GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παίζει το παιχνίδι του ιατρικού κατεστημένου των ΗΠΑ...

...ο Α. Τζάκης με την μεταμόσχευση στον Χριστόδουλο. Θέλουν να εκμεταλλευτούν τους απελπισμένους... . Του Θωμά Ακρωτηριανάκη . Αν κάνει τε...

...ο Α. Τζάκης με την μεταμόσχευση στον Χριστόδουλο. Θέλουν να εκμεταλλευτούν τους απελπισμένους...
.
Του Θωμά Ακρωτηριανάκη
.
Αν κάνει τελικά τη μεταμόσχευση ο A. Τζάκης στον Μακαριώτατο, χωρίς προηγουμένως να πει δημόσια ότι τα Πρωτόκολλα (δείτε εδώ προηγούμενο σχετικό δημοσίευμά μου, της 20ής Ιουλίου 2007) την απαγορεύουν ως λιγότερο αποτελεσματική από τη μη μεταμόσχευση, από την άποψη και της διάρκειας και της ποιότητας της ζωής, και ότι κάνουν, κατά τη γνώμη του, λάθος, τότε θα τον θεωρήσω ότι δεν είναι άνθρωπος του Μακαριωτάτου, αλλά κρυφός άνθρωπος των πιο ακραίων κύκλων του αμερικάνικου ιατρικού κατεστημένου, που θέλουν τα σωστά Πρωτόκολλα αυτά να καταργηθούν, για να παίρνουν ελεύθερα πολλά χρήματα από τους απελπισμένους, από μεταμοσχεύσεις που ήταν καλύτερα να μην είχαν γίνει, κι ας χαραμίζονται και τα μοσχεύματα, που θέλουν να δημαγωγήσουν με την περίπτωση του διάσημου, λαοπρόβλητου Χριστόδουλου, και θα πουν, αν γίνει η μεταμόσχευση, ότι δήθεν πέτυχε, ήταν αποτελεσματικότερη, προτιμότερη, ασφαλέστερη από τη μη μεταμόσχευση, "αξιοποιώντας" την εντελώς προσωρινή αρχική αναλαμπή βελτίωσης που θα παρουσιάσει,που όμως θα τη διαδεχτεί η πιο απότομη επιδείνωση (τα φάρμακα για να μην αποβάλλει το μόσχευμα προκαλούν καλπασμό στον καρκίνο του παχέος εντέρου...).
Σκοπός τους να "θιγούν" επιφανειακά, φαινομενικά και άδικα τα σωστά Πρωτόκολλα αυτά, που θέλουν ιδιοτελώς να καταργηθούν. Ναι, μα οι Ευρωπαίοι, οι Έλληνες ιατροί (οι Έλληνες ιατροί, στην πραγματικότητα, θέλουν απλώς να πάει στο Μαϊάμι,όχι και να κάνει μεταμόσχευση) και οι μη ακραίοι από τους Αμερικανούς ιατρούς θα τους απαντήσουν όπως τους πρέπει, μετά το θάνατο του Χριστόδουλου. Δηλαδή όταν θα έχει ολοκληρωθεί η ιατρική περίπτωση, διότι προηγουμένως κωλύονται για λόγους διατήρησης της τόνωσης του ηθικού.

14 σχόλια

  1. Καλα ρε βαρεμενε,μην ξεχασεις
    και τα πρωτοκολλα της...Σιων.
    Ψαξτα ,ο Λιακοπουλος τα εχει.
    Και να παιρνεις ασπιρινες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και οπως ελεγε και ο μεγαλος σαν σεμπαστιαν,οταν εισαι μεγαλος και στην κορυφη παντα θα υπαρχουν οι μικροι και οι αποκατω ,που παντα θα τσιμπανε κατι λεφτα απο τις φαρμακευτικες εταιρειες για να λενε ο,τι τους λενε..

    Και θα γαυγιζουν αγαπητοι,γιατι το μεγαλο κεφαλαιο ειναι αδιστακτο,και αυτα τα τομαρια ακρωτηριανακια,που κατι τσιμπησαν λαε,ειναι κωλοπαιδα,πουτανας γυιοι φιλοι και φιλες ,οπως θαλεγε και ο προεδρος του ΣΥΝ σε απταιστον Ελληνικη γλωσσαν..

    Και φτωχομπινεδες αγαπητοι και μωροκαυλοι αγαπητοι..
    Και υστερικες σκυλες αγαπητοι..

    Και βγαλανε και το ιδιο το πρωτοκολλο φιλοι και φιλες που απαγορευει την εξωμητρια συλληψη,γιατι ειναι οργανο του σατανα φιλοι και φιλες..

    Και μαλιστα το ιδιο το πρωτοκολλο φιλοι και φιλες ,απαγορευει την μεταμοσχευση μυελου απο το κατσικι κυριοι.
    Γιατι δεν ταιριαζει φιλοι και φιλες.

    Και οποιος βηχει κυριοι ειναι φυματικος κυριοι και θα πρεπει να παει στο νοσοκομειο για να μην κολλησει τους αλλους κυριοι,και μαλιστα η γριππη των πουλερικων χτυπησε τον ιδιο τον ακρωτηριανακη και του εκανε τον εγκεφαλο "σπογγωδη εγκεφαλοπαθεια" φιλτατοι..

    Και καθεται ο πουστης και μας τα εχει πρηξει ο πουστης..

    κατι θα παιρνει απο το πρεσσ.γρ φιλοι,κανα 20ρικο?
    Και πολυ το βλεπω κυριοι,αυτοι εδω οι πουστηδες δεν ειναι δα και ιδιαιτερα γαλαντομοι,εμενα δεν μου δινουν τιποτα οι πουστηδες και ενω μαλιστα γραφω και καλλιτερα απο κατι αποβολες σαν το λουτραδη φιλτατοι..να πανε να γαμηθουνε φιλτατοι αυτοι και ο λουτραδης τους και ο ακρωτηριακης τους ..

    Τα λεω καλα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι αμερικανοί γιατροί θέλουν να εκμεταλευτούν τους απελπισμένους ενώ οι έλληνες γιατροί είναι μητέρες τερέζες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είστε βέβαιος πως η συνθήκη του Μιλάνου δεσμεύει τους γιατρούς των ΗΠΑ; Εγώ δεν είμαι καθόλου βέβαιος. Το έψαξα μάλιστα και δεν βρήκα απολύτως καμία αναφορά στο πρωτόκολλο του Μιλάνου, σχετικά με μεταμοσχεύσεις οργάνων στις ΗΠΑ. Αν εσείς έχετε κάτι σχετικό υπόψην, δώστε μας μια παραπομπή να ενημερωθούμε σχετικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ληρ τον ακρωτηριανάκη διαβάζεις? αυτός είναι πνευματικά ακρωτηριασμένος, λοβοτομημένο το παλληκάρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε Ακρωτηριανάκη, εδώ σωστά τα γράφεις, αλλά εκείνο το Μακαριώτατος=ευτυχέστατος τι το τσαμπουνάς; Ένα δυστυχισμένο ανθρωπάκι είναι που προσπαθεί να καθυστερήσει το ραντεβού του με τον θεό που υποτίθεται πως αγάπησε πιό πολύ από κάθε τι. Ούτε για τα προσχήματα δεν πρόσπεσε στα ιερά ξόανα της θρησκείας του λείψανα, εικονίδια και επιδέλοιπα που πουλούσε στο κοπάδι του σαν ελιξήρια. Στο πλευρό του έχει τους κολλητούς του Κωλοσούζα και Θεόκλητο που τρέμει και παρακαλά μετά το φιάσκο της Καλαμάτας για μια μητρόπολη, χωρίς να τους κρύβειαπό τα κουτομπολιά του κόσμου. Μαγκιά του, αλλά κάτι έλεγε για κουσούρια. Θα βουτήξει το πρώτο μόσχευμα που θα βρει, με τον παρά του κι ας πάει στα τσακίδια αυτός που έχει σειρά. Τα μαυροντυμένα κοράκια που περιμένουν να τον διαδεχτούν ετοιμάζονται να βγάλουν το ένα τα άπλυτα του άλλου στη φόρα, ανηψιούς, κλεψιές, και τα τοιαύτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γράφτηκε (και δεν διαψέφτηκε) ότι η αναμονή στο νοσοκομείο του Μαιάμι στοιχίζει ημερησίως 22.000 δολλάρια Η.Π.Α.

    Υ.Γ. Τα έξοδα στο Αρεταίειο πληρώθηκαν από το Υπουργείο Υγείας όχι από την Εκκλησία .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μια είδηση της Εσπρέσσο που δημοσιεύτηκε εδώ, έπρεπε να γράφει την πηγή της κύριοι. Είναι της Εσπρέσσο
    Παπάς από τα ιεροσόλυμα (χωρίς ράσο) "ψώνιζε" αγοράκια
    25/7/2007


    Από τα Ιεροσόλυμα στην Πάτρα, προς αναζήτηση ερωτικών συντρόφων που θα ικανοποιούσαν όλες του τις επιθυμίες, βρέθηκε ένας 50χρονος ιερωμένος. Ο μουσάτος άντρας είχε προκαλέσει εδώ και καιρό τα βλέμματα των θαμώνων γνωστού κλαμπ στο Ρίο. Δεν είναι άλλωστε συνηθισμένο να βλέπεις έναν τέτοιο «τύπο» σε ένα μαγαζί φημισμένο για την αποδοχή του από τη νεολαία.

    Σύμφωνα με την εφημερίδα «Κόσμος», ο 50χρονος άντρας κάθε βράδυ πετούσε τα ράσα, έβαζε το τζιν του και πήγαινε στο κλαμπ προσπαθώντας να πιάσει συζήτηση, κυρίως με άντρες. Τελικά ύστερα από «ψηστήρι» που κράτησε μέρες ο κύριος με τη γενειάδα έπεισε ένα νεαρό να τον συνοδεύσει στο χώρο του, προφανώς με το αζημίωτο.

    Ο νεαρός πήγε μαζί του σε πολυτελές ξενοδοχείο της περιοχής, μπήκε αμέσως στο «ψητό» και έπειτα έπιασε μαζί του την κουβέντα. Μεταξύ ποτού και πειραγμάτων ο 50χρονος εξομολογήθηκε στον παρτενέρ του ότι είναι αρχιμανδρίτης από τα Ιεροσόλυμα και ότι ήρθε στην Πάτρα για διακοπές και επίσκεψη σε κάποιους συγγενείς του.

    Ο νεαρός φαίνεται πως εντυπωσιάστηκε, τόσο από την ιστορία του 50χρονου όσο και από τις αποδόσεις του στο κρεβάτι και έτσι το επόμενο βράδυ, φανερά χαρούμενος, εξιστόρησε τα πάντα στην παρέα του, με αποτέλεσμα μέσα σε λίγες ώρες η είδηση να κάνει το γύρο της Πάτρας.

    ΓΙΟΥΛΗ ΣΤΑΡΙΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ρε ακρωτηριασμένε τρομολάγνε γράψε μια φορά κάτι που να διαβάζεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. και κάτι ορθογραφικό :
    ο Μακαριότατος
    του Μακαριότατου
    (σ)το Μακαριότατο
    ώ Μακαριότατε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο ΜΑΣΚΑΡΙΟΤΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΧΑΜΕΝΟ ΧΑΡΤΙ .

    ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΠΟΣΟ ΧΕΣΜΕΝΟΣ ΗΤΑΝ . ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΒΓΕΙ ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΩΛΟ. ''ΕΙΜΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΣΑΣ !!!!! '' ΕΙΠΕ ......

    ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΟΥΣΑ


    ΑΠΛΩΣ ΔΕΙΧΝΕΙ Ο ΠΟΥΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΠΟΣΟ ΣΙΧΑΜΕΡΗ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ ΣΚΟΥΛΗΚΑΝΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ .
    ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΚΤΡΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗ ΣΚΑΤΟΖΩΗ ΤΟΥ.

    Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΔΕΙΓΜΑ ΥΠΟΚΡΙΤΗ ΤΥΠΟΛΑΤΡΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥ.

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΒΛΑΚΩΜΕΝΟΙ ΠΙΣΤΟΙ . ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΘΕΟΣ ΟΥΤΕ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ .
    ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ,ΕΞΟΥΣΙΑΣ ,ΔΥΝΑΜΗΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑ ΜΕΣΣΑΙΩΝΙΚΩΝ ΠΡΟΛΗΨΕΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΟΙΠΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το ΠΑΣΟΚ νομίζει ότι ο Πρωθυπουργός δρα ως εάν να μην έχει συνείδηση της σοβαρότητας της κατάστασης και λέει ‘’μωραίνει Κύριος ων βούλεται απωλέσαι’’.

    Είναι φανερό - λέει το ακόμα το ΠΑΣΟΚ - ότι ο κ. Καραμανλής έχει χάσει το μέτρο, αλλά βέβαια ΠΑΣΟΚ είναι αυτό και πάλι μαλακίες λέει.. Είναι φανερό ότι έχει χάσει την ψυχική και ηθική επαφή με τον ελληνικό λαό του ΠΑΣΟΚ ενώ ψηφίστηκε από άλλους. Μόνο η αλαζονεία του ΠΑΣΟΚ και η έλλειψη κατανόησης του τι συμβαίνει στην κοινωνία μπορεί να επιτρέπουν στον κ. Καραμανλή και τους υπουργούς του να επιτίθεται κατά της αντιπολίτευσης , μέσα σε συνθήκες εθνικής τραγωδίας αλλά ας είχαμε καλύτερη αντιπολίτευση.

    Η διακυβέρνηση τους γονάτισε, τους μίκρυνε, τους έφερε στα πραγματικά τους μέτρα, ότι δηλαδή είναι αντιστοιχεί στην υπαξιωματική, εθελοντική και μισθοφορική αντιπολίτευση. Η κυβέρνηση της ΝΔ απεδείχθη ο αντίστροφος Μίδας δηλαδή Σιδάμ. Αν ο Μίδας ότι έπιανε το έκανε χρυσάφι, η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας ότι χρυσάφι πιάνει το κάνει ότι σκατά ήταν πριν σας το ‘’χρυσώσει’’ το ΠΑΣΟΚ. Αν προσέξατε σύμφωνα με την αναπτυσσόμενη από εμάς θεωρία η κυβέρνηση πιάνει τα πράγματα. Λανθασμένη υπόθεση ασφαλώς, μόνο τα κέρατα του ΠΑΣΟΚ κρατά καλά η κυβέρνηση.

    Άρα – λέμε τώρα εμείς με την μαλακία που μας δέρνει, θέλουν να συντηρούν μια οξύτητα στο πολιτικό κλίμα. Επιδιώκουν να υπάρχει διαρκώς επιθετικότητα του ΠΑΣΟΚ – ως αν αυτή δεν υφίσταται αυθορμήτως υπαγορευόμενη εκ της λύσσας για την κουτάλα - και του προέδρου του, έτσι ώστε να συγκαλύπτουν πίσω από την πόλωση, την οξείδωση, την αναγωγή, την σύντηξη την οξύτητα την θερμοκρασία και τον διχασμό, την ανεπάρκεια, την αδυναμία και την αποτυχία αυτής της κυβέρνησης να διαχειριστεί την αντιδραστική μπουρδολογία της αξιωματικής αντιπολίτευσης και των φερέφωνων προπαγανδιστών της.

    ‘’PASOK πίσιnous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δρα ως εάν να μην έχει συνείδηση της σοβαρότητας της κατάστασης , «μωραίνει Κύριος ον βούλεται απολέσαι». Πόσο ακόμα να χαζέψει ο βλάκας γιωργάκης? «Είναι φανερό ότι ο κ. Παπανδρέου έχει χάσει το μέτρο. Είναι φανερό ότι έχει χάσει την ψυχική και ηθική επαφή με τον ελληνικό λαό. Μόνο η αλαζονεία και η έλλειψη κατανόησης του τι συμβαίνει στην κοινωνία μπορεί να επιτρέπουν στον κ. Παπανδρέου και τους τομεάρχες του να επιτίθεται κατά της κυβέρνησης , μέσα σε συνθήκες εθνικής τραγωδίας» .
    Η ποδηλατάδα τους «γονάτισε», τους μίκρυνε, τους έφερε στα πραγματικά τους μέτρα. Η αντιπολίτευση του ΠΑΣΟΚ απεδείχθη ο αντίστροφος Μίδας. Αν ο Μίδας ό,τι έπιανε το έκανε χρυσάφι, η αντιπολίτευση του ΠΑΣΟΚ ό,τι πιάνει το κάνει σκατά. Γι' αυτό φωνάζουν και τον υδραυλικό.
    Αρα, θέλουν να συντηρούν μια οξύτητα στο πολιτικό κλίμα. Επιδιώκουν να υπάρχει διαρκώς επιθετικότητα κατά της Νέας Δημοκρατίας και του Πρωθυπουργού του, έτσι ώστε να συγκαλύπτουν πίσω από την πόλωση, την οξύτητα και τον διχασμό, τις λαμογιές, τον ενδοτισμό και την κλοπή του Ελληνικού Λαού.
    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ρε Ακρωτηριανακη επι της ουσιας
    εχεις δικαιο.
    Με βαση τα 'κριτηρια του Μιλανου"
    ενας ασθενης σαν τον Χριστοδουλο
    δεν ενδυκνειται για μεταμοσχευση.

    Αλλα ειναι δυνατον να γραφεις μια
    προταση-παραγραφο με 171(!) λεξεις
    πριν βαλεις τελεια;

    Eλεος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση