GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Χριστόδουλος ευγνώμων δωρολήπτης...

Ενα άρθρο - σοκ για την ηθική κατάπτωση, τα αίσχη, τις διακοπές Κροίσου στο Παρίσι , τον Κουλουσούζα , τον Θεόκλητο, τον παραλληλισμό με &...

Ενα άρθρο - σοκ για την ηθική κατάπτωση, τα αίσχη, τις διακοπές Κροίσου στο Παρίσι, τον Κουλουσούζα, τον Θεόκλητο, τον παραλληλισμό με "Ανδρέα - Μιμή" και το χρέος της Ιεράς Συνόδου
.
Του Στέφανου Βέγα
.

Ο Αλέξανδρος, όταν ο ύπαρχος της θαλάσσης Φιλόξενος του έγραψε ότι ζει στην Ιωνία ένας νέος που όμοιός του στην ωραιότητα και το κάλλος δεν υπάρχει δεύτερος και αν θέλει να του τον στείλει, απάντησε οργισμένος: ω κάκιστε των ανθρώπων, τι αισχρό βρίσκεις σε μένα για να θες να με κολακεύσεις με τέτοιες επονείδιστες ηδονές; Αλλά αυτός, είπαμε, ήταν Μέγας.
Ο Χριστόδουλος, όταν ο Θεσσαλιώτιδος Θεόκλητος του προσέφερε “δώρο” ένα νεαρό κίναιδο, που τον είχε περιβάλει κιόλας με το σχήμα του Αρχιμανδρίτη, τον Κουλουσούζα, τον δέχτηκε μετά λαμπάδων, δεν ορρώδησε να τον αναγορεύσει προϊστάμενο του Ιδιαιτέρου Γραφείου του και, η ακόμη προκλητικότερη ξετσιπωσιά, τον πήρε να διαμένει μαζί του στην αρχιεπισκοπική βίλα, στο Παλαιό Ψυχικό.
Το γεγονός αποκαλύφθηκε όταν, προ διετίας, εξερράγη το κέλυφος των σκανδάλων, και φάνηκαν όσα διέπραττε ο Χριστόδουλος με την ιδρυμένη κλίκα του, η οποία υπέστη τότε σοβαρό πλήγμα. Άλλα από τα μέλη της κλείστηκαν στη φυλακή, άλλα καθαιρέθηκαν, άλλα αποσχηματίστηκαν, άλλα παραιτήθηκαν. Μέγας ο διασυρμός της Εκκλησίας. Παρόλα αυτά, ούτε ο Χριστόδουλος επέδειξε την παραμικρή ευαισθησία ούτε η Σύνοδος την ηθική υπόσταση να πράξει τα δέοντα.
Όταν καταλάγιασε ο θόρυβος και κατακάθισε λίγο ο κουρνιαχτός, αναδύθηκε πάλι ο Χριστόδουλος με περισσή θρασύτητα και καταφρονητική προκλητικότητα. Στόχος η ανασυγκρότηση της κλίκας. Απλό δείγμα κάποιες κοινές εκδηλώσεις, όπως διακοπές Κροίσου στο Παρίσι με όλους τους αυτουργούς των σκανδάλων, εξαιρουμένων όσων βρίσκονταν στη φυλακή.
Και το επιστέγασμα: δεν επιβαρύνθηκε, λέει, η Εκκλησία τα εξωφρενικά έξοδα αλλά ένας φίλος του. Όσο για την ταυτότητα του φίλου και το είδος αυτής της “διαπλοκής” αθιβολή.
Ίσως ακόμη προκλητικότερη υπήρξε η προσπάθεια αποκατάστασης των μελών της κλίκας, όσα είχαν υποστεί τις προσήκουσες συνέπειες. Ας πάρομε τον δωρητή του Κουλουσούσα, ο οποίος (δωρητής) αναγκάστηκε σε παραίτηση εξαιτίας της εμπλοκής του στο παραδικαστικό κύκλωμα, της ψευδούς βεβαιώσεως περί κατοικίας του στον Πειραιά κ.λπ.
Ύστερα από αυτές τις πομπές, ο Χριστόδουλος δεν ντράπηκε να διατηρεί απερικαλύπτως τις ίδιες ένοχες σχέσεις μαζί του και να πράττει το παν για να τον καθιερώσει εκ νέου ως ... πνευματικό ηγέτη! Αντάλλαξε με αυτόν δώρα σε ναό κατά τη διάρκεια της Θ. Λειτουργίας, κάτι που γίνεται με εξέχουσες μόνο προσωπικότητες. Επίσης, για να μην προσφωνείται “πρώην” Θεσσαλιώτιδος, κάτι που ανακαλούσε τα ανομήματα και την πτώση του, και μέχρι να τον βολέψει σε Μητρόπολη, τον κατέστησε τιτουλάριο Μητροπολίτη Βρεσθένης, μαγαρίζοντας έτσι τον τίτλο που είχε τιμήσει ο νυν Αμερικής κ. Δημήτριος. Βρεσθένης τώρα ο Θεόκλητος!! Και η “ιερά” Σύνοδος το χαύεται εν σιωπή.
Τον Μάρτιο που μας πέρασε, έκρινε ο Χριστόδουλος πως ήλθε ο καιρός να του προσφέρει ευγνωμόνως και το μέγα αντίδωρο, τουτέστιν μια Μητρόπολη με ποίμνιο, επιλέγοντας τη Μεσσηνία. Οι Μεσσήνιοι όμως έδειξαν πως δεν αποτελούν βλακώδες και ξέφραγο ποιμνιοστάσιο. Καθολικές και θυελλώδεις οι αντιδράσεις τους. Ο ίδιος, θρασύς και ξεδιάντροπος, τις αγνόησε και προχωρούσε αγέρωχος στην εφαρμογή του σχεδίου του. Ήλθαν όμως και άλλα κύματα, επάλληλα και συνεχώς εξογκούμενα, απειλώντας τα έσχατα. Μπροστά τους τελικά λύγισεν επτοημένος και οι Μεσσήνιοι του έτριψαν στα μούτρα τον διαβεβλημένο εκλεκτό του.
Στιν επιλογή τού Θεόκλητου είχε αντιδράσει τότε και η Ιεραρχία, αλλά αυτή -είπαμε- δεν έχει ηθική υπόσταση. Ο αφέντης την χειραγωγεί άνετα.
Παρόλην αυτή την ταπείνωση, αναίσθητος των συμβάντων ο Χριστόδουλος και αναίσχυντος, συνέχισε όχι μόνο να διατηρεί, αλλά και να προβάλλει την αισχρή και εξακολουθητικά στενή σχέση του με τον Θεόκλητο. Και κλινήρης αυτόν είχε στο προσκεφάλι του και φεύγοντας από το νοσοκομείο αυτόν είχε συνοδό στη ... φτωχική κατοικία του. Φταίει ο κόσμος τώρα όταν παραλληλίζει Ανδρέα - Μιμή με Χριστόδουλο - Θεόκλητο; Μόνο ένα χριστοδουλικό νεύμα προς Κουλουσούζα έλειψε.
Και επί τέλους, του Ανδρέα η σχέση ήταν σεξουαλικά ομαλή και ο ίδιος άλλωστε πολιτικός και όχι “Αρχιερεύς του Υψίστου” ούτε “Διδάσκαλος του Ευαγγελίου και της Ηθικής”.
Σεβασμό στον ασθενή, λένε πολλοί. Σύμφωνοι! Όταν όμως ο ίδιος παρέχει με τόσην ιταμότητα ερεθίσματα “παρακλητικά της διανοίας” προς όσα ειδεχθή έπραξε και στα οποία ασυστόλως εμμένει, τότε πού να βρεθεί τόπος για σεβασμό;
Όποιος έκανε τον εαυτό του σκουλήκι, λέει ο Σοπενχάουερ, δεν δικαιούται να διαμαρτύρεται όταν οι άλλοι τον πατούν.
Να εκδιωχθεί πάραυτα από την Αρχιεπισκοπή,
όσο ακόμη αδυνατεί να προκαλέσει άλλη φθορά ο ίδιος και η αναγεννώμενη ρυπαρή κλίκα του, και του ευχόμαστε να ζήσει χίλια χρόνια.
Η Σύνοδος ούτε τώρα μπορεί να επιτελέσει το χρέος της;

53 σχόλια

  1. Μόνο ένα έχω να σας πω.
    Ντροπή σας για όσα αναφέροντε στο κείμενο.
    Δεν θα κάνω άλλη φορά τον κόπο να σας διαβάσω.
    Πείτε μου το όνομά σας να σας κάνω μήνυση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γραψτε κάτι και για τον Δημητριάδος κ. Ιγνάτιο (που προαλείφεται για αντικαταστάτης του Χριστόδουλου).
    Ξεκίνησε ως άνθρωπος του πνεύματος και της κουλτούρας (είχε και σχετική εκπομπή στην ΕΤ1) και απεδείχθη μέγας μπίζνεσμαν!!!
    τόσο καλός μάλιστα που θα μπορούσε άνετα να είναι και πρόεδρος του ΣΕΒ.

    Θα αναφέρω τρία μόνο απο τα "επιτεύγματά" του στην περιοχή Βόλου - Μαγνησίας:

    1. Δημιούργησε συγκρότημα ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΩΝ απο Νηπιαγωγείο μέχρι Λύκειο. Τιτλοφορείται "Ο άγιος Απόστολος ο Νέος" και νομικά παρουσιάζεται ως ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ αλλά εισπράτει ΔΙΔΑΚΤΡΑ και μάλιστα ΥΨΗΛΑ.

    2.Το επι χρόνια εγκαταλελειμένο οικοτροφείο της Μητρόπολης, στο οποίο παλιότερα φιλοξενούνταν άποροι μαθητές απο χωριά του Πηλίου, ΜΙΣΘΩΘΗΚΕ σε ιδιώτη έμπορο ηλεκτρικών ειδών ως κατάστημα-έκθεση!
    Το παρακείμενο "δεσποτικό" - πρώην κατοικία του Μητροπολίτη - επίσης ΜΙΣΘΩΘΗΚΕ σε εταιρεία ανοικτής ψυχιατρικής περίθαλψης!

    3. Τεράστια παραθαλάσια έκταση στην περιοχή Νηές "ιδιοκτησίας" της Μητρόπολης προορίζεται να παραχωρηθεί σε πολυεθνική τουριστική εταιρεία για την ανέγερση υπερπολυτελών ξενοδοχειακών συγκροτημάτων, γήπεδα γκολφ κλπ. Αντιδρούν βέβαια κάποιοι οικολόγοι αλλά ... μάταια!

    Πώς είπατε; Πήρε λέει ο Χριστός το φραγγέλιο και έδιωξε τους ΕΜΠΟΡΟΥΣ που είχαν στρατοπεδεύσει ΕΞΩ απο το ναό;

    Και όλους αυτούς που έχουν στρατοπεδεύσει ΜΕΣΑ στο ναό; Τι θα τους έκανε άραγε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χαμερπείς αλητάμπουρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμε 8.51 πείτε μου το ονοματάκι σας να σας κάνω κι εγώ μύνηση για συκοφαντία χαμερπή αλητάμπουρα!
    Εγώ παραθέτω ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.
    Εσύ τι παραθέτεις ώ γονυκλινή πομφόλυγα μαστουρωμένη απο τα λιβάνια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ:

    ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Ο κος ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ.

    ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ [ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ], ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΘΕΙ .

    ΣΚΛΗΡΟ ΑΛΛΑ Η ΖΩΗ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπράβο, μπράβο, μπράβο. Το στέλνω σε όλους τους φίλους μου. Το ανθρωπάκι που σε απειλεί με μύνηση, ας μυνήσει πρώτα τον Γιανναρά της Καθημερινής που έγραψε για τον θυλήγλωσσο Κωλοσούζα και τις εφημερίδες Απογευματινή, Βραδυνή, Χώρα, Ελευθεροτυπία, Βήμα, Νέα, Έθνος, Εσπρέσσο, Τράφικ, Καρφί, Αυριανή, Πρώτο Θέμα που γράψανε για χοντρούς διάκους, παιδερασυτές μητροπολίτες, Γιοσάκηδες, Βαβύλη, gay bar Τρικάλων, νεαρούς εμπόρους ναρκωτικών, Μπέμπα Μπλανς, παραδικαστικά που στήθηκαν κ.ά. πολλά, και βέβαια τις δικές σας ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΤΥΠΟ, ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ και Νέοι Άνθρωποι, χώρια ο Γ.Καρατζαφέρης.ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΟΛΟΙ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ.Βουλώστε το θεούσες φαρισαίες. Κρατάμε αρχείο εφημερίδων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ..ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΛΑ..ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ,ΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΟΡΓΑΝΑ,ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΚΑΛΕΣ ΤΟΥ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΥ,ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ,ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΛΕΣΕΙ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΤΟΥ..ΕΛΑ ΔΗΜΗΤΡΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ρε συ 6 39 που απειλείς για μύνηση, ποιός είσαι ο Χριστόδουλος, ο Κουλουσούσας ή ο Θεόκλητος, γιατί μόνο αυτοί νομιμοποιούνται να κάνουν μύνηση. Ύαστερα μύνησε το μπλόγκ εσύ, αν είσαι ένας από τους τρεις και ο Εισαγγελέας θα βρει τον δράστη, που γράφει το όνομα του. Αν γινόταν ποτέ δίκη, θα γέλαγε το παρδαλό κατσίκι σε βάρος του Αρχιποιμένα. Μόνο η περίπτωση Αντωνία Ηλια Θεόκλητος Γιοσάκης, παραδικαστικό και Σια στον Πειραια αρκεί. Τώρα πέφτει στα μαλακά. Αν αναμοχλευθεί, υπάρχουν και ευρωπαικά δικαστήρια, θα γίνει της Μπέμπας. Το ξέρετε γιαυτό δεν τολμάτε κότες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. H αυγή η εφημερίδα του συνασπισμού, είχε βάλει κάπου στα τέλη Μαη, ένα ερώτημα στον Χρηστόδουλο για την δράση του σε παιδάκια ενός ιδρύματος όταν ήταν νέος παπάς, αλλά δεν δόθηκε απάντηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο καλός θεός καλεί τον Χριστόδουλο κοντά του . Σε λίγο χρόνο όλα θα πάνε καλά . Ετσι όλοι θα γλιτώσουμε από αυτό το μίασμα . Υπομονή και κουράγιο
    Χριστιανοί και μουσουλμάνοι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗ ΡΩΜΗ
    (τον βρηκαμε τον Σιουφα)

    Εντος του επομενεου δεκαημερου προκειται να υπογραφει στη Ρωμη η
    τριμερης συμφωνια Ελλαδας-Ιταλιας- Τουρκιας για την κατασκευη του υποθαλασσιου αγωγου φυσικου αερι-ου,καθως εχουν επιλυθει ολα τα ζη-
    τηματα.(Που να βρει χρονο ο προκα-
    τοχος Ακης να ασχολειθει με αυτα)
    Ο αγωγος θα τροφοδοτει με 2.8 εκα
    κυβικα φυσικου αεριου την Ελλαδα,
    ενω τα 8,8 εκατ κυβ, θα καταλη-
    γουν στον Οτραντο της Ιταλιας.
    Για την υπογραφη απο ελληνικης πλευρας στην Ρωμη θα μεταβει ο
    ΥΠΑΝ Δημητρης ΣΙΟΥΦΑΣ.
    Σημειωτεον οτι το σχεδιο αγωγου
    Τουρκιας-Ελλαδος-Ιταλιας εχει ολο-
    κληρωθει στο σκελος της διασυνδε-
    σης των δικτυων Τουρκιας και Ελλα-
    δας.
    Τα εγκαινια του αγωγου Τουρκιας-
    Ελλαδας θα πραγματοποιηθουν μεταξυ
    16-26 Αυγουστου και θα τα χαρουν
    ολοι οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.
    Ο ΥΠΑΝ κος ΣΙΟΥΦΑΣ ειπε οτι με τον
    τροπο αυτο Τουρκια και Ελλαδα μετα-
    τρεπονται σε γεφυρα μεταφορας ενερ-
    γειασ απο την Ανατολη στη Δυση.
    Ειναι καθαρο οτι η ΕΛΛΑΔΑ με την
    ψηφο του ιδιου του Λαου της βλεπει
    μεγαλεια σχεδον καθε μερα.



    CAPTAIN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΟΥΑΙ ΥΜΙΝ ΥΠΟΚΡΙΤΑΙ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ



    Οι Κονιτοπουλαιοι, καλα να τους ε-χει ο Θεος ειναι οι τροβαδουροι
    του Αιγαιου.
    Ειμαι σιγουρος ομως οτι αν καταλα-
    βαινανε οτι ΓΑΠ δισκεδαζε με τα
    τραγουδια τους, στη Ναουσα της Πα-που, απο τη μεγαλη του χαρα επειδη
    καιγεται ολη η Ελλαδα, απο περι-
    εργους εμπρησμους, θα του λεγανε
    ασιχτιρ ρε ΑΝΑΝΙΣΤΗ και θα φευγανε
    απο το παλκο.
    Την φοβερη δηλωση οτι ΟΙ ΠΥΡΚΑΙΕΣ
    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ,την εκανε ο μακαρι-
    της ο πατερας του το 81.



    ΠΕΝΤΕΛΗ
    μετα την αναδασωση του ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ρε αλήτες, Captain και 11.42, δεν ξέρετε πού να πάτε να χέσετε μόνο βρωμίζετε πάλι ένα συγκεκριμένο θέμα, αποθέτοντας εδώ τα σκατά σας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 11.53

    τα παράπονά σου για σπαμμάρισμα και pushtroling στο μπάμπη και στο ποιζονους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εσύ μωρέ γενναίε ανωνυμε 11.42 11.57, δεν μπορείς να εκφραστείς χωρις να εμέσεις τις αηδίες που έχεις μέσα σου΄?
    Αυτό ισχύει και για όλους τους ομοίους σου.
    Στο κάτω κάτω, ένα πολιτικό αρχηγό που τιμά ένα μεγάλο τμήμα του ελληνικού λαού, οι μή διεστραμένοι
    τον σέβονται.
    Β155

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 12.19 ο 11.57

    δεν είναι δικά μου τα σχόλια αυτά. Απλά με το σχόλιό μου εκφράζω την απορία μου στη μονομέρειά σου.

    Οι κατ' εξοχήν σπαμαδόροι και pushtrollers είναι οι μπάμπης και ποιζονους είτε σου αρέσει είτε όχι.

    Και δεν εκφράζουν καν δικές τους απόψεις, απλά κοπιάρουν την ιστοσελίδα του πασοκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Σε υπερπολυτελή σουίτα μεγάλου ιδιωτικού θεραπευτηρίου των βορείων προαστίων της Αθήνας -ιατρικού κέντρου της πρωτεύουσας- προτιμάει να πηγαίνει τις νεαρές ερωτικές συντρόφους του ένας από τους πιο γνωστούς βουλευτές του ΠΑΣΟΚ (διετέλεσε και υφυπουργός σε κρίσιμο υπουργείο) που εμφανίζεται συχνά στα τηλεοπτικά παράθυρα.

    Ο εν λόγω βουλευτής είναι πολύ φίλος με τον ιδιοκτήτη της νοσηλευτικής μονάδας, με αποτέλεσμα o τελευταίος να του παραχωρεί δωρεάν μία από τις σουίτες που κανονικά προορίζονται για ασθενείς με μεγάλη οικονομική επιφάνεια!

    Την περασμένη εβδομάδα, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, έκπληκτοι είδαν οι νοσηλευτές που είχαν εκείνη την ώρα εφημερία τον γοητευτικό βουλευτή να παρκάρει το αυτοκίνητό του στο πίσω μέρος του νοσοκομείου, να βγαίνει εκείνος από τη θέση του οδηγού και ως ιππότης να ανοίγει την πόρτα του συνοδηγού προκειμένου να κάνει την εμφάνισή της μια νεαρά αιθέρια ύπαρξη, που φορούσε ένα πολύ κοντό και αεράτο φόρεμα, το οποίο αναδείκνυε τα καλλίγραμμα πόδια της. Σύμφωνα με ανθρώπους που τους είδαν, εκείνη δεν θα πρέπει να ήταν πάνω από είκοσι πέντε χρόνων. Πήραν το ασανσέρ και ανέβηκαν στον όροφο όπου βρίσκεται η ειδικά διαμορφωμένη σουίτα.

    Αν και πρόκειται για δωμάτιο νοσοκομείου, ουσιαστικά έχει όλα τα κομφόρ ενός πολυτελούς διαμερίσματος διακεκριμένου ξενοδοχείου. Διαθέτει μπαρ με κάθε είδους ποτά, έτοιμο φαγητό που έχει παραγγείλει από πριν ένας από τους στενούς συνεργάτες του βουλευτή (που γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις), γραφείο, τηλεόραση plasma με DVD, στερεοφωνικό με CDs απαλής μουσικής και απεριόριστη θέα από το μπαλκόνι.

    Οπως επισημαίνουν στην «Espresso της Κυριακής» οι γνωρίζοντες, ο εν λόγω βουλευτής του ΠΑΣΟΚ υπάρχουν φορές που παραμένει στη σουίτα ακόμη και ολόκληρη τη νύχτα και φεύγει αρκετές ώρες μεετά την ανατολή του ηλίου.

    Μάλιστα, σπάνια θα τον δει κάποιος με την ίδια κοπέλα. Η προτίμησή του είναι στις πολύ νεαρές, Ελληνίδες πάντα, τις οποίες γνωρίζει στα μπαρ και τα νυχτερινά κέντρα, εκμεταλλευόμενος φυσικά και την ιδιότητά του ως πατέρας του έθνους... Το καλό είναι πως ενώ εκείνες μετά το ποτό περιμένουν από τον βουλευτή ότι θα τις πάει σε κάποιο ξενοδοχείο για να περάσουν την υπόλοιπη νύχτα, όπως... πονηρά τους λέει, έκπληκτες διαπιστώνουν ότι ο τελικός προορισμός τους είναι ένα από τα... ιδιωτικά θεραπευτήρια της πρωτεύουσας!

    «Είναι η έκπληξη που σου έλεγα» έχουν ακούσει οι νοσοκόμες να λέει σε μία από αυτές την ώρα που άφηναν το αυτοκίνητο για να κατευθυνθούν στη σουίτα.

    Ολοι φυσικά κάνουν τα στραβά μάτια, καθώς γνωρίζουν καλά ότι είναι κολλητός φίλος με τον ιδιοκτήτη του νοσοκομείου, ο οποίος έχει δώσει και τη συγκατάθεσή του για να μετατρέπεται ένα από τα δωμάτια σε... ερωτική φωλιά του βουλευτή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 12.52

    Ζηλεύεις...
    Ζηλεύεις που δεν πηδάει εσένα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 6:39
    Κάποιος έπρεπε να είχε κάνει μήνυση και έκανε την πάπια πριν ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ .
    Τα περισσότερα από όσα αναφέρονται στο BLOG σήμερα , είχαν αναφερθεί πρό διμήνου πρώτα στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ με υπονοούμενα και φωτοτυπίες αποδείξεων ξενοδοχείων και άλλων υπέρογκων εξόδων χλιδής στο Μιλάνο .Μετά δύο μέρες όμως στο ΒΗΜΑ στην στήλη ''Πανδώρα'' ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΟ γράφτηκε ΄τι στο Μιλάνο και συγκεκριμμένα στο Four Seasons Hotel ο κ.Χριστόδουλος κοιμόταν στο ίδιο κρεββάτι με ένα παχύ διάκο .
    Ειλικρινά περίμενα να τους κάνει αμέσως μήνυση ο Αρχιεπίσκοπος . Αντί μηνύσεως μετά 2 μέρες ο γραμματέας του αρχιεπισκόπου έστειλε ένα γράμμα στο ΒΗΜΑ που παρεπονήτο ότι γράφουν υπερβολές . Υα σχόλια δικά σας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. πασόκος βουλευτής...

    φοράνε strap-on οι γκόμενες και του κάνουνε τον πάτο σα βουλγάρικο θυμιατό... γραμμή Λαλιώτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. 1.31


    Να βλέπεις λιγότερη τσόντα και να κόψεις τη μαλακία.
    Σε έχει πειράξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. 1.46 καλά δεν έχεις δει την τσόντα με τη Λιάνη και το Λαλιώτη?

    άντε παίξε με τα σπίρτα στο δάσος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ένας αρχιεπίσκοπος που του γράφουν πως ασελγούσε σε αγοράκια, (Αυγή) κοιμόταν με χοντρό διάκο στο Φορ Σίζονς (Βήμα), συγκατοικούσε με θυλήγλωσσο αρχιμανδρίτη (Καθημερινή)κάνει κυταροθεραπεία στην Ελβετία (press) ανέχεται ομοφυλόφιλους μητροπολίτες (σχεδόν όλες οι εφημερίδες), ο μέντορας του Καλλίνικος κατηγορήθηκε για ομοφυλοφιλία και παραιτήθηκε, θα διόριζε τον Γιοσάκη αρχιγραμματέα της Συνόδου, δε θέλει φιλοσοφία τι καπνό φουμάρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Φωνάζει δε για τα κουσούρια των ομοφυλόφιλων την ίδια ώρα που έκρυβε στα συρτάρια του τις ροζ κασέτες του Παντελεήμονα δεσπότη Αττικής. Ά παγαίνετε ρε φαρισαίοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. "Θα έρθει καιρός που οι κληρικοί θα γίνουν οι ασεβέστεροι όλων".
    Και όμως ήρθε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Μην ξεχνάτε και τη σύλληψη Κωλοσούζα Θεόκλητου στο γκευ μπαρ για ναρκωτικά. Έσκισαν τη σελίδα του ημερολογίου του αστυνομικού τμήματος Τρικάλων. Ο δεσπότης που τα κατήγγειλε βρέθηκε κατηγορούμενος για δυσφήμηση. Έγινε στημένη δίκη γιαυτό στον Πειραιά με ψεύτικη διεύθυνση Θεόκλητου και μεσολάβηση Γιοσάκη. Οι δικαστές είναι υπόδικοι. Ο Θεόκλητος δωροδόκησε την Ηλία. Όλα διαπιστωμένα. Μη κοροϊδευόμαστε. Ο Θόκλητος είναι πάλι στα μέσα και στα έξω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ποιος θα είναι ο νέος αρχιεπίσκοπος; Ο Χρυσόστομος Ζακύνθου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. 1. Δε με νοιάζει που ο Χριστόδουλος είναι πούστης. Με νοιάζει ότι βρίζει τους εκτός εκκλησίας πούστηδες, λέγοντας ότι έχουν "κουσούρι"
    2. Ο Χριστόδουλος θα περάσει στην ιστορία ως πιο υποκρτής, διεφθαρμένος, αρχομανής, λαοπλάνος, ημιμαθής, ακροδεξιός παλιάνθρωπος από όσους άνέβηκαν στον αρχιεπισκοπικό θρόνο της ορθόδοξης εκκλησίας Α.Ε. στην πατρίδα μας.
    3. Προς όλους: ΜΗΝΥΣΗ, ΘΗΛΥ- και όχι μύνηση, θύλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. 1. Δε με νοιάζει που ο πούστης Χριστόδουλος είναι πούστης ο πούστης. Με νοιάζει ότι βρίζει τους εκτός εκκλησίας πούστηδες ο πούστης, λέγοντας ότι έχουν "κουσούρι"

    2. Ο Χριστόδουλος θα περάσει στην ιστορία ως πιο υποκρτής, διεφθαρμένος, αρχομανής, λαοπλάνος, ημιμαθής, ακροδεξιός παλιάνθρωπος ο πούστης (και πούστης) από όσους άνέβηκαν στον αρχιεπισκοπικό θρόνο της ορθόδοξης εκκλησίας Α.Ε. στην πατρίδα μας.

    3. Προς όλους: ΜΗΝΥΣΗ, ΘΗΛΥ- και όχι μύνηση, θύλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. 2.16

    Με νοιάζει ότι βρίζει τους εκτός εκκλησίας πούστηδες ο πούστης, λέγοντας ότι έχουν "κουσούρι"

    ...ενώ δεν... έχουν, όλα είναι κανονικά και φυσιολογικά...

    Εξκιούμι σερ, εσύ το πας το γράμμα καθόλου; Λέω τώρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. νέμεσις 8.59 μη διαμαρτύρεσαι για τη λέζα που τρως. είναι ελάχιστη σε σχέση με αυτή που τρώνε άλλοι που παρουσιάζουν εξίσου αδιάσειστα στοιχεία κατά του πασοκ


    εκεί δε σε είδα να διαμαρτύρεσαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Και μήνυση να κάνει ο καθένας θα την εκδικάσουν οι διεφθαρμένοι έλληνες δικαστές της ορθοδοξίας , των παραδικαστικών αυτοί που χτίζουν βίλες από τα λεφτά των εμπόρων ναρκωτικών. Μόνο με πιστόλια λύνονται πολιτισμένα οι διαφορές στην Ελλάδα το 2007.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Oι Γυφτοι να επιστρεψουν στο Ισραηλ

    Και στην Ιταλια και στη Ρομανια και στη Σερβοβουλγαρια, οι υπολοιποι.

    Η ρωμαϊκη Εkklezia να τα μαζεψει και να σηκωθει να φυγει απο τη χωρα. Για να μπορεσουμε να ανασανουμε καθαρο αερα.

    Τα γαϊδουρια του Γιαχοβα ειναι ανεπιθυμητα στην Ελλαδα.

    Το βελασμα των χριστιανικων προβατων λιγοστευει καθημερινα. Οι νεοι ανθρωποι σας εμαθαν, συντομα θα σας δωσουν τις κλωτσιες που σας ταιριαζουν, αλητες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ο Σ.Β έγραψε ένα σχεδόν άριστο άρθρο.

    Καλό θα ήταν να μην ξαναεπικαλστεί την τάχα ευνόητη Ηθικότητα τής "ιεράς" "Συνόδου"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. GREEK GODFATHER NoA1

    Ακουσα τη ξινη τη Συλβανα Ραπτη του
    ΠΑΣΟΚ κατι να λεει, οτι η νεολαια
    ΠΑΣΟΚ εθελοντικα θα λαβει μερος
    στην προστασια των δασων, με πυρο-
    σβεση, περιπολιες και αναδασωση.
    Να το δουμε και αυτο και να τρελα-θουμε ολοι μαζι.
    Ποιος θα το δει αυτο και δεν θα του
    ελθει φλασια η ταινια ΝΟΝΟΣ, οπου
    αφου το αφεντικο της μιας οικογε-
    νειας εχει διαταξει το καθαρισμα
    ενος μελους αντιπαλης οικογενειας,
    παει καπακι και στην κηδεια, φιλα
    σταυρωτα τους πενθουντες συγγενεις
    και τους ψυθιριζει λογια παρηγοριας
    λουζοντας με καταρες τους σωνει και
    καλα αγνωστους δολοφονους!!!!!!
    Την ιδια ωρα, οι πενθουντες λενε
    απο μεσα τους κουφαλα θα δεις τι
    θα παθεις.
    Λενε δηλαδη οι ανθρωποι οτι ακρι-
    βως λεει σχεδον φωναχτα ο Ελληνικος
    Λαος για τους εμπρηστες και για τα
    αφεντικα τους.




    ΠΕΝΤΕΛΗ
    μετα την αναδασωση του ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. 2.40
    Κάνεις λάθος. Μάλλον δεν με παρακολουθείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. 3.15 ΧΤΥΠΗΣΕΣ ΔΙΑΝΑ!!!
    (γιατί κάποτε πρέπει να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΔΑΣΗ-ΦΩΤΙΕΣ-ΤΣΙΠΑ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

    Σιγουρα στην περιπτωση της Παρνη-
    θας (42.000 στρεμματα) υπηρξε κα- κος σχεδιασμος και πολυ αργα αντα-
    νακλαστικα, απο την Πυροσβεστικη και ολον τον κρατικο μηχανισμο, αρα ευθυνη της Κυβερνησης, την οποια ο Ελληνικος Λαος θα την
    χρεωσει. Ταυτοχρονα ο Λαος θα
    πιστωσει η θα χρεωσει την κυβερνηση
    σχετικα με τα μετα την καταστροφη
    βηματα της . Εδω εχει τραγικο με-
    τρο συγκρισης, που κανενας μα κα-
    νενας, ας πουμε ουτε ο ΚΑΚΑΟΥΝΑΚΗΣ.
    θα ηθελε να επαναληφθει.
    ΠΕΝΤΕΛΗ;
    1995 65.000 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ
    1998 96.000 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ
    πολλα στρεμματα απο αυτα που καηκαν
    το 98 ειχαν καει και το 95. Σε αυ-
    τες τις περιοχες η βλαβη ειναι ανη-
    κεστος. Στη συνεχεια υπηρξε αποχα-
    ρακτηρισμος αρκετων χιλιαδων στρεμ-ματων και πληρης αναδασωσης οχι με
    δενδρα αλλα με βιλες.
    Δηλαδη τα λυματα του χθες δεν φθα-
    νει που κατακαψανε την Πεντελη 2
    φορες, μετα μοιρασανε και τζαπα
    καταπληκτικα οικοπεδα στους κλε-
    φταραδες τους για να κτισουν βιλες
    με τα κλεμενα. ΦΟΒΕΡΟ.
    Απλα θυμιζω οτι εκεινη την εποχη,
    ο κολλητος του ΓΑΠ Παπακωνσταντινου
    ειχε βαλει ολο του το σοι σε τερα-τωδεις αργομισθιες. Ετσι για ενα
    παραδειγμα.Εκειμη την εποχη εγενο-ντο τα πρωτα deals για τα ολυμπια-
    κα εργα.
    ΠΑΡΝΗΘΑ,προστασια, αναδασωση
    Λαμπρη ευκαιρεια του Κωστα Καραμανλη να ξεβρακωσει παλι πολι-
    τικα τον ΓΑΠ και ολο το ΠΑΣΟΚ.
    Δεν θα τη χασει με τιποτα.




    CAPTAIN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
    22/07/07

    1.Οι "κοκκινοι" κωδικοι του '99
    κοστισαν στην ΑΤΕ χρηματιστηριακη
    12 εκατ.ευρω
    2.Μειωση ανωτατου συντελεστη φορου
    κληρονομιας στο 10%
    3.Σημαντικες επενδυσεις στην ΕΑΒ
    συμπαραγωγη στο Dreamliner 787
    της Boing, το τμημα ατρακτου CDS
    (Cargo Door Surround).
    Συμμετοχη στη κατασκευη μη
    επανδρωμενου πολεμικου
    αεροσκαφους(UCAV)χαμηλου ιχνους
    αναγνωρισης(stealth).
    Αναληψη δομικης & ηλεκτρονικης
    αναβαθμισης των 100 F-16 της
    USAF που σταθμευουν στην Ευρωπη.
    4.Εχει ικανοποιησει και τον πιο
    αισιοδοξο επενδυτη το Χ.Α.
    5.Η ΕΡΤ στο δικτυο για την
    Εταιρικη Κοινωνικη Ευθυνη.
    6.Υπογραφεται στη Ρωμη η τριμερης
    Ελλαδα-Ιταλια-Τουρκια για τον
    αγωγο φυσικου αεριου που θα
    καταληγει στον Oτραντο.Το σκελος
    Τουρκια-Ελλαδα, ετοιμο και σε
    χρηση.Εγκαινια Καραμανλης-
    Ερντογαν μεταξυ 16-26 Αυγουστου



    NEWS BALANCE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ευτυχως που με τις ευχες αλλα κυριως τις προσευχες του συνηγορου του μητροπολιτη κ. χατζηνικολαου συνεπικουρουμενου απο τον κ παυλοπουλο αλλα και τα αλλα ΜΜΕ ο κ. χουντοδουλος βγηκε απο το νοσοκομειο και λες και απευθυνοτανε σε κοινο "σκυλαδικου" μας δηλωσε πως ειναι ο χριστοδουλος μας !!!!!!!!! sic
    θα θυμηθηκε προφανως το παρελθον του ως μπεμπα μπλανς
    αφου ειναι λοιπον ο χριστοδουλος ΜΑΣ ας μας αφησει επιτελους ησυχους αρκεταααααααααααααααα
    μισαλοδοξια διχασμος και παντος ειδους υβρεις (γραικυλοι,ευρωλιγουρηδες ,κουλτουριαρηδες ,με κουσουρι,κοκ)μας εσουρε
    να πληρωσει ο ιδιος τα χρηματα της νοσηλειας του και οχι το κρατος απο λεφτα των φορολογουμενων η της ....εκκλεζια..που ειναι (λεει)τα λεφτα των φτωχων !!!!!!!!
    φυσικα ειναι δημοσιος υπαλληλος και θα πληρωσουμε εμεις αλλα ας τα λεμε τουλαχιστον κανει......καλo
    ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ
    KI AΣ EINAI O EΠOMENOΣ XEIΡOTEΡOΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Γιατι δεν λετε αυτό που όλοι οι γιατροί ψιθυρίζουν;

    Ο αρχι-λησταρχος Χριστοδουλός "μας", πάσχει από ηπατίτιδα (τελευταίο στάδιο).

    Τουτέστιν ,καλά μου παιδιά, χοντρό αφροδίσιο νόσημα, στην περίπτωσή του θανατηφόρο ένα βημα πριν το είτζ.

    Το ταξίδι στο Μαϊάμι εινα για να βγάλει τίποτε δολλαριάκια ο χειρουργός (μεγάλος φακελάκιας) και η κλινικη του και κυρίως να χαθούν τα.. ίχνη της σθένειας.

    Ευτυχής θνητός! Θα "πάει" τουλάχιστον ευχαριστημένος!

    Ενώ εμείς.. στην πείνα και στην ξε-πήδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. 8:44 τα είπες όλα σε λίγες γραμμές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. καθε πολιτης αυτου του πλανητη εχει δικαιωμα να εκφραζεται οπως θελει στη προσωπικη του ζωη (αρκει να μην βλαπτει τον συνανθρωπο του). ενα δημοσιο προσωπο πρεπει να ειναι πολυ προσεκτικος με οτι κανει και πανω απο ολα να μην λειτουργει με υποκρισια. ευχομαστε ολοψυχα καλη αναρρωση στον χριστοδουλο και να ζησει ευτυχισμενος με οποιον θελει να εχει κοντα του. αν αυτος ομως που επελεξε για να ειναι κοντα του ειναι αντρας, τοτε ο χριστοδουλος οφειλει ειτε να παραιτηθει ειτε να ευλογησει το γαμο των ομοφιλοφιλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Πεστα χρυσοστομε ΒΕΓΑ!

    Μονο που εγω δεν μπορω να του
    ευχηθω ουτε να ζησει χιλια χρονια
    ουτε "ανώδυνα ανεπαίσχυντα και ειρηνικά τα τελη".

    Ουτε καν "και καλην απολογιαν την επι του φοβερου βηματος" αφου τιποτε απο αυτα δεν πιστευει ο Θεομπαιχτης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Αγαπητέ κε Βέγα συγχαρητήρια για το πόνημα.

    Όμως η ακροτελεύτια προτροπή προκαλεί σύγχυση σχετικά με το από ποια ιδεολογική θέση εκφέρεται.

    Θεωρείτε τη Σύνοδο υγιές σχήμα και περιβάλλον που απλώς βρίσκεται εν υπνώσει, υπό την καθοριστική επιρροή του Χριστόδουλου ;

    Δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα με την ειδησεογραφία που αφορά τον κλήρο, αλλά, αν θυμάμαι καλά, το 30-40% των Μητροπολιτών που μετέχουν της Συνόδου έχει ανανεωθεί τα τελευταία χρόνια, μετά την εκλογή Χριστόδουλου, και αποτελούν εκλεκτούς του.

    Ποιοι λοιπόν θα λάβουν αποφάσεις και θα «επιτελέσουν το χρέος τους» ;

    Οι τη βοηθεία αυτού αναρριχηθέντες ;

    Ή οι εξίσου διεφθαρμένοι «εσωκομματικοί αντίπαλοί» του, λ.χ. οι Θηβών και Ζακύνθου ;
    Ο Ζακύνθου, πριν γίνει τοπικός Μητροπολίτης, δεν ενέχετο σε σκάνδαλο οικοπέδων στην Μητρόπολη Αττικής, το οποίο ξεχάσθηκε, ξεπλυμένο από το Ιόνιο που μεσολαβεί μεταξύ ηπειρωτικής χώρας και έδρας του ;
    Ο Θηβών σε οικονομικής διαχείρισης ;

    Ή ο αμερικανόθρεφτος Μεσογαίας που προορίζεται για να απαλύνει τον αντιαμερικανισμό του ποιμνίου, ορθώς μεν καλλιεργημένο, αλλά για δημαγωγικούς λόγους ;

    Αν επανέλθετε, θα με ενδιέφερε η θέση σας.

    Ο Προφήτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με το Χριστόδουλο και αν του αρέσουν οι άντρες η όχι δικαιωμά του και δικαίωμά του να παλέψει για τη ζωή του. Δε με πειράζει επίσης που δε κατάλαβε τη χούντα επειδή διάβαζε δικαιωμά του να είναι χουντικός. Οι gay δε νομίζω πως περιμένουν απο το Χριστοδουλο να ευλογήσει τη σχέση, και άλλωστε πέρα απο το νομικό καθεστώς ο γάμος μια υποκρισία είναι ανεξαρτήτως σεξουαλικών προτιμήσεων.
    Αλλά δεν είδα κανένα απο αυτούς που υποτίθεται διδάσκουν το λόγο του Θεού που καταχράστηκαν λεφτά της Εκκλησίας να τιμωρούνται.
    Επίσης, η περιουσία της εκκλησίας δεν φορολογείται απο όσο γνωρίζω αλλά γιατί αυτή είναι αυτόνομη και οι ιερείς δημόσιοι υπάλληλοι; και γιατί η εκκλησία δε χρησιμοποιεί αυτή τη περιουσία αντί να παιρνει χρυσοποίκιλτα άμφια και πολύτιμα κοσμήματα, σε καποιο κοινοφελή σκοπό; Αυτό με ενδιαφέρει περισσοτερο απο το αν του αρέσουν οι άνδρες ή οι γυναίκες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. είναι δικαίωμα του Χριστόδουλου να βρίζει τους ομοφυλόφιλους ενώ είναι ο ίδιος ομοφυλόφιλος;
    Ακόμα κι αν δεν ήταν τι σόι παπάς είναι να βρίζει πως έχουν κουσούρι, ένα κομμάτι του εκκλησιάσματος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Δηλαδή αν βγει κ πει ο Χριστόδουλος ζήτω το gay pride θα νιώσει ολο το gay - lesbian κίνημα μια εσωτερική περιφάνεια πως είναι αποδεκτοί απο τον Θεό; Ο καθένας κάνει οτι κάνει για τον εαυτό του, άλλωστε αν έχει κάποιος κουσούρι ή όχι το ξέρει για τον ίδιο και αν ο Χριστόδουλος είναι υποκριτής αυτό μόνο αυτόν βαραίνει ουσιαστικά και κανέναν άλλο. Επίσης αμα θέλει κάποιος να πάει εκκλησια δεν τον εμποδίζει κανεις δεν είδα σε καμία είσοδο να ζητούν΄υπεύθυνη δήλωση σεξουαλικων προτιμήσεων. Ουτως η άλλως δεν έχει καμία σχέση με τη πίστη οπότε ναι δεν έχει σημασία για κανένα που ειναι καλα με τον εαυτό του αν τον αποδεχετε η όχι ο Χριστόδουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. 4:23 Τον υποκριτή θα τον επικρίνουν οι άνθρωποι. Και ο Χριστόδουλος είναι ολυμπιονίκης της Υποκρισίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Ας γράψει κάποιος γιατρός για το πως μπορεί να κολλήσεις κάποιος ηπατίτιδα της μορφής που έχει ο κ. Παρασκευαΐδης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Με ομοφυλόφιλο σεξ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση