GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δροσίζεται στο Πόρτο Ύδρα...

...ο υπουργός Άμυνας την ώρα που η Ελλάδα καίγεται! . Στο γνωστό ξενοδοχείο Πόρτο Ύδρα (ο ιδιοκτήτης του οποίου είναι φίλος του και εμπλέκ...

...ο υπουργός Άμυνας την ώρα που η Ελλάδα καίγεται!
.
Στο γνωστό ξενοδοχείο Πόρτο Ύδρα (ο ιδιοκτήτης του οποίου είναι φίλος του και εμπλέκεται σε ...εκκλησιαστικο-πολιτικό σκάνδαλο της περιοχής) μαζί με την οικογένειά του βρίσκεται από χθες ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Βαγγέλης Μεϊμαράκης.
Σιγά μην καθήσει να ασχοληθεί ο... Βαγγέλας με τις πυρκαγιές, τους νεκρούς και τις καμένες περιουσίες. Έχει σοβαρότερα πράγματα να κάνει με το μαύρο φουσκωτό του.

47 σχόλια

  1. O κρατικός μηχανισμός αποδεικνύεται συνεχώς απροετοίμαστος και ανεπαρκής για να αποτρέψει ή να περιορίσει έστω το κακό. Και οι αντιδράσεις αυτές δεν είναι απλές κραυγές αγανάκτησης, αλλά επώνυμες και συγκεκριμένες καταγγελίες, τις οποίες κανένας από την πλευρά της κυβέρνησης δεν επιχειρεί να αντικρούσει.
    ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΗ είναι ουσιαστικά η κυβέρνηση. Επίσημα, άλλωστε, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος πληροφόρησε τον ελληνικό λαό ότι μέχρι τις 20 Αυγούστου δεν συντρέχουν λόγοι ενημέρωσής του από την κυβέρνηση για όσα συμβαίνουν στη χώρα. Και οι καθ ύλην αρμόδιοι υπουργοί θεωρούν ότι επιτελούν το καθήκον τους, επιδιδόμενοι σε αφελείς έως βλακώδεις αιτιάσεις σε βάρος της αντιπολίτευσης, ενώ άλλοι, οι πλέον σώφρονες, φροντίζουν να αποστασιοποιούνται από τα όσα τραγικά συμβαίνουν και να περιχαρακώνονται στους τομείς της αρμοδιότητάς τους.
    ΟΣΟ για τον πρωθυπουργό, στην προσπάθειά του να δείξει ότι κάτι κάνει και δεν είναι απλός θεατής της τραγωδίας, καταφεύγει σε σπασμωδικές κινήσεις, που όχι μόνο δεν τον ωφελούν, αλλά αντίθετα τον εκθέτουν. Οπως η προχθεσινοβραδινή έμπνευσή του να παραστεί στην έκθεση για τον Πραξιτέλη την ώρα που η Ελλάδα καιγόταν, αλλά και η χθεσινή προσπάθειά του να κρυφτεί πίσω από τους πυροσβέστες, ισχυριζόμενος ότι «διάφοροι ανεύθυνοι στρέφονται εναντίον τους».
    ΚΑΝΕΝΑΣ και ποτέ δεν στράφηκε εναντίον των πυροσβεστών. Εναντίον του Κ. Καραμανλή και των εκλεκτών του που διέλυσαν το Πυροσβεστικό Σώμα στρέφονται όλοι. Και δικαιολογημένα.

    ’’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O μηχανισμός λάσπης της αντιπολίτευσης αποδεικνύεται απόλυτα προετοιμασμένος και επαρκής για να δημιουργήσει και να μεγεθύνει το κακό. Και οι αντιδράσεις αυτές δεν είναι απλές κραυγές αγανάκτησης, αλλά επώνυμες και συγκεκριμένες καταγγελίες, τις οποίες κανένας από την πλευρά της αντιπολίτευσης δεν επιχειρεί να αντικρούσει.
    ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΗ είναι ουσιαστικά η αντιπολίτευση. Επίσημα, άλλωστε, ο εκπρόσωπος πληροφόρησε τον ελληνικό λαό ότι μέχρι τις 20 Αυγούστου δεν συντρέχουν λόγοι ενημέρωσής του από την αντιπολίτευση για όσα συμβαίνουν στη χώρα. Και οι καθ ύλην αρμόδιοι τομεάρχες θεωρούν ότι επιτελούν το καθήκον τους, επιδιδόμενοι σε αφελείς έως βλακώδεις αιτιάσεις σε βάρος της κυβέρνησης, ενώ άλλοι, οι πλέον σώφρονες, φροντίζουν να αποστασιοποιούνται από τα όσα τραγικά συμβαίνουν και να περιχαρακώνονται στους τομείς της αρμοδιότητάς τους.
    ΟΣΟ για τον αρχηγό, στην προσπάθειά του να δείξει ότι κάτι κάνει και δεν είναι απλός θεατής της τραγωδίας, καταφεύγει σε σπασμωδικές κινήσεις, που όχι μόνο δεν τον ωφελούν, αλλά αντίθετα τον εκθέτουν. Οπως η προχθεσινοβραδινή έμπνευσή του να κάνει ποδήλατο στην Ερυθραια την ώρα που η Ελλάδα καιγόταν, αλλά και η χθεσινή προσπάθειά του να κρυφτεί μέσα στο γυμναστήριο, ισχυριζόμενος ότι «διάφοροι ανεύθυνοι στρέφονται εναντίον τους».
    ΚΑΝΕΝΑΣ και ποτέ δεν στράφηκε εναντίον των ποδηλατών. Εναντίον του Γ. Παπανδρέου και των εκλεκτών του που διέλυσαν την Ποδηλατική Ομοσπονδία στρέφονται όλοι. Και δικαιολογημένα.

    ’’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παπάς από τα ιεροσόλυμα (χωρίς ράσο) "ψώνιζε" αγοράκια
    25/7/2007


    Από τα Ιεροσόλυμα στην Πάτρα, προς αναζήτηση ερωτικών συντρόφων που θα ικανοποιούσαν όλες του τις επιθυμίες, βρέθηκε ένας 50χρονος ιερωμένος. Ο μουσάτος άντρας είχε προκαλέσει εδώ και καιρό τα βλέμματα των θαμώνων γνωστού κλαμπ στο Ρίο. Δεν είναι άλλωστε συνηθισμένο να βλέπεις έναν τέτοιο «τύπο» σε ένα μαγαζί φημισμένο για την αποδοχή του από τη νεολαία.

    Σύμφωνα με την εφημερίδα «Κόσμος», ο 50χρονος άντρας κάθε βράδυ πετούσε τα ράσα, έβαζε το τζιν του και πήγαινε στο κλαμπ προσπαθώντας να πιάσει συζήτηση, κυρίως με άντρες. Τελικά ύστερα από «ψηστήρι» που κράτησε μέρες ο κύριος με τη γενειάδα έπεισε ένα νεαρό να τον συνοδεύσει στο χώρο του, προφανώς με το αζημίωτο.

    Ο νεαρός πήγε μαζί του σε πολυτελές ξενοδοχείο της περιοχής, μπήκε αμέσως στο «ψητό» και έπειτα έπιασε μαζί του την κουβέντα. Μεταξύ ποτού και πειραγμάτων ο 50χρονος εξομολογήθηκε στον παρτενέρ του ότι είναι αρχιμανδρίτης από τα Ιεροσόλυμα και ότι ήρθε στην Πάτρα για διακοπές και επίσκεψη σε κάποιους συγγενείς του.

    Ο νεαρός φαίνεται πως εντυπωσιάστηκε, τόσο από την ιστορία του 50χρονου όσο και από τις αποδόσεις του στο κρεβάτι και έτσι το επόμενο βράδυ, φανερά χαρούμενος, εξιστόρησε τα πάντα στην παρέα του, με αποτέλεσμα μέσα σε λίγες ώρες η είδηση να κάνει το γύρο της Πάτρας.

    ΓΙΟΥΛΗ ΣΤΑΡΙΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. .
    Μαύρος είναι ο φουσκωτός του;

    Ζηλεύω, κι εγώ μαύρος είμαι αλλά ούτε ξενοδοχεία ούτε σκάφη ούτε μεγάλεία.
    Τουλάχιστον για παρηγοριά μ' αφήνετε να πηδήξω λίγο τον λουφαδόρο;

    ο Αράπης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΣ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.

    ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΑΡΕΣΕΙ ΠΕΝΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΟΜΕΑ (ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ, ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ, ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ, ΚΛΠ).

    ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ Ο ΤΣΟΛΙΑΣ ΣΠΗΛΙΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΝ ΑΝ' ΑΥΤΟΥ.

    ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΚΗ. ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 10.11

    Αραπη,

    ΟΧΙ.Εσενα σε κραταμε για να πηδας μονον τον Τζων.
    Εεε καμμια φορα και τον Σκυλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. siga omorfh 10.44 mh sou fygei to eyeliner

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. τι να κανει ρε ο υπουργος ,να κατουρισει να σβησουν οι φωτιες?

    αφου ο μεγαλος φωναξε τους ρωσους, δεν χρειαζεται ο ιδιος και πηγε για μια βουτια στην ''ΑΚΤΗ ΠΛΕΠΙ''

    [[ ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ? ]]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. δίκιο έχεις 11.41... έπρεπε να πάει στην Ελούντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Και ποιόν ενδιαφέρουν οι φωτιές??
    Είπαμε είμαστε η χώρα του φραπέ και του καναπέ! Μην βάζετε προβληματισμούς έντονους....Τα θαύματα κρατάνε 3 μέρες. Ας σβήσει άλλος τις φωτιές...εμείς πάμε διακοπές είπαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλά κάνει. Αφού δεν έχει βγάλει καρκίνο σας κάνει να βγάζετε εσείς και τα φαντάρια. Καθαρίστε τα γαμόσκυλα ρεεε.Βάλτε μια καρμανιόλα και πάρτε τους τα κεφάλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒ


    Η ΧΩΡΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ - ΓΑΒΓΙΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. όλο γκρίνια είσαστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο ΜΕΙΜΑΡΑΚ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΜΑΛΑΚΑΣ.
    ΕΔΩ ΣΚΕΦΤΟΤΑΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΣΤΑ 18 ΟΤΑΝ ΕΙΧΑΝ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΟΙ ΨΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ 6 ΜΗΝΕΣ.

    ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ,ΑΝΙΚΑΝΟΙ ,ΑΘΛΙΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ.

    ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΜΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κανά καρκίνο θα βγάλει ο ίδιος ή η οικογένειά του; Την επανάσταση που δεν κάνει ο λάος θα την κάνει ο καρκίνος. Σαν το Γεννηματά και όλα τα άλλα καλά παιδιά.Ζήτω ο καρκίνος!!! Να γεμίσουν οιΈλληνες καρκίνο πέρα από στάχτες και κάρβουνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο πρωθυπουργός δρα ως εάν να μην έχει συνείδηση της σοβαρότητας της κατάστασης , «μωραίνει Κύριος ον βούλεται απολέσαι». «Είναι φανερό ότι ο κ. Καραμανλής έχει χάσει το μέτρο. Είναι φανερό ότι έχει χάσει την ψυχική και ηθική επαφή με τον ελληνικό λαό. Μόνο η αλαζονεία και η έλλειψη κατανόησης του τι συμβαίνει στην κοινωνία μπορεί να επιτρέπουν στον κ. Καραμανλή και τους υπουργούς του να επιτίθεται κατά της αντιπολίτευσης , μέσα σε συνθήκες εθνικής τραγωδίας» .
    Η διακυβέρνηση τους «γονάτισε», τους μίκρυνε, τους έφερε στα πραγματικά τους μέτρα. Η κυβέρνηση της ΝΔ απεδείχθη ο αντίστροφος Μίδας. Αν ο Μίδας ό,τι έπιανε το έκανε χρυσάφι, η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας ό,τι πιάνει το κάνει κάρβουνο.
    Αρα, θέλουν να συντηρούν μια οξύτητα στο πολιτικό κλίμα. Επιδιώκουν να υπάρχει διαρκώς επιθετικότητα κατά του ΠΑΣΟΚ και του προέδρου του, έτσι ώστε να συγκαλύπτουν πίσω από την πόλωση, την οξύτητα και τον διχασμό, την ανεπάρκεια, την αδυναμία και την αποτυχία αυτής της κυβέρνησης.
    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. τι περιμενετε απο το τσιρακι της ντορας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Το ΠΑΣΟΚ νομίζει ότι ο Πρωθυπουργός δρα ως εάν να μην έχει συνείδηση της σοβαρότητας της κατάστασης και λέει ‘’μωραίνει Κύριος ων βούλεται απωλέσαι’’.

    Είναι φανερό - λέει το ακόμα το ΠΑΣΟΚ - ότι ο κ. Καραμανλής έχει χάσει το μέτρο, αλλά βέβαια ΠΑΣΟΚ είναι αυτό και πάλι μαλακίες λέει.. Είναι φανερό ότι έχει χάσει την ψυχική και ηθική επαφή με τον ελληνικό λαό του ΠΑΣΟΚ ενώ ψηφίστηκε από άλλους. Μόνο η αλαζονεία του ΠΑΣΟΚ και η έλλειψη κατανόησης του τι συμβαίνει στην κοινωνία μπορεί να επιτρέπουν στον κ. Καραμανλή και τους υπουργούς του να επιτίθεται κατά της αντιπολίτευσης , μέσα σε συνθήκες εθνικής τραγωδίας αλλά ας είχαμε καλύτερη αντιπολίτευση.

    Η διακυβέρνηση τους γονάτισε, τους μίκρυνε, τους έφερε στα πραγματικά τους μέτρα, ότι δηλαδή είναι αντιστοιχεί στην υπαξιωματική, εθελοντική και μισθοφορική αντιπολίτευση. Η κυβέρνηση της ΝΔ απεδείχθη ο αντίστροφος Μίδας δηλαδή Σιδάμ. Αν ο Μίδας ότι έπιανε το έκανε χρυσάφι, η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας ότι χρυσάφι πιάνει το κάνει ότι σκατά ήταν πριν σας το ‘’χρυσώσει’’ το ΠΑΣΟΚ. Αν προσέξατε σύμφωνα με την αναπτυσσόμενη από εμάς θεωρία η κυβέρνηση πιάνει τα πράγματα. Λανθασμένη υπόθεση ασφαλώς, μόνο τα κέρατα του ΠΑΣΟΚ κρατά καλά η κυβέρνηση.

    Άρα – λέμε τώρα εμείς με την μαλακία που μας δέρνει, θέλουν να συντηρούν μια οξύτητα στο πολιτικό κλίμα. Επιδιώκουν να υπάρχει διαρκώς επιθετικότητα του ΠΑΣΟΚ – ως αν αυτή δεν υφίσταται αυθορμήτως υπαγορευόμενη εκ της λύσσας για την κουτάλα - και του προέδρου του, έτσι ώστε να συγκαλύπτουν πίσω από την πόλωση, την οξείδωση, την αναγωγή, την σύντηξη την οξύτητα την θερμοκρασία και τον διχασμό, την ανεπάρκεια, την αδυναμία και την αποτυχία αυτής της κυβέρνησης να διαχειριστεί την αντιδραστική μπουρδολογία της αξιωματικής αντιπολίτευσης και των φερέφωνων προπαγανδιστών της.

    ‘’PASOK πίσιnous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δρα ως εάν να μην έχει συνείδηση της σοβαρότητας της κατάστασης , «μωραίνει Κύριος ον βούλεται απολέσαι». «Είναι φανερό ότι ο κ. Παπανδρέου έχει χάσει το μέτρο. Είναι φανερό ότι έχει χάσει την ψυχική και ηθική επαφή με τον ελληνικό λαό. Μόνο η αλαζονεία και η έλλειψη κατανόησης του τι συμβαίνει στην κοινωνία μπορεί να επιτρέπουν στον κ. Παπανδρέου και τους τομεάρχες του να επιτίθεται κατά της κυβέρνησης , μέσα σε συνθήκες εθνικής τραγωδίας» .
    Η ποδηλατάδα τους «γονάτισε», τους μίκρυνε, τους έφερε στα πραγματικά τους μέτρα. Η αντιπολίτευση του ΠΑΣΟΚ απεδείχθη ο αντίστροφος Μίδας. Αν ο Μίδας ό,τι έπιανε το έκανε χρυσάφι, η αντιπολίτευση του ΠΑΣΟΚ ό,τι πιάνει το κάνει σκατά. Γι' αυτό φωνάζουν και τον υδραυλικό.
    Αρα, θέλουν να συντηρούν μια οξύτητα στο πολιτικό κλίμα. Επιδιώκουν να υπάρχει διαρκώς επιθετικότητα κατά της Νέας Δημοκρατίας και του Πρωθυπουργού του, έτσι ώστε να συγκαλύπτουν πίσω από την πόλωση, την οξύτητα και τον διχασμό, τις λαμογιές, τον ενδοτισμό και την κλοπή του Ελληνικού Λαού.
    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ρε Αραπη ξεκαθαρισε επιτελους.
    Εισαι μαζι μας η εισαι εχθρος μας?

    Την μια ετσι την αλλη αλλοιως.

    Να ξερουμε εισαι μαζι μας η εισαι εχθρος??

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ’’PASOK poisonous’’ τις μαλακίες τις κοπιάρεις με τον κώλο άδειο ή γεμάτο όπως στη φωτογραφία σου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. και τι κανει η νεα διακυβερνηση της Νεας Δημοκρατιας?

    Λεει οτι θα εξαντλησει την τετραετια.

    Δηλαδη ειναι συμφωνη με το Συνταγμα..ποιο Συνταγμα?
    Εμεις καναμε το Συνταγμα,το προοδευτικο κινημα του Πασοκ εκανε το κινημα και το Συνταγμα..

    Αλλα αυτοι νομιζουν οτι θα μας γελασουν..

    Δεξια !τερμα τα ψεμματα.
    Ο κ.Γ.Α.Π θα ειναι ο επομενος προεδρος της Νεας Δημοκρατιας το 2016..
    Παρτε το χαμπαρι δεξιοι και λοιπες ..δημοκρατικες δυναμεις


    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΤΣΟΒΟΛΑ ΔΟΣΤΑ ΟΛΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΑ !!!!!

    Τα μεγαλύτερα κουτσομπολιά της πόλης

    Ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ αποκλήρωσε το
    γιο του Γιάννη, γιατί είναι gay! Στη
    διαθήκη του ανέφερε: …δεν συμφωνώ με
    κάποιες επιλογές που έκανε στην
    προσωπική του ζωή

    Ο Σταμάτης Φασουλής νοικιάζει, μεταξύ
    άλλων και ένα ρετιρέ στο Χαλάνδρι, στο
    οποίο σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων,
    ένα απόγευμα είχε καλέσει το Μέμο
    Μπεγνή. Ο Φασουλής είχε κάνει
    «χρυσό»¨τον Μπεγνή να του κάτσει ( ή να κάτσει
    αυτός στον Μπεγνή) και από τα παρακάλια
    γρήγορα πέρασε στην …πίεση. Όλη η
    γειτονιά, λέει, άκουσε τον Μπεγνή να
    φωνάζει και να αντιστέκεται. Δεν είναι
    γνωστό αν τελικά έκατσε ή έφυγε…
    Εκτός των άλλων, μέχρι και το φετινό
    Ιούνιο, ο Μπεγνής τα είχε με το Γιώργο
    Τσαλίκη

    ο διάσημος τραγουδιστής που …
    πρόσφατα απέκτησε και παιδί κι ο οποίος γύρω
    στην άνοιξη συνελήφθη έπ’ αυτοφώρω
    στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου του με
    τρανσέξουαλ είναι ο Θάνος Πετρέλης! Ο
    οποίος είχε «μεγάλα μέσα» στην
    Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών και
    παρακάλεσε να αποσιωπηθεί το γεγονός πάση
    θυσία…

    ο Πετρέλης «την έχει πέσει» ουκ ολίγες
    φορές σε θαυμάστριές του στα κέντρα
    όπου εμφανίζεται και δεν διστάζει να
    δώσει το κινητό του (και να ζητήσει από
    τις διάφορες..) και μετά τους στέλνει
    μηνύματα …

    ένας άλλος που μέχρι και πριν 4 χρόνια
    «την έπεφτε» αβέρτα σε κοριτσάκια
    στις τουαλέτες των κέντρων που
    εμφανιζόταν ήταν ο …Τριαντάφυλλος

    ο Σταμάτης Κραουνάκης τα είχε με το
    Γιώργο Μαζωνάκη

    ο Πέτρος Κωστόπουλος συζούσε 2 χρόνια
    στο Παρίσι με το Λαλιώτη ( ήταν
    ζευγάρι φυσικά)

    ο Πέτρος Κωστόπουλος δέρνει άγρια τη
    Μπαλατσινού (γυναίκα του)

    άλλοι διάσημοι που ξυλοφορτώνουν
    φρικτά τις γυναίκες τους, οι οποίες και
    τους έχουν καταγγείλει κατά καιρούς,
    είναι ο Κωνσταντόπουλος (πολιτικός), ο
    Δημήτρης Αβραμόπουλος (τσίτα γνωστό!!)
    και ο Γιάννος Παπαντωνίου. Τον
    τελευταίο τον είχε απειλήσει πέρυσι
    και σε εκπομπή του Πρετεντέρη στο MEGA η
    Λιάνα Κανέλλη ότι θα έβγαινε και θα
    έλεγε «…πως βγήκε το διαζύγιό του»

    ο Γιωργάκης ο Παπανδρέου ξεφτιλίζεται
    αβέρτα από τη γυναίκα του κάθε φορά
    που βγαίνουν ……

    ο Λάκης Λαζόπουλος έχει φτιάξει
    συγκρότημα μπανγκαλόου στη Σέριφο, στα οποία
    φιλοξενεί τους φίλους του. Οι κάτοικοι
    της γύρω περιοχής στο νησί έχουν
    ξεσηκωθεί, γιατί δηλώνουν ότι τις
    νύχτες εκεί γίνονται τρελά όργια και οι
    φωνές των συνουσιαζόμενων ακούγονται
    έντονα.
    myth baster: κι όμως ….ο Αλέξης Γεωργούλης
    δεν έχει «κάτσει» στο Λάκη
    Λαζόπουλο!!!

    η Αλεξία Μπακογιάννη, κόρη της Ντόρας
    Μπακογιάννη «τα είχε» με το Μιχάλη
    Χρυσοχοίδη (πρώην υπουργός Δημ.Τάξεως)
    και έμεινε έγκυος. Η μάνα της έσπευσε
    να αποσιωπήσει το γεγονός, στέλνοντάς
    τη στην Αμερική να κάνει έκτρωση και
    να παραμείνει εκεί για 2 χρόνια..

    η Βάσω Παπανδρέου παραγγέλνει
    «μυρωδάτο» από την Ξάνθη…

    η Μαριέττα Γιαννάκου Κουτσίκου
    πράγματι «τα έχει» χρόνια τώρα με το
    σωματοφύλακά της και θέλουν διακαώς να
    βάλουν και στεφάνι! Ο λόγος για τον
    οποίο ο λαιμός της είναι
    χοντροκομμένος είναι λόγω των ορμονών που έπαιρνε
    κατά την περίοδο που προσπαθούσε να
    κάνει παιδί…

    η Nicole Kidman είναι μεγάλη λέσβο….

    ο Mel Gibson είναι μεγάλος γύφτουλας στο
    τραπέζι: τρώει με ορθάνοιχτο το
    στόμα και με τα χέρια
    γιατί διώξανε το Νίκο Χατζηνικολάου
    από τον ALPHA?? Ως γνωστόν, ο
    Χατζηνικολάου «τα είχε» (και ίσως
    συνεχίζουν ακόμα) με το Γιάννη Πρετεντέρη.
    Ο λόγος για τον οποίο χώρισε με την
    Έλενα Κατρίτση ήταν ότι εκείνη, παρ όλο
    που γνώριζε τις προτιμήσεις του, μια
    μέρα τον έπιασε καβάλα στον Πρετεντέρη
    και δεν άντεξε! Ο τωρινός του γάμος με
    την Κρίστυ Τσολακάκη (η οποία είναι
    κόρη μίας εκ των αδερφών Μπρόγιερ- που
    ήταν δίδυμες και τραγουδούσαν σε
    ελληνικές ταινίες με το Βουτσά ( μία
    απ’ αυτές είχε παντρευτεί κάποτε κ το
    Βουτσά), ουσιαστικά είναι μια
    «βιτρίνα». Η Τσολακάκη «τα έχει» με τη Βίσση
    και μάλιστα ένα φεγγάρι η Βίσση την
    είχε πιάσει με την Ειρήνη Μερκούρη και
    είχε γίνει μεγάλος χαμός !!!

    σύμφωνα με γνωστό Αθηναίο δάσκαλο
    καράτε, η Χριστίνα Λαμπίρη κάνει πολύ
    καλές π…..ες !!!!!!!!!!!!

    πριν 2 χρόνια η εκπομπή της Λαμπίρη
    ανακοίνωνε επί 2 εβδομάδες ότι θα
    αποκαλύψει θέμα ΣΟΚ! Τελικά το θέμα δεν
    προβλήθηκε ποτέ γιατί η Λαμπίρη
    θεώρησε ότι ήταν πολύ χοντρό και ότι θα
    κατέστρεφε κόσμο…το θέμα ήταν ένα
    video με το Θέμο Αναστασιάδη να τον
    «παίρνει» από νεαρό άντρα μοντέλο

    ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, ο Στέφανος
    Κορκολής και ο Χάρης Ρώμας έχουν
    AIDS..Επισκέπτονται συχνά αθηναϊκό
    νοσοκομείο το οποίο είναι γνωστό για την
    παροχή υποστήριξης σε φορείς του ιού,
    για εξετάσεις αίματος κ.λ.π.

    το μεγάλο κουαρτέτο της πόλης εδώ και
    χρόνια είναι: Αντώνης Ρέμος, Θέμης
    Γεωργαντάς, Πύρρος Δήμας και Γρηγόρης
    Αρναούτογλου. Είναι αλήθεια…

    πριν 2 χρόνια η Ευριδίκη μεταφέρθηκε
    στο Θριάσειο Νοσοκομείο με …εξαρτήματα
    στον ….κώλο!
    η Καλομοίρα παίρνεται με Σαουδάραβες
    επιχειρηματίες σε βίλα στην Παραλιακή

    Τα μεταφέρω όπως μου τα στείλανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΑ

    ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ Ο ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ (ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟ FAME STORY) ΕΧΕΙ AIDS ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΣΕ ΤΟΝ ΙΟ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΟΥΣΤΗ ΠΑΙΚΤΗ TOY FAME STORY ΟΤΑΝ ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΑ

    ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ Ο ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ (ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟ FAME STORY) ΕΧΕΙ AIDS ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΣΕ ΤΟΝ ΙΟ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΟΥΣΤΗ ΠΑΙΚΤΗ TOY FAME STORY ΟΤΑΝ ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑ.

    Ο ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥΣΤΗΣ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΑ ΕΙΧΕ ΜΕ ΤΟ ΒΟΥΤΣΙΝΑ ΤΟ ΓΚΕΙ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ. (ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ?)

    Η ΒΙΣΣΗ ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΕ ΜΠΕΙ ΕΣΠΕΥΣΜΕΝΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕ ΕΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΣΤΟ ΚΩΛΟ ΤΗΣ.

    Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΘΕΙΟΣ ΤΟΥ Ο ΓΕΡΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ.
    Ο ΓΑΜΟΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΒΙΤΡΙΝΑ .
    ΜΑΛΙΣΤΑ Ο Θ.ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΕΙΧΕ ΠΕΤΑΞΕΙ ΣΠΟΝΤΑ ΟΤΙ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΤΑ ΕΙΧΕ ΜΕ ΕΝΑ ΚΩΣΜΗΜΑΤΟΠΩΛΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΤΑΚΤΙΚΑ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΑΙΡΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΩΛΟ. ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ Ο ΘΕΜΟΣ ΑΠΟΛΥΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΦΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

    ΗΘΙΚΟ ΔΙΔΑΓΜΑ.

    ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΣΗΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΒΙΤΣΙΟΖΟΙ
    ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΙΝΕΙ ΟΥΤΕ Η ΠΙΟ ΝΟΣΗΡΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Μου γέμισε ο βώθρος στο σπιτι μήπως ξέρετε κανένα τηλέφωνο για να τον αδιάσω???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. 4.56

    Ζήτα τον Τζών η τον πίσινους, τα ίδια σκατά είναι.
    Κάνουν πολύ καλή δουλειά και οι δύο, χωράνε παντού αφου δεν έχουν βαρύ και δυσκίνητο εξοπλισμό - τα ρουφάνε με το στόμα - και "τιμαί λογικαί".
    Το διαστημα δε αυτό, κάνουν έκπτωση και τρείς πίπες δώρο.


    ο Αράπης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ρε Αραπη σε θέλω. Κι εσένα κι όσους φίλους, δημοκράτες και μη, με θέλουν.

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. 5.29

    Αραπη,

    Που εισαι ? τρεχα σε ψαχνει ο Τζων για το απογευματινο του...αυγο.

    Οταν τελειωσεις απο κει,περνα απο του Σκυλου,εχει ενα νεφροπιασιμο,δωστου ενα ...σμπρωξιμο να γιαννει.

    Μετα περιμενε οδηγιες.Το κοντερ γραφει μην ανησυχεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. 4.56

    Εκανες λαθος.Εδω γεμιζει ο βοθρος σου.Σε αλλο μλπογκ θα σου τον αδειασουν.Ψαξε το Σκυλος γκαπ-γκουπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Με τις πρόωρες εκλογές ασχολούνταν το υπουργείο Εσωτερικών όταν η χώρα κυριολεκτικά καιγόταν, ακολουθώντας το παράδειγμα του πρωθυπουργού, που προτίμησε αντί του συντονισμού της κυβέρνησής του να συμμετάσχει στα... εγκαίνια της έκθεσης για τον Πραξιτέλη, και του υπουργού Δικαιοσύνης, που μιλούσε σε εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ δίπλα στη φωτιά που έκαιγε την Κόρινθο!
    Νομάρχες, δήμαρχοι και περιφερειάρχες, ενώ έδιναν τη μάχη με τις φωτιές, το πρωί της περασμένης Τρίτης έλαβαν ένα έγγραφο από το υπουργείο Εσωτερικών, με ημερομηνία 20 Ιουλίου, που τους ενημέρωνε να παραλάβουν αντίτυπα της νέας, κωδικοποιημένης νομοθεσίας για την εκλογή βουλευτών!

    Αιχμάλωτη δηλαδή του προγραμματισμού της, αλλά και της αλαζονείας της, η κυβέρνηση του κ. Καραμανλή ασχολούνταν με την... προετοιμασία των εκλογών, ώστε τον Σεπτέμβριο να κατορθώσει -εάν ο πρωθυπουργός το αποφασίσει- να αιφνιδιάσει τους αντιπάλους της, υποτιμώντας κατ αυτόν τον τρόπο το θέμα των πυρκαγιών, πολύ περισσότερο που η έννοια του περιβάλλοντος, αλλά και του δημοσίου συμφέροντος, δεν είναι δα και στο... DNA αυτής της κυβέρνησης!
    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Με τις πρόωρες εκλογές ασχολούνταν η αξιωματική αντιπολίτευση όταν η χώρα κυριολεκτικά καιγόταν, ακολουθώντας το παράδειγμα του προέδρου της, που προτίμησε αντί του συντονισμού του κόμματός του να συμμετάσχει στα... εγκαίνια του νέου γυμναστηρίου της Νέας Ερυθραίας, και του σκιώδους αρχηγού του πασοκ, που μιλούσε σε εκδήλωση των υπαλλήλων-εμπρηστών του δίπλα στη φωτιά που έκαιγε την Κόρινθο!
    Εμπρηστές, πυρομανείς και υπάλληλοι, ενώ έδιναν τη μάχη κατά της Πυροσβεστικής, το πρωί της περασμένης Τρίτης έλαβαν ένα έγγραφο από το γραφείο του προέδρου του πασοκ, με ημερομηνία 20 Ιουλίου, που τους ενημέρωνε να παραλάβουν αντίτυπα της νέας αίτησης για την εγγραφή μελών στο νέο γυμναστήριο!

    Αιχμάλωτη δηλαδή του προγραμματισμού της, αλλά και της αλαζονείας της, η αντιπολίτευση του κ. Παπανδρέου ασχολούνταν με την... προετοιμασία των γυμναστικών ασκήσεων, ώστε τον Σεπτέμβριο να κατορθώσει -εάν ο πρωθυπουργός το αποφασίσει- να αιφνιδιάσει τους αντιπάλους της κάνοντας άλλο ένα σπαγγάτο, υποτιμώντας κατ αυτόν τον τρόπο το θέμα των πυρκαγιών, πολύ περισσότερο που η έννοια του περιβάλλοντος, αλλά και του δημοσίου συμφέροντος, δεν είναι δα και στο... DNA αυτής της αντιπολίτευσης!
    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Με τις πρόωρες εκλογές ασχολούνταν στο ΠΑΣΟΚ και κατ’ ανάγκη και στο υπουργείο Εσωτερικών, όταν η χώρα κυριολεκτικά καιγόταν, ακολουθώντας το παράδειγμα του κριτή του πρωθυπουργού και αρχιδιού της Υπαξιωματικής αντιπολίτευσης, που προτίμησε αντί του συντονισμού της λασπολογίας και προπαγάνδας της κατά της κυβέρνησης να ασχολείται με τη συμμετοχή στα... εγκαίνια της έκθεσης για τον Πραξιτέλη, και τον υπουργό Δικαιοσύνης, που μιλούσε και αυτός σε κομματική εκδήλωση δίπλα στη φωτιά που έκαιγε την Κόρινθο!

    Νομάρχες, δήμαρχοι και περιφερειάρχες του ΠΑΣΟΚ, ενώ οι πυροσβέστες έδιναν μάχη με τις φωτιές, αυτοί με τη σειρά τους έδιναν με τα ΜΜΕ τη μάχη της δημοσιότητας ΓΙΑ τις φωτιές, το δε πρωί της περασμένης Τρίτης έλαβαν ένα έγγραφο από το υπουργείο Εσωτερικών, με ημερομηνία 20 Ιουλίου, που τους ενημέρωνε να παραλάβουν αντίτυπα της νέας, κωδικοποιημένης νομοθεσίας για την εκλογή βουλευτών ως και εάν κάτι πρόκειται να αλλάξει!

    Αιχμάλωτοι δηλαδή των απεχθών πρακτικών του προγραμματισμού τους, αλλά και της αλαζονείας τους, η κυβέρνηση του κ. Καραμανλή και η ‘’Αντιπολίτευση’’ (ο θεός να την κάνει) του κ. ΓΑΠ (εξκιούμι?) ασχολούνταν με την... προετοιμασία των εκλογών, ώστε τον Σεπτέμβριο να κατορθώσουν - εάν ο πρωθυπουργός το αποφασίσει- να αιφνιδιάσουν για μια ακόμα φορά τους πολίτες που δεν ανέχονται κανέναν εξ αυτών, υποτιμώντας κατ αυτόν τον τρόπο το θέμα των πυρκαγιών (ποιος τους χέζει τους πολίτες και τη Δημοκρατία), πολύ περισσότερο που η έννοια του περιβάλλοντος, αλλά και του δημοσίου συμφέροντος, δεν είναι δα και στο... DNA αυτής αλητείας που διαδοχικά εναλλάσσονται και νέμονται την εξουσία!

    ''PASOK πίσιnous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. αλήτη μειμαράκη. Γύρνα πίσω γρήγορα, πάρε στην πλάτη επινώτιο πυροσβεστήρα πιάσε την μάνικα και βουρ σε όλη την ελλάδα να σβήσεις τις πυρκαγιές. Αυτός είναι ο ρόλος σου. δεν διαβαζεις press-gr??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ρε PASOK poisonous

    Βρε αγορι μου,μας εχεις πρηξει τα αρχιδια,δεν αντεχουμε αλλο.
    Δεν καταλαβαινεις οτι αν εχουν καποια σημασια αυτα που γραφεις,ολα χανονται απο την συνεχη
    παρουσιαση τους με το τροπο που το κανεις.ΕΛΕΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ναι ρε πίσιnous,

    Ελεος, βαρέθηκα να σε πηδάω, έλεος.

    ο Αράπης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. 7:14,7:36
    Με ευχαριστεί ιδιαίτερα το ότι η σπείρα του Ρουσσόπουλο εργάζεται υπερωριακά , ακόμα και σε ημέρες αργίας για να αντιγράφει - παραποιεί τα κείμενά μου και να τα ξανατυπώνει . Αυτό σημαίνει ότι τους ενοχλώ και γιαυτό συνεχίζω ακάθεκτος .
    Καλό Σαββατοκύριακο .
    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΘΕΜΑ:
    "Διευκρίνηση στο Press-gr για τον ΟΤΕ..."

    ΣΧΟΛΙΟ "πίσινους" (με άλλα λόγια αλλά με αυτό το νόημα):
    "Στ' @@ μας και δημοσιεύματα και διευκρινήσεις και προβλήματα και λύσεις.
    Εμείς στο ΠΑΣΟΚ την κουτάλα μόνο θέλουμε!"

    ΕΣΕΙΣ, τι ψηφίζετε;
    Σταρχιδιστές - Κουταλοφόρους;;;
    ...η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ;

    Η Επιλογή είναι δική σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Επιλεγουμε να σε γαμησουμε,μαλακα.
    Αλλα μπορεις επισης να πας να γαμηθεις και μονος σου,παρεα με το σοι σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. .
    Καθάρματα, δεν βοηθάνε τους δικούς μας.

    Σα δεν ντρέπονται να πηγαίνουν στο Πόρτο Ύδρα αντί να πάνε να βοηθήσουν και τον φίλο μας, στο... Πόρτο Καρά!

    KL
    bloopers

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Το πιο κουφο το ακουσαμε σε δελτιο ειδησεων απο συνδικαλιστη(πασοκο)της Πυροσβεστικη:Αν ερθουν τα ρωσσικα αεροπλανα πως θα καταλαβαινουμε τους ρωσσους πιλοτους αφου εμεις δεν ξερουμε ΡΩΣΣΙΚΑ??????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. 7:14,7:36
    Με ευχαριστεί ιδιαίτερα το ότι η σπείρα του Ρουσσόπουλο εργάζεται υπερωριακά , ακόμα και σε ημέρες αργίας για να με γαμάει και να με πιπώνει . Αυτό σημαίνει ότι τους αρέσω και γιαυτό συνεχίζω ακάθεκτος .
    Καλό Σαββατοκύριακο .
    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. 12:17
    Sorry , am busy with your wife right now .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. O κομματισμός έδρασε καταλυτικά στη απορύθμιση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, η οποία το 2004 καθ' ομολογία του τότε αρμοδίου υπουργού κ. Βουλγαράκη εκρίθη ότι είναι ένα σώμα τόσο υψηλής ετοιμότητας -χρησιμοποιώ λόγια του κ. Βουλγαράκη- ώστε, όπως προσετέθη, να θεωρείται ευρωπαϊκό και διεθνές υπόδειγμα.
    Και αυτή η Υπηρεσία του 2004 που με φροντίδα, με ενίσχυση σε μέσα, σε προσωπικό, σε αξιοκρατία από το 1998 έως το 2004 έγινε αυτό το υπόδειγμα, μέσα σε αυτά τα 3,5 χρόνια αποδιαρθρώθηκε, έγινε χώρος αναξιοκρατίας, χώρος κομματισμού, χώρος επιχειρησιακής παράλυσης.
    Επομένως η ευθύνη βαραίνει την κυβέρνηση και τους αρμόδιους υπουργούς. Ποτέ κανείς δεν μπορεί να αποδώσει παρά μόνο επιχειρησιακές ευθύνες στους αρχηγούς των Σωμάτων. Οι πολιτικές ευθύνες ανήκουν εξ ολοκλήρου στην κυβέρνηση.
    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση