GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

KNE: Οι διακοπές δεν είναι πολυτέλεια. Είναι δικαίωμα!‎

, Από την N.O. KNE Ηρακλείου Απιαστο όνειρο γίνονται οι διακοπές για όλο και περισσότερους νέους, οι οποίοι βλέπουν και αυτό το δικαίωμα να...

,
Από την N.O. KNE Ηρακλείου

Απιαστο όνειρο γίνονται οι διακοπές για όλο και περισσότερους νέους, οι οποίοι βλέπουν και αυτό το δικαίωμα να συνθλίβεται στο όνομα της «ανταγωνιστικότητας». «Οι διακοπές και η ξεκούραση δεν είναι πολυτέλεια... Είναι δικαίωμα», απαντά η ΚΝΕ, που αναλαμβάνει μια σειρά από πρωτοβουλίες, ώστε η νεολαία να διεκδικήσει δωρεάν και ποιοτικές διακοπές.
Ο Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ, Γιάννης Πρωτούλης, παρουσίασε σε συνέντευξη Τύπου τις θέσεις της Οργάνωσης, με τις οποίες πραγματοποιούνται σήμερα εξορμήσεις σε όλα τα μεγάλα λιμάνια της χώρας από τον Πειραιά έως την Αλεξανδρούπολη και από την Πάτρα έως τη Ρόδο.
Ο Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ αναφέρθηκε σε μια σειρά στοιχεία που δείχνουν πως η πολιτική των κυβερνήσεων ΝΔ και ΠΑΣΟΚ στερεί από τους νέους και συνολικά από τον κόσμο της δουλιάς το δικαίωμα των διακοπών. Σύμφωνα με αυτά, πάνω από 400.000 νέοι δεν έχουν τη δυνατότητα να κάνουν διακοπές, κάποιοι θα περάσουν τις διακοπές δουλεύοντας με τις γνωστές ελαστικές εργασιακές σχέσεις, την ίδια ώρα που τα κέρδη των εφοπλιστών και των μεγαλοξενοδόχων φτάνουν στα ύψη. Οπως σημείωσε, «δεν είναι ανεξάρτητη η αφαίρεση του δικαιώματος στις διακοπές από την επίθεση που δέχεται η νεολαία, από την επίθεση που θα δεχτεί ακόμα περισσότερο μετά τις εκλογές, είτε είναι μπλε είτε πράσινη η κυβέρνηση», τονίζοντας ότι, «ήδη, τους τελευταίους μήνες, τα διεθνή επιτελεία της πλουτοκρατίας που επισκέφτηκαν τη χώρα μας (ΟΟΣΑ, ΔΝΤ, Κομισιόν) αυτό που επιβάλλουν είναι η μεγαλύτερη ευελιξία, η επέκταση των ελαστικών μορφών απασχόλησης».
Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στα διάφορα προγράμματα που απευθύνονται σε νέους και αξιοποιούν την ανάγκη τους για διακοπές, προκειμένου να προωθήσουν αντιδραστικά μέτρα στις εργασιακές σχέσεις και για να νομιμοποιήσουν τα σχέδια αυτά στη συνείδηση της νεολαίας. Χαρακτηριστικά είναι τα στοιχεία που αναφέρθηκαν για τα προγράμματα που προωθεί η Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς σε συνεργασία με τα ΕΛΤΑ, όπου οι νέοι καλύπτουν πάγιες ανάγκες στα ταχυδρομεία περιοχών με αντάλλαγμα τη δυνατότητα ...δωματίων για διακοπές. Εξίσου προκλητικά είναι τα «καλοκαιρινά σχολεία νεανικής επιχειρηματικότητας», που διοργανώνουν πολλά ΤΕΕ, όπου το δικαίωμα των μαθητών στις διακοπές ανταλλάσσεται με μαθήματα υποταγής από στελέχη επιχειρήσεων.
Αιτήματα αγώνα: Παρουσιάζοντας τα αιτήματα, τα οποία η ΚΝΕ καλεί τους νέους να διεκδικήσουν μαζί με τους κομμουνιστές, ο Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ τόνισε χτες ότι η Οργάνωση «δεν προβάλλει αυτά τα ζητήματα προεκλογικά για λόγους εντυπώσεων, αλλά ως στόχους διεκδίκησης και πάλης, ως αιτήματα αγώνα», και σημείωσε ότι το επόμενο διάστημα θα τεθούν στα συνδικάτα, στα σωματεία, στους φοιτητικούς και σπουδαστικούς συλλόγους, σε όλο το μαζικό λαϊκό κίνημα για να αποτελέσουν στόχους πάλης. Οπως είπε, δεν πρόκειται για αιτήματα ανέφικτα αφού, «μόνο τα κλεμμένα λεφτά από τα ασφαλιστικά ταμεία των εργαζομένων να επιστρέφονταν, θα μπορούσαν να εξασφαλίσουν δωρεάν και ποιοτικές διακοπές στα παιδιά των εργαζομένων για πολλά χρόνια».
Η ΚΝΕ ζητά:
Ελεύθερη και δωρεάν πρόσβαση στις ακτές.
Δωρεάν πρόσβαση σε όλα τα μνημεία, μουσεία, σε όλους τους φυσικούς και πολιτιστικούς χώρους της χώρας μας.
Δωρεάν ακτοπλοϊκά εισιτήρια για όλους τους νέους που δεν εργάζονται (μαθητές, φοιτητές, σπουδαστές) με μόνη προϋπόθεση την επίδειξη πάσο.
Μείωση στο 50% των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων.
Γενίκευση και αναβάθμιση των προγραμμάτων κοινωνικού τουρισμού για όλους τους εργαζομένους με οποιαδήποτε μορφή απασχόλησης (μερική απασχόληση, συμβάσεις ορισμένου χρόνου κ.λπ.) και τους ανέργους, χωρίς όρους και προϋποθέσεις.
Δημιουργία δωρεάν οργανωμένων χώρων αναψυχής (camping, κατασκηνώσεις) για όλους τους νέους.
Δημιουργία δημόσιων και δωρεάν παιδικών κατασκηνώσεων για τα παιδιά όλων των εργαζομένων και των ανέργων που θα λειτουργούν όλο το καλοκαίρι.
Δημιουργία δημόσιων και δωρεάν οργανωμένων χώρων αναψυχής με ειδικό εξοπλισμό και εκπαιδευμένο προσωπικό για τους νέους με αναπηρίες.
Σταθερή δουλιά με δικαιώματα, 7ωρο, 5ήμερο, 35ωρο. 1.300 ευρώ βασικό μισθό.
30 μέρες άδεια, μετατροπή του επιδόματος καλοκαιρινής αδείας σε μισθό.
Εθνικός φορέας ακτοπλοΐας. Να μην εξαρτάται το δικαίωμά μας στην ασφαλή μετακίνηση από μια χούφτα εφοπλιστές.
Κατάργηση όλων των διοδίων στο οδικό δίκτυο.
Χθες Παρασκευή, στα πλαίσια των παραπάνω δράσεων η ΚΝΕ πραγματοποίησε 24ωρη πανεξόρμηση σε όλα τα λιμάνια της χώρας.

31 σχόλια

  1. Τι είναι η ετήσια άδεια Ετήσια με αποδοχές ( έτσι χαρακτηρίζεται νομικά η λεγόμενη καλοκαιρινή άδεια) χορηγείται με βάση το ημερολογιακό έτος , ενώ ταυτόχρονα όλοι οι μισθωτοί έχουν δικαίωμα αναλογικής άδειας με την συμπλήρωση του πρώτου μήνα εργασίας τους .Δικαίωμα άδειας έχουν όλοι όσοι συνδέονται με τον εργοδότη με εξαρτημένη σχέση εργασίας ανεξάρτητα την μορφή της (αορίστου η ορισμένου χρόνου).ΕΠΙΣΗΣ πρέπει να γνωρίζετε ότι η ετήσια άδεια χορηγείτε με αποδοχές Πως υπολογίζεται Ο υπολογισμός της άδειας γίνεται με βάση την διάρκεια ενός χρόνου ως εξής :20 εργάσιμες ημέρες αν ΕΡΓΑΖΕΣΤΕ πενθήμερο και 24 εργάσιμες ημέρες αν Εργάζεστε 6μερο Αν όμως δεν έχετε συμπληρώσει το χρόνο ολόκληρο δικαιούστε για κάθε μήνα εργασίας 2 εργάσιμες ημέρες άδειας με αποδοχές Οι παραπάνω ρυθμίσεις αφορούν την άδεια για το πρώτο και τον δεύτερο χρόνο εργασίας σας στον ίδιο εργοδότη Μετά τον δεύτερο χρόνο εργασίας στον ίδιο εργοδότη η ο εργαζόμενος δικαιούται να πάρει την άδεια του σε οποιοδήποτε χρονικό διάστημα του χρόνου.Επίδομα Αδείας Για την ετήσια άδεια κάθε εργαζόμενος εκτός από την αμοιβή των ημερών της άδειας δικαιούται να λάβει και επίδομα αδείας που είναι μισός μισθός για όσους αμείβονται Με μισθό και 13 ημερομίσθια με ημερομίσθιο.Ποτέ δίνεται το επίδομα άδειαςΤο επίδομα άδειας αλλά και οι αποδοχές της άδειας δίνονται με την έναρξη της χορήγησης της άδειας Προσοχή: Αν σε περίπτωση που δεν σας χορηγηθεί με ευθύνη του εργοδότη η άδεια μέσα στον προβλεπόμενο από τον νόμο χρονικό διάστημα του ημερολογιακού έτους, ο εργοδότης υποχρεώνεται να σας καταβάλει τις αποδοχές που δικαιούστε για τις ημέρες της άδειας που δεν σας δόθηκαν με προσαύξηση 100% . Η προσαύξηση δεν ισχύει στο επίδομα αδείας που επίσης υποχρεούται να καταβάλει ο εργοδότης Επίσης Όταν βρίσκεστε σε άδεια δεν μπορεί ο εργοδότης να σας απολύσει , αν το κάνει θα κριθεί άκυρη , όπως επίσης δεν επιτρέπεται η μεταφορά της άδειας από έναν χρόνο σε άλλο έστω και αν έχει συναινέσει ο εργαζόμενος , γι αυτό προσοχή μην σας πουν θα σας δώσω την άδεια του χρόνου και το δεχθείτε σας πιασαν κοροΐδο την έχετε χάσει …!Επίσης και σε περίπτωση που απολυθείτε να ξέρετε αν δεν έχετε πάρει την άδεια σας δικαιούστε τις αποδοχές των ημερών της άδειας που δεν είχατε πάρει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και μην ξεχνάμε: Διακοπές για όλο τον λαό στα γκούλαγκ της Σιβηρίας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και καλα.
    Ας δωσει το τιμημενο ΚΚΕ και κανενα φραγκο παραπανω στις καθαριστριες στο "σπιτι του λαου" στον Περισσο και τοτε ας μιλησει και για δικαιωμα στις ..διακοπες.

    Με 450 ευρω τον μηνα τις εχει και απληρωτες για κανα δυο μηνες..

    ΚουΚουΕδια χειροκροτητες μιας παλαιολιθικης "ιεδολογιας" ξυπνηστεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητοί κύριοι.

    Να γιατί πρέπει όλοι μας να ψηφίσουμε το ΠΑΣΟΚ και τον Γιώργο Α.Παπανδρεου για πρωθυπουργό.

    Το να γράψω εγώ για την ηγετική , πρωτοπόρα και διεθνώς αναγνωρισμένη προσωπικότητα του Γιώργου Ανδρέα Παπανδρέου , δεν είμαι ο κατάλληλος , ούτε μέσα στη μικρότητα μου έχω τα κατάλληλα επιστημονικά εφόδια για να το κάνω αυτό με αναλυτικό και επιστημονικό τρόπο . Οφείλω όμως από ορισμένα αντικειμενικά ,λαϊκά και εύκολα αναγνωρίσιμα προσόντα για τον Γιώργο Παπανδρέου να πω δυο λόγια που ο κάθε απλός και έντιμος Έλληνας μπορεί να διαπιστώσει χωρίς επαναλαμβάνω να έχει ειδικές γνώσεις.
    Στη σύγκριση με τους άλλους πολιτικούς αρχηγούς ο ΓΑΠ είναι μακρά μπροστά. Αυτό όσο και να αμφισβητείτε από ορισμένους κύκλους στην προσπάθεια αποδόμησης του για καθαρά αντιπολιτευτική των τακτικής , έρχεται η Διεθνής κοινότητα και ο διεθνής παράγων να μας υπενθύμιση την μεγάλη αναγνωσιμότητα και την αποδοχή που έχει παντού.
    Αφήνοντας τον εξωτερικό χώρο στον όποιο ο ΓΑΠ παίζει σε γήπεδο χωρίς ουσιαστικά αντίπαλο, στο εσωτερικό μέτωπο ο ΓΑΠ έχει και τα κότσια και τη δυναμική και τις γνώσεις για να φέρει την πραγματική ανανέωση. Έχει δώσει εξετάσεις σε αυτό και το παραδέχονται όλοι όσοι τον έζησαν σε υπεύθυνες κυβερνητικές θέσεις. Πάλι στη σύγκριση του με τους άλλους πολιτικούς αρχηγούς, αντικειμενικά τα προσόντα του είναι σαφώς ανωτέρα. Να μιλήσουμε για εργατικότητα, να μιλήσουμε για ειδικό πολιτικό βάρος, να μιλήσουμε για εμπειρία και δυνατότητες. Παντού ο Γιώργος Παπανδρέου υπερτερεί και αυτό όλο και περισσότεροι έλληνες κάθε μέρα το αναγνωρίζουν και περιμένουν τις εκλογές για να του αναθέσουν τις ευθύνες της διακυβέρνησης της χωράς για ένα καλύτερο μέλλον για τους εαυτούς των και τα παιδιά των με προοπτική και όραμα για τους πολλούς και συγχρόνως να τερματισθεί ο βιός της χειρότερης κυβέρνησης που είχαμε ποτέ όπως αντίστοιχα το παραδέχονται πια όλο και περισσότεροι Έλληνες.
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Γιώργος Παπανδρέου βαδίζει σταθερά μπροστά. Ο λαός κάθε μέρα τον εμπιστεύεται περισσότερο και εμπνέει και πιο πολύ εμπιστοσύνη και επιπλέον με τη καθημερινή του μαχητική στάση και συμπεριφορά κερδίζει όλο και πιο πολλούς υποστηρικτές. Η αθλία κυβέρνηση της αρπαχτης , των κουμπάρων και της διάλυσης του κράτους που κάθε μέρα ζούμε και βλέπουμε από παντού έχει εξοργίσει τον κάθε σκεπτόμενο Έλληνα, και στο πρόσωπο του Γιώργου Παπανδρέου βρήκε τον κατεξοχη εκφραστή του.
    Ο Γιώργος Παπανδρέου με τα μηνύματα που στέλνει σε κάθε μεριά δείχνει ότι δεν υπάρχει κανένα συμβιβασμός με τα λαμογια κάθε κατεύθυνσης και χρώματος. Κανένας συμβιβασμός με αυτούς που δεν σέβονται το δημόσιο χρήμα . Όποιος έχει οποιαδήποτε εμπλοκή σε τέτοια θέματα , είτε τώρα είτε παλιά είναι τελειωμένος. Το μήνυμα αυτό βγαίνει ξεκάθαρα πλέον από τη Χαριλάου Τρικούπη. Όποιος το πήρε καλά έκανε ,όποιος δεν το πήρε κακό του κεφαλιού του.
    Ο Γιώργος Παπανδρέου είναι πλέον πολύ σαφής. Το νέο ΠΑΣΟΚ με τον Γιώργο Παπανδρέου αρχηγό , κάθε μέρα κερδίζει την εμπιστοσύνη του λαού. Η νίκη έρχεται. Η ετοιμόρροπη κυβέρνηση κάθε μέρα ξεψυχά και σε λίγο θα είναι ένας κακός εφιάλτης όπως ήταν και η κυβερνητική περίοδος του 90-93. Η ΝΔ το ξέρει καλά αυτό και κάθε μέρα κάνουν ότι μπορούν για να αρπάξουν περισσότερα. Το τέλος των πλησιαζει. Το ΠΑΣΟΚ της ευθύνης ,της προσφοράς και του αγώνος έρχεται.
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και οπως ειπε και ο ιδιος ο ΓΑΠ ,η κυβερνηση Νεας Δημοκρατιας του κ.Καραμανλη,δεν εχει τσιπα.

    Βλεπει το βουνο και δεν βλεπει το δενδρο.

    Μιλαει για "τρομερους προοδους" και το μονο που κανει ειναι "ολα τα δενδρα ολα τα κιλα".

    Γιατι εμεις δεν φοβομαστε την βροχη.Ειναι καλοδεχουμενη.
    Ας βρεχει θα κανει μοσυκεμα την κυβερνηση της Νεας Δημοκρατιας του κ.Καραμανλη.

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. myristikane ekloges ta lamogia-provata tis KNE kai ksekinisan ta dithen agwnistika tous
    na mas plirwsei to kke tis diakopes mas re apo ta lefta tou germanou opws kanei me ta diimera sto layrio...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 11:32 πμ

    ==
    Κιναιδε,αμορφωτε λαουτζικο,να γραφεις Ελληνικα,οπως ειπε και ο ιδιος ο κ.Γεωργιος Α.Παπανδρεου

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σαββατο 21/07/07
    "ΑΘΗΝΑΙΚΑ ΝΕΑ"
    (δεν σταματησαμε να βγαινουμε ουτε
    στη Κατοχη)
    Πρωτοσελιδο:
    400.000 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΚΑΗΚΑΝΕ ΣΕ 40
    ΜΕΡΕΣ , Τοσα οσα ουτε τα τελευταια
    4 χρονια μαζι.

    Τι θελει να πει ο ποιητης ??
    Θελει να πει καντε κατι γιατι το
    νουμερο ειναι μεγαλο και ειμαστε
    ακομη στη μεση ? δηλαδη Κυβερνηση
    ξυπνα και βρες ακρη.
    Θελει να πει οτι χρειαζονται ακο-
    μη αλλες 900.000 στρεμματα για να
    πιασουμε το επαισχυντο ρεκορ της
    ψευδοκυβερνησης Σημιτη (εκεινης της
    νοθειας με τους εισαγωμενους), του
    2000 ?
    Θελει να πει οτι με 400.000 στρεμ-
    ματα μεχρι τωρα και αλλες 400.000
    μεχρι τελους δεν μπορουμε να κλα-
    σουμε ουτε το ενα αρχιδι του Καρα-
    μανλη? οποτε καντε κατι, οχι αλλο
    φιασκο σαν αυτο του Υμηττου, που
    καθαρισαν οι "φασιστες" σε 2.5 ω-
    ρες με 80 στρεμματακια μονον.
    Θα δειξει τι θελει να πει η κατο-
    χικη "ναυαρχιδα" της "μεγαλης δημο-
    κρατικης παραταξης", η οποια γλυ-τωσε στο παρα ενα την απολυτη απο-
    τεφρωση της , απο τα ιδια τα παιδια
    της "μεγαλης δημοκρατικης παρατα-ξης" το καλοκαιρι του 65.





    CAPTAIN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 11,41 etsi etsi pesta xountotsolia mou pesta
    ------------------------
    11,35 koumanto sta provata sou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σύντροφοι της πρώτης φράξιας,


    η καταστροφή της Αττικής προχωράει ικανοποιητικά. Σας ευχαριστώ. Μπορείτε να φύγετε διακοπές ήσυχοι. Θα "αλλάξετε" με τη δεύτερη φράξια στους τόπους διακοπών σας και η τρίτη φράξια θα αναλάβει το έργο της Αττικής.

    Οι δυνάμεις μας είναι διάσπαρτες στην Ελλάδα και προχωράνε το σοσιαληστρικό μας έργο αδιάκοπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σαββατο 21/07/07
    "ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ "
    (δεν σταματησαμε να βγαινουμε ουτε
    στη Κατοχη)
    Πρωτοσελιδο:
    ΜΕΙΩΣΗ ΦΟΡΟΥ ΑΠΟ 2300 ΕΩΣ 3220 ΕΥΡΩ’’
    Αρχίσανε τα προεκλογικά γαλάζια ταξίματα πάλι .

    Τι θελει να πει ο ποιητης ??
    Θελει να πει καντε κατι γιατι το
    νουμερο ειναι μεγαλο και ειμαστε
    ακομη στη μεση ? δηλαδη Κυβερνηση
    ξυπνα και βρες ακρη.
    Θελει να πει οτι χρειαζονται ακο-
    μη αλλες 900.000 προεκλογικές υποσχέσεις για να
    Ξανακοροιδεέψουμε τους μαλάκες για να μας
    Ξαναψηφίσουν διότι δεν προλάβαμε
    Να τακτοποιήσουμε όλους τους κουμπάρους μας .
    Η Ντόρα μόλις που πρόλαβε τον γυιό της .
    Ο Αντώναρος πρόλαβε και έβαλε τον αδελφό του
    Στη ΕΡΤ όπου για να ξίνει τα αρχίδια του αμοίβεται
    Σεμνά και ταπεινά με 9.000 ευρώ το μήνα .
    Θελει να πει οτι με 5400 αγροφύλακες μεχρι τωρα
    και αλλους 5.400 μετά την νίκη στις ερχόμενες εκλογές
    ίσα ίσα προλαβαίνουμε να τακτοποιήσουμε τους κουμπάρους
    του σατανικού Μητσοτάκη και δεν
    δεν μπορουμε να κλασουμε ουτε το ενα Πασοκικό
    αρχιδι . Οποτε καντε κατι, οχι αλλο
    φιασκο σαν αυτο του Γιακουμάτου , τρίχες ότι οι Πασόκοι
    είναι εμπρηστές . Να διαδώσετε ότι χτες βράδυ ο Γ.Α.Π.
    βίασε την Σαλώμη . Αυτό θα είναι μαχαιριά στην καρδιά
    κάθε αγνού εθνικόφρονα που αγανακτεί με το βιβλίο
    Ιστορίας της Μαριέττας . Μην πείτε ότι βίασε ο Ευθυμίου
    την Μαριέττα γιατί ούτε ο πιο ηλίθιος Νεοδημοκράτης δεν θα το
    πιστέψει.
    Θα δειξει τι θελει να πει η κατο-
    χικη "ναυαρχιδα" της "μεγαλης δημο-
    κρατικης παραταξης", η οποια γλυ-τωσε στο παρα ενα την
    απολυτη αποτεφρωση της , απο τα ιδια τα παιδια
    της "μεγαλης δημοκρατικης παρατα-ξης" το καλοκαίρι του 65.
    Αυτά τα γράφει ένα παλιό μαλακισμένο τζόβενο με το
    Ψευδώνυμο :





    CAPTAIN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μετα οι ΚΝιτες ανεβηκαν στο διαστημοπλοιο που θα τους γυριζε στον μακρινο τους πλανητη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η κυβέρνηση Καραμανλή είναι μια κυβέρνηση Βαβέλ, με έναν πρωθυπουργό θεατή και απόντα. Μια κυβέρνηση ανίκανη, ξέπνοη, θαμπή και γκρίζα . Κατά γενική ομολογία, πάνω από το Μέγαρο Μαξίμου και πάνω από τη Ρηγίλλης πλανάται ως κακό όνειρο, ως εφιάλτης, το φάντασμα της κυβέρνησης της ΝΔ, την περίοδο 1990-1993, η παρένθεση του Κ. Μητσοτάκη».
    Η ΝΔ ως κυβέρνηση και ο κ. Κ. Καραμανλής ως πρωθυπουργός έχουν πια εξαντληθεί και παραπαίουν. Ο,τι καλό είχαν να δώσουν το έδωσαν. Η παράταση της παρουσίας τους μόνο αδιέξοδα σωρεύει για την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό, για την οικονομία, την κοινωνία και τους θεσμούς.
    Ο κοινωνικός διπολισμός είναι υπαρκτός και δεδομένος, και αναζητεί φερέγγυα πολιτική έκφραση και αξιόπιστη προγραμματική πρόταση . Η συσπείρωση, η ενότητα και η συμπαράσταση όλων με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Γ. Παπανδρέου είναι προϋπόθεση για τη δημιουργία και πάλι ενός κοινωνικού και πολιτικού ρεύματος πλειοψηφίας.
    Οι μάχες είναι μπροστά μας. Με πίστη και αυτοπεποίθηση μπορούμε να νικήσουμε .
    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΑΓΑΘΕΣ ΟΙ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΕΜΦΙΕΤΖΟΓΛΟΥ!!

    Αληθεια τι εγινε αυτη η αναρτηση ??
    Κανει λογοκρισια το blog ? ειναι
    δηλωση εκ μερους του οτι εκοψε τα
    νταραβερια με τους κρατικαδιαιτους
    πλουτοκρατες και κανει εμπαργκο
    στη χρυση τους εφεδρεια τον Καρα-
    τζαφερη? Θα δουμε.
    Εγω διαβασα εχθες το απογευμα την
    ειδηση, ηθελα ομως πρωτα να δω την
    συνεντευξη του Εμφιετζογλου.
    Πραγματικα το ΤΗΛΕΑΣΤΥ την επαιζε
    συνεχεια μεχρι τις 10.00 σημερα
    το πρωι.
    Δεν μπορω να πιστεψω πως ενας εξυ-
    πνος ανθρωπος, ενας πατριωτης σαν
    τον εν λογω εχει πεσει σε αυτη τη
    παγιδα της διαπλοκης!!!
    Τι νομιζει ο Προδρομος οτι θα κατα-
    φερει? Βαζει πλατες για να εχουμε
    ξανα αυτους που θελουν να μας πα-
    νε στο στησιμο της ΧΑΓΗΣ ???
    Βαζει πλατες για να εχουμε ξανα
    αυτους που μεχρι τελευταια ωρα
    μιλαγανε με τους απεναντι για το
    πως οριστικα και αμετακλητα θα
    σπασει το Αιγαιο ακριβως στη μεση
    στο πνευμα της Μαδριτης?
    ΠΡΟΔΡΟΜΕ η πιο μεγαλη εθνικη πραξη
    των τελευταιων 20 ετων ,δεν ητανε
    ο τετραγωνισμος του κυκλου στο
    σχεδιο ΑΝΑΝ, αλλα το κοψιμο με το
    μαχαιρι των παραπανω κρυφων συνομι-
    λιων, αυτο το εκανε ο ΚΩΣΤΑΣ ο
    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ.
    Τα βηματα για την προστασια της
    Πατριδας, οπως και εσυ και ολοι
    μας θελουμε ειναι αργα, σταθερα,
    με σχεδιο και προγραμματισμο.
    Πιστευεις Προδρομε οτι ο Λαος ειναι
    ετοιμος για να τριξει τα δοντια στους απεναντι?
    Κοιταξε Προδρομε μου τι ψηφισανε
    οι συμπατριωτες μας το 96 , απο
    τη Λημνο μεχρι το Καστελοριζο,
    ο εγκαταλειψας τα ΙΜΙΑ πηρε πανω
    απο 50%, αυτη ειναι η ΑΛΗΘΕΙΑ.
    Αυτο δεν διορθωνεται με καιροσκο-
    πους αριβιστες τυπου Καρατζαφερη.
    Δεν ρωτησες τον εαυτο σου τι μυγα
    τσιμπησε τους γνωστους Καναλαρχες,
    αυτους που σου περνανε τισς δου-
    λειες, και εχουμε εδω και 3 μηνες
    Καρατζαφερη απο το βραδυ μεχρι τι
    πρωι και απο το πρωι μεχρι το βραδυ
    ειναι δυνατον να το κανουν απο αγα-
    πη προς την ΠΑΤΡΙΔΑ ??
    Μπορεις να διανοηθεις συμμαχικη
    κυβερνηση των 151 , και ο 151
    να ειναι το λαμογιο ο Μαντουβαλος?
    Θελω να πιστευω οτι συστοιχιζεσε
    με τον Καρατζαφερη απο πραγματικη
    πιστη σε αυτο καιοχι ως αποβλητο της ΝΔ. Ειδα ενα στην αιθουσα που εδινες την συνεντευξη.
    Προδρομε η αγαπη προς την Πατριδα απαιτει θυσιες, πανω στα Εθνικα Θεματα δεν χωρανε ουτε γκρινιες, ουτε παραπονα, ουτενα δεις τι θα σου κανω που δεν μου εδωσες το εργο,(το πηρε ο διαπλεκομενος Προδρομε, ειναι αληθεια απο
    το κλεψε κλεψε εχει μαζεμενο πολυ
    κεφαλαιο και ειναι σε θεση και
    μετα τη καταργηση του μαθηματικου
    τυπου να κανει καλυτερη προσφορα,
    σκεψου διαφορετικα, ειναι ευκαι-
    πεια η πατριδα να παρει πισω κομα-τι απο τα κλεμενα).
    Εσυ δεν εχεις αναγκη ,εισαι μαγκας
    επιχειρηματιας, δεν ανηκεις στην
    κατικοδιαιτη λαμογια.
    Προδρομε τους αγωγους και τα ματια
    μας, οπως ειπες και εσυ ειναι μεγα-
    λη υποθεση, ΒΑΣΙΚΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ
    ΠΑΤΡΙΔΑΣ.
    Σου αρεσει δεν σου αρεσει, εστω προσκαιρα, μονο ενας ΙΣΧΥΡΟΣ
    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ μπορει να φερει εις
    περας αυτη τη δουλεια.




    ΠΕΝΤΕΛΗ
    μετα την αναδασωση του ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙ Ο
    ΣΙΟΥΦΑΣ, ΕΧΕΙ ΕΤΟΙΜΟ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΟ
    ΑΓΩΓΟ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ??
    ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΕΓΚΑΙΝΕΙΑ
    ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ???

    ΘΕΛΩ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ , ΘΕΛΩ ΝΑ
    ΜΑΘΩ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΡΥΨΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
    ΤΑ ΡΑΤΖΑ , ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ
    ΜΝΗΜΗ ΗΣΑΝ ΠΡΑΣΙΝΑ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ
    ΠΡΑΜΑ, ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ, ΕΓΙΝΕ ΘΑΥΜΑ ???

    ΕΠΙΣΗΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΟΣΟΙ ΣΥΜΠΟ-
    ΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΤΗΣ
    ΑΧΡΗΣΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΜΕΙ-ΝΑΝΕ ΑΠΟ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ
    ΕΛΛΑΔΑ, ΑΛΛΑ ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΙΣ
    ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ
    ΤΟΥ "ΛΑΟΥ".
    ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΠΙΑΣΕ Ο ΠΟΝΟΣ ΓΙΑ
    ΤΟ ΕΣΥ, ΕΧΕΤΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ η ΘΑ ΜΑΣ
    ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΚΡΥ-
    ΨΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ?




    CAPTAIN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. babis kai pasok poisonous.Ρωτηστε τις μητερες σας,μήπως έχετε καμμιά κρυφή συγγενεια με τον ΚΑΚΑΟΥΝΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Και καλα.
    Ας δωσει το τιμημενο ΚΚΕ και κανενα φραγκο παραπανω στις καθαριστριες στο "σπιτι του λαου" στον Περισσο και τοτε ας μιλησει και για δικαιωμα στις ..διακοπες.

    Με 450 ευρω τον μηνα τις εχει και απληρωτες για κανα δυο μηνες..

    ΚουΚουΕδια χειροκροτητες μιας παλαιολιθικης "ιεδολογιας" ξυπνηστεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αντε ρε μαλάκες του ΚΚΕ/ΚΝΕ, που μας έχετε φλομώσει. Απο πότε σας ενδιαφέρει αν θα κάνει διακοπές ο λαός ;

    Δεν πάτε να ξανα-κοιμηθείτε σε κανένα προηγούμενο αιώνα ; μαζί τους αρχαίους που έχετε το κόμμα σας ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αντε ρε μαλάκες του ΚΚΕ/ΚΝΕ, που μας έχετε φλομώσει. Απο πότε σας ενδιαφέρει αν θα κάνει διακοπές ο λαός ;

    Δεν πάτε να ξανα-κοιμηθείτε σε κανένα προηγούμενο αιώνα ; μαζί τους αρχαίους που έχετε το κόμμα σας ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΒΡΕ ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

    Η ΝΕΑ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

    ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΑΝ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, Ο ΦΛΩΡΑΚΗΣ ΚΑΙ Η ΜΑΡΙΚΑ

    ΝΕΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

    ΝΔΚΚΕ

    ΔΑΠΚΣ

    ΚΩΣΤΑΛΕΚΑ

    "ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. 3:46
    ...τα κεφτεδάκια της μαρίκας θες να πεις μάλλον...;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ (ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΙΩΝΙΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ) ΛΕΣ Ο.ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΤΕΒΕΙ. ΚΛΑΣΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟ ΕΚΤΟΣ ΕΠΟΧΗΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΚΕ. ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΛΕΣ ΑΝΕΞΟΔΑ ΠΧ ΜΕΙΩΣΗ ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΩΝ ΚΑΤΑ 50% Η Η 35 ΩΡΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Η ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ (ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΙΣ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ;). ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ (ΚΑΛΩΣ Η ΚΑΚΩΣ) ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΠΙΠΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. 3:55 μμ

    ==
    Α!Ξεχασες και τα 1300 ευρω βασικο μισθο το μηνα??

    Και μαλιστα το ιδιο το ΚΚΕ το εφαρμοζει απο τωρα!
    450 ευρω το μηνα ,700 οι δημοσιογραφοι και αυτα ..εναντι!
    Κανενας "εργαζομενος" εκει δεν πληρωνεται κανονικα!
    Ολο .."εναντι" παιρνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. 1:50 μμ captain gia pes kai gia tis perikopes sta xrimata gia tin ygeia, gia pes kai gia tin katargisi tis listas farmakwn , gia pes posa nosokomeia enw exoun entatikes den exoun nosileytes gia na leitourgisoun, gia pes kai gia ta fakelakia pou epapsan na yparxoun ,gia pes gia tis promithies twn nosokomeiwn gia pes gia ta kentra ygeias pou rimazoun mera me tin mera....

    ante re katakamene CAPTAIN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. TIS MANA SAS KOLO KNITES
    KLASSIKOI TRITOI EISASTE RE KOYMOYNIA
    ANTE GEIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΙΣΜΟΣ
    ..................................................................
    Μόνη η λαϊκοδεξιά λεβεντιά δεν αρκεί. Για να επιτευχθεί ο «στόχος» πρέπει να συνδυαστεί με μπόλικο πολιτικό χουλιγκανισμό, οργίλο λόγο, ιερή αγανάκτηση και σίγουρα πολλή... βουλευτική ασυλία. Τότε ο βουλευτής μπορεί να πει ό,τι θέλει. Να φωνάξει, να υβρίσει, να συκοφαντήσει και κατόπιν να αναδιπλωθεί, να εξηγήσει, να σταυροκοπηθεί, ακόμη και να δηλώσει παρεξηγημένος. Η περίπτωση του υφυπουργού Απασχόλησης Γεράσιμου Γιακουμάτου δεν είναι ούτε καινούργια, ούτε άγνωστη, ούτε ανεξήγητη. Είναι, ωστόσο, οδυνηρή η διαπίστωση ότι «κάθε κυβέρνηση χρειάζεται τον Γιακουμάτο της». Και ακόμη πιο οδυνηρό το γεγονός ότι σ' αυτό συμφωνεί και ο Κώστας Καραμανλής.
    Σε μια χώρα όπου συνέπειες υφίστανται μόνο όσοι δεν έχουν στον ήλιο μοίρα, ένας υπουργός μπορεί να πει σημεία και να κάνει τέρατα χωρίς να φοβάται την τιμωρία.
    Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΝΩΡΙΖΕ
    ..............................................
    Όταν ο Γεράσιμος Γιακουμάτος κατήγγειλε το ΠΑΣΟΚ ως υπεύθυνο για τις πυρκαγιές των τελευταίων ημερών, γνώριζε πολύ καλά τι έκανε, σε ποιους απευθυνόταν και τι επεδίωκε. Είναι, άλλωστε, εντεταλμένος να δίνει τη μάχη του πεζοδρομίου για λογαριασμό της κυβέρνησης και του ίδιου του πρωθυπουργού, επιστρατεύοντας περίσσευμα μαγκιάς και όρους «πιάτσας». Η απροκάλυπτη περιφορά της παντελούς έλλειψης μέτρου και συστολής και η περήφανη επίδειξη του θράσους και της ανεπάρκειας πλέον αποτελούν για τον κ. Γιακουμάτο πλεονεκτήματα επένδυση για τις ψήφους και τα υφυπουργεία του μέλλοντος. Τι κι αν δεν αφήσει έργο στο υπουργείο του; Τι κι αν δεν έχει πολλά να πει για την ανεργία, τις απολύσεις και το ασφαλιστικό; Έχει απαντήσεις και λύσεις για όλα τα άλλα: Την Eurovision, τους γάμους των ομοφυλοφίλων, τον Ότο Ρεχάγκελ, τους Αλβανούς διαρρήκτες... Τον ρόλο του «λαγού», που αναλαμβάνει να πει αυτό που θέλει να ακούσει ο καθαρόαιμος δεξιός ψηφοφόρος της Νέας Δημοκρατίας, αλλά επ ουδενί δεν πρέπει να εκστομίσει ο πρωθυπουργός .
    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Και σ'ανώτερα! Πολιτικές ανακοινώσεις απ΄όλα τα κομματα προσεχώς.

    Βέβαια, αφού κανένας δεν προσέχει τι λέει το ΚΝΕ, οι επαναστάτες φρόντισαν να τρέξουν εκεί που είναι οι μάζες. Στο PRESS-GR.

    Με την ίδια λογική κινείται και η Αλέκα. Όλες τις καμμένες περιοχές πήρε σβάρνα για να πουλήσει συνέπεια στον αγώνα και να ζητήσει την ψήφο των δυσαρεστημένων. Στη βράση κολλάει το σίδερο.

    Κατά τα άλλα είναι νυχτωμένοι μακρυά στο κόμμα. Οπως πάντα άλλωστε."Στη γραμμή του κόμματος, καποιος είν'αόμματος"

    Και όπως εύλογα διατύπωσαν ανώνυμοι και επώνυμοι ζητάει επαναστατικά μεν, από την κυβέρνηση 1300 βασικό δηλ. εξίσωση με τους γαλλικούς μισθούς χοντρικά σε μια οικονομία υπό επιτήρηση και απο την άλλη δεν πληρώνει τους εργαζόμενους για το κόμμα όπως έκανε πάντα το κόμμα, προπάντων στο σοσιαλησμό. Αλλά όποιους μπορεί να χώσει σε θεσούλες, να τα παίρνουνε από το "αστικό" κράτος χωρίς να δουλεύουνε το κάνει με την ίδια ξαδιαντροπιά των υπολοίπων.

    Τόσο επαναστατικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Την ώρα που ο πρωθυπουργός πασχίζει να παρουσιάσει την εικόνα μιας «σοβαρής και υπεύθυνης κυβέρνησης»,. Λάθη, παλινωδίες, και αποποίηση ευθυνών, επαναλαμβάνονται με συχνότητα . Ατράνταχτη απόδειξη των παραπάνω αποτελεί o
    ΔΕΚΑΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΓΑΛΑΖΙΑΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ :
    1. Πάρνηθα
    «Την πατήσαμε»
    δδ Η πρωτοφανής οικολογική καταστροφή στην Πάρνηθα, με τα χιλιάδες καμένα στρέμματα δάσους, έφερε στο προσκήνιο με τον πλέον δραματικό τρόπο την πλήρη αδυναμία αντίδρασης του κρατικού μηχανισμού , «την πατήσαμε», όπως είπε και ο Β. Πολύδωρας.
    2. Πανελλήνιες
    Διπλό λάθος
    δδ Η αποκάλυψη για αλλοίωση των βαθμολογιών στις Πανελλήνιες με «άνωθεν» εντολή. Σαν να μην ήταν αρκετός ο θόρυβος από την κατάρρευση της αξιοπιστίας του θεσμού, το υπουργείο Παιδείας επανήλθε ... δριμύτερο στέλνοντας λίγες μέρες αργότερα στα σχολεία, λάθος καταστάσεις βαθμολογιών.
    3. Καύσωνας
    «Κάηκε» το κράτος!
    δδ Ένα κύμα καύσωνα, για το οποίο είχε εγκαίρως προειδοποιήσει η ΕΜΥ, ήταν αρκετό για να καταρρεύσει το κράτος, πολύωρες διακοπές βύθισαν στο σκοτάδι ολόκληρες συνοικίες στην Αττική και το τελικό χτύπημα ήρθε με το μπλακ - άουτ που νέκρωσε όλη τη βόρεια Ελλάδα.
    4. Βασανισμοί
    Βίντεο - ντροπή
    Με την πλάτη στον τοίχο όμως βρέθηκε η κυβέρνηση και στην περίπτωση δημοσιοποίησης των βίντεο της ντροπής με σκηνές βασανισμού αλλοδαπών μέσα στο Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας. Οι εικόνες σόκαραν το Πανελλήνιο και εξέθεσαν διεθνώς τη χώρα.
    5. Παιδεία
    Η... ζαρντινιέρα
    Καθόλου ευτυχής δεν μπορεί να αισθάνεται η κυβέρνηση και για τον τρόπο αντιμετώπισης των κινητοποιήσεων στο χώρο της Παιδείας.
    Οι χειρισμοί του Β. Πολύδωρα και της ηγεσίας της Αστυνομίας . Ως κορυφαία στιγμή βέβαια ξεχωρίζει ο ξυλοδαρμός του Κύπριου φοιτητή στη Θεσσαλονίκη, από ... μία ζαρντινιέρα!
    6. Ναυάγιο
    Μαύρη κηλίδα
    Διεθνής διασυρμός υπήρξε και με την υπόθεση του ναυαγίου του κρουαζιερόπλοιου Sea Diamond, μέρα μεσημέρι στον κόλπο της Καλντέρας, στη Σαντορίνη. Αδικαιολόγητες καθυστερήσεις και λάθη συντονισμού είχαν ως αποτέλεσμα να χαθούν δύο ζωές, η περιοχή να υποστεί τεράστια ρύπανση και όλα αυτά στην έναρξη της τουριστικής περιόδου.
    7. Αυθαίρετα
    Ακυρη τροπολογία
    Μελανό σημείο για μια κυβέρνηση που κατά τα άλλα διακήρυσσε την προσήλωσή της στην προστασία του περιβάλλοντος ήταν και η τροπολογία Μπασιάκου για αναστολή κατεδαφίσεων αυθαιρέτων σε δασικές εκτάσεις. Οι έντονες αντιδράσεις που ξεσήκωσε αλλά κυρίως η παρέμβαση Σουφλιά που διαχώρισε τη θέση του, οδήγησαν στην απόσυρσή της. Ωστόσο οι δικαιολογίες ότι αυτό έγινε γιατί δεν υπήρξε συναίνεση δεν ήταν επαρκείς...
    8. Ομόλογα
    Οι «ανίδεοι» των ταμείων
    δΑνεπανόρθωτο πλήγμα αποτελούν και οι ατυχείς χειρισμοί στο σκάνδαλο των ομολόγων. Οι αρχικές δηλώσεις Αλογοσκούφη περί «άπληστων χρηματιστών που εκμεταλλεύονταν ανίδεες διοικήσεις ταμείων», αλλά και η καθυστερημένη αποπομπή Τσιτουρίδη για έναν φαινομενικά άσχετο λόγο, δεν έπεισαν τηνκοινή γνώμη και δεν έδωσαν επαρκείς εξηγήσεις για ένα θέμα που έπληξε χιλιάδες ασφαλισμένους.
    9. Αρειος Πάγος
    Ατυχής κάλυψη
    Ο τομέας, το κύρος του οποίου επλήγη περισσότερο από κάθε άλλο, ήταν σίγουρα η ικαιοσύνη.
    Πρόσωπο κλειδί σε κάθε περίπτωση, ο πρώην πρόεδρος του Αρείου Πάγου Ρωμύλος Κεδίκογλου, ο οποίος συχνά βρέθηκε στο στόχαστρο σκληρής κριτικής, τόσο σε ότι αφορά τις παρεμβάσεις του σε κρίσιμες υποθέσεις - όπως αυτή των συμβασιούχων - όσο και για τις δοσοληψίες του γιου του. Η στάση του Μαξίμου ωστόσο, να του παράσχει απόλυτη κάλυψη, δημιούργησε έντονα ερωτήματα και προκάλεσε αναταραχή στους κόλπους της δικαιοσύνης, πλήττοντας ακόμη περισσότερο το κύρος της.
    10. Πατριαρχείο
    «Ξέχασε» τα φλέγοντα
    Αλλά και σε ζητήματα εθνικής σημασίας, όπως αυτό του Οικουμενικού Πατριαρχείου, οι κυβερνητικοί χειρισμοί δεν μπορούν να θεωρηθούν ως επιτυχείς. Κατά την τελευταία συνάντησή του με τον Τ. Ερντογάν, ο Κ. Καραμανλής προτίμησε να «ξεχάσει» τα φλέγοντα ζητήματα που του είχε θέσει λίγο νωρίτερα ο κ. Βαρθολομαίος, όπως την επαναλειτουργία της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης. Προτίμησε μάλλον να εστιάσει περισσότερο στην προεκλογική στήριξη στον Τούρκο πρωθυπουργό .

    ’’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Στις 1:35...

    έγινε posted ένα μοναδικό δείγμα πολιτικής αυτοϊκανοποίησης,
    δηλαδή πολιτικού αυνανισμού,
    δηλαδή ασύστολης πολιτικής μαλακίας.

    Περισσότερες πληροφορίες αποπάνω!


    bloopers

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Δηλαδη, αμα είναι τσάμπα σ όλους τους φοιτητές τα εισητήρια, η αμα δε πληρώνεις είσοδο στις ακτές τις Αττικής, εντάξει, τα πέρασες φίνα! Ξεκουράστηκες! Δηλαδή το όλο θέμα ειναι τα 10 ευρώ που θα δόσεις οχι τα 30 που θα φας στη βενζίνη απο τι κίνηση. Αλλά εντάξει το παιδί σου θα πάει τσάμπα να ξεσαλώσει. Ευχαριστούμε ΚΚΕ που μας σκεφτεσαι όλους τους εργαζόμενους ευτυχώς θα πάω στην υπέροχη Βούλα να ξαπλώσω πανω σε καποιον αλλο κ να ξεκουραστω να κάνω τις διακοπές μου Όλοι έχουν δικαιωμα στη ξεκούραση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση