GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το υπ. Παιδείας κλείνει 46 δημοτικά σχολεία και 36 νηπιαγωγεία!

. To " www.esos.gr" αποκαλύπτει σήμερα απόφαση του υπουργείου Παιδείας με την οποία κλείνουν από το επόμενο σχολικό έτος( 2007...

.
To "www.esos.gr" αποκαλύπτει σήμερα απόφαση του υπουργείου Παιδείας με την οποία κλείνουν από το επόμενο σχολικό έτος( 2007-08) 46 δημοτικά σχολεία σε διάφορες περιοχές της χώρας, δεκάδες άλλα υποβιβάζονται και άλλα συγχωνεύονται. Επίσης με άλλη απόφαση του υπουργείου Παιδείας καταργούνται από το επόμενο σχολικό έτος 36 νηπιαγωγεία σε διάφορες περιοχές της χώρας.

10 σχόλια

  1. ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΑΥΤΩΝ ??

    ΑΝ ΑΦΟΡΑ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΧΩΡΙΣ ΠΑΙΔΙΑ, ΠΟΙΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ????? ΑΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ....

    ΓΙΑ....ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ...ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ!!!

    Ο ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ ΔΙΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΛΥΣΜΕΝΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όπου κλείνει ένα σχολείο ... ανοίγει μία φυλακή !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΔΩ ΕΚΛΕΙΣΕ Η ARGO ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΧΟΝΤΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ,ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΩΡΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΘΕ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. να ειμαστε και λιγο σοβαροι !!!

    καθε χρονο το υπουργειοστα πλαισια της αναδιοργανωσης των εκπαιδευτικων του μοναδων ΥΠΟΒΙΒΑΖΕΙ, ΠΡΟΒΙΒΑΖΕΙ τις σχολικες μοναδες αναλογα με την πληθυσμιακη κατανομη της περιοχης

    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΔΗΛ ?

    γιατι δεν λες για τα αλβανακια, ουκρανακια κλπ εθνοτητες που δεν ξερουν να γραψουν το ονομα τους και περνανε ταξεις ?

    ΜΗΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ..."χαρά να σε γιαούτωνα" που τραγουδαει και ο Σαβό....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΣ? ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ
    [ΡΕ ΤΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ...]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ε Π Ε Ι Γ Ο Ν
    -------------

    ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΝ ΙΣΧΥ ΣΧΟΛΕΙΩΝ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ, ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΘΟΥΝ ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Από την χθεσινή συζήτηση στην Βουλή βγαίνει το συμπέρασμα ότι οι Νεοδημοκράτες έχουν ξεκινήσει δυναμικά τον προεκλογικό τους αγώνα με τα δυνατά τους όπλα .
    Ετοιμάζονται με τα γνωστά όπλα της εξουσίας. Την χειραγώγηση των Μέσων Ενημέρωσης, το χρήμα και την κομματική αξιοποίηση του κράτους.
    Αυτή είναι η «Αγία Τριάδα» της Δεξιάς.
    Ασχολούνται, πρώτα απ' όλα, με τα ΜΜΕ και τον έλεγχό τους, αυτό είναι πρώτο τους μέλημα. Όπου μπορούν, δουλεύουν με την συναλλαγή, όπου αυτή δεν επαρκεί, χρησιμοποιούν και την απειλή, την αθέμιτη πίεση και δεν κρύβονται πια.
    Έφτασαν στο σημείο να εμφανίσουν το περιβόητο «νομοσχέδιο Ρουσόπουλου» για τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, ακριβώς στην προεκλογική περίοδο.
    Δεν είναι καθόλου τυχαία αυτή η επιλογή, για να κλείσουν το μάτι ή να απειλήσουν.
    Να κλείσουν το μάτι σε εκείνους που ο κ. Καραμανλής κάποτε με ευκολία κατηγορούσε, σε μια έξαρση ηρωισμού, που του προέκυψε στο περιβάλλον του γνωστού σουβλατζίδικου, για να δώσουν τα πάντα στα μεγάλα συμφέροντα της μιντιοκρατίας, ζητώντας σε αντάλλαγμα προνομιακή εκλογική μεταχείριση.
    Δεύτερη, αλλά καθόλου λιγότερο σημαντική, είναι η ενασχόλησή τους με το χρήμα. Ετοιμάζονται να ξοδέψουν πακτωλό εκατομμυρίων, σε μια καμπάνια που θέλει με τον όγκο και την λάμψη της να σκεπάσει την αλήθεια, να κρύψει τα σκάνδαλα και τις συγκαλύψεις, τα ομόλογα και τις μίζες, τα καρτέλ και τους «κουμπάρους», την ανικανότητα και τον κομματισμό.
    Σχεδιάζουν μια πρωτοφανή διαφημιστική εκστρατεία, που θα προβάλλει την εικονική τους πραγματικότητα, για να καλύψει την άλλη, την πραγματική πραγματικότητα, αυτή που ζουν οι Έλληνες πολίτες.
    Για μια τέτοια επιχείρηση, χρειάζονται βέβαια, χρήματα, πολλά χρήματα. Είναι λοιπόν, η ώρα των χορηγών. Τα γραμμάτια των εξυπηρετήσεων στους φίλους και «ημέτερους», οι ανοιχτοί λογαριασμοί των διευθετήσεων, για χάρη των μεγάλων συμφερόντων, τώρα ήρθε η ώρα να εξοφληθούν.
    Στην μάχη αυτή, η Νέα Δημοκρατία θα ρίξει λεφτά και διαφήμιση. Θα προσπαθήσει να κρύψει την ανεπάρκεια των στελεχών της, θα προσπαθήσει να κρύψει την απόλυτη έλλειψη σχεδίου και προγράμματος, θα προσπαθήσει να κρύψει την ιστορία και την παράδοση της Δεξιάς, επικαλούμενη τον μεσαίο χώρο.
    Απέναντι στα λεφτά και την διαφήμιση το Πα.σο.κ. θα παρατάξει την αλήθεια. Θα αναδείξει την υπεροχή του στελεχιακού του δυναμικού, θα αναδείξει την υπεροχή του Προγράμματός του , θα αναδείξει την ιστορία, την παράδοσή του, τις διαχρονικές του αξίες.
    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση