GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ευρυζωνικότητα και τηλεπικοινωνίες‎...

Ντροπή: Μπλοκάρουν τις νέες υπηρεσίες του ΟΤΕ για χάρη των ιδιωτικών εταιρειών! Πληρώνουν τη νύφη κυρίως οι χρήστες εκτός Αθηνών... Την Π...

Ντροπή: Μπλοκάρουν τις νέες υπηρεσίες του ΟΤΕ για χάρη των ιδιωτικών εταιρειών! Πληρώνουν τη νύφη κυρίως οι χρήστες εκτός Αθηνών...

Την Πέμπτη 19 Ιουλίου με χαρά διάβασα την ανακοίνωση του ΟΤΕ για την διάθεση ενός νέου πακέτου για ADSL σύνδεση. Το νέο πάκετο έδινε εκτός από την σύνδεση ADSL (ταχύτητα της επιλογής μας, ξεκινώντας από τα 768 kbps) και δωρεάν αστικές και υπεραστικές κλήσεις όλες τις ώρες της ημέρας (24x7) με ένα έξτρα πάγιο 14,9€. Σχετικό link http://www.capital.gr/news.asp?Details=330822
Βέβαια να σημειώσουμε ότι αν κάποιος κάνει τους υπολογισμούς, τότε για μία σύνδεση σε αυτό το πρόγραμμα με ταχύτητα 768 kbps κοστίζει περίπου 48€/μήνα. Στην σχετική ανακοίνωση του ΟΤΕ αναφέρεται επίσης χαρακτηριστικά: "νέο "conn-x talk" τελεί υπό την έγκριση της ΕΕΤΤ" καταλήγει η ανακοίνωση τουΟργανισμού.
Καθότι δεν ζω στην Αθήνα, αποτελεί μονόδρομο η επιλογή του ΟΤΕ γιατί κανένας τηλεπικοινωνιακός παροχός δεν τολμάει να πάει να εγκαταστήσει ιδιωτικό δίκτυο σε κάποια μικρή πόλη της Ελλάδας. Περιμένοντας να φτάσει λοιπόν η 24/7/2007 που είναι η ημέρα εκκίνησης της εμπορικής διάθεσης του πακέτου, με έκπληξη διάβασα σήμερα ότι ο Πρόεδρος της ΕΕΤΤ Καθηγητής Νικήτας Αλεξανδρίδης επέστειλε επιστολή στον πρόεδρο του ΟΤΕ Π. Βουρλούμη να σταματήσει τις διαδικασίες για την διάθεση του πακέτου αυτού!! Σχετικό link http://www.eett.gr/opencms/sites/EETT/NewsReleases/PressReleases/DT200707.html

Και εγώ ερωτώ: Αυτό δεν είναι αθέμιτος ανταγωνισμός; Στους άλλους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους για το έχουν επιτρέψει ήδη; Τους Ελληνες εκτός Αθήνας δεν τους σέβονται; Αλλά ξέχασα... για όλα τα προβλήματα των τηλεπικοινωνιακών εταιρειών φταεί πάντα ο ΟΤΕ! π.χ. κάνεις αίτηση στην τάδε εταιρεία για να σου βάλει μία σύνδεση, αφού έχεις διάβασει την ψευδή διαφήμισή της ότι η ενεργοποίηση γίνεται μέσα σε 5-6 μέρες και τελικά φτάνεις να περιμένες μέχρι και 6 μήνες. Και όταν τους ρωτήσεις: "τι εγινε, ρε παιδια; Πότε θα μπει η γραμμούλα μου;;" σου απαντάνε: "ο ΟΤΕ έκανε .. αυτό, ο ΟΤΕ έκανε ... εκείνο!!!" Πάντα φταίει ο ΟΤΕ! ΠΑΝΤΑ!

Δεν λέω ότι ο ΟΤΕ παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες στον κόσμο, αλλά τουλάχιστον να πάψουν να υπάρχουν 2 μέτρα και 2 σταθμά σε σχέση με τις ενναλακτικές εταιρίες τηλεπικοινωνιών! Γιατί τελικά την "νύφη" την πληρώνουμε εμείς! Δεν γίνεται στην πρώτη "καταγγελία" ενναλακτικού παρόχου η ΕΕΤΤ να καμπανιάζει τον ΟΤΕ, και όταν ο ΟΤΕ προσπαθεί να δώσει μία πρωτοποριακή υπηρεσία (για τα δικά του μέτρα βέβαια, γιατί στον υπόλοιπο κόσμο αυτά είναι της εποχής του χαλκού) να του βάζουν εμπόδια! ΕΛΕΟΣ!!!
Ελπίζω οι καρεκλοκένταυροι της ΕΕΤΤ να πάρουν μία μέρα λιγότερη άδεια και να καθίσουν να επανεξετάσουν τη θέση τους αυτή.
....Ο Κανένας

43 σχόλια

  1. Δυστυχώς όπως ο ΟΤΕ μπλοκάρει του ιδιωτικούς εναλλακτικούς στην Αθήνα με διάφορα τερτίπια (μιλάω για αυτούς που εκπληρώνουν τις οικονομικές τους υποχρεώσεις), έτσι και ο ΟΤΕ μπλοκάρετε από το λόμπι των ιδιωτικών εναλλακτικών για την διάθεση υπηρεσιών στις οποίες εκείνοι έχουν το πάνω χέρι. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι απαράδεκτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. GREEK GODFATHER NoA1

    Ακουσα τη ξινη τη Συλβανα Ραπτη του
    ΠΑΣΟΚ κατι να λεει, οτι η νεολαια
    ΠΑΣΟΚ εθελοντικα θα λαβει μερος
    στην προστασια των δασων, με πυρο-
    σβεση, περιπολιες και αναδασωση.
    Να το δουμε και αυτο και να τρελα-θουμε ολοι μαζι.
    Ποιος θα το δει αυτο και δεν θα του
    ελθει φλασια η ταινια ΝΟΝΟΣ, οπου
    αφου το αφεντικο της μιας οικογε-
    νειας εχει διαταξει το καθαρισμα
    ενος μελους αντιπαλης οικογενειας,
    παει καπακι και στην κηδεια, φιλα
    σταυρωτα τους πενθουντες συγγενεις
    και τους ψυθιριζει λογια παρηγοριας
    λουζοντας με καταρες τους σωνει και
    καλα αγνωστους δολοφονους!!!!!!
    Την ιδια ωρα, οι πενθουντες λενε
    απο μεσα τους κουφαλα θα δεις τι
    θα παθεις.
    Λενε δηλαδη οι ανθρωποι οτι ακρι-
    βως λεει σχεδον φωναχτα ο Ελληνικος
    Λαος για τους εμπρηστες και για τα
    αφεντικα τους.




    ΠΕΝΤΕΛΗ
    μετα την αναδασωση του ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 5:46 μμ

    ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΗΝ ΤΟ ΚΟΛΛΑΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΣΤ,ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ.

    ΒΑΛΤΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑ.

    ΕΙΝΑΙ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 1. Φίλος μου περίμενε με την Tellas από το Δεκέμβρη του 2006, σύνδεση. Στη διαφήμιση που είχε κάε η εταιρία έλεγε ότι έχεις ΤΖΑΜΠΑ τηλέφωνήματα μαζί με internet. Αποτέλεσμα αυτού είναι να περιμένει μέχρι τον Ιούνιο για χορήγηση υπηρεσιών διαδικτύου και να πληρώνει τα τζάμπα τηλεφωνήματα!!! Γιατί πρέπει να καταλάβουμε καλά τί κρύβεται σε κάθε διαφήμιση...Τζάμπα είναι όταν γίνονται μόνο μέσω της ADSL σύνδεσης...ΣΥνεπώς πάλι τα δωρεάν τηλεφωνήματα πληρώνονται.
    2. Επίσης κάποια άλλη εταιρεία, ψάξτε το όνομα, είχε ελαττωματικό εξοπλισμό στο δίκτυό της, (δε μιλώ γι αυτόν που έδινε στους χρήστες) με αποτέλεσμα να χρειάζεται αυτός συχνές επανεκκινήσεις. Όταν όμως επανεκκινούσε ποτέ δεν είχαν συνδεσιμότητα όλοι οι υποστηριζόμενοι χρήστες, είχε πχ. το 80%. Έτσι το ψέμα έπεφτε σύννεφο στους κακόμοιρους χρήστες ότι δήθεν φταίει ο ΟΤΕ.
    3. Ψέμμα είναι επίσης και άλλες διαφημίσεις οι οποίες με πομπώδη γράμματα προσφέρουν δηθεν υπηρεσιες 10Μbps, αλλά κρύβουν (ή το αναφέρουν με μικρά γράμματα όπως οι διαφημίσεις των τηλεφώνω με τις χρεώσεις για 090) ότι αυτές πιάνονται μόνο στο εύρος του ιδιόκτητού τους δίκτυου και όχι σε όλο το εύρος του νοικιασμένου προς δικής τους εκμετάλλευση, δικτύου.
    4. Καμία εταιρεία δεν παίρνει το ρίσκο για την επαρχία.
    5. Αθέμιτος ανταγωνισμός εγώ βλέπω ότι υπάρχει μόνο εναντίον του ΟΤΕ και δυστυχώς επειδή μαλώνουν οι καρέκλες ή δεν τα παίρνουν καλά!
    6. Ο ΟΤΕ όντως καθυστερεί και πολύ μάλιστα. Όμως δεν είναι και λίγες οι φορές που οι άλλες εταιρίες κάνουν χρήση των κυκλωμάτων του ΟΤΕ προς ίδιον όφελως και δεν τον πλήρώνουν.
    7. Τέλος οι άλλοι πάροχοι τις περισσότερες φορές χρεώνουν κάτω του κόστους τα προιόντα τους λόγω του ότι δεν έχουν τα αναγκαία χρήματα για επέκταση του ιδιωτικού τους δικτύου. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να δημιουργούνται ουρές με αιτήσεις σε αυτές τις εταιρίες και να μην ικανοποιούνται άμεσα οι συνδρομητές. Έτσι τα φταιξίματα πέφτουν αλλού...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Νομίζω ότι το ζήτημα δεν είναι αν οι εναλλακτικοί μπορούν να προσφέρουν αυτήν την υπηρεσία σε περιοχές που δεν έχει επεκταθεί το δίκτυό τους. Το ζήτημα είναι αν η υπηρεσία αυτή προσφέρεται από τον ΟΤΕ φθηνότερα από ότι ο ίδιος την πουλά στους εναλλακτικούς (σε επίπεδο χονρδικής προσφοράς ευρυζωνικών υπηρεσιών)

    Αυτό είναι υποχρεωμένη να ελέγξει η ΕΕΤΤ και αυτό - μου φαίνεται - ότι πρόκειται να κάνει, δεδομένου ότι υπήρχαν και στο παρελθόν καταγγελίες για την τιμολόγηση της συγκεκριμένης υπηρεσίας.

    Αν πάλι προτιμάς το μονοπωλιο αντί του ανταγωνισμού, τότε καλά κάνεις και φωνάζεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΑΣΗ-ΦΩΤΙΕΣ-ΤΣΙΠΑ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

    Σιγουρα στην περιπτωση της Παρνη-
    θας (42.000 στρεμματα) υπηρξε κα- κος σχεδιασμος και πολυ αργα αντα-
    νακλαστικα, απο την Πυροσβεστικη και ολον τον κρατικο μηχανισμο, αρα ευθυνη της Κυβερνησης, την οποια ο Ελληνικος Λαος θα την
    χρεωσει. Ταυτοχρονα ο Λαος θα
    πιστωσει η θα χρεωσει την κυβερνηση
    σχετικα με τα μετα την καταστροφη
    βηματα της . Εδω εχει τραγικο με-
    τρο συγκρισης, που κανενας μα κα-
    νενας, ας πουμε ουτε ο ΚΑΚΑΟΥΝΑΚΗΣ.
    θα ηθελε να επαναληφθει.
    ΠΕΝΤΕΛΗ;
    1995 65.000 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ
    1998 96.000 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ
    πολλα στρεμματα απο αυτα που καηκαν
    το 98 ειχαν καει και το 95. Σε αυ-
    τες τις περιοχες η βλαβη ειναι ανη-
    κεστος. Στη συνεχεια υπηρξε αποχα-
    ρακτηρισμος αρκετων χιλιαδων στρεμ-ματων και πληρης αναδασωσης οχι με
    δενδρα αλλα με βιλες.
    Δηλαδη τα λυματα του χθες δεν φθα-
    νει που κατακαψανε την Πεντελη 2
    φορες, μετα μοιρασανε και τζαπα
    καταπληκτικα οικοπεδα στους κλε-
    φταραδες τους για να κτισουν βιλες
    με τα κλεμενα. ΦΟΒΕΡΟ.
    Απλα θυμιζω οτι εκεινη την εποχη,
    ο κολλητος του ΓΑΠ Παπακωνσταντινου
    ειχε βαλει ολο του το σοι σε τερα-τωδεις αργομισθιες. Ετσι για ενα
    παραδειγμα.Εκειμη την εποχη εγενο-ντο τα πρωτα deals για τα ολυμπια-
    κα εργα.
    ΠΑΡΝΗΘΑ,προστασια, αναδασωση
    Λαμπρη ευκαιρεια του Κωστα Καραμανλη να ξεβρακωσει παλι πολι-
    τικα τον ΓΑΠ και ολο το ΠΑΣΟΚ.
    Δεν θα τη χασει με τιποτα.




    CAPTAIN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
    22/07/07

    1.Οι "κοκκινοι" κωδικοι του '99
    κοστισαν στην ΑΤΕ χρηματιστηριακη
    12 εκατ.ευρω
    2.Μειωση ανωτατου συντελεστη φορου
    κληρονομιας στο 10%
    3.Σημαντικες επενδυσεις στην ΕΑΒ
    συμπαραγωγη στο Dreamliner 787
    της Boing, το τμημα ατρακτου CDS
    (Cargo Door Surround).
    Συμμετοχη στη κατασκευη μη
    επανδρωμενου πολεμικου
    αεροσκαφους(UCAV)χαμηλου ιχνους
    αναγνωρισης(stealth).
    Αναληψη δομικης & ηλεκτρονικης
    αναβαθμισης των 100 F-16 της
    USAF που σταθμευουν στην Ευρωπη.
    4.Εχει ικανοποιησει και τον πιο
    αισιοδοξο επενδυτη το Χ.Α.
    5.Η ΕΡΤ στο δικτυο για την
    Εταιρικη Κοινωνικη Ευθυνη.
    6.Υπογραφεται στη Ρωμη η τριμερης
    Ελλαδα-Ιταλια-Τουρκια για τον
    αγωγο φυσικου αεριου που θα
    καταληγει στον Oτραντο.Το σκελος
    Τουρκια-Ελλαδα, ετοιμο και σε
    χρηση.Εγκαινια Καραμανλης-
    Ερντογαν μεταξυ 16-26 Αυγουστου



    NEWS BALANCE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 6:30, έχεις δίκιο, δεν γίνεται το θέμα για τον ΟΤΕ, απλά για τα ψέμματα που σε βάρος του λέγονται ώς δικαιολογίες στους πολίτες, αρκετές φορές και στο ότι με αρνητική και παραπλανητική διαφήμιση ο καθείς μπορεί να εξαπατηθεί.
    Για τις τιμές που δεν κατεβαίνουν είναι θέμα ΕΕΤΤ και πιστεύω ότι είναι καιρός να παίξουν όλοι επί ίσοις όροις. Πλέον έχουν αναπτυχθεί αρκετά καλά 2-3 πάροχοι και είναι αδικία γι αυτούς που πληρώνουν ακόμη τον ΟΤΕ να τους αναγκάζει η ΕΕΤΤ να φύγουν από τον ΟΤΕ, μη επιτρέπωντάς του χαμηλότερες τιμές, από τις οποίες όλοι μας θα εποφεληθούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Του κουμπάρου το κάγκελο..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. θίγονται δύο θέματα :

    1) κάλυψη από τους εναλλακτικούς φορείς και των υπολοίπων πόλεων εκτός της Αθήνας. Συστήνω να ερωτηθεί η ΕΕΤΤ επισήμως πόσους μήνες λιμνάζουν σχετικές αιτήσεις στα συρτάρια ΟΤΕ+ΕΕΤΤ χωρίς να υλοποιούνται (παρά την ξεκάθαρη και σαφέσταση ρυθμιστική υποχρέωση του ΟΤΕ). Γιατί η ΕΕΤΤ δεν προστατεύει τους εκτός Αθηνών καταναλωτές ? Γιατί τελικά ο ΟΤΕ πρέπει να κάνει πάντα ότι θέλει στους χρόνους που αυτός θα θελήσει?
    Εδώ φτάσαμε στο 2007 να δούμε στην Αθήνα υπηρεσίες που εδώ και 5 χρόνια υπήρχαν σε όλη την υπόλοιπη Ευρώπη !!!

    2) Σχετικά με την "απαγόρευση" της ΕΕΤΤ στην πρόσφατη ανακοίνωση του ΟΤΕ, το ζήτημα είναι τί αγορά τηλεπικοινωνιών θέλουμε εμείς οι τελικοί καταναλωτές : θέλουμε μια μονοπωλιακή αγορά που ο ΟΤΕ θα χρεώνει όσο θέλει (πόσο πληρώναμε το ένα λεπτό αστικής τηλεφωνίας πριν από μερικά χρόνια, θυμάστε?)όταν θέλει (έχουμε ξεχάσει τα "παρακάλια" και το "μέσον" για να βάλουμε τηλέφωνο?) ή θέλουμε για αγορά με κανόνες σεβασμού του ελέυθερου ανταγωνισμού από τους μεγάλους και ισχυρούς/μονοπολιακούς οργανισμούς?

    Πρακτικά , το θέμα δεν βρίσκεται ούτε στον ΟΤΕ, ούτε στην ΕΕΤΤ ούτε στους εναλλακτικούς παροχείς. Το θέμα βρίσκεται σε εμάς, στους τελικούς καταναλωτές και το "ζητούμενο" που τυχόν έχουμε για τις τηλεπικοινωνίες και την συμβολή τους στην κοινωνία μας και την οικονομία μας. Υπάρχει τέτοιο "ζητούμενο" όμως ?

    Ευχαριστώ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο Έλληνας είναι ικανός να σηκώσει το τηλέφωνο για να μιλήσει σε καμιά χαζογκόμενα στο Λονδίνο, όμως είναι ανίκανος να το σηκώσει για να ελέγξει έναν υπεύθυνο τού ΟΤΕ*,( που συνήθως είναι ο Κύριος Τίποτα ), για να του ψάλει δυό φωνήεντα.

    Αυτό μπορεί, αυτό υφίσταται.

    * Όπου ΟΤΕ βάλτε όποια δημόσια Υπηρεσία σάς ταλανίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο/Η Ανώνυμο είπε...

    GREEK GODFATHER NoA1


    Ξύπνα ξενέρωτε, κολλημένε και ανώνυμε Μ...ητσάρα που κρύβεσαι πίσω από την ανωνυμία για να πεις τις μαλακίες σου.

    Για τον ΟΤΕ και την ετρυζωνικότητα είναι το θέμα
    ...

    Ο/Η Ανώνυμο είπε...

    θίγονται δύο θέματα :

    [...]

    Πολύ καλός ο συλλογισμός σου. Το θέμα με την ΕΕΤΤ όσο μπορώ να πω από την προσωπική μου περιπέτεια με τον ΟΤΕ και τους περισσότερους παρόχους αλλά και όσο φαίνεται από εδώ http://newinka.wordpress.com/2007/07/12/

    η ΕΕΤΤ παίζει παιχνίδι για πάρτη της και τι λένε οι ιδιώτες δεν την απασχολούν γιατι η ίδια είναι ανέγγιχτη. Αλλωστε πως μου είπε μια νεογιάπισσα συνεργάτις "ειδική επιστήμων" με διδακτορικό επειδή το κοινό εξ'ορισμού είναι πλέμπα, για την οικονομική ζημιά που μου προξενήθηκε λόγω υπαιτιότητας του ΟΤΕ και των παρόχων ότι "θα πρέπει να απευθυνθώ στα δικαστήρια". Τόσο πολύ.

    Όταν όλοι αυτοί δεν παίρνουν λιγώτερα από ;;; (ο Κουλούρης πάντως τσεπώνει μια δεκάρα το μήνα) δεν υπάρχει περιπτωση να ασχοληθούν με τα δικά μας τα 50-100-200 ευρώ. Αυτά είναι πήνατς για την νομενκλατούρα.

    Αντίθετα χρειάζεται να γίνει κάτι ανάλογο με αυτό που έγινε στις 8/07 με διάβημα είτε σε επιτροπή της βουλής ή να προσφύγει σε αγωγή στα δικαστήρια.

    Αν τους κάνει μόνο ένας αγωγή θα τον πούνε τρελλό και αναξιόπιστο. Αν τους κάνουν αγωγή 10000~20000 θα τρέχουν και δεν θα φτάνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Άσε μας ρε φίλε, 48 ευρώ το μήνα για τηλεφωνήματα+ ταχύτητα 768 kbps, την ίδια στιγμή που οι ιδιωτικοί παρόχοι προσφέρουν τηλεφωνήματα+6-12 mbps με 36 ευρώ;

    Και ξεχνάμε και τις πατέντες του ΟΤΕ, που όταν κάποιος θέλει να φύγει και να πάει σε άλλη εταιρεία, κάνει τα πάντα για να σε εμποδίσει; Για να κάνει μια απλή δουλειά που τελειώνει σε 5 λεπτά και την οποία είναι υποχρεωμένος να πραγματοποιήσει αυθημερόν, ώστε να μεταβείς στο νέο παρόχο, ο ΟΤΕ κάνει 5-6 μήνες!

    Σιγά μην τους λυπηθούμε κιόλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

    Κατά περιόδους/διαστήματα εμφανίζεται ενα ποστ με κείμενο:
    "rooms for rent2645041610"

    ΜΗΝ πάτε,
    έχει ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ,
    πολλά ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ
    και κατά την απουσία σας...
    ΚΛΕΒΟΥΝ τις ΑΠΟΣΚΕΥΕΣ σας!!!

    ΜΑΚΡΙΑ!


    bloopers

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Υποστήριζα από πατριωτισμό τον ΟΤΕ και είμαι από κάμποσα χρόνια χρήστης του ιντερνετ. Επειδή όμως οι μηχανισμοί του στην περιοχή που μένω το καλοκαίρι δεν επιτρέπουν ADSL αποφάσισα να υποκύψω στις διαβεβαιώσεις ιδιωτικής εταιρείας πως εκείνη διαθέτει μεγάλες ταχύτητες στο χωριό μου. Αγόρασα εξαμηνιαίο πακέτο και έκανα εγκατάσταση, όπως μου είπε, του MΟDEM! Όταν ζήτησα από τον ΟΤΕ ενεργοποίηση της σύνδεσης μου απάντσε ο ίδιος ο διευθυτής που επισκέφτηκα στην έδρα του Νομού πως δεν υπάρχει δυνατότητα για τα SAR να δώσουν μεγάλες ταχύτητες, παρά οι γραμμές με χαλκό! Φυσικά η ιδιωτική εταιρία δέχτηκε να μου επιστρέψει τα χρήματα, αλλά άλλαξα τη σύμβαση για να ισχύσει όταν επιστρέψω στην Αθήνα. Τούτη η παρατήρηση θα σταλθεί με ταχύτητα 19,2 kbit/δευτ!!!! Μ' αυτή είμαι συνδεδεμένος κύριοι προνομιούχοι! Έτσι μαχόμαστε , έτσι προσπαθούμε, έτσι αγωνιζόμαστε για το καλύτερο.

    ΥΓΙΑΙΝΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Την ώρα που ο πρωθυπουργός πασχίζει να παρουσιάσει την εικόνα μιας «σοβαρής και υπεύθυνης κυβέρνησης»,. Λάθη, παλινωδίες, και αποποίηση ευθυνών, επαναλαμβάνονται με συχνότητα . Ατράνταχτη απόδειξη των παραπάνω αποτελεί o
    ΔΕΚΑΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΓΑΛΑΖΙΑΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ :
    1. Πάρνηθα
    «Την πατήσαμε»
    δδ Η πρωτοφανής οικολογική καταστροφή στην Πάρνηθα, με τα χιλιάδες καμένα στρέμματα δάσους, έφερε στο προσκήνιο με τον πλέον δραματικό τρόπο την πλήρη αδυναμία αντίδρασης του κρατικού μηχανισμού , «την πατήσαμε», όπως είπε και ο Β. Πολύδωρας.
    2. Πανελλήνιες
    Διπλό λάθος
    δδ Η αποκάλυψη για αλλοίωση των βαθμολογιών στις Πανελλήνιες με «άνωθεν» εντολή. Σαν να μην ήταν αρκετός ο θόρυβος από την κατάρρευση της αξιοπιστίας του θεσμού, το υπουργείο Παιδείας επανήλθε ... δριμύτερο στέλνοντας λίγες μέρες αργότερα στα σχολεία, λάθος καταστάσεις βαθμολογιών.
    3. Καύσωνας
    «Κάηκε» το κράτος!
    δδ Ένα κύμα καύσωνα, για το οποίο είχε εγκαίρως προειδοποιήσει η ΕΜΥ, ήταν αρκετό για να καταρρεύσει το κράτος, πολύωρες διακοπές βύθισαν στο σκοτάδι ολόκληρες συνοικίες στην Αττική και το τελικό χτύπημα ήρθε με το μπλακ - άουτ που νέκρωσε όλη τη βόρεια Ελλάδα.
    4. Βασανισμοί
    Βίντεο - ντροπή
    Με την πλάτη στον τοίχο όμως βρέθηκε η κυβέρνηση και στην περίπτωση δημοσιοποίησης των βίντεο της ντροπής με σκηνές βασανισμού αλλοδαπών μέσα στο Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας. Οι εικόνες σόκαραν το Πανελλήνιο και εξέθεσαν διεθνώς τη χώρα.
    5. Παιδεία
    Η... ζαρντινιέρα
    Καθόλου ευτυχής δεν μπορεί να αισθάνεται η κυβέρνηση και για τον τρόπο αντιμετώπισης των κινητοποιήσεων στο χώρο της Παιδείας.
    Οι χειρισμοί του Β. Πολύδωρα και της ηγεσίας της Αστυνομίας . Ως κορυφαία στιγμή βέβαια ξεχωρίζει ο ξυλοδαρμός του Κύπριου φοιτητή στη Θεσσαλονίκη, από ... μία ζαρντινιέρα!
    6. Ναυάγιο
    Μαύρη κηλίδα
    Διεθνής διασυρμός υπήρξε και με την υπόθεση του ναυαγίου του κρουαζιερόπλοιου Sea Diamond, μέρα μεσημέρι στον κόλπο της Καλντέρας, στη Σαντορίνη. Αδικαιολόγητες καθυστερήσεις και λάθη συντονισμού είχαν ως αποτέλεσμα να χαθούν δύο ζωές, η περιοχή να υποστεί τεράστια ρύπανση και όλα αυτά στην έναρξη της τουριστικής περιόδου.
    7. Αυθαίρετα
    Ακυρη τροπολογία
    Μελανό σημείο για μια κυβέρνηση που κατά τα άλλα διακήρυσσε την προσήλωσή της στην προστασία του περιβάλλοντος ήταν και η τροπολογία Μπασιάκου για αναστολή κατεδαφίσεων αυθαιρέτων σε δασικές εκτάσεις. Οι έντονες αντιδράσεις που ξεσήκωσε αλλά κυρίως η παρέμβαση Σουφλιά που διαχώρισε τη θέση του, οδήγησαν στην απόσυρσή της. Ωστόσο οι δικαιολογίες ότι αυτό έγινε γιατί δεν υπήρξε συναίνεση δεν ήταν επαρκείς...
    8. Ομόλογα
    Οι «ανίδεοι» των ταμείων
    δΑνεπανόρθωτο πλήγμα αποτελούν και οι ατυχείς χειρισμοί στο σκάνδαλο των ομολόγων. Οι αρχικές δηλώσεις Αλογοσκούφη περί «άπληστων χρηματιστών που εκμεταλλεύονταν ανίδεες διοικήσεις ταμείων», αλλά και η καθυστερημένη αποπομπή Τσιτουρίδη για έναν φαινομενικά άσχετο λόγο, δεν έπεισαν τηνκοινή γνώμη και δεν έδωσαν επαρκείς εξηγήσεις για ένα θέμα που έπληξε χιλιάδες ασφαλισμένους.
    9. Αρειος Πάγος
    Ατυχής κάλυψη
    Ο τομέας, το κύρος του οποίου επλήγη περισσότερο από κάθε άλλο, ήταν σίγουρα η ικαιοσύνη.
    Πρόσωπο κλειδί σε κάθε περίπτωση, ο πρώην πρόεδρος του Αρείου Πάγου Ρωμύλος Κεδίκογλου, ο οποίος συχνά βρέθηκε στο στόχαστρο σκληρής κριτικής, τόσο σε ότι αφορά τις παρεμβάσεις του σε κρίσιμες υποθέσεις - όπως αυτή των συμβασιούχων - όσο και για τις δοσοληψίες του γιου του. Η στάση του Μαξίμου ωστόσο, να του παράσχει απόλυτη κάλυψη, δημιούργησε έντονα ερωτήματα και προκάλεσε αναταραχή στους κόλπους της δικαιοσύνης, πλήττοντας ακόμη περισσότερο το κύρος της.
    10. Πατριαρχείο
    «Ξέχασε» τα φλέγοντα
    Αλλά και σε ζητήματα εθνικής σημασίας, όπως αυτό του Οικουμενικού Πατριαρχείου, οι κυβερνητικοί χειρισμοί δεν μπορούν να θεωρηθούν ως επιτυχείς. Κατά την τελευταία συνάντησή του με τον Τ. Ερντογάν, ο Κ. Καραμανλής προτίμησε να «ξεχάσει» τα φλέγοντα ζητήματα που του είχε θέσει λίγο νωρίτερα ο κ. Βαρθολομαίος, όπως την επαναλειτουργία της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης. Προτίμησε μάλλον να εστιάσει περισσότερο στην προεκλογική στήριξη στον Τούρκο πρωθυπουργό .

    ’’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Να πάει να γαμηθεί ο ΟΤΕ.

    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ:

    ΔΕΝ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΥΑ Η ΕΠΟΨΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΕΩΝΕ 200.000 ΔΡΧ ΤΗΝ ΚΑΘΕ 2η ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΓΙΟ ΔΙΠΛΑΣΙΟ.

    Δηλαδή μας τιμωρούσε που θέλαμε 2η γραμμή.

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΥΑ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΟΙ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΟΥ ΕΊΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΟΝΤΕΜ.

    Τώρα τι λεει;

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΥΑ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙς ΤΗΛΕΦΩΝΟ.

    ---

    ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΣ ΓΑΜΗΣΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΤΩΡΑ ΧΑΝΕΙ 6000 ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.

    ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΑΣΕΙ ΟΛΟΥΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙ. ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΚΑΜΙΑ 100.000 ΓΕΡΟΥΣ/ΓΡΙΕΣ.

    rip OTE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. αγαπητέ "αθηναίος (9.01 μμ", το θέμα με την ΕΕΤΤ είναι πρωτίστως πολιτικό : διορίζονται από την κυβέρνηση, πάιρνουν γραμμή από την κυβέρνηση, ελέγχονται από την κυβέρνηση. Κατά τα άλλα είναι "ανεξάρτητη" αρχή...

    Εκτός από τους μισθούς και τα διάφορα επιδόματα των "Κουλούρηδων" της ΕΕΤΤ υπάρχει σοβαρό θέμα και με το ρόλο που καλούνται να παίξουν στα δρώμενα: αντί να προτάξουν τον ρυθμυστικό τους ρόλο και να αγωνιστούν για μια ανταγωνιστική αγορά με πραγματικά ωφέλη για τους καταναλωτές, κάνουν (μικρό)πολιτική περί της "ανάπτυξης της ευρυζωνικότητας" στην χώρα ζητώντας θεσμικό πολιτικό θέση/ρόλο υπό τον Πρωθυπουργό, με συνέδρια/εκδηλώσεις υπό την επίβλεψη εταιρειών PR, και άλλα τέτοια ωραία ....

    Οι ευθύνες της ΕΕΤΤ είναι βαρύτατες για το χάλι μας ως χώρα στις νέες τεχνολογίες. Και όσο λειτουργεί υπό την καθοδήγηση της εκάστοτε κυβέρνησης, απλά θα μεμψιμοιρούμε για τα χάλια της αγοράς τηλεπικοινωνιών ...

    Ευχαριστώ,
    ΥΓ στο σύγκριση με την αγορά κινητών τηλεπικοινωνιών θα πρέπει να θυμόμαστε ότι στις κινητές ΠΡΩΤΑ φτιάχτηκε το θεσμικό πλαίσιο και έπειτα δραστηριοποιήθηκαν οι δύο ιδιωτικές εταιρείες, και έπειτα από πολλά χρόνια μπήκε και ο ΟΤΕ στην εν λόγω αγορά (!!). Στις σταθερές τηλεπικοινωνίες το θεσμικό πλαίσιο ΠΑΝΤΟΤΕ έπεται χρονικά της ενεργοποίησης των μικρών ιδιωτικών εταιρειών που μάχονται απέναντι στον "γίγαντα" ΟΤΕ....Καμία σχέση οι δύο αγορές λοιπόν !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Είσαι εκτός τόπου και χρόνου. Η μοναδική τηλεπικοινωνική εταιρια που εχει ιδικτιτο δίκτυο πανελλαδικά είναι ο ΟΤΕ. Επομένως είναι και ο μόνος ο οποίος μπορει να προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες σε όλους του έλληνες. Καμία εταιρία από τις εναλλακτικές δεν έχει τα "καμπανέλια" να πάει να εγκαταστήσει δίκτυο σε όλη την ελλάδα! σίγουρα ο οτε επαναπαύεται στην τεράστια πελατιακή βάση που έχει γι αυτό άλλωστε δεν δίνει ολοκληρωμένα πακέτα προς τελικούς χρήστες πολύ αργότερα απο τις άλλες εταιρίες.
    Πάντως η μεγαλύτερη "πληγη" του οργανισμού είναι οι εργατοπατέρες που δεν την αφήνουν να ορθοποδίσει και να κόψει τα πόδια σε κάτι εταιριούλες του στυλ ΛΑΝΕΤ, on telecom, altec. όταν αυτοί οι κόπανοι (συνδικαλιστές) αντιδρούν σε κάθε απόφαση για των εκσυγχρονισμό της εταιριας δεν μπορει να γίνει δουλεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. @ 8.42

    Μεγαλε πολυ θα ηθελες να βρισκοσουν στο δημοσιο αλλα επειδη τυχαινει αν εισαι σε μικρομαγαζο στον ιδιωτικο τομεα και σε γαμανε επι καθημερινης βασης, βγαζεις ολη την χολη σου για την αψογη εξυπηρετηση του ΟΤΕ στο θεμα επικοινωνιας. Εαν θες να μπεις στο δημοσιο περιμενε να βγουν οι επομενες προκηρυξεις! ΧΑ ΧΑ ΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. @ 2.22

    Βρε γαμημενε που τις ειδες τις 200.000 δρχ για χρεωση της δευτερης γραμμης? Μαλλον απο μονος σου πηγαινες και τα εσκαγες ΜΑΛΑΚΑ Ε ΜΑΛΑΚΑ.
    Και ποτε θυμασαι εσυ να χρειαζονται χρονια για να βαλει γραμμη ο ΟΤΕ? Ξεχνας οτι τον δρομο των τηλεπικοινωνιων τον ανοιξε ο ΟΤΕ ο οποιος παραμενει πρωτος σε υποδομες, backup και αναμονες καλωδιων σε καθε ακρη της Ελλαδα?

    Συμπερασμα: Oταν εισαι ασχετος αραξε σε μια γωνια και μην μιλας και μην πεταγεσαι σαν την σφηνοπουτσα για να αμολας την καθε ασχετοσυνη σου. ΗΛΙΘΙΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. pisinous giati se kanoune poutana oi bloopers?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ποιά ανεξάρτητη αρχή ΕΕΤΤ???
    Το Υπουργείο είναι!!!

    Με το QoS τι συμβαίνει?
    Δεν είναι καρτέλ να έχουν όλοι οι πάροχοι ρυθμίσει στις ADSL το QoS level=2 (75-80%)???

    Με το uplink compression τι συμβαίνει?
    Δεν είναι απάτη αφού δεν παρέχεται σταθερή ταχύτητα (η ταχύτητα μεταβάλλεται αναλόγως της "συμπιεσημότητας" της μεταδιδόμενης πληροφορίας)???

    Με το up-time η αν προτιμάτε MTBF τι γίνεται;
    Γιατί θα πρέπει ο δυσαρεστημένος συνδρομητής να "αποζημιώνει" τον πάροχο για να διακόψει, όταν λόγω τεχνικών προβλημάτων (σε τηλεφωνία και ευρυζωνικές) ο πάροχος κάνει συχνότατες (καθημερινές) μικρές διακοπές ΚΑΙ μία-δύο μεγάλες (90-180 λεπτών) κάθε 15 μέρες???

    Γιατί "κλείνουν" τις θύρες παρεμποδίζοντας VoIP???
    Πρέπει να παρέχεται συνδεσιμότητα ανεξαρτήτως της μεταδιδόμενης πληροφορίας.
    Εμμέσως με τον τρόπο αυτό επιβάλλεται η αγορά υπηρεσιών που έχουν ΗΔΗ πληρωθεί
    ΟΛΑ αυτά είναι σε γνώση της ΕΕΤΤ. Ατυχώς όμως είναι απασχολημένη σε "εκδηλώσεις".

    Μου λείπει ο Σταματούκος στο πάλαι ποτέ ΥΜΕ (Ρ/Ε), τότε δεν λειτουργούσαν τρία τουλάχιστον τσοντοκάναλα ΚΑΘΕ μέρα κάτω από την μύτη τους και μάλιστα όταν ευρίσκονται σε λειτουργία δύο πανάκριβα συστήματα ραδιοεντοπισμού ΜΕΣΑ στην Αττική.
    Πως γίνεται τρείς μέρες ΠΡΙΝ γίνει μια "επιχείρηση" αυτή να είναι γνωστή σε πειρατές και τσοντοκαναλάρχες???
    Αρα η ΕΕΤΤ είναι διεφθαρμένη, κοινώς ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ!

    Αυτά για ορεκτικό αλλά θα γράψω περισσότερα αν χρειαστεί και τότε θα είναι με ονόματα, διευθύνσεις, τηλέφωνα κλπ...

    ...και ένα τελευταίο, ΜΑΚΡΙΑ απο Λανέτ, ALTEC, και Τελλάς!
    ΜΑΚΡΙΑ πολύ ΜΑΚΡΙΑ!

    ...μία κοινωνική προσφορά bloopers


    SNB
    bloopers

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. 8:13, μάλλον δεν θυμάσαι καλά, ή δεν θέλεις να θυμάσαι. Το 1993 η 2η γραμμή είχε 200.000 δραχμές και το ΠΑΓΙΟ της 2ης γραμμής ήταν διπλό.

    ΑΣΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΛΟΙΠΟΝ. Ο ΟΤΕ ΝΑ ΤΙΣ ΒΑΛΕΙ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΣΕ 2-3 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. 10.30

    Μη λες βλακείες.
    120.000 είχε μια δικιά μας PRA (πρωτεύουσα 30 γραμμές).

    Εθαψες ένα σημαντικό ποστ για να γράψεις συκοφαντικές αρλούμπες περί της εποχής προ του ηλεκτρισμού.

    SNB
    bloopers

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Πριν 15 χρόνια ο ΟΤΕ χρέωνε την 2η γραμμή 120.000 δραχμές, ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΙΣ ΑΓΟΡΑΖΑΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ 200.000 δρχ.

    Και το 1996 (11 χρόνια πριν) μας έλεγε ότι τα modem δεν είναι για τις γραμμές του, και ότι οι γραμμές του είναι για να μιλάμε.

    Είναι ωραίο πράγμα να έχει κανείς ασθενή μνήμη ή επιλεκτική αμνησία.

    ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΡΑΓΓΙΟΖΑΚΟ ΠΟΥ ΣΕ 1-2 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ;

    ΟΙ ΓΡΑΜΜΕΣ ΣΑΣ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΧΡΗΣΙΜΕΥΣΟΥΝ ΓΙΑ ΆΛΛΕΣ ΧΡΗΣΕΙΣ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Πρώτον δεν δουλεύω στον Οτε ούτε σε άλλη δημόσια υπηρεσία.

    Δεύτερο δεν έχουμε κάκνει συμφοιτητές ούτε έχουμε πάει κάφέ μαζί, μαζέψου γύφτουλα!

    Τρίτον ασε τις βλακείες τι αγόραζες στη μαύρη αγορά - δεν φταίει κανείς αν είσαι βλαξ- οτι είπες δεν έχει σχέση με τα τιμολόγια του ΟΤΕ.

    Τέταρτον είμαι χρήστης modem από την εποχή των BBS και sysop σε μια απο τις πρώτες το 87. Ασε τις μπούρδες για modems.

    Πέμπτον το περί εργασίας να μην το συζητήσω... Το πολύ πολύ να προσλάβω τίποτα σαν και σένα για να σκάβουνε.

    Και τέλος αει στο διάολο αναλφάβητε εμπαθή φανατίκλα, είσαι πολυ βλάκας για να συζητώ μαζί σου.


    SNB
    bloopers

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. 11.02 ΕΙΠΕΣ:
    "Και το 1996 (11 χρόνια πριν) μας έλεγε ότι τα modem δεν είναι για τις γραμμές του, και ότι οι γραμμές του είναι για να μιλάμε."

    Στη πραγματικότητα αυτό που συνέβει αφορά τα (τότε) modems της Microcom που είχε αγοράσει η ΟτεΝετ και είχαν κατασκευαστικό bug στο firmware.
    Θανοπουλος Καραθεοδώρου και εγώ ήταν τρείς από τους ανθρώπους που έλυσαν το πρόβλημα υποδεικνύοντας τη λύση στη Microcom.

    Τώρα αει στο διάολο γύφτο!


    SNB
    bloopers

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ:

    Ποιά ανεξάρτητη αρχή ΕΕΤΤ???
    Το Υπουργείο είναι!!!

    Με το QoS τι συμβαίνει?
    Δεν είναι καρτέλ να έχουν όλοι οι πάροχοι ρυθμίσει στις ADSL το QoS level=2 (75-80%)???

    Με το uplink compression τι συμβαίνει?
    Δεν είναι απάτη αφού δεν παρέχεται σταθερή ταχύτητα (η ταχύτητα μεταβάλλεται αναλόγως της "συμπιεσημότητας" της μεταδιδόμενης πληροφορίας)???

    Με το up-time η αν προτιμάτε MTBF τι γίνεται;
    Γιατί θα πρέπει ο δυσαρεστημένος συνδρομητής να "αποζημιώνει" τον πάροχο για να διακόψει, όταν λόγω τεχνικών προβλημάτων (σε τηλεφωνία και ευρυζωνικές) ο πάροχος κάνει συχνότατες (καθημερινές) μικρές διακοπές ΚΑΙ μία-δύο μεγάλες (90-180 λεπτών) κάθε 15 μέρες???

    Γιατί "κλείνουν" τις θύρες παρεμποδίζοντας VoIP???
    Πρέπει να παρέχεται συνδεσιμότητα ανεξαρτήτως της μεταδιδόμενης πληροφορίας.
    Εμμέσως με τον τρόπο αυτό επιβάλλεται η αγορά υπηρεσιών που έχουν ΗΔΗ πληρωθεί
    ΟΛΑ αυτά είναι σε γνώση της ΕΕΤΤ. Ατυχώς όμως είναι απασχολημένη σε "εκδηλώσεις".

    Μου λείπει ο Σταματούκος στο πάλαι ποτέ ΥΜΕ (Ρ/Ε), τότε δεν λειτουργούσαν τρία τουλάχιστον τσοντοκάναλα ΚΑΘΕ μέρα κάτω από την μύτη τους και μάλιστα όταν ευρίσκονται σε λειτουργία δύο πανάκριβα συστήματα ραδιοεντοπισμού ΜΕΣΑ στην Αττική.
    Πως γίνεται τρείς μέρες ΠΡΙΝ γίνει μια "επιχείρηση" αυτή να είναι γνωστή σε πειρατές και τσοντοκαναλάρχες???
    Αρα η ΕΕΤΤ είναι διεφθαρμένη, κοινώς ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ!

    Αυτά για ορεκτικό αλλά θα γράψω περισσότερα αν χρειαστεί και τότε θα είναι με ονόματα, διευθύνσεις, τηλέφωνα κλπ...

    ...και ένα τελευταίο, ΜΑΚΡΙΑ απο Λανέτ, ALTEC, και Τελλάς!
    ΜΑΚΡΙΑ πολύ ΜΑΚΡΙΑ!
    ...μία κοινωνική προσφορά bloopers


    SNB
    bloopers

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. κρίμα που σε οποιαδήποτε συζήτηση, πρέπει οπωσδήποτε να χρησιμοποιήσουμε χυδαίες βρισιές...

    Τελικά και "οι καταναλωτές έχουν την αγορά που τους αρμόζει " !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. 12.26

    Ε μα δε γίνεται ο κάθε άσχετος να πετάει μια συκοφαντία με ανευθυνότητα και ένα "καραγκιοζάκο θα χάσεις τη δουλιά" απο πάνω!
    Κάποιος έπρεπε να τον μαζέψει.

    12.26, συγγνώμη για αυτά που διάβασες.

    SNB
    bloopers

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
    23/07/07
    1. Το κινημα των bloggers στο
    Προεδρικο Μεγαρο.Στην αυριανη
    γιορτη υης Δημοκρατιας οι
    εκπροσωποι των κινητοποιησεων
    για την Παρνηθα.
    2. Λειτουργει το Ειδικο Ταμειο
    Κοινωνικης Αλληλεγυης(ΕΤΚΑ),
    στους Νομους με υψηλη ανεργια.
    Στα 900!!! ευρω το μηνιαιο
    επιδομα.
    3. Διεκδικουν καμενη γη στα
    Βριλησσια με τιτλους επι
    Ομερ Βρυωνη.
    4. "Βουλιαζουν" τα πλοια του
    Αυγουστου.Στο 95% φτανει η
    πληροτητα για τους επιβατες,
    στα 100% για τα αυτοκινητα.
    Αναρπαστα τα εισιτηρια τοσο
    για δημοφιλεις προορισμους οσο
    και για νησια της αγονης
    γραμμης.
    5. 16.49% ειναι η αποδοση του
    Γενικου Δεικτη του ΧΑΑ απο τις
    αρχες του χρονου μεχρι 19/7/07
    14.66% ηταν η ενισχυση των
    εταιρειων υψηλης
    κεφαλαιοποιησης, απο 1/1/07.
    30.68% τα κερδη της μεσαιας
    κεφαλαιοποιησης απο 1/1/07
    38.61% κερδισε ο FTSE/ASE 80
    17.715 κερδισε o FTSE/ASE 140
    Ζεστο χρημα φερνουν οι
    αυξησεις κεφαλαιου,Ξεπερνουν
    τα 6.4 δις ευρω απο τις αρχες
    του ετους γισ τις εισηγμενες
    στο Χ.Α.Α.
    6. Τσε,ο νεος "ερωτας" του
    Χολιγουντ.Τον βρηκε στο
    προσωπο του ΜΠΕΝΙΤΣΙΟ ΝΤΕΛ
    ΤΟΡΟ .
    7. "Δεν μου αρεσει η λεξη ηρωας"
    Δηλωσε ο 26χρονος που εσωσε
    συνταξιδιωτες του στο
    ναυαγιο του "Εξπρες Σαμινα"
    "Μου εκανε εντυπωση οτι δεν
    υπηρχε βοηθεια.παρα μονον
    απο εναν δυο καμαροτους"
    8. Το comeback του Φερναντο.
    Ο Ισπανος με τη νικη του μειωσε
    στους 2 βαθμους τη διαφορα του
    απο τον Αγγλο πρωτοπορο.
    9. Επεστρεψε στα κολουαρ η Θανου.
    Με επιδοση 11.41 πηρε την
    πρωτη θεση στο πρωταθλημα
    Ενοπλων.



    NEWS BALANCE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Θεωρεί ότι δημοσιεύεται εδώ ανακριβές και κομματικά πολωμένο.
    Για τον λόγο αυτό μας "σπαμμάρει.
    ΠΧ:

    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
    23/07/07
    1. Το κινημα των bloggers
    2. Λειτουργει το Ειδικο
    3. Διεκδικουν
    4. "Βουλιαζουν"
    5. 16.49% ειναι
    6. Τσε,ο νεος "ερωτας"
    7. "Δεν μου αρεσει η λεξη
    8. Το comeback του πορο.
    9. Επεστρεψε στα κολουαρ



    NEWS SPAM and BULLSHIT

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ:

    Ποιά ανεξάρτητη αρχή ΕΕΤΤ???
    Το Υπουργείο είναι!!!

    Με το QoS τι συμβαίνει?
    Δεν είναι καρτέλ να έχουν όλοι οι πάροχοι ρυθμίσει στις ADSL το QoS level=2 (75-80%)???

    Με το uplink compression τι συμβαίνει?
    Δεν είναι απάτη αφού δεν παρέχεται σταθερή ταχύτητα (η ταχύτητα μεταβάλλεται αναλόγως της "συμπιεσημότητας" της μεταδιδόμενης πληροφορίας)???

    Με το up-time η αν προτιμάτε MTBF τι γίνεται;
    Γιατί θα πρέπει ο δυσαρεστημένος συνδρομητής να "αποζημιώνει" τον πάροχο για να διακόψει, όταν λόγω τεχνικών προβλημάτων (σε τηλεφωνία και ευρυζωνικές) ο πάροχος κάνει συχνότατες (καθημερινές) μικρές διακοπές ΚΑΙ μία-δύο μεγάλες (90-180 λεπτών) κάθε 15 μέρες???

    Γιατί "κλείνουν" τις θύρες παρεμποδίζοντας VoIP???
    Πρέπει να παρέχεται συνδεσιμότητα ανεξαρτήτως της μεταδιδόμενης πληροφορίας.
    Εμμέσως με τον τρόπο αυτό επιβάλλεται η αγορά υπηρεσιών που έχουν ΗΔΗ πληρωθεί
    ΟΛΑ αυτά είναι σε γνώση της ΕΕΤΤ. Ατυχώς όμως είναι απασχολημένη σε "εκδηλώσεις".

    Μου λείπει ο Σταματούκος στο πάλαι ποτέ ΥΜΕ (Ρ/Ε), τότε δεν λειτουργούσαν τρία τουλάχιστον τσοντοκάναλα ΚΑΘΕ μέρα κάτω από την μύτη τους και μάλιστα όταν ευρίσκονται σε λειτουργία δύο πανάκριβα συστήματα ραδιοεντοπισμού ΜΕΣΑ στην Αττική.
    Πως γίνεται τρείς μέρες ΠΡΙΝ γίνει μια "επιχείρηση" αυτή να είναι γνωστή σε πειρατές και τσοντοκαναλάρχες???
    Αρα η ΕΕΤΤ είναι διεφθαρμένη, κοινώς ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ!

    Αυτά για ορεκτικό αλλά θα γράψω περισσότερα αν χρειαστεί και τότε θα είναι με ονόματα, διευθύνσεις, τηλέφωνα κλπ...

    ...και ένα τελευταίο, ΜΑΚΡΙΑ απο Λανέτ, ALTEC, και Τελλάς!
    ΜΑΚΡΙΑ πολύ ΜΑΚΡΙΑ!
    ...μία κοινωνική προσφορά bloopers


    SNB
    bloopers

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. SNB
    bloopers

    Εχω ακούσει βλακείες, αλλά εδώ μιλάμε για καθαρή παραπληροφόρηση. Σε ποια BBS ήσουν, σε καμια Gate υποθέτω με τον βλάκα το ιδιοκτήτη. Ασε φιλάρα, γιατί εδώ τα έχουμε φαει με το κουταλάκι τα MajorBBS. Με το κουταλάκι. Πήγαινε να πεις τις μαλακίες σου αλλου.

    120.000 δρχ έκανε η κάθε ΕΠΙΠΛΕΟΝ γραμμή και 200.000 δρχ απο αγγελίες γιατι στο κέντρο που ήμασταν δεν είχε. Και είχε και ΔΙΠΛΟ ΠΑΓΙΟ.

    Και βάζαμε modem 2400 και ανατιναζόταν το καφάο.

    Και οι αληταράδες τεχνικοί μας ζητούσαν ΛΑΔΩΜΑ για να μας τις βάλουν γρηγορότερα.

    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. 5.56
    Εισαι ψευτης, αυτο που λες ειναι αδυνατο τεχνικα.

    Για πες μας ποσα "καφαο" ανατιναξατε λογω modem?

    Καποτε ειχα αγοράσει (στη μαυρη λογω αναγκης) ενα εισητηριο των 600Ε στην τιμη των 1500Ε. Ρε τους κλέφτες στην αεροπορικη εταιρια!

    Ελα, αντε, πολυ σου παει να ασχολούμαστε μαζι σου.
    Οσο δε για τον snb και που εγραψε για να διαβασεις πολυ σου παει, δεν τον ξερεις.
    Δεν πιστευω να νομιζεις οτι θα αποκαλυψει το ονομα του...
    Μετα απο τα πρώτα galacticom και σχεδιασμο τριων παρόχων απο τα χαρτια δεν νομιζω να απαντησει σε τσουτσουνια like you.

    LF
    bloopers

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. LF
    Μην απαντάς σε τέτοια, ο κόσμος ξέρει και καταλαβαίνει τον...

    S

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. S

    Μα τι να του πεις του ζώου;
    Να του πεις για loading coils και line extenders δεν πάνε V.92;
    Να του πεις οτι φερέσυχνα (τοτε) και modem δεν παίζουν;
    Να του πεις οτι είναι η συκοφάντης η είχε τυλίξει τη γραμμή του σε κανένα μετασχηματιστή για να μην παίζει ούτε σε V42;
    Ο καθένας αμολάει την μαλακία του και θέλει να είναι ισοβαρής με 10 χρόνια σπουδές στο αντικείμενο.
    Ε ΟΧΙ ρε S δεν τον αφήνω!

    LF
    bloopers

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Καλά, κάνε ότι νομίζεις. Πρόσεχε μόνο μην κάνεις αποκαλύψεις για εμάς.

    SNB
    bloopers

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Oταν αγοράζατε την γραμμή 200.000 βλάκες γιαυτό έφταιγε η κυβέρνηση που είχατε βγάλει γιατί αυτή συντηρούσε τα κομματόσκυλα της και τα ελλείματα της με τον οτε και κάθε οτε.
    Ο τωρινός οτε δεν έχει καμιά σχέση με τον τότε.
    Τώρα κοιτάνε πως θα σκίσουν τους υπαλλήλους και ότι άλλο κάνει κάθε ιδιωτική εταιρεία.
    Να δείτε οι πάροχοι σε μερικά χρόνια τι ωραία θα συμπεριφέρονται. Νομίζεται είναι οι καλοί ποιμένες που ήρθαν να σας σώσουν από το πέλμα της τεχνολογίας. Απλώς το κράτος εξελίχτηκε σε λαμόγια ιδιωτικού χαρακτήρα .
    Και οι τότε επεκτάσεις με αναλογικά κέντρα σε σχέση με τώρα κοστίζαν 100πλάσια έτσι για να ξέρουμε και τί λέμε. Αν είχαμε αναλογικές γραμμές ακόμη , ο πάροχος θα χρέωνε 1.000.000 την νέα σύνδεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Αγαπητέ 11:01 μμ,
    προφανώς και οι πάροχοι ΔΕΝ είναι καλοί ποιμένες! Τουλάχιστον όμως ότι κάνουν, το κάνουν με τα δικά τους λεφτά και όχι με τα λεφτά του Ελληνα φορολογούμενου(λέγε με ΟΤΕ).

    Αυτή είναι η βασική διαφορά. Οι αποφάσεις ΔΕΝ αφορούν ξένα λεφτά (όπως στον ΟΤΕ) αλλά τα δικά τους λεφτά!

    Στον ΟΤΕ, πόσες βίλες χτίστηκαν τόσα χρόνια λόγω των υπερτιμολογήσεων (και πολλές φορές άχρηστων/ξεπερασμένων) διαφόρων υλικών/μηχανημάτων??? Βρες το ίδιο πράγμα (πχ μια συγκεκριμένη πόρτα συγκεκριμένου μηχανήματος πχ switch ...) πόσο την πλήρωνε κάποιος πάροχος και πόσο ο ΟΤΕ ...3 φορές πάνω την πλήρωνε ο ΟΤΕ ( με το ένα ή το άλλο τερτίπι/κολπάκι...)... Γιατί να πληρώνουμε όλοι μας ως Ελληνες φορολογούμενοι τις βίλες αυτών των λαμόγιων ?? Αυτή είναι μια σημαντική διαφορά μεταξύ του ΟΤΕ και των παρόχων, για εμάς τους απλούς πολίτες/καταναλωτές...

    Τέλος, δεν αναφέρω τα αυτονόητα , ότι λόγω των παρόχων και του ανταγωνισμού μειώθηκε τραγικά η τιμής της αστικής μονάδας τα τελευταία χρόνια, όπως επισις το γεγονός ότι βλέπουμε πια σιγά σιγά και νέες υπηρεσίες πχ ADSL κτλ ξεκάθαρα λόγω ανταγωνισμού !! Δες πχ τί κάνει ο ΟΤΕ την τελευταία τριετία εκεί ποτ ΔΕΝ είχε ανταγωνισμό, στα πάγια τέλη : ΤΑ ΑΥΞΑΝΕ!!!

    Μπορώ να πω και άλλα...Δεν έχει σημασία όμως ...Αυτό που έχει σημασία είναι να καταλάβουμε ΟΛΟΙ μας ( και κυρίως οι εργαζόμενοι στον ΟΤΕ !!) ότι για να υπάρξει ένας ΟΤΕ ανταγωνσιτικός χρειάζεται όραμα και ξεκάθαρη στρατηγική, κάτι που δυστυχώς δεν υπάρχει ...

    Και χρειαζόμαστε όλοι μας - ως αγορά και ως κοινωνία- έναν υγιή και ανταγωνιστικό ΟΤΕ ....

    Με εκτίμηση,

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση