GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με σκοτεινές διαδικασίες και βύσματα...

...επιλέγονται οι "αδιάφθοροι" της δημόσιας διοίκησης! Μπορεί ένα σώμα ελεγκτών που αποκαλείται «οι αδιάφθοροι» να έχει προκύψει μ...

...επιλέγονται οι "αδιάφθοροι" της δημόσιας διοίκησης!

Μπορεί ένα σώμα ελεγκτών που αποκαλείται «οι αδιάφθοροι» να έχει προκύψει μέσα από αδιαφανείς και άκρως ελεγχόμενες διαδικασίες; Στα χρόνια της νέας παρακμιακής διακυβέρνησης από τη Νέα Δημοκρατία (και παλιότερα του ΠΑΣΟΚ), ναι είναι πιθανό και εφικτό.

Σύμφωνα με το Νόμο 3074/2002 (τον οποίο δεν ψήφισε η Νέα Δημοκρατία, αλλά το ΠΑΣΟΚ) για την στελέχωση του Σώματος Ελεγκτών-Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης μόνο κριτήριο είναι η συνέντευξη ενώπιον μιας τριμελούς επιτροπής η οποία τοποθετείται από τον Υπουργό Εσωτερικών. Η επιτροπή αυτή «αξιολογεί τα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα των υποψηφίων και διαμορφώνει γνώμη για την ικανότητα άσκησης των καθηκόντων Επιθεωρητή-Ελεγκτή και Βοηθού-Επιθεωρητού ελεγκτή». Μόνο όποιος-α πέρασε από την διαδικασία της «συνέντευξης» αυτής μπορεί να καταλάβει πόσο απέχουν τα λόγια από την πραγματικότητα και ότι αυτό που τελικά μετρά είναι το «βύσμα» του κάθε υποψηφίου. Τούτη η διαδικασία καθιερώθηκε από το ΠΑΣΟΚ για νάχει φυσικά την δυνατότητα να επιλέξει τα δικά του «πράσινα» παιδιά. Η Νέα Δημοκρατία συνέχισε την άθλια πρακτική, αλλάζοντας απλώς το χρώμα των νέων εκλεκτών.

Για νάχετε μια εικόνα του κύρους της συνέντευξης ενώπιον της επιτροπής στην οποία προήδρευε ένας απόμαχος αρεοπαγίτης, αρκούν τα εξής: η μέγιστη διάρκεια της ήταν πέντε λεπτά και στην οποία η επιτροπή προσπαθούσε να πείσει τον υποψήφιο ότι δεν είναι άξιος να γίνει μέλος του σώματος (!), ότι δεν πληρούσε τα τυπικά κριτήρια, ότι είτε δεν κάλυπτε κάποια μορφωτικά επίπεδα ή ότι είχε λίγα χρόνια υπηρεσίας.

Φυσικά, όσοι μετείχαν στην διαδικασία κάλυπταν πλήρως τα τυπικά προσόντα της προκήρυξης διαφορετικά θα είχαν αποκλειστεί από την προεπιλογή. Η προκήρυξη δεν ανέφερε συγκεκριμένα πτυχία ή μεταπτυχιακά ή άλλα εξειδικευμένα κριτήρια, έθετε απλώς ένα όριο ηλικίας, την κατοχή του Α’ βαθμού στο δημόσιο, και ελάχιστη προϋπηρεσία τα πέντε χρόνια. Η επιτροπή όταν έβλεπε κάποιον υποψήφιο που δεν είχε το χρώμα του βύσματος αλλά είχε και με το παραπάνω τα προσόντα που περιέγραφε η προκήρυξη προσάρμοζε ανάλογα τους λόγους απόρριψης: ήσουν προϊστάμενος και με πάνω από 20 χρόνια υπηρεσίας; Δεν τους έκανε ο τίτλος σπουδών σου, άρα απορρίπτεσαι. Ήσουν κάτοχος πολλών τίτλων σπουδών; Είχες όμως λίγα χρόνια προϋπηρεσίας, άρα απορρίπτεσαι.
Όλα αυτά ήταν όμως προφάσεις εν αμαρτίαις. Αν δει κανείς τις αποφάσεις διορισμού των εκλεκτών θα διαπιστώσει πως η επιτροπή έκρινε με δύο μέτρα και δύο σταθμά. Προτιμήθηκαν θεολόγοι (!) αντί για οικονομολόγους, προτιμήθηκαν κάτοχοι ενός πτυχίου αντί για όσους είχαν μεταπτυχιακά και μεγάλη εργασιακή εμπειρία στο δημόσιο, προτιμήθηκαν υποψήφιοι για τους οποίους δεν ίσχυαν τα κριτήρια αποκλεισμού που εφαρμόστηκαν σε άλλους με τα ίδια ή περισσότερα προσόντα.

Οι αδιάφθοροι της δημόσιας διοίκησης που θα ελέγξουν τα κακώς κείμενα του κρατικού μηχανισμού προέκυψαν μέσω σκοτεινών διαδικασιών, για άλλη μια φορά η συνέντευξη γίνεται όπλο στα χέρια του, αδιάφορου ποίου, κυβερνητικού κόμματος προκειμένου να προωθήσει τα δικά του στελέχη αδιαφορώντας για το αν αυτά είναι κατάλληλα για την θέση και επαρκώς εξοπλισμένα γι’ αυτήν. Δεν έχουμε την παραμικρή αμφιβολία ότι παρόμοιες πρακτικές υιοθετούνται και σε άλλες επιλογές στελεχών στο δημόσιο.

Είτε με ΠΑΣΟΚ, είτε με Νέα Δημοκρατία στην εξουσία ένα πράγμα δεν αλλάζει: η αναξιοκρατία στο δημόσιο και η επιβολή του «νόμου του ισχυρότερου βύσματος».

.....K.AT.

16 σχόλια

  1. PRODROMOS,XERI XERI ME TON KARATZAFERH.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ρε φιλε τι λες τωρα....εδω ο Καραμανλης εκανε Ειδικο Γραμμτεα του ΣΕΕΔΔ τον Λαμπρο Γεωργακοπουλο ,οχι τον Χαραλαμπο, ο οποιος ηταν Υποψηφιος Βουλευτης της ΝΔ στην Κορινθια αν δεν κανω λαθος...τη αρχη μιλας οταν ο Αρχηγος ειναι κομματοσκυλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 8.17
    ΛΟΓΩ ΛΑΘΟΥΣ
    ουπσ .... για ποια ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ αρχη μιλας......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πρόδρομος Εμφιετζόγλου συντάσσεται με το ΛΑΟΣ
    Posted by fonirodopis on July 18th, 2007

    Με σκληρή γλώσσα και χαρακτηρισμούς, ασκώντας έντονη κριτική σε όλα τα κόμματα ο πρόεδρος της Μηχανικής και γνωστός όσον αφορά τη δράση του και τις προσπάθειες του χρόνια τώρα να αποκτήσουν οι Πομάκοι δική τους φωνή κ. Πρόδρομος Εμφιετζόγλου, δήλωσε χθες στην Ξάνθη ότι οι συνεργάτες του και ο ίδιος θα βοηθήσουν την προσπάθεια και έντιμο αγώνα του Γιώργου Καρατζαφέρη στις επερχόμενες εκλογές γιατί το θεωρεί χρέος του να αποκτήσει φωνή ο ΛΑΟΣ για να ακούγεται επιτέλους μια πατριωτική φωνή μέσα στη βουλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κατά πάντων, στηρίζει Καρατζαφέρη


    ΞΑΝΘΗ

    Του ΑΝΔΡΕΑ ΣΑΚΕΛΛΙΩΝ


    Σαν βόμβα έσκασε στη Θράκη η είδηση ότι ο επιχειρηματίας Πρόδρομος Εμφιετζόγλου, πρόεδρος της «Μηχανικής Α.Ε.», στηρίζει ΛΑΟΣ.

    Μιλώντας προχθές το βράδυ σε ξενοδοχείο της Ξάνθης σε πάνελ με τον απόστρατο αξιωματικό Παναγιώτη Θεοδωρακίδη και τον γενικό γραμματέα της Πανελλήνιας Συνομοσπονδίας Ελλήνων Ρομά Γιάννη Αθανασίου, ο Πρ. Εμφιετζόγλου ανακοίνωσε ότι στηρίζει ΛΑΟΣ κυρίως για εθνικούς λόγους. Ο επιχειρηματίας, που δραστηριοποιείται στα Βαλκάνια και σε χώρες της πρώην Σοβιετικής Ενωσης, ανακοίνωσε ότι συναντήθηκε την περασμένη εβδομάδα με τον Γιώργο Καρατζαφέρη.

    Ο κ. Εμφιετζόγλου επιτέθηκε κατά πάντων, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων ότι:

    * «Ο πρωθυπουργός δεν έχει πει ποτέ τη λέξη πατρίδα, ενώ η υπουργός Εξωτερικών για προσωπικούς λόγους δεν ενδιαφέρεται αν θα χάσουμε τη Μακεδονία και τη Θράκη αρκεί να γίνει πρωθυπουργός».

    * Θεώρησε διαβρωμένο τον Γιώργο Παπανδρέου, ειδικά όταν μιλά για πολυπολιτισμικότητα, και θεωρεί ότι ο ελλαδικός χώρος είναι έπειτα από αγώνες και θυσίες ομογενοποιημένος.

    * Ο,τι πιο αντεθνικό και προδοτικό είναι ο ΣΥΝ για τον κ. Εμφιετζόγλου που, κατά την άποψή του, βρίσκεται πίσω από τη Ρεπούση. Και θέλει «τα παιδιά μας να μη γίνουν Ελληνες».

    * Για το ΚΚΕ ανέφερε: «Είναι στον κόσμο του, αλλά το προτιμώ από τα προηγούμενα».

    Υποστήριξε πως θα στηρίξει ΛΑΟΣ διότι:

    * Δεν υπάρχει εθνική πολιτική προς όφελος της χώρας, αλλά μια συνεχής υποχώρηση σε όλα τα εθνικά θέματα που μπορεί να οδηγήσουν και σε «Κοσοβαροποίηση» της Θράκης. Λάβρος επιτέθηκε κατά της πρέσβειρας στα Σκόπια Νατάσσας Γροσομανίδου (ήδη ανεκλήθη) επειδή δήλωσε ότι η Ελλάδα θα πρέπει να αναγνωρίσει την πραγματικότητα και να δεχτεί τα Σκόπια με το όνομα «Μακεδονία».

    * Θα πρέπει να υπάρξει μια πατριωτική φωνή στη Βουλή· μια φωνή αντίστασης, που δεν θα κάνει υποχωρήσεις και συμβιβασμούς.

    Ζήτησε παράλληλα να μην υπάρχουν ακραία στοιχεία και να μη γίνουν τα λάθη του παρελθόντος (υποψηφιότητα Κολλάτου) όπως στις νομαρχιακές εκλογές.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 19/07/2007

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. το ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ,
    ==
    Σαν να λεμε Συμφωνίες Ζυρίχης –Λονδίνου Κ.Καραμανλής
    ξεπούλημα Κυπριακού .

    ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΚΟΝΩΝΙΚΩΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΩΝ,
    ==
    Σαν να λεμε γαλαζοσκυλια μετα την αποφραδα 07-03-2004
    Φοροαπαλλαγή Βιομηχάνων και Δεσποτάδων
    Ρούφηγμα αίματος εργατικής τάξης με αύξηση άμεσων και έμμεσων φόρων.
    Που αν δεν επαιρνες την "επισημη" στήριξη του κυρίου ΧΟΥΠΗ , δεν περναγες πουθενα?
    Θυμάμαι με φρικη σε κάποια "κατήχηση" οπου βρεθηκα τυχαια τον νομικο συμβουλο του Καραμανλή Προκόπη Παυλόπουλου που προσπαθούσε να πείσει ότι οι νομοθεσίες του είναι πάνω από το Κοινοτικό δίκαιο .
    Και σεις συντροφοι και ολοι μας συντροφοι το ιδιο να κανουμε.
    Να αποκλεισουμε τους Πασόκους απο παντου.Να τους κυνηγησουμε χωρις οικτο κλπ κλπ

    ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΑ
    ==
    Το είπαμε. Η δεξιά επέβαλε με το ξύλο στο δημοψήφισμα του 1946 τον Βασιλιά Γεώργιο .
    Δεν το ειπαμε ..να το πουμε τωρα.
    Το θεμα "βασιλικη περιουσια" και "βασιλεια" το ελυσε ο
    Μητσοτάκης διότι ενώ επί κυβερνήσεως Πασοκ είχε επέλθει συμφωνία όταν ήλθε στην εξουσία το 1990 προσπάθησε να του δώσει πιο πολλά . Επί πλέον ο ΑΠΑΙΣΙΟΣ σφογγοκωλάριος των Ανακτόρων Παλαιοκρασσάς επέτρεψε την
    Φόρτωση 23 containers με ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΗΜΗΛΙΑ τα οποία πρόρφατα πούλησε ο Γκλύξμπουργκ σε δημοπρασία στο Λονδίνο.
    Με βάση τη νομολογία Μητσοτάκη και δικαστική απόφαση Αρείου Πάγου από τον απαίσιο χουντικό Κόκκινο προσέφυγε ο τέως στο Ευρωπαικό Δικαστήριο που τελικά από τα 200 δις δραχμές που ζήταγε πείρε 4,6 δις για όλη τη Βασιλική περιουσία .

    Και το "Κυπριακο" το πολυπαθο και αυτο το ανοιξε! και το .."ελυσε" αλλες καμμια 20ρια φορες. Ο περίφημος ’’Εθνάρχης’’ Κ.Καραμανλής .
    Οποτε ειχε προβληματα Η ΔΕΞΙΑ με τους "κοινωνικους εταιρους" λεγε συνδικατα,σωματεια που βλεπαν με τις απανωτες υποτιμησεις,το κλεισιμο των εργοστασιων,την φυγη του εμπορικου στολου κλπ κλπ το φασμα της ανεργιας και της φτώχειας να πλαναται.
    Ευτυχισμένοι είναι μόνο οι πελατες/χειροκροτητες ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΙ , ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ .
    Πρώτη υμνωδός Καραμανλή η ΑΥΡΙΑΝΗ διότι παίρνει ρεκόρ κρατικών διαφημίσεων .

    κατα χιλιαδες επισης με μονο προσον το χαρτακι της ΟΝΝΕΔ και την ’’γαλάζια συνέντευξη ’’ !!

    ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΓΡΟΝΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑΚΗ (χοντρού) ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΜΕΓΑΛΟΥ ΨΕΥΤΗ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΤΗ , σας λυπάμαι οικτρά Δεξιοσκυλάκια .
    ==
    Μη! θα με πάρουν τα κλάματα!

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 8:27

    με συγχωρείτε, ο Ανδρέας Σακελλίων δεν γνωρίζει ότι στα ελληνικά το όνομα του κλίνεται; Tου Ανδρέα Σακελλίωνα, φυσικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΠΡΑΒΟ ΚΩΣΤΑΚΗ !!!

    Ωστε έτσι έ ??

    Η πρέσβειρα της Ελλάδας στα Σκόπια Νατάσσα Γροσομανίδου (ΚΟΛΗΤΗ ΣΟΥ) δήλωσε ότι η Ελλάδα θα πρέπει να αναγνωρίσει την πραγματικότητα και να δεχτεί τα Σκόπια με το όνομα «Μακεδονία»...

    ΑΥΤΑ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ Ο ΕΜΦΙΕΤΖΟΓΛΟΥ -ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

    ΚΩΣΤΑΚΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΡΙΞΕΙ ΧΟΝΤΡΟ ΔΟΥΛΕΜΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΠΛΟΚΟ ΣΤΗ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ

    Η πολιτικη στο θεμα της φοροδιαφυ-
    γης κινειται σε τρεις παραλληλους
    αξονες που στοχευουν:
    α)Στην αλλαγη νοοτροπιας των πολι-των και των φορολογικων οργανων α-
    πεναντι στη φοροδιαφυγη.
    β)Στην ενισχυση της αποτελεσματικο-
    τητας των φορολογικων ελεγχων και
    γ)Στην παροχη κινητρων στους φορο-
    λογουμενους για τη ληψη φορολογι-
    κων στοιχειων.
    Εχουμε μειωση των προστιμων κατα
    80% εφοσον οι επιχειρησεις δηλωσουν
    οι ιδιες τις παραβασεις εντος 10
    ημερων απο την ενημερωση τους οτι
    επικειται ελεγχος.Θεσπιζονται ευνο-
    ικες ρυθμισεις για νεους επιτηδευ-
    ματιες, οσον αφορα τις 3 πρωτες
    διαχειριστικες περιοδους απο την
    εναρξη της δραστηριοτητας τους.
    Το νομοσχεδιο προβλεπει σημαντικες
    εκπτωσεις απο το φορολογητεο εισο-
    δημα των πολιτων που ζητουν αποδει-
    ξεις.
    Θα εκπιπτει το 40% του συνολικου
    ετησιου ποσου δαπανων το οποιον δεν
    θα υπερβαινει τις 8.000 ευρω.
    Το μετρο των αποδειξεων θα τεθει
    σε ισχυ απο φετος τον Αυγουστο.
    Ποιες δαπανες εκπιπτουν
    -Δεξιωσεις γαμων & βαπτισεων
    -Ταβερνες
    -Εστιατορια
    -Μεσιτες ακινητων
    -Ωδεια
    -Σχολες χορου και ρυθμικης
    -Σχολες πολεμικων τεχνων
    -Γυμναστηρια
    -Κολυμβητηρια
    -Ινστιτουτα,κεντρα αδυνατισματος,
    αισθητικης.
    -Κομμωτηρια
    -Διαιτολογους
    -Διατροφολογους
    -Ομοιοπαθητικους
    -Λογοθεραπευτες
    -Μασερ
    -Επισκευη κλιματισμου, ψυξης,θερμα-
    νσης και εξαερισμου.
    -Υδραυλικους
    -Ηλεκτρολογους
    -Ελαιοχρωματιστες
    -Επαγγελματα που αφορουν επισκευη
    και συντηρηση οικοδομων.

    Θα επανελθουμε με οποια αλλη
    χρηστικη πληροφια με την ισχυ του
    νεου νομου.

    Ευγενικη προσφορα του Γιωργου του
    Θαυματοποιου στους bloggers.


    C/o CAPTAIN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ Ο ΘΑΥΜΑΤΟΠΟΙΟΣ ΤΟ
    ΕΚΑΝΕ ΠΑΛΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΟΥ.

    Κωστάκη , ΝΟΝΕ και ΔΗΘΕΝ ΜΕΤΑΡΥΘΜΙΣΤΗ,
    Μαζι σου , γερα με πιστη και τσαμπουκα,
    πρεπει επιτελους να τελειωνουμε με
    το εκτεταμενο φαινομενο της φορο-
    διαφυγης.
    Μονον εσεις, ως η γνησια Κυβερνηση απο τον Λαο για τον Λαο , και με
    γατες υπουργους μαζί με τους κουμπαρους τους , σαν εσενα μπορου-
    με να ξεριζωσουμε αυτο το αντιλαικο
    φαινομενο.
    Διαβαζω Κωστάκη το νομοσχεδιο σου
    και λεω οι γαλάζιοι φωστήρες
    εκτος απο κλεφτες είναι και φορο-
    φυγαδες??? Απλα πρακτικα πραγματα
    που θελουν ομως χρονο γαι να αφο-
    μοιωθουν απο το Λαο . Τα Βραχώδη όρη του θείου σου
    του ’’Εθνάρχη’’ ξαναζούν !!!
    ΚΩΣΤΑΚΗ ΠΕΣ ΜΟΥ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ, Η ΑΛΛΗ
    Η ΓΑΤΑ Ο ΣΙΟΥΦΑΣ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΣΚΑΡΙΑ
    ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ??
    Τι παιζει ρε Κωστάκη σου κόψανε τα dvd και τα
    Playstation 3 οι κωλοφωτιές ;;;
    Γάτα εσύ όμως , με το παλιό Δεξιό όπλο στο χέρι , την
    Συκοφαντία , χτύπησες τους Πασόκους .
    Μόνο που έβαλες τους αρχιμαλάκες Γιακουμάτο και
    Μανώλη να κάνουν το dirty job !!!

    Τουλάχιστον τον κύριο Τίποτα τον Αβραμόπουλο
    Μην τον απασχολείτε διότι είναι very busy με την διάλυση
    του Ε.Σ.Υ. ’Ολα στους φίλους μας της Ιδιωτικής Περίθαλψης
    θα τα δώσουμε όχι σαν τους μαλάκες τους Πασόκους που
    ενδιαφέρονται για τους πτωχούς .
    Οσο για κατι γαλάζια τραβεστι,πλα-
    στογραφους και αντιγραφεις, κλωνους
    του Γκαιμπελς, μισθοδοτουμενα απο
    τα Ρουσσοπουλέικα κλεμμένα, που εχουμε εδω στο blog
    μην ανησυχεις, τα εχω αναλαβει εγω
    τα παω πιπα-κωλο μεχρι τις εκλογες,
    μετα θα πανε γυναικολογο για
    πολυθεραπεια.




    CAPTAIN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. "ΤΣΙΓΚΟΝΟ-ΜΙΝΕΤΑΚΙΑ" όσο παραμορφωτικούς φακούς και να φοράτε, δε βλέπετε τη μύτη σας τελικά!
    Στο Παλαιό Φάληρο απο εκεί που δεν είχαν οι δημότες που να καθήσουν, παρά μόνο την πλατεία γηροκομείου, δηλαδή την Πλατεία Φλοίσβου, τώρα έχουν να επιλέξουν απο το θερινό κινηματογράφο (Μαρίνα Φλοίσβου) μέχρι τον πρότινος "σκουπιδότοπο" της Ριζαρίου, όπου έγινε πλέον μια όαση πολιτισμού.
    Τα δημοτικά οικόπεδα του Παλαιού Φαλήρου αυξήθηκαν κατα 35%.
    Άραγε απο που προκύπτει η υποβάθμιση;
    Ποια σχολή Οικονομικών έχετε βγάλει, είναι να αναρωτιέται κανείς.
    Τέλος, ο Χατζιδάκης είναι ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Δήμαρχος που είχαμε τα τελευταία χρόνια.
    Και στην Κεντρική επιτροπή της Ν.Δ. ( πως να το κάνουμε άλλωστε σε αυτή την παράταξη ανήκει)εξελέγη ΠΡΩΤΟΣ!
    Καλή σας νύχτα ... και εις άλλα με υγεία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. "ΤΣΙΓΚΟΝΟ-ΜΙΝΕΤΑΚΙΑ" όσο παραμορφωτικούς φακούς και να φοράτε, δε βλέπετε τη μύτη σας τελικά!
    Στο Παλαιό Φάληρο απο εκεί που δεν είχαν οι δημότες που να καθήσουν, παρά μόνο την πλατεία γηροκομείου, δηλαδή την Πλατεία Φλοίσβου, τώρα έχουν να επιλέξουν απο το θερινό κινηματογράφο (Μαρίνα Φλοίσβου) μέχρι τον πρότινος "σκουπιδότοπο" της Ριζαρίου, όπου έγινε πλέον μια όαση πολιτισμού.
    Τα δημοτικά οικόπεδα του Παλαιού Φαλήρου αυξήθηκαν κατα 35%.
    Άραγε απο που προκύπτει η υποβάθμιση;
    Ποια σχολή Οικονομικών έχετε βγάλει, είναι να αναρωτιέται κανείς.
    Τέλος, ο Χατζιδάκης είναι ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Δήμαρχος που είχαμε τα τελευταία χρόνια.
    Και στην Κεντρική επιτροπή της Ν.Δ. ( πως να το κάνουμε άλλωστε σε αυτή την παράταξη ανήκει)εξελέγη ΠΡΩΤΟΣ!
    Καλή σας νύχτα ... και εις άλλα με υγεία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. psit, maimou captain, o kyrios tipota erixe stis dhmotikes ena xyrisma ston pagkalo pou htan olo diko tou.


    to xristinaki afhse axyristo mono gia na exei o pagkalos na asxoleitai me trixes otan de xepoulaei ton otsalan stous apenandi kollhtous tou giwrgaki

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Σαββατο 21/07/07
    "ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ "
    (δεν σταματησαμε να βγαινουμε ουτε
    στη Κατοχη)
    Πρωτοσελιδο:
    ΜΕΙΩΣΗ ΦΟΡΟΥ ΑΠΟ 2300 ΕΩΣ 3220 ΕΥΡΩ’’
    Αρχίσανε τα προεκλογικά γαλάζια ταξίματα πάλι .

    Τι θελει να πει ο ποιητης ??
    Θελει να πει καντε κατι γιατι το
    νουμερο ειναι μεγαλο και ειμαστε
    ακομη στη μεση ? δηλαδη Κυβερνηση
    ξυπνα και βρες ακρη.
    Θελει να πει οτι χρειαζονται ακο-
    μη αλλες 900.000 προεκλογικές υποσχέσεις για να
    Ξανακοροιδεέψουμε τους μαλάκες για να μας
    Ξαναψηφίσουν διότι δεν προλάβαμε
    Να τακτοποιήσουμε όλους τους κουμπάρους μας .
    Η Ντόρα μόλις που πρόλαβε τον γυιό της .
    Ο Αντώναρος πρόλαβε και έβαλε τον αδελφό του
    Στη ΕΡΤ όπου για να ξίνει τα αρχίδια του αμοίβεται
    Σεμνά και ταπεινά με 9.000 ευρώ το μήνα .
    Θελει να πει οτι με 5400 αγροφύλακες μεχρι τωρα
    και αλλους 5.400 μετά την νίκη στις ερχόμενες εκλογές
    ίσα ίσα προλαβαίνουμε να τακτοποιήσουμε τους κουμπάρους
    του σατανικού Μητσοτάκη και δεν
    δεν μπορουμε να κλασουμε ουτε το ενα Πασοκικό
    αρχιδι . Οποτε καντε κατι, οχι αλλο
    φιασκο σαν αυτο του Γιακουμάτου , τρίχες ότι οι Πασόκοι
    είναι εμπρηστές . Να διαδώσετε ότι χτες βράδυ ο Γ.Α.Π.
    βίασε την Σαλώμη . Αυτό θα είναι μαχαιριά στην καρδιά
    κάθε αγνού εθνικόφρονα που αγανακτεί με το βιβλίο
    Ιστορίας της Μαριέττας . Μην πείτε ότι βίασε ο Ευθυμίου
    την Μαριέττα γιατί ούτε ο πιο ηλίθιος Νεοδημοκράτης δεν θα το
    πιστέψει.
    Θα δειξει τι θελει να πει η κατο-
    χικη "ναυαρχιδα" της "μεγαλης δημο-
    κρατικης παραταξης", η οποια γλυ-τωσε στο παρα ενα την
    απολυτη αποτεφρωση της , απο τα ιδια τα παιδια
    της "μεγαλης δημοκρατικης παρατα-ξης" το καλοκαίρι του 65.
    Αυτά τα γράφει ένα παλιό μαλακισμένο τζόβενο με το
    Ψευδώνυμο :





    CAPTAIN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Η κυβέρνηση Καραμανλή είναι μια κυβέρνηση Βαβέλ, με έναν πρωθυπουργό θεατή και απόντα. Μια κυβέρνηση ανίκανη, ξέπνοη, θαμπή και γκρίζα . Κατά γενική ομολογία, πάνω από το Μέγαρο Μαξίμου και πάνω από τη Ρηγίλλης πλανάται ως κακό όνειρο, ως εφιάλτης, το φάντασμα της κυβέρνησης της ΝΔ, την περίοδο 1990-1993, η παρένθεση του Κ. Μητσοτάκη».
    Η ΝΔ ως κυβέρνηση και ο κ. Κ. Καραμανλής ως πρωθυπουργός έχουν πια εξαντληθεί και παραπαίουν. Ο,τι καλό είχαν να δώσουν το έδωσαν. Η παράταση της παρουσίας τους μόνο αδιέξοδα σωρεύει για την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό, για την οικονομία, την κοινωνία και τους θεσμούς.
    Ο κοινωνικός διπολισμός είναι υπαρκτός και δεδομένος, και αναζητεί φερέγγυα πολιτική έκφραση και αξιόπιστη προγραμματική πρόταση . Η συσπείρωση, η ενότητα και η συμπαράσταση όλων με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Γ. Παπανδρέου είναι προϋπόθεση για τη δημιουργία και πάλι ενός κοινωνικού και πολιτικού ρεύματος πλειοψηφίας.
    Οι μάχες είναι μπροστά μας. Με πίστη και αυτοπεποίθηση μπορούμε να νικήσουμε .
    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ‘’PASOK poisonous’’

    1:11 μμ

    ==
    Και το χειροτερο φιλτατε ειναι οτι δεν εχουμε αντιπολιτευση!
    Αυτη η λεγομενη "αξιωματικη αντιπολιτευση" με αρχηγο αυτο το χαμενο το τζωρτζ τσαντ,Ε! οση καλη διαθεση και ναχεις δεν μπορεις να την ονομασεις αντιπολιτευση,οπως και υμεις αγαπητε παραδεχτηκατε.

    Θα ελεγον ,και συμφωνω μαζι σας φιλτατε,οτι εχει ενα σωρο γκεγκηδες,που γαυγιζουν "να παραιτηθει ο υπουργος,να παραιτηθει ο υπουργος Υγειας ,γιατι η νοσοκομα στο Δρομοκαιτειο,δεν αναγνωρισε τον προεδρο της σοσιαλητικης διεθνους,να παραιτηθει ο υπουργος δημοσιας ταξης ,γιατι οι κουκουλοφοροι εκαψαν την τραπεζα,να παραιτηθει ο υπουργος Εθν.αμυνας,γιατι ο φανταρος συνεληφθη μεθυσμενος και εκανε κολλητηρι στην μητερα σου(πραγμα απιθανο βεβαια,γιατι οπως ειπε και ο φιλτατος κ.βαβις ,η αγαηπητη σου μητερα ειναι χοντρη και φαφουτα...

    Να παραιτηθει ο πρωθυπουργος γιατι ο Φουρλας δεν μιλησε στον Χοη,που βρσικοταν στο ελικοπτερο.

    να παραιτηθει η κυβερνηση γιατι στα κατω γυφτικα ενας τσιγγανος εκλεψε το αυτοκινητο του συγγενους του...

    κλπ κλπ να μην σας κουραζω φιλτατε.
    Οπως σας εχω ξαναπει εχετε κριση και ευφυιαν και καταλαβαινετε οτι ο αρχηγος σας ειναι για τα μπαζα,οπως και υμεις ειπατε.

    Και οτι η πασοκοσκυλια η ιδια,οπως και υμεις διαπιστωσατε αγαπητε,θα ειναι μετα τις επομενες εκλογες,(στις οποιες οπως και υμεις εχετε πει θα ειναι περιπατος για την Νεα Δημοκρατια),αυτο το τσουρμο των πασοκοσκυλαιων θα διαλυθει.

    Θυμαμαι καποτε καπου που διαβασα το εξης:
    "Η αγελη των αγριοσκυλων,και των αλλων αγριων ζωων εχουν ενα κοινο σημειο.Πρωτα προσπαθουνε να κατασπαραξουνε τον εχθρο,και αφου το καταφερουν τρωγονται μεταξυ τους τα αγριμια".
    Ταιριαζει γαντι στην πασοκοσκυλια,συμφωνειτε και εσεις αγαπητε,ετσι δεν ειναι??
    Ειμαι σιγουρος οτι συμφωνειτε,η ορθη κριτικη σας σκεψη και η ευφυια σας το εγγυαται,αυτο ..αγαπητε μου σκυλε.
    Εχω και εγω ενα σκυλακι και ναξερες φιλτατε με τι πονο καρδιας το διαπομπευω ,συγκρινοντας το με την πασοκοσκυλια..

    κ.τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση