GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

...και τα πάντα για τα ...ψηφαλάκια!

, Ο Υφυπουργός Εξωτερικών Ευρ. Στυλιανίδης, ενω όλη η Ελλαδα πενθεί και είναι σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, έκανε προεκλογική συγκέντρωση‎...

,
Ο Υφυπουργός Εξωτερικών Ευρ. Στυλιανίδης, ενω όλη η Ελλαδα πενθεί και είναι σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, έκανε προεκλογική συγκέντρωση‎!
Συμφωνα με την έγκυρη εφημερίδα της Θράκης ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ (πατήστε
εδω):
Χθες ο Πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ κ. Καραμανλής, κήρυξε τη χώρα σε τριήμερο Εθνικό Πένθος! Παράλληλα, ανέστειλε όλες τις κομματικές εκδηλώσεις του κόμματός του. Αλλά, ο κουμπάρος του, υφυπουργός Εξωτερικών και υποψήφιος βουλευτής Ροδόπης, τον έγραψε στα παλαιότερα των υποδημάτων του! Την ώρα, 11.15 το πρωί της Κυριακής, ο κ. Στυλιανίδης, πραγματοποίησε προεκλογική συγκέντρωση σε ξενοδοχείο της Κομοτηνής με αστυνομικούς της Ροδόπης! Την ώρα που και οι αστυνομικοί της Ροδόπης είναι σε επιφυλακή, καθώς η χώρα είναι σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης! Δεν ντρέπεται ούτε ο Στυλιανίδης; Ούτε οι αστυνομικοί; Τα πάντα για τα ψηφαλάκια λοιπόν;
Σ.Κ.Τ.

15 σχόλια

  1. Τα ΠΑΣΟΚια είναι σαν να μας λένε ότι σ' ένα πόλεμο με την Αμερική υπάρχει πιθανότητα να κερδίσουμε...

    Είναι αδύνατον να αντιμετωπιστεί τέτοια καταστροφή. Είναι αδύνατον να έχεις και από ένα πυροσβέστη κάθε 100 μέτρα. Ακόμα και έτσι να ήταν πάλι δεν θα προλάβαιναν με τέτοιους ανέμους.

    Έχουμε τα περισσότερα αεροπλάνα από πολλές άλλες χώρες της περιοχής. Κανείς όμως δεν μπορεί να κάνει πολλά σε μια τέτοια τεράστια καταστροφή. Με αυτές τις συνθήκες είναι πέρα από τις δυνατότητες.

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

    Αυτό που κάνουν τα ΜΜΕ και το ΠΑΣΟΚ είναι να κάνουν πολιτική σε αυτές τις δραματικές στιγμές.

    ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΦΩΤΙΕΣ.

    ΠΟΛΛΕΣ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΤΥΧΑΙΕΣ.

    Η ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΑ ΑΠΟΚΑΪΔΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εδώ τα πασοκια κουστουμαρισμένα και "ατσαλάκωτα" προβοκάρουν και αυτό σας πείραξε;;;;;;;;


    Γιατί κανείς δεν αναρωτιέται ποιοι κρύβονται πίσω από τις φωτιές;;;;;;;;


    Ποιος ωφελείται από αυτές;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΛΟ ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΟ

    ΝΔ ΚΑΙ ΜΠΑΤΣΟΙ

    "ΓΛΕΝΤΑΝΕ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ"

    ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΥΠΟΦΕΡΕΙ

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. TA ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΜΑΣ ΤΑ ΤΡΩΝΕ


    ΟΙ ΓΑΛΑΖΙΟΙ ΑΛ ΚΑΠΟΝΕ


    ΚΑΗΚΕ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ


    ΤΡΑΓΟΥΔΑΝ ΚΑΙ ΜΑΝΤΙΝΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 2:22

    μην κλαις, πάλι με χρόνια με καιρούς, πάλι θα ξαναγίνεις υπάλληλος κρατικοδίαιτος να γλύφεις αρχίδια και να φυλάς κατουρημένες ποδιές.

    the party it's over...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΑΖΙ ΚΑΨΑΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    ΜΑΖΙ ΜΕ ΦΛΟΓΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΝΟΜΟ, ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΙΟ, ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΠΙΤΙ, ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΔΑ

    ΟΙ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΑΞΗ

    ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

    ΔΥΝΑΜΗ ΠΥΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. γιατί ρε μουνιά;
    μόνο ο Καραμανλής θα καίγετε απτον ήλιο όταν παίζει ρακέτες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τέτοια καταστροφή με τόσο δούλεμα χρειάζεται πολλά για να γίνει.

    Θέλει το οργανωμένο παρακράτος,
    θέλει την πονηριά Λαλιώτη,
    θέλει την πολιτική αναισθησία του γαιδουριού,
    και θέλει την θαυματουργή χούφτα του γιωργάκη...

    ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ! ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΨΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΛΗΔΕΣ

    bloopers
    Η δωρεάν λασπολογική του ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. EΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ FREE INTERNET
    ΓΡΑΨΤΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ
    ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ
    ΑΣ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ
    ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ
    ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΜΑΘΑ ΤΩΡΑ ΟΤΙ Ο ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΤΟΥ
    ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΛΥΘΗΚΑΝ ΠΟΛΕΣ
    ΑΠΟΡΙΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΕΔΙΩΞΑΝ ΤΟΝ ΤΣΙΤΟΥΡΙΔΗ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ
    ΜΙΖΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΡΤΕΛ ΓΑΛΑΚΤΟΣ.
    www.youtube.com/nemesisrellos
    water gate or milk gate

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΕΡΙΚΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΙ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΒΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ.ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΑΤΙ..ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΤΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ..
    ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΟΠΟΙ ΑΠΛΩΣ ΞΕΦΟΥΡΝΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΑΣ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΠΟΥΔΑΙΟΥΣ..
    ΑΣ ΒΡΕΘΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ,ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ Η ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΧΕΙ ΙΕΡΟ ΚΑΙ ΣΑ ΜΙΛΗΣΕΙ..
    bomb*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΜΕΡΙΚΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΙ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΒΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ.ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΑΤΙ..ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΤΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ..
    ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΟΠΟΙ ΑΠΛΩΣ ΞΕΦΟΥΡΝΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΑΣ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΠΟΥΔΑΙΟΥΣ..
    ΑΣ ΒΡΕΘΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ,ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ Η ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΧΕΙ ΙΕΡΟ ΚΑΙ ΣΑ ΜΙΛΗΣΕΙ..
    bomb*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλά ρε αρρωστημένα υποκείμενα!!! Θλιβερά ανθρωπάκια, άβουλα όντα, εγκλωβισμένα σε αναχρονιστικές απόψεις και πρακτικές μιας πεινασμένης (δικαιολογημένα) γενιάς. Ξεκαρφώστε τη ταμπέλα από το ΚΟΥΤΕΛΟ σας. Τόσο πολύ εξαρτημένοι είστε λοιπόν από το άρρωστο πολιτικο-κοινωνικό μας σύστημα που δεν μπορείτε να συμφωνήσετε ακόμα και μετά από μία καταστροφή τέτοιου μεγέθους? Αυτές τις ημέρες πεθάναμε όλοι χαζοκούτια. ΠΡΑΣΙΝΟΙ, ΜΠΛΕ, ΚΟΚΚΙΝΟΙ, ΠΟΛΥΧΡΩΜΟΙ. Φτάνει πια. Αφήστε λίγο στην άκρη του μυαλού σας τους ινστρούκτορες των "πολιτικών παρατάξεων" που σας έχουν σφραγίσει στα κωλομέρια. Φτάνει. Ο κόσμος πονάει. Αλλά τί λέω...!! Εσείς που μιλάτε έτσι ποιοι είστε? Δεν είσαστε κομμάτι αυτού του κόσμου? Δεν πονάτε. Μάλλον δε κάηκε το δικό σας σπίτι. Το δικό σας χωράφι. Το δικός σας παιδί. Δεν μας έκαψε ούτε το ΠΑΣΟΚ ούτες η ΝΔ ούτε οποιοδήποτε άλλο τυχοδιωκτικό σωματείο απατεώνων (τώρα το ξέρω ότι ίσως αδικώ κάποιους ευσυνείδητους ανθρώπους του πολιτικού χώρου). Η αλήθεια που βλέπω εγώ είναι ότι μας έκαψε όλο αυτό το αρρωστημένο σύστημα συγκινωνούντων δοχείων που γεμίζει περιστασιακά και για προσωπικό συμφέρον τα έδρανα του κοινοβουλίου. Και εσείς μικρά κουτάβια βγάλτε για λίγο τα χρωματιστά κολάρα που σας πέρασαν από τα γεννοφάσκια σας (καταλαβαίνω τη δυσκολία να το κάνετε αυτό αφού κι εγώ ο ίδιος δυσκολεύομαι ιδιαίτερα) και ελάτε να δούμε πως θα διορθώσουμε αυτά που επιτρέψαμε να μας κάνουν. Να μιλήσουμε, να οργανωθούμε, να συννενοηθούμε μήπως τελικά σώσουμε κάτι από την καμμένη μας ζωή. Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΝΑΣΑ ΜΟΥ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΟΞΥΓΟΝΟ. ΙΣΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ. ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ. Συμβουλή: Ελάτε να φυτέψουμε κανένα δέντρο αντί να μοιράζεται πολυδάπανα, ιλουστρασιόν, προεκλογικά φυλλάδια ακόμα και στο πιο απόκριμνο ελληνικό χωριό. Νομίζω ότι οι δαπάνες για την προεκλογική εκστρατεία κάθε παράταξης θα έφταναν για να αναδασώσουμε τρεις ΕΛΛΑΔΕΣ. (Σημείωση: ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΑ ΦΩΝΑΖΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΩ ΚΙ ΕΓΩ!!!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανεπαρκείς, φοβισμένοι, ανεύθυνοι, χωρίς σχέδιο και λίγοι... Αυτοί είναι οι χαρακτηρισμοί που δίνουν οι πολίτες που έζησαν τον όλεθρο τις τρεις ημέρες που πέρασαν , στα μέλη της κυβέρνησης της ΝΔ.
    Με οργή, με δάκρυα στα μάτια, αλλά κυρίως με την απογοήτευση ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους, οι πολίτες της Πελοποννήσου, της Εύβοιας -και κατ επέκταση ολόκληρης της χώρας- προσπερνούν με ειρωνικά σχόλια τα επικοινωνιακά τρικ της κυβέρνησης, τις θεωρίες περί συνωμοσίας που εφηύρε ο κ. Θ. Ρουσόπουλος, τα περί «ασύμμετρης απειλής» που ανέφερε χθες ο κ. Πολύδωρας και τα οποία ερμηνεύονται από βουλευτές της ΝΔ ως προετοιμασία ακόμη και αναβολής των εκλογών .
    Θα γελούσαν, ίσως, εάν η κατάσταση δεν ήταν τόσο δραματική και τραγική...
    H εθνική τραγωδία που γράφτηκε σχεδόν σε κάθε γωνιά της Πελοποννήσου, στην Εύβοια και σε άλλες περιοχές της χώρας, με αποκορύφωμα την καταστροφή της Αρχαίας Ολυμπίας, πιστοποιούν απόλυτα την πλήρη διάλυση του κρατικού μηχανισμού, την έλλειψη συντονισμού μεταξύ των υπουργών που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν την καταστροφή και την πλήρη αδυναμία του ίδιου του κ. Κ. Καραμανλή να διαχειριστεί (πολιτικά και ουσιαστικά) μία από τις πιο σοβαρές κρίσεις στην ιστορία της χώρας.
    Η κυβέρνηση, όπως φάνηκε από την πρώτη στιγμή, περιορίστηκε σε επικοινωνιακού χαρακτήρα κινήσεις. Σε συσκέψεις χωρίς ουσία, σε περιοδείες χωρίς σχέδιο και σε αποφάσεις που έμειναν στα χαρτιά. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο πρωθυπουργός μετέβη την Παρασκευή το βράδυ στη Ζαχάρω, έδωσε εντολή από την επομένη το πρωί να πετάξουν τα αεροπλάνα, κάτι που ουδέποτε συνέβη.
    Ο κ. Καραμανλής δεν μπόρεσε ούτε να συντονίσει τις προσπάθειες μεταξύ της πυροσβεστικής και του στρατού, με αποτέλεσμα τα μέσα που διαθέτουν οι ένοπλες δυνάμεις να μην αξιοποιούνται.
    Ο πρωθυπουργός, για λόγους... πολιτικού εγωισμού, άφησε χωρίς απάντηση τις προτάσεις που έγιναν από τον κ. Γ. Παπανδρέου και από τον κ. Αλ. Αλαβάνο για σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών. Αγνόησε τους ηγέτες των κομμάτων της αντιπολίτευσης και μόλις άκουσε κριτική, τότε έβαλε υπουργούς να απαντήσουν για λογαριασμό του.
    Ολες όμως οι κινήσεις της κυβέρνησης, τη στιγμή της μεγάλης κρίσης, υπαγορεύθηκαν από τις ανάγκες του προεκλογικού αγώνα και ο φόβος όλων ήταν και είναι να περιοριστεί -όσο αυτό είναι δυνατόν- η επίδραση της καταστροφής στην εκλογική συμπεριφορά των Ελλήνων. Όσοι δε αποτόλμησαν να βρεθούν στις πληγείσες περιοχές (όπως ο κ. Γ. Βουλγαράκης, ο οποίος μετέβη χθες στην Αρχαία Ολυμπία), ήρθαν αντιμέτωποι με την οργή των πολιτών. Αλλωστε και ο ίδιος ο κ. Καραμανλής την πρώτη ημέρα της κρίσης που πήγε στη Ζαχάρω εισέπραξε το αρνητικό κλίμα.
    Η επόμενη μέρα για την κυβέρνηση δεν έχει έρθει ακόμη, ούτε καν η ώρα του απολογισμού, με δεδομένο ότι η τραγωδία συνεχίζεται .

    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  14. Π
    υρομανιακή
    Αδίστακτη
    Σπείρα
    Ολοκληρωτικών
    Καταστροφέων


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Α.ΛΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ *ΘΑΝΑΝΑΤΟΣ
    ΣΤΟΥΣ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ.

    Β.ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ:ΜΑΥΡΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ
    ΓΛΕΙΦΟΥΝ,ΣΠΟΝΣΟΝΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ
    ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ
    ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ.

    Γ. ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ:ΚΡΕΜΑΛΑ ΣΤΟ
    ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΗΣ Παρ.(Β).

    * Αν κριθει αναγκαιο και εκτελεση
    επι τοπου.Λαε στα οπλα.



    ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση