GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι ανεπάρκειες του πρωτόγονου συστήματος υγείας...

...στον βόρειο Έβρο "καρατόμησαν" τον άτυχο νεαρό! Του Στέφανου Σιναπίδη Γεν. Γραμματέα Συλλόγου Αλληλεγγύης Πολιτών Βορείου Έβρου...

...στον βόρειο Έβρο "καρατόμησαν" τον άτυχο νεαρό!

Του Στέφανου Σιναπίδη
Γεν. Γραμματέα Συλλόγου
Αλληλεγγύης Πολιτών Βορείου Έβρου


.Το τραγικό περιστατικό του νεαρού Γιαννακίδη Δημήτριου που τραυματίστηκε σε τροχαίο ατύχημα στα Δίκαια του Βορείου Έβρου στις αρχές Αυγούστου, και έχασε άδικα το πόδι του, όχι λόγω της βαρύτητας του τραύματος του, αλλά αναίτια από ανθρώπινα σφάλματα, φέρνει στην επιφάνεια τις φοβερές ελλείψεις του Εθνικού Συστήματος Υγείας στην περιοχή του Βορείου Έβρου.
Η δημοσιότητα που δόθηκε στο συγκεκριμένο συμβάν και η ένορκη διοικητική εξέταση του Γ.Π.Ν. Αλεξανδρουπόλεως και του Υπουργείου Υγείας, που κατευθύνεται κυρίως από την απήχηση της δημοσιοποίησης του θέματος, και την αποφυγή καταλογισμού και πολιτικών ευθυνών, καταλήγει να απονείμει ευθύνες μόνο στην αδικαιολόγητη απουσία των αγγειοχειρουργών στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, παραβλέποντας τις πραγματικές πολιτικές αιτίες αυτού του γεγονότος, που επικεντρώνονται στο εξής δεδομένο: Το Σύστημα Υγείας στον Βόρειο Έβρο λειτουργεί με τριτοκοσμικά στοιχεία του περασμένου αιώνα, με φοβερές ελλείψεις και ανεπάρκειες, με μεγάλους ασθενείς 1) το ΕΚΑΒ 2) τα Κέντρα Υγείας και 3) το Νοσοκομείο Διδυμοτείχου.

(Περισσότερα εδώ).

5 σχόλια

  1. Ν ψηφίσετε αυτούς τους πολιτικούς που έφτιαξαν μια τέτοια Ελλάδα. Βρε πάρτε κανά Καλάζνικοφ να τους καθαρίσετε. Η οικογένεια του παιδιού τι κάνει; Τι θα ψηφίσει στις εκλογές; Μόνο το καρκινωμένο μουνόπανο της γαμημένης πουστροεκκλησίας των διεφθαρμένων δικαστών αρχηγός Χριστόδουλος έχει πρωθυπουργικό αεροπλάνο; Και πάει στο Μαιαμι έχοντας βρει και μόσχευμα ποιος ξέρει από ποιο απαχθέν παιδί των Φιλιππίνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απογευμα 16 Σεπτεμβρη 2007,προς το βραδακι..

    Βιλλα αχμουμετατζιν του νεωτερου..
    Γιοργος στα προθυρα υστερικης κρισεως.
    καπνιζει μπαφους μα συνεχως μπαφους..
    Η Μαγκυ ειναι ετοιμη να εκραγει..

    Τα "exit polls" δεν αφηνουν καμμια αμφιβολια περι του αποτελεσματος..

    Και η μονη ευτυχης ειναι η "αιντα",εχοντας σαβουρωσει κανα δυο μπουκαλια ουισκυ "Chivas" ειναι στα χαι της και τραγουδα:
    "Τρα λα λα, τρα λα λα
    ολα ειναι τυχερα,
    τρα λα λα τρα λα λα
    ολα ειναι τυχερα"..

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το 2004 στο νομό Εβρου ψηφίσατε πρώτο κόμμα τη Ν.Δ. και σύμφωνα με όσα λένε οι ίδιοι, δεν έχετε πρόβλημα ΕΚΑΒ. Τη δουλειά αυτή την κάνουν οι αγροφύλακες.Πάντα σύμφωνα με αυτούς δεν έχετε πρόβλημα στα νοσοκομεία.Το μεγάλο πρόβλημα των νοσοκομείων ήταν οι κατσαρίδες, έγινε ψεκασμός και τις σκοτώσανε. Δεν ήτανε δεν θα είναι για πολλά χρόνια το προσωπικό, ειδικά νοσοκόμες και λοιπό βοηθητικό προσωπικό, χωρίς να παραβλέπουμε το ιατρικό.Τώρα αν κάποιος συνάνθρωπος μας πέθανε δικαιολογείτε λόγω πρωτάρηδων αγροφυλάκων. Σύμφωνα με τους Ν.Δ είστε πολύ ευτιχισμένοι, τρέχει η ευτυχία από τα παντζάκια σας. Πάντα σύμφωνα με τους Ν.Δ σκέφτεστε νά τους ξαναφηφίσετε.

    Με τόσους αγροφύλακες θα τρέχει μέλι από τις βουνοκορφές των βουνών του νομού σας.
    ΥΓ Μην ψάξετε το υπουργό υγείας για τέτοια δύσκολα θέματα. τρέχει μόνο στα εύκολα.Π.Χ Χρήματα από το κονδύλι των δημοσίων σχέσεων του υπουργείου να τα δίνει για προσωπική του προβολή σε εφημερίδες που μοιράζονται τζάμπα.


    ΛΟΣΤΡΟΜΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η δημιουργική και η συγγραφική ομάδα των bloopers στέλνει τους χαιρετισμούς της σε όλους όσους μας εκπροσωπούσαν (στην παθητική φωνή σούργελο αναλφάβητε Ρουσόπουλε, μόνο στην παθητική «όλους όσοι εκπροσωπήθηκαν») τρισάθλια επί τριάμισι χρόνια (τρία τα χρόνια, τρείς είναι οι χρόνες μούσχαρε) με περισσή βλακώδη αλαζονεία και έπαρση.

    Ήρθε η ώρα της ανταπόδοσης του χρέους, της υποχρέωσης.


    CA
    bloopers

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπράβο ΛΟΣΤΡΟΜΕ. Συγχαρητήρια. Έχεις πιάσει το θέμα. Δυστυχώς οι Δεξιοί έτσι πάντα ψηφίζουν και οι πονηροί πολιτευτές αυτό εκμεταλλεύονται.
    Συγχαρητήρια και πάλι
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση