GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διόρισαν από το παράθυρο...

...υποψήφια βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, στην Αγροτική Τράπεζα!!! Η Νάντια (Κωνσταντίνα) Γιαννακοπούλου , δικηγόρος, είναι κόρη του -μέχρι το 2004-...

...υποψήφια βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, στην Αγροτική Τράπεζα!!!

Η Νάντια (Κωνσταντίνα) Γιαννακοπούλου, δικηγόρος, είναι κόρη του -μέχρι το 2004- βουλευτή Μεσσηνίας του ΠΑΣΟΚ Γιάννη Γιαννακόπουλου. Έχει εκλεγεί μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ και στις ερχόμενες εκλογές θα είναι υποψήφια βουλευτής Μεσσηνίας, στη θέση του πατέρα της (Ποιος σας είπε ότι υπάρχει …μόνο η Όλγα Κεφαλογιάννη; Το σύνδρομο της οικογενειοκρατίας και της κληρονομικώ δικαίω μεταβίβασης αξιωμάτων έχει όλα τα χρώματα της ίριδας…).
Το θέμα δεν είναι αυτό. «Σιγά τα λάχανα…» θα πει κάποιος.
Το θέμα είναι ότι η Νάντια Γιαννακοπούλου διορίστηκε πριν από λίγο καιρό, ως δικηγόρος, στην Αγροτική Τράπεζα. Από το παράθυρο. Χωρίς ΑΣΕΠ και άλλα τέτοια «κουραφέξαλα». Με πολιτική παρέμβαση κορυφαίου νεοδημοκρατικού παράγοντα.
«Σιγά τα λάχανα…» θα πει και πάλι κάποιος;
Εμείς δεν το λέμε και ρωτάμε:
Τι λέει η ίδια η κ. Γιαννακοπούλου και ο πολιτικός φορέας (το ΠΑΣΟΚ…) στον οποίο ανήκει;
Τι λέει η διοίκηση της Αγροτικής Τράπεζας (που αν δεν κάνουμε λάθος, είναι δημόσιος τομέας) και ο διοικητής της Δ. Μηλλιάκος;
Ποιος μεγαλογαλάζιος παράγοντας μεσολάβησε για τον διορισμό;

Για τα γαλαζοπράσινα «βολέματα» ποιοι κανόνες ήθους και ύφους της εξουσίας ισχύουν, κύριοι Καραμανλή και Παπανδρέου;

118 σχόλια

  1. Πράσινο λαμόγιο, γαλάζιο λαμόγιο, όλα τα λαμόγια μια μούρη έχουν.
    Παρτε το χαμπάρι. Η κοινοβουλευτική δημοκρατία στην Ελλάδα σήμερα είναι ένα παρτι γαλαζοπράσινων λαμόγιων - και ο λαός στη γωνία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν της έφταναν τα "πράσινα" τσιμπούκια της Νάντιας έπεσε και στα "γαλάζια" για να εξασφαλίσει μια θεσούλα τώρα που πάει να πολιτευτεί.
    Κάπου να βολευτεί κι αυτή η κορούλα του βουλευτάκου. Όλοι μαζί στο σύστημα, παιδιά και σκυλιά. Α ρε Νάντια σε πέρασε όλο το ΠΑΣΟΚ και τώρα επεκτάθηκες και στη Ν.Δ. Θα στενάξουνε και τα γαλάζια κρεβάτια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτα να τα βλεπει ο Γιωργος ποιους παει και εμπιστεύεται για υποψηφιους βουλευτες.
    Ελεος. Η κ. Νάντια Γιαννακοπούλου το κομματόσκυλο που σπρωχνόταν πίσω από τον Γιώργο κατα τη διάρκεια της ομιλιας του στο συνέδριο για να φανει στην T.V.. Μωρε ετσι δεν γίνονται οι βουλευτες.
    Ναντια παρατησε τα. Πιάσε ξανα αυτό που ξέρεις καλά να κάνεις...
    Ξέρεις εσύ.... Πολλοί στο ΠΑΣΟΚ ξέρουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο νεποτισμός διατρέχει κάθετα όλο το πολιτικό στερέωμα της Ελλάδας. Περαστικά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. re me to tsoli tin gianakopoyloy asxoloumaste?
    me tetoia prosopa to pasok oxi mono tha nikisei alla...
    tha SAROSEI...
    peran pasis fiseos amfivolia...

    ego stirizo nantia gia proedro tou PASOK . afto na do.... xaxaxaxxa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το μεγάλο προβλημα της χωρας σήμερα ειναι οτι η ελληνική κοινωνία είναι οληρως ανοχύρωτη ηθικά και πολιτικά αφού τα δυο μεγαλα κόμματα εξουσίας είναι το άθροισμα μικροσυμμοριών που λειτουργουν σαν την μαφια. Η ΝΔ αυθαιρετεί πλήρως και κανει οτι γουσταρει γιατι το ΠΑΣΟΚ του άλλαξε τα όλα=αυτό το πιο συντομο ανεκδοτο της δεκαετίας- είναι εντελώς ανυπαρκτο. Ο Γιωργος λόγω ανικανότητας και ελλειψης πυγμής δεν μπορεί να υπερασπιστεί ούτε ιδέες, ουτε αρχές και φυσικά δεν μπορεί να επιβληθεί σε κανέναν. Χτες ήταν ομηρος της Μαριλίζας και του Παπουτσή και του Παναγιωτακόπουλου, σήμερα είναι ομηρος του Αθανασακη, του Ρεππα και του Ευθυμίου. Αύριο και αφού γελοιοποιηθεί στις εκλογές όλοι αυτοί μαζί θα τον διωξουν με τον πιο βελούδινο, αλλα και εξευτελιστικό τρόπο. ΄Ποτέ στην συχχρονη πολιτική ιστορία μια παράταξη δεν παρουσίασε τόσο μεγάλο έλλειμα ηγεσίας. Ο Ππαπανδρεόυ δεν έχει ουτε οραμα, ούτε σχέδιο ουτε πολιτικό λόγο και απλώς περιφερεται στο πολιτικό γήπεδο λεγοντας είτε ασημαντοτητες είτε εντελώς ανερματιστες παπαρες. Ειναι τα παντα και τίποτε. Μετερυθμιστής, ρηξικελευτος. ασυναρτητος, ανερματιστος και χαοτικός τόσο στον τροπο που σκεπτεται οσο και στον τροπο που αντιδρά. Δεν μπορεί να υπερασπιστει τιποτε και κανεναν. Δεν είναι τυχαίο οτι οι στενοι του συνεργατες-οχι τα λαμογια του κομματος-οι δικοι του είναι εντελώς φλωροι και ασχετοι. Γι αυτο και παρα την πληρη απαξιωση της ΝΔ θα χασει και με μεγαλη διαφορά και θα αναγκαστει είτε να διασπάσει το ΠΑΣΟΚ, ειτε να φυγει νυχτα σαν μαλακας. Στο πασοκ προετοιμαζονται για την επόμενη μερα αφου ξερουν οτι με τον Παπανδρεόυ δεν θα γίνουν ποτέ κυβερνηση, ουτε στον αιώνα τον απαντα. Καληνύχτα κυριε πρόεδρε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτοί όλοι που πιπιλίζουν ξεδιάντροπα το σχέδιο αποδόμησης του Γιώργου Παπανδρέου, εδώ και 3μιση χρόνια, μαζί με τους μεγαλοεκδότες και τους υπηρέτες τους, να δω που θα κρυφτούνε την επόμενη των εκλογών, όταν και εφ'όσον ο ελληνικός λαός εμπιστευτεί κυβέρνηση στον Γιώργο Παπανδρέου.
    Είναι ικανοί βέβαια, σαν καλοί χαμαιλέοντες, να έχουν αρχίσει ήδη το γλύψιμο και τα "νέα σενάρια"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. τώρα κάθεστε και ασχολείστε με την πίπα του ΠΑΣΟΚ; το κοριτσάκι τα κάνει όλα ...και συμφέρει.
    έχει φάει πολύς λαός από εκεί. έτσι πέρνουνε αξία οι σουρλουλούδες, διαφήμιζονται και μπαίνουν στη βουλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. προς PRESS-GR.blogspot.com
    Δεν θεωρειτε σημαντικη ειδηση αυτη που δημοσιευτηκε στο ΑΠΕ οτι ο ΠΑΣΟΚΟΣ προεδρος της ΕΠΟ Γκαγκατσης καταδικαστηκε απο δημοσιογραφο; Απλως θυμιζω οτι ο δημοσιογραφος υποστηριζε χρονια τωρα δια τηλοψιας οτι ο Γκαγκατσης δωροδοκει για λογαριασμο του Σωκρατη.ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΦΕΥΓΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ SITE;ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΧΟΧΟΧΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. POLY GLAMOYRIA XTES STHN EPETEIO THS DHMOKRATIAS.

    H MIA AGONISTRIA TOY ANTIDIKTATORIKOY EIXE NTY8EI KALYTERA APO THN ALLH.

    KAI OLES MAZY EIXAN KSODEYSEI TON PROYPOLOGISMO THS EYROPHS GIA NA PROBLH8OYN.

    SE POIS OMOS H8ELAN NA PROBLH8OYN ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ρεπορτάζ από τη χθεσινή δεξίωση στο Προεδρικό Μέγαρο:

    Αφόρητη ζέστη, οι άντρες ασφυκτιούσαν μέσα στα επίσημα κουστούμια ή τις στολές υπ' αρ. 8 (οι ένστολοι). Στις χαιρετούρες και τους ασπασμούς έπρεπε να πάρεις βαθιά ανάσα για να μην ανασάνεις την αποφορά της ιδρωτίλας, ιδιαίτερα απεχθής στις κυρίες που αναμιγνυόταν με φτηνά αρώματα και ακόμα πιο φτηνά υφάσματα.


    Η κ. Έλενα Ράπτη μετά του συντρόφου δικηγόρου ήταν εκτός τόπου και χρόνου. Περιδιάβαινε τους κήπους με ένα καναρινί μίνι αλά μπρατσέτα μετά του συντρόφου της - ξεχώριζαν από μακριά από το βαθύ τροπικό πορτοκαλοκίτρινο μαύρισμά τους.

    Η κ. Γιάννα Αγγελοπούλου κινείτο με μοναδική άνεση και δε δίσταζε να χώσει τα τακούνια από τα ακριβά της στιλέτο στο γκαζόν, προκειμένου να προσπεράσει μπουλούκια αργόχολων υπουργών.

    Ο Μπένυ κάθιδρος, κρατούσε στο χέρι το κοστούμι. Δε βοηθούσαν και τα κιλά του, όπως άλλωστε και του δημοσιογράφου Λοβέρδου (που φαίνεται ότι σιγά σιγά θα τα πάρει όλα πίσω), αλλά και του προέδρου του ΣΕΒ, ο οποίος αν και πάντα κομψός και cool, δεν έδειχνε παρά ένα κοντόχοντρο ανθρωπάκι. Η σύζυγός του ωραία στα άσπρα, αν και πολύ στυλιζαρισμένη.

    Ο Μισέλ κατάμαυρος από τα long long weekend στη Μύκονο και με καταπράσινη παπαγαλί γραβάτα, μόνος και ασυνόδευτος.

    Ο Γιώργος (με γαλάζια μονόχρωμη γραβάτα) και η Δίκα ίσως το πιο cool και ζεν ζευγάρι και η Φάνη με λουλουδάτο κοριτσίστικο φόρεμα σαν παιδούλα.

    Ο Πρόδρομος σε πηγαδάκια να εξηγεί τα της συνέντευξής του και της στήριξης στο ΛΑΟΣ.

    Η Ντόρα άχαρη όπως πάντα συνοδευόταν από τον πρώην γαμπρό της, ενώ ο Κυριάκος χαμογελαστός αποδείχθηκε εξαιρετικά δημοφιλής.

    Ο Παπαθανασίου την έκανε πρώτος πρώτος εξαιρετικά διακριτικά, αφήνοντας πίσω το Γενικό Γραμματέα του άξιο εκπρόσωπο.

    Οι κήποι μου φάνηκαν κάπως παρηκμασμένοι - πολύ υποδεέστεροι σε σημασία κήποι στην Ιταλία θα ήταν κλάσεις πιο φροντισμένοι (επιτρέπεται κιτρινισμένο και τούφες τούφες φαλακρό γκαζόν; Εμ, δεν σας άρεσε το παλιό χαλικάκι που υπήρχε, καθ΄ όλα οικολογικό και ευκολοσυντήρητο, θέλατε γκαζόν που δεν ευδοκιμεί στη χώρα).

    Αξίζει να σημειώσω ότι η Γιάννα έκλεψε την παράσταση με πόδια ίσια, τέλεια (όσο πρέπει) μαυρισμένα και απόλυτα γυμνασμένα και γραμμωμένα, προϊόν επίπονης γυμναστικής και φροντίδας. Τέτοια πόδια και τέτοιο πωπώ ούτε φωτομοντέλα δεν διαθέτουν.

    Αντίθετα, η Άντα αποπνέει πάντα την εικόνα του βλαχαδερού - ακόμα και στους κήπους του Προεδρικού Μεγάρου. Με τα ανεκδιήγητα συνολάκια της και αυτό το φουσκωτό κρεπαρισμένο μαλλί, νομίζεις ότι κατέβηκε από κάποιο χωριό πρόσφατα και προσπαθεί να εγκλιματιστεί. Αντιθέτως, ο Γιωργάκης πάντα υπέρκομψος, ο πιο κομψός πολιτικός by far.


    Από μπουφέ, περάσαμε μάλλον σε εποχή πιο σοσιαλιστική: απλά τυράκια (ω, όχι, όχι παρμεζάνα... γραβιέρα) και μαλακωμένα από την υγρασία κρακεράκια. Και από ποτά; Χλιαρό νερό, χλιαρά αναψυκτικά και βυσινάδα.

    Η ομιλία Παπούλια καλή και σύντομη, σεβάστηκε ο άνθρωπος την ταλαιπωρία τόσων ανθρώπων. Έκανε ειδική αναφορά στις πυρκαγιές (αναμενόμενο) ενώ πολύ μου άρεσε η αποστροφή του λόγου του περί δημοκρατίας. Στις μέρες μας, είπε, το ερώτημα δεν είναι αν έχουμε δημοκρατία, αλλά τι είδους δημοκρατία έχουμε και ποια είναι η ποιότητά της.

    Να το θυμάστε αυτό, ιδιαίτερα οι bloggers.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η "συμμετοχική παπαγαλία" του σχιζοφρενή οικοδόμου με το πριόνι.

    Συμμετοχική παπαγαλία

    Στο παρελθόν σνόμπαρα όρους όπως η "ηλεκτρονική δημοκρατία", η "συμμετοχικότητα", η "κοινωνία των πολιτών" και η "κοινωνική λογοδοσία" που συχνά-πυκνά χρησιμοποιεί στις ομιλίες του ο ΓΑΠ (ναι, ο blogger, ντε) και αμολάνε καμμιά φορά στα μουλωχτά μερικοί της δεξιότερης πτέρυγας του ΣΥΝασπισμού. Μου φαινόταν ένα μάτσο αοριστολογίες και μπούρδες βγαλμένες από κάποιο φανταστικό μέλλον που υπήρχε μόνο στο κεφάλι τους. Δεν καταλάβαινα.

    Τις τελευταίες μέρες πρόσεξα αυτήν την κίνηση δικτυακού ακτιβισμού εναντίον του Βύρωνα Πολύδωρα. Είναι κάτι τύποι -μεταξύ των οποίων και μερικοί δεδηλωμένοι "αριστερούληδες"- που πάνε να του κάνουν προσπέραση απ' τα δεξιά κατηγορώντας τον για ό,τι κατηγορεί η αντιπολίτευση την εκάστοτε κυβέρνηση: ανικανότητα, απαξίωση των θεσμών, αλαζονεία, αναξιοπιστία, μη σεβασμό προς τον πολίτη, κλπ.

    Τώρα πια κατάλαβα. Στη συμμετοχική δημοκρατία συμμετέχεις παπαγαλίζοντας την αντιπολιτευτική τακτική του ΠΑΣΟΚ. Κι εκεί που δεν ήσουν παρά πέφτουλας του IRC, έχεις με μιας αναβαθμιστεί σε οργανικό blogger. Γουάου.

    Λογοδότησε ρε.....αν δεν είσαι ΠΑΣΟΚ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλά ποιος είπε ότι οι αντιπολιτευόμενοι βουλευτές δε βολεύονται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Σας τα έχω ξαναπεί, περιμένετε να μεγαλώσουν τα παιδιά των πασόκων και θα δείτε τι σημαίνει ΠΕΙΝΑ

    labis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. κυρία κοσμική,

    η Χάϊδω (Άντα) πως άντεξε χωρίς να πιεί στη δεξίωση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ...

    Το ίδιο (από την ανάποδη) είχε γίνει και με το γιο του Μητσοτάκη. Ο Καρατζάς τον είχε διορίσει απευθείας, κατ' εντολή του αχαμνού λογιστάκου που κυβερνούσε τότε, σε μεγαλοδιευθυντική θέση στην Εθνική Τράπεζα. Προφανώς σε αντάλλαγμα των καλών υπηρεσιών (πριόνισμα Έβερτ, αποδόμηση Κωστάκη) που προσέφερε για χρόνια ο Δρακουμέλ στον αχαμνό λογιστάκο και στη ληστοσυμμορία του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. //"ΤΟ ΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΥΦΑΙΝΕΤΑΙ,ΤΟ ΕΝΑ ΜΕΣ ΤΟ ΑΛΛΟ ΕΝΕΡΓΕΙ ΚΑΙ ΖΕΙ" [Φά-ουστ Γκαίτε]
    ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

    ΒΗΜΑτοδότης 29.4.7
    Κοινό παρελθόν διαθέτουν οι κκ. Κ. Καραμανλής και Ι. Παπαντωνίου.

    Μην πάει το μυαλό σας στο πονηρό. Οταν λέω παρελθόν, εννοώ μαθητικό.

    Και οι δύο φοίτησαν στο Πειραματικό, αλλά δεν ήταν συμμαθητές.

    Οταν ο κ. Παπαντωνίου βρισκόταν στη ΣΤ' τάξη, ο κ. Καραμανλής πήγαινε στην Α', φορούσαν όμως και οι δύο κοντά παντελονάκια.

    Ως «πρωτάκι» ο κ. Καραμανλής ήταν αρκετά δημοφιλής (για τον λόγο που φαντάζεστε: κάποιοι από τους δασκάλους του φρόντισαν να κατατοπίσουν τους υπόλοιπους ότι ήταν ο «ανιψιός τουΠρωθυπουργού»).

    Αυτή η ιδιότητα είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον του κ. Παπαντωνίου, ο οποίος παρατηρούσε κάθε του κίνηση.

    Το εξομολογήθηκε ο ίδιος την περασμένη Τετάρτη στο δείπνο που είχε ο Πρωθυπουργός στο Μέγαρο Μουσικής με τους υπουργούς
    Οικονομικών των τελευταίων 13ετών.

    Οι κκ. Κ. Καραμανλής, Γ. Αλογοσκούφης, Ν. Χριστοδουλάκης και Ι. Παπαντωνίου παραμέρισαν,
    έστω για μια βραδιά, οικονομία, πολιτική και κομματικές αντιπαλότητες και μοιράστηκαν χαρούμενες μαθητικές αναμνήσεις.

    Βεβαίως Καραμανλής και Παπαντωνίου δεν άφησαν χωρίς σχολιασμό το κτιριακό πρόβλημα που αντιμετωπίζει το Πειραματικό - το ίδιο ακριβώς που αντιμετώπιζε τον καιρό που ήταν και οι δύο μαθητές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. [ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΑΝΩΝΥΜΟ]

    ΟΙ ΠΑΡΟΧΕΣ

    ΕΥΓΕΝΙΑ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ


    Τρέξτε κόμματα πλησιάζουν οι εκλογές
    Ο κόσμος για να ψηφίσει θέλει παροχές
    Οι γαλάζιοι επιθυμούνε δεύτερη θητεία
    Οι πράσινοι επιμένουν για μία ευκαιρία

    Μεταρρυθμίσεις, ρίξεις και συγκρούσεις
    Ο Κωστάκης κάνει σπαστικές κινήσεις
    Δώσε αυτό!κόψε εκείνο !τα λάθη κρύβει
    Ο Γιώργος μάχεται αλλά μέτωπα ανοίγει

    Πρόσω ολοταχώς μάλλον το Σεπτέμβρη
    Μα η πλειοψηφία προς την δεξιά γέρνει
    Οι αριστεροί γίνανε από δώδεκα χωριά
    Η Βουλή θα ανοίξει αν έχεις καλή ζαριά!

    Το πολιτικό παιχνίδι έχει και παράλογα
    Ενώ κλέβουνε λένε για πράσινα άλογα
    κόμματα της αριστεράς θα λογικευτείτε;
    ή πάλι βλακωδώς θα μαλλιοτραβηχτείτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ο Εβερτ που ειναι ρε παιδια ?
    Ακομη να συνελθει απο το καζο μετην ΔΕΚΑ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Λεω να σας πω μια ιστοριουλα,ετσι να περασει η ωρα
    Αλλα ιστοριουλα περα για περα αληθινη,αν με εννοειται.

    Το λοιπον που λετε καποτε "συνεστηθη" μια συμμορια
    "οικογενεια" θελετε?,
    ωραια "Οικογενεια".
    Ητανε δεν ητανε καπου στις "3 Σεπτεμβρη 1974".
    ΝΤΟΝ αυτοχρηστηκε καποιος Ελληνοπολωνος με βαβαρυμενο
    παρελθον χωρις αμφιβολια
    Ανδρεας Μινεικο Παπανδρεου.

    (η συμμορια "συνεστηθη" τοτε, οταν ολα ειχαν ησυχασει.
    Συνεβαλλε σαυτο ο μακαριτης
    Καραμανλης ,αρα ο ΝΤΟΝ δεν κινδυνευε να δικασθει
    για "ψευδορκια" και "ψευδη δηλωση"
    στο κρατος ,στο τοτε εκπροσωπο του κρατους που ητανε ο Παττακος)

    Το λοιπον αυτη η συμμορια,ελεεινοι,
    φτωχομπινεδιαρηδες,
    τα δοντια τους βρωμαγανε απο την πεινα,ειχαν κανει μεγαλο τζιρο στις αποθηκες,οτι αχρηστο ζιβαγκο
    υπηρχε (με 10 δραχμες τοτε) , το αγορασανε ..

    Ειχαν ομως "τιτλους" αυτοι οι αχρειοι η μαλλον
    ενα και μοναδικο "τιτλο" : ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΣ!!!
    που απεδειχθη στην πορεια ιδιαιτερα χρυσοφορος!!..

    Αυτοι λοιπον οι φτωχομπινεδες,εμαθαν και πολλα τραγουσια "ΕΟΚ και ΝΑΤΟ ιδιο συνδικατο","Εξω οι Αμερικανοι φονιαδες των Λαων","Εξω απο την ΕΟΚ" "Η ελλαδα ανηκει στους Ελληνες","Εξω για παντα απο την ΕΟΚ","βυθισατε το ΧΟΡΑ" ,"υπερηφανη ανεξαρτητη εθνικη πολιτικη" και πολλα αλλα τραγουδακια ,που ομως τοτε γινανε μεγαλα σουξε.

    Γνωριζετε ασφαλως οτι στα πανηγυρια τα τραγουδια ειναι το παν ,οι γυφτοι στα πανηγυρια πανε,
    και συνεπεσε τοτε η Ελλαδα να πανηγυριζει ,"Αποκατασταη της Δημοκρατιας" ,ασχετα βεβαιως αν "πριν" περναγανε καλλιτερα,και μετα αρχισανε να πληρωνουνε τα μαλλιοκεφαλα τους, εκτακτη εισφορα ακινητης περιουσιας,φοροι απο δω φοροι απο κει,ειχανε τρελλαθει τοτε,αλλα ποιος τα υπολογιζε τοτε αυτα τα "χουντικα"??
    Κανεις.
    Σαμπως τα πανηγυρια εμεις τα κανονιζουμε? Οχι βεβαια,η Εκκλησια εχει το μεγαλυτερο ρολο,αλλα και το κρατος δεν παει πισω...

    Επεται συνεχεια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Που λετε ,αυτη η συμμορια "Οικογενεια"
    "κομμα"η και "κινημα" οπως οι
    ιδιοι αυτοαποκαλουνται
    καποτε πιασαν στην .."Εξουσια" σαν "λαος"
    και τοτε το αντερο τους λαδωσε .
    Διστακτικα στην αρχη ,μην παθουν και καμμια
    "εντονη διαταραχη στον στομαχο! ενεκα ..απο νηστεια
    σε κατευθειαν να καταβροχθησουν ολοκληρο ψημενο
    αρνι ,οπως και η Εκκλησια αλλα και οι 'ειδικοι"
    συμβουλευουν..

    Μετα το 1981 ,φιλτατοι,περασε η.."νηστεια"
    Μπορουσαν αφοβα να καταξεσκισουν
    δυο αρνια τη σουβλας ,χωρις κανενα κινδυνο!!

    Και αυτο καναν!

    Εβλεπα τοτε κατι σιχαμενα υποκειμενα "υπουργους"
    "υφυπουργους" γενικους γραμματεις" "προεδρους απο
    δω προεδρους απο κει " που καταβροχθιζανε
    οχι μονο ενα αρνι στην σουβλα,θελαν και ορεκτικα,φιλτατοι.

    Οι πιο πολλοι απο δαυτους μαλιστα,χωρισανε τις συμβατικες
    τους γυναικες ,αυτες που τους δωσανε με προξενια,οταν
    τα ειχε κοψει η μαλακια και η αφραγκια και βρηκανε και γκομενες!
    και πολλοι ξαναπαντρευτηκανε για να κανουν μια "καινουργια αρχη"(μπλιαχ!)

    συνεχιζεται..
    brought forward

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ...
    ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΚΑΝΕ ΛΙΖΙΝΓΚ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΓΣΕΕ ΝΑ ΤΟ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΗ ΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    To blog του απολυμένου από την ΓΣΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αυτό το νούμερο που συνδέει τον Ευγένιο Παπαδόπουλο με το ΠΑΣΟΚ ας προσκομίσει ένα στοιχείο.

    Μέχρι τότε ας μας εξηγήσει πως η εταιρεία GEOGENESIS του Ευγένιου Παπαδόπουλου πήρε έργα εκατομμυρίων ευρώ απο τον Μηλιάκο το 2005 και 2006.

    Πως γίνεται και υπεύθυνος για τα διαφημιστικά πακέττα εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ της ΑΤΕ τα διαχειρίζεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ο ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ του Ευγενιου Παπαδόπουλου, κ.ΜΟΥΣΑΣ.

    Ας μας εξηγήσει πως γίνεται και ο Ευγένιος Παπαδόπουλος εμφανίζεται και στην αγορά απο την ΑΤΕ των 750.000.000 ευρώ δομημένων προιόντων.

    Ας μας πουν τα θρασύτατα λαμόγια ΠΟΙΑ η σχέση Παπαμαρκάκη και ΑΤΕ - Μηλιάκου.

    Σε ΤΙ αφορά η αλληλογραφία NORTH ASSET και ΑΤΕ;;;

    12:39 μμ


    Ανώνυμο said...
    Γιατί σας εκπλήσει ο κύριος Μ. είναι κουμπάρος του καταλληλότερου .΄Παλαιός υπάλληλος της Α.Τ.Ε. Πριν το Μάρτη του 2004 τον είχαν αποσπάσει στην ... Ρηγίλης . Ο Τριανταφυλλόπουλος αποκάλυψε ότι χρέωνε την Α.Τ.Ε. με υπερωρίες . Ισχυρίζονταν ότι δούλευε στην Ρηγίλλης (γραφεία Ν.Δ.) ΑΠΌ ΤΑ ΜΕΣΆΝΥΧΤΑ ΜΈΧΡΙ ΤΙΣ 05.00 ΤΟ ΠΡΩΊ !!! Μόλις έγινε η Ν.Δ. κυβέρνηση , ο κουμπαρος του σεμνά και ταπεινά τον έκανε Διοικητή της Α.Τ.Ε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. =ΤΑΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΑΣΕΜΝΑ=

    Δύο σταθμά, (από την Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία 3.6.7) :

    * Η διοίκηση της ΑΤΕ δεν αρνείται ότι αυξήθηκαν κατά 17,5% οι μηνιαίες αποδοχές του διοικητή και των υποδιοικητών της τράπεζας, όπως έγραψε η «Κ.Ε.» την προηγούμενη Κυριακή.

    Υποστηρίζει, όμως, ότι για
    τις αυξήσεις υπήρχε λόγος:

    Οι καθαρές αποδοχές τους είχαν μειωθεί επειδή άλλαξε το καθεστώς
    φορολόγησης μετά την ένταξη του Ταμείου στο ΙΚΑ, οπότε η γενική συνέλευση ενέκρινε τις αυξήσεις για να αντισταθμιστούν οι απώλειες.

    * Να είχαν την τύχη τους και οι χιλιάδες των εργαζομένων που πέφτουν «θύματα» φορολογικώνμεταβολών...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. "Μουλόγα τα ομόλογα,δεν ινε ου κόσμους πρόβατα".

    Ιγώ που λέτε, βόσκαγα τα προβατάκιαμ κι τ'Αλουγουμ εδώια παραπέρα κι εκ πρώτς όψιως, λιπόν κι ξαφνικώς, το ΄δα το τέρας !...

    "...Εγώ είμαι από χωριό !..."

    "Ομόλογου ήταν; ...

    "Δομημένου τσ' ealy , τόλεγαν ;...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. "Μουλόγα τα ομόλογα,δεν ινε ου κόσμους πρόβατα".

    Ιγώ που λέτε, βόσκαγα τα προβατάκιαμ κι τ'Αλουγουμ εδώια παραπέρα κι εκ πρώτς όψιως, λιπόν κι ξαφνικώς, το ΄δα το τέρας !...

    "...Εγώ είμαι από χωριό !..."

    "Ομόλογου ήταν; ...

    "Δομημένου τσ' ealy , τόλεγαν ;...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. "ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΚΩΣΤΑ ΣΗΜΙΤΗ".

    "Μαζί ΝΔ και ΛΑ.Ο.Σ. μετεκλογικά"
    Εκλογές τον Σεπτέμβριο προβλέπει και ο τέως πρωθυπουργός Κώστας Σημίτη.

    In.gr 30.6.7
    .............................................
    Μιλώντας για τη ΝΔ λέει ότι είναι η παλιά Δεξιά, που έχει «προτεραιότητα να εξολοθρεύσει τους άλλους,

    να παραπλανήσει, να δημιουργήσει ένα σύστημα εξουσίας, να μην υπάρχουν ελεύθερες φωνές».
    .............................................
    Για τον Κώστα Καραμανλή λέει ότι του «θυμίζει λίγο τον Κωνσταντάρα με τις τυποποιημένες παντομίμες

    του» από τα βήματα των προσυνεδρίων της ΝΔ, ενώ για τον Γ.Παπανδρέου λέει ότι «καλά κάνει και κινείται εντατικά».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΟΣΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΕΤΑΞΕ ΣΤΑ "ΜΠΑΖΑ" ΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΠΗΓΕ Η Ν.Δ [ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΣΤΙΣ ΧΩΜΑΤΕΡΕΣ ] ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΖΕΨΕ...

    ΕΤΣΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ :


    Ακόρεστοι,αδηφάγοι, δοξομανείς,

    αδίστακτοι, δούλοι της χλιδής και

    του εσμού της επίδειξης, άμα δε

    οσφυοκάμπτες και λιβανιστές-

    προσκυνητές του μεγαλείου

    των "επίχρυσων" μοσχαριών,που

    δήθεν υπηρετούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Σε πειραξε ρε μεγάλε το κοριτσάκι, που έχει και σπουδές λαμπρές και δουλεύει στην Τράπεζα. Δεν σε πείραξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης που διορίστηκε από τον Μακαρίτη τον Καρταζά της Εθνικής Τράπεζας Πρόεδρος της Εθνικής Συμμετοχών και μοίραζε σε κολλητούς της οικογένειας το κρατικό χρήμα. Διορίστηκε Πρόεδρος, επαναλαμβάνω, χωρίς να έχει δουλέψει ούτε μια ώρα στη ζωή του.

    Και πότε ακριβώς διορίστηκε; Την ώρα που η Ν.Δ. έδινε μάχη κατά της διαπλοκής και των λαμόγιων του Χρηματιστηρίου καταγγελοντας ως πρώτο λαμόγιο τον Καρατζά της Εθνικής.

    Αυτά για να μην ξεχνιόμαστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Εις πεισμα των πασοκοσκυλων.εγω λεω να συνεχισω την ιστοριουλα μου ,για τους ..αναγνωστες μου !


    Kαι που λετε αγαπητοι μου "συν-μπλογγερς"...

    Ολιγον κατ ολιγον φιλτατοι,αρχισανε και τα "ταξειδακια"
    στο Εξωτερικο ,αυτοι οι αχρειοι!
    Ειχαν γινει "υπερηφανοι ανεξαρτητοι" η Ελλαδα
    ειχε αποκτησει "ισοτιμια" (μπλιαχ!) εναντι των Ευρωπαιων!

    Αυτοι που δεν ψηφισανε "ΕΟΚ και ΝΑΤΟ ιδιο συνδικατο"
    μπηκανε στην ΕΟΚ! φιλτατοι!...

    Και επειδη ,τοτε δεν ειχε "υπογραφει" πληρως η ενταξη,
    και ο Εγγλεζος τους ειπε :
    "Sir,don't here, to the other gate,
    "NON-European coyntries entry"please..

    Οχι απο δω κυριε ,στη αλλη εισοδο...
    Καναν ολοκληρη μανουβρα,που δεν τους υπολογιζουν οι
    Εγγλεζοι ,και δεν τους θεωρουν "ισοτιμους" Ερωπαιους!!

    Και ενω η συμμορια τους ειπε οτι ειμαστε "Ευρωπαιοι"!!!

    Το λοιπον ,καποτε μια αγελη απο αυτους τους
    "Ευρωπαιους"
    (το ΕΟΚ και ΝΑΤΟ ιδιο συνδικατο τοχανε ..ξεχασει ηδη)
    Που λετε φιλτατοι ,αυτη η αγελη αποφασισε να επισκεφτει τα
    αξιοθεατα του Λονδινου..

    Και να απο δω και να απο κει ,βρεθηκανε και στο
    Βρεττανικο μουσειο!!!
    (Σας συνιστω να το επισκεφτειτε).

    Το λοιπον ο τυπικος Αγγλος ξεναγος
    (This is ayto,this is to allo) καποτε μπηκανε
    και στην αιθουσα που φιλοξενει τα γλυπτα του Παρθενωνα..

    Αυτο ειναι αυτο , "this is the "marbles of Elgin"
    τα Ελγινεια η μεταφραστης,
    "they are Greek"
    Ειναι Ελληνικα ,η διερμηνεας..

    Εμειναν ξεροι! Ελληνικα ειναι??
    Πρωτη φορα τα εβλεπαν και κατα πασαν πιθανοτητα
    πρωτη φορα ακουγαν γιαυτα!!

    Το λοιπον ,το "διηγηθηκαν" στη Χαρ.Τρικουπη ,
    το ακουσαν οι προγανδιστες ...Χουυυ
    Ρε εδω εχει ψωμι η δουλεια!
    4-5 τετραετιες εχουμε στην τσεπη μας
    με αυτο το θεμα!!!

    Ειχε προηγηθει η "προβα τζενεραλε"
    Οταν ο μακαριτης Καραμανλης ειχε αποφασισει
    να στειλε κατι γλυπτα και αγαλματα της Κνωσσου
    ανα το κοσμο για να γινουν γνωστα και πεσανε
    να το φανε οι αφιονισμενοι πασοκοι της Κρητης!!

    Ηταν τοτε που ειπε :
    Δεν αισθανομαι οργη ,ΑΗΔΙΑ νοιωθω"

    συνεχιζεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Νάντια και τα μυαλα στα καγκελα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Μια θεωρία θέλει τα επόμενα 10 χρόνια τη Κρήτη και μεγάλο κομμάτι της ηπειρωτικής Ελλάδας να βυθίζονται.Ο killbill ,γνωρίζει λεπτομέρειες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Κάνε κλικ στο KillBill, για να μάθεις σε ποιό μέρος της Ελλάδας σχεδιάζεται η υπόγεια πόλη-καταφύγιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Παιδιά η μάστιγα της Εποχής μας....Οικογενειοκρατία!Από εκεί ξεκινάν όλα.Έτοιμη πελατεία βρίσκει το κοριτσάκι τι να κάνει κατεβαίνει.Κρίμα γι αυτή, γιατί όποιος ξέρει και όποιος τη βλέπει να κινείτε στη Μεσσηνία τη λυπάται δεδομένου ότι αναγκάζεται να τρώει στη μάπα τους φίλους του μπαμπά και να κληρονομεί όλη τους τη παθογένεια....Τα ίδια έπαθε και ο ΓΑΠ που κληρονόμησε ένα άρρωστο ΠΑΣΟΚ και το κράτησε,ενώ θα μπορούσε να προχωρήσει σε όλα όσα αυτός πιστεύει με ένα νέο σχήμα αλλά δεν τόλμησε και τώρα τρώει στη μάπα τις Βασούλες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. @ PoioPasok:

    Προσπάθησε ο Γιωργάκης Τσαντ, αλλά με ποιους; Με τον Paul Geroulanos και την Kondoleezza Xenogiannakopoulos? Με τους Μπεγλίτηδες και τους Παμπούκηδες; Ας γελάσω... μια χαψιά τούς έκανε το (πολύπειρο στις ίντριγκες) σύστημα του μιζοΠΑΣΟΚ.

    Ο Γιωργάκης Τσαντ είναι οριστικά καταδικασμένος, ας γίνει αντιληπτό έστω και αργά. Ο... Έβερτ του ΠΑΣΟΚ θα καταντήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. 9.34 η παραγραφή ΔΕΝ θεωρείται αθώωση - άλλωστε μέχρι και το πιντί το έχει τούμπανο - έξω λέει τα λαμόγια από το πασοκ. έτσι όμως δε θα μείνει ούτε ο καφετζής της Τρικούπη, οπότε το άλλο με τον τοτό το ξέρεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. 10.38 πες μας έναν για να σου θυμήσω τι έχετε μαζέψει από το ΚΚΕ και μαζί της δηλώσεις των τότε ΚΚΕδων κατά του αξύριστου Θόδω-ριρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. 10.38 β'

    είχε δουλέψει στην Αμερική στο ίδιο ακριβώς πεδίο και δεν ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΕ Πρόεδρος (μεγάλη μαλακία έγραψες) αλλά προσλήφθηκε σαν CEO (Διευ΄θυνων Σύμβουλος)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Καλώς ή κακώς, δεν υπάρχει διαδικασία πρόσληψης δικηγόρων μέσω ΑΣΕΠ στις κρατικές τράπεζες.

    Αυτό είναι που πρέπει να ζητάμε και όχι να κράζουμε κάθε περίπτωση πρόσληψη δικηγόρου.

    Όλοι οι δικηγόροι που προσλαμβάνονται στις κρατικές τράπεζες το ίδιο κάνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
    25/07/07
    1. Βουδαπεστη:Πεντακοσιοι νεκροι
    απο θερμοπληξια στην Ουγγαρια
    2. Η νεα και η παλια της τζαζ
    Η Νορα Τζοουνς αποψε στο Ηρωδειο
    & η Ντι Ντι Μπριτζγουοτερ στον
    Λυκαβηττο.
    3. "Τρεχει το μεγαλυτερο εργο της
    Πελοποννησου".Υπογραφηκε η
    συμβαση παραχωρησης του ΥΠΕΧΩΔΕ
    με την κοινοπραξια "Απιον Κλεος"
    για τον αξονα Κορινθου-Πατρας-
    Πυργου-Τσακωνας.Το κοστος υπερ-
    βαινει αθροιστικα εκεινο της
    Αττικης Οδου και της γεφυρας
    Ριου-Αντιρριου.
    4. Ταμεια : μηχανοργανωση απο
    ανωνυμη εταιρεια.Μεσω της
    μηχανογανωσης θα επιχειρηθει να
    μπει φρενο στις ανεξελεγκτες
    δαπανες.
    5. Η Hellaς On Line οδευει προς
    το χρηματιστηριο. Με "οχημα" την
    Teledom,εναλλακτικο παροχο
    σταθερης τηλεφωνιας,η οποια εχει
    ξεκινησει τις διαδικασιες.
    6. Στη ΜΕΤΚΑ-Αlstom η μοναδα Αλιβε-
    ριου.Το εργο ανατεθηκε εναντι
    τιμηματος 219,16 εκατ. ευρω και
    χρονο παραδοσης 27 μηνων απο
    τη συμβαση.Τα κοινοτικα οργανα
    αναψαν την περασμενη εβδομαδα
    στη διοικηση της ΔΕΗ το "πρασινο
    φως".



    NEWS BALANCE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. 12.22

    Εισαι τοσο βαμμενος που δεν καταλαβαινεις τι γραφεις.
    Ξεχνας οτι εχει ηδη προηγηθει μακροχρονη δικαστικη διαδικασια και εξεταση ολων των στοιχειων που κατεληξε στην αθωωση τους απο το Δικαστηριο και οχι σε ανακριτικο γραφειο ?
    Ξεχνας οτι στον Αρειο Παγο εψαχναν εισηγητη να απορριψει την αθωωτικη αποφαση για να ξαναγινει εκΔικαση ?
    Και κυριως ξεχνας το βασικωτερο.Το τεκμηριο της αθωωτητος.Ολοι ειναι αθωοι μεχρι να ΑΠΟΔΕΙΧΘΟΥΝ ενοχοι.

    Αλλα σε συμφερει να τα ξεχνας,γιατι οπως ολα τα αλλα τα κανατε μπουρδελο,δεν θα αφηνατε εξω και την δικαιοσυνη.
    Αντε τωρα σε λιγο θα παρετε και τον πουλο και θα ησυχασουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. 10.41

    Ρε ΤΖΩΝ-μαλακα

    Δεν ησυχαζεις με τιποτε.Γραφεις την Ιστορια οπως σε βολευει,διαστρεφεις την πραγματικοτητα με τα αλλοιθωρα κομματικα σου ματια και νομιζεις οτι θα πεισεις,ρε αρρωστε,καποιον ξεπεσμενο δεξιο,σαν εσενα,που μαλλον δεν εζησε εδω μετα την μεταπολιτευση.
    Να πω οτι σε πειραξε η ζεστη ,θα ηταν ελαφρυ.Η μαυρη χουντικη σου ψυχη φταιει για ολα.Ομως τι να κανουμε,η χουντα δεν ξαναγυριζει ψοφαλογο,δυστυχως για σενα και ευτυχως για την Ελλαδα.
    Γι αυτο βολεψου με τις μαλακιες που γραφεις,γλυψε και την Ρηγιλλης για κανενα ξεροκομματο .
    Και οταν τελειωσεις,γυρνα πισω στην σπηλια σου να τα τιναξεις.
    Και να μην ξεχνας οτι η Ιστορια αυτης της χωρας δεν γραφτηκε απο υποκειμενα σαν εσενα,αλλα απο ανθρωπους ορθιους,γενναιους,με οραμα και ιδεες.Και κυριως ανεξαρτητους απο κομματικες ταμπελες.

    Υ.Γ.Παρατηρω οτι τωρα τελευταια,μετα το κραξιμο που τρως απο ολους γενικως στο σαιτ,ντρεπεσαι να βαζεις και το ονοματακι σου στα σχολια σου.
    Βαζε ΤΖΩΝ,να ξερουμε τι σημαινει ΜΑΛΑΚΑΣ.

    ΟΠΟΥ ΣΕ ΒΡΙΣΚΩ ΘΑ ΣΤΑ ΡΙΧΝΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. 12.56 το τεκμήριο της αθωότητας?


    εννοείς αυτό δηλαδή που ΠΟΛΥ ΒΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ξεχνάτε όταν μιλάτε για τα ομόλογα?


    Για θυμήσου τι είπε το γιωργάκη και οι συν αυτώ, και τι γράφουν οι πασόκοι εδωμέσα να δεις ποιός ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ


    Πάρε τα σπιρτάκια σου και άντε να παίξεις στο δάσος βλάκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. @10:38 πμ

    Και ο μακαρίτης Καρατζάς διορίσμένος από τον φίλο και πρώην συνεταίρο του (είχαν για ένα φεγγάρι δικηγορικό γραφείο μαζί), Σημίτη, ήταν και η κορούλα του, η Κατερίνα, δικηγόρος κι αυτή, έπαιρνε χοντρές δουλειές από την ΕΤΕ, αλλά και άλλους οργανισμούς, των οποίων είχε φροντίσει ο μπαμπάς της να είναι δικηγόρορος κι έβγαζε τα κέρατά της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. 1.06 κάνε κι ένα τέτοιο άνοιγμα στο μπάμπη και στον πισινούς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. λοιπον???
    ακομα ενα μικρο σκανδαλακι μεσα σε ολο αυτο το βοθρο που λεγεται πολιτικη και ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.
    ΚΡΕΜΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΖΕΙ.
    ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΧΡΩΜΑ ολοι τους θελουν την εσχατη των ποινων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. OI MAΛAKIEΣ TOY ΠAΠOYΛIA

    "Με τα ηχεία του Μεγάρου να μη μεταδίδουν μουσική, σε ένδειξη σεβασμού στους δύο αεροπόρους που έδωσαν τη ζωή τους, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας χαρακτήρισε την προστασία του περιβάλλοντος ως «ζήτημα δημοκρατίας», ως μείζον δημοκρατικό καθήκον των πολιτών. Από την πλευρά τους, ο πρωθυπουργός κ. Κ. Καραμανλής και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Γ. Παπανδρέου λόγω του κλίματος των ημερών απέφυγαν να προβούν σε δηλώσεις."

    Τα παραπάνω διαβάζω στην "Καθημερινή" και διερωτώμαι μέχρι που μπορεί να φτάσει ο λαϊκισμός, αλλά και η ανοησία ορισμένων. Δηλαδή, ο Μίκης Θεοδωράκης που έλεγε την Κυριακή (αν δεν απατώμαι) ότι την Πάρνηθα θα μπορούσε να φυλάξει η νεολαία, όπως έκαναν οι νέοι την εποχή του στην ΕΟΝ, ψέματα έλεγε; Και πρόσθεσε μ' ένα πικρό χαμόγελο "αυτά θεωρούνται, βέβαια, τώρα ξεπερασμένα και όμως ήταν τόσο ωφέλημα!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. "Η κ. Έλενα Ράπτη μετά του συντρόφου δικηγόρου ήταν εκτός τόπου και χρόνου. Περιδιάβαινε τους κήπους με ένα καναρινί μίνι αλά μπρατσέτα μετά του συντρόφου της - ξεχώριζαν από μακριά από το βαθύ τροπικό πορτοκαλοκίτρινο μαύρισμά τους.
    "


    Λενάρα, άπαικτο πράγμα. Ποιος είναι ο τυχερός; Μη λέτε μισόλογοα, ρεεεε :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. 2:23
    Μιλάς σκουλίκι για την μητέρα σου την αδελδή σου , την γυναίκα σου η την κόρη σου . Δεξιό κάθαρμα του κερατά . Απόγονε των γερμανοτσολιάδων που φώναζαν ''αιν -τσβάι , άιν -τσβάι ο Ράλλης μας νάναι καλά '' .
    Πρώτον είναι συκοφαντία ότι μπήκε η . Νάντια Γιαννακοπούλου εκτός ΑΣΕΠ . Δεύτερον αυτό σας μάρανε που εργάζεται σαν μιά χαμηλόβαθμη υπάλληλος ΚΑΙ ΒΓΑΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ ΟΤΑΝ Η ΚΥΡΙΑ ΝΤΟΡΑ ΔΙΟΡΙΖΕ ΤΟΝ ΥΙΟ ΤΗΣ ΣΑΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΗΣ ΣΤΟ ΥΠΕΞ . ΑΠΟ ΠΟΙΟ ΑΣΕΠ ΠΕΡΑΣΕ ΑΥΤΟΣ ???
    ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ δεξιά τρωκτικά του κερατά .

    ΕΝΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΟΣ ΠΟΥ ΜΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. 1.53 πρώτον κόψε τη φούντα, σε καταστρέφει

    δεύτερον σαν καλός πασόκος τα σπίρτα και στο δάσος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Να συνεχισω και να τελειωνω φιλτατοι..

    Ξαφνικα που λετε εκ του μη οντος ,μας ..προεκυψαν τα μαρμαρα του Παρθενωνα!

    Ολη η Ελλαδα παραληρουσε!
    Τα μαρμαρα ,τα μαρμαρα που ειναι δικα μας ,που τα φτιαξαν οι αρχαιοι μας προγονοι κλπ κλπ..

    Να τα παρουμε πισω,να μας τα δωσουν οι κωλο εγγλεζοι,που τοτε που τα καναν οι αρχαιοι προγονοι μας,αυτοι ηταν στα δεντρα κλπ κλπ..

    Ενορχηστρωτης και μαεστρος σε ολα αυτα ηταν βεβαιως η πασοκοσκυλια...
    Που ενω ηταν "δημοκρατικο" και "σοσιαληστικο",(μην χεσω κωμα!),υπεθαλπτε και προωθουσε τετοιες Εθνικιστικες κορωνες,..
    Οχι βεβαια γιατι αυτοι οι απατριδες αλητες ,πιστευαν σε κατι ..αρχαιους προγονους κλπ κλπ..!
    Μην παει το μυαλο σας εκει..

    Το βλεπαν σαν πηγη να αντλησουν ψηφους..

    Και μαλιστα το "εξ ουρανου μανα" οργανωθηκε και ελαβε διαστασεις "εθνικου θεματος"!

    Επι κεφαλης διορισαν την "στελλα κραταω μαχαιρι"..
    Αυτη κριθηκε .."καταλληλη" ,και σαυτο ειχαν δικιο!
    Θα γελαγε και το παρδαλο κατσικι αμα βαζαν .."υπευθυνο" κανενα κατσιφαρα,κουτσογιωργα ,κλπ υποκειμενα...
    Αυτη λοιπον ,η στελλα κραταω μαχαιρι, που λεγαμε ,υστερα απο την "εθεσεν εαυτον εκτος κινηματος" που της επεβαλλε ο ελληνοπολωνος,για κατι δηλωσεις .."αμφισβητησης" του ιδιου του προεδρου!! ητανε ο επομενος .."προεδρος" της .."επιστροφης των μαρμαρων"!

    Και ξαναμπηκε στις .."λιστες" και ξαναγινε βουλευτης ρε!!

    3-4 φορες βγηκε βουλευτης ρε.
    Σαν "ειδικη".. στην "επιστροφη των μαρμαρων"!!

    Να σημειωσω εδω,οτι οταν αρχισε αυτη η ιστορια αλλα και πολυ μετα ,βρισκομουν στην Αγγλια!

    Στην Ελλαδα ΟΛΟΙ παραληρουσαν!
    Ολοι ,οχι μονο πασοκοσκυλαιοι "οπαδα" αλλα και δημοκρατικοι ανθρωποι!
    Ποιος δεν θαθελε πισω τα μαρμαρα??
    Που τα πηρε καποιος Thomas Bruce,lord of Elgin,το 1816 απο την Ακροπολη??

    Κανεις.

    Και θα ταφερνε πισω καποια συμμορια ,που κυβερνουσε τοτε την Ελλαδα,μαλιστα η "στελλα κραταω μαχαιρι" ητανε η καλλιτερη εγγυηση!!

    Το θλιβερον ειναι οτι ΠΟΤΕ δεν εγινε επισημη προταση στην Αγγλια,για κατι τετοιο ,την επιστροφη δηλαδη!

    Το θλιβερο ειναι οτι οι πασοκοσκυλαιοι καταχωρουσαν κατι επι πληρωμη "διαφημησεις" στην "Independent","Daily news" klp σχετικα με τα μαρμαρα και το παιζαν εδω τα πασοκοσκυλαιικα ΜΜΕ σαν πρωτη ΕΙΔΗΣΗ!!!
    Ενω επιανε καποιο τετραγωνακι στην 5-6 σελιδα..

    Το τραγικο ειναι οτι ΚΑΝΕΙΣ Αγγλος δεν ξερει τιποτα επ αυτου..

    Ενω στην Ελλαδα γινοτανε χαμος,ρωτουσα κανενα Αγγλο ..τι γινεται κλπ ...
    ΚΑΝΕΙΣ δεν ηξερε τιποτα!

    Δεν ξερω αν σας φωτισα..
    Να πω παντως οτι η "επιστροφη των Μαρμαρων" εχει τοση πιθανοτητα επιτυχιας,οσο και να παρουμε πισω την Αγια Σοφια..

    Μην σας δουλευουν οι πασοκοσκυλαιοι.
    Για αντληση ψηφων το χρησιμοποιουσαν 20 χρονια !
    Ειναι απατη.

    Εξω οι βασεις? τετοια δεν λεγανε?
    Ε! λοιπον ποιες βασεις εφυγαν?
    Η Νεα Μακρη και το Ελληνικο με τα σχετικα ευτραπελα!..
    Ουτως η αλλως δεν τις "εδιωξε" κανενας πασοκος και κανενας ελληνοπολωνος μινεικο!
    Τις κατηργησαν οι ιδιοι οι Αμερικανοι,και ο ελληνοπολωνος μινεικο παπανδρεου απλα συναινεσαι!

    Οι βασεις του Ακτιου στην Πρεβεζα,και στη Σουδα,υπαρχουν οσο υπηρχαν και πριν ..
    Αμα παει καποιος στην Πρεβεζα ,δυο τρεις φορες την ημερα θα δει ενα αεροπλανο "AWAKS",να κανει περιπολιες...

    Ειπα να σας πως μια ιστοριουλα..
    Σε τιτλους γιατι δεν μας παιρνει ο χρονος αλλα και ουτε ο χωρος..
    Ετσι να περναει η ωρα..

    κ.τζων



    Υπογραφη.
    κ.Τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. 1:59

    Διορισε η Ντορα το γιο της συμβουλο
    στο ΥΠΕΞ ναι ή οχι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. 2:28 μμ
    --
    Ακομα και ενας δημαρχος της ταδε κωλοπετινιτσας,δικαιουται να ΔΙΟΡΙΣΕΙ 3 συμβουλους,βρε γαμημενε αχρηστε πασοκοσκυλαια!!!

    3 συμβουλους της "απολυτου επιλογης του"!!!

    Και μιλας για υπουργο????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. κ.Τζων ωραια η ιστοριουλα!

    Αληθεια.
    Και αληθινη!

    Πεστε μας τωρα και την αλλη
    ιστοριουλα.

    Ξερετε εσεις.

    Εκεινη στην οποια μια παμφτωχη οικογενεια απο το Κιουπκοι
    Σερρων εγινε παμπλουτη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. 2:34 μμ
    βρε γαμημενε αχρηστε γαλαζοσκυλαια
    το θεμα δεν ειναι αν εχει το νομικο δικαιωμα να το κανει.

    Το θεμα ειναι αν εχει το ηθικο δικαιωμα να το κανει.

    Αλλα που να καταλαβεις εσυ απο τετοια ψωλοχυμενη μουνοτρυπα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Oloi oi upourgoi diorizoun sumvoulous, pou zeite??? Ti ithika kai vlakeies, to PASOK den to ekane? Den thumamai ASEP tote.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. 2.28 οι υπουργοί διορίζουν τους συμβούλους τους όπως οι βουλευτές διορίζουν τους επιστημονικούς συνεργάτες τους

    τόσο απλό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Μα αυτο λεμε:

    ΠΑΣΟΚ=ΝΔ=ΣΚΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. 2.38 έχω προσωπική πείρα από τους συμβούλους του Χρυσοχοϊδη όταν ήταν στο Εμπορίου και μετά στο Δημ. Τάξης. Φίλοι και συγγενείς, όλη μέρα στο Κολωνάκι για καφέ, ρεμπεσκέδες, και χωρίς τυπικά προσόντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. 2.45

    Κι εγω επαναλαμβανω:

    Μα αυτο λεμε:

    ΠΑΣΟΚ=ΝΔ=ΣΚΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. 2:38 μμ
    ==
    Να ασχοληθω ακομα μια φορα μαζι σου.
    Ξεπεφτω τωρα ,αλλα να ..ενεκα η ανωνυμια
    ...

    Το θεμα ειναι αν εχει το ηθικο δικαιωμα να το κανει.
    ==
    Ποιος καθοριζει το "ηθικο δικαιωμα"?
    Εχει ενα γυιο που εχει καποια πτυχια και ντοκτορα,τυπικα εχει ολα τα προσοντα,ειναι "δικος της" γιατι να μην τον διορισει συμβουλο??

    Δεν εχει τα προσοντα?
    Αν οχι ,συζηταμε το "ηθικο μερος".
    Αν ομως εχει??

    Ε! δεν θα διορισει εσενα "μαλακοκαυλιον" !!@!!
    Αυτο ειναι προφανες !!!

    Το αντιθετο θα ηταν ανωμαλια ,σκερβελε!!

    Ειπαμε "εχει το δικαιωμα να διορισει συμβουλους της ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΗΣ"...

    Και αυτο δεν ειναι τωρινο.
    Ειναι οπως οι υπουργοι.
    Ο ελληνοπλωνος μινεικο ΔΙΟΡΙΣΕ υπουργο παιδειας το γυιο του τζωρτζ!

    Ενα κατα γενικη ομολογια .."ομολογο"...

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. 1.15

    Ρε ΣΚΥΛΕ,δεν κρυβεσαι με τιποτε.
    Ο,τι και να γραψεις ,τα ιδια σκατα της ρηγιλλης θα μας σερβιρεις.
    Γι αυτο αντε ...γειαααα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Λεω να σας πω μια ιστοριουλα,ετσι να περασει η ωρα
    Αλλά ιστοριουλα περα για περα αληθινη,αν με εννοείται.

    Το λοιπόν που λετε κάποτε "συνεστήθη" μια συμμορία
    "οικογένεια" θέλετε?,
    ωραια "Οικογενεια".
    Ητανε δεν ητανε καπου στις "4 Οκτωβρίου 1955".
    Την ίδια ημέρα που πέθανε ο Στρατάρχης Παπάγος .
    ΝΤΟΝ αυτοχρηστηκε κάποιος Σερραίος δικηγορίσκος λόγω του
    Ότι παρείχε σεξουαλικές υπηρεσίες στα Ανάκτορα
    Κωνσταντίνος Καραμανλής .

    (η συμμορια "συνεστήθη" τοτε, οταν ολα ειχαν ησυχασει.
    Συνέβαλλε σαυτο ο μακαρίτης Βασιλιάς Παύλος που δεν χώνευε
    Κανέναν από τους αντιπροέδρους του Παπάγου , ούτε τον
    Π.Κανελλόπουλο oύτε τον Σ . Στεφανόπουλο .
    Το λοιπον αυτη η συμμορια,ελεεινοι,
    φτωχομπινεδιαρηδες, δώσανε αμέσως στον συμπέθερό τους τον Διαμαντή
    Την αποκλειστικότητα εισαγωγής παστού βακαλάου στην Ελλάδα .
    τα δοντια τους βρωμαγανε απο την πεινα, .
    Έβαλε και τον αδελφό του τον Αχιλλέα υφυπουργού.
    Ειχαν ομως "τιτλους" αυτοι οι αχρειοι η μαλλον
    ενα και μοναδικο "τιτλο" : ΥΠΕΡΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΕΣ !!!
    που απεδειχθη στην πορεια ιδιαιτερα χρυσοφορος!!..

    Αυτοι λοιπον οι φτωχομπινεδες,εμαθαν και πολλα τραγουσια
    "Ε.Ρ.Ε. = ΕΘΝΟΣ και Ζήτω η Φρειδερίκη ‘’ "Η Ελλάδα ανήκει
    στους Βασιλείς της ,"Θάνατος στους Κουκουέδες ‘’ Δίκασε το 1959 ισόβια τον Μανόλη Γλέζο , αυτόν που τώρα
    ο χοντρός ανηψιός του τον ασπάζεται σε κάθε ευκαιρία .
    Μετά το 1961 εκλογές βίας και Νοθείας από τον ΝΟΝΟ.
    Γνωριζετε ασφαλως οτι στα πανηγυρια τα τραγουδια ειναι το παν ,
    οι γυφτοι στα πανηγυρια πανε, με πουστιά του Αβέρωφ παραμερίστηκε
    για άλλη μια φορά το 1974 ο Παναγιώτης Κανελλόπουλος
    και συνεπεσε τοτε η Ελλαδα να πανηγυριζει ,"Αποκατασταη της Δημοκρατιας"
    και έφεραν τον ΝΟΝΟ για να μας ‘’σώσει ‘’.
    Πανηγήρια πολλά
    Σαμπως τα πανηγυρια εμεις τα κανονιζουμε? Οχι βεβαια,η Εκκλησια εχει το μεγαλυτερο ρολο,αλλα και το κρατος δεν παει πισω...
    Πανηγήρια και η συμμορία αγία οικογένεια διότι από το 1974 μέχρι το 1980 κατάφεραν να διπλασιάσουν τον στόλο της εφοπλιστικής εταιρίας τους
    που είχαν βάλει για τα μάτια του κόσμου διευθυντή τον πεθερό του Αχιλλέα
    τον Διαμαντή .
    Μετά είχαμε μεγάλες προόδους ο ΝΤΟΝ έγινε ...Πρόεδρος της Δημοκρατίας
    και προετοίμαζε τον χοντρό ανηψιό του , μιας και ο ίδιος δεν είχε παιδιά
    για να ανέβει στην καρέκλα του πρωθυπουργού .

    Επεται συνεχεια..
    Που λετε ,αυτη η συμμορια "Οικογενεια"
    "κομμα"η και "Νέα Δημοκρατία " οπως οι
    ιδιοι αυτοαποκαλουνται
    καποτε πιασαν στην .."Εξουσια" σαν "λαος"
    και τοτε το αντερο τους λαδωσε .
    Διστακτικα στην αρχη ,μην παθουν και καμμια
    "εντονη διαταραχη στον στομαχο! ενεκα ..απο νηστεια
    σε κατευθειαν να καταβροχθησουν ολοκληρο ψημενο
    αρνι ,οπως και η Εκκλησια αλλα και οι 'ειδικοι"
    συμβουλευουν..

    Μετα το 2004 ,φιλτατοι,περασε η.."νηστεια"
    Μπορουσαν αφοβα να καταξεσκισουν
    δυο αρνια τη σουβλας ,χωρις κανενα κινδυνο!!

    Και αυτο καναν!

    Εβλεπα τοτε κατι σιχαμενα υποκειμενα "υπουργους"
    "υφυπουργους" γενικους γραμματεις" ‘’Χούπηδες ‘’
    Αγάπιους"Ευγένιους ‘’προεδρους’’ απο
    δω προεδρους απο κει " που καταβροχθιζανε
    οχι μονο ενα αρνι στην σουβλα,θελαν και ορεκτικα,φιλτατοι.
    Αλλά και ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΣ , κολλητούς , ανηψιούς ,
    Ξαδέλφους (λέγε με Λιάπη )

    Οι πιο πολλοι απο δαυτους μαλιστα,παντρεύτηκαν συμβατικες
    γυναικες ,αυτες που τους δωσανε με προξενια, μόνο και μόνο
    Για να μην τους πάρουν χαμπάρι ότι είναι ομοφυλόφιλοι ,
    Σαλώμες του κερατά και έκαναν δίδιμα παιδιά του σωλήνα για να
    θαυμάσει ο λαός .

    CAPTAIN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. 2.54

    Τζων-μαλακα,

    Οποιος ασχολειται μαζι σου,αρρωσταινει.
    Να σταματησεις τα ληγμενα,ψοφιε και να κανεις κι ενα μπανιο,να ξεβρωμισεις κι εσυ και το σαιτ.
    Ειπαμε,εισαι το οσκαρ της μαλακιας,της ηλιθιοτητας,του χουνταρα.Ουστ μαλακοκαυλιε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. 2:34
    Δεξιό τρωκτικό , σε πληροφορώ ότι ο υιός της Ντόρας διορίστηκε με μηνιαίο μισθό 10.000 ΕΥΡΩ .Ποιός δήμαρχος ρε μαλάκα διορίζει συμβούλους με τέτοιο μισθό ??

    ΜΕΣΣΗΝΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Ναντια μην ακους κανενα λασπολογο!Η Μεσσηνια σε αγαπαει.Προχωρα μπροστα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. ΜΕΣΣΗΝΙΟΣ

    3:06 μμ
    --

    Κανενας!
    Πως μπορει να κανει κατι τετοιο,αφου ο μισθος του δημαρχου ειναι 1700 ευρω??(about).

    Με 1.200-1.350 ευρω τον διοριζει.

    Μιλαμε για αποφοιτο λυκειου.
    Η αποφοιτο "ανεργο" καποιας πανεπιστημιας του κωλου

    Τα 10.000 ευρω που λες ,πως τα εμαθες??
    Δωσε μας μια πληροφορια..

    Γιατι εγω λεω οτι αυτο το "δεινοσαυρο" τον αθανασακη το διορισε το γιοργος γενικο γραμματεα του εκτελεστικου της γενικης κεντρικης της πασοκοσκυλιας με 150.00 ευρω μηνιαιως..
    Πως τον διορισε? ρε χαλβα??

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. ΛΑΜΟΓΙΟ ΝΑΝΤΙΑ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΓΕΛΑΣ ΜΑ ΚΟΙΤΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΛΕΣ ΨΗΦΙΣΤΕ ΜΕ ΜΑΛΑΚΕΣ

    ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΣΤ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΣΣΗΝΙΑ

    ΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΜΟΓΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Μπράβο Μεσσήνιε!

    Η πιο βρώμικη οικογένεια είναι οι Μητσοτάκηδες!

    Αλλά είναι οικογένεια. Με τη Μαφιόζικη ένοια!

    Γιοι, κόρες, ξαδέρφια, of shore, mayo,ΜΚΟ, πέρα και πάνω από κόμματα, βουτηγμένοι στο χρήμα και τη μάσα!

    Απορρώ με τον Καραμανλή που τους ανέχεται!

    Α, ρε Λαλιώτης που σας χρειάζεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Σας πειραξε το κοριτσάκι που εργάζεται και δεν σας πειράζει ο Κούλης Μητσοτάκης, ο Κωστάκης Μπακογιάννης, η Ντορούλα και ο daddy που δεν δούλεψαν ποτέ τους και είναι οι πιο πλούσιοι Έλληνες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. 3:25
    Η πρώτη εφημερίδα που αποκάλυψε ότι ο πρώτος διορισμός που έκανε η ΝΤΟΡΑ ήταν του υιού της ήταν το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ . Εκεί ανέφεραν και τον μισθό .
    Θέλω να συγχαρώ τους φίλους που έγραψαν για τον διορισμό του Ροφού στην ΕΤΕ . (Αν και η πραγματικότητα ήταν ακόμα χειρότερη) . Διόρησαν οι πράσινοι μαλάκες τον θιό του Εφιάλτη με μισθό διπλάσιο από του Έλληνα πρωθυπουργού !!!

    ΜΕΣΣΗΝΙΟΣ

    Υ.Γ. Η πατριώτισσά μου μπήκε μέσω ΑΣΕΠ και ο μισθός της μικτός είναι 1750 ευρώ μηνιαίως .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. :25
    Η πρώτη εφημερίδα που αποκάλυψε ότι ο πρώτος διορισμός που έκανε η ΝΤΟΡΑ ήταν του υιού της ήταν το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ . Εκεί ανέφεραν και τον μισθό .
    Θέλω να συγχαρώ τους φίλους που έγραψαν για τον διορισμό του Ροφού στην ΕΤΕ . (Αν και η πραγματικότητα ήταν ακόμα χειρότερη) . Διόρησαν οι πράσινοι μαλάκες τον Γυιό του Εφιάλτη με μισθό διπλάσιο από του Έλληνα πρωθυπουργού !!!

    ΜΕΣΣΗΝΙΟΣ

    Υ.Γ. Η πατριώτισσά μου μπήκε μέσω ΑΣΕΠ και ο μισθός της μικτός είναι 1750 ευρώ μηνιαίως .

    ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΛΟΓΩ ΛΑΘΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. ΟΣΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΕΤΑΞΕ ΣΤΑ "ΜΠΑΖΑ" ΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΠΗΓΕ Η Ν.Δ [ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΣΤΙΣ ΧΩΜΑΤΕΡΕΣ ] ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΖΕΨΕ...

    ΕΤΣΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ :


    Ακόρεστοι,αδηφάγοι, δοξομανείς,

    αδίστακτοι, δούλοι της χλιδής και

    του εσμού της επίδειξης, άμα δε

    οσφυοκάμπτες και λιβανιστές-

    προσκυνητές του μεγαλείου

    των "επίχρυσων μοσχαριών" ,που

    δήθεν υπηρετούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Ναντια σνεχισε τον αγωνα σου με το χαμογελο σου και τη ζωντανια σου!Πολλοι εχουν χασει τον υπνο τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Πρωην ΠΛΟΙΑΡΧΕ Α΄
    και ΝΥΝ ΜΑΛΑΚΑ Α'
    πες μας τωρα και την
    ιστοριουλα για το πως
    το κηφηναριο απο το Κιουπκοι
    εγινε παμπλουτο.

    Αρχιμαλαξ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. O Ελληνικός λαός έχει εντυπωσιασθεί από την υπεύθυνη αντιπολίτευση που ασκεί το Πα.σο.κ. , όλες τις βδομάδες που καίγεται η χώρα . Το Πα.σο.κ. άσκησε με απέραντη ευθύνη μια αντιπολίτευση υποδείξεων συγκεκριμένων μέτρων.
    Όταν δηλαδή υπεδείκνυε η αξιωματική αντιπολίτευση έγκαιρα, από το τέλος της προηγούμενης χρονιάς, και είχε θέσει με επανειλημμένες ερωτήσεις στην κυβέρνηση τα θέματα πολιτικής προστασίας ή, από το 2005, , είχαν επισημάνει τα θέματα της πυροσβεστικής, αυτό είναι αντιπολίτευση;
    Το να επισημαίνεις στην κυβέρνηση, τι αναγκαία μέτρα πρέπει να λάβει για το κοινό καλό, δεν είναι αντιπολίτευση. Είναι ευθύνη της αντιπολίτευσης έναντι της κοινωνίας.
    Επειδή η χώρα μας πάλι βρίσκεται σε άλλη περιπέτεια που είναι η ενεργειακή επάρκεια. Φαίνεται πόσο βαρύ λάθος είναι, ότι η κυβέρνηση εγκατέλειψε το επενδυτικό πρόγραμμα της ΔΕΗ.
    Και επισημαίνε το Πα.σο.κ. ότι αυτό θα έχει, με μαθηματική συνέπεια, κάποια στιγμή κρίσιμες διαστάσεις. Γιατί όταν αυξάνει η ζήτηση ενέργειας, όχι μόνο για οικιακή χρήση αλλά και για βιομηχανική -ξέρουμε όλοι ότι η ενέργεια είναι το κλειδί- και δεν καλύπτεις με πρόβλεψη επενδύσεων τις ανάγκες, σημαίνει ότι οδηγείς το σύστημα σε ένα αδιέξοδο.
    Αυτό είναι το χρέος που έχει το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης να επισημαίνει στην κυβέρνηση, ποια μέτρα πρέπει να λάβει;
    ΑΛΛΑ ΣΤΟΥ ΚΟΥΦΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙΣ ΒΡΟΝΤΑ !!

    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Στην Αγροτική Τράπεζα διορίστηκαν με εξαιρετικά ταχείες διαδικασίες, τον Ιανουάριο του 2007, 15 δικηγόροι. Έγινε και συνέντευξη, απολύτως τυπική, από την οποία πέρασαν γύρω στους 600 δικηγόροι, για να καταλήξουν στους 15. Περιττό να πούμε τι βύσμα έπεσε. Η κα. Γιαννακοπούλου ήταν η μόνη στους 15 που διορίστηκαν η οποία προερχόταν από το ΠΑΣΟΚ. Και μιλάμε για θέση φιλέτο. Μισθός γύρω στα 1.500 ευρώ ΚΑΙ δυνατότητα παράλληλης άσκησης της δικηγορίας. Γι’ αυτό δεν επενέβη ο ΑΣΕΠ, το εργασιακό καθεστώς των δικηγόρων είναι ΤΕΛΕΙΩΣ διαφορετικό από όλους τους υπαλλήλους, καθώς δεν πρόκειται καν για σύμβαση εργασίας αορίστου χρόνου, άσχετο αν στην πράξη με αυτή προσιδιάζει. Από ό,τι ξέρω, βύσμα της ήταν ο ίδιος ο Μηλιάκος, νομίζω και αυτός Μεσσήνιος. Οι υπόλοιποι 14 που διορίστηκαν, καθ’ όλα νομότυπα είναι γεγονός, είναι ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΑ νεοδημοκράτες.. Τώρα, εάν στην πράξη απέκλεισαν π.χ. δικηγόρους με σπουδαία εμπειρία και διδάκτορες, π.χ., δεν είναι γνωστό, αλλά το πιθανολογώ σφόδρα..Δεν πρόκειται για ΑΣΕΠ, οπότε η διακριτική ευχέρεια είναι δεδομένη. Αυτή είναι η Ελλάδα, ΞΥΠΝΗΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Ρε αϊ γαμησου και συ ’PASOK poisonous’’

    Αλλος αρχιμαλαξ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Μόνη "ατυχία" της Γιαννακοπούλου ότι επρόκειτο για τη μοναδική από τους 15 (ή 16) διορισθέντες που είναι "επώνυμη". Οι άλλοι είναι όλοι άγνωστα στο ευρύ κοινό γαλάζια παιδιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Αυτός που νομίζει πως θα κατοχυρώσει το βουλευτιλίκι του στη Μεσσηνία, συκοφαντώντας τη Νάντια, είναι μακρυά νυχτωμένος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Φιλε... 4:39

    Να σου πω κατι?

    ΧΕΣΤΗΚΕ η Μεσσηνία για τη Νάντια Γιαννακοπούλου...

    Θα φαει σουτ όπως κι ο πατέρας της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Το αν χεστηκε η οχι η μεσσηνια για τη Ναντια φαινεται απο εσενα που ασχολεισαι τοσο πολυ μαζι της. Φίλε που εγραψες πιο πανω συμφωνω μαζί σου κανεις δεν θα κατοχυρωσει το βουλευτιλικι του με το να συκοφαντει τη Ναντια, ουτε αυτος ουτε οι κατευθυνόμενοι και πληρωμενοι χυδαιολογοι του.Ο,τι και να γραψετε και οσο και να τη βρισετε ολη η Μεσσηνια ειναι με τη Ναντια. προφανως δεν ξερεις τι σου γινεται και εισαι τελειως τελειωμενος
    Μεσσηνια της αθηνας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΠΟΥΤΣΟ ΚΑΤΙ ΛΕΕΙ
    ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΟΜΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. ΠΑΝΤΩΣ Η ΝΑΝΤΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΠΟΥΤΣΟ ΚΑΤΙ ΛΕΕΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΙΠΟΤΑ.ΓΙΑ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΠΟΛΛΥ ΕΙΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Φαινεται το επιπεδό σου από αυτά που γραφεις.περα απο μιζερος εισαι και ληγουρι.κανεις δε σε παιρνει στα σοβαρα.αλλα προφανως δε θα εχεις και τιποτα αλλο να κανεις στη μιζερη ζωη σου περα απο το να στελνεις υβριστικα μηνυματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Φαινεται το επιπεδό σου από αυτά που γραφεις.περα απο μιζερος εισαι και ληγουρι.κανεις δε σε παιρνει στα σοβαρα.αλλα προφανως δε θα εχεις και τιποτα αλλο να κανεις στη μιζερη ζωη σου περα απο το να στελνεις υβριστικα μηνυματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. re ante asxolitheite me tipota allo.

    OXI ME TIN NANTIA.


    ME TO PRASINO MPAZO THA ASXOLOUMASTE?


    TI DIADROMI TIS TIN KSEROUME. TO PSONIO LAMOGIO THELEI KAI BOULEUTILIKIA TO VLIMA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. πρεπει να δοσεις απαντησεις η Γιαννακοπούλου εδω και τωρα
    τις περιμενουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. 6:11
    Να μην συγκρίνεις και να εξομοιώνεις την αθώα Νάντια με την νηπιαγωγό που παντρεύτηκε τον gay απόγονο της ''αγίας οικογένειας''και την έκαναν σε έξη μήνες σεμνά και ταπεινά ...χειρούργο !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Σε αυτό το post φα΄νηκε το πραγματικό επίπεδο των Νεοδημοκρατών . Υέτοιοι είναι και οι υπουργοί τους , τέτοιος και ο αρχηγός τους . Μόνο ψεύτικους τσαμπουκάδες για νταβατζήδες ξέρει να λέει . Ύβρεις συκοφαντίες βωμολοχίες αυτή είναι η περίφημη Νεοδημοκρατική σεμνότης και ταπεινότης .
    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. ΟΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ


    Kαι το μάθημα που έπρεπε να μάθετε; Ότι πρέπει να δώσουμε στον ελληνικό λαό νέες δυνατότητες προόδου. Eυρωπαϊκή προοπτική και εξυγίανση της οικονομίας. Tην ευρωπαϊκή προοπτική του ΠAΣOK δεν τη χάραξε ο Σημίτης, τη χάραξε ο Aνδρέας Παπανδρέου.
    O ίδιος που είχε χαράξει και την αντιευρωπαϊκή πολιτική. Θα σου πω μια ιστορία. Όταν ο Aνδρέας Παπανδρέου μου ανέθεσε το υφυπουργείο Eξωτερικών με περιεχόμενο την ευρωπαϊκή πολιτική της χώρας, του είχα θέσει το ερώτημα: «Πρόεδρε, είχαμε μια προεκλογική θέση, πώς τώρα θα εφαρμόσουμε μια άλλη πολιτική;» Kαι μου είπε: «Θα προχωρήσουμε στην ενσωμάτωση της χώρας στο ευρωπαϊκό γίγνεσθαι, είναι η μόνη μας δυνατή επιλογή». Tου λέω: «Kαι αυτοί που χειροκροτούσαν προεκλογικά;» Kαι μου απάντησε το εξής μνημειώδες: «Nομίζεις ότι αν πραγματικά πίστευαν ότι θα φύγουμε από την EOK και από το NATO θα μας ψήφιζαν ποτέ;» Kαι εγώ του είπα: «Γιατί χειροκροτούσαν;» Mου λέει: «Γιατί τους άρεσε να το λέμε, όχι να το κάνουμε. Ήταν βέβαιοι ότι δεν θα το κάνουμε».


    Nα σας πάω βορειότερα. Nα συμβιβαστούμε με την ύπαρξη της Δημοκρατίας της Mακεδονίας; Mα νομίζω ότι αυτό το έχουμε κάνει από καιρό. Έχει λυθεί...


    ΘΟΔΩ-ΡΙΡΗΣ ΠΑΓΚΑΛΟΣ (Ο ΚΥΡΙΟΣ "ΛΟΧΜΗ") Men, Ιούλιος 1998

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. 6.43 πισινούς κρύβεσαι, αλλά βρωμάς..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. Σε αυτό το post φα΄νηκε το πραγματικό επίπεδο των Πασόκων . Υέτοιοι είναι και οι υπουργοί τους , τέτοιος και ο αρχηγός τους . Μόνο ψεύτικους τσαμπουκάδες για τα Ίμια ξέρει να κάνει . Ύβρεις συκοφαντίες βωμολοχίες λασπολογία και παραπληροφόρηση είναι η περίφημη Πασοκική συμμετοχική δημοκρατία .
    ''PASOK pisinous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. O Ελληνικός λαός έχει εντυπωσιασθεί από την υπεύθυνη αντιπολίτευση που ασκεί το Πα.σο.κ. , όλες τις βδομάδες που καίγεται η χώρα . Το Πα.σο.κ. άσκησε με απέραντη ευθύνη μια αντιπολίτευση υποδείξεων συγκεκριμένων μέτρων.
    Όταν δηλαδή υπεδείκνυε η αξιωματική αντιπολίτευση έγκαιρα, από το τέλος της προηγούμενης χρονιάς, και είχε θέσει με επανειλημμένες ερωτήσεις στην κυβέρνηση τα θέματα πολιτικής προστασίας ή, από το 2005, , είχαν επισημάνει τα θέματα της πυροσβεστικής, αυτό είναι αντιπολίτευση;
    Το να επισημαίνεις στην κυβέρνηση, τι αναγκαία μέτρα πρέπει να λάβει για το κοινό καλό, δεν είναι αντιπολίτευση. Είναι ευθύνη της αντιπολίτευσης έναντι της κοινωνίας.
    Επειδή η χώρα μας πάλι βρίσκεται σε άλλη περιπέτεια που είναι η ενεργειακή επάρκεια. Φαίνεται πόσο βαρύ λάθος είναι, ότι η κυβέρνηση εγκατέλειψε το επενδυτικό πρόγραμμα της ΔΕΗ.
    Και επισημαίνε το Πα.σο.κ. ότι αυτό θα έχει, με μαθηματική συνέπεια, κάποια στιγμή κρίσιμες διαστάσεις. Γιατί όταν αυξάνει η ζήτηση ενέργειας, όχι μόνο για οικιακή χρήση αλλά και για βιομηχανική -ξέρουμε όλοι ότι η ενέργεια είναι το κλειδί- και δεν καλύπτεις με πρόβλεψη επενδύσεων τις ανάγκες, σημαίνει ότι οδηγείς το σύστημα σε ένα αδιέξοδο.
    Αυτό είναι το χρέος που έχει το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης να επισημαίνει στην κυβέρνηση, ποια μέτρα πρέπει να λάβει;
    ΑΛΛΑ ΣΤΟΥ ΚΟΥΦΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙΣ ΒΡΟΝΤΑ !!

    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. O Ελληνικός λαός έχει εντυπωσιασθεί από την υπεύθυνη αντιπολίτευση που ασκεί το Πα.σο.κ. , όλες τις βδομάδες που καίγεται η χώρα . Το Πα.σο.κ. άσκησε με απέραντη ευθύνη μια αντιπολίτευση υποδείξεων συγκεκριμένων μέτρων.
    Όταν δηλαδή υπεδείκνυε η αξιωματική αντιπολίτευση έγκαιρα, από το τέλος της προηγούμενης χρονιάς, και είχε θέσει με επανειλημμένες ερωτήσεις στην κυβέρνηση τα θέματα πολιτικής προστασίας ή, από το 2005, , είχαν επισημάνει τα θέματα της πυροσβεστικής, αυτό είναι αντιπολίτευση;
    Το να επισημαίνεις στην κυβέρνηση, τι αναγκαία μέτρα πρέπει να λάβει για το κοινό καλό, δεν είναι αντιπολίτευση. Είναι ευθύνη της αντιπολίτευσης έναντι της κοινωνίας.
    Επειδή η χώρα μας πάλι βρίσκεται σε άλλη περιπέτεια που είναι η ενεργειακή επάρκεια. Φαίνεται πόσο βαρύ λάθος είναι, ότι η κυβέρνηση εγκατέλειψε το επενδυτικό πρόγραμμα της ΔΕΗ.
    Και επισημαίνε το Πα.σο.κ. ότι αυτό θα έχει, με μαθηματική συνέπεια, κάποια στιγμή κρίσιμες διαστάσεις. Γιατί όταν αυξάνει η ζήτηση ενέργειας, όχι μόνο για οικιακή χρήση αλλά και για βιομηχανική -ξέρουμε όλοι ότι η ενέργεια είναι το κλειδί- και δεν καλύπτεις με πρόβλεψη επενδύσεων τις ανάγκες, σημαίνει ότι οδηγείς το σύστημα σε ένα αδιέξοδο.
    Αυτό είναι το χρέος που έχει το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης να επισημαίνει στην κυβέρνηση, ποια μέτρα πρέπει να λάβει;
    ΑΛΛΑ ΣΤΟΥ ΚΟΥΦΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙΣ ΒΡΟΝΤΑ !!

    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. O Ελληνικός λαός έχει εντυπωσιασθεί από την υπεύθυνη αντιπολίτευση που ασκεί το Πα.σο.κ. , όλες τις βδομάδες που καίγεται η χώρα . Το Πα.σο.κ. άσκησε με απέραντη ευθύνη μια αντιπολίτευση υποδείξεων συγκεκριμένων μέτρων.
    Όταν δηλαδή υπεδείκνυε η αξιωματική αντιπολίτευση έγκαιρα, από το τέλος της προηγούμενης χρονιάς, και είχε θέσει με επανειλημμένες ερωτήσεις στην κυβέρνηση τα θέματα πολιτικής προστασίας ή, από το 2005, , είχαν επισημάνει τα θέματα της πυροσβεστικής, αυτό είναι αντιπολίτευση;
    Το να επισημαίνεις στην κυβέρνηση, τι αναγκαία μέτρα πρέπει να λάβει για το κοινό καλό, δεν είναι αντιπολίτευση. Είναι ευθύνη της αντιπολίτευσης έναντι της κοινωνίας.
    Επειδή η χώρα μας πάλι βρίσκεται σε άλλη περιπέτεια που είναι η ενεργειακή επάρκεια. Φαίνεται πόσο βαρύ λάθος είναι, ότι η κυβέρνηση εγκατέλειψε το επενδυτικό πρόγραμμα της ΔΕΗ.
    Και επισημαίνε το Πα.σο.κ. ότι αυτό θα έχει, με μαθηματική συνέπεια, κάποια στιγμή κρίσιμες διαστάσεις. Γιατί όταν αυξάνει η ζήτηση ενέργειας, όχι μόνο για οικιακή χρήση αλλά και για βιομηχανική -ξέρουμε όλοι ότι η ενέργεια είναι το κλειδί- και δεν καλύπτεις με πρόβλεψη επενδύσεων τις ανάγκες, σημαίνει ότι οδηγείς το σύστημα σε ένα αδιέξοδο.
    Αυτό είναι το χρέος που έχει το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης να επισημαίνει στην κυβέρνηση, ποια μέτρα πρέπει να λάβει;
    ΑΛΛΑ ΣΤΟΥ ΚΟΥΦΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙΣ ΒΡΟΝΤΑ !!

    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. O Ελληνικός λαός έχει εντυπωσιασθεί από την υπεύθυνη αντιπολίτευση που ασκεί το Πα.σο.κ. , όλες τις βδομάδες που καίγεται η χώρα . Το Πα.σο.κ. άσκησε με απέραντη ευθύνη μια αντιπολίτευση υποδείξεων συγκεκριμένων μέτρων.
    Όταν δηλαδή υπεδείκνυε η αξιωματική αντιπολίτευση έγκαιρα, από το τέλος της προηγούμενης χρονιάς, και είχε θέσει με επανειλημμένες ερωτήσεις στην κυβέρνηση τα θέματα πολιτικής προστασίας ή, από το 2005, , είχαν επισημάνει τα θέματα της πυροσβεστικής, αυτό είναι αντιπολίτευση;
    Το να επισημαίνεις στην κυβέρνηση, τι αναγκαία μέτρα πρέπει να λάβει για το κοινό καλό, δεν είναι αντιπολίτευση. Είναι ευθύνη της αντιπολίτευσης έναντι της κοινωνίας.
    Επειδή η χώρα μας πάλι βρίσκεται σε άλλη περιπέτεια που είναι η ενεργειακή επάρκεια. Φαίνεται πόσο βαρύ λάθος είναι, ότι η κυβέρνηση εγκατέλειψε το επενδυτικό πρόγραμμα της ΔΕΗ.
    Και επισημαίνε το Πα.σο.κ. ότι αυτό θα έχει, με μαθηματική συνέπεια, κάποια στιγμή κρίσιμες διαστάσεις. Γιατί όταν αυξάνει η ζήτηση ενέργειας, όχι μόνο για οικιακή χρήση αλλά και για βιομηχανική -ξέρουμε όλοι ότι η ενέργεια είναι το κλειδί- και δεν καλύπτεις με πρόβλεψη επενδύσεων τις ανάγκες, σημαίνει ότι οδηγείς το σύστημα σε ένα αδιέξοδο.
    Αυτό είναι το χρέος που έχει το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης να επισημαίνει στην κυβέρνηση, ποια μέτρα πρέπει να λάβει;
    ΑΛΛΑ ΣΤΟΥ ΚΟΥΦΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙΣ ΒΡΟΝΤΑ !!

    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. O Ελληνικός λαός έχει εντυπωσιασθεί από την υπεύθυνη αντιπολίτευση που ασκεί το Πα.σο.κ. , όλες τις βδομάδες που καίγεται η χώρα . Το Πα.σο.κ. άσκησε με απέραντη ευθύνη μια αντιπολίτευση υποδείξεων συγκεκριμένων μέτρων.
    Όταν δηλαδή υπεδείκνυε η αξιωματική αντιπολίτευση έγκαιρα, από το τέλος της προηγούμενης χρονιάς, και είχε θέσει με επανειλημμένες ερωτήσεις στην κυβέρνηση τα θέματα πολιτικής προστασίας ή, από το 2005, , είχαν επισημάνει τα θέματα της πυροσβεστικής, αυτό είναι αντιπολίτευση;
    Το να επισημαίνεις στην κυβέρνηση, τι αναγκαία μέτρα πρέπει να λάβει για το κοινό καλό, δεν είναι αντιπολίτευση. Είναι ευθύνη της αντιπολίτευσης έναντι της κοινωνίας.
    Επειδή η χώρα μας πάλι βρίσκεται σε άλλη περιπέτεια που είναι η ενεργειακή επάρκεια. Φαίνεται πόσο βαρύ λάθος είναι, ότι η κυβέρνηση εγκατέλειψε το επενδυτικό πρόγραμμα της ΔΕΗ.
    Και επισημαίνε το Πα.σο.κ. ότι αυτό θα έχει, με μαθηματική συνέπεια, κάποια στιγμή κρίσιμες διαστάσεις. Γιατί όταν αυξάνει η ζήτηση ενέργειας, όχι μόνο για οικιακή χρήση αλλά και για βιομηχανική -ξέρουμε όλοι ότι η ενέργεια είναι το κλειδί- και δεν καλύπτεις με πρόβλεψη επενδύσεων τις ανάγκες, σημαίνει ότι οδηγείς το σύστημα σε ένα αδιέξοδο.
    Αυτό είναι το χρέος που έχει το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης να επισημαίνει στην κυβέρνηση, ποια μέτρα πρέπει να λάβει;
    ΑΛΛΑ ΣΤΟΥ ΚΟΥΦΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙΣ ΒΡΟΝΤΑ !!

    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. Οσα comments υπαρχουν εδω τοσες πιπες εχει κανει και η μικρη ναντια για να μπει στο εθνικο συμβουλιο και να ειναι και βουλευτινα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. kai liges les... vale ki alles

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. όπως θα έλεγε και η κυρία ρεπούτσα, ιστορικός, υπάλληλος του δολ και του σημίτη, "συνωστισμός από πέη" στο στόμα της νάντιας για το διορισμό και την βουλευτική εκλογή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. 9:31
    Κρίνεις από την μητέρα σου , την αδελφή σου , την σύζυγό σου και την κόρη σου.

    ΜΕΣΣΗΝΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. ΑΝΤΩΝΗ....Ευρωβουλευτη,εσύ ξέρεις τιποτα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. 10.31

    ξέρω ακόμα και πόσα σφραγίσματα έχει η μάνα σου


    με τον ίδιο τρόπο θα σφραγίσουμε και τον κώλο σου πουστάρα πασοκτζού συκαλάκι καλαματιανό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. 10.13

    καλαματιανό σύκο πες στο σόϊ σου να μην είναι παγκαλικοί και να ξυρίζουν τις κωλάρες τους μη πάρουν φωτιά από το γαμίσι που τρώτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. 10.37

    σκυλε,

    Δεν σου μιλανε για την Στελλα και την Ελενα,μην μπερδευεσαι.
    Για την γυναικα σου μιλάνε.
    Και για την κορη σου.
    Τοπιασες το...υπονοουμενο ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. 11.58

    μπερδεύεις τις πούτσες που τρως. Σα τη Νάντια ένα πράγμα. Πολλοί σου γαμάνε το σόϊ, συνωστισμός από ψωλές μέσα σας.


    Να σου κάνουμε ένα blind taste test να δούμε τι ψ...ωλές θα πιάσεις (όλες θα τις πιάσεις άτιμο!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. Είσαστε και οι πρασινοι και οι γαλαζιοι τρισαθλιοι! ελπιζω μονο αυτοι που παθιαζεστε τοσο και βριζετε ο ενας τον αλλο να ειστε καλα λαμογια και μεσα στα κολπα των 2 κομματων και να τρωτε καλα απο το κρατικο χρημα.Διαφορετικα αν οχι και βριζεστε και φωναζετε και καλα για καποια ιδεολογια (την οποια τα κομματα την εχουν απο χρονια ξεπουλησει) ειστε για λυπηση και καιρος να ξυπνησετε...

    Μην την παθετε σαν την τελευταια ποντια πουτανα που αυτοκτονησε οταν εμαθε οτι οι αλλες πληρωνονται...

    Κανεις τους δεν αγαπαει την Ελλαδα...καταλαβετε το οσο ειναι ακομα καιρος και καντε κατι για αυτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
    ΠΡΟΣ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

    Σχετ: ΑΝΟΜΒΡΙΑ-ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΕΡΗΜΟΥ-
    ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ-ΠΥΡΙΝΗ ΛΑΙΛΑΠΑ

    Γραψε στα παλια σου τα παπουτσα τους πυρομανεις,πυρογλεντηδες (οπως
    λεμε πισωγλεντηδες), νεοεμπρηστες,
    καιροσκοπους που στα καρβουνα επανω
    προσπαθουν να παρουν αφεση αμαρτιων
    Τους εχει παρει χαμπαρι ο λαος και
    θα τους κρεμασει(πολιτικα) παλι
    και χειροτερα απο το 2004.
    ΚΟΨΕ ΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΣΟΥ να βρεις
    15.000.000 Ευρω και να δωσεις
    1.000 ευρω επιδομα ευγνωμοσυνης σε
    ολους, απο τον νεωτερο εποχικο
    μεχρι τον αρχηγο του Π.Σ., τους
    πιλοτους και τους τεχνικους των
    ΚΑΝΑΝΤΕΡ.
    Αυτο θα πληρωθει με το τελος της
    περιοδου, στις 01/Οκτ/07,ονομαστικη
    επιταγη σε εναν εκαστον που πανω
    πανω θα γραφει ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    ΣΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣ ΤΗΣ.
    Ολοι το ιδιο ποσο. Ακουω για κατι
    280 ευρω μονον στους μονιμους του
    ΠΣ, και μεσα στην περιοδο.
    Λαθος μεγαλο. Η 1000 ευρω στο τελος
    της περιοδου σε ολους η τιποτα.
    Αυτα που διαδιδει η διαπλοκη* οτι
    διελυσες το ΠΣ ειναι σκετος
    εκβιασμος,εκτος αν εισαι τοσo μαγκας που διελυσες και το ΠΣ
    της Ιταλιας,Σερβιας,Βουλγαριας,
    Γαλλιας φετος. το δε 05 και 06 της
    Ισπανιας και της Πορτογαλιας.
    Πιστεψε με δεν εχω καμμια σχεση με
    τους πυροσβεστες, καμμια απολυτως,
    ουτε καν συγγενεια με καποιον απο
    αυτους,η υπογραφη μου δηλωνει το
    επαγγελμα μου.
    Εδω στο blog υπαρχει μια οπαδος
    των νεοεμπρηστων που πλαστογραφει
    και υπογραφει με τη δικη μου υπο-
    γραφη, κανει μπαμ απο πολυ μακρυα,
    κινειται μονιμως πανω σε γοβες
    στιλετο.
    *(ξερω οτι την διαπλοκη την γραφεις
    εκει που δεν περναει μελανι).



    CAPTAIN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
    26/07/07

    1. Υπηρξε σχεδιο δολοφονιας
    Βαρθολομαιου, απο οργανωση
    Τουρκων αποστρατων αξιωματικων.
    2. Αφιερωμα στον Πραξιτελη
    Στο Εθνικο Αρχαιολογικο Μουσειο
    συγκεντρωθηκαν 79 αυθεντικα
    εργα του.
    3. Ομολογα.
    Στα τελη Σεπτεμβριου αρχιζουν
    οι απολογιες.
    4. χωρα των συνταξιουχων με
    ελλειμμα εργαζομενων.
    Στο 1.72 η σχεση συνταξιουχων-
    εργαζομενων.
    5. Προστιμα σε τραπεζες για
    ελλειψη διαφανειας στις
    συνναλαγες.Η Τραπεζα της
    Ελλαδος ανακοινωσε την επιβολη
    προστιμων σε 12 τραπεζες χωρις
    να ανακοινωσει τα ονοματα τους.
    Αυτο ομως θα αλλαξει συντομα,
    ματα την εφαρμογη του νομου
    για τη Βασιλεια ΙΙ που
    ψηφιστηκε προσφατα στη Βουλη.
    6. Σε ανοδικη πορεια η ευρυζωνικο-
    τητα το α' 6μηνο.Οι εναλλακτι-
    κοι παροχοι κατεχουν τη μεριδα
    του λεοντος στις νεες συνδεσεις
    υποσκελιζοντας για πρωτη φορα
    τον ΟΤΕ.
    Βαθμος διεισδυσης/ πληθος
    01/07/02 0% 0
    01/07/07 6.84% 695.000
    7. Ναυτιλιακο συναλλαγμα
    Στα 6.31 δις ευρω ανηλθε το
    ναυτιλιακο συναλλαγμα απο 01/01
    εως 31/05/07, εναντι 5.81 δις
    την αντιστοιχη περυσινη
    περιοδο.
    8. Η ΕΤΑ αποκρατικοποιει μοναδες
    και εκτασεις.Διαγωνισμοι για
    Καζινο Κερκυρας,το Γκολφ
    Αφαντου Ροδου,την εκταση αλυκων
    Αναβυσσου και τα Ξενια Σκιαθου
    και Βυτινας.



    NEWS BALANCE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. ΝΑΝΤΙΑ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΑΡΏΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΛΕΓΕΙΣ . ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΦΟΒΙΖΕΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ!!... ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΠΑΣΟΚ.. ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ!!

    ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΜΕΣΣΗΝΙΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. Νάντια, την αξία σου την έχεις δείξει καιρό τώρα στον μεσσηνιακό λαό και επειδή γίνεται φανερή η εκλογική σου νίκη σε αντιμάχονται .Η μεσσηνία σε στηρίζει !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. Η συντροφισα Ναντια στα αχναρια
    του ιδρυτη του μεγαλου Ανδρεα.
    Και εκεινος οταν ηλθε απο Αμερικα
    διορισθηκε απο τον Καραμανλη ,με-
    σολαβησε ο Π.Κανελλοπουλος,στο
    ΕΛΚΕΠΑ (Ελληνικο Κεντρο Παραγωγικο-
    τητος), καθαρα κυβερνητικη θεση.
    Τωρα για τον Μηλιακο , προτιμω
    να δινει δουλεια σε μια συντροφισα,
    απο το να διδει καλυψη σε ενεργου-
    μενα δολοφονους (Θεσπρωτοι 17Ν),
    οπως εκανε ο πρασινος Λαμπρου.
    Τα παραπανω λουλουδια δουλευανε
    σωνει και καλα στην Αγροτικη
    Ασφαλιστικη.


    ΠΕΝΤΕΛΗ(95.000 στρεμματα με τη μια)
    μετα την αναδασωση του ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΟΜΩΣ ΟΝΟΜΑΤΑ...
    ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ Ο ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ.
    ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΤΟΥΣ.
    ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΜΟΥ...
    ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΔΟΘΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΣΤΟΧΟ ΚΗΝΥΓΙ ΜΑΓΙΣΣΩΝ ΚΑΙ ΧΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. QUIZ: Αφού ο Ανδρέας ήταν "άσφαιρος", ποιος βόλευε την Μιμή;

    1) Ο Καρχιμάκης.
    2) Ο Καρχιδάκης.
    3) Αυτός που παντρεύτηκε την ανιψιά του Λαλιώτη.
    4) Αυτός που παντρεύτηκε την αδελφή της γυναίκας του Παπουτσή.
    5) Αυτός που είναι κουμπάρος του Πέτρου Λάμπρου.
    6) Αυτός που την είχε συνάδελφο και γκόμενα στην Ολυμπιακή.
    7) Όλοι οι άλλοι εκτός από το τελευταίο σάψαλο-πελάτη.
    8) Ολοι οι παραπάνω!

    Παρακαλούμε απαντήστε με προσοχή. Όποιος το βρει κερδίζει μια βραδιά με τον μεγάλο εραστή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. ΠΕΤΡΟΣ ΛΑΜΠΡΟΥ + ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ = ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ

    ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΧΙΜΑΚΗΣ + ΠΕΤΡΟΣ ΛΑΜΠΡΟΥ = ΚΟΥΜΠΑΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση