί είναι βέβαιο πως στην περίπτωση αυτή, το κράτος αμύνεται. Στη μάχη αυτή πρέπει να στηρίξουμε όλοι την πολιτική ηγεσία. Γιατί η επίθεση έγινε στην Ελλάδα. Το ερώτημα όλων είναι «ποιός έχει κέρδος» από τις πυρκαγιές. Από την ίδια την πυρκαγιά, κανείς. Από τα αποτελέσματά της όμως, ενδεχομένως πολλοί. Φυσικά, δεν μιλάμε για πολιτικούς αντιπάλους της κυβέρνησης. Αναφερόμαστε σε εκείνους που παρακολουθούν τον τελευταίο χρόνο τα σχέδιά τους στην περιοχή να ανατρέπονται ή να θεωρούν ότι ανατρέπονται, από την πολιτικήτου Κ. Καραμανλή.
    Το ότι η σημερινή κυβέρνηση διατήρησε σαν προτεραιότητα της την ανάπτυξη της χώρας και την αναβάθμισή της στην περιφέρεια, είναι προφανές ότι προκάλεσε αντιδράσεις. Η επιμονή του Κ. Καραμανλή να μεταβάλει την Ελλάδα σε ενεργειακό κόμβο [παρά τις όποιες αντιδράσεις στο εσωτερικό κυρίως όμως στο εξωτερικό], η απόφασή του για τριάμισυ χρόνια τώρα να στηρίζει τον κύπριο πρόεδρο Τάσσο Παπαδόπουλο και την καταδίκη του «Σχεδίου Ανάν», άφησε εμβρόντητους περισσότερους. Η άρνηση της κυβέρνησης να στείλει στρατό σε Ιράκ και Αφγανιστάν, δεν έχει προκαλέσει λιγώτερες αντιδράσεις.
    Το ότι κάποιοι επιθυμούν να βάλουν την Ελλάδα πίσω, στην παλιά γνωστή γραμμή της υπακοής, είναι γνωστό. Το ότι κάποιοι στο εσωτερικό συμφωνούν μαζί τους, είναι επίσης γνωστό. Κι αυτοί έχουν τη δική τους ευθύνη. Γιατί, αν δεν υπήρχαν έτοιμοι να αναδειχθούν μέσα από τη φωτιά και την καταστροφή, το όλο πλάνο δεν θα είχε αξία.
    Οι πυρκαγιές έφεραν τη χώρα πίσω. Ποιά κυβέρνηση [ασχέτως ποιας πολιτικής δύναμης] θα μπορέσει να αντιμετωπίσει ενεργά, την κοικωνική, οικονομική και οικολογική καταστροφή; Γιατί εκεί οδήγησαν τη χώρα και την κυβέρνηση: να μην μπορεί να αντιδράσει, να μην μπορεί να σταθεί στα πόδια της. Όταν αυτό το έργο ολοκληρωθεί θα έρθουν ως σωτήρες για να επιβάλουν την άποψή τους.
    Αυτό το σενάριο, αν έτσι αποδειχθούν τα πράγματα, δεν πρέπει να περάσει. Θα πρέπει να πάρει μια απάντηση ηχηρή. Κι αυτό θα το πετύχουμε με ενότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητοί φίλοι
    Την ανικανότητα και την αθλιότητα , την ακυβερνησία και την διάλυση του κράτους, το πλιάτσικο και τη κραiπάλη του κράτους, ονομάζονται όλα αυτά πλέον στη χώρα μας , στη χώρα της "φαιδράς πορτοκαλαιας" με ονοματεπώνυμο: Ασύμμετρες απειλές.
    Η ορολογία αυτή επιβλήθηκε από τα νατοϊκά εγχειρίδια και πλέον αποτελεί κεφάλαιο που διδάσκετε σε όλες τις σχολές ασφάλειας και επιτελών των Ενόπλων Δυνάμεων και της αστυνομίας. Προϋποθέτει την ύπαρξη εμφανώς πέρα του απροσδιορίστου του πιθανού σημείου δράσεως και των δυνάμεων που εμπλέκει ο «εχθρός» , είναι επησις και απροσδιόριστο και το περιεχόμενο της απειλής. Στην κατηγορία αυτή των απειλών μπορούν να θεωρηθούν από τη δράση των Ναρκωτικών και των εμπορων των, μεχρι Μεμονωμένες τρομοκρατικές πράξεις εναντίον στόχων κοινής ωφέλειας , δράση αναρχικών ομάδων στο εσωτερικό, κλπ.
    Στην περίπτωση των πυρκαγιών που κοινός παρονομαστής στην διάδοση και εξάπλωση των είναι η διαλυμένη μορφή του κράτους με την παντελή έλλειψη κάθε δράσης για τον έλεγχο και περιορισμό του φαινόμενου., ο εχθρός ποιος είναι ? Μάλλον ο κακός μας εαυτός που ψηφίσαμε και εκλέξαμε αυτή την άθλια διακυβέρνηση.
    Η περίπτωση των ασύμμετρων απειλών που είμαι βέβαιος ότι υιοθετήθηκε και παραληθφηκε από κανένα σαΐνι του πενταγώνου από αυτούς που υπό φυσιολογικές συνθήκες θα ήταν σπίτι του τώρα και τριάμισι χρόνια , αλλά δυστυχώς παραμένει στη θέση του κοροϊδεύοντας τους Έλληνες που ελέω δεξιάς διακυβέρνησης απολαμβάνει τίτλους και χρήματα κοροϊδεύοντας μας. Η απειλή δεν είναι ασύμμετρος τελικά, είναι ορατή , συγκεκριμένη και επακριβώς προσδιορισμένη. Αυτή είναι η αθλιότητα και η διάλυση του κράτους που έχει γίνει από την χειρότερη κυβέρνηση που είχαμε ποτέ. Ο θεός να βάλει το χέρι του. Γιατι μόνο αστάθμητοι παράγοντες μπορούν πλέον να μας σώσουν .
    Τέλος να στείλουμε τη λύπη μας και τον πόνο μας στους αθώους συνάνθρωπους μας που έπεσαν θύματα του μηδενισμού και της αθλιότητας της διακυβερνήσας της χωράς μας από τη Νέα Δημοκρατία. Όλοι προσδοκούμε ο λαός να πάρει το μήνυμα και να τους επαναφέρει όπου τους είχε τα τελευταία 11 χρόνια.
    Με εκτιμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φανατισμένοι οπαδοί - χουλιγκάνοι του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, μικρόνοες και άβουλοι, γαυγίζετε σαν υστερικές κατίνες με ξόρκια, κατάρες και αναθέματα εκατέρωθεν, απαίδευτοι και άξεστοι πληβείοι του κομματικού βολέματος, ρουσφετάκηδες και σφογγοκωλάριοι, αλυχτάτε με ποδοσφαιρικό φανατισμό προσφέροντας-νομίζετε- εκδούλευση στους πάτρωνές σας!

    Οικτρά ανθρωπάρια, διανοητικοί νάνοι, συμπλεγματικά σκουπίδια, θλιβεροί στη μιζέρια σας, ξιφομαχείτε μεταξύ σας κραδαίνοντας τα κόκκαλα της μάνας σας και τα οστά των προπατόρων σας, ανάξιοι κάτοικοι αυτής της χώρας, πηγαίνετε στις Θύρες των γηπέδων σας να κάνετε παιχνίδι, ασεβείς, και αφήστε τους λίγους που προσπαθούν ακόμα να αρθρώσουν πολιτικό λόγο να ΣΙΩΠΟΥΝ πάνω απο το πτώμα της ΠΑΤΡΙΔΑΣ.

    Σ Κ Α Σ Μ Ο Σ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε πασοκοσκυλα γιατι δεν ανεχεστε πλεον την αληθεια. Βαλατε τις φωτιες σε νευραλγικους νομούς γνωριζοντας τις πολιτικες πεποιθησεις των ψηφοφορων. Ρε γαμημενοι πασοκοι του κερατα γιατι δεν αγγιξατε την ΑΧΑΙΑ? ΓΙΑΤΙ?
    Ρε πουσταρια του πασοκ θα φατε μαυρισμα στις εκλογες. Κανατε το τραγικο λαθος σας. Οσες μαλακιες και να εγιναν την τελευταια τετραετια απο την ΝΔ δεν ειναι αρκετες να βγαλουν την ΝΔ στην αντιπολιτευση σε αυτες τις εκλογες. Ο κοσμος απο εκδικηση θα ψηφισει παλι ΝΔ γιατι κανατε ενα ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ. Τους καψατε ζωντανους και τους καταστρεψατε τις περιουσιες τους. Ευχομαι να καειτε και εσεις -με τον ιδιο τροπο- ρε μουνοσκυλα του πασοκ. Να καειτε ζωντανοι μεσα στα γαμωσπιτα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν νομίζω ότι θα συνεχίσει να υπάρχει το ενδιαφέρον για τουριστική εκμετάλλευση. Για να τα δούμε τώρα, τα αμερικανάκια! Τους την φέραμε!

    Ρε είσατε με τα καλά σας; Τί μαλακίες γράφετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εντάξει οι αμερικάνοι μεγιστάνες μπορούν να χτίσουν τα ξενοδοχεία τους με θέα προς τη θάλασσα. Έτσι δεν θα φαίνονται τα καμμένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Απο τη χούντα των γαλαζοπράσινων λαμόγιων που λυμαίνονται τη χώρα μου εναλλάξ, που έφτασαν τον έλληνα πολίτη κατω απο τα όρια της φτώχειας ενώ αυτοί έγιναν δισεκατομμυριούχοι, που κάτω απο το μανδύα του "κοινοβουλευτισμού" ασκούν την πλέον στυγνή δικτατορία στους πολλούς προς όφελος δικό τους και της παρέας τους, που έγιναν συνέταιροι στο ξεπούλημα της πατρίδας, που άνοιξαν διάπλατα τα σύνορα να μπουν οι λαθρομετανάστες για να αλλοιώσουν την εθνική σύσταση της χώρας, που γαυγίζουν στα τηλεοπτικά παράθυρα δήθεν ο ένας εναντίον του άλλου και μετά, όταν σβήσουν τα φώτα, κλείνουν μεταξύ τους τη μοιρασιά των κλεψιμέϊκων κάτω απο το τραπέζι,ΝΑΙ ΠΡΟΤΙΜΩ ΜΙΑ ΓΝΗΣΙΑ ΧΟΥΝΤΑ ΑΠΟ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, που θα μπαγλαρώσουν όλους αυτούς τους φαύλους αλήτες και θα ξαναδώσουν στην Ελλάδα τη χαμένη της αξιοπρέπεια!
    ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑΙ.

    Εξ άλλου αν κρίνω απο το επίπεδο των χειροκροτητών τους εδώ μέσα, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εμ, που ήσουνα ρε φίλε όταν έγινε το δημοψήφισμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ρε παιδιά δε λέει οτι το κάναν η Αμερικανοί, μια τραγική σύμπτωη αναφέρει.
    Να δψ τώρα ποιοςς θα ασχοληθεί με την Πελοπόνησσο και την ΕΛλάδα έτσι όπως έγινε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΜΕΡΙΚΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΙ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΒΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ.ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΑΤΙ..ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΤΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ..
    ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΟΠΟΙ ΑΠΛΩΣ ΞΕΦΟΥΡΝΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΑΣ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΠΟΥΔΑΙΟΥΣ..
    ΑΣ ΒΡΕΘΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ,ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ Η ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΧΕΙ ΙΕΡΟ ΚΑΙ ΣΑ ΜΙΛΗΣΕΙ..
    bomb*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΜΕΡΙΚΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΙ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΒΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ.ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΑΤΙ..ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΤΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ..
    ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΟΠΟΙ ΑΠΛΩΣ ΞΕΦΟΥΡΝΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΑΣ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΠΟΥΔΑΙΟΥΣ..
    ΑΣ ΒΡΕΘΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ,ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ Η ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΧΕΙ ΙΕΡΟ ΚΑΙ ΣΑ ΜΙΛΗΣΕΙ..
    bomb*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μια Πα-ΣΟΚωδης κατασταση.

    Μακρυα απο φλογερους πρασινοκινηματιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανεπαρκείς, φοβισμένοι, ανεύθυνοι, χωρίς σχέδιο και λίγοι... Αυτοί είναι οι χαρακτηρισμοί που δίνουν οι πολίτες που έζησαν τον όλεθρο τις τρεις ημέρες που πέρασαν , στα μέλη της κυβέρνησης της ΝΔ.
    Με οργή, με δάκρυα στα μάτια, αλλά κυρίως με την απογοήτευση ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους, οι πολίτες της Πελοποννήσου, της Εύβοιας -και κατ επέκταση ολόκληρης της χώρας- προσπερνούν με ειρωνικά σχόλια τα επικοινωνιακά τρικ της κυβέρνησης, τις θεωρίες περί συνωμοσίας που εφηύρε ο κ. Θ. Ρουσόπουλος, τα περί «ασύμμετρης απειλής» που ανέφερε χθες ο κ. Πολύδωρας και τα οποία ερμηνεύονται από βουλευτές της ΝΔ ως προετοιμασία ακόμη και αναβολής των εκλογών .
    Θα γελούσαν, ίσως, εάν η κατάσταση δεν ήταν τόσο δραματική και τραγική...
    H εθνική τραγωδία που γράφτηκε σχεδόν σε κάθε γωνιά της Πελοποννήσου, στην Εύβοια και σε άλλες περιοχές της χώρας, με αποκορύφωμα την καταστροφή της Αρχαίας Ολυμπίας, πιστοποιούν απόλυτα την πλήρη διάλυση του κρατικού μηχανισμού, την έλλειψη συντονισμού μεταξύ των υπουργών που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν την καταστροφή και την πλήρη αδυναμία του ίδιου του κ. Κ. Καραμανλή να διαχειριστεί (πολιτικά και ουσιαστικά) μία από τις πιο σοβαρές κρίσεις στην ιστορία της χώρας.
    Η κυβέρνηση, όπως φάνηκε από την πρώτη στιγμή, περιορίστηκε σε επικοινωνιακού χαρακτήρα κινήσεις. Σε συσκέψεις χωρίς ουσία, σε περιοδείες χωρίς σχέδιο και σε αποφάσεις που έμειναν στα χαρτιά. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο πρωθυπουργός μετέβη την Παρασκευή το βράδυ στη Ζαχάρω, έδωσε εντολή από την επομένη το πρωί να πετάξουν τα αεροπλάνα, κάτι που ουδέποτε συνέβη.
    Ο κ. Καραμανλής δεν μπόρεσε ούτε να συντονίσει τις προσπάθειες μεταξύ της πυροσβεστικής και του στρατού, με αποτέλεσμα τα μέσα που διαθέτουν οι ένοπλες δυνάμεις να μην αξιοποιούνται.
    Ο πρωθυπουργός, για λόγους... πολιτικού εγωισμού, άφησε χωρίς απάντηση τις προτάσεις που έγιναν από τον κ. Γ. Παπανδρέου και από τον κ. Αλ. Αλαβάνο για σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών. Αγνόησε τους ηγέτες των κομμάτων της αντιπολίτευσης και μόλις άκουσε κριτική, τότε έβαλε υπουργούς να απαντήσουν για λογαριασμό του.
    Ολες όμως οι κινήσεις της κυβέρνησης, τη στιγμή της μεγάλης κρίσης, υπαγορεύθηκαν από τις ανάγκες του προεκλογικού αγώνα και ο φόβος όλων ήταν και είναι να περιοριστεί -όσο αυτό είναι δυνατόν- η επίδραση της καταστροφής στην εκλογική συμπεριφορά των Ελλήνων. Όσοι δε αποτόλμησαν να βρεθούν στις πληγείσες περιοχές (όπως ο κ. Γ. Βουλγαράκης, ο οποίος μετέβη χθες στην Αρχαία Ολυμπία), ήρθαν αντιμέτωποι με την οργή των πολιτών. Αλλωστε και ο ίδιος ο κ. Καραμανλής την πρώτη ημέρα της κρίσης που πήγε στη Ζαχάρω εισέπραξε το αρνητικό κλίμα.
    Η επόμενη μέρα για την κυβέρνηση δεν έχει έρθει ακόμη, ούτε καν η ώρα του απολογισμού, με δεδομένο ότι η τραγωδία συνεχίζεται .

    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  16. *** ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ ***

    ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ, ΕΝΤΑΘΑ

    ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ: PASOK poisonous + BABIS


    EXTRA ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΤΑΚΤΙΚΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Τις περισσότερες φωτιές κάποιοι τις έβαλαν, στην πλειονότητά τους θα συμφωνήσω ότι ήταν εμπρησμοί, αλλά το ΚΡΑΤΟΣ και οι όλοι οι ανευθυνο-υπεύθυνοι κατάφεραν την ολοκληρωτική καταστροφή της Πελοποννήσου με την απόλυτη ανικανότητά τους, όχι οι εμπρηστές!!! Συγχαρητήρια! Συνέχισαν με επιτυχία το έργο των εμπρηστών. Όσο για την κυβέρνηση και το τι έκανε ο κ. Καραμανλής, όποιος έχει τα κότσια ας το συζητήσει. Κύρηξε τη χώρα σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και τι σημαίνει πρακτικά αυτό; ΤΙΠΟΤΑ. Οι άνθρωποι που υποφέρουν τόσες μέρες μέσα στην κάπνα, που έχασαν σπίτια και συγγενείς, καλούνται να πληρώσουν ξενοδοχεία για να μείνουν, μεταφορικά για να φύγουν από τα καμένα ή στην καλύτερη τους στήνουν σκηνές στα καμένα. ΤΙΠΟΤΑ ΑΠ' ΌΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ. ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΟ, ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ!!! ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ; Όλα τα χρώματα και οι κομματικές προτιμήσεις ας καταθέσουν -αν τολμάνε- τις απόψεις τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΧΕΙ ΧΕΣΜΕΝΗ ΤΗ ΦΩΛΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΑΠΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕΙ ΔΑΣΙΚΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 24.

    ΟΠΩΣ ΣΤΗ ΠΑΡΝΗΘΑ ΠΟΥ ΧΑΡΙΣΕ ΣΤΟ ΚΑΖΙΝΟ 60 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΔΑΣΟΥΣ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΔΡΥΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  19. Καθίκια, δίνετε επιχειρήματα στους εμπρηστές.

    ΔΕΝ μας λέτε ποιοι φάγανε τα λεφτά του κτηματολογίου και του δασολογίου;;;;

    ΔΕΝ μας λέτε ποιοι πλήρωσαν το πρόστιμο;;;;

    ΔΕΝ μας λέτε αν ήταν ο ΛΑΛΙΩΤΗΣ υπεύθυνος για ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα;;;;;


    ΚΑΙ ΤΟΛΜΑΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;;;

    ΣΑΣ ΔΙΑΦΕΥΓΕΙ ΜΗΠΩΣ ΟΤΙ ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ-ΔΑΣΟΛΟΓΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΕΙΣ.

    Αλλά είστε ψεύτες και αλήτες...

    Ψεύτες γιατί ξέρετε την αλήθεια.

    Αλήτες γιατί τολμάτε να κατηγορείτε άλλους για τις δικές σας ευθύνες, αλλά και γιατί προσπαθείτε μέσα από αυτές να ανατρέψετε το κλίμα εναντίον του πασοκ!

    Σιχάματα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Τα ΠΑΣΟΚια είναι σαν να μας λένε ότι σ' ένα πόλεμο με την Αμερική υπάρχει πιθανότητα να κερδίσουμε...

    Είναι αδύνατον να αντιμετωπιστεί τέτοια καταστροφή. Είναι αδύνατον να έχεις και από ένα πυροσβέστη κάθε 100 μέτρα. Ακόμα και έτσι να ήταν πάλι δεν θα προλάβαιναν με τέτοιους ανέμους.

    Έχουμε τα περισσότερα αεροπλάνα από πολλές άλλες χώρες της περιοχής. Κανείς όμως δεν μπορεί να κάνει πολλά σε μια τέτοια τεράστια καταστροφή. Με αυτές τις συνθήκες είναι πέρα από τις δυνατότητες.

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

    Αυτό που κάνουν τα ΜΜΕ και το ΠΑΣΟΚ είναι να κάνουν πολιτική σε αυτές τις δραματικές στιγμές.

    ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΦΩΤΙΕΣ.

    ΠΟΛΛΕΣ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΤΥΧΑΙΕΣ.

    Η ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΑ ΑΠΟΚΑΪΔΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. .
    Η τρίτη περίοδος της Ελληνικής Δημοκρατίας τέλειωσε πριν καλά-καλά αρχίσει.

    Πρώτη φορά στα ιατρικά χρονικά γίνεται διακοπή της περιόδου κατά την διάρκεια της εξέλιξής της.

    Βιαστής της είναι η Νέα Δημοκρατία που επιχειρεί να υποδυθεί την άλλη, την παλιά και γνωστή, την γνήσια Δημοκρατία.

    Διακόψτε την κύηση της alien "ν-δημοκρατίας" οσο ακόμα τα ρουσοπουλοειδή και τα πολυδωρώματα δεν απαγορεύουν τις εκλογές.

    Κάτω η Χούντα της ΝΔ!


    bloopers

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αγαπητοί φίλοι
    Την ανικανότητα και την αθλιότητα , την ακυβερνησία και την διάλυση του κράτους, το πλιάτσικο και τη κραiπάλη του κράτους, ονομάζονται όλα αυτά πλέον στη χώρα μας , στη χώρα της "φαιδράς πορτοκαλαιας" με ονοματεπώνυμο: Ασύμμετρες απειλές.
    Η ορολογία αυτή επιβλήθηκε από τα νατοϊκά εγχειρίδια και πλέον αποτελεί κεφάλαιο που διδάσκετε σε όλες τις σχολές ασφάλειας και επιτελών των Ενόπλων Δυνάμεων και της αστυνομίας. Προϋποθέτει την ύπαρξη εμφανώς πέρα του απροσδιορίστου του πιθανού σημείου δράσεως και των δυνάμεων που εμπλέκει ο «εχθρός» , είναι επησις και απροσδιόριστο και το περιεχόμενο της απειλής. Στην κατηγορία αυτή των απειλών μπορούν να θεωρηθούν από τη δράση των Ναρκωτικών και των εμπορων των, μεχρι Μεμονωμένες τρομοκρατικές πράξεις εναντίον στόχων κοινής ωφέλειας , δράση αναρχικών ομάδων στο εσωτερικό, κλπ.
    Στην περίπτωση των πυρκαγιών που κοινός παρονομαστής στην διάδοση και εξάπλωση των είναι η διαλυμένη μορφή του κράτους με την παντελή έλλειψη κάθε δράσης για τον έλεγχο και περιορισμό του φαινόμενου., ο εχθρός ποιος είναι ? Μάλλον ο κακός μας εαυτός που ψηφίσαμε και εκλέξαμε αυτή την άθλια διακυβέρνηση.
    Η περίπτωση των ασύμμετρων απειλών που είμαι βέβαιος ότι υιοθετήθηκε και παραληθφηκε από κανένα σαΐνι του πενταγώνου από αυτούς που υπό φυσιολογικές συνθήκες θα ήταν σπίτι του τώρα και τριάμισι χρόνια , αλλά δυστυχώς παραμένει στη θέση του κοροϊδεύοντας τους Έλληνες που ελέω δεξιάς διακυβέρνησης απολαμβάνει τίτλους και χρήματα κοροϊδεύοντας μας. Η απειλή δεν είναι ασύμμετρος τελικά, είναι ορατή , συγκεκριμένη και επακριβώς προσδιορισμένη. Αυτή είναι η αθλιότητα και η διάλυση του κράτους που έχει γίνει από την χειρότερη κυβέρνηση που είχαμε ποτέ. Ο θεός να βάλει το χέρι του. Γιατι μόνο αστάθμητοι παράγοντες μπορούν πλέον να μας σώσουν .
    Τέλος να στείλουμε τη λύπη μας και τον πόνο μας στους αθώους συνάνθρωπους μας που έπεσαν θύματα του μηδενισμού και της αθλιότητας της διακυβερνήσας της χωράς μας από τη Νέα Δημοκρατία. Όλοι προσδοκούμε ο λαός να πάρει το μήνυμα και να τους επαναφέρει όπου τους είχε τα τελευταία 11 χρόνια.
    Με εκτιμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Α.ΛΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ *ΘΑΝΑΝΑΤΟΣ
    ΣΤΟΥΣ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ.

    Β.ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ:ΜΑΥΡΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ
    ΓΛΕΙΦΟΥΝ,ΣΠΟΝΣΟΝΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ
    ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ
    ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ.

    Γ. ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ:ΚΡΕΜΑΛΑ ΣΤΟ
    ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΗΣ Παρ.(Β).

    * Αν κριθει αναγκαιο και εκτελεση
    επι τοπου.Λαε στα οπλα.



    ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. δεν πατε καλα ειστε ζωα??????????????
    ολα συμφέροντα είναι εσεις τρώτε κουτόχορτο!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Επι Πασοκ η χωρα βρισκοταν ενα βημα πριν την καταστροφη.
    Με τη ΝΔ εκανε ενα βημα μπροστα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Πω πωωωω,

    δεν περιμενα οτι θα τα πονεσει τοσο πολυ τα τσουτσεκια της ΝΔ αυτο που επαθαν.

    Καλα ρε , προκυρηξατε εκλογες μεσα στο κατακαλοκαιρο για να καλυψετε τις βρωμιες σας, και τωρα βγαινεται και μιλατε?

    για καθηστε τωρα στην αντιπολιτευση γιατι πολυ κακο κανατε σε αυτο τον τοπο.

    Α, ξεχασα, εφταιγε και ο στρατηγος ανεμος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Διαβάστε και από το επίσημο site της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ηλείας

    http://www.nailias.gr/deltia_typou/synant_nom_am.pdf

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΕΞΩ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. re paidia ama exete stoixeia giati den ta pate se astynomia h eyp , h kai autoi einai sto kolpo tous ksepoulhmatos ths perioxhs ... arage ti % phran ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Φιλε babis, Αν κατι δεν εκανε η κυβερνηση σου μεσα σε 11 (και πολυ περισσοτερα) χρονια, ποσ περινεμεις με μυαλα σαν τα δικα σου να τα καταφερει μια κυβερνηση μεσα σε 4?
    Αλλα η παγια πολιτικη του κοσμου με το δικο σου διανοητικο (αθλιο) επιππεδο ειναι γνωστη.
    Ραντεβου στις 16 Σεπτέμβρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Φίλε Alf και Babis, δε σε παρεξηγεί κανείς γιατι απ' οσο φαίνεται το νοητικό σου επίπεδο είναι το ίδιο 'υψηλό' με αυτό του προέδρου της παράταξης που στηρίζεις. Αλλά εντάξει... για αντιπολίτευση είναι αρκετό να λες οτι οτι να ναι αρκεί να νομίζεις οτι φθείρεις την εικόνα του κυβερνώντος κόμματος. Και να σου θυμίσω φίλε μου οτι ο σιχαμένος ιδρυτής του αξιολύπητου κόμματος σου είναι εκείνος που έκανε την παροχολογία και το ρουσφέτι de facto στη βασανισμένη αυτή χώρα. Καλύτερα λοιπόν εσύ και οι ομοϊδεάτες σου να τα μαζέψετε και να κρυφτείτε εκεί που ανήκετε δηλαδή στα έγκατα κάποιου υπονόμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Παιδιά, μην τρελαίνεστε...
    Εγώ στην αρχή νόμιζα ότι μπήκα σε ένα αντικειμενικό site, όπου θα άκουγα μη πολωμένες απόψεις, αλλά με τα πρώτα σχόλια που διάβασα, παραξενεύτηκα. Μετά έριξα μια ματιά σε προηγούμενες δημοσκοποήσεις και κατάλαβα...
    Είναι γεμάτο ΠΑΣΟΚόσκυλα εδώ μέσα...
    Είναι γνωστές οι απόψεις τους...
    Δεν υπάρχει λόγος να αντιπαρετιθέμεθα και να χαλάμε τις καρδιές μας...
    Φτάνει πια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση