GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ερώτηση για τη συνέντευξη...

...του Αλ. Αλαβάνου στα "Νέα"‎ Του Μιχάλη Δεληγιάννη . Φίλοι του press-gr, είδα στα "Νέα" πως μπορούμε να στείλουμε τι...

...του Αλ. Αλαβάνου στα "Νέα"‎

Του Μιχάλη Δεληγιάννη
.
Φίλοι του press-gr, είδα στα "Νέα" πως μπορούμε να στείλουμε τις δικές μας ερωτήσεις (ως 30 λέξεις), οι οποίες θα υποβληθούν στον κ. Αλαβάνο.
Η συνέντευξη που θα προκύψει, θα δημοσιευθεί σύντομα. Έστειλα τη δική μου ερώτηση στο interview@tanea.gr: "Προφανώς είναι θεμιτός ο πλουτισμός με διαφανή μέσα ή μέσω κληρονομιάς, όμως για ποιο λόγο τα εύπορα στελέχη της Αριστεράς δεν αξιοποιούν την περιουσία τους προς όφελος δυστυχούντων συμπολιτών τους;"
Ο λόγος που τη στέλνω και στο ιστολόγιό σας, είναι πολύ απλός: σε αντίστοιχες συνεντεύξεις άλλων πολιτικών προσώπων, οι μισές ερωτήσεις είναι άχρωμες και οι άλλες μισές χαϊδεύουν το συνεντευξιαζόμενο. Αυτές οι πρακτικές θυμίζουν άλλες εποχές.
Ελπίζω οι υπεύθυνοι στα "Νέα" να επιλέξουν την ερώτησή μου και να διαβάσουμε μια εμπεριστατωμένη απάντηση.
Σημειώνω πως δεν έχω τίποτε με το συγκεκριμένο πολιτικό πρόσωπο (ίσα-ίσα), όμως ο πολιτικός λόγος δεν μπορεί να έχει δύο μέτρα και δύο σταθμά.

25 σχόλια

  1. opos to grafeis einai san na kaneis ekviasmo emesos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σκεφτομουν να σας πω για τις εκλογες σε 10 μερες που θα φυγω για διακοπες αλλα Αποφασισα να σας πω τωρα.Κατα 99%(παντα υπαρχει το 1% λογω καποιου ξαφνικου κ πολυ σημαντικου εθνικου γεγονοτος)εκλογες Σεπτεμβρη-Οκτωβρη δεν θα γινουν.Το νωριτερο που μπορει να γινουν ειναι τελος Νοεμβρη η αρχες Δεκεμβρη κ η τελικη αποφαση θα παρθει οταν ο Καραμανλης γυρισει απο Κινα.Αν δεν γινουν τοτε παμε για το τελος της τετραετιας. Αυτη την περιοδο οι δυο αυτες σκεψεις ειναι 50-50.Το σιγουρο ειναι οτι ο Γιωργος θα λαχανιασει οπως ειχε πει κ ο προεδρος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. o giorgos na laxaniasei?
    e den pas kala re file!

    exeis dei to soma tou?

    exeis dei ti photo ton enan dipla ston allo xoris mplouza? !!

    mallon o xodros tha laxaniasei, den antexei poli o psimenos...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κύριε Δεληγιάννη το ερώτημά σας είναι αφελές ή εκ του πονηρού. Συγχέετε τον Μαρξισμό με τον Χριστιανισμό. Οι Αριστεροί δεν είναι φιλάνθρωπες κυρίες. Είναι ανθρωπιστές που αγωνίζονται για την κοινωνική δικαιοσύνη μέσω θεσμικών αλλαγών και δεν πιστεύουν στην αναξιοπρέπεια της ελεημοσύνης. Οι άνθρωποι άλλωστε δεν θέλουν ελεημοσύνη, θέλουν δουλειά, παιδεία, υγεία, στέγη, ψυχαγωγία, κι αυτά δεν λύνονται με ζητιανιές. Το ερώτημα σας πρέπει να απευθύνετε προς τους πάμπλουτους μητροπολίτες και στους καλούς χριστιανούς εκατομμυριούχους πολιτευτές και ψηφοφόρους της Δεξιάς πρωτίστως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στην ερώτηση:
    "Προφανώς είναι θεμιτός ο πλουτισμός με διαφανή μέσα ή μέσω κληρονομιάς, όμως για ποιο λόγο τα εύπορα στελέχη της Αριστεράς δεν αξιοποιούν την περιουσία τους προς όφελος δυστυχούντων συμπολιτών τους;"


    Η απάντηση είναι:
    Είναι προαιρετικό. Εκτός αν πιστεύεις οτι πρέπει να γίνει υποχρεωτικό οπότε κακώς σου απήντησα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ?

    Ο ΑΛΑΒΑΝΟΣ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ΤΩΡΑ .
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΤΕ.
    ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΙ ΣΤΕΛΕΧΗ ΣΑ ΤΟ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΡΟΥΣΣΟΠΟΥΛΟ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΔΙΣ ΜΕΣΑ ΣΕ 3 ΧΡΟΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΠΑΔΑΡΙΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΣ.

    Η ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΠΑΔΑΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΕΥΜΟΣΥΝΗΣ . ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟ ΛΑΟ ΝΑ ΨΩΦΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΖΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ
    ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΛΕΥΜΟΣΥΝΗ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ .

    Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΕΥΜΟΣΥΝΗΣ . ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΝΑΔΙΑΝΟΜΗΣ ΠΛΟΥΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΙ ΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτό το παραμύθι που θέλει τους Αριστερούς σώνει και καλά φτωχούς και να μοιράζουν την περιουσία τους είναι ξεπερασμένο πια.

    Βέβαια, αφού τα μυαλά μερικών παραμένουν κολλημένα στη δεκαετία του '50, είναι λογικό να αναμασώνται οι γκαιμπελικές τακτικές εκείνης της περιόδου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Έβαλε υπογραφή για προσλήψεις στην Αγροφυλακή .

    Υπεγράφη χθες από τον υπουργό Δημόσιας Τάξης, Βύρωνα Πολύδωρα, η υπουργική απόφαση για την πρόσληψη 165 αρχιφυλάκων και 35 αγρονόμων στην Αγροφυλακή, οι οποίοι θεωρούνται επιτυχόντες στον πολυσυζητημένο διαγωνισμό του 1993 για την Αγροφυλακή, μαζί με τους 1.000 αγροφύλακες.
    Εν τω μεταξύ, τη Δευτέρα θα εγκατασταθεί η Διεύθυνση της Αγροφυλακής, συνολικά 13 άτομα, στο κτίριο της Λεωφόρου Συγγρού 83 (πρώην Εσωτερικών Υποθέσεων).
    Παράλληλα, μέσα στον Αύγουστο αναμένεται να εκδοθεί το Προεδρικό Διάταγμα για την πρόληψη 156 ατόμων ως πολιτικό προσωπικό, οπότε κλείνει ο πρώτος κύκλος προσλήψεων στην Αγροφυλακή, που θα ανεβάσουν τη συνολική δύναμή της σε περίπου 2.000 άτομα.
    ΕΔΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ H ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΧΤΕΝΙΖΕΤΑΙ.
    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οι κυλιομενες μετρησεις δινουν προβαδισμα της ΝΔ 2-3 μοναδες αλλα τα σημαντικοτερα στοιχεια ειναι οι αναποφασιστοι κ τα μικρα κομματα.Η πλειοψηφια των αναποφασιστων ειναι πιο κοντα στην ΝΔ κ ακομα περισσοτεροι θεωρουν τον Κωστα Καραμανλη καταλληλοτερο.Ομως το πιο σημαντικο στοιχειο των μετρησεων ειναι η μειωση των δυναμεων Λαος-Συν.Μπορει να χουμε ακομα κ βουλη με 3 κομματα αλλα το σιγουρο ειναι οτι η πεντακομματικη βουλη απομακρυνεται.Με αυτα τα δεδομενα ελπιζω ο πρωθυπουργος να αλλαξει γνωμη κ να κανει εκλογες Σεπτεμβρη-Οκτωβρη για να οδηγησει τη ΝΔ σε μια δευτερη ακομα μεγαλυτερη νικη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Για κατσε μια στιγμη!

    Τη δεκαετια του '50 οι θεωριες λεγανε αλλα απο ο,τι τωρα στα θεματα φτωχειας και ευημεριας;

    Αν τετοια ερωτηση μπορει (ή ισως, να επρεπε ) να απευθυνεται σε πλουσιους γενικα ( ειτε παπαδαριο ειτε δεξιους ), τοτε γιατι δεν επιτρεπεται να απευθυνεται στους επισης Γενικα Πλουσιους 'αριστερους';
    Σοφιστειες πουλατε εδω μεσα;

    Εαν οι Μαρκσοαριστεροι θεωρουν την κοινωνικη δικαιοσυνη ως ενα απο τα υπερτατα αγαθα και βασικη επιδιωξη της ιδεολογιας τους, γιατι αυτη η κ.δικαιοσυνη να πρεπει να περιλαμβανει την δικαιοτερη κατανομη MONO του πλουτου των ΑΛΛΩΝ;;;
    Σε περιπτωση που καποιος αντικρουσει την παραπανω απορια, λεγοντας οτι 'ποτε οι αριστεροι δεν επιδιωξαν δικαιοτερη κατανομη πλουτου, παρα μονο εργασια για ολους - και οχι την αναξιοπρεπη ελεημοσυνη'- τοτε γιατι να μην ειναι τελειως αδιαφορο ποσο φτωχοι ειναι οι ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ;
    Eιναι, με αλλα λογια, η Αριστερα το κομμα που επαγγελεται μοναχα να βρει δουλεια σε ολους, ΧΩΡΙΣ να νοιαζεται για τον πενιχρο μισθο των φτωχων στρωματων που ΗΔΗ εργαζονται;
    EAN NAI, τοτε γιατι να μην λεει οτι ειναι το κομμα των Ανεργων, κι αντι γι αυτο ισχυριζεται οτι ειναι το κομμα της εργατιας και των αγροτων; Αφου, τοσο οι αγροτες οσο και οι εργατες - το υποδηλωνει ο τιτλος τους - ειναι Εργαζομενοι και οχι Ανεργοι!

    Αγαπητοι Γυφτοι, τα παραμυθια σας να τα πουλησετε σε αγροικους της αστιατικης Στεππας, οχι στην Ελλαδα! Κι αν με το παραμυθι σας αποκτησατε πλουτο με χιλιους δυο τροπους εκμεταλευσης των χαζων και ανοητων, παλι αξιοι περιφρονησης θα ειστε.

    Στο θεμα της προαιρεσης:
    Οποιοι δεν θελουν να δωσουν κατι τις απο τον πλουτο τους σε αλλους, αυτοματως χανουν το δικαιωμα να περιφερονται ως θεωρητικοι και αρχιιδεολογοι. Μικρο το κακο, θα μου πειτε! Τους απαλασσουμε απο οποιαδηποτε ενοχη για τον πλουτο τους, θα πουν αλλοι.

    Το ζητημα ειναι περιπλοκο.
    Απο τη στιγμη που καθε πλουσιος εχει ταυτοχρονα και νεες, πολυεξοδες αναγκες, φυσιολογικα αυτος ο πλουτος διανεμεται στην καλυψη των αναγκων τους. Αρκει να ειστε μηχανικοι, ικανοι να κατασκευαζετε ελικοπτερα, ελικοδρομια, πισινες, θαλαμηγους ή καποιοι να εινα σπουδαιοι καλλιτεχνες, και δεν θα αργησει ο πλουτος αυτος να ερθει στα χερια ολων αυτων.
    Και φτανουμε παλι στους αριστερους.
    Που κολλανε αυτοι, αφου ολα παιρνουν μια φυσιολογικη τροπη;

    Στο οτι πουλανε Θεωριες για να καθονται.
    Οι τεχνιτες πουλανε τεχνογνωσια, αυτοι πουλανε Θεωρητικολογια.
    Οι εργατες προσφερουν χειρωνακτικη εργασια, αυτοι του πουλανε Αρχηγιλικι και σταριλικι στην Τηλεοραση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σωστός ο φίλος. Δεν μπορείς να μιλάς για κοινωνική δικαιοσύνη και αναδιανομή του πλούτου, αν δε δίνεις το παράδειγμα. Η Αριστερά δεν είναι και δεν μπορεί να είναι ένα κόκκινο μαντήλι μόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πειράχτηκαν οι δήθεν αριστεροί; Η συνέντευξη είναι του Αλαβάνου, όχι του Χ μητροπολίτη. Λογικό είναι το ερώτημα για τη συνέντευξη ΑΛΑΒΑΝΟΥ να απευθύνεται στον ΑΛΑΒΑΝΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Υπαρχουν αριστεροι παραμυθαδες και αριστεροι βλακες που πιστευουν τους πρωτους.

    Δεν υπαρχουν "δηθεν αριστεροι"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΤΟΝ ΑΛΑΒΑΝΟ ΤΟΝ ΤΙΜΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΛΕΦΤΑΣ.
    ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΞΙΟΣ ΚΑΠΙΤΑΛΑΣ ΑΛΛΑ
    ΠΡΟΤΙΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΔΥΝΑΤΟΥΣ.

    ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΦΤΩΧΟΙ. ΚΑΙ Ο ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ ΚΑΙ Ο ΔΦΙΝΤΕΛ ΚΑΙ Ο ΜΑΡΞ ΑΠΟ ΠΛΟΥΣΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΗΤΑΝ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
    ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΜΟΡΦΩΣΗ .
    Ο ΛΑΟΥΤΖΙΚΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ Η ΦΤΩΧΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΨΗΦΙΖΕΙ ΦΑΝΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ.

    Ο ΦΤΩΧΟΣ ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΧΝΑ ΑΝΩΡΙΜΟΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΨΗΦΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΤΑΞΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥΣ .
    ΚΩΣΤΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΑΚΗΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ημε αινταιλός αγράματως και υλείθηως αλά θαίλο να μαι ακούται αιμαίνα γιατή αιγό ξαίρω το σοστώ γηά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Tον Αλαβανο τον τιμα που φροντιζει να αυγατιζει τον πλουτο του ωστε καποια στιγμη να μπορεσει να συμβαλει στην ανορθωση της Αλβανιας. Μπορει και να μην προλαβει. Μπορει ομως να ερθει και η ωρα αυτη. Και τοτε του ευχομαστε καλη επιτυχια, και να μας γραφει απο τα Τιραννα.΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Λοιπον ειμαι ο πραγματικος δρακος κ οχι αυτος που γρεφει με το ονομα μου. Πιστευα οτι σε αυτο το σαιτ ο καθενας θα ελεγε τις αποψεις του ελευθερα αλλα παντα χωρις να προσβαλλει τον αλλον.Δυστυχως κυκλοφορουν πολλοι φασιστες οπωσ αυτος που γραφει με το ονομα μου.Ετσι αποφασισα να αποχωρησω οριστικα απο το press.Απο δω κ περα οποιος γραφει με το ονομα δρακος να ξερετε οτι δεν ειμαι εγω.Ζητω ο Κωστας Καραμανλης! Αντιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Λοιπον ειμαι ο πραγματικος δρακος κ οχι αυτος που γρεφει με το ονομα μου. Πιστευα οτι σε αυτο το σαιτ ο καθενας θα ελεγε τις αποψεις του ελευθερα αλλα παντα χωρις να προσβαλλει τον αλλον.Δυστυχως κυκλοφορουν πολλοι φασιστες οπωσ αυτος που γραφει με το ονομα μου.Ετσι αποφασισα να αποχωρησω οριστικα απο το press.Απο δω κ περα οποιος γραφει με το ονομα δρακος να ξερετε οτι δεν ειμαι εγω.Ζητω ο Κωστας Καραμανλης! Αντιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Φυσικά και υπάρχουν δήθεν αριστεροί (για όσους γνωρίζουν ελληνικά και ξέρουν τι σημαίνει "δήθεν"). Παράδειγμα, η Κανέλλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Έβαλε υπογραφή για προσλήψεις στην Αγροφυλακή .

    Υπεγράφη χθες από τον υπουργό Δημόσιας Τάξης, Βύρωνα Πολύδωρα, η υπουργική απόφαση για την πρόσληψη 165 αρχιφυλάκων και 35 αγρονόμων στην Αγροφυλακή, οι οποίοι θεωρούνται επιτυχόντες στον πολυσυζητημένο διαγωνισμό του 1993 για την Αγροφυλακή, μαζί με τους 1.000 αγροφύλακες.
    Εν τω μεταξύ, τη Δευτέρα θα εγκατασταθεί η Διεύθυνση της Αγροφυλακής, συνολικά 13 άτομα, στο κτίριο της Λεωφόρου Συγγρού 83 (πρώην Εσωτερικών Υποθέσεων).
    Παράλληλα, μέσα στον Αύγουστο αναμένεται να εκδοθεί το Προεδρικό Διάταγμα για την πρόληψη 156 ατόμων ως πολιτικό προσωπικό, οπότε κλείνει ο πρώτος κύκλος προσλήψεων στην Αγροφυλακή, που θα ανεβάσουν τη συνολική δύναμή της σε περίπου 2.000 άτομα.
    ΚΑΙ H ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ ΧΤΕΝΙΖΕΤΑΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΥΡΙΖΕΤΑΙ.
    ‘’PASOK pisinous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΕΔΩ CAPTAIN

    Συμφωνω με την ερωτηση προς τον
    ΑΛΑΒΑΝΟ μεσων των ΝΕΩΝ, με μια
    προυποθεση.
    Να βγουν τα ΝΕΑ στη πρωτη σελιδα
    τους και να εξηγησουν γιατι αμεσως
    μετα τη Ναζιστικη Κατοχη, αλλαξανε
    ονομα απο "ΑΘΗΝΑΙΚΑ ΝΕΑ" σε σκετα
    ΝΕΑ, και το "ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΒΗΜΑ" σε
    σκετο ΒΗΜΑ.
    Διαφορετικα καμια επαφη, καμια
    αναδημοσιευση απο τις φυλλαδες των
    δοσιλογων, των δοσικωλων, των μαυ-
    ροαγοριυων, της Βερμαρχτ και των
    ΕΣ ΕΣ.




    CAPTAIN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Γιατί ρε μαλάκα λαϊκιστή συγχέεις την προσωπική περιουσία που κανείς δεν έχει υποχρέωση να τη μοιραστεί με κανέναν, με την υποχρέωση του κράτους- των κρατών- να ανακουφίζουν τη φτώχεια; Και τι θα γίνει δηλαδή, αν ο λαβάνος και ο κάθε Αλαβάνος δώσει ένα, δύο, τρία εκατομμύρια ευρώ και μείνει χωρίς φράγκο, θα αλλάξει κάτι; Θα μπορέσουν να ανακουφιστούν επαρκώς κάποιοι φτωχοί ή απλώς θα πάρουν ένα έκτακτο επίδομα 100- 200 ευρώ; Και μετά τι;
    Αλλά φυσικά, σας ενοχλεί που ο Αλαβάνος έχει χρήματα, ενώ δεν σας ενοχλεί ο Καραμανλής, ο Τσοχατζόπουλος, ο Λαλιώτης και άλλοι. Γιατί; Αυτοί δεν μιλάνε για κοινωνική δικαιοσύνη; Μόνο ο Αλαβάνος μιλάει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Η διαφορά με τον Αλβανό είναι ότι φοράει ΤΑΜΠΕΛΑ ΨΕΥΔΕΠΙΓΡΑΦΗ! Οι άλλοι, όχι!
    Κατάλαβες τώρα πού έγκειται η διαφορά με τους άλλους;

    Διώκονται πάντα όσοι ψευδώς ισχυρίζονται και εν συνεχεία εξαπατούν!

    Ποτέ δεν διώκεται κάποιος αγρότης όταν λέει ότι είναι αγρότης. Θα διωχθεί όμως αν ισχυριστεί ότι είναι γιατρός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΝΤΟΥ ΝΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΠΑΝΤΟΥ


    Κιλκις , Φαρσαλα, Μουζακι, Παλαμας,
    Καρδιτσα, Καλαμπακα , Τρικαλα και
    βαλε.

    Καπακι και Silicon Valley στη
    Θεσσαλονικη.

    Τσατσοι της ΣΚΠ (Σπειρα Κρατικοδι-
    αιτης Πλουτοκρατιας) βαλτε και
    καμια ειδηση της προκοπης.



    CAPTAIN

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση